Beste puppy speelgoed van 2023 (TOP20)

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het beste puppyspeelgoed. Deze omvatten het soort kauwen, de grootte en de duurzaamheid van het speelgoed.

Het is bekend dat puppy’s destructieve kauwers zijn die alles kunnen vernietigen wat ze in handen krijgen. Kies daarom voor duurzaam en veilig speelgoed voor uw huisdier.

Het is bekend dat puppy’s een korte aandachtsspanne hebben, dus kies speelgoed waarmee ze lange tijd bezig zijn, zoals tennisballen, pluchen piepspeeltjes en touwspeelgoed.

De 20 beste puppy speelgoed beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Toozey puppyspeelgoed - 7 STUKS Duurzaam hondenspeelgoed voor puppy's/kleine honden - kauwspeelgoed en piepend speelgoedintelligentie - natuurlijk katoen en niet-giftig

 • Geweldig puppy-speelgoed voor uw honden - Toozey hondenspeelgoed voor puppy's omvat verschillende soorten speelgoed, piepend speelgoed (gevulde donut, botten, koe) en kauwspeeltjes die gunstig zijn voor de fysieke en mentale gezondheid van uw hond.
 • Veilig en van hoge kwaliteit - Toozey puppyspeeltjes voor puppy's zijn gemaakt van 100% natuurlijk, stevig, veelkleurig katoen en zijn gezond, niet giftig en absoluut veilig voor uw huisdier.
 • Vergeet verveling - Toozey puppyspeeltjes voor puppy's verlichten de tandvleespijn van uw puppy en dienen als een leuk hondenkauwspeeltje. Robuust kauwspeelgoed zal uw huisdier verveling helpen vergeten. Laat de hond de hele dag aan dit speeltje trekken of erop kauwen.
 • Beste speelgoed voor tandjes puppy's - touwvezels flossen de honden terwijl ze kauwen en spelen. Ze trainen de bijtgewoonten van uw hond en helpen u zijn of haar gebitgezondheid te behouden zonder dure veterinaire rekeningen.
 • Kleine honden en puppy's - Toozey puppyspeeltjes zijn perfect voor kleine en kleine rassen. We zijn er zeker van dat uw honden van dit speelgoed houden en het zonder kunnen.
Bestseller Nr. 2

TOPSEAS Hondenspeelgoed,Puppyspeelgoed,Gemaakt van Natuurlijk Katoen,met Touwtje en Ballen,voor puppy's en kleine middelgrote honden

 • 【19 Interactief spelspeelgoed set】Onze set bevat 19 soorten speelgoed. Verschillende kleuren en vormen zijn aantrekkelijker voor huisdieren. De 19-delige set is verschillend van formaat, dus zeer geschikt voor huisdieren van verschillende groottes.
 • 【Veilig en gemakkelijk schoon te maken】 Gemaakt van hoogwaardig katoen en touw, niet giftig en milieuvriendelijk, zodat je hond urenlang kan spelen en je hond kan beschermen tegen kapot speelgoed. Stevig en sterk, het kan intense games overleven en sterke weersbestendigheid zal niet schimmelen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en kan in de machine worden gewassen.
 • 【Gebitsreiniging】 Help tijdens de kauwperiode van de huisdieren tanden te poetsen en tandvlees te masseren, tandplakvorming bij interactie te verminderen en tandvleesaandoeningen te voorkomen.
 • 【Spelen en bewegen】 Dit hondenspeelgoed helpt je hond om de verveling te verminderen, voorkomt dat hij je bank, pantoffels enz. laat ze sporten en gezond blijven.
 • 【Exquise hondengeschenken】 Dit touwspeelgoed kan gemakkelijk worden gewassen, een prachtig cadeau voor je puppy voor interactief spelen binnen en buiten. Ze houden uw honden blij, gezond en bezig.
Bestseller Nr. 3

Vordpe 2 stuks interactieve traktatie dispenser hond speelgoed bal, speelgoed rubberen bal voor puppy kleine honden verveling tanden schoonmaken IQ training (6 cm, blauw, oranje)

