Beste senioren telefoon van 2023 (TOP20)

De 20 beste senioren telefoon beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Gigaset E290Hx Universele Handset, Draadloze Ip-Telefoon Voor Senioren Voor Aansluiting Op Uw Basisstation Of Router, Met Zeer Grote Toetsen, Extra Luid Functie, Compatibel Met Hoorapparaat, Zwart
 • Eenvoudig en snel verbonden – de laadstation verbinden met het stopcontact en kies op de mobiele router of basisstation – de IP-telefoon kan direct worden ingesteld.
 • Comfortabel aansluiten – de handset kan worden aangesloten op alle Gigaset basen, DECT- / GAP-basen, routers (met en zonder CAT-iq) van verschillende fabrikanten.
 • Eersteklas geluid, beste leesbaarheid - begrijpelijk telefoneren dankzij instelbaar volume en versterkerfunctie - display met vergrotingsfunctie en extra grote nummerweergave.
 • Functies voor meer veiligheid – dankzij oproepbeveiliging kunnen 32 nummers worden vergrendeld, de kamerbewaking met intercomfunctie biedt extra veiligheid.
 • Kwaliteit made in Germany – de E290HX wordt in Duitsland gemaakt – de DECT-technologie zorgt voor ideale gesprekkwaliteit en de ECO-Dect mode vermindert straling en verbruik.
UitverkoopBestseller Nr. 2
artfone Senioren Mobiele Telefoon Grote Toetsen mobiele telefoon GSM Mobiele Telefoon Dual SIM C1+ laadstation 1400mAh batterij ontgrendeld Senior mobiele telefoon met SOS-knop (zwart)
 • 【Besturingssysteem met de nieuwste gebruikersinterface】 Big-button-telefoon gebruikt het nieuwste besturingssysteem met grotere lettertypen, duidelijkere menupictogrammen, ongelooflijk luid volume en luidsprekers met hoge resolutie. SOS-functies, zaklamp, bluetooth, audio, wekker, video, rekenmachine, FM-audio, kalender, tot 100 telefoonboekvermeldingen, met batterijhouder, zeer geschikt voor ouderen, kinderen en slechtzienden.
 • 【SOS-noodoproepknop】 Rode noodoproepknop aan de achterkant. Het ingebouwde ontwerp is erg mooi en voortreffelijk, zodat u snel hulpinformatie kunt verzenden en automatisch 5 noodcontacten kunt bellen om een ​​zending te verzenden. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt, kunt u de noodknop gebruiken om direct hulp te krijgen van familie en vrienden.
 • 【Stabiele oproepen en verbeterde batterij】 Gebruikt betere MTK-chips, die het signaal verbeteren en de kwaliteit van de mobiele telefoon stabiel houden. De verbeterde 1400mAh-batterij biedt een hogere batterijcapaciteit dan elk vergelijkbaar product met een ononderbroken gesprekstijd van 5-6 uur en een standby-tijd van 240-300 uur (10-12 dagen).
 • 【Meertalige en multifunctionele ondersteuning】 Druk tijdens het gesprek op de juiste cijfertoets. De mobiel laat een stem horen die overeenkomt met het nummer. Dit zorgt ervoor dat ouderen geen fouten maken. Huidige stem ondersteunt Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans. U kunt de stem ook uitschakelen.
 • 【Contracttelefoon】 Deze mobiele telefoon is een telefoon zonder contract. Het pakket dat het beste bij je past, kun je samen met je mobiele provider kiezen. We staan ​​erop de eenvoudigste maar voldoende functies voor senioren te bieden. Een perfect cadeau voor ouders.
Bestseller Nr. 3
artfone C1 Senioren Mobiele Telefoon Zonder Contract | Dual SIM Telefoon met Noodoproep Knop | Grote Toetsen 2G GSM | Grote toets Mobiele Telefoon met Lader en Camera|1400 mAh Batterij Lange Standby-tijd
 • ☛【Besturingssysteem met nieuwe UI】De 2019 C1 mobiele telefoon met grote knop maakt gebruik van het nieuwste besturingssysteem met grotere lettertypen, duidelijker menupictogrammen, verbazingwekkend hoog volume en luidsprekers met hoge resolutie. Functies van audio, video, bluetooth, FM-radio, rekenmachine, wekker, kalender, kunnen tot 100 telefoonnummers opslaan, geschikt voor ouderen, kinderen en slechtzienden.
