Beste robotstofzuigers met dweilfunctie van 2023 (TOP15)

Als je op zoek bent naar de beste robotstofzuigers met dweilfunctie, dan kun je misschien denken aan merken als Roomba, Neato en Robovac.

De beste robotstofzuigers met dweilfunctie zijn die met uitstekende reinigingsprestaties en gemakkelijk te gebruiken. Ze moeten ook zonder problemen door uw huis kunnen navigeren.

Het belangrijkste bij het kopen van een robotstofzuiger zijn de reinigingsprestaties.

De 15 beste robotstofzuigers met dweilfunctie beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Ultenic D5s Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000Pa zuigkracht, WLAN Robotstofzuiger met laadstation, 3-in-1, Alexa & Google Home & app, ideaal voor tapijten en harde vloeren
 • 【Krachtige zuigkracht van 3000 Pa】Met 3 instelbare reinigingssnelheden kun je de zuigkracht tussen 3 snelheden aanpassen aan je behoeften. De maximale zuigkracht kan oplopen tot 2500 Pa, wat gemakkelijk fijnstof, kruimels, vuil, haren van huisdieren, enz. Kan opzuigen.
 • 【Grote vuilnisbak en watertank】Ultenic D5s Pro robotstofzuiger met een afvalbak van 500 ml kan meer vuil opnemen in één reinigingsproces, zodat je de prullenbak niet vaak hoeft schoon te maken. De D5s Pro ondersteunt de dweilfunctie met de 2-in-1 elektronisch gestuurde watertank (300 ml) en opvangbak (200 ml), wat betekent dat de D5s Pro tegelijkertijd kan vegen en dweilen.
 • 【Efficiënte, systematische en stille reiniging】Slimme robotstofzuiger met verbeterde sensoren creëert een zeer efficiënte reinigingspad voor elke kamer. Reinigt grondig met 3 selectieve reinigingsmodi - randreiniging, vlekreiniging, automatische reiniging kan aan uw verschillende vacuümbehoeften voldoen.
 • 【No-Go-zones】U kunt een aangewezen gebied met randstroken instellen om uitsluitend daar te reinigen en te voorkomen dat de robot het gebied schoonmaakt dat u niet wilt reinigen (de robotstofzuiger zal tijdens het reinigen de ingestelde limieten niet overschrijden).
 • 【WIFI & spraakbediening】Uitgerust met afstandsbediening, kan ook worden aangesloten op App (Ultenic) om de robotstofzuiger te bedienen, zoals het plannen van een reinigingsplan, het aanpassen van het zuigniveau, het wijzigen van de reinigingsmodus, enz. Compatibel met Alexa en Google Home , die de robotstofzuiger met spraakcommando's kan bedienen.
Bestseller Nr. 2
Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente Vacuümrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt
 • ❤️ 【Sterke zuigkracht Ultradunne schaal】M213 Robotstofzuigers gebruikt een hoogwaardige motor, zuigkracht tot 2200 Pa, laag geluidsniveau, dierenhaar, zeer stil tijdens het slapen. De stofzuiger is slechts 28 cm breed en slechts 7,8 cm dik.Door het kleinere formaat kan de robot gemakkelijk in kleine ruimtes stofzuigen. Het is perfect voor krappe ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • 👍 【FreeMove 2.0-technologie】De ingebouwde 6D anti-collision infraroodsensor helpt Robotstofzuigers de omringende situatie 360 ​​graden te detecteren. De voorkant is uitgerust met 13 elektronische sensoren met een hogere gevoeligheid, die Robotstofzuigers effectief kunnen helpen bij het detecteren van vastzittende gebieden en automatisch het reinigingspad aanpassen.
 • 🎨 【Eenvoudig reinigingsproces met doekjes】M213 Robotstofzuigers wordt geleverd met 5 gratis natte doekjes, u kunt ze installeren om Robotstofzuigers met reinigingsfunctie te krijgen. De doekjes laten geen watervlekken achter na het reinigen van de vloer.
 • 💪【Geen roterende borstelkop】Traditionele robotstofzuigers met roterende borstelkop zijn erg vervelend om het haar dat rond de roterende borstel is gewikkeld schoon te maken. M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos zuigmondstuk, dat haar en stof direct in een grote prullenbak van 500 ml kan zuigen.Het is uitgerust met twee zijborstels en heeft een sterke zuigkracht van 2200Pa, wat erg handig en effectief is.
