Beste puppy speelgoed van 2023 (TOP20)

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het beste puppyspeelgoed. Deze omvatten het soort kauwen, de grootte en de duurzaamheid van het speelgoed.

Het is bekend dat puppy’s destructieve kauwers zijn die alles kunnen vernietigen wat ze in handen krijgen. Kies daarom voor duurzaam en veilig speelgoed voor uw huisdier.

Het is bekend dat puppy’s een korte aandachtsspanne hebben, dus kies speelgoed waarmee ze lange tijd bezig zijn, zoals tennisballen, pluchen piepspeeltjes en touwspeelgoed.

De 20 beste puppy speelgoed beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Maisitoo Hondenspeelgoed, 19 stuks speelgoed voor honden, voor robuuste tanden, kauwen, duurzaam speelgoed, tandtrainingsset voor kleine en middelgrote honden, interactieve speelset, onverwoestbaar, katoenen knoop, touw

 • 19-delige set interactief speelgoed: kauw-touwknopen, touwballen, vliegende schijven, speelgoed, piepspeelgoed zoals de populaire piepende kip; dit kleurrijke touwspeelgoed kan de interesse van de hond gemakkelijk wekken en eenzaamheid en verveling verminderen.
 • Voor kleine en middelgrote honden: onze 19-delige speelgoedset is geschikt voor grote en kleine honden, zodat zowel puppy's als volwassen honden, kleine tot grote middelgrote honden allemaal de juiste maat hebben om mee te spelen.
 • Reiniging van de tanden: het kauwen van de dieren helpt bij het reinigen van de tanden en masseert het tandvlees, vermindert de plaque bij de interactie en voorkomt tandvleesziekten.
 • Geen schadelijke stoffen en robuust: het speelgoed is gemaakt van nylon en katoen, is niet gemakkelijk door je honden te beschadigen. Niet giftig, bijtbestendig.
 • Cadeau voor honden: Dit touwspeelgoed kan gemakkelijk worden gewassen, een prachtig cadeau voor je puppy voor interactief spel binnen en buiten. Ze houden je honden gelukkig, gezond en geamuseerd.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Nylabone Kauwspeelgoed voor puppy's starter kit

 • Voor puppy's tot 11 kg
 • Zacht voor puppy's
 • Bevordert de juiste kauwgewoonten
 • Twee startbotten en een extreme graduatie bone
 • kip smaak voor het leven
Bestseller Nr. 3

Rosewood Cudleez Hondenspeelgoed, Design Noodle Boeddy, 1 stuk (1 stuk)

 • Schattig en behaaglijk pluche dier van zachte en toch duurzame stof met noedeleffect. Perfect om te knuffelen.
 • Extra pieper voor actieve games.
 • . Getest en geliefd bij onze Rosewood Canine collega's.
 • . Het perfecte comfortabele speelgoed.
 • 21 cm
Bestseller Nr. 4

Toozey puppyspeelgoed - 7 STUKS Duurzaam hondenspeelgoed voor puppy's/kleine honden - kauwspeelgoed en piepend speelgoedintelligentie - natuurlijk katoen en niet-giftig

 • Geweldig puppy-speelgoed voor uw honden - Toozey hondenspeelgoed voor puppy's omvat verschillende soorten speelgoed, piepend speelgoed (gevulde donut, botten, koe) en kauwspeeltjes die gunstig zijn voor de fysieke en mentale gezondheid van uw hond.
 • Veilig en van hoge kwaliteit - Toozey puppyspeeltjes voor puppy's zijn gemaakt van 100% natuurlijk, stevig, veelkleurig katoen en zijn gezond, niet giftig en absoluut veilig voor uw huisdier.
 • Vergeet verveling - Toozey puppyspeeltjes voor puppy's verlichten de tandvleespijn van uw puppy en dienen als een leuk hondenkauwspeeltje. Robuust kauwspeelgoed zal uw huisdier verveling helpen vergeten. Laat de hond de hele dag aan dit speeltje trekken of erop kauwen.
 • Beste speelgoed voor tandjes puppy's - touwvezels flossen de honden terwijl ze kauwen en spelen. Ze trainen de bijtgewoonten van uw hond en helpen u zijn of haar gebitgezondheid te behouden zonder dure veterinaire rekeningen.
 • Kleine honden en puppy's - Toozey puppyspeeltjes zijn perfect voor kleine en kleine rassen. We zijn er zeker van dat uw honden van dit speelgoed houden en het zonder kunnen.
Bestseller Nr. 5

