Beste robot stofstuiger van 2023 (TOP15)

De 15 beste robot stofstuiger beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Robotstofzuiger, Lefant Robot Stofzuiger 1800Pa Sterke Zuigkracht, Geavanceerde 6D-Botsingssensor, Compatibel met Alexa & Google Home & App, Reinigt Huisdierenhaar, Harde Vloer tot Laagpolig Tapijt

 • Unieke gepatenteerde FreeMove-technologie: de robotstofzuiger beschikt over verbeterde 6D infrarood anti-botsingssensoren die de robotstofzuiger helpen waarschijnlijk vastzittende gebieden te herkennen en het reinigingspad automatisch aan te passen. Anti-valsensoren voorkomen dat de robot van de trap valt.
 • Klein ontwerp van de behuizing met grote stofbak van 500 ml: de robotstofzuiger is slechts 28 cm breed en 7,6 cm hoog en kan onder of rond het bed, de bank en andere meubels werken om een grondige reiniging met hoge afdekking en een extreem lage uitvalsnelheid te bereiken.
 • Stil en geschikt voor dierenharen: de door een sterke digitale motor aangedreven zuigrobot zorgt voor een sterke zuigkracht. De unieke borstelloze zuigstructuur zorgt ervoor dat dierenharen en vuil gemakkelijk in de vuilnisemmer terechtkomen, wat de M210 robotstofzuiger ideaal maakt voor dierenbezitters.
 • šŸ’Ŗ怐Langere batterij en automatisch opladen怑: de Lefant M210 robotstofzuiger keert automatisch terug naar het laadstation als de reinigingscyclus is voltooid of de batterij zwak wordt. De robotstofzuiger is uitgerust met lithium-ijzerfosfaatbatterijen om de robotstofzuiger een lange batterijduur te geven en een looptijd van maximaal 100 minuten te bereiken.
 • 4 reinigingsmodi voor je behoeften: de robotstofzuiger biedt 4 reinigingsmodi, inclusief reiniging van de auto, randen en zigzag reinigen. Schakel via de Lefant-app naar wens tussen verschillende modi en vermogensniveaus.
Bestseller Nr. 2

Robotstofzuiger, Lefant 3-in-1 Stofzuiger, Vegen en Dweilfunctie, 3200 Pa Sterke Zuigkracht, Stille Werking, Zelfopladende Stofzuiger Robot (M213S)

 • 怐Ultradunne behuizing en een grote stofbak怑 Het ultradunne ontwerp met een diameter van 28 cm en een dunne 7,8 cm zorgt ervoor dat de Lefant-stofzuigerrobot reikt voor een grondige reiniging van alle meubels en bedden; 0,5 liter grote stofbak kan in Ć©Ć©n keer stof door het hele huis verzamelen; Dubbellaagse HEPA-filtertechnologie voorkomt mijten en bacteriĆ«n die stofdeeltjes opnieuw in de kamer laten luchten.
 • 怐Verbeterde FreeMove 3.0-technologie怑 Vergeleken met de fysieke obstakeldetectiemethode van de traditionele Free Move-robotstofzuiger, is de 6D elektronische herkenningstechnologie bijgewerkt, met 13 elektronische sensoren met meer gevoeligheid aan de voorkant, zodat de grootte van het robotlichaam uitval vermindert snelheid en voorkomt effectief dat de robot zelf gaat zitten en vastlopen. en van Hoogte valt.
 • 怐Zonder rolborstel De traditionele robotstofzuiger met rolborstelmondstuk is erg vermoeiend bij het reinigen van verwarde haren op de rolborstel. De M213S is uitgerust met een geavanceerd borstelloos mondstuk dat haar en stof rechtstreeks in de grote stofcontainer van 500 ml zuigt, wat erg handig en effectief is.
 • 怐4 reinigingsmodi怑 4 reinigingsmodi van de robotstofzuiger kunnen worden ingesteld via de Wi-Fi-verbindingsapp (2.4G): programma-reinigingsmodus, randreinigingsmodus, puntreinigingsmodus, automatische reinigingsmodus. De stofzuiger is ook compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers het schoonmaken kunnen starten en stoppen met spraakopdrachten.
 • 怐Leveringsomvang怑 1 x M213S robotstofzuiger, 1 x laadstation, 1 x adapter, 1 x 500 ml stofbak, 4 x zijborstels, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Pools), 1 x reinigingsdoek drogende, 5 x steriele vochtinbrengende doekjes voor eenmalig gebruik. Twee jaar kwaliteitsgarantie en 24-uurs professionele klantenservice.
Bestseller Nr. 3

