Beste rangefinder golf van 2023 (TOP10)

De 10 beste rangefinder golf beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

REVASRI Golfafstandsmeter met Helling en Pin Lock Trilling, Externe Hellingsschakelaar voor Golftoernooi Legal, afstandsmeters met oplaadbare batterij 1000YDS Laser Range Finder

 • [1000YDS Golf Rangefinder]-Een kosteneffectieve en uitstekende afstandsmeter die u externe hoekschakelaar, golfhellingscompensatie (aanbevolen slagafstand), vlaggenmastvergrendeling en trillingsfuncties biedt. Ook gekenmerkt met 1000 meter bereik, ± 1 yard nauwkeurigheid, 0,5S snelle meting, ingebouwde Li-ion batterij en lage batterij indicator.
 • [Slope On & Pin Lock Vibration]-Wanneer de pin overlapt met de achtergrond, houdt u de meetknop ingedrukt om te beginnen met scannen. Wanneer de vlag wordt herkend, vergrendelt het de meetgegevens en activeert het een trilling om eraan te herinneren. In hellings-op-modus, hoek, zicht van lijnafstand en golfcompensatieafstand worden weergegeven.
 • [Slope Off for Tournament Legal]-Deze modus is geschikt voor toernooien. Wanneer de hoekschakelaar is uitgeschakeld, wordt de hoekwaarde niet onthouden terwijl deze de vlag nog vergrendelt en pulstrilling heeft. In deze modus wordt alleen zichtlijn(rechte lijnafstand) weergegeven.
 • [Eenvoudig te gebruiken]-Eén knop om te meten en één knop om eenheid te veranderen (meters en Yards). Lichtgewicht, draagbaar en duurzaam, de grootte is slechts 3,7* 2,6* 1,3 inch en het gewicht is slechts 4 oz. Het is zeer geschikt voor het dragen en meten bij het spelen van golf of de jacht. De lens is volledig meerlagig gecoat wat de lichtdoorlatendheid kan verbeteren en gereflecteerd licht kan verminderen om u een duidelijk zicht te geven.
 • [Technische ondersteuning]-24 uur full-time service, 1 jaar garantie, levenslange technische ondersteuning. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te e-mailen en uw ordernummer en het probleem te informeren dat u hebt ontmoet, zullen wij u tevreden stellen met professionele technische ondersteuning.
Bestseller Nr. 2

MiLESEEY Professional 600M Golf Afstandsmeter met Hellingcompensatie, ±0,5M Aauwkeurigheid, Vlagvergrendeling, Scan, 6x Vergroting, Afstands/Hoek/Snelheidsmeting Voor Golf, Jacht

 • Professionele afstandsmeter voor golf/jacht: Mileseey 600 m laserafstandsmeter, ontwikkeld met hellingscompensatietechnologie (de hellingsfunctie kan niet worden uitgeschakeld); Flag-Lock (kan dan vergrendeld), scanmodus voor het volgen van de doelen; snelheidsmeetbereik: 18 ~ 300 km/u. Perfecte afstandsmeter voor golf. F, jacht, wandelen en outdoor Activiteiten.
 • Betrouwbare nauwkeurigheid: ± 0,5 m, 6 x vergroting met volledig meerdere coating. Hij biedt duidelijkere en nauwkeurigere meetresultaten en is perfect geschikt voor het meten van golfvlaggen en bosgebieden.
 • Let op het doel duidelijk: de Mileseey Golf laserafstandsmeter ondersteunt de instelling van ± 5D-dioptrie, een 7-graden veldhoek met gecoate lens en een 6-voudige vergroting, zodat je ook zonder bril helder zicht hebt. De afstand, de hoek en de snelheid en de batterij-indicator kunnen direct op de lens worden weergegeven
 • Licht en eenvoudig te gebruiken: compact design en zakformaat (110 x 65 x 38 mm), gering gewicht (168 g), geschikt voor golf, jacht en buitenactiviteiten; eenvoudige bediening: druk op de modusknop om de modus te veranderen en druk op de meetknop om de gegevens dienovereenkomstig te meten en op te halen.
 • Veiligheid en ondersteuning: de Mileseey laserafstandsmeter is een klasse 1 laser. Wat je krijgt: golfafstandsmeter (PF210), draagtas, CR2-batterij en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). 24 maanden na registratie.
Bestseller Nr. 3

MiLESEEY Golf afstandsmeter met hellingscompensatie, hoge precisie afstandsmeter golfen 650 Yard oplaadbare laserafstandsmeter voor golfer en jager

