Beste smart watch van 2023 (TOP20)

De 20 beste smart watch beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

KUNGIX Smartwatch voor dames en heren, Touchscreen fitnesstracker met SpO2 bloeddrukmeting hartslagmeter slaapmonitor, IP68-waterdicht sporthorloge stappenteller Smart Watch (Zwart)

 • Nieuw opgewaardeerde smartwatch: De smartwatch wordt geleverd met een groot 1,3 inch HD-scherm met 360*360 ultra HD-resolutie en volledig scherm touch operation design, die handige en responsieve bediening en de beste visuele ervaring biedt. Met 100+ interfaces om uit te kiezen en de mogelijkheid om je favoriete foto's te uploaden, kun je de interface van het sporthorloge aanpassen aan verschillende gelegenheden om je persoonlijkheid te laten zien.
 • 20 sportmodi: Het fitnesshorloge heeft 20 sportmodi waaronder: wandelen, hardlopen, wandelen, fietsen, basketbal, zwemmen en meer om aan uw dagelijkse sporttrainingsbehoeften te voldoen. Bovendien registreert de fitnessarmband automatisch uw stappen, verbrande calorieën en oefentijd tijdens uw dagelijkse activiteiten, zodat u inzicht krijgt in uw bewegingsstatus en een gezonde levensstijl kunt opbouwen.
 • Slimme gezondheidsmonitor: Het slimme horloge heeft hartslag / SPO2 / slaap / bloeddruk monitoring functies, met automatische hartslag monitoring gedurende de dag en slaap monitoring voor meer dan 3 uur 's nachts. U kunt uw gezondheidsstatus volledig begrijpen en uw levensstijl op tijd aanpassen door middel van de gezondheidsgegevens gemonitord door het horloge. (Opmerking: De smartwatch is geen professioneel medisch hulpmiddel en de gegevens zijn alleen voor productietests).
 • Slimme herinneringsfunctie: Wanneer u uw smartwatch verbindt met uw mobiele app (FitcloudPro), zal het horloge trillen om u eraan te herinneren wanneer u berichten of inkomende oproepen ontvangt van Facebook, WhatsApp, Twitter, enz. U zult nooit meer een belangrijk gesprek of bericht missen. De smartwatch heeft ook meer nuttige functies, zoals sedentaire reminder, stappenteller, muziekcontroller, foto's maken op afstand, het weer controleren, smartwatch vinden, wekker, etc. Een slim en mooi leven kan allemaal worden gedaan met slechts een KUNGIX horloge.
 • IP68 waterdicht sporthorloge: het sporthorloge is compatibel met smartphones met iOS 10.0 en Android 5.0 of hoger, Bluetooth 5.0 of hoger. Met een grote batterijcapaciteit van 200 mAh kan het horloge 5-7 dagen worden gebruikt op een lading van 2 uur en heeft het een extra lange stand-bytijd van ongeveer 30 dagen. Dankzij de IP68 waterdichtheid kan het horloge ook gedragen worden tijdens het handen wassen en douchen. (Merk op dat het niet mag worden gebruikt in zeer heet water of zeewater)
Bestseller Nr. 2

IDEALROYAL Smart Watch, 1,4-inch smartwatch met touchscreen, fitnesstracker met hartslagmeter, slaapmonitor, Bluetooth-camera Muziekbediening Smartwatch voor mannen en vrouwen

 • ⌚【1,4 inch volledig touchscreen】 IDEALROYAL smartwatch met 1,4-inch groter kleurenscherm biedt een uitstekende beeldkwaliteit, het ontwerp met volledig touchscreen zorgt voor een betere gebruikservaring.
 • ⌚ 【24-uurs hartslagmeting】 Ingebouwde optische hartslagsensor en nauwkeuriger om uw hartslag te volgen, houdt nauwkeurige gegevens bij van de slaapinformatie van elke nacht en analyseert de slaapdatum om u te helpen uw slaapgewoonten aan te passen en u gezonder te maken.
 • ⌚ 【Activity Tracker met 8 sportmodi】 Smartwatch heeft 8 sportmodi-tracker: basketbal, voetbal, zwemmen, fietsen, wandelen, hardlopen, springtouw, badminton, maakt het ook mogelijk om een ​​verscheidenheid aan realtime gegevens bij te houden tijdens het sporten, verstrek referentiegegevens voor uw dagelijkse gezondheidsanalyse en verbetering.
 • ⌚【Melding en herinnering】 Smartwatch kan verbinding maken met smartphone (zoek en download de "HeroBandIII" -app), zodat u deze op de smartwatch kunt ontvangen Naar verschillende informatiemeldingen, zoals oproepen, e-mails, sms en SNS (Facebook, Twitter , Instagram, WhatsApp, enz.). Smartwatch kan de oproep niet beantwoorden, maar kan weigeren.
 • ⌚ [Langere levensduur van de batterij en meer functies] Het horloge is uitgerust met een polymeer-lithiumbatterij met een grote capaciteit, die slechts 1,5 tot 2 uur hoeft te worden opgeladen, die normaal gebruik gedurende een week kan ondersteunen. Het horloge heeft ook een wekker, stopwatch, camerabediening op afstand, weersvoorspelling en andere functies.
Bestseller Nr. 3

UMIDIGI Smart Watch Urun, Ingebouwde GPS Smartwatches voor Dames en Heren, Fitnesstracker met Boedzuurstofmonitor, Hartslagmeter Stappenteller, Waterdicht Sporthorloge voor Hardlopen

