Beste robot stofzuiger met dweilfunctie van 2023 (TOP15)

De 15 beste robot stofzuiger met dweilfunctie beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente Vacuümrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt

 • ❤️ 【Sterke zuigkracht Ultradunne schaal】M213 Robotstofzuigers gebruikt een hoogwaardige motor, zuigkracht tot 2200 Pa, laag geluidsniveau, dierenhaar, zeer stil tijdens het slapen. De stofzuiger is slechts 28 cm breed en slechts 7,8 cm dik.Door het kleinere formaat kan de robot gemakkelijk in kleine ruimtes stofzuigen. Het is perfect voor krappe ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • 👍 【FreeMove 2.0-technologie】De ingebouwde 6D anti-collision infraroodsensor helpt Robotstofzuigers de omringende situatie 360 ​​graden te detecteren. De voorkant is uitgerust met 13 elektronische sensoren met een hogere gevoeligheid, die Robotstofzuigers effectief kunnen helpen bij het detecteren van vastzittende gebieden en automatisch het reinigingspad aanpassen.
 • 🎨 【Eenvoudig reinigingsproces met doekjes】M213 Robotstofzuigers wordt geleverd met 5 gratis natte doekjes, u kunt ze installeren om Robotstofzuigers met reinigingsfunctie te krijgen. De doekjes laten geen watervlekken achter na het reinigen van de vloer.
 • 💪【Geen roterende borstelkop】Traditionele robotstofzuigers met roterende borstelkop zijn erg vervelend om het haar dat rond de roterende borstel is gewikkeld schoon te maken. M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos zuigmondstuk, dat haar en stof direct in een grote prullenbak van 500 ml kan zuigen.Het is uitgerust met twee zijborstels en heeft een sterke zuigkracht van 2200Pa, wat erg handig en effectief is.
 • 🔋【Super Endurance】 Uitgerust met 1800 mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, volledig opgeladen reinigingstijd kan 100 minuten bereiken, opladen en ontladen kan 5000 keer bereiken, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, gebruik op elk moment
Bestseller Nr. 2

Vactidy Nimble T7 Robotstofzuiger met dweilfunctie met 2800 Pa zuigkracht, dweilrobot met 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met dweilfunctie met Alexa&App&Siri-besturing voor dierenharen en

 • Stofzuigen en dweilen in één: de T7 robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een sterke zuigkracht van 2800 Pa om stof en vuil van harde vloeren en tapijten met een laag profiel snel te verwijderen, en is uitgerust met een dweilfunctie om vlekken en vloeistoffen effectief te verwijderen. Het grote stofreservoir met een inhoud van 250 ml en het waterreservoir met een inhoud van 230 ml bieden voldoende capaciteit voor een uitgebreide reiniging. De dweilwaterstroom is in drie standen instelbaar, waardoor de vochtigheid van het doekje effectief wordt geregeld.
 • 【Lange batterijduur en automatisch opladen】: de T7 dweilrobot is uitgerust met een 2500 mAh-accu met hoge capaciteit, die tot 120 minuten ononderbroken reiniging mogelijk maakt en een oppervlak van maximaal 1300 vierkante meter bedekt. De robot keert automatisch terug naar het laadstation om op te laden wanneer de accu leeg is of wanneer de reinigingstaak is voltooid.
 • 【Vier reinigingsmodi】: via de afstandsbediening en de app kan de T7-stofzuiger met dweilfunctie flexibel schakelen tussen vier reinigingsmodi en verschillende reinigingswegen kiezen om de reinigingsafdekking te maximaliseren, gemiste dweilen te verminderen en aan je dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen. De vier modi omvatten: (1) automatische reiniging (2) reiniging van één kamer (3) randreiniging (4) puntreiniging.
 • 【Intelligent Voice Assistant】: ondersteunt Siri, Alexa, IFTTT en Google Assistant spraakopdrachten. Je hoeft alleen maar "Hey Siri" te zeggen om de T7 robotstofzuiger te activeren of hem thuis met Alexa, IFTTT en Google Assistant te bedienen. Met de Vactidy Smart app kun je heel eenvoudig reinigingstaken plannen, reinigingsmodi selecteren en de richting van de reiniging regelen.
 • 【Intelligente tapijtherkenning】: bij het zuigen van tapijten schakelt de T7 zuig- en dweilrobot automatisch over naar de maximale zuigmodus en kan hellingen van minder dan 15° overwinnen. In vergelijking met robots die alleen over zuigopeningen beschikken, is de rolborstel van de T7 veegfunctie zo ontworpen dat het tapijt beter vastzit en diep vuil effectiever kan opnemen.
Bestseller Nr. 3

