Beste smart deurbel van 2022 (TOP15)

De 15 beste smart deurbel beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
eufy Security, Draadloze videodeurbel (op batterij) met 2K HD, geen maandelijkse kosten, geïntegreerde AI voor menselijke detectie, tweerichtingsaudio, eenvoudige zelfinstallatie
 • 2,5 keer zoveel helderheid: met de ingebouwde 2K-sensor van Sony en professionele lens kun je activiteiten in een perfecte resolutie bekijken. Je ziet bezoekers haarscherp wanneer ze aan de deur komen.
 • Geen maandelijkse kosten: ontworpen om naast je huis ook je portemonnee te beschermen. eufy Security-producten zijn producten zonder abonnementskosten die beveiliging combineren met gebruiksgemak. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, zodat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag.
 • Twee voedingsopties: een half jaar voeding met één batterijlading of continue voeding via een bekabelde verbinding.
 • Uitgebreid gezichtsveld: de verhoogde beeldverhouding van 4:3 zorgt ervoor dat je iedereen die aan de deur komt van top tot teen kunt zien en zorgt telkens weer voor de perfecte kijkhoek.
 • Detectie van een hoger niveau: heb totale controle over wat er wordt gedetecteerd door het gebruik van de bewegingssensor, slimme menselijke detectie en activiteitszones. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer er iemand aan de deur komt, zodat je nooit pakketjes mist of gasten laat wachten.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Ring Video Doorbell van Amazon | 1080p HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie, en eenvoudige installatie (2. gen) | Inclusief proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect Plus
 • Een 1080p HD-videodeurbel waarmee je via je telefoon, tablet of pc kunt zien, horen, en spreken met wie er voor je deur staat.
 • Een vernieuwde versie van de originele Ring Video Doorbell, met verbeterde bewegingsdetectie en scherper nachtzicht.
 • Ontvang direct een melding als iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert.
 • Werkt op de ingebouwde oplaadbare batterij en is daarnaast aan te sluiten op je bestaande deurbelbedrading voor continue stroomtoevoer.
 • Eenvoudige installatie - verbind je Ring Video Doorbell met wifi via de Ring-app en gebruik de bijgeleverde hulpmiddelen om hem aan de muur te bevestigen.
Bestseller Nr. 3
Video-deurbelcamera, 2-weg audio smart-deurbel groothoekweergave voor Tuya
 • Eenvoudige installatie: draadloze verbinding, geen ingewikkelde bediening nodig, gemakkelijk te bedienen, veilig en betrouwbaar, ondersteuning voor Tuya Smart App.
 • High Definition: ingebouwde high-definition lens, horizontale weergave 120 graden, diagonaal 150 graden, levert duidelijke beelden en haarscherpe video's.
 • Energiebesparing: ingebouwde lithiumbatterij, laag stroomverbruik, meer energiebesparing, de deurbel kan omgekeerd worden opgeladen via een powerbank en voor Android-telefoons via een micro-USB-datakabel.
 • PIR-personenherkenning: ingebouwde PIR-sensor, kan 24 uur lang in een maximaal bereik van 5 meter aan de deur herkennen. Als er een menselijke beweging wordt gedetecteerd, wordt een video opgenomen om de veiligheid van het huis te garanderen.
