Beste robotstofzuigers met dweilfunctie van 2023 (TOP15)

Als je op zoek bent naar de beste robotstofzuigers met dweilfunctie, dan kun je misschien denken aan merken als Roomba, Neato en Robovac.

De beste robotstofzuigers met dweilfunctie zijn die met uitstekende reinigingsprestaties en gemakkelijk te gebruiken. Ze moeten ook zonder problemen door uw huis kunnen navigeren.

Het belangrijkste bij het kopen van een robotstofzuiger zijn de reinigingsprestaties.

De 15 beste robotstofzuigers met dweilfunctie beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Lubluelu Robotstofzuiger met Dweilfunctie 2-1, 4000Pa Stofzuigerrobot Lasernavigatie met 5 Kaarten, Robot Stofzuiger met APP-Bediening, Ideaal voor Huisdierhaar, Tapijten, Harde Vloeren, Blauw (SL60D)

 • šŸŒ€ć€2024 Hoogtepunt zuigkracht怑: Na de laatste zuigkrachttests door ons productontwikkelingsteam is de huidige zuigkrachtmeting van de SL60D-robotstofzuiger die in Duitsland wordt verkocht, bijgewerkt van 3000 PA naar 4000 PA. De nieuwste zuigkracht in foto's en titel zal later ook worden weergegeven!
 • šŸ”„怐LDS 9.0 LiDAR Navigation怑: Uitgerust met het baanbrekende SLAM-algoritme en quad-core RK3308 chip, is de kaartnauwkeurigheid van onze stofzuig- en dweilrobot drie keer hoger dan gewone LDS. Met een laserafstand van 8 m kan de SL60D zich aanpassen aan verschillende complexe thuisomgevingen en een nauwkeurigere en efficiĆ«ntere routeplanning maken.
 • ā°ć€CreĆ«er een gepersonaliseerde en individuele reiniging怑: Via de verschillende functies van de Smart Life applicatie kan de robotstofzuiger een dagelijks huishoudelijk reinigingsschema voor je maken, de reinigingsmodus en instellingen binnen een beperkt bereik wijzigen, en de efficiĆ«ntie en individualisering van de reiniging naar een nieuw niveau tillen.
 • šŸ””怐Zuigen en dweilen 2-in-1 + 3 waterniveaus怑: De robotstofzuiger integreert stofzuigen en dweilen. De verbeterde versie van de intelligente elektronische waterpomp past automatisch het watervolume in drie standen aan, wat niet alleen voldoet aan de behoeften van het reinigen van harde vloeren, tegels, marmer en andere vloertypes, maar ook het probleem van het doorweekt raken van de vloer volledig oplost.
 • šŸš€ć€Verschillende schoonmaakstanden + 10 beperkte zones怑: Automatisch reinigen, reinigen van randen, reinigen van zones, vlekreiniging, dubbele reiniging, afspraakreiniging, Y-vormig dweilen en vele andere standen. De robotstofzuiger kan 10 beperkte gebieden instellen, de veiligheidsbescherming van het tapijt / de ruimte voor huisdieren / de speelruimte voor kinderen instellen en je de slimme schoonmaak geven die je echt wilt.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Philips HomeRun 7000-serie robotstofzuiger met dweilfunctie, ultrasterke zuigkracht (5000 Pa), detecteert kleine obstakels, automatisch leegstation, voor tapijten en dierenharen, App, wit, XU7100/02

 • De robot stofzuigt en dweilt harde vloeren in Ć©Ć©n keer om de fijne stoflaag aan te pakken die elke dag op vloeren opbouwt. Er worden meer kleine stofdeeltjes verwijderd dan met alleen stofzuigen, dus zelfs blote voeten blijven schoon
 • De ultrasterke zuigkracht tot 5000 Pa kan groot vuil zoals kruimels en haar van huisdieren opzuigen. De robot verhoogt de zuigkracht (vier niveaus) wanneer deze op een tapijt of vloerkleed is gereden om kleine stofdeeltjes diep daarin te vangen
 • Nooit meer controleren of er geen rommel ligt ā€“ de geavanceerde sensoren zullen kleine voorwerpen op zijn route, zoals schoenen of speelgoed, detecteren. De robot maakt dicht daaromheen schoon zonder vast te raken of tegen dingen te stoten
 • Maximale vloerdekking: 360Ā° lasernavigatie (LiDAR) scant het huis en zoekt de efficiĆ«ntste route van kamer naar kamer, rond meubilair en diep in hoeken zodat geen enkel gebied wordt gemist. De robot (hoogte 97 mm) reinigt ook onder banken en bedden
 • Lange batterijduur: de robot kan tot 180 minuten of meer dan 185 mĀ² schoonmaken op Ć©Ć©n lading van de krachtige 5200 mAh lithium-ion-accu, keert automatisch terug naar het station om op te laden en gaat verder met schoonmaken waar hij is gebleven
Bestseller Nr. 3

Roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie, extreme zuigkracht van 5500 Pa, 3D-kartering, kaartsysteem voor woningen met meerdere verdiepingen, alles-in-Ć©Ć©n dockingssysteem

 • All-in-One dockingssysteem en de meest geavanceerde reinigingstechnologieĆ«n. Vergeet poetsen - echt waar! Roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie, zelflegend zuigstation, zelfwassend, zelfdrogend, zelfreinigend en zelfnavullend. Met het roborock all-in-one dockingssysteem voldoet de roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie aan alle voorwaarden, zodat je je handen vrij hebt en je tijd slimmer kunt gebruiken.
 • Reactive 3D-obstakelomzeiling, PreciSense LiDAR-navigatie. Je robotstofzuiger met afzuigstation Q Revo robotstofzuiger ontwijkt intelligent obstakels en potentiĆ«le gevaren. Het gestructureerde 3D-licht en een infraroodbeeldtechniek maken dat mogelijk. Voor een automatische, ononderbroken reiniging op de achtergrond. Onze Roborock vindt de snelste weg naar vuil: bij de eerste doorloop maakt hij een gedetailleerde kaart via het PreciSense-LiDAR-navigatiesysteem en werkt deze elke keer bij
 • Intelligente app: met de 3D-kaart bouw je je huis virtueel nauwkeurig na en voeg je zelf meubels toe om een gedetailleerde kaart van je huis te maken. Je kunt in de Roborock-app ook onzichtbare muren tekenen om bepaalde gebieden van de reiniging uit te sluiten. Detecteert automatisch niveauverschillen in je huis. Plaats de robotstofzuiger gewoon op de grond. Er worden maximaal vier verdiepingen ondersteund.
 • Je Roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie kan voor de eerste reinigingstaak een kaart tot 6 keer sneller maken, herkent tegelijkertijd trappen en plaatsen waar hij vast kan blijven zitten en stelt deze voor als no-go-zones.
 • - - - Opmerking: 2,4 GHz WLAN vereist voor app-verbinding.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente VacuĆ¼mrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt

 • ā¤ļø 怐Sterke zuigkracht Ultradunne schaal怑M213 Robotstofzuigers gebruikt een hoogwaardige motor, zuigkracht tot 2200 Pa, laag geluidsniveau, dierenhaar, zeer stil tijdens het slapen. De stofzuiger is slechts 28 cm breed en slechts 7,8 cm dik.Door het kleinere formaat kan de robot gemakkelijk in kleine ruimtes stofzuigen. Het is perfect voor krappe ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • šŸ‘ 怐FreeMove 2.0-technologie怑De ingebouwde 6D anti-collision infraroodsensor helpt Robotstofzuigers de omringende situatie 360 ā€‹ā€‹graden te detecteren. De voorkant is uitgerust met 13 elektronische sensoren met een hogere gevoeligheid, die Robotstofzuigers effectief kunnen helpen bij het detecteren van vastzittende gebieden en automatisch het reinigingspad aanpassen.
 • šŸŽØ 怐Eenvoudig reinigingsproces met doekjes怑M213 Robotstofzuigers wordt geleverd met 5 gratis natte doekjes, u kunt ze installeren om Robotstofzuigers met reinigingsfunctie te krijgen. De doekjes laten geen watervlekken achter na het reinigen van de vloer.
 • šŸ’Ŗ怐Geen roterende borstelkop怑Traditionele robotstofzuigers met roterende borstelkop zijn erg vervelend om het haar dat rond de roterende borstel is gewikkeld schoon te maken. M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos zuigmondstuk, dat haar en stof direct in een grote prullenbak van 500 ml kan zuigen.Het is uitgerust met twee zijborstels en heeft een sterke zuigkracht van 2200Pa, wat erg handig en effectief is.
 • šŸ”‹ć€Super Endurance怑 Uitgerust met 1800 mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, volledig opgeladen reinigingstijd kan 100 minuten bereiken, opladen en ontladen kan 5000 keer bereiken, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, gebruik op elk moment
UitverkoopBestseller Nr. 5