Proscenic 850T WLAN robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigkracht, stofzuiger robot met dweilfunctie, siri en Alexa & Google Home & app-bediening, voor dierenharen/tapijten/harde vloeren

 • 【3000 Pa sterk zuigvermogen】 De Proscenic 850T robotstofzuiger heeft een zeer sterk zuigvermogen. De sterke zuigkracht van 3000 Pa kan al het stof, het haar en het afval gemakkelijk stofzuigen. Met 3 instelbare standen kan de robotstofzuiger aan je verschillende eisen voldoen.
 • 500 ml stofreservoir en 300 ml elektrisch waterreservoir: de robotstofzuiger wordt geleverd met een groot stofreservoir van 500 ml, zodat je het afval niet vaak hoeft te verwijderen. Bovendien is er ook een 300 ml elektrisch waterreservoir met 280 ml stofreservoir. 850T biedt 3 reinigingsmodi: zuigen, vegen, zuigen en dweilen tegelijkertijd. Met het elektrische waterreservoir kun je de hoeveelheid water naar wens instellen (via de app).
 • 【IPANS 2.0 intelligent reinigingssysteem】De real-time positionering en een woningplan kunnen de robot helpen om zijn eigen positie te bepalen en vervolgens S-golfvormige reinigingsafstanden doorloopt om je huis hoogwaardige reiniging te maken.
 • Alexa & Google Home & app-besturing: met Alexa en Google Home (Skill naam: ProscenicRobot) kun je de reiniging via spraakopdrachten bedienen. Met de ProscenicHome-app kun je reinigingsplannen maken, reinigingsmodi wisselen, overal de reiniging starten of stoppen enz. De afstandsbediening ondersteunt ook afspraakfunctie.
 • Magneetband voor de begrenzing: met de magneetband kun je een gebied of een hele kamer vergrendelen waar de robot niet mag binnenkomen. Proscenic biedt gratis lokale klantenservice.
Bestseller Nr. 4

ZACO V5sPro robotstofzuiger met dweilfunctie, automatische stofzuiger robot, 2-in-1 nat wissen tot 180 m² of stofzuigen zonder Wi-Fi

 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: vervang het zuigreservoir door het waterreservoir, breng de wismodule met een vezeldoek aan de onderkant aan en begin het reinigingsproces. (tot 120 minuten reinigingstijd afhankelijk van de omgevingseigenschappen).
 • Wisfunkton + De V5s Pro veeg je ruimtes, bevochtigt tegelijkertijd de wisdoek en geniet je met een gelijkmatig en uitgebreid geveegde vloer. Natte dweilfunctie voor alle harde vloeren zoals laminaat, tegels, graniet, parket enz.
 • Reinigingsniveaus: auto of timerfunctie – reinigt wanneer je maar wilt; spot reinigt één plaats door in een cirkel te draaien – diameter ca. 120 cm / Edge – de populaire randmodus – de robot rijdt altijd rechts op de muur en reinigt zo langs de bodemlijst / Max Power – maakt een duidelijk hogere zuigkracht mogelijk.
 • Voor dierenhouders of mensen met een allergie: de fijnstoffilter filtert naast de stofdeeltjesfilter zelfs mijtuitwerpselen en fijnstof en zorgt zo voor extra frisse lucht. Het lastige nabestellen van stofzuigerzakken is niet nodig.
 • Automatische terugkeer/valbeveiliging bij trappen/antistootsensoren beschermen voorwerpen in de inrichting tegen krassen.
UitverkoopBestseller Nr. 5

