Beste smartwatch heren van 2023 (TOP20)

Smartwatches worden een groeiende trend in de markt. Ze bieden verschillende functies die ze aantrekkelijker maken voor zowel consumenten als bedrijven.

De beste smartwatch voor mannen moet er een zijn die een verscheidenheid aan functies biedt die relevant zijn voor hun behoeften, maar ook duurzaam en stijlvol is.

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het kiezen van de beste smartwatch voor mannen, waaronder de grootte van de wijzerplaat, de levensduur van de batterij en het gebruiksgemak.

De 20 beste smartwatch heren beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Smartwatch voor heren en dames, 1,85 inch scherm, smartwatch met bluetooth-oproep en handsfree, smartwatch met stappenteller, hartslagmeter, fitnesshorloge voor Android en iOS

 • šŸŒˆć€1,85 inch scherm en doe-het-zelf-wijzerplaat怑Deze smartwatch beschikt over een 1,85 inch touchscreen met uitstekende beeldkwaliteit en een gemakkelijker gebruik. Deze smartwatch voor mannen en vrouwen ondersteunt meerdere talen, de fitnessbesturingssoftware "JYOUpro" kan het gezicht van het horloge bijwerken, zie mooie gezichten op "JYOUpro" en de achtergrond van het horloge kan doe-het-zelf, verbind je telefoon en ontwerp je eigen unieke stijl.
 • šŸŒˆć€Meerdere sportmodi en designstijl怑Een intelligent polshorloge voor modebewuste mannen en vrouwen en een aantal andere speelmodellen zoals wandelen, hardlopen, fietsen, basketbal, voetbal, badino, duiken, tennis, honkbal, yoga enz. voldoet aan de dagelijkse behoefte aan fysieke activiteit en heeft de functie. geregistreerde sportgegevens. Maak je trainingsprogramma's effectiever.
 • šŸŒˆć€Activiteitstracking & andere functies怑Smartwatch heeft veel praktische instrumenten zoals wekker, stopwatch, muziekcontroller, tijd, zitherinnering, instelbare helderheid, mobiele telefoon vinden enz. Voor dagelijks gebruik. Ondersteunt de bewaking van de zuurstof in het bloed. De hele dag bewaking, automatische en nauwkeurige registratie van hartslag- en slaapgegevens. Real-time analyse van gezondheidstoestand en slaapkwaliteit.
 • šŸŽ„怐IP67 waterdicht en lange batterijduur怑De smartwatch is IP67 waterdicht voor handen wassen of dragen bij outdooractiviteiten. De activiteitentracker beschikt over een sterke accucapaciteit, die tot 10 dagen meegaat met een lading van 1,5 uur. Deze smartwatch werkt op een bluetooth-chip met laag vermogen voor iOS, Android. Ondersteunt de meeste smartphones met Bluetooth 5.0 of hoger, iOS 8.2 of hoger, Android 5.1 of hoger.
 • Melding van berichten en gereedschappen: door de verbinding van dit intelligente bericht met je telefoon kun je meldingen van Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter en meer ontvangen en de inkomende oproepen weer ontvangen. Je zult nooit iets belangrijks missen. Er zijn ook veel nuttige functies zoals timer, stopwatch, zoekapparaat, zitherinnering, muziekbesturing en tijdweergave.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Bluetooth-oproepen 1 83 inch lcd-display hartslagmeter 100 sportmodi batterijduur tot 12 dagen zwart 41.67g

 • 1,83-inch ULTRABREED SCHERM Het gloednieuwe ultrabrede, iriserende 1,83-inch scherm biedt intense kleuren en een helder, buitengewoon zicht waarmee je alles direct kunt bekijken, van berichtmeldingen tot trainingsgegevens. Het gebogen 2,5D-glas met hoge sterkte biedt een elegantere uitstraling en een betere slijtvastheid.
 • MEER DAN 200 KWADRANTEN Met meer dan 200 wijzerplaten kunt u het thema naar wens wijzigen. Het is gemakkelijk om je unieke persoonlijkheid te laten zien als je je hand opsteekt.
 • CENTRAAL FRAME MET METALEN AFWERKING De klassieke en eenvoudige rechthoekige behuizing van het horloge is voorzien van een NCVM-behuizing en een metalen afwerking die de prachtige uitstraling versterkt. Zelfs de look in twee kleuren (grijs en zilver) toont je goede smaak.
 • BLUETOOTH-SPRAAKOPROEPEN Verbind je horloge via Bluetooth met je smartphone. Je kunt met Ć©Ć©n tik telefoongesprekken op je horloge beantwoorden. Tijdens het werk of tijdens het sporten kunt u uw hand opsteken om telefoongesprekken gemakkelijker en gemakkelijker te beantwoorden.
 • DETECTIE VAN ZUURSTOFVERZADIGING IN HET BLOED De professionele optische oximetriesensor detecteert de zuurstofsaturatie in het bloed en meldt een laag zuurstofgehalte, waarbij voortdurend aandacht wordt besteed aan uw gezondheid. Bovendien kan het je hartslag 24 uur per dag, 7 dagen per week volgen, zodat je onmiddellijk veranderingen kunt zien. Er worden waarschuwingen verzonden wanneer uw hartslag hoog is, om uw gezondheid op elk moment te beschermen.
Bestseller Nr. 3

MIGOUFIT smartwatch Heren met telefoonfunctie, 1,81'' HD-display, waterdichte IP68 activity tracker, fitnesstracker met slaapmonitor, 120+ sportmodi, sporthorloge, fitnesshorloge voor Android ios

 • Oproepen plaatsen/beantwoorden en slimme melding: ingebouwde luidspreker, u kunt bellen of oproepen beantwoorden via het horloge nadat uw mobiele telefoon is verbonden met het slimme horloge; De smartwatch kan de berichten lezen die afkomstig zijn van sociale applicaties zoals Facebook, WhatsApp, etc. Zo mis je nooit meer iets belangrijks
 • 1,81-inch HD-scherm en hoogwaardige militaire standaard: 1,81-inch touchscreen, 240 * 286 high-definition resolutie, meer en verschillende stijlen van wijzerplaten om uit te kiezen, u kunt ook uw eigen foto instellen als wijzerplaten. Het slimme horloge kan werkt bij temperaturen van -40 ā„ƒ tot 70 ā„ƒ en ondersteunt IP68 waterdicht. Heeft een robuuste interface en een lange batterijduur, die u perfect kan helpen bij buitensporten en uw sportgegevens perfect kan volgen.
 • MEERDERE SPORTMODI EN GEZONDHEIDSTRACKING: Ondersteunt meer dan 120 sportmodi, waaronder hardlopen, fietsen, basketbal, zwemmen, voetbal en meer. Door hartslag, calorieĆ«n, afstand en stappen tijdens het sporten bij te houden, helpt het u beter uw trainingsdoelen en uw trainingsbehoeften te bereiken.
 • AI-spraakassistent en batterij met grote capaciteit: het slimme horloge kan "AI-spraakbesturing" gebruiken om de mobiele telefoon te bedienen, lang indrukken om uw verzoek te zeggen, u kunt bellen, weer, muziek......; 350 mAh batterij met grote capaciteit, laag stroomverbruik, 15 dagen stand-by, 3-4 dagen dagelijks gebruik, lange batterijduur.
 • Meer functies: Activity Tracker (stappenteller, calorieĆ«n, afstand), muziekspeler en camerabediening, weersvoorspelling, slaaptracker, hartslagmeter, bloeddrukmeter, Spo2-monitor, wekker, stopwatch, telefoons zoeken, contacten toevoegen, rekenmachine, ademhaling Training en andere functies om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen, verdoezelen.
Bestseller Nr. 4

