Beste slowjuicer van 2022 (TOP10)

De 10 beste slowjuicer beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
AMZCHEF Juicer Machines - Cold Press Slow Juicer -Masticating Juicer hele groenten en fruit - Delicaat kauwen Niet nodig om te filteren - BPA vrije sapafzuiger met 2 kopjes en borstel - Grijs
 • โœ”๐Ÿป[ 3-in-1 multifunctionele machines] - Deze juicermachine combineert 3 functies voor al uw dagelijkse behoeften van het persen, het malen van vlees en het snijden van groenten in รฉรฉn sapcentrifugemachine. Met zijn individuele hulpstukken verandert het uw sapcentrifuge in een veelzijdig keukengereedschap dat u kunt gebruiken om nog meer culinaire taken uit te voeren. Je hebt je handen vrij. Trefwoorden: "ZM1501 Accessoires" om het te krijgen! Het wordt apart verkocht, niet in de sapcentrifugeverpakking.
 • โœ” [ Professionele Juicer-machines] - Deze kauwsapcentrifuge heeft een verbeterd 7-spiraalvormig systeem, krachtige motor en langzame kauwtechnologie, die de pulp van hele groenten en fruit perfect kan scheiden, zoals bladgroenten, wortelen, appels, enz. Laten we genieten van verschillende smaaksappen!
 • โœ” [ Behoud de meeste voeding] - Deze 80 RPM koude persjuicer heeft een verbeterde 7-traps vijzel voor fijn malen en tot 90% sapextractie terwijl de voedingswaarde van groenten en fruit optimaal wordt behouden. Lage snelheid betekent geen warmteopbouw en minder oxidatie, wat resulteert in een grote reserve aan vitamines, enzymen, mineralen, sporenmineralen en voedingsstoffen.
 • โœ” [ Veilig en gemakkelijk schoon te maken] - Koudgeperste sapcentrifuge die onder de 60 decibel loopt. Voorzien van een veiligheidsslot ontwerp, helpt u gemakkelijk te monteren en demonteren in seconden. Fruitsapcentrifuge heeft omgekeerde functie om vast te zitten en helpt u schoon te maken. Alle afneembare onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige TRITAN food grade anti-oxidatie BPA vrije materialen. Eenvoudig reinigen met een bonusborstel en vaatwasmachinebestendig.
 • โœ” [ Wat krijg je? ] -Professionele langzame sapcentrifuge ร— 1, reinigingsborstel ร— 1, de Opslagbeker van het glassap ร— 1, de Kop van de voedselresten ร— 1, Recept ร— 1, Gebruikershandleiding ร— 1. Als u problemen met de sapcentrifuge, neem dan eerst contact met ons op, wij zullen u de beste oplossing zo snel mogelijk geven.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Philips Slowjuicer Avance Collection - Eenvoudig schoon te maken - 2 Verschillende sapdiktes - Tot 90% sap-extractie - HR1946/70
 • MicroMasticating-technologie: Dankzij de innovatieve MicroMasticating-technologie van Philips worden de cellen van uw groente en fruit geopend en perst u zo veel mogelijk uit uw ingrediรซnten.
 • Voorspoelfunctie: De pre-clean-functie is een speciaal programma dat de laatste druppels sap uit de sapcentrifuge perst en tegelijkertijd de binnenkant van uw product reinigt.
 • Innovatieve druppelstop: Met de volledig geรฏntegreerde druppelstop kunt u pauzes inbouwen tussen het persen en toch uw aanrechtblad altijd schoon houden.
 • 2x grotere trechter: Grotere vultrechter stelt u in staat zonder gedoe sappen te maken. Dankzij deze nieuwe functie hebt u in een mum van tijd voedzame sappen klaar, omdat er weinig voorbereiding nodig is.
 • Slank ontwerp: Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp met een breedte van 11 cm kan deze sapcentrifuge altijd op het aanrecht blijven zodat hij voortdurend gereed is voor gebruik.