Vactidy Nimble T8 2-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigkracht, stofzuiger robot met dweilfunctie, 120 minuten looptijd, dweilrobot met Alexa & app & Siri, dierenharen voor tapijten

 • 2-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie: robotstofzuiger met 3000 Pa sterke zuigkracht verwijdert snel stof en vuil op harde vloeren en laagpolige tapijten en verwijdert tegelijkertijd efficiënt vlekken en vloeistoffen met de dweilfunctie. De dweilrobot is uitgerust met een stofreservoir van 250 ml en een waterreservoir van 230 ml, dat voldoende volume biedt voor een volledige reiniging. Vrij instelbaar met 4 waterdebietstanden om de vochtigheid van de dweilpad te controleren.
 • Verbeterde navigatie en obstakelvermijding: GyroNav Tech reduceert effectief obstakels dankzij de obstakelvermijdingsfunctie. De robotstofzuiger is uitgerust met 3 vloersensoren en 2 anti-botsingssensoren, die trappen en obstakels intelligent identificeren.
 • 4 reinigingsmodi: de robotstofzuiger kan via de afstandsbediening en app flexibel tussen 4 reinigingsmodi schakelen. De zigzag-reinigingsroute maximaliseert de reinigingsafdekking, vermindert gemiste scans en voldoet aan je dagelijkse reinigingsbehoeften. (1) Willekeurige reiniging (2) Ruimtereiniging: zigzagrouteplanning (3) Randreiniging (4) vlekkenreiniging.
 • Slank en stil design: compact en slank met een hoogte van 7,3 cm, waardoor de robotstofzuiger onder meubels en zich om moeilijk bereikbare hoeken kan bewegen. Stille reiniging, met minder dan 60 dB in stille modus - een vergelijkbaar geluidsniveau als bij een elektronische tandenborstel.
 • Tapijtherkenning: de zuig- en dweilrobot schakelt bij het stofzuigen op het tapijt automatisch over naar de Max-modus en kan een hoogte van minder dan 15 graden beklimmen. In vergelijking met het model met slechts één zuigaansluiting heeft de T8 met zijn rolborstel een sterkere grip op tapijten en neemt diep verborgen vuil effectiever op.
Bestseller Nr. 6

Roborock S8 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, Dubbele Borstel&6000Pa Zuigkracht&3D Gestructureerd Licht, Stofzuiger Robot met WiFi/Alexa/APP (Upgrade voor Roborock S7)(Wit)

 • 【6000Pa Zuigkracht】Huishoudelijke robotstofzuigers S8 heeft meer zuigkracht dan elke vorige roborock robotstofzuiger, met een maximum van 6000 Pa. Dat is meer dan het dubbele van de roborock S7. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【DuoRoller borstel】Roborock S8 reinigingsrobot heeft Dual Rubber Main Brush die effectief vuil en kleine stofdeeltjes kan verwijderen, haarklitten kan verminderen en kan vegen. Verschillende reinigingsmodi laat uw huis schoner zijn dan ooit tevoren.
 • 【Upgrade Dweilsysteem 】 S8 robotstofzuigers met sonisch dweilen dat tot 3.000 keer per minuut schrobt en de mop optilt tot 5 mm om opgedroogde vlekken dieper te verplaatsen.
 • 【Hoge intelligentie】 Uitgerust met 3D Structured Light obstacle sensing, een proces dat gebruik maakt van een patroon geprojecteerd op een scène en patroon vervorming gebruikt om obstakels nauwkeurig te herkennen om S8 robotstofzuiger slimmer te laten denken, en sneller te laten werken, gemakkelijker dan ooit.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】Precisie Navigatie Systeem maakt gedetailleerde kaarten om een optimale route te vinden voor een snellere reiniging. De S8 Zelfopladende robotstofzuiger kan automatisch gemakkelijk vast te raken plaatsen detecteren en tekent onzichtbare muren in de Roborock app om no-go zones in te stellen.
Bestseller Nr. 7

aonus Robotstofzuiger met dweilfunctie S8, stofzuiger robot 3000Pa, WiFi/app/Alexa, 120 minuten looptijd, blokkeerzone, ideaal voor dierenharen, tapijten, harde vloeren