LIGE Militaire Smartwatch voor Heren met Telefoonfunctie, 1,39 Inch HD Touchscreen Smartwatch Heren met 100 sportmodi, Fitnesshorloge met Hartslagfrequentie Slaapmonitor SpO2 Stappenteller,Android iOS

 • Telefoonfunctie en notificatie: door de verbinding met je smartphone via Bluetooth biedt deze smartwatch een comfortabele spraakoproepfunctie. Bovendien kan het horloge directe meldingen van je smartphone ontvangen, inclusief tekstberichten, sociale media, e-mails, om ervoor te zorgen dat je nooit belangrijke informatie mist en je in staat stelt om in contact te blijven met vrienden, familie en collega's. (Opmerking: smartwatch ondersteunt geen bericht om te verzenden.)
 • Gezondheidsbewaking gedurende de hele dag: deze functie volgt uw gezondheidstoestand volledig, inclusief gegevens over hartslag, slaapkwaliteit, SpO2 en calorieverbruik. Hiermee kun je je gezondheid in real-time bewaken, gezondheidsdoelen stellen en je levensstijl verbeteren en daarmee je levenskwaliteit verhogen. Deze smartwatch voor heren is een absoluut intelligente assistent in je leven. Je kunt de gezondheidsgegevens in de app Fitcloudpro bekijken.
 • 100+ sportmodi en IP67 waterdicht: LIGE fitnesshorloges voor heren ondersteunen meer dan 100 verschillende sportmodi, of je nu de voorkeur geeft aan hardlopen, fietsen of klimmen, je kunt een geschikte sportmodus vinden. De smartwatch volgt relevante sportgegevens om je een betere kennis van je sportieve prestaties mogelijk te maken. Met een IP67 waterdicht voldoet de smartwatch voor heren aan dagelijkse waterdichte eisen zoals handen wassen en regen. (Draag het horloge niet tijdens het baden of zwemmen)
 • Wijzerplaatmarkt en aanpassing: de smartwatch biedt een uitgebreide keuze aan wijzerplaten om aan verschillende gelegenheden en persoonlijke stijlen te voldoen. Bovendien kun je wijzerplaten aanpassen en vervangen volgens je voorkeuren en stijl, zodat de smartwatch een uitbreiding van je persoonlijkheid wordt, die je smaak en individualiteit weerspiegelt. Met deze functie kun je het horloge aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.
 • HD-scherm en 400 mAh grote batterij: de smartwatch voor heren beschikt over een 1,39 inch groot IPS-touchscreen met 360 x 360 HD-resolutie, flexibele touch-reactie en fijne beeldkwaliteit, die je een uniek visueel effect en een betere interactieve ervaring biedt. 400 mAh batterij met grote capaciteit vermindert de moeite voor veelvuldig opladen. De smartwatch voor heren kan 5-10 dagen lang worden gebruikt of 30 dagen in stand-bymodus met slechts 2 uur oplaadtijd.
Bestseller Nr. 5

LIGE Smartwatch voor heren, met telefoonfunctie, 1,32 inch HD touchscreen, smartwatch met hartslagfrequentie, slaapmonitor, 20 sportmodi, IP67-waterdicht, stappenteller, fitnesshorloge, iOS en Android

 • Bluetooth-oproep en tekstmeldingen: smartwatch voor heren met telefoonfunctie. Nadat de smartwatch met je telefoon is verbonden, kun je bellen of een oproep direct op de smartwatch beantwoorden tijdens het sporten of andere dingen. Je kunt je telefooncontactboek met SmartWatch synchroniseren. Deze smartwatch geeft berichten weer die je ontvangt, zoals van Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter... Je zult nooit een belangrijke telefoontje of berichten missen.
 • 24 uur hartslag- en slaaptracker: de LIGE smartwatch voor heren beschikt over een geĆÆntegreerde high-performance sensor, kan de hele dag de hartslag automatisch bewaken, je hartbloeddruk en zuurstof in het bloed detecteren om je gezondheidstoestand beter te begrijpen en je er aan te herinneren wanneer gegevens abnormaal zijn. De smartwatch bewaakt ook je slaap en biedt een uitgebreide analyse van de slaap (diepe slaap, slaap en wakker) en helpt je om je slaaptoestand beter te leren kennen.
 • De hele dag door activiteiten- en fitnesstracker: dit fitnesshorloge voor heren ondersteunt 20 sportstanden zoals wandelen, hardlopen, klimmen, fietsen, basketbal, voetbal en meer zoals onder andere stappen, afstand, calorieĆ«n en trainingstijd. Dit fitnesshorloge kan je helpen je trainingsdoelen te bereiken en een gezondere levensstijl op te bouwen. Er is ook een stopwatch-tool die je kan helpen bij de timing. Dit fitnesshorloge is een perfecte sportpartner voor jou, een cadeau voor je vriend of echtgenoot.
 • Hoogwaardig en aanpasbaar: deze 3,35 cm (1.32 inch) smartwatch voor heren met een resolutie van 360 x 360 biedt je een HD-ervaring. Met geĆÆntegreerde multi-wijzerplaten kun je tussen verschillende wijzerplaten wisselen voor verschillende gelegenheden, zoals feestjes, diners, vergaderingen,en meer. Bovendien kun je een leuke foto van je telefoon kiezen om de wijzerplaten aan te passen en je smartwatch persoonlijk en uniek te maken.
 • Bluetooth-compatibel en IP67-waterdicht: deze smartwatch voor heren is compatibel met Android 4.4 of iOS 8.4. De batterijcapaciteit van 260 mAh heeft slechts 2,5 uur nodig om volledig op te laden en kan 3-7 dagen worden gebruikt, 7-15 dagen stand-by-tijd (afhankelijk van individueel gebruik). De smartwatch is IP67-waterdicht. Zelfs als je hem draagt tijdens het handen wassen of in de regen beschadigt het fitnessherenhorloge niet. -
Bestseller Nr. 6

Smartwatch voor heren, met bluetooth-oproep, 1.32 inch Touchscreen Slimme Horloge, Sporthorloges met 70 sportmodi, Slaapmonitor, Stappenteller, Fitnesstrackerhorloge voor Android/iOS

