Beste smart deurbel van 2023 (TOP15)

De 15 beste smart deurbel beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Generiek Wireless Video Doorbell WiFi Smart Video Deurbel Camera met tweerichtingsaudio-oplaadbare nacht Visie Ring Video Deurbell 720p Cloudopslag voor Beveiligingsbeschermingsappartement Huis(zwart)
 • [Directe melding en infrarood nachtvisie] Wanneer iemand de deurbel belt, maakt deze draadloze deurbel met de camera automatisch een foto en duwt de melding naar uw telefoon, u kunt met de bezoeker communiceren via een videogesprek of spraakoproep op de app.Dankzij het 850 nm infrarood LED -licht laat de deurbel voor de deur van de voordeur je 's nachts of in andere situaties duidelijker buiten de deur zien, waarbij je dag en nacht uw familiebedrijf beschermt.
 • [Wireless Ring Doorbell & Multi-User Deling] Draadloze videobellcamera met kamerringer, zorg ervoor dat het deurbel-rinkelen in elke kamer te horen is.U zult uw bezoekers nooit missen.U kunt de deurbel ook delen met uw gezin, het ondersteunt maximaal 8 gebruikers om te delen en 3 gebruikers om tegelijkertijd online te bekijken.
 • [Real-time tweerichtingsaudio- en externe videogesprekken] Ingebouwde hooggevoelige microfoon en luidspreker, de Smart Video Doorbell biedt u realtime duidelijke tweerichtingsaudioproepen, u kunt luisteren en overal en overal spreken.720p biedt u duidelijke afbeeldingen en video-oproepen, en de 100 ° groothoeklens biedt u een breder gezichtsveld, zodat u uw huis beter kunt beschermen.
 • [Cloudopslag en gemakkelijk te installeren] Onze thuisbeveiligingsdeurbel met camera ondersteunt gecodeerde cloudopslag, 3-daagse rollende opslag is gratis voorzien, u kunt de deurbelrecords en foto's op elk gewenst moment controleren.Volgens de gebruikershandleiding kunt u het snel in 5 minuten installeren zonder gecompliceerde gereedschappen te gebruiken, gebruik je gewoon de meegeleverde schroeven of dubbelzijdige tape (inbegrepen) om de deurbel te installeren.
 • [Oplaadbare batterij en 100% draadloos ontwerp] De WiFi-videodeurbel wordt aangedreven door een ingebouwde 800 mAh oplaadbare batterij met een lange standby-tijd, verbindt met 2,4 GHz WiFi en kan ongeveer 6 maanden werken op volledige lading.De deurbelcamera -installatie en -verbinding is echt draadloos, waardoor de noodzaak wordt geëlimineerd om bestaande of extra deurbel draden te gebruiken, zodat u het op een deur of muur kunt plaatsen zonder zich zorgen te maken over irritante draden.
Bestseller Nr. 2
CALEX Smart Video deurbel met camera, twee-weg audio, 1080p HD-video, app-meldingen bij bellen en bewegingsdetectie, met gong, zwart
 • PIR-bewegingsdetectie en twee-weg audio: de deurbel met geïntegreerde PIR-sensor maakt het mogelijk om bij elke geactiveerde bewegingsdetectie alarm- en push-meldingen in real-time te ontvangen.
 • IP66 waterdicht: je kunt de wifi-video-deurbel eenvoudig installeren. De videodeurbel met camera is gemaakt van hoogwaardig materiaal en waterdicht conform IP54.
 • Cloudopslag en lokaal geheugen: de deurbel met camera ondersteunt tot 128 G Micro SD (niet inbegrepen) geheugen en cloudopslag.
 • 1080p Full HD & nachtzicht: videodeurbel met camera biedt kristalheldere beelden en video-opnames met 1920 x 1080 megapixels. Ingebouwde IR-lampen maken het mogelijk om ook in het donker duidelijk te zien.
 • Eenvoudige installatie: je kunt de intelligente deurbel heel eenvoudig via de Calex Smart app installeren. Eenvoudig via wifi verbinden. Als je het programma niet kunt installeren, vind je op de Calex-website installatievideo's en vaak gestelde vragen.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Nedis SmartLife Wi-Fi deurbel gong