 • 2-weg audio: de draadloze deurbelcamera beschikt over een ingebouwde zeer gevoelige microfoon en een krachtige luidspreker, en in ieder geval kun je de bezoeker in real-time zien en met hen spreken.
Bestseller Nr. 4
idinio Smart deurbel, 720p, aparte USB-gong, intercomfunctie via app, bewegingsdetectie, nachtzicht, opname op microSD-kaart, app voor iOS en Android, Skill voor Echo
 • De weerbestendige idinio Smart deurbel View dong biedt veiligheid en comfort. Hij combineert alle voordelen van intercominstallatie met eenvoudige installatie en eenvoudige bediening. De USB-stekker van de binnenbel stel je comfortabel in een hoek van 45 graden. Dankzij 2-weg communicatie is direct met de bezoeker mogelijk, ook als je niet thuis bent - gewoon via je smartphone. Sluit View dong voor 5 V voeding gewoon aan op de bestaande beldraad.
 • Via de idinio app (App Store/Google Play) stel je het apparaat op je smartphone of tablet in en pas het aan je wensen aan. Je kunt de app op meerdere mobiele apparaten instellen. Een eenmaal opgezet idinio-systeem kan zo eenvoudig op meerdere apparaten worden gebruikt. De makkelijk te begrijpen gebruikershandleiding maakt individueel gebruik van het product mogelijk. De camera kan via de app en spraakassistenten worden aangestuurd (Amazon Alexa/Google Assistant).
 • Met de schuine wandhouder kan het apparaat zo worden aangebracht dat de kijkhoek klopt. De camera met 130 graden gezichtsveld geeft aan wat er vóór de deur gebeurt. Zodra er een beweging wordt geregistreerd of iemand belt, ontvang je een bericht op je smartphone. Dankzij nachtzicht levert de camera ook in het donker eersteklas opnames. Sla de met tijdstempel voorziene afbeeldingen en video's op maximaal 128 GB microSD-kaart (niet meegeleverd).
 • Deel het apparaat met familie, vrienden en dingen. Laat je collega via smartphone een blik op je zij-ingang gooien terwijl je in een lange vergadering bent. En onze slimme techniek kan nog meer: combineer de idinio Smart deurbel View dong met onze andere intelligente producten, bijv. met de Idinio Smart stekker power view, om het licht in te schakelen als het gaat,
 • Met Idinio wordt je leven slim en veilig. Idinio-apparaten rondom elektrisch, licht en veiligheid vergemakkelijken het dagelijks leven, creëren sfeer en zorgen voor veiligheid in je huis. Installeer de apparaten met de Idinio app (App Store/Google Play) op je smartphone of tablet. Bedien en maak verbinding met de apparaten via de app of spraakassistent (Amazon Alexa/Google Assistant). Er is geen extra hardware nodig! Het delen van apparaten met vrienden en familie verhoogt de kou.
Bestseller Nr. 5
Draadloze deurbel met camera, wifi video deurbel met gong, 1080p HD smart camera deurbel bewegingsmelder ondersteuning nachtzicht, tweeweg communicatie, cloud geheugen, IP65 waterdicht
 • Draadloze installatie en oplaadbare accu: de installatie van de draadloze video-deurbel is volledig draadloos en geniet van het comfort dat je je niet hoeft te irriteren met stopcontacten of een wirwar van kabels. De batterij gaat tot 2 – 3 maanden mee, als de video-deurbel 20 keer per dag wordt geactiveerd, en je hoeft de batterij niet zo vaak op te laden of te vervangen.