 • 怐Bluetooth oproep smartwatch& Berichtmeldingen怑De smartwatch beschikt over BLE versie 5.2 voor snelle en stabiele verbindingen. Ingebouwde high fidelity luidspreker en microfoon, kunt u gemakkelijk beantwoorden en gesprekken voeren na aangesloten via APP. U kunt ook contacten toevoegen en gespreksverslagen bekijken op het horloge. Ook kunt u SMS, Instagram, Facebook, Skype, Whatsapp meldingen op uw polshorloge krijgen.
 • 怐DIY Watch Face & Draaibare knop & 2 Stijl Riemen怑Women smartwatch heeft een 1.32 "Full Touch Screen met 360x360 HD-resolutie ondersteuning DIY Watch Dial, kunt u uw elke afbeelding of upload uw favoriete foto als het horloge gezicht op GloryFit APP. De smartwatch vrouwen uitgerust met een draaibare knop, kunt u de wijzerplaat of functie die u wilt selecteren via de knop. Wij bieden ook 2 verschillende stijlen en materialen van de band om uw horloge meer gepersonaliseerd en uniek te maken.
 • 怐Activiteitstracker met 70 sportmodi怑 Dit IP67 waterdichte fitness tracker horloge heeft 70 sportmodi, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, gymnastiek, tennis, touwtje springen, golf, enz. Smartwatches kunnen worden aangesloten op de GPS van de telefoon om het spoor van de beweging te bekijken en houdt de real-time status van het sporten bij (stappen, calorieĆ«n, minuten) en genereert gegevens om uw training wetenschappelijker te maken.
 • 怐Health Tracking Smartwatch怑Dames smartwatch biedt 24-uurs gezondheidsmonitoring inclusief hartslagmonitoring, bloeddruk, bloedzuurstof en slaapmonitoring (diepe slaap, lichte slaap, wakkere tijd). U kunt altijd uw meetgegevens van de hele dag bekijken in de GloryFit APP. Vrouwelijke gebruikers kunnen de vrouwelijke module gebruiken om de menstruatiecyclus en fysiologische informatie te registreren.
 • 怐Compatibiliteit en garantie怑Android smartwatch compatibel met de meeste telefoons waaronder Huawei, Samsung en iPhone. GloryFit App ondersteunt iOS 9.0, Android 4.4 of hoger. Smartwatch mannen heeft een ingebouwde 290mAh batterij, die 5-7 dagen normaal gebruik en 25 dagen stand-by op een enkele lading kan ondersteunen. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik, neem dan gerust contact met ons op via Amazon. Wij verstrekken vervanging, terugkeer en de diensten van het kwaliteitsonderhoud.
Bestseller Nr. 7

Smartwatch voor heren, met telefoonfunctie, 1,39 inch touchscreen, smartwatch, IP68 waterdicht, sporthorloge, 100+ sportmodi met fitnesstracker, bloeddrukmeting, slaapmonitor, SpO2, 20+ dagen accu,

 • Zeer sterke metalen behuizing en gepersonaliseerde wijzerplaten: de Redriver smartwatch-behuizing bestaat uit polycarbonaat, glasvezel en een zinklegering. Stofdicht, valbestendig, slagvast, koudebestendig tot -40 Ā°C, hittebestendig tot 70 Ā°C. De bluetooth smartwatch van Redriver beschikt over meer dan 200 verschillende soorten wijzerplaten om uit te kiezen, en je kunt je favoriete afbeelding instellen.
 • 怐Bluetooth-oproep/spraakassistent & berichtenmelding怑Smartwatch voor heren met luidspreker en microfoon, ondersteunt bluetooth voor het beantwoorden/beantwoorden van oproepen, afspelen van muziek en spraakassistenten, bovendien kan het horloge ook andere meldingen (WhatsApp, Facebook) ontvangen. Door de verbinding van de telefoon via Bluetooth en de app "FitCloudPro" kan dit worden gerealiseerd. Voer probleemloos verschillende scenario's aan, zoals vergaderingen, autorijden en sport.
 • 24-uurs gezondheidsbewaking en slaaptracking: fitnesshorloge voor heren, geĆÆntegreerde bewegingssensor en het krachtige display kunnen relevante gegevens automatisch in real-time registreren. Bovendien kan de smartwatch aan de hand van de werkelijke slaaptoestand ook zijn diepe slaap herkennen. Opmerking: deze gegevens dienen alleen als fitnessreferentie, niet als medische referentie.
 • 100+ sportmodi en IP68 waterdicht: deze fitnesstracker is uitgerust met meerdere sportmodi voor hardlopen, basketbal en andere activiteiten om aan je dagelijkse trainingsbehoeften te voldoen. Het meet bovendien je stappen en calorieĆ«n in real-time en je kunt de GPS-route op je telefoon zien. Dit fitnesshorloge kan worden gebruikt voor het dagelijkse handen wassen, op regenachtige dagen en om te zweten.
 • 怐Langere batterijduur & 1 jaar kwaliteitsgarantie怑Redriver sporthorloge voor heren beschikt over een geĆÆntegreerde 400 mAh-batterij, die bij twee uur opladen 5-10 dagen meegaat en tot 30 dagen stand-bytijd biedt. De smartwatch ondersteunt Android 4.4, iOS 8.0 en hoger en Bluetooth 5.0-apparaten. Als je vragen of problemen hebt, stuur ons dan een e-mail. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Bestseller Nr. 8

NONGAMX Smartwatch voor heren, sport, oproepen beantwoorden, 1,39 inch, waterdicht, touchscreen, smartwatch, met slaapmonitor, hartslag, stappenteller, fitnesstracker voor Android iOS (leer)

 • āž¤ć€Smartwatch voor heren怑: de smartwatch met volledig touchscreen van 1,39 inch heeft een rond high-definition display met 360 x 360 TFT-resolutie. 3 games op de smartwatch bieden je stressverlichting. De smartwatch wordt geleverd met ademhalingsoefeningen, zodat je je lichaam altijd kunt controleren. De smartwatch beschikt over meer dan 300 wijzerplaten en een houder voor doe-het-zelf wijzerplaten
 • āž¤ć€Activiteitstracker怑: de smartwatch voor heren beschikt over 114 bewegingsmodi, die op de app kunnen worden aangepast om bewegingsmodi aan de smartwatch toe te voegen. Het herenhorloge ondersteunt het 24 uur per dag volgen van calorieĆ«n, stappen, afstand en andere gegevens. Je kunt je bewegingen aanpassen met de stopwatch/timer en de ademhalingstrainingsfunctie van het horloge verbinden
 • āž¤ć€Smartwatch met oproepfunctie怑: het sporthorloge voor heren ondersteunt oproepen, ontvangst / synchronisatie van contacten / oproeplogboeken. De smartwatch voor heren ondersteunt intelligente informatieherinneringen, zoals informatieherinneringen, drinkwaterherinneringen, zittende herinneringen enz. De smartwatch beschikt ook over een spraakassistent, een rekenmachine en een kalender om je leven slimmer te maken
 • āž¤ć€Healthy Butler怑: het Swatch herenhorloge ondersteunt de meting van je hartslag, bloeddruk en zuurstof in het bloed, evenals de registratie van gegevens en analyses. Zwemhorloges kunnen je nachtslaap automatisch bewaken en opnemen om de slaapkwaliteit te analyseren, je te helpen je slaapuren aan te passen en je kunt een wekker gebruiken om de volgende dag wakker te worden
 • Compatibiliteit en veelzijdigheid: de smartwatch voor heren is compatibel met Android- en iOS-smartphones. De smartwatch voor heren heeft nuttige functies zoals wachtwoordinstelling, weersvoorspelling, muziekbediening, fotobediening, helderheidsinstelling, niet storende modus, energiebesparende modus enz. De sporthorloge voor heren heeft een IP67 waterdichtheid, ideaal voor dagelijks waterdicht dragen
Bestseller Nr. 9