 • Compatibel met Nedis Smart Video deurbel
 • Draadloze verbinding voor flexibele plaatsing in huis
 • Mogelijkheid om meerdere draadloze deurbellen aan te sluiten met één video-deurbel
 • Instelling van de melodie en het volume via de SmartLife-app
UitverkoopBestseller Nr. 5
Deurbel, transformatoren, 24 V/500 mA, zwart AC-voeding, transformatorkabel, Smart Home accessoires, compatibel met ring, video-deurbel (10 m)
 • De Doorbell Transformer is compatibel met de Doorbell Video Doorbell, de Doorbell Video Doorbell 2 en de Doorbell Pro Nest Hello Video Doorbell.
 • De deurbelvoeding bestaat uit milieuvriendelijke materialen met een goede elektrische geleiding, transmissiestabiliteit en duurzaamheid. Het kan je deurbel normaal laten lopen.
 • Een snelle oplossing voor het probleem "batterij zwak", voer gewoon de 5 m/8 m/10 m lange kabel langs de muur van je stopcontact naar de deurbel. Met een AC-uitgang van 24 V/500 mA. Je sluit je video-deurbel direct aan op de stroomvoorziening in plaats van de batterij op te laden.
 • Eenvoudige installatie, verbind gewoon de twee koperdraadpunten met de schroeven op de belhouder en je kunt beginnen. Dan kun je je Doorbell video-deurbel en Nest Hello Video Doorbell continu bedienen, zonder de deurbel te hoeven verwijderen.
 • Opmerking: verwijder de batterij als je de voeding gebruikt. Als je vragen hebt over het product, neem dan contact met mij op.
Bestseller Nr. 6
Google Nest Deurbel, draadloze video-deurbel, sneeuw
 • Ontdek of er iemand aan je deur zit. Nest deurbel kan verschillen tussen mensen, dieren, pakketten en voertuigen en je waarschuwen wanneer er iemand aan je deur zit.
 • Kijk wanneer je maar wilt. Ontdek wat er rond de voordeur gebeurt. Je kunt overal de foto's van je camera met bel bekijken en meldingen ontvangen over belangrijke activiteiten, zoals de aankomst van een bezoek of de levering van een pakket.
 • Achteruit in de tijd. Je kunt zien wat er met 3 uur video-overloop door gebeurtenissen gebeurt, zonder extra kosten.
 • Geschikt voor elke deur.
 • De Nestdeurbel werkt op batterijen en heeft geen kabels, zodat hij op bijna elke deur werkt, zowel in woningen als in huis.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Deurbel, transformatoren, 24 V/500 mA, wit AC voeding, transformatorkabel, Smart Home accessoires, compatibel met Ring, video-deurbel, 8 m
 • Deze deurbel transformator is compatibel met de Doorbell Video Doorbell, de Doorbell Video Doorbell 2 en de Doorbell Pro Nest Hello Video Doorbell.
 • De deurbelvoeding is gemaakt van milieuvriendelijke materialen met goede elektrische geleidbaarheid, overdrachtsstabiliteit en duurzaamheid. De deurbel kan normaal zijn werk doen.
 • Een snelle oplossing voor het probleem "zwakke batterij", voer gewoon de 3 m/5 m/8 m lange kabel langs de muur van je stopcontact naar de deurbel. Met een AC-uitgang van 24 V/500 mA. Je sluit je video-deurbel rechtstreeks aan op de stroomvoorziening in plaats van dat je de batterij op moet laden.
 • Eenvoudige installatie: verbind gewoon de twee koperdraaduiteinden met de schroeven op de deurbelhouder en je kunt aan de slag. Dan kun je je Doorbell Video-deurbel en Nest Hello Video-deurbel continu bedienen zonder dat je de deurbel hoeft te verwijderen.
 • Opmerkingen: Als je de voedingsadapter gebruikt, verwijder je de batterij.
Bestseller Nr. 8
TMEZON Videodeurbellen 1080P 4-draads Intercom Systeem, IPS 7'' Monitor Aanraakknop,Deurbel Bedraad IP66 Nachtzicht, Wifi Verbinding Maken met APP Tuya, APP/Monitor Unlock
