Beste robotstofzuiger met dweilfunctie van 2023 (TOP15)

De 15 beste robotstofzuiger met dweilfunctie beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente Vacuümrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt

 • ❤️ 【Sterke zuigkracht Ultradunne schaal】M213 Robotstofzuigers gebruikt een hoogwaardige motor, zuigkracht tot 2200 Pa, laag geluidsniveau, dierenhaar, zeer stil tijdens het slapen. De stofzuiger is slechts 28 cm breed en slechts 7,8 cm dik.Door het kleinere formaat kan de robot gemakkelijk in kleine ruimtes stofzuigen. Het is perfect voor krappe ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • 👍 【FreeMove 2.0-technologie】De ingebouwde 6D anti-collision infraroodsensor helpt Robotstofzuigers de omringende situatie 360 ​​graden te detecteren. De voorkant is uitgerust met 13 elektronische sensoren met een hogere gevoeligheid, die Robotstofzuigers effectief kunnen helpen bij het detecteren van vastzittende gebieden en automatisch het reinigingspad aanpassen.
 • 🎨 【Eenvoudig reinigingsproces met doekjes】M213 Robotstofzuigers wordt geleverd met 5 gratis natte doekjes, u kunt ze installeren om Robotstofzuigers met reinigingsfunctie te krijgen. De doekjes laten geen watervlekken achter na het reinigen van de vloer.
 • 💪【Geen roterende borstelkop】Traditionele robotstofzuigers met roterende borstelkop zijn erg vervelend om het haar dat rond de roterende borstel is gewikkeld schoon te maken. M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos zuigmondstuk, dat haar en stof direct in een grote prullenbak van 500 ml kan zuigen.Het is uitgerust met twee zijborstels en heeft een sterke zuigkracht van 2200Pa, wat erg handig en effectief is.
 • 🔋【Super Endurance】 Uitgerust met 1800 mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, volledig opgeladen reinigingstijd kan 100 minuten bereiken, opladen en ontladen kan 5000 keer bereiken, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, gebruik op elk moment
UitverkoopBestseller Nr. 2

ECOVACS Robotics Deebot N8 (model 2021) Stofzuigerrobot met dweilfunctie (OZMO), 2300 PA, robotstofzuiger intelligente navigatie (dToF laserscanning), Alexa, wit

 • ➤【Expertise met robots & 2 jaar garantie】Ecovacs gebruikt meer dan 23 jaar expertise en innovatie in het onderzoek van robots. Meer dan 20 miljoen gezinnen over de hele wereld hebben Ecovacs stofzuigrobots. Ecovacs missie is: een robot voor elk gezin. (Elke Deebot beschikt over 2 jaar garantie en lokale hotline ondersteuning).
 • ➤【Nauwkeurige laserkaart en navigatie】TrueMapping combineert precisielasertechnologie en geavanceerde dTOF-sensoren. Dit helpt om je huis 4 keer sneller te karren dan met standaard lasermapping, met een dubbele toename van het detectiebereik en het vermogen om objecten tot 2 mm nauwkeurig te herkennen. Met de gedetailleerde interactieve kaart die wordt gemaakt, zijn nieuwe niveaus van reinigingsefficiëntie en aanpassing met de Ecovacs Home app mogelijk.
 • ➤【Zuigen en vegen tegelijkertijd】Met een innovatieve elektronische waterpomp en een watertank veeg en zuigt je robotstofzuiger tegelijkertijd en laat je vloer perfect schoon. Door het gebruik van de nauwkeurige microbesturing van de waterpomp ondersteunt de robotstofzuiger 4 standen van de waterstroominstelling (ultrahoog/hoog/middel/laag), perfect voor verschillende behoeften en soorten vloeren.
 • ➤【Max+-modus met verbeterd zuigvermogen van 2300 Pa】Met het geoptimaliseerde zuigkanaalmateriaal en -design optimaliseert het revolutionaire drukhoudsysteem de energie-efficiëntie en zorgt voor een hoge vacuümdruk bij een verrassend laag geluidsniveau. Het zuigvermogen is verhoogd tot 2300 Pa, wat overeenkomt met een toename van 53%. (*vergeleken met de serie Deebot Ozmo 950)
 • ➤【Krachtige individuele reiniging】Met de Ecovacs-app kun je gebieden onderdelen of opvouwen en ruimtes beschrijven, verschillende reinigingsfrequenties en reinigingstijden instellen, evenals het zuigvermogen en de waterstroom voor verschillende gebieden aanpassen. Bovendien kun je no-Go-zones en no-mop zones instellen, zodat bepaalde gebieden niet worden gereinigd of afgeveegd. Reinig helemaal naar jouw wensen.
UitverkoopBestseller Nr. 3

