Beste robotstofzuiger van 2023 (TOP20)

Een robotstofzuiger is een apparaat dat de vloeren van je huis reinigt. Het is een geweldige manier om uw huis schoon te houden, maar u moet beslissen welke het beste bij u past.

Denk bij het kopen van een robotstofzuiger na hoeveel tijd je wilt besteden aan schoonmaken en welke functies belangrijk voor je zijn.

De 20 beste robotstofzuiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente Vacuümrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt

 • ❤️ 【Sterke zuigkracht Ultradunne schaal】M213 Robotstofzuigers gebruikt een hoogwaardige motor, zuigkracht tot 2200 Pa, laag geluidsniveau, dierenhaar, zeer stil tijdens het slapen. De stofzuiger is slechts 28 cm breed en slechts 7,8 cm dik.Door het kleinere formaat kan de robot gemakkelijk in kleine ruimtes stofzuigen. Het is perfect voor krappe ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • 👍 【FreeMove 2.0-technologie】De ingebouwde 6D anti-collision infraroodsensor helpt Robotstofzuigers de omringende situatie 360 ​​graden te detecteren. De voorkant is uitgerust met 13 elektronische sensoren met een hogere gevoeligheid, die Robotstofzuigers effectief kunnen helpen bij het detecteren van vastzittende gebieden en automatisch het reinigingspad aanpassen.
 • 🎨 【Eenvoudig reinigingsproces met doekjes】M213 Robotstofzuigers wordt geleverd met 5 gratis natte doekjes, u kunt ze installeren om Robotstofzuigers met reinigingsfunctie te krijgen. De doekjes laten geen watervlekken achter na het reinigen van de vloer.
 • 💪【Geen roterende borstelkop】Traditionele robotstofzuigers met roterende borstelkop zijn erg vervelend om het haar dat rond de roterende borstel is gewikkeld schoon te maken. M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos zuigmondstuk, dat haar en stof direct in een grote prullenbak van 500 ml kan zuigen.Het is uitgerust met twee zijborstels en heeft een sterke zuigkracht van 2200Pa, wat erg handig en effectief is.
 • 🔋【Super Endurance】 Uitgerust met 1800 mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, volledig opgeladen reinigingstijd kan 100 minuten bereiken, opladen en ontladen kan 5000 keer bereiken, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, gebruik op elk moment
UitverkoopBestseller Nr. 2

Lubluelu Robotstofzuiger met Dweilfunctie 2-1, 4000Pa Stofzuigerrobot Lasernavigatie met 5 Kaarten, Robot Stofzuiger met APP-Bediening, Ideaal voor Huisdierhaar, Tapijten, Harde Vloeren, Blauw (SL60D)

 • 🌀【2024 Hoogtepunt zuigkracht】: Na de laatste zuigkrachttests door ons productontwikkelingsteam is de huidige zuigkrachtmeting van de SL60D-robotstofzuiger die in Duitsland wordt verkocht, bijgewerkt van 3000 PA naar 4000 PA. De nieuwste zuigkracht in foto's en titel zal later ook worden weergegeven!
 • 🔥【LDS 9.0 LiDAR Navigation】: Uitgerust met het baanbrekende SLAM-algoritme en quad-core RK3308 chip, is de kaartnauwkeurigheid van onze stofzuig- en dweilrobot drie keer hoger dan gewone LDS. Met een laserafstand van 8 m kan de SL60D zich aanpassen aan verschillende complexe thuisomgevingen en een nauwkeurigere en efficiëntere routeplanning maken.
 • ⏰【Creëer een gepersonaliseerde en individuele reiniging】: Via de verschillende functies van de Smart Life applicatie kan de robotstofzuiger een dagelijks huishoudelijk reinigingsschema voor je maken, de reinigingsmodus en instellingen binnen een beperkt bereik wijzigen, en de efficiëntie en individualisering van de reiniging naar een nieuw niveau tillen.
 • 🔔【Zuigen en dweilen 2-in-1 + 3 waterniveaus】: De robotstofzuiger integreert stofzuigen en dweilen. De verbeterde versie van de intelligente elektronische waterpomp past automatisch het watervolume in drie standen aan, wat niet alleen voldoet aan de behoeften van het reinigen van harde vloeren, tegels, marmer en andere vloertypes, maar ook het probleem van het doorweekt raken van de vloer volledig oplost.
 • 🚀【Verschillende schoonmaakstanden + 10 beperkte zones】: Automatisch reinigen, reinigen van randen, reinigen van zones, vlekreiniging, dubbele reiniging, afspraakreiniging, Y-vormig dweilen en vele andere standen. De robotstofzuiger kan 10 beperkte gebieden instellen, de veiligheidsbescherming van het tapijt / de ruimte voor huisdieren / de speelruimte voor kinderen instellen en je de slimme schoonmaak geven die je echt wilt.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Dreame D10 Plus Robotstofzuiger en dweil met 2.5L zelflozend station, LiDAR navigatie obstakeldetectie bewerkbare kaart, zuigkracht 4000Pa, 170min bedrijfstijd, WiFi/APP/Alexa, Helder Wit

 • Na elke reinigingssessie keert de D10 Plus-robot automatisch terug naar de stofafscheider van 2,5 liter om het verzamelde stof geruisloos en nauwkeurig zelf af te voeren
 • DualBoost-technologie vangt stof effectief op zonder verstopping - dankzij twee luchtstroombanen die vuil verwijderen, geuren blokkeren en verstopping voorkomen
 • De D10 Plus kan het huis nauwkeurig in kaart brengen in slechts 8 minuten (100 m²), waardoor obstakels voor een efficiënte en efficiënte reiniging worden vermeden, vooral in kamers met weinig ruimte tussen meubels. U kunt scannen binnen een straal van 8 meter en LIDAR-navigatie en een SLAM-algoritme gebruiken voor dynamische kaarten en intelligente routeplanning
 • Via de app kun je de reinigingslocaties en -tijden van de robot instellen en beslissen welke vlekken hij moet vermijden. Met spraakopdrachten kun je de robot starten, pauzeren of stoppen via Google Assistant of Amazon Alexa-integratie, waardoor automatische reiniging nog handiger wordt
 • Krachtige, zelfregulerende zuigkracht dringt diep door in tapijten en reinigt harde oppervlakken van vuil, puin, haren, dierenharen en meer; ideaal voor huishoudens met huisdieren
Bestseller Nr. 4

Roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie, extreme zuigkracht van 5500 Pa, 3D-kartering, kaartsysteem voor woningen met meerdere verdiepingen, alles-in-één dockingssysteem

 • All-in-One dockingssysteem en de meest geavanceerde reinigingstechnologieën. Vergeet poetsen - echt waar! Roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie, zelflegend zuigstation, zelfwassend, zelfdrogend, zelfreinigend en zelfnavullend. Met het roborock all-in-one dockingssysteem voldoet de roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie aan alle voorwaarden, zodat je je handen vrij hebt en je tijd slimmer kunt gebruiken.
 • Reactive 3D-obstakelomzeiling, PreciSense LiDAR-navigatie. Je robotstofzuiger met afzuigstation Q Revo robotstofzuiger ontwijkt intelligent obstakels en potentiële gevaren. Het gestructureerde 3D-licht en een infraroodbeeldtechniek maken dat mogelijk. Voor een automatische, ononderbroken reiniging op de achtergrond. Onze Roborock vindt de snelste weg naar vuil: bij de eerste doorloop maakt hij een gedetailleerde kaart via het PreciSense-LiDAR-navigatiesysteem en werkt deze elke keer bij
 • Intelligente app: met de 3D-kaart bouw je je huis virtueel nauwkeurig na en voeg je zelf meubels toe om een gedetailleerde kaart van je huis te maken. Je kunt in de Roborock-app ook onzichtbare muren tekenen om bepaalde gebieden van de reiniging uit te sluiten. Detecteert automatisch niveauverschillen in je huis. Plaats de robotstofzuiger gewoon op de grond. Er worden maximaal vier verdiepingen ondersteund.
 • Je Roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie kan voor de eerste reinigingstaak een kaart tot 6 keer sneller maken, herkent tegelijkertijd trappen en plaatsen waar hij vast kan blijven zitten en stelt deze voor als no-go-zones.
 • - - - Opmerking: 2,4 GHz WLAN vereist voor app-verbinding.
Bestseller Nr. 5

eufy Clean L60-robotstofzuiger, ultrasterke zuigkracht van 5000 Pa, iPath-lasernavigatie, voor diepe vloerreiniging, ideaal voor haren en harde vloeren

 • Ultrasterke zuigkracht van 5000 Pa: haren, kruimels en stof worden moeiteloos in één keer verwijderd voor schonere vloeren.
 • Precisiekaarten voor efficiënte navigatie: de iPath-lasernavigatie gebruikt geavanceerde Lidar-technologie om kamers te scannen en nauwkeurige kaarten te maken, zodat precieze en efficiënte schoonmaakroutes door je huis worden gepland.
 • Aanpasbare AI.Map 2.0: in de app kunt u specifieke kamers laten schoonmaken, Verboden zones instellen en kaarten voor meerdere verdiepingen gebruiken.
 • BoostIQ-technologie: om zo efficiënt mogelijk schoon te maken, vereisen verschillende oppervlakken een verschillende hoeveelheid zuigkracht, dus verhoogt de L60 de zuigkracht automatisch als dat nodig is.
 • Over obstakels tot 20 mm: de L60 klimt moeiteloos en zonder vast te lopen over drempels en de randen van tapijten, zodat hij op meer plekken kan zuigen.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Robotstofzuiger, Lefant 3-in-1 Stofzuiger, Vegen en Dweilfunctie, 3200 Pa Sterke Zuigkracht, Stille Werking, Zelfopladende Stofzuiger Robot (M213S)

 • 【Ultradunne behuizing en een grote stofbak】 Het ultradunne ontwerp met een diameter van 28 cm en een dunne 7,8 cm zorgt ervoor dat de Lefant-stofzuigerrobot reikt voor een grondige reiniging van alle meubels en bedden; 0,5 liter grote stofbak kan in één keer stof door het hele huis verzamelen; Dubbellaagse HEPA-filtertechnologie voorkomt mijten en bacteriën die stofdeeltjes opnieuw in de kamer laten luchten.
 • 【Verbeterde FreeMove 3.0-technologie】 Vergeleken met de fysieke obstakeldetectiemethode van de traditionele Free Move-robotstofzuiger, is de 6D elektronische herkenningstechnologie bijgewerkt, met 13 elektronische sensoren met meer gevoeligheid aan de voorkant, zodat de grootte van het robotlichaam uitval vermindert snelheid en voorkomt effectief dat de robot zelf gaat zitten en vastlopen. en van Hoogte valt.
 • 【Zonder rolborstel De traditionele robotstofzuiger met rolborstelmondstuk is erg vermoeiend bij het reinigen van verwarde haren op de rolborstel. De M213S is uitgerust met een geavanceerd borstelloos mondstuk dat haar en stof rechtstreeks in de grote stofcontainer van 500 ml zuigt, wat erg handig en effectief is.
 • 【4 reinigingsmodi】 4 reinigingsmodi van de robotstofzuiger kunnen worden ingesteld via de Wi-Fi-verbindingsapp (2.4G): programma-reinigingsmodus, randreinigingsmodus, puntreinigingsmodus, automatische reinigingsmodus. De stofzuiger is ook compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers het schoonmaken kunnen starten en stoppen met spraakopdrachten.
 • 【Leveringsomvang】 1 x M213S robotstofzuiger, 1 x laadstation, 1 x adapter, 1 x 500 ml stofbak, 4 x zijborstels, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Pools), 1 x reinigingsdoek drogende, 5 x steriele vochtinbrengende doekjes voor eenmalig gebruik. Twee jaar kwaliteitsgarantie en 24-uurs professionele klantenservice.
Bestseller Nr. 7

roborock Q5 Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie, 5500Pa Zuigkracht, DuoRoller Borstel, LiDAR Navigatie, Robot Stofzuiger met 240 min Werktijd, Slimme No-Go Zone, Perfect voor Huisdierhaar (Zwart)

