Beste robot stofstuiger van 2023 (TOP15)

De 15 beste robot stofstuiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Lefant M210B Robot Stofzuiger, Whole house planning reinigingsmodus, 2 in 1 Stofzuiger en Mop, 7.6 cm Dun, 2000 Pa Zuiging, Zelf Opladen Robotic Vacuum
 • 【Vier reinigingsmodi】 De meeste reinigingsmodi van de robotstofzuiger op de markt lopen willekeurig. In vergelijking met hen heeft de Lefant cleaner robot vier reinigingsmodi: automatisch, planning, vaste punt, rand en de planning van de opruimtrilogie kan elke hoek van uw huis zorgvuldig reinigen, schoonmaken zal zo eenvoudig zijn!
 • 2 in 1 vacuüm en dweil: multifunctioneel 2 in 1 stofzuigen en dweilen (zonder watertank), u kunt de linkse robotstofzuiger gebruiken die de natte doek heeft geïnstalleerd om direct de vloer te dweilen, het is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. We hebben ook extra 5 stuks wegwerpdoekjes voor u aangeboden om uw kamer schoon te maken zonder enige verspilling van tijd, gooi het gewoon in de vuilnisbak na gebruik
 • Unieke zuigmond en krachtige zuigkracht: verwijder de onderste rolborstel en gebruik het ontwerp van de grote zuigdeur om haarpoeder schoon te maken en haarreinigingsproblemen te verminderen. De reinigingsefficiëntie is bijna 90%. De compacte behuizing met een 500 ml grote stofcontainer kan meer afval vasthouden en de hoeveelheid vacuüm verminderen
 • 【Slimme app & spraakbediening】 Linker M210B robotstofzuiger kan worden bestuurd door App en Alexa & Google Home-spraakopdracht. Gebruik de Lefant Life App om het reinigingspad te bewaken, het reinigingsplan in te plannen, het zuigniveau aan te passen, de reinigingsmodus te wijzigen, enz. Opmerking: Het ondersteunt alleen 2. 4 GHz Wi-Fi
 • 【Wat je krijgt】De M210B robotstofzuiger met dweil, laadbasis, voedingsadapter, 500ML grote stofbak, 2 HEPA-filters, 4 zijborstels, 1 droge doek, 1 wegwerp natte doekjes (5 stuks/zak), 1 doekhouder, gebruikershandleiding en onze 36 maanden garantie
Bestseller Nr. 2
Zoef Robot Bep met APP - Robotstofzuiger -Zeer geschikt voor honden en katten haren
 • Bedienbaar met APP
 • Geschikt Tegen Dierenharen
 • Dweil systeem (Optioneel)
Bestseller Nr. 3
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S - White
 • Maak kaarten met precisie en plan de meest correcte schoonmaak
 • Plan reinigingsroutes intelligent
 • Beheer de kaarten en maak schoon zoals u wilt
 • Kan complexe omgevingen flexibel aan
Bestseller Nr. 4
Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente Vacuümrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt
 • 📡 【Verbeterde FreeMove 2.0-technologie】 Vergeleken met de fysieke obstakeldetectiemethode van traditionele robotstofzuigers, is Free Move geüpgraded naar 6D elektronische detectietechnologie, met 11 elektronische sensoren met hogere gevoeligheid aan de voorkant, waardoor het robotlichaam kleiner wordt. het formaat vermindert het uitvalpercentage en voorkomt effectief dat de robotstofzuiger vast komt te zitten en bekneld raakt en van een hoogte valt.
 • 👍 Hoogwaardig esthetisch ontwerp】 Het oppervlak van de M213-robotstofzuiger is gemaakt met een draadtrekproces, met een knopontwerp aan de voorkant, dat heel eenvoudig en elegant is. De rompbreedte is slechts 28 cm en het kleine formaat maakt de robot gemakkelijker schoon te maken in een kleine ruimte. Het is zeer geschikt voor kleine ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • 🎨 【Vloerreinigingsfunctie】 1 droge doek is inbegrepen in het pakket. In tegenstelling tot traditionele robotstofzuigers die alleen kunnen stofzuigen, kunt u een doek installeren om de robotstofzuigerfunctie te realiseren, die de vloer rommelig kan maken en kleine vlekken kan verwijderen, de vloer schoner kan maken en een beter reinigingseffect heeft.
