Beste robotstofzuiger van 2023 (TOP20)

Een robotstofzuiger is een apparaat dat de vloeren van je huis reinigt. Het is een geweldige manier om uw huis schoon te houden, maar u moet beslissen welke het beste bij u past.

Denk bij het kopen van een robotstofzuiger na hoeveel tijd je wilt besteden aan schoonmaken en welke functies belangrijk voor je zijn.

De 20 beste robotstofzuiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Ultenic D5s Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000Pa zuigkracht, WLAN Robotstofzuiger met laadstation, 3-in-1, Alexa & Google Home & app, ideaal voor tapijten en harde vloeren
 • 【Krachtige zuigkracht van 3000 Pa】Met 3 instelbare reinigingssnelheden kun je de zuigkracht tussen 3 snelheden aanpassen aan je behoeften. De maximale zuigkracht kan oplopen tot 2500 Pa, wat gemakkelijk fijnstof, kruimels, vuil, haren van huisdieren, enz. Kan opzuigen.
 • 【Grote vuilnisbak en watertank】Ultenic D5s Pro robotstofzuiger met een afvalbak van 500 ml kan meer vuil opnemen in één reinigingsproces, zodat je de prullenbak niet vaak hoeft schoon te maken. De D5s Pro ondersteunt de dweilfunctie met de 2-in-1 elektronisch gestuurde watertank (300 ml) en opvangbak (200 ml), wat betekent dat de D5s Pro tegelijkertijd kan vegen en dweilen.
 • 【Efficiënte, systematische en stille reiniging】Slimme robotstofzuiger met verbeterde sensoren creëert een zeer efficiënte reinigingspad voor elke kamer. Reinigt grondig met 3 selectieve reinigingsmodi - randreiniging, vlekreiniging, automatische reiniging kan aan uw verschillende vacuümbehoeften voldoen.
 • 【No-Go-zones】U kunt een aangewezen gebied met randstroken instellen om uitsluitend daar te reinigen en te voorkomen dat de robot het gebied schoonmaakt dat u niet wilt reinigen (de robotstofzuiger zal tijdens het reinigen de ingestelde limieten niet overschrijden).
 • 【WIFI & spraakbediening】Uitgerust met afstandsbediening, kan ook worden aangesloten op App (Ultenic) om de robotstofzuiger te bedienen, zoals het plannen van een reinigingsplan, het aanpassen van het zuigniveau, het wijzigen van de reinigingsmodus, enz. Compatibel met Alexa en Google Home , die de robotstofzuiger met spraakcommando's kan bedienen.
UitverkoopBestseller Nr. 2
iRobot® Roomba® i3552 (i3+) robotstofzuiger op basis van kaarttechnologie met wifi-verbinding en met automatische vuilafvoer - Met dubbele rubber borstels voor alle vloertypen - Voor huisdieren
 • iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of u nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.
 • Slimme navigatie krijgt het werk gedaan Intelligente, navigatie in een rechte lijn maakt gebruik van vloer-volgsensoren voor doelgerichte, logische reiniging in nette patronen. Wanneer de i3/i3+ moet worden opgeladen, gaat hij verder vanaf het punt waar hij was gestopt totdat alles helemaal schoon is.
 • U hoeft maandenlang niet aan stofzuigen te denken. De robotstofzuiger maakt zichzelf schoon, door zijn opvangbak te legen in een AllergenLock stofzak, die vuil van maar liefst 60 dagen kan bevatten, waardoor u twee hele maanden geen omkijken heeft naar het stofzuigen.
 • Kleine stofdeeltjes? Groter vuil? Geen probleem. Geniet van een uitgebreide schoonmaak dankzij dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem met 10x hoger zuigvermogen*, zodat vuil, stofdeeltjes en haren van huisdieren worden verwijderd, waar deze zich ook bevinden. Het borsteltje voor randen en hoeken zorgt voor alle vergeten hoeken.
 • Hij leert hoe u leeft. Luistert naar uw stem. De Roomba i3+-robotstofzuiger analyseert uw schoonmaakroutines om persoonlijke schema's voor te stellen en dankzij de compatibiliteit met Google Assistent en Alexa kunt u de schoonmaak eenvoudig starten met behulp van uw stem. Roomba kan zelfs een extra schoonmaak voorstellen wanneer er veel pollen in de lucht zijn in uw regio of wanneer uw huisdier in de rui is.
Bestseller Nr. 3
eufy by Anker robotstofzuiger RoboVac 11S (Slim) met BoostIQ, superslanke, sterke zuigkracht van 1300 Pa, geluidsarme werking, zelfopladende robotstofzuiger, reinigt harde vloeren en halfhoge tapijten
 • De hele nieuwe robovac: reconstrueert tot het laagste* (slechts 72 mm hoge) RoboVac en tegelijkertijd met versterkte 1300Pa zuigkracht en geluidsarme functie. Volgens digitale trends de beste robotstofzuiger van het jaar 2018".
 • BoostiQTM-technologie: verhoogt automatisch de zuigkracht op zeer vervuilde of moeilijk te reinigen plaatsen.
 • Krachtige li-ion-batterij: de fantastische capaciteit garandeert enorme prestaties tot 100 minuten** lang non-stop reiniging.
 • Premium functies: dit omvat het anti-krasoppervlak van gehard glas, een infraroodsensor voor effectieve obstakelherkenning en de ultramoderne hoogteovereenkomst ter voorkoming van vallen. Opladen wordt automatisch uitgevoerd. Daardoor is RoboVac altijd klaar voor gebruik.
 • Wat je krijgt: een RoboVac 11S, een afstandsbediening (2 AAA-batterijen worden meegeleverd), een laadstation, een AC-oplader, een reinigingsgereedschap, een extra filterset, 4 zijborstels, 5 kabelbinders, een handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 4
Roborock S7 Pro Ultra 5100Pa robotstofzuiger met zelfreinigend/zelfvullend/zelflozend/zelfreinigend dock, robotstofzuiger aangesloten via Alexa/APP 3D-mapping (upgrade van Roborock S7)…
