Beste robotstofzuiger van 2022 (TOP20)

Een robotstofzuiger is een apparaat dat de vloeren van je huis reinigt. Het is een geweldige manier om uw huis schoon te houden, maar u moet beslissen welke het beste bij u past.

Denk bij het kopen van een robotstofzuiger na hoeveel tijd je wilt besteden aan schoonmaken en welke functies belangrijk voor je zijn.

De 20 beste robotstofzuiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
eufy by Anker robotstofzuiger RoboVac 11S (Slim) met BoostIQ, superslanke, sterke zuigkracht van 1300 Pa, geluidsarme werking, zelfopladende robotstofzuiger, reinigt harde vloeren en halfhoge tapijten
 • De hele nieuwe robovac: reconstrueert tot het laagste* (slechts 72 mm hoge) RoboVac en tegelijkertijd met versterkte 1300Pa zuigkracht en geluidsarme functie. Volgens digitale trends de beste robotstofzuiger van het jaar 2018".
 • BoostiQTM-technologie: verhoogt automatisch de zuigkracht op zeer vervuilde of moeilijk te reinigen plaatsen.
 • Krachtige li-ion-batterij: de fantastische capaciteit garandeert enorme prestaties tot 100 minuten** lang non-stop reiniging.
 • Premium functies: dit omvat het anti-krasoppervlak van gehard glas, een infraroodsensor voor effectieve obstakelherkenning en de ultramoderne hoogteovereenkomst ter voorkoming van vallen. Opladen wordt automatisch uitgevoerd. Daardoor is RoboVac altijd klaar voor gebruik.
 • Wat je krijgt: een RoboVac 11S, een afstandsbediening (2 AAA-batterijen worden meegeleverd), een laadstation, een AC-oplader, een reinigingsgereedschap, een extra filterset, 4 zijborstels, 5 kabelbinders, een handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
UitverkoopBestseller Nr. 2
Blaupunkt Bluebot XTREME - LASER - Robotstofzuiger met dweilfunctie, Smart navigatie 360° laser-radar - App + stembesturing, interactieve kaarten voor meerdere etages + NO-GO zones – innovatie 2021
 • NAUWKEURIGE LASER ROBOTSTOFZUIGER MET INNOVATIEF KARAKTER 2021 De uiterst zelfstandige functionerende laser schoonmaakrobot van Blaupunkt scant de volledige omgeving, creëert in real time, interactieve en virtuele kaarten voor meerdere etages (en onthoudt deze). Dankzij de intelligente Smart 360 graden laser-radar met LDS én SLAM technologie vormen obstakels en veranderingen van het vloeroppervlak geen enkel probleem. Laadt automatisch op en hervat op eindpunt van de vorige schoonmaaksessie.
 • INTUITIEVE APP “CREEER NO-GO ZONES” Download de Bluebot app gratis in de Playstore of Appstore. Meld je eenvoudig aan en start direct met het gebruik van je Blaupunkt Smart laser robot. Bestuur je XTreme robot, deel je kamers in, maak tijd + schoonmaakschema’s aan en geef aan in de app waar je robot niet mag komen. En is een deel van je huis extra vies? Geef dit aan in de app en de robot doet de rest. Ook te bedienen met je stem “Google Home en Alexa”, afstandsbediening of op de robot zelf.
 • ELEKTRISCHE + SLIMME DWEILMODULE Naast uiterst precies stofzuigen kan deze schoonmaak innovatie ook dweilen. Dit dweilen is naar een nieuw niveau getild. De dweilmodule wordt elektrisch aangedreven, waardoor er geregeld kan worden hoe nat de dweil moet zijn. Bovendien stopt de module de watertoevoer als de robot in de oplader staat.
 • LAATSTE TECHNISCHE SNUFJES XTREME Een krachtige en instelbare motor en herkent drempels, herkent tapijt, komt met een turbo functie en gaat uiterst efficiënt, secuur en stil te werk. Maakt met groot gemak voor ruim 3 uur schoon op één batterijlading en is uiterst gebruiksvriendelijk. De Smart Blaupunkt laser robotstofzuiger is scherp op schoon met zijn ronddraaiende borstels en het dubbele filter systeem. Is de stof opvang bak vol, is een borstel aan vervanging toe? Deze Smart robot zegt het je.
 • XTREME UITGEBREID ACCESSOIRE PAKKET Laadstation + adapter, Afstandsbediening + 2 AA-batterijen, HEPA-filter, 4 x zijborstel, 2 in 1 combi stof opvangbak (350ml) + 350 ml elektrische watertank, 2 x dweil pad, schoonmaak borstel, gebruikershandleiding, Reeds geïnstalleerd in de robot: primair filter, 600 ml stof opvang box + HEPA filter, borstel zuigmondstuk
UitverkoopBestseller Nr. 3
Ultenic D5s Pro robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000Pa zuigkracht, WLAN robotstofzuiger met laadstation, 3-in-1, Alexa & Google Home & app, ideaal voor tapijten en harde vloeren
 • 【WIFI & spraakbediening】Uitgerust met afstandsbediening, kan ook worden aangesloten op App (Ultenic) om de robotstofzuiger te bedienen, zoals het plannen van een reinigingsplan, het aanpassen van het zuigniveau, het wijzigen van de reinigingsmodus, enz. Compatibel met Alexa en Google Home , die de robotstofzuiger met spraakcommando's kan bedienen.