LEFANT Robotstofzuiger M1 4000 Pa zuig- en dweilrobot (lasernavigatie, meertraps mapping, met no-Go-zones, Alexa app-besturing), robotstofzuiger voor dierenharen en harde vloeren

 • 👍【Verbeterd reinigingssysteem】De zuigrobot heeft twee zijborstels en een opgeladen drijvende rolborstel verzamelen effectief stof, dierenharen en afval. De ventilator van de robotstofzuiger gebruikt een borstelloze gelijkstroommotor, het zuigvermogen bedraagt tot 4000 Pa en de unieke reinigingswaarde vanaf de grond ligt meer dan 90%, de reinigende werking is uitstekend.
 • Mini-behuizing: de kleinste robotstofzuiger met lasernavigatie, de lichaamslengte bedraagt slechts 32 x 32 x 9,4 cm, hij kan onder het bed, onder de bank worden geboord en het in de dode hoek verborgen stof en dierenharen absorberen. Houd het altijd schoon.
 • 💪【Verbeterde obstakelherkenning】Dankzij de nauwkeurige Laser LDS navigatietechnologie en Freemove 3.0 multisensor fusionalgoritme registreert robotstofzuiger snel plattegronden, creëert en slaat nauwkeurige kaarten op, en daarvan profiteren bijzonder grotere eengezinswoningen.
 • 💦【2-in-1 zuig- en dweilrobot】De robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een innovatief peristaltisch pompdesign, nauwkeurige regeling van de waterafvoer, ondersteunt 3-traps waterdebiet (hoog/middel/laag), geschikt voor verschillende behoeften en vloertypes, laat je vloer onberispelijk achter.
 • 👉【Volledig gepersonaliseerde reiniging】: regelmatige reiniging, scheidingswandreiniging, vaste puntreiniging, virtuele vergrendelingszone, automatische reiniging, randreiniging enz. Je kunt het te reinigen gebied en de plaats op de kaart van je telefoon selecteren, de reiniging is super eenvoudig
Bestseller Nr. 4

MEDION Robotstofzuiger E32 SW, Model 2021, dweilfunctie, 120 min. werktijd, 2in1 robotstofzuiger voor vloeren tegels, allergie en dierenhaar geoptimaliseerd, afstandsbediening, laadstation, MD 18503

 • Robotstofzuiger E32 SW: voor het reinigen van stof, haar en pollen, met programmeerfunctie, 120 min. looptijd en automatisch opladen.
 • Vervangt stofzuiger en dweil: je hebt de vrije keuze tussen zuig- en dweilfunctie voor echt schone vloeren.
 • Levensduur van de batterij: Met een werktijd tot 120 minuten per lading is de robot bijzonder efficiënt en reinigt hij zelfs grote oppervlakken zonder te pauzeren om op te laden.
 • Reinigingsmodi: Met de flexibele keuze tussen verschillende reinigingsmodi werkt de robot altijd precies zoals je wilt.
 • Leveringsomvang: MEDION Robotstofzuiger E32 SW (MD 18503), afstandsbediening (incl. batterijen 2 x AAA), laadstation, 2 filters, 2 zijborstels, 2 reservezijborstels, reinigingsborstel, waterreservoir, houder, 2 reinigingsdoeken.
UitverkoopBestseller Nr. 5

Philips HomeRun 7000-serie robotstofzuiger met dweilfunctie, ultrasterke zuigkracht (5000 Pa), hindernisdetectie en vermijding, leegstation, wit, robotstofzuiger, App, XU7100/02