 • DuoRoller Borstel en 5500Pa Sterkere Zuigkracht voor Indrukwekkende Schoonmaak - Door toepassing van Roborock's nieuwste DuoRoller Borsteltechnologie en dankzij 5500Pa extreme zuigkracht, verwijdert de Q5 Pro effectief vuil van verschillende soorten vloeren en bereikt een diepere reiniging op tapijten, waardoor het haar beter wordt opgenomen en er minder klitten ontstaan. Het is een ideale keuze voor gezinnen met huisdieren.
 • Gecombineerde grote vuilnisbak & watertank - 770 ml grote vuilnisbak kan het hele huis gemakkelijk aan. De Q5 Pro heeft een ruime vuilnisbak van 770 ml aan boord en wordt aangedreven door een batterij die lang meegaat. Hij kan lange haren van huisdieren efficiënt aan en levert 240 minuten en 3767 m² non-stop schoonmaken op één lading, zodat uw hele huis kan worden schoongemaakt met een minimale ledigingsfrequentie. Door de combinatie van de grote vuilnisbak en het waterreservoir kunt u vaker schoonmaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over legen of bijvullen.
 • Maak slimmer schoon met PreciSense LiDAR-navigatie - PreciSense LiDAR-navigatie met 3D-mapping maakt schoonmaken nauwkeurig. Het PreciSense LiDAR-navigatiesysteem is het brein achter Q5 Pro. Het beschikt over een snelle mapping functie, die kan scannen en gedetailleerde kaarten kan maken in enkele seconden, om een optimale route te vinden om uw huis schoon te maken. 3D Mapping ondersteunt het bekijken van uw huis in 3D en het toevoegen van meubels, dierenbenodigdheden en vloermaterialen om uw huis virtueel opnieuw op te bouwen.
 • Gelijktijdig stofzuigen en dweilen - biedt effectieve reiniging. Met een SnapMop-systeem van 180 ml kan de Q5 Pro gelijktijdig stofzuigen en dweilen om fijn vuil te verwijderen dat bij stofzuigen alleen misschien over het hoofd wordt gezien. Het systeem ondersteunt 2 watertoevoerinstellingen en het afneembare ontwerp van de mop maakt het flexibel genoeg om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen.
 • Zwevende, volledig rubberen borstel in meerdere richtingen - Een volledig rubberen borstel is sterk bestand tegen haarklitten, waardoor hij ideaal is voor lang haar en haren van huisdieren. Dankzij het ontwerp in meerdere richtingen kan de borstel dichter bij de vloer worden geplaatst voor een diepere en efficiëntere reiniging.
UitverkoopBestseller Nr. 8

iRobot® Roomba® j7+-robotstofzuiger met wifi-verbinding met automatische vuilafvoer - Dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen - Ideaal voor huisdieren

 • Aan het einde van een drukke dag blijft er soms wel eens wat liggen. De Roomba j7+-robotstofzuiger is uitgerust met PrecisionVision-navigatie en leert zo om in realtime te reageren op omstandigheden in huis. Daardoor weet de stofzuiger precies dat hij oplaadkabels en troep van huisdieren moet laten liggen tijdens het klaren van de klus.
 • Het krachtige 3-staps schoonmaaksysteem van de Roomba j7+-robotstofzuiger biedt 10x meer zuigkracht* en is uitgerust met een borstel voor randen en hoeken om elke klus eenvoudig te klaren. De unieke dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen bewegen flexibel mee waardoor ze zich kunnen aanpassen aan verschillende soorten vloeren en haar van huisdieren niet verstrikt raakt.
 • Dankzij de Clean Base automatische vuilafvoer waarmee de Roomba j7+-robotstofzuiger automatisch zijn vuil leegt in AllergenLock-stofzakken, heb je maandenlang geen omkijken meer naar het stofzuigen.
 • In plaats van een vaststaand basisprogramma te volgen of een programma waarin elke kamer moet worden bezocht, kan de Roomba j7+-robotstofzuiger worden ingesteld om op een specifieke plek schoon te maken, bijvoorbeeld vlak voor het aanrecht. De stofzuiger verwijdert alle vuil zodat jij ongestoord verder kunt met je dag.
 • Dankzij de Dirt Detect-technologie kan de Roomba j7+-robotstofzuiger vuilere plekken in jouw huis detecteren en grondiger schoonmaken.
Bestseller Nr. 9

Philips HomeRun 3000-serie robotstofzuiger met dweilfunctie, ultrasterke zuigkracht 4000 Pa, lasernavigatie, 200 minuten accuduur, automatisch leegstation, voor tapijten en dierenharen, App, XU3100/01

