Beste slaaptrainer van 2022 (TOP10)

De 10 beste slaaptrainer beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Alecto BC-100TIGER - Slaaptrainer Kind - Kinderwekker voor Slaaptraining - Nachtlamp en Digitale Wekker - Tijger
 • ❥【Eenvoudig slaaptrainingshorloge voor kinderen】: slaaptrainer, helpt kinderen om een tijdbewustzijn te ontwikkelen
 • Veelzijdig inzetbaar: deze wekker kan als slaaptrainer, maar ook als normale wekker met alarm worden gebruikt. Ideaal voor elke kinderkamer.
 • ❥【Meer slapen dan ouders】- stimuleert kinderen om in bed te blijven en geeft ouders meer slaap
 • Draadloos en oplaadbaar: met de meegeleverde micro-USB-kabel kan de slaaptrainer heel eenvoudig worden opgeladen
 • Oranjekleurig nachtlampje: het is tijd om op te staan
Bestseller Nr. 2
Kinderlichtwekker, dinosauruswekker zonsopgangsimulator wakker kinderwekker met timer snooze slaaptrainer, digitale wekker voor meisjes jongens kinderen, verjaardagscadeau
 • 【Wekker slaaptrainingsfunctie】Slaaptraining inschakelen, 06:00-17:59, het groene licht verandert van donker naar licht; 18:00-05:59 het warmwitte licht wisselt van het helderste naar het donkerste en het licht gaat 45 minuten uit. Het kind kan genoeg slapen, een energieke dag krijgen en regelmatigere gewoonten ontwikkelen en laat kinderen hun tijd beter beheren.
 • 2 alarmen en 6 beltonen: de wekker kan twee groepen wekkers instellen, 3 keer 5 minuten sluimerfunctie, 6 beltonen, 5 volume, temperatuur- en datumbewaking, wekt je ochtendtijd volledig op. Drie werkdag-alarmmodi kunnen aan je verschillende eisen voldoen: van maandag tot vrijdag, maandag tot zaterdag of elke dag.
 • Multifunctioneel display en speciale tijdweergavefunctie: de wekker kan tijd, alarm en binnentemperatuur weergeven. 2 tijdformaten: 12-uurs systeem/24-uurs systeem. 2 temperatuurinstellingen - °C en °F. Onze wekker kan de taaltijd (in het Engels) melden, wat je kinderen die Engels leren, kan helpen hun luistervermogen te trainen. (De taal van de tijdsaanduidingen is Engels)
 • Energiebesparende modus en USB-oplaadbaar: de wekker voor kinderen is standaard ingesteld op het energiebesparende model. Je kunt de alarmschermweergave activeren door een geluid luider dan 56 dB te maken of op het horloge te tikken. Het wordt ongeveer 20 seconden lang weergegeven voordat het weer uitgaat. Het scherm blijft bij het opladen met USB ingeschakeld.
 • Timer nachtlampje met veel kleuren: tijdgestuurd nachtlampje voor 1-59 minuten, de digitale wekker met zachte kleurrijke lichten biedt je kleintjes een delicate metgezel. Druk altijd op de nachtlichtknop om het nachtlampje in of uit te schakelen. Leuke dinosaurusvorm. Het mooie nachtlampje kan als kerstcadeau, verjaardagscadeau, interessant en praktisch cadeau voor kinderen of jezelf worden gebruikt.
Bestseller Nr. 3
snuutje Pino Slaaptrainer en kinderwekker met nachtlampje en muziekdoos, wek- en slaaphulp met netstekker, zonder tikken, wake up light, wekker met licht en muziek, lichtwekker voor jongens en meisjes
 • Spielend licht slaap- en opstaantijden trainen: de schattige wekker PINO is een echt allround-talent voor de kinderkamer, want de kleine pinguïn toont het kind niet alleen de tijd en wekt met vrolijke geluiden. Met 5 verschillende kleuren en animaties traint hij ook wanneer het tijd is om te gaan slapen of op te staan.
 • Slaaptrainer: met behulp van zijn speelse combinatie van lichtverandering en animatie van zijn gezicht toont de kinderwekker PINO ook de kleintjes zonder cijferbegrip wanneer het tijd is om te slapen of op te staan. Ook mama en papa, die een paar minuten langer kunnen slapen.
