Beste rangefinder golf van 2023 (TOP10)

De 10 beste rangefinder golf beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

REVASRI Golfafstandsmeter met Helling en Pin Lock Trilling, Externe Hellingsschakelaar voor Golftoernooi Legal, afstandsmeters met oplaadbare batterij 1000YDS Laser Range Finder

 • [1000YDS Golf Rangefinder]-Een kosteneffectieve en uitstekende afstandsmeter die u externe hoekschakelaar, golfhellingscompensatie (aanbevolen slagafstand), vlaggenmastvergrendeling en trillingsfuncties biedt. Ook gekenmerkt met 1000 meter bereik, ± 1 yard nauwkeurigheid, 0,5S snelle meting, ingebouwde Li-ion batterij en lage batterij indicator.
 • [Slope On & Pin Lock Vibration]-Wanneer de pin overlapt met de achtergrond, houdt u de meetknop ingedrukt om te beginnen met scannen. Wanneer de vlag wordt herkend, vergrendelt het de meetgegevens en activeert het een trilling om eraan te herinneren. In hellings-op-modus, hoek, zicht van lijnafstand en golfcompensatieafstand worden weergegeven.
 • [Slope Off for Tournament Legal]-Deze modus is geschikt voor toernooien. Wanneer de hoekschakelaar is uitgeschakeld, wordt de hoekwaarde niet onthouden terwijl deze de vlag nog vergrendelt en pulstrilling heeft. In deze modus wordt alleen zichtlijn(rechte lijnafstand) weergegeven.
 • [Eenvoudig te gebruiken]-Eén knop om te meten en één knop om eenheid te veranderen (meters en Yards). Lichtgewicht, draagbaar en duurzaam, de grootte is slechts 3,7* 2,6* 1,3 inch en het gewicht is slechts 4 oz. Het is zeer geschikt voor het dragen en meten bij het spelen van golf of de jacht. De lens is volledig meerlagig gecoat wat de lichtdoorlatendheid kan verbeteren en gereflecteerd licht kan verminderen om u een duidelijk zicht te geven.
 • [Technische ondersteuning]-24 uur full-time service, 1 jaar garantie, levenslange technische ondersteuning. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te e-mailen en uw ordernummer en het probleem te informeren dat u hebt ontmoet, zullen wij u tevreden stellen met professionele technische ondersteuning.
Bestseller Nr. 2

MiLESEEY Professional 600M Golf Afstandsmeter met Hellingcompensatie, ±0,5M Aauwkeurigheid, Vlagvergrendeling, Scan, 6x Vergroting, Afstands/Hoek/Snelheidsmeting Voor Golf, Jacht

 • Professionele afstandsmeter voor golf/jacht: Mileseey 600 m laserafstandsmeter, ontwikkeld met hellingscompensatietechnologie (de hellingsfunctie kan niet worden uitgeschakeld); Flag-Lock (kan dan vergrendeld), scanmodus voor het volgen van de doelen; snelheidsmeetbereik: 18 ~ 300 km/u. Perfecte afstandsmeter voor golf. F, jacht, wandelen en outdoor Activiteiten.
 • Betrouwbare nauwkeurigheid: ± 0,5 m, 6 x vergroting met volledig meerdere coating. Hij biedt duidelijkere en nauwkeurigere meetresultaten en is perfect geschikt voor het meten van golfvlaggen en bosgebieden.
 • Let op het doel duidelijk: de Mileseey Golf laserafstandsmeter ondersteunt de instelling van ± 5D-dioptrie, een 7-graden veldhoek met gecoate lens en een 6-voudige vergroting, zodat je ook zonder bril helder zicht hebt. De afstand, de hoek en de snelheid en de batterij-indicator kunnen direct op de lens worden weergegeven
 • Licht en eenvoudig te gebruiken: compact design en zakformaat (110 x 65 x 38 mm), gering gewicht (168 g), geschikt voor golf, jacht en buitenactiviteiten; eenvoudige bediening: druk op de modusknop om de modus te veranderen en druk op de meetknop om de gegevens dienovereenkomstig te meten en op te halen.
 • Veiligheid en ondersteuning: de Mileseey laserafstandsmeter is een klasse 1 laser. Wat je krijgt: golfafstandsmeter (PF210), draagtas, CR2-batterij en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). 24 maanden na registratie.
Bestseller Nr. 3