 • De robot stofzuigt en dweilt harde vloeren in één keer om de fijne stoflaag aan te pakken die elke dag op vloeren opbouwt. Er worden meer kleine stofdeeltjes verwijderd dan met alleen stofzuigen, dus zelfs blote voeten blijven schoon
 • De ultrasterke zuigkracht tot 5000 Pa kan groot vuil zoals kruimels en haar van huisdieren opzuigen. De robot verhoogt de zuigkracht (vier niveaus) wanneer deze op een tapijt of vloerkleed is gereden om kleine stofdeeltjes diep daarin te vangen
 • Nooit meer controleren of er geen rommel ligt – de geavanceerde sensoren zullen kleine voorwerpen op zijn route, zoals schoenen of speelgoed, detecteren. De robot maakt dicht daaromheen schoon zonder vast te raken of tegen dingen te stoten
 • Maximale vloerdekking: 360° lasernavigatie (LiDAR) scant het huis en zoekt de efficiëntste route van kamer naar kamer, rond meubilair en diep in hoeken zodat geen enkel gebied wordt gemist. De robot (hoogte 97 mm) reinigt ook onder banken en bedden
 • Lange batterijduur: de robot kan tot 180 minuten of meer dan 185 m² schoonmaken op één lading van de krachtige 5200 mAh lithium-ion-accu, keert automatisch terug naar het station om op te laden en gaat verder met schoonmaken waar hij is gebleven
Bestseller Nr. 6

aonus i8 Robotstofzuiger en Dweil met Zelfreinigende Station, Krachtige Robotstofzuiger en Dweiler van 3700Pa, Laser Obstakeldetectie, Y-Type Reiniging, Tapijtdetectie, WiFi/App/Alexa-Besturing

 • Laserradarnavigatie: de aonus i8 is uitgerust met een geavanceerd lasernavigatiesysteem dat een snelle kaartvorming mogelijk maakt en tot 5 kaarten kan opslaan. Het vermijdt intelligent obstakels en plant efficiënte reinigingsroutes.
 • 【3,5 l automatisch stofzuigersysteem】De robotstofzuiger is uitgerust met een grote stofzak, die in slechts 10 seconden automatisch kan worden geleegd, zodat je de stofzak niet dagelijks hoeft te legen. Wij bieden 3 stofzakken aan om 180 dagen aan je reinigingsbehoeften te voldoen.
 • 【Vegen, stofzuigen en dweilen 3-in-1】3700 Pa sterk zuigvermogen, 250 ml elektronisch gestuurde watertank, 3-traps waterregeling. Ondersteunt de reiniging in Y-vorm voor nog schone kamers.
 • Tapijtherkenning: de robotstofzuiger detecteert tapijten en stelt automatisch het maximale zuigvermogen in om een grondige reiniging uit te voeren.
 • Intelligente bediening: in combinatie met de app kun je reinigingen naar wens programmeren (controle van de reinigingsfrequentie en het waterniveau in elke kamer), verboden reinigings- en drooggebieden instellen. Ondersteunt Alexa en Google Assistant spraakbediening.
Bestseller Nr. 7

Roborock S8 Pro Ultra Robotstofzuiger met dweilfunctie, zelfwassend / zelfdrogend / zelfreinigend, zelfreinigende robotstofzuiger, 3D-hindernisomloop, 6000 Pa

 • All-in-One dockingssysteem en de meest geavanceerde reinigingstechnologieën. Vergeet poetsen - echt waar! Roborock S8 Pro Ultra robotstofzuiger met dweilfunctie, afzuigstation: zelflegend, zelfwassend, zelfdrogend, zelfreinigend station en zelfvullend. Met het Roborock All-in-One dockingssysteem heeft de Roborock S8 Pro Ultra robotstofzuiger met dweilfunctie alles mee, zodat je je handen vrij hebt en je tijd slimmer kunt gebruiken
 • DuoRoller Riser borstel, extreme zuigkracht van 6000 Pa. Roborock S8 Pro Ultra robotstofzuiger met afzuigstation, nog efficiëntere reiniging, nog minder raken haren in de war. De nieuw ontwikkelde dubbele rubberen borstel reinigt nog grondiger. Het opzuigen van dierenharen is nu nog eens met 30% verbeterd. De robotstofzuiger De HyperForce zuigkracht is verhoogd tot 6000 Pa. Daardoor zuigt je robotstofzuiger ook de dieper liggende resten en stofdeeltjes van harde vloeren en tapijten op
 • VibraRise 2.0 dweilsysteem. Roborock S8 Pro Ultra zuig- en dweilrobot VibraRise 2.0 is ons bewezen dweilsysteem, met verbeterde vibratiemodules, uniforme dweildruk en tapijtherkenning. Zo wordt de vloer tot 3000 keer per minuut schoongeschrobd. Bij tapijten tilt de roborock de mop automatisch 5 mm op. Alleen vegen? Alleen zuigen? Geen probleem! Zowel de mop als de borstel worden automatisch opgetild, afhankelijk van de ondergrond of van je instellingen
 • Reactive 3D-obstakelomzeiling, PreciSense LiDAR-navigatie. Je Roborock S8 Pro Ultra robotstofzuiger rijdt intelligent om obstakels en potentiële gevaren. Het gestructureerde 3D-licht en een infraroodbeeldtechniek maken dat mogelijk. Voor een automatische, ononderbroken reiniging op de achtergrond. Onze Roborock vindt de snelste weg naar vuil: bij de eerste doorloop maakt hij een gedetailleerde kaart via het PreciSense-LiDAR-navigatiesysteem en werkt deze elke keer bij
 • Intelligente app: slimme voorstellen voor beperkingszones: de Roborock S8 Pro Ultra robotstofzuiger herkent automatisch plaatsen waar de robotstofzuiger vast kan komen te zitten en stelt deze als blokkeerzones voor. Je kunt in de Roborock-app ook onzichtbare muren tekenen om bepaalde gebieden van de reiniging uit te sluiten. Met de 3D-kaart bouw je je huis virtueel nauwkeurig na en voeg je zelfs meubels toe om een gedetailleerde kaart van je huis te maken
Bestseller Nr. 8