 • 【Krachtige zuigkracht van 3000 Pa】Met 3 instelbare reinigingssnelheden kun je de zuigkracht tussen 3 snelheden aanpassen aan je behoeften. De maximale zuigkracht kan oplopen tot 3000 Pa, wat gemakkelijk fijnstof, kruimels, vuil, haren van huisdieren, enz. Kan opzuigen.
 • Grote vuilnisbak en watertank: Ultenic D5s Pro robotstofzuiger met een afvalbak van 500 ml kan meer vuil opnemen in één reinigingsproces, zodat je de prullenbak niet vaak hoeft schoon te maken. De D5s Pro ondersteunt de dweilfunctie met de 2-in-1 elektronisch gestuurde watertank (300 ml) en opvangbak (200 ml), wat betekent dat de D5s Pro tegelijkertijd kan vegen en dweilen.
 • Efficiënte, systematische en stille reiniging: slimme robotstofzuiger met verbeterde sensoren creëert een zeer efficiënte reinigingspad voor elke kamer. Reinigt grondig met 3 selectieve reinigingsmodi - randreiniging, vlekreiniging, automatische reiniging kan aan uw verschillende vacuümbehoeften voldoen.
 • 【No-Go-zones】 U kunt een aangewezen gebied met randstroken instellen om uitsluitend daar te reinigen en te voorkomen dat de robot het gebied schoonmaakt dat u niet wilt reinigen (de robotstofzuiger zal tijdens het reinigen de ingestelde limieten niet overschrijden).
Bestseller Nr. 4
Roborock S7 MaxV Ultra Zuig- en dweilrobot met afzuigstation (5100Pa, ReactiveAI 2.0 obstakelvermijding, 180 minuten looptijd, 400 ml stof-/200 ml watertank, ultrasoon wissysteem, app-/spraakbesturing
 • Zuigfunctie met een ultrahoog zuigvermogen van 5100 Pa en beweegbare massief rubberen borstel voor beter contact met de grond
 • Ultrasone dweilfunctie met ruimtespecifieke regeling van de hoeveelheid dweilwater tot 200 m²
 • Laser afstandssensoren (LDS) & KI-dual camera voor een 360° afdekking en obstakelomervaring vanaf 5 x 3,0 cm (B x H) en obstakeloverwinding tot 20 mm (bijv. lijsten, tapijten)
 • Intelligente wegplanning met real-time ruimtekaarten en selectieve individuele ruimteplanning met virtuele zuig- en veegblokkeringszones
 • Besturbaar via smartphone en spraakassistent (bijv. Alexa) / afzuigstation met automatisch leegmaken, bijvullen van water en automatische reiniging van de dweildoek
Bestseller Nr. 5
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S stofzuiger, wit
 • Slimme reiniging: plant intelligente reinigingsroutes
 • Sterke zuigkracht: 4 zuigmodi, 2200 Pa zuigkracht
 • Schoon wassen: instelbaar waterniveau voor de wasstofzuiger
 • Filtratie: krachtige capaciteit voor het filteren van de belangrijkste stofdeeltjes
UitverkoopBestseller Nr. 6
Proscenic M8 Pro Stofzuigerrobot met automatische stofverzameling, Laser Smart Navigation 8.0, Super zuigvermogen 3000 Pa, persoonlijke reiniging, Alexa/App-controle, op tapijten en vloeren, zwart
 • 【Wastechnologie】 De robotstofzuiger M8 Pro reinigt effectief je huis door tegelijkertijd zuigen en wassen. Dankzij het 2-in-1 stof- en waterreservoir met 300 ml kun je het hele huis reinigen, je kunt ook de waterstroom van de robot aanpassen aan je reinigingsbehoeften dankzij de Proscenic app.
 • Automatische stofverwijdering: Proscenic M8 Pro robot, stofzuiger met intelligente stofverzamelaar, hij kan niet alleen het stof in de robot automatisch afstoffen, maar kan ook de stofzuigerrobot tegelijkertijd opladen.
 • 【Individuele reiniging】 Je kunt het reinigingsplan via de Proscenic app maken en opslaan en het vervolgens voor de volgende keer gebruiken. Je kunt mode, zone en reinigingstijd selecteren en instellen.
 • 【Eenvoudige bediening】Met de Proscenic app of Alexa kun je je robotstofzuiger altijd en overal bedienen en bewaken.
 • 【Smart Navi 3.0 multi-etage-lasersysteem Smart Navigation 8.0 maakt de robotstofzuiger scane mogelijk en slaat de onderdelen van de woning op en maakt ook het maken van meertraps cartografie mogelijk.
Bestseller Nr. 7
Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT N8+, robotstofzuiger met automatische lediging, LDS-lasernavigatie, multilevel mapping, APP & Alexa-bediening, huisdierhaarreiniging
 • ➤【Expertise met robots & 2 jaar garantie】Ecovacs zet meer dan 23 jaar expertise en innovatie in het onderzoek van robots. Meer dan 20 miljoen gezinnen over de hele wereld hebben al Ecovacs stofzuigerrobots. ECOVACS missie is: een robot voor elk gezin. (Elke Deebot wordt geleverd met 2 jaar garantie en lokale hotline ondersteuning).
 • ➤【Automatische afzuiging van 2,5 liter】Het grote volume van 2,5 l kan stof en haren gedurende 4 weken lang opnemen, waardoor de noodzaak om de afvalcontainer vaak te reinigen drastisch wordt verminderd, zodat de huisreiniging wekenlang met gemak en rust kan worden genoten.