Ultenic D5s Pro Robotstofzuiger, met dweilfunctie, 3000 Pa sterk zuigvermogen, compatibel met Google Home, Alexa, app, afstandsbediening

 • Sterke zuigkracht voor alle vloeren: het zuigvermogen van 3000 Pa kan probleemloos grote vuil, koffiebonen, dierenharen en kattenbakvulling opnemen. Geschikt voor gezinnen met huisdieren. Deze robotstofzuiger heeft de functie van tapijtherkenning en verhoogt automatisch de zuigkracht, wanneer het een tapijt raakt, verwijdert hij met gemak stof en haren uit tapijten
 • Stofzuigen en dweilen en 2-in-1: je hebt alleen een robotstofzuiger nodig en je kunt meerdere reinigingsmodi gebruiken. Je kunt elke reinigingsmodus naar wens kiezen, wat de reinigingsefficiĆ«ntie verhoogt en je bevrijdt van zwaar huishoudelijk werk. Laat onze zuig- en dweilrobot je huishoudelijke hulp worden
 • Intelligente navigatie: de zuigrobot is uitgerust met een geavanceerd navigatiesysteem, maak je geen zorgen dat ze tegen je meubels stoten of de trap vallen, of dat de robotstofzuiger bij het reinigen dode hoeken heeft. De robotstofzuiger kan over obstakels tot 18 mm hoogte springen en ook onder banken heen vegen
 • Eenvoudige bediening: de robotstofzuiger is compatibel met Google Home, Alexa en Ultenic APP. In de app kun je de reinigingsstatus van de robotstofzuiger in real-time zien. Deze robotstofzuiger is ook uitgerust met een afstandsbediening die zonder internettoegang kan worden gebruikt
 • Betrouwbare service: Ultenic biedt u 2 jaar garantie en wij beschikken over een professionele klantenservice in Europa. Als je reserveonderdelen nodig hebt, zijn deze verkrijgbaar in de Ultenic-shop. Als je problemen hebt met je robotstofzuiger, neem dan contact met ons op, wij staan altijd voor je klaar
Bestseller Nr. 4

Vactidy Nimble T6 Robotstofzuiger tot 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met 2800 Pa zuigkracht, robotstofzuiger met Alexa&App & Siri bediening, robotstofzuiger voor tapijten en harde vloeren

 • 2800 Pa sterke zuigkracht: de Vactidy T6 accustofzuiger beschikt over een dieptereinigingsfunctie om dierenharen, vuil en verontreinigingen van tapijten. 3 zuigkracht van de stofzuiger om aan de dagelijkse reinigingsbehoeften van je gezin te voldoen.
 • 120 minuten looptijd en automatisch opladen: de draadloze stofzuiger beschikt over een 2500 mAh-batterij, die een oppervlak van 1300 vierkante meter in huis kan reinigen. Als de accu bijna leeg is, keert hij onmiddellijk terug naar het laadstation.
 • 怐4 efficiĆ«nte reinigingsmodi怑De T6 stofzuiger beschikt over vier modi: auto, lege ruimte, rand- en puntreiniging. Eenvoudig schakelen met de afstandsbediening en de mobiele app om de reinigingsafdekking van de accustofzuiger maximaal uit te breiden en het hele gebied grondig te reinigen om aan je dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen.
 • Eenvoudig te starten, app-/spraakbesturing: de accustofzuiger kan op afstand of ter plaatse via de app/Alexa/Google Assistant worden aangestuurd. Start de reiniging eenvoudig met Ć©Ć©n klik. Download de Vactidy-app om andere functies te gebruiken: maak reinigingsplannen, verander de reinigingsmodus, bedien de reinigingsrichting en nog veel meer.
 • Intelligente obstakelvermijding en valpreventie: de T6 stofzuiger is uitgerust met infrarood-val- en botsingssensoren om vallen van trappen en andere randen te voorkomen. Tijdens het reinigen kan het ook intelligent obstakels vermijden en meubels ontwijken.
Bestseller Nr. 5

Vactidy Nimble T6 Robotstofzuiger met 2800 Pa sterke zuigkracht, 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met Alexa&Google Assistant & App & Siri bediening, robotstofzuiger voor dierenharen, tapijten en