 • Veelzijdige golf/jacht afstandsmeter: 6 modi: golfscanmodus, hellingsaangepaste afstanden, 2-punts hoogtemetingmodus, automatische hoogtemeting, automatische waterpasmeting (HOR), snelheidsmeting en continu scannen
 • Nauwkeurige hellingmeting: De PF280 laserafstandsmeter biedt nauwkeurige elevatieaanpassingen door hoeken te meten en hellingafstand te berekenen. Meer vertrouwen en precisie bij elk schot.
 • Lange batterijduur: Gebouwd met een 1000mAh lithium batterij met hoge capaciteit, en garandeert langdurige prestaties tijdens je rondes. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de batterij halverwege het spel leeg raakt.
 • Stevig en compact: PF280 golf afstandsmeter past ergonomisch voor een stevige grip. De rubberen coating verbetert de grip en duurzaamheid. Compact ontwerp voor gemakkelijk meenemen in tas of zak.
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp: Snelle, nauwkeurige metingen met een nauwkeurigheid van 0,5 yard, schakelen met één knop, lichtgewicht (240 g), compact formaat (114 x 47x 77 mm), volledige verpakking.
Bestseller Nr. 4

Gogogo Sport Vpro Afstandsmeter Golf 600M met Helling Schakelaar, Magnetische Strip, Golf Afstandsmeter 6X Vergroting, Toernooi Modus, Snelle Vlagvergrendeling met Puls Vibratie Golf Jacht (GS24)

 • 【Goedkoopste afstandsmeter】Geeft u betrouwbare prestaties bij golf, jacht, boogschieten en andere professionele toepassingen. Biedt zeer nauwkeurige afstandsmeting. Integreert de nieuwste functies zoals continue afstandsmeting, ARC (angular range compensation), pin-seeking en flagpole locking vibration (vibratie wanneer de vlaggenstok is vergrendeld), en snelheidsmeting.
 • 【Vlagvergrendelende trilling】Vibratie van de afstandsmeter wanneer deze zich op de vlag richt, en toont een meetwaarde. Meetbereik van 5 tot 600 meter, met +/- 1M hoge nauwkeurigheid en 6X vergroting. De vlaggenstokvergrendelingsfunctie ondersteunt afstanden tot 150 meter (alleen vlaggenstok) en 230 meter (uitlijnen van de vlag in uitgeklapte toestand). Onze afstandsmeter kan voldoen aan de meeste eisen van gebruikers.
 • 【Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp】Het ergonomische ontwerp is perfect om vast te houden en gemakkelijker te dragen. Maten: 106 x 40 x 72 mm, Gewicht: 184g. U kunt het elke dag zonder zorgen in uw rugzak stoppen. Waterdicht en unit switching tussen meter en yard te gebruiken bij golfen, jagen, outdoor klimmen, enz.
 • 【Clearer View】Volledig multi-coated optische lenzen verminderen effectief de lichtreflectie en verhogen de lichttransmissie, waardoor u een helderder en duidelijker beeld krijgt. Dioptrieën zijn instelbaar voor een precieze focus op het scherm. Stofdicht, waterdicht, vochtbestendig. U kunt genieten van uw jacht en golfen met betrouwbare.
 • 【SUPPORT】Wij hebben vertrouwen in onze afstandsmeters dat we een garantie van 1 jaar en levenslange technische consultatieservice bieden. Als u kwaliteitsproblemen heeft met onze producten, sturen wij u onmiddellijk een nieuw product of een volledige terugbetaling (behalve voor gebruikte producten).
UitverkoopBestseller Nr. 5

AOFAR HX-700N Golf Afstandsmeter, jacht, 700 yards, Variërend en snelheidsmeetmodus, vrije batterij, range finder hunting

 • 🎯【HOGE PRECISIE FUNCTIONELE RANGEFINDER】:Geavanceerde pinsensor-technologie, 6x vergroting, nauwkeurigheid met ±1 yard.
 • 🏹【HUNTING RANGE FINDER】:Meting tot 700 meter. Gebruik de bereik modus kan je een geweldige ervaring geven om te jagen, zelfs op een dag met slecht weer.
 • ⛳【TWEE MODUS VOOR ELKE OMSTANDIGHEID】:Voor jagen en golfen met twee modi:Bereik en snelheid. U kunt het doel gemakkelijk identificeren met continue scan.
 • 📦【LICHTGEWICHT EN DRAAGBAAR】: Afmeting is 110 x 75 x 45 mm en gewicht is 180 g. Waterdicht en stofbestendig met duurzaam gevoel. Perfect om mee te nemen tijdens het golfen of jagen.
 • 🌟【RISICOVRIJE EN VOLLEDIGE ACCESSOIRES】:AOFAR fabrieks directe verkoop met TWEE jaar VIP en levenslange klantenondersteuning. Inclusief draagtas, CR2-batterij, draagbaar touw, karabijnhaak, schoonmaakdoekje en gebruikershandleiding.
Bestseller Nr. 6