 • 🌈【FASHION SMARTWATCH VOOR VROUWEN EN MANNEN】UMIDIGI Urun is een ronde smartwatch met een diameter van 44 mm, gebouwd met een lichtgewicht aluminium frame. Weergegeven door een 1,1-inch full-colour rond scherm. Twee knoppen aan de rechterkant en een touchscreen zorgen voor een soepele bedieningservaring.
 • 🌈【PRIVÉ-COUNSELOR VOOR UW GEZONDHEID】Dit sporthorloge heeft gezondheidsmonitors voor u, hartslagmeter, bloedzuurstofmeting, slaapregistratie, sedentaire herinnering, na meting zal het grafieken maken om zichtbare gezondheidsgegevens te verstrekken zodat u uw lichaam gemakkelijker kunt begrijpen.
 • 🌈【TRAINER OM FYSIEKE FITNESSDOELEN TE BEREIKEN】In tegenstelling tot normale fitness-smartwatches, heeft Urun een ingebouwde professionele GPS-ontvanger, 17 selecteerbare sportmodi, u kunt nauwkeurigere en gedetailleerde fitnessgegevens op het horloge vinden, zoals route, tempo, snelheid, stappen, accumulatie van calorieën.
 • 🌈【ASSISTENT VOOR UW DAGELIJKSE LEVEN】Door via Bluetooth verbinding te maken met uw smartphone met Paiactive, kunt u meldingen activeren voor de meeste applicaties die communiceren, zoals Facebook, WhatsApp, Skype, Instagram. Daarnaast kun je ook de weersvoorspelling bekijken, de muziekspeler en de camerasluiter op het horloge bedienen.
 • 🌈【BETROUWBARE EN STABIELE KWALITEIT EN COMPATIBILITEIT】Urun heeft de 5 ATM waterdichte test doorstaan, die strenger is in waterdichtheid dan IP68. Dankzij de lithiumbatterij met hoge intensiteit kunt u het horloge 7-10 dagen in de dagelijkse gebruiksmodus gebruiken. En het is compatibel met de meeste smartphones zoals Apple Xiaomi Samsung Huawei etc.
Bestseller Nr. 4

Smart Watch met tekst en oproep, 1,8 inch volledig touchscreen, AI Voice Bluetooth dames heren horloges horloge voor Android iOS fitness tracker met hartslagmeter, slaapanalyse, stappenteller, stopwatch, sporthorloge

 • ⌚Nieuwe verbeterde visuele ervaring: 1,8 inch full-touch smartwatch met HD-kleurenscherm en metalen behuizing bieden je een uitstekende beeldkwaliteit en een uitstekende visuele ervaring. Telefoonsmartwatch voor het aannemen/beantwoorden van oproepen, fitnesshorloge met AI-besturing voor oproep/tekst, Android smartwatch voor iPhone, full-touch smartwatch voor dames en heren, hartslag-/slaapmonitor.
 • ⌚Hartslag- en slaapmonitoring: de fitnesstracker kan je hartslag en zuurstofgegevens tijdens de training in real-time bewaken en beschikt over een slaapmonitorfunctie. Bescherm je slaapkwaliteit door diepe slaap, lichte slaap, slaap en wakker te houden. Zodra de hartslag de door jou ingestelde grens overschrijdt, trilt en herinnert de smartwatch je aan om je gezondheid te beschermen.
 • ⌚Dagelijks volgen van de fitnessgegevens: het sporthorloge registreert je trainingsgegevens nauwkeurig. Bijvoorbeeld het aantal stappen, de afgelegde afstand, de verbrande calorieën, de tijd van uitoefening en je wekelijkse/maandelijkse gegevens. Kies uit meer dan 8 oefenmodi zoals: wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, basketbal, voetbal en meer. Verschillende sportmodi helpen je om individuele activiteitswaarden beter te begrijpen en daardoor je trainingssessies effectiever te maken.
 • ⌚Intelligente meldingsfunctie: wanneer de smartphone verbindt, trilt hij om je te attenderen. Als je oproepen, sms, berichten (Facebook, Twitter, WhatsApp, Linkedin, Messenger, Instagram) ontvangt, zul je geen belangrijke oproepen missen. Met waterdicht ontwerp, draag het in de regen, bij het handen wassen, zweten zal je fitnesshorloge niet beschadigen, je kunt er zonder zorgen mee trainen.
 • ⌚Hoofdfunctie: 1,8 inch groot scherm, Bluetooth-oproepen, full-screen touch, hoge resolutie lettertypen, draaiknoppen, trainingsopname (stappenteller, afstand, calorieberekening), trainingsmodus, berichten-push, informatieopslag, slaapmonitor, hartslagmeting, stopwatch, fotobediening, muziekweergave, voltekentaal, echte bloedzuurstofmeting.
Bestseller Nr. 5

Popglory Smart Watch Vrouwen Mannen Beantwoorden/bellen, 1,8 inch Smartwatch en Voice Assistant & Melding, Fitness Horloge met Bloeddruk/Zuurstof/Hartslagmeter voor iOS en Android

 • [Make/ Antwoord oproepen en bericht ontvangen]: met een ingebouwde microfoon en hifi-luidspreker kunt u oproepen ontvangen/weigeren/beantwoorden en het volume op het horloge aanpassen. U kunt contacten op het horloge uploaden via de app en recente oproepen op horloge bekijken. Onze Bluetooth-oproep- en berichtmelding kan gelijktijdig werken met één paarverbinding. Het horloge trilt om u te informeren 10+ sociale app-meldingen en sms.
 • [4,7 cm Ultra-large, 100+ Watch Faces &5 Theme Switch]: je kunt alles gemakkelijker te zien en te gebruiken maken met 1,8 inch scherm. Het slimme horloge ondersteunt 5 bedieningsthema's, 100+ wijzerplaten selectie en aangepaste wijzerplaten.
 • [Ontvang 2 riemen en een gezondheidsassistent]: elk pakket bevat 2 riemen. Dit pakket bevat gouden roestvrijstalen band en roze siliconen band voor uw verschillende gelegenheden. Dit fitnesshorloge kan je helpen een gezonder en actiever leven te bereiken met bloeddruk, bloedzuurstof, hartslagmeting en slaapkwaliteitsanalyse. Het fitnesshorloge kan de vrouwelijke fysiologische cyclus registreren en je laten trillen als je te lang zit.
 • [20+ sportmodi en IP67 waterdicht]: de activiteitstracker ondersteunt meer dan 20 sportmodi om aan de dagelijkse trainingsbehoeften te voldoen. De stappenteller kan je stappen, afstand, calorieën en duur registreren. Voor gegevens over geschiedenisoefeningen kunt u ze bekijken in de 'GloryFit'-app. Je kunt het dragen om aan de eisen van het dagelijks leven te voldoen met IP67 waterdichte en stofdichte weerstand, zoals handen wassen, regenen en hardlopen.
 • [Meer praktische gadgets en ingebouwde luidspreker]: het heeft meer praktische functies, zoals alarm, stopwatch, timer, zoek telefoons, helderheidsaanpassing en weerweergave, ademhalingstraining, hand opsteken om display te activeren, fotografie op afstand, zoekapparaat, zittend alarm. Met de ingebouwde luidsprekers kun je muziek afspelen en oproepen beantwoorden via het fitnesshorloge.
Bestseller Nr. 6