 • Kinderwekker: zodat kinderen de dag in een goed humeur starten, wekt PINO ze tijdig op tot de kleuterschool of het begin van de schooldag. Als wektoon heeft PINO verschillende melodieën en natuurlijke geluiden beschikbaar, die kunnen worden ingesteld om 's ochtends de kleine slaapmutsen in verschillende volumes te begroeten.
 • Nachtlicht en speelhorloge: met PINO hoeft het kind niet meer bang te zijn in het donker, want hij kan voor haar zijn ledlicht laten branden of ook rustgevende melodieën en natuurlijke geluiden afspelen. Kleur, melodie, volume en duur kunnen heel eenvoudig worden ingesteld.
 • [TECHNIE] Bediening met druk op de knop, tijdweergave (12/24 uur), binnenthermometer met temperatuurweergave in °C of °F (- 10 – 50 °C, indeling: 0,1 °C), voeding met USB-kabel + USB-adapter
Bestseller Nr. 4
ProSova Slaaptrainer voor Kinderen - Kinderwekker - Wake Up Light - Nachtlamp - USB Poort - Blauw
 • SLAAPTRAINER UITLEG: De slaaptrainer heeft verschillende omgevingskleuren, elke kleur heeft een andere betekenis. Je hebt de mogelijkheid om tot 8 verschillende alarmen in te stellen. Elke kleur heeft een bepaalde betekenis. Geel> Tijd voor het kind zelf. Groen> Tijd om de slaapkamer te verlaten. Rood> Tijd om op te staan na een dutje. Blauw>Tijd om naar bed te gaan
 • VOOR EEN BETERE SFEER IN HUIS: Een veelvoorkomend problemen is dat kinderen (en daardoor ook ouders) te weinig nachtrust krijgen op jonge leeftijd omdat er nog slaapritme is ontwikkeld. Een slaaptrainer biedt hulp bij het verbeteren van de nachtrust. Met de 5 kleuren kan een kind zéér snel een slaapritme ontwikkelen en dat zal de sfeer in huis zeker ten goede brengen!
 • FRAAI DESIGN: De slaaptrainer heeft een leuk en kindvriendelijk design. Hierdoor staat hij leuk in iedere kinderkamer!
 • PROSOVA: Heerlijk slapen, rust en welzijn is waar het bij ProSova allemaal om gaat. ProSova luistert en denkt mee met de behoeften van de individu zodat ProSova kan helpen aan de verbetering van de gemoedstoestand op elk niveau. Dit streven zit in alle producten verwerkt en wordt continue verbeterd zodat onze klant tevreden is. Een goede nachtrust van u of uw kind is ons doel! Kwaliteit en persoonlijk service is wat iedereen kan verwachten.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Tommee Tippee Groclock Klok en slaaptrainer, wekker en nachtlampje voor peuters, met USB-aansluiting
 • Geeft de tijd in kleuren en afbeeldingen aan: Perfecte slaaptraining: met gemakkelijk te begrijpen afbeeldingen begrijpen de kleinsten al wanneer ze mogen opstaan en wanneer ze nog in bed moeten blijven
 • USB-aansluiting: het apparaat wordt via 3,5 mm USB-kabel (1,8 m) en adapterstekker van stroom voorzien. USB-stekker niet inbegrepen, maar de kabel is compatibel met gangbare USB-stekkers voor smartphones
 • Instelbare helderheid: het licht van het scherm kan worden gedimd of uitgeschakeld. Ideaal als nachtlampje dat troost geeft en veiligheid geeft, bijvoorbeeld als je kind 's nachts naar het toilet moet
 • Digitale klok: de optionele digitale klok is ideaal als je kind leert de digitale tijd te lezen
 • 2 klokinstellingen en wekkers: je kunt 2 wektijden kiezen voor verschillende werkdagen, weekends of middagslaap. De optionele akoestische wekker bevordert een goede slaap- en wekroutine
UitverkoopBestseller Nr. 6
Slaaptrainer SAM blauw
 • Zazu Sam het schaap laat op een eenvoudige manier zien wanneer kinderen op kunnen staan zonder dat ze papa of mama te vroeg wakker maken.