Mileseey Afstandsmeter golf met helling aan/uit, golflaser van 600 m, afstandsmeter met flag-lock en vibratie, legaal voor wedstrijden, ± 0,5 m nauwkeurigheid, 6 x vergroting voor golf en wandelen

 • Legaal voor toernooispel met helling aan/uit, laserafstandsmeter voor golf met hellingcompensatie ON/OFF, Wettelijk voor golfwedstrijden; ± 0,55 m nauwkeurigheid, 6 x vergroting, 7-graden veldhoek, pin-seeking en flag-locking met vibratie. Richt goed op het object om de exacte meting te krijgen.
 • Flag-locking met vibratie: vlaggenfitting met puls-vibratietechnologie: Geeft een korte trilling aan de golfer om te controleren of de laser-afstandsmeter de vlag vergrendeld heeft en om je de juiste afstand te geven. Vlaggenstokvergrendelingsfunctie ondersteunt een afstand tot 250 meter (alleen vlaggenstok), continu zoeken en vlaggenstokvergrendelingsfunctie.
 • Betrouwbare nauwkeurigheid en helder zicht: afstandsmeter voor golf. De nauwkeurigheid kan tot ± 0,55 m bereiken (andere afstandsmeters kunnen slechts ± 1 meter bereiken), oculair met instelbare brandpuntsafstand en dioptrie ± 5D – je kunt direct zonder bril binnen 500 graden myopie of binnen een veld hoeken van 7 graden met een gecoate lens met volledig gematteerde coating observeren. Daardoor krijg je een duidelijkere en nauwkeurigere meting, perfect voor golfers.
 • Lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken: compact design en zakformaat (110 x 65 x 38 mm), laag gewicht (178 g), geschikt voor golf, jacht en outdoor-activiteiten; eenvoudige bediening: druk op de modusknop om van modus te wisselen, druk op de meetknop om de gegevens dienovereenkomstig te meten en op te halen.
 • Veiligheid en ondersteuning: de Mileseey rangefinder is een klasse 1-laser. Wat je ontvangt: Golfafstandsmeter (PF210), draagtas, CR2-batterij en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Bestseller Nr. 8

MiLESEEY Golf Range Finder met helling aan/uit, 660 yard, ±0.5 yard nauwkeurigheid, vlagvergrendeling met vibratie, 6X vergroting, scan meting.

 • ⛳【TOF technologie】PF210 maakt gebruik van TOF (Time of Flight) technologie om de functies van hellingaanpassing, scannen en trillen te realiseren. De maximale meetafstand is 660 Yd, het meetresultaat kan snel worden weergegeven in 0,3 seconden en de meetnauwkeurigheid is ± 0,5m.
 • 🚩【Flag Lock en Trilfunctie】De PF210 maakt gebruik van de Pulse Vibration technologie, in scan mode, wanneer de golfer zich vastzet op de pin, zal hij kort trillen en de gemeten afstand weergeven. Het hele proces duurt slechts 0,3 seconden.
 • ⛳【Gemakkelijke verandering van ramp modes】. De MILESEEY golf afstandsmeter heeft een ballistisch ondersteunde meting. Automatische verwijzing naar hellend terrein/dalen om de werkelijke afstand tot het doel te bepalen. U kunt van modus veranderen met een modustoets en vrijelijk van integratormodus wisselen.
 • ⛳【Hoogwaardige materialen en lenzen】Omwikkeld met zacht antislip rubber voor een comfortabelere gebruikerservaring. Volledig multi-coated optische lens met 90% hoge transmissie zorgt voor helder en scherp zicht. De brandpuntsafstand is instelbaar en de dioptrie van het oculair is ±5D.
 • ⛳【SAFETY AND SUPPORT】De Mileseey laser afstandsmeter klasse 1 laser en oogveiligheid; Wat u krijgt: golf afstandsmeter, premium draagtas met haak, CR2 batterij en gebruikershandleiding; Levenslange klantenondersteuning.
Bestseller Nr. 9

AOFAR GX-6F PRO Golf Afstandsmeter, vlagvergrendeling met pulsvibratie, ontworpen voor toernooien, 600 meter afstandsmeter voor afstandsmeting met continue scan, zeer nauwkeurig nauwkeurig cadeau voor golfers