MiLESEEY Golf afstandsmeter met hellingsschakelaar,Golf Range Finder 656Yds Oplaadbaar, voor Professionele Precisie voor Golfers

 • Nauwkeurigheid van ± 0,55 yards: MiLESEEY afstandsmeter houdt superieure nauwkeurigheid tot ± 0,3 meter binnen 200 m; ± 0,55 m van 200-660 yards; andere afstandsmeters kunnen slechts ± 1 meter bereiken. Kom met drie modi: helling aan, helling uit en scanmodus, 6X vergroting, 7 graden veldhoek.
 • Juridische afstandsmeter voor toernooien: Legaal voor toernooispel met hellingscompensatie omhoog/afwaarts. Druk op de "M" knop om de hellingscompensatie te sluiten, laat de afstandsmeter in aanmerking komen voor golftoernooi.
 • Pin Lock met trillingen: Vlagaanwinst met pulse vibratietechnologie: biedt de golfer een korte vibratie om te controleren of de laserafstandsmeter op de vlaggenpin op de green is vergrendeld en je de juiste afstand geeft. De vlaggenmastvergrendelingsfunctie ondersteunt een afstand tot 250 meter (alleen Flag-lock).
 • Ingebouwde 1000 mAh lithium-ionbatterij: geïntegreerde 1000mAh lithium-ionbatterij die meer dan 30 uur meegaat om het dilemma van een lege batterij in alledaagse situaties of tijdens wedstrijden of buitenshuis te voorkomen. Hij kan op elk moment via de USB-oplaadpoort worden opgeladen. Om de batterij te sparen, is de afstandsmeter geprogrammeerd om na 16 seconden uit te schakelen als deze niet in gebruik is
 • 【Veiligheidsondersteuning】 Molesey laserafstandsmeter is een klasse 1 laser; Wat je kunt krijgen: golfafstandsmeter, een premium draagtas met haak, CR2-batterij en gebruikershandleiding; 12 maanden na registratie (online registratie vereist); levenslange klantenservice.
Bestseller Nr. 4

Gogogo Sport Vpro Afstandsmeter Golf 600M met Helling Schakelaar, Magnetische Strip, Golf Afstandsmeter 6X Vergroting, Toernooi Modus, Snelle Vlagvergrendeling met Puls Vibratie Golf Jacht (GS24)

 • 【Goedkoopste afstandsmeter】Geeft u betrouwbare prestaties bij golf, jacht, boogschieten en andere professionele toepassingen. Biedt zeer nauwkeurige afstandsmeting. Integreert de nieuwste functies zoals continue afstandsmeting, ARC (angular range compensation), pin-seeking en flagpole locking vibration (vibratie wanneer de vlaggenstok is vergrendeld), en snelheidsmeting.
 • 【Vlagvergrendelende trilling】Vibratie van de afstandsmeter wanneer deze zich op de vlag richt, en toont een meetwaarde. Meetbereik van 5 tot 600 meter, met +/- 1M hoge nauwkeurigheid en 6X vergroting. De vlaggenstokvergrendelingsfunctie ondersteunt afstanden tot 150 meter (alleen vlaggenstok) en 230 meter (uitlijnen van de vlag in uitgeklapte toestand). Onze afstandsmeter kan voldoen aan de meeste eisen van gebruikers.
 • 【Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp】Het ergonomische ontwerp is perfect om vast te houden en gemakkelijker te dragen. Maten: 106 x 40 x 72 mm, Gewicht: 184g. U kunt het elke dag zonder zorgen in uw rugzak stoppen. Waterdicht en unit switching tussen meter en yard te gebruiken bij golfen, jagen, outdoor klimmen, enz.
 • 【Clearer View】Volledig multi-coated optische lenzen verminderen effectief de lichtreflectie en verhogen de lichttransmissie, waardoor u een helderder en duidelijker beeld krijgt. Dioptrieën zijn instelbaar voor een precieze focus op het scherm. Stofdicht, waterdicht, vochtbestendig. U kunt genieten van uw jacht en golfen met betrouwbare.
 • 【SUPPORT】Wij hebben vertrouwen in onze afstandsmeters dat we een garantie van 1 jaar en levenslange technische consultatieservice bieden. Als u kwaliteitsproblemen heeft met onze producten, sturen wij u onmiddellijk een nieuw product of een volledige terugbetaling (behalve voor gebruikte producten).
Bestseller Nr. 5