 • 【2-in-1 vegen en dweilen】 Elektronisch gestuurd 250 ml waterreservoir en 400 ml stofemmer, 3-traps waterregeling, zodat je van een volledig schoon huis kunt genieten
 • 3000 Pa superzuigvermogen: de S8 robotstofzuiger heeft een super zuigkracht van 3000 Pa, die stof, haren en dierenharen probleemloos kan wegzuigen.
 • 2600 mAh batterij met grote capaciteit: hij kan in de eco-modus ongeveer 120 minuten lang ononderbroken werken. Als de accu zwak is, keert hij automatisch terug naar het laadstation.
 • Automatische tapijtherkenning: het tapijt wordt gedetecteerd, automatische instelling op maximale zuigkracht voor een grondige reiniging (opmerking: verwijder de mophouder voordat je het tapijt reinigt)
 • 【Intelligente besturing】 (2,4 GHz wifi-compatibel), ondersteunt Alexa en Google Assistant en wordt geleverd met een afstandsbediening om je robot eenvoudig te bedienen
Bestseller Nr. 8

Robotstofzuiger, Lefant 3-in-1 Stofzuiger, Vegen en Dweilfunctie, 3200 Pa Sterke Zuigkracht, Stille Werking, Zelfopladende Stofzuiger Robot (M213S)

 • 【Ultradunne behuizing en een grote stofbak】 Het ultradunne ontwerp met een diameter van 28 cm en een dunne 7,8 cm zorgt ervoor dat de Lefant-stofzuigerrobot reikt voor een grondige reiniging van alle meubels en bedden; 0,5 liter grote stofbak kan in één keer stof door het hele huis verzamelen; Dubbellaagse HEPA-filtertechnologie voorkomt mijten en bacteriën die stofdeeltjes opnieuw in de kamer laten luchten.
 • 【Verbeterde FreeMove 3.0-technologie】 Vergeleken met de fysieke obstakeldetectiemethode van de traditionele Free Move-robotstofzuiger, is de 6D elektronische herkenningstechnologie bijgewerkt, met 13 elektronische sensoren met meer gevoeligheid aan de voorkant, zodat de grootte van het robotlichaam uitval vermindert snelheid en voorkomt effectief dat de robot zelf gaat zitten en vastlopen. en van Hoogte valt.
 • 【Zonder rolborstel De traditionele robotstofzuiger met rolborstelmondstuk is erg vermoeiend bij het reinigen van verwarde haren op de rolborstel. De M213S is uitgerust met een geavanceerd borstelloos mondstuk dat haar en stof rechtstreeks in de grote stofcontainer van 500 ml zuigt, wat erg handig en effectief is.
 • 【4 reinigingsmodi】 4 reinigingsmodi van de robotstofzuiger kunnen worden ingesteld via de Wi-Fi-verbindingsapp (2.4G): programma-reinigingsmodus, randreinigingsmodus, puntreinigingsmodus, automatische reinigingsmodus. De stofzuiger is ook compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers het schoonmaken kunnen starten en stoppen met spraakopdrachten.
 • 【Leveringsomvang】 1 x M213S robotstofzuiger, 1 x laadstation, 1 x adapter, 1 x 500 ml stofbak, 4 x zijborstels, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Pools), 1 x reinigingsdoek drogende, 5 x steriele vochtinbrengende doekjes voor eenmalig gebruik. Twee jaar kwaliteitsgarantie en 24-uurs professionele klantenservice.
Bestseller Nr. 9

Ultenic D5s Pro Robotstofzuiger, met dweilfunctie, 3000 Pa sterk zuigvermogen, compatibel met Google Home, Alexa, app, afstandsbediening