 • 🔎【Video deurbel intercom kit 1080P】4-draads IP 1080P intercom systeem, met duidelijker zicht; Nieuwe mobiele applicatie van TuyaSmart, die eenvoudiger afstandsbediening biedt! 7-inch display, met TFT-display, aanraaktoets, WiFi/RJ45-poort Externe deurbel met waterdichte dekking, 48mm tot 128mm, 1080P-camera, ingebouwde infraroodsensor, 100°-gezichtshoek, kan een duidelijk beeld bieden, en is aangesloten op alle elektronische sloten.
 • 📱【TMEZON intelligent IP video intercom systeem】U kunt monitoren toevoegen aan TuyaSmart toepassingen via WiFi. Wanneer bezoekers op de deurbel drukken, kunnen gebruikers applicatiemeldingen ontvangen via hun mobiele telefoon. Via de applicatie kunt u zien/horen en met bezoekers aan de deur praten, en zelfs de deur openen via een applicatie op afstand. Voor meer informatie over het aansluiten van het elektrische slot kunt u contact opnemen met de leverancier.
 • 📶【WiFi applicatie verbinding en 4-pins draad verbinding voor stabilisatie systeem】Houd er rekening mee dat het TMEZON interfonesysteem een 4-draads verbinding is tussen de monitor en de deurbel, wat de stabiliteit van het systeem garandeert; Een onafhankelijke 2-draads voeding die monitorvoeding levert. Vier draden kunnen worden verlengd om de installatieafstand te veranderen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de leverancier (e-mail) [email protected] .
 • 🏠【Multi-verbinding】De IP-monitor heeft twee buzzerpoorten, waarmee drie 1080P slave monitors kunnen worden aangesloten. Het wordt aanbevolen dat u de leverancier raadpleegt voordat u een slave monitor koopt. Oproepoverdracht tussen monitoren; Tweerichtingscommunicatie tussen de monitor en de deurbel; De communicatie tussen APP en deurbel is echter semi tweerichtingsverkeer wanneer u spreekt, drukt u op de microfoon; Als u luistert, drukt u nogmaals op.
 • 📷【Automatisch vastleggen of opslaan】Wanneer de bezoeker op de deurbel drukt of bewegingsdetectie activeert. U kunt bewegingsdetectie direct in de TuyaSmart-applicatie inschakelen. In de modus bewegingsdetectie neemt de camera automatisch een foto of video op (hoe dan ook) en slaat deze op op de Micro SD-kaart (niet inbegrepen). De monitor ondersteunt een 64G kaart.
UitverkoopBestseller Nr. 9
QOXEZY Smart WLAN deurbel met camera, draadloze intelligente deurbel draadloos met app, personenherkenning en klokspie, 2,4G wifi video deurbel telefoon intercom bewakingscamera bel
 • ✅【App-dialoog】Nadat iemand je deurbel heeft gebel, registreert de deurbel camera en stuurt de melding onmiddellijk naar je telefoon. Uitgerust met een binnengang informeert de deurbelcamera je over de opnames van de bezoeker, of je binnen of buiten het huis bent, en je zult geen moment missen.
 • ✅【Gedeeltelijk worden】De eigenaarsaccount kan met 8 andere accounts worden gedeeld. Tot 3 gebruikers kunnen de videofeed tegelijkertijd zien, maar slechts 1 gebruiker kan de intercominstallatie gebruiken.
 • Eenvoudig te installeren en meerdere gebruikers: eenvoudige installatie zonder bekabeling. Onze deurbelcamera met bel ondersteunt 2,4 G wifi en dekt meer gebieden in je huis af (5 GHz wifi wordt niet ondersteund). Draadloos, eenvoudig op elke gewenste plaats te monteren. Aiwit kan in de App Store worden gedownload, die compatibel is met iOS. Biedt online klantenservice via de Aiwit-app voor elk probleem.
 • ✅【Twee-weg audio en externe toegang】App-dialoog, tweeweg-spraakintercomsysteem, als een bezoeker aan de deur belt, ontvang je een push-bericht "apparaatoproep" op je telefoon, die je kunt aannemen en deelnemen aan een videogesprek. Mis het bezoek en de pakketbezorging van een vriend niet.