ECOVACS DEEBOT X1 OMNI, robotstofzuiger met dweilfunctie, multifunctioneel reinigingsstation (automatische zelfreiniging) 5000pa zuigkracht, 3D obstakel vermijding, 260 min batterij Yiko stemassistent

 • X-TRA PRAKTISCH: Met de DEEBOT X1 OMNI is het niet meer nodig om de stofbak handmatig te legen. Het station heeft een afgesloten wegwerpstofzak met een inhoud van 3,2 L die lijkt op een lade. Tijdens het laden en na het schoonmaken wordt het stof automatisch uit de robot in de zak gezogen, waaruit noch stof noch allergenen kunnen ontsnappen
 • X-TRA KRACHTIG: DEEBOT X1 OMNI heeft een zuigkracht tot 5.000Pa en een volledig nieuw mopsysteem dat tot 180 keer per minuut roteert bij een druk van 6N. Het dweilt, schrobt en zuigt tot zelfs de hardnekkigste vlekken of haren van huisdieren verdwenen zijn - ongeacht de toestand van de vloer
 • X-TRA HOGE KWALITEIT: De DEEBOT X1 PLUS is een state-of-the-art stofzuig- en dweilrobot ontworpen door het bekroonde bureau JACOB JENSEN DESIGN om uw interieur perfect aan te vullen. Indrukwekkend design voor uw huis dat overtuigt door precisie en elegantie
 • X-TRA SCHOON: Krachtige zuigkracht en vlekkeloze dweilresultaten met slechts één apparaat: DEEBOT X1 OMNI heeft dubbelzijdige borstels, een vrij beweegbare hoofdborstel, de herziene dweilfunctie OZMO Pro met tot 600 trillingen per minuut en een groot oscillatiebereik
 • X-TRA SMART: Optimierte Hindernisvermeidung durch KI-Rechenleistung, eine Weltraumfotografie-taugliche RGB-Kamera sowie Menschenerkennungsfunktion mit integrierter Bildgebung und detaillierten Informationen – auf diesen intelligenten Reinigungsroboter hast du dein Leben lang gewartet
Bestseller Nr. 9

Ultenic T10 Robotstofzuiger met leegstation, 3000 Pa zuigkracht Robotstofzuiger met dweilfunctie, 280 minuten looptijd, mapping van meerdere verdiepingen, APP, Spraak, Alexa, Google Home bediening

