Beste pocketveren matras van 2023 (TOP10)

De 10 beste pocketveren matras beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

7-zone pocketveringmatras met 1000 veren 90x200cm - 24 cm Premium hoogte - 1.000 veren matras 90x200 cm - Gemiddeld (H3)

 • Orthopedisch 7-zone Pocketveringmatras (90x200 cm - Gemiddeld - H3) van eersteklas kwaliteit met 1000 veren / 2m²: Het matras bevat een bijzonder kwalitatieve pocketveringkern die zorgt voor een lange levensduur en een goed aanpassingsvermogen. Het matras bestaat uit een matraskern van 21 cm en is inclusief matrashoes ca. 24 cm hoog.
 • De tijk (matrashoes) van hoogwaardig en onverslijtbaar TENCEL Lyocell met speciale vochtabsorberende klimaatvezels (400 g/m²) werkt vochtigheid- en temperatuurregulerend voor een heerlijk slaapklimaat. TENCEL Lyocell wordt volledig ecologisch geproduceerd en kan op 60 graden gewassen en gedroogd worden. Voor de precieze samenstelling zie "technische details".
 • Kwaliteit Made in Germany: Onze matrassen worden in zijn geheel in Duitsland gemaakt. Dit product is Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd (19.0.86717 Hohenstein HTTI). Alle door ons gebruikte materialen zijn allergeenvrij en bevatten geen schadelijke stoffen.
 • Tevredenheidsgarantie: Wij zijn van onze kwaliteit overtuigd en willen ook u overtuigen! Daarom: 30 dagen proefslapen - wanneer u niet tevreden bent, halen wij het matras kosteloos weer bij u op. Natuurlijk tegen vergoeding van het volledige aankoopbedrag. Zonder "mitsen" en "maren"!
Bestseller Nr. 2

Matras FDM Home MAX 180 x 200 cm, pocketveren kern, hoogte 24 cm, hardheid H3, H4, 7 slaapzones, Oeko-Tex, afwasbaar, kokosvezelbekleding

 • 7-zone kern met 18 cm pocketveren, vervaardigd met NanoHARD technologie. Elke veer is verpakt in een aparte stoffen zak, met een totaal van 289 pocketveren per m2.
 • Kokosvezel inleg - Kokosvezels zijn zeer resistent tegen microbiële rottingsprocessen en tegen vocht, bieden geen voedingsbodem voor micro-organismen, werkt warmte-isolerend en geluidsabsorberend, zeer slijtvast, werkt vochtregulerend, verhoogt de hardheidsgraad van de matras. Speciaal aanbevolen voor mensen met allergieën.
 • T25 polyurethaanschuim - met verhoogde stevigheid zorgt voor uitstekende thermische isolatie. Het vervormt niet en garandeert slaapcomfort. Een schuim van hoge kwaliteit dat de wervelkolom zeer goed ondersteunt. Het schuim is een goede oplossing voor koppels en kinderen. De wederzijdse bewegingen van de andere persoon zijn niet merkbaar.
 • Premium matrashoes - is gemaakt van eersteklas hypoallergene materialen. Het helpt de levensduur van je matras te verlengen, biedt uitstekende zachtheid, frisheid en uitzonderlijk gebruikscomfort. De stofstructuur zorgt voor voldoende ventilatie en een goede luchtstroom in de matras.
 • Dubbelzijdig - door de verschillende constructie heeft de matras twee hardheidsgraden. Eén kant van de matras heeft hardheidsniveau 3 en de andere kant heeft hardheidsniveau 4.
Bestseller Nr. 3

M line Wave Smart pocketveringmatras, 90 x 200 cm, H4, 7 zones orthopedische matras, schuimmatras en pocketveren