 • Exercise hondenspeelgoedbal: vul de bal met de favoriete lekkernijen van je hond en kijk hoe ze rondrollen en probeer de lekkernijen eruit te halen. Dit hondenspeelgoed helpt je om ze te trainen en hun intelligentie te verbeteren.
 • Tandenreiniging: Met de bal met zijspleten kun je er meer lekkernijen, brokjes of tandpasta voor huisdieren in doen. De speciale groeven in de bal masseren het tandvlees van de hond terwijl ze proberen toegang te krijgen tot de lekkernijen, helpen de tanden schoon te maken en de tandgezondheid te verbeteren.
 • Kwaliteitsmaterialen: de snacks zijn gemaakt van rubber materiaal en bevatten geen giftige elementen die schadelijk zijn voor honden. Het superelastische rubber is niet alleen kauwbestendig en onverwoestbaar, maar is ook bestand tegen het spelen van uw hond.
 • Hondenspeelgoed: kinderziektes voor puppy's voldoen aan de natuurlijke wens van uw hond om te kauwen, angst los te laten en voorkomen dat uw hond schoenen, sokken, lakens en banken in huis vernietigt. Bovendien kan dit hondenbalspeelgoed worden gebruikt als slow food-speelgoed.
 • 💖Verhoogt de hechting: alle honden houden van achtervolgen en slepen, gebruiken als een ophaalbal voor buitenspelen om de band tussen hond en eigenaar op een interactieve manier te bevorderen.
UitverkoopBestseller Nr. 4

MULEVIP Hondenspeelgoed, 20 stuks hondenspeelgoed, hondentouw, interactief huisdiertouw, touwbal, honden, robuuste tanden ​Kauwen - duurzaam speelgoed voor kleine grote en middelgrote honden.

 • Set van 20 - interactief speelgoed: kauwbare touwknopen, touwbal, vliegende schijven, speelgoed, pluche dieren; dit kleurrijke touwspeelgoed kan de interesse van de hond gemakkelijk wekken en eenzaamheid en verveling verminderen. Hondenpoepzakken kunnen worden gebruikt voor het verzamelen van huisdierafval en zijn zeer praktisch.
 • Veilig en hoogwaardig: ​De hondenspeelgoedset van natuurlijk rubber en katoen voldoet aan het natuurlijke kauwinstinct van je hond. Het is milieuvriendelijk, robuust en onschadelijk voor de gezondheid van je hond.
 • Voor kleine en middelgrote honden: onze 20-delige speelgoedset is geschikt voor grote en kleine honden, zodat van puppy's tot volwassen honden, kleine tot grote middelgrote honden allemaal de juiste maat hebben om te spelen.
 • Tandreiniging: het kauwen van de dieren helpt bij het reinigen van de tanden en masseert het tandvlees, vermindert de plaque bij de interactie en voorkomt tandvleesziekten.
 • Prachtig hondencadeau: Dit touwspeelgoed kan gemakkelijk worden gewassen, een prachtig cadeau voor je puppy voor interactief spel binnen en buiten. Het houdt je hond gelukkig, gezond en bezig.
Bestseller Nr. 5

JOTOL Hondenspeelgoed,18pcs Kauwspeelgoed,Interactieve Speelgoedset,Puppy Speelgoed voor Middelgrote Kleine Honden en Puppy's

 • ✅ 【Gezond en duurzaam materiaal】 Ons interactieve huisdiertouwspeelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk katoenen touw en rubber,met een goede bijtweerstand,niet giftig,geurloos,wasbaar,onschadelijk en veilig,niet gemakkelijk beschadigd door honden.
 • 🎮 【18 stuks verschillend hondenspeelgoed】 Kauwtouwknoop,touwbal,vliegende schijven,halters,wortel,pantoffels,avocado-geluidsspeelgoed,deze puppy-touwbalsets kunnen gemakkelijk de interesse van honden wekken en eenzaamheid en verveling verminderen.
 • 🌟 【Gebitsreiniging】 Gebruik puppy kauwspeelgoed om je tanden schoon te maken,vlekken te verwijderen en tandsteen te verminderen.Puppy's kunnen op het touw kauwen om zwelling en pijn tijdens tandontwikkeling te verminderen.Bescherm de gezondheid van de tanden van uw huisdier.
 • 💕 【Interactief hondenkauwspeelgoed】 Puppy Kauw Speelgoed Speeltijd houdt honden fysiek fit en mentaal scherp.Versterk de mentale vermogens van uw hond en voorkom verveling,meubelschade en te veel eten.Perfecte interactie met uw hond en verbetering van de relatie met huisdieren.
 • ✅ 【100% tevredenheidsgarantie】 Onze 18-delige sets variëren in grootte,dus ze zijn zeer geschikt voor huisdieren van verschillende grootte.Deze puppyspeelgoedsets zijn gemakkelijk te wassen,een prachtig cadeau voor uw puppy.Als u vragen heeft,neem dan neem op tijd contact met ons op,ik hoop dat je geniet van winkelen!
UitverkoopBestseller Nr. 6