 • 💪 【Geen ontwerp met rolborstelmondstuk】 Traditionele robotstofzuiger met rolborstelmondstuk is erg onhandig bij het reinigen van het verwarde haar op de rolborstel. De M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos mondstuk, met twee zijborstels en krachtige 1800pa zuigkracht, het haar en stof worden direct in de grote stofbox van 500 ml gezogen, wat erg handig en efficiënt is.
 • 🔋 【Supersterkte】 uitgerust met 1800mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, de reinigingstijd van een volledige lading kan 100 minuten bedragen, tot 5000 keer opladen en ontladen, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, vanaf elk moment te gebruiken!
UitverkoopBestseller Nr. 5
Robotstofzuiger, Lefant Robot Stofzuiger 1800Pa Sterke Zuigkracht, Geavanceerde 6D-Botsingssensor, Compatibel met Alexa & Google Home & App, Reinigt Huisdierenhaar, Harde Vloer tot Laagpolig Tapijt
 • Unieke gepatenteerde FreeMove-technologie: de robotstofzuiger beschikt over verbeterde 6D infrarood anti-botsingssensoren die de robotstofzuiger helpen waarschijnlijk vastzittende gebieden te herkennen en het reinigingspad automatisch aan te passen. Anti-valsensoren voorkomen dat de robot van de trap valt.
 • Klein ontwerp van de behuizing met grote stofbak van 500 ml: de robotstofzuiger is slechts 28 cm breed en 7,6 cm hoog en kan onder of rond het bed, de bank en andere meubels werken om een grondige reiniging met hoge afdekking en een extreem lage uitvalsnelheid te bereiken.
 • Stil en geschikt voor dierenharen: de door een sterke digitale motor aangedreven zuigrobot zorgt voor een sterke zuigkracht. De unieke borstelloze zuigstructuur zorgt ervoor dat dierenharen en vuil gemakkelijk in de vuilnisemmer terechtkomen, wat de M210 robotstofzuiger ideaal maakt voor dierenbezitters.
 • 💪【Langere batterij en automatisch opladen】: de Lefant M210 robotstofzuiger keert automatisch terug naar het laadstation als de reinigingscyclus is voltooid of de batterij zwak wordt. De robotstofzuiger is uitgerust met lithium-ijzerfosfaatbatterijen om de robotstofzuiger een lange batterijduur te geven en een looptijd van maximaal 100 minuten te bereiken.
 • 4 reinigingsmodi voor je behoeften: de robotstofzuiger biedt 4 reinigingsmodi, inclusief reiniging van de auto, randen en zigzag reinigen. Schakel via de Lefant-app naar wens tussen verschillende modi en vermogensniveaus.
Bestseller Nr. 6
Robotstofzuiger, Lefant 3-in-1 Stofzuiger, Vegen en Dweilfunctie, 3200 Pa Sterke Zuigkracht, Stille Werking, Zelfopladende Stofzuiger Robot (M213S)
 • 【Ultradunne behuizing en een grote stofbak】 Het ultradunne ontwerp met een diameter van 28 cm en een dunne 7,8 cm zorgt ervoor dat de Lefant-stofzuigerrobot reikt voor een grondige reiniging van alle meubels en bedden; 0,5 liter grote stofbak kan in één keer stof door het hele huis verzamelen; Dubbellaagse HEPA-filtertechnologie voorkomt mijten en bacteriën die stofdeeltjes opnieuw in de kamer laten luchten.
 • 【Verbeterde FreeMove 3.0-technologie】 Vergeleken met de fysieke obstakeldetectiemethode van de traditionele Free Move-robotstofzuiger, is de 6D elektronische herkenningstechnologie bijgewerkt, met 13 elektronische sensoren met meer gevoeligheid aan de voorkant, zodat de grootte van het robotlichaam uitval vermindert snelheid en voorkomt effectief dat de robot zelf gaat zitten en vastlopen. en van Hoogte valt.