 • De ultrasterke zuigkracht tot 4000 Pa kan groot vuil zoals kruimels opzuigen. De robot verhoogt de zuigkracht (vier niveaus) wanneer deze op een tapijt of vloerkleed is gereden om kleine stofdeeltjes diep daarin op te pikken
 • Maximale vloerdekking: 360° lasernavigatie (LiDAR) scant het huis en zoekt de efficiëntste route van kamer naar kamer, rond meubilair en diep in hoeken zodat geen enkel gebied wordt gemist. De robot (hoogte 96 mm) reinigt ook onder banken en bedden
 • Lange batterijduur: de robot kan tot 200 minuten of meer dan 185 m² schoonmaken op één lading van de krachtige 4800 mAh lithium-ion-accu, keert automatisch terug naar het station om op te laden en gaat verder met schoonmaken waar hij is gebleven
 • De robot verhoogt automatisch de zuigkracht wanneer deze op vloerbedekking of een tapijt rijdt om diep verborgen, fijne stofdeeltjes op te zuigen. De robot heeft vier verschillende zuigkrachten: Eco, Normaal, Hoog en Max
 • De robot stofzuigt en dweilt harde vloeren in één keer om de fijne stoflaag aan te pakken die elke dag op vloeren opbouwt. Er worden meer kleine stofdeeltjes verwijderd dan met alleen stofzuigen, dus zelfs blote voeten blijven schoon
UitverkoopBestseller Nr. 10

Roborock Q7 Max+ robotstofzuiger, handsfree schoonmaken tot 7 weken, robotstofzuiger met APP-gestuurde dweilfunctie, 4200Pa zuigkracht, No-Mop&No-Go Zones, 180 minuten looptijd, werkt met Alexa(Zwart)

 • [Auto Vacuüm Robotstofzuiger] De roborock Q7 Max + one-stop-robotstofzuiger biedt je een beheerde reinigingsservice gedurende 7 weken. Wanneer de robot klaar is met reinigen, keert hij terug naar het laadstation en wordt de stofbak automatisch gereinigd met behulp van de krachtige stofverzamelfunctie. Vervang dan gewoon de 2,5 liter stofzak als deze vol is.
 • [4200 Pa zuigkracht en verbeterde rubberen borstel] Dankzij het geoptimaliseerde materiaal van het zuigkanaal is de zuigkracht van de roborock Q7 Max+ robotstofzuiger geüpgraded naar 4200Pa, meer dan het dubbele van het zuigvermogen van de S5 Max, waardoor vuil gemakkelijk van vloeren en tapijten kan worden opgetild. De volledig rubberen borstel zorgt voor duurzaamheid en verbetert de weerstand tegen klitten van het haar.
 • Intelligente LiDAR-navigatie en multi-vloer cartografie: de Smart Navi 3.0 maakt het mogelijk om de roborock Q7 Max+ robotstofzuiger efficiënt door je huis te navigeren en je plattegrond op je smartphone in kaart te brengen met lasertechnologie. U kunt dus specifieke gebieden selecteren die u wilt schoonmaken of niet. roborock kan tot 4 verschillende kaarten scannen en opslaan, perfect voor huizen met meerdere niveaus en meerdere reinigingsruimtes.
 • [2-in-1 bezem en stofzuiger] Uitgerust met een 470 ml stofreservoir en een waterreservoir van 350 ml kan de roborock Q7 Max+ robotstofzuiger tegelijkertijd dweilen en stofzuigen. Een elektronisch waterreservoir houdt de mop tijdens het reinigen vochtig en kan de waterstroom aanpassen aan verschillende voorkeuren. Een constante druk van 300 g maakt een effectieve reiniging tijdens de hele reiniging mogelijk, waardoor je een perfect schoon en netjes huis krijgt.
 • Continue reiniging en intelligente bediening: een langere batterij ondersteunt tot 180 minuten looptijd voor meer reiniging. De draadloze roborock Q7 Max+ robotstofzuiger zet de reinigingstaak na automatisch opladen intelligent voort. roborock Smart-app werkt met spraakbesturingsapparaten van Alexa & Google Assistant voor directe bediening, programmeren, statusupdates, reinigingsmodi, status van accessoires enz.
Bestseller Nr. 11

roborock Q8 Max+ robotstofzuiger met zelfledigend stofstation (7 weken) / dubbele borstel / 5500 Pa zuigkracht/no-go-zones/reinigen langs vloerlijnen/APP (Q7 max+ upgrade)

 • Nieuwe verbeterde dubbele borstel: de Roborock Q8 MAX+ robotstofzuiger wordt geleverd met de nieuwste dubbele rubberen hoofdborstels die vuil en kleine stofdeeltjes efficiënter verwijderen, waardoor haarverstrengeling wordt verminderd. Bij ander vuil zoals haren op het tapijt wordt de reinigingskracht met 20% verhoogd.
 • Krachtige zuigkracht van 5.500 Pa: de zuigkracht van HyperForce is opgewaardeerd van 4.200 Pa naar 5.500 Pa, waardoor de Q8 Max + Sweeper gemakkelijk vuil, haar, stof en haren van huisdieren en zelfs kleine munten van verschillende soorten vloeren kan opzuigen.
 • Reactive Tech Obstacle Vermijdingstechnologie: Met het gestructureerde licht voor de Q8 max+ Saugroboter meet het Reactive Tech Obstacle Vermijdingssysteem de afstand tot obstakels en vermijdt deze op intelligente wijze om het schoonmaken te vergemakkelijken, vermindert botsingen met obstakels en stelt verboden zones in met app-waarschuwingen.
 • Dweilen en stofzuigen in één: De verbeterde Q8 max+ kan tegelijkertijd stofzuigen en dweilen om fijn stof op te vangen dat bij alleen stofzuigen misschien over het hoofd wordt gezien. De batterij gaat tot 240 minuten mee, kan ook automatisch de vuilnisbak legen na elke schoonmaakbeurt en kan tot 7 weken stof vasthouden. De E12-stofzak van 2,5 liter is een effectief luchtfilter voor gezinnen met huisdieren en er ontsnapt geen stof en veroorzaakt allergieën.
 • Slimmere app-bediening: Selecteer een snelle route via de app om tot 30 procent sneller op te ruimen, waardoor u tijd bespaart. Bij hardhouten vloeren reinigt de robotstofzuiger de vloer in de juiste richting om de reinigingsefficiëntie te vergroten en krassen op de vloer te minimaliseren. Ondersteunt 3D-tekeningen, zodat u uw huisschoonmaak intuïtiever kunt beheren.
Bestseller Nr. 12

roborock S8 MaxV Ultra robotstofzuiger met dweilfunctie&Liftbare mop, Uitgebreide reiniging dankzij de uitschuifbare zijborstel, 10.000 Pa, 60 °C heet water mopwas, Alles-in-één dock

