Beste robot stofzuiger met dweilfunctie van 2023 (TOP15)

De 15 beste robot stofzuiger met dweilfunctie beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

roborock Qrevo Robotstofzuiger met dweilfunctie, Dual Spinning Mops, Automatisch Drogen/Moppen Wassen/Mop Optillen, Zelf Bijvullen/Legen, Reactive Tech Obstacle Avoidance, 5500Pa Zuigkracht(Zwart)

 • Multifunctioneel dockingstation - Zeg maar dag tegen vuil werk. roborock Q Revo biedt een dock boordevol functies met Auto Mop Washing zodat handmatig reinigen niet nodig is, evenals Hot Air Drying na elke schoonmaakbeurt om de ontwikkeling van onaangename geurtjes te voorkomen. De watertank van 5 liter vult automatisch de tank van de robot voor een maximaal dweilbereik van 4305 m². Zelflozend betekent dat u tot 7 weken handsfree kunt schoonmaken en de eenvoudig afneembare dockbasis maakt een grondige reiniging mogelijk voor uw gemak.
 • Dubbel draaiende moppen - zie vlekken verdwijnen. Met een draaisnelheid van 200 RPM en consistente neerwaartse druk verwijdert roborock Q Revo moeiteloos vlekken van frisdrank tot opgedroogde vlekken en meer, zodat je elke keer weer een vlekkeloze vloer hebt. roborock Q Revo heeft 30 waterdebietniveaus zodat je de reiniging kunt afstemmen op jouw vloertype en voorkeuren.
 • Auto Mop Lifting - Moppen en stofzuigen in één schoonmaakbeurt. Met de Auto Mop Lifting van 7 mm kun je met gemak tapijten en vloeren reinigen. Mops worden automatisch opgetild bij het stofzuigen van tapijten en teruggebracht naar het dock, zodat vloeren en tapijten in één keer worden gereinigd en er geen vuile strepen achterblijven.
 • 5500Pa extreme zuigkracht - houdt de rommel weg. De grote zuigkracht helpt de robotstofzuiger dieper te reiken en stof en vuil gemakkelijk op te vangen van hardhouten vloeren tot tegels en zelfs tapijten. De volledig rubberen borstel zweeft op een multidirectioneel frame voor een effectieve reiniging en verwijdert gemakkelijk haren van huisdieren met minder haarklitten.
 • Reactive Tech Obstacle Avoidance - Obstakels detecteren en vermijden met totale precisie. roborock Q Revo kan potentiële gevaren nauwkeurig detecteren en vermijden, waardoor opruimen een fluitje van een cent wordt. PreciSense LiDAR-navigatie met 3D-mappingtechnologie creëert nauwkeurige kaarten die in 3D kunnen worden bekeken, en je kunt meubels en vloermaterialen aan je virtuele huis toevoegen om nauwkeurig en op maat schoon te maken.
Bestseller Nr. 2

Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente Vacuümrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt

 • ❤️ 【Sterke zuigkracht Ultradunne schaal】M213 Robotstofzuigers gebruikt een hoogwaardige motor, zuigkracht tot 2200 Pa, laag geluidsniveau, dierenhaar, zeer stil tijdens het slapen. De stofzuiger is slechts 28 cm breed en slechts 7,8 cm dik.Door het kleinere formaat kan de robot gemakkelijk in kleine ruimtes stofzuigen. Het is perfect voor krappe ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • 👍 【FreeMove 2.0-technologie】De ingebouwde 6D anti-collision infraroodsensor helpt Robotstofzuigers de omringende situatie 360 ​​graden te detecteren. De voorkant is uitgerust met 13 elektronische sensoren met een hogere gevoeligheid, die Robotstofzuigers effectief kunnen helpen bij het detecteren van vastzittende gebieden en automatisch het reinigingspad aanpassen.
 • 🎨 【Eenvoudig reinigingsproces met doekjes】M213 Robotstofzuigers wordt geleverd met 5 gratis natte doekjes, u kunt ze installeren om Robotstofzuigers met reinigingsfunctie te krijgen. De doekjes laten geen watervlekken achter na het reinigen van de vloer.
 • 💪【Geen roterende borstelkop】Traditionele robotstofzuigers met roterende borstelkop zijn erg vervelend om het haar dat rond de roterende borstel is gewikkeld schoon te maken. M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos zuigmondstuk, dat haar en stof direct in een grote prullenbak van 500 ml kan zuigen.Het is uitgerust met twee zijborstels en heeft een sterke zuigkracht van 2200Pa, wat erg handig en effectief is.
 • 🔋【Super Endurance】 Uitgerust met 1800 mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, volledig opgeladen reinigingstijd kan 100 minuten bereiken, opladen en ontladen kan 5000 keer bereiken, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, gebruik op elk moment
Bestseller Nr. 3

