Beste slimme deurbel van 2023 (TOP10)

De 10 beste slimme deurbel beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

TP-Link Tapo Slimme batterij videodeurbel Tapo D230S1, deurbell camera, 2K resolutie, kleur nachtzicht, langere levensduur van de batterij, KI-detectie en melding, flexibele geheugenkeuze

 • 2K 5MP live weergave: met de Tapo-app weet je altijd wat er voor je deur gebeurt. Met de Starlight-sensor en de 2K 5MP-resolutie kun je ook bij weinig licht alle fijne details herkennen.
 • Gekleurd nachtzicht: met de ingebedde spot en de sterrenlichtsensor toont de Tapo D230S1 ook 's nachts details en kleuren van hoge kwaliteit.
 • Hoofd-tot-voetweergave: met het ultrabrede gezichtsveld van de camera (160° diagonaal) zorgt de Tapo 4:3-live-weergave ervoor dat gebruikers bezoekers van een afstand van maximaal 1 m van top tot teen kunnen controleren, wat meer verticale details toont dan bij andere 16:9-deurbels.
 • Langere levensduur van de batterij: de oplaadbare en uitneembare batterij met een protocol voor laag stroomverbruik verlengt de gebruiksduur.
 • Water- en stofdicht IP64: werkt ook op regenachtige dagen en in vochtige omgevingen.
Bestseller Nr. 2

Reolink 5MP Video Deurbel Wi-Fi met Camera, Groothoek, Tweeweg Audio, Slimme Menselijke Detectie en Waarschuwingen, Dual-band WiFi, SD-kaartsleuf, Cloudopslag, Video Doorbell WiFi (Plug-in Versie)

 • 5MP Super HD Dag & Nacht: Onovertroffen 5MP HD, met geavanceerde HDR/3D DNR en vervormingscorrectietechnologieën, zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig licht.
 • Beantwoord de deur sneller: Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u de bezoekers horen en terugpraten, zelfs als u niet thuis bent. U kunt ook spraakberichten of automatische antwoorden instellen voor tijden dat u bezet bent.
 • Nauwkeurige waarschuwingen: U kunt hem zo instellen dat u wordt gewaarschuwd wanneer mensen worden gedetecteerd, waarbij triviale niet-menselijke voorbijgangers worden genegeerd, en u kunt een bewegingszone instellen om te bepalen waar bewegingen van objecten worden gedetecteerd.
 • Flexibele opslagmogelijkheden: Het ondersteunt pre-rol opname, die waardevolle 6s beelden van voordat een gebeurtenis wordt geactiveerd biedt. Opnamen kunnen worden opgeslagen op een micro SD-kaart (max. 256 GB, niet meegeleverd), Reolink NVR of Reolink Cloud.
 • 2,4/5GHz Dual-Band WiFi: Geen zorgen over de netwerkverbinding; de 5GHz WiFi zorgt voor een stabiele en vloeiende netwerkervaring. Ook geen zorgen over slecht weer; hij is waterdicht!
UitverkoopBestseller Nr. 3

eufy Security Video Doorbell S220 Add-on, draadloze video deurbel met accu, 2K HD, zonder maandelijkse kosten, slimme persoonsherkenning, audiofunctie aan beide zijden, HomeBase 2 vereist

 • Kristalheldere weergave: de geïntegreerde Sony 2K-sensor van de deurbel met camera-functie in combinatie met geavanceerde vervormingscorrectie zorgen ervoor dat opnames van bezoekers extra scherp worden.
 • Geen kosten: eufy Security producten beschermen je huis en je portemonnee – zonder verborgen kosten en kosten. Je gegevens worden lokaal op het apparaat opgeslagen en alleen door jezelf beheerd.
 • Dubbele energie: dankzij het batterijvermogen van 6 maanden na slechts één keer opladen en de oplaadmogelijkheid met oplaadkabel is je huis absoluut veilig.
 • Geavanceerde weergave: de geavanceerde 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers van hoofd- tot voet. Of het nu gaat om een postbode of ouders - voel je altijd absoluut veilig.
 • Heeft EUFY Security HomeBase 2: de draadloze video-deurbel dient voor de uitbreiding van een reeds bestaand bewakingsnetwerk en heeft een HomeBase 2 nodig om te kunnen werken. Alleen de deurbel heeft zonder HomeBase 2 helaas geen functie.
Bestseller Nr. 4

Ring Videodeurbel op batterij (Video Doorbell 2de generatie) | 1080p HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie, en eenvoudige installatie | Ring Protect-proefperiode (30 dagen gratis)