 • 100%* interne hoekdekking - Exclusief voor roborock, het FlexiArm ontwerp breidt de zijborstel automatisch uit wanneer hoeken en lage zones onder meubilair worden gedetecteerd. Het innovatieve randwissysteem met roterende zijwisser garandeert maximale netheid op uw vloeren met zijn kleine veegafstand van minder dan 1,68 mm.
 • Extreme zuigkracht van 10.000Pa - De roborock S8 MaxV Ultra biedt een toonaangevende HyperForce zuigkracht van 10.000Pa. De krachtige DuoRoller Riser borstel met twee rollen zorgt niet alleen voor moeiteloos vloeronderhoud, maar ook voor maximale reinheid op alle vloertypen. De borstels en mop kunnen omhoog worden gezet en passen zich automatisch aan de omstandigheden aan.
 • VibraRise 3.0 mopsysteem - Dankzij de dubbele vibratiemodules met 4000 cycli per minuut kan de herziene mop gemakkelijk alle soorten stof, vuil en opgedroogde vlekken aan. Tijdens het reinigen van tapijt wordt de mop tot 20 mm boven de vloer opgetild, waardoor gelijktijdig kan worden gestofzuigd en gedweild zonder ongewenst vocht op het tapijt te creëren.
 • Alles-in-één-dock - De zelfreinigende 8 in 1 RockDock Ultra biedt extra allround gemak voor je moeiteloze ruimteverzorging: dankzij slimme automatische functies zoals heetwater mopwassen met temperaturen tot 60°C, volledig hygiënisch hete lucht drogen van de mop en docking station base en de automatische dosering van schoonmaakmiddelen, wordt de onderhoudsinspanning voor je roborock S8 MaxV Ultra tot een absoluut minimum beperkt.
 • DirTect Intelligente Vuildetectie - Tijdens het dweilen wordt voortdurend gecontroleerd hoe vuil de mop is om de duur van de dweilbeurt aan te passen voor een perfecte reinheid. In sterk vervuilde zones worden de vloeren nogmaals gedweild om een perfecte reiniging te garanderen.
UitverkoopBestseller Nr. 13

MEDION Robotstofzuiger E32 SW, Model 2021, dweilfunctie, 120 min. werktijd, 2in1 robotstofzuiger voor vloeren tegels, allergie en dierenhaar geoptimaliseerd, afstandsbediening, laadstation, MD 18503

 • Robotstofzuiger E32 SW: voor het reinigen van stof, haar en pollen, met programmeerfunctie, 120 min. looptijd en automatisch opladen.
 • Vervangt stofzuiger en dweil: je hebt de vrije keuze tussen zuig- en dweilfunctie voor echt schone vloeren.
 • Levensduur van de batterij: Met een werktijd tot 120 minuten per lading is de robot bijzonder efficiënt en reinigt hij zelfs grote oppervlakken zonder te pauzeren om op te laden.
 • Reinigingsmodi: Met de flexibele keuze tussen verschillende reinigingsmodi werkt de robot altijd precies zoals je wilt.
 • Leveringsomvang: MEDION Robotstofzuiger E32 SW (MD 18503), afstandsbediening (incl. batterijen 2 x AAA), laadstation, 2 filters, 2 zijborstels, 2 reservezijborstels, reinigingsborstel, waterreservoir, houder, 2 reinigingsdoeken.
UitverkoopBestseller Nr. 14

iRobot Roomba 692 Robotstofzuiger - Wi-Fi-verbonden - Gepersonaliseerde suggesties - Werkt met Alexa/Spraakasistent - Geschikt voor harde vloeren, tapijten en huisdierharen

 • SMART SCHOONMAKEN - Slank, premium ontwerp vormt een aanvulling op jouw interieur. De Roomba 692 is een geweldige manier om je woning slimmer schoon te maken. Plan de robot eenvoudig in om dagelijks vuil en stof op te ruimen met de iRobot HOME-app of je spraakassistent. Gebruiksduur: 90 minuten
 • VUILOPNAME - Het 3-staps schoonmaaksysteem en de dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen verwijderen vuil van tapijten en harde vloeren en een hoekborsteltje zorgt voor hoeken en randen.
 • LEERT VAN JOU EN LUISTERT NAAR JE STEM - Leert je schoonmaakgewoonten kennen om gepersonaliseerde schema's aan te bieden, terwijl je met Google Assistant en Alexa kunt beginnen met schoonmaken met alleen het geluid van je stem.
 • ADAPTIEVE NAVIGATIE - Dankzij een uitgebreide reeks geavanceerde sensoren kan Roomba onder en rond meubels en langs randen navigeren. Cliff Detect zorgt ervoor dat hij niet van de trap valt.
 • HERKENT EN ELIMINEERT VUIL - Dirt Detect-sensoren waarschuwen uw robot voor vuile delen van uw huis, zoals plekken met veel verkeer, en maken deze grondiger schoon.
UitverkoopBestseller Nr. 15

MEDION Robotstofzuiger met Zuigstation en Dweilfunctie X20 SW+ (Lasernavigatie, Sterke 3000Pa Zuigkracht, Alexa 2in1 Robotstofzuiger, Nauwkeurig in kaart gebracht, Go & No Go gebieden, Meerdere vloere