Lubluelu Robotstofzuiger met Dweilfunctie 2-1, 4000Pa Stofzuigerrobot Lasernavigatie met 5 Kaarten, Robot Stofzuiger met APP-Bediening, Ideaal voor Huisdierhaar, Tapijten, Harde Vloeren, Blauw (SL60D)

 • 🌀【2024 Highlight von Saugleistung】: Nach den neuesten Tests der Saugleistung von unserem Produktentwicklungsteam wurde die aktuelle Saugleistungsmessung des in Deutschland verkauften Saugroboters SL60D von bisher 3000 PA auf 4000 PA aktualisiert. Die neueste Saugleistung in Bildern und Titel werden auch später angezeigt!
 • 🔥【LDS 9.0 LiDAR Navigation】: Uitgerust met het baanbrekende SLAM-algoritme en quad-core RK3308 chip, is de kaartnauwkeurigheid van onze stofzuig- en dweilrobot drie keer hoger dan gewone LDS. Met een laserafstand van 8 m kan de SL60D zich aanpassen aan verschillende complexe thuisomgevingen en een nauwkeurigere en efficiëntere routeplanning maken.
 • ⏰【Creëer een gepersonaliseerde en individuele reiniging】: Via de verschillende functies van de Smart Life applicatie kan de robotstofzuiger een dagelijks huishoudelijk reinigingsschema voor je maken, de reinigingsmodus en instellingen binnen een beperkt bereik wijzigen, en de efficiëntie en individualisering van de reiniging naar een nieuw niveau tillen.
 • 🔔【Zuigen en dweilen 2-in-1 + 3 waterniveaus】: De robotstofzuiger integreert stofzuigen en dweilen. De verbeterde versie van de intelligente elektronische waterpomp past automatisch het watervolume in drie standen aan, wat niet alleen voldoet aan de behoeften van het reinigen van harde vloeren, tegels, marmer en andere vloertypes, maar ook het probleem van het doorweekt raken van de vloer volledig oplost.
 • 🚀【Verschillende schoonmaakstanden + 10 beperkte zones】: Automatisch reinigen, reinigen van randen, reinigen van zones, vlekreiniging, dubbele reiniging, afspraakreiniging, Y-vormig dweilen en vele andere standen. De robotstofzuiger kan 10 beperkte gebieden instellen, de veiligheidsbescherming van het tapijt / de ruimte voor huisdieren / de speelruimte voor kinderen instellen en je de slimme schoonmaak geven die je echt wilt.
Bestseller Nr. 4

roborock Q5 Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie, 5500Pa Zuigkracht, DuoRoller Borstel, LiDAR Navigatie, Robot Stofzuiger met 240 min Werktijd, Slimme No-Go Zone, Perfect voor Huisdierhaar (Zwart)

 • DuoRoller Borstel en 5500Pa Sterkere Zuigkracht voor Indrukwekkende Schoonmaak - Door toepassing van Roborock's nieuwste DuoRoller Borsteltechnologie en dankzij 5500Pa extreme zuigkracht, verwijdert de Q5 Pro effectief vuil van verschillende soorten vloeren en bereikt een diepere reiniging op tapijten, waardoor het haar beter wordt opgenomen en er minder klitten ontstaan. Het is een ideale keuze voor gezinnen met huisdieren.
 • Gecombineerde grote vuilnisbak & watertank - 770 ml grote vuilnisbak kan het hele huis gemakkelijk aan. De Q5 Pro heeft een ruime vuilnisbak van 770 ml aan boord en wordt aangedreven door een batterij die lang meegaat. Hij kan lange haren van huisdieren efficiënt aan en levert 240 minuten en 3767 m² non-stop schoonmaken op één lading, zodat uw hele huis kan worden schoongemaakt met een minimale ledigingsfrequentie. Door de combinatie van de grote vuilnisbak en het waterreservoir kunt u vaker schoonmaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over legen of bijvullen.
 • Maak slimmer schoon met PreciSense LiDAR-navigatie - PreciSense LiDAR-navigatie met 3D-mapping maakt schoonmaken nauwkeurig. Het PreciSense LiDAR-navigatiesysteem is het brein achter Q5 Pro. Het beschikt over een snelle mapping functie, die kan scannen en gedetailleerde kaarten kan maken in enkele seconden, om een optimale route te vinden om uw huis schoon te maken. 3D Mapping ondersteunt het bekijken van uw huis in 3D en het toevoegen van meubels, dierenbenodigdheden en vloermaterialen om uw huis virtueel opnieuw op te bouwen.
 • Gelijktijdig stofzuigen en dweilen - biedt effectieve reiniging. Met een SnapMop-systeem van 180 ml kan de Q5 Pro gelijktijdig stofzuigen en dweilen om fijn vuil te verwijderen dat bij stofzuigen alleen misschien over het hoofd wordt gezien. Het systeem ondersteunt 2 watertoevoerinstellingen en het afneembare ontwerp van de mop maakt het flexibel genoeg om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen.
 • Zwevende, volledig rubberen borstel in meerdere richtingen - Een volledig rubberen borstel is sterk bestand tegen haarklitten, waardoor hij ideaal is voor lang haar en haren van huisdieren. Dankzij het ontwerp in meerdere richtingen kan de borstel dichter bij de vloer worden geplaatst voor een diepere en efficiëntere reiniging.
Bestseller Nr. 5