 • ➤【Nauwkeurige laser-cartering en navigatie】TrueMapping combineert precisie-lasertechnologie en geavanceerde dTOF-sensoren. Dit helpt je om je huis 4 keer sneller te karteren, met een dubbele toename van het detectiebereik en het vermogen om objecten tot 2 mm nauwkeurig te herkennen. Met de gedetailleerde interactieve kaart die wordt gemaakt, zijn nieuwe niveaus van reinigingsefficiëntie en aanpassing met de ECOVACS Home-app mogelijk.
 • ➤ 【Zuigen en dweilen tegelijkertijd】Met een innovatieve elektronische waterpomp en een watertank veeg en zuigt je robot tegelijkertijd op en laat je vloer perfect schoon. Door het gebruik van de nauwkeurige microbesturing van de waterpomp ondersteunt de robotstofzuiger 4 niveaus van de waterdoorlaatinstelling (ultrahoog/hoog/middel/laag), perfect voor verschillende behoeften en vloeren.
 • ➤ 【Max+-modus met verbeterd zuigvermogen van 2300 Pa】Met het geoptimaliseerde zuigkanaalmateriaal en -design optimaliseert het revolutionaire drukhoudersysteem de energie-efficiëntie en zorgt het voor een hoge vacuümdruk bij een verrassend laag geluidsniveau. Het zuigvermogen is verhoogd tot 2300Pa, wat overeenkomt met een toename van 53%* * (*Vergeleken met de serie DEEBOT OZMO 950)
UitverkoopBestseller Nr. 8
iRobot® Roomba® i3552 (i3+) robotstofzuiger op basis van kaarttechnologie met wifi-verbinding en met automatische vuilafvoer - Met dubbele rubber borstels voor alle vloertypen - Voor huisdieren
 • iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of u nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.
 • Slimme navigatie krijgt het werk gedaan Intelligente, navigatie in een rechte lijn maakt gebruik van vloer-volgsensoren voor doelgerichte, logische reiniging in nette patronen. Wanneer de i3/i3+ moet worden opgeladen, gaat hij verder vanaf het punt waar hij was gestopt totdat alles helemaal schoon is.
 • U hoeft maandenlang niet aan stofzuigen te denken. De robotstofzuiger maakt zichzelf schoon, door zijn opvangbak te legen in een AllergenLock stofzak, die vuil van maar liefst 60 dagen kan bevatten, waardoor u twee hele maanden geen omkijken heeft naar het stofzuigen.
 • Kleine stofdeeltjes? Groter vuil? Geen probleem. Geniet van een uitgebreide schoonmaak dankzij dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem met 10x hoger zuigvermogen*, zodat vuil, stofdeeltjes en haren van huisdieren worden verwijderd, waar deze zich ook bevinden. Het borsteltje voor randen en hoeken zorgt voor alle vergeten hoeken.
 • Hij leert hoe u leeft. Luistert naar uw stem. De Roomba i3+-robotstofzuiger analyseert uw schoonmaakroutines om persoonlijke schema's voor te stellen en dankzij de compatibiliteit met Google Assistent en Alexa kunt u de schoonmaak eenvoudig starten met behulp van uw stem. Roomba kan zelfs een extra schoonmaak voorstellen wanneer er veel pollen in de lucht zijn in uw regio of wanneer uw huisdier in de rui is.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Roborock S7+ Zuig- en dweilrobot + afzuigstation (zuigvermogen 2500 Pa, 180 minuten batterijduur, 470 ml stofreservoir, 300 ml watertank, geluids-/auto-lifting-dweiltechnologie, app-/spraakbesturing), wit
 • Zuigfunctie met een ultrahoog zuigvermogen van 2500 Pa en meegeleverd afzuigstation met maximaal 6 weken stofopnamecapaciteit en optioneel gebruik van stofzuigerzakken
 • Innovatieve ultrasone technologie laat de wisser tot 3000 keer per minuut trillen met een drukgewicht van 600 g
 • Automatisch optillen van het dweilopzetstuk bij tapijten
 • Laserafstandssensoren (LiDAR) voor een 360 graden afdekking
 • Aparte zuig- en dweilinstellingen voor verschillende ruimtes en vloeren met virtuele muren en volgens schema
Bestseller Nr. 10
Accessoires, reserveonderdeel voor Roborock S7, T7, T7 Plus robotstofzuiger, hoofdborstel, filter en zijborstel
 • Geschikt voor:
  voor Roborock S7 T7 T7 Plus robotstofzuiger.
 • Inhoud van de levering:
  2 stuks. Hoofdborstel: 4 stuks Hepa-filters.
  4 zijborstels.
  3 stuks mopdoeken.
  1 stuk reinigingsgereedschap.
 • Materialen en installatie:
  Het bestaat uit geavanceerde milieuvriendelijke materialen, zodat het bestand is tegen een sterkere impact om het vacuüm te beschermen. Duurzaam en eenvoudig te installeren.
 • Gebruikstips:
  Als je de reserveonderdelen regelmatig kunt reinigen en vervangen, zou de stofzuiger de hele tijd zijn piekvermogen behouden en de levensduur van de stofzuiger verlengen.
 • Garantie:
  Ons doel is om u een uitstekende klantenservice en een product van hoge kwaliteit te bieden. Als je problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zullen ons best doen om je te helpen.
Bestseller Nr. 11
iRobot Roomba e5154 Robotstofzuiger met wifi-verbinding met dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen - Ideaal voor huisdieren - Gepersonaliseerde suggesties - Geschikt voor spraakondersteuning