FMK Smart Watch Fitness Full Touch Screen Horloge voor mannen, Call Dial en Text Melding Smart Watch met 24 uur Hartslag Bloeddruk Slaapmonitor, IP67 Waterdichte Stappenteller voor iOS Android

 • BESTE SMART HORLOGE voor HEREN met 24 uur fitnesstracker, monitor hartslag en slaapkwaliteit, track stappen en calorieën, wat geweldig is voor fitness. ondertussen kan deze smartwatch met meldingen oproepen en sms'jes beantwoorden wanneer je telefoon niet in je hand ligt. dus het nieuwe slimme horloge is ontworpen door ons team als een allround helper voor u binnen uw budget.
 • 3 SlEEP MODES en GEZONDHEIDSMONITOR met ingebouwde hoge prestatiesensoren bewaken onze hartslag, wakende slaap, ondiepe slaap, diepe slaap die we duidelijk kunnen bekijken op de dagelijkse en samenvattende statistieken tijdens activiteiten en rustperioden in de app. FMK smart watch doet ons best om u een gezond leven te bieden, beginnend bij een goede slaapgewoonte.
 • CALL MAKE en TEKSTMELDING SMART WATCH perfect voor Android 6.0 & iOS 9.0 en Bluetooth 4.2 of hoger kunnen oproepen en sms'jes beantwoorden wanneer u last hebt van vergaderingen, werk, sport, fitness, buitenactiviteiten of kinderopvang. Communicatie is een belangrijk onderdeel van het moderne leven en onze slimme horloges brengen u niet alleen een gezondere levensstijl, maar brengen u ook gemak en vrijheid.
 • 21 SPORTMODES en 41 SCHAKELBARE Wijzerplaten kunnen voldoen aan uw dagelijkse sportbehoeften zoals hardlopen, zwemmen, yoga, fitness, enz. met een lading van 2,5 uur en tot 10 dagen uaeage-tijd. Deze smartwatch kan ook verschillende stijlen wijzerplaten wisselen die overeenkomen met verschillende levensscenario"s, zoals feest, diner, vergadering, dating, thuis. dus richten we ons op het maken van een praktische smartwatch voor langdurig gebruik.
 • AUXILIAIRE FUNCTIES en DIENSTEN: Naast de bovenstaande hoofdfuncties zijn de functies van dit slimme horloge: selfie assist, IP67 waterdicht, nauwkeurige stappen, sedentaire herinnering, waterherinnering, niet storen modus, trillend alarm en stopwatch. We richten ons op het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en tijdmanagement, terwijl we een snelle respons van 7* 24 uur bieden, zodat u het zonder aarzeling kunt kopen!
UitverkoopBestseller Nr. 7

2023 Smart Watch 49 mm ZW8 Ultra Max Series 8 Sleep Monitor Smartwatch Mannen Vrouwen Bluetooth Blood Pressure 2,05 inch HD Screen (zwart)

 • Heart Rate 24-uurs zelfbewaking, zorg voor uw hartslag gezond rond de klok
 • BLOOD OXYGEN Intelligent bloedoxygeen monitoring, gemakkelijk te beheersen bloed oxygeen gezondheid gedurende de dag
 • blokdruk eenvoudig en comfortabel, bediening met één klik, blijf op de hoogte van je bloeddruk
 • Sleep Monitor Accurately identificatie van uw slaapproblemen, biedt u kwaliteit slaapverbeteringen
 • Maak telefoongesprekken en lijsten naar muziek Bluetooth hands-fee, muziek betaling/controle. Of het nu gaat om sport of rijden wanneer de telefoon bellen, wordt het op tijd geduwd naar het horloge
Bestseller Nr. 8

IOWODO Smart Watch voor vrouwen, fitnesstracker met waterdichte IP68, hartslagmeter, bloedzuurstof (SpO2), stappenteller, stopwatch, 25 sportmodi, lichaamsthermometer, weer, smartwatch voor Android iOS

 • 🌸【 1,7 inch HD-aanraakscherm en 150+ aangepaste wijzerplaten】🌸 Smart Watch met 1,7 inch HD full touch kleurrijk scherm en 4 niveaus instelbare helderheid, zorgt voor een geweldige visuele/touch-ervaring op elk moment. Ook kunt u kiezen 150+ online fantastische/coole wijzerplaten of zet favoriete foto's als DIY Dial op "GloryFit" APP, houden in de mode en uniek
 • 🌸【Intelligente melding en gezondheidsherinnering: 🌸 Slimme horloges voor vrouwen informeren u inkomende oproepen, sms-meldingen en Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter-berichten enz. wanneer u de smartphone verbindt met fitnesstracker. Het is ook ontworpen met vrouwelijke gezondheid/sedentaire herinneringen, word uw slimme heideassistent
 • 🌸【Algemene gezondheidsmonitor en weersvoorspelling】🌸 Fitnesstracker ondersteunt 7/24 hartslagmeter/bloedzuurstofverzadiging/slaapsituatie (diep/licht/wakker tijd) monitor en meet uw lichaamstemperatuur in realtime. U kunt de gezondheidsgegevens op APP analyseren, uw eigen gezondheid beter kennen en de slaapkwaliteit verbeteren. Bovendien synchroniseren slimme horloge mannen vrouwen de weersvoorspelling van smartphone, helpt u beter een vakantieplan te doen/paraplu of parasol enz
 • 🌸【25 sportmodi en IP68 waterdicht】🌸 IOWODO waterdichte smartwatch dames heren ondersteunt 25 outdoor/indoor sportmodi (hardlopen/zwemmen/fietsen/yoga...) en registreert realtime stappen, afstand, verbrande calorieën en activiteitstijd van sport. En je zou ook de voltooide route/wandelen/fietskaart op de App kunnen bekijken wanneer deze wordt gedeeld met de GPS van de smartphone. Houd er rekening mee dat: Gebruik geen fitnesstrackerhorloge in duiken, sauna of warm water, geschikte watertemperatuur onder 40 ℃/90 ° F
 • 🌸【Compatibiliteit en bruikbaarheid】🌸 IOWODO smartwatches ondersteunen iOS 9.0/Android 6.0-systeem boven smartphones (compatibel met iPhone/Samsung/Huawei enz. ). Snel opladen binnen 2 uur, 5-7 dagen gebruikte batterijduur en 15-20 dagen standby-periode. En meer functies toegepast zoals schudhorloge om foto's, muziekcontrole, stappenteller, wekker, ademtraining, vind de telefoon, countdown en stopwatch enzovoort
Bestseller Nr. 9