 • 【Zonder rolborstel De traditionele robotstofzuiger met rolborstelmondstuk is erg vermoeiend bij het reinigen van verwarde haren op de rolborstel. De M213S is uitgerust met een geavanceerd borstelloos mondstuk dat haar en stof rechtstreeks in de grote stofcontainer van 500 ml zuigt, wat erg handig en effectief is.
 • 【4 reinigingsmodi】 4 reinigingsmodi van de robotstofzuiger kunnen worden ingesteld via de Wi-Fi-verbindingsapp (2.4G): programma-reinigingsmodus, randreinigingsmodus, puntreinigingsmodus, automatische reinigingsmodus. De stofzuiger is ook compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers het schoonmaken kunnen starten en stoppen met spraakopdrachten.
 • 【Leveringsomvang】 1 x M213S robotstofzuiger, 1 x laadstation, 1 x adapter, 1 x 500 ml stofbak, 4 x zijborstels, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Pools), 1 x reinigingsdoek drogende, 5 x steriele vochtinbrengende doekjes voor eenmalig gebruik. Twee jaar kwaliteitsgarantie en 24-uurs professionele klantenservice.
Bestseller Nr. 7
BISSELL SpinWave Robot | 2-in-1 | Zuigt of dweilt | 2931N
 • De mobiele BISSELL-app is alleen beschikbaar in deze landen: Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal.
 • Verwisselbare droge en natte tanks voor dubbele functionaliteit.
 • Actieve dweilpads zorgen voor veel beweging en efficiënt schoonmaken. Verschillende schoonmaakmodi en sproeimodi voor verschillende vloeren en schoonmaakbehoeften.
 • Gyroscooptechnologie voor gestructureerde navigatie. Registreert plekken waar de robot niet is geweest en keert er naar terug. Vermijd tapijten en vloerkleden in de natte schoonmaakmodus.
 • Verbonden met een app voor controle en planning op afstand.
Bestseller Nr. 8
ZACO V5sPro robotstofzuiger met dweilfunctie, automatische stofzuiger robot, 2-in-1 nat wissen tot 180 m² of stofzuigen zonder Wi-Fi
 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: vervang het zuigreservoir door het waterreservoir, breng de wismodule met een vezeldoek aan de onderkant aan en begin het reinigingsproces. (tot 120 minuten reinigingstijd afhankelijk van de omgevingseigenschappen).
 • Wisfunkton + De V5s Pro veeg je ruimtes, bevochtigt tegelijkertijd de wisdoek en geniet je met een gelijkmatig en uitgebreid geveegde vloer. Natte dweilfunctie voor alle harde vloeren zoals laminaat, tegels, graniet, parket enz.
 • Reinigingsniveaus: auto of timerfunctie – reinigt wanneer je maar wilt; spot reinigt één plaats door in een cirkel te draaien – diameter ca. 120 cm / Edge – de populaire randmodus – de robot rijdt altijd rechts op de muur en reinigt zo langs de bodemlijst / Max Power – maakt een duidelijk hogere zuigkracht mogelijk.
 • Voor dierenhouders of mensen met een allergie: de fijnstoffilter filtert naast de stofdeeltjesfilter zelfs mijtuitwerpselen en fijnstof en zorgt zo voor extra frisse lucht. Het lastige nabestellen van stofzuigerzakken is niet nodig.
 • Automatische terugkeer/valbeveiliging bij trappen/antistootsensoren beschermen voorwerpen in de inrichting tegen krassen.
Bestseller Nr. 9
Proscenic 830T Wifi-robotstofzuiger met dweilfunctie (2-in-1: robotstofzuiger, dweilrobot, 350 ml waterreservoir, app-bediening, magneetband voor begrenzing
 • App-besturing en Alexa spraakbediening: met de ProscenicHome app of Alexa spraakbediening (Skill naam: ProscenicRobot) kun je reinigingsplannen maken, reinigingsmodi wisselen, overal de reiniging starten of stoppen enz.
 • IPANS 2.0 intelligent reinigingssysteem: de real-time positionering en een woningplan kunnen de robot helpen zijn eigen positie te bepalen en vervolgens de reiniging op basis van de ruimteschema's effectief te plannen, zodat volgens systeem wordt gereinigd.