Vactidy Nimble T7 Robotstofzuiger met dweilfunctie met 2800 Pa zuigkracht, dweilrobot met 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met dweilfunctie met Alexa&App&Siri-besturing voor dierenharen en

 • Stofzuigen en dweilen in één: de T7 robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een sterke zuigkracht van 2800 Pa om stof en vuil van harde vloeren en tapijten met een laag profiel snel te verwijderen, en is uitgerust met een dweilfunctie om vlekken en vloeistoffen effectief te verwijderen. Het grote stofreservoir met een inhoud van 250 ml en het waterreservoir met een inhoud van 230 ml bieden voldoende capaciteit voor een uitgebreide reiniging. De dweilwaterstroom is in drie standen instelbaar, waardoor de vochtigheid van het doekje effectief wordt geregeld.
 • 【Lange batterijduur en automatisch opladen】: de T7 dweilrobot is uitgerust met een 2500 mAh-accu met hoge capaciteit, die tot 120 minuten ononderbroken reiniging mogelijk maakt en een oppervlak van maximaal 1300 vierkante meter bedekt. De robot keert automatisch terug naar het laadstation om op te laden wanneer de accu leeg is of wanneer de reinigingstaak is voltooid.
 • 【Vier reinigingsmodi】: via de afstandsbediening en de app kan de T7-stofzuiger met dweilfunctie flexibel schakelen tussen vier reinigingsmodi en verschillende reinigingswegen kiezen om de reinigingsafdekking te maximaliseren, gemiste dweilen te verminderen en aan je dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen. De vier modi omvatten: (1) automatische reiniging (2) reiniging van één kamer (3) randreiniging (4) puntreiniging.
 • 【Intelligent Voice Assistant】: ondersteunt Siri, Alexa, IFTTT en Google Assistant spraakopdrachten. Je hoeft alleen maar "Hey Siri" te zeggen om de T7 robotstofzuiger te activeren of hem thuis met Alexa, IFTTT en Google Assistant te bedienen. Met de Vactidy Smart app kun je heel eenvoudig reinigingstaken plannen, reinigingsmodi selecteren en de richting van de reiniging regelen.
 • 【Intelligente tapijtherkenning】: bij het zuigen van tapijten schakelt de T7 zuig- en dweilrobot automatisch over naar de maximale zuigmodus en kan hellingen van minder dan 15° overwinnen. In vergelijking met robots die alleen over zuigopeningen beschikken, is de rolborstel van de T7 veegfunctie zo ontworpen dat het tapijt beter vastzit en diep vuil effectiever kan opnemen.
Bestseller Nr. 6

Vactidy Nimble T8 2-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigkracht, stofzuiger robot met dweilfunctie, 120 minuten looptijd, dweilrobot met Alexa & app & Siri, dierenharen voor tapijten