 • ✅【Goede service】Als je vragen hebt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, kunnen we gratis retourneren of terugbetalen, zijn wij verplicht om bevredigende producten en diensten voor onze klanten te leveren!
Bestseller Nr. 10
WANGCL Draadloze Video Deurbel Camera Visuele Smart Beveiliging Deurbel met Bewegingsdetectie Nachtzicht 2-weg Audio Real-Time Monitoring
 • Tweerichtingsgesprek: tweerichtingsspraakontwerp, met krachtige luidsprekers en hooggevoelige microfoons, visuele gesprekken zijn duidelijk en soepel. Steun stemveranderende intercom.
 • Nachtzicht: Ingebouwde hoogwaardige IR LED-lampkralen en lichtsensor.the beeld is 's nachts duidelijk.
 • Voeding: De deurbel wordt aangedreven door ingebouwde 1000mAh grote batterij, geen noodzaak om vaak; en de gong is van USB-voeding, gemakkelijk en handig voor gebruik.
 • Draadloze Video Deurbel Camera: Ondersteuning 2.4G WiFi en APP verbinding, 480P hoge resolutie, presenteren u duidelijkere foto's en video's en meer details.
 • 【Eenvoudig te installeren】Bevestig de deurbel aan je muur met het plakband, of bevestig hem met de meegeleverde schroeven. Alle benodigde accessoires zijn inbegrepen in het pakket voor moeiteloze installatie.
Bestseller Nr. 11
uhomepro Video deurbel met draadloze batterij, deurbel met camera, 1080p HD-video, bewegingsdetectie, app-alarm, 148° kijkhoek, twee-weg audio, nachtzicht, zwart
 • Intelligente beveiligingsvideobel: de Uhomepro smart videodeurbel onderscheidt zich van de traditionele deurbel. Het heeft een ingebouwde camera en deurbel batterij en maakt gebruik van een wifi-verbinding om het probleem van het stopcontact en de stroom te verminderen. 1080p Full HD-resolutie en infrarood nachtzichtfunctie, 148° groothoek panoramisch zicht, zodat je duidelijk kunt begrijpen wat buiten voor de deur overdag of 's nachts gebeurt, en verhoogt de veiligheid van het gezin.
 • Instelbare PIR-detectie: de draadloze deurbel met camera beschikt over een ingebouwde PIR-bewegingssensor, die lichte bewegingen voor de deur kan detecteren. Als iemand voorbij komt, ontvang je een push-melding op je mobiele telefoon. Je kunt ook de gevoeligheid van de sensor aanpassen om de ideale instelling voor jou te vinden.
 • Twee-weg audio en spraakberichten: ingebouwde luidspreker en microfoon. Je kunt met bezoekers in real-time communiceren of vooraf opgenomen spraakberichten selecteren voor snelle antwoorden of vreemden waarschuwen, zodat ze gaan als ze je uitnodiging niet accepteren.
 • App-afstandsbediening en dubbel geheugen: 2,4 GHz wifi-connectiviteit; video deurbel wifi ondersteunt meerdere familieleden in online apps, zodat je de draadloze videodeurbel op afstand kunt bedienen en met familieleden via je mobiele app kunt delen. Ondersteunt tot 128 G micro-SD (niet in de paklijst inbegrepen) en cloudopslag voor alarmopnames. Video afspelen op afstand via versleutelde cloud-diensten, zodat je geen moment mist, waar je ook bent.
 • Eenvoudige installatie: je kunt de Smart Video deurbel in minder dan 5 minuten installeren, zonder ingewikkelde gereedschappen te gebruiken. Download de CloudEdge-app van Google Play/App Store. De gebruiksvriendelijke app-bediening helpt je om hem snel te gebruiken. De wifi-deurbel met camera is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
UitverkoopBestseller Nr. 12
Acme United Corporation SH5210 Smart Video Deurbel Europe, meerkleurig
 • Tot 20 zenders kunnen aan een ontvanger worden toegewezen
 • Bewegingsmelder
 • Belknop
 • 52 melodieën instelbaar