Bestseller Nr. 3
AMZCHEF Slow Juicer, Sapcentrifuge voor fruit en groenten, Professionele sapcentrifuge met stille motor en omkeerfunctie, 3 in 1 apparaat - Slowjuicer, vleesmolen, mandolines (Gratis sapkan) - Rood
 • โœ”๐ŸŒˆใ€3-in-1 multifunctionele juicerใ€‘: deze sapcentrifuge combineert 3 functies voor al je dagelijkse behoeften voor het sapen, malen van vlees en snijden van groenten in รฉรฉn machine. Met zijn individuele opzetstukken verandert hij je sapcentrifuge in een veelzijdig keukengereedschap, waarmee je nog meer culinaire taken kunt doen. Je hebt je handen vrij. Sleutelwoorden: "ZM1501 accessoires" om het te krijgen! Het wordt apart verkocht, niet in de sapcentrifugeverpakking.
 • โœ”ใ€Professionele sapcentrifuge voor groenten en fruitใ€‘: deze slow juicer beschikt over een verbeterd 7-spiraalsysteem, een krachtige motor en een langzame kauwtechnologie, waarmee alle soorten groenten en fruit zoals bladgroenten, wortelen, appels enz. Scheidt de trester perfect van het sap, levert zuiverste sap en vitamines. Het is ook eenvoudig te monteren en te bedienen, voldoet aan alle eisen voor groene gezondheidssap. Laat ons genieten van verschillende sappen!
 • โœ”๐Ÿ‰ใ€Maximaal gehalte aan voedingsstoffen en hogere sapopbrengstใ€‘: deze sapcentrifuge gebruikt een motor met lage snelheid (80 omw/min), die de voedingswaarde van je ingrediรซnten het beste behoudt en het bovenste schuim vermindert. Lage snelheid betekent geen warmteontwikkeling en minder oxidatie. die vitaminen, enzymen, mineralen en sporenelementen sterk opslaat. Tot 90% meer voedselgroei en een langere houdbaarheid mogelijk maken voordat het moet worden geconsumpeerd of opgeslagen.
 • โœ”ใ€Elegant en gebruiksvriendelijk designใ€‘: de kleine extra glijbaan kan voorkomen dat kinderen bij het sap beschadigd raken. Met dit goede design kunnen jij en je hele gezin elke ochtend samen het favoriete sap van de andere bereiden. Onze met intelligente motorbeveiligingchips uitgeruste sapcentrifuge, die elke 20 minuten automatisch stopt, zorgt voor een langere levensduur. Het elegante uiterlijk zal het oprijlicht in je keuken zijn en moet het beste cadeau zijn
 • โœ”ใ€Stil en gemakkelijk te reinigenใ€‘: loopt minder dan 60 decibel. Beschikt over een veiligheidsslot en een schroefsleutel, helpt je in enkele minuten te monteren en te demonteren. Heeft terugverwarmingsfunctie om vastzitten te voorkomen en helpt je bij het reinigen. Alle afneembare onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige, voedselveilige antioxidatiematerialen, kunnen met een bonusborstel gemakkelijk worden gereinigd of kunnen veilig in de vaatwasser worden gereinigd.
Bestseller Nr. 4
AMZCHEF Slow Juicer, Sapcentrifuge voor fruit en groenten, Professionele sapcentrifuge met stille motor en omkeerfunctie, 3 in 1 apparaat - Slowjuicer, vleesmolen, mandolines (Gratis sapkan) - Grijs
 • โœ”๐ŸŒˆใ€3-in-1 multifunctionele slow-juicerใ€‘: deze sapcentrifuge combineert 3 functies voor al je dagelijkse behoeften voor het sap, het malen van vlees en het snijden van groenten in รฉรฉn machine. Met zijn individuele opzetstukken verandert hij je sapcentrifuge in een veelzijdig keukengereedschap, waarmee je nog meer culinaire taken kunt uitvoeren. Je hebt je handen vrij. Trefwoorden: "ZM1501 accessoires" om het te krijgen! Het wordt apart verkocht, niet in de sapcentrifuge verpakking.