 • 2800 Pa zuigvermogen met gemak: met een 2800 Pa sterk zuigvermogen kan de Vactidy T6-robotstofzuiger moeiteloos stof, vuil en dierenharen van harde vloeren en laagpolige tapijten opnemen en zorgt hij voor een zeer efficiĆ«nte reiniging. 3 zuigkrachtniveaus, aanpasbaar aan alle regelmatige reinigingsbehoeften van het gezin.
 • Slanke behuizing en stille reiniging: de Vactidy Nimble T6 robotstofzuiger heeft een compact ontwerp met een hoogte van slechts 2,89 inch plus 360 graden universeel wiel, waardoor het mogelijk is moeilijk bereikbare hoeken zoals onder het bed, de bank enz. effectief te reinigen. 60 dB laag geluid in stille modus, daardoor word je niet gestoord, zodat je je werk in alle rust kunt doen.
 • 3-punts reinigingssysteem: de robotstofzuiger beschikt over 2 automatische zijborstels, die het bereik van het vacuĆ¼m uitbreiden en draaien om vuil en afzettingen in binnenruimtes en op tegels of hardhouten vloeren op te vangen. De rolborstel lost, extraheert en zuigt effectief vuil af om een uitstekende reiniging te garanderen.
 • Meerdere mogelijkheden voor het starten van de robotstofzuiger: stel tijdschema's en reinigingsmodi van je robotstofzuiger via de Vactidy-app of Alexa of Siri of Google Assistant via spraakbesturing in om tijd en energie te besparen. Met de afstandsbediening is de Vactidy robotstofzuiger ook zeer vriendelijk voor ouders en ouderen en voorkomt problemen met bluetooth-of wifi-verbindingen.
 • Lange looptijd en automatisch opladen: de accucapaciteit van 2500 mAh biedt een lange looptijd met 120 minuten in stille modus; 80 minuten in de standaardmodus en 60 minuten in Max-modus. Als het batterijniveau minder dan 15% bedraagt of de reiniging is voltooid, keert de Vactidy robotstofzuiger automatisch terug naar het laadstation.
Bestseller Nr. 6

Vactidy Nimble T8 2-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigkracht, stofzuiger robot met dweilfunctie, 120 minuten looptijd, dweilrobot met Alexa & app & Siri, dierenharen voor tapijten

 • 2-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie: robotstofzuiger met 3000 Pa sterke zuigkracht verwijdert snel stof en vuil op harde vloeren en laagpolige tapijten en verwijdert tegelijkertijd efficiĆ«nt vlekken en vloeistoffen met de dweilfunctie. De dweilrobot is uitgerust met een stofreservoir van 250 ml en een waterreservoir van 230 ml, dat voldoende volume biedt voor een volledige reiniging. Vrij instelbaar met 4 waterdebietstanden om de vochtigheid van de dweilpad te controleren.
 • Verbeterde navigatie en obstakelvermijding: GyroNav Tech reduceert effectief obstakels dankzij de obstakelvermijdingsfunctie. De robotstofzuiger is uitgerust met 3 vloersensoren en 2 anti-botsingssensoren, die trappen en obstakels intelligent identificeren.
 • 4 reinigingsmodi: de robotstofzuiger kan via de afstandsbediening en app flexibel tussen 4 reinigingsmodi schakelen. De zigzag-reinigingsroute maximaliseert de reinigingsafdekking, vermindert gemiste scans en voldoet aan je dagelijkse reinigingsbehoeften. (1) Willekeurige reiniging (2) Ruimtereiniging: zigzagrouteplanning (3) Randreiniging (4) vlekkenreiniging.
 • Slank en stil design: compact en slank met een hoogte van 7,3 cm, waardoor de robotstofzuiger onder meubels en zich om moeilijk bereikbare hoeken kan bewegen. Stille reiniging, met minder dan 60 dB in stille modus - een vergelijkbaar geluidsniveau als bij een elektronische tandenborstel.
 • Tapijtherkenning: de zuig- en dweilrobot schakelt bij het stofzuigen op het tapijt automatisch over naar de Max-modus en kan een hoogte van minder dan 15 graden beklimmen. In vergelijking met het model met slechts Ć©Ć©n zuigaansluiting heeft de T8 met zijn rolborstel een sterkere grip op tapijten en neemt diep verborgen vuil effectiever op.
Bestseller Nr. 7

Ultenic MC1 Robotstofzuiger met afzuigstation, dweilfunctie, stofzuiger robot 5000 Pa zuigvermogen, LiDAR navigatie, 3 uur lange looptijd, zuigrobot zelfwassend, zelfdrogend