EUREKA NERE10S Robotstofzuiger met dweilfunctie en automatische lediging, 180 minuten looptijd, zuig- en dweilrobot, robot 4000 Pa met afzuigstation, LiDAR-navigatie, hindernisvermijding, zwart

 • 45 dagen zonder reiniging: de Eureka NERE10s robotstofzuiger is uitgerust met een automatisch 2 liter stofafzuigstation en een milieuvriendelijke stofemmer in plaats van stofzakken. Deze configuratie kan tot 45 dagen stof en vuil verzamelen/opslaan. Daardoor wordt handmatig legen overbodig en secundair vuil vermeden. Geniet van een milieubewust en schoon huis.
 • Nauwkeurige liDAR-navigatie en obstakelvermijding: als geavanceerde robotstofzuiger maakt de NERE10s nauwkeurige kaarten van je huis, voorkomt obstakels en garandeert zo een efficiĆ«nte reiniging. Met LiDAR-navigatie en SLAM-algoritmen tekent hij dynamische kaarten en plant hij intelligente routes.
 • 4000 Pa sterke zuigkracht en 180 minuten gebruiksduur: de NERE10s is een robotstofzuiger met dweilfunctie met vier instelbare zuigstanden, die dankzij zijn indrukwekkende zuigkracht van 4 kPa in staat is om diep in tapijten te bereiken en vuil, vuil, dierenharen en andere resten op harde oppervlakken grondig te verwijderen. Een grote 5200 mAh batterij maakt een continue reinigingstijd van maximaal 180 minuten mogelijk.
 • Intelligente automatische dweilfunctie van 10 mm: onze dweilrobot is uitgerust met een intelligent systeem dat de dweilplaat automatisch met 10 mm tilt als een tapijt wordt gedetecteerd of het apparaat buiten het reinigingsgebied gaat. Dit voorkomt krassen en watersporen in niet te reinigen gebieden.
 • Intelligente toepassingsprogramma's: profiteer van de krachtige functies van de zuigdweilrobot met afzuigstation, inclusief automatische tapijtopname, no-go-zone/virtuele muurinstelling, app-/spraakbesturing en geplande reiniging. Je kunt de reinigingsmodus en het tijdschema via de Eureka-app op afstand bedienen en de robotstofzuiger rechtstreeks via spraakassistenten zoals Alexa of Google Assistant bedienen.
Bestseller Nr. 6

roborock Q5 Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie, 5500Pa Zuigkracht, DuoRoller Borstel, LiDAR Navigatie, Robot Stofzuiger met 240 min Werktijd, Slimme No-Go Zone, Perfect voor Huisdierhaar (Zwart)

 • DuoRoller Borstel en 5500Pa Sterkere Zuigkracht voor Indrukwekkende Schoonmaak - Door toepassing van Roborock's nieuwste DuoRoller Borsteltechnologie en dankzij 5500Pa extreme zuigkracht, verwijdert de Q5 Pro effectief vuil van verschillende soorten vloeren en bereikt een diepere reiniging op tapijten, waardoor het haar beter wordt opgenomen en er minder klitten ontstaan. Het is een ideale keuze voor gezinnen met huisdieren.
 • Gecombineerde grote vuilnisbak & watertank - 770 ml grote vuilnisbak kan het hele huis gemakkelijk aan. De Q5 Pro heeft een ruime vuilnisbak van 770 ml aan boord en wordt aangedreven door een batterij die lang meegaat. Hij kan lange haren van huisdieren efficiĆ«nt aan en levert 240 minuten en 3767 mĀ² non-stop schoonmaken op Ć©Ć©n lading, zodat uw hele huis kan worden schoongemaakt met een minimale ledigingsfrequentie. Door de combinatie van de grote vuilnisbak en het waterreservoir kunt u vaker schoonmaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over legen of bijvullen.
 • Maak slimmer schoon met PreciSense LiDAR-navigatie - PreciSense LiDAR-navigatie met 3D-mapping maakt schoonmaken nauwkeurig. Het PreciSense LiDAR-navigatiesysteem is het brein achter Q5 Pro. Het beschikt over een snelle mapping functie, die kan scannen en gedetailleerde kaarten kan maken in enkele seconden, om een optimale route te vinden om uw huis schoon te maken. 3D Mapping ondersteunt het bekijken van uw huis in 3D en het toevoegen van meubels, dierenbenodigdheden en vloermaterialen om uw huis virtueel opnieuw op te bouwen.
 • Gelijktijdig stofzuigen en dweilen - biedt effectieve reiniging. Met een SnapMop-systeem van 180 ml kan de Q5 Pro gelijktijdig stofzuigen en dweilen om fijn vuil te verwijderen dat bij stofzuigen alleen misschien over het hoofd wordt gezien. Het systeem ondersteunt 2 watertoevoerinstellingen en het afneembare ontwerp van de mop maakt het flexibel genoeg om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen.
 • Zwevende, volledig rubberen borstel in meerdere richtingen - Een volledig rubberen borstel is sterk bestand tegen haarklitten, waardoor hij ideaal is voor lang haar en haren van huisdieren. Dankzij het ontwerp in meerdere richtingen kan de borstel dichter bij de vloer worden geplaatst voor een diepere en efficiĆ«ntere reiniging.
Bestseller Nr. 7