CAMITER Hondenkauwspeelgoed, 7 stuks hondenpuppy's kinderziektes kauwspeelgoed set met bal en kleurrijke touwen, interactief huisdierspeelgoed voor kleine en middelgrote honden (blauw)

 • Dit puppy kauwspeelgoed bevat 7 speelgoed - 1* hond kinderziektes bot (15*7cm); 1* kauwbal speelgoed met katoenen touw (20*6cm), 1* cirkel touw speelgoed (18*7cm), 1* hond stijl touw speelgoed (10*6*3,5cm), 1* fivestar touw speelgoed (18,5*7cm), 1* driehoekig speelgoed met touw (18,5* 7cm), 1* driehoekig speelgoed met touw (18,5 x 7 cm) *7cm),1 * bot speelgoed touw (20*3cm) voor puppy's, kleine en middelgrote honden, zelfs katten.
 • Dit puppy-kauwspeelgoed is gemaakt van TPR en natuur wasbare touwen, vervaagt niet en is niet schadelijk voor kauwen en spelen van babypups, lange tijd om te gebruiken.
 • Het spitse kauwspeelgoed met verhoogd patroon kan de tanden van je hond schoon houden door te kauwen, en het kan tandvleesaandoeningen zoals tandplak en tandsteen effectief voorkomen
 • Het hondenspeelgoedmateriaal is wasbaar, zodat je je speelgoed schoon kunt houden. Ongeacht gebruik binnen of buiten, het plezier van hondentouwspeelgoed zal nooit verminderen
 • Dit hondenspeelgoed stelt u of uw gezin in staat om met uw hond om te gaan. Laat uw hond levendiger worden, geniet van het plezier en verhoogt tegelijkertijd de gevoelens van u en uw hond
Bestseller Nr. 6

Petiepaw Interactief hondenbalspeelgoed, duurzame automatische rollende bal voor puppy's/kleine en middelgrote honden, usb-oplaadbaar

 • Twee beschikbare modi: onregelmatige rolmodus: Druk op de eerste knop (blauw licht) en hij zal automatisch 25 seconden bewegen en draaien, dan 5 seconden stoppen en deze cyclus herhalen voor in totaal 2 minuten voordat hij in stand-by gaat. Gekke stuitermodus: Druk op de tweede knop (rood licht) en hij springt 10 seconden lang, stopt dan 5 seconden en herhaalt deze cyclus. Het werkt in totaal 1 minuut voordat het overschakelt naar de standby-modus
 • Geschikt voor verschillende plaatsen: de onregelmatige loopstand werkt niet met de tennisovertrek, is alleen geschikt voor harde vloeren en niet voor kauwers. De tennisovertrek werkt alleen in de gekke stuitermodus, vooral voor lichte kauwers, en werkt beter op dun tapijt of buiten op het gras om het geluid te minimaliseren.
 • Bewegingsgeactiveerd speelgoed: uitgerust met een ingebouwde bewegingssensor rolt en draait dit speelgoed automatisch 2 minuten lang of springt 1 minuut lang gek als je hond het aanraakt of bijt, en schakelt dan over naar de standby-modus. De bal heeft ingebouwde meerkleurige knipperlichten die meer aandacht trekken en je hond meer plezier geven.
 • Oplaadbaar via usb: uitgerust met een 600 mAh-batterij, die in 1,5 uur kan worden opgeladen en 4 uur continu werkt.
 • Duurzame en veilige materialen: het interactieve hondenbalspeelgoed van PetDroid bestaat uit duurzame en niet-giftige polyamiden. Houd er echter rekening mee dat het speelgoed niet geschikt is voor agressieve kauwers
Bestseller Nr. 7

VIPNAJI Puppyspeelgoed, 15 stuks, duurzaam hondenspeelgoed voor puppy's/kleine en middelgrote honden, pluche hondentouwspeelgoed, kauwspeelgoed, natuurlijk katoen, niet giftig, veilig en