Maisitoo Hondenspeelgoed, 19 stuks speelgoed voor honden, voor robuuste tanden, kauwen, duurzaam speelgoed, tandtrainingsset voor kleine en middelgrote honden, interactieve speelset, onverwoestbaar, katoenen knoop, touw

 • 19-delige set interactief speelgoed: kauw-touwknopen, touwballen, vliegende schijven, speelgoed, piepspeelgoed zoals de populaire piepende kip; dit kleurrijke touwspeelgoed kan de interesse van de hond gemakkelijk wekken en eenzaamheid en verveling verminderen.
 • Voor kleine en middelgrote honden: onze 19-delige speelgoedset is geschikt voor grote en kleine honden, zodat zowel puppy's als volwassen honden, kleine tot grote middelgrote honden allemaal de juiste maat hebben om mee te spelen.
 • Reiniging van de tanden: het kauwen van de dieren helpt bij het reinigen van de tanden en masseert het tandvlees, vermindert de plaque bij de interactie en voorkomt tandvleesziekten.
 • Geen schadelijke stoffen en robuust: het speelgoed is gemaakt van nylon en katoen, is niet gemakkelijk door je honden te beschadigen. Niet giftig, bijtbestendig.
 • Cadeau voor honden: Dit touwspeelgoed kan gemakkelijk worden gewassen, een prachtig cadeau voor je puppy voor interactief spel binnen en buiten. Ze houden je honden gelukkig, gezond en geamuseerd.
Bestseller Nr. 7

VIPNAJI Puppyspeelgoed, 15 stuks, duurzaam hondenspeelgoed voor puppy's/kleine en middelgrote honden, pluche hondentouwspeelgoed, kauwspeelgoed, natuurlijk katoen, niet giftig, veilig en onverwoestbaar, roze

 • Super waarde 15 stuks huisdierspeelgoed: onze set bevat 15 soorten speelgoed. Dit 15-delige hondenspeelgoed bevat 6 populaire hondenpiepende pluche speelgoed en 9 kleurrijke hondenriemspeelgoed, het kan aan de verschillende kauwbehoeften van honden voldoen en plezier beleven aan hun leven.
 • 🐶【Hoogwaardige materialen】: de puppyspeelgoedset bestaat uit zachte 100% katoenvezel, niet giftig, geen eigenaardige geur, niet gemakkelijk te beschadigen door honden, roze pluche dieren met kleurrijk hondenriemontwerp kunnen de aantrekkingskracht van huisdieren aantrekken.
 • 🐶【Geschikt voor kleine of middelgrote honden】: ons hondenspeelgoed is geschikt voor kleine en middelgrote honden, de maat is zeer geschikt. Het is het meest geschikte speelgoed voor interactieve training. Het beschadigt je tanden niet en kan tandziekten verminderen.
 • 🐶【Goed voor de gezondheid van de tand】: katoenen producten beschadigen de tanden van huisdieren niet, maar beschermen ze. Kauwtouw bevordert het kauwen en spelen, kan tandvleesaandoeningen voorkomen en een gezonde tandgroei bevorderen.
 • 🐶【Drukregelaar】: spelen met dit hondenspeelgoed kan hun angst verlichten en voorkomen dat ze blaffen en de meubels beschadigen. Je kunt zelfs touwtrekken met je huisdier spelen om de stilzwijgende relatie tussen jou en je puppy te verbeteren.
UitverkoopBestseller Nr. 8

HEPAZ Hondentouw speelgoed, 19 stuks huisdier kauwtouw speelgoed inclusief touw wortel, hond touw ballen, touw bot, touw sleepboot duurzaam puppy speelgoed voor kleine middelgrote grote honden

 • Voor grote middelgrote kleine hond: onze 19 stuks speelgoedset heeft de grootte van groot tot klein, dus honden van puppy's tot volwassen hond, klein tot groot medium hebben allemaal de juiste maat speelgoed om mee te spelen.
 • Duurzaam kauwkoord: 19 kauwspeeltjes helpen bij het poetsen van tanden en het masseren van het tandvlees, werken samen om de vorming van tandplak te verminderen en tandvleesaandoeningen te voorkomen. Bijtbestendig.
 • Tandenreiniging: deze speelgoedset bevat een met rubber bedekte touwknoop en hondenballen en -ringen om tanden te reinigen en tandaandoeningen te verminderen.
 • 100% natuurlijk katoenen touw wasbaar: veilig en zacht om te bijten, zeer duurzaam en niet-verwond. Het is vaatwasmachinebestendig als het vuil wordt. Jarenlang herbruikbaar.
 • 19 Interactief speelspeelgoed instellen: kauwtouwknoop, touwbal, vliegende schijfspeelgoed, populair schreeuwend kippenpiepspeelgoed, beste hondenspeelgoedcadeau voor interactief spelen binnen en buiten.
Bestseller Nr. 9