 • Waterreservoir van 350 ml: het water wordt gelijkmatig gefilterd en het doekje wordt altijd bij de juiste luchtvochtigheid gehouden. Tijdens de laadfase produceert het waterreservoir geen water.
 • Magneetband voor de begrenzing: met de magneetband kun je een gebied of een hele kamer vergrendelen waar de robot niet mag binnenkomen.
 • Vboost tapijtherkenning: de professionele tapijtherkenning detecteert het tapijt automatisch en schakelt op maximale zuigkracht om het te reinigen. Gratis lokale klantenservice.
Bestseller Nr. 10
LEFANT Robotstofzuiger M1 4000 Pa zuig- en dweilrobot (lasernavigatie, meertraps mapping, met no-Go-zones, Alexa app-besturing), robotstofzuiger voor dierenharen en harde vloeren
 • 👍【Verbeterd reinigingssysteem】De zuigrobot heeft twee zijborstels en een opgeladen drijvende rolborstel verzamelen effectief stof, dierenharen en afval. De ventilator van de robotstofzuiger gebruikt een borstelloze gelijkstroommotor, het zuigvermogen bedraagt tot 4000 Pa en de unieke reinigingswaarde vanaf de grond ligt meer dan 90%, de reinigende werking is uitstekend.
 • Mini-behuizing: de kleinste robotstofzuiger met lasernavigatie, de lichaamslengte bedraagt slechts 32 x 32 x 9,4 cm, hij kan onder het bed, onder de bank worden geboord en het in de dode hoek verborgen stof en dierenharen absorberen. Houd het altijd schoon.
 • 💪【Verbeterde obstakelherkenning】Dankzij de nauwkeurige Laser LDS navigatietechnologie en Freemove 3.0 multisensor fusionalgoritme registreert robotstofzuiger snel plattegronden, creëert en slaat nauwkeurige kaarten op, en daarvan profiteren bijzonder grotere eengezinswoningen.
 • 💦【2-in-1 zuig- en dweilrobot】De robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een innovatief peristaltisch pompdesign, nauwkeurige regeling van de waterafvoer, ondersteunt 3-traps waterdebiet (hoog/middel/laag), geschikt voor verschillende behoeften en vloertypes, laat je vloer onberispelijk achter.
 • 👉【Volledig gepersonaliseerde reiniging】: regelmatige reiniging, scheidingswandreiniging, vaste puntreiniging, virtuele vergrendelingszone, automatische reiniging, randreiniging enz. Je kunt het te reinigen gebied en de plaats op de kaart van je telefoon selecteren, de reiniging is super eenvoudig
Bestseller Nr. 11
Ultenic D5s Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000Pa zuigkracht, WLAN Robotstofzuiger met laadstation, 3-in-1, Alexa & Google Home & app, ideaal voor tapijten en harde vloeren
 • 【Krachtige zuigkracht van 3000 Pa】Met 3 instelbare reinigingssnelheden kun je de zuigkracht tussen 3 snelheden aanpassen aan je behoeften. De maximale zuigkracht kan oplopen tot 2500 Pa, wat gemakkelijk fijnstof, kruimels, vuil, haren van huisdieren, enz. Kan opzuigen.
 • 【Grote vuilnisbak en watertank】Ultenic D5s Pro robotstofzuiger met een afvalbak van 500 ml kan meer vuil opnemen in één reinigingsproces, zodat je de prullenbak niet vaak hoeft schoon te maken. De D5s Pro ondersteunt de dweilfunctie met de 2-in-1 elektronisch gestuurde watertank (300 ml) en opvangbak (200 ml), wat betekent dat de D5s Pro tegelijkertijd kan vegen en dweilen.
 • 【Efficiënte, systematische en stille reiniging】Slimme robotstofzuiger met verbeterde sensoren creëert een zeer efficiënte reinigingspad voor elke kamer. Reinigt grondig met 3 selectieve reinigingsmodi - randreiniging, vlekreiniging, automatische reiniging kan aan uw verschillende vacuümbehoeften voldoen.
 • 【No-Go-zones】U kunt een aangewezen gebied met randstroken instellen om uitsluitend daar te reinigen en te voorkomen dat de robot het gebied schoonmaakt dat u niet wilt reinigen (de robotstofzuiger zal tijdens het reinigen de ingestelde limieten niet overschrijden).
