Beste robotstofzuiger van 2023 (TOP20)

Een robotstofzuiger is een apparaat dat de vloeren van je huis reinigt. Het is een geweldige manier om uw huis schoon te houden, maar u moet beslissen welke het beste bij u past.

Denk bij het kopen van een robotstofzuiger na hoeveel tijd je wilt besteden aan schoonmaken en welke functies belangrijk voor je zijn.

De 20 beste robotstofzuiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Ultenic D5s Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000Pa zuigkracht, WLAN Robotstofzuiger met laadstation, 3-in-1, Alexa & Google Home & app, ideaal voor tapijten en harde vloeren

 • 【Krachtige zuigkracht van 3000 Pa】Met 3 instelbare reinigingssnelheden kun je de zuigkracht tussen 3 snelheden aanpassen aan je behoeften. De maximale zuigkracht kan oplopen tot 2500 Pa, wat gemakkelijk fijnstof, kruimels, vuil, haren van huisdieren, enz. Kan opzuigen.
 • 【Grote vuilnisbak en watertank】Ultenic D5s Pro robotstofzuiger met een afvalbak van 500 ml kan meer vuil opnemen in één reinigingsproces, zodat je de prullenbak niet vaak hoeft schoon te maken. De D5s Pro ondersteunt de dweilfunctie met de 2-in-1 elektronisch gestuurde watertank (300 ml) en opvangbak (200 ml), wat betekent dat de D5s Pro tegelijkertijd kan vegen en dweilen.
 • 【Efficiënte, systematische en stille reiniging】Slimme robotstofzuiger met verbeterde sensoren creëert een zeer efficiënte reinigingspad voor elke kamer. Reinigt grondig met 3 selectieve reinigingsmodi - randreiniging, vlekreiniging, automatische reiniging kan aan uw verschillende vacuümbehoeften voldoen.
 • 【No-Go-zones】U kunt een aangewezen gebied met randstroken instellen om uitsluitend daar te reinigen en te voorkomen dat de robot het gebied schoonmaakt dat u niet wilt reinigen (de robotstofzuiger zal tijdens het reinigen de ingestelde limieten niet overschrijden).
 • 【WIFI & spraakbediening】Uitgerust met afstandsbediening, kan ook worden aangesloten op App (Ultenic) om de robotstofzuiger te bedienen, zoals het plannen van een reinigingsplan, het aanpassen van het zuigniveau, het wijzigen van de reinigingsmodus, enz. Compatibel met Alexa en Google Home , die de robotstofzuiger met spraakcommando's kan bedienen.
UitverkoopBestseller Nr. 2

iRobot Roomba 692 Robotstofzuiger met wifi-verbinding- 3-staps reinigingssysteem - Gepersonaliseerde suggesties - Geschikt voor spraakondersteuning

 • 3-staps schoonmaakkracht - Het 3-staps reiniginssysteem met dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen stofzuigt hardnekkig vuil en biedt 5x meer zuigkracht*.
 • Schoonmaak afgestemd op uw leven - De robot leert van uw schoonmaakroutines om schema's voor te stellen die aan uw wensen voldoen. U krijgt ook suggesties voor dingen waaraan u misschien niet eens had gedacht, zoals extra schoonmaakacties tijdens perioden waarin allergieën de kop opsteken
 • Werkt met uw spraakassistent - Dankzij compatibiliteit met spraakassistenten door middel van apparaten die geschikt zijn voor Google Assistent en Alexa, kan de e-serie uw huis schoonmaken aan de hand van het geluid van uw stem. *Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC
 • Adaptieve navigatie - Dankzij de uitgebreide reeks geavanceerde sensoren kan de 600-serie onder en rond meubilair en langs randen navigeren.
 • Twee meervoudige borstels: de meervoudige borstels vangen alles van kleine stofdeeltjes tot grotere restjes op tapijten en harde vloeren
UitverkoopBestseller Nr. 3

Lefant M210P Robotstofzuiger, superslank, WLAN-robotstofzuiger, compatibel met Alexa spraakbediening, stofzuiger, robot, zelfoplading, stil voor huishoudelijke reiniging, dierenharen, stof/tapijt