 • Zeg vaarwel tegen vuilwerk: de Ultenic robotstofzuiger MC1 biedt een functioneel dok met automatische dweilreiniging, zodat er geen handmatige reiniging nodig is, en een heteluchtdroging na elke reiniging om onaangename geuren te voorkomen. Door het zelf legen kun je tot 2 maanden zonder handen reinigen
 • 怐Dual roterende dweils怑Kijk hoe vlekken verdwijnen. Met de rotatiesnelheid van 180 tpm en druk naar beneden verwijdert de MC1 moeiteloos vlekken van soda tot gedroogde gemorste vloeistoffen en meer, zodat je vloer altijd onberispelijk blijft. Het waterreservoir van 4 l + 4 liter vult automatisch de tank van de robot voor een maximaal wisoppervlak van 400 vierkante meter
 • Alles in Ć©Ć©n keer: met een automatische verhoging van de dweilmop kun je tapijten en vloeren moeiteloos reinigen. De dweilen worden automatisch opgetild als tapijten worden gestofzuigd en bij terugkeer naar het laadstation, zodat vloeren en tapijten in Ć©Ć©n keer worden gereinigd en er geen vuile strepen achterblijven
 • 5000 Pa extreme zuigkracht: houdt rommel weg. De sterke zuigkracht maakt het mogelijk om de robotstofzuiger gemakkelijk stof en vuil van houten vloeren tot tegels en zelfs tapijten op te vangen. De rubberen borstel zweeft op een multidirectioneel frame voor een effectieve reiniging en verwijdert dierenharen gemakkelijker met minder klitten
 • LiDAR-technologie ter voorkoming van obstakels: herkent en vermijdt obstakels met absolute precisie. De MC1 kan potentiĆ«le barriĆØres nauwkeurig herkennen en vermijden, wat schoonmaken kinderspel maakt. De LiDAR-navigatie met 3D-kaarttechnologie maakt nauwkeurige kaarten. Je kunt meubels en vloermaterialen aan je virtuele huis toevoegen om een nauwkeurige en individuele reiniging uit te voeren
UitverkoopBestseller Nr. 8

Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente VacuĆ¼mrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt

 • ā¤ļø 怐Sterke zuigkracht Ultradunne schaal怑M213 Robotstofzuigers gebruikt een hoogwaardige motor, zuigkracht tot 2200 Pa, laag geluidsniveau, dierenhaar, zeer stil tijdens het slapen. De stofzuiger is slechts 28 cm breed en slechts 7,8 cm dik.Door het kleinere formaat kan de robot gemakkelijk in kleine ruimtes stofzuigen. Het is perfect voor krappe ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • šŸ‘ 怐FreeMove 2.0-technologie怑De ingebouwde 6D anti-collision infraroodsensor helpt Robotstofzuigers de omringende situatie 360 ā€‹ā€‹graden te detecteren. De voorkant is uitgerust met 13 elektronische sensoren met een hogere gevoeligheid, die Robotstofzuigers effectief kunnen helpen bij het detecteren van vastzittende gebieden en automatisch het reinigingspad aanpassen.
 • šŸŽØ 怐Eenvoudig reinigingsproces met doekjes怑M213 Robotstofzuigers wordt geleverd met 5 gratis natte doekjes, u kunt ze installeren om Robotstofzuigers met reinigingsfunctie te krijgen. De doekjes laten geen watervlekken achter na het reinigen van de vloer.
 • šŸ’Ŗ怐Geen roterende borstelkop怑Traditionele robotstofzuigers met roterende borstelkop zijn erg vervelend om het haar dat rond de roterende borstel is gewikkeld schoon te maken. M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos zuigmondstuk, dat haar en stof direct in een grote prullenbak van 500 ml kan zuigen.Het is uitgerust met twee zijborstels en heeft een sterke zuigkracht van 2200Pa, wat erg handig en effectief is.
 • šŸ”‹ć€Super Endurance怑 Uitgerust met 1800 mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, volledig opgeladen reinigingstijd kan 100 minuten bereiken, opladen en ontladen kan 5000 keer bereiken, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, gebruik op elk moment
Bestseller Nr. 9

eufy by Anker zuigrobot RoboVac 15C MAX, robotstofzuiger met BoostIQ technologie, 2000Pa zuigkracht met WLAN-connectiviteit, extreem slank, geluidsarm, voor harde vloeren tot middelhoge tapijten