 • Een 1080p HD-videodeurbel waarmee je via je telefoon, tablet of pc kunt zien, horen, en spreken met wie er voor je deur staat.
 • Een vernieuwde versie van de originele Ring Video Doorbell, met verbeterde bewegingsdetectie en scherper nachtzicht.
 • Ontvang direct een melding als iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert.
 • Werkt op de ingebouwde oplaadbare batterij en is daarnaast aan te sluiten op je bestaande deurbelbedrading voor continue stroomtoevoer.
 • Eenvoudige installatie - verbind je Ring Video Doorbell met wifi via de Ring-app en gebruik de bijgeleverde hulpmiddelen om hem aan de muur te bevestigen.
Bestseller Nr. 5

MUBVIEW 1080P HD draadloze deurbel met camera, draadloze videofoon met bel, 2,4 GHz wifi, PIR-bewegingsdetectie, nachtzicht, bidirectionele audio, waterdicht voor buiten, zwart

 • 100% draadloos: MUBVIEW draadloze deurbel met wifi-camera voor buiten wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een draadloze bel, je kunt het batterijniveau controleren via de app van je telefoon. De draadloze deurbel kan voldoen aan de eis om deurbellen in verschillende kamers te ontvangen. De videodeurbel beschikt over een ingebouwde batterij van 4800 mAh, waardoor het niet nodig is om regelmatig op te laden en de installatie vergemakkelijkt, ongeacht het stopcontact.
 • HD 1080p & PIR chtzicht: MUBVIEW HD 1080P deurbel heeft een hoge resolutie van 1920*1080 en is uitgerust met infrarood licht om duidelijk te zien in het donker. Het brede gezichtsveld van 120 graden maakt een uitgebreidere bewaking van de veiligheid van het huis mogelijk. Opmerking: de draadloze videodeurbel voor buiten kan alleen verbinding maken met 2,4 GHz wifi (niet compatibel met 5 GHz wifi).
 • ‍PIR-bewegingsdetectie: de ingebouwde PIR-sensor in de waterdichte draadloze buitendeurbel is gevoelig voor menselijke bewegingen en verzendt real-time waarschuwingen en pushmeldingen. U kunt ook de waarschuwingsgebieden aanpassen, waardoor het risico op vals alarm wordt verminderd.
 • Bidirectionele audio: de MUBVIEW draadloze deurbel beschikt over een ingebouwde microfoon en luidspreker voor bidirectionele gesprekken met bezoekers. Er kunnen drie instellingen voor het wijzigen van stem worden geselecteerd. De videodeurbel voor buiten kan op afstand worden bediend via een mobiele app, zelfs als je niet thuis bent.
 • Versleutelde opslag en 100 tevredenheid: MUBVIEW draadloze videodeurbellen voor buiten bieden veilige en gecodeerde opslag in de AWS-cloud en lokale SD-kaartopslag (uitgezonderd, ondersteunt SD-kaart tot 128 G) en uitstekende ondersteuning verkoop. Bij aankoop van een deurbel bieden wij 7 dagen gratis cloudopslag, 2 jaar garantie en snelle klantenservice om je een geweldige ervaring te bieden.
Bestseller Nr. 6

eufy Security, Draadloze videodeurbel (op batterij) met 2K HD, geen maandelijkse kosten, geïntegreerde AI voor menselijke detectie, tweerichtingsaudio, eenvoudige zelfinstallatie

 • 2,5 keer zoveel helderheid: met de ingebouwde 2K-sensor van Sony en professionele lens kun je activiteiten in een perfecte resolutie bekijken. Je ziet bezoekers haarscherp wanneer ze aan de deur komen.
 • Geen maandelijkse kosten: ontworpen om naast je huis ook je portemonnee te beschermen. eufy Security-producten zijn producten zonder abonnementskosten die beveiliging combineren met gebruiksgemak. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, zodat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag.
 • Twee voedingsopties: een half jaar voeding met één batterijlading of continue voeding via een bekabelde verbinding.
 • Uitgebreid gezichtsveld: de verhoogde beeldverhouding van 4:3 zorgt ervoor dat je iedereen die aan de deur komt van top tot teen kunt zien en zorgt telkens weer voor de perfecte kijkhoek.
 • Detectie van een hoger niveau: heb totale controle over wat er wordt gedetecteerd door het gebruik van de bewegingssensor, slimme menselijke detectie en activiteitszones. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer er iemand aan de deur komt, zodat je nooit pakketjes mist of gasten laat wachten.
Bestseller Nr. 7