 • Robotstofzuiger met leegstation: De Ultenic T10 robotstofzuiger met afzuigstation combineert 3 functies in 1: stofzuigen, dweilen en automatisch ledigen. De basis, die bij de robotstofzuiger wordt geleverd, is niet alleen een oplaadstation, maar ook een zelfledigende basis. Als hij klaar is met schoonmaken, keert hij terug naar de basis, waardoor hij zichzelf oplaadt door het afval uit de stofbak te legen.
 • Stofzuigen en dweilen 2 in 1: Ontworpen met een elektronisch gestuurde watertank en stofreservoir, kan de Robotstofzuiger met dweilfunctie tegelijkertijd vegen en dweilen. De zuigkracht en de watersnelheid kunnen tijdens het werk worden aangepast voor verschillende gebieden. Hij verhoogt de zuigkracht tot 3000 Pa bij het stofzuigen en is ideaal voor harde vloeren en tapijten.
 • Intelligente lasernavigatie: Dankzij de toegepaste LiDAR-navigatietechnologie maakt de robotstofzuiger op de meest efficiënte en intelligente manier schoon in vergelijking met andere gyroscopische robotstofzuiger. Bij het schoonmaken, brengt het in kaart in real time. Duidelijk objecten zoals meubels, kabels om ze te vermijden.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Onze robotstofzuiger  met leegstation wordt geleverd met een afstandsbediening, dus als er ouderen thuis zijn, kunnen zij hem zonder problemen gebruiken. Als u de reiniging wilt aanpassen, is de Ultenic app een goede keuze. In de app kunt u de reinigingsroutes zien, klik op "zuiging", het zal de zuiging aanpassen, selecteer het gebied, het zal dat gebied reinigen, meer functies wachten op u om te verkennen.
 • Werkt met Alexa, bevrijd uw handen: De T10 robotstofzuiger met iafzuigstation s compatibel met Alexa en Google Home, wanneer u tv kijkt of kookt, hoeft u alleen maar Alexa wakker te maken, de robotstofzuiger zal beginnen met schoonmaken waardoor uw handen grondig worden bevrijd.
Bestseller Nr. 10

Ultenic D5s Pro Robotstofzuiger, met dweilfunctie, 3000 Pa sterk zuigvermogen, compatibel met Google Home, Alexa, app, afstandsbediening

 • Sterke zuigkracht voor alle vloeren: het zuigvermogen van 3000 Pa kan probleemloos grote vuil, koffiebonen, dierenharen en kattenbakvulling opnemen. Geschikt voor gezinnen met huisdieren. Deze robotstofzuiger heeft de functie van tapijtherkenning en verhoogt automatisch de zuigkracht, wanneer het een tapijt raakt, verwijdert hij met gemak stof en haren uit tapijten
 • Stofzuigen en dweilen en 2-in-1: je hebt alleen een robotstofzuiger nodig en je kunt meerdere reinigingsmodi gebruiken. Je kunt elke reinigingsmodus naar wens kiezen, wat de reinigingsefficiëntie verhoogt en je bevrijdt van zwaar huishoudelijk werk. Laat onze zuig- en dweilrobot je huishoudelijke hulp worden
 • Intelligente navigatie: de zuigrobot is uitgerust met een geavanceerd navigatiesysteem, maak je geen zorgen dat ze tegen je meubels stoten of de trap vallen, of dat de robotstofzuiger bij het reinigen dode hoeken heeft. De robotstofzuiger kan over obstakels tot 18 mm hoogte springen en ook onder banken heen vegen
 • Eenvoudige bediening: de robotstofzuiger is compatibel met Google Home, Alexa en Ultenic APP. In de app kun je de reinigingsstatus van de robotstofzuiger in real-time zien. Deze robotstofzuiger is ook uitgerust met een afstandsbediening die zonder internettoegang kan worden gebruikt
 • Betrouwbare service: Ultenic biedt u 2 jaar garantie en wij beschikken over een professionele klantenservice in Europa. Als je reserveonderdelen nodig hebt, zijn deze verkrijgbaar in de Ultenic-shop. Als je problemen hebt met je robotstofzuiger, neem dan contact met ons op, wij staan altijd voor je klaar
Bestseller Nr. 11

Roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie, extreme zuigkracht van 5500 Pa, 3D-kartering, kaartsysteem voor woningen met meerdere verdiepingen, alles-in-één dockingssysteem