 • De hele nieuwe roboval: reconstrueert met slechts 72 mm hoogte en tegelijkertijd met versterkte 2000 Pa zuigkracht.
 • Wifi-functie: dankzij de Eufyhome app, Alexa en Google Assistant werkt de schoonmaak vanaf nu heel eenvoudig met spraakcommando.
 • Boostiq technologie: verhoogt automatisch de zuigkracht binnen 1,5 seconden op zeer vervuilde of moeilijk te reinigen plaatsen.
 • Muisstil: zo stil als een magnetron en een batterijduur van maximaal 100 minuten*.
Bestseller Nr. 10

Ultenic D10 robotstofzuiger met LiDAR-kartering, 4000 Pa, 120 min, Matrix Clean, app-besturing Alexa/Siri/IFTTT, ideaal voor dierenharen

 • 4000 PA hoog zuigvermogen: uitgerust met een modernste borstelloze motor die tot 15.500 omwentelingen per minuut draait, tot 4.000 PA zuigvermogen genereert en automatisch het zuigvermogen verhoogt wanneer hij een tapijt herkent, beschikt de D10 robotstofzuiger ook over de unieke matrixreinigingstechnologie, die het reinigen van vloerspleten en haren nog eenvoudiger maakt. Maakt diep in de tapijten. che.
 • Nauwkeurige lasernavigatie: de lasernavigatie van de robotstofzuiger met D10 mapping maakt het mogelijk om obstakels nauwkeurig te vermijden, zelfs als ze zich slechts 1 cm van de afstand bevinden, waardoor niet alleen de dekking van reinigingstaken wordt gewaarborgd, maar ook meubels en voorwerpen niet worden beĆÆnvloed.
 • Geavanceerde app-aanpassing: je kunt de "Ultenic" -app gebruiken om de reinigingstaken te beheren, inclusief het instellen van de patroonreiniging, het instellen van niet-toegestane zones, het plannen van reinigingsafspraken, het aanpassen van de reinigingssequentie enzovoort. Je kunt IFTTT/Siri/Alexa/Google gebruiken om de D10 vloerdweil- en stofzuigerrobot met je eigen aangepaste apps of stem te bedienen, en widgets instellen om het reinigingsproces verder te vereenvoudigen.
 • Beheer van meerdere kaarten: de D10 robotstofzuiger is uitgerust met een snelkoppelingsfunctie, waarmee je een volledige kaart binnen 5 minuten na het eerste gebruik of het resetten van de kaart kunt reconstrueren. Bovendien kan de D10 dweilrobot tot 5 kaarten opslaan, zonder het basisstation op verschillende etages te hoeven verplaatsen om meerdere etages te reinigen.
 • EfficiĆ«nte en volledige reiniging: de D10 robotstofzuiger is uitgerust met een stofreservoir met een capaciteit van 340 ml en een waterreservoir met een inhoud van 250 ml, een looptijd van 100 minuten en een laad- en hervattingsfunctie om vlotte reinigingen te garanderen, de D10 heeft een minimaal geluidsniveau van 55 dB voor een rustige omgeving.
UitverkoopBestseller Nr. 11

iRobot Roomba 692 Robotstofzuiger - Wi-Fi-verbonden - Gepersonaliseerde suggesties - Werkt met Alexa/Spraakasistent - Geschikt voor harde vloeren, tapijten en huisdierharen

 • SMART SCHOONMAKEN - Slank, premium ontwerp vormt een aanvulling op jouw interieur. De Roomba 692 is een geweldige manier om je woning slimmer schoon te maken. Plan de robot eenvoudig in om dagelijks vuil en stof op te ruimen met de iRobot HOME-app of je spraakassistent. Gebruiksduur: 90 minuten
 • VUILOPNAME - Het 3-staps schoonmaaksysteem en de dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen verwijderen vuil van tapijten en harde vloeren en een hoekborsteltje zorgt voor hoeken en randen.
 • LEERT VAN JOU EN LUISTERT NAAR JE STEM - Leert je schoonmaakgewoonten kennen om gepersonaliseerde schema's aan te bieden, terwijl je met Google Assistant en Alexa kunt beginnen met schoonmaken met alleen het geluid van je stem.
 • ADAPTIEVE NAVIGATIE - Dankzij een uitgebreide reeks geavanceerde sensoren kan Roomba onder en rond meubels en langs randen navigeren. Cliff Detect zorgt ervoor dat hij niet van de trap valt.
 • HERKENT EN ELIMINEERT VUIL - Dirt Detect-sensoren waarschuwen uw robot voor vuile delen van uw huis, zoals plekken met veel verkeer, en maken deze grondiger schoon.
Bestseller Nr. 12