 • 2-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie: robotstofzuiger met 3000 Pa sterke zuigkracht verwijdert snel stof en vuil op harde vloeren en laagpolige tapijten en verwijdert tegelijkertijd efficiënt vlekken en vloeistoffen met de dweilfunctie. De dweilrobot is uitgerust met een stofreservoir van 250 ml en een waterreservoir van 230 ml, dat voldoende volume biedt voor een volledige reiniging. Vrij instelbaar met 4 waterdebietstanden om de vochtigheid van de dweilpad te controleren.
 • Verbeterde navigatie en obstakelvermijding: GyroNav Tech reduceert effectief obstakels dankzij de obstakelvermijdingsfunctie. De robotstofzuiger is uitgerust met 3 vloersensoren en 2 anti-botsingssensoren, die trappen en obstakels intelligent identificeren.
 • 4 reinigingsmodi: de robotstofzuiger kan via de afstandsbediening en app flexibel tussen 4 reinigingsmodi schakelen. De zigzag-reinigingsroute maximaliseert de reinigingsafdekking, vermindert gemiste scans en voldoet aan je dagelijkse reinigingsbehoeften. (1) Willekeurige reiniging (2) Ruimtereiniging: zigzagrouteplanning (3) Randreiniging (4) vlekkenreiniging.
 • Slank en stil design: compact en slank met een hoogte van 7,3 cm, waardoor de robotstofzuiger onder meubels en zich om moeilijk bereikbare hoeken kan bewegen. Stille reiniging, met minder dan 60 dB in stille modus - een vergelijkbaar geluidsniveau als bij een elektronische tandenborstel.
 • Tapijtherkenning: de zuig- en dweilrobot schakelt bij het stofzuigen op het tapijt automatisch over naar de Max-modus en kan een hoogte van minder dan 15 graden beklimmen. In vergelijking met het model met slechts één zuigaansluiting heeft de T8 met zijn rolborstel een sterkere grip op tapijten en neemt diep verborgen vuil effectiever op.
Bestseller Nr. 7

Laresar Robotstofzuiger met dweilfunctie, 4000 Pa stofzuiger robot 150 minuten Max, stofzuiger Evol 3s ideaal voor harde vloeren, dierenharen tapijten, robotstofzuiger, 3-in-1, app, wifi

 • 4000 Pa zuigvermogen en geluidsarm➡️De Laresar Evol 3s robotstofzuiger beschikt over een sterke zuigkracht van 4000 Pa en is uitgerust met een NIDEC-motor die hoge prestaties en snelheid levert. Het geavanceerde filtersysteem vangt tot 90% van de deeltjes. Van het verwijderen van dierenharen tot de stille reiniging van het hele huis, de Evol 3s voldoet aan al je behoeften.
 • Vegen, zuigen, dweilen all-in-one ➡️De ultradunne 7,6 cm robotstofzuiger met dweilfunctie is uitgerust met geavanceerde sensoren, een stofreservoir van 450 ml en een waterreservoir van 250 ml met een luchtpomp. Hij kan vloeren tegelijkertijd vegen en dweilen en verhoogt automatisch het zuigvermogen wanneer hij tapijten raakt (de dweilhouder moet daarvoor worden verwijderd).
 • Perfecte hulp voor een schoon huis. Evol 3s zijn vier veegmodi. Schakel altijd de automatische modus in om het hele huis regelmatig te vegen. Schakel de SPOT-modus in om hardnekkige vlekken te verwijderen. Je kunt ook de EDGE-modus gebruiken om marginale vervuiling te verwijderen en je kamer onberispelijk achter te laten. Laat Evol 3s automatisch omzeilen van traptreden en het overwinnen van obstakels van 18 mm - Evol 3s doet het allemaal.
 • Duurzame energiesystemen ➡️De Evol 3s dweil- en robotstofzuiger heeft een langere batterijduur. Tot 150 minuten reinigingstijd met één lading. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen, omdat hij detecteert wanneer hij moet worden opgeladen en automatisch terugkeert naar het laadstation.
 • Smart Home-functies ➡️De Laresmart app maakt automatische toegang op afstand tot alle nuttige functies van de verbonden stofzuiger met dweilfunctie mogelijk en kan gepersonaliseerd worden ingesteld. Bovendien kun je met de opdracht "Alexa..." de Evol 3s met spraakherkenning activeren. Je kunt ook een tijdgestuurde reiniging instellen en de robotstofzuiger doet alles voor jou.
Bestseller Nr. 8

Proscenic 850T WLAN Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigkracht, stofzuiger robot met dweilfunctie, siri en Alexa & Google Home & app-bediening, voor dierenharen, tapijten, harde vloeren,