Smartwatch Herren met Telefoonfunctie, Fitnesstracker met Bloeddrukmeting,Zaklamp, Fitnesshorloge met Hartslagmeter, Slaapmonitor, IP68-Waterdicht, Activiteitstracker-Armband met voor Android iOS

 • āŒšć€Groot scherm, doe-het-zelf wijzerplaat怑 Smartwatch 1,45 inch HD touch-kleurendisplay met gepersonaliseerd scherm, 360 x 360 HD-resolutie, je kunt een willekeurige afbeelding kiezen die je als achtergrond wilt instellen. Het kan je betere visuele effecten geven. Het horlogelichaam is een zinklegering, VM-technologie. De smartwatch is ook uitgerust met een zaklamp, waarmee u elke hoek kunt verlichten, of het nu gaat om buitenactiviteiten 's nachts of verlichting binnenshuis.
 • šŸ“žć€Oproepen beantwoorden/bellen met Ć©Ć©n klik怑Ons horloge heeft de BLE5.1-versie, snellere en stabielere verbinding, verbind het horloge via Bluetooth met de telefoon, je kunt direct vanaf het horloge bellen of ontvangen en telefooncontacten, sms'jes of andere app-berichten bekijken. Bijvoorbeeld: WhatsApp, Twitter, Facebook, Gmail. De smartwatch heeft een stalen band, leren band en siliconen band om aan al uw behoeften te voldoen bij verschillende gelegenheden.
 • šŸŽć€24/7 Health Tracking Watch怑Herrens smartwatch Bewaakt automatisch de realtime hartslag en detecteert handmatig zuurstof in het bloed (SpO2) en biedt een uitgebreide analyse van de slaapkwaliteit (diepe slaap, lichte slaap en wakker worden) om u te helpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Bovendien registreert het dames horloge smartwatch de veilige menstruatie van de vrouw, de ovulatieperiode en fysiologische gegevens om u te helpen uw lichaam fit te houden.
 • šŸƒā€ā™€ļøć€123 Sportmodi en Waterdicht IP68怑 Dit slimme horloge vrouwen ondersteunt 123 sportmodi (hardlopen, wandelen, badminton, fietsen, basketbal, voetbal, zwemmen, overslaan), het fitness tracker geeft uw nauwkeurige stappen, verbrande calorieĆ«n, trainingsafstanden, hartslag, u kunt meer gedetailleerde gegevens op de app zien. Het is waterdicht IP68, dames sporthorloge u kunt het in het zwembad gebruiken, handen wassen, zweet, regen en daarbuiten.ļ¼ˆKan niet worden gebruikt in warm water of zeewater.ļ¼‰
 • šŸŽć€Een keuze die je veiligheid geeft怑 De MYSHUN 2023 smartwatch beschikt over vele andere dagelijkse functies, zoals muziekweergave, muziekbediening, stopwatch, timer, aanpassing van de helderheid van het scherm, weersvoorspelling en meer. Met magnetisch opladen en 300 mAh-batterij. Biedt snel en stabiel opladen. Normaal gebruik: 7-15 dagen, stand-by: 30 dagen. De brede compatibiliteit (iOS 8.0 en Android 4.4 en hoger) maakt het geschikt voor de behoeften van de meeste mensen.
Bestseller Nr. 10

BANGWEI Smartwatch voor heren, 1,43 inch Amoled smartwatch met hartslag, slaapmonitor, stappenteller, sportmodi, IP68 waterdicht, polshorloge, Android iOS

 • 怐Bedienen/ontvang oproepen en meldingen怑Of je nu gaat autorijden of sporten, je kunt oproepen snel direct vanaf je pols aannemen of weigeren zonder je telefoon te hoeven pakken. Blijf op de hoogte van berichten en sociale media-meldingen wanneer je smartwatch trilt, zodat je geen belangrijke berichten mist. De smartwatch voor heren is compatibel met Android 4.4+ en iOS 8.0+ en past meer dan 99% van de smartphones.
 • šŸš“怐100+ sportmodi & 24-uurs gezondheidsbewaking怑Het fitnesshorloge voor heren ondersteunt meer dan 100 trainingsmodi (hardlopen, balsporten, enz.), de gezondheidsbewaking kan afstand, stappen en calorieverbrandingen registreren. Het omvat ook real-time hartfrequentie/bloeddruk/SPO2, slaapanalyse, wat bijdraagt aan de verbetering van de algemene gezondheid. De fitnesshorloges voor mannen zijn echter geen vervanging voor medische apparaten en kunnen niet voor medische doeleinden worden gebruikt.
 • 360 mAh batterij met hoge capaciteit en IP68 waterdicht: het militaire horloge voor heren maakt gebruik van corrosiebestendige 304 roestvrijstalen behuizing en -band en volledig gesloten IP68 waterdichte constructie garandeert betrouwbaarheid in termen van extreme omgevingen. Met een aanzienlijke 360 mAh-batterij biedt hij indrukwekkende 5-10 dagen gebruiksdagen en een langere batterijduur van maximaal 30 dagen.
 • [Waarom Amoled Screen] Black Round Smart Watch is uitgerust met een 1,43 inch AMOLED-rond display met een resolutie van maximaal 466 x 466 en 100% RGB-kleurspeelduur, die sterker efficiĆ«nter is dan conventionele lcd-schermen en de kleuren levendiger zijn (en buiten). Deze smartwatch ondersteunt ook unieke functies zoals "altijd uitgestald", "Wake on Lift" en "Security Lock Screen".
 • Tips: nadat je je smartwatch met je telefoon via Bluetooth succesvol hebt gecombineerd, kan hij automatisch worden gesynchroniseerd met de audio van je telefoon. Als je wilt dat het stil is, kun je de instellingen aanpassen door op het scherm naar beneden te vegen om het PhoneCall-symbool te vinden en de optie "Media Audio" uit te schakelen. Onze winkel garandeert 2 jaar after-sales garantie. Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.
Bestseller Nr. 11