 • 🏌🏽‍♀️【HELLING SCHAKELAAR SNEL EN BETROUWBAAR】:De helling kan worden in- en uitgeschakeld in overeenstemming met de vergunningsvoorschriften voor golftoernooien. Het duurt slechts 3 seconden om de helling in of uit te schakelen (houd de M-knop 3 seconden ingedrukt seconden), gemakkelijk en snel, wat tijd bespaart. Kan zowel voor golftoernooien als voor beginners worden gebruikt.
 • ⛳【FLAG LOCK MET CONTINU SCAN-NAUWKEURIG EN BETROUWBAAR】Gebruik de flag lock-functie bij het tegenkomen van vlaggen die moeilijk te meten zijn. Scan van ver naar de vlag, u krijgt de afstand en voelt de trilling tijdens het vergrendelen. Na een succesvolle vergrendeling, blijft u de "POWER" -knop ingedrukt houden en gaat u naar een dichterbij gelegen doel om de "continue scanfunctie" te activeren. U kunt de aflezing van het doel alleen dichterbij lezen dan het vorige doelwit.
 • 👍【UITGERUST MET NIEUWE AI-TECHNOLOGIE - GEAVANCEERD EN DUURZAAM】 Gebruik de nieuwste AI-technologie om de vlag snel te vergrendelen en nauwkeurig te lezen. Gemakkelijk aan/uit helling functie, Meting 5-600 yds, 6x vergroting, M/Y schakelaar. Nieuw design met premium kleurenschema. Afmetingen: 93 x 38 x 73 mm, gewicht: 133 g, licht en draagbaar, nauwkeurigheid ± 1 yard. Ergonomisch lichaamsontwerp, comfortabele grip. Met hoge kostenprestaties en hoge kwaliteit, geavanceerd en duurzaam.
 • 🎁【VERPAKKING EN ACCESSOIRES-COMPLEET EN HANDIG】:Kom met draagtas, CR2-batterij, draagbaar touw, karabijnhaak, lens. Nieuw ontwerp en kleurenschema, volg de trend van mode, gemakkelijk vast te pakken, lichtgewicht en draagbaar, waterdicht en stofdicht, complete accessoires. De beste keuze voor geschenken, gemakkelijk en handig voor mannen, vrouwen, kinderen, beginners en professionals, en het is makkelijk te besturen.
 • 👌【TWEE JAAR VIP-GARANTIE-ZORGENVRIJ】: Om de productprestaties te verbeteren en klanten een betere koop- en gebruikservaring te bieden, heeft AOFAR voortdurend de kwaliteit van de aftersales verbeterd, onderzocht en verbeterd. Het is onze eer om erkend te worden door onze klanten. Onze producten worden rechtstreeks verkocht door de AOFAR-fabrikant. AOFAR biedt een VIP-garantie van twee jaar en levenslange klantenondersteuning
Bestseller Nr. 10

Lixada 600 m/900 m golf bereik meter snelheid tester bereik Finder Digital Hunting Meeting Monoculaire Telescoop

 • Hoge precisie: deze afstandsmeter kan een grote afstand van maximaal 600 meter of 900 meter met een nauwkeurigheid van +/- 1 meter en de snelheid van een snel bewegend object tot 300 km/u meten. Dankzij de ingebouwde vlaggenmastenvergrendeling kunnen golfers hun vlaggenstokken gemakkelijk identificeren.
 • CRISP CLEAR FOTO'S: de 6-voudige vergroting brengt de afgelegde doelen met 6 keer dichter bij de ultraheldere, meerlaagse look, die een uitstekende resolutie en adembenemende heldere beelden zonder kleurverschil garandeert.
 • Multifunctioneel: afstand, snelheid, mist, vlaggenmastblokkering – een uitstekend meetapparaat met verschillende werkmodi, dat je verbazingwekkende ervaring biedt bij het golfen, jagen, meten, bij sportevenementen en outdoor-avonturen.
 • Draagbaar en duurzaam: slechts 10 x 10 cm groot en weegt slechts 6 ounces, gemakkelijk in elke broekzak te passen. De robuuste, waterdichte behuizing maakt het bestand tegen de meeste buitenomstandigheden (-10 ~ 40 graden Celsius).
 • Ergonomisch design: een eenvoudige bediening met twee knoppen maakt het snel schakelen tussen maateenheden/gards; antislip uitrusting voor comfortabele grip; compleet pakket inclusief draagtas, draagriem, brillenpoetsdoek, gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).

