Beste radiatoren van 2023 (TOP10)

De 10 beste radiatoren beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
De'Longhi TRRS1225 Radia-S Serie Olie-radiator, energiebesparende radiator met 12 ribben voor totaal volume van 75 m³, grijs
 • Lang en gelijkmatig opgewarmd tot 75 m3.
 • Geruisloze opwarming en gelijkmatische verdeling in de ruimte.
 • Stel gemakkelijke de wernste temperatuur in en beheer de vermogensinstellingen met regelknoppen en draaiknoppen.
 • al Energiefunctie: maximaliseer energieverbruik deur continue warmtestijging tot het bereiken van de wern temperatuur en dus sneller en goedkoper warme thuis.
 • Eenvoudig transport van de eenheid met de ingebouwde vouwwielen.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Trixie 43140 Knuffelzak Voor Radiator, Pluche, Wit, 45 x 13 x 33 cm
 • Korthaar pluche overtrek (polyester)
 • Stabiel metalen frame
 • Met verstelbare houder (9 tot 12 cm)
 • Voor alle gangbare radiatoren
 • Uitneembaar omkeerbaar kussen met polyestervliesvulling
UitverkoopBestseller Nr. 3
KESSER® 2500 W olieradiator met digitale display afstandsbediening - elektrische, energiebesparende radiator met 10 ribben, timer timer timer 4 warmtestanden, thermostaat, veiligheidsuitschakelfunctie. Wit
 • Met een eenvoudige montage: de staande verwarming is uitgerust met 10 krachtige ribben die voor een maximaal vermogen van 2500 W zorgen. Dit maakt een snel opwarmen van de olie mogelijk, zodat de ribben snel op temperatuur komen en ruimtes tot 25 m² met warmte kunnen vullen. Warm al na 6 minuten. - De Kesser olie-heater verwarmt al na 6 minuten merkbaar op. Ter vergelijking: conventionele olieradiatoren hebben ca. 15-20 minuten.
 • Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je de elektrische kachel heel comfortabel en gemakkelijk vanuit je positie. Het bedieningscomfort wordt naast het led-display en de afstandsbediening aangevuld met een Smart Home-app, waardoor je de bedrijfsparameters zoals de ingestelde temperatuur, het vermogen of de resterende tijd van de timer kunt volgen en instellen. Eenvoudig downloaden van de app.
 • Veiligheid: de veiligheid van deze radiator wordt gegarandeerd door een automatische kantelbeveiligingsschakelaar en een oververhittingsschakelaar, deze onderbreekt de stroom automatisch om ernstige ongelukken te voorkomen. Bovendien is het ook mogelijk om de knoppen voor de temperatuurinstellingen en de radiatorinstellingen te vergrendelen, zodat onbevoegden en kinderen er geen toegang tot hebben.
 • Weerbestendig: het speciale ontwerp zorgt niet alleen voor een snelle opwarming van de ruimte. Extra zijwanden die de warmte opslaan, zorgen voor een hogere temperatuurstabiliteit en de kachel verwarmt de ruimte verder, ook als de verwarming is uitgeschakeld. Op deze manier combineert de verwarmingstoren de beste eigenschappen van een met olie gevulde radiator en convectoren. Bovendien wordt de warmte gelijkmatig over de hele ruimte verdeeld.
 • Geschikt voor alle ruimtes: de olie-convector is perfect voor ruimtes die door zwakke wandverwarmingen of lekkende ramen een krachtige warmtebron nodig hebben. Ook kan de mobiele olieradiator ideaal voor een korte vakantie in het vakantiehuis worden gebruikt. Dankzij de geïntegreerde wielen is de mobiele warmtelamp flexibel en is hij uitstekend geschikt voor het verwarmen van alle ruimtes, de hobby-garage, werkplaats, het tuinhuis, kelder en nog veel meer.