 • Klein lichaamsdesign: het all-in-one lichaamsdesign is compact, met een diameter van 28 cm en een hoogte van 7,85 cm. Deze verbeterde Lefant M210P robotstofzuiger is ideaal voor huishoudens met huisdieren, de robotstofzuiger werkt onder of rond bedden, banken en andere meubels voor een grondige reiniging en een zeer lage uitvalpercentage.
 • Meerdere reinigingsmodi: de slimme robotstofzuiger ondersteunt een groot aantal reinigingsmodi, waaronder 1 reiniging van de harde punten. ② Randreiniging ③ handmatige besturingsrichting ④ geplande afspraak ⑤ intelligente reiniging. Kies naar behoefte via de app tussen verschillende modi en het zuigvermogen, zo eenvoudig is de reiniging
 • Tapijtdruk en stil stofzuigen: de leefant zuigrobot verhoogt automatisch de zuigkracht met 3 keer op het tapijt en de reinigende werking van het tapijt is beter. De robotstofzuiger zuigt met zachtere, meestal witte ruis, irriteert je baby's en huisdieren niet meer.
 • Verbeterde navigatie keert automatisch terug naar het laadstation. De M210P-robotstofzuiger heeft de automatische laadfunctie verbeterd en de laadefficiëntie is met 90% verhoogd. Als de reiniging is voltooid of de stroomvoorziening zwak is, schakelt de robotstofzuiger automatisch terug naar het laadstation, zodat hij niet meer verloren gaat.
 • 【Snelle netwerksnelheid】: de M210P robotstofzuiger breidt het bluetooth-verdelingsnetwerk uit, hotspot + bluetooth-verdelingsnetwerkefficiëntie is 1 keer hoger, de robotstofzuiger kan via de app en spraakopdrachten van Alexa en Google Assistant worden aangestuurd. Gebruik de Lefant app om reinigingspaden te bewaken, de reiniging te plannen, het zuigvermogen aan te passen, de reinigingsmodus te veranderen enz. (opmerking: slechts 2,4 GHz WLAN).
Bestseller Nr. 4

Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente Vacuümrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt

 • ❤️ 【Sterke zuigkracht Ultradunne schaal】M213 Robotstofzuigers gebruikt een hoogwaardige motor, zuigkracht tot 2200 Pa, laag geluidsniveau, dierenhaar, zeer stil tijdens het slapen. De stofzuiger is slechts 28 cm breed en slechts 7,8 cm dik.Door het kleinere formaat kan de robot gemakkelijk in kleine ruimtes stofzuigen. Het is perfect voor krappe ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • 👍 【FreeMove 2.0-technologie】De ingebouwde 6D anti-collision infraroodsensor helpt Robotstofzuigers de omringende situatie 360 ​​graden te detecteren. De voorkant is uitgerust met 13 elektronische sensoren met een hogere gevoeligheid, die Robotstofzuigers effectief kunnen helpen bij het detecteren van vastzittende gebieden en automatisch het reinigingspad aanpassen.
 • 🎨 【Eenvoudig reinigingsproces met doekjes】M213 Robotstofzuigers wordt geleverd met 5 gratis natte doekjes, u kunt ze installeren om Robotstofzuigers met reinigingsfunctie te krijgen. De doekjes laten geen watervlekken achter na het reinigen van de vloer.
 • 💪【Geen roterende borstelkop】Traditionele robotstofzuigers met roterende borstelkop zijn erg vervelend om het haar dat rond de roterende borstel is gewikkeld schoon te maken. M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos zuigmondstuk, dat haar en stof direct in een grote prullenbak van 500 ml kan zuigen.Het is uitgerust met twee zijborstels en heeft een sterke zuigkracht van 2200Pa, wat erg handig en effectief is.
 • 🔋【Super Endurance】 Uitgerust met 1800 mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, volledig opgeladen reinigingstijd kan 100 minuten bereiken, opladen en ontladen kan 5000 keer bereiken, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, gebruik op elk moment
UitverkoopBestseller Nr. 5

iRobot® Roomba® i3552 (i3+) Robotstofzuiger op basis van kaarttechnologie met wifi-verbinding en automatische vuilafvoer, Koel grijs/zwart

 • Dankzij de Clean Base automatische vuilafvoer waarmee de Roomba i3+-robotstofzuiger automatisch zijn opvangbak leegt, hebt u tot 60 dagen lang geen omkijken meer naar het stofzuigen. AllergenLock-stofzakken vangen 99% van alle pollen en schimmels op.
 • Slimme navigatie krijgt het werk gedaanIntelligente, navigatie in een rechte lijn maakt gebruik van vloer-volgsensoren voor doelgerichte, logische reiniging in nette patronen. Wanneer de i3/i3+ moet worden opgeladen, gaat hij verder vanaf het punt waar hij was gestopt totdat alles helemaal schoon is.
 • Hij leert hoe u leeft. Luistert naar uw stem.De Roomba i3+-robotstofzuiger analyseert uw schoonmaakroutines om persoonlijke schema's voor te stellen en dankzij de compatibiliteit met Google Assistent en Alexa kunt u de schoonmaak eenvoudig starten met behulp van uw stem. Roomba kan zelfs een extra schoonmaak voorstellen wanneer er veel pollen in de lucht zijn in uw regio of wanneer uw huisdier in de rui is.
Bestseller Nr. 6

Robotstofzuiger 3 IN 1 Robotstofzuiger en Dweilen USB Opladen Super Sterke Zuigkracht 40db Laag Geluidsniveau Veegrobot Voor Huisdierenhaar, Tapijten, Harde Vloeren