 • Optimale ondersteuning: het koudschuimmatras met 7 zones Wave Smart past zich volledig aan je lichaam aan. Het resultaat: een perfecte ligpositie die rug- en nekpijn voorkomt.
 • Door fysiotherapeut: binnen aanbevolen: fysiotherapeut: binnen raden de M-line matras aan, omdat het het herstel actief bevordert en een preventieve werking heeft tegen nek- en rugpijn.
 • Voordelen: naast een optimale ligpositie zorgt deze koudschuimmatras voor een goede vochtafvoer en werkt het tegen allergieën. Bovendien is de overtrek gemakkelijk afneembaar en wasbaar.
 • 10 JAAR GARANTIE & 100 DAGEN VERWIJDERING GARANTIE: Om de juiste keuze te maken, kunt u eerst 100 dagen omruilgarantie. Tevreden? Dan heb je 10 jaar garantie op je nieuwe matras
 • Gecertificeerd in Duitsland: de kwaliteit en duurzaamheid zijn getest door de Landesgewerbeanstalt en het Ergonomie-Instituut in München. Bovendien zijn alle producten gecertificeerd door M-line LGA en Öko-Tex Standard 100.
Bestseller Nr. 4

BMM Ortho Medic matras 90x190 cm met pocketvering, hardheid H4, Öko-Tex gecertificeerd, orthopedisch matras met 7 zones, hoogte 21 cm, geproduceerd in Duitsland

 • Ergonomische aanpassing: het BMM pocketveringmatras is uitgerust met een binnenvering van meer dan 500 veren/2 m² en zorgt daarmee voor een perfecte aanpassing.
 • Hardheidsgraad matras H4: dit schuimstofmatras is extra stevig met een hardheidsgraad van H4 en wordt aanbevolen tot een lichaamsgewicht van 180 kg. Het matras van 90 x 190 cm heeft een totale hoogte van ca. 21 cm.
 • Naar wens omdraaien: de 7-zone veringmatras is symmetrisch opgebouwd. Je kunt hiermee de matras draaien en omkeren zoals je wilt, je kunt niets verkeerd doen.
 • Ademend materiaal: de orthopedische matras wordt geleverd met een microvezel overtrek (100% polyester). De hoogwaardige overtrek is afneembaar en wasbaar tot 60 °C.
 • 30 nachten proberen: test onze pocketveringmatras volledig risicovrij. Mocht je de matras niet bevallen, halen wij deze gratis op en betalen de aankoopprijs terug (Uit DE & AT).
Bestseller Nr. 5

Novilla Izer Matras, 80 x 200 cm, pocketvering, rolmatras, hardheid H2 H3, Öko Tex, pocketveringmatras, hoogte 18 cm, middelhard, ademend, comfortmatras

 • Intelligent ondersteuningssysteem en wolkzacht: de middelste laag van de matras bestaat uit afzonderlijke veren. De bovenste en onderste laag van de veren bestaat uit ondersteunend schuim, de buitenste laag is de overtrek. De 4-laagse structuur is zo ontworpen dat je kunt slapen zonder de veren te voelen. Het is zo comfortabel alsof je op een wolk slaapt, en toch wordt elk deel van het lichaam goed ondersteund.
 • Rust en bewegingsisolatie: 249 pocketveren per vierkante meter zijn zo ontworpen dat de geluiden bij het draaien en bewegen tot een minimum worden beperkt. Deze ultralichte hybride matras biedt de voordelen van schuim- en verenkernmatrassen en is geschikt voor zij-, rug- en buikslapers.
 • Koel gevoel en huidvriendelijk materiaal: de toevoeging van comfortschuim houdt je lichaam koel. De zachte, huidvriendelijke en ademende stoflaag is zacht voor je huid. Bovendien onthoudt het matras je slaaphouding en verbetert zo je slaapkwaliteit. Het product heeft de relevante Oeko-Tex-certificering, zodat je het zonder problemen kunt gebruiken.
 • 100 dagen slaapmonster: het Novilla matras is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de juiste maat voor je bedframe of lattenbodem kunt kiezen. Bij ontvangst van de matras heb je de mogelijkheid om een 100 dagen proefslaap te doen om te testen of de matras je bevalt. Hoogte: 18cm
 • 10 jaar service – naast het 100 dagen slaapmonster heb je een 10 jaar service van de fabrikant. En de verpakking is vacuüm geperst. De hele rolmatras rolt in een doos samen, rekt binnen enkele minuten uit en neemt binnen 48-72 uur zijn volledige grootte aan. Ruimtebesparend en gemakkelijk mee te nemen.
Bestseller Nr. 6

FDM Mariner matras 140x200 cm pocketvering kernhoogte 23 cm hardheidsgraad H2 H3 7-ligzones Oeko-Tex geschikt voor mensen met een allergie Jersey tijk wasbaar