 • 3-staps schoonmaakkracht - Het 3-staps reiniginssysteem met dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen stofzuigt hardnekkig vuil en biedt 5x meer zuigkracht*.
 • Robots die vooruit plannen - Onze robots leren uw schoonmaakwensen en bieden persoonlijke aanbevelingen om schoonmaaktaken automatisch te plannen of stellen tijden voor wanneer uw huis vaker moet worden schoongemaakt, bijvoorbeeld wanneer huisdieren in de rui zijn of allergieën de kop opsteken.
 • Werkt met uw spraakassistent - Dankzij de compatibiliteit met spraakassistent via Google Assistant en apparaten met Alexa, reinigt de e-serie uw huis aan de hand van het geluid van uw stem *Werkt met apparaten met Google Home en Alexa Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of zijn dochterondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC
 • Detecteert en elimineert vuil - DirtDetect sensoren waarschuwen uw robot over vuilere gebieden van uw huis, zoals plekken waar veel gelopen wordt, zodat hier grondiger wordt schoongemaakt.
 • Intelligente sensoren leiden de robotstofzuiger onder en rondom meubilair om uw vloeren grondig schoon te maken. Hierdoor valt de robot ook niet van de trap.
Bestseller Nr. 12
Robotstofzuiger met afzuigstation, 3000 Pa, robotstofzuiger met dweilfunctie, 120 minuten looptijd met Alexa app-besturing voor dierenharen, tapijten en hardhout, zwart
 • Stofzuigerrobot met afzuigstation: nadat M203 de hele woning heeft gereinigd, keert hij terug naar de basis. Het afval in het robotstofreservoir wordt bij het afzuigstation automatisch in de 3000 ml stofzak geleegd. Nooit meer stof en afval aanraken
 • Stofzuigerrobot met dweilfunctie: de M203 is uitgerust met een 300 ml stofemmer en een waterreservoir van 250 ml, die tegelijkertijd kan vegen, vegen en zuigen. Het elektrische dweilsysteem kan de intensiteit van het water nauwkeurig regelen.
 • 3000 Pa sterke zuigkracht: 4 zuigstanden regelen, de robotstofzuiger zuigt moeiteloos vuil, dierenharen en zelfs onmerkbaar stof, dat diep in het tapijt verborgen is. Het houdt je huis schoon en netjes.
 • Smart app op afstand: via de app kun je je robotstofzuiger altijd en overal bedienen. Je kunt de reiniging plannen, stofzuigen, weergaven en meer selecteren. De M203 werkt ook met Alexa en Google Home.
 • Automatische tapijtdetectiemodus: de veegmachine detecteert tapijt en vloer automatisch en past dan de zuigmodus aan. Tapijtoppervlakken, verhoog de zuigkracht voor een grondige reiniging. Bereik een hard vloeroppervlak en keer terug naar normaal stofzuigen.
Bestseller Nr. 13
Laresar Robotstofzuiger met 3000 Pa zuigkracht 7 cm ultradunne robotstofzuiger met dubbele navigatie, 2-in-1 zuigen en dweilen, ideaal voor dierenharen, tapijten harde vloeren
 • Effectieve reiniging met 3000 Pa sterke zuigkracht en 7 cm ultradunne behuizing. De 3000 Pa sterke zuigkracht verwijdert betrouwbaar stof, haren, dierenharen en fijnstof. Dankzij het unieke 7 cm ultradunne behuizing en de sensorafdekking komt het apparaat probleemloos in elke hoek en onder de bank. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat onze Laresar robotstofzuiger een plek over het hoofd ziet.
 • Nauwkeurig met geavanceerde dubbele navigatie: dankzij de geïntegreerde gyro- en padtracking-navigatie verschilt deze moderne dubbele navigatie van andere stofzuigerrobots die slechts één navigatie hebben. De supersensorische dubbele navigatie verbetert de reinigingsefficiëntie van de Laresar robotstofzuiger met ongeveer 30%, omdat de "Z"-vormige routebeweging het hele huis nauwkeuriger kan meten.
 • 【Stofzuigen en dweilen 2-in-1】In tegenstelling tot andere robotstofzuigers met slechts één functie kan de Laresar robotstofzuiger niet alleen stofzuigen, maar door de aankoop van een extra watertank (artikelnummer: B09HC6B44R) en een dweildoek (art.nr.: B09HC6Q6QS) ook een reinigingsfunctie uitvoeren. De reinigingsmodus kan op elk moment worden omgeschakeld. Zo krijg je twee apparaatfuncties voor de prijs van één.
 • 7 cm slank: Grande1 is bedekt met sensoren en heeft geen uitsteeksels aan de bovenkant. Op deze manier bedraagt de totale dichtheid slechts 7 cm, zodat de veegmachine geschikt is voor huishoudelijk gebruik. De ultradunne behuizing biedt toegang tot lage ruimtes zoals banken en onderbedden en zorgt voor extra reinigingskracht.
 • 150 min werktijd en verbodszones met speciale strips: uitgerust met een 3200 mAh batterij voor een langere gebruiksduur van 140 minuten, zodat hij ook geschikt is voor een groot huis. Hij keert automatisch terug naar het laadstation als zijn prestaties afneemt of hij zijn werk heeft beëindigd. Bovendien kun je met een speciale strip van 2 m je verboden zone instellen die de stofzuiger moet en, zoals een zone voor de huisdier.