 • ☛【Upgraded batterij met zeer grote capaciteit】 De 1400 mAh batterij biedt een hogere batterijcapaciteit dan alle soortgelijke producten met een ononderbroken spraaktijd van 5-6 uur en een stand-bytijd van 240-300 uur (10-12 dagen). Dankzij de veilige en kwalitatief hoogwaardige originele batterijcellen heeft hij een ongelooflijke lange levensduur, sneller en veilig op te laden.
 • ☛【Stabiele gesprekken】 De nieuwe C1 is uitgerust met een high-end MTK-chip, die niet alleen het netwerksignaal van de mobiele telefoon verbetert, maar ook een stabiele kwaliteit van de mobiele telefoon heeft en tijdens het gebruik geen storingen optreden.
 • ☛【Spraakfunctie】Druk bij het bellen op de bijbehorende cijferknop. De mobiele telefoon geeft een stem die overeenkomt met het nummer. Daardoor wordt ervoor gezorgd dat oudere mensen geen fout maken. De huidige stem ondersteunt Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans. Je kunt de stem ook uitschakelen.
 • ☛【Mobiele telefoon zonder contract】 Bij deze mobiele telefoon gaat het om een mobiele telefoon zonder contract. Je kunt het passende pakket van mobiele operators selecteren. Deze mobiele telefoon ondersteunt alle Europese 2G-netwerken en is geschikt voor het telefoneren en verzenden van tekstberichten, maar niet voor internettoegang.
Bestseller Nr. 4
artfone Mobiele telefoon voor senioren, zonder abonnement, klapmobiele telefoon met noodoproepknop en 1000 mAh accu, laadstation en 2,4 inch kleurendisplay, 2G GSM mobiele telefoon voor senioren, dual sim, zaklamp
 • Flip-telefoon voor senioren: het nieuwe besturingssysteem beschikt over grotere lettertypen, duidelijkere menusymbolen, verbazingwekkend hoog volume en heldere luidsprekers. Hij beschikt over audio, video, bluetooth, FM-audio, rekenmachine, wekker, kalender. Er kunnen 100 telefoonboek-vermeldingen worden opgeslagen. Het is zeer geschikt voor ouderen, kinderen en slechtzienden.
 • Eenvoudig te gebruiken en comfortabel laadstation: klassiek klapontwerp, flip voor het beantwoorden van oproepen. Plaats je telefoon gewoon op de standaard en het opladen begint! Ideaal voor senioren.
 • SOS-noodoproepknop en zaklamp: aan de achterkant bevindt zich een grote noodoproepknop. Je kunt 5 SOS-telefoonnummers instellen. Druk in noodgevallen 3 seconden lang op de SOS-knop om noodoproepnummers te kiezen en tekstberichten te sturen voor onmiddellijke hulp van je familie of vrienden. De A/B/C-knop ondersteunt het snel kiezen van de vaak gebruikte nummers. Zaklampknop aan de rechterkant, schuif hem gewoon naar boven, zodat je in het donker beter kunt zien.
 • Mobiele telefoon zonder contract: deze mobiele telefoon is een mobiele telefoon met toetsen zonder contract. Je kunt het voor jou passende pakket van mobiele operators selecteren. Deze mobiele telefoon ondersteunt alle Europese 2G-netwerken en is geschikt voor het telefoneren en verzenden van tekstberichten, maar niet voor internettoegang. Je kunt daarbij twee simkaarten gebruiken, waardoor je vooral in het buitenland geld kunt besparen.
 • Geüpgradede batterij met zeer grote capaciteit: de 1000 mAh batterij biedt een hogere batterijcapaciteit dan alle soortgelijke producten met een ononderbroken spraaktijd van 5-6 uur en een standby-tijd van 240-280 uur (8-10 dagen). Dankzij de veilige en kwalitatief hoogwaardige originele batterijcellen heeft hij een ongelooflijke lange levensduur, sneller en veilig op te laden.
Bestseller Nr. 5
Fysic FM-7500 Mobiele Senioren Telefoon 32GB met Grote Toetsen - GSM Mobiele Telefoon met SOS-Knop - Inclusief Laadstation - Zwart
 • 【Grote knoppen】 - Extra grote knoppen en display voor handige en gemakkelijke bediening. Speciaal voor senioren of slechtzienden te gebruiken.
 • 【SOS-knop】- Geïntegreerde SOS-knop om familieleden te waarschuwen in geval van nood.
