Beste robot stofzuiger van 2023 (TOP10)

De 10 beste robot stofzuiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Robotstofzuiger, Lefant Robot Stofzuiger 1800Pa Sterke Zuigkracht, Geavanceerde 6D-Botsingssensor, Compatibel met Alexa & Google Home & App, Reinigt Huisdierenhaar, Harde Vloer tot Laagpolig Tapijt

 • Unieke gepatenteerde FreeMove-technologie: de robotstofzuiger beschikt over verbeterde 6D infrarood anti-botsingssensoren die de robotstofzuiger helpen waarschijnlijk vastzittende gebieden te herkennen en het reinigingspad automatisch aan te passen. Anti-valsensoren voorkomen dat de robot van de trap valt.
 • Klein ontwerp van de behuizing met grote stofbak van 500 ml: de robotstofzuiger is slechts 28 cm breed en 7,6 cm hoog en kan onder of rond het bed, de bank en andere meubels werken om een grondige reiniging met hoge afdekking en een extreem lage uitvalsnelheid te bereiken.
 • Stil en geschikt voor dierenharen: de door een sterke digitale motor aangedreven zuigrobot zorgt voor een sterke zuigkracht. De unieke borstelloze zuigstructuur zorgt ervoor dat dierenharen en vuil gemakkelijk in de vuilnisemmer terechtkomen, wat de M210 robotstofzuiger ideaal maakt voor dierenbezitters.
 • 💪【Langere batterij en automatisch opladen】: de Lefant M210 robotstofzuiger keert automatisch terug naar het laadstation als de reinigingscyclus is voltooid of de batterij zwak wordt. De robotstofzuiger is uitgerust met lithium-ijzerfosfaatbatterijen om de robotstofzuiger een lange batterijduur te geven en een looptijd van maximaal 100 minuten te bereiken.
 • 4 reinigingsmodi voor je behoeften: de robotstofzuiger biedt 4 reinigingsmodi, inclusief reiniging van de auto, randen en zigzag reinigen. Schakel via de Lefant-app naar wens tussen verschillende modi en vermogensniveaus.
Bestseller Nr. 2

ZACO V5sPro robotstofzuiger met dweilfunctie, automatische stofzuiger robot, 2-in-1 nat wissen tot 180 m² of stofzuigen zonder Wi-Fi

 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: vervang het zuigreservoir door het waterreservoir, breng de wismodule met een vezeldoek aan de onderkant aan en begin het reinigingsproces. (tot 120 minuten reinigingstijd afhankelijk van de omgevingseigenschappen).
 • Wisfunkton + De V5s Pro veeg je ruimtes, bevochtigt tegelijkertijd de wisdoek en geniet je met een gelijkmatig en uitgebreid geveegde vloer. Natte dweilfunctie voor alle harde vloeren zoals laminaat, tegels, graniet, parket enz.
 • Reinigingsniveaus: auto of timerfunctie – reinigt wanneer je maar wilt; spot reinigt één plaats door in een cirkel te draaien – diameter ca. 120 cm / Edge – de populaire randmodus – de robot rijdt altijd rechts op de muur en reinigt zo langs de bodemlijst / Max Power – maakt een duidelijk hogere zuigkracht mogelijk.
 • Voor dierenhouders of mensen met een allergie: de fijnstoffilter filtert naast de stofdeeltjesfilter zelfs mijtuitwerpselen en fijnstof en zorgt zo voor extra frisse lucht. Het lastige nabestellen van stofzuigerzakken is niet nodig.
 • Automatische terugkeer/valbeveiliging bij trappen/antistootsensoren beschermen voorwerpen in de inrichting tegen krassen.
Bestseller Nr. 3

roborock Q Revo Robotstofzuiger en dweil, automatische functies voor het legen van het apparaat, wassen, drogen, reinigen van de basis en zelfvullen, 3D-mapping, zuigvermogen 5500 Pa stofzuiger robot