Lubluelu Robotstofzuiger met Dweilfunctie 3-1, 4500Pa Stofzuigrobot met Lasernavigatie, 54 dB Stofzuigrobot met Anti-Sifontechnologie, 150 Min Looptijd, APP-Besturing, 24 No-Go Zones (SL68)

 • 怐Eerste onderscheiding怑: De Lubluelu stofzuigrobot SL68 met dweilfunctie werd voor het eerst bekroond met de French Design Award 2024, een erkenning voor ons productontwerp. We richten ons op innovatie om onze klanten nog betere producten te kunnen bieden.
 • 怐Watertank verbetering: Anti-siphon technologie怑: De vacuĆ¼m robot maakt gebruik van innovatieve anti-siphon technologie in de watertank, door middel van deze verbeterde technologie kan niet alleen effectief verlichten van de vervorming of rotten probleem van houten vloeren als gevolg van waterlekkage, maar ook het oplossen van de corrosie probleem van het laadstation als gevolg van waterlekkage.
 • 怐360Ā°Nauwkeurige LIDAR-navigatie怑 Realtime kartering combineert precisielasertechnologie en geavanceerde sensoren, onze robotstofzuiger is 3 keer* sneller dan standaard LDS-kartering. Het laserbereik van 8 m past zich aan verschillende complexe thuisomgevingen aan en maakt snel tot 5 kaarten. Geen enkel gebied wordt gemist en de schoonmaakefficiĆ«ntie bedraagt meer dan 85%*. *Gebaseerd op Lubluelu Labs, werkelijke prestaties kunnen variĆ«ren in andere omgevingen.
 • 怐3-in-1: Stofzuigen, dweilen, vegen怑De robotstofzuiger maakt gebruik van een nauwkeurige microgestuurde waterpomp die een hoge/middelmatige/lage watertoevoer, nat en droog ondersteunt. Als je de Y-schoonmaakstand inschakelt, kun je echt handmatig dweilen simuleren voor schonere vloeren.
 • 怐4500Pa Krachtige zuigkrachtļ¼Œ90-150Min looptijd怑Met de Japanse high-speed BIDC motor heeft de robotstofzuiger een zuigkracht tot 4500Pa* met 3 instelbare niveaus. Batterijlevensduur tot 150* minuten bij minimale zuigkracht. Of het nu een houten vloer, keramische vloer of tapijt is, de zijborstel en rolborstel kunnen dubbele diensten bewijzen om stof, vuil en haren uit alle hoeken van je huis te verwijderen. *Gebaseerd op Lubluelu Labs, de werkelijke prestaties kunnen variĆ«ren in andere omgevingen.
Bestseller Nr. 8

roborock Originele Qrevo serie Antibacterieel, roterende dweildoek, robotstofzuiger met dweilfunctie, afzuigstation, 4 stuks

 • Antibacterieel chenille-materiaal: flexibel aan de grond aanpasbaar. Laat het water gelijkmatig doorsijpelen, zodat het vuil wordt verwijderd. Goede zachtheid beschermt de vloer effectief, geschikt voor verschillende vloeren, zoals vinyl, parket, laminaat, tegels enzovoort.
 • Eenvoudig in gebruik: de doekjes zijn ontworpen voor roborock Qrevo robotstofzuigers. En ze passen perfect met de roborock Q Revo dweilrobot. Je hoeft de doeken alleen aan de houding te monteren en dan te starten.
 • Bescherming voor het hele gezin: gebruik een roborock Qrevo dweilpad om stof effectief op te zuigen. Door het gebruik van antibacteriĆ«le materialen kunnen geuren effectief worden verminderd. Na voltooiing van het reinigingsproces heb je een schoon en fris huis.
 • Vergemakkelijking in het huishouden: de automatische reiniging en het drogen van de mopshond van roborock Qrevo robotstofzuiger maakt het mogelijk om de mop na het reinigen van de vloer zelfstandig te wassen. Met de warme lucht drogen behoudt de geur van frisheid en netheid.
 • Compatibel met roborock Qrevo robotstofzuiger met dweilfunctie afzuigstation. 4 stuks per verpakking. In combinatie met roborock-reiniger is het effect nog beter.
Bestseller Nr. 9