Bestseller Nr. 14
iRobot Accessoires Onderhoudsset - Geschikt voor alle e- & i-serie robotstofzuigers
 • Originele onderhoudsset voor iRobot Roomba e- en i-Series
 • Eenvoudig vervangen van rubberen extractoren, filters en zijborstels
 • Inhoud: 3 zijborstels, 3 hoogrenderende AeroForce-filters, 1 set van twee rubberen (groene) borstels
 • iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of u nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.
Bestseller Nr. 15
DingGreat Vervanging voor DEEBOT OZMO 920/ ECOVACS DEEBOT OZMO 950 Robotstofzuiger Accessoirekit Pakket met 1x hoofdborstel, 3x filter, 4x microvezeldoek, 6x zijborstels
 • Reserveonderdelen compatibel voor Ecovacs DEEBOT OZMO 920 / ECOVACS DEEBOT OZMO 950 robotstofzuiger. (Bevestig uw robotmodel voordat u koopt)
 • Filters verminderen het binnendringen van stof en helpen de lucht van stof, allergenen en andere deeltjes te verwijderen. Zijborstel reikt tot diep in hoeken en randen om meer vuil, stof en vuil te verwijderen.
 • De microvezel dweilpad heeft een sterke waterabsorptie, het kan vuil op harde vloeren gemakkelijk grondig verwijderen.
 • Warme tips: Als de zijborstels door verzending verbogen zijn, herstel ze dan door ze enkele minuten in warm water te weken. Het heeft geen invloed op de kwaliteit en prestaties.
 • Pakket omvat: 1x hoofdborstel, 3x filter, 4x microvezeldoek, 6x zijborstels.
Bestseller Nr. 16
Roborock S7 Robot met Alexa 2500Pa App Monitoring Multi-Level Mapping Tapijtdetectie Drijvende vloeren borstel Automatisch heffen Intelligente stofzuiger voor huisdieren,harde,zwart
 • HyperForce-afzuiging: S7-robot combineert 2500 Pa hyper-force-afzuiging met een constante druk van bijna 600 g levert, schrobt tot 3.000 keer per minuut, waardoor vloeren diep en effectief worden gereinigd.
 • Intelligente reiniging: deze stofzuiger maakt gebruik van ultrasoon geluid, de dweil gaat omhoog wanneer tapijt wordt gedetecteerd, aangemeerd en afgewerkt, u kunt harde vloeren dweilen en tapijten stofzuigen in één keer en voorkomt lelijke vuile strepen. Nauwkeurige LiDAR-navigatie maakt gedetailleerde kaarten en identificeert uw kamers op maximaal vier niveaus. Instellen van no-go zones en onzichtbare muren om de toegang tot probleemgebieden te beperken.
 • Opgewaardeerde zwevende en volledig rubberen borstel: de spiraalvormige mesjes van de volledig rubberen borstel bewegen beter, waardoor de weerstand tegen het in de war raken van het haar wordt verbeterd. Het is duurzamer. De nieuwe zwevende hoofdborstel van de veegmachine volgt de grond strak, zelfs op oneffen oppervlakken, voor een betere reiniging.
 • Groter en duurzamer: een vuilnisbak van 470 ml kan dag na dag stof worden opgeborgen. Een watertank van 300 ml kan in één sessie tot 200 m2 6 diep reinigen. Alles wordt aangedreven door een Li-ionbatterij van 5200 mAh die tot wel 3 uur kan blijven branden na één keer opladen.
 • Totale controle binnen handbereik: App, Amazon Alexa en Siri Shortcuts-bediening, controle van exacte dweil- en stofzuigroutes en tapijten, aanpassing van zuigkracht, trillingssterkte, reinigingssequentie en waterniveau. Op bepaalde tijden specifieke kamers schoonmaken en kiezen wat het beste voor u is. Kinderslot kan gemakkelijk voorkomen dat huisdieren en kinderen beginnen met opruimen.
Bestseller Nr. 17
Ansook Accessoires Kit voor Eufy RoboVac 11S 12 15C 15T 30 30C 35C Robot Stofzuiger Vervangende Onderdelen, 4 Wasbare Filters, 8 Zijborstels, 1 Rolling Brush, 1 Primaire Filter
 • Compatibel model: geschikt voor Eufy RoboVac 11S, RoboVac 30, RoboVac 30C, RoboVac 15C, RoboVac 12, RoboVac 35C. Let op: niet geschikt voor RoboVac 11 11c 11+ en alle Max series (bevestig uw robot model voor aankoop.)
 • 【 INNOVATIEF ONTWERP】Rolborstel V-vorm verzamelen lekt geen as, verbetert de reinigingsefficiëntie. Het wordt aanbevolen om elke drie maanden zijborstels en filters te vervangen en de rolborstel om de zes maanden. Kan Maakt uw RoboVac gemakkelijk te onderhouden en krachtig.
 • 【WARME TIPS】: Als de zijborstels door transport worden gebogen, kunt u ze herstellen door ze eenvoudig een paar minuten in warm water te laten weken. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit en prestaties.
 • 【ONDERHOUD】Om ervoor te zorgen dat je huisrobot optimaal werkt en het batterijverbruik vermindert, moeten filters en borstels elke 2-3 maanden worden vervangen.
 • Inhoud verpakking: 1 rolborstel, 8 zijborstel, 1 primaire filter, 4 filter, 1 reinigingsborstel.
Bestseller Nr. 18
Robotstofzuiger, Lefant Robot Stofzuiger 1800Pa Sterke Zuigkracht, Geavanceerde 6D-Botsingssensor, Compatibel met Alexa & Google Home & App, Reinigt Huisdierenhaar, Harde Vloer tot Laagpolig Tapijt (M210)