 • 【1080p HD & Super Night Vision】Houd je huis dag en nacht in het oog met onze haarscherpe 1080p video met hoge resolutie en infrarood nachtzicht. De video-deurbelcamera biedt een 166° bredere kijkhoek en vermindert het blinde gebied aanzienlijk, wat ook in de nachtzichtmodus dezelfde uitstekende prestaties biedt. Dag- en nachtzicht worden automatisch omgeschakeld volgens de lichtveranderingen.
 • 【Alarm en PIR bewegingsdetectie】Ontvang een onmiddellijke melding op zowel de binnenklok als op de mobiele telefoon wanneer een bezoeker op de intelligente deurbelknop drukt. Ingebouwde intelligente PIR-bewegingssensor, zodra er beweging wordt gedetecteerd, stuurt de draadloze video-deurbelcamera een waarschuwing naar je mobiele telefoon. De gevoeligheid van de bewegingsdetectie is instelbaar.
 • 2-weg audio en 38 verschillende beltonen: de intelligente wifi-deurbelcamera maakt gebruik van een ingebouwde microfoon en luidspreker met ruisonderdrukking. Je kunt de bezoekers vanaf je telefoon zien, luisteren en met hen spreken. Je kunt op afstand kiezen of je toegang hebt tot de telefoon en via een helder 2-weg audiosysteem met de bezoeker wilt spreken. Bovendien 38 verschillende beltonen met instelbaar volume.
 • 【Koppeld 2,4 G wifi en waterdicht】- De draadloze deurbel ondersteunt een sterke 2,4 GHz wifi-verbinding (ondersteunt geen 5 G wifi) en de afstand tussen het apparaat en de router mag niet meer dan 15 meter bedragen. . Stof- en waterdicht conform IP64; perfect voor buiten, bestand tegen regen, zon, hitte of koelt het zwaarste weer.
Bestseller Nr. 6
Videodeurbelcamera met bel, draadloze slimme deurbel met gratis cloudopslag, deurbel, draadloze wifi-bewaking op afstand, spraakintercom, slimme videodeurbel
 • 【HD & 166° brede kijkhoek】 Dankzij de realtime HD-weergave met brede kijkhoek mis je nooit meer een bezoeker. Stuurt je dag en nacht een bericht zodra er beweging wordt gedetecteerd. Nachtzichtmodus wordt automatisch ingeschakeld.
 • 【Geen afstandsbeperking op de APP-monitor】Je kunt de draadloze videodeurbel bedienen, hoe ver je ook bent. De externe deurbel is licht weerbestendig.
 • 【Nachtzicht ultraheldere en intelligente bewegingsdetectie】 Deze draadloze deurbelcamera kan op intelligente wijze helderdere foto's optimaliseren, automatisch schakelen tussen dag- en nachtmodus op basis van de lichtomgeving, waardoor het gemakkelijker wordt om mensen aan je deur te identificeren.
 • 【Slimme PIR-personendetectie & 2-wegs audio】 Met de ingebouwde PIR-sensor kun je alarm- en pushmeldingen in realtime ontvangen bij elke geactiveerde bewegingsdetectie. De camera heeft een ingebouwde microfoon en luidsprekersysteem, dat altijd een tweerichtings, betrouwbaar gesprek biedt. Je kunt bij elke gelegenheid en situatie een realtime videogesprek voeren via de APP met degene die voor de camera staat.
 • 【Levenslange gratis cloudopslag en delen met meerdere gebruikers】 Geen abonnementskosten voor de levenslange cloudserviceopslag. De video's kunnen 7 dagen in de cloud worden opgeslagen zonder opslagbeperking en het apparaat zal automatisch het vorige bestand overschrijven om in een lus op te nemen. Je kunt het account ook delen met uw gezinsleden.
Bestseller Nr. 7
ZYWUOY Bedrade Deurbel, Welkom Gast Energiebesparende Deurbel Beveiliging Smart Deurbel Kits Wandmontage, Wit voor Thuisbedrijf
 • 【Apparaat】De bedrade deurbel is van toepassing op woningen, kantoren, winkels, restaurants, garages, enz.