Lige Smartwatch, voor heren, 1,32 inch touchscreen, fitnesshorloge, met telefoonfunctie, horloge voor heren, hartslagfrequentie, slaapmonitor, stappenteller, stopwatch, meldingen, IP67 waterdicht,

 • Hoogwaardig en aanpasbaar: deze 1,32 inch smartwatch voor heren met een resolutie van 360 x 360 biedt je een HD-ervaring. Met geĆÆntegreerde meerdere wijzerplaten. Je kunt tussen verschillende wijzerplaten wisselen voor verschillende gelegenheden, zoals feestjes, diners, vergaderingen enz. Bovendien kun je een leuke foto van je telefoon kiezen om de wijzerplaten aan te passen en je smartwatch persoonlijk en uniek te maken.
 • 2022 Smartwatch voor heren: slimme split-screenweergave, draaibare 3D-kroon, 3 stijlen, eenvoudig om menu's aan te passen. Bovendien heeft deze smartwatch voor heren een vergrendelfunctie met wachtwoord, zodat je persoonlijke gegevens beschermd zijn. Telefoneren en oproepen beantwoorden kan via Bluetooth. Meldingen: WhatsApp, Facebook, Messenger, Instagram...
 • Gezondheidsmonitor en activity-tracking: de smartwatch voor heren van LIGE beschikt over een geĆÆntegreerde high-performancesensor, bewaakt automatisch je hartslag over 24 uur, biedt een uitgebreide analyse van je slaap en helpt je om je fysieke conditie beter in het oog te houden. Het fitnesshorloge beschikt over 20 sportmodi waarmee je je prestaties, zoals stappen, afstand, calorieĆ«n enz., kunt opvolgen, zodat je gemotiveerd bent om je trainingsdoelen te bereiken. Helpt je om een gezondere levensstijl op te bouwen.
 • Waterdicht en lange batterijduur: deze smartwatch voor heren is IP68-waterdicht tot 30 m. Door het waterdichte ontwerp van dit fitnesshorloge kun je probleemloos je handen wassen, hardlopen of in de regen lopen. Draag het echter niet in de douche en in omgevingen met hoge temperaturen. Na 2,5 uur opladen werkt het horloge ongeveer 3 - 7 dagen; standby-tijd van 7 tot 15 dagen (afhankelijk van gebruik en frequentie).
 • 100% after-sales garantie Koop zonder risico! After-sales service om je langdurig plezier te garanderen. Als je vragen hebt over Lige Smart Watch, neem dan contact met ons op. Wij zullen antwoorden en het probleem voor je oplossen. Deze Smartwatch voor heren is compatibel met smartphones die iOS 8.4/Android 4.4 of hoger gebruiken.
UitverkoopBestseller Nr. 12

Amazfit Smartwatch GTR 2 smartwatch, bluetooth-oproep, muziekweergave, 90+ sportmodi, hartslagmeter, waterdicht 5 ATM, Alexa, GPS, SpO2, zwart [2022 nieuwe versie]

 • Ingebouwde bluetooth- en Alexa-oproepen: het intelligente horloge beschikt over een microfoon en een luidspreker, zodat je oproepen op het horloge kunt beantwoorden, als het ongemakkelijk is om je mobiele telefoon op te tillen en alarmen en timer in te stellen, de tijd te controleren, je smarthome-apparaten te controleren, boodschappenlijstjes te maken, vragen te stellen, vertalingen te ontvangen en meer in te stellen, je pols op en vraag Alexa.
 • 3 GB muziekopslag en afspelen: met de nieuwe versie GTR 2 smartwatch kun je de muziek op je smartphone via het horloge via bluetooth-verbinding bedienen. Er wordt ook een enorm lokaal muziekgeheugen van 3 GB geleverd, dat voldoende is om 300-600 van je favoriete nummers via je mobiele telefoon naar het horloge over te dragen.
 • Uitgebreide gezondheid en fitness: met de nieuwe Amazfit GTR 2 smartwatch kun je je om je hartslag, je zuurstofverzadigingsgraad, de slaapkwaliteit en het stressniveau bekommeren. Het PAI gezondheidssysteem converteert al deze gegevens in een unieke en intuĆÆtieve score, zodat gebruikers hun fysieke toestand gemakkelijk kunnen begrijpen.
 • 怐90+ sportmodi怑 Activeer een van de sportmodi die je nodig hebt en na het voltooien van de oefening zal het sporthorloge een passend analyserapport genereren, dat ook in de mobiele app kan worden weergegeven om je te helpen je trainingsplan continu te verbeteren.
 • Ultra lange batterijduur van 11 dagen: met een uitgekiend schakeldesign, een slankere behuizing en een accu met hoge capaciteit van 471 mAh biedt de GTR 2 smartwatch een batterijduur van maximaal 11 dagen bij typisch gebruik. Met deze verlengde batterijduur ben je overal gedekt waar je oefening je heen brengt.
Bestseller Nr. 13

Amazfit GTR 3 Smartwatch voor dames en heren, met gezondheidsbewaking, 1,39 inch AMOLED-display, GPS sporthorloge met 150+ sportmodi, 21 dagen accu, Alexa

 • Krachtige Zepp OS: dankzij de intuĆÆtieve Zepp OS vind je in de toepassingen van de Amazfit GTR 3 smartwatch heel eenvoudig wat je zoekt. Ervaar een mini-app-framework met een rijk ecosysteem dat meer dan 10 mini-apps en zelfs de Home Connect-app van derden omvat.
 • GeĆÆntegreerde Alexa- en offline spraakassistent: stel eenvoudig een alarm in met Alexa, stel een vraag, krijg een vertaling en meer. Als je onderweg bent en geen internettoegang hebt, beschikt de smartwatch ook over een offline spraakassistent, waarmee je handelingen zoals het activeren van een sportmodus of het openen van een gezondheidsmeetfunctie kunt uitvoeren.
 • Batterijduur van 21 dagen en AMOLED Always-on-display met meer dan 100 wijzerplaten: ondanks de vele geavanceerde functies in zijn slanke en lichte behuizing werkt het Amazfit sporthorloge tot 21 dagen. Het fitnesshorloge beschikt over 15 geanimeerde wijzerplaten en 8 bewerkbare wijzerplaten. Het uploaden van je eigen foto als achtergrond wordt ook ondersteund.
 • Test vier gezondheidscijfers met Ć©Ć©n vingertip: met het intelligente horloge Amazfit GTR 3 kun je je hartslag, zuurstofverzadiging in het bloed, stressniveau en ademhalingsfrequentie met Ć©Ć©n tik testen voor een resultaat in slechts 45 seconden.
 • Meer dan 150 sportmodi en krachtige navigatiesystemen: de virtuele pacemakermodus van GTR 3 smartwatch heren kan je helpen beter te worden door je een doel te geven dat je moet verslaan. De Amazfit GTR 3 smartwatch beschikt over een geĆÆntegreerde barometrische hoogtemeter, die de hoogte en de luchtdruk van je outdooractiviteiten in het oog houdt, en ondersteunt GPS-, GLONASS, Galileo, BDS- en QZSS satellietnavigatiesystemen om je route nauwkeurig te volgen.
UitverkoopBestseller Nr. 14