Bestseller Nr. 4
KESSER® olieradiator - elektrische, energiebesparende radiator, timer geïntegreerde timer 4 verwarmingsniveaus, thermostaat veiligheidsuitschakelfunctie (11 Rippen - 2500 Watt + Lüfter, Weiß)
 • Warmteopslag: het speciale ontwerp zorgt er niet alleen voor dat de ruimte snel opwarmt. Extra zijwanden die de warmte opslaan, zorgen voor een stabielere temperatuur en de radiator blijft de ruimte verwarmen, ook als hij is uitgeschakeld. Op deze manier worden de beste eigenschappen van een met olie gevulde radiator en convectoren gecombineerd. Bovendien wordt de warmte gelijkmatig over de hele ruimte verdeeld.
 • Timer: twee schakelaars met drie warmtestanden (1.000 watt/1.400 watt/2.500 watt) en een traploze thermostaatregelaar maken samen met de geïntegreerde werkingsindicator een snelle en eenvoudige instelling van het gewenste verwarmingsvermogen mogelijk. De instelbare automatische uitschakeling is heel praktisch. Je kunt de timer tussen 1 en 24 uur instellen. Na afloop van deze tijd schakelt de radiator zich automatisch uit.
 • Gemakkelijk te gebruiken:Het warmteopslagmiddel is olie. Dit warmt zeer snel op, zodat de ruimte extreem snel warm wordt, het slaat de warmte lang op en geeft deze gelijkmatig af aan de ruimte, ook nog lang nadat de stroom is uitgeschakeld.
 • Veiligheid: perfect veilig dankzij de automatische tuimelbeveiligingsschakelaar en de oververhittingsschakelaar die de stroom automatisch onderbreekt om ongelukken te voorkomen. Bovendien kun je ook de knoppen voor de temperatuurinstellingen en de radiatorinstellingen vergrendelen, zodat onbevoegden en kinderen ze niet kunnen gebruiken.
 • Geschikt voor alle ruimtes: de olieconvector is perfect geschikt voor ruimtes die door zwakke wandverwarmingselementen of niet-dichte ramen een krachtige warmtebron nodig hebben. Kan ook perfect worden gebruikt tijdens een korte vakantie in je vakantiehuis. Dankzij de geïntegreerde wieltjes is deze radiator flexibel en uitstekend geschikt voor het verwarmen van allerlei ruimtes, zoals hobbygarage, werkplaats, tuinhuis, kelder enz.
Bestseller Nr. 5
Mitavo radiator haakjes 6 stuks, handdoekhaak radiator, radiator haken, kunststof wit
 • PRACHTIG: De Mitavo handdoekhaken radiator in effen wit design zijn ideaal voor het ophangen van handdoeken, badjassen, enz. aan de ronde radiator, verwarming of douchecabine.
 • RUIMTE BESPAREND: Hang de radiator haak gemakkelijk en flexibel aan hun verwarming, bespaar ruimte en breng orde in de badkamer.
 • GEEN GEREEDSCHAP: U heeft geen gereedschap nodig om de handdoekhaakjes te bevestigen. Ze zijn licht van gewicht en handig voor het drogen en opwarmen van uw handdoeken.
 • STABIEL: De radiator handdoekhaak zijn gemaakt van hittebestendig ABS kunststof materiaal. Ze zijn zeer stevig en zeer gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen.
 • LEVERING: U ontvangt een praktische set van 6 witte radiatorhaken voor radiatoren, afmetingen (B x H x D): 2,5 x 9,8 x 6,1 cm elk.
UitverkoopBestseller Nr. 6
KESSER® glazen convector, verwarming, elektrische radiator, app, wifi-functie, incl. afstandsbediening, staande of muurverwarming, touchscreen, LCD-display, timer, 2500 Watt, zwart
 • Krachtig: met een vermogen tot 2500 watt kan onze convector gemakkelijk grote ruimtes verwarmen. Daarbij kan het stroomverbruik door het selecteren van de ECO-modus of door het instellen van de timer tot een minimum worden verlaagd. Dankzij het enorme en efficiënte vermogen kun je de radiator naar wens instellen tussen de 5°C en 40°C. Het staal en het tot meer dan 600°C verhitte glas bieden weerstand tegen mechanische en thermische spanningen.