 • 【Kwaliteit】De bedrade deurbel is van goede kwaliteit en duurzaam, met een helder geluid
 • 【Specificaties】Kleur: Wit.Power: 2* AAA batterij (niet inbegrepen)
 • 【Installeren】De bedrade deurbel is klein van formaat en eenvoudig te installeren
 • Inhoud van het pakket: 1 x bedrade deurbel
Bestseller Nr. 8
Winees Deurbel met Camera Draadloze Video, 1080p HD Video Deurbel, Bewegingsdetectie en Alarm, Nachtzicht, Smart Home, IR Sensor, 2-weg Audio, Eenvoudige Installatie, Alleen 2.4G WLAN
 • 〖Draadloze video deurbel〗 -- Deze WiFi video deurbel camera heeft een ingebouwde 5000 mAh batterij en Wi-Fi verbinding. De installatie en aansluiting van de bewakingscamera is 100% draadloos, dus u hebt geen last van stopcontacten of in de knoop geraakte draden.
 • 〖1080P Full HD en nachtzicht〗--1080P Full HD resolutie zorgt voor een super helder beeld. Een bredere kijkhoek van 180° geeft u een completer beeld van wat er buiten uw deur gebeurt. De deurbelcamera voor thuisbeveiliging kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt. Het bewaakt uw huis in 1080P HD video met infrarood nachtzicht en live view.
 • 〖Intelligente PIR bewegingsdetectie en IP65 waterdicht〗-- De ingebouwde PIR bewegingssensor detecteert de geringste beweging buiten uw deur. Ontvang een pushmelding op uw telefoon wanneer iemand te lang stilstaat. Controleer op verdachte activiteiten, altijd en overal. Dankzij het weerbestendige IP65-ontwerp kan de draadloze deurbelcamera perfect worden gebruikt in alle weersomstandigheden.
 • 〖2.4G Wi-Fi & eenvoudig te installeren〗-- Smart video deurbel camera kan alleen verbinding maken met 2.4GHz Wi-Fi (ondersteunt geen 5GHz Wi-Fi). De slimme deurbel ondersteunt twee montagemethodes: 1.Gebruik de bijpassende dubbelzijdige tape om hem direct aan de muur te bevestigen;2. Gebruik de bijpassende schroeven om gaten te boren. Het duurt minder dan 5 minuten om deze draadloze deurbel in te stellen.
 • 〖Veilige cloud-opslag en lokale opslag〗-- Video deurbel keurt financiële encryptie, ondersteunt 128G Micro SD-kaart opslag (niet meegeleverd) en cloud-opslag voor uw optionele, maximale bescherming van uw persoonlijke privacy en het voorkomen van inbreuken op de gegevens. Met de gecodeerde cloudservice hoeft u nooit meer een moment te missen met video op afstand en afspelen waar u ook bent.
Bestseller Nr. 9
eufy Security, draadloze videodeurbel met accu, 2K HD, deurbel met camera, zonder verzending, slimme personenherkenning, dubbelzijdige audiofunctie, eenvoudige installatie (HomeBase 2 nodig)
 • CRISTALLY CLEAR DISPLAY: De geïntegreerde Sony 2K sensor in combinatie met geavanceerde vervormingscorrectie zorgt ervoor dat opnames van bezoekers extra scherp zijn.
 • NO FEES: eufy beveiligingsproducten beschermen uw huis en uw portemonnee - zonder verborgen kosten of kosten. Uw gegevens worden lokaal op het apparaat opgeslagen en alleen door uzelf beheerd.
 • DOUBLE ENERGY: Dankzij de 6-maanden levensduur van de batterij na slechts één keer opladen en de oplaadoptie met oplaadkabel is uw huis volledig veilig.
 • TOEGEVOEGDE BEELDHEID: De uitgebreide 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers. Of het nu gaat om postbode of ouders - voel je te allen tijde veilig.