 • All-in-One dockingssysteem en de meest geavanceerde reinigingstechnologieën. Vergeet poetsen - echt waar! Roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie, zelflegend zuigstation, zelfwassend, zelfdrogend, zelfreinigend en zelfnavullend. Met het roborock all-in-one dockingssysteem voldoet de roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie aan alle voorwaarden, zodat je je handen vrij hebt en je tijd slimmer kunt gebruiken.
 • Reactive 3D-obstakelomzeiling, PreciSense LiDAR-navigatie. Je robotstofzuiger met afzuigstation Q Revo robotstofzuiger ontwijkt intelligent obstakels en potentiële gevaren. Het gestructureerde 3D-licht en een infraroodbeeldtechniek maken dat mogelijk. Voor een automatische, ononderbroken reiniging op de achtergrond. Onze Roborock vindt de snelste weg naar vuil: bij de eerste doorloop maakt hij een gedetailleerde kaart via het PreciSense-LiDAR-navigatiesysteem en werkt deze elke keer bij
 • Intelligente app: met de 3D-kaart bouw je je huis virtueel nauwkeurig na en voeg je zelf meubels toe om een gedetailleerde kaart van je huis te maken. Je kunt in de Roborock-app ook onzichtbare muren tekenen om bepaalde gebieden van de reiniging uit te sluiten. Detecteert automatisch niveauverschillen in je huis. Plaats de robotstofzuiger gewoon op de grond. Er worden maximaal vier verdiepingen ondersteund.
 • Je Roborock Q Revo robotstofzuiger met dweilfunctie kan voor de eerste reinigingstaak een kaart tot 6 keer sneller maken, herkent tegelijkertijd trappen en plaatsen waar hij vast kan blijven zitten en stelt deze voor als no-go-zones.
 • - - - Opmerking: 2,4 GHz WLAN vereist voor app-verbinding.
Bestseller Nr. 12

Roborock S8 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, Dubbele Borstel&6000Pa Zuigkracht&3D Gestructureerd Licht, Stofzuiger Robot met WiFi/Alexa/APP (Upgrade voor Roborock S7)(Zwart)

 • 【6000Pa Zuigkracht】Huishoudelijke robotstofzuigers S8 heeft meer zuigkracht dan elke vorige roborock robotstofzuiger, met een maximum van 6000 Pa. Dat is meer dan het dubbele van de roborock S7. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【DuoRoller borstel】Roborock S8 reinigingsrobot heeft Dual Rubber Main Brush die effectief vuil en kleine stofdeeltjes kan verwijderen, haarklitten kan verminderen en kan vegen. Verschillende reinigingsmodi laat uw huis schoner zijn dan ooit tevoren.
 • 【Upgrade Dweilsysteem 】 S8 robotstofzuigers met sonisch dweilen dat tot 3.000 keer per minuut schrobt en de mop optilt tot 5 mm om opgedroogde vlekken dieper te verplaatsen.
 • 【Hoge intelligentie】 Uitgerust met 3D Structured Light obstacle sensing, een proces dat gebruik maakt van een patroon geprojecteerd op een scène en patroon vervorming gebruikt om obstakels nauwkeurig te herkennen om S8 robotstofzuiger slimmer te laten denken, en sneller te laten werken, gemakkelijker dan ooit.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】Precisie Navigatie Systeem maakt gedetailleerde kaarten om een optimale route te vinden voor een snellere reiniging. De S8 Zelfopladende robotstofzuiger kan automatisch gemakkelijk vast te raken plaatsen detecteren en tekent onzichtbare muren in de Roborock app om no-go zones in te stellen.
Bestseller Nr. 13

Vactidy Nimble T7 Robotstofzuiger met dweilfunctie met 2800 Pa zuigkracht, dweilrobot met 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met dweilfunctie met Alexa&App&Siri-besturing voor dierenharen en

 • Stofzuigen en dweilen in één: de T7 robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een sterke zuigkracht van 2800 Pa om stof en vuil van harde vloeren en tapijten met een laag profiel snel te verwijderen, en is uitgerust met een dweilfunctie om vlekken en vloeistoffen effectief te verwijderen. Het grote stofreservoir met een inhoud van 250 ml en het waterreservoir met een inhoud van 230 ml bieden voldoende capaciteit voor een uitgebreide reiniging. De dweilwaterstroom is in drie standen instelbaar, waardoor de vochtigheid van het doekje effectief wordt geregeld.
 • 【Lange batterijduur en automatisch opladen】: de T7 dweilrobot is uitgerust met een 2500 mAh-accu met hoge capaciteit, die tot 120 minuten ononderbroken reiniging mogelijk maakt en een oppervlak van maximaal 1300 vierkante meter bedekt. De robot keert automatisch terug naar het laadstation om op te laden wanneer de accu leeg is of wanneer de reinigingstaak is voltooid.
 • 【Vier reinigingsmodi】: via de afstandsbediening en de app kan de T7-stofzuiger met dweilfunctie flexibel schakelen tussen vier reinigingsmodi en verschillende reinigingswegen kiezen om de reinigingsafdekking te maximaliseren, gemiste dweilen te verminderen en aan je dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen. De vier modi omvatten: (1) automatische reiniging (2) reiniging van één kamer (3) randreiniging (4) puntreiniging.
 • 【Intelligent Voice Assistant】: ondersteunt Siri, Alexa, IFTTT en Google Assistant spraakopdrachten. Je hoeft alleen maar "Hey Siri" te zeggen om de T7 robotstofzuiger te activeren of hem thuis met Alexa, IFTTT en Google Assistant te bedienen. Met de Vactidy Smart app kun je heel eenvoudig reinigingstaken plannen, reinigingsmodi selecteren en de richting van de reiniging regelen.
 • 【Intelligente tapijtherkenning】: bij het zuigen van tapijten schakelt de T7 zuig- en dweilrobot automatisch over naar de maximale zuigmodus en kan hellingen van minder dan 15° overwinnen. In vergelijking met robots die alleen over zuigopeningen beschikken, is de rolborstel van de T7 veegfunctie zo ontworpen dat het tapijt beter vastzit en diep vuil effectiever kan opnemen.
Bestseller Nr. 14