 • 🔋【Super Endurance】 Uitgerust met 1800 mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, volledig opgeladen reinigingstijd kan 100 minuten bereiken, opladen en ontladen kan 5000 keer bereiken, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, gebruik op elk moment
Bestseller Nr. 3
Ultenic T10 Robotstofzuiger met leegstation, 3000 Pa zuigkracht Robotstofzuiger met dweilfunctie, 280 minuten looptijd, mapping van meerdere verdiepingen, APP, Spraak, Alexa, Google Home bediening
 • Robotstofzuiger met leegstation: De Ultenic T10 robotstofzuiger met afzuigstation combineert 3 functies in 1: stofzuigen, dweilen en automatisch ledigen. De basis, die bij de robotstofzuiger wordt geleverd, is niet alleen een oplaadstation, maar ook een zelfledigende basis. Als hij klaar is met schoonmaken, keert hij terug naar de basis, waardoor hij zichzelf oplaadt door het afval uit de stofbak te legen.
 • Stofzuigen en dweilen 2 in 1: Ontworpen met een elektronisch gestuurde watertank en stofreservoir, kan de Robotstofzuiger met dweilfunctie tegelijkertijd vegen en dweilen. De zuigkracht en de watersnelheid kunnen tijdens het werk worden aangepast voor verschillende gebieden. Hij verhoogt de zuigkracht tot 3000 Pa bij het stofzuigen en is ideaal voor harde vloeren en tapijten.
 • Intelligente lasernavigatie: Dankzij de toegepaste LiDAR-navigatietechnologie maakt de robotstofzuiger op de meest efficiënte en intelligente manier schoon in vergelijking met andere gyroscopische robotstofzuiger. Bij het schoonmaken, brengt het in kaart in real time. Duidelijk objecten zoals meubels, kabels om ze te vermijden.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Onze robotstofzuiger  met leegstation wordt geleverd met een afstandsbediening, dus als er ouderen thuis zijn, kunnen zij hem zonder problemen gebruiken. Als u de reiniging wilt aanpassen, is de Ultenic app een goede keuze. In de app kunt u de reinigingsroutes zien, klik op "zuiging", het zal de zuiging aanpassen, selecteer het gebied, het zal dat gebied reinigen, meer functies wachten op u om te verkennen.
 • Werkt met Alexa, bevrijd uw handen: De T10 robotstofzuiger met iafzuigstation s compatibel met Alexa en Google Home, wanneer u tv kijkt of kookt, hoeft u alleen maar Alexa wakker te maken, de robotstofzuiger zal beginnen met schoonmaken waardoor uw handen grondig worden bevrijd.
Bestseller Nr. 4
Kärcher RCV 3 Robotstofzuiger, met dweilfunctie, slimme app-bediening, Lidar-lasernavigatie, kaartering, ruimte- en obstakelherkenning, 2500 Pa, 120 minuten looptijd, voor harde vloeren en tapijten
 • 2-in-1 functie: de Kärcher RCV 3 robotstofzuiger verwijdert stof en vuil grondig van harde vloeren en tapijten. Met behulp van de inschakelbare dweilfunctie kan vastzittend stof worden verwijderd
 • Slimme app-besturing: met de Kärcher Home Robots app kan een kamerkaart van de woning worden opgeslagen, reinigingsparameters worden ingesteld, verbodszones definiëren en een reinigingsschema instellen
 • Lidar lasernavigatie: de LiDAR lasersensor maakt een kaartering van de woning mogelijk. Andere sensoren helpen obstakels en hoogteverschillen te registreren om een veilige navigatie te garanderen
 • Autonoom en flexibel: de robotstofzuiger overwint moeiteloos drempels en tapijten tot een hoogte van 18 mm. Hij is slechts 9,4 cm hoog en komt dus ook probleemloos onder lage meubels
 • Inhoud: de set bevat de Kärcher robotstofzuiger RCV 3, een laadstation, een 2-in-1 reservoir voor stof en vers water, 2 zijborstels, 2 filters, 2 microvezel-reinigingsdoekjes
Bestseller Nr. 5
ECOVACS Microvezeldoekjes, originele accessoires DEEBOT T8/T9/OZMO Pro/OZMO Pro 2.0 robotstofzuiger met dweilfunctie, D-CC03-2115