 • Super Value 15 stuks huisdierspeelgoed: onze set bevat 15 soorten speelgoed. Dit 15-delige hondenspeelgoed bevat 6 populaire hondenpiepende pluche speelgoed en 9 kleurrijke hondenriemspeelgoed, het kan aan de verschillende kauwbehoeften van honden voldoen en hun leven plezier geven.
 • Hoogwaardige materialen: de puppyspeelgoedset is gemaakt van zachte 100% katoenvezel, niet giftig, geen vreemde geur, niet gemakkelijk te beschadigen door honden, roze pluche dieren met kleurrijk hondenlijnontwerp kunnen de aantrekkingskracht van huisdieren aantrekken.
 • Geschikt voor kleine of middelgrote honden: ons hondenspeelgoed is geschikt voor kleine en middelgrote honden, de maat is zeer geschikt. Het is het meest geschikte speelgoed voor interactieve training. Het beschadigt je tanden niet en kan tandziekten verminderen.
 • Goed voor de tandgezondheid: Katoenen producten beschadigen de tanden van huisdieren niet, maar beschermen ze! Kauseil bevordert kauwen en spelen, kan tandvleesaandoeningen voorkomen en een gezonde tandgroei bevorderen.
 • Drukregelaar: spelen met dit hondenspeelgoed kan hun angst verlichten en voorkomen dat ze blaffen en meubels beschadigen. Je kunt zelfs touwtrekken met je huisdier spelen om de stilzwijgende relatie tussen jou en je puppy te verbeteren.
Bestseller Nr. 8

Cobee Puppy tandjes kauwspeelgoed, 3 stuks 360° schone tanden voor huisdieren en kalmeert jeuk kleine hond puppy speelgoed ring rubber hond kauwspeelgoed mondgezondheid puppy interactief kauwspeelgoed

 • Verlicht tandjeuk: Cobee puppybijtspeelgoed is geschikt voor puppy's tussen 2-8 maanden tijdens de periode van tandvervanging, hondenkauwtandenborstel-speelgoedoppervlak heeft veel bramen en een gekarteld antislip oppervlakontwerp. De hond kan de tanden grondig reinigen tijdens het bijten, jeuk en ongemak verlichten veroorzaakt door de kinderziekteperiode, waardoor de hond uit de buurt van schoenen en meubels blijft om sloop van het huis te voorkomen.
 • 【Hoogwaardig rubbermateriaal】Dit kauwspeelgoed voor puppy's is gemaakt van hoogwaardig rubber dat zeer zacht en duurzaam is, niet te hard of te zacht, duurzaam en bestand tegen bijten. Het kinderziektes hondenspeelgoed zal de kleine tanden van puppy's niet beschadigen. Puppy's hebben geen pijn in hun tandvlees bij het gebruik ervan, waardoor ze van ze houden.
 • Geschikte maat: het pakket bevat 3 stuks puppybijtspeelgoed in verschillende kleuren, met een cirkelvormige vorm van 9 x 9 cm, de juiste maat voor je puppy om een gezond leven te leiden tijdens het spelen.
 • 【Interactief kauwspeelgoed】Je kunt het puppyspeelgoed gebruiken om met je hond te communiceren, dat kan worden gebruikt voor het reinigen van tanden of voor werpspelletjes. Verbeter de interesse van uw hond en promoot de relatie met de eigenaar. Ontwikkel de intelligentie van je hond en geef hem meer liefde en zorg om hem slimmer te maken.
 • Perfect cadeau: dit kauwspeelgoed voor puppy's kan niet alleen een goede metgezel zijn voor je hond, maar ook een effectief kinderziektespeeltje dat de tanden van je hond kan reinigen en jeuk kan verlichten, wat een geweldig cadeau is voor je schattige huisdier.
Bestseller Nr. 9

Sunshine smile Hondenspeelgoed, intelligent speelgoed voor honden, kauwspeelgoed voor honden, piepend puppyspeelgoed, interactief hondenspeelgoed voor grote middelgrote honden en puppy's