 • PERSOONLIJKE ONDERKENNING: eufy beveiligingstechnologie detecteert vogels, honden en bladeren in de wind, geeft u tijdig meldingen wanneer er iemand aan uw deur staat en vermindert effectief valse alarmen zodat u alleen op het juiste moment wordt gewaarschuwd.
UitverkoopBestseller Nr. 10
Arlo Video Deurbel Camera | HD Video, 2-weg audio, Smart Package en Motion Detectie met waarschuwingen, ingebouwde Sirene, Nachtzicht, Camera aan uw deur, bestaande deurbel bedrading vereist, AVD1001B
 • Topkenmerken: 25% meer gezichtsveld dan een conventionele videodeurbel met camera, direct videogesprek, 2-weg audio voor waarschuwing of als intercominstallatie, geïntegreerde sirene, nachtzicht
 • Unieke vierkante kijkhoek: 180° kijkhoek met 1:1 beeldverhouding in 1080p HDR, om de ingang van top tot voet of pakket op de grond gedetailleerd in het oog te houden.
 • Directe video-oproep op je smartphone (SIP): de enige deurbel met camera die je direct belt als iemand de bel indrukt. Je hoeft niet te wachten tot een app wordt gestart. Gewoon swipen om te antwoorden en met bezoekers te spreken.
 • Bewakingscamera live tream, opname en gegevensbescherming: video's kunnen zowel in live-stream als achteraf via het lokale geheugen via een SD-kaart [SmartHub / basisstation vereist] gratis worden bekeken of via het cloud-geheugen tegen een extra vergoeding. Je opnames worden veilig opgeslagen en zijn alleen voor jou toegankelijk.
 • ARLO Secure Plan: meld je aan voor een Arlo Secure serviceplan, om geavanceerde camerafuncties te ontgrendelen. Tegen een lage maandelijkse kosten kun je je veiligheid aanpassen. De gratis 90 dagen proefversie is standaard inbegrepen.
Bestseller Nr. 11
WOOX Smart deurbel met camera, 1080p video deurbelcamera, bewegingsdetectie draadloze WLAN-deurbel, 2-weg audio, SD-kaart, helder nachtzicht
 • 2-weg audio: Als iemand aan de deur gaat, zelfs als je op kantoor of onderweg bent, kun je met elkaar praten over je mobiele telefoon. Stuur bijvoorbeeld een koerier een pakket, ontvangt u van uw mobiele telefoon een bericht en kunt de koerier direct op uw mobiele telefoon laten weten waar hij het pakket moet plaatsen
 • Duidelijke beeldkwaliteit en nachtzicht: Als iemand aan de deur gaat, kunt u via uw mobiele telefoon niet alleen overdag, maar ook 's nachts duidelijk zien wie de persoon voor de deur is
 • Spraakbesturing: Als je met iets bezig bent, kun je Echo Show of Google Nest Hub via spraak bedienen, en het scherm voor de deur wordt weergegeven op Echo Show of Google Nest Hub
 • Bewegingsdetectie: Het kan een bewegingsdetectie doen. Als iemand voor de deur staat, ontvang je een herinneringsbericht en een video op je mobiele telefoon
 • Gegevensbescherming en geen kosten: U kunt kiezen tussen SD-kaart (128 GB max, niet inbegrepen) en cloud-geheugen. Beide methoden kunnen de video afspelen. Je kunt de SD-kaart gebruiken, hij is volledig gratis en je hoeft je geen zorgen te maken over gegevensbescherming. Natuurlijk kun je ook betaalbaar cloud-geheugen gebruiken
Bestseller Nr. 12
Nikkei BELL4 - Smart videodeurbel met Full HD 1080P Camera en WIFI - met Binnen-Bel, Night Vision, Bewegingsdetector, Nikkei Smart App, Two Way Talk, Micro SD-kaart opslag - Zwart
 • ✨ SCHERP BEELD - De bel heeft een 1080p Full HD-camera zodat je altijd precies kunt zien wat er buiten de deur gebeurt.