 • Originele accessoires van Ecovacs.
 • Pakket bevat: reinigingsdoekje (3 stuks).
 • Geschikt voor ECOVACS DEEBOT T8/T9 serie OZMO Pro/OZMO Pro 2.0.
 • Eenvoudige montage - geen gereedschap nodig.
 • Voor een langere levensduur en optimale prestaties van je robotstofzuiger.
Bestseller Nr. 6
yeedi vac max Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa, tapijtdetectie, intelligente kamerkaart en visuele navigatie, 200 min looptijd, compatibel met zuigstation (apart te kopen)
 • Zuigkracht van 3000 Pa: met een zuigkracht van 3000 Pa en 4-traps reinigingssysteem zuigt het Yeedi vac max dierenhaar, kruimels en vuil grondig op. Ideaal voor gezinnen met huisdieren.
 • [Looptijd van 200 min] De 5200 mAh-batterij biedt een looptijd van maximaal 200 minuten. De Yeedi keert automatisch terug naar het opladen als de batterij zwak is en gaat daarna verder met de vorige reiniging. Hierdoor is hij perfect geschikt voor het reinigen van grote woonruimtes.
 • [Aangepaste reiniging] yeedi maakt een overeenkomstige kamerkaart. Door eenvoudig op de kaart te tekenen kun je de te reinigen ruimtes of gebieden selecteren en volgorde, frequentie, blokkeerzone enz. aanpassen.
 • [Tapijtherkenning] De tapijtdetectie maakt de automatische selectie van het reinigingsproces mogelijk. Hij verhoogt de zuigkracht op tapijt bij de zuigmodus en omzeilt het tapijt tijdens de dweilmodus.
 • [Compatibel met afzuigstation] Het Yeedi afzuigstation (apart te kopen) maakt het mogelijk om de Yeedi vac max zelfstandig te legen van zijn stofreservoir zodat je alleen de stofzak elke 30 dagen hoeft te vervangen.
UitverkoopBestseller Nr. 7
ECOVACS DEEBOT T9 AIVI Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa AIVI mens-/hindernispreventie, klitvrije AeroForce® multi-surface rubberen dubbele borstel, testwinnaar-zeer goed (1,5)
 • 1. Testwinnaar – zeer goed (1,5): vanwege de verscheidenheid aan functies en de uitstekende reinigingsprestaties heeft ons topmodel T9 AIVI stofzuigerrobot in de Connect-beoordeling en in het CHIP-testcentrum de beoordeling "zeer goed (1,5)" gekregen. ECOVACS maakt gebruik van meer dan 23 jaar expertise en innovatie in het onderzoek van robots en biedt je een intelligente stofzuiger- en dweilervaring en een vertrouwde huishoudelijke service.
 • 2. AIVI 2.0 - 15 soorten objecten en mensenherkenning en -vermijding: uitgerust met AIVI 2.0 visuele detectietechnologie kan de T9 AIVI robotstofzuiger 15 soorten objecten bij het reinigen herkennen en moeiteloos vermijden, zoals sokken/mopps/slapen/kabel/U-vormige stoelen/tapijten/laadstations en zelfs personen. Hij herkent ook automatisch het kamertype en adviseert je een reinigingsplan te gebruiken.
 • 3. 3000 Pa krachtige reinigingservaring & 200 min looptijd: de maximale zuigkracht van de DEEBOT T9 AIVI bedraagt 3000 Pa en is daarmee 100% hoger dan die van de DEEBOT T8 AIVI. Dankzij de 4-traps zuigkrachtaanpassing is je DEEBOT geschikt voor elk type reinigingsbehoeften. 5200 mAh batterij met hoge capaciteit ondersteunt de reiniging tot 200 minuten, geschikt voor huizen met meerdere etages of grote woningen.
 • 4. AeroForce dubbele rubberen borstel met meerdere oppervlakken: de uniek ontworpen, klitvrije rubberen borstels zijn geschikt voor elk type vloer en zijn optimaal voor het reinigen van tapijten en huishoudens waar meerdere huisdieren wonen. De twee rubberen borstels werken ideaal samen – de ene maakt het vuil los, de andere zuigt het weg. Bovendien draaien de twee rubberen borstels automatisch achteruit om kabels en lang haar uit te spugen en zo verstrikken te voorkomen.
 • 5. OZMO Pro 2.0 elektrisch oscillatief dweilen: DEEBOT T9 AIVI veegt, zuigt en dweilt je vloer tegelijkertijd met een trilling van 480 keer per minuut om hardnekkige vlekken van alle vloeroppervlakken effectief te verwijderen, en ondersteunt een waterregeling met 4 niveaus om aan verschillende dweileisen te voldoen. Bovendien werkt je DEEBOT dankzij de nieuwe OZMO Pro Kit nu nog stiller (van 73 dB bij de OZMO Pro tot 70 dB bij de OZMO Pro 2.0).