Vorstik Golf Afstandsmeter Golfafstandsmeter Lasermeetapparaat Bereikzoekers golfen Meetafstand 600m Met 3 meetmodi IP54 waterdicht DTAPE DT600

 • ▲ 3 meetmodi - 1. Golfballistische compensatie. Modus: afstandsmeting ballistische afstandshoekmeting, ballistische compensatiehoek / hellingsbereik: -20 ° ~ 20 °; 2. Golf ballistische modus (scan), ballistische afstandsmeting hoek afstandsmeting (scanmodus); 3-traps meetmodus (snelheidsmeetbereik 18-300 km/u).
 • ▲ Multifunctionele golfafstandsmeter – uitgerust met de hoofdafstandsmeter: bereik tot 656 dydd/600 m. Snelheidsbereik 18-300 km/u. 2 seconden per verander de gegevenseenheid meter (m) of de code (Yd). Het meetfoutbereik bedraagt ± 0,5 m. Het kan aan al je behoeften voldoen.
 • ▲ Telescoop met helder zicht – 6 x 22 mm lens (6-voudige vergroting). Hoogwaardige lenzen, gecoat met de hoogste helderheid en visuele kwaliteit, handmatig instellen van focus en focus door dioptrische correctie (± 5D). Herinnering aan laag batterijniveau. 8 seconden n Operuna automatische uitschakeling.
 • ▲ Veel gebruikt ➤ Het gewicht bedraagt slechts 164 g, 114 x 72 x 42 mm, zeer gemakkelijk te transporteren, ongecompliceerd IP54, geen angst voor vocht, kan worden gebruikt voor golfen, jagen, klimmen in de open lucht, enz.
 • Inhoud van de levering: 1 × golfafstandsmeter 600 m; 1 x Custodia; 1 × USB-kabel; 1 × handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 6

Mileseey Afstandsmeter golf met helling aan/uit, golflaser van 600 m, afstandsmeter met flag-lock en vibratie, legaal voor wedstrijden, ± 0,5 m nauwkeurigheid, 6 x vergroting voor golf en wandelen

 • Legaal voor toernooispel met helling aan/uit, laserafstandsmeter voor golf met hellingcompensatie ON/OFF, Wettelijk voor golfwedstrijden; ± 0,55 m nauwkeurigheid, 6 x vergroting, 7-graden veldhoek, pin-seeking en flag-locking met vibratie. Richt goed op het object om de exacte meting te krijgen.
 • Flag-locking met vibratie: vlaggenfitting met puls-vibratietechnologie: Geeft een korte trilling aan de golfer om te controleren of de laser-afstandsmeter de vlag vergrendeld heeft en om je de juiste afstand te geven. Vlaggenstokvergrendelingsfunctie ondersteunt een afstand tot 250 meter (alleen vlaggenstok), continu zoeken en vlaggenstokvergrendelingsfunctie.
 • Betrouwbare nauwkeurigheid en helder zicht: afstandsmeter voor golf. De nauwkeurigheid kan tot ± 0,55 m bereiken (andere afstandsmeters kunnen slechts ± 1 meter bereiken), oculair met instelbare brandpuntsafstand en dioptrie ± 5D – je kunt direct zonder bril binnen 500 graden myopie of binnen een veld hoeken van 7 graden met een gecoate lens met volledig gematteerde coating observeren. Daardoor krijg je een duidelijkere en nauwkeurigere meting, perfect voor golfers.
 • Lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken: compact design en zakformaat (110 x 65 x 38 mm), laag gewicht (178 g), geschikt voor golf, jacht en outdoor-activiteiten; eenvoudige bediening: druk op de modusknop om van modus te wisselen, druk op de meetknop om de gegevens dienovereenkomstig te meten en op te halen.
 • Veiligheid en ondersteuning: de Mileseey rangefinder is een klasse 1-laser. Wat je ontvangt: Golfafstandsmeter (PF210), draagtas, CR2-batterij en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Bestseller Nr. 7