 • โœ”๐ŸŽˆใ€Professionele sapcentrifuge voor groenten en fruitใ€‘: deze slow juicer beschikt over een verbeterd 7-spiraalsysteem, een krachtige motor en een langzame kauwtechnologie, waarmee alle soorten groenten en fruit zoals bladgroenten, wortelen, appels enz. Scheidt de raster perfect van het sap, levert zuiverste sap en vitamines. Het is ook eenvoudig te monteren en te bedienen, voldoet aan alle eisen voor groene gezondheidszorg. Laat ons genieten van verschillende smaaksappen
 • โœ”โ€ใ€Maximaal voedingsgehalte en hogere sapopbrengstใ€‘: deze sapcentrifuge gebruikt een motor met lage snelheid (80 rpm), die de voedingswaarde van je ingrediรซnten het beste behoudt en het bovenste schuim vermindert. Lage snelheid betekent geen warmteontwikkeling en minder oxidatie. wat vitaminen, enzymen, mineralen en sporenelementen sterk opslaat. Tot 90% meer voedselgroei en een langere houdbaarheid mogelijk maken voordat het moet worden geconsumpteerd of opgeslagen.
 • โœ”ใ€Elegant en gehumaniseerd designใ€‘: de kleine toevoerglijbaan kan voorkomen dat kinderen bij het sapen verwond raken. Met dit goede design kun je en je hele gezin elke ochtend samen het favoriete sap van de andere bereiden. Onze met intelligente motorbeschermingschips uitgeruste sapcentrifuge, die elke 20 minuten automatisch stopt, zorgt voor een langere levensduur. Het elegante uiterlijk zal het oprijplicht in je keuken zijn en moet het beste cadeau zijn!
 • โœ”ใ€Stil en gemakkelijk te reinigenใ€‘: loopt minder dan 60 decibel. Beschikt over een veiligheidsslot en een moersleutel, helpt je om in enkele minuten te monteren en te demonteren. Heeft achterwaartse functie om vastzitten te voorkomen en helpt je bij het reinigen. Alle afneembare onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige, voedselveilige antioxidatiematerialen, kunnen met een bonusborstel gemakkelijk worden gereinigd of kunnen veilig in de vaatwasser worden gereinigd.
Bestseller Nr. 5
Vandenberg [HET ORIGINEEL] - Slow Juicer - Winnaar sapcentrifuge groente en fruit test - [150 W] Vitaminebehoudende elektrische sapcentrifuge met omkeerfunctie Inclusief reinigingsborstel - BPA-vrij
 • ๐ŸŠ ๐Œ๐€๐—๐ˆ๐Œ๐€๐‹๐„ ๐’๐€๐๐Ž๐๐๐‘๐„๐๐†๐’๐“ - De innovatieve spiraal zorgt voor de hoogst mogelijke sap extractie: De Slow Juicer testwinnaar kan tot 98% van het voedingsrijke sap eruit persen - met behoud van de vitaminen. Dit betekent dat de groenten en het fruit volledig worden benut!
 • ๐ŸŠ ๐€๐๐’๐Ž๐‹๐”๐”๐“ ๐™๐€๐‚๐‡๐“ ๐•๐Ž๐Ž๐‘ ๐•๐ˆ๐“๐€๐Œ๐ˆ๐๐„๐ - Uw gezondheid komt op de eerste plaats: Daarom hebben wij de meest vitaminebehoudende sapcentrifuge ontwikkeld. Het sap uit de fruitpers wordt voorzichtig geperst zonder de celwanden te beschadigen: Vitaminen en voedingsstoffen blijven volledig behouden!
 • ๐ŸŠ ๐•๐€๐€๐“๐–๐€๐’๐Œ๐€๐‚๐‡๐ˆ๐๐„๐๐„๐’๐“๐„๐๐ƒ๐ˆ๐† - Dankzij de bijgeleverde reinigingsborstel is het reinigen van de Juicer Machine kinderspel. Als alternatief kunnen de zeef en het binnenwerk van de Juice Maker van hoogwaardig roestvrij staal ook in de vaatwasser gereinigd worden!