 • 2-in-1 robotstofzuiger met krachtige zuigkracht, lasernavigatie, app- en spraakbesturing en tot 150 min. looptijd (afhankelijk van de ingestelde modus).
 • Sterkste zuigkracht: regel flexibel het vermogen in de zuigstand tot de Max-stand voor hardnekkig vuil met een intensieve zuigkracht van 3.000 Pa. Automatische tapijtdetectie met Boost-modus.
 • Innovatieve lasertechnologie: De lasernavigatie maakt op betrouwbare wijze kaarten van jouw woonruimte en stelt je in staat de robot haarfijn te besturen.
 • Afzuigstation: De MEDION X20 SW+ kan dagenlang zonder jouw hulp werken. Dankzij de automatische lediging van het stofreservoir in het afzuigstation hoef je je zelf nauwelijks bezig te houden met het reinigingsproces.
 • Leveringsomvang: dweilrobot met geïntegreerd lithium-ion-accublok X20 SW+ (MD 11415), 1x zuigstation en voedingseenheid, 2x filter (1x vervangingsfilter), 3x stofzak, 4x zijborstel (2x vervangingsborstels), 2x dweilhulpstuk
Bestseller Nr. 16

Robotstofzuiger,Lefant M210P 2200 Pa Zuigkracht, Connect Robotstofzuiger met WiFi/Bluetooth/Alexa/App, 6 Reinigingsmodi, Auto-Opladen, 120min Autonomie, Ideaal voor Harde Vloeren en Huisdierenhaar

 • 🌪️【Sterke 2200Pa zuigkracht】De veegfunctie is een grote troef van de stofzuigerrobot Sterke 2200Pa. Met twee rubberen zijborstels veegt hij gemakkelijk stof en vuil op gepolijste vloeren weg, terwijl zijn centrale zuigmond een zuigkracht tot 2200Pa biedt voor een uniforme en efficiënte reiniging in de hele kamer.
 • 🤖【Compact ontwerp】Dankzij zijn compacte lichaam van slechts 28 cm in diameter en 7,85 cm hoogte kan de mini stofzuigerrobot M210P gemakkelijk haren en stof onder of in spleten van bedden, banken en andere meubels verwijderen zonder vast te komen zitten. Zijn krachtige borstelloze mondstuk is ideaal voor snelle en eenvoudige reiniging.
 • 6️【6 Reinigingsmodi】De automatische stofzuigerrobot kan flexibel tussen verschillende modi worden geschakeld via de APP (①Automatisch reinigen ②Reinigen van randen ③Reinigen op een vaste plek ④Zigzag reinigen ⑤Reinigingsmodus plannen ⑥Handmatig) om aan verschillende schoonmaakbehoeften van het gezin te voldoen. In het bijzonder kan de zigzag-modus het grootste gebied reinigen, de gemiste zones minimaliseren en de efficiëntie verhogen.
 • 📱【App- en spraakbediening】De verbonden robotstofzuiger M210P breidt de Bluetooth + WiFi* configuratiemodus uit en het duurt slechts 6 seconden om uw reinigingsrobot succesvol te verbinden met de Lefant APP, wat het gemakkelijker, sneller en stabieler maakt. De Lefant APP biedt gedetailleerde instellingen voor de robot en kan worden bediend met spraakopdrachten van Alexa en Goole Home. *Opmerking: Alleen 2,4 GHz Wi-Fi wordt ondersteund.
 • 🔋【Versterkt laadsignaal】Wanneer de reiniging is voltooid of de stroom niet voldoende is, keert de stofzuigerrobot automatisch terug naar het oplaadstation via het vijfwegssignaal dat door de laadbatterij wordt uitgezonden, waardoor de efficiëntie met 90% wordt verhoogd. Het verbeterde signaal zorgt ervoor dat robots de oplaadpunten sneller vinden en niet meer verdwalen.
Bestseller Nr. 17

eufy X10 Pro Omni robotstofzuiger en dweil met 8000 Pa zuigkracht, twee dweilen die 12 mm kunnen worden opgetild, tapijtdetectie, AI-obstakelvermijding, wast en droogt de dweil, zelflegend en -vullend

 • Hoge zuigkracht van 8000 Pa voor een grondiger schoonmaak: De X10 Pro Omni verwijdert moeiteloos verborgen vuil in tapijten, waaronder huisdierharen, om vloeren in één keer schoon te maken.
 • MopMaster 2.0 voor vlekkeloze vloeren: De twee dweilen van de X10 Pro Omni bewegen met 180 toeren per minuut en hebben een kilogram drukkracht om vlekken met gemak te verwijderen en je vloeren te laten glanzen. Als er een tapijt wordt gedetecteerd, worden de dweilen automatisch 12 mm opgetild om te voorkomen dat het nat wordt.
 • Slim schoonmaken met AI.See: De X10 Pro Omni beschikt over geavanceerde obstakelvermijding. Hij kan meer dan honderd verschillende voorwerpen herkennen, zoals snoeren, schoenen en speelgoed, zelfs ’s nachts. Pas schoonmaakscenario’s met de app aan om je schoonmaakroutine aan je behoeften aan te passen.
 • Alles-in-één-station voor handsfree schoonmaken: De dweilen van de X10 Pro Omni worden met schoon water schoongemaakt en vervolgens met lucht van 45 °C gedroogd om geurtjes en bacteriegroei te voorkomen. De opvangbak wordt geleegd in de stofzak van 2,5 l van het station, dat slechts eens in de twee maanden hoeft te worden vervangen. Het reservoir met drie liter schoon water is groot genoeg om een vloeroppervlak van 150 m² twee tot drie keer te dweilen.
 • Zichzelf ontwarrende rolborstel: De rolborstel draait achteruit en de Pro-Detangle Comb klapt naar beneden om rond de rolborstel verstrikte haren te verwijderen, zodat je dat zelf niet hoeft te doen:
Bestseller Nr. 18