 • 【Extra functies】- Telefoonboek, SMS-functie, zaklamp, antwoordapparaat en toetsblokkering.
 • 【Inclusief tafeloplader】- Met de tafeloplader is jou Fysic FM-7500 nooit leeg. Sluit de tafeloplader eenvoudig aan in het stopcontact.
 • 【Geschikt voor alle conventionele SIM-kaarten】
Bestseller Nr. 6
Alcatel Tmax 10 Kabel Gebonden Telefoon voor Senioren, Wit, 1 Stuk
 • Toetsenbord met grote toetsen
 • Onheimelijk draadloze transmissie verstelbaar
 • 6 opslagplaatsen direct met foto's
 • Volume sluimerfunctie instelbaar
 • Auto-voeding, bevestiging aan de muur mogelijk
Bestseller Nr. 7
TTfone TT190 Big Button Senior ontgrendeld mobiele noodtelefoon - goedkoopste eenvoudige telefoon
 • TTfone TT190 Big Button Senior ontgrendeld mobiele noodtelefoon - goedkoopste eenvoudige telefoon
Bestseller Nr. 8
Simlockvrije seniorenmobiele telefoon klapmobiele telefoon zonder abonnement, GSM grote toetsen mobiele telefoon SOS noodoproepfunctie, zaklamp, FM-radio, 2,4 inch dual display eenvoudige mobiele telefoon voor senioren (blauw) (met laadstation)
 • Mobiele telefoon voor senioren zonder abonnement: klapmobiele telefoon, 2,4 inch groot kleurendisplay, eenvoudig te bedienen grote mobiele telefoon, groot scherm, groot kleurendisplay, groot lettertype, extra grote, verlichte toetsen, groot scherm, helderdere menusymbolen, verbazingwekkend hoog volume en heldere luidsprekers. Telefoon met laadstation, voor het opladen schuif je gewoon het in de oplader van het laadstation. Perfect voor ouderen, Kinderen en gezichtsvermogen. gehinderd.
 • Mobiele telefoon voor senioren met noodknop en snelle oproep: kan 5 SOS-oproepnummers instellen. In noodgevallen zoals een ongeval is het belangrijk om zo snel en eenvoudig mogelijk te kunnen reageren. Met de snelkeuze heb je een directe draad naar een vooraf geselecteerd telefoonnummer.
 • Mobiele telefoon ingebouwde extra functies: mobiele telefoon met lcd-display, kan tot 200 telefoonboekartikelen opslaan, ingebouwde zaklamp, camera, wekker, rekenmachine, MP3, FM-radio, dual display en uitgebreid geheugen ondersteunen en de mobiele telefoon onderscheidt zich volledig functioneel. Bovendien beschikt het over vijf talen: Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans
 • Mobiele telefoon zonder abonnement: SIM-Free 2G Senior Flip-telefoon, werkt perfect met elke GSM (850/900/1800/1900 Mhz) netwerkaanbieders wereldwijd zoals O2, EE, T-Mobile, Vodafone, Orange enz. aanbieders. Hij beschikt over een verbeterde twee batterijen met 1000 mAh. De gesprekstijd bedraagt 3-4 uur. De standby-tijd bedraagt 120-150 uur. De verbeterde lithiumbatterij heeft een langere levensduur, laadt sneller op en is veiliger.
 • Garantie: sinds de aankoopdatum geldt voor onze mobiele telefoon een garantie van één jaar + factuur met BTW. Als je een probleem hebt met de telefoon die je hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 9
Uleway Mobiele telefoon voor grote toetsen, eenvoudig te bedienen, basis voor ouderen met SOS-knop, dual-sim, 1,8 inch display, laadstation, 1800 mAh batterij (groen)
 • Ontworpen voor ouderen: Uleway gsm mobiele telefoon voor ouderen met groot knoopdesign, groot menusymbool, groot volume, ongelooflijk hoog volume en heldere luidsprekers. De verbeterde luidspreker maakt elke oproep luid, duidelijk en eenvoudig. Met de +/- toetsen aan de zijkant van de mobiele senior kun je het volume snel instellen, eenvoudig te bedienen.
 • 【Lange batterijduur van 1800 mAh】 Mobiele telefoons met laadstation, gewoon de basismobiele telefoon in het laadstation schuiven om op te laden. De 1800 mAh-accu biedt een hogere batterijcapaciteit dan andere producten, kan 6 uur + gesprekken en 300 uur + stand-by tijd (12 dagen +) houden. Laag stroomverbruik, lange standby-tijd, je hoeft niet vaak op te laden. Ideaal voor ouderen.
