Beste slaapmiddelen zonder recept van 2023 (TOP10)

De 10 beste slaapmiddelen zonder recept beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

NIEUW! Kräutermax Valeriaan druppels | Valeriaan tinctuur als perfect alternatief voor valeriaan capsules | Valeriaan druppels hoge dosis en veganistisch volgens Kräutermax Manier | Valeriaan hoge

  • Bewezen – valeriaan druppels of valeriaanextract worden al lange tijd in de natuurgeneeskunde gebruikt. Valeriaan was al bekend als Hildegard von Bingen en Paracelsus en wordt tot op heden gewaardeerd om zijn eigenschappen.
  • Ingrediënten: ethanol, gedestilleerd water, extract van valeriaanwortel. Het extract in onze druppels is van natuurlijke oorsprong, met de grootste zorg geselecteerd en daardoor optimaal bruikbaar voor het menselijk lichaam.
  • Inname – dankzij de hoge dosering van onze valeriaanextractdruppels is het voldoende om 2 keer per dag 15 van de valeriaan druppels in te nemen. Het is het beste om 15 druppels valeriaan in een beetje water te doen en na een maaltijd te drinken.
  • Veganistisch – zonder kleurstoffen – lactosevrij – glutenvrij – fructosevrij – valeriaan druppels in bruine glazen fles. Onze druppels worden in kleine series gemaakt, daardoor hebben we de mogelijkheid om elke fles afzonderlijk te controleren.
  • Premium kwaliteit: valeriaanextract met de strengste kwaliteitscontroles. Onze druppels zijn vrij van kleurstoffen en zijn volgens strenge kwaliteitseisen in Oostenrijk, Duitsland en EU geproduceerd.
Bestseller Nr. 2

NATPAT BuzzPatch Sleepy Patch Slaapbevorderende Stickers voor Kinderen en Volwassenen (24 Pack) - Natuurlijke Patch - Chemische & Drugvrije Slaapondersteuning, Melatoninevrij, Slaaphulp voor Kinderen

  • VEILIG, EFFECTIEF EN CHEMISCH GRATIS - Gemaakt met jou en je kinderen in gedachten. Deze volledig natuurlijke, essentiële olie-doordrenkte stickerpatch kleeft aan de pyjama van je kleintje om hem te helpen sneller in slaap te vallen en een langere, meer verfrissende slaap te ondersteunen zonder saaie ochtenden. SleepyPatches gebruiken een speciaal vervaardigde formule van essentiële oliën om te slapen. Geen chemicaliën of andere zorgwekkende ingrediënten!
  • VOLWASSENEN HOUDEN OOK VAN HE! - SleepyPatch is ontworpen om het zenuwstelsel, de geest te kalmeren en een algehele sensatie van ontspanning te stimuleren. Het werkt door receptoren in de neus te activeren, die vervolgens berichten van het zenuwstelsel naar het limbische systeem stuurt - het systeem dat gedrag en emoties regelt. Ontworpen om te werken voor zowel kinderen als volwassenen!
  • KIND VRIENDELIJK, OUDER GOEDGEKEURD - Beëindig de nachtelijke gevechten voor het slapengaan met je kleintjes zonder het gebruik van melatoninepillen, suikerslaapgummies of recepten. SleepyPatch is net zo effectief zonder de negatieve bijwerkingen voor kinderen. Bovendien is het een leuke en gemakkelijke manier om ze te helpen ontspannen voor het slapengaan. En welk kind houdt niet van een smiley gezichtssticker?
  • LAAT DE HELE NACHT - Dankzij ons unieke nanomateriaal verspreiden de patches het aroma van etherische olie constant gedurende de nacht (ongeveer elke 30 seconden of zo), zodat u erop kunt rekenen dat uw patches de hele nacht werken. Gebruik 30 minuten voor het slapen gaan voor het beste resultaat!
  • BEVORDERT GEZONDE SLAAPGEWOONTEN - Als u merkt dat andere slaapmiddelen te sterk zijn voor uw kleintje of als u zich zorgen maakt over de ingrediënten in de meeste andere slaapondersteuningsproducten, is SleepyPatch de juiste keuze. Zonder bekende bijwerkingen, het is echt een van de beste manieren om gezondere slaapgewoonten te bevorderen.

Het kiezen van het beste slaapmiddel is een moeilijke beslissing. Er zijn zoveel verschillende soorten slaapmiddelen beschikbaar, en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste slaappil voor u. Van uw leeftijd, of u al bestaande medische aandoeningen heeft, tot hoe lang het duurt voordat de pil begint te werken. Er zijn ook verschillende soorten slaappillen – sommige werken op korte termijn, terwijl andere werken op een basis op langere termijn.

Wat zijn de voordelen van het nemen van slaappillen?

Het nemen van slaappillen is een veel voorkomende manier om slapeloosheid te behandelen. Ongeveer een derde van de volwassenen in de VS neemt slaapmedicatie. De voordelen van het nemen van slaappillen zijn dat ze mensen helpen sneller in slaap te vallen en langer te slapen. Ze kunnen ook worden gebruikt om andere gezondheidsproblemen te behandelen, zoals chronische pijn of depressie, die de slaapkwaliteit kunnen beïnvloeden.

