Beste rattenkooi van 2023 (TOP10)

De 10 beste rattenkooi beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Yaheetech Kooi vogelkooi voor papegaai nymphenskieten, knaagdierkooi chinchilla cacadu Finch 3 niveaus vogel 176 cm hoog

 • Robuust en duurzaam. Het robuuste staaldraadframe heeft een gepoedercoat oppervlak en is daardoor roest- en verouderingsbestendig. Het oppervlak is natuurlijk veilig voor de dieren.
 • Totale afmetingen: ca. 77 x 46 x 175,5 cm (B x L x H)
 • De vuilvanger voorkomt dat vuil en etensresten worden uitgestoten als uw vogels in de vloer staan. Een lade in het vloeroppervlak en een lade onder de vrije vlucht maken het schoonmaken gemakkelijker.
 • Door de deur kan uw huisdier comfortabel in- en uitstappen. De twee zijdeuren bieden voldoende ruimte voor de RVS kommen van de kooi.
 • De grote rechthoekige deur kan eenvoudig van buitenaf worden gesloten of geopend. Het slot is niet bereikbaar voor uw vogel.
Bestseller Nr. 2

Yaheetech Kooi voor kleine dieren, metalen kooi voor kleine huisdieren, konijnenhok met 4 wielen, kooi met 2 afneembare hellingen & platforms, wit (zwart)

 • Uitneembare hellingen en platforms: dankzij de afneembare hellingen en platforms kun je de binnenste opstelling van deze kooi veranderen om zo een leefruimte te creëren die is afgestemd op de behoeften van je huisdieren. De stoffen afdekking van de geribbelde hellingen en platforms biedt extra bescherming voor de poten van huisdieren.
 • Rolbaar voor meer comfort: de kooi voor kleine dieren staat op een rolbaar frame voor eenvoudig gebruik. De standaard, die is uitgerust met 4 wielen, biedt bovendien een extra opbergvak om dierenaccessoires binnen handbereik en netjes op te bergen.
 • Veiligheid staat op de eerste plaats: de twee over de gehele breedte reikende vleugeldeuren zijn beveiligd door vergrendelingen, zodat zelfs je slimme lievelingen ze niet kunnen openen. De extra openingen aan de bovenkant van de kooi en het middelste niveau zorgen voor een comfortabele en veilige toegang tot het voeden en reinigen.
 • Ruime kooi met 2 verdiepingen: als je een levendig klein dier of meerdere huisdieren in je woning houdt, bespaart deze dierenkooi met 2 verdiepingen met de ruime afmetingen 78 x 51 x 137 cm (l x b x h) je veel ruimte en tijd bij de verzorging van de dieren. Elke etage beschikt over een aparte deur over de gehele breedte voor een eenvoudige en comfortabele toegang.
 • Ideaal voor kleine dieren: met een staafafstand van 22 mm hebben wij deze kooi bijzonder aangenaam en veilig ontworpen voor kleine huisdieren zoals ratten, fretten, chinchilla's of cavia's. Optimaal om uit te rusten, te spelen en te ravotten.
Bestseller Nr. 3

Yaheetech Kattenkooi met dubbele deur, rattenkooi met 4 niveaus, afneembare kooi voor kleine dieren, 123 x 80 x 55 cm, zwart

 • Ideaal voor kleine dieren: met de roosterafstand van 2,4 cm is deze kooi ook optimaal geschikt voor kleine huisdieren zoals fretten, chinchilla's of cavia's. Een verticale plek om te spelen en uit te rusten.
 • Optimale accessoires: deze kattenkooi beschikt over een hangmat en een ligoppervlak van dubbellaags polyesterweefsel. Beide onderdelen zijn wasbaar in de machine.
 • Met vergrendeling: elke deur is uitgerust met een ruimtebesparende en praktische vergrendeling. Dit dient ter bescherming van je kat.
 • Gemakkelijk te reinigen: de onderkant is uitgerust met een uittrekbare plank om het schoonmaken en het opruimen te vergemakkelijken.
 • Mobiele kooi: deze kattenkooi staat op vier wielen van 360 graden, zodat je hem altijd en overal kunt neerzetten. Elk wiel is voor de veiligheid uitgerust met een rem.
Bestseller Nr. 4

Yahee volière voor knaagdieren, ratten, konijnen, fretten, chinchilla's, 64 x 43,7 x 131,2 cm, wit