 • 3 IN 1: Stofzuigen, vegen en dweilen in één, één sleutel om het hele huis automatisch te reinigen, efficiënte reiniging, schoon meer schoon.
 • LANGERE BORSTELS: robotstofzuiger langere borstels dubbele borstelreiniging, diepere kamerhoeken efficiënter, stof gemakkelijker opvegen van stof op de naad.
 • INTELLIGENTE: veegrobot kan een intelligente anti-valbotsing zijn, nauwkeurige detectie in het huis gratis vegen, geen hoeken missen, geen doodlopende wegen schoonmaken.
 • LAAG GELUID: De decibel van robotvloerreiniger is 40db, het geluid is erg klein, zal je studiewerk en slaap niet storen, je kunt er zeker van zijn dat gebruik.
 • BREDE TOEPASSING: Robotstofzuiger is geschikt voor een breed scala aan vloeren, gemakkelijk om te gaan met de vloer, tegels, zacht tapijt, marmer, enz.
Bestseller Nr. 7

eufy by Anker robotstofzuiger RoboVac 11S (Slim) met BoostIQ, superslanke, sterke zuigkracht van 1300 Pa, geluidsarme werking, zelfopladende robotstofzuiger, reinigt harde vloeren en halfhoge tapijten

 • De hele nieuwe robovac: reconstrueert tot het laagste* (slechts 72 mm hoge) RoboVac en tegelijkertijd met versterkte 1300Pa zuigkracht en geluidsarme functie. Volgens digitale trends de beste robotstofzuiger van het jaar 2018".
 • BoostiQTM-technologie: verhoogt automatisch de zuigkracht op zeer vervuilde of moeilijk te reinigen plaatsen.
 • Krachtige li-ion-batterij: de fantastische capaciteit garandeert enorme prestaties tot 100 minuten** lang non-stop reiniging.
 • Premium functies: dit omvat het anti-krasoppervlak van gehard glas, een infraroodsensor voor effectieve obstakelherkenning en de ultramoderne hoogteovereenkomst ter voorkoming van vallen. Opladen wordt automatisch uitgevoerd. Daardoor is RoboVac altijd klaar voor gebruik.
 • Wat je krijgt: een RoboVac 11S, een afstandsbediening (2 AAA-batterijen worden meegeleverd), een laadstation, een AC-oplader, een reinigingsgereedschap, een extra filterset, 4 zijborstels, 5 kabelbinders, een handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 8

Roborock S8 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, Dubbele Borstel&6000Pa Zuigkracht&3D Gestructureerd Licht, Stofzuiger Robot met WiFi/Alexa/APP (Upgrade voor Roborock S7)(Wit)

 • 【6000Pa Zuigkracht】Huishoudelijke robotstofzuigers S8 heeft meer zuigkracht dan elke vorige roborock robotstofzuiger, met een maximum van 6000 Pa. Dat is meer dan het dubbele van de roborock S7. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【DuoRoller borstel】Roborock S8 reinigingsrobot heeft Dual Rubber Main Brush die effectief vuil en kleine stofdeeltjes kan verwijderen, haarklitten kan verminderen en kan vegen. Verschillende reinigingsmodi laat uw huis schoner zijn dan ooit tevoren.
 • 【Upgrade Dweilsysteem 】 S8 robotstofzuigers met sonisch dweilen dat tot 3.000 keer per minuut schrobt en de mop optilt tot 5 mm om opgedroogde vlekken dieper te verplaatsen.
 • 【Hoge intelligentie】 Uitgerust met 3D Structured Light obstacle sensing, een proces dat gebruik maakt van een patroon geprojecteerd op een scène en patroon vervorming gebruikt om obstakels nauwkeurig te herkennen om S8 robotstofzuiger slimmer te laten denken, en sneller te laten werken, gemakkelijker dan ooit.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】Precisie Navigatie Systeem maakt gedetailleerde kaarten om een optimale route te vinden voor een snellere reiniging. De S8 Zelfopladende robotstofzuiger kan automatisch gemakkelijk vast te raken plaatsen detecteren en tekent onzichtbare muren in de Roborock app om no-go zones in te stellen.
Bestseller Nr. 9

LEFANT Robotstofzuiger M1 4000 Pa zuig- en dweilrobot (lasernavigatie, meertraps mapping, met no-Go-zones, Alexa app-besturing), robotstofzuiger voor dierenharen en harde vloeren

 • 👍【Verbeterd reinigingssysteem】De zuigrobot heeft twee zijborstels en een opgeladen drijvende rolborstel verzamelen effectief stof, dierenharen en afval. De ventilator van de robotstofzuiger gebruikt een borstelloze gelijkstroommotor, het zuigvermogen bedraagt tot 4000 Pa en de unieke reinigingswaarde vanaf de grond ligt meer dan 90%, de reinigende werking is uitstekend.
 • Mini-behuizing: de kleinste robotstofzuiger met lasernavigatie, de lichaamslengte bedraagt slechts 32 x 32 x 9,4 cm, hij kan onder het bed, onder de bank worden geboord en het in de dode hoek verborgen stof en dierenharen absorberen. Houd het altijd schoon.
 • 💪【Verbeterde obstakelherkenning】Dankzij de nauwkeurige Laser LDS navigatietechnologie en Freemove 3.0 multisensor fusionalgoritme registreert robotstofzuiger snel plattegronden, creëert en slaat nauwkeurige kaarten op, en daarvan profiteren bijzonder grotere eengezinswoningen.
 • 💦【2-in-1 zuig- en dweilrobot】De robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een innovatief peristaltisch pompdesign, nauwkeurige regeling van de waterafvoer, ondersteunt 3-traps waterdebiet (hoog/middel/laag), geschikt voor verschillende behoeften en vloertypes, laat je vloer onberispelijk achter.
 • 👉【Volledig gepersonaliseerde reiniging】: regelmatige reiniging, scheidingswandreiniging, vaste puntreiniging, virtuele vergrendelingszone, automatische reiniging, randreiniging enz. Je kunt het te reinigen gebied en de plaats op de kaart van je telefoon selecteren, de reiniging is super eenvoudig
Bestseller Nr. 10