Bestseller Nr. 8
ZACO V5sPro robotstofzuiger met dweilfunctie, automatische stofzuiger robot, 2-in-1 nat wissen tot 180 m² of stofzuigen zonder Wi-Fi
 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: vervang het zuigreservoir door het waterreservoir, breng de wismodule met een vezeldoek aan de onderkant aan en begin het reinigingsproces. (tot 120 minuten reinigingstijd afhankelijk van de omgevingseigenschappen).
 • Wisfunkton + De V5s Pro veeg je ruimtes, bevochtigt tegelijkertijd de wisdoek en geniet je met een gelijkmatig en uitgebreid geveegde vloer. Natte dweilfunctie voor alle harde vloeren zoals laminaat, tegels, graniet, parket enz.
 • Reinigingsniveaus: auto of timerfunctie – reinigt wanneer je maar wilt; spot reinigt één plaats door in een cirkel te draaien – diameter ca. 120 cm / Edge – de populaire randmodus – de robot rijdt altijd rechts op de muur en reinigt zo langs de bodemlijst / Max Power – maakt een duidelijk hogere zuigkracht mogelijk.
 • Voor dierenhouders of mensen met een allergie: de fijnstoffilter filtert naast de stofdeeltjesfilter zelfs mijtuitwerpselen en fijnstof en zorgt zo voor extra frisse lucht. Het lastige nabestellen van stofzuigerzakken is niet nodig.
 • Automatische terugkeer/valbeveiliging bij trappen/antistootsensoren beschermen voorwerpen in de inrichting tegen krassen.
Bestseller Nr. 9
Proscenic 850T Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa robotstofzuiger, Alexa & Google Home & app, Magnetische strips kunnen worden gebruikt om beperkte gebieden in te stellen
 • Alexa & Google Home & App-besturing: met Alexa en Google Home (Skill-naam: ProscenicRobot) kun je de reiniging via spraakopdrachten bedienen. Met de ProscenicHome app kun je reinigingsplannen maken, reinigingsmodi wisselen, overal uit de reiniging starten of stoppen enz. De afstandsbediening ondersteunt ook afsprakingsfunctie.
 • 3000Pa sterke zuigkracht: de Proscenic 850T robotstofzuiger heeft een zeer sterke zuigkracht. De sterke zuigkracht van 3000 Pa kan al het stof, het haar en het afval gemakkelijk stofzuigen. Met 3 instelbare standen kan de robotstofzuiger aan je verschillende eisen voldoen.
 • 500 ml stofreservoir en 300 ml elektrische watertank: de robotstofzuiger wordt geleverd met een groot stofreservoir van 500 ml, zodat je het afval niet vaak hoeft te verwijderen. Bovendien is er ook een 300 ml elektrisch waterreservoir met 280 ml stofreservoir. 850T biedt 3 reinigingsmodi: zuigen, wissen, zuigen en vegen tegelijk. Met het elektrische waterreservoir kun je de hoeveelheid water naar wens instellen (via de app).
 • IPANS 2.0 intelligent reinigingssysteem: de real-time positionering en een woningsplan kunnen de robot helpen zijn eigen positie te bepalen en vervolgens S-golfvormige reinigingsroutes doorgevoerd om je huis hoogwaardige reiniging te garanderen.
 • Magneetband voor de begrenzing: met de magneetband kun je een gebied of een hele kamer vergrendelen waar de robot niet mag binnenkomen. Proscenic biedt gratis lokale klantenservice.
Bestseller Nr. 10
BIOLAB Biologische dweilrobot reinigingsmiddel (1 liter concentraat 1:20), ook voor robotstofzuiger met dweilfunctie, vloerreiniger geschikt voor Roborock, iRobot, Ecovacs, Bravia, Zaco, Vileda, eufy, Xiaomi
 • Speciaal ontwikkelde biologische vloerreiniger voor dweilrobot en robotstofzuiger met dweilfunctie van alle gangbare apparaatfabrikanten, bijv. geschikt voor Roborock, iRobot Braava, Ecovacs Deebot, Bravia, Zaco, Vileda, eufy, Xiaomi, Medion, Dreame
 • Streepvrije reiniging met stralende glans. Verwijdert dagelijkse en hardnekkige verontreinigingen effectief en sneldrogend en zorgt voor een lichte, frisse geur in het hele huishouden