 • Train de dierzoekvaardigheden en raadsels van honden: 70 cm lang. Maak de klittenbandsluiting los, uit de slak wordt een slang – perfect interactief speelgoed voor honden om te touwtrekken, wervelen of gooien. Meer geluiden uit de ronde, mollige piepkop en de gekrulde papieren staart kunnen onze beste vriend vermaken en effectief angst en verveling verlichten
 • Goed voor de gezondheid van honden: 10 minuten snuipactiviteit ≈ 1 uur lopen. Dit is zeer belangrijk voor de groei van puppy's. Het stimuleert niet alleen je natuurlijke instinct om te jagen, te apporteren en voedsel te zoeken, maar helpt ook om je hond lichaamsoefeningen, emotionele verbetering en geestelijke gezondheid te bieden, zodat hij zijn eigen druk kan verminderen terwijl hij met ons slakkensnuffelspeelgoed speelt.
 • Veilig en duurzaam: het door ons ontworpen hondenspeelgoed is duurzamer, zodat honden kunnen kauwen en spelen. Wij ontwerpen kauwspeelgoed voor honden van hoogwaardige pluche stoffen. Niet giftig, geurloos, zacht, huidvriendelijk, zeer geschikt voor tandjes en tandreiniging. Het haar van ons hondenspeelgoed verwijdert vlekken van de tanden van de hond.
 • Vermindert stress en angst: dit is een schattig snuffelspeelgoed dat eruit ziet als een slak. Het is zeer schattig en zal de aandacht van jou en je puppy trekken. Het creatieve design maakt dit hondensnuffelspeelgoed in slakkenvorm tot een veelzijdig speelgoed. Aan de binnenkant van het lichaam bevindt zich een ingebouwde piep. Elke hond houdt van een piep dat hem energie geeft en hem helpt om te ontspannen. Het kan ook de stemming van de hond verhogen.
 • Tips: dit speelgoed is machinewasbaar en gemakkelijk te reinigen. Zoals bij elk ander hondenspeelgoed raden wij aan om onder toezicht te spelen, niet voor agressieve kauwers. Al uw aankopen hier krijgen onze perfecte after-sales service. Wanneer je productprobleem optreedt, zullen wij je oprecht helpen het op te lossen.
Bestseller Nr. 10

LEGEND SANDY Piepend pluche hondenspeelgoedpakket voor puppy, kleine gevulde puppy-kauwspeelgoed, 12 hondenspeelgoed, bulk met piepende piepers, schattig zacht huisdierspeelgoed voor kleine

 • ?? 12 Hond Speelgoed Piepers Pack & Hoge Waarde? Er zijn verschillende hondenspeelgoedassortimenten voor kleine honden met verschillende diervormen, waaronder dinosaurus, giraf, panda, kip, lam, kikker, kreeft, octopus, walvis, schildpad, eekhoorn en varkenshonden. De bundel speelgoed is een perfect verjaardags- of festivalcadeau voor uw huisdieren.
 • ?? Puppy kinderziektes speelgoed voor kleine honden? Dit sqeeky speelgoed voor honden is gemaakt van zacht, niet-giftig katoen en pluche, wat zeer geschikt is voor tandjes krijgen en tandheelkundige reiniging. Het spelen van het speelgoed van de schors kan niet alleen hondjes vermaken, maar ook hun groei ten goede komen.
 • ?? Leuke Hond Kauwspeelgoed Set? Kauwen is de natuur van de hond, ongeacht hoe groot uw hond is, en het pluche hondenspeelgoedpakket is om die lichte kauwers te helpen. Van hen houden en gewoon hun aard loslaten.
 • ?? Gevulde hondenspeelgoed met piepers voor rashonden en premium kwaliteit? Al het piepende hondenspeelgoed is met piepers en het is gemakkelijk voor puppy en kleine honden om het piepgeluid te maken. De hondenknuffelset is met de hand gestikt in plaats van gelijmd. Ze mogen met de hand of in de machine worden gewassen.
 • Internationale producten hebben aparte voorwaarden, worden verkocht vanuit het buitenland en kunnen verschillen van lokale producten, zoals pasvorm, leeftijdsclassificatie en taal van het product, etikettering of instructies.
UitverkoopBestseller Nr. 11

TRIXIE Intelligentiespeelgoed voor honden „Dog Activity strategiespel flipboard, ø 23 cm” - 32026