Wat zijn de bijwerkingen van slaappillen?

Slaappillen worden vaak voorgeschreven als oplossing voor slaapproblemen. Ze kunnen echter ook bijwerkingen hebben.

De meest voorkomende bijwerkingen van slaappillen zijn duizeligheid, misselijkheid, braken en hoofdpijn.

Slaappillen kunnen verslaving veroorzaken als ze gedurende een lange periode worden ingenomen. Ze kunnen ook leiden tot ontwenningsverschijnselen wanneer de gebruiker voor een langere periode stopt met het innemen ervan.

Wat zijn de verschillende soorten slaappillen?

Er zijn veel soorten slaappillen. Ze kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën: niet-benzodiazepine hypnotica, benzodiazepine hypnotica en diversen.

Niet-benzodiazepine-hypnotica omvatten zolpidem (Ambien), eszopiclone (Lunesta), zaleplon (Sonata) en ramelteon (Rozerem). Dit zijn de meest voorgeschreven medicijnen voor slapeloosheid.

Benzadiazepines omvatten diazepam (Valium), alprazolam (Xanax), lorazepam (Ativan). Deze medicijnen worden gebruikt voor kortdurende verlichting van slapeloosheid en angststoornissen. Ze werken door de effecten te versterken van een chemische stof in de hersenen die de slaap bevordert, GABA genaamd.

Wat voor soort slaappillen moet ik nemen als ik zwanger ben, borstvoeding geef, een medische aandoening heb of in het verleden middelenmisbruik heb gehad?

Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening heeft of een voorgeschiedenis heeft, moet u voorzichtig zijn met het nemen van slaappillen. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het beslissen welk type slaappil u moet nemen.

Een ding dat belangrijk is om op te merken, is het type medicatie. Er zijn verschillende medicijnen voor slapeloosheid en slaapapneu. Sommige mensen kunnen gevoeliger zijn voor bijwerkingen van bepaalde soorten medicijnen dan andere.

Sommige mensen hebben ook een allergie of gevoeligheid voor bepaalde soorten medicijnen en hebben iets anders nodig met verschillende ingrediënten erin.

Hoe kan ik bepalen welke slaappil voor mij het beste is?

Het is belangrijk op te merken dat de beste slaappil voor jou misschien niet de beste slaappil voor iemand anders is. De beste manier om te bepalen welke slaappil het beste voor u is, is door uw arts te raadplegen en te kijken wat andere mensen hebben gezegd over hun ervaring met dit type medicijn.

In dit artikel leest u hoe u kunt bepalen welke slaappillen voor u geschikt zijn.

Hoe lang duurt het voordat een slaappil werkt en hoe lang duurt het?

Hoe lang het duurt voordat een slaappil werkt, hangt af van het type slaappil dat wordt ingenomen. Er zijn twee hoofdtypen slaappillen: benzodiazepinen en niet-benzodiazepinen. Benzodiazepinen, zoals Lunesta, Xanax en Valium, zijn de meest voorkomende slaapmiddelen. Niet-benzodiazepinen zijn Ambien (Zolpidem), Sonata (Zaleplon) en Rozerem (Ramelteon).

Benzodiazepine-medicijnen hebben 10 minuten of minder nodig om te beginnen werken en kunnen tot zes uur duren. Niet-benzodiazepine-medicijnen hebben 15 minuten of minder nodig om te beginnen werken en kunnen tot acht uur duren.

Werken alle slaappillen voor iedereen?

Het is belangrijk op te merken dat niet alle slaappillen voor iedereen werken. In feite meldt de meerderheid van de mensen die slaappillen gebruiken dat ze slechts marginaal effectief zijn.

Sommige mensen kunnen ’s nachts misschien niet slapen omdat ze zich constant zorgen maken over hun baan of hun relatie. Anderen kunnen misschien niet slapen omdat ze ergens te opgewonden over zijn en hun hersenen niet kunnen uitschakelen. En weer anderen kunnen een aandoening hebben zoals chronische slapeloosheid, wat betekent dat ze moeite hebben om in slaap te vallen en de hele nacht door te slapen.

Er zijn veel factoren die bijdragen aan het onvermogen van een persoon om te slapen. Sommige van deze factoren kunnen worden aangepakt met veranderingen in levensstijl, zoals het verminderen van de inname van cafeïne, regelmatig sporten en goede slaaphygiëne toepassen (zoals elke avond op hetzelfde tijdstip naar bed gaan). Maar als deze is niet voldoende om de slapeloosheid aan te pakken, of als een persoon ondanks het volgen van deze richtlijnen nog steeds slapeloosheid ervaart, kan een arts medicijnen aanbevelen. Bepaalde medicijnen kunnen echter het tegenovergestelde effect hebben van wat bedoeld is en iemands slaapkwaliteit verslechteren.