Roborock Q7 Max+ robotstofzuiger, handsfree schoonmaken tot 7 weken, robotstofzuiger met APP-gestuurde dweilfunctie, 4200Pa zuigkracht, No-Mop&No-Go Zones, 180 minuten looptijd, werkt met Alexa(Wit)

 • 【Zelflozende robotstofzuiger】 Roborock One Stop robotstofzuiger biedt u 4 weken beheerde schoonmaakservice. Wanneer de robot klaar is met schoonmaken, keert hij terug naar het laadstation en wordt de stofbak automatisch gereinigd met behulp van de krachtige stofopvangfunctie. Dan hoef je de stofzak van 2,5 liter pas te vervangen als deze vol is.
 • 【4200 Pa zuigkracht en verbeterde rubberen borstel】 Met het geoptimaliseerde zuigkanaalmateriaal verbetert de zuigkracht van de Q7 MAX robotstofzuiger tot 4200 Pa, meer dan twee keer de zuigkracht van de S5 Max, en verwijdert gemakkelijk vuil van vloeren en tapijten. Stevige rubberen borstel verhoogt de duurzaamheid en verbetert de weerstand tegen klitten. Perfecte, gedetailleerde huiskaart en uitgebreide reiniging.
 • 【Intelligente LiDAR-Navigatie & Multi-Level Mapping】Met Smart Navi 3.0 kan de Roborock Q7 Max+ robotstofzuiger efficiënt door uw huis navigeren en uw vloerplan op uw smartphone in kaart brengen met behulp van lasertechnologie. U kunt dus specifieke gebieden selecteren die u wel of niet wilt schoonmaken. De Roborock robotstofzuiger kan tot 4 verschillende plattegronden scannen en opslaan, perfect voor woningen met meerdere verdiepingen en meerdere schoonmaakruimtes.
 • 【Dweilen en stofzuigen 2 in 1】 Uitgerust met een stofbox van 470 ml en een watertank van 350 ml, kan de Q7 max robotmop tegelijkertijd dweilen en stofzuigen. Een elektronische watertank houdt de mop vochtig tijdens het reinigen en kan de waterstroom aanpassen aan verschillende voorkeuren. Een constante druk van 300 g zorgt voor effectief dweilen tijdens het schoonmaken, waardoor uw huis grondig schoon en opgeruimd blijft.
 • 【Continue reiniging en slimme bediening】 Langere levensduur van de batterij ondersteunt tot 180 minuten gebruiksduur voor meer reiniging. De robotstofzuiger met dweilfunctie zet de reinigingstaak intelligent voort na automatisch opladen. Roborock Smart App werkt met Alexa en Google Assistant spraakbesturingsapparaten om controle, planning, statusupdates, reinigingsmodi en accessoirestatus te bieden.
Bestseller Nr. 11

eufy door Anker RoboVac X8 Hybrid, Robotstofzuiger met lasernavigatie, 2-in-1: stofzuiger en dweil,2 x 2000 Pa zuigkracht, iPath-lasernavigatie, AI. Map 2.0-technologie, dubbele turbine, wifi, BoostIQ

 • Dubbele turbine: Dubbele turbine: Elke turbine biedt 2000 Pa zuigkracht, wat zorgt voor een 80% grotere totale luchtstroom. Zo ziet uw huis er snel weer perfect uit. Zuigt dankzij het enorme vermogen van de dubbele turbine tot 57,6%* meer haren van huisdieren op. *In vergelijking met een RoboVac 30C.
 • 2-in-1, stofzuiger en dweil: Hij dweilt en stofzuigt tegelijkertijd, zodat het schoonmaakschema korter wordt en de vloeren brandschoon worden. Het extra grote waterreservoir van 250 ml bevat genoeg water voor ongeveer 140 minuten dweilen en tot 180 minuten stofzuigen.
 • iPath-lasernavigatie: De RoboVac maakt snel en intelligent een virtuele kaart van uw huis, zodat hij de meest efficiënte schoonmaakroute door uw huis kan kiezen, zonder dat u zelf iets hoeft aan te geven.
 • AI.Map 2.0-technologie: Dankzij de automatisch aangemaakte kaarten voor meerdere verdiepingen weet de RoboVac waar hij moet schoonmaken, of dat nu op de begane grond, in de kelder of op zolder is. In de app kunt u onder andere schoonmaakgebieden en verboden zones instellen.
 • Groot reservoir: Het reservoir van 250 ml bevat genoeg water om tijdens het stofzuigen tot 140 minuten te dweilen. U kunt het reservoir makkelijk verwijderen, met water vullen en terugplaatsen als u gaat schoonmaken.
Bestseller Nr. 12

aonus i8 Robotstofzuiger en Dweil met Zelfreinigende Station, Krachtige Robotstofzuiger en Dweiler van 3700Pa, Laser Obstakeldetectie, Y-Type Reiniging, Tapijtdetectie, WiFi/App/Alexa-Besturing