 • Het roborock RockDock all-in-one laadstation en de meest geavanceerde reinigingstechnologieën. Vergeet het schoonmaken, echt. De roborock Q Revo robotstofzuiger en vloerwisser heeft de functie van automatische lediging, automatisch wassen, automatisch drogen, automatische reiniging van de basis en zelf vullen. Met het roborock all-in-one docking-systeem biedt de Robororobotstofzuiger roborock Q Revo alles wat je nodig hebt om je handen vrij te houden en je tijd verstandig te gebruiken.
 • Dubbele draaibare dweil, extreem zuigvermogen van 5500 Pa. roborock Q Revo robotstofzuiger 5500 Pa, zodat de robotstofzuiger dieper kan reinigen en vuil en stof van harde vloeren en tapijten kan opnemen. Met een toerental van 200 rpm en een constante druk naar beneden verwijdert het effectief vlekken.
 • roborock Q Revo robotstofzuiger scan snel het huis en maak gedetailleerde kaarten om de beste reinigingsroutes te identificeren. Inmiddels Q Revo stofzuigers verbeteren de nieuwe rubberen borstels de zuigkracht door effectief vuil te verwijderen met minder klitten en 30% meer dierenharen te verwijderen.
 • roborock Q Revo stofzuiger. Creëer je huis virtueel met details zoals meubels, maak een nauwkeurige kaart en zorg voor de best mogelijke netheid. De roborock Q Revo reinigingsrobot herkent automatisch de verschillende niveaus van je huis, zodat je de robot eenvoudig op de gewenste verdieping moet zetten. Identificeert maximaal vier etages.
 • Obstakelvermijding Reactive Tech, roborock Q Revo robotstofzuiger. Voorkom mogelijke risico's door het reinigen eenvoudiger dan ooit te maken. Tips voor beperkingszones, Q Revo robotstofzuiger detecteert trappen en plaatsen waar het gemakkelijk kan blijven steken en slaat blokkerende zones. 2,4 GHz wifi is vereist.
Bestseller Nr. 4

Proscenic 850T WLAN robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigkracht, stofzuiger robot met dweilfunctie, siri en Alexa & Google Home & app-bediening, voor dierenharen/tapijten/harde vloeren

 • 【3000 Pa sterk zuigvermogen】 De Proscenic 850T robotstofzuiger heeft een zeer sterk zuigvermogen. De sterke zuigkracht van 3000 Pa kan al het stof, het haar en het afval gemakkelijk stofzuigen. Met 3 instelbare standen kan de robotstofzuiger aan je verschillende eisen voldoen.
 • 500 ml stofreservoir en 300 ml elektrisch waterreservoir: de robotstofzuiger wordt geleverd met een groot stofreservoir van 500 ml, zodat je het afval niet vaak hoeft te verwijderen. Bovendien is er ook een 300 ml elektrisch waterreservoir met 280 ml stofreservoir. 850T biedt 3 reinigingsmodi: zuigen, vegen, zuigen en dweilen tegelijkertijd. Met het elektrische waterreservoir kun je de hoeveelheid water naar wens instellen (via de app).
 • 【IPANS 2.0 intelligent reinigingssysteem】De real-time positionering en een woningplan kunnen de robot helpen om zijn eigen positie te bepalen en vervolgens S-golfvormige reinigingsafstanden doorloopt om je huis hoogwaardige reiniging te maken.
 • Alexa & Google Home & app-besturing: met Alexa en Google Home (Skill naam: ProscenicRobot) kun je de reiniging via spraakopdrachten bedienen. Met de ProscenicHome-app kun je reinigingsplannen maken, reinigingsmodi wisselen, overal de reiniging starten of stoppen enz. De afstandsbediening ondersteunt ook afspraakfunctie.
 • Magneetband voor de begrenzing: met de magneetband kun je een gebied of een hele kamer vergrendelen waar de robot niet mag binnenkomen. Proscenic biedt gratis lokale klantenservice.
Bestseller Nr. 5

Robotstofzuiger, Lefant 3-in-1 Stofzuiger, Vegen en Dweilfunctie, 3200 Pa Sterke Zuigkracht, Stille Werking, Zelfopladende Stofzuiger Robot (M213S)