HUAWEI WATCH FIT Special Edition, 1,64-inch HD AMOLED-scherm Smartwatch, wetenschappelijke slaapregistratie, 9-dagen lange batterijlevensduur, compatibel met Android- en iOS-apparaten, Zwart

 • Een scherm als geen ander: HUAWEI WATCH FIT heeft een lichtgewicht behuizing van slechts 21 g en is slechts 10,7 mm dun. Het prachtige 1,64-inch AMOLED-scherm met ultraheldere pixelresolutie zorgt voor een ongelooflijk meeslepende visuele ervaring.
 • Ingebouwde GPS: De ingebouwde GPS kan je bewegingen nauwkeurig volgen zonder dat je een telefoon nodig hebt.
 • Communiceer zo gemakkelijk als maar kan: HUAWEI WATCH FIT Special Edition ondersteunt meldingen van inkomende gesprekken en ophangen, evenals snelle antwoorden op berichten. Ervaar naadloze communicatie met slechts een beweging van je pols.
 • Compatibel met meer apparaten: HUAWEI WATCH FIT Special Edition werkt naadloos samen met zowel iOS- als Android-smartphones.
 • Meer keuzes voor elke smaak: Kies een foto om er een wijzerplaat van te maken of je kunt tikken om een van de meer dan 10.000 wijzerplaten te downloaden.2 Nu heb je de Always On Display (AOD) wijzerplaten die altijd klaar zijn voor een snelle blik.
Bestseller Nr. 15

KOSPET Smartwatch voor heren, met telefoonfunctie, 1,43 inch AMOLED Always-On display, 60 dagen super lange accu, 5 ATM waterdicht, 70 sportmodi, robuust fitnesshorloge, 24 uur slaapmonitor

 • āž¤ć€Militaire standaardkwaliteit怑Kospet T2 smartwatch voor heren met 1,43 inch Corning Gorilla-scherm van de derde generatie en een TC4-behuizing van titaniumlegering. De inspiratie is door de mechanische designelementen in science fiction films, dat uiterlijk cool en robuust is. Het eerste 9H-dubbele glazen display is extreem krasbestendig. Het volgens MIL-STD-810H gecertificeerde horloge is schokbestendig, valbestendig en malbestendig. Geschikt voor buitensporten en ruwe werkomgevingen.
 • āž¤ć€Waarom het AMOLED-display gebruiken怑ā‘  TANK T2 militair horloge met Amoled-scherm van zelfoplichtende materialen en pixelresolutie tot 480 x 480, de resolutie is twee keer zo hoog als bij gewone horloges. ā‘” Het AMOLED-display kan 24 uur per dag worden weergegeven en ondersteunt de tijd om te zien wanneer het scherm wordt uitgeschakeld, zonder op een knop te drukken. ā‘¢ Energiebesparend, AMOLED-scherm bespaart 40% stroom dan LCD-scherm.
 • āž¤ć€Toonaangevende Dual Smart Chips怑ā‘  KI spraakassistent en oproepen: je kunt commandogegevens via spraak geven en de spraakassistent doet de rest. Smartwatch spraakassistenten kunnen oproepen, vooral bij het autorijden, joggen enz. ā‘” Intelligente sportdetectie: met de BioTracker PPG optische sensor en het geavanceerde AI-algoritme kan T2 fitnesshorloge intelligente detectie van 6 sporten realiseren.
 • āž¤ć€60 dagen superbatterij voor levensduur怑T2 herenhorloge heeft een 100% zuivere kobaltbatterij met maximaal 410 mAh, wat overeenkomt met het dubbele vermogen en de levensduur van conventionele smartwatches. Bovendien is het nieuwste superenergiebesparende AI-algoritme over het stroomverbruik, dat bij normaal gebruik tot 2 weken voldoende is, en kan functies zoals de sportmodus en de gezondheidsindexmeting tot wel 60+ dag verder gebruiken. Energiebesparende modus hemel.
 • āž¤ć€5 ATM/IP69 K waterdicht & 70 sportmodi怑Het robuuste sporthorloge van militaire kwaliteit is uitgerust met volledig gesloten metalen behuizing, die probleemloos in 50 m (IP69K waterdicht) diep water kan worden ondergedompeld. Ondersteunt tot 70 sportmodi, waaronder indoor- en outdoorsporten zoals wandelen, skiĆ«n, zwemmen, enz. T2 waterdichte smartwatches verzamelen gegevens op een nauwkeurige manier en zorgen ervoor dat elke training telt.
Bestseller Nr. 16

Smartwatch voor Heren Telefoonfunctie, 1,85 inch Touchscreen, Militair Fitnesshorloge, Sporthorloge, Fitnesstracker met 114 Sportmodi, 5 ATM Waterdicht, Polshorloges met Bloeddrukmeting

 • [Smart Watch met Bluetooth-oproep] Dankzij de geĆÆntegreerde luidspreker en de krachtige microfoon kun je met je smartwatch oproepen beantwoorden zonder je telefoon eruit te hoeven halen. Als je met je telefoon verbonden bent, kun je inkomende of uitgaande oproepen aannemen of weigeren, enz. Hij is bovendien uitgerust met de nieuwste spraakassistent, die de spraakassistentiefunctie van de telefoon activeert door eenvoudig op het horloge te spreken. Bovendien kan het horloge ook andere meldingen ontvangen (bijvoorbeeld WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram enz.). Je zult geen belangrijke verbinding missen
 • [Hoogwaardige Militaire Standaard] Het outdoor horloge voor heren bestaat uit eersteklas zinklegering en gorillaglas laat onze smartwatches tientallen standaardtests doorstaan, waaronder temperatuur, lage drukhoogte, stofdicht, zoutspray, vloeistofvervuiling enz. Het fitnesshorloge kan ongetwijfeld je betrouwbare metgezel worden als je van outdooractiviteiten houdt
 • [24 Uur Gezondheidsbewaking] Het fitnesshorloge gebruikt een geavanceerde optische sensor om actievere signalen te ontvangen en ondersteunt de bewaking van hartslag, bloeddruk, zuurstofgehalte en slaap. Je kunt in de app gedetailleerde analyses bekijken. Bovendien kan het herenhorloge je slaapstatus volgen en je helpen om goede slaapgewoonten te ontwikkelen door je diepe slaap-, lichte slaap- en Rapid-Eye-bewegingstijd te registreren
 • [110+ Sportmodi] Het sporthorloge beschikt over geĆÆntegreerde 114 sportmodi zoals zwemmen, hardlopen, voetbal enz. die dagelijkse stappen, afstand en calorieĆ«n kunnen registreren om je te helpen je trainingsplan aan te passen en het effect van de training te bewaken. Verbind de smartphone-GPS, je kunt je trainingsroute volgen via de gekoppelde GloryFit-app. Dit sporthorloge voor heren met ingebouwde 400 mAh-batterij gaat 7-10 dagen mee met een opladen van twee uur en tot 30 dagen standby-tijd. Bespaar je de moeite van veelvuldig opladen
 • [1,85 inch Groot Touchscreen met Multifunctioneel]Smartwatch 1,85 inch kleurendisplay met roterende kroon UI zijomschakeling, je hebt zeer snel toegang tot alle interne functies. De smartwatch heeft 100 stijlvolle wijzerplaten om uit te kiezen, en je kunt verschillende wijzerplaten vervangen om je persoonlijkheid te laten zien. Herenhorloge heeft vele andere functies: weerweergave, AI-spraakassistent, camerabediening, muziekbediening, stopwatch, wekker, telefoon vinden, rekenmachine, games en nog veel meer
Bestseller Nr. 17