 • Unieke gepatenteerde FreeMove-technologie: de robotstofzuiger beschikt over verbeterde 6D infrarood anti-botsingssensoren die de robotstofzuiger helpen waarschijnlijk vastzittende gebieden te herkennen en het reinigingspad automatisch aan te passen. Anti-valsensoren voorkomen dat de robot van de trap valt.
 • Klein ontwerp van de behuizing met grote stofbak van 500 ml: de robotstofzuiger is slechts 28 cm breed en 7,6 cm hoog en kan onder of rond het bed, de bank en andere meubels werken om een grondige reiniging met hoge afdekking en een extreem lage uitvalsnelheid te bereiken.
 • Stil en geschikt voor dierenharen: de door een sterke digitale motor aangedreven zuigrobot zorgt voor een sterke zuigkracht. De unieke borstelloze zuigstructuur zorgt ervoor dat dierenharen en vuil gemakkelijk in de vuilnisemmer terechtkomen, wat de M210 robotstofzuiger ideaal maakt voor dierenbezitters.
 • 💪【Langere batterij en automatisch opladen】: de Lefant M210 robotstofzuiger keert automatisch terug naar het laadstation als de reinigingscyclus is voltooid of de batterij zwak wordt. De robotstofzuiger is uitgerust met lithium-ijzerfosfaatbatterijen om de robotstofzuiger een lange batterijduur te geven en een looptijd van maximaal 100 minuten te bereiken.
 • 4 reinigingsmodi voor je behoeften: de robotstofzuiger biedt 4 reinigingsmodi, inclusief reiniging van de auto, randen en zigzag reinigen. Schakel via de Lefant-app naar wens tussen verschillende modi en vermogensniveaus.
UitverkoopBestseller Nr. 19
eufy [Boost IQ] RoboVac 11S MAX, robotstofzuiger, superdunne, 2000Pa supersterke zuigkracht, stille, zelfopladende robotstofzuiger, reinigt harde vloeren tot tapijten met middelhoge stapel, zwart
 • De hele nieuwe roboval: reconstrueert met slechts 72 mm hoogte en tegelijkertijd met versterkte 2000 Pa zuigkracht.
 • Boostiq technologie: verhoogt automatisch de zuigkracht binnen 1,5 seconden op zeer vervuilde of moeilijk te reinigen plaatsen.
 • Muisstil: zo stil als een magnetron en een batterijduur van maximaal 100 minuten*.
 • Fantastische extra's: hoogwaardig anti-kras oppervlak van glas, slimme infraroodsensor voor obstakels en moderne valsensoren voor absoluut veilige reinigingen. Laadt zichzelf op en is dus altijd klaar voor gebruik. Kinderlijk eenvoudig onderhoud dankzij Unibody-filter.
 • Met inbegrepen: een RoboVac 11S MAX, een afstandsbediening (met 2 AAA-batterijen inbegrepen), een laadstation, een AC-voeding, een reinigingsgereedschap, 4 zijborstels, 5 kabelbinders, een handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
UitverkoopBestseller Nr. 20
BLAUPUNKT Bluebot XBOOST - Robotstofzuiger met dweilfunctie 2-in-1, Besturing via Alexa of Google Home, Geschikt voor harde vloeren en tapijt
 • KRACHTIGE ROBOTSTOFZUIGER MET SLIMME DWEIL - De Blaupunkt Bluebot XBOOST is eenvoudig in te schakelen met één druk op de knop en heeft een zuigkrachtregeling met lage, middelhoge en hoge stand + Turbo zuigfunctie! Het geharde glazen anti kras deksel – bovenkant van de XBOOST robotstofzuiger zorgt voor mooi ontwerp en een uitstekende bescherming. De krachtige Blaupunkt Bluebot XBOOST robotstofzuiger komt met een dweilaccessoire en is te bedienen via de BlueBot App.
 • SLIMME ROBOT - Zie waar de XBOOST al heeft schoongemaakt met dank aan de systematische kaarttechnologie, GPS en gyroscoopnavigatie. Met de bijgeleverde magneetstrip baken je gebieden af en de ingebouwde valpreventie vermijdt ongelukken. De robot keert automatisch terug naar het laadstation en het schoonmaakschema wordt hervat wanneer de batterij weer is opgeladen.
 • EENVOUDIG TE BEDIENEN - De Blaupunkt Bluebot XBOOST is eenvoudig te bedienen via de app (iOS en Android), afstandsbediening of touch display op de robot zelf. Ook spraakbesturing via Alexa en Google Assistant is mogelijk. Stel een schoonmaakschema in of stuur ‘m direct naar een specifieke plek in huis. Snel, makkelijk en direct schoon!
 • VERMINDERT ALLERGIEEN - Het duale filtersysteem combineert een primair filter met een HEPA filter. Dit zorgt ervoor dat de stofzuiger niet alleen de vloeren vrijmaakt van stof, huisdierharen en overig vuil maar ook direct de lucht in huis filtert. Zo helpt de Bluebot XBOOST allergieën te bestrijden.
 • MEERDERE SCHOONMAAK MODI - De Bluebot XBOOST heeft meerdere schoonmaakmodi welke je eenvoudig instelt via de App. Door het slanke ontwerp van de robotstofzuiger van slechts 7.6cm komt deze krachtpatser ook met groot gemak onder de meeste stoelen, banken, bedden en ander meubilair: je harde vloeren worden sprankelend schoon met dank aan de extra dweilfunctie en door de zuigmond met ronddraaiende borstels haalt de Bluebot XBOOST dierenharen en ander vuil moeiteloos uit tapijt.