Lefant M210P Robotstofzuiger, superslank, WLAN-robotstofzuiger, compatibel met Alexa spraakbediening, stofzuiger, robot, zelfoplading, stil voor huishoudelijke reiniging, dierenharen, stof/tapijt

 • Klein lichaamsdesign: het all-in-one lichaamsdesign is compact, met een diameter van 28 cm en een hoogte van 7,85 cm. Deze verbeterde Lefant M210P robotstofzuiger is ideaal voor huishoudens met huisdieren, de robotstofzuiger werkt onder of rond bedden, banken en andere meubels voor een grondige reiniging en een zeer lage uitvalpercentage.
 • Meerdere reinigingsmodi: de slimme robotstofzuiger ondersteunt een groot aantal reinigingsmodi, waaronder 1 reiniging van de harde punten. ā‘” Randreiniging ā‘¢ handmatige besturingsrichting ā‘£ geplande afspraak ā‘¤ intelligente reiniging. Kies naar behoefte via de app tussen verschillende modi en het zuigvermogen, zo eenvoudig is de reiniging
 • Tapijtdruk en stil stofzuigen: de leefant zuigrobot verhoogt automatisch de zuigkracht met 3 keer op het tapijt en de reinigende werking van het tapijt is beter. De robotstofzuiger zuigt met zachtere, meestal witte ruis, irriteert je baby's en huisdieren niet meer.
 • Verbeterde navigatie keert automatisch terug naar het laadstation. De M210P-robotstofzuiger heeft de automatische laadfunctie verbeterd en de laadefficiĆ«ntie is met 90% verhoogd. Als de reiniging is voltooid of de stroomvoorziening zwak is, schakelt de robotstofzuiger automatisch terug naar het laadstation, zodat hij niet meer verloren gaat.
 • 怐Snelle netwerksnelheid怑: de M210P robotstofzuiger breidt het bluetooth-verdelingsnetwerk uit, hotspot + bluetooth-verdelingsnetwerkefficiĆ«ntie is 1 keer hoger, de robotstofzuiger kan via de app en spraakopdrachten van Alexa en Google Assistant worden aangestuurd. Gebruik de Lefant app om reinigingspaden te bewaken, de reiniging te plannen, het zuigvermogen aan te passen, de reinigingsmodus te veranderen enz. (opmerking: slechts 2,4 GHz WLAN).
Bestseller Nr. 10

Roborock S8 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, Dubbele Borstel&6000Pa Zuigkracht&3D Gestructureerd Licht, Stofzuiger Robot met WiFi/Alexa/APP (Upgrade voor Roborock S7)(Zwart)

 • 怐6000Pa Zuigkracht怑Huishoudelijke robotstofzuigers S8 heeft meer zuigkracht dan elke vorige roborock robotstofzuiger, met een maximum van 6000 Pa. Dat is meer dan het dubbele van de roborock S7. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 怐DuoRoller borstel怑Roborock S8 reinigingsrobot heeft Dual Rubber Main Brush die effectief vuil en kleine stofdeeltjes kan verwijderen, haarklitten kan verminderen en kan vegen. Verschillende reinigingsmodi laat uw huis schoner zijn dan ooit tevoren.
 • 怐Upgrade Dweilsysteem 怑 S8 robotstofzuigers met sonisch dweilen dat tot 3.000 keer per minuut schrobt en de mop optilt tot 5 mm om opgedroogde vlekken dieper te verplaatsen.
 • 怐Hoge intelligentie怑 Uitgerust met 3D Structured Light obstacle sensing, een proces dat gebruik maakt van een patroon geprojecteerd op een scĆØne en patroon vervorming gebruikt om obstakels nauwkeurig te herkennen om S8 robotstofzuiger slimmer te laten denken, en sneller te laten werken, gemakkelijker dan ooit.
 • 怐Precisie Navigatie Systeem怑Precisie Navigatie Systeem maakt gedetailleerde kaarten om een optimale route te vinden voor een snellere reiniging. De S8 Zelfopladende robotstofzuiger kan automatisch gemakkelijk vast te raken plaatsen detecteren en tekent onzichtbare muren in de Roborock app om no-go zones in te stellen.
UitverkoopBestseller Nr. 11

roborock S8 Pro Ultra Robotstofzuiger met dweilfunctie, Automatisch Drogen, Dweilen, Zelf Legen, Zelf Bijvullen, Hefbare Dubbele Borstel & Sonische Mop, 6000Pa Zuigkracht, 3D-hindernisomloop (Wit)