 • ๐ŸŠ ๐”๐๐ˆ๐•๐„๐‘๐’๐„๐„๐‹ ๐†๐„๐๐‘๐”๐ˆ๐Š - De sapmachine bereidt alles wat uw hartje begeert: Of het nu gaat om vers geperst sap, sorbet of frozen yoghurt - dankzij innovatieve technologie is dit allemaal mogelijk. Geniet van een enorme keuze aan voedzame drankjes!
 • ๐ŸŠ ๐•๐€๐๐ƒ๐„๐๐๐„๐‘๐† ๐๐„๐‹๐Ž๐…๐“๐„ - Omdat wij 100% overtuigd zijn van onze kwaliteit, willen wij uw beslissing zo gemakkelijk mogelijk maken: Als u niet tevreden bent met de Juice Squeezer kunt u uw geld terugkrijgen - tot 3 jaar na aankoop!
UitverkoopBestseller Nr. 6
Tristar SC-2303 Slowjuicer โ€“ Behoud van alle vitaminen โ€“ Geschikt voor harde en zachte ingrediรซnten, Zilver
 • Compact formaat slowjuicer met een krachtige DC motor van 150 Watt
 • Zeer hoge sapopbrengst dankzij de slow speed technologie met 55 omwentelingen per minuut
 • Alle voedingsstoffen en vitaminen worden behouden, zelfs als je het sap (afgedekt) bewaart
 • Geschikt voor zowel harde als zachte groenten en fruit en schillen is niet nodig
 • Heel gemakkelijk uit elkaar te halen waardoor alle losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser kunnen
Bestseller Nr. 7
ZEEGMA Sap slowjuicer, 3 zeven, Handige sportfles, schroefmechanisme, speciale schoonmaakborstel, stille werking 40 RPM rotatie, Brede mond, Ahteruitversnelling, BPA vrij, Maximale voedingswaarde
 • TOTAAL MULTITASKING: Deze slowjuicer werkt op stationair toerental (40RPM), wat zorgt voor neuwkeurig en effectief persen als resultaat een hogere gehalte aan voedingsstoffen en de sap wordt niet op hoge temperatuur gebracht. Dankzij deze slowjuicer maak je gemakkelijk gezonde sappen van fruit, kruiden, groenten, puree, cocktails, fruitsmoothies en sorbets.
 • ZEVEN VAN ROESTVRIJSTAL: Het aparaat bestaat uit 3 zeven gemaakt van roestvrij staal waarvan het gebruik de consistentie van het uiteindelijke sap bepaalt namelijk: een zeef met grote mazen (meer pulp), met kleine mazen (minder pulp), geen mazen (ideaal voor sorbets).
 • SPECIALE CONSTRUCTIE: Wanneer er fruit of groenten vast komen te zitten in de sapcentrifuge kun je hem automatisch omkeren en doorgaan met juicen zonder dar je het apaart hoeft te demonteren. Het mechanisme bestaat uit sleht 3 delen, wat zorgt voor een snelle reiniging van het apparaat.
 • ON THE GO: Deze set bevat ene handige sportfles van 0,9l. Dankzij het onwerp zonder Bisfenol-A kun je sapcentrifuge veilig meenemen op een pickinick zonder zorgen voor schade aan de natuurlijke omgeving.
 • ON THE GO: Deze set bevat ene handige sportfles van 0,9l. Dankzij het onwerp zonder Bisfenol-A kun je sapcentrifuge veilig meenemen op een pickinick zonder zorgen voor schade aan de natuurlijke omgeving.