BRIBEJAT BT3 Smart Watch voor dames compatibel met iPhone Samsung Android-telefoons (wijzerplaat/beantwoorden), 1,7 '' 2,5D-scherm, spraakassistent, SpO2/hartslag/slaapmonitor, IP68 waterdicht, roségoud

 • 【1.7'' 2.5D gebogen scherm en 150+ horlogegezichten】1.7 inch full-color full-touch 2.5D gebogen gehard glas HD groot scherm, geeft uitstekende levendige beelden en geeft meer informatie weer. 150+ wijzerplaten voor u om uit te kiezen App: Da Fit. Ondersteunt zelfs aangepaste wijzerplaten zoals foto's van uw telefoon, zoals uw vrienden, familie, huisdieren, enz.
 • 【Bluetooth telefoongesprek Smart Watch】 Ingebouwde luidspreker en microfoon. Compatibel met Apple iPhone, Samsung en Android-telefoons. Ga naar App Store of Google Play om de app te downloaden: "Da Fit" gratis, en sluit het slimme horloge aan op je telefoon. Vervolgens kunt u telefoongesprekken bellen/beantwoorden en praten via het slimme horloge ondersteunt zelfs contacten en oproeprecords die op het horloge zijn opgeslagen. Veel gemakkelijker en handiger om te bellen, te beantwoorden en op te hangen. U zult nooit een belangrijk telefoontje of bericht missen
 • 【Fitness Tracker-horloge】Ondersteuning van 28 sportmodi zoals wandelen, hardlopen, buiten fietsen, overslaan, klimmen, yoga, training, roeien, halter, zitten, enz. Registreer de hele dag activiteit nauwkeurig (actieve minuten, hartslag, verbrande calorieën, stappen, kilometers afstand)
 • 【Slaapmonitor】Automatische slaapregistratie (diepe slaap, lichte slaap, REM en wakker) 's nachts en biedt een uitgebreide analyse van uw slaapkwaliteit, waardoor u een regelmatige bedtijdroutine kunt opzetten en uw slaaptrends nacht na nacht kunt bijhouden. Zodat u uw persoonlijke slaapdoelen kunt stellen en bereiken
 • 【AI Voice Assistant】 Tik gewoon op het scherm van het BT3 slimme horloge om de stemassistent van je telefoon te wekken, zoals Siri, enz. Praten en vragen wat je wilt op je telefoon via de smartwatch vrij
Bestseller Nr. 10

Amazfit [2022 Nieuwe Versie] GTS 2 Smart Watch Fitness Horloge met Hartslag, SpO2 Monitor, Bluetooth Call, Alexa Ingebouwd, 90+ Sportmodi, 3GB Muziek Opslag & Controle, Zwart

 • [Vivid Always-on Display] Het Amazfit GTS 2 slimme horloge heeft een 1,65-inch AMOLED-scherm dat wedijvert met de beste displays ter wereld. De pixeldichtheid van 341 ppi maakt het scherm duidelijk, prachtig en levensecht, met levendige kleuren die zorgen voor een soepele leesbaarheid. Kies uit een breed scala aan wijzerplaatthema's, zodat je altijd in stijl bent. De meeste wijzerplaten hebben een aangepast Always-on Display, zodat u de interface kunt zien die u wilt, waar en wanneer u ook bent.
 • [Allround Health Tracking] Het Amazfit GTS 2 fitnesshorloge is uitgerust met de nieuwste zelfontwikkelde BioTrackerTM 2 PPG uiterst nauwkeurige biologische tracking optische sensor. Dankzij de krachtige sensormotor realiseert hij echt allround gezondheidsbescherming, waaronder hartslagmeting en bloedzuurstofniveau, stressniveau en het volgen van slaapkwaliteit.
 • [90+ sportmodi en 5 ATM waterdicht] Activeer een van de 90 sportmodi die je nodig hebt en, nadat de oefening voorbij is, produceert het Amazfit GTS 2 sporthorloge een bijbehorend analytisch rapport dat ook zichtbaar is in de mobiele app, om u te helpen uw trainingsplan continu te verbeteren. Bovendien is het 5 ATM waterdicht en geschikt voor traditionele high-end horloges en kan het zorgeloos worden gedragen voor dagelijks gebruik of tijdens het zwemmen.
 • [Bluetooth-telefoongesprekken] Het Amazfit GTS 2 slimme horloge heeft een microfoon en luidspreker toegevoegd. U kunt oproepen rechtstreeks ontvangen op uw smartwatch. Nadat u via Bluetooth verbinding hebt gemaakt met uw mobiele telefoon, kunt u het horloge gebruiken om telefoongesprekken te beantwoorden, zodat belangrijke oproepen niet langer worden gemist wanneer het lastig is om uw mobiele telefoon vast te houden, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen of rijden.
 • [Alexa Ingebouwd] Je kunt met Alexa praten op je Amazfit GTS 2 smartwatch. Stel alarmen en timers in, controleer het weer, bedien uw smart home-apparaten, maak boodschappenlijstjes, stel vragen, ontvang vertalingen en meer. De Amazfit GTS 2 smartwatch heeft ook een nieuwe offline stemassistent. U kunt met uw horloge communiceren zonder verbinding te maken met internet, inclusief het inschakelen van sportmodi of het openen van de hartslagbewakingsfunctie.
UitverkoopBestseller Nr. 11

Fitonme Smart Watch voor mannen-1.85 ''Touchscreen Smartwatch met luidspreker Bluetooth spraakoproep Militaire 5ATM Fitness Tracker GPS-horloge van 108 Sportmodi Meldingen voor Android iOS Smartphone, Zwart