 • App-functie: opstaan, de muurverwarming opendraaien en lang wachten op de warmte? Dit is niet meer nodig met onze geïntegreerde Tuya Smart-app. Bedien je bijverwarming comfortabel via de reeds beschikbare Tuya Smart-app. Hiermee kun je de temperatuur of de timer wijzigen of de warmtestraler in- of uitschakelen. Een alternatief biedt de door ons meegeleverde afstandsbediening, waarmee je deze instellingen ook kunt uitvoeren.
 • Montage op de muur is mogelijk: als je een voorkeur hebt voor een montage op een vaste plek, kan dat heel gemakkelijk en snel dankzij het meegeleverde montagemateriaal en de geïntegreerde beugel. Er worden ook pootjes met wieltjes meegeleverd, die je aan de verwarming kunt bevestigen. Dit maakt flexibel gebruik op wisselende plaatsen mogelijk. Omdat de verwarming een geringe diepte heeft, is deze glazen verwarming perfect voor kleine ruimtes. Dankzij de spatwaterbescherming zijn badkamers een zeer populaire plek om ze te plaatsen.
 • Multifunctioneel: beschikt over 2 warmtestanden, waarbij je kunt kiezen tussen 1000 of 2500 watt, een tijdschakelaar met een uitschakelfunctie tussen de 1 en 24 uur en een lcd-display met achtergrondverlichting. Zijn deze argumenten nog onvoldoende om je te overtuigen? Dan overtuigen we je met de besturing van de verwarming via de smart-app of de afstandsbediening, waardoor de warmteregeling flexibel en individueel kan worden geregeld. Voor welke gelegenheid dan ook: met de Kesser glasverwarming ben je voor elke situatie ideaal uitgerust.
 • Veelzijdig te gebruiken: zorgt voor voldoende en gelijkmatige warmte: of het nu bij jou thuis of op het werk is. Geniet van het beste comfort zonder beperkingen en van een modern design. De krachtige en praktische radiator van KESSER voor op de wand en vloer is ideaal voor het ongecompliceerd en slim creëren van een behaaglijke sfeer in je privéruimte, maar ook in gemeenschappelijke ruimtes waar je klanten, gasten en medewerkers zich bevinden.
UitverkoopBestseller Nr. 7
De'Longhi TRRS0920 Elektrische radiator, 2000 W, 3 standen, wit
 • 9 elementen 2000 W olie-koeler met 3 standen
 • Nieuw batterijontwerp, waarmee het stralingsoppervlak kan worden vergroot om maximale warmteuitwisseling en efficiëntie te garanderen
 • Echte energie: het apparaat verhoogt zijn efficiëntie door 100% van zijn nominale vermogen te benutten, zonder de veiligheidsgrenzen van de oppervlaktetemperatuur te overschrijden. Op deze manier wordt veiligheid gecombineerd met snel opwarmen om maximaal comfort te garanderen
 • Instelbare kamerthermostaat voor automatische instelling en behoud van de gewenste temperatuur, veiligheidsthermostaat, vorstbeschermingsfunctie
 • Wielen voor voormontage voor eenvoudig transport van de ene ruimte naar de andere; handgreep aan de voorkant; kabelhaspel
UitverkoopBestseller Nr. 8
gridinlux. Homely WiFi WARM 2000W. Elektrische radiator, glazen convector, verwarmingsthermostaat, WiFi, app, Silent, Geschikt voor badkamer.