XTU deurbel Camera met Chime, Video deurbel Draadloos met Motion Zones Aanpassing, Voice Changer, PIR menselijke detectie, Geen maandelijkse kosten

 • 🔔💬 【Voice Changer & Two-way Audio】 De XTU J9 draadloze deurbel camera heeft veranderende stemmen geüpgraded. Bovendien is het de extra set ogen en oren die nodig zijn om je huis te beschermen. De ingebouwde microfoon en luidspreker maken het gemakkelijker om met bezoekers te praten, of u nu thuis of buiten bent. Mis nooit bezoekers of wees verdacht, zelfs als je onderweg bent.
 • ⚡🔧 【PIR Motion Detection & Eenvoudig te installeren 】Met de ingebouwde bewegingssensor stuurt deze WiFi deurbel u onmiddellijk een waarschuwing wanneer er menselijke beweging is. De WiFi deurbel camera ondersteunt 2.4GHz WiFi (5GHz WiFi wordt niet ondersteund). U kunt in minder dan drie minuten instellen zonder ingewikkelde tools te hoeven gebruiken. Het is compatibel met iOS en Android.
 • 📷🌛 【145 °hoek Bekijken & IR Nachtzicht 】XTU video deurbel kan u voorzien van 1080P high-definition real-time beeld en video opname, en het zal geen 145° gezichtshoek missen! Wanneer het nachtlicht verzwakt, wordt het infrarood licht automatisch ingeschakeld, waardoor u een geavanceerde nachtzichtervaring krijgt.
 • 📲🔋 【100% Draadloze oplaadbare batterij】Inclusief oplaadbare batterij met hoge capaciteit, kan het drie jaar leven bereiken en ondersteunt batterij en bestaande bedradingsmacht. De installatieverbinding van de deurbel camera en de bel zijn 100% draadloos, waardoor u geniet van het gemak dat u niet te maken heeft met stopcontacten of verwarde wirwar van draden.
 • 📞🎞️ 【Secure Cloud Storage op Local Storage】De cameradeurbel maakt gebruik van financiële encryptie, met een 7-daagse proefversie van het abonnementsplan, ondersteunt maximaal 128G Micro SD-opslag en Cloud-opslag. U zult nooit een moment missen met video op afstand en afspelen met de versleutelde cloudservice, waar u ook bent.
Bestseller Nr. 8

Aqara Video Deurbel G4 (belletje bijgeleverd), 1080p FHD HomeKit beveilgide video-deurbelcamera, plaatselijke gezichtsherkenning en automatiseringen, ondersteunt Apple Home, Alexa, Google, Gray

 • [HomeKit Secure Video Deurbel en plaatselijke gezichtsherkenning] Verbind uw Aqara video-deurbel G4 aan de Apple HomeKit Secure Video om uw data te beveiligen. *Om te kunnen opnemen en afspelen via HomeKit Secure Video heeft u een abonnement op iCloud nodig. Meldingen kunnen verstuurd worden naar uw Apple-apparaten. De G4 is een video deurbel camera met plaatselijke AI die kan worden ingezet voor gezichtsherkenningsmeldingen, automatiseringen en nog veel meer. HomeKit, Alexa, Google Assistant, IFTTT worden ondersteund.
 • [24/7 Opnemen & meerdere opslagmethodes] 24/7 opnemen helpt u uw voordeur te controleren - Micro SD-kaart (niet bijgeleverd) moet ingevoerd worden. 24/7 opnemen is alleen beschikbaar in bekabelde aandrijfstand. De event-based cloudopslag van tot 7 dagen is bijgeleverd. Micro SD-kaarten van tot 512 GB worden ook ondersteund door de Deurbel Repeater en zijn niet toegankelijk van buitenaf. De G4 ondersteunt ook NAS-opslag met behulp van het Samba-protocol (een ondersteunde Micro SD-kaart en SMB-compatibele software zijn vereist.)
 • [Lange batterijduur en bekabelde aandrijving voor de hoofdmodule van de deurbel] De G4 kan worden aangedreven door 6 AA 1.5V batterijen (batterijen zijn meegeleverd) of aangesloten worden op bestaande deurbelbekabeling* voor ononderbroken stroom. (*Deurbeltransformators en stopcontacten van 12-24V AC en 8-24V DC zijn ondersteund). De maten van de deurbel zijn 5.57 × 2.56 × 1.20 inch en we bevelen aan dat u deze in een portiek of beschut gebied installeert.
 • [Belversterker bijgeleverd en WPA3 Wi-Fi ondersteund] Dankzij de bijgeleverde Chime-Repeater met luide 95 dB luidspreker, gecombineerd met de Aqara hubs en kindapparaten kan de G4 niet alleen opnemen wat er op uw portiek gebeurt maar ook een luide sirene laten afgaan dat waarschuwt wanneer een inbraak, trilling, waterlek of andere gebeurtenissen waargenomen worden. Daarbij wordt de meest recente Wi-Fi beveiligingsstandaard WPA3 ondersteund om uw data nog meer te beschermen. 2,4 GHz Wi-Fi vereist, en 5 GHz Wi-Fi is niet ondersteund.
 • [Stemveranderfunctie en gepersonaliseerde beltonen] U kunt via tweewegs-audio met bezoekers of bezorgers spreken. Ook kan het uw stem of die van uw dierbaren vervormen tot een van vier opties zoals oom, robot, enz. om uw privacy te beschermen. Ook kunnen gepersonaliseerde beltonen worden afgespeeld zowel binnen als buiten, wat het bijzonder flexibel maakt voor automatiseringen.
Bestseller Nr. 9