 • MILITAIRE GRADE: Fitonme smartwatch voor heren is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en prestaties, waardoor het ideaal is voor diegenen die een betrouwbaar en robuust apparaat nodig hebben. Het is gemaakt van materialen van militaire kwaliteit, waardoor het bestand is tegen schokken, water en stof, en is ontworpen om extreme temperaturen en omgevingen te weerstaan.
 • Oproepen voeren/beantwoorden: Met de smartwatch mannen kun je oproepen rechtstreeks vanaf je pols voeren en beantwoorden, waardoor het een geweldige keuze is voor diegenen die onderweg verbonden moeten blijven. Het beschikt ook over een ingebouwde microfoon en luidspreker, zodat u gesprekken kunt aannemen zonder uw telefoon te hoeven uitschakelen.
 • SPORTMODI: Android smartwatch is ontworpen met een reeks sportmodi, zodat u uw prestaties en voortgang bij een verscheidenheid aan activiteiten kunt volgen. Het beschikt ook over een hartslagmeter, zodat u uw hartslag tijdens het sporten kunt controleren en ervoor kunt zorgen dat u veilig traint.
 • MEER PRAKTISCHE FUNCTIES: Fitness smartwatch beschikt ook over een reeks praktische functies, zoals een alarm en timer, zodat u georganiseerd en op de hoogte van uw schema te blijven.
 • GROTE COMPATIBILITEIT: Activity tracker horloge is compatibel met een reeks apparaten, waaronder iOS- en Android-telefoons, zodat u verbonden kunt blijven, ongeacht welk apparaat u gebruikt. Het beschikt ook over Bluetooth-connectiviteit, zodat u eenvoudig uw gegevens kunt synchroniseren en up-to-date kunt blijven met de nieuwste updates.
UitverkoopBestseller Nr. 12

Xiaomi Mi Watch Smartwatch (1,39 inch AMOLED-HD-display; meting en bewaking van het bloedzuurstofgehalte, hartslag, stressniveau, slaapcyclus; GPS; 17 sportmodi; 5 ATM; batterijduur 16 dagen) beige

 • 1,39 inch groot AMOLEDHD-display (450 Nits) met Gorilla Glass 3 van Corning
 • 16 dagen batterijduur per laadcyclus (2 uur oplaadtijd) bij gemiddeld gebruik; 22 dagen in modus voor lange batterijduur; > 50 uur batterijduur in de sportmodus met GPS-gebruik
 • Meting van verschillende gezondheids- en fitnessgegevens: bewaking van het zuurstofgehalte in het bloed en het belastingsniveau, ademhalingsoefeningen, bewaking van de lichaamsenergie, real-time bewaking van de hartslag, bewaking van de slaapcyclus (registratie van de REM, diepe en lichte slaap)
 • 17 modi voor professionele workouts en 100 ondersteunde oefeningen en bewegingsalgoritme van Firstbeat
 • Ingebouwde GPS (GPS, Galileo, BDS, Glonass), geomagnetisch kompas, luchtdruk en hoogtemeter
Bestseller Nr. 13

GRV Smart Watch, Fitness Horloge met Hartslagmeter, Slaap Tracker, Sport Fitness Tracker Horloge Stappenteller Bel SMS Notificatie Smartwatch voor Vrouwen Mannen

 • Brede compatibiliteit en stabiele verbinding: deze smartwatch is compatibel met smartphones, IOS 10.0 en hoger, Android 6.0 en hoger, Bluetooth 5.0 en hoger. De smartwatch maakt verbinding met de telefoon via Bluetooth en gebruikt met de app die speciaal is ontwikkeld voor smartwatch. De verbinding is snel en stabiel en wees niet bang voor lekkende privacy.
 • Brede compatibiliteit en stabiele verbinding: deze smartwatch is compatibel met smartphones, IOS 10.0 en hoger, Android 60. en hoger, Bluetooth 5.0 en hoger. De smartwatch maakt verbinding met de telefoon via Bluetooth en gebruikt met de app die speciaal is ontwikkeld voor smartwatch. De verbinding is snel en stabiel en wees niet bang voor lekkende privacy.
 • 【Multi-sportmodus en dagelijkse tracking】Smartwatch met behulp van zeer nauwkeurige bewegingssensoren, optimaliseert sportalgoritmen, het kan je activiteitsgegevens de hele dag nauwkeurig registreren, je helpen de waarde van persoonlijke activiteiten beter te begrijpen en sporten efficiënter te maken.
 • 【Gezondheidsmonitoring en evaluatie】De smartwatch bewaakt en registreert automatisch je hartslag, slaapgegevens, synchroniseert met de app om de hartslaggrafiek, slaaptrends te bekijken en helpt je je slaapkwaliteit te verbeteren. Verhoog de menstruele monitoringfunctie om vrouwen te helpen de volgende menstruatie en het tijdstip van de ovulatieperiode te voorspellen of eraan te herinneren, zodat u betere zorg krijgt.
 • 【Horloge gezicht en levensduur van de batterij】 De smartwatch heeft 4 ingebouwde wijzerplaten, die kunnen worden geselecteerd op basis van verschillende scenario's en meer gepersonaliseerd zijn. Diepgaande optimalisatie van batterijprestaties, batterij met grote capaciteit en intelligent stroomverbruik algoritme, batterijcapaciteit gebruikssnelheid tot 5-7 dagen, begeleiden u langer.
Bestseller Nr. 14

BOCLOUD Smart Watch, slimme horloges voor dames en heren, iPhone Android Smart Watch met bloedzuurstof/hartslag/slaapmonitor, IP68 waterdichte fitnesstracker met 20 trainingsmodi (zwart)