 • 3000 Pa sterk zuigvermogen: de Proscenic 850T robotstofzuiger heeft een zeer sterk zuigvermogen. De sterke zuigkracht van 3000 Pa kan al het stof, haar en afval gemakkelijk stofzuigen. Met 3 instelbare standen kan de robotstofzuiger aan je verschillende eisen voldoen.
 • 500 ml stofreservoir en 300 ml elektrisch waterreservoir. De robotstofzuiger wordt geleverd met een groot stofreservoir van 500 ml, zodat je het afval niet vaak hoeft te verwijderen. Bovendien is er ook een 300 ml elektrisch waterreservoir met 280 ml stofreservoir. 850T biedt 3 reinigingsmodi: tegelijke, zuigen, dweilen, zuigen en dweilen. Met het elektrische waterreservoir kun je de hoeveelheid water naar wens instellen (via de app).
 • Intelligent reinigingssysteem IPANS 2.0: de real-time positionering en een woningsplan kunnen de robot helpen om zijn eigen positie te bepalen en vervolgens S-golvende reinigingsroutes door te voeren om je huis hoogwaardige reiniging te garanderen.
 • Alexa & Google Home & app-besturing: met Alexa en Google Home (Skill naam: ProscenicRobot) kun je de reiniging via spraakopdrachten bedienen. Met de ProscenicHome-app kun je reinigingsplannen maken, reinigingsmodi wijzigen, overal de reiniging starten of stoppen enz. De afstandsbediening ondersteunt ook afsprakenfunctie.
 • Magneetband voor de begrenzing: met de magneetband kun je een gebied of een hele kamer vergrendelen waar de robot niet mag komen. Proscenic biedt gratis lokale klantenservice.
UitverkoopBestseller Nr. 9

Robotstofzuiger, Lefant 3-in-1 Stofzuiger, Vegen en Dweilfunctie, 3200 Pa Sterke Zuigkracht, Stille Werking, Zelfopladende Stofzuiger Robot (M213S)

 • 【Ultradunne behuizing en een grote stofbak】 Het ultradunne ontwerp met een diameter van 28 cm en een dunne 7,8 cm zorgt ervoor dat de Lefant-stofzuigerrobot reikt voor een grondige reiniging van alle meubels en bedden; 0,5 liter grote stofbak kan in één keer stof door het hele huis verzamelen; Dubbellaagse HEPA-filtertechnologie voorkomt mijten en bacteriën die stofdeeltjes opnieuw in de kamer laten luchten.
 • 【Verbeterde FreeMove 3.0-technologie】 Vergeleken met de fysieke obstakeldetectiemethode van de traditionele Free Move-robotstofzuiger, is de 6D elektronische herkenningstechnologie bijgewerkt, met 13 elektronische sensoren met meer gevoeligheid aan de voorkant, zodat de grootte van het robotlichaam uitval vermindert snelheid en voorkomt effectief dat de robot zelf gaat zitten en vastlopen. en van Hoogte valt.
 • 【Zonder rolborstel De traditionele robotstofzuiger met rolborstelmondstuk is erg vermoeiend bij het reinigen van verwarde haren op de rolborstel. De M213S is uitgerust met een geavanceerd borstelloos mondstuk dat haar en stof rechtstreeks in de grote stofcontainer van 500 ml zuigt, wat erg handig en effectief is.
 • 【4 reinigingsmodi】 4 reinigingsmodi van de robotstofzuiger kunnen worden ingesteld via de Wi-Fi-verbindingsapp (2.4G): programma-reinigingsmodus, randreinigingsmodus, puntreinigingsmodus, automatische reinigingsmodus. De stofzuiger is ook compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers het schoonmaken kunnen starten en stoppen met spraakopdrachten.
 • 【Leveringsomvang】 1 x M213S robotstofzuiger, 1 x laadstation, 1 x adapter, 1 x 500 ml stofbak, 4 x zijborstels, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Pools), 1 x reinigingsdoek drogende, 5 x steriele vochtinbrengende doekjes voor eenmalig gebruik. Twee jaar kwaliteitsgarantie en 24-uurs professionele klantenservice.
UitverkoopBestseller Nr. 10

Roborock S8 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, Dubbele Borstel&6000Pa Zuigkracht&3D Gestructureerd Licht, Stofzuiger Robot met WiFi/Alexa/APP (Upgrade voor Roborock S7)(Wit)

 • 【6000Pa Zuigkracht】Huishoudelijke robotstofzuigers S8 heeft meer zuigkracht dan elke vorige roborock robotstofzuiger, met een maximum van 6000 Pa. Dat is meer dan het dubbele van de roborock S7. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【DuoRoller borstel】Roborock S8 reinigingsrobot heeft Dual Rubber Main Brush die effectief vuil en kleine stofdeeltjes kan verwijderen, haarklitten kan verminderen en kan vegen. Verschillende reinigingsmodi laat uw huis schoner zijn dan ooit tevoren.
 • 【Upgrade Dweilsysteem 】 S8 robotstofzuigers met sonisch dweilen dat tot 3.000 keer per minuut schrobt en de mop optilt tot 5 mm om opgedroogde vlekken dieper te verplaatsen.
 • 【Hoge intelligentie】 Uitgerust met 3D Structured Light obstacle sensing, een proces dat gebruik maakt van een patroon geprojecteerd op een scène en patroon vervorming gebruikt om obstakels nauwkeurig te herkennen om S8 robotstofzuiger slimmer te laten denken, en sneller te laten werken, gemakkelijker dan ooit.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】Precisie Navigatie Systeem maakt gedetailleerde kaarten om een optimale route te vinden voor een snellere reiniging. De S8 Zelfopladende robotstofzuiger kan automatisch gemakkelijk vast te raken plaatsen detecteren en tekent onzichtbare muren in de Roborock app om no-go zones in te stellen.
Bestseller Nr. 11