 • SOS-noodoproep en snelkeuze: de Uleway mobiele telefoon voor senioren kan 5 SOS-telefoonnummers en 11 snelkeuzemenummers (M1/M2/M3/knop 2-knop 9) instellen. Druk gewoon op de SOS-knop, er zal een sterk noodgeluid zijn, markeer direct het ingestelde getal, automatisch een voor de andere. Het is nodig voor een mobiele telefoon met grote toetsen die je waardeert.
 • Multifunctionele mobiele telefoon: ondersteunt kalender, SOS, rekenmachine, wekker, FM-radio, beeld, video, audiospeler, spraakopnamefuncties, 5 talen. Fakkelknop aan de rechterkant, eenvoudig aan en uit te schakelen. De standaardtaal van deze mobiele telefoon is Engels, stappen voor het instellen van de taal: Menu - Settings - Telefooninstellingen - Taal - Display Taal - Spaans - Ok.
 • Dual sim en zonder contract: de telefoon is compatibel met alle 2G-netwerken in Europa, geschikt voor oproepen en tekstberichten, maar niet voor toegang tot het internet. Je kunt je favoriete mobiele operator kiezen. De dual-simmodus maakt het mogelijk om er een voor business en een voor dagelijks gebruik te gebruiken.
Bestseller Nr. 11
Geemarc AMPLIDECT 595 draadloze senioren telefoon antwoordapparaat, Wit
 • Regelbaar handsetvolume tot 50dB
 • 10 directe kiestoetsen met foto op het basisstation en 9 op de handset
 • SOS-toets tot 4 noodnummers programmeerbaar
 • Antwoordapparaat
Bestseller Nr. 12
uleway Mobiele telefoon voor senioren, met grote toetsen en zonder contract, dual sim mobiele telefoons, gepensioneerden, GSM senioren, mobiele telefoon met SOS-notrufknop, toetsenmobiele telefoon, blauw
 • Mobiele telefoon met grote toetsen voor senioren: het nieuwe besturingssysteem beschikt over grotere lettertypen, duidelijkere menusymbolen, verbazingwekkend hoog volume en heldere luidsprekers. Hij beschikt over audio, video, bluetooth, FM-audio, rekenmachine, wekker, kalender. Er kunnen 100 telefoonboek-vermeldingen worden opgeslagen. Het is zeer geschikt voor ouderen, kinderen en slechtzienden, zakelijke back-uptelefoon, menutaal ondersteunt Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans (geen camerafunctie)
 • Mobiele telefoon zonder contract, hoogwaardige hardware voor senioren: mobiele telefoon met gepensioneerden voor senioren. Groot volume, groot toetsenbord, ideaal voor senioren. 1,77 inch IPS-HD-scherm + AAC-luidspreker en -ontvanger + zaklamp met hoge helderheid + 1000 mAh-accu
 • 5 SOS-oproepfuncties en zaklamp: Uleway kan 5 SOS-oproepnummers instellen. Als je in een noodgeval bent, kun je de noodknop gebruiken om direct hulp van je familie en vrienden te krijgen. Zaklampknop aan de rechterkant, schuif hem gewoon naar boven, zodat je in het donker beter kunt zien.
 • Moderne uitstraling voor senioren: mobiele telefoon met antislip design. De binnenste laag is gemaakt van zachte TPU en polycarbonaat stoffen. Stevige PC-stoffen bieden uitstekende bescherming voor de hoes. Het voorkomt stoten, vallen, krassen, stoten en andere beschadigingen.
 • 【Mobiele telefoon zonder abonnement & dual sim-design】Bij deze mobiele telefoon gaat het om een mobiele telefoon met toetsen zonder contract. Je kunt het voor jou passende pakket van mobiele operators selecteren. Deze mobiele telefoon ondersteunt alle Europese 2G-netwerken en is geschikt voor het telefoneren en verzenden van tekstberichten, maar niet voor internettoegang. Je kunt daarbij twee simkaarten gebruiken, waardoor je vooral in het buitenland geld kunt besparen.
Bestseller Nr. 13
uleway Inklapbare mobiele telefoon zonder abonnement, dual sim, mobiele telefoon voor senioren, met noodoproepknop, klok en FM-radio, gepensioneerde, grote mobiele telefoon, mobiele telefoon, eenvoudige back-up, kindermobiele telefoon