Roborock S8 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, Dubbele Borstel&6000Pa Zuigkracht&3D Gestructureerd Licht, Stofzuiger Robot met WiFi/Alexa/APP (Upgrade voor Roborock S7)(Wit)

 • 【6000Pa Zuigkracht】Huishoudelijke robotstofzuigers S8 heeft meer zuigkracht dan elke vorige roborock robotstofzuiger, met een maximum van 6000 Pa. Dat is meer dan het dubbele van de roborock S7. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【DuoRoller borstel】Roborock S8 reinigingsrobot heeft Dual Rubber Main Brush die effectief vuil en kleine stofdeeltjes kan verwijderen, haarklitten kan verminderen en kan vegen. Verschillende reinigingsmodi laat uw huis schoner zijn dan ooit tevoren.
 • 【Upgrade Dweilsysteem 】 S8 robotstofzuigers met sonisch dweilen dat tot 3.000 keer per minuut schrobt en de mop optilt tot 5 mm om opgedroogde vlekken dieper te verplaatsen.
 • 【Hoge intelligentie】 Uitgerust met 3D Structured Light obstacle sensing, een proces dat gebruik maakt van een patroon geprojecteerd op een scène en patroon vervorming gebruikt om obstakels nauwkeurig te herkennen om S8 robotstofzuiger slimmer te laten denken, en sneller te laten werken, gemakkelijker dan ooit.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】Precisie Navigatie Systeem maakt gedetailleerde kaarten om een optimale route te vinden voor een snellere reiniging. De S8 Zelfopladende robotstofzuiger kan automatisch gemakkelijk vast te raken plaatsen detecteren en tekent onzichtbare muren in de Roborock app om no-go zones in te stellen.
UitverkoopBestseller Nr. 19

Dreame X40 Ultra Complete Robotstofzuiger met afneembare en optilbare dweil, uitgebreide reiniging met zijborstels, 12.000 Pa, zelfreinigende dweil en wasbord op 70℃

 • Uitgebreide vloerreiniging en verhoogde zijborstel: Geniet van een zorgvuldige reiniging met de geavanceerde zijborstel van de X40 Ultra Complete en past met zijn verlengstuk van 10 mm en de MopExtend RoboSwing-functie van 4 cm onder lage meubels en in elke hoek om verborgen stof en vuil op te vangen.
 • Automatisch onderhoud om uw handen vrij te houden: Het wast de dweil en de wasplaat gelijktijdig met warm water op 70°C om watervlekken en slechte geuren te verminderen; Pas je schoonmaak aan met 4 temperatuurniveaus in de app.
 • Optimale borstel- en dweillift: De X40 Ultra Complete tilt zijn volledig rubberen borstel 5 mm op en zijn moppen 10,5 mm om te voorkomen dat tapijten nat worden en een gelijkmatige reiniging te garanderen; De zijborstel gaat 10 mm omhoog om het volledige reinigingspotentieel te benutten.
 • Krachtige reiniging van 12.000 Pa: dankzij de krachtige zuigkracht van 12.000 Pa kunt u voorzichtig haar, vacht, vuil en puin verwijderen; TriCut Tangle-Free Brush (apart verkrijgbaar) voorkomt klitten en bespaart tijd en moeite
 • Houd uw tapijten droog met een verwijderbare, optilbare mop: De X40 Ultra Complete beschermt uw tapijten en tapijten tegen vocht door de moppen te verwijderen of ze automatisch 10,5 mm omhoog te brengen; Definieer gebieden die u moet vermijden, zodat uw robot niet vastloopt
UitverkoopBestseller Nr. 20

LEFANT Robotstofzuiger M1 4000 Pa zuig- en dweilrobot (lasernavigatie, meertraps mapping, met no-Go-zones, Alexa app-besturing), robotstofzuiger voor dierenharen en harde vloeren

 • 👍【Verbeterd reinigingssysteem】De zuigrobot heeft twee zijborstels en een opgeladen drijvende rolborstel verzamelen effectief stof, dierenharen en afval. De ventilator van de robotstofzuiger gebruikt een borstelloze gelijkstroommotor, het zuigvermogen bedraagt tot 4000 Pa en de unieke reinigingswaarde vanaf de grond ligt meer dan 90%, de reinigende werking is uitstekend.
 • Mini-behuizing: de kleinste robotstofzuiger met lasernavigatie, de lichaamslengte bedraagt slechts 32 x 32 x 9,4 cm, hij kan onder het bed, onder de bank worden geboord en het in de dode hoek verborgen stof en dierenharen absorberen. Houd het altijd schoon.
 • 💪【Verbeterde obstakelherkenning】Dankzij de nauwkeurige Laser LDS navigatietechnologie en Freemove 3.0 multisensor fusionalgoritme registreert robotstofzuiger snel plattegronden, creëert en slaat nauwkeurige kaarten op, en daarvan profiteren bijzonder grotere eengezinswoningen.
 • 💦【2-in-1 zuig- en dweilrobot】De robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een innovatief peristaltisch pompdesign, nauwkeurige regeling van de waterafvoer, ondersteunt 3-traps waterdebiet (hoog/middel/laag), geschikt voor verschillende behoeften en vloertypes, laat je vloer onberispelijk achter.
 • 👉【Volledig gepersonaliseerde reiniging】: regelmatige reiniging, scheidingswandreiniging, vaste puntreiniging, virtuele vergrendelingszone, automatische reiniging, randreiniging enz. Je kunt het te reinigen gebied en de plaats op de kaart van je telefoon selecteren, de reiniging is super eenvoudig

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige hebben ingebouwde sensoren om door het huis te navigeren, sommige hebben zelfopladende batterijen en sommige hebben zelfs een app waarmee je schoonmaakbeurten kunt plannen of spraakopdrachten kunt gebruiken.