TOOBUR Smartwatch Herens Dames Alexa Ingebouwd, 1,95 inch Fitness Tracker met antwoord/bellen, IP68 waterdicht/hartslag/bloedzuurstof/slaaptracker/100 sportmodi, fitnesshorloge compatibel Android iOS

 • [Alexa ingebouwd] Geniet van het gemak van Alexa om je pols! Met het slimme horloge van TOOBUR kunt u uw smart home-apparaten bedienen, herinneringen instellen, weerupdates ontvangen en meer, allemaal vanaf uw pols. Download gewoon de app "VeryFit" uit de App Store, maak verbinding met je horloge via Bluetooth en geniet van het gemak van Alexa op je smartwatch.
 • [Blijf onderweg verbonden] Vereenvoudig uw dagelijkse routine door uw oproepen en berichten op Ć©Ć©n plek te beheren. Met Bluetooth-compatibiliteit kun je met de TOOBUR smartwatch telefoongesprekken voeren en ontvangen, je kunt ook sociale media, e-mail- en sms-meldingen direct om je pols ontvangen, je zult nooit een belangrijk bericht of melding missen. u verbonden houden terwijl u onderweg bent.
 • [1,95" HD-scherm en aanpasbare wijzerplaat: Ervaar kristalheldere beelden als nooit tevoren met het 1,95-inch high-definition scherm van onze smartwatch. Kies uit 100 prachtige wijzerplaten in de cloud of upload zelfs uw eigen foto's, zoals selfies of foto's van uw huisdieren, om een echt gepersonaliseerde look te creĆ«ren. Met eindeloze mogelijkheden heb je nooit genoeg opties om je horloge echt je eigen te maken.
 • [Activity & FitnessTracker] Volg je gezondheids- en fitnessdoelen met de TOOBUR fitness- en activiteitstracker. Het fitnesshorloge kan je hartslag en stressniveaus in realtime controleren en je waarschuwen als er iets abnormaal is. Met meer dan 100 verschillende sportmodi kun je met de activiteitstracker eenvoudig je stappen, verbrande calorieĆ«n, afstand, snelheid bijhouden en met een IP68-waterdichtheid is het horloge perfect om te zwemmen en elke activiteit. Koop de jouwe nu en begin met het bijhouden van uw voort
 • [Een goede nachtrust is alles wat je nodig hebt] Krijg een betere nachtrust met de sleeptracker van TOOBUR. De smartwatch bewaakt je slaap in drie verschillende modi: REM, licht en diepe slaap. De gegevens worden verzonden naar de "VeryFit" app, die u inzichten en tips geeft om uw slaapkwaliteit te verbeteren. Gebruik deze functie om uw algehele slaapgewoonten te verbeteren en fris wakker te worden.
UitverkoopBestseller Nr. 18

LIGE Smartwatch voor Heren, 1,43 Inch HD AMOLED Smartwatch met Telefoonfunctie Spraakassistent Hartslagmonitor Slaap SpO2, 360 mAh, 5 ATM Waterdicht Smart Watch Activiteitentracker voor Android iOS

 • Smartwatch met 1,43 inch AMOLED-display: de LIGE smartwatch voor heren beschikt over een AMOLED-display van automatisch lichtgevende materialen. Met een resolutie van 466 x 466 kan de smartwatch ook bij fel licht duidelijk worden weergegeven. Het display van de militaire smartwatch is altijd ingeschakeld, je kunt de tijd van het horloge zien zonder dat er toetsen nodig zijn. In vergelijking met het LCD-scherm verbruikt het AMOLED-display minder energie en bespaart het energie.
 • Bluetooth-oproep en melding: smartwatch voor heren met bluetooth-oproep. Na het verbinden van de smartwatch kun je een oproep rechtstreeks op de smartwatch beantwoorden of beantwoorden tijdens het sporten of anderszins. Je kunt ook je telefooncontactenboek met het horloge synchroniseren. Het horloge zal je ook door trillingen herinneren aan de ontvangst van een bericht, zoals Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter... Je zult nooit een belangrijke telefoon of bericht missen.
 • 126 Sportactiviteitentracker: Smartwatch voor heren met 100+ sportmodus: wandelen, hardlopen, fietsen, enz. Sport smartwatch kan je stappen, afstanden, calorieĆ«n en hartslag volgen. Met de stopwatch kun je je tijd controleren en je trainingseffect verbeteren. Deze fitnesstracker kan je helpen om je trainingsdoelen te bereiken en een gezondere levensstijl aan te nemen. Het is de ideale sportpartner voor jou.
 • 24 uur hartslag- en slaaptracker: de LIGE smartwatch heeft een ingebouwde krachtige sensor, kan de hartslag de hele dag automatisch bewaken, je bloeddruk en zuurstof in het bloed herkennen om je gezondheid beter te begrijpen als de gegevens abnormaal zijn. Smartwatch bewaakt ook je slaap en biedt een uitgebreide slaapanalyse (diepe slaap, slaap en waak), helpt je om je slaap beter te leren kennen
 • IP68 waterdicht en 360 mAh batterij: IP68 smartwatch voor heren, de diepste kan 50 meter bereiken. De horloges zijn bestand tegen zweet en regen. Je kunt je handen wassen met horloges, hardlopen of zwemmen zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigde horloges (draag geen horloges onder de douche). De batterij van dit horloge is 360 mAh, laadt 2 uur op en kan ca. 5-7 dagen werken, wachttijd van 7 tot 30 dagen (afhankelijk van het gebruik)
Bestseller Nr. 19

TOOBUR Smartwatch voor heren, dames, Alexa ingebouwd, IP68 waterdicht, zwemmen, 1,8 inch fitnesshorloge met beantwoorden en bellen/hartslag/stappenteller/slaaptracker/100 sporten, compatibel met