AOFAR GX-2S Golf Range Finder with slope, 600 meters White Range Finder, Flagpole Lock, Vibration, Waterproof, Durable, Gift Packaging, rangefinder

 • 🏌【GOLF RANGEFINDER】: AOFAR@2020 new AI pin-technology rangefinder with±0.5yd accuracy. Range for flag is 5/285 meters. Range for tree is 5/415 meters. Range for reflective is 5/600 meters
 • 🏌【LOCKING MODE】: Pressing “POWER” button scan from far to flag, you will get distance with vibration and scan sign shows on the upper right corner
 • 🏌【SLOPE SWITCH FUNCTION】: Slope distance can help you get more helpful distance. Perfect slope switch design for GOLF TOURNAMENT can helps professionals turn off slope
 • 🏌【UNIQUE DESIGN】: 6X Magnification. Dimensions: 121x 72 x 43 mm. Weight 180g. Durable body. Non-slip rubber design. Waterproof and dust resistant
 • 🏌【READY TO BUY】: AOFAR factory direct selling. Provides two years VIP warranty and lifetime customer support
Bestseller Nr. 8

MiLESEEY Oplaadbare Golf Afstandsmeter met Helling aan/uit Schakelaar, Magnetische Afstandsmeter Golf 660Yds Flag Lock Trilling voor Golfkar, ±0,55Yd Nauwkeurigheid-toernooi Legale Golfafstandsmeters

 • ⛳【Legal voor Tournament Play met Slope Aan/Uit-schakelaar】Geen gok meer, MILEEEY-golfafstandszoeker-apparaten met ARC (hoekbereikcompensatiesysteem), bieden de nauwkeurige hoekgecompenseerde afstand voor helling / daling; De fysieke hellingsschakelaar is voor toernooien legaal;
 • 🚩【Vlagpenvergrendeling met pulsvibratie】 Verbeterde vlagvergrendeling en vibratie werken voor helling uit/aan. Geef de golfer een korte trilling om te controleren of de golfafstandsmeter op de vlag is vergrendeld. en geef je de juiste afstand. De vlaggenmastvergrendelingsfunctie ondersteunt een afstand tot 250 meter (alleen vlaggenmast), continue scan en vlaggenmastvergrendelingsfunctie;
 • 🧲【Magneet bevestigd aan kar en golfijzer】 Ingebouwde magneet, plak golfbereikzoeker-apparaten stevig op de golfkar, verbeter de magneetzuiging om schokken en vallen te weerstaan; 6 x vergroting, 7 ° veldhoek, ± 5D dioptrie is instelbaar voor helder zicht zonder lenzenvloeistof binnen 500 graden; Verticale hoogtefunctie kan de boomhoogte meten;
 • ⛳【Oplaadbare en verwijderbare batterij】Tip: verwijder de plastic verpakking van de batterij voordat u deze gebruikt. Mileseey PF260 oplaadbare ondersteuning voor golfbereikzoeker 2 voedingsmodi, modus 1: opladen met de oplaadbare CR2-batterij (meegeleverd). Verwijder de plastic bescherming op de batterij voordat u deze gebruikt. Het indicatielampje wordt groen zodra het volledig is opgeladen; Methode 2: aangedreven door niet-oplaadbare CR2 (niet rechtstreeks opladen van niet-oplaadbare CR2);
 • ⛳【VEILIGHEID & ONDERSTEUNING】 Mileseey range finder golf is een klasse 1 laser; Wat je kunt krijgen: Golfafstandsmeters, een premium draagtas met haak, oplaadbare CR2-batterij, microvezelreinigingsdoekje en gebruikershandleiding; 24 maanden na registratie (online registratie vereist); Levenslange klantenondersteuning.
Bestseller Nr. 9