ZACO V5sPro robotstofzuiger met dweilfunctie, automatische stofzuiger robot, 2-in-1 nat wissen tot 180 m² of stofzuigen zonder Wi-Fi

 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: vervang het zuigreservoir door het waterreservoir, breng de wismodule met een vezeldoek aan de onderkant aan en begin het reinigingsproces. (tot 120 minuten reinigingstijd afhankelijk van de omgevingseigenschappen).
 • Wisfunkton + De V5s Pro veeg je ruimtes, bevochtigt tegelijkertijd de wisdoek en geniet je met een gelijkmatig en uitgebreid geveegde vloer. Natte dweilfunctie voor alle harde vloeren zoals laminaat, tegels, graniet, parket enz.
 • Reinigingsniveaus: auto of timerfunctie – reinigt wanneer je maar wilt; spot reinigt één plaats door in een cirkel te draaien – diameter ca. 120 cm / Edge – de populaire randmodus – de robot rijdt altijd rechts op de muur en reinigt zo langs de bodemlijst / Max Power – maakt een duidelijk hogere zuigkracht mogelijk.
 • Voor dierenhouders of mensen met een allergie: de fijnstoffilter filtert naast de stofdeeltjesfilter zelfs mijtuitwerpselen en fijnstof en zorgt zo voor extra frisse lucht. Het lastige nabestellen van stofzuigerzakken is niet nodig.
 • Automatische terugkeer/valbeveiliging bij trappen/antistootsensoren beschermen voorwerpen in de inrichting tegen krassen.
Bestseller Nr. 12

AIRROBO T20 Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3,5 l stofzuiger robot met afzuigstation, 180 minuten looptijd, LiDAR navigatie, sterke zuigkracht, ideaal voor tapijt en dierenharen, Alexa/app-besturing

 • 60 dagen handende: de T20+ robotstofzuiger is uitgerust met een stofreservoir van 3,5 liter, dat automatisch vuil verzamelt, zodat je tot 60 dagen lang het legen van de stofbak kunt voorkomen. De frequentie van de stofafzuiging kan via de app worden aangepast, wat de reiniging vergemakkelijkt.
 • Geavanceerde navigatie: de T20+ robotstofzuiger is uitgerust met het volledig zelf ontwikkelde en continu iteratieve USLAM Air 5.0-algoritme en een LiDAR-navigatiesysteem. Deze combinatie is in duizenden huishoudelijke omgevingen betrouwbaar gevalideerd en wordt voortdurend verder ontwikkeld. De T20+ is in staat om intelligentere en nauwkeurigere kaarten te genereren om het meest effectieve pad te bepalen om je huis met centimeters nauwkeurig te reinigen, zelfs in complexe of donkere omgevingen.
 • Efficiënt reinigingssysteem: de T20+ robotstofzuiger is uitgerust met een drietraps reinigingssysteem om dagelijks vuil en vuil te verwijderen. Dit systeem maakt gebruik van een drijvende hoofdborstel en een drijvende schraper, waardoor de zuigaansluiting beter aan alle soorten vloeren kan worden aangepast. Daardoor wordt een grondige reiniging van vloervoegen en fijn stof aan tapijtranden gegarandeerd.
 • 3-in-1 vegen, dweilen en stofzuigen: de T20 robotstofzuiger met dweilfunctie combineert vegen, stofzuigen en dweilen. Je kunt heel eenvoudig schakelen tussen vegen, alleen vegen of vegen en dweilen. Het elektronische 2-in-1 waterreservoir (stofbox 350 ml; waterreservoir 340 ml) ondersteunt drie waterstroomniveaus, zodat je de wasintensiteit afhankelijk van de vervuilingsgraad kunt kiezen.
 • Intelligente bediening: via de Tuya-app kun je de reinigingssequentie en de reinigingstijd van de robot instellen, de reinigingsmodus selecteren, bepaalde ruimtes reinigen, virtuele muren en blokkeergebieden instellen, enz. Je kunt de reiniging via Google Assistant of Alexa starten of stoppen. Uitgerust met een onafhankelijke afstandsbediening kan hij zonder internetverbinding worden gebruikt.
Bestseller Nr. 13