 • ☎ Mobiele telefoon zonder contract: mobiele telefoon zonder contract, compatibel met simkaarten van elke exploitant (Vodafone, Three, O2, Orange, T-Mobile, Tim, Wind, Iliad) GSM frequenties (850/900/1800/1900MHz) Opmerking: ondersteunt geen 3G- of 4G-simkaart
 • ☎ Mobiele telefoon met grote toetsen voor senioren: grote lettertypen, grote menusymbolen, verbeterde luidsprekers. De functies camera, audio, video, bluetooth, FM-radio, rekenmachine, wekker en kalender kunnen tot 200 telefoonnummers opslaan, geschikt voor senioren, kinderen en slechtzienden
 • ☎ Duurzaam: 1000 mAh batterij. Bij volledig opladen ondersteunt de mobiele telefoon 240 minuten gesprekstijd of 160 uur standby-tijd, ideaal voor senioren
 • ☎SOS noodoproepknop: mobiele telefoon voor senioren met een SOS-knop, waarmee je in noodgevallen een oproep kunt voeren of sms naar je favoriete contacten kunt sturen. Deze mobiele telefoon ondersteunt ook een snelkeuze
 • ☎ Klapmobiele telefoon: 1,77 inch helder kleurendisplay, ondersteunt dual sim, geheugenuitbreiding (tot 32 GB). 5 talen: Español, Engels, Français, Italiano, Duits
Bestseller Nr. 14
Panasonic KX-TU110EXC Senior Mobiel Telefoon, Blauw
 • Kleurendisplay met grote symbolen voor gemakkelijke leesbaarheid
 • Opslagcapaciteit uitbreidbaar met micro sd 32 gb
 • Met ingebouwde led als zaklamp
 • Dubbele simkaartsleuven
 • Lange standby-tijd van 225 uur, ca 9 dagen en schokbestendig
Bestseller Nr. 15
Gigaset E290 Draadloze, Dect, Analoge Telefoon (Zonder Antwoordapparaat), Zwart
 • Eersteklas geluidskwaliteit - Goed te bellen dankzij instelbaar volume en versterkerfunctie met verschillende akoestische profielen - de huistelefoon is compatibel met een hoorapparaat.
 • Beste leesbaarheid: het contrasterende display heeft een extra grote tekstweergave met vergrotingsfunctie voor goede leesbaarheid. Het menu toont een pictogram per menupunt – het toetsenbord is verlicht.
 • Veel functies – het adresboek biedt ruimte aan 150 telefoonnummers, dankzij telefoonbescherming kunnen 32 nummers worden vergrendeld, de kamerbewaking met intercomfunctie biedt extra veiligheid.
 • Connect & Call – de telefoon is af fabriek aangemeld – je kunt direct telefoneren – in de stand-by vermindert de Eco-Dect Technology straling en verbruik – waarschuwingsgeluiden melden een laag batterijniveau.
 • Levering - 1x Gigaset E290H handset, 1x Gigaset E290 basisstation, 1x stekkeradapter, 1x aansluitkabel, 2x AAA batterij (NiMH), 1x batterijdeksel, 1x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
UitverkoopBestseller Nr. 16
Panasonic KX-TU456EXCE Mobiele telefoon voor senioren, noodknop, spraakversterker, zaklampfunctie, grote toetsen, blauw
 • SOS-noodoproepfunctie voor meer veiligheid onderweg, tot 5 noodoproepnummers worden in noodgevallen achter elkaar gebeld en ontvangen een sms
 • Groot 6,1 cm display voor eenvoudige menungeleiding en leesbaarheid. 3 verschillende lettergroottes instelbaar
 • Grote afzonderlijke toetsen: ter bevestiging van het ingedrukte nummer wordt het getal ook trendy, 3 snelkeuzetoetsen voor vaak gebelde contacten
 • Bijzonder schokbestendig: volgens militaire standaard (MIL-STD-810G.516), voor het geval dat het uit de hand valt
 • Compatibel met gehoorapparaten en extra luid, hoge of diepe frequenties versterbaar om gemakkelijker te horen
Bestseller Nr. 17
Artfone C1 mobiele telefoon voor oudere mensen met grote toetsen, SOS-functie, 1,77 inch display, dual sim, sneloproep, zaklamp, hoge radio, lange batterijduur
 • ✅ Precies passend, eenvoudig en praktisch: de mobiele telefoon voor senioren, kinderen, beginners of mensen die alleen berichten willen schrijven en ontvangen. De mobiele telefoon voor senioren onderscheidt zich van normale smartphones. De belangrijkste functies zijn telefoneren, verzenden en ontvangen van sms. Alle functies die een ingewikkeld gebruik zouden maken, zijn bewust afgezien.