 • 【WIFI & spraakbediening】Uitgerust met afstandsbediening, kan ook worden aangesloten op App (Ultenic) om de robotstofzuiger te bedienen, zoals het plannen van een reinigingsplan, het aanpassen van het zuigniveau, het wijzigen van de reinigingsmodus, enz. Compatibel met Alexa en Google Home , die de robotstofzuiger met spraakcommando's kan bedienen.
UitverkoopBestseller Nr. 12
ECOVACS Robotics Deebot N8 (model 2021) Stofzuigerrobot met dweilfunctie (OZMO), 2300 PA, robotstofzuiger intelligente navigatie (dToF laserscanning), Alexa, wit
 • ➤【Expertise met robots & 2 jaar garantie】Ecovacs gebruikt meer dan 23 jaar expertise en innovatie in het onderzoek van robots. Meer dan 20 miljoen gezinnen over de hele wereld hebben Ecovacs stofzuigrobots. Ecovacs missie is: een robot voor elk gezin. (Elke Deebot beschikt over 2 jaar garantie en lokale hotline ondersteuning).
 • ➤【Nauwkeurige laserkaart en navigatie】TrueMapping combineert precisielasertechnologie en geavanceerde dTOF-sensoren. Dit helpt om je huis 4 keer sneller te karren dan met standaard lasermapping, met een dubbele toename van het detectiebereik en het vermogen om objecten tot 2 mm nauwkeurig te herkennen. Met de gedetailleerde interactieve kaart die wordt gemaakt, zijn nieuwe niveaus van reinigingsefficiëntie en aanpassing met de Ecovacs Home app mogelijk.
 • ➤【Zuigen en vegen tegelijkertijd】Met een innovatieve elektronische waterpomp en een watertank veeg en zuigt je robotstofzuiger tegelijkertijd en laat je vloer perfect schoon. Door het gebruik van de nauwkeurige microbesturing van de waterpomp ondersteunt de robotstofzuiger 4 standen van de waterstroominstelling (ultrahoog/hoog/middel/laag), perfect voor verschillende behoeften en soorten vloeren.
 • ➤【Max+-modus met verbeterd zuigvermogen van 2300 Pa】Met het geoptimaliseerde zuigkanaalmateriaal en -design optimaliseert het revolutionaire drukhoudsysteem de energie-efficiëntie en zorgt voor een hoge vacuümdruk bij een verrassend laag geluidsniveau. Het zuigvermogen is verhoogd tot 2300 Pa, wat overeenkomt met een toename van 53%. (*vergeleken met de serie Deebot Ozmo 950)
 • ➤【Krachtige individuele reiniging】Met de Ecovacs-app kun je gebieden onderdelen of opvouwen en ruimtes beschrijven, verschillende reinigingsfrequenties en reinigingstijden instellen, evenals het zuigvermogen en de waterstroom voor verschillende gebieden aanpassen. Bovendien kun je no-Go-zones en no-mop zones instellen, zodat bepaalde gebieden niet worden gereinigd of afgeveegd. Reinig helemaal naar jouw wensen.
Bestseller Nr. 13
MEDION Robotstofzuiger E32 SW, Model 2021, dweilfunctie, 120 min. werktijd, 2in1 robotstofzuiger voor vloeren tegels, allergie en dierenhaar geoptimaliseerd, afstandsbediening, laadstation, MD 18503
 • Robotstofzuiger E32 SW: voor het reinigen van stof, haar en pollen, met programmeerfunctie, 120 min. looptijd en automatisch opladen.
 • Vervangt stofzuiger en dweil: je hebt de vrije keuze tussen zuig- en dweilfunctie voor echt schone vloeren.
 • Levensduur van de batterij: Met een werktijd tot 120 minuten per lading is de robot bijzonder efficiënt en reinigt hij zelfs grote oppervlakken zonder te pauzeren om op te laden.
 • Reinigingsmodi: Met de flexibele keuze tussen verschillende reinigingsmodi werkt de robot altijd precies zoals je wilt.
 • Leveringsomvang: MEDION Robotstofzuiger E32 SW (MD 18503), afstandsbediening (incl. batterijen 2 x AAA), laadstation, 2 filters, 2 zijborstels, 2 reservezijborstels, reinigingsborstel, waterreservoir, houder, 2 reinigingsdoeken.
