Beste smartlock van 2023 (TOP10)

De 10 beste smartlock beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

SwitchBot Wi-Fi Smart Lock, deurslot zonder sleutel, slimme voordeur met deurslot, elektronische slimme nachtschoot, past binnen enkele minuten bij uw bestaande nachtschoot, ideaal voor Airbnbs, vakantiewoningen en meer

 • Eenvoudig te installeren, nog beter compatibel: bij het installeren van SwitchBot Lock is geen gereedschap nodig, gebruik gewoon de meegeleverde 3M-lijm en u kunt aan de slag. Ondersteunt verschillende sloten en heeft geen enkele invloed op uw originele slot.
 • Auto-Lock & Home Sharing - U kunt lock-timers vooraf instellen, wanneer uw deur voor een bepaalde periode sluit, wordt SwitchBot Lock dan automatisch vergrendeld. Je kunt ook Home Sharing instellen om je slot via onze app te bedienen en de toegang tot Lock te delen met familieleden.
 • Een vergrendeling die langer meegaat - Ons slot maakt gebruik van ATS-128-CTR-versleuteling om de veiligheid te allen tijde te garanderen. Je kunt ook de status van je slot controleren en meldingen en waarschuwingen ontvangen. De batterij kan ongeveer 180 dagen meegaan (bij gemiddeld 10 keer per dag).
 • Compatibel met spraakbediening - Je kunt SwitchBot Lock koppelen aan SwitchBot Hub Mini om je slot te bedienen met spraakopdrachten met slimme assistenten zoals Alexa, Google Home of Siri, en je kunt je slot zelfs op afstand bedienen.
 • Werkt als onderdeel van het SwitchBot-ecosysteem: gebruik onze Lock met andere SwitchBot-apparaten voor een nog intuïtievere smart home-ervaring en automatiseer alles, van SwitchBot Bot (de slimme knoppenduwer) tot Curtain.
Bestseller Nr. 2

Smart lock: TEKXDD smart deurslot deurklink elektronisch toetsenbord wachtwoord Bluetooth smart lock biometrische identificatie vingerafdruksleutel digitale Wifi elektronische touch voordeur thuiskantoor appartement

 • Multifunctionele ontgrendelingsmethode: het deurslot ondersteunt mobiele telefoontoepassingen, die direct via BLE kunnen worden geopend. Digitale wachtwoorden, realtime ontgrendelen, vingerafdrukken en traditionele sleutelmethoden kunnen ook worden gebruikt om u handiger te maken
 • Hoog beveiligingsniveau: het slimme slot maakt gebruik van halfgeleidervingerafdrukidentificatie, die sneller, nauwkeuriger en nauwkeuriger is in vergelijking met gewone optische vingerafdrukken. Het is gemaakt van aluminiumlegering materiaal, betrouwbaar en duurzaam
 • Gedeelde toegangscode: ondersteunt het delen van code met familie en vrienden, waardoor permanente, tijdelijke of geplande toegang mogelijk is, zodat u deze altijd en overal kunt ontgrendelen
 • Eenvoudig te installeren: slimme sloten voldoen aan de normen van de meeste hefboomsloten. Er is geen harde bedrading vereist, bepaal gewoon de richting van het slot. Deurdikte: 1-3/8 inch (35 mm) tot 2-3/16 inch (55 mm), verstelbare vergrendeling 2-3/8 inch (60 mm) of 2-3/4 inch (70 mm). Controleer uw deurmaat voordat u koopt
 • Breed scala aan toepassingsscenario's: geschikt voor verschillende omgevingen. Ideaal voor gezinnen, bedrijven, villa's, hotels. Als u vragen heeft tijdens installatie of gebruik, neem dan gerust contact met ons op
UitverkoopBestseller Nr. 3

Yale Linus Slim Deurslot - 05/101200/MB - Sleutelloos en Veilig Deurslot - Smartlock - Matzwart

 • [BEDIENING ZONDER SLEUTEL] Tover je smartphone om tot sleutel. Bedien je slimme deurslot via de Yale Home app en geef iemand toegang tot je huis. Wil je de deur op afstand voor iemand openen, koppel dan je slimme slot aan de Yale Connect WiFi bridge* (* aanvullend product vereist)
 • [AUTOMATISCH GEOPEND EN OP SLOT] Dankzij de gps van je smartphone kun je een geofence instellen en het slot laten ontgrendelen zodra je thuiskomt. Bij het verlaten van je huis zorgt deze slimme functie er ook voor dat de deur vanzelf achter je op slot gaat.
 • [TOEGANG BEHEREN VOOR GASTEN] Iedereen die de Yale Home app installeert en toegangsrechten van jou krijgt, kan het smart deurslot zelf bedienen. Gekoppeld met het Smart Keypad kan het ook worden geopend met een pincode. (aanvullend product vereist)
 • [VERHOOGDE BEVEILIGING] Je Yale Home account vereist tweevoudige verificatie. Alleen met een wachtwoord én een mailadres of telefoonnummer krijg je toegang. Je kunt de app vergrendelen en alle toegangscodes uitschakelen bij verlies van je smartphone.
 • [DE PRODUCTEN VAN YALE] Al onze producten zijn bedoeld om jou te helpen. Ze zijn altijd veilig en gebruiksvriendelijk. Van een slim slot voor buiten tot een bewegingscamera voor binnen. Yale is er voor jou!
Bestseller Nr. 4