 • Bordspel met 2 kegels en uitsparingen met opvouwbare en verschuifbare deksels
 • Antislip dankzij rubberen ring
 • Inclusief trainingsinstructies
 • Voldoet aan dierenwelzijn in overeenstemming met § 18 (AT)
 • Niveau 2 van 3 (moeilijkheidsgraad gemiddeld)
Bestseller Nr. 12

AOKEASE Hondenspeelgoed, 18 stuks, piepend hondenspeelgoed, puppyspeelgoed, honden, pluche speelgoed voor honden, van natuurlijk katoen, knuffeldier voor puppy's, middelgrote en grote honden

 • Pluche dieren ter begeleiding van de hondengroei: AOKEASE hondenspeelgoed 18-delig, waaronder kreeft, vijfpuntige ster, krab, witte wolk, wortel, lolly's, kleurrijke botten, aardbeien, donut, dubbele schedelkop, paprika, aubergine, halve cirkel watermeloen, bang bang bang konijn, pompoen, smiley-watermeloen, melkfles, banaan. Heldere kleuren en schattige vormen zijn de favorieten van honden.
 • Pluche dieren met piepgeluid: elk speelgoed heeft een ingebouwd pieptui. Het piepende pluche dier laat honden niet meer verveeld en eenzaam worden, verbetert de destructieve gewoonten van de hond, beschermt meubels en creëert een goede familiale omgeving.
 • Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken: deze pluche dieren zijn gemaakt van pluche en katoen, die zeer veilig en betrouwbaar zijn voor uw huisdieren om te kauwen en te spelen. Duurzaam en herbruikbaar. Het wassen en drogen in de machine heeft geen invloed op de piepfunctie van het speelgoed.
 • Verbeter de gezonde tanden van de hond: reinig de tanden en masseer het tandvlees. Wasbare katoenvezels helpen tandsteenvorming te bestrijden en tandvleesaandoeningen te voorkomen. Het voldoet aan het kauwproces van de hond en helpt om een natuurlijke beschermende mantel te vormen.
 • After-sales team gegarandeerd: klanten van bevredigende producten en diensten voorzien is onze belangrijkste filosofie! Als je vragen hebt, neem dan tijdig contact met ons op! Het Aokease-team zorgt ervoor dat al je problemen perfect kunnen worden opgelost
Bestseller Nr. 13

TSKDKIT Hondenpuzzelspeelgoed, feeder, hondenspeelgoed, intelligentie, hond, puzzel, educatie, speelgoed, hondenspeelgoed met antislip, slow feeder, puzzelkom voor puppy's en huisdieren

 • Verhoog het feederplezier en verbeter het IQ: dit speelgoed voor puppy's is vol plezier. Het heeft niet alleen de puppy nodig om het voer te ruiken, maar beweegt ook de puzzel om het voer te behouden. Train de intelligentie en kracht van de hond, maak hem actief en niet lui.
 • Veilig en sterk: hondenpuzzelfeeder van hoogwaardig ABS-materiaal, zeer veilig, anti-aging, scheurvastheid, robuust en duurzaam. Glad oppervlak, gemakkelijk te reinigen.
 • Intelligent design: het interactieve hondenvoerspeelgoed beschikt over meerdere vakken voor lekkernijen en bewegende delen houden je hond bezig, terwijl hij hem vaardigheden leert om problemen op te lossen. Met het hondenvoer moet de puppy voor het voer werken en luiheid verwijderen.
 • 【Huisdier gezonder maken】 - Hondenpuzzel-feeder speelgoed kan het voeden vertragen om overeten te voorkomen en de spijsvertering te ondersteunen. Train je hond met orde en houding.
 • Design versterkt: de bodem is versterkt met schroeven om te voorkomen dat de voedselcontainer eraf valt, die duurzamer en speelbaarder is. Anti-slip bekleding op de bodem, die effectief voorkomt dat de voederbak beweegt als je huisdier speelt.
Bestseller Nr. 15

Cobee Kauwspeelgoed voor puppy's, 4 stuks puppyspeelgoed met interactieve katoenen touwen voor kinderziektes voor kleine honden, rubberen puppy-kauwspeelgoed, schattig klein hondenspeelgoed voor