 • Ecologisch duurzaam door biologisch afbreekbare oppervlakteactieve stoffen en micro-organismen. Zonder kleurstoffen en aerosolen. Extreem zuinig, omdat sterk geconcentreerd. Mengverhouding tot 1:20 (aanbeveling: 5 ml reinigingsvloeistof op 100 ml water)
 • Milde, materiaalvriendelijke vloerreiniging voor parket, laminaat, vinyl, tegels, steen, pvc, linoleum, en alle waterbestendige vloerbedekkingen
 • Inhoud: 1000 ml BIOLAB dweilrobot reiniger concentraat. Fles met kindveilige schroefdop en praktische spuitschenktuit voor eenvoudig doseren. Milieuvriendelijke netheid in industriële kwaliteit. Made in Germany
Bestseller Nr. 11
MEDION Robotstofzuiger met dweilfunctie en intelligente navigatie S30 SW (2.800 Pa, Alexa app-bediening, parallel stofzuigen/dweilen, 140 min, regelbare waterafgifte, geoptimaliseerd voor mensen met
 • Robotstofzuiger/dweilrobot met slimme navigatie, app- en spraakbediening, tot 140 min. looptijd en wasbaar filter. Verwijdert stof, haren en pollen.
 • Dweilen op maat: De hoeveelheid water die voor de dweilstand wordt gebruikt, kan via de app nauwkeurig worden aangepast - afhankelijk van de gelegenheid en de vloerbedekking.
 • Instelbaar vermogen: Voor een ideale vloerverzorging kun je het dweilvermogen in slechts een paar stappen regelen.
 • Krachtige gemotoriseerde zuigkracht: 2.800 Pa gemotoriseerde zuigkracht verwijdert zelfs kleine stofdeeltjes en kruimels uit jouw huis.
 • Leveringsomvang: Robotstofzuiger met dweilfunctie S30SW (MD 20021), filter & vervangingsfilter, 2 zijborstels & 2 vervangingszijborstels, waterreservoir & 2 dweilkussens, reinigingsborstel, oplaadstation & netadapter
Bestseller Nr. 12
360 S8 Robotstofzuiger met dweilfunctie, lasernavigatiestofzuiger, 2700 Pa zuigvermogen, kamerkaart, tapijtherkenning, 3-in-1 dweilen of stofzuigen, robotstofzuiger voor tapijt en harde vloeren
 • Krachtige Lidar-navigatie: de 360 S8-robotstofzuiger met dweilfunctie combineert de geavanceerde LiDAR-navigatietechnologie (LDS) met vloersensoren, die objecten effectief kunnen ontsnappen en hindernissen van 2 cm gemakkelijk kunnen oversteken, en is uitgerust met anti-valsensoren om vallen te voorkomen, je kunt routes nauwkeuriger plannen en kaarten maken.
 • 【Drie-in-één functie voor stofzuigen, vegen en dweilen】 De robotstofzuiger 360 S8 integreert stofzuigen, vegen en vegen. Uitgerust met een verbeterde versie van het waterreservoir met constante drukregeling kan de wateruitloopsnelheid in meerdere versnellingen nauwkeurig worden ingesteld. De extra grote stofbak van 360 ml en het extra grote waterreservoir van 340 ml kunnen probleemloos een schone en comfortabele woonomgeving creëren.
 • Efficiënte afzuiging van 2700 Pa: uitgerust met een toonaangevende hogesnelheidsventilator met 27.000 omw/min en een 4-traps reinigingssysteem veegt de 360 S8 dierenharen, vuil en fijnstof uit scheuren zoals een orkaan. Als een tapijt wordt gedetecteerd, verhoogt het de zuigkracht om een sterke reiniging te garanderen. Het geluid is zo laag als 59 dB en er is geen zuigverlies, zodat het niet wordt gestoord om games te spelen, te chatten en drama's te bekijken.
 • 【App en spraakbesturing】Via de 360 robotstofzuigerapp kun je de exacte dweil- en stofzuigerroutes zien. Daarnaast kun je dagplannen maken, zoals selectieve kamerreiniging, geplande reiniging, instellingen voor beperkte gebieden. De intelligente veegrobot is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant en kan schakelaar en stofzuiger via Alexa-stem bedienen en ondersteunt alleen 2,4 GHz wifi.
 • Individueel reinigingsmanagement: je kunt heel eenvoudig een woonkamerkaart op de app tekenen, bijvoorbeeld de te reinigen ruimte op de kaart vrij selecteren en de reinigingsvolgorde van de ruimte instellen, je kunt verschillende ruimtes of ruimtes met verschillende afzuiging instellen, hoeveelheid water en reinigingstijden. Bovendien biedt de veegmachine S8 een meertraps reinigingskaartenbeheer, die tot 10 kaarten kan opslaan.