 • Eenvoudige installatie
UitverkoopBestseller Nr. 13
eufy Security, draadloze videodeurbel met accu, 2K HD, deurbel met camera, zonder verzending, slimme personenherkenning, dubbelzijdige audiofunctie, eenvoudige installatie (HomeBase 2 nodig)
 • CRISTALLY CLEAR DISPLAY: De geïntegreerde Sony 2K sensor in combinatie met geavanceerde vervormingscorrectie zorgt ervoor dat opnames van bezoekers extra scherp zijn.
 • NO FEES: eufy beveiligingsproducten beschermen uw huis en uw portemonnee - zonder verborgen kosten of kosten. Uw gegevens worden lokaal op het apparaat opgeslagen en alleen door uzelf beheerd.
 • DOUBLE ENERGY: Dankzij de 6-maanden levensduur van de batterij na slechts één keer opladen en de oplaadoptie met oplaadkabel is uw huis volledig veilig.
 • TOEGEVOEGDE BEELDHEID: De uitgebreide 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers. Of het nu gaat om postbode of ouders - voel je te allen tijde veilig.
 • PERSOONLIJKE ONDERKENNING: eufy beveiligingstechnologie detecteert vogels, honden en bladeren in de wind, geeft u tijdig meldingen wanneer er iemand aan uw deur staat en vermindert effectief valse alarmen zodat u alleen op het juiste moment wordt gewaarschuwd.
Bestseller Nr. 14
Hombli Chime Draadloze deurbel gong voor Smart Hombli deurbel, 21 Melodieën, Wit
 • PLUG-EN-PLAY INSTALLATIE: De installatie van de Hombli Chime is snel en eenvoudig. Steek de draadloze gong in het stopcontact en koppel hem rechtstreeks aan de Hombli videodeurbel.
 • GROOT BEREIK TOT 30 METER: De Hombli Chime heeft een sterk signaal waardoor je een bereik hebt van tot wel 30 meter. Hierdoor kun je de draadloze gong probleemloos overal in huis plaatsen.
 • GROOT BEREIK TOT 30 METER: De Hombli Chime heeft een sterk signaal waardoor je een bereik hebt van tot wel 30 meter. Hierdoor kun je de draadloze gong probleemloos overal in huis plaatsen.
 • COMBINEER MEERDERE CHIMES: Het is mogelijk om één of meerdere Hombli Chimes te koppelen aan een Hombli Smart Doorbell. Zo plaats je bijvoorbeeld op elke verdieping in huis een draadloze deurbelgong.
Bestseller Nr. 15
Deurintercomsysteem, deurbel, intercomsysteem, ring, video, deurbel, bedraad, video-deurbel, smart wifi, video, intercom, draadloos, infrarood, deurintercomsysteem, toegangssysteem, deurcamera.
 • Ondersteun de PIR-bewegingsdetectie: met de nieuwste IP-technologie wordt een waarschuwingsbericht naar je mobiele telefoon verzonden als iemand voor de deur zweeft. Je mobiele telefoon ontvangt app-meldingen en je kunt de personen aan de deur zien, horen en met hen spreken, zelfs door je smartphone op afstand te ontgrendelen.
 • Via WLAN verbinden: 2,4 G wifi-verbinding, eenvoudig en comfortabel te bedienen en te bedienen. Ondersteuning van de afstandsbediening voor mobiele telefoons, het apparaat snel binnen 1 seconde wakker maken.
 • 166 graden groothoek-camera: 166 graden groothoek-high-definition camera met helder zicht en breed gezichtsveld. Twee-weg communicatie, met ruisonderdrukkingsfunctie, praktisch en praktisch, automatische omschakeling tussen dag- en nachtmodus, geen of het nu dag of nacht is, het beeld is helder genoeg.
 • Lange batterijduur: AC-ingang, 3 accu's met 18650-specificaties, langere batterijduur en betrouwbaarder gebruik. Veel gebruikt in huizen, villa's, hotels en kantoren.
 • Zorgeloze after-sales service: wij hebben ons altijd aan het principe "klant eerst" gehouden. Als je voor of na de aankoop problemen hebt, kun je altijd online contact met ons opnemen. Ons team zal je binnen 24 uur een bevredigend antwoord geven, ik wens je veel winkelplezier.