 • Stevig: De hele kooi is gemaakt van metaal, waardoor hij bijzonder stevig is en ook geschikt is voor grotere knaagdieren. De rasterafstand bedraagt circa 2,3 cm bij een draaddikte van circa 4 mm of circa 2,5 mm.
 • Mobiel en gemakkelijk toegankelijk: dankzij de aan de onderkant van de kooi aangebrachte wielen is de kooi mobiel en kan hij gemakkelijk naar eigen wens worden verplaatst. Dankzij de op 3 verdiepingen aangebrachte deurtjes kunnen de knaagdieren er comfortabel en eenvoudig op elk niveau van het hok worden uitgetild of ingezet.
 • Eenvoudige montage en veelzijdige uitrusting: de montage van de kooi gebeurt in slechts enkele minuten. De meegeleverde basisuitrusting is dankzij de voederbak en de 250 ml drinkfles ook ideaal voor starters op het gebied van het houden van knaagdieren.
 • Eenvoudig te reinigen: door de onder de kooi aangebrachte lade kan de kooi gemakkelijk en in slechts enkele minuten worden gereinigd. De platforms en hellingen kunnen voor het reinigen ook eenvoudig worden verwijderd.
 • Veelzijdig: - -
Bestseller Nr. 5

Ferplast 57059814 Ferplast FURAT, comfortabele fret- en rattenkooi, uitgerust met twee verdiepingen, 78 x 48 x h 70 cm, incl. accessoires, gelakt metaal en plastic, rood

 • Fretten en rattenkooi gemaakt van gelakt metalen draadnet met thermoplastische harsbasis. Totale afmetingen: 78 x 48 x h 70 cm
 • Hefdak voorzien van veiligheidsvergrendelingshaken en grote voordeur
 • Plastic kolommen in de hoeken om de stabiliteit en sterkte te verbeteren. Makkelijk schoon te maken dankzij de verwijderbare basis en apart draadnet
 • Accessoires zijn inbegrepen: stalen voerbak, drinkfles, hangmat, hoek-toilet, plank en ladder
 • Verkocht in een ruimtebesparende verpakking. Makkelijk te monteren
Bestseller Nr. 6

Yaheetech Kooi voor knaagdieren, van metaal, hamsterkooi, kooi voor kleine dieren, kooi met 3 voordeuren, zwart

 • Stabiel: de hele kooi is gemaakt van metaal, waardoor hij bijzonder stabiel en bewoonbaar is, zelfs voor grotere knaagdieren. De roosterafstand bedraagt ​​ca. 2,3 cm bij een draaddikte van ca. 4 mm of ca. 2,5 mm.
 • Veelzijdig: de knaagdierkooi is ideaal voor kleine dieren zoals B. ratten, hamsters of cavia's. Op de verschillende niveaus, die zijn verbonden door hellingen, zullen uw knaagdieren zich zeker op hun gemak voelen en genieten van het uitzicht.
 • Mobiel en gemakkelijk toegankelijk: dankzij de zwenkwielen aan de onderkant van de kooi is de kooi mobiel en kan hij gemakkelijk worden verplaatst. Dankzij de deuren op 3 verdiepingen kunnen de knaagdieren gemakkelijk en gemakkelijk worden opgetild of op elk niveau van de behuizing worden geplaatst.
 • Eenvoudige montage en veelzijdige uitrusting: de kooi kan in slechts enkele minuten worden gemonteerd. De bij de levering inbegrepen basisuitrusting is dankzij de voerbak en de 250 ml drinkfles ook ideaal voor beginners in de knaagdierhouderij.
 • Makkelijk schoon te maken: Dankzij de lade onder de kooi kan de kooi eenvoudig en in slechts enkele minuten worden schoongemaakt. De plank en oprijplaten kunnen ook gemakkelijk worden verwijderd om schoon te maken.
Bestseller Nr. 7

BUCATSTATE Hamsterkooi metaal - leefgebied voor kleine dieren, stapelbaar met diep hol kauwbestendig 100 x 50 x 52,5 cm voor dwerg Syrische hamster, cavia en ander klein dier (wit)