REVASRI laserafstandsmeter voor Golf en Disc Golf | Hoogte- en hellingsberekening | Vlagvergrendeling en trillingen | 1000 meter / 3000 voet oplaadbare afstandsmeter

 • 3 eenheden en twee modi: REVASRI heeft drie meeteenheden: voeten, yards en meters. In modus 1 kunt u eenvoudig de afstand in rechte lijn tot het doel meten. (Druk lang op Shift + Mode-knop om te schakelen.) Mode 2 meet hoek en compensatieafstand in Gower-modus
 • [Kleiner en comfortabeler]: de hele machine is slechts 9,5 cm lang, 5,5 cm breed en 3,2 cm hoog, waardoor je hem gemakkelijker in je hand kunt houden. Het hoogwaardige zachte siliconenmateriaal aan de boven- en onderkant van de machine verhoogt het handcomfort en de gestroomlijnde taille komt overeen met het ergonomische ontwerp
 • [Afstandsmeter en telescoop] Het kan worden gebruikt als een 6X observatietelescoop wanneer het niet is ingeschakeld en kan handmatig worden aangepast. De meerlaagse gecoate lens kan de lichtprojectiesnelheid effectief verminderen, het veilige zicht van het menselijk oog vergroten, ultrahelder en scherp comfort bieden en de kleur van het object zelf grotendeels herstellen
 • [Meer kwaliteitservaring]:1. Dankzij de magnetische zuigfunctie kan de machine aan de golfkar worden bevestigd, zelfs wanneer deze niet wordt gebruikt, wat gemakkelijk te dragen is. 2. IP54 waterdicht, niet bang voor korte buitenregen. 3. Het scherm heeft een stroomindicator zodat je weet wanneer je moet opladen. 4. TYC oplaadkabels zijn milieuvriendelijker
 • 【Wat je krijgt】: 1 golfafstandsmeter, 1 opbergtas, 1 lensreinigingsdoekje, 1 meertalige gebruikershandleiding, 1 oplaadkabel. Wij bieden 24 uur per dag online vriendelijke klantenservice, 1 jaar after-sales service en levenslange technische ondersteuning. U kunt er zeker van zijn dat u voor REVASRI kiest.
Bestseller Nr. 10

Blue Tees Golf - Series 3 Max - Golf Laserafstandsmeter - met Slope hellingshoekmeting met schakelaar aan buitenzijde - Bereik van 823 meter - Automatisch verlicht display - 7X vergroting - Zwart

 • De Blue Tees Golf Series 3 Max afstandsmeter is de volgende stap in de evolutie van onze golf afstandsmeter. Met zijn ultra-heldere display en 7x vergroting maakt de Series 3 Max het gemakkelijker dan ooit om je doel nauwkeurig te raken en de juiste club te kiezen. Speel met vertrouwen en breng uw golfspel naar nieuwe hoogten.
 • Haal het giswerk uit de afstandsmeting met onze gloednieuwe laserhellingmeter. Dankzij de continue boogtechnologie past het systeem zich automatisch aan helling en helling aan om u de werkelijke afstand tot uw doel te geven. Zet de hellingfunctie snel aan of uit met de hellingschakelaar om dit apparaat toernooivrij te maken.
 • De eerste Auto-Ambient technologie past automatisch de ultra-heldere displaytekst in rood of zwart aan de lichtomstandigheden aan en lokaliseert een doel tot 900 meter met een nauwkeurigheid van +/- 1 meter. Met de Flag Lock technologie zendt de Series 3 Max laserafstandsmeter korte, vibrerende pulsen uit om te bevestigen dat u het doel hebt vergrendeld en niet wat zich erachter bevindt.

De beste afstandsmetergolf is een belangrijk uitrustingsstuk voor elke golfer. Het kan u helpen de afstand van uw slagen te bepalen en het kan ook worden gebruikt om de hoogte van de green te meten. Als u op zoek bent naar een goede afstandsmetergolf, kunt u overwegen er een te kopen met een betrouwbare batterijduur, een batterij die lang meegaat en een waterdicht ontwerp.