De beste afstandsmetergolf is een belangrijk uitrustingsstuk voor elke golfer. Het kan u helpen de afstand van uw slagen te bepalen en het kan ook worden gebruikt om de hoogte van de green te meten. Als u op zoek bent naar een goede afstandsmetergolf, kunt u overwegen er een te kopen met een betrouwbare batterijduur, een batterij die lang meegaat en een waterdicht ontwerp.

Het kiezen van de juiste meetzoekergolf is niet eenvoudig omdat er zoveel verschillende modellen op de markt zijn. Als u deze tips echter opvolgt, wordt het voor u veel gemakkelijker om uw perfecte match te vinden.

Het is belangrijk om de verschillen tussen een afstandsmeter en een laserafstandsmeter te begrijpen. De laserafstandsmeter gebruikt een laserstraal om de afstand te meten, terwijl de afstandsmeter een sensor gebruikt om de afstand te meten.

Over het algemeen geven de meeste mensen de voorkeur aan laserafstandsmeters omdat deze nauwkeuriger en gebruiksvriendelijker zijn. Ze zijn echter ook duurder dan hun tegenhangers.

Wat is een afstandsmetergolf?

Een afstandsmetergolf is een soort golf die alleen op het wateroppervlak te zien is. Ze worden meestal gevormd wanneer een groot object, zoals een boot of schip, over het wateroppervlak beweegt.

Ze worden ook wel ‘wake-waves’ genoemd.

De eerste golf van de meetzoeker werd in 1834 gezien door kapitein Robert FitzRoy op HMS Beagle tijdens zijn reis rond de wereld. Toen hij langs Zuid-Amerika zeilde, merkte hij dat er twee reeksen golven waren – een van zijn boot en een van de bergen.

Waarom zou ik een laserafstandsmeter gebruiken in plaats van een GPS-afstandsmeter?

Een GPS-afstandsmeter kan worden gebruikt om uw locatie relatief nauwkeurig te vinden, maar het is niet altijd het meest nauwkeurige hulpmiddel. Een laserafstandsmeter is een nauwkeuriger hulpmiddel omdat het een laserstraal gebruikt in plaats van radiogolven om uw locatie te vinden.

De afstandsmeters zijn ook nauwkeuriger dan GPS-ontvangers in sommige toepassingen, zoals het meten van de afstand tussen twee punten.

Wat zijn de beschikbare opties in rangefinder golf?

Er zijn tegenwoordig een aantal opties voor afstandsmetergolf op de markt. Sommige zijn digitaal en sommige zijn analoog.

De rangefinder-golfopties die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, zijn onder meer:

 1. Digitale afstandsmeters: deze apparaten berekenen de afstand tot de grond, niet alleen tot een vlag of doel. Het apparaat gebruikt GPS om uw locatie te volgen en berekent vervolgens de afstand daarvan.
 2. Analoge afstandsmeters: deze apparaten gebruiken een laser- of lichtstraal om afstanden te meten van objecten zoals vlaggen, doelen en bomen.
 3. Handheld-afstandsmeters: dit type apparaat is vergelijkbaar met een analoog apparaat, maar is kleiner van formaat en heeft geen externe voedingsbron die nodig is voor gebruik.

Wat zijn de beste afstandsmeters voor de cursus?

Afstandsmeters zijn een must-have voor golfers. Ze helpen golfers om afstanden te zien en de beste manier te vinden om de bal te raken. Ze helpen golfers ook om hun prestaties te meten en hun spel te verbeteren.

Er zijn veel soorten afstandsmeters die op de markt verkrijgbaar zijn. Hiervan hebben sommige afstandsmeters meer functies dan andere. Sommige afstandsmeters hebben GPS-mogelijkheden, andere niet. De prijs van deze afstandsmeters varieert ook, afhankelijk van de functies die ze bieden.

De beste afstandsmeter voor u hangt af van uw behoeften en budget.

Waar moet u op letten bij het kopen van een meetzoekergolf?

Wanneer u op zoek bent naar een meetzoekergolf, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Een van de belangrijkste is hoe ver de afstandsmeter objecten kan detecteren. Een ander ding om te overwegen is hoe goed de afstandsmeter objecten ’s nachts of bij slecht zicht kan detecteren. Andere functies waar u op moet letten, zijn onder meer hoe gemakkelijk het is om te gebruiken en of het een hoge triggersnelheid heeft.

Waar moet je op letten bij het kopen van een meetzoekergolf?

Je moet er een kopen die een goede detectieafstand heeft, gemakkelijk te gebruiken is en een hoge triggersnelheid heeft.