 • Verlicht tandheelkundige jeuk: Cobee puppybijtspeelgoed is geschikt voor puppy's tussen 2-8 maanden tijdens de periode van tandvervanging, hondenkauwtandenborstel speelgoed oppervlak heeft veel bramen en gekarteld antislip oppervlakontwerp. De hond kan de tanden grondig reinigen tijdens het bijten, jeuk en ongemak verlichten veroorzaakt door de kinderziekteperiode, waardoor de hond uit de buurt van schoenen en meubels blijft om sloop van het huis te voorkomen.
 • Set van 4 kleine hondenkauwspeelgoedset: onze pakketlijst wordt geleverd met mooie 1 x blauwe doornring, 1 x roze hart, 1 x groen bot, 1 x blauwe ster puppy bijtkauwspeelgoed met interactieve katoenen touwen. Dit duurzame puppyspeelgoed is allemaal favoriet voor kleine honden of puppy's. Ideaal voor kleine honden om interactieve spelletjes te spelen en houdt je puppy gelukkig en bezig.
 • Hoogwaardig rubbermateriaal: dit kauwspeelgoed voor puppy's is gemaakt van hoogwaardig rubber dat zeer zacht en duurzaam is, niet te hard of te zacht, duurzaam en bestand tegen bijten. Het kinderziektes hondenspeelgoed zal de kleine tanden van puppy's niet beschadigen. Puppy's hebben geen pijn in hun tandvlees bij het gebruik ervan, waardoor ze van ze houden.
 • Interactief kauwspeelgoed: je kunt het puppyspeelgoed gebruiken om met je hond te communiceren, dat kan worden gebruikt voor het reinigen van tanden of voor het gooien van spellen. Verbeter de interesse van uw hond en promoot de relatie met de eigenaar. Ontwikkel de intelligentie van je hond en geef hem meer liefde en zorg om hem slimmer te maken.
 • Perfect cadeau: dit kauwspeelgoed voor puppy's kan niet alleen een goede metgezel zijn voor je hond, maar ook een effectief kinderziektespeeltje dat de tanden van je hond kan reinigen en jeuk kan verlichten, wat een geweldig cadeau is voor je schattige huisdier. Let op: Het speelgoed kan niet worden gegeten. Als uw hond het speelgoed vernietigt en de vulling per ongeluk opeet, behandel het dan op tijd. Tegelijkertijd stellen we voor dat de eigenaar tijdig aandacht besteedt aan de schade van het puppyspeelgoed.
Bestseller Nr. 16

ALL FOR PAWS Little Buddy Heart Beat Sheep Dog pluche dier voor puppy's gedragstraining angstverlichting slaaphulp voor huisdieren

 • Voel je als een echte hartslag
 • Kalmerende en soepele vorm
 • Er is niets beter om een puppy te troosten dan het geluid van zijn moederhart te kloppen
 • Het hartslagschaap is er om de kleine hond te troosten, die soms scheidingsangst krijgt
Bestseller Nr. 17

20 Stuks Hondenspeelgoed, Kauwspeelgoed, Interactief Speelgoed Hond Touw Ball, Interactief Speelgoed Veilig en Niet Giftig Katoenen Hond Kan Hondentanden Schoon Voor Puppy Klein/Medium/Groot

 • 🐕‍【Tanden schoon houden】🐕‍Het kauwspeelgoed voor honden is een zeer goede manier om de tanden van je hond schoon en sterk te houden. Het kauwtouw is goed voor kauwen en spelen, verbetert de tandgezondheid van je hond door haar tanden te poetsen, het tandvlees te masseren, de ophoping van plaque te verminderen en tandvleesziekten te voorkomen.
 • Hoogwaardig materiaal: ons speelgoed voor honden wordt onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Goed gemaakt van duurzaam materiaal, met goede bijtbestendigheid, niet-giftig rubber en katoen, veilig voor de honden. Puppy's kunnen het touwspeelgoed kauwen om zwellingen en pijn tijdens de tandontwikkeling te verminderen. Machinewasbaar en gemakkelijk te reinigen.
 • 20 sets interactief speelgoed: kauwtouwknopen, touwbal, vliegende schijven, speelgoed, piepspeelgoed van de populaire huilende kip, dit kleurrijke touwspeelgoed kan de interesse van de hond gemakkelijk wekken en eenzaamheid en verveling verminderen.
 • 🐕‍【Nteractief kauwspeelgoed voor honden】🐕‍De speeltijd houdt honden fysiek fit en geestelijk scherp. Versterk de mentale vaardigheden van je hond en voorkomt verveling, meubelschade en overmatig eten. Perfect om met je hond te communiceren en de relatie met huisdieren te verbeteren.
 • 🐕‍【100% tevredenheidsgarantie】🐕‍Onze 20-delige sets variëren in grootte, zodat ze zeer geschikt zijn voor huisdieren van verschillende maten. Deze puppyspeelgoedset kan gemakkelijk worden gewassen, een prachtig cadeau voor je puppy. Als je vragen hebt, neem dan tijdig contact met ons op, ik wens je veel plezier bij het winkelen!
UitverkoopBestseller Nr. 18