 • ❤【Uitstekend scherm】BOCLOUD brengt je het bovenste horlogescherm! BOCLOUD smart watch heeft een 1,3 inch rond HD-kleurenscherm, 360* 360 resolutie, 391ppi, en vooral, het ondersteunt ook een hoge verversingssnelheid van 60 Hz, waardoor u een betere visuele ervaring en soepelere bedieningservaring krijgt.
 • ❤【Aangepast voor jou】BOCLOUD smartwatch biedt je 3 menuweergavestijlen, de menupagina is niet langer saai; er zijn veel mooie wijzerplaten in de APP-wijzerplaatmarkt, daarnaast kun je de wijzerplaat aanpassen, je kunt de telefoonfoto's instellen als wijzerplaatbehang; bovendien moet de uitstekende vibrator van dit horloge je een comfortabele vibratie-ervaring bieden.
 • ❤【20 sportmodi】BOCLOUD fitnesstracker beschikt over 20 sportmodi: wandelen, hardlopen, wandelen, fietsen, basketbal, zwemmen, badminton, voetbal, elliptisch, yoga, tafeltennis, springtouw, tennis, honkbal, rugby, hoelahoep, golf, verspringen, sit-ups, volleybal, voldoen aan uw meerdere sportbehoeften.
 • ❤【Je levensassistent】BOCLOUD smartwatch kan niet alleen je hartslag, bloeddruk, bloedzuurstof en slaap controleren, maar ook de vrouwelijke fysiologische cyclus registreren. Meldingswaarschuwingsfunctie laat u geen oproepen, berichten en app-meldingen missen. Bovendien zijn de sedentaire herinnering en waterherinnering ook goede helpers voor uw gezondheid.
 • ❤【Lange batterijduur en IP68 waterdicht】Uitgerust met een grote 200mAh batterij, voldoet het slimme horloge van BOCLOUD aan 5-7 dagen normaal gebruik of 30 dagen maximale standby-tijd met slechts 2 uur opladen. IP68 waterbestendigheid maakt het mogelijk om je handen te wassen, een bad te nemen of te zwemmen zonder angst voor water.
Bestseller Nr. 15

IOWODO R8Pro Smart Watch voor mannen en vrouwen, slim horloge met antwoord bellen en muziek afspelen, waterdicht fitnesshorloge hartslag/stress/bloedzuurstof/slaapmonitor, sporthorloge voor iOS Android

 • 【Antwoorden/bellen en muziek afspelen】IOWODO smart watch ingebouwde luidspreker en microfoon, waarmee u telefoongesprekken kunt bellen/beantwoorden en er gemakkelijk muziek/nummers doorheen kunt afspelen nadat u verbinding met uw smartphones hebt behouden. Met duidelijke audiokwaliteit en je kon ook de telefooncontacten en recente oproepen opnemen op dit horloge zien
 • 【Multifunctionele gezondheidsmonitors】 Een goede hulp om je fysieke en mentale gezondheid te bewaken. Helpt u automatisch uw realtime hartslag, bloedzuurstof te controleren tijdens het sporten. En ondersteuning om stress, slaap volgen (diep/licht/wakker tijd), bloeddruk (voor uw referentie) in het dagelijks leven of op het werk. Slimme horloges voor vrouwen helpen dames ook om eigen menstruatiecycli te volgen
 • 【AI Voice Assistant & DIY-wijzerplaat】Nadat u met uw smartphone bent verbonden met de "GloryFit" APP, kunt u AI-spraakassistent van uw telefoon wakker maken en uw telefoon bedienen via een smartwatch voor mannen, zoals bellen, muziek spelen, wekkers instellen, weer controleren enz. Personaliseer uw fitnesshorloge met meer dan 200 gratis wijzerplaten en uw kostbare foto's op de "GloryFit" -app, om een uniek en stijlvol horloge te krijgen met een hoge resolutie van 360x360 die u een visueel genot, helder en helder zal brengen
 • 【Allround Meldingenassistent】Houd fitnesshorloge voor vrouwen mannen verbinding met de "GloryFit" -app, dan zou je trillingen kunnen ontvangen die herinneren aan inkomende oproepen, berichten als sms, Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp, Skype, SNS, Nieuws enz. Het laat je geen belangrijke berichten missen. De smartwatch heeft ook de herinneringen aan Sedentaire, Wekkers
 • 【2M waterdicht en 24 soorten sportmodi】 De fitnesstracker ondersteunt 24 sportmodi om aan de dagelijkse trainingsbehoeften te voldoen, die als het stappentellerhorloge uw stappen, afstand, calorieën en duur kan registreren. En je zou ook de elke sportopname kunnen bekijken op de "GloryFit" App. Dit sport horloge vrouwen mannen ook voldoen aan de waterdichte en stofdichte weerstand eisen in het dagelijks leven, als handen wassen, zweten, regenen
Bestseller Nr. 16

Smartwatch Herren, Loddery Fitnessuhr mit 1,3" HD-Farbbildschirm, Runde Bluetooth Smart Watch, Überwachung von SpO2, Herzfrequenz, Schlaf, Stress usw. Armbanduhr für Männer (zwart)

 • 💖【24/7 Real Time Health Monitor】Monitor heart rate, blood oxygen and stress monitor in real time throughout the day, pay attention to your health at all times, record physical changes, and let you know more about your physical condition (Hint: The data is for reference only).
 • 😴【Sleep Quality Monitor】Tracks your time during light sleep, deep sleep, and awake sleep, and provides you with night sleep score in the application to help you understand the sleep quality every night.
 • 💬【Smart Notification】You can view incoming calls and messages without using your mobile phone, including WhatsApp, Facebook, twitter, instagram, etc. When you are busy, you can directly refuse incoming calls.
 • 🔋【Battery life & Compatibility】Normal use for 7-10 days and standby for 45 days. This smart watch supports IOS 8.0, Android 6.0 or above and Bluetooth 5.0 devices.
 • 🚴【Multiple Sports Modes】The smart watch provides 14 sports modes: walking, running, yoga, cycling, swimming, hiking, cricket, elliptical cross trainer, etc. It tracks the real-time status of sports (steps, calories, minutes) and generates data to make your training more scientific.
Bestseller Nr. 17

Smartwatch Dames, Smartwatch voor Dames met Bellen/Kiezen via Bluetooth, Slaapmonitor Menstruatie volgen, Calorie Stappenteller Stopwatch Smart Activity-Armband voor Android iOS