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige hebben ingebouwde sensoren om door het huis te navigeren, sommige hebben zelfopladende batterijen en sommige hebben zelfs een app waarmee je schoonmaakbeurten kunt plannen of spraakopdrachten kunt gebruiken.

Het kiezen van de beste robotstofzuiger is vaak een lastige opgave. Met zoveel functies en opties die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke voor u geschikt is. Er zijn echter bepaalde factoren waarmee u rekening moet houden voordat u er een aanschaft.

Bedenk bij het kiezen van een robotstofzuiger welke functies voor jou het belangrijkst zijn en hoeveel je eraan wilt uitgeven. Het is ook belangrijk om te bedenken hoe gemakkelijk het voor uw gezin of huisdieren zal zijn om het apparaat te gebruiken en of ze speciale onderhoudsinstructies van de fabrikant. Over het algemeen zijn robotstofzuigers het meest effectief in het verwijderen van vuil van harde vloeren, omdat ze minder hoeven te bewegen, waardoor ze obstakels zoals meubelpoten en snoeren kunnen vermijden. Ze kunnen echter ook effectief zijn op tapijten door een langere zuigkracht te gebruiken. Sommige robotstofzuigers hebben borstelrollen die helpen bij het verwijderen van haren van huisdieren en oppervlaktevuil, terwijl andere hebben een zijborstel die helpt bij het schoonmaken van de zijkanten van meubels.