HOOGOĀ® R2 Robotstofzuiger, met lange accuduur van 120 minuten, 7 cm plat, aangepaste programmareiniging, ideaal voor dierenharen, harde vloeren

 • KRACHTIGE MOTOR: Bij de robotstofzuiger van hoogo profiteer je van goede zuigkracht en een lange levensduur. De rotatiesnelheid ligt op 10.000 keer per minuut - ideaal voor korte dierenharen, stof en kruimels.
 • GROOT BEREIK: De hoogo R2 robotstofzuiger zuigt tot 120 minuten en dekt tot 130 vierkante meter met Ć©Ć©n acculading. De korte laadtijd van ongeveer 4,5 uur maakt het totaalpakket compleet.
 • ZEER PLAT - 7 CM: De robotstofzuiger van hoogo is met zijn extra platte ontwerp perfect geschikt voor alle woonkamers, keukens en slaapkamers. De sensoren zorgen voor optimale bescherming tegen obstakels.
 • EXTRA STIL - 65 db(A): Met zijn gepatenteerde Saugkanal-Vacania-technologie is de R2 Vacuum Cleaner Robot bijzonder stil en zeer efficiĆ«nt.
 • KENMERKEN & ACCESSOIRES: Drie reinigingsprogramma's, hoek- en randreiniging, trapbeveiligingssensor en inclusief accessoires: reinigingsborstel, vervangingsfilter, 1 paar vervangingsronde borstels.
Bestseller Nr. 13

Asixxsix Robotstofzuiger, ultrastille slimme robotstofzuiger en dweil, combo met watertank, droog en nat, volautomatische dweilmachine, krachtige robotreiniger voor hardhouten vloeren, tapijt (zwart)

 • 怐HOGE EFFICIƋNTIE REINIGING怑Onze veegsimulatie van handveegvloer, motor die op hoge snelheid draait, externe roterende wisser draait bij hoge snelheid, hoge frequentie, goed reinigend effect. Onder druk staande roterende dweilen reinigen grondiger, bodem universele wiel, dweilen robot spin lopen, simuleren echte handen veeg de vloer.
 • 怐STABIELE PRESTATIES怑Deze dweilrobot werkt met automatische reiniging, anti-botsing en intelligente besturing en weinig geluid om van een rustig leven te genieten. Aanpassen aan een verscheidenheid aan vloeren en een verscheidenheid aan milieureiniging, meer zorgeloze reiniging. Los het dagelijkse stof en het haar enz. Vrijelijk het ontwerp op tussen droog veeg en nat dweilen.
 • 怐GROTE BATTERIJCAPACITEIT怑Deze intelligente reinigingsrobot heeft een batterij met een grote capaciteit van 2400 mAh, die ongeveer 2 uur kan worden gebruikt met Ć©Ć©n lading, die kan voldoen aan de vereisten van 120 vierkante meter grondreiniging.
 • 怐VOOR EEN VERSCHILLENDE VLOEREN怑 De dweilrobot kan je helpen om moeilijk te hanteren rommel op de vloer op te ruimen. Het kan het haar absorberen dat door huisdieren is gevallen en vuile voetafdrukken opruimen. Geschikt voor een groot aantal vloeren, houten panelen, marmer, tegels, enz. Vlekken kunnen gemakkelijk worden afgeveegd zonder de vloer te beschadigen.
 • Kwaliteitsgarantie: we streven er altijd naar om onze klanten de beste service en producten te bieden. Neem gerust contact op met onze professionele after-sales service als u vragen heeft, wij zullen u zo snel mogelijk het meest bevredigende antwoord geven! Hartelijk dank voor je begrip.
Bestseller Nr. 14

Laresar Robotstofzuiger met dweilfunctie, 4000 Pa stofzuiger, robot 150 minuten max, robotstofzuiger Evol 3s, ideaal voor harde vloeren, dierenharen, tapijten, robotstofzuiger 3-in-1, app, wifi