 • 📞【Bluetooth Call/Make Smart Watch Women】De nieuwe smartwatch uit 2022 gebruikt de BLE5.1-versie, de verbinding is sneller en stabieler, maak je geen zorgen over verbindingsproblemen. Smartwatch kan direct bellen en gebeld worden en het volume aanpassen, kan direct muziek afspelen. U kunt tegelijkertijd contacten toevoegen en bellen op dit horloge via de app "FitcloudPro".
 • 🏃【Meer praktische functies】De slimme armband kan worden gebruikt als activiteitsmonitor. Het bevat ook berichtherinnering, sedentaire herinnering, stopwatch, muziekbediening, weersvoorspelling, fotografie op afstand, wekker, dimmen, timer, zaklamp, telefoon zoeken. Dit slimme horloge voor dames overtreft je verwachtingen. Gebruikers kunnen de vrouwelijke module gebruiken om de menstruatiecyclus te registreren.
 • ⌚【Smartwatch Women Gift】Adopteer 1,32 inch rond kleurenscherm, zorg voor een betere visuele ervaring meer dan vierkant. Het beschikt ook over meer dan 100 stijlvolle wijzerplaten voor verschillende toepassingen en gelegenheden. Er is ook een aangepaste wijzerplaatfunctie om je persoonlijke stijl te personaliseren met je favoriete foto's.Het wordt ook geleverd met 2 bandjes in verschillende stijlen en materialen.
 • 💗【Sporthorloge voor gezondheidsmonitoring】 Sluit telefoon-GPS aan om beweging en tempo te volgen, het horloge kan nauwkeurig calorieën, afstand, stappen, trainingstijd en hartslag volgen, de detectie van zuurstofverzadiging in het bloed, bloeddruk en lichaamstemperatuurmeting kan helpen je begrijpt je fysieke conditie, maakt redelijke aanpassingen en ervaart een slim en gezond leven.
 • 💌【Slimme meldingsfunctie】 Dit slimme horloge ondersteunt veel herinneringen op sociale media. (Berichten, WeChat, Facebook, Twitter, Line, Skype, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Snapchat, etc.) Dit slimme horloge werkt met bijna alle smartphones. Het slimme horloge kan voor uw gemak naar believen van taal wisselen, inclusief Spaans.
Bestseller Nr. 18

kaacly Kids Smart Watch Telefoon, Smart Watch voor Kids Jongens en Meisjes met Oproep SOS Games Muziek Video Camera Alarm Zaklamp, Verjaardagscadeaus voor Kinderen 4-12 jaar, Rose Gold

 • Multifunctioneel slim horloge voor kinderen: het slimme horloge voor kinderen bevat veel handige en grappige functies. Bellen, SOS, foto's maken, video, rekenmachine, kalender, stappenteller, spel, zaklamp, muziekspeler, alarm, stille modus, stopwatch, timer, 12/24 uur formaat, aangepast behang, talen, enz. U hoeft geen APP te downloaden, gemakkelijk te gebruiken, het is het beste cadeau voor jongens en meisjes verjaardag of vakantie van 4 tot 12 jaar.
 • Kids smart watch met Nano SIM-kaart: Met behulp van kinderen smart watch bellen en SOS-functie, plaats gewoon een Nano SIM-kaart compatibel met 2G-netwerk. Smart watch voor kinderen kan 10 telefoonnummers, 3 SOS-noodcontactnummers opslaan, dubbel op de aan/uit-knop drukken om de SOS-functie te activeren. Opmerking: als er geen simkaart is, worden andere functies van het kinderhorloge niet beïnvloed, behalve de telefoonfunctie.
 • Smart watch voor kinderen met stappenteller: Dit slimme horloge voor kinderen ingebouwde stappenteller, een stopwatch en een timer. Stappenteller kan automatisch de dagelijkse stappen en verbrande calorieën van uw kind registreren om u te helpen de oefening van uw kind duidelijk te begrijpen. En wek de interesse van kinderen in sport en maak hun lichaam gezonder.
 • Slim horloge voor kinderen met puzzelspellen: grappige puzzelspellen ingebouwd het slimme horloge voor kinderen. Het touchscreen maakt het gemakkelijk voor kinderen om te werken terwijl ze worden vermaakt. Train effectief het logische denken van kinderen en hand-oogcoördinatie, evenals reflexen en discriminatie.
 • Kids smart watch met muziek: ingebouwde 1GB SD-kaart in het kinderhorloge, download de favoriete muziek van de kinderen van de computer naar de map "My Music" (alleen MP3-formaat wordt ondersteund). Merk op dat het horloge moet worden uitgeschakeld bij het downloaden van nummers.
Bestseller Nr. 19

IDEALROYAL Smartwatch, Fitness Tracker met Hartslagmeter, Stappencalorieteller, Slaapmonitor Smart Watch, 1.4" Waterdichte Bluetooth Smart Band voor Mannen en Vrouwen voor Android iOS

 • 😍【Waterdichte Sportassistent】 IDEALROYAL Smart Watch ondersteunt 8 populaire sportmodi. Dit activity tracker-horloge kan uw sportgegevens en activiteiten die de hele dag duren, zoals stap, calorieën, snelheid, afstand en sporttijd, nauwkeurig registreren. Dit zal u helpen om een beter begrip van de trainingsstatus te krijgen.
 • 😍【Gezondheidsmonitor & Sleep Monitor】IDEALROYAL smartwatch heeft 24-uurs hartslagmeting. Het kan aandacht besteden aan uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het fitnesstracker-horloge houdt nauwkeurige gegevens bij van de slaapinformatie van elke nacht en analyseert de slaapdatum om u te helpen uw slaapgewoonten aan te passen.
 • 😍【Meerdere Wijzerplaten & Bluetooth】Ingebouwde meer dan 100 prachtige massieve wijzerplaten om te schakelen. De foto die je leuk vindt, kan als wijzerplaat worden ingesteld, en ook de tijdpositie en de kleur. Bovendien kunt u de muziekspeler van uw telefoon bedienen (vorig nummer, volgend nummer en pauze) en het maken van foto's (schudden of klikken) op dit horloge.
 • 😍【Kennisgeving & Herinnering】Oproepen, berichten en andere informatie kunnen duidelijk worden weergegeven. U kunt de oproep weigeren, zelfs als u er niet bent. Als u met uw werk bezig bent, zal de armband zachtjes trillen volgens de tijd die u heeft ingesteld, om u eraan te herinneren te ontspannen en beter in staat te zijn om met de latere gebeurtenissen om te gaan.
 • 😍【Batterij & Compatibiliteit】Uitgerust met lithium-polymeerbatterij met grote capaciteit. Een lading kan ongeveer 30 dagen stand-by staan. De fitnesstracker is compatibel met iOS 9.0 of hoger/Android OS 5.0 of hoger en Bluetooth 4.0.
Bestseller Nr. 20

Nemheng Smart Watch Antwoord/bellen, 1,35 inch Bluetooth Calling Smartwatch met Hartslagmeter, Slaapmonitor Vrouwelijke Gezondheid Tracking Gepersonaliseerd Horloge Gezicht IP67 Waterdicht Fitness Horloge voor Vrouwen