 • Wanneer je kind naar bed gaat sluit Sam het schaap zijn ogen en wordt het scherm rood. Dit betekent dat het bedtijd is!
 • Als je kindje de volgende dag wakker wordt terwijl het nog geen tijd is om op te staan, laat Sam het schaap zien hoe lang het nog duurt tot hij wakker wordt.
 • Als het nog maar een half uurtje duurt voor het tijd is om wakker te worden, zal het scherm van Sam oranje oplichten. De sterretjes op het scherm tellen af wanneer het half uur voorbij is.
 • Wanneer Sam het schaap de ogen opent (op een door papa of mama ingestelde tijd), het schermpje groen oplicht en het zonnetje op het scherm verschijnt, is het tijd om op te staan.
Bestseller Nr. 7
Zazu Kids Pam The Penguin slaaptrainer en nachtlampje met draadloze luidspreker modern grijs
 • Slaaptrainer ✓ – Pam van de pinguïn helpt je kinderen 's nachts in slaap te vallen en hen te leren als het in orde is om wakker te worden en op te staan met heldere gekleurde visuele keues.
 • Kleurwisseldisplay ✓ – eenmaal geprogrammeerd wordt Pam 30 minuten voor de "officiële opwaaktijd oranje en wordt groen als het in orde is om uit bed te komen. Met dit kleurgecodeerde trainingssysteem kun je kind op een leuke en speelse manier leren.
 • Draagbaar ✓ – als het tijd is om uit bed te stappen, kan je kind gaan en de pop uit het laadstation nemen om zich te knuffelen of te spelen.
 • Draadloze Bluetooth-luidspreker: verbind uw telefoon en speel uw favoriete nummers en verhalen van uw kind af om zich van een drukke dag af te trekken.
 • Nachtlampje ✓ – Pam fungeert ook als rustgevend nachtlampje met meerdere kleuren led-opties. Het nachtlampje schakelt na 30 minuten automatisch uit.
Bestseller Nr. 8
REMI - Slaaptrainer - Schattige Wake Up Kinderwekker - Temperatuurbeheer - Slaapliedje en nachtlampje - Bluetooth-luidspreker - Blauw
 • DAG NACHT EDUCATIEF WEKKER ontwaken dat meegroeit met het kind: wordt een slaapcoach dankzij de gezichtsuitdrukkingen van REMI om het kind aan te geven wanneer het kan opstaan ​​en wanneer het in bed moet blijven of naar bed moet. Meer informatie over onze VERGELIJKING Beste educatieve kinderwekker dag en nacht tussen REMI, Claessens Kids en Gro Clock.
 • AUDIO BABYPHONE wifi met iOS- en Android-NOTIFICATION-optie waarmee u veilig op afstand kunt luisteren van uitstekende kwaliteit, zelfs onderweg, met uw smartphone of tablet, zolang u internet heeft. Mogelijkheid om de tijdvakken zonder wifi te programmeren. Walkietalkiemodus: communicatie tussen ouders en baby's, zodat u met de baby kunt praten en hem op afstand gerust kunt stellen. Aanpassing van luistergevoeligheid. Meer details over onze VERGELIJKENDE UrbanHello Best Babyphone.
 • NACHTLICHT, LULLABIES en WIT GELUID om de baby gerust te stellen - REMI Blue Pantone 631C - Verkrijgbaar in blauw, roze, geel en wolkgrijs. Toetsenbord onder REMI om de belangrijkste functies van REMI zonder smartphone te bedienen: muziekweergave, volume +/-, nachtlampje, timer.
 • MUZIEK LUIDSPREKER om muziek te streamen vanaf een smartphone of tablet en intern geheugen om kinderliedjes, muziek, verhalen in mp3-formaat voor zonsondergangen en zonsondergangen te kopiëren.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE: download de app, zet REMI aan en start de koppeling. Indien nodig zal ons team u antwoorden. Neem contact met ons op via de app, onze urbanhello.com website of via e-mail "contact" op urbanhello.com.