 • Krachtige reinigingsprestaties: met een zuigvermogen van 4000 Pa en een geavanceerd borstelsysteem verwijdert deze robotstofzuiger effectief vuil, stof en dierenharen van alle soorten vloeren en laat ze onberispelijk schoon achter.
 • 150 minuten lange batterijduur. De robotstofzuiger beschikt over een verbeterde interne accu die een langere batterijduur van maximaal 150 minuten biedt. Met dit opmerkelijke uithoudingsvermogen reinigt hij moeiteloos je hele huis zonder onderbreking. Als de accu bijna leeg is, keert hij automatisch terug naar het laadstation om op te laden en garandeert zo een continue reiniging zonder vervelende onderbrekingen.
 • Alles-in-Ć©Ć©n functionaliteit. Alles-in-Ć©Ć©n functionaliteit: de robotstofzuiger met dweilfunctie is een veelzijdige reinigingsoplossing die niet alleen veegt en zuigt, maar ook dweilfuncties ondersteunt. De combinatie van alle drie functies in Ć©Ć©n apparaat brengt ongeĆ«venaard gemak in je reinigingsproces.
 • Meerdere bedieningsopties. Bedien je reinigingservaring moeiteloos met de intuĆÆtieve gebruikersinterface van de robotstofzuiger. Gebruik de meegeleverde afstandsbediening voor comfortabele handmatige bediening of gebruik de speciale mobiele app voor naadloze bediening overal in je huis. De mobiele app biedt geavanceerde functies zoals tijdplanning, selectie van de reinigingsmodus en real-time bewaking om de reinigingsbesturing binnen je vingertoppen te brengen.
 • Ideale cadeauoptie: de dweilrobot is een uitstekend cadeau voor familie en vrienden. Het ontlast je van dagelijkse reinigingstaken en creĆ«ert zo meer tijd voor vrijetijdsactiviteiten. Ideaal voor huishoudens met huisdieren, omdat dierenharen efficiĆ«nt kunnen worden verwijderd. Bovendien ondersteunt het ouderen en personen met beperkte mobiliteit, bijvoorbeeld mensen met een handicap, bij het behoud van de netheid.
Bestseller Nr. 15

Linsar Robotstofzuiger met dweilfunctie, maximaal 2000 Pa zuigkracht, app-bediening, 120 minuten looptijd, wifi, voor tapijt, dierenhaar, harde vloeren, robotstofzuiger met laadstation,

 • Sterke zuigkracht: met een indrukwekkende maximaal 2000 Pa zuigkracht tilt deze robotstofzuiger moeiteloos vuil, stof en dierenharen van tapijten, harde vloeren en meer. Neem afscheid van hardnekkig vuil en verwelkom onberispelijke bodems
 • Intelligente app-bediening: neem de controle over je reiniging met de Linsar-app. Pas reinigingsplannen aan, controleer de voortgang en bedien de robotstofzuiger vanaf je handpalm, altijd en overal.
 • Uitgebreide looptijd: met een duurzame 2600 mAh-batterij kan onze robotstofzuiger tot 120 minuten lang reinigen en garandeert een grondige reiniging van je hele woonkamer zonder voortdurend op te laden.
 • Veelzijdige reinigingsmodi: onze robotstofzuiger is uitgerust met verschillende reinigingsmodi, waaronder de aflevering van de muur, puntreiniging, automatische reiniging en zigzagvormige reiniging om ervoor te zorgen dat elke hoek van je huis onberispelijk is.
 • Automatisch dokken: als de accu bijna leeg is, keert de Linsar robotstofzuiger automatisch terug naar zijn laadstation en is zo altijd klaar voor de volgende reinigingssessie.

Om de beste robotstofzuiger te kiezen, moet u op zoek gaan naar een paar functies die u zullen helpen uw huis effectief schoon te maken.

Het eerste dat u moet doen, is beslissen wat voor soort reiniging u wilt. Wil je een robotstofzuiger voor dagelijks gebruik, dan is het beter als deze een lange accuduur heeft en grote oppervlakken kan bestrijken. Aan de andere kant, als je iets krachtigers nodig hebt voor zware reiniging, dan zou het beter zijn om een robot te krijgen die krachtiger is en meer functies heeft.

Een ander ding om te overwegen is de grootte van uw huis. Als je een klein huis of appartement hebt, is het misschien beter om iets kleiners te nemen en gemakkelijker te manoeuvreren, omdat ze gemakkelijker schoon te maken zijn onder meubels en rond hoeken.

Bij het kiezen van een robotstofzuiger zijn er een paar dingen om rekening mee te houden:

 • Hoe vaak moet je hem opladen?
 • Wat voor soort vuil neemt het op?
 • Wat voor soort reinigingsmodus heeft het?

Wat zijn de beste robotstofzuigers?

De beste robotstofzuigers zijn die welke kunnen worden geprogrammeerd om verschillende oppervlakken schoon te maken. Ze zijn ook in staat om door het huis te navigeren en hun schoonmaakpatroon aan te passen aan de lay-out.