Bestseller Nr. 8
Slowjuicers, Keenray Slow Masticating Juicer Extractor, Professional Mini Cold Press Juicer Machine met borstel, stille motor, 600 ml kan, omgekeerde functie, BPA vrij (EL10)
 • Keenray-sapcentrifuge maakt gebruik van een motor van 130 W die minder is dan 60 decibel om het sap uit fruit of groenten te persen, sap en residu in enkele seconden perfect te scheiden. Met Cold Spin-technologie extraheer je de maximale waarde van vitamines en andere voedingsstoffen zonder je zorgen te maken over het vernietigen van de voeding in het sap. Geschikt voor verschillende soorten fruit en groenten, zoals appels, ananas, sinaasappels, wortelen, enz.
 • De grootte van de Keenray Slow Masticating Juicer is 98 * 120 * 360 mm. 40 * 50 mm vulopening verzoeken om fruit of groenten in reepjes of blokken te snijden voordat u ze in de machine plaatst. Alle groenten en fruit worden met deze slowjuicer zonder problemen tot heerlijk sap verwerkt. De bijgevoegde maatbeker kan sap bevatten tot 600 ml, perfect voor 1-2 gezinsleden, grote familie kan meerdere keren persen. (Niet beschikbaar voor ijsblokjes)
 • 100% BPA-vrije materialen, duurzaam en langdurig gebruik. Getextureerde metalen behuizing maakt hem onderscheidend. Roestvrijstalen filter kan het bezinksel zoveel mogelijk afscheiden, waardoor het bezinksel in het sap wordt verminderd. De siliconen zuignap aan de onderkant maakt hem stabieler tijdens het persen. Tevens is het een vrij compacte slowjuicer waardoor hij gemakkelijk in iedere keuken gebruikt kan worden.
 • Elk accessoire kan worden gedemonteerd, eenvoudig te monteren en te bedienen, waardoor u tijd bespaart. Als je met een borstel komt, kun je grondig reinigen. Als er een onjuiste montage van deze koude pers-extractor voor sapcentrifuges plaatsvindt, zorgt de oververhittingsbeveiliging ervoor dat deze stopt met werken.
 • Elke Keenray-sapcentrifuge heeft de kwaliteitsinspectie doorstaan โ€‹โ€‹voordat deze aan de koper wordt geleverd. Mocht u tijdens het gebruik vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 9
Philips Sapcentrifuge - 500W, 1.5 L, Receptenboekje, QuickClean (HR1832/00)
 • Veel sap, weinig moeite: elke dag snel en gezond sap van vers fruit en verse groenten met een compact ontwerp dat op uw aanrecht en kast past
 • Interactieve sapervaring: kijk naar uw sapmaker in bedrijf, de doorzichtige pulpcontainer zorgt dat u ziet wanneer u moet legen
 • Hoge capaciteit: maak tot 1,5 liter in รฉรฉn keer met 500 watt vermogen waarop u kunt vertrouwen - Eenvoudig monteren en bedienen
 • Snel schoon: schoonmaken in minder dan een minuut met QuickClean-technologie en vaatwasserbestendige onderdelen
 • Maak gezonde zelfgemaakte sapjes en meer met onze NutriU-app - Vind inspirerende recepten, aangepast aan uw voorkeuren en volg ze gemakkelijk stap voor stap
UitverkoopBestseller Nr. 10
Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer โ€“ Extra grote vulopening โ€“ Hoge sapopbrengst, Zilver
 • Unieke extra grote vulopening zodat je hele appels en tomaten kan toevoegen
 • De krachtige motor zorgt voor langzame rotaties waardoor je een veel hogere sapopbrengst krijgt
 • Verticale perskegel en zeef voor maximaal behoud van alle voedingstoffen, smaak en vitaminen
 • Perfect voor een gezonde levensstijl met verse fruit- en groentesapjes of maak heerlijke soep
 • Makkelijk schoon te maken dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste slowjuicer te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze slowjuicer-koopgids samengesteld.

Het beste slowjuicer vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste slowjuicer voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede slowjuicer-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts รฉรฉn factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor slowjuicer te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van slowjuicer erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald slowjuicer zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ยพ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over slowjuicer zijn cruciaal โ€“ vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om รฉรฉn nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de slowjuicer kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiรซle aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variรซrend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste slowjuicer kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.