Cobee Puppy tandjes kauwspeelgoed, 4 stuks puppyspeelgoed met interactieve katoenen touwen voor kinderziektes kleine honden, rubberen puppy kauwspeelgoed schattig klein hondenspeelgoed voor honden mondtanden kalmeren jeuk puppy kauwspeelgoed

 • Verlicht tandjeuk: Cobee puppy kinderziektes speelgoed zijn geschikt voor puppy's tussen 2-8 maanden tijdens de periode van tandvervanging, hondenkauwtandenborstel speelgoed oppervlak heeft veel bramen en gekarteld antislip oppervlak ontwerp. De hond kan tanden diep reinigen tijdens het bijten, jeuk en ongemak verlichten veroorzaakt door de kinderziektes die de hond uit de buurt van schoenen en meubels houdt om sloop van het huis te voorkomen.
 • 4 verpakkingen kleine hondenkauwspeelgoedset: onze pakketlijst wordt geleverd met mooie 1 x blauwe doornring, 1 x roze hart, 1 x groen bot, 1 x blauwe ster puppy kinderziektes kauwspeelgoed met interactieve katoenen touwen. Dit duurzame puppyspeelgoed is allemaal favoriet voor kleine honden of puppy's. Ideaal voor kleine honden om interactieve spelletjes te spelen en houdt je puppy gelukkig en bezig.
 • Hoogwaardig rubbermateriaal: dit kauwspeelgoed voor puppy's is gemaakt van hoogwaardig rubber dat zeer zacht en duurzaam is, niet te hard of te zacht, duurzaam en bestand tegen bijten. Het kinderziektes hondenspeelgoed zal de kleine tanden van puppy's niet beschadigen. Puppy's hebben geen pijn in hun tandvlees wanneer ze ze gebruiken, waardoor ze van ze houden.
 • Interactief kauwspeeltje: je kunt het puppyspeelgoed gebruiken om met je hond te communiceren, dat kan worden gebruikt voor het reinigen van tanden of voor het gooien van spelletjes. Verbeter de interesse van uw hond en bevorder de relatie met de eigenaar. Ontwikkel de intelligentie van je hond en geef hem meer liefde en zorg om hem slimmer te maken.
 • Perfect cadeau: dit kauwspeelgoed voor puppy's kan niet alleen een goede metgezel zijn voor je hond, maar ook een effectief kinderziektespeelgoed dat de tanden van je hond kan reinigen en jeuk kan verlichten, wat een geweldig cadeau is voor je schattige huisdier. Opmerking: het speelgoed kan niet worden gegeten. Als uw hond het speelgoed vernietigt en de vulling per ongeluk opeet, behandel het dan op tijd. Tegelijkertijd raden we aan dat de eigenaar op tijd aandacht besteedt aan de schade van het puppyspeelgoed.
Bestseller Nr. 10

Cobee Puppy tandjes kauwen speelgoed, 3 stuks 360 ° schoon huisdier tanden en kalmeren jeuk kleine hond puppy speelgoed ring rubberen hond kauwen speelgoed mondgezondheid puppy interactief kauwspeelgoed

