Beste schaakcomputer van 2023 (TOP10)

De 10 beste schaakcomputer beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

MILLENNIUM ChessGenius - Schaakcomputer met de wereldvermaarde software van Richard Lang. Speelniveaus van beginner tot toernooispeler. Een van de sterkst spelende schaakcomputers met > 2000 ELO.

 • [De software: ChessGenius] De schaakcomputer beschikt over een van de beroemdste schaakengines aller tijden: ChessGenius van Richard Lang. De Engelsman is met zijn 10 WK-titels in computerschaken ongetwijfeld één van de succesvolste schaakprogrammeurs ooit
 • [Onderweg] Ook onderweg kunt u het apparaat gemakkelijk gebruiken. Met geschikte alkaline-batterijen en de ECO-modus kunt u urenlang spelen met een stel batterijen
 • [Comfort] De ChessGenius Pro komt met de nieuwste MILLENNIUM HighSensitive-druksensortechniek. Het bijzonder soepel spelende en met 20 x 20 cm extra groot schaakbord zorgt voor maximaal spelplezier! Een groot verlicht LCD-scherm geeft het schaakbord virtueel weer en dient voor de indicatie van hulp- en controlefuncties. Met 7 talen voor alle menu- en hulpteksten, en de gebruiksaanwijzingen is voor (bijna) iedereen de juiste taal beschikbaar!
 • [Schaakfuncties] Bij ChessGenius kan een bijna onbeperkt aantal moeilijkheidslevels worden ingesteld en voor bijzonder sterke spelers zijn er toernooiniveaus. U kunt ook speciale beginnerniveaus selecteren. De desgewenst inschakelbare schaaktrainer waarschuwt tegen slechte zetten, biedt terugname ervan aan en doet voorstellen voor kansrijkere zetten. De gemiddelde tijd per zet en de maximale totale tijd per spel zijn variabel instelbaar
 • [Aansluiting adapter] De inschakelbare energiebesparingsmodus zorgt voor een lange speeltijd, ook in als u met batterijen speelt. De ChessGenius werkt op 3 x AA-batterijen. Maar u kunt ook de Millennium M811 gebruiken, de los verkrijgbare adapter.
Bestseller Nr. 2

MILLENNIUM The King competitie M831 - Schaakcomputer met adaptieve speelniveaus. Met adaptieve levels, Chess960 en 81 leds voor zetweergave. Online spelen via ChessLink-module.

 • [COMFORT] Met zijn modern design en robuuste ± 40 cm grote kunstofbehuizing is hij perfect om thuis mee te spelen. Het schaakbord in houtoptiek biedt met een geheel nieuwe ontwikkelde druksensortechnologie speelplezier met het hoogste comfort.
 • [LED ZETINVOER] De zetten van de computer resp. uw online tegenspeler worden aan de hand van 81 led's direct op het bord weergegeven. Uw concentratie blijft zo precies waar hij moet zijn: bij de partij!
 • [CHESS960, SCHAAKTRAINER] De populaire spelvariant Chess960 (volgens FIDE) is al geïntegreerd. Bovendien is een bijna onbeperkt aantal moeilijkheidsgraden instelbaar. De optioneel inschakelbare schaaktrainer waarschuwt voor slechte zetten, biedt terugname ervan aan en doet verbeteringsvoorstellen voor betere zetten.
 • [ADAPTIEVE LEVELS + ELO LEVELS]nu 4 adaptieve speellevels, die zich flexibel aan uw vaardigheden aanpassen. Bij het beginnerslevel "Speel & Win" beleven ook schaakbeginners plezier aan het spelen met de computer. Hier is hij gemakkelijk te verslaan. Daarbij zijn er nieuwe ELO-levels waarbij u een benaderde inschatting van uw eigen rating krijgt.
 • [ONLINE SCHAAK] Speel op uw bord online via het platform lichess.org of chess.com tegen tegenstanders uit de hele wereld. Alles wat u daarvoor nodig hebt is de verbindingsmodule ChessLink. Voor professionele toernooien staat het platform tornelo.com tot uw beschikking. De zetten van uw tegenspeler worden door middel van led's op het bord weergegeven. Beleef het authentieke spelgevoel op het bord ook tijdens het online schaken.
Bestseller Nr. 3

MILLENNIUM The King Performance - Schaakcomputer voor adaptieve speellevels. Met frame van echt hout, houten stukken en 81 LEDS voor zetinvoer. Online spelen via ChessLink-module & app. M830