 • 💎【Stijlvolle smartwatch voor vrouwen】Nemheng vrouwen smartwatch neemt 1,35 inch volledig aanraakscherm, rond kleurrijk display.En de resolutie is 360* 360.De wijzerplaat is groot en het display is helder, waardoor het heel gemakkelijk te lezen en te gebruiken is. De ronde smartwatch is mooi en elegant.Het wordt geleverd met 2 polsbandjes, een is metalen riem, een andere is silicone.Volledig voldoen aan uw behoeften voor verschillende gelegenheden zoals sporten en feesten." Dat is echt een perfecte valentijnscadeaus voor haar
 • 'Bluetooth Calling Smart Watch': Onze smartwatch-ondersteuning bij het beantwoorden van oproepen of weigeren.U kunt uw telefoongesprek gemakkelijk om uw pols krijgen. Met de nieuw ingebouwde luidspreker is het geluid van de oproep duidelijk. Ook kunt u SMS, SNS, Facebook, Twitter, Whats App, Skype, Ins, etc bericht notification.Mis nooit belangrijke informatie. Het zal u helpen in contact te houden met uw familie, vrienden en klanten te allen tijde.
 • 💖【Hartslag en slaapmonitor】Onze ronde smartwatch is uitgerust met de nieuwste hartslagsensor en ondersteunt 24/7 hartslagbewaking, bloeddruk en zuurstofbewaking in het bloed. De slaaptracker kan uw slaap 's nachts volgen. U kunt uw slaapgegevens in de app zien. Diepe slaap, lichte slaap en waaktijd. Ook kan het vrouwelijke menstruatie/anticonceptiemethode/ovulatieperiode/ovulatieperiode/ovulatie volgen, wat erg handig is.
 • Fitnesshorloge met 20 sportmodi: het fitnesshorloge voor dames ondersteunt 20 sportmodi zoals wandelen, hardlopen, yoga, fietsen enz. En het is waterdicht voor het dagelijks leven, zoals handen wassen, koud water douchen. (Stel niet voor om het horloge te dragen om te zwemmen, omdat de ingebouwde luidspreker en microfoon. ) Er zijn meer dan 200 horlogeachtergronden beschikbaar in app voor u om te kiezen, ook kunt u uw eigen foto's uploaden als wijzerplaat en uw horloge unieker.
 • 📱【Compatibiliteit en andere functies】 Nemheng smartwatch compatibel met Android 4.4/iOS 8.4 en hoger smartphone.It kan niet werken met tablet of laptop.U kunt meer interessante functie van het polshorloge vinden, zoals vinden telefoonfunctie, sedentaire herinnering, afstandsbedieningscamera, alarmherinnering, weersvoorspelling, stopwatch, muziekspeler, AI-stemhulp en ect.Wat helpt om uw leven meer te maken grappig.

De Best Smart Watch is het belangrijkste accessoire voor de nieuwe generatie. Het is een must-have geworden voor degenen die verbonden willen blijven.

Beste smart watch

Er zijn veel slimme horloges op de markt, maar ze zijn niet allemaal uw geld waard. Hier is een lijst met factoren waarmee u rekening moet houden voordat u er een koopt:

1. Wat voor soort functies heb je nodig?

2. Hoeveel wil je uitgeven?

3. Wat is uw budget?

4. Welke kleuren heb je het liefst?

5. Is het compatibel met je telefoon of niet?

Wat zijn de verschillende soorten slimme horloges?

Slimme horloges zijn draagbare apparaten die kunnen worden gebruikt om meldingen, berichten, oproepen en andere informatie te ontvangen. Ze kunnen ook worden gebruikt als fitnesstracker.

Er zijn twee soorten slimme horloges – de eerste is het klassieke horloge met een LCD- of LED-scherm dat informatie weergeeft. Het tweede type is de touchscreen smartwatch die een aanraakgevoelig scherm heeft waarop informatie wordt weergegeven.

Hoeveel kosten slimme horloges?

Slimme horloges zijn niet goedkoop. De meeste kosten meer dan 150 eur. En de duurste smartwatch ter wereld is de Apple Watch Edition vanaf 300 euro.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een smartwatch?

Een smartwatch is een apparaat dat als een horloge om de pols kan worden gedragen. Het heeft functies die vergelijkbaar zijn met die van een smartphone, maar het is kleiner en handiger omdat het gemakkelijk kan worden meegenomen. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een smartwatch is dat je je telefoon niet uit je zak of tas hoeft te halen om berichten te checken of notificaties te bekijken.

De andere voordelen zijn dat je het horloge kunt gebruiken als activity tracker, naar muziek kunt luisteren en in contact kunt blijven met vrienden.

Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kopen van een smartwatch?

De smartwatch-markt raakt steeds meer verzadigd met nieuwe merken en modellen. Het kan moeilijk zijn om de juiste te vinden die bij uw behoeften past. Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een smartwatch:

 1. Gebruik: Waar ga je je horloge voor gebruiken? Als je een fitnesstracker wilt, moet je gaan voor een model met geavanceerde fitnessfuncties. Als je een outdoor-avonturenhorloge wilt, ga dan voor een horloge met GPS of andere outdoor-specifieke functies.
 2. Budget: hoeveel ben je bereid te besteden aan een smartwatch? Er zijn veel verschillende prijsklassen beschikbaar, dus het is het beste om er een te kiezen die bij uw budget past.
 3. Batterijduur: Steeds meer mensen zijn op zoek naar horloges die lang meegaan voordat ze moeten worden opgeladen. Wat is de gemiddelde batterijduur van dit horloge?

Wat is het verschil tussen een analoog horloge en een smartwatch?

Een analoog horloge is een horloge dat de tijd weergeeft met behulp van een analoge wijzerplaat. Een smartwatch is een soort draagbare technologie die verbinding met internet kan maken en informatie zoals sms-berichten, e-mails, sociale-mediameldingen, oproeplogboeken en andere waarschuwingen kan weergeven.

Het belangrijkste verschil tussen een analoog horloge en een smartwatch is dat de laatste meer functies heeft dan de eerste. Een smartwatch kan u bijvoorbeeld laten zien wie u belt of sms’t op uw telefoon zonder dat u uw telefoon hoeft te pakken.

Een digitaal horloge wordt ook wel een elektronisch horloge genoemd. Het vertelt de tijd door het als cijfers op een scherm weer te geven of door nummers in cirkels op zijn gezicht te tonen.