 • 【Verlicht tandjeuk】Cobee puppy-kinderziektes zijn geschikt voor puppy's tussen 2-8 maanden tijdens de periode van tandvervanging, hondenkauwtandenborstel speelgoedoppervlak heeft veel bramen en gekarteld antislip oppervlakteontwerp. De hond kan tanden diep reinigen tijdens het bijten, jeuk en ongemak verlichten veroorzaakt door de kinderziektes, waardoor de hond uit de buurt van schoenen en meubels blijft om sloop van het huis te voorkomen.
 • 【Hoogwaardig rubberen materiaal】Deze kauwspeeltjes voor puppy's zijn gemaakt van hoogwaardig rubber dat zeer zacht en duurzaam is, niet te hard of te zacht, duurzaam en bestand tegen bijten. Het kinderziektes hondenspeelgoed zal de kleine tanden van puppy's niet beschadigen. Puppy's hebben geen pijn in hun tandvlees wanneer ze worden gebruikt, waardoor ze van ze houden.
 • 【Geschikte afmeting】 Het pakket bevat 3 stuks puppy-kinderspeelgoed in verschillende kleuren, met een cirkelvormige vormgrootte van 9* 9 cm (3,54 x 3,54 inch), de juiste maat voor uw puppy om een gezond leven te ontmoeten tijdens het spelen.
 • 【Interactief kauwspeelgoed】Je kunt het puppyspeelgoed gebruiken om met je hond te communiceren dat kan worden gebruikt voor het reinigen van tanden of voor het gooien van spelletjes. Verbeter de interesse van uw hond en bevorder de relatie met de eigenaar. Ontwikkel de intelligentie van uw hond en geef hem meer liefde en zorg om hem slimmer te maken.
 • 【Perfect cadeau】Dit kauwspeelgoed voor puppy's kan niet alleen een goede metgezel zijn voor je hond, maar ook een effectief kinderziektespeeltje dat de tanden van je hond kan reinigen en jeuk kan verlichten, wat een geweldig cadeau is voor je schattige huisdier.
Bestseller Nr. 11

19 stuks hondenspeelgoed, kauwspeelgoed, bal honden, robuuste tanden, kauwen, duurzaam speelgoed, tandtrainingsset, van natuurlijk katoen, voor kleine, middelgrote, honden, speelgoed voor honden, tandverzorging

 • 19-delige set interactief speelgoed: kauwende touwknopen, touwbal, vliegende schijven, speelgoed, piepspeelgoed van de populaire huilende kip, dit kleurrijke touwspeelgoed kan de interesse van de hond gemakkelijk wekken en eenzaamheid en verveling verminderen.
 • 🐕‍【Tanden schoon houden】🐕‍Het kauwspeelgoed voor honden is een zeer goede manier om de tanden van je hond schoon en sterk te houden. Het kauwtouw is goed voor kauwen en spelen, verbetert de tandgezondheid van je hond door haar tanden te poetsen, het tandvlees te masseren, de ophoping van plaque te verminderen en tandvleesziekten te voorkomen.
 • Hoogwaardig materiaal: ons speelgoed voor honden wordt onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Goed gemaakt van duurzaam materiaal, met goede bijtbestendigheid, niet-giftig rubber en katoen, veilig voor de honden. Puppy's kunnen het touwspeelgoed kauwen om zwellingen en pijn tijdens de tandontwikkeling te verminderen. Machinewasbaar en gemakkelijk te reinigen.
 • 🐕‍【Nteractief kauwspeelgoed voor honden】🐕‍De speeltijd houdt honden fysiek fit en geestelijk scherp. Versterk de mentale vaardigheden van je hond en voorkomt verveling, meubelschade en overmatig eten. Perfect om met je hond te communiceren en de relatie met huisdieren te verbeteren.
 • 🐕‍【100% tevredenheidsgarantie】🐕‍Onze 19-delige sets variëren in grootte, zodat ze zeer geschikt zijn voor huisdieren van verschillende maten. Deze puppyspeelgoedset kan gemakkelijk worden gewassen, een prachtig cadeau voor je puppy. Als je vragen hebt, neem dan tijdig contact met ons op, ik wens je veel plezier bij het winkelen!
Bestseller Nr. 12

TSKDKIT Hondenpuzzel, speelgoed, feeder, hondenspeelgoed, intelligentie, hondenpuzzel, educatiespeelgoed, hondenspeelgoed met antislip, slow feeder, puzzelkom voor puppy's en huisdieren

 • 【Verhoog het feederplezier en verbeter de IQ.】 – dit speelgoed voor puppy's is vol plezier. Het heeft niet alleen de puppy nodig om het voer te ruiken, maar beweegt ook de puzzel om het voer te behouden. Train de intelligentie en kracht van de hond, maak hem actief en niet lui.
 • Veilig en sterk: hondenpuzzel-feeder van hoogwaardig ABS-materiaal, zeer veilig, anti-aging, scheurbestendig, robuust en duurzaam. Glad oppervlak, gemakkelijk te reinigen.
 • Intelligent design: het interactief hondenvoerspeelgoed beschikt over meerdere traktatievakken en beweegbare delen houden je hond bezig terwijl hij hem vaardigheden leert om problemen op te lossen. Met het hondenvoer moet de puppy voor het voedsel werken en luie verwijderen.
 • 【Huisdier gezonder maken】 – De hondenpuzzel voederspeelgoed kan het voeden vertragen om overmatig eten te voorkomen en de spijsvertering te ondersteunen. Train je hond met orde en houding.
 • Ontwerp versterken: de bodem is versterkt met schroeven om te voorkomen dat de voedselcontainer eruit valt, wat duurzamer en speelbaarder is. Antislip bekleding op de bodem, die effectief voorkomt dat de voederbak beweegt als je huisdier speelt.
Bestseller Nr. 13