 • 【Ultradunne behuizing en een grote stofbak】 Het ultradunne ontwerp met een diameter van 28 cm en een dunne 7,8 cm zorgt ervoor dat de Lefant-stofzuigerrobot reikt voor een grondige reiniging van alle meubels en bedden; 0,5 liter grote stofbak kan in één keer stof door het hele huis verzamelen; Dubbellaagse HEPA-filtertechnologie voorkomt mijten en bacteriën die stofdeeltjes opnieuw in de kamer laten luchten.
 • 【Verbeterde FreeMove 3.0-technologie】 Vergeleken met de fysieke obstakeldetectiemethode van de traditionele Free Move-robotstofzuiger, is de 6D elektronische herkenningstechnologie bijgewerkt, met 13 elektronische sensoren met meer gevoeligheid aan de voorkant, zodat de grootte van het robotlichaam uitval vermindert snelheid en voorkomt effectief dat de robot zelf gaat zitten en vastlopen. en van Hoogte valt.
 • 【Zonder rolborstel De traditionele robotstofzuiger met rolborstelmondstuk is erg vermoeiend bij het reinigen van verwarde haren op de rolborstel. De M213S is uitgerust met een geavanceerd borstelloos mondstuk dat haar en stof rechtstreeks in de grote stofcontainer van 500 ml zuigt, wat erg handig en effectief is.
 • 【4 reinigingsmodi】 4 reinigingsmodi van de robotstofzuiger kunnen worden ingesteld via de Wi-Fi-verbindingsapp (2.4G): programma-reinigingsmodus, randreinigingsmodus, puntreinigingsmodus, automatische reinigingsmodus. De stofzuiger is ook compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers het schoonmaken kunnen starten en stoppen met spraakopdrachten.
 • 【Leveringsomvang】 1 x M213S robotstofzuiger, 1 x laadstation, 1 x adapter, 1 x 500 ml stofbak, 4 x zijborstels, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Pools), 1 x reinigingsdoek drogende, 5 x steriele vochtinbrengende doekjes voor eenmalig gebruik. Twee jaar kwaliteitsgarantie en 24-uurs professionele klantenservice.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Dreame D9 Max Robot Stofzuiger

 • 【Verbeterde zuigkracht】: de maximale zuigkracht van de stofzuiger kan 4000Pa bereiken, wat zeer geschikt is voor gezinnen met huisdieren en huizen die last hebben van haar. Deze robotstofzuiger met dweil heeft een watertank van 270 ml en een stofbak van 570 ml, die gemakkelijk uitstekende reinigingsresultaten kan bieden.
 • 【Lidar-navigatie】: Met een laserscanner die 360 graden kan detecteren, kan Dreame D9 Max robotstofzuigers dweil automatisch de kaart van uw huis onthouden. Via App kunt u niet alleen het pad zien dat de robotstofzuiger uitvoert, maar ook de gebieden selecteren die u wilt reinigen.
 • 【Krachtige batterij】: dankzij de 5200 mAh batterij met grote capaciteit kunnen de stofzuigers tot 150 minuten meegaan. De reinigingsrobot keert automatisch terug naar het laadstation om zichzelf op te laden wanneer de batterij bijna leeg is, en hij zal doorgaan met schoonmaken vanaf de plaats waar de laatste reiniging eindigde nadat hij volledig is opgeladen.
 • 【Reinigingsmodus】: de vacuümrobot heeft 4 niveaus van zuigkracht om uit te kiezen. Nadat de robotmop het tapijt vanaf de harde vloer binnenkomt, verhoogt deze automatisch de zuigkracht en reinigt hij krachtiger. Via de app kunt u de watertank bedienen om het waterniveau te regelen.
 • 【APP & Alexa】: Om alle functies van de Dreame robots te gebruiken, raden we je aan om App te downloaden. Naast de hierboven beschreven functies kunt u in de app ook het reinigingsschema vooraf instellen, virtuele grenzen instellen en OTA online upgraden. De robot ondersteunt ook Alexa-spraakbesturing.
Bestseller Nr. 7