 • Sterke zuigkracht voor alle vloeren: het zuigvermogen van 3000 Pa kan probleemloos grote vuil, koffiebonen, dierenharen en kattenbakvulling opnemen. Geschikt voor gezinnen met huisdieren. Deze robotstofzuiger heeft de functie van tapijtherkenning en verhoogt automatisch de zuigkracht, wanneer het een tapijt raakt, verwijdert hij met gemak stof en haren uit tapijten
 • Stofzuigen en dweilen en 2-in-1: je hebt alleen een robotstofzuiger nodig en je kunt meerdere reinigingsmodi gebruiken. Je kunt elke reinigingsmodus naar wens kiezen, wat de reinigingsefficiëntie verhoogt en je bevrijdt van zwaar huishoudelijk werk. Laat onze zuig- en dweilrobot je huishoudelijke hulp worden
 • Intelligente navigatie: de zuigrobot is uitgerust met een geavanceerd navigatiesysteem, maak je geen zorgen dat ze tegen je meubels stoten of de trap vallen, of dat de robotstofzuiger bij het reinigen dode hoeken heeft. De robotstofzuiger kan over obstakels tot 18 mm hoogte springen en ook onder banken heen vegen
 • Eenvoudige bediening: de robotstofzuiger is compatibel met Google Home, Alexa en Ultenic APP. In de app kun je de reinigingsstatus van de robotstofzuiger in real-time zien. Deze robotstofzuiger is ook uitgerust met een afstandsbediening die zonder internettoegang kan worden gebruikt
 • Betrouwbare service: Ultenic biedt u 2 jaar garantie en wij beschikken over een professionele klantenservice in Europa. Als je reserveonderdelen nodig hebt, zijn deze verkrijgbaar in de Ultenic-shop. Als je problemen hebt met je robotstofzuiger, neem dan contact met ons op, wij staan altijd voor je klaar
Bestseller Nr. 10

ROIDMI EVE Plus Zuig- en dweilrobot met afzuigstation (3 l), 2700 Pa laser navigatie stofzuiger, 3D-hindernisherkenning, kamerkaart, WiFi/Alexa/PP voor dierenharen, tapijten, harde vloeren, wit

 • 60 dagen handsfree reiniging met 3 liter automatische stofverzamelaar: de robotstofzuiger is uitgerust met een zelfafvoerstation van 3 liter, dat het vuil automatisch weggooit en het stof 60 dagen lang bewaart. Maak je geen zorgen meer over contact met stof en neem afscheid van frequente stinkende vuilcontainerreinigingen. Beschikt over een originele antibacteriële en deodoriserende ozontechnologie, die mogelijke geuren uit etensresten elimineert.
 • Hoge reinigingsefficiëntie met 2700 Pa sterke zuigkracht en TOF-sensor: de robotstofzuiger met dweilfunctie heeft 2700 Pa zuigvermogen, kan morsen, stof, haren, dierenharen en fijnstof absorberen. Bovendien kan de high-performance TOF-sensor de hoek zelfs 1 cm van de muur detecteren, geen noodzaak, via onze ROIDMI robotstofzuiger is het reinigingsgebied ontbreekt.
 • 👶【Vegen, zuigen en dweilen 3-in-1】: in tegenstelling tot andere robotstofzuigers met slechts één functie beschikt onze ROIDMI stofzuiger over een combinatie van veeg-, zuig- en dweilfunctie. Eén machine is gelijk aan drie machines. uitgerust met een waterreservoir van 250 ml om gelijktijdig zuigen en dweilen te bereiken. De borstel met lange borstelharen kan ook in de hoeken het afval opruimen.
 • ✨【4.0 Verbeterd Lidar-navigatieapparaat】: de zuig- en dweilrobot maakt gebruik van geavanceerde intelligente LiDar-lasernavigatie, scant de omgeving met een laser. Het kan de vorm van obstakels nauwkeurig identificeren, beslissingen nemen om obstakels te voorkomen, het risico op klitten en knijpen te verminderen en betere reinigingsroutes in real-time te plannen.
 • [Wifi/app-afstandsbediening & spraakbediening]: je kunt je huis probleemloos reinigen als je niet thuis bent. Open gewoon de ROIDMI /Mijia-app en bedien deze met één druk op de knop op afstand, aangepaste reinigingsplannen, reiniging in een vooraf ingestelde volgorde of een geplande reiniging van de ingestelde ruimte te bereiken. Kan ook ROIDMI stofzuiger werkt met Amazon Alexa, gemakkelijk starten en stoppen schoonmaken met spraakopdrachten.
Bestseller Nr. 11