Karlie 47974 pluche puppy speelgoed Snooze L: 28 cm B: 29 cm blauw

 • Van super zacht pluche om te knuffelen en te knuffelen
 • Met geïntegreerde squeaker
 • Als haas, beer of kuiken
 • Wasbaar op 30 °C
Bestseller Nr. 14

AWYY 2 Stuks Hondenspeelgoed Van Gevlochten Touw, Kauwspeeltjes voor Puppy's, Hondenspeelgoed Gevlochten Touw, Honden Kauwspeelgoed Wortel, Puppy Touw Speelgoed voor Kleine Middelgrote Puppy's

 • 🐕【Hoogwaardige materialen】 Dit puppy bijtspeelgoed wortelen zijn gemaakt van 100% gevlochten katoen, stevig en niet giftig, zacht en comfortabel, wasbaar en herbruikbaar.
 • 🐕【Gebitsreiniging】 Ons hondenspeelgoed met kauwtouwen helpt de tanden van de hond schoon te maken en de gezondheid van het gebit te verbeteren, houdt puppy's uit de buurt van eenzaamheid als je er niet naast bent.
 • 🐕【Maak huisdieren blij】Puppy's kunnen het speelplezier voelen door te grijpen, trekken of kauwen, dit kauwspeelgoed voor huisdieren zal ze een goede tijd bezorgen, ze energiek houden en vreugde brengen.
 • 🐕【Bescherm je spullen】 Honden houden ervan om op dingen te kauwen, nu kun je ze hun eigen kauwspeeltje geven in plaats van je schoenen, kleding en meubels, wortelhondenspeelgoed kan het risico van huishoudelijke producten verminderen.
 • 🐕【Geschikt ras】 Dit wortelhondenspeelgoed is voor puppyspeelgoed voor kleine honden die tandjes krijgen en huisdieren die kauwen en spelen, het kan snel worden vernietigd als het wordt gekozen voor grote huisdieren.
Bestseller Nr. 15

Petface Klein dierengezicht Freddi Cord speelgoed - piepende puppy's/hond speelgoed

 • Little Petface Freddi hondenspeelgoed met pieper voor extra opwinding
 • Licht en zacht voor speelse spelletjes, de perfecte metgezel voor speelse puppy's
 • Zacht speelgoed voor zeer jonge puppy's en kleinere honden
 • Deze knuffeldieren met koordkarakter zijn ideaal om puppy's te vermaken en te begeleiden als ze zich erin nestelen
 • Bevordert de ontwikkeling van speelvaardigheden en bezig en tevreden
Bestseller Nr. 16

TIESOME Puppy kinderziektes speelgoed met katoenen touwen, 3 stuks rubberen kleine hond hartvormige kauwspeelgoed agressief kauwspeelgoed voor honden tanden kalmeren jeuk puppy kauwspeelgoed interactief huisdier speelgoed voor kleine honden