Roborock S8 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, Dubbele Borstel&6000Pa Zuigkracht&3D Gestructureerd Licht, Stofzuiger Robot met WiFi/Alexa/APP (Upgrade voor Roborock S7)(Wit)

 • 【6000Pa Zuigkracht】Huishoudelijke robotstofzuigers S8 heeft meer zuigkracht dan elke vorige roborock robotstofzuiger, met een maximum van 6000 Pa. Dat is meer dan het dubbele van de roborock S7. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【DuoRoller borstel】Roborock S8 reinigingsrobot heeft Dual Rubber Main Brush die effectief vuil en kleine stofdeeltjes kan verwijderen, haarklitten kan verminderen en kan vegen. Verschillende reinigingsmodi laat uw huis schoner zijn dan ooit tevoren.
 • 【Upgrade Dweilsysteem 】 S8 robotstofzuigers met sonisch dweilen dat tot 3.000 keer per minuut schrobt en de mop optilt tot 5 mm om opgedroogde vlekken dieper te verplaatsen.
 • 【Hoge intelligentie】 Uitgerust met 3D Structured Light obstacle sensing, een proces dat gebruik maakt van een patroon geprojecteerd op een scène en patroon vervorming gebruikt om obstakels nauwkeurig te herkennen om S8 robotstofzuiger slimmer te laten denken, en sneller te laten werken, gemakkelijker dan ooit.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】Precisie Navigatie Systeem maakt gedetailleerde kaarten om een optimale route te vinden voor een snellere reiniging. De S8 Zelfopladende robotstofzuiger kan automatisch gemakkelijk vast te raken plaatsen detecteren en tekent onzichtbare muren in de Roborock app om no-go zones in te stellen.
Bestseller Nr. 8

aonus Robotstofzuiger met dweilfunctie S8, stofzuiger robot 3000Pa, WiFi/app/Alexa, 120 minuten looptijd, blokkeerzone, ideaal voor dierenharen, tapijten, harde vloeren

 • 【2-in-1 vegen en dweilen】 Elektronisch gestuurd 250 ml waterreservoir en 400 ml stofemmer, 3-traps waterregeling, zodat je van een volledig schoon huis kunt genieten
 • 3000 Pa superzuigvermogen: de S8 robotstofzuiger heeft een super zuigkracht van 3000 Pa, die stof, haren en dierenharen probleemloos kan wegzuigen.
 • 2600 mAh batterij met grote capaciteit: hij kan in de eco-modus ongeveer 120 minuten lang ononderbroken werken. Als de accu zwak is, keert hij automatisch terug naar het laadstation.
 • Automatische tapijtherkenning: het tapijt wordt gedetecteerd, automatische instelling op maximale zuigkracht voor een grondige reiniging (opmerking: verwijder de mophouder voordat je het tapijt reinigt)
 • 【Intelligente besturing】 (2,4 GHz wifi-compatibel), ondersteunt Alexa en Google Assistant en wordt geleverd met een afstandsbediening om je robot eenvoudig te bedienen
Bestseller Nr. 9

Vactidy Nimble T7 Robotstofzuiger met dweilfunctie met 2800 Pa zuigkracht, dweilrobot met 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met dweilfunctie met Alexa&App&Siri-besturing voor dierenharen en