 • 7-zones pocketveren kern 18 cm - is vervaardigd in NanoHARD technologie. Elke veer is verpakt in een aparte pocket van materiaal, in totaal 289 pocketveren per m2.
 • T25 polyurethaanschuim - met verhoogde stevigheid zorgt voor uitstekende thermische isolatie. Het vervormt niet en garandeert slaapcomfort. Een schuim van hoge kwaliteit dat de wervelkolom zeer goed ondersteunt. Het schuim is een goede oplossing voor koppels en kinderen. De wederzijdse bewegingen van de andere persoon zijn niet merkbaar.
 • Jersey matrashoes - de gewatteerde matrashoes is gemaakt van eersteklas hypoallergene materialen. Het helpt de levensduur van je matras te verlengen, biedt uitstekende zachtheid, frisheid en uitzonderlijk gebruikscomfort. De stofstructuur zorgt voor voldoende ventilatie en een goede luchtstroom in de matras.
 • Dubbelzijdig - matras kan van beide kanten gebruikt worden.
 • Hardheidsgraad 2/3. Hoogte ongeveer 23 cm.
UitverkoopBestseller Nr. 7

ZINUS Eurotop Schuimmatras met pocketveren, 90 x 200 cm, hoogte 30 cm, H3-H4, middelsterk, bewegingsisolatie, rolmatras, Oeko-Tex

 • Perfect in lagen: een waterdichte combinatie van afzonderlijk verpakte iCoil-binnenveren en ondersteunende schuimstoffen, die met een dromerige, vezelgewatteerde overtrek zijn overtrokken, dragen bij aan een ongestoorde, goede nachtrust, waar je al de hele dag naar uitkijkt
 • Ondersteunend schuim en pocketveren: zacht comfortschuim, duurzaam schuim met hoge dichtheid en bewegingsisolerende iCoil-pocketveren met gewatteerde vezelafdekking
 • Oeko-Tex gecertificeerd: het hoogwaardige schuim is Oeko-Tex gecertificeerd in de categorieën duurzaamheid, prestaties en ingrediënten
 • Professioneel verpakt: met onze technologie wordt de matras efficiënt in een box gecomprimeerd, die eenvoudig kan worden verzonden en naar de slaapkamer kan worden gebracht. Eenvoudig uitpakken en uitrollen: de matras neemt de rest over en zet zich binnen 72 uur uit tot zijn oorspronkelijke vorm
 • Rondom zorgeloos: 90 x 200 cm ontworpen voor een maximaal gewicht van 113 kg, alle andere maten zijn geschikt voor een gewicht van maximaal 227 kg
Bestseller Nr. 8

Matras FDM Home MAX 140 x 200 cm, pocketveren kern, hoogte 24 cm, hardheid H3, H4, 7 slaapzones, Oeko-Tex, afwasbaar, kokosvezelbekleding

 • 7-zone kern met 18 cm pocketveren, vervaardigd met NanoHARD technologie. Elke veer is verpakt in een aparte stoffen zak, met een totaal van 289 pocketveren per m2.
 • Kokosvezel inleg - Kokosvezels zijn zeer resistent tegen microbiële rottingsprocessen en tegen vocht, bieden geen voedingsbodem voor micro-organismen, werkt warmte-isolerend en geluidsabsorberend, zeer slijtvast, werkt vochtregulerend, verhoogt de hardheidsgraad van de matras. Speciaal aanbevolen voor mensen met allergieën.
 • T25 polyurethaanschuim - met verhoogde stevigheid zorgt voor uitstekende thermische isolatie. Het vervormt niet en garandeert slaapcomfort. Een schuim van hoge kwaliteit dat de wervelkolom zeer goed ondersteunt. Het schuim is een goede oplossing voor koppels en kinderen. De wederzijdse bewegingen van de andere persoon zijn niet merkbaar.
 • Premium matrashoes - is gemaakt van eersteklas hypoallergene materialen. Het helpt de levensduur van je matras te verlengen, biedt uitstekende zachtheid, frisheid en uitzonderlijk gebruikscomfort. De stofstructuur zorgt voor voldoende ventilatie en een goede luchtstroom in de matras.
 • Dubbelzijdig - door de verschillende constructie heeft de matras twee hardheidsgraden. Eén kant van de matras heeft hardheidsniveau 3 en de andere kant heeft hardheidsniveau 4.
Bestseller Nr. 9