 • 💬 TWO WAY TALK - De bel beschikt over een ingebouwde microfoon. U kunt dus met iedereen aan de deur communiceren, ook als u niet thuis bent!
 • 🚶 BEWEGINGSDETECTIE - De BELL4 kan op verschillende gevoeligheidsinstellingen worden ingesteld. Zo zie je bijvoorbeeld of er 's nachts iemand voor de deur staat.
 • 🌙 NACHTMODUS - Met de nachtmodus worden zelfs 's nachts scherpe beelden gemaakt. Hierdoor dient de bel ook als bewakingscamera.
 • 🌐 WIFI VERBINDING - De bel kan eenvoudig worden verbonden met uw WiFi-netwerk. Hierdoor is de bel te gebruiken via de gratis Nikkei Smart app.
UitverkoopBestseller Nr. 13
Ring Video Doorbell Wired van Amazon, met HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie en bedrade installatie | Met een gratis proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect Plan
 • Bedrade 1080p HD-videodeurbel met tweerichtingsspraak, geavanceerde bewegingsdetectie, standaard 2,4 GHz-connectiviteit en aanpasbare privacy-instellingen
 • Ontvang direct meldingen op je telefoon of Ring Chime, wanneer iemand op de deurbel drukt of de bewegingssensoren activeert. Zo weet je altijd wanneer iemand voor de deur staat.
 • HD-nachtzicht biedt een scherp contrast, zodat je zelfs in het donker nooit meer een detail mist.
 • Dankzij het slanke, compacte ontwerp past de Ring Video Doorbell Wired perfect bij de stijl van elke woning.
 • Installeer de Ring Video Doorbell Wired met behulp van je bestaande deurbelbedrading voor ononderbroken stroom en gemoedsrust. Installatieaccessoires inbegrepen.
Bestseller Nr. 14
Ring Video Doorbell 3 van Amazon | HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie, en eenvoudige installatie | Inclusief proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect Plus
 • Een 1080p HD-videodeurbel waarmee je via je telefoon, tablet of pc kunt zien, horen, en spreken met wie er voor je deur staat.
 • Een vernieuwde versie van de originele Ring Video Doorbell 2 met verbeterde bewegingsdetectie en dual-band (2,4 of 5,0 GHz) wificonnectiviteit.
 • Ontvang direct een melding als iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert.
 • Eenvoudige installatie - verbind je Video Doorbell 3 met wifi via de Ring-app en gebruik de bijgeleverde hulpmiddelen om hem aan de muur te bevestigen.
 • Schakel onze nieuwe geavanceerde bewegingsdetectie en close-up-zone in om je bewegingsdetectiegebied te personaliseren. Je krijgt dan alleen een melding wanneer je wilt, en verlengt daarmee de batterijduur.
UitverkoopBestseller Nr. 15
Ring Video Doorbell van Amazon | 1080p HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie, en eenvoudige installatie (2. gen) | Inclusief proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect Plus
 • Een 1080p HD-videodeurbel waarmee je via je telefoon, tablet of pc kunt zien, horen, en spreken met wie er voor je deur staat.
 • Een vernieuwde versie van de originele Ring Video Doorbell, met verbeterde bewegingsdetectie en scherper nachtzicht.
 • Ontvang direct een melding als iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert.
 • Werkt op de ingebouwde oplaadbare batterij en is daarnaast aan te sluiten op je bestaande deurbelbedrading voor continue stroomtoevoer.
 • Eenvoudige installatie - verbind je Ring Video Doorbell met wifi via de Ring-app en gebruik de bijgeleverde hulpmiddelen om hem aan de muur te bevestigen.