Het kiezen van de juiste meetzoekergolf is niet eenvoudig omdat er zoveel verschillende modellen op de markt zijn. Als u deze tips echter opvolgt, wordt het voor u veel gemakkelijker om uw perfecte match te vinden.

Het is belangrijk om de verschillen tussen een afstandsmeter en een laserafstandsmeter te begrijpen. De laserafstandsmeter gebruikt een laserstraal om de afstand te meten, terwijl de afstandsmeter een sensor gebruikt om de afstand te meten.

Over het algemeen geven de meeste mensen de voorkeur aan laserafstandsmeters omdat deze nauwkeuriger en gebruiksvriendelijker zijn. Ze zijn echter ook duurder dan hun tegenhangers.

Wat is een afstandsmetergolf?

Een afstandsmetergolf is een soort golf die alleen op het wateroppervlak te zien is. Ze worden meestal gevormd wanneer een groot object, zoals een boot of schip, over het wateroppervlak beweegt.

Ze worden ook wel ‘wake-waves’ genoemd.

De eerste golf van de meetzoeker werd in 1834 gezien door kapitein Robert FitzRoy op HMS Beagle tijdens zijn reis rond de wereld. Toen hij langs Zuid-Amerika zeilde, merkte hij dat er twee reeksen golven waren – een van zijn boot en een van de bergen.

Waarom zou ik een laserafstandsmeter gebruiken in plaats van een GPS-afstandsmeter?

Een GPS-afstandsmeter kan worden gebruikt om uw locatie relatief nauwkeurig te vinden, maar het is niet altijd het meest nauwkeurige hulpmiddel. Een laserafstandsmeter is een nauwkeuriger hulpmiddel omdat het een laserstraal gebruikt in plaats van radiogolven om uw locatie te vinden.

De afstandsmeters zijn ook nauwkeuriger dan GPS-ontvangers in sommige toepassingen, zoals het meten van de afstand tussen twee punten.

Wat zijn de beschikbare opties in rangefinder golf?

Er zijn tegenwoordig een aantal opties voor afstandsmetergolf op de markt. Sommige zijn digitaal en sommige zijn analoog.

De rangefinder-golfopties die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, zijn onder meer:

 1. Digitale afstandsmeters: deze apparaten berekenen de afstand tot de grond, niet alleen tot een vlag of doel. Het apparaat gebruikt GPS om uw locatie te volgen en berekent vervolgens de afstand daarvan.
 2. Analoge afstandsmeters: deze apparaten gebruiken een laser- of lichtstraal om afstanden te meten van objecten zoals vlaggen, doelen en bomen.
 3. Handheld-afstandsmeters: dit type apparaat is vergelijkbaar met een analoog apparaat, maar is kleiner van formaat en heeft geen externe voedingsbron die nodig is voor gebruik.

Wat zijn de beste afstandsmeters voor de cursus?

Afstandsmeters zijn een must-have voor golfers. Ze helpen golfers om afstanden te zien en de beste manier te vinden om de bal te raken. Ze helpen golfers ook om hun prestaties te meten en hun spel te verbeteren.

Er zijn veel soorten afstandsmeters die op de markt verkrijgbaar zijn. Hiervan hebben sommige afstandsmeters meer functies dan andere. Sommige afstandsmeters hebben GPS-mogelijkheden, andere niet. De prijs van deze afstandsmeters varieert ook, afhankelijk van de functies die ze bieden.

De beste afstandsmeter voor u hangt af van uw behoeften en budget.

Waar moet u op letten bij het kopen van een meetzoekergolf?

Wanneer u op zoek bent naar een meetzoekergolf, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Een van de belangrijkste is hoe ver de afstandsmeter objecten kan detecteren. Een ander ding om te overwegen is hoe goed de afstandsmeter objecten ’s nachts of bij slecht zicht kan detecteren. Andere functies waar u op moet letten, zijn onder meer hoe gemakkelijk het is om te gebruiken en of het een hoge triggersnelheid heeft.

Waar moet je op letten bij het kopen van een meetzoekergolf?

Je moet er een kopen die een goede detectieafstand heeft, gemakkelijk te gebruiken is en een hoge triggersnelheid heeft.