 • [Reinigen zonder handen] De Roborock S7 Pro Ultra robotstofzuiger is een enorme upgrade ten opzichte van de Roborock S7 robotmop. Met een intelligent afvoerstation van ongekend gemak voor automatische stofafzuiging, automatische watervulling en automatische dweilreiniging, biedt het een uiterst handige en volledig handsfree reinigingservaring.
 • [Self-Drain & Self-Filling] Het ledigingsstation is voorzien van de nieuwste ledigingsmethode met 2,5L stofzakken en kan tot eens in de 7 weken gereinigd worden. Daarnaast ondersteunt het station het automatisch bijvullen van de watertank (3L watertank/2,5L vuile tank) van de Roborock S7 Pro robotstofzuiger, wat een reinigingsoppervlak van 300 vierkante meter mogelijk maakt.
 • [5100 Pa zuigkracht] De Roborock S7 Pro ultra robotstofmop heeft een sterke zuigkracht van 5100 Pa, wat meer dan het dubbele is van die van de S7 of S6 MaxV. Met de constante druk van 600 g en 3000 scrubs per minuut, sonische reiniging om moeiteloos stof en vuil te verwijderen. Uitgerust met een rubberen borstel, elimineert de Roborock S7 Pro robotstofzuiger en dweil het probleem van verward haar.
 • [Volautomatische reiniging] Het zelflozende station reinigt de mop automatisch met 600 wrijven per minuut en tilt hem vervolgens 5 mm naar buiten om op natuurlijke wijze te drogen en geuren en bacteriën te verwijderen. Daarnaast kan het station zichzelf automatisch reinigen, waardoor je de filters alleen nog maar regelmatig hoeft schoon te maken.
 • [Intelligente LIDAR-navigatie] De Roborock S7 Pro- stofzuiger- en vloerdweilrobot maakt gebruik van intelligente LIDAR-navigatie om het huis nauwkeurig in 3D in kaart te brengen, virtuele muren en no-go-gebieden te ondersteunen en tot 4 verschillende kaarten op te slaan. Met de Roborock APP kun je de zuigkracht, trillingsintensiteit, waterstroom en nog veel meer aanpassen. Stembediening is ook mogelijk. Opmerking: dit product is alleen compatibel met de 2,4 GHz Wi-Fi-functie.
Bestseller Nr. 5
Roborock S7 robotstofzuiger met sonic, geluidsgolf, 2500pa sterke zuigkracht, automatische doek, aangepaste reiniging, anti-onrechtvaardigheidsmodus
 • Intensief geluid dweilen: De geluidstechnologie van de Roborock S7 schrobt vloeren tot 3.000 keer per minuut. De S7 robotstofzuiger met mop reinigt grondig en effectief.
 • 2500 PA krachtige reinigingafzuiging: In combinatie met de eerste Roborock hefmachines biedt het krachtige vegen een volledig nieuw comfort. Als je de volledig rubberen hoofdborstel en de 2500 Pa HyperForce-stofzuiger toevoegt, krijg je een echte dieptereinigingsmachine.
 • Comfortabel automatisch optillen en intelligente dweilgeleiding: Als het een tapijt herkent, tilt de Roborock S7 robot de mop in de stofzuiger, zonder de reiniging te onderbreken. Er zijn meerdere manieren om de mop op te tillen, tapijten te voorkomen en hem zelfs nat te vegen. Met een ultrasone sensor zijn tapijten snel en nauwkeurig. Een constante druk van bijna 600 g zorgt voor een gelijkmatig dweilen in de woning.
 • 300 ml waterreservoir: nauwkeurige watercontrole, natte bestendigheid is schoner. Biedt het intelligente elektrische waterreservoir een nauwkeurige lekcontrole, zodat je je vloeren kunt afvegen en beschermen. Je kunt tussen de twee functies schrobben en vegen schakelen.
 • Meertraps toewijzing en kinderbeveiliging: Roborock S7 robotstofzuiger met automatische niveauherkenning kunt u uw robot op meerdere niveaus gebruiken. Sla verschillende kaarten op en toon ze in de app. De kinderbeveiliging kan gemakkelijk voorkomen dat huisdieren en kinderen beginnen met het reinigen.
Bestseller Nr. 6
ECOVACS DEEBOT T9 AIVI Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa AIVI mens-/hindernispreventie, klitvrije AeroForce® multi-surface rubberen dubbele borstel, testwinnaar-zeer goed (1,5)
 • 1. Testwinnaar – zeer goed (1,5): vanwege de verscheidenheid aan functies en de uitstekende reinigingsprestaties heeft ons topmodel T9 AIVI stofzuigerrobot in de Connect-beoordeling en in het CHIP-testcentrum de beoordeling "zeer goed (1,5)" gekregen. ECOVACS maakt gebruik van meer dan 23 jaar expertise en innovatie in het onderzoek van robots en biedt je een intelligente stofzuiger- en dweilervaring en een vertrouwde huishoudelijke service.
 • 2. AIVI 2.0 - 15 soorten objecten en mensenherkenning en -vermijding: uitgerust met AIVI 2.0 visuele detectietechnologie kan de T9 AIVI robotstofzuiger 15 soorten objecten bij het reinigen herkennen en moeiteloos vermijden, zoals sokken/mopps/slapen/kabel/U-vormige stoelen/tapijten/laadstations en zelfs personen. Hij herkent ook automatisch het kamertype en adviseert je een reinigingsplan te gebruiken.
 • 3. 3000 Pa krachtige reinigingservaring & 200 min looptijd: de maximale zuigkracht van de DEEBOT T9 AIVI bedraagt 3000 Pa en is daarmee 100% hoger dan die van de DEEBOT T8 AIVI. Dankzij de 4-traps zuigkrachtaanpassing is je DEEBOT geschikt voor elk type reinigingsbehoeften. 5200 mAh batterij met hoge capaciteit ondersteunt de reiniging tot 200 minuten, geschikt voor huizen met meerdere etages of grote woningen.
 • 4. AeroForce dubbele rubberen borstel met meerdere oppervlakken: de uniek ontworpen, klitvrije rubberen borstels zijn geschikt voor elk type vloer en zijn optimaal voor het reinigen van tapijten en huishoudens waar meerdere huisdieren wonen. De twee rubberen borstels werken ideaal samen – de ene maakt het vuil los, de andere zuigt het weg. Bovendien draaien de twee rubberen borstels automatisch achteruit om kabels en lang haar uit te spugen en zo verstrikken te voorkomen.