Er zijn veel verschillende soorten slimme deurbellen waar je uit kunt kiezen. Sommige zijn duurder dan andere, terwijl sommige betere eigenschappen hebben.

Om de beste keuze te kunnen maken, moet u weten wat uw behoeften en voorkeuren zijn. Houd ook rekening met het type technologie dat een slimme deurbel gebruikt, de hardware en software, de levensduur van de batterij en de installatietijd.

De beste manier om de beste slimme deurbel te kiezen, is door eerst uw behoeften en voorkeuren te begrijpen voordat u er een gaat kopen.

Wat zijn de verschillende soorten slimme deurbellen?

Slimme deurbellen zijn een nieuwe technologie waarmee u kunt zien wie er voor uw deur staat zonder deze te hoeven openen. Ze worden ook gebruikt voor veiligheidsdoeleinden, zoals om u te laten weten of iemand uw eigendom is binnengekomen.

Er zijn veel soorten slimme deurbellen op de markt, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze gebruiken draadloze signalen om audio en video te verzenden vanaf een camera bij de deurbel. Deze apparaten kunnen buiten uw huis of bedrijf worden geïnstalleerd en fungeren als een extra beveiligingslaag.

Hoe installeer je een slimme deurbel?

Slimme deurbellen zijn een betaalbare en handige manier om uw huis en dierbaren in de gaten te houden. Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van een professional, maar als je het meeste uit je slimme deurbel wilt halen, moet je leren hoe je hem op de juiste manier installeert.

Bekijk eerst het ontwerp van je deurbel. Als het geen draadloos model is, moet je een buitenstopcontact of verlengsnoer gebruiken voor stroom. Als het draadloos is, zou het aansluiten van het apparaat prima moeten werken.

Zoek vervolgens de schroeven die de oude deurbelknop vasthouden. Verwijder die schroeven en verwijder de oude knop van de muur door de montagebeugel van de muur los te draaien.

Wat zijn de voordelen van een slimme deurbel?

Slimme deurbellen zijn niets nieuws. Ze bestaan al een tijdje en hun doel is om de gebruiker gemak te bieden. Hiermee kunnen mensen zien wie er voor de deur staat zonder deze te hoeven openen, wat gevaarlijk kan zijn als je in een gevaarlijke omgeving woont.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een slimme deurbel. Sommigen van hen omvatten:

 1. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er iemand gewond raakt als u niet thuis bent, omdat u weet wanneer er iemand voor uw deur staat.
 2. U weet wanneer iemand aanbelt, zelfs als u voor langere tijd in uw huis bent of niet.
 3. U kunt overal ter wereld met een internetverbinding zien wie er voor uw deur staat, dus u hoeft geen zorgen maken over mensen die in uw huis wonen en niet weten wie er voor hun deur staat. Je kunt niet zien wie er voor je deur staat, maar je weet wel wanneer iemand aanbelt.

Wat zijn de verschillende manieren om een slimme deurbel te bedienen?

Slimme deurbellen worden steeds populairder. Ze worden geleverd met een verscheidenheid aan functies die ze nuttig maken voor huiseigenaren.

Er zijn veel verschillende manieren om een slimme deurbel te bedienen.

Enkele van de meest voorkomende methoden zijn:

 • Aanbellen als er iemand voor de deur staat
 • Video opnemen van bezoekers
 • Beveiligingscamera’s in uw huis installeren

Wat zijn de verschillende soorten sensoren die beschikbaar zijn voor een slimme deurbel?

Slimme deurbellen worden steeds populairder. Ze zijn een geweldige manier om te weten wanneer er iemand voor je deur staat zonder dat je naar buiten hoeft. Er zijn verschillende soorten sensoren die gebruikt kunnen worden voor een slimme deurbel.

Er zijn twee soorten sensoren beschikbaar voor een slimme deurbel: de zichtbare lichtsensor en de infraroodsensor. De zichtbare lichtsensor gebruikt het licht van je verandalamp of verandalamp op je smartphone om beweging voor het apparaat te detecteren en een melding naar je te sturen. De infraroodsensor detecteert warmte van een object ervoor en stuurt je een melding als er iemand is.

Hoe werken slimme deurbellen met andere apparaten in huis?

Slimme deurbellen zijn een nieuwe technologie waarmee u kunt zien wie er voor de deur staat. Ze kunnen verbinding maken met andere slimme apparaten in huis en u waarschuwen wanneer er iemand voor de deur staat.

Het beste voorbeeld hiervan is dat wanneer je telefoon detecteert dat er iemand voor de deur staat, hij een melding naar je slimme deurbel stuurt zodat hij kan beginnen met het opnemen van video. Op deze manier weet je wie er komt voordat ze zelfs maar op de deur kloppen.

Slimme deurbellen worden steeds populairder omdat mensen hun huis overal ter wereld in de gaten willen kunnen houden en hun kinderen of huisdieren in de gaten willen houden terwijl ze weg zijn.