Het kiezen van de beste robotstofzuiger is vaak een lastige opgave. Met zoveel functies en opties die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke voor u geschikt is. Er zijn echter bepaalde factoren waarmee u rekening moet houden voordat u er een aanschaft.

Bedenk bij het kiezen van een robotstofzuiger welke functies voor jou het belangrijkst zijn en hoeveel je eraan wilt uitgeven. Het is ook belangrijk om te bedenken hoe gemakkelijk het voor uw gezin of huisdieren zal zijn om het apparaat te gebruiken en of ze speciale onderhoudsinstructies van de fabrikant. Over het algemeen zijn robotstofzuigers het meest effectief in het verwijderen van vuil van harde vloeren, omdat ze minder hoeven te bewegen, waardoor ze obstakels zoals meubelpoten en snoeren kunnen vermijden. Ze kunnen echter ook effectief zijn op tapijten door een langere zuigkracht te gebruiken. Sommige robotstofzuigers hebben borstelrollen die helpen bij het verwijderen van haren van huisdieren en oppervlaktevuil, terwijl andere hebben een zijborstel die helpt bij het schoonmaken van de zijkanten van meubels.

Wat is een robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger is een robotapparaat dat uw vloer reinigt zonder menselijke hulp. De machine detecteert met sensoren en algoritmen vuil en stof op de vloer. Vervolgens gebruikt hij zijn zuigkracht om het vuil van de vloer te verwijderen.

Robotstofzuigers worden steeds populairder in huishoudens, vooral onder mensen met huisdieren of allergieën.

Enkele voordelen van het gebruik van een robotstofzuiger zijn:

 • Meer tijd voor u om met uw gezin door te brengen, omdat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over stofzuigen
 • Minder stress bij het schoonmaken van je huis
 • Geen huisdieren meer die door het hele huis vuil opsporen

Wat is het verschil tussen een robotstofzuiger en een gewone stofzuiger?

Een robotstofzuiger is een stofzuiger die wordt aangestuurd door een computer. Het heeft sensoren om obstakels te detecteren en kan de vloer met minder inspanning reinigen.

Een gewone stofzuiger is een apparaat dat zuigkracht gebruikt om stof en vuil van de vloer te verwijderen, dat het vervolgens in een zak of container deponeert om het later weg te gooien.

Wat zijn de factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een robotstofzuiger?

Naarmate het aantal robotstofzuigers op de markt toeneemt, is het voor consumenten steeds belangrijker geworden om de beste voor hun behoeften te kiezen.

Als u op zoek bent naar een robotstofzuiger die betaalbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden is, overweeg dan de aanschaf van een Roomba. Als u een krachtigere robotstofzuiger met geavanceerde functies wilt, kunt u overwegen er een te kopen bij iRobot of Neato.

Er zijn ook overwegingen bij het kiezen tussen merken. Sommige merken staan bekend als duurzamer dan andere, terwijl sommige een betere klantenservice bieden dan andere.

Hoe kies je tussen verschillende soorten robotstofzuigers?

Het kiezen van de juiste robotstofzuiger voor in huis kan een moeilijke beslissing zijn. Er zijn verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige zijn ontworpen voor de keuken en sommige voor de woonkamer. Sommige hebben sensoren die detecteren wanneer ze tegen objecten aanbotsen en stoppen om letsel te voorkomen, terwijl andere sensoren hebben waarmee ze door uw huis kunnen navigeren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt kiezen tussen verschillende soorten robotstofzuigers. Het geeft ook informatie over op welke functies u moet letten bij het kiezen van een robotstofzuiger.

Wat zijn de beste robotstofzuigers op de markt?

De robotstofzuiger is een robot die je huis schoonmaakt. Het doet dit door over de vloer te gaan en vuil en stof op te zuigen.

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige gebruiken lasertechnologie, sommige hebben camera’s en sommige hebben zelfs een slimme app die je laat weten wanneer hij moet worden opgeladen of schoongemaakt.

Robotstofzuigers zijn geweldig omdat ze kunnen schoonmaken zonder dat ze verteld moeten worden wat ze moeten doen, zoals een gewone stofzuiger zou doen. Ze hebben je ook niet nodig om ze schoon te maken.

Hoe lang duurt het voordat een gemiddelde robotstofzuiger zijn batterij oplaadt voordat hij begint met schoonmaken?

De gemiddelde robotstofzuiger heeft ongeveer twee uur nodig om zijn batterij op te laden.

We moeten deze AI-schrijvers niet zien als een vervanging voor menselijke copywriters. Ze bieden alleen hulp aan de inhoudschrijvers door schrijversblokkades op te heffen en inhoudsideeën op grote schaal te genereren.

AI-schrijfassistenten worden steeds populairder op de werkplek. Sommige bedrijven gebruiken ze wanneer ze inhoud moeten genereren voor een specifiek onderwerp of niche. Terwijl digitale bureaus ze gebruiken om allerlei soorten content voor hun klanten te genereren.

Kan ik mijn huidige stofzuiger gebruiken of moet ik een nieuwe kopen om het meeste uit mijn nieuwe robotstofzuiger te halen?

Er zijn veel verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe stofzuiger. Het eerste waar u naar moet kijken, zijn de functies en wat ze bieden.

Een robotstofzuiger heeft meer functies dan een typische stofzuiger. Ze bieden krachtige zuigkracht, automatische navigatie en randreiniging. Ze hebben ook een breed scala aan sensoren waarmee ze hun omgeving in kaart kunnen brengen en dienovereenkomstig kunnen reageren.