ROIDMI EVE CC Robotstofzuiger met dweilfunctie, 4000 Pa lasernavigatiestofzuiger, 2,5 l, automatische vuilcontainer, vegen, zuigen en dweilen, 2-in-1 robotstofzuiger

 • Stofzak met grote capaciteit van 2,5 liter voor 60 dagen: de robotstofzuiger is uitgerust met een zelfafvoerstation van 2,5 liter, dat het vuil automatisch weggooit en het stof 60 dagen lang bewaart. Maak je geen zorgen meer over contact met stof en neem afscheid van frequente stinkende vuilcontainerreinigingen. Beschikt over een originele antibacteriële en deodoriserende ozontechnologie, die mogelijke geuren uit etensresten elimineert.
 • 4000 Pa sterke zuigkracht en 15 seconden extreem snelle stofopname: de robotstofzuiger met dweilfunctie heeft 4000 Pa zuigvermogen, kan morsen, stof, haren, dierenharen en fijnstof absorberen. Bovendien kan de extreem snelle stofopname en de lagere geluidsontwikkeling.
 • 2-in-1 full house diep vegen en dweilen】: in tegenstelling tot andere robotstofzuigers met slechts één functie beschikt onze ROIDMI stofzuiger over een combinatie van veeg-, zuig- en dweilfunctie. uitgerust met een waterreservoir van 250 ml om gelijktijdig zuigen en dweilen te bereiken. De borstel met lange borstelharen kan ook in de hoeken het afval opruimen.
 • ✨【LDS-lasernavigatietechnologie】: de nieuwe generatie LDS-lasernavigatietechnologie kan de huiselijke omgeving nauwkeurig scannen en snel een kaart van het hele huis maken. Het kan de vorm van obstakels nauwkeurig identificeren, beslissingen nemen om obstakels te voorkomen, het risico op klitten en knijpen te verminderen en betere reinigingsroutes in real-time te plannen.
 • [Snelle kaartjes maken en intelligente bediening via app】: je kunt je huis probleemloos reinigen als je niet thuis bent. Open gewoon de ROIDMI /Mijia-app en bedien deze met één druk op de knop op afstand, aangepaste reinigingsplannen, reiniging in een vooraf ingestelde volgorde of een geplande reiniging van de ingestelde ruimte te bereiken. Snelle en nauwkeurige kaarten binnen vijf minuten, bescherming van virtuele muren met een beperkt gebied.
Bestseller Nr. 12

MEDION Robotstofzuiger E32 SW, Model 2021, dweilfunctie, 120 min. werktijd, 2in1 robotstofzuiger voor vloeren tegels, allergie en dierenhaar geoptimaliseerd, afstandsbediening, laadstation, MD 18503

 • Robotstofzuiger E32 SW: voor het reinigen van stof, haar en pollen, met programmeerfunctie, 120 min. looptijd en automatisch opladen.
 • Vervangt stofzuiger en dweil: je hebt de vrije keuze tussen zuig- en dweilfunctie voor echt schone vloeren.
 • Levensduur van de batterij: Met een werktijd tot 120 minuten per lading is de robot bijzonder efficiënt en reinigt hij zelfs grote oppervlakken zonder te pauzeren om op te laden.
 • Reinigingsmodi: Met de flexibele keuze tussen verschillende reinigingsmodi werkt de robot altijd precies zoals je wilt.
 • Leveringsomvang: MEDION Robotstofzuiger E32 SW (MD 18503), afstandsbediening (incl. batterijen 2 x AAA), laadstation, 2 filters, 2 zijborstels, 2 reservezijborstels, reinigingsborstel, waterreservoir, houder, 2 reinigingsdoeken.
UitverkoopBestseller Nr. 13