 • [COMFORT] Met zijn klassieke, harmonieuze design in een echt houten frame van 40 cm en de handgemaakte stukken van echt hout, is dit het perfecte spel voor thuis. Het schaakbord in houtoptiek biedt met een geheel nieuwe ontwikkelde druksensortechnologie speelplezier met het hoogste comfort.
 • [LED ZETINVOER] De zetten van de computer resp. uw online tegenspeler worden aan de hand van 81 leds direct op het bord weergegeven. Uw concentratie blijft zo precies op het spel gericht!
 • [CHESS960, SCHAAKTRAINER] De populaire spelvariant Chess960 (volgens FIDE) is al geïntegreerd. Bovendien is een bijna onbeperkt aantal moeilijkheidsgraden instelbaar. De optioneel inschakelbare schaaktrainer waarschuwt voor slechte zetten, biedt terugname ervan aan en doet verbeteringsvoorstellen voor betere zetten.
 • [ADAPTIEVE LEVELS + ELO LEVELS]nu 4 adaptieve speellevels, die zich flexibel aanpassen aan uw vaardigheden. Bij het beginnerslevel "Speel & Win" beleven ook schaakbeginners plezier aan het spelen met de computer. Hier is hij gemakkelijk te verslaan. Daarbij zijn er nieuwe ELO-levels waarbij u een benaderde inschatting van uw eigen rating krijgt.
 • [ONLINE SCHAAK] Speel op uw board online via het platform lichess.org tegen tegenstanders uit de hele wereld. Alles wat u daarvoor nodig hebt is de verbindingsmodule ChessLink en de gratis ChessLink app. Ook hier worden de zetten van uw tegenspeler met de leds op het bord weergegeven. Beleef het authentieke spelgevoel op het bord ook tijdens het online schaken.
Bestseller Nr. 4

Lexibook CG1300 Elektronisch schaakspel met gevoelig speelbord

 • Compleet en progressief: 64 moeilijkheidsniveau‘s onderverdeeld in 4 speelstijlen.
 • Gevorderd: Evaluatie van de prestatie door het Elo 1800 systeem
 • Het volgen van de slagen wordt mogelijk gemaakt door 16 LED’s (zowel horizontaal als vertikaal).
 • Stand ‘TRAINING’ (perfectionering): Geeft aan of de zet die de speler heeft gedaan goed was, en zo niet, om hem in staat te stellen een nieuwe zet te doen.
 • Kent het spel in 50 slagen, de Pat stelling, de 0 door herhaling, verhandeling van pionnen en het slaan door passeren. Lost de Matstelling in 5 slagen op.
Bestseller Nr. 5

MILLENNIUM Supreme Tournament 55 M850 - elektronisch schaakbord van echt hout in toernooiformaat. Met volautomatische figuurherkenning en 81 LED's voor toegangsweergave. Voor online en offline

 • [Comfort in toernooigrootte] Het elektronische schaakbord beschikt met zijn 55 x 55 cm over toernooigrootte. Het spel op het bord is dankzij automatische figuurherkenning zeer comfortabel: trek of sleep de figuren natuurlijk over het bord. Tegenstanders worden via de elegant verzonken 81 leds direct op het bord weergegeven.
 • Pure luxe: zowel het schaakbord als de figuren in de stijl "American Staunton" zijn handgemaakt en gemaakt van echt hout. De premium verpakking kan worden gebruikt voor opslag en transport.
 • [Online spelen] Met behulp van de ChessLink-module en de gratis app kun je online op de Lichess Server spelen. Direct op het bord – tegen miljoenen mensen over de hele wereld.
 • [Open spelen] Dankzij de modulaire opbouw is het systeem altijd uitbreidbaar. Zo kunnen schaakcomputermodules van Millennium worden aangesloten. Of je speelt via ChessLink-module met mobiele of desktoptoepassingen van HIARCS of Chess for Android.
 • 2-speler-modus: schakel de leds uit en laat de treinen bij toepassingen met 2-speler-modus (bijv. Millennium schaakcomputermodules) opnemen. Zo kun je de partij later naspelen en analyseren.
Bestseller Nr. 6

Vonset Core L6 Computer Schaakspel Elektronisch Schaakspel Computer Schaakbord met LED Licht Schaakcomputer voor Volwassenen en Kinderen met Dubbele Koningin Stukken voor Beginners