 • Laserradarnavigatie: de Aonus i8 is uitgerust met een geavanceerd lasernavigatiesysteem dat een snelle kaartvorming mogelijk maakt en tot 5 kaarten kan opslaan. Het voorkomt intelligent obstakels en plant efficiënte reinigingsroutes.
 • 【3,5 l automatisch stofzuigersysteem】De robotstofzuiger is uitgerust met een grote stofzak, die in slechts 10 seconden automatisch kan worden geleegd, zodat je de stofzak niet dagelijks hoeft te legen. Wij bieden 3 stofzakken aan om 180 dagen aan je reinigingsbehoeften te voldoen.
 • 【Veegen, stofzuigen en dweilen 3-in-1】3700 Pa sterk zuigvermogen, 250 ml elektronisch gestuurde watertank, 3-traps waterregeling. Ondersteunt de reiniging in Y-vorm voor nog schone kamers.
 • Tapijtherkenning: de robotstofzuiger detecteert tapijten en stelt automatisch het maximale zuigvermogen in om een grondiger reiniging uit te voeren.
 • Intelligente bediening: in combinatie met de app kun je reinigingen naar wens programmeren (controle van de reinigingsfrequentie en het waterniveau in elke kamer), verboden reinigings- en droogruimtes instellen. Ondersteunt Alexa en Google Assistant spraakbediening.
UitverkoopBestseller Nr. 13

eufy [Boost IQ] RoboVac 11S MAX, robotstofzuiger, superdunne, 2000Pa supersterke zuigkracht, stille, zelfopladende robotstofzuiger, reinigt harde vloeren tot tapijten met middelhoge stapel, zwart

 • De hele nieuwe roboval: reconstrueert met slechts 72 mm hoogte en tegelijkertijd met versterkte 2000 Pa zuigkracht.
 • Boostiq technologie: verhoogt automatisch de zuigkracht binnen 1,5 seconden op zeer vervuilde of moeilijk te reinigen plaatsen.
 • Muisstil: zo stil als een magnetron en een batterijduur van maximaal 100 minuten*.
 • Fantastische extra's: hoogwaardig anti-kras oppervlak van glas, slimme infraroodsensor voor obstakels en moderne valsensoren voor absoluut veilige reinigingen. Laadt zichzelf op en is dus altijd klaar voor gebruik. Kinderlijk eenvoudig onderhoud dankzij Unibody-filter.
 • Met inbegrepen: een RoboVac 11S MAX, een afstandsbediening (met 2 AAA-batterijen inbegrepen), een laadstation, een AC-voeding, een reinigingsgereedschap, 4 zijborstels, 5 kabelbinders, een handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 14

Lefant Robotstofzuiger, Ultradunne 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie Sterke Zuigkracht 2000Pa, WLAN Robotstofzuiger Compatibel met Alexa en APP, Ideaal voor Dierenharen, Harde Vloeren - M210B

 • 【Kleine behuizing, grote functie】: de Lefant M210B robotstofzuiger heeft een lichaamsdiameter van slechts 28 cm. Het kan in hoeken komen die niet gemakkelijk schoon te maken zijn, zoals de plaats onder het bed of de bank, wat betekent dat M210B de reinigingsdekking vergroot.
 • 【Innovatieve FreeMove2.0-technologie】: het mechanische botsingsbord is geannuleerd, de M210B maakt gebruik van het geïntegreerde ontwerp van het hele lichaam, het uitstekende 360 ​​° -detectiesysteem kan de obstakels op het pad identificeren en beoordelen, wat het blokkeringsprobleem van de robotstofzuiger effectief oplost.
 • 【Lange levensduur】: het is uitgerust met een 1800mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij. De batterij heeft een hoge veiligheidsfactor, lage verliezen en kan worden opgeladen en herhaaldelijk worden gebruikt en kan tot 100 minuten ononderbroken werken.
 • 【Geen verward haarontwerp】 De onderste rolborstel is verwijderd en het ontwerp met de grote zuigpoort is gebruikt om haarstof te verwijderen en haarreinigingsproblemen te verminderen. De reinigingsefficiëntie is bijna 90%. Compacte behuizing met grote stofcontainer van 500 ml kan meer afval bevatten en het aantal lege ruimtes verminderen.
 • 【App- en Alexa-bediening】: de M210B robotstofzuiger en schrobzuigmachine annuleert de afstandsbediening en kan worden gebruikt met de lefant life-app. Er zijn 6 verschillende reinigingsmodi om uit te kiezen om te voldoen aan de reinigingsbehoeften van verschillende omgevingen. Het ondersteunt ook Amazon Alexa-spraakbesturing.
Bestseller Nr. 15

iRobot® Roomba® i3152 (i3) Robotstofzuiger op basis van kaarttechnologie met wifi-verbinding - Met dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen - Voor huisdieren - Geschikt voor spraakassistent

 • iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of u nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.
 • Intelligente navigatie in een rechte lijn maakt gebruik van vloer-volgsensoren voor doelgerichte, logische reiniging in nette banen. Als de accu leeg raakt, laadt de robot zichzelf op en gaat vervolgens verder waar hij was gebleven om te zorgen dat de klus helemaal wordt afgemaakt.
 • "Trekt hardnekkig vuil los met een 3-staps schoonmaaksysteem dat gebruikmaakt van dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen, plus een borstel voor randen en hoeken en 10x meer zuigkracht* *Vergeleken met het Roomba schoonmaaksysteem uit de 600-serie"
 • Reactieve sensortechnologie helpt voorkomen dat de sensor vastloopt en de Dirt Detect technologie is gericht op reiniging waar dit het meest nodig is, zoals de vuilste delen van uw huis.
 • "Ga lekker verder met wat u deed. Zeg met behulp van de iRobot HOME-app of uw Google- of Alexa-spraakassistent eenvoudig tegen uw robot wanneer en waar u wilt laten schoonmaken. Meer hoeft u niet te doen. *Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Assistant en Alexa Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC"
Bestseller Nr. 16

MEDION Robotstofzuiger E32 SW, Model 2021, dweilfunctie, 120 min. werktijd, 2in1 robotstofzuiger voor vloeren tegels, allergie en dierenhaar geoptimaliseerd, afstandsbediening, laadstation, MD 18503

 • Robotstofzuiger E32 SW: voor het reinigen van stof, haar en pollen, met programmeerfunctie, 120 min. looptijd en automatisch opladen.
 • Vervangt stofzuiger en dweil: je hebt de vrije keuze tussen zuig- en dweilfunctie voor echt schone vloeren.
 • Levensduur van de batterij: Met een werktijd tot 120 minuten per lading is de robot bijzonder efficiënt en reinigt hij zelfs grote oppervlakken zonder te pauzeren om op te laden.
 • Reinigingsmodi: Met de flexibele keuze tussen verschillende reinigingsmodi werkt de robot altijd precies zoals je wilt.
 • Leveringsomvang: MEDION Robotstofzuiger E32 SW (MD 18503), afstandsbediening (incl. batterijen 2 x AAA), laadstation, 2 filters, 2 zijborstels, 2 reservezijborstels, reinigingsborstel, waterreservoir, houder, 2 reinigingsdoeken.
Bestseller Nr. 17

Ultenic T10 Robotstofzuiger met leegstation, 3000 Pa zuigkracht Robotstofzuiger met dweilfunctie, 280 minuten looptijd, mapping van meerdere verdiepingen, APP, Spraak, Alexa, Google Home bediening

 • Robotstofzuiger met leegstation: De Ultenic T10 robotstofzuiger met afzuigstation combineert 3 functies in 1: stofzuigen, dweilen en automatisch ledigen. De basis, die bij de robotstofzuiger wordt geleverd, is niet alleen een oplaadstation, maar ook een zelfledigende basis. Als hij klaar is met schoonmaken, keert hij terug naar de basis, waardoor hij zichzelf oplaadt door het afval uit de stofbak te legen.
 • Stofzuigen en dweilen 2 in 1: Ontworpen met een elektronisch gestuurde watertank en stofreservoir, kan de Robotstofzuiger met dweilfunctie tegelijkertijd vegen en dweilen. De zuigkracht en de watersnelheid kunnen tijdens het werk worden aangepast voor verschillende gebieden. Hij verhoogt de zuigkracht tot 3000 Pa bij het stofzuigen en is ideaal voor harde vloeren en tapijten.
 • Intelligente lasernavigatie: Dankzij de toegepaste LiDAR-navigatietechnologie maakt de robotstofzuiger op de meest efficiënte en intelligente manier schoon in vergelijking met andere gyroscopische robotstofzuiger. Bij het schoonmaken, brengt het in kaart in real time. Duidelijk objecten zoals meubels, kabels om ze te vermijden.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Onze robotstofzuiger  met leegstation wordt geleverd met een afstandsbediening, dus als er ouderen thuis zijn, kunnen zij hem zonder problemen gebruiken. Als u de reiniging wilt aanpassen, is de Ultenic app een goede keuze. In de app kunt u de reinigingsroutes zien, klik op "zuiging", het zal de zuiging aanpassen, selecteer het gebied, het zal dat gebied reinigen, meer functies wachten op u om te verkennen.
 • Werkt met Alexa, bevrijd uw handen: De T10 robotstofzuiger met iafzuigstation s compatibel met Alexa en Google Home, wanneer u tv kijkt of kookt, hoeft u alleen maar Alexa wakker te maken, de robotstofzuiger zal beginnen met schoonmaken waardoor uw handen grondig worden bevrijd.
Bestseller Nr. 18