Nylabone, Kauwspeelgoed voor puppy's en tandverzorgingsspeelgoed voor tandende puppy's, voor extra kleine puppy's tot 7 kg, voor zacht kauwen/tandende honden, bacon-smaak, speelgoedring voor puppy's

 • Om het versnipperen van voorwerpen af te wennen
 • Voldoet aan het natuurlijke kauwverlangen
 • Verschillende vormen voor een hogere plezierfactor
 • Voor een hoge plezierfactor
 • Middelgrote kauwbotten
Bestseller Nr. 19

Frasheng 18 stuks hondenspeelgoedset, natuurlijk katoen, touwbal honden kauwspeelgoed set, duurzaam hondenspeelgoed, interactief hondenkauwspeelgoed voor tandverzorging, voor kleine en middelgrote

 • Veilig en hoogwaardig: de hondenspeelgoedset van natuurlijk rubber, katoen en nylon voldoet aan het natuurlijke kauwinstinct van je hond. Het is milieuvriendelijk, robuust en onschadelijk voor de gezondheid van je hond.
 • Het populairste hondenspeelgoed: deze set bevat in totaal 18 speelgoed met verschillende functies, piepspeelgoed van de populaire schreeuwende kip, knuffeldieren, interactief speelgoed, touwwortel en kauwspeelgoed, zodat aan verschillende behoeften en wensen van de hond goed kan worden voldaan. Je hond voelt zich niet eenzaam, vermindert op den duur stress en krijgt maximaal speelplezier.
 • Tandreiniging: dit kan ziekten van de tanden voorkomen. Tijdens de kauwperiode van de dieren worden met het kauwspeelgoed de tanden van het diertje gereinigd en de vlek voorgedaan en de tandsteen verminderd.
 • Beste puppyspeelgoed: touwvezels schuren de tanden van honden als ze kauwen en spelen, en helpen je hond om de gewoonte van bijten te veranderen, helpen je om de tandgezondheid van je geliefde hond te behouden zonder dure dierenartsrekeningen.
 • 🎈【100% tevredenheidsgarantie】: als het hondenspeelgoed niet aan jouw of de behoeften van je hond voldoet, neem dan contact met ons op via e-mail. Wij zullen samen een bevredigende oplossing vinden.
Bestseller Nr. 20

MULEVIP Hondenspeelgoed, 20 stuks hondenspeelgoed, hondentouw, interactief huisdiertouw, touwbal, honden, robuuste tanden ​Kauwen - duurzaam speelgoed voor kleine grote en middelgrote honden.

 • Set van 20 - interactief speelgoed: kauwbare touwknopen, touwbal, vliegende schijven, speelgoed, pluche dieren; dit kleurrijke touwspeelgoed kan de interesse van de hond gemakkelijk wekken en eenzaamheid en verveling verminderen. Hondenpoepzakken kunnen worden gebruikt voor het verzamelen van huisdierafval en zijn zeer praktisch.
 • Veilig en hoogwaardig: ​De hondenspeelgoedset van natuurlijk rubber en katoen voldoet aan het natuurlijke kauwinstinct van je hond. Het is milieuvriendelijk, robuust en onschadelijk voor de gezondheid van je hond.
 • Voor kleine en middelgrote honden: onze 20-delige speelgoedset is geschikt voor grote en kleine honden, zodat van puppy's tot volwassen honden, kleine tot grote middelgrote honden allemaal de juiste maat hebben om te spelen.
 • Tandreiniging: het kauwen van de dieren helpt bij het reinigen van de tanden en masseert het tandvlees, vermindert de plaque bij de interactie en voorkomt tandvleesziekten.
 • Prachtig hondencadeau: Dit touwspeelgoed kan gemakkelijk worden gewassen, een prachtig cadeau voor je puppy voor interactief spel binnen en buiten. Het houdt je hond gelukkig, gezond en bezig.