 • 5. OZMO Pro 2.0 elektrisch oscillatief dweilen: DEEBOT T9 AIVI veegt, zuigt en dweilt je vloer tegelijkertijd met een trilling van 480 keer per minuut om hardnekkige vlekken van alle vloeroppervlakken effectief te verwijderen, en ondersteunt een waterregeling met 4 niveaus om aan verschillende dweileisen te voldoen. Bovendien werkt je DEEBOT dankzij de nieuwe OZMO Pro Kit nu nog stiller (van 73 dB bij de OZMO Pro tot 70 dB bij de OZMO Pro 2.0).
Bestseller Nr. 7
iRobot Roomba 692 Robotstofzuiger met wifi-verbinding-- 3-staps reinigingssysteem - Gepersonaliseerde suggesties - Geschikt voor spraakondersteuning
 • 3-staps schoonmaakkracht - Het 3-staps reiniginssysteem met dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen stofzuigt hardnekkig vuil en biedt 5x meer zuigkracht*.
 • Schoonmaak afgestemd op uw leven - De robot leert van uw schoonmaakroutines om schema's voor te stellen die aan uw wensen voldoen. U krijgt ook suggesties voor dingen waaraan u misschien niet eens had gedacht, zoals extra schoonmaakacties tijdens perioden waarin allergieën de kop opsteken
 • Werkt met uw spraakassistent - Dankzij compatibiliteit met spraakassistenten door middel van apparaten die geschikt zijn voor Google Assistent en Alexa, kan de e-serie uw huis schoonmaken aan de hand van het geluid van uw stem. *Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC
 • Adaptieve navigatie - Dankzij de uitgebreide reeks geavanceerde sensoren kan de 600-serie onder en rond meubilair en langs randen navigeren.
 • Twee meervoudige borstels: de meervoudige borstels vangen alles van kleine stofdeeltjes tot grotere restjes op tapijten en harde vloeren
Bestseller Nr. 8
DEEBOT X1 OMNI, robotstofzuiger met dweilfunctie en multifunctioneel reinigingsstation (automatische zelfreiniging), 5000pa zuigkracht, 3D obstakel vermijding, 260 min batterij, Yiko stemassistent
 • X-TRA PRAKTISCH: Met de DEEBOT X1 OMNI is het niet meer nodig om de stofbak handmatig te legen. Het station heeft een afgesloten wegwerpstofzak met een inhoud van 3,2 L die lijkt op een lade. Tijdens het laden en na het schoonmaken wordt het stof automatisch uit de robot in de zak gezogen, waaruit noch stof noch allergenen kunnen ontsnappen
 • X-TRA KRACHTIG: DEEBOT X1 OMNI heeft een zuigkracht tot 5.000Pa en een volledig nieuw mopsysteem dat tot 180 keer per minuut roteert bij een druk van 6N. Het dweilt, schrobt en zuigt tot zelfs de hardnekkigste vlekken of haren van huisdieren verdwenen zijn - ongeacht de toestand van de vloer
 • X-TRA HOGE KWALITEIT: De DEEBOT X1 PLUS is een state-of-the-art stofzuig- en dweilrobot ontworpen door het bekroonde bureau JACOB JENSEN DESIGN om uw interieur perfect aan te vullen. Indrukwekkend design voor uw huis dat overtuigt door precisie en elegantie
 • X-TRA SCHOON: Krachtige zuigkracht en vlekkeloze dweilresultaten met slechts één apparaat: DEEBOT X1 OMNI heeft dubbelzijdige borstels, een vrij beweegbare hoofdborstel, de herziene dweilfunctie OZMO Pro met tot 600 trillingen per minuut en een groot oscillatiebereik
 • X-TRA SMART: Optimierte Hindernisvermeidung durch KI-Rechenleistung, eine Weltraumfotografie-taugliche RGB-Kamera sowie Menschenerkennungsfunktion mit integrierter Bildgebung und detaillierten Informationen – auf diesen intelligenten Reinigungsroboter hast du dein Leben lang gewartet
UitverkoopBestseller Nr. 9
Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT N8+, robotstofzuiger met automatische lediging, LDS-lasernavigatie, multilevel mapping, APP & Alexa-bediening, huisdierhaarreiniging
 • ➤【Expertise met robots & 2 jaar garantie】Ecovacs zet meer dan 23 jaar expertise en innovatie in het onderzoek van robots. Meer dan 20 miljoen gezinnen over de hele wereld hebben al Ecovacs stofzuigerrobots. ECOVACS missie is: een robot voor elk gezin. (Elke Deebot wordt geleverd met 2 jaar garantie en lokale hotline ondersteuning).
 • ➤【Automatische afzuiging van 2,5 liter】Het grote volume van 2,5 l kan stof en haren gedurende 4 weken lang opnemen, waardoor de noodzaak om de afvalcontainer vaak te reinigen drastisch wordt verminderd, zodat de huisreiniging wekenlang met gemak en rust kan worden genoten.
 • ➤【Nauwkeurige laser-cartering en navigatie】TrueMapping combineert precisie-lasertechnologie en geavanceerde dTOF-sensoren. Dit helpt je om je huis 4 keer sneller te karteren, met een dubbele toename van het detectiebereik en het vermogen om objecten tot 2 mm nauwkeurig te herkennen. Met de gedetailleerde interactieve kaart die wordt gemaakt, zijn nieuwe niveaus van reinigingsefficiëntie en aanpassing met de ECOVACS Home-app mogelijk.
 • ➤ 【Zuigen en dweilen tegelijkertijd】Met een innovatieve elektronische waterpomp en een watertank veeg en zuigt je robot tegelijkertijd op en laat je vloer perfect schoon. Door het gebruik van de nauwkeurige microbesturing van de waterpomp ondersteunt de robotstofzuiger 4 niveaus van de waterdoorlaatinstelling (ultrahoog/hoog/middel/laag), perfect voor verschillende behoeften en vloeren.
 • ➤ 【Max+-modus met verbeterd zuigvermogen van 2300 Pa】Met het geoptimaliseerde zuigkanaalmateriaal en -design optimaliseert het revolutionaire drukhoudersysteem de energie-efficiëntie en zorgt het voor een hoge vacuümdruk bij een verrassend laag geluidsniveau. Het zuigvermogen is verhoogd tot 2300Pa, wat overeenkomt met een toename van 53%* * (*Vergeleken met de serie DEEBOT OZMO 950)
Bestseller Nr. 10
Zigma Robotstofzuiger, 4000 Pa, wifi-stofzuiger, robot met intelligente navigatie, met Siri, Alexa- en app-bediening, voor meerdere verdiepingen