 • Vergeet echt schoonmaken - Met het alles-in-Ć©Ć©n docking systeem van roborock kan de S8 Pro Ultra het mopwas- en droogproces automatisch voltooien, waardoor schimmelgroei en onaangename geurtjes worden voorkomen. De automatisch leeglopende grote stofzak kan tot 7 weken stof vasthouden. Het dock reinigt zichzelf en vult de watertank van de robot voor je bij, waardoor het dweilbereik wordt uitgebreid tot 300 mĀ².
 • Dubbele borstels, dubbele reiniging - roborock's nieuwste dubbele rubberen borstelsysteem zorgt voor een schoner effect in Ć©Ć©n keer en minder haarklitten. De krachtigere 6000Pa zuigkracht drijft de robotstofzuiger aan om sneller vuil, haar, stof en meer van harde vloeren en tapijten op te zuigen.
 • Vernieuwd VibraRise 2.0 mopsysteem - De VibraRise 2.0 verbetert de vibratiemodule van 1 zone naar 2 zones en biedt een bredere mopzone, tot 3000 keer per minuut snel schrobben en meer dan 6N consistente mopdruk. Vlekken van frisdrank tot opgedroogde vlekken en meer kunnen diep en effectiever worden gereinigd.
 • Tilbare borstels en moppen bieden meer - De hefbare borstels en mop kunnen stofzuigen en dweilen scheiden in Ć©Ć©n schoonmaakbeurt, maximaliseert de schoonmaakeffectiviteit voor verschillende taken zoals het reinigen van tapijten en harde vloeren, en voorkomt dat er vlekken achterblijven na een schoonmaakbeurt. Als er een drempel wordt ingesteld in de app, worden de borstels en mop automatisch opgetild om de robot te helpen deze drempel te overwinnen.
 • Reactieve 3D Vermijding van obstakels - Met 3D gestructureerd licht en infrarood beeldtechnologie is roborock S8 Pro Ultra slim genoeg om onbekende objecten op de vloer te identificeren, hun grootte en locatie te bepalen en ze te omzeilen in zowel lichte als donkere omgevingen. In combinatie met LiDAR-navigatie en 3D-mapping worden gedetailleerde kaarten gegenereerd voor een nauwkeurigere reiniging op maat.
UitverkoopBestseller Nr. 12

MEDION Robotstofzuiger E32 SW, Model 2021, dweilfunctie, 120 min. werktijd, 2in1 robotstofzuiger voor vloeren tegels, allergie en dierenhaar geoptimaliseerd, afstandsbediening, laadstation, MD 18503

 • Robotstofzuiger E32 SW: voor het reinigen van stof, haar en pollen, met programmeerfunctie, 120 min. looptijd en automatisch opladen.
 • Vervangt stofzuiger en dweil: je hebt de vrije keuze tussen zuig- en dweilfunctie voor echt schone vloeren.
 • Levensduur van de batterij: Met een werktijd tot 120 minuten per lading is de robot bijzonder efficiĆ«nt en reinigt hij zelfs grote oppervlakken zonder te pauzeren om op te laden.
 • Reinigingsmodi: Met de flexibele keuze tussen verschillende reinigingsmodi werkt de robot altijd precies zoals je wilt.
 • Leveringsomvang: MEDION Robotstofzuiger E32 SW (MD 18503), afstandsbediening (incl. batterijen 2 x AAA), laadstation, 2 filters, 2 zijborstels, 2 reservezijborstels, reinigingsborstel, waterreservoir, houder, 2 reinigingsdoeken.
Bestseller Nr. 13

Vactidy Nimble T8 2-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigkracht, stofzuiger robot met dweilfunctie, 120 minuten looptijd, dweilrobot met Alexa & app & Siri, dierenharen voor tapijten