Rowenta RR7747 X-Plorer Serie 80 Robotstofzuiger - Bediening met smartphone - Dweilfunctie

 • Gepersonaliseerd schoonmaken: Robotstofzuiger met geavanceerde technologie voor uiterst nauwkeurige navigatie, het in kaart brengen van je huis en gepersonaliseerde instellingen
 • Dweilfunctie: Het Aqua Force-systeem dweilt de vloer tijdens het stofzuigen om fijne stofdeeltjes te verwijderen
 • hoog prestatie filter: Een indrukwekkende scheiding van lucht en stof, perfect voor mensen met allergie
 • Bediening met smartphone: De Rowenta Robot-app (iOS en Android) maakt het gebruik van je robotstofzuiger makkelijker en intuïtiever dan ooit, voor extra hulp bij het schoonmaken, inplannen van schoonmaakbeurten en onderhoud.
 • Compatibel met spraakgestuurde besturingssystemen: Werkt met spraakgestuurde besturingssystemen zoals Alexa van Amazon en de Google Assistant
Bestseller Nr. 14

KÝVÖL S31 robotstofzuiger met dweilfunctie, lasernavigatie, lege seblsting, 2800Pa zuigkracht stofzuiger robot met kaart, 240 minuten looptijd, compatibel met Alexa, ideaal voor haren, tapijten

 • Lasernavigatie en real-time mappen: dankzij de lasernavigatietechnologie scant de robotstofzuiger de ruimte af die je via de app kunt bekijken. Je kunt de route instellen en uitwalen. Via de app maak je in real-time een nauwkeurige kaart van je lay-out.
 • Zelf legen zonder hulp: het zuigstation met een zak van 4,3 liter duurt tot 60 dagen zonder reiniging. Het stofreservoir kan op een ingestelde frequentie zelf geleegd worden.
 • Zuigen en dweilen: met een waterreservoir kan de zuigrobot tegelijkertijd werken. Vier reinigingsmodi zijn geschikt voor verschillende gebieden. De robotstofzuiger is super stil slechts 45 dB in standaardmodus, geschikt voor baby's en huisdieren.
 • 2800Pa zuigkracht en 240 min. Looptijd: met de supersterke zuigkracht reinigt de robotstofzuiger voor harde vloeren, tapijt, enz. De accu kan de robot ondersteunen om tot 4 uur te rijden.
 • Afstandsbediening en spraakbediening: blokkeerzones en reinigingsgebieden kunnen eenvoudig via de app worden ingesteld en aangepast. De robotstofzuiger S31 is compatibel met Alexa en Google Assistant, de reiniging start of stopt met je spraakcommando.
Bestseller Nr. 15

Zigma Robotstofzuiger met dweilfunctie, 4000 Pa stofzuiger robot met intelligente navigatie, app- & Siri- en Alexa-bediening, 600 ml stofreservoir, 360 ml watertank, voor meerdere verdiepingen

 • De Zigma robotstofzuiger kan in tegenstelling tot andere robots die slechts 5 kaarten kunnen opslaan, een onbeperkt aantal kaarten opslaan, wat zeer geschikt is voor ruimtes met grote oppervlakken.
 • Met Room Plan kun je je kamers en gepersonaliseerde schoonmaakplannen bewerken en beheren.
 • De Zigma robotstofzuiger beschikt over 3 reinigings- en schuurmodi met maximaal 140 minuten autonomie.
 • Voorkom allergieën en bescherm jezelf en je gezin in deze bijzondere tijd met het HEPA-filter. Je kunt de robot ook via spraakbesturing via Alexa, Siri en Google Assistant bedienen.
 • De Zigma robotstofzuiger Alexa is geschikt voor het 2,4 GHz-net. Ook als je geen wifi hebt, kun je het apparaat heel gemakkelijk via je afstandsbediening bedienen.