 • Elektrische koeler. Convector warmtestraler. Gemaakt van hoogwaardig glas. Kan 20 m2 bij constante temperatuur snel en efficiënt verwarmen. Vermogen: 2000 W. Maximaal vermogen bij minimaal verbruik. Duurzaam thuis.
 • 2 Power naar keuze: Power I met 1000 W vermogen en Power II met 2000 W. Temp-Control: efficiënt zelfbeheer van je huistemperatuur tussen 5 en 40 °C.
 • App-besturing. Dankzij de wifi-verbinding kun je het vanaf je mobiele apparaat beheren met de "Tuya Smart"-app, die je kunt downloaden van Google Play en de App Store. Synchroniseer met Google Home en Amazon Alexa.
 • iTouch-scherm en -weergave. Intelligent bedieningspaneel voor eenvoudige en intuïtieve bediening. Ultradun, licht en compact design: eenvoudig mee te nemen. Mogelijkheid van gebruik met poten of aan de muur bevestigd.
 • Programmeerbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week. Selecteer de in- en uitschakeltijden voor een efficiënt gebruik van de warmteafvoer. Veiligheidssysteem van de automatische uitschakeling om oververhitting te voorkomen. IP24-bescherming voor badkamer vanwege zijn spat- en vochtbestendige afwerking.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Pro Breeze Met Olie Gevulde Radiator 2000W Geavanceerde Schoorsteencirculatie - Draagbare Elektrische Verwarming met Ingebouwde Timer, Drie Warmtestanden, Thermostaat en Veiligheidsuitschakeling
 • Gevanceerde Warmtecirculatie: Het toonaangevende schoorsteeneffect versnelt de circulatie van warme lucht om je kamer sneller en efficiënter te verwarmen dan een traditionele oliegevulde radiator.
 • Krachtige Verwarming: Krachtige oliegevulde radiator met acht verwarmingsplaten en drie vermogensstanden van 2000W, 1200W en 800W voor het effectief verwarmen van ruimtes gedurende lange periodes.
 • Volledige Controle: Met een ingebouwde, volledig instelbare thermostaat en 24-uurstimer kan je het gewenste temperatuurniveau instellen en in stand houden voor ruimtes in alle soorten en maten.
 • Extra Veilig: De ingebouwde oververhittingsbeveiliging, beveiliging bij kantelen en de automatische thermische uitschakeling zorgen ervoor dat de radiator onmiddellijk wordt uitgeschakeld in elke onveilige situatie.
 • Draagbaar: Voorgemonteerd en uitgerust met vier gemakkelijk te bewegen wieltjes kan de radiator eenvoudig en probleemloos worden verplaatst. Afmetingen: 47,5 cm x 26 cm x 67 cm.
UitverkoopBestseller Nr. 10
De'Longhi Dragon 4 Pro TRDX41025E Radiator, klassieke olieradiator met 3 standen, 24-uurs timer, antivries- en eco-functie, veiligheidsthermostaat, 2500 watt, wit
 • Langdurige warmte voor ruimtes tot 75 m³ dankzij de lange warmtebestendigheid van de olie binnen de ribben
 • Het schoorsteendesign met speciale spiralen maakt een snelle heteluchtdoorloop mogelijk, die snel de kamer verwarmt voor een gelijke warmteverdeling
 • Ideaal comfort dankzij de Eco-Plus-functie die op intelligente wijze het beste comfort op basis van de huidige kamertemperatuur selecteert en de verwarming voor een optimaal energievermogen regelt
 • Eenvoudige instelling van temperatuur, timer en vermogen met ergonomische draai- en tuimelschakelaars
 • Gemakkelijk te verplaatsen met zachte, rubberen wielen, geschikt voor alle vloertypes

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste radiatoren te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze radiatoren-koopgids samengesteld.

Het beste radiatoren vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste radiatoren voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede radiatoren-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor radiatoren te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van radiatoren erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald radiatoren zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over radiatoren zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de radiatoren kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste radiatoren kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.