CPVAN Draadloze Video Deurbel Camera met Bel - 1080P FHD Batterij Slimme Video Deurbel met AI PIR Bewegingsdetectie Nachtzicht, Directe Meldingen, 2-Weg Audio

 • De CPVAN Video Deurbel legt scherpe 1080P HD-resolutie beelden vast en beschikt over een groothoeklens om ervoor te zorgen dat geen enkel detail wordt gemist. Ervaar heldere en gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig licht, dankzij de geavanceerde infrarood nachtzichtmogelijkheden. De deurbel schakelt naadloos over naar de nachtzichtmodus op basis van veranderingen in de verlichting.
 • Geniet van het gemak van een 100% draadloze verbinding met de oplaadbare batterij-aangedreven CPVAN WiFi deurbelcamera. De ingebouwde PIR-bewegingssensor maakt slimme bewegingsdetectie mogelijk en meldt u onmiddellijk via de app wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Houd uw huis dag en nacht beschermd met de slimme video deurbelcamera van CPVAN.
 • Met de CPVAN deurbelcamera kunt u overal en altijd deelnemen aan HD tweeweg-audiogesprekken. Wanneer een bezoeker aanbelt, ontvangt u een directe videogesprek op uw smartphone via de Vicohome-app, waardoor u in realtime met hen kunt communiceren. Deel de toegang tot de beveiligingscamera met uw gezinsleden, zodat ze tegelijkertijd de live feed kunnen bekijken.
 • ​Het installeren van uw CPVAN draadloze beveiligingsdeurbel is een fluitje van een cent. Sluit hem eenvoudig aan op uw WiFi-netwerk met behulp van de app en monteer hem op de gewenste locatie. De verpakking bevat ook een gratis CPVAN bel, met 16 leuke en feestelijke beltonen met instelbaar volume. Geniet van het gemak van draadloze functionaliteit door de deurbel te koppelen met uw mobiele telefoon en bel. (Let op: ondersteunt alleen 2,4G WiFi-netwerk, niet compatibel met 5 GHz WiFi)
 • De CPVAN draadloze beveiligingsdeurbel is IP65 waterdicht en zorgt voor betrouwbare prestaties in verschillende weersomstandigheden. Hij kan de elementen weerstaan en blijft optimaal functioneren. Bewaar al uw opgenomen video's op de meegeleverde SD-kaart of in de cloudopslag, toegankelijk via de Vicohome-app. (SD-kaart niet inbegrepen in de verpakking)
Bestseller Nr. 10

Draadloze video-deurbel, wifi, HD-camera met tweerichtingscommunicatie en PIR-bewegingsdetectie, telefoonbediening, thuisbeveiliging, slimme deurbel

 • Ondersteunt PIR-bewegingsdetectie. Als iemand in de deur zweeft, wordt een alarmmelding naar de telefoon verzonden.
 • AC-ingang, 3 stuks -specificatie batterij (niet inbegrepen), langere levensduur van de batterij, betrouwbaar in gebruik.
 • Hoge resolutie camera met een groothoek van 166 graden biedt een helder en groter zicht.
 • Ondersteuning mobiele telefoon afstandsbediening, snel wakker worden van het apparaat binnen 1 seconde.
 • 2,4 G wifi-verbinding, eenvoudig en comfortabel voor gebruik en bediening.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste slimme deurbel te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze slimme deurbel-koopgids samengesteld.

Het beste slimme deurbel vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste slimme deurbel voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede slimme deurbel-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor slimme deurbel te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van slimme deurbel erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald slimme deurbel zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over slimme deurbel zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de slimme deurbel kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste slimme deurbel kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.