Er zijn veel verschillende soorten slimme deurbellen waar je uit kunt kiezen. Sommige zijn duurder dan andere, terwijl sommige betere eigenschappen hebben.

Om de beste keuze te kunnen maken, moet u weten wat uw behoeften en voorkeuren zijn. Houd ook rekening met het type technologie dat een slimme deurbel gebruikt, de hardware en software, de levensduur van de batterij en de installatietijd.

De beste manier om de beste slimme deurbel te kiezen, is door eerst uw behoeften en voorkeuren te begrijpen voordat u er een gaat kopen.

Wat zijn de verschillende soorten slimme deurbellen?

Slimme deurbellen zijn een nieuwe technologie waarmee u kunt zien wie er voor uw deur staat zonder deze te hoeven openen. Ze worden ook gebruikt voor veiligheidsdoeleinden, zoals om u te laten weten of iemand uw eigendom is binnengekomen.

Er zijn veel soorten slimme deurbellen op de markt, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze gebruiken draadloze signalen om audio en video te verzenden vanaf een camera bij de deurbel. Deze apparaten kunnen buiten uw huis of bedrijf worden geïnstalleerd en fungeren als een extra beveiligingslaag.

Hoe installeer je een slimme deurbel?

Slimme deurbellen zijn een betaalbare en handige manier om uw huis en dierbaren in de gaten te houden. Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van een professional, maar als je het meeste uit je slimme deurbel wilt halen, moet je leren hoe je hem op de juiste manier installeert.

Bekijk eerst het ontwerp van je deurbel. Als het geen draadloos model is, moet je een buitenstopcontact of verlengsnoer gebruiken voor stroom. Als het draadloos is, zou het aansluiten van het apparaat prima moeten werken.

Zoek vervolgens de schroeven die de oude deurbelknop vasthouden. Verwijder die schroeven en verwijder de oude knop van de muur door de montagebeugel van de muur los te draaien.

Wat zijn de voordelen van een slimme deurbel?

Slimme deurbellen zijn niets nieuws. Ze bestaan al een tijdje en hun doel is om de gebruiker gemak te bieden. Hiermee kunnen mensen zien wie er voor de deur staat zonder deze te hoeven openen, wat gevaarlijk kan zijn als je in een gevaarlijke omgeving woont.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een slimme deurbel. Sommigen van hen omvatten:

 1. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er iemand gewond raakt als u niet thuis bent, omdat u weet wanneer er iemand voor uw deur staat.
 2. U weet wanneer iemand aanbelt, zelfs als u voor langere tijd in uw huis bent of niet.
 3. U kunt overal ter wereld met een internetverbinding zien wie er voor uw deur staat, dus u hoeft geen zorgen maken over mensen die in uw huis wonen en niet weten wie er voor hun deur staat. Je kunt niet zien wie er voor je deur staat, maar je weet wel wanneer iemand aanbelt.

Wat zijn de verschillende manieren om een slimme deurbel te bedienen?

Slimme deurbellen worden steeds populairder. Ze worden geleverd met een verscheidenheid aan functies die ze nuttig maken voor huiseigenaren.

Er zijn veel verschillende manieren om een slimme deurbel te bedienen.

Enkele van de meest voorkomende methoden zijn:

 • Aanbellen als er iemand voor de deur staat
 • Video opnemen van bezoekers
 • Beveiligingscamera’s in uw huis installeren

Wat zijn de verschillende soorten sensoren die beschikbaar zijn voor een slimme deurbel?

Slimme deurbellen worden steeds populairder. Ze zijn een geweldige manier om te weten wanneer er iemand voor je deur staat zonder dat je naar buiten hoeft. Er zijn verschillende soorten sensoren die gebruikt kunnen worden voor een slimme deurbel.

Er zijn twee soorten sensoren beschikbaar voor een slimme deurbel: de zichtbare lichtsensor en de infraroodsensor. De zichtbare lichtsensor gebruikt het licht van je verandalamp of verandalamp op je smartphone om beweging voor het apparaat te detecteren en een melding naar je te sturen. De infraroodsensor detecteert warmte van een object ervoor en stuurt je een melding als er iemand is.

Hoe werken slimme deurbellen met andere apparaten in huis?

Slimme deurbellen zijn een nieuwe technologie waarmee u kunt zien wie er voor de deur staat. Ze kunnen verbinding maken met andere slimme apparaten in huis en u waarschuwen wanneer er iemand voor de deur staat.

Het beste voorbeeld hiervan is dat wanneer je telefoon detecteert dat er iemand voor de deur staat, hij een melding naar je slimme deurbel stuurt zodat hij kan beginnen met het opnemen van video. Op deze manier weet je wie er komt voordat ze zelfs maar op de deur kloppen.

Slimme deurbellen worden steeds populairder omdat mensen hun huis overal ter wereld in de gaten willen kunnen houden en hun kinderen of huisdieren in de gaten willen houden terwijl ze weg zijn.