 • 2-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie: robotstofzuiger met 3000 Pa sterke zuigkracht verwijdert snel stof en vuil op harde vloeren en laagpolige tapijten en verwijdert tegelijkertijd efficiĆ«nt vlekken en vloeistoffen met de dweilfunctie. De dweilrobot is uitgerust met een stofreservoir van 250 ml en een waterreservoir van 230 ml, dat voldoende volume biedt voor een volledige reiniging. Vrij instelbaar met 4 waterdebietstanden om de vochtigheid van de dweilpad te controleren.
 • Verbeterde navigatie en obstakelvermijding: GyroNav Tech reduceert effectief obstakels dankzij de obstakelvermijdingsfunctie. De robotstofzuiger is uitgerust met 3 vloersensoren en 2 anti-botsingssensoren, die trappen en obstakels intelligent identificeren.
 • 4 reinigingsmodi: de robotstofzuiger kan via de afstandsbediening en app flexibel tussen 4 reinigingsmodi schakelen. De zigzag-reinigingsroute maximaliseert de reinigingsafdekking, vermindert gemiste scans en voldoet aan je dagelijkse reinigingsbehoeften. (1) Willekeurige reiniging (2) Ruimtereiniging: zigzagrouteplanning (3) Randreiniging (4) vlekkenreiniging.
 • Slank en stil design: compact en slank met een hoogte van 7,3 cm, waardoor de robotstofzuiger onder meubels en zich om moeilijk bereikbare hoeken kan bewegen. Stille reiniging, met minder dan 60 dB in stille modus - een vergelijkbaar geluidsniveau als bij een elektronische tandenborstel.
 • Tapijtherkenning: de zuig- en dweilrobot schakelt bij het stofzuigen op het tapijt automatisch over naar de Max-modus en kan een hoogte van minder dan 15 graden beklimmen. In vergelijking met het model met slechts Ć©Ć©n zuigaansluiting heeft de T8 met zijn rolborstel een sterkere grip op tapijten en neemt diep verborgen vuil effectiever op.
UitverkoopBestseller Nr. 14

ECOVACS DEEBOT T30S Combo Complete robotstofzuiger met dweilfunctie, accustofzuiger, all-in-one reinigingsstation, 11000Pa, ZeroTangle technologie, TruEdgeā„¢ randreiniging, warm water dweilen

 • Alles moeiteloos reinigen: de Deebot T30S Combo Complete bevat 4 verschillende borstelkoppen: Mini Power borstel, platte borstel, spleetmondstuk en de ZeroTangle powerborstel met verlengslang, alles in Ć©Ć©n dockingstation. Geniet moeiteloos van een uitgebreide, alles-in-Ć©Ć©n reinigingservaring van vloer tot meubels.
 • Verbeterd all-in-one omni-station: het nieuwe multifunctionele station ondersteunt het uitwassen van de dweilen met 70 Ā°C heet water, laat automatisch stof en vuil water leeglopen. Hij voert bovendien het heteluchtdrogen van de dweilen over. Het dubbele afzuigsysteem maakt het mogelijk om de twee stofzuigers hun stofreservoir in de grote stofzakken van het basisstation te legen. Dit Omni-station bereidt je DEEBOT T30S Combo Complete altijd perfect voor op het volgende reinigingsproces. Comfortabel en altijd klaar voor gebruik.
 • [ZeroTangle tegen haarklitten] Neem afscheid van klitten haar en vuil. Uitgerust met de ZeroTangle-technologie voorkomt de DEEBOT T30S Combo Complete effectief dat mensen- en dierenharen in de war raken in de hoofdborstel. Dit minimaliseert het benodigde onderhoud en zorgt voor een soepele, continue en efficiĆ«nte reiniging.
 • Adaptieve TruEdge randreiniging: uitgerust met TruEdge-technologie reinigt de DEEBOT T30S Combo Complete randen en hoeken met ongeĆ«venaarde precisie. Door het gebruik van een uitschuifbare arm en geavanceerde algoritmen wordt een nauwkeurigheid van 1 mm aan de randen afgeveegd en de afdekking op moeilijk bereikbare plaatsen met 99% aanzienlijk verbeterd. Geen vlek blijft onaangetast.
 • Superieur zuigvermogen van 11.000 Pa: beleef een nieuw niveau van reinheid met de DEEBOT T30S Combo Complete. Hij beschikt over een geoptimaliseerde luchtstroom en een zuigvermogen van maximaal 11.000 Pa, die een grondige reiniging van speciaal tapijten mogelijk maakt. Geniet van onberispelijke vloeren in het hele huis.
UitverkoopBestseller Nr. 15