Bestseller Nr. 9
Zazu Davy the Dog Taupe Slaaptrainer en Kinderwekker Vanaf 0 Maanden ZA-DAVY-01
 • Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen staan. De dag begint als je 's ochtends je ogen opent en eindigt wanneer je naar bed gaat, that's it!
 • Wanneer je kind naar bed gaat sluit Davy zijn ogen en wordt het scherm rood. Dit betekent dat het bedtijd is! Als je kindje de volgende dag wakker wordt terwijl het nog geen tijd is om op te staan, laat Davy the Dog zien hoe lang het nog duurt tot hij wa
 • Als het nog maar een half uurtje duurt voor het tijd is om wakker te worden, zal het scherm van Davy oranje oplichten. Je kind hoeft dan nog maar heel even geduld te hebben! De sterretjes op het scherm tellen af wanneer het half uur voorbij is.
 • Wanneer Davy the Dog de ogen opent (op een door papa of mama ingestelde tijd), het schermpje groen oplicht en het zonnetje op het scherm verschijnt, is het tijd om op te staan.
 • Dit kan met of zonder geluid gebeuren, zodat je kindje, als het nog lekker slaapt, niet per sé wakker gemaakt hoeft te worden.
Bestseller Nr. 10
I.CODE Zon & Moon Rise Kids Wekker, Kinderslaaptrainer, Slaapgeluidsmachine, Wakker Licht & Nachtlampje, Leer Kinderen Dag & Nacht
 • 【SUN& MOON TEACH ME TIME】 Het is een leuke en eenvoudige manier voor peuters om hun vraag te beantwoorden, "Is het tijd om op te staan?" Icode maakt gebruik van kleuren en pictogram om uw kinderen te leren wanneer het tijd is voor bed en tijd om wakker te worden. Zacht nachtlampje ontworpen om uw kinderen te helpen zich veilig te voelen tijdens het slapen in het donker! Slaapgeluidsmachine voegt de ritmische geluiden toe aan de slaaproutine van uw kind om hen te helpen sneller in slaap te vallen en langer in slaap te blijven. Met ICODE klok kan je kind leren om langer in bed te blijven, zodat ouders meer slapen
 • 【HOE HET WERKT】Maan en zon icoon zal kinderen leren wanneer het tijd is om te slapen of wakker te worden: stel 2 aparte alarmen in tijdens de slaap en word wakker tijd. In de ochtend toont het zonicoon en groen als het OK is voor kinderen om uit bed te komen! 's Nachts of dutje tijd, de klok toont de maan, dus het is tijd om naar bed te gaan en te slapen! OPMERKING: zon/maan alarm en wakker licht alarm zijn apart, u kunt beide of slechts één instellen.
 • 【WAKE UP LIGH & NIGHT LIGHT 】 Eenvoudig aan te raken om 10 kleuren lichten te veranderen, warm licht is dimbaar. Bovendien kunt u alleen het licht gebruiken om kinderen wakker te maken op een aangename manier. Voorzien van een dutje timer om automatisch uit te schakelen.
 • 【SLAAP GELUIDSMACHINE】 17 rustgevende geluiden zijn ontworpen om de natuurlijke omgeving na te bootsen om je kinderen te helpen slapen of het nu gaat om dutjes of 's nachts. Kies uit: Donder, Oceaan, Regen, Zomeravond, Kikker, Kat, Schapen, Koe, Eend. Voorzien van AUTO-OFF TIMER: 15, 30, 60 of 120 MINS of speel de hele nacht continu.
 • 【EEN JAAR GARANTIE】FCC, CE, RoHS en CPC goedgekeurd.Kom met USB-oplader en tpye-c kabel (Moet worden aangesloten voor functionaliteit)! U kunt kiezen uit 17 geluiden en 10 kleuren lichten om uw kinderen alarm in te stellen. Kenmerken snooze, 12/24 uur formaat, instelbaar volume en kinderslot. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze service.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste slaaptrainer te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze slaaptrainer-koopgids samengesteld.

Het beste slaaptrainer vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste slaaptrainer voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede slaaptrainer-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor slaaptrainer te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van slaaptrainer erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald slaaptrainer zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over slaaptrainer zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de slaaptrainer kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste slaaptrainer kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.