Beste playstation 4 spellen van 2022 (TOP10)

De 10 beste playstation 4 spellen beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Sonic Colours: Ultimate Launch Edition (PlayStation PS4)
 • 09/07/2021 (Publication Date) - Koch Media GmbH (Publisher)
Bestseller Nr. 2
Marvel's Guardians of the Galaxy (PlayStaion PS4)
 • Je bent Star Lord en vecht met alle middelen: van Elementar-blasters tot dropkicks met jetlaarzen tot tag-team-activiteiten
 • Geef de Guardians aan je kant opdrachten en overweldigen je tegenstanders met karakteristieke aanvallen
 • Je nieuwe opgerichte groep legendarische buitengeleiders moet het universum redden in dit nieuwe en authentieke verhaal van de Guardians of the Galaxy
 • Alleen jij houdt de onberekenbare Guardians samen, ook moet je dit probleem met de geleidingskwaliteit snel onder controle krijgen
Bestseller Nr. 4
Nintendo Switch Console, Rood/Blauw (Nintendo Switch)
 • Spelcomputer
 • Beschikbare talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Japans, Chinese (traditioneel en versimpeld), Koreaans
UitverkoopBestseller Nr. 5
Paw Patrol: On a Roll (PS4)
 • Online abonnement vereist: geen abonnement vereist online optie: nee online multiplayer: nee splitscreen: nee aantal spelers: aantal spelers online:0 aantal spelers offline: aantal offline spelers:2
Bestseller Nr. 6
Marvel's Avengers [Playstation 4]
 • Filmische ervaring
 • Bloedstollende actie
 • Hypermoderne graphics
Bestseller Nr. 8
Just Dance 2021 (PS4)
 • Dans op 40+ nieuwe must-dance tracks, van populaire hits tot familiefavorieten
 • Inclusief 1 maand gratis toegang tot Just Dance Unlimited, waardoor je kunt dansen op meer dan 550+ tracks
 • Gebruik Just Dance 2021 als ideale workout met de Sweat-modus, waarmee je makkelijk je verbrande calorieën en gedanste tijd kunt bijhouden
 • Dankzij de Kids-modus kunnen ook de jongste dansers genieten van op maat gemaakte dansjes en kindvriendelijke tracks
 • Geen controller? Geen probleem: gebruik je smartphone in de game en dans tot en met 6 spelers tegelijkertijd
Bestseller Nr. 9
Star Wars Jedi: Fallen Order - Standard Edition - [Playstation 4]
 • Um den Orden der Jedi wieder aufzubauen, müssen sie an die Fragmente Ihrer Vergangenheit anknüpfen, um Ihre Ausbildung abzuschließen, gewaltige neue Macht-Fähigkeiten zu entwickeln und die Kunst des legendären Lichtschwertes zu meistern – während sie dem Imperium und seinen tödlichen Inquisitoren immer einen Schritt voraus sein müssen
 • Während sie Ihre Fähigkeiten optimierst, erwarten sich filmisch umgesetzte Lichtschwert- und Macht-Kämpfe, deren Intensität den Lichtschwert-Schlachten aus den Star Wars-Filmen entspricht
 • Als Spieler müssen sie sich Ihren Gegnern strategisch nähern, ihre Stärken und Schwächen abschätzen und Ihre Jedi-Ausbildung geschickt einsetzen, um sie zu bezwingen und die Geheimnisse zu lüften, auf die sie im Laufe deiner Reise stößt
 • Taal: Duits

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste playstation 4 spellen te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze playstation 4 spellen-koopgids samengesteld.

Het beste playstation 4 spellen vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste playstation 4 spellen voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede playstation 4 spellen-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor playstation 4 spellen te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van playstation 4 spellen erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald playstation 4 spellen zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over playstation 4 spellen zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de playstation 4 spellen kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste playstation 4 spellen kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.