Beste refurbished iphone van 2023 (TOP10)

De 10 beste refurbished iphone beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Apple iPhone 8 , 64GB, Space grijs (Refurbished)

 • Renenewed producten zien eruit en functioneren als nieuw. Deze gebruikte producten zijn getest en getest door Amazon-gekwalificeerde dealers, die doorgaans een volledige diagnosetest, de vervanging van defecte onderdelen en een grondig reinigingsproces uitvoeren. Draadloze apparaten beschikken over geteste batterijen die op het moment van de verkoop een capaciteit van ten minste 80% hebben in vergelijking met nieuwe producten. Verpakking, netstekker en oplaadkabel kunnen generiek zijn (hoofdtelefoon niet inbegrepen). Alle producten op Amazon Renewed worden geleverd met een door de handelaar gegarandeerde 1 jaar garantie.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Apple iPhone SE 2e generatie, 64GB, wit (Refurbished)

 • Technische specificaties voor iPhone SE (2020)
 • Sim-lock: zonder abonnement
 • Beeldschermgrootte (inch): 4,7.
 • Model: iPhone 2020
 • Dual sim: nee.
Bestseller Nr. 6

Apple iPhone XS, 64GB, Space grijs (Refurbished)

 • Super Retina-display. 5,8" all-screen OLED multi-touch display (14,7 cm diagonaal)
 • 12 megapixel dual camera met dubbele optische beeldstabilisatie en 7 megapixel TrueDepth frontcamera – portretmodus, portretlicht, dieptecontrole en Smart HDR.
 • Face ID. Maakt door een TrueDepth camera voor gezichtsspeldherkenning mogelijk.
 • IP68 water- en stofbeschermingscategorie (tot 30 minuten en op een diepte van maximaal 2 meter).
UitverkoopBestseller Nr. 8

Apple iPhone 11 128 GB rood (Refurbished)

 • Retina-display HD LCD 6,1 inch (15,5 cm diagonaal)
 • Water- en stofbescherming (2 meter tot 30 minuten, IP68)
 • 12 megapixel dual camerasysteem met ultragroothoek- en groothoeklens, nachtmodus, portretmodus en 4K video tot 60 fps
 • 12 megapixel camera aan de voorkant,TrueDepth met verticale modus, 4K-video en slow motion
 • Face ID voor veilige authenticatie en Apple Pay
UitverkoopBestseller Nr. 10

Apple iPhone XR, 64GB, zwart (Refurbished)

 • Super Retina-display. 6,1" all-screen LCD multi-touch display (15,5 cm diagonaal) met IPS-technologie
 • 12 megapixel camera met optische beeldstabilisatie en 7 megapixel TrueDepth frontcamera – portretmodus, portretlicht, dieptecontrole en Smart HDR
 • Face ID. Maakt mogelijk door een TrueDepth-camera voor gezichtsherkenning
 • IP67 water- en stofbeschermingscategorie (tot 30 minuten en op een diepte van maximaal 1 meter)

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste refurbished iphone te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze refurbished iphone-koopgids samengesteld.

Het beste refurbished iphone vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste refurbished iphone voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede refurbished iphone-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor refurbished iphone te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van refurbished iphone erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald refurbished iphone zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over refurbished iphone zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de refurbished iphone kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste refurbished iphone kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.