De beste robotstofzuiger voor u hangt af van uw behoeften. Als u een reiniger wilt die aanpasbaar is en niet veel onderhoud vereist, dan is de Roomba 690 de beste optie voor u. Hij heeft zes keer meer zuigkracht dan zijn voorganger en is ook op afstand te bedienen via je telefoon of tablet.

Als u iets wilt met meer geavanceerde functies, overweeg dan te investeren in het nieuwste model van iRobot – de Roomba 890. Het heeft een ingebouwde camera zodat het obstakels op zijn pad kan detecteren, evenals LED-verlichting waarmee het kan zien op donkere oppervlakken. Roomba 890 De Roomba 890 heeft een ingebouwde camera waarmee hij obstakels kan zien en ontwijken, evenals LED-verlichting voor beter zicht op donkere oppervlakken.

Wat zijn de voordelen van robotstofzuigers?

Robotstofzuigers zijn een geweldige uitvinding voor in huis. Er zijn veel voordelen van deze uitvinding waarvan u kunt genieten, zoals het feit dat ze uw vloeren kunnen reinigen zonder dat u uit uw bed hoeft op te staan.

In dit artikel wordt besproken hoe robotstofzuigers de manier veranderen waarop mensen hun huis schoonmaken en welke andere voordelen deze apparaten hebben.

Waar moet je op letten bij een robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger is een type reinigingsmachine die elektrisch wordt aangedreven en een zuigbuis heeft. Het wordt meestal gebruikt om tapijten, vloeren en meubels schoon te maken.

Een robotstofzuiger kan u op de lange termijn helpen tijd en energie te besparen. Het kan ook helpen bij allergenen van stof, pollen, huidschilfers van huisdieren en andere allergenen die in uw huis aanwezig kunnen zijn.

Een robotstofzuiger kan je helpen je huis schoon te houden. Maar sommige mensen hebben ontdekt dat het niet zo goed werkt als ze hadden gehoopt. Dit kan zijn omdat het niet genoeg vermogen heeft om al het vuil op te nemen of omdat het te luid is voor de omgeving of omdat het gewoon niet compatibel is met hun vloertype.

Hoe vergelijk je verschillende robotstofzuigers?

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers. Sommige kunnen met dierenharen omgaan, andere kunnen tapijten reinigen en sommige hebben zelfs een afstandsbediening.

Welke is het beste voor jou? Dat is aan jou om te beslissen!

Moet ik een robotstofzuiger kopen met of zonder abonnementsservice?

Veel robotstofzuigers zijn nu te koop met een abonnementsservice, wat betekent dat je de stofzuiger kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het kopen van vervangende onderdelen en service.

Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger met abonnementsservice, dan is het het overwegen waard. Dit komt omdat er veel voordelen zijn aan het kopen van een van deze robots die niet aanwezig zijn in een model voor alleen de eigenaar.

Een voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het om de paar maanden vervangen van de reinigingskop en betalen voor een dure vervanging. In plaats daarvan zullen abonnementsdiensten gratis nieuwe koppen leveren. Een ander voordeel is dat als uw robotstofzuiger kapot gaat of beschadigd raakt, het bedrijf deze kosteloos vervangt of onderdelen ervan vervangt.

Waar kan ik het beste online een nieuwe robotstofzuiger kopen?

Op internet zijn er veel websites die robotstofzuigers verkopen. Maar niet allemaal bieden ze een goede ervaring en waarde.

De beste plaats om online een nieuwe robotstofzuiger te kopen is Amazon. Ze hebben een brede selectie van producten en de klantenservice is geweldig. Ze bieden ook gratis verzending voor bestellingen van meer dan 35 euro, wat betekent dat u het binnen slechts twee dagen kunt laten bezorgen!

Er zijn ook enkele andere websites die robotstofzuigers verkopen. Ze rekenen echter meer dan wat Amazon biedt voor hun producten. Dit maakt het voor consumenten moeilijker om de beste deal voor hun aankoop te vinden in vergelijking met de lage prijzen en brede selectie van producten van Amazon.

Hoe weet ik of mijn oude vloer kan worden gebruikt met mijn nieuwe robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger is een robot die je vloeren stofzuigt. Het heeft een roterende borstel en zuigkracht om droog dierenhaar, vuil en stof op te zuigen.

Om erachter te komen of je je oude vloer kunt gebruiken met je nieuwe robotstofzuiger, kun je een test doen om te zien of er krassen op de vloer zitten. Als er krassen op de vloer zitten, moet u deze vervangen door een nieuwe.