Wat is een robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger is een robotapparaat dat uw vloer reinigt zonder menselijke hulp. De machine detecteert met sensoren en algoritmen vuil en stof op de vloer. Vervolgens gebruikt hij zijn zuigkracht om het vuil van de vloer te verwijderen.

Robotstofzuigers worden steeds populairder in huishoudens, vooral onder mensen met huisdieren of allergieën.

Enkele voordelen van het gebruik van een robotstofzuiger zijn:

 • Meer tijd voor u om met uw gezin door te brengen, omdat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over stofzuigen
 • Minder stress bij het schoonmaken van je huis
 • Geen huisdieren meer die door het hele huis vuil opsporen

Wat is het verschil tussen een robotstofzuiger en een gewone stofzuiger?

Een robotstofzuiger is een stofzuiger die wordt aangestuurd door een computer. Het heeft sensoren om obstakels te detecteren en kan de vloer met minder inspanning reinigen.

Een gewone stofzuiger is een apparaat dat zuigkracht gebruikt om stof en vuil van de vloer te verwijderen, dat het vervolgens in een zak of container deponeert om het later weg te gooien.

Wat zijn de factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een robotstofzuiger?

Naarmate het aantal robotstofzuigers op de markt toeneemt, is het voor consumenten steeds belangrijker geworden om de beste voor hun behoeften te kiezen.

Als u op zoek bent naar een robotstofzuiger die betaalbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden is, overweeg dan de aanschaf van een Roomba. Als u een krachtigere robotstofzuiger met geavanceerde functies wilt, kunt u overwegen er een te kopen bij iRobot of Neato.

Er zijn ook overwegingen bij het kiezen tussen merken. Sommige merken staan bekend als duurzamer dan andere, terwijl sommige een betere klantenservice bieden dan andere.

Hoe kies je tussen verschillende soorten robotstofzuigers?

Het kiezen van de juiste robotstofzuiger voor in huis kan een moeilijke beslissing zijn. Er zijn verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige zijn ontworpen voor de keuken en sommige voor de woonkamer. Sommige hebben sensoren die detecteren wanneer ze tegen objecten aanbotsen en stoppen om letsel te voorkomen, terwijl andere sensoren hebben waarmee ze door uw huis kunnen navigeren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt kiezen tussen verschillende soorten robotstofzuigers. Het geeft ook informatie over op welke functies u moet letten bij het kiezen van een robotstofzuiger.

Wat zijn de beste robotstofzuigers op de markt?

De robotstofzuiger is een robot die je huis schoonmaakt. Het doet dit door over de vloer te gaan en vuil en stof op te zuigen.

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige gebruiken lasertechnologie, sommige hebben camera’s en sommige hebben zelfs een slimme app die je laat weten wanneer hij moet worden opgeladen of schoongemaakt.

Robotstofzuigers zijn geweldig omdat ze kunnen schoonmaken zonder dat ze verteld moeten worden wat ze moeten doen, zoals een gewone stofzuiger zou doen. Ze hebben je ook niet nodig om ze schoon te maken.

Hoe lang duurt het voordat een gemiddelde robotstofzuiger zijn batterij oplaadt voordat hij begint met schoonmaken?

De gemiddelde robotstofzuiger heeft ongeveer twee uur nodig om zijn batterij op te laden.

We moeten deze AI-schrijvers niet zien als een vervanging voor menselijke copywriters. Ze bieden alleen hulp aan de inhoudschrijvers door schrijversblokkades op te heffen en inhoudsideeën op grote schaal te genereren.

AI-schrijfassistenten worden steeds populairder op de werkplek. Sommige bedrijven gebruiken ze wanneer ze inhoud moeten genereren voor een specifiek onderwerp of niche. Terwijl digitale bureaus ze gebruiken om allerlei soorten content voor hun klanten te genereren.

Kan ik mijn huidige stofzuiger gebruiken of moet ik een nieuwe kopen om het meeste uit mijn nieuwe robotstofzuiger te halen?

Er zijn veel verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe stofzuiger. Het eerste waar u naar moet kijken, zijn de functies en wat ze bieden.

Een robotstofzuiger heeft meer functies dan een typische stofzuiger. Ze bieden krachtige zuigkracht, automatische navigatie en randreiniging. Ze hebben ook een breed scala aan sensoren waarmee ze hun omgeving in kaart kunnen brengen en dienovereenkomstig kunnen reageren.