 • Ruime kooi en habitrail voor kleine dieren: Hamsterkooi meet 100 x 50 x 52,5 cm, 0,49 vierkante meter vloeroppervlak, met een diepe basis die plaats biedt aan een dikke laag beddengoed van 24 cm hoog voor huisdieren om in te tunnelen en te graven. Geschikt voor Degus, Muizen en de meeste Syrische en Dwerghamsters of andere soorten kleine dieren.
 • 【Metalen structuur en kauwbestendig】We hebben een metalen frame ontworpen in combinatie met hoogwaardige acrylplaten die de structuurstabiliteit van de kooi bereiken, effectief voorkomen dat hamsters kauwbestendig en ontsnappingsbestendig zijn. 4 kijkvensters waarmee u uw huisdieren kunt zien dartelen in een omgeving die is ontworpen om natuurlijke conditionals vanuit 361 hoeken te simuleren.
 • 【Luchtventilatie en gemakkelijk te openen】 Beschikt over een grote deur aan de voorkant en een dakopening is ontworpen om meer frissere lucht naar de habitat van het huisdier te brengen, waardoor je kleine vriend comfortabel kan spelen of slapen. Ook kunnen de twee deuropeningsontwerpen niet alleen habitats openen, beddengoed veranderen of nieuw speelgoed vanaf de bovenkant opzetten, maar ook de voordeur openen om hamsters te voeden of om te communiceren. Water- en roestbestendig, vrij eenvoudig te reinigen.
 • 【Stapelbaar ontwerp en eenvoudige montage】 Het ontwerp met schuifverbindingen dient om snel door één persoon te installeren, volg de instructies en installeer de kooi stap voor stap. Deze kooi heeft een stapelontwerp. Als je twee of meer metalen stapelkooien hebt, kun je niet alleen je huisdierterritorium scheiden, maar ook ruimte besparen door te stapelen. (stapelbare accessoires moeten apart worden aangeschaft)
 • 【100% tevredenheidsgarantie】We ondersteunen sterk het grote vakmanschap van dierenbenodigdheden en klantervaring. Als er iets misgaat, zullen we binnen 25 uur op uw bezorgdheid reageren en de beste oplossing bieden. Bestel nu! Gebruikersinstructie is ook te vinden op de detailpagina.
Bestseller Nr. 8

Yaheetech metalen kooien voor hamsters en kleine knaagdieren

 • Met een waterbak, met 5 etages en oprijplaat, een uitneembare lade om de reiniging te vergemakkelijken. Inclusief 3 openingen.
 • De op 3 verdiepingen aangebrachte deuren kunnen de knaagdieren comfortabel en eenvoudig op elk niveau van het hok worden uitgetild of geplaatst.
 • Eenvoudige montage en veelzijdige uitrusting: de installatie van de kooi gebeurt in slechts enkele minuten. De meegeleverde basisuitrusting is dankzij de voederbak en de 250 ml drinkfles ook ideaal voor beginners in de knaagdierteteelt.
 • 4 wielen voor eenvoudige beweging, plaatsing en transport
 • Mobiel en gemakkelijk toegankelijk: dankzij de aan de onderkant van de kooi aangebrachte wielen is de kooi mobiel en kan gemakkelijk naar wens worden verplaatst. Dankzij de op 3 verdiepingen aangebrachte deuren kunnen de knaagdieren comfortabel en eenvoudig op elk niveau van het hok worden uitgetild of geplaatst.
Bestseller Nr. 9

Little Friends Langham hoge rat- en hamsterkooi met twee verdiepingen, 78 x 48 x 58 cm, zwart

 • De langham-kooi is ideaal voor ratten, hamsters, chinchilla's en andere kleine huisdieren
 • De kooi wordt geleverd met twee planken en twee ladders, die een multi-vloersysteem vormen (zoals afgebeeld)
 • Alle afgebeelde accessoires zijn bij de levering inbegrepen. 2 x huis, 2 x wiel en 2 x kom, zeer smalle roosterafstand 1 cm
 • Deze kooi maakt deel uit van ons ruimtebesparende assortiment en kan voor opslag gemakkelijk worden ingeklapt
 • Afmetingen (L x B x H) 77 x 47 x 58 cm
Bestseller Nr. 10

Rosewood 19178 hamsterkooi Pico XL doorschijnend groenblauw

 • Hoogwaardig huis voor hamsters en muizen, verkrijgbaar in drie chique kleuren.
 • Eenvoudig te reinigen kooi: de gehele uitrusting is aan het kooidak bevestigd, zodat bij het optillen van het dak alles wordt opgetild en je de bodemplaat moeiteloos kunt reinigen.
 • Met unieke boomholte (nu nog beter in design), evenals een inhangbare drinkfles, voerbak en vaste loopfiets inbegrepen.
 • Afmetingen verpakking (L x B x H): 51,0 x 37,0 x 14,0 cm

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste rattenkooi te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze rattenkooi-koopgids samengesteld.

Het beste rattenkooi vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste rattenkooi voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede rattenkooi-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor rattenkooi te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van rattenkooi erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald rattenkooi zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over rattenkooi zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de rattenkooi kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste rattenkooi kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.