 • 【4000 Pa traploos instelbaar zuigvermogen】Bij de nieuwste versie van de Zigma Spark robotstofzuiger 2022 is de ventilator vervangen en uitgerust met een zuigvermogen van 4000 Pa en kan het zuigvermogen traploos worden ingesteld. De Spark robotstofzuiger beschikt over een groot stofreservoir van 600 ml dat tot 250 m² kan vegen en alle soorten dagelijks afval en ruw vuil perfect kan verwerken.
 • 【Kwaliteits-klantenservice】Exclusieve klantenservice, biedt Zigma je bovendien 2 jaar garantie.
 • 【4.0 laser-AI-snelmaak van kaarten】De Zigma Spark zuig- en dweilrobot is door een chip van de 2e generatie vervangt en verbeterd, uitgebreide real-time kaart van de hele ruimte minuten voor de reiniging door AI machinaal leren. Nauwkeurige routeplanning, obstakelherkenning en geen gemiste en herhaalde reiniging meer.
 • Supersterke dweilfunctie: de Zigma Spark dweilrobot heeft een intelligent dweilsysteem, 360 ml waterreservoir dat tot 300 m² kan afvegen (wasmiddel toevoegen), 3 standen en een Y-vormig dweilen om je een persoonlijke ervaring te bieden. (Let op: Vervang eerst de stofbak door een watertank, het kan niet tegelijkertijd zuigen en afvegen
 • Siri & Alexa & Google Assistant 】 "Hallo Siri, laat de Robbi de slaapkamer reinigen", Zigma ontwikkelt uitsluitend de Siri-spraakbediening. Je kunt ze ook bedienen via Alexa & Google Assistant & Zigma app. En autom ruimtedetectie voor Z. selectieve kamerreiniging, gecontroleerd door Siri, Alexa. Bevrijd je handen en geef je meer tijd om tijd met je gezin door te brengen.
Bestseller Nr. 11
iRobot Roomba e5154 Robotstofzuiger met wifi-verbinding met dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen - Ideaal voor huisdieren - Gepersonaliseerde suggesties - Geschikt voor spraakondersteuning
 • 3-staps schoonmaakkracht - Het 3-staps reiniginssysteem met dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen stofzuigt hardnekkig vuil en biedt 5x meer zuigkracht*.
 • Robots die vooruit plannen - Onze robots leren uw schoonmaakwensen en bieden persoonlijke aanbevelingen om schoonmaaktaken automatisch te plannen of stellen tijden voor wanneer uw huis vaker moet worden schoongemaakt, bijvoorbeeld wanneer huisdieren in de rui zijn of allergieën de kop opsteken.
 • Werkt met uw spraakassistent - Dankzij de compatibiliteit met spraakassistent via Google Assistant en apparaten met Alexa, reinigt de e-serie uw huis aan de hand van het geluid van uw stem *Werkt met apparaten met Google Home en Alexa Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of zijn dochterondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC
 • Detecteert en elimineert vuil - DirtDetect sensoren waarschuwen uw robot over vuilere gebieden van uw huis, zoals plekken waar veel gelopen wordt, zodat hier grondiger wordt schoongemaakt.
 • Intelligente sensoren leiden de robotstofzuiger onder en rondom meubilair om uw vloeren grondig schoon te maken. Hierdoor valt de robot ook niet van de trap.
Bestseller Nr. 12
Proscenic 850T Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa robotstofzuiger, Alexa & Google Home & app, Magnetische strips kunnen worden gebruikt om beperkte gebieden in te stellen
 • Alexa & Google Home & App-besturing: met Alexa en Google Home (Skill-naam: ProscenicRobot) kun je de reiniging via spraakopdrachten bedienen. Met de ProscenicHome app kun je reinigingsplannen maken, reinigingsmodi wisselen, overal uit de reiniging starten of stoppen enz. De afstandsbediening ondersteunt ook afsprakingsfunctie.
 • 3000Pa sterke zuigkracht: de Proscenic 850T robotstofzuiger heeft een zeer sterke zuigkracht. De sterke zuigkracht van 3000 Pa kan al het stof, het haar en het afval gemakkelijk stofzuigen. Met 3 instelbare standen kan de robotstofzuiger aan je verschillende eisen voldoen.
 • 500 ml stofreservoir en 300 ml elektrische watertank: de robotstofzuiger wordt geleverd met een groot stofreservoir van 500 ml, zodat je het afval niet vaak hoeft te verwijderen. Bovendien is er ook een 300 ml elektrisch waterreservoir met 280 ml stofreservoir. 850T biedt 3 reinigingsmodi: zuigen, wissen, zuigen en vegen tegelijk. Met het elektrische waterreservoir kun je de hoeveelheid water naar wens instellen (via de app).
 • IPANS 2.0 intelligent reinigingssysteem: de real-time positionering en een woningsplan kunnen de robot helpen zijn eigen positie te bepalen en vervolgens S-golfvormige reinigingsroutes doorgevoerd om je huis hoogwaardige reiniging te garanderen.
 • Magneetband voor de begrenzing: met de magneetband kun je een gebied of een hele kamer vergrendelen waar de robot niet mag binnenkomen. Proscenic biedt gratis lokale klantenservice.
Bestseller Nr. 13
ZACO V5sPro robotstofzuiger met dweilfunctie, automatische stofzuiger robot, 2-in-1 nat wissen tot 180 m² of stofzuigen zonder Wi-Fi
 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: vervang het zuigreservoir door het waterreservoir, breng de wismodule met een vezeldoek aan de onderkant aan en begin het reinigingsproces. (tot 120 minuten reinigingstijd afhankelijk van de omgevingseigenschappen).
 • Wisfunkton + De V5s Pro veeg je ruimtes, bevochtigt tegelijkertijd de wisdoek en geniet je met een gelijkmatig en uitgebreid geveegde vloer. Natte dweilfunctie voor alle harde vloeren zoals laminaat, tegels, graniet, parket enz.