IZER Matras 80x190 24 cm pocketvering hardheid H3 H4 7 zones bed matrassen 2-in-1 kokosvezels rolmatras comfortschuim

 • COCOSMAT: materiaal uit kokosnootschaal. De vulkanisatie met natuurlijke latex geeft hem voldoende duurzaamheid en flexibiliteit. De mat verbetert de luchtcirculatie in matrassen en neemt overtollig vocht op. Het is steriel en remt de groei van schimmel.
 • Het omkeerbare matras H3/H4 kan aan beide zijden worden gebruikt.
 • Matrasovertrek met ritssluiting: de gewatteerde matrashoes bestaat uit hypoallergene materialen. De structuur van het weefsel regelt de ventilatie en de luchtstroom in de matras.
 • Gecertificeerd polyurethaanschuim met verhoogde flexibiliteit, milieuvriendelijke lijm van het type Hot MELT
 • Pocketveringmatras met 7 zones, dubbel geharde veren in dubbellaagse technologie, gesloten in zakken van textielvezelgrondstof
Bestseller Nr. 10

Matras DAME NUIT 135X200 - Stevige ondersteuning - Veren met pocketveren Diepe veer & HR-vormgeheugen - 25 cm dik - Voorgevormde comfortzones - Evoluerende morfologische ondersteuning - Progressieve stevigheid

 • [★ HOOGWAARDIG SLAAPCOMFORT ★] Je lichaam, ongeacht de morfologie, wordt ondersteund op tientallen steunpunten, in verhouding tot het aantal veren waaruit de matras bestaat. Je spieren zijn daardoor helemaal ontspannen. Omdat we u het comfort en de nacht van een luxe hotel willen bieden, biedt de DAME NUIT matras extra comfort, progressieve ondersteuning en vermindert nek- of lumbale pijn.
 • [★ HOOGWAARDIG SLAAPCOMFORT ★] Je lichaam, ongeacht de morfologie, wordt ondersteund op tientallen steunpunten, in verhouding tot het aantal veren waaruit de matras bestaat. Je spieren zijn daardoor helemaal ontspannen. Omdat we u het comfort en de nacht van een luxe hotel willen bieden, biedt de DAME NUIT matras extra comfort, progressieve ondersteuning en vermindert nek- of lumbale pijn.
 • [★ SLAAP VOOR TWEE VREEDZAAM ★] Onafhankelijk slapen is een van de sterke punten van Simpur-matrassen en pocket-coil-technologie. Inderdaad, uw metgezel, die 's nachts geagiteerd is, kan de uwe onvrijwillig storen en voorkomen dat u volledig uitrust. Dankzij de individueel opgezette veren worden de bewegingen van de persoon die uw nachten deelt geminimaliseerd en uw rust wordt alleen maar verbeterd.
 • ★ PRAKTISCH EN DUURZAAM ★] Eersteklas stof met een zachte, pluche touch. Natuurlijke en ecologische vezels met anti-schimmel, anti-mijt en antibacteriële behandeling. Matras versterkt op de plaatsen waar het lichaam het zwaarst is (lumbale) en ontspannen waar de druk lager is (schouders). De Dame Nuit matras heeft een zeer lange weerstand tegen de tijd, dankzij de uitstekende onvervormbaarheid van de pocketveren.
 • [★GEOPTIMALISEERDE VERZENDING EN GARANTIE ★]: Geleverd opgerold en gecomprimeerd voor hygiëne- en transportmaatregelen. Dikte met tolerantie van ± 2 cm. TERUGKEER BINNEN 48 UUR NAAR ZIJN OORSPRONKELIJKE VORM. Oeko-tex gecertificeerd, getest op schadelijke stoffen. Certificering ISO 9001. Kwaliteitssysteem. CETEM EU-gecertificeerd. Simpur 10 jaar garantie.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste pocketveren matras te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze pocketveren matras-koopgids samengesteld.

Het beste pocketveren matras vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste pocketveren matras voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede pocketveren matras-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor pocketveren matras te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van pocketveren matras erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald pocketveren matras zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over pocketveren matras zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de pocketveren matras kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste pocketveren matras kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.