Robot stofzuiger met dweilfunctie MD 18501 | Programmeerbaar | 2600 mAh accu | Afstandsbediening | virtuele muur | voor gladde vloeren en tapijt | automatisch terug naar oplaadstation

 • Het is vervelend als een product niet naar behoren werkt of defect gaat. Gelukkig geven wij garantie voor een periode van minimaal 2 jaar na de aankoop.
Bestseller Nr. 14

Ultenic MC1 Robotstofzuiger met afzuigstation, dweilfunctie, stofzuiger robot 5000 Pa zuigvermogen, LiDAR navigatie, 3 uur lange looptijd, zuigrobot zelfwassend, zelfdrogend

 • Zeg vaarwel tegen vuilwerk: de Ultenic robotstofzuiger MC1 biedt een functioneel dok met automatische dweilreiniging, zodat er geen handmatige reiniging nodig is, en een heteluchtdroging na elke reiniging om onaangename geuren te voorkomen. Door het zelf legen kun je tot 2 maanden zonder handen reinigen
 • 【Dual roterende dweils】Kijk hoe vlekken verdwijnen. Met de rotatiesnelheid van 180 tpm en druk naar beneden verwijdert de MC1 moeiteloos vlekken van soda tot gedroogde gemorste vloeistoffen en meer, zodat je vloer altijd onberispelijk blijft. Het waterreservoir van 4 l + 4 liter vult automatisch de tank van de robot voor een maximaal wisoppervlak van 400 vierkante meter
 • Alles in één keer: met een automatische verhoging van de dweilmop kun je tapijten en vloeren moeiteloos reinigen. De dweilen worden automatisch opgetild als tapijten worden gestofzuigd en bij terugkeer naar het laadstation, zodat vloeren en tapijten in één keer worden gereinigd en er geen vuile strepen achterblijven
 • 5000 Pa extreme zuigkracht: houdt rommel weg. De sterke zuigkracht maakt het mogelijk om de robotstofzuiger gemakkelijk stof en vuil van houten vloeren tot tegels en zelfs tapijten op te vangen. De rubberen borstel zweeft op een multidirectioneel frame voor een effectieve reiniging en verwijdert dierenharen gemakkelijker met minder klitten
 • LiDAR-technologie ter voorkoming van obstakels: herkent en vermijdt obstakels met absolute precisie. De MC1 kan potentiële barrières nauwkeurig herkennen en vermijden, wat schoonmaken kinderspel maakt. De LiDAR-navigatie met 3D-kaarttechnologie maakt nauwkeurige kaarten. Je kunt meubels en vloermaterialen aan je virtuele huis toevoegen om een nauwkeurige en individuele reiniging uit te voeren
Bestseller Nr. 15

EUREKA NERE10S Robotstofzuiger met dweilfunctie en automatische lediging, 180 minuten looptijd, zuig- en dweilrobot, robot 4000 Pa met afzuigstation, LiDAR-navigatie, hindernisvermijding, zwart

 • 45 dagen zonder reiniging: de Eureka NERE10s robotstofzuiger is uitgerust met een automatisch 2 liter stofafzuigstation en een milieuvriendelijke stofemmer in plaats van stofzakken. Deze configuratie kan tot 45 dagen stof en vuil verzamelen/opslaan. Daardoor wordt handmatig legen overbodig en secundair vuil vermeden. Geniet van een milieubewust en schoon huis.
 • Nauwkeurige liDAR-navigatie en obstakelvermijding: als geavanceerde robotstofzuiger maakt de NERE10s nauwkeurige kaarten van je huis, voorkomt obstakels en garandeert zo een efficiënte reiniging. Met LiDAR-navigatie en SLAM-algoritmen tekent hij dynamische kaarten en plant hij intelligente routes.
 • 4000 Pa sterke zuigkracht en 180 minuten gebruiksduur: de NERE10s is een robotstofzuiger met dweilfunctie met vier instelbare zuigstanden, die dankzij zijn indrukwekkende zuigkracht van 4 kPa in staat is om diep in tapijten te bereiken en vuil, vuil, dierenharen en andere resten op harde oppervlakken grondig te verwijderen. Een grote 5200 mAh batterij maakt een continue reinigingstijd van maximaal 180 minuten mogelijk.
 • Intelligente automatische dweilfunctie van 10 mm: onze dweilrobot is uitgerust met een intelligent systeem dat de dweilplaat automatisch met 10 mm tilt als een tapijt wordt gedetecteerd of het apparaat buiten het reinigingsgebied gaat. Dit voorkomt krassen en watersporen in niet te reinigen gebieden.
 • Intelligente toepassingsprogramma's: profiteer van de krachtige functies van de zuigdweilrobot met afzuigstation, inclusief automatische tapijtopname, no-go-zone/virtuele muurinstelling, app-/spraakbesturing en geplande reiniging. Je kunt de reinigingsmodus en het tijdschema via de Eureka-app op afstand bedienen en de robotstofzuiger rechtstreeks via spraakassistenten zoals Alexa of Google Assistant bedienen.