 • 【ONDERWIJS VERLICHTING】Schaken is niet alleen geschikt voor volwassenen om plezier te hebben, maar het kan ook een handig hulpmiddel zijn voor kinderen om te verlichten, kinderen te helpen gefocust te blijven, betrokken en stressvrij, plezier te vinden in leren en hun intelligentie te ontwikkelen in het spelen!
 • 【VOOR SCHAAKLIEFHEBBERS 】Met ingebouwde AI, speel tegen de computer of een vriend; Elo's beoordelingsbereik ondersteunt van 0 Elo (een complete beginner) tot 1900 Elo, waardoor het je onmisbare spelpartner is, of je nu een beginner of een schaakmeester bent, Vonset L6 voldoet aan je schaakbehoeften.
 • 【LED VOOR BEGINNERS】9 soorten LED-indicatoren, 6 soorten vertegenwoordigen de kleur van schaakstukken; 3 soorten waarschuwen voor schaakbewegingrisico's en zien het effect van verschillende bewegingen. Koel gekleurde LED-lampen om beginners te helpen schaken snel te begrijpen en schaken te leren.
 • 【MAGNETISCHE BOARD EN STUKS】Alec-kristallen stukken zijn stevig aan het bord bevestigd en vallen niet af tijdens het spelen, waardoor je bordspellen in elke bewegende omgeving kunt spelen; gemakkelijk te verplaatsen zonder te drukken; 2 extra koninginnen zijn beschikbaar voor uw gebruik als gratis accessoire. De schaakstukken voelen prima aan, krassen niet op de hand, duurzaam.
 • 【HD E-INKSCREEN】Zorgt ervoor dat de tekst er comfortabel uitziet onder elke lichtbron (bijv. licht, natuurlijk licht) condities en irriteert de menselijke ogen niet. Het maakt het gemakkelijker voor de ogen en kan uw ogen beter beschermen.
Bestseller Nr. 9

Lexibook CG1335 Chessman FX elektronisch schaakspel met touchtoetsenbord en licht- en geluidseffecten 32 stuks 64 moeilijkheidsgraad Family Board Game Zwart/Zilver

 • Serh modern design met laden voor het opbergen van schaakstukken
 • De treinen worden via 64 lichtgevende diodes onder de speelfiguren en over het doelveld weergegeven. Doorschijnende figuren die licht verspreiden
 • Uitgebreide en progressieve moeilijkheidsgraden van 64 moeilijkheidsgraden (waaronder 5 beginnersniveaus) verdeeld in 4 spelstijlen.
 • Breidt de prestatie-evaluatie uit met behulp van het Elo 1800-systeem
 • Sla de posities van de spelfiguren op zodra ze zijn ingesteld dankzij het sensorische spelbord. Mogelijkheid om met z'n tweeën of tegen de computer te spelen. MultiMove-functie waarbij de computer als scheidsrechter optreedt tijdens een spel tussen 2 spelers.
Bestseller Nr. 10

3-in-1 schaakspel hout - draagbaar houten schaakbord - schaakbord - inklapbaar - reisschaak - backgammon - schaakset voor feest, familie-activiteiten, schaakspel kinderen - 34 x 34 x 2 cm

 • 【3-in-1 schaakbord】Kan als leerset voor beginners of als informele set voor ervaren spelers worden gebruikt. Je kunt overal schaken. Multifunctioneel: schaken, dames, backgammon. Met één aankoop kun je genieten van 3 soorten games en drievoudig plezier hebben.
 • Hoogwaardig houtmateriaal: de schaakbordset bestaat uit hoogwaardig hout, dat zorgvuldig is geselecteerd. Het biedt een zacht en krasvrij gevoel, mooie lijnen en een fijne textuur. De unieke schaakbordstructuur maakt het mogelijk om het schaakbord in te klappen om een doos te vormen voor het eenvoudig opbergen van de schaakstukken.
 • Opvouwbaar en draagbaar: het bord kan worden ingeklapt en dankzij de hardware-clips gemakkelijk worden vervoerd. Het kan ook dienen als opbergdoos voor de speelstenen om verlies te voorkomen. Hij is klein genoeg om in een rugzak mee te nemen en is geschikt voor binnen en buiten. Het wordt veel gebruikt op scholen, thuis, op de camping en op reis en is een van de populairste bordspellen.
 • 【Leuk en leerzaam】Schaken is een grappig en leerzaam strategiespel voor alle leeftijden. Dit houten schaakspel zal kinderen inspireren en het intellect stimuleren. Schaken combineert het plezier van leren en spelen om de interesse te wekken. Door strategie en plezier kunnen contacten met anderen worden gelegd in plaats van zich uitsluitend aan videogames te geven.
 • Het perfecte cadeau: de schaakstukken zijn door gekwalificeerde professionele ambachtslieden zorgvuldig in meerdere processen ontworpen om een elegante look te garanderen. Daarom zijn ze het perfecte cadeau voor familie en vrienden voor speciale gelegenheden of feestdagen zoals verjaardagen, Nieuwjaar en Kerstmis.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste schaakcomputer te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze schaakcomputer-koopgids samengesteld.

Het beste schaakcomputer vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste schaakcomputer voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede schaakcomputer-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor schaakcomputer te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van schaakcomputer erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald schaakcomputer zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over schaakcomputer zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de schaakcomputer kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste schaakcomputer kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.