 • Bijzondere functies: ① Noodoproepknop: in noodgevallen kun je op de knop drukken om direct hulp te bellen. ② Lange batterijduur: de accu is zeer duurzaam en kan 6 tot 7 dagen stand-bytijd meegaan. ③ Geen contract: de mobiele telefoon voor senioren heeft geen blokkering of verplichtingen en kan met elke simkaart door elke GSM-operator worden gebruikt. ④ Anti-slip design
 • Extra functies/speciale functies: ledlicht, uitbreidbaar geheugen (32G Micro SD-kaart), opslag van 100 adresboeknummers, vergrendeling/ontgrendeling van toetsen, volumeregeling, uitsparing voor een omhangband, geluid toetsdruk, grote cijfers en letters, handsfree, camera, rekenmachine, MP3, BT, FM, Dual-SIM, U-disk.
 • ✅ SOS: ① De functie kan uitgeschakeld worden ② Als je interesse hebt in de functie, kun je maximaal 5 telefoonnummers invoeren. ③ Als je op de SOS-knop drukt, belt de telefoon deze nummers automatisch tot iemand reageert. ④ De telefoon kan berichten verzenden terwijl je telefoneert, je kunt besluiten om deze functie uit te schakelen. ⑤ Als je de knop verkeerd indrukt, kun je oproepen binnen 3 seconden verwijderen.
 • ✅ Let op: ① Als de telefoon niet wordt ingeschakeld als de batterij is aangesloten, hoef je je geen zorgen te maken dat je hem tijdens het opladen. ② Kan niet op het internet surfen zoals een smartphone. ③ Als je telefoon aan de andere kant problemen heeft met geluid, kun je tijdens het oproepen geluiden horen. ④ Als je telefoon de simkaart niet herkent, controleer dan of je de simkaart correct hebt geplaatst.
UitverkoopBestseller Nr. 18
VOCA Telefoon met Grote Toetsen voor Senioren | SOS-functie | 2,4" Display | 4G LTE ontgrendeld | Voorspellende tekst | Compatibel met hoortoestellen | Camera | Oplaadstation - V140 (Rood)
 • Gebruiksvriendelijk besturingssysteem: wij hebben het hele gebruikersinterface-systeem opnieuw ontworpen met een groter en groen diafragma (oogbeschermingsmodus), helderdere menusymbolen en handsfree. Het is zeer eenvoudig voor ouderen, kinderen en slechtzienden te gebruiken
 • Licht design: een lichte en compacte 4G-seniorentelefoon past probleemloos in je handpalm en in je tas.
 • Oplader bij de levering inbegrepen: een handig laaddock wordt geleverd met de telefoon V140 4G. Het laaddock is een nuttig hulpmiddel voor oudere mensen met een slechtziendheid, om hun telefoon veel eenvoudiger op te laden. Eenvoudig ophangen en opladen
 • SOS-knop en snelkeuzets: de V140-telefoon beschikt over een SOS-knop op de achterkant, zodat je direct een favoriet contactnummer in noodgevallen kunt maken, wat de gebruiker rust biedt. Druk gewoon op de SOS-knop en houd hem ingedrukt om een noodoproep te doen.
 • SMS-melding bij laag batterijniveau: als het batterijniveau van de telefoon V140 15% bereikt, stuurt hij automatisch een sms-bericht naar zijn noodcontactpersonen. Deze functie herinnert familieleden eraan om het batterijniveau van je mobiele telefoon in het oog te houden om mogelijke ongelukken te voorkomen.
Bestseller Nr. 20
Olympia 2214 Bella Mobiele Telefoon, Seniorentelefoon met Grote Toetsen, Noodoproepknop, Geschikt Voor Senioren, Grote Toetsen, Zwart/Rood
 • Eenvoudige bediening: comfortabele snelle, symbolen voor menubesturing, toetsenblokkering, extra grote toetsen met achtergrondverlichting
 • Geschikt voor senioren: luide beltoon instelbaar, configureerbare noodoproepknop aan de achterkant, gepatenteerde automatische oplaadherinnering via sms
 • Functioneel: trilalarm, weergave van datum en tijd, alarmfunctie, FM-radio, telefoonboek voor 300 vermeldingen, SMS-functie, clip-functie voor 20 vermeldingen
 • Productdetails: GSM standaard dual band, 1,77 inch kleuren-LC-display
 • Hoge compatibiliteit: simlock-vrij – geschikt voor alle Duitse netwerken, sleuf voor micro-SD-geheugenkaart met 8 GB, hoofdtelefoonaansluiting, Bluetooth, zonder abonnement