Bestseller Nr. 14
Laresar L6 Pro Robotstofzuiger met 3 liter automatische vuilverwijdering, stofzuigen, zuigen, en dweilen, 3-in-1 robotstofzuiger voor dierenharen, tapijten, harde vloeren,XL,zwart
 • 💡【60 dagen handsfree reiniging met 3,5 liter automatische stofverzamelaar】 De robotstofzuiger is uitgerust met een 3,5 liter zelfleegingsstation, dat het vuil automatisch wegvoert en het stof 60 dagen lang bewaart. Maak je geen zorgen meer over het contact met stof en neem afscheid van frequente stinkende vuilnisbakken. Het speciale HEPA-filter en de verzegelde stofzak zorgen ervoor dat stof en vacht ver weg van jou en je gezin zijn.
 • 【Hoge reinigingsefficiëntie met 3500 Pa sterke zuigkracht en TOF-sensor】 De verbazingwekkende zuigkracht is tot 3500 Pa, kan morsen, stof, haren, dierenharen en fijnstof absorberen. Bovendien kan de high-performance TOF-sensor de hoek zelfs 1 cm van de muur herkennen, geen noodzaak om via onze Laresar robotstofzuiger het reinigingsgebied te ontbreeken.
 • Dun, zuigen en veeg 3-in-1: in tegenstelling tot andere robotstofzuigers met slechts één functie beschikt onze Laresar stofzuiger over een combinatie van veeg-, zuig- en dweilfunctie. Eén machine is gelijk aan drie machines. In de wismodus kan hij het conventionele wissen imiteren. In de stofzuigermodus biedt hij een sterk zuigvermogen van 3500 Pa om vloer en tapijt grondig te reinigen. De borstel met lange borstelharen kan ook in de hoeken het afval opvegen.
 • 【Spraak- en app-bediening】 Laresar stofzuiger werkt met Amazon Alexa en Google Assistant, gemakkelijk te starten en te stoppen met reiniging met spraakopdrachten. Je kunt ook de intelligente app gebruiken om je robotstofzuiger te regelen, de status van reiniging, accu en accessoires in real-time te bewaken, de reinigingsmodi, de wisstanden en het tijdschema voor de reiniging aan te passen, de reinigingsrichting te bedienen en je robot moeiteloos te vinden.
 • 【Geavanceerd lidar-navigatieapparaat en 23 sensoren】 Uitgerust met super-sensing lidar navigatie en 23 sensoren om een hoge reinigingsefficiëntie te bereiken. De Laresar robotstofzuiger kan je huis nauwkeurig scannen en karteren, serie voor serie reiniging zonder de stofbak te missen, met zijn lidarsensor, verzamelt en berekent de gegevens in realtime, hindernissen zijn gemakkelijk te voorkomen en je hoeft je geen zorgen te maken.
Bestseller Nr. 15
Kärcher RCV 3 Robotstofzuiger, met dweilfunctie, slimme app-bediening, Lidar-lasernavigatie, kaartering, ruimte- en obstakelherkenning, 2500 Pa, 120 minuten looptijd, voor harde vloeren en tapijten
 • 2-in-1 functie: de Kärcher RCV 3 robotstofzuiger verwijdert stof en vuil grondig van harde vloeren en tapijten. Met behulp van de inschakelbare dweilfunctie kan vastzittend stof worden verwijderd
 • Slimme app-besturing: met de Kärcher Home Robots app kan een kamerkaart van de woning worden opgeslagen, reinigingsparameters worden ingesteld, verbodszones definiëren en een reinigingsschema instellen
 • Lidar lasernavigatie: de LiDAR lasersensor maakt een kaartering van de woning mogelijk. Andere sensoren helpen obstakels en hoogteverschillen te registreren om een veilige navigatie te garanderen
 • Autonoom en flexibel: de robotstofzuiger overwint moeiteloos drempels en tapijten tot een hoogte van 18 mm. Hij is slechts 9,4 cm hoog en komt dus ook probleemloos onder lage meubels
 • Inhoud: de set bevat de Kärcher robotstofzuiger RCV 3, een laadstation, een 2-in-1 reservoir voor stof en vers water, 2 zijborstels, 2 filters, 2 microvezel-reinigingsdoekjes