 • 3 verpakkingen kleine hondenkauwspeelgoedset: onze pakketlijst wordt geleverd met mooie 3 x hartvormige kauwspeelgoed voor puppy's in 3 kleuren (roze, groen, blauw) met interactieve katoenen touwen. Dit duurzame puppyspeelgoed is allemaal favoriet voor kleine honden of puppy's. Ideaal voor kleine honden om interactieve spelletjes te spelen en houdt je puppy gelukkig en bezig.
 • Verlicht tandjeuk: TIESOME puppy kinderziektes speelgoed zijn geschikt voor puppy's tussen 2-8 maanden tijdens de periode van tandvervanging, hondenkauwtandenborstel speelgoed oppervlak heeft veel bramen en gekarteld antislip oppervlak ontwerp. De hond kan tanden diep reinigen tijdens het bijten, jeuk en ongemak verlichten veroorzaakt door de kinderziektes die de hond uit de buurt van schoenen en meubels houdt om sloop van het huis te voorkomen.
 • Interactief kauwspeeltje: je kunt het puppyspeelgoed gebruiken om met je hond te communiceren, dat kan worden gebruikt voor het reinigen van tanden of voor het gooien van spelletjes. Verbeter de interesse van uw hond en bevorder de relatie met de eigenaar. Ontwikkel de intelligentie van je hond en geef hem meer liefde en zorg om hem slimmer te maken.
 • Hoogwaardig rubbermateriaal: dit kauwspeelgoed voor puppy's is gemaakt van hoogwaardig rubber dat zeer zacht en duurzaam is, niet te hard of te zacht, duurzaam en bestand tegen bijten. Het kinderziektes hondenspeelgoed zal de kleine tanden van puppy's niet beschadigen. Puppy's hebben geen pijn in hun tandvlees wanneer ze ze gebruiken, waardoor ze van ze houden.
 • Perfect cadeau: dit kauwspeelgoed voor puppy's kan niet alleen een goede metgezel zijn voor je hond, maar ook een effectief kinderziektespeelgoed dat de tanden van je hond kan reinigen en jeuk kan verlichten, wat een geweldig cadeau is voor je schattige huisdier. Opmerking: het speelgoed kan niet worden gegeten. Als uw hond het speelgoed vernietigt en de vulling per ongeluk opeet, behandel het dan op tijd. Tegelijkertijd raden we aan dat de eigenaar op tijd aandacht besteedt aan de schade van het puppyspeelgoed!
Bestseller Nr. 17

CHIWAVA 4 Pack 2.4 "Piepen Latex Puppy Hond Speelgoed Bal Sport Ballen Sets Fetch Interactief Speelgoed voor Kleine Hond Diverse Kleur

 • ❤ Gemaakt met niet-toxisch latexrubber
 • ❤ Zacht, knijp piepen, bouncy voetbalbal, geen vulling
 • ❤ Honden interactief kauwgeluid en buiten binnen halen spelen
 • ❤ Diameter: 6cm/2,4", Gewicht: 23 g/pc, 4 stks/set
 • ❤ Geschikt voor kleine honden - minder dan 11 kg (24,25 lb)
Bestseller Nr. 19

Hond Kauw Speelgoed,Hond Speelgoed Puppy Tandjes Speelgoed Piepende Speelgoed Huisdier Kauwen Training Bal

 • Veiligheidsmateriaal: gemaakt van extra hard rubber, met elkaar verweven. Veilig voor huisdieren;
 • Tandjes speelgoed: Hondenkauwspeelgoed kan de pijn van ontstoken tandvlees van kinderziektes puppy's verlichten en kan worden gebruikt als een leuk kauwspeeltje voor hondenriem
 • Passeer de saaie tijd: de hond zal niet alleen zijn als hij bezig is of buiten is, en kan het huis netjes houden.
 • Hondenspeelgoed: ideaal voor puppy's om interactieve spelletjes te spelen, waardoor uw hond gelukkig en druk blijft.
 • Service: Als u vragen heeft over het product, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 20

JYPS Puppy hond tandjes speelgoed, 4 stuks puppy kauwspeelgoed set met bal en katoenen touwen, rubber kauwspeelgoed, interactieve meisjes puppy accessoires cadeau roze voor 8 weken kleine puppy's en middelgrote honden (roze)

 • ❤Rope Toy Set - JYPS roze puppy kauwspeelgoed omvat 4 speelgoed - 1* hond kinderziektes bot (12* 6cm); 1* kauwbal speelgoed met katoenen touw (20* 6cm), 1* interactief lus speelgoed (18* 7cm) en 1* pieper hond stijl bedrijf speelgoed voor puppy's en kleine honden, zelfs katten.
 • ❤Veilig en onverwoestbaar materiaal: dit kauwspeelgoed is gemaakt van niet-toxisch, zacht rubber en natuurlijk wasbare katoenen doek, volkomen veilig voor puppy's om op te kauwen, en duurzaam genoeg voor agressieve kauwers.
 • ❤Dogs Company of Friend - Wanneer de hondenbezitters weg zijn en de honden alleen thuis laten, lijden ze eenzaamheid, dus kauwen ze op "verboden" items, zoals je meubels, je schoenen om hun verveling te verlichten. Met ons hondenkauwspeelgoed zijn uw honden nooit eenzaam.
 • ❤ Tandreinigingsfunctie: het puntige kauwspeelgoed is ontworpen om te functioneren als hondentandenborstel en de tanden van uw hond schoon te houden, waardoor tandplak wordt verminderd en tandvlees wordt verlicht, wat helpt bij het behouden van gezonde tanden, vooral voor honden die moeite hebben met het reinigen van hun tand.
 • ❤Leuke cadeaus voor jonge hond - dit speelgoed heeft een felroze kleur die kleine honden zal afleiden van het kauwen op andere "verboden" items, het zachte speelgoed met prachtig katoenen touw kan uw hond laten genieten van de bijttijd, dit schattige speelgoed is een leuke kerst- en verjaardagscadeau keuze voor uw honden