Nuki Smart Lock Pro (4e generatie), slim deurslot met wifi en Matter voor toegang op afstand, elektronisch deurslot maakt een sleutel van je smartphone, met Power Pack-accu, zwart

 • Op afstand bedienbaar deurslot – smartphones en smartwatches worden slimme sleutels: de Nuki Smart Lock 3.0 Pro kan met de wifi-module veilig en makkelijk op afstand worden bediend.
 • Auto Unlock & Lock'n'Go – Het elektrische slimme deurslot vergrendelt en ontgrendelt de deur automatisch wanneer je thuiskomt of weggaat. Je smartphone kan gewoon in je zak blijven zitten.
 • Smart Home-integratie – Voor nog meer gemak kan het smart slot direct worden verbonden met Smart Home-services zoals Apple HomeKit, Amazon Alexa of Google Home.
 • Eenvoudige installatie – Installeer het slimme deurslot zonder boren in minder dan 3 minuten aan de binnenkant van de deur. Het is van buiten niet zichtbaar en kan worden verwijderd zonder resten achter te laten.
 • Gecertificeerd op veiligheid – Nuki biedt smart home-apparaten met veiligheidsnormen die gelijkwaardig zijn aan moderne online bankieren, zoals bevestigd door onafhankelijke beveiligingsexperts en -instituten.
UitverkoopBestseller Nr. 5

SwitchBot WiFi Smart Lock met Keypad Touch, vingerafdruk deurslot voor voordeur, slim deurslot voor keyless opening, sluiten van de deur door vingerafdruk, toegangscode, app, Alexa en Google Assistant

 • Eenvoudig te installeren, nog steeds compatibel: geen gereedschap nodig bij het opzetten van SwitchBot Lock, gewoon de meegeleverde 3M lijm gebruiken en je bent klaar om te gaan. Ondersteunt meerdere sloten en heeft geen enkele invloed op uw oorspronkelijke slot.
 • Auto Lock en Home Sharing - U kunt vooraf ingestelde vergrendeltimers instellen, wanneer uw deur gedurende een ingestelde periode sluit, wordt SwitchBot Lock automatisch ingeschakeld. U kunt ook Home Sharing instellen om uw slot via onze app te bedienen en de toegang tot het slot te delen met familieleden.
 • SwitchBot Keypad Touch - Fingerprint with Battery is uitgerust met een biometrisch algoritme voor vingerafdrukidentificatie van de Zweedse bank en kan de vingerafdrukken van het hele gezin opslaan. Het ondersteunt ook wachtwoordvergrendeling en SwitchBot-kaart.
 • Helpt u alert te blijven - Als iemand probeert uw huis binnen te dringen, slaat de Keypad Touch alarm en stuurt u een pushmelding. Het ondersteunt ook virtuele wachtwoorden om uw wachtwoord geheim te houden voor het geval iemand meekijkt.
 • Een slot dat langer meegaat - Ons slot maakt gebruik van ATS-128-CTR-codering om de veiligheid te allen tijde te waarborgen. U kunt ook de status van uw slot controleren en meldingen en waarschuwingen ontvangen. De batterij gaat ongeveer 180 dagen mee (bij gemiddeld gebruik). 10 keer per dag).
Bestseller Nr. 6

NUKI 220640 Türschlossantrieb SMARTLOCK 3.0

 • Deur openen via smartphone – met het Smart Home deurslot open en vergrendel je je deur via smartphone of volledig automatisch voor de toegang tot je huis.
 • Auto Unlock & Lock'n'Go – het elektrische deurslot opent en sluit wanneer je thuiskomt en verlaat automatisch de huisdeur. De smartphone kan in je tas blijven.
 • Smart Lock 3.0: dankzij slimme functies en eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden is de achteraf te bouwen Nuki Smart Lock 3.0 de ideale instap in de Smart Home.
 • Eenvoudige installatie: het Smart Lock deurslot is in minder dan 3 minuten aan de binnenkant van de deur gemonteerd, van buitenaf niet te herkennen en zonder resten te verwijderen. Zonder boren en schroeven.
 • Veiligheid gegarandeerd: de communicatie van de Smart DeurLock voldoet aan de veiligheidsnormen van moderne online banking. Dit is bevestigd door onafhankelijke beveiligingsexperts en instituten.
Bestseller Nr. 7

KLLOQUE Deurslot met vingerafdruk, smart slot, knopslot, app-bediening, bluetooth-sluitcilinder met knop, huisbeveiliging, eenvoudige installatie, ideaal voor slaapkamer, badkamer (zilver)