 • Reinigingsniveaus: auto of timerfunctie – reinigt wanneer je maar wilt; spot reinigt één plaats door in een cirkel te draaien – diameter ca. 120 cm / Edge – de populaire randmodus – de robot rijdt altijd rechts op de muur en reinigt zo langs de bodemlijst / Max Power – maakt een duidelijk hogere zuigkracht mogelijk.
 • Voor dierenhouders of mensen met een allergie: de fijnstoffilter filtert naast de stofdeeltjesfilter zelfs mijtuitwerpselen en fijnstof en zorgt zo voor extra frisse lucht. Het lastige nabestellen van stofzuigerzakken is niet nodig.
 • Automatische terugkeer/valbeveiliging bij trappen/antistootsensoren beschermen voorwerpen in de inrichting tegen krassen.
Bestseller Nr. 14
ECOVACS DEEBOT T9+ robotstofzuiger met dweilfunctie en afzuigstation (zuigstation), 3.000 PA zuigvermogen, luchtverfrisser, lasernavigatie, real-time objectherkenning met KI, 175 min accu, Alexa, wit
 • Weeklang een schoon thuis: het automatische zuigstation beschikt over een drielaags filter, dat effectief 99% van de stofdeeltjes uitfiltert. De inhoud van 2,5 liter is voldoende om 30 dagen lang stof en dierenharen op te nemen. Zo kan de T9 meerdere weken lang de vloer zonder onderhoud reinigen
 • Optimale reiniging: met de modernste technologie komt de T9 in elke hoek. Dankzij TrueDetect 3D 2.0 kan hij nog nauwkeuriger dan eerder obstakels in real-time herkennen en botsingen voorkomen. TrueMapping 2.0 zorgt ervoor dat T9 de omgeving goed herkent en deze onafhankelijk van de lichtomstandigheden probleemloos doorrijdt
 • Gepersonaliseerde precisie: bedien met de herziene Ecovacs Home app je persoonlijke reiniging, ongeacht waar. Met de driedimensionale kaart wordt de ervaring nog intelligenter en persoonlijker, omdat de ruimtes realistisch weergeven. De 3D-artieringstechnologie komt in elke hoek van uw huis
 • Efficiënt voor de complete vloerreiniging: T9 kit, zuigt en veegt door zijn moderne Ozmo Pro-functie elk type vloerbedekking. Bij de Ozmo Pro-technologie gaat het om een speciaal waterreservoir met een trillingsfunctie. De wisserplaat beweegt hierbij met ca. 480 trillingen per minuut
 • Met de hoogste zuigkracht: de maximale zuigkracht van de Deebot T9 is met maximaal 3000 Pa twee keer zo hoog als bij de T8. De Deebot T9 maakt gebruik van sterke glasvezels om de zuigkracht gedurende de gehele reinigingstijd constant te houden en efficiënt stof van harde en tapijten te verwijderen
UitverkoopBestseller Nr. 15
ECOVACS N8 PRO+ robotstofzuiger met automatisch leegstation (zuigstation), stofzuigerrobot met dweilfunctie, realtime 3D obstakelvermijding, lasernavigatie, App, Alexa, wit
 • INTELLIGENTE OBJECTDETECTIE: Met deTrueDetect 3D realtime objectdetectie en -vermijding kan de N8 PRO kleine voorwerpen zoals pantoffels, speelgoed of vloerkleden tot op de millimeter precies detecteren. Efficiënte reiniging zonder botsen, vastlopen of verstrikt raken.
 • NAUWKEURIGE LASERMAPPING EN -NAVIGATIE: Met de DToF TrueMapping-technologie brengt de N8 PRO de woning viermaal zo nauwkeurig in kaart dan de vorige DEEBOTs met LDS. Het apparaat slaat de plattegronden van huizen met meerdere verdiepingen gedetailleerder en nauwkeuriger op. Vooral grotere gezinswoningen profiteren hiervan.
 • ULTRA-HOGE ZUIGKRACHT: In vergelijking met de DEEBOT OZMO 950 heeft de N8 PRO 73% meer zuigkracht (*gebaseerd op interne tests in het ECOVACS-laboratorium). Langdurig behoud van druk leidt tot een stabiele en efficiënte zuigkracht.
 • OZMO DWEILSYSTEEM: Stofzuigen, vegen en dweilen in één keer. De robot ondersteunt vier verschillende waterstroomniveaus voor verschillende dweilbehoeften en vloertypes. Voltooi meerdere-reinigingsprocessen in één stap.
 • GEAVANCEERDE GEPERSONALISEERDE REINIGING: Met de ECOVACS App kunt u zones opsplitsen of samenvoegen, kamers labelen, schoonmaaksequenties en -frequenties plannen en de zuigkracht of het waterdebietniveau voor verschillende zones aanpassen. U kunt ook no-go zones en no-mop zones instellen, zodat bepaalde zones niet worden schoongemaakt of gedweild.
Bestseller Nr. 16
Neato D8 Intelligente Robotstofzuiger - D-vormig Design, Lasermapping-navigatie, Alexa-verbinding, 100 Minuten Looptijd met Automatisch Opladen en Hervatten - Indigo Blauw
 • Met het D-vormige design bereiken de Neato robotstofzuiger vuil daar waar ronde robots niet hingelen. Met LaserSmart-technologie wordt je huis ook in het donker (en onder meubels) op de millimeter nauwkeurig weergegeven, navigeert en gereinigd
 • Bedien je robot via de MyNeato-app. Maak plattegronden voor elk niveau van je huis en plan de reiniging van het hele huis of bepaalde zones
 • Je robot zuigt veel stof en vuil. Het krachtige filter vangt wat ons niesen en jeukt en vangt tot 99% van de allergenen en fijnstofdeeltjes op
 • De technologie ontwikkelt zich continu verder. Zo krijg je ook regelmatige updates voor je robot
 • Bepaalde weergegeven functies zijn op het moment van de aankoop mogelijk niet beschikbaar en worden zodra beschikbaar, rechtstreeks naar je app en/of robotstofzuiger verzonden
Bestseller Nr. 17
Proscenic M7 PRO robotstofzuiger, met slimme lasernavigatie, 2-in-1 reiniger en wasmachine, Wi-Fi verbonden, app-bediening en Alexa, bevat geen slimme prullenbak
 • Intelligente stofafscheider: u kunt het afval automatisch uit de stofbak verwijderen. Zeer praktisch dat u zich minder of geen zorgen hoeft te maken over het legen van de stofbak. U kunt de extra intelligente stofafscheider apart kopen (ASIN: B07ZQ41XQ6)
 • LDS-lasernavigatietechnologie: De robotstofzuiger kan sondescans gebruiken om een ​​nauwkeurige virtuele kaart van de omgeving te maken, zodat de robotstofzuiger het beste reinigingspad voor efficiënte reiniging plant