Het is belangrijk om het beste type speelgoed voor uw hond te kiezen, omdat dit een aanzienlijke invloed zal hebben op hun mentale en fysieke gezondheid.

Puppy’s moeten speelgoed krijgen dat geschikt is voor hun leeftijd, grootte en kauwgewoonten. Het is ook belangrijk om te overwegen of ze veilig en duurzaam zijn of niet.

De meest voorkomende soorten speelgoed die u op de markt kunt vinden, zijn onder meer:

 • Ballen
 • Bijtringen
 • Interactief speelgoed
 • Piepspeelgoed

Wat zijn enkele van de beste speeltjes voor een puppy?

Er zijn veel speeltjes die perfect zijn voor een puppy. Speelgoed dat veilig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is.

Beste speelgoed voor puppy’s:

 • Veilig kauwspeelgoed – deze helpen ervoor te zorgen dat uw pup niet kauwt op gevaarlijke voorwerpen zoals schoenen of meubels
 • Duurzaam speelgoed – dit is bestand tegen de slijtage van een grote hond en is toch leuk om mee te spelen
 • Gemakkelijk schoon te maken – deze kunnen gemakkelijk in de gootsteen of vaatwasser worden gewassen

Waar moet u op letten bij het kiezen van speelgoed voor uw nieuwe puppy?

Puppy’s hebben veel aandacht nodig, dus het is belangrijk om speelgoed te kiezen dat goed voor ze is. Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het juiste speelgoed voor uw puppy. Het is belangrijk om speelgoed te kiezen dat veilig en geschikt is voor de leeftijd, de grootte en het kauwvermogen van uw hond.

Bij het kiezen van speelgoed voor uw nieuwe puppy, kan het moeilijk zijn om te weten welk type speelgoed het beste is. Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het selecteren van speelgoed, zoals het materiaal dat is gebruikt bij de constructie van het speelgoed en hoe lang het meegaat.

Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende soorten speelgoed?

Speelgoed is een manier voor kinderen om te leren en hun creativiteit te ontdekken. Ze bieden ook een veilige omgeving voor kinderen om te spelen en te experimenteren met hun emoties.

Sommige soorten speelgoed zijn ontworpen om jonge kinderen te helpen vaardigheden te ontwikkelen zoals coördinatie, hand-oogcoördinatie en creativiteit. Anderen zijn in de eerste plaats bedoeld voor amusement of lichaamsbeweging.

De nadelen van speelgoed zijn onder meer de kosten van het speelgoed, de duurzaamheid, de hoeveelheid tijd die nodig is om het in elkaar te zetten en eventuele veiligheidsproblemen die kunnen ontstaan door ermee te spelen.

Voordelen: Speelgoed kan de ontwikkeling van kinderen helpen stimuleren door hen kansen te bieden om nieuwe vaardigheden te leren en hun emoties te verkennen in een veilige omgeving.

Doel: Speelgoed is een bron van plezier, als het op de juiste manier wordt gebruikt.

Hoe kunt u uw nieuwe puppy helpen wennen aan zijn nieuwe huis?

Puppy’s zijn zeer leergierige en onderzoekende dieren. Ze moeten hun omgeving verkennen en leren over de nieuwe omgeving waarin ze leven. Daarom is het belangrijk om uw nieuwe puppy langzaam en geleidelijk aan zijn nieuwe thuis te laten wennen.

Enkele van de manieren waarop u uw nieuwe puppy kunt helpen wennen aan zijn nieuwe thuis, zijn onder meer:

 • Uw puppy een veilige plek bieden om te verkennen – dit kan een bench zijn, of een kamer met speelgoed en andere dingen die hij interessant kan vinden.
 • Help hem zich veilig te voelen door hem wat tijd alleen te geven in zijn kennel of bench voordat hij aan de rest van het gezin wordt voorgesteld.
 • Zorg ervoor dat er geen harde geluiden of plotselinge bewegingen zijn die uw hond bang maken