Dreame D9 Max robotstofzuiger en dweil met 4.000Pa zuigkracht, LDS-navigatie, kaarten van meerdere vloeren, gedetailleerde app-bediening en Alexa,Tapijt, harde vloeren en huisdierhaar, wit

 • [4.000Pa* krachtige zuigkracht] De D9 Max levert een opmerkelijke zuigkracht om haar en vuil gemakkelijk op te zuigen dankzij de Nidec borstelloze motor en het gestroomlijnde ontwerp van het luchtkanaal. Vrij instelbaar tussen 4 zuigniveaus om aan uw schoonmaakbehoeften te voldoen. *Gebaseerd in dreame lab, prestaties kunnen verschillen van omgeving tot omgeving.
 • [Nauwkeurige LiDAR-navigatie] D9 Max genereert snel een bewerkbare kaart en plant de meest efficiënte schoonmaakpaden om uw huis vakkundig schoon te maken en er doorheen te navigeren. Ondertussen maakt hij methodisch schoon, in plaats van lukraak van muur naar muur te pingpongen.
 • [Reinigt tot 250m² (2.690ft²)* op één lading] D9 Max biedt automatische reiniging voor grotere oppervlakken dankzij een 5.200mAh batterij. Als de batterij bijna leeg is, keert hij terug naar het dock om op te laden en gaat hij verder met schoonmaken vanaf het punt waar hij gebleven was. *Gebaseerd in dreame lab, prestaties kunnen verschillen van omgeving tot omgeving.
 • [Eén robot. Twee manieren om schoon te maken] D9 Max combo verwijdert vuil, gemorste vloeistoffen en afval uit alle hoeken en gaten. Een ingebouwde watertank van 270 ml (0.04gal) houdt de mopmat vochtig volgens uw specificaties. Met 3 instelbare niveaus van watertoevoer bepaal jij hoe je vloeren worden gereinigd.
 • [Op maat schoonmaken in je hele huis] Segmenteer kamers, stel no-go-zones in, plan schoonmaaksessies en pas je schoonmaakstand, schoonmaakpatroon, zuigkracht, etc. aan via de app.
Bestseller Nr. 15

ZACO V5sPro robotstofzuiger met dweilfunctie, automatische stofzuiger robot, 2-in-1 nat wissen tot 180 m² of stofzuigen zonder Wi-Fi

 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: vervang het zuigreservoir door het waterreservoir, breng de wismodule met een vezeldoek aan de onderkant aan en begin het reinigingsproces. (tot 120 minuten reinigingstijd afhankelijk van de omgevingseigenschappen).
 • Wisfunkton + De V5s Pro veeg je ruimtes, bevochtigt tegelijkertijd de wisdoek en geniet je met een gelijkmatig en uitgebreid geveegde vloer. Natte dweilfunctie voor alle harde vloeren zoals laminaat, tegels, graniet, parket enz.
 • Reinigingsniveaus: auto of timerfunctie – reinigt wanneer je maar wilt; spot reinigt één plaats door in een cirkel te draaien – diameter ca. 120 cm / Edge – de populaire randmodus – de robot rijdt altijd rechts op de muur en reinigt zo langs de bodemlijst / Max Power – maakt een duidelijk hogere zuigkracht mogelijk.
 • Voor dierenhouders of mensen met een allergie: de fijnstoffilter filtert naast de stofdeeltjesfilter zelfs mijtuitwerpselen en fijnstof en zorgt zo voor extra frisse lucht. Het lastige nabestellen van stofzuigerzakken is niet nodig.
 • Automatische terugkeer/valbeveiliging bij trappen/antistootsensoren beschermen voorwerpen in de inrichting tegen krassen.

