Beste planners van 2023 (TOP20)

De 20 beste planners beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Dagplanner ongedateerd, ongedateerde dagelijkse planner, uurplanner 152 pagina's, takenlijst notitieboek, tijdmanagementhandleiding en planner met flexibele hoes, elastische sluiting, binnenvak, 14,2

 • 【Ongedateerde dagelijkse planner】 152 ongedateerde dagelijkse planningspagina's, de meeste ongedateerde planners bieden slechts 95 pagina's. Onze niet-datumplanner met elastische bandsluiting en hardcover, spiraalbinding, zak aan de achterkant om belangrijke herinneringen vast te houden.
 • 【Dik papier】 14,2 x 21,1 cm, het perfecte formaat voor het dragen, 100 g/m² niet-uitlooppapier, dik papier met duidelijke afdruk. De ongedateerde planner is een uniek systeem dat voor iedereen kan werken.
 • 【Planningplanner】 Tijdschema van 6:00 tot 21:00 uur, uurschema voor meer gedetailleerde planning. Secties voor topprioriteiten, Lijst, Schema, Waterinname, Opmerking & Ideeën.
 • 【Verhoog je productiviteit】 Dagorganisator, uur-, dagplanner, niet-gedateerd kalenderdagboek voor afspraken, taken, doelen stellen, prioriteiten volgen en dankbaarheidsnotities.
 • Wekelijkse planner voor dagelijkse zaken, cultiveer gezonde levensgewoonten en houd alles onder controle. Je hoeft er maar eventjes naar te kijken en dan weet je precies hoe ver je bent met de taken. De beste metgezel voor het plannen van tijd. Een geweldig cadeau voor een speciaal iemand!
Bestseller Nr. 2

Rileys & Co Ongedateerde planner voor vrouwen A5, 240 pagina's om te doen lijst Notebook, 8 x 6 inch, ongedateerde dagelijkse planner voor het verhogen van uw productiviteit, (droom. plan. doen.)

 • Plan je dagen, van A tot Z: Het is niet nodig om een aparte maaltijdplanner-notitieboekje, fitnessdagboek en werkplanner bij te houden. Ons notitieblok combineert alles op één plek, zodat je je hele dag op één pagina hebt uitgestippeld.
 • Ontdek de ultieme oplossing voor zelfzorg: Eet goed, drink voldoende water, train harder en werk beter! Onze ongedateerde planner heeft aparte secties voor je dagelijkse taken, topprioriteiten, maaltijdplan, waterinname, fitnessdoelen en dagelijkse prestaties.
 • Krijg je leven op de rails: Bereik je doelen, verbeter je focus en verhoog je kansen op succes door je dag-tot-dag te organiseren. Onze dagelijkse takenlijstplanner is bedoeld voor mensen die productief moeten blijven in hun persoonlijke en professionele leven.
 • Geniet van 160 dagen zelfverbetering: Dit dagboek bestaat uit 80 vellen niet-uitlopend dik papier van hoge kwaliteit, die aan beide zijden bedrukt zijn. Dus krijg je 10 productieve dagen met één notebook.
 • Blijf georganiseerd onderweg: Maak je reizen vruchtbaarder door je dagen van tevoren te plannen! Dit compacte, spiraalvormige notitieboekje van 20 x 15 cm met to do-lijstjes is gemakkelijk mee te nemen tussen je huis en kantoor, en ook op reis.
Bestseller Nr. 3

Kokonote Agenda 2024 Self Care Club agenda 2024, planner 2024, afsprakenkalender 2024

 • 🪴 Een stijlvolle en praktische jaarplanner 2024, essentieel voor het organiseren van je dagelijkse verplichtingen en activiteiten. Houd je dagelijkse taken, afspraken en belangrijke gebeurtenissen bij dankzij de dag-tot-dag indeling van deze prachtige agenda.
 • 🪴 Je zult niet kunnen weerstaan aan deze fantastische dagplanner, de verschillende illustraties en de personalisatie van elk van de pagina's zullen je de afgunst van iedereen maken. Hij vergezelt je van Januari tot December 2024 en past zich aan jou en je levensstijl aan.
 • 🪴 Het heeft de essentiële onderdelen om de perfecte kalender voor 2024 te zijn: 2024 kalender, doelen, schema, financiële balans, bucketlist, zelfreflectie, maandkalender en notities. Bevat ook 2 pagina's met stickers, een bladwijzer aan beide zijden bedrukt en een binnenzak. Ideaal als lerarenplanner, 2024 academische kalender of familieplanner.
 • 🪴 Deze 2024 planner biedt je veel ruimte om je to-do's en to-dos op te schrijven. Dankzij het functionele en compacte formaat van 14,8 x 21 cm kun je de planner altijd meenemen in je rugzak, schooltas of handtas. De tekst is in het Engels.
 • 🪴 Bevat 384 gestippelde pagina's van 100 gsm met FSC-certificering. Stevige omslagen van hoge kwaliteit, Wire-O binding en elastiek om de agenda gemakkelijk te sluiten en alles netjes te houden. De agenda wordt verzonden in kartonnen dozen, een speciale verpakking die perfect is voor een veilige verzending.
Bestseller Nr. 4

POPRUN Agenda 2024 Weekplanner 22 x 16,5 cm, Weekly Planner 2024, Maandelijkse Voeten, Vegan Lederen Omslag, Verwijderbare Pennenlus,100GSM Papier - Roze

 • 【📆2 PAGINA's PER WEEK】: Deze weekplanner 2024 (januari tot december) heeft een indeling van twee pagina's per week, zodat er genoeg ruimte is voor de dagelijkse planning en een uurschema voor afspraken om je drukke routine georganiseerd te houden.
 • 【🎯SNELLE ZOEKFUNCTIE】: De maandelijkse tabbladen maken het gemakkelijk om te navigeren en snel de huidige datum te identificeren, terwijl de nieuwe scheurhoek en bladwijzerstrook u in staat stellen om pagina's te markeren zonder gedoe.
 • 【👍EXTRA PAGINA'S】: Deze 2024 dagelijkse planner bevat ook een "2024-2025 Jaaroverzicht" pagina + internationale feestdagen + contact pagina's + onkosten pagina's + verjaardag pagina's + gestippelde notitie pagina's om je ideeën, gedachten of andere interessante dingen in detail te noteren.
 • 【🌟DIKKE PAPIER】: Premium 100 GSM zuurvrij ivoorkleurig papier wordt gebruikt om een zijdezacht schrijfoppervlak te creëren dat voorkomt dat inkt lekt en zorgt voor de ultieme schrijfervaring.
 • 【♻ GROEN】: Het papier dat we gebruiken komt uit duurzame en koolstofneutrale bossen en voldoet aan de milieunormen. Wij nemen actief verantwoordelijkheid voor milieubescherming en zetten