Als u op zoek bent naar een robotstofzuiger met dweilfunctie, kunt u het beste een aantal verschillende modellen vergelijken. Er zijn verschillende soorten robotstofzuigers met dweilfunctie beschikbaar, dus u wilt er zeker van zijn dat u het model kiest dat het beste bij uw behoeften past. Als u weet welk type stofzuiger u wilt, kunt u het beste een aantal verschillende winkels bezoeken en de prijzen vergelijken. Dit zal u helpen beslissen welk model het beste bij uw budget past.

Bij het kopen van een robot stofzuiger met dweilfunctie is het belangrijk om op verschillende punten te letten. Zo is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de stofzuiger. Hoe groter de capaciteit, hoe langer je met de stofzuiger kan doen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de batterijduur. Hoe langer de batterijduur, hoe langer je met de stofzuiger kan doen.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de garantie. Hoe langer de garantie, hoe beter. Het is belangrijk om te kijken naar de prijs van de stofzuiger. Hoe duurder de stofzuiger, hoe beter de kwaliteit.

 1. Efficiënt: een robotstofzuiger met dweilfunctie is in staat om een ​​grote hoeveelheid vuil en stof te verzamelen, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het stofzuigen van uw huis.
 2. Gemakkelijk te gebruiken: de meeste robotstofzuigers zijn eenvoudig te gebruiken en hoeven niet veel onderhoud. U hoeft alleen de stofzuiger op te laden en deze vervolgens aan te zetten.
 3. Schoon: een robotstofzuiger met dweilfunctie zorgt ervoor dat uw vloeren schoner blijven dan wanneer u een normale stofzuiger gebruikt. Dit komt omdat de stofzuiger de vloer grondig reinigt en alle vuil en stof verzamelt.
 4. Veilig: een robotstofzuiger is veiliger dan een normale stofzuiger omdat deze geen elektrische schokken kan geven. Dit maakt het ideaal voor huishoudens met kleine kinderen of dieren.
 5. Economisch: een robotstofzuiger is meestal goedkoper dan een normale stofzuiger. Dit komt omdat de stofzuiger minder onderhoud nodig heeft en u kunt de stofzuiger ook gebruiken voor andere doeleinden, zoals het stofzuigen van uw auto of het verwijderen van stof van uw meubels.

Deze robot stofzuiger is geschikt voor alle soorten vloeren, maar kan niet op trappen worden gebruikt. De dweilfunctie is niet erg krachtig, dus je moet er rekening mee houden dat je vloer niet erg vuil is. De batterij duurt ongeveer een uur, maar je kunt de tijd verlengen door de robot op een lagere stand te zetten.

De robot is niet erg stil, dus je moet er rekening mee houden dat je huisgenoten kunnen worden gestoord.

De beste robotstofzuiger met dweilfunctie: onze topkeuzes

De beste robotstofzuiger met dweilfunctie is de iRobot Braava Jet 240. Deze stofzuiger is ontworpen om te dweilen en stofzuigen in één en is ideaal voor kleine ruimtes. Het heeft een compact ontwerp dat gemakkelijk onder stoelen en tafels past, en het is ook gemakkelijk op te bergen. De Braava Jet 240 heeft twee verschillende dweilmodi en een zelfreinigend reservoir, waardoor het een uitstekende keuze is voor huishoudens met huisdieren.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste robot stofzuiger met dweilfunctie te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze robot stofzuiger met dweilfunctie-koopgids samengesteld.

Het beste robot stofzuiger met dweilfunctie vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste robot stofzuiger met dweilfunctie voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede robot stofzuiger met dweilfunctie-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor robot stofzuiger met dweilfunctie te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van robot stofzuiger met dweilfunctie erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald robot stofzuiger met dweilfunctie zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over robot stofzuiger met dweilfunctie zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de robot stofzuiger met dweilfunctie kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste robot stofzuiger met dweilfunctie kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.