 • Stofzuigen en dweilen in één: de T7 robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een sterke zuigkracht van 2800 Pa om stof en vuil van harde vloeren en tapijten met een laag profiel snel te verwijderen, en is uitgerust met een dweilfunctie om vlekken en vloeistoffen effectief te verwijderen. Het grote stofreservoir met een inhoud van 250 ml en het waterreservoir met een inhoud van 230 ml bieden voldoende capaciteit voor een uitgebreide reiniging. De dweilwaterstroom is in drie standen instelbaar, waardoor de vochtigheid van het doekje effectief wordt geregeld.
 • 【Lange batterijduur en automatisch opladen】: de T7 dweilrobot is uitgerust met een 2500 mAh-accu met hoge capaciteit, die tot 120 minuten ononderbroken reiniging mogelijk maakt en een oppervlak van maximaal 1300 vierkante meter bedekt. De robot keert automatisch terug naar het laadstation om op te laden wanneer de accu leeg is of wanneer de reinigingstaak is voltooid.
 • 【Vier reinigingsmodi】: via de afstandsbediening en de app kan de T7-stofzuiger met dweilfunctie flexibel schakelen tussen vier reinigingsmodi en verschillende reinigingswegen kiezen om de reinigingsafdekking te maximaliseren, gemiste dweilen te verminderen en aan je dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen. De vier modi omvatten: (1) automatische reiniging (2) reiniging van één kamer (3) randreiniging (4) puntreiniging.
 • 【Intelligent Voice Assistant】: ondersteunt Siri, Alexa, IFTTT en Google Assistant spraakopdrachten. Je hoeft alleen maar "Hey Siri" te zeggen om de T7 robotstofzuiger te activeren of hem thuis met Alexa, IFTTT en Google Assistant te bedienen. Met de Vactidy Smart app kun je heel eenvoudig reinigingstaken plannen, reinigingsmodi selecteren en de richting van de reiniging regelen.
 • 【Intelligente tapijtherkenning】: bij het zuigen van tapijten schakelt de T7 zuig- en dweilrobot automatisch over naar de maximale zuigmodus en kan hellingen van minder dan 15° overwinnen. In vergelijking met robots die alleen over zuigopeningen beschikken, is de rolborstel van de T7 veegfunctie zo ontworpen dat het tapijt beter vastzit en diep vuil effectiever kan opnemen.
Bestseller Nr. 10

Vactidy Nimble T6 Robotstofzuiger tot 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met 2800 Pa zuigkracht, robotstofzuiger met Alexa&App&Siri-bediening, robotstofzuiger dierenharen voor tapijten en harde

 • Sterke zuigkracht van 2800 Pa: de Vactidy T6 accustofzuiger beschikt over een dieptereinigingsfunctie om dierenharen, vuil en onzuiverheden van tapijten te garanderen. 3 zuigkracht van de stofzuiger om aan de dagelijkse reinigingsbehoeften van je gezin te voldoen.
 • 120 minuten looptijd en automatisch opladen: de draadloze stofzuiger beschikt over een 2500 mAh-batterij, die een oppervlak van 1300 vierkante meter in huis kan reinigen. Als de accu bijna leeg is, keert hij onmiddellijk terug naar het laadstation.
 • 4 efficiënte reinigingsmodi: de T6-stofzuiger beschikt over vier modi: auto-, lege ruimte, rand- en puntreiniging. Eenvoudig schakelen met de afstandsbediening en de mobiele app om de reinigingsafdekking van de accustofzuiger maximaal uit te breiden en het hele gebied grondig te reinigen om aan je dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen.
 • Eenvoudig te starten, app/spraakbediening: de accustofzuiger kan op afstand of ter plaatse via de app/Alexa/Google Assistant worden aangestuurd. Start de reiniging eenvoudig met één klik. Download de Vactidy-app om andere functies te gebruiken: maak reinigingsplannen, wijzig de reinigingsmodus, bedien de reinigingsrichting en nog veel meer.
 • Intelligente obstakelpreventie en valpreventie: de T6-stofzuiger is uitgerust met infrarood val- en botsingssensoren om vallen van trappen en andere randen te voorkomen. Tijdens het reinigen kan hij ook intelligent obstakels vermijden en meubels vermijden.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste robot stofzuiger te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze robot stofzuiger-koopgids samengesteld.

Het beste robot stofzuiger vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste robot stofzuiger voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede robot stofzuiger-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor robot stofzuiger te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van robot stofzuiger erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald robot stofzuiger zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over robot stofzuiger zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de robot stofzuiger kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste robot stofzuiger kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.