 • APP-bediening en Alexa-spraakbesturing: met de ProscenicHome-app kunt u schoonmaakplannen maken, kaarten met meerdere niveaus opslaan, een beperkte zone instellen, overal starten of stoppen met schoonmaken, enz.
 • Eén M7 PRO, drie reinigingsmethoden; De M7 PRO voldoet aan al uw reinigingsvereisten; u kunt de zuigfunctie gebruiken, de zuig- en veegfunctie tegelijkertijd gebruiken of alleen de Y-vormige veegfunctie; in vergelijking met de conventionele veegfunctie geeft de Y-vormige veegfunctie een schoner resultaat
 • Automatische tapijtdetectie: De professionele tapijtdetectie detecteert automatisch het tapijt en schakelt over op maximale zuigkracht om het schoon te maken
Bestseller Nr. 18
MEDION Robotstofzuiger E32, Model 2021, 120 min. werktijd, geoptimaliseerd voor harde vloeren, tegels, laminaat en dierenhaar, directe zuigkracht, automatische terugkeer naar oplaadstation, MD 18510…
 • Robotstofzuiger E32 (MD 18510) voor het reinigen van stof, haar en pollen, met programmeerfunctie, 120 min. looptijd en automatisch opladen.
 • Levensduur van de batterij: Met een werktijd tot 120 minuten per lading is de robot bijzonder efficiënt en reinigt hij zelfs grote oppervlakken zonder te pauzeren om op te laden. (30 % meer dan zijn voorganger)
 • Flexibele reinigingskracht: Met de timerfunctie vertel je jouw nieuwe huishoudhulp precies op welke dagen en tijdstippen hij moet schoonmaken.
 • Reinigingsmodi: Met de flexibele keuze tussen verschillende reinigingsmodi werkt de robot altijd precies zoals jij dat wilt.
 • Leveringsomvang: robotstofzuiger E32 (MD 18510) met geïntegreerde Li-Ion-accu, afstandsbediening, 2 reservezijborstels & 2 zijborstels, filter & reservefilter, stofreservoir, reinigingsborstel, oplaadstation & netadapter
Bestseller Nr. 19
Vactidy Robotstofzuiger, Nimble T6 met Krachtige Zuigkracht 2000Pa, 4 Reinigingsmodi, Slimme Detectie, Stil, Bediening via App, Alexa en Afstandsbediening, voor Huisdieren, Harde Vloeren en Tapijten.
 • 【Krachtige zuigkracht met lichtheid】 Met een sterk zuigvermogen van maximaal 2000 Pa in de Max-modus kan de Vactidy T6-robotstofzuiger moeiteloos stof, vuil en dierenharen van harde vloeren en laagpolige tapijten opnemen en zorgt hij voor een zeer efficiënte reiniging. 3 zuigkrachtniveaus, aanpasbaar aan alle regelmatige reinigingsbehoeften van het gezin.
 • Slanke behuizing en stille reiniging: de Vactidy Nimble T6 robotstofzuiger heeft een compact ontwerp met een hoogte van slechts 2,89 inch plus 360 graden universeel wiel, waardoor het mogelijk is om moeilijk bereikbare hoeken zoals onder het bed, de bank enz. effectief te reinigen. 60 dB weinig ruis in stille modus, daardoor wordt je niet gestoord, zodat je je je werk in alle rust kunt doen.
 • 3-punts reinigingssysteem: de robotstofzuiger beschikt over 2 automatische zijwaartse borstels, die het bereik van het vacuüm uitbreiden en draaien om vuil en afzettingen binnen en op tegels of hardhouten vloeren op te vangen. De rolborstel lost, extraheert en zuigt effectief vuil af om een uitstekende reiniging te garanderen.
 • 4 efficiënte reinigingsmodi: de Nimbel T6 robotstofzuiger biedt 4 reinigingsmodi, inclusief zigzag-modus, willekeurige reinigingsmodus, spot-reinigingsmodus, along edge modus. Schakel vrij tussen verschillende modi en vermogensniveaus via de Vactidy app. Stel een werktijd in, zodat je T6-robot zijn dagelijkse routine-reiniging begint.
 • Meerdere mogelijkheden voor het starten van de robotstofzuiger: stel tijdschema's en reinigingsmodi van je robotstofzuiger via de Vactidy-app en Alexa of Google Assistant via spraakbesturing in om tijd en energie te besparen. Met de afstandsbediening is de Vactidy robotstofzuiger ook zeer vriendelijk voor ouders en ouderen en voorkomt problemen met bluetooth- of wifi-verbindingen.
Bestseller Nr. 20
Roborock S7 Robotstofzuiger Krachtige 2500 Pa Robot Stofzuiger Verbonden via WiFi/Alexa/APP Aangepaste Reiniging met Ultrasone Detectie, Ideaal voor Huisdierenhaar (Zwart)
 • Intensief geluid dweilen: De geluidstechnologie van de Roborock S7 schrobt vloeren tot 3.000 keer per minuut. De S7 mop reinigt grondig en effectief.
 • 2500 PA krachtige reinigingafzuiging: In combinatie met de eerste Roborock hefmachines biedt het krachtige vegen een volledig nieuw comfort. Als je de volledig rubberen hoofdborstel en de 2500 Pa HyperForce-stofzuiger toevoegt, krijg je een echte dieptereinigingsmachine.
 • Comfortabel automatisch optillen en intelligente dweilgeleiding: Als het een tapijt herkent, tilt de Roborock S7 de mop in de stofzuiger zonder de reiniging te onderbreken. Er zijn meerdere manieren om de mop op te tillen, tapijten te voorkomen en hem zelfs nat te vegen. Met een ultrasone sensor zijn tapijten snel en nauwkeurig. Een constante druk van bijna 600 g zorgt voor een gelijkmatig dweilen in de woning.
 • 300 ml waterreservoir: nauwkeurige watercontrole, natte bestendigheid is schoner. Biedt het intelligente elektrische waterreservoir een nauwkeurige lekcontrole, zodat je je vloeren kunt afvegen en beschermen. Je kunt tussen de twee functies schrobben en vegen schakelen.
 • Meertraps toewijzing en kinderbeveiliging: Roborock S7 met automatische niveauherkenning kunt u uw robot op meerdere niveaus gebruiken. Sla verschillende kaarten op en toon ze in de app. De kinderbeveiliging kan gemakkelijk voorkomen dat huisdieren en kinderen beginnen met het reinigen.