Bestseller Nr. 13
ECOVACS Deebot T9 AIVI Robotstofzuiger met dweilfunctie, 4-traps reinigingssysteem met dubbelzijdige borstel, KI, 3000 PA, 3D-obstakelherkenning, robot met 180 minuten accu, Alexa, zwart
 • Aero Force multifunctionele rubberen borstels: de uniek ontworpen, klitvrije rubberen borstels zijn geschikt voor elk type vloer en zijn optimaal voor het reinigen van tapijten en huishoudens waar meerdere huisdieren wonen, de twee rubberen borstels werken ideaal samen, de ene lost het vuil op, de andere zuigt het weg
 • De gegevens in de robot worden beschermd en alleen voor reinigingsdoeleinden gebruikt. Om redenen van gegevensbeveiliging worden de gegevens bij de overdracht van robot naar smartphone versleuteld.
 • Sterke zuigkracht tot 3000 PA: de maximale zuigkracht van 3.000 Pa is twee keer zo hoog als die van het vorige model Deebot Ozmo T8 AIVI, met de 4-traps zuigkrachtaanpassing is de veegrobot uitgerust met dweilfunctie voor elke reinigingstaak
 • Slimme real-time combinatie: de geïntegreerde 360° HD-camera en de krachtige cloudserver zorgen ervoor dat gebruikers per app elke hoek van het huis nauwkeurig in het oog kunnen hebben. Het is nu ook mogelijk om direct met personen of dieren in het huishouden te communiceren
 • OZMO PRO 2.0 Dweilsysteem: de DEEBOT T9 AIVI reinigt met zijn OZMO PRO-functie probleemloos elk type vloerbedekking Daarbij veegt, zuigt en veegt hij deze met 480 trillingen per minuut om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen
Bestseller Nr. 14
ZACO 4 x vervangende zijborstels voor A9s, A9sPro, A10, V80, V85 en V6 robotstofzuiger, origineel reserveonderdeel en accessoires, reserveborstel, reinigingsborstel voor ZACO & ILIFE robotstofzuiger met dweilfunctie
 • Originele vervangende zijborstels voor ZACO A9s, A9sPro, A10, V80, V85 en V6
 • Duurzaam hoge reinigingsprestatie: gewoon versleten zijborstels vervangen en zo de gebruikelijke hoge reinigingsprestaties van de robotstofzuiger behouden
 • Snelle en eenvoudige vervanging zonder gereedschap door Easy Click-technologie (slechts één klik)
 • Inhoud: 4 x originele vervangende reinigingsborstels voor ZACO A9s, A9sPro, A10, V80, V85 en V6
 • Persoonlijke, Duitstalige klantenondersteuning via e-mail of telefoon
Bestseller Nr. 15
ECOVACS DEEBOT N8 PRO robotstofzuiger met dweilfunctie, 2600 PA zuigkracht, 3D obstakeldetectie, stofzuigerrobot met laserfunctie, Alexa, wit
 • INTELLIGENTE OBJECTDETECTIE: Met realtime TrueDetect 3D-obstakeldetectie kan de N8 PRO kleine objecten zoals pantoffels, speelgoed of kabels tot op de millimeter nauwkeurig detecteren. Efficiënte reiniging zonder botsen, haken of verwarring
 • ACCURATE KAARTEN EN NAVIGATIE: Dankzij de TrueMapping-technologie, kaart de N8 PRO omgevingen met 4x de nauwkeurigheid van vorige DEEBOTs met LDS. Kaarten van woningen met meerdere verdiepingen kunnen nu met nog meer detail en nauwkeurigheid worden opgeslagen. Dit komt vooral ten goede aan grotere eengezinswoningen
 • ENORME ZUIGKRACHT: Vergeleken met de DEEBOT OZMO 950 (gebaseerd op interne tests in het ECOVACS laboratorium), heeft de robot 73% meer zuigkracht. Langdurig drukbehoud leidt tot altijd stabiele en efficiënte zuigkracht
 • KRACHTIG VAKANTIE OP TAPIJTEN: De combinatie van nieuw materiaal en ontwerp van het zuigkanaal, beweegbare zijborstels en de Max+ modus verwijdert zelfs diepgeworteld stof uit tapijten.
 • MET OZMO DweilFUNCTIE: Stofzuigen, vegen en dweilen in één stap - de stofzuig-/dweilrobot ondersteunt vier niveaus van nauwkeurige waterregeling voor verschillende dweilbehoeften en harde vloertypes (laminaat, PVC, parket, tegels)