Als het gaat om het kiezen van de beste robotstofzuiger met dweilfunctie, zijn er veel overwegingen. Er zijn een aantal functies waar u op moet letten om de beste deal te krijgen.

Prijs is een van de belangrijkste kenmerken als het gaat om de aanschaf van een stofzuiger. U moet ook rekening houden met andere factoren, zoals garantie, klantenservice en merkreputatie.

Er zijn veel robotstofzuigers met dweilfunctie op de markt. Maar ze zijn niet allemaal het geld waard. Om je te helpen de beste te kiezen, hebben we een lijst samengesteld met functies die je moet zoeken in een robotstofzuiger met dweilfunctie.

 • Dweilfunctie
 • Robotachtig reinigingssysteem
 • Zuigkracht
 • Draadloze bediening
 • Batterijduur
 • Prijs

Wat zijn de voordelen van een robotstofzuiger met dweilfunctie?

Robotstofzuigers met dweilfunctie zijn de beste manier om je huis schoon te houden. Ze kunnen tegelijkertijd stofzuigen en dweilen, wat u tijd en energie bespaart. Ze kunnen ook rond hoeken en randen bewegen die een mens niet zou kunnen bereiken, waardoor ze perfect zijn voor grote huizen of huizen met veel meubels.

Een robotstofzuiger met dweilfunctie is de perfecte oplossing voor iedereen die moeite heeft met het schoonhouden van zijn huis. Het kan u helpen tijd en energie te besparen door twee taken tegelijk uit te voeren, terwijl u er ook voor zorgt dat uw vloeren zo schoon mogelijk blijven.

Wat zijn de nadelen van een robotstofzuiger met dweilfunctie?

Een robotstofzuiger met dweilfunctie is een mooie aanvulling voor elk huishouden. Er zijn echter enkele nadelen aan dit type stofzuiger.

Ten eerste is hij niet zo efficiënt als een traditionele stofzuiger. Het heeft niet het vermogen om het vuil en stof van je vloer of tapijt op te zuigen op dezelfde manier als een traditionele stofzuiger.

Ten tweede kost het meer tijd om schoon te maken dan andere stofzuigers, wat het minder handig maakt voor mensen met een drukke agenda.

Hoe verhoudt een robotstofzuiger met dweilfunctie zich tot andere typen robotstofzuigers?

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers, maar de meest voorkomende is de Roomba. Dit type robotstofzuiger is een zelfopladend en zelfwerkend apparaat dat een kamer reinigt met behulp van zijn roterende borstel en zijborstels.

De dweilfunctie is een van de belangrijkste kenmerken die dit type robotstofzuiger van andere onderscheidt. Het heeft een watertank aan boord, zodat het gemorste vloeistoffen of natte vloeren kan opruimen.

Wat zijn de beste merken robotstofzuigers met deze functie?

Robotstofzuigers zijn een populair product dat inmiddels door veel bedrijven wordt geproduceerd. Enkele van de beste merken robotstofzuigers zijn iLife, Roomba en Neato.

Welke website is aan te raden voor het kopen van een robotstofzuiger met dweilfunctie?

Een website die robotstofzuigers met een dweilfunctie verkoopt, wordt aanbevolen om te kopen.

Heb ik speciale vaardigheden nodig om een robotstofzuiger met dweilfunctie te gebruiken?

Robotstofzuigers met dweilfunctie worden steeds populairder in de markt. Ze zijn in staat om uw vloer en dweil tegelijkertijd schoon te maken.

Interesse in het kopen van een robotstofzuiger met dweilfunctie? Zo ja, dan moet u een aantal factoren overwegen voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste robotstofzuiger met dweilfunctie te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze robotstofzuiger met dweilfunctie-koopgids samengesteld.

Het beste robotstofzuiger met dweilfunctie vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste robotstofzuiger met dweilfunctie voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede robotstofzuiger met dweilfunctie-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor robotstofzuiger met dweilfunctie te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van robotstofzuiger met dweilfunctie erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald robotstofzuiger met dweilfunctie zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over robotstofzuiger met dweilfunctie zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de robotstofzuiger met dweilfunctie kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste robotstofzuiger met dweilfunctie kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.