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige hebben ingebouwde sensoren om door het huis te navigeren, sommige hebben zelfopladende batterijen en sommige hebben zelfs een app waarmee je schoonmaakbeurten kunt plannen of spraakopdrachten kunt gebruiken.

Het kiezen van de beste robotstofzuiger is vaak een lastige opgave. Met zoveel functies en opties die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke voor u geschikt is. Er zijn echter bepaalde factoren waarmee u rekening moet houden voordat u er een aanschaft.

Bedenk bij het kiezen van een robotstofzuiger welke functies voor jou het belangrijkst zijn en hoeveel je eraan wilt uitgeven. Het is ook belangrijk om te bedenken hoe gemakkelijk het voor uw gezin of huisdieren zal zijn om het apparaat te gebruiken en of ze speciale onderhoudsinstructies van de fabrikant. Over het algemeen zijn robotstofzuigers het meest effectief in het verwijderen van vuil van harde vloeren, omdat ze minder hoeven te bewegen, waardoor ze obstakels zoals meubelpoten en snoeren kunnen vermijden. Ze kunnen echter ook effectief zijn op tapijten door een langere zuigkracht te gebruiken. Sommige robotstofzuigers hebben borstelrollen die helpen bij het verwijderen van haren van huisdieren en oppervlaktevuil, terwijl andere hebben een zijborstel die helpt bij het schoonmaken van de zijkanten van meubels.