 • Alexa ingebouwd: Alexa staat de hele dag klaar om te helpen met weerupdates, handsfree timers en herinneringen, workouts opnemen en Alexa-compatibele slimme apparaten beheren. Geniet gewoon van je slimme leven door simpelweg "VeryFit" gratis te downloaden in de App Store of Google Play.
 • Gezondheidsmonitoring en fitnesstracking: De smartwatch kan je hartslag, bloedzuurstof en stressniveaus in realtime controleren en je waarschuwen als er iets abnormaal is. Met meer dan 100 verschillende sportmodi kun je met de fitnesstracker eenvoudig je stappen, verbrande calorieĆ«n, afstand en snelheid volgen. Met maximale waterdichtheid (IP68) is het horloge ook perfect om te zwemmen.
 • Slaapbewaking: Krijg inzicht in je slaap met de gedetailleerde analyse van deze activity tracker van je slaapkwaliteit en -duur in verschillende fases (Wakker, REM, Lichte slaap, Diepe slaap). Exclusieve suggesties staan klaar om je te helpen beter te slapen.
 • Altijd verbonden: Met de nieuwste en stabielere Bluetooth 5.3 kun je al je belangrijke meldingen in realtime op je pols ontvangen, of het nu gaat om sms, e-mail of sociale media. Je kunt ook bellen en gebeld worden zonder naar je telefoon te hoeven grijpen. Ons slimme digitale horloge is compatibel met Android-telefoons en iOS.
 • Lange levensduur van de batterij: EĆ©n keer opladen in 2 uur, 30 dagen stand-by, 20 dagen gebruik in spaarstand, 7 dagen gebruik in normale stand. Meer tijd om te genieten van de voordelen van de smartwatch en minder tijd om je zorgen te maken over de levensduur van de batterij.
UitverkoopBestseller Nr. 20

Garmin Venu Sq 2 Music, Health Smartwatch, Zwart

 • Zie alles helder in met een groot, gemakkelijk af te lezen, helder AMOLED display met een always-on mode, perfect om even snel af te lezen
 • Met tot wel 11 dagen batterijduur in smartwatch mode, hoef je de watch tijdens het slapen niet af te doen om op te laden en heb je dus 24/7 inzicht in je gezondheid
 • Je gezondheid is belangrijk voor je, dus je wilt alles bijhouden. Van Body Battery, slaap score, ademhaling, vochinname en stress tot en met womenā€™s health functies, hartslag en nog veel meer
 • Vind nieuwe manieren om te bewegen met meer dan 25 sportapps, zoals wandelen, hardlopen, fietsen, HIIT, zwemmen, golf, yoga en nog veel meer
 • Download gemakkelijk muziek en playlists op je watch. Inclusief Spotify, Amazon Music en Deezer (aanvullend abonnement kan nodig zijn) en speel je favoriete muziek af via je wireless headphones tijdens je workout

Smartwatches zijn de nieuwste trend op de markt. Ze bieden veel functies en functionaliteit die ze aantrekkelijker maken voor consumenten. Met zoveel opties kan het echter moeilijk zijn om de beste smartwatch voor jou te kiezen.

Om u te helpen een beslissing te nemen, hebben we een lijst samengesteld met functies waarnaar u moet zoeken in uw volgende smartwatch. Deze functies helpen u beslissen welke smartwatch geschikt is voor u en uw behoeften.

 • Schermgrootte: hoe groter de schermgrootte, hoe beter het is voor mensen die hun horloges als hun hoofdapparaat willen gebruiken of tv willen kijken om hun pols.
 • Levensduur van de batterij: u wilt er zeker van zijn dat uw horloge voldoende batterijduur heeft, zodat het de hele dag meegaat zonder op te laden.

Wat zijn de beste smartwatch heren?

Smartwatch-mannen zijn de beste vriend van de moderne man. Ze zijn een handige manier om verbonden te blijven met uw telefoon en realtime meldingen te ontvangen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het volgen van fitness, GPS-navigatie en andere gezondheidsgerelateerde informatie.

De beste smartwatch-mannen hebben een batterijduur van minstens drie dagen of meer, hebben een hartslagsensor, GPS-navigatie, waterbestendigheid tot 50 meter/165 voet en ondersteunen draadloos opladen.

Wat is het verschil tussen een smartwatch die de hele dag meegaat en een horloge dat gewoon een fitnesstracker is?

De smartwatch-industrie groeit snel en het is niet alleen meer voor fitnesstrackers. Het kan ook worden gebruikt voor productiviteit, meldingen en meer.

Het verschil tussen een smartwatch die de hele dag meegaat en een horloge dat slechts een fitnesstracker is, is het technische niveau van het apparaat. Een smartwatch heeft functies zoals GPS, hartslagsensoren, sensoren om je stressniveaus te detecteren en meer.

Een smartwatch is ook duurder dan een fitnesstracker omdat hij veel geavanceerder is op het gebied van technologie en functies. Met geavanceerde technologie komt echter een hoger prijskaartje, wat betekent dat u krijgt waar u voor betaalt met uw aankoop.

Wat zijn de beste soorten smartwatches voor mannen?

De beste smartwatch voor mannen moet bestand zijn tegen de ontberingen van het dagelijks gebruik en ook comfortabel genoeg zijn voor dagelijks gebruik.

Wat zijn enkele van de meest populaire merken smartwatches voor mannen?

Enkele van de meest populaire merken smartwatches voor mannen zijn Apple, Samsung en Pebble.

Hoeveel moet ik verwachten te besteden aan een smartwatch van goede kwaliteit voor mannen?

Smartwatches zijn een geweldige manier om verbonden te blijven, en ze kunnen een essentieel onderdeel zijn van uw levensstijl. Ze kunnen echter ook duur zijn. Hier zijn enkele tips over hoe u de beste smartwatch voor uw budget kunt vinden.

De prijs van een smartwatch van goede kwaliteit voor mannen begint bij ongeveer 200 euro en loopt op tot 1.000 euro of meer, afhankelijk van de functies die u in uw horloge wilt.

Enkele van de functies waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een smartwatch, zijn de levensduur van de batterij, de schermgrootte en resolutie, of het GPS-mogelijkheden en waterbestendigheid heeft.

Welke smartwatches hebben een goede batterijduur?

Smartwatches hebben veel coole functies en gadgets, maar de batterijduur is iets waar mensen niet zo blij mee zijn.

De levensduur van de batterij van smartwatches is een grote zorg voor veel mensen, vooral degenen die hun horloge gebruiken om hun fitnessdoelen bij te houden.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste smartwatch heren te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze smartwatch heren-koopgids samengesteld.

Het beste smartwatch heren vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste smartwatch heren voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede smartwatch heren-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts Ć©Ć©n factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor smartwatch heren te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van smartwatch heren erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald smartwatch heren zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste Ā¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over smartwatch heren zijn cruciaal ā€“ vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om Ć©Ć©n nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de smartwatch heren kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiƫle aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variƫrend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste smartwatch heren kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.