Dreame D10 Plus Robotstofzuiger en dweil met 2.5L zelflozend station, LiDAR navigatie obstakeldetectie bewerkbare kaart, zuigkracht 4000Pa, 170min bedrijfstijd, WiFi/APP/Alexa, Helder Wit

 • Na elke reinigingssessie keert de D10 Plus-robot automatisch terug naar de stofafscheider van 2,5 liter om het verzamelde stof geruisloos en nauwkeurig zelf af te voeren
 • DualBoost-technologie vangt stof effectief op zonder verstopping - dankzij twee luchtstroombanen die vuil verwijderen, geuren blokkeren en verstopping voorkomen
 • De D10 Plus kan het huis nauwkeurig in kaart brengen in slechts 8 minuten (100 mĀ²), waardoor obstakels voor een efficiĆ«nte en efficiĆ«nte reiniging worden vermeden, vooral in kamers met weinig ruimte tussen meubels. U kunt scannen binnen een straal van 8 meter en LIDAR-navigatie en een SLAM-algoritme gebruiken voor dynamische kaarten en intelligente routeplanning
 • Via de app kun je de reinigingslocaties en -tijden van de robot instellen en beslissen welke vlekken hij moet vermijden. Met spraakopdrachten kun je de robot starten, pauzeren of stoppen via Google Assistant of Amazon Alexa-integratie, waardoor automatische reiniging nog handiger wordt
 • Krachtige, zelfregulerende zuigkracht dringt diep door in tapijten en reinigt harde oppervlakken van vuil, puin, haren, dierenharen en meer; ideaal voor huishoudens met huisdieren

Robotstofzuigers met dweilfunctie zijn de beste optie voor mensen met huisdieren. Ze kunnen tijd besparen door de vloeren schoon te maken en droog te houden.

Waar let je vooral op bij het kiezen van een robotstofzuiger?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een robotstofzuiger. De eerste is wat voor soort reiniging je nodig hebt om te doen. Als je je tapijten wilt reinigen, moet je er een kiezen met een sterke motor en een sterke zuigkracht die tot diep in de tapijtvezels kan reinigen. De volgende factor is hoe lang het duurt voordat het opnieuw moet worden opgeladen en de levensduur van de batterij van het apparaat. Overweeg ten slotte welke functies u in uw robotstofzuiger wilt hebben, bijvoorbeeld of deze een dweilfunctie heeft of dat deze moet worden verbonden met wifi voor afstandsbediening.

Wat zijn de voordelen van robotstofzuigers met dweilfunctie?

Robotstofzuigers met dweilfunctie winnen aan populariteit in de markt. Ze besparen niet alleen tijd voor gebruikers, maar helpen hen ook hun huis schoon te houden.

Robotstofzuigers met een dweilfunctie worden geleverd met sensoren die detecteren wanneer ze moeten worden schoongemaakt en automatisch de dweilfunctie inschakelen. Ze hebben ook een watertank die kan worden ingeschakeld wanneer het reinigingsproces is voltooid.

De voordelen van robotstofzuigers met dweilfunctie ten opzichte van traditionele stofzuigers zijn onder meer: minder rommel, eenvoudig onderhoud en meer tijdbesparende functies.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van robotstofzuigers met dweilfunctie?

Robotstofzuigers met dweilfunctie worden steeds populairder. Ze hebben een verscheidenheid aan functies, zoals een zelfopladend systeem en een ontwerp met draaibare kop, waardoor het gemakkelijk is om alle hoeken van uw huis schoon te maken.

De belangrijkste kenmerken van robotstofzuigers met dweilfunctie zijn het zelfopladende systeem, het draaibare ontwerp en de vuildetectiesensor.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste robotstofzuigers met dweilfunctie te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze robotstofzuigers met dweilfunctie-koopgids samengesteld.

Het beste robotstofzuigers met dweilfunctie vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste robotstofzuigers met dweilfunctie voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede robotstofzuigers met dweilfunctie-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts Ć©Ć©n factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor robotstofzuigers met dweilfunctie te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van robotstofzuigers met dweilfunctie erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald robotstofzuigers met dweilfunctie zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste Ā¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over robotstofzuigers met dweilfunctie zijn cruciaal ā€“ vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om Ć©Ć©n nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de robotstofzuigers met dweilfunctie kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiƫle aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variƫrend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste robotstofzuigers met dweilfunctie kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.