Het kiezen van een seniorentelefoon kan moeilijk zijn. Er zijn zoveel opties op de markt en het kan moeilijk zijn om de beste voor uw behoeften te vinden. In dit artikel zullen we enkele dingen bekijken waar u op moet letten bij het kiezen van een seniorentelefoon.

Het eerste waar u aan moet denken, is wat voor soort functies u op uw telefoon nodig heeft. Wil je dat het een camera heeft? Een toetsenbord? Hoeveel geheugen heb je nodig? Hoe zit het met de levensduur van de batterij? Dit zijn allemaal belangrijke overwegingen bij het kiezen van een seniorentelefoon.

Overweeg vervolgens uw budget. Hoeveel wil je uitgeven aan je seniorentelefoon? Als de kosten geen probleem zijn, zijn er veel meer opties om uit te kiezen, maar als het geld krap is, wordt het veld aanzienlijk beperkt.

Wat zijn de voor- en nadelen van een seniorentelefoon?

Seniorentelefoons zijn speciaal ontworpen voor mensen met een handicap. Ze hebben een groot, gemakkelijk af te lezen display en een luidsprekertelefoon. Het nadeel van seniorentelefoons is dat ze duurder zijn dan gewone telefoons en niet kunnen worden gebruikt om tekstberichten te verzenden of foto’s te maken.

Wat zijn de verschillende soorten seniorentelefoons?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten seniorentelefoons op de markt. Het is belangrijk om te weten welke het meest geschikt is voor uw behoeften.

Dit artikel bespreekt de verschillende soorten seniorentelefoons die beschikbaar zijn en hun functies.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een seniorentelefoon?

Bij het kiezen van een seniorentelefoon zijn er drie dingen waar je op moet letten:

 • Het type telefoon dat u nodig heeft.
 • De kenmerken van de telefoon.
 • De prijs.

Hoe vaak moet ik mijn seniorentelefoon veranderen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Het hangt allemaal af van uw gebruik en de kwaliteit van het product. Gebruik je je telefoon meer dan 8 uur per dag, dan wissel je hem best elke zes maanden.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een seniorentelefoon?

Een seniorentelefoon is belangrijk voor senioren om hun onafhankelijkheid te behouden en in contact te blijven met familie en vrienden. Seniorentelefoons zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw geliefde worstelt met het apparaat. We hebben een lijst samengesteld met de beste seniorentelefoons op de markt, met prijzen variërend van 50- 200 euro.

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het bepalen van de juiste prijs voor een seniorentelefoon. De gemiddelde kosten van een seniorentelefoon variëren, afhankelijk van of je een flip- of touchscreen wilt, hoeveel functies je wilt dat je telefoon heeft en hoe vaak je hem moet vervangen (dwz hoe vaak hij kapot gaat).