Kärcher RCV 3 Robotstofzuiger met dweilfunctie slimme app Lidar-lasernavigatie kaartering ruimte- en obstakelherkenning 2500 Pa 120 minuten looptijd voor harde vloeren en tapijten Wit

 • 2-in-1 functie: de Kärcher RCV 3 robotstofzuiger verwijdert stof en vuil grondig van harde vloeren en tapijten. Met behulp van de inschakelbare dweilfunctie kan vastzittend stof worden verwijderd
 • Slimme app-besturing: met de Kärcher Home Robots app kan een kamerkaart van de woning worden opgeslagen, reinigingsparameters worden ingesteld, verbodszones definiëren en een reinigingsschema instellen
 • Lidar lasernavigatie: de LiDAR lasersensor maakt een kaartering van de woning mogelijk. Andere sensoren helpen obstakels en hoogteverschillen te registreren om een veilige navigatie te garanderen
 • Autonoom en flexibel: de robotstofzuiger overwint moeiteloos drempels en tapijten tot een hoogte van 18 mm. Hij is slechts 9,4 cm hoog en komt dus ook probleemloos onder lage meubels
 • Inhoud: de set bevat de Kärcher robotstofzuiger RCV 3, een laadstation, een 2-in-1 reservoir voor stof en vers water, 2 zijborstels, 2 filters, 2 microvezel-reinigingsdoekjes
Bestseller Nr. 19

Dreame D10 Plus Robotstofzuiger met automatische stoflediging, LiDAR navigatie, hindernisherkenning, zuigvermogen 4000 Pa tapijten en dierenharen, accu 170 min, WiFi/App/Alexa-besturing

 • [45 dagen handsfree ] Na elk reinigingsproces keert de D10 Plus-robot automatisch terug naar de 2,5 liter opvangbak om het verzamelde stof stil en nauwkeurig zelf te legen. Het legen van de robot in slechts 10 seconden minimaliseert de onderbrekingen en optimaliseert de reinigingstijd. De DualBoost-technologie vangt stof efficiënt op zonder verstopping – dankzij twee luchtcirculatiewegen die vuil verwijderen, geuren blokkeren en verstoppingen voorkomen. Je leegt de opvangbak elke 45 dagen om dagelijks contact met stof en secundaire vervuiling te voorkomen
Bestseller Nr. 20

yeedi vac hybrid Robotstofzuiger en dweil, 2500 Pa, tapijtdetectie, visueel in kaart brengen en navigatie, bewerkbare thuisplattegrond, reinigingsplanning, compatibel met zelflegend station

 • 2-in-1 robotstofzuiger en dweil: yeedi vac hybrid is veelzijdig en klaar voor zowel nat als droog vuil. Hij stofzuigt met een sterke zuigkracht en dweilt met een slim dweilsysteem. De ingebouwde karpetdetectietechnologie herkent uw tapijt op intelligente wijze en voorkomt dat daar wordt gedweild.
 • Met de kracht van Real Smarts: de visuele kaarttechnologie en een sensor voor het volgen van de vloer brengen uw ruimte in kaart als een paar slimme ogen om yeedi door het hele reinigingsproces te leiden. Het reinigt op een nette en efficiënte manier zonder overal tegenaan te stoten of vlekken te missen, zelfs in het donker.
 • Een indrukwekkende zuigkracht van 2500 Pa: een zijborstel en een rollende hoofdborstel gecombineerd met een sterke zuigkracht tot 2500 Pa vangen stof en haren van huisdieren op in het tapijt en op de harde vloer voor een grondige reiniging. Perfect voor appartementen met huisdieren.
 • Bewerkbare thuisplattegrond: yeedi heeft controle over uw schoonmaak waanzinnig eenvoudig gemaakt. De thuisplattegrond die yeedi heeft gemaakt, kan worden bewerkt, waardoor u een kamer kunt kiezen om schoon te maken en een gericht gebied kunt opstellen om op te vegen of te ontzien door simpelweg op de plattegrond in de app te tikken.
 • 110 minuten gebruikstijd en automatisch opladen: de yeedi robotstofzuiger werkt tot 110 minuten op een enkele lading, waardoor het de perfecte robotstofzuiger is voor het schoonmaken van appartementen. Hij keert terug naar het oplaadstation om op te laden en gaat daarna verder met schoonmaken waar hij was gebleven.

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige hebben ingebouwde sensoren om door het huis te navigeren, sommige hebben zelfopladende batterijen en sommige hebben zelfs een app waarmee je schoonmaakbeurten kunt plannen of spraakopdrachten kunt gebruiken.

Het kiezen van de beste robotstofzuiger is vaak een lastige opgave. Met zoveel functies en opties die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke voor u geschikt is. Er zijn echter bepaalde factoren waarmee u rekening moet houden voordat u er een aanschaft.