Als u op zoek bent naar een robotstofzuiger met dweilfunctie, kunt u het beste een aantal verschillende modellen vergelijken. Er zijn verschillende soorten robotstofzuigers met dweilfunctie beschikbaar, dus u wilt er zeker van zijn dat u het model kiest dat het beste bij uw behoeften past. Als u weet welk type stofzuiger u wilt, kunt u het beste een aantal verschillende winkels bezoeken en de prijzen vergelijken. Dit zal u helpen beslissen welk model het beste bij uw budget past.

Bij het kopen van een robot stofzuiger met dweilfunctie is het belangrijk om op verschillende punten te letten. Zo is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de stofzuiger. Hoe groter de capaciteit, hoe langer je met de stofzuiger kan doen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de batterijduur. Hoe langer de batterijduur, hoe langer je met de stofzuiger kan doen.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de garantie. Hoe langer de garantie, hoe beter. Het is belangrijk om te kijken naar de prijs van de stofzuiger. Hoe duurder de stofzuiger, hoe beter de kwaliteit.

 1. Efficiënt: een robotstofzuiger met dweilfunctie is in staat om een ​​grote hoeveelheid vuil en stof te verzamelen, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het stofzuigen van uw huis.
 2. Gemakkelijk te gebruiken: de meeste robotstofzuigers zijn eenvoudig te gebruiken en hoeven niet veel onderhoud. U hoeft alleen de stofzuiger op te laden en deze vervolgens aan te zetten.
 3. Schoon: een robotstofzuiger met dweilfunctie zorgt ervoor dat uw vloeren schoner blijven dan wanneer u een normale stofzuiger gebruikt. Dit komt omdat de stofzuiger de vloer grondig reinigt en alle vuil en stof verzamelt.
 4. Veilig: een robotstofzuiger is veiliger dan een normale stofzuiger omdat deze geen elektrische schokken kan geven. Dit maakt het ideaal voor huishoudens met kleine kinderen of dieren.
 5. Economisch: een robotstofzuiger is meestal goedkoper dan een normale stofzuiger. Dit komt omdat de stofzuiger minder onderhoud nodig heeft en u kunt de stofzuiger ook gebruiken voor andere doeleinden, zoals het stofzuigen van uw auto of het verwijderen van stof van uw meubels.

Deze robot stofzuiger is geschikt voor alle soorten vloeren, maar kan niet op trappen worden gebruikt. De dweilfunctie is niet erg krachtig, dus je moet er rekening mee houden dat je vloer niet erg vuil is. De batterij duurt ongeveer een uur, maar je kunt de tijd verlengen door de robot op een lagere stand te zetten.

De robot is niet erg stil, dus je moet er rekening mee houden dat je huisgenoten kunnen worden gestoord.

De beste robotstofzuiger met dweilfunctie: onze topkeuzes

De beste robotstofzuiger met dweilfunctie is de iRobot Braava Jet 240. Deze stofzuiger is ontworpen om te dweilen en stofzuigen in één en is ideaal voor kleine ruimtes. Het heeft een compact ontwerp dat gemakkelijk onder stoelen en tafels past, en het is ook gemakkelijk op te bergen. De Braava Jet 240 heeft twee verschillende dweilmodi en een zelfreinigend reservoir, waardoor het een uitstekende keuze is voor huishoudens met huisdieren.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste robot stofzuiger met dweilfunctie te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze robot stofzuiger met dweilfunctie-koopgids samengesteld.

Het beste robot stofzuiger met dweilfunctie vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste robot stofzuiger met dweilfunctie voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede robot stofzuiger met dweilfunctie-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor robot stofzuiger met dweilfunctie te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van robot stofzuiger met dweilfunctie erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald robot stofzuiger met dweilfunctie zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over robot stofzuiger met dweilfunctie zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de robot stofzuiger met dweilfunctie kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste robot stofzuiger met dweilfunctie kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.