 • Geweldige manier om de privacy van je huis te versterken: het deurslot is geschikt voor de meeste binnendeuren (met een dikte van 35 tot 54 mm) en is een geweldige optie voor mensen die zich zorgen maken over privacy of veiligheid thuis. Je kunt het aan de deur van de slaapkamer of badkamer installeren.
 • Vingerafdrukbiometrie: door eenvoudig een of meer vingerafdrukken van u of uw familieleden aan de vingerafdruksensor toe te voegen, kunt u de deurslotgreep gemakkelijk ontgrendelen met de geregistreerde vingerafdrukken.
 • Handige app-bediening: zodra het slot aan de app is toegevoegd, kun je gemakkelijk alle intelligente functies van het slot in de app verkennen, inclusief het beheer van leden en het maken van slimme scènes. Het slot kan ook zo worden ingesteld dat het voor een comfortabele doorgang met de doorgangsmodus ontgrendeld blijft.
 • Noodvrijgave beschikbaar: in noodgevallen, wanneer de vingerafdruk niet werkt of de batterijen leeg zijn, kun je de deur nog steeds openen met de reservesleutel of het slot met een type C-kabel op de voeding aansluiten om de vingerafdruksensor te laten werken.
 • Eenvoudig te installeren en te programmeren: het installatieproces is zeer eenvoudig met de instructies en het deurslot is binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Yale Linus Slim Deurslot - 05/101200/SI - Sleutelloos en Veilig Deurslot - Smartlock - Zilverkleurig

 • [BEDIENING ZONDER SLEUTEL] Tover je smartphone om tot sleutel. Bedien je slimme deurslot via de Yale Home app en geef iemand toegang tot je huis. Wil je de deur op afstand voor iemand openen, koppel dan je slimme slot aan de Yale Connect WiFi bridge* (* aanvullend product vereist)
 • [AUTOMATISCH GEOPEND EN OP SLOT] Dankzij de gps van je smartphone kun je een geofence instellen en het slot laten ontgrendelen zodra je thuiskomt. Bij het verlaten van je huis zorgt deze slimme functie er ook voor dat de deur vanzelf achter je op slot gaat.
 • [TOEGANG BEHEREN VOOR GASTEN] Iedereen die de Yale Home app installeert en toegangsrechten van jou krijgt, kan het smart deurslot zelf bedienen. Gekoppeld met het Smart Keypad* kan de deur ook worden geopend met een pincode. (* losse accessoire)
 • [VERHOOGDE BEVEILIGING] Je Yale Home-account vereist tweevoudige verificatie. Alleen met een wachtwoord én een mailadres of telefoonnummer krijg je toegang. Je kunt de app vergrendelen en alle toegangscodes uitschakelen bij verlies van je smartphone.
 • [DE PRODUCTEN VAN YALE] Al onze producten zijn bedoeld om jou te helpen. Ze zijn altijd veilig en gebruiksvriendelijk. Van een slim slot voor je deur tot een beveiligingscamera voor buiten. Yale is er voor jou!
UitverkoopBestseller Nr. 9

Leepesx Batterij IC-kaartsensor kastlade intelligent SmartLock DIY onzichtbaar verborgen digitaal slot zonder geperforeerd gat

 • Breed toepassingsgebied: geschikt voor laden, eenvoudig te openen deuren, dubbel te openen deuren, schuifdeuren. Batterij (niet inbegrepen) digitale vergrendeling, zeer uniek en nieuw.
 • Eenvoudig te bedienen: veilig en comfortabel, zeer eenvoudig te bedienen. Meerdere toepassingen, verschillende functies voor gebruik.
 • ❤【Veiligheidsgarantie】❤ Het kan een goede veiligheidsbescherming voor je persoonlijke voorwerpen bieden en tegelijkertijd je privacy beschermen. Het kan ook de veiligheid van kinderen thuis verbeteren, zodat kinderen of kinderen de laden of kastdeuren niet kunnen openen.
 • Eenvoudige installatie: eenvoudig te installeren en te gebruiken. Extreem laag stroomverbruik en langere levensduur.
 • ❤【Verschillende ontgrendeling】❤ Twee ontgrendelingsmodi: naar behoefte kan de kaart afzonderlijk of dubbel worden ontgrendeld. Met je originele ID-sleutel of ID-kaart kun je ook een sleutel invoeren en andere sloten openen.
Bestseller Nr. 10

Bold Smart Lock - SX-33 Smart Cylinder Lock - Zilver

 • Volledig sleutelloos
 • Geschikt voor op alle traditionele Europese deursloten
 • SKG*** keurmerk
 • Bepaal per slot wie er toegang heeft (en in welke periode)
 • Ook te openen met een pincode

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste smartlock te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze smartlock-koopgids samengesteld.

Het beste smartlock vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste smartlock voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede smartlock-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor smartlock te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van smartlock erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald smartlock zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over smartlock zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de smartlock kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste smartlock kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.