Bedenk bij het kiezen van een robotstofzuiger welke functies voor jou het belangrijkst zijn en hoeveel je eraan wilt uitgeven. Het is ook belangrijk om te bedenken hoe gemakkelijk het voor uw gezin of huisdieren zal zijn om het apparaat te gebruiken en of ze speciale onderhoudsinstructies van de fabrikant. Over het algemeen zijn robotstofzuigers het meest effectief in het verwijderen van vuil van harde vloeren, omdat ze minder hoeven te bewegen, waardoor ze obstakels zoals meubelpoten en snoeren kunnen vermijden. Ze kunnen echter ook effectief zijn op tapijten door een langere zuigkracht te gebruiken. Sommige robotstofzuigers hebben borstelrollen die helpen bij het verwijderen van haren van huisdieren en oppervlaktevuil, terwijl andere hebben een zijborstel die helpt bij het schoonmaken van de zijkanten van meubels.

Wat is een robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger is een robotapparaat dat uw vloer reinigt zonder menselijke hulp. De machine detecteert met sensoren en algoritmen vuil en stof op de vloer. Vervolgens gebruikt hij zijn zuigkracht om het vuil van de vloer te verwijderen.

Robotstofzuigers worden steeds populairder in huishoudens, vooral onder mensen met huisdieren of allergieën.

Enkele voordelen van het gebruik van een robotstofzuiger zijn:

 • Meer tijd voor u om met uw gezin door te brengen, omdat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over stofzuigen
 • Minder stress bij het schoonmaken van je huis
 • Geen huisdieren meer die door het hele huis vuil opsporen

Wat is het verschil tussen een robotstofzuiger en een gewone stofzuiger?

Een robotstofzuiger is een stofzuiger die wordt aangestuurd door een computer. Het heeft sensoren om obstakels te detecteren en kan de vloer met minder inspanning reinigen.

Een gewone stofzuiger is een apparaat dat zuigkracht gebruikt om stof en vuil van de vloer te verwijderen, dat het vervolgens in een zak of container deponeert om het later weg te gooien.

Wat zijn de factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een robotstofzuiger?

Naarmate het aantal robotstofzuigers op de markt toeneemt, is het voor consumenten steeds belangrijker geworden om de beste voor hun behoeften te kiezen.

Als u op zoek bent naar een robotstofzuiger die betaalbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden is, overweeg dan de aanschaf van een Roomba. Als u een krachtigere robotstofzuiger met geavanceerde functies wilt, kunt u overwegen er een te kopen bij iRobot of Neato.

Er zijn ook overwegingen bij het kiezen tussen merken. Sommige merken staan bekend als duurzamer dan andere, terwijl sommige een betere klantenservice bieden dan andere.

Hoe kies je tussen verschillende soorten robotstofzuigers?

Het kiezen van de juiste robotstofzuiger voor in huis kan een moeilijke beslissing zijn. Er zijn verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige zijn ontworpen voor de keuken en sommige voor de woonkamer. Sommige hebben sensoren die detecteren wanneer ze tegen objecten aanbotsen en stoppen om letsel te voorkomen, terwijl andere sensoren hebben waarmee ze door uw huis kunnen navigeren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt kiezen tussen verschillende soorten robotstofzuigers. Het geeft ook informatie over op welke functies u moet letten bij het kiezen van een robotstofzuiger.

Wat zijn de beste robotstofzuigers op de markt?

De robotstofzuiger is een robot die je huis schoonmaakt. Het doet dit door over de vloer te gaan en vuil en stof op te zuigen.

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige gebruiken lasertechnologie, sommige hebben camera’s en sommige hebben zelfs een slimme app die je laat weten wanneer hij moet worden opgeladen of schoongemaakt.

Robotstofzuigers zijn geweldig omdat ze kunnen schoonmaken zonder dat ze verteld moeten worden wat ze moeten doen, zoals een gewone stofzuiger zou doen. Ze hebben je ook niet nodig om ze schoon te maken.

Hoe lang duurt het voordat een gemiddelde robotstofzuiger zijn batterij oplaadt voordat hij begint met schoonmaken?

De gemiddelde robotstofzuiger heeft ongeveer twee uur nodig om zijn batterij op te laden.

We moeten deze AI-schrijvers niet zien als een vervanging voor menselijke copywriters. Ze bieden alleen hulp aan de inhoudschrijvers door schrijversblokkades op te heffen en inhoudsideeën op grote schaal te genereren.

AI-schrijfassistenten worden steeds populairder op de werkplek. Sommige bedrijven gebruiken ze wanneer ze inhoud moeten genereren voor een specifiek onderwerp of niche. Terwijl digitale bureaus ze gebruiken om allerlei soorten content voor hun klanten te genereren.

Kan ik mijn huidige stofzuiger gebruiken of moet ik een nieuwe kopen om het meeste uit mijn nieuwe robotstofzuiger te halen?

Er zijn veel verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe stofzuiger. Het eerste waar u naar moet kijken, zijn de functies en wat ze bieden.

Een robotstofzuiger heeft meer functies dan een typische stofzuiger. Ze bieden krachtige zuigkracht, automatische navigatie en randreiniging. Ze hebben ook een breed scala aan sensoren waarmee ze hun omgeving in kaart kunnen brengen en dienovereenkomstig kunnen reageren.