Robotstofzuigers met dweilfunctie zijn de beste optie voor mensen met huisdieren. Ze kunnen tijd besparen door de vloeren schoon te maken en droog te houden.

Waar let je vooral op bij het kiezen van een robotstofzuiger?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een robotstofzuiger. De eerste is wat voor soort reiniging je nodig hebt om te doen. Als je je tapijten wilt reinigen, moet je er een kiezen met een sterke motor en een sterke zuigkracht die tot diep in de tapijtvezels kan reinigen. De volgende factor is hoe lang het duurt voordat het opnieuw moet worden opgeladen en de levensduur van de batterij van het apparaat. Overweeg ten slotte welke functies u in uw robotstofzuiger wilt hebben, bijvoorbeeld of deze een dweilfunctie heeft of dat deze moet worden verbonden met wifi voor afstandsbediening.

Wat zijn de voordelen van robotstofzuigers met dweilfunctie?

Robotstofzuigers met dweilfunctie winnen aan populariteit in de markt. Ze besparen niet alleen tijd voor gebruikers, maar helpen hen ook hun huis schoon te houden.

Robotstofzuigers met een dweilfunctie worden geleverd met sensoren die detecteren wanneer ze moeten worden schoongemaakt en automatisch de dweilfunctie inschakelen. Ze hebben ook een watertank die kan worden ingeschakeld wanneer het reinigingsproces is voltooid.

De voordelen van robotstofzuigers met dweilfunctie ten opzichte van traditionele stofzuigers zijn onder meer: minder rommel, eenvoudig onderhoud en meer tijdbesparende functies.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van robotstofzuigers met dweilfunctie?

Robotstofzuigers met dweilfunctie worden steeds populairder. Ze hebben een verscheidenheid aan functies, zoals een zelfopladend systeem en een ontwerp met draaibare kop, waardoor het gemakkelijk is om alle hoeken van uw huis schoon te maken.

De belangrijkste kenmerken van robotstofzuigers met dweilfunctie zijn het zelfopladende systeem, het draaibare ontwerp en de vuildetectiesensor.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste robotstofzuigers met dweilfunctie te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze robotstofzuigers met dweilfunctie-koopgids samengesteld.

Het beste robotstofzuigers met dweilfunctie vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste robotstofzuigers met dweilfunctie voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede robotstofzuigers met dweilfunctie-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor robotstofzuigers met dweilfunctie te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van robotstofzuigers met dweilfunctie erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald robotstofzuigers met dweilfunctie zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over robotstofzuigers met dweilfunctie zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de robotstofzuigers met dweilfunctie kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste robotstofzuigers met dweilfunctie kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.