Het is belangrijk om het beste type speelgoed voor uw hond te kiezen, omdat dit een aanzienlijke invloed zal hebben op hun mentale en fysieke gezondheid.

Puppy’s moeten speelgoed krijgen dat geschikt is voor hun leeftijd, grootte en kauwgewoonten. Het is ook belangrijk om te overwegen of ze veilig en duurzaam zijn of niet.

De meest voorkomende soorten speelgoed die u op de markt kunt vinden, zijn onder meer:

 • Ballen
 • Bijtringen
 • Interactief speelgoed
 • Piepspeelgoed

Wat zijn enkele van de beste speeltjes voor een puppy?

Er zijn veel speeltjes die perfect zijn voor een puppy. Speelgoed dat veilig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is.

Beste speelgoed voor puppy’s:

 • Veilig kauwspeelgoed – deze helpen ervoor te zorgen dat uw pup niet kauwt op gevaarlijke voorwerpen zoals schoenen of meubels
 • Duurzaam speelgoed – dit is bestand tegen de slijtage van een grote hond en is toch leuk om mee te spelen
 • Gemakkelijk schoon te maken – deze kunnen gemakkelijk in de gootsteen of vaatwasser worden gewassen

Waar moet u op letten bij het kiezen van speelgoed voor uw nieuwe puppy?

Puppy’s hebben veel aandacht nodig, dus het is belangrijk om speelgoed te kiezen dat goed voor ze is. Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het juiste speelgoed voor uw puppy. Het is belangrijk om speelgoed te kiezen dat veilig en geschikt is voor de leeftijd, de grootte en het kauwvermogen van uw hond.

Bij het kiezen van speelgoed voor uw nieuwe puppy, kan het moeilijk zijn om te weten welk type speelgoed het beste is. Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het selecteren van speelgoed, zoals het materiaal dat is gebruikt bij de constructie van het speelgoed en hoe lang het meegaat.

Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende soorten speelgoed?

Speelgoed is een manier voor kinderen om te leren en hun creativiteit te ontdekken. Ze bieden ook een veilige omgeving voor kinderen om te spelen en te experimenteren met hun emoties.

Sommige soorten speelgoed zijn ontworpen om jonge kinderen te helpen vaardigheden te ontwikkelen zoals coördinatie, hand-oogcoördinatie en creativiteit. Anderen zijn in de eerste plaats bedoeld voor amusement of lichaamsbeweging.

De nadelen van speelgoed zijn onder meer de kosten van het speelgoed, de duurzaamheid, de hoeveelheid tijd die nodig is om het in elkaar te zetten en eventuele veiligheidsproblemen die kunnen ontstaan door ermee te spelen.

Voordelen: Speelgoed kan de ontwikkeling van kinderen helpen stimuleren door hen kansen te bieden om nieuwe vaardigheden te leren en hun emoties te verkennen in een veilige omgeving.

Doel: Speelgoed is een bron van plezier, als het op de juiste manier wordt gebruikt.

Hoe kunt u uw nieuwe puppy helpen wennen aan zijn nieuwe huis?

Puppy’s zijn zeer leergierige en onderzoekende dieren. Ze moeten hun omgeving verkennen en leren over de nieuwe omgeving waarin ze leven. Daarom is het belangrijk om uw nieuwe puppy langzaam en geleidelijk aan zijn nieuwe thuis te laten wennen.

Enkele van de manieren waarop u uw nieuwe puppy kunt helpen wennen aan zijn nieuwe thuis, zijn onder meer:

 • Uw puppy een veilige plek bieden om te verkennen – dit kan een bench zijn, of een kamer met speelgoed en andere dingen die hij interessant kan vinden.
 • Help hem zich veilig te voelen door hem wat tijd alleen te geven in zijn kennel of bench voordat hij aan de rest van het gezin wordt voorgesteld.
 • Zorg ervoor dat er geen harde geluiden of plotselinge bewegingen zijn die uw hond bang maken