Wat is een robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger is een robotapparaat dat uw vloer reinigt zonder menselijke hulp. De machine detecteert met sensoren en algoritmen vuil en stof op de vloer. Vervolgens gebruikt hij zijn zuigkracht om het vuil van de vloer te verwijderen.

Robotstofzuigers worden steeds populairder in huishoudens, vooral onder mensen met huisdieren of allergieën.

Enkele voordelen van het gebruik van een robotstofzuiger zijn:

 • Meer tijd voor u om met uw gezin door te brengen, omdat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over stofzuigen
 • Minder stress bij het schoonmaken van je huis
 • Geen huisdieren meer die door het hele huis vuil opsporen

Wat is het verschil tussen een robotstofzuiger en een gewone stofzuiger?

Een robotstofzuiger is een stofzuiger die wordt aangestuurd door een computer. Het heeft sensoren om obstakels te detecteren en kan de vloer met minder inspanning reinigen.

Een gewone stofzuiger is een apparaat dat zuigkracht gebruikt om stof en vuil van de vloer te verwijderen, dat het vervolgens in een zak of container deponeert om het later weg te gooien.

Wat zijn de factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een robotstofzuiger?

Naarmate het aantal robotstofzuigers op de markt toeneemt, is het voor consumenten steeds belangrijker geworden om de beste voor hun behoeften te kiezen.

Als u op zoek bent naar een robotstofzuiger die betaalbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden is, overweeg dan de aanschaf van een Roomba. Als u een krachtigere robotstofzuiger met geavanceerde functies wilt, kunt u overwegen er een te kopen bij iRobot of Neato.

Er zijn ook overwegingen bij het kiezen tussen merken. Sommige merken staan bekend als duurzamer dan andere, terwijl sommige een betere klantenservice bieden dan andere.

Hoe kies je tussen verschillende soorten robotstofzuigers?

Het kiezen van de juiste robotstofzuiger voor in huis kan een moeilijke beslissing zijn. Er zijn verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige zijn ontworpen voor de keuken en sommige voor de woonkamer. Sommige hebben sensoren die detecteren wanneer ze tegen objecten aanbotsen en stoppen om letsel te voorkomen, terwijl andere sensoren hebben waarmee ze door uw huis kunnen navigeren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt kiezen tussen verschillende soorten robotstofzuigers. Het geeft ook informatie over op welke functies u moet letten bij het kiezen van een robotstofzuiger.

Wat zijn de beste robotstofzuigers op de markt?

De robotstofzuiger is een robot die je huis schoonmaakt. Het doet dit door over de vloer te gaan en vuil en stof op te zuigen.

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers op de markt. Sommige gebruiken lasertechnologie, sommige hebben camera’s en sommige hebben zelfs een slimme app die je laat weten wanneer hij moet worden opgeladen of schoongemaakt.

Robotstofzuigers zijn geweldig omdat ze kunnen schoonmaken zonder dat ze verteld moeten worden wat ze moeten doen, zoals een gewone stofzuiger zou doen. Ze hebben je ook niet nodig om ze schoon te maken.

Hoe lang duurt het voordat een gemiddelde robotstofzuiger zijn batterij oplaadt voordat hij begint met schoonmaken?

De gemiddelde robotstofzuiger heeft ongeveer twee uur nodig om zijn batterij op te laden.

We moeten deze AI-schrijvers niet zien als een vervanging voor menselijke copywriters. Ze bieden alleen hulp aan de inhoudschrijvers door schrijversblokkades op te heffen en inhoudsideeën op grote schaal te genereren.

AI-schrijfassistenten worden steeds populairder op de werkplek. Sommige bedrijven gebruiken ze wanneer ze inhoud moeten genereren voor een specifiek onderwerp of niche. Terwijl digitale bureaus ze gebruiken om allerlei soorten content voor hun klanten te genereren.

Kan ik mijn huidige stofzuiger gebruiken of moet ik een nieuwe kopen om het meeste uit mijn nieuwe robotstofzuiger te halen?

Er zijn veel verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe stofzuiger. Het eerste waar u naar moet kijken, zijn de functies en wat ze bieden.

Een robotstofzuiger heeft meer functies dan een typische stofzuiger. Ze bieden krachtige zuigkracht, automatische navigatie en randreiniging. Ze hebben ook een breed scala aan sensoren waarmee ze hun omgeving in kaart kunnen brengen en dienovereenkomstig kunnen reageren.