Om de beste robotstofzuiger te kiezen, moet u op zoek gaan naar een paar functies die u zullen helpen uw huis effectief schoon te maken.

Het eerste dat u moet doen, is beslissen wat voor soort reiniging u wilt. Wil je een robotstofzuiger voor dagelijks gebruik, dan is het beter als deze een lange accuduur heeft en grote oppervlakken kan bestrijken. Aan de andere kant, als je iets krachtigers nodig hebt voor zware reiniging, dan zou het beter zijn om een robot te krijgen die krachtiger is en meer functies heeft.

Een ander ding om te overwegen is de grootte van uw huis. Als je een klein huis of appartement hebt, is het misschien beter om iets kleiners te nemen en gemakkelijker te manoeuvreren, omdat ze gemakkelijker schoon te maken zijn onder meubels en rond hoeken.

Bij het kiezen van een robotstofzuiger zijn er een paar dingen om rekening mee te houden:

 • Hoe vaak moet je hem opladen?
 • Wat voor soort vuil neemt het op?
 • Wat voor soort reinigingsmodus heeft het?

Wat zijn de beste robotstofzuigers?

De beste robotstofzuigers zijn die welke kunnen worden geprogrammeerd om verschillende oppervlakken schoon te maken. Ze zijn ook in staat om door het huis te navigeren en hun schoonmaakpatroon aan te passen aan de lay-out.

De beste robotstofzuiger voor u hangt af van uw behoeften. Als u een reiniger wilt die aanpasbaar is en niet veel onderhoud vereist, dan is de Roomba 690 de beste optie voor u. Hij heeft zes keer meer zuigkracht dan zijn voorganger en is ook op afstand te bedienen via je telefoon of tablet.

Als u iets wilt met meer geavanceerde functies, overweeg dan te investeren in het nieuwste model van iRobot – de Roomba 890. Het heeft een ingebouwde camera zodat het obstakels op zijn pad kan detecteren, evenals LED-verlichting waarmee het kan zien op donkere oppervlakken. Roomba 890 De Roomba 890 heeft een ingebouwde camera waarmee hij obstakels kan zien en ontwijken, evenals LED-verlichting voor beter zicht op donkere oppervlakken.

Wat zijn de voordelen van robotstofzuigers?

Robotstofzuigers zijn een geweldige uitvinding voor in huis. Er zijn veel voordelen van deze uitvinding waarvan u kunt genieten, zoals het feit dat ze uw vloeren kunnen reinigen zonder dat u uit uw bed hoeft op te staan.

In dit artikel wordt besproken hoe robotstofzuigers de manier veranderen waarop mensen hun huis schoonmaken en welke andere voordelen deze apparaten hebben.

Waar moet je op letten bij een robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger is een type reinigingsmachine die elektrisch wordt aangedreven en een zuigbuis heeft. Het wordt meestal gebruikt om tapijten, vloeren en meubels schoon te maken.

Een robotstofzuiger kan u op de lange termijn helpen tijd en energie te besparen. Het kan ook helpen bij allergenen van stof, pollen, huidschilfers van huisdieren en andere allergenen die in uw huis aanwezig kunnen zijn.

Een robotstofzuiger kan je helpen je huis schoon te houden. Maar sommige mensen hebben ontdekt dat het niet zo goed werkt als ze hadden gehoopt. Dit kan zijn omdat het niet genoeg vermogen heeft om al het vuil op te nemen of omdat het te luid is voor de omgeving of omdat het gewoon niet compatibel is met hun vloertype.

Hoe vergelijk je verschillende robotstofzuigers?

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers. Sommige kunnen met dierenharen omgaan, andere kunnen tapijten reinigen en sommige hebben zelfs een afstandsbediening.

Welke is het beste voor jou? Dat is aan jou om te beslissen!

Moet ik een robotstofzuiger kopen met of zonder abonnementsservice?

Veel robotstofzuigers zijn nu te koop met een abonnementsservice, wat betekent dat je de stofzuiger kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het kopen van vervangende onderdelen en service.

Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger met abonnementsservice, dan is het het overwegen waard. Dit komt omdat er veel voordelen zijn aan het kopen van een van deze robots die niet aanwezig zijn in een model voor alleen de eigenaar.

Een voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het om de paar maanden vervangen van de reinigingskop en betalen voor een dure vervanging. In plaats daarvan zullen abonnementsdiensten gratis nieuwe koppen leveren. Een ander voordeel is dat als uw robotstofzuiger kapot gaat of beschadigd raakt, het bedrijf deze kosteloos vervangt of onderdelen ervan vervangt.

Waar kan ik het beste online een nieuwe robotstofzuiger kopen?

Op internet zijn er veel websites die robotstofzuigers verkopen. Maar niet allemaal bieden ze een goede ervaring en waarde.

De beste plaats om online een nieuwe robotstofzuiger te kopen is Amazon. Ze hebben een brede selectie van producten en de klantenservice is geweldig. Ze bieden ook gratis verzending voor bestellingen van meer dan 35 euro, wat betekent dat u het binnen slechts twee dagen kunt laten bezorgen!

Er zijn ook enkele andere websites die robotstofzuigers verkopen. Ze rekenen echter meer dan wat Amazon biedt voor hun producten. Dit maakt het voor consumenten moeilijker om de beste deal voor hun aankoop te vinden in vergelijking met de lage prijzen en brede selectie van producten van Amazon.

Hoe weet ik of mijn oude vloer kan worden gebruikt met mijn nieuwe robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger is een robot die je vloeren stofzuigt. Het heeft een roterende borstel en zuigkracht om droog dierenhaar, vuil en stof op te zuigen.

Om erachter te komen of je je oude vloer kunt gebruiken met je nieuwe robotstofzuiger, kun je een test doen om te zien of er krassen op de vloer zitten. Als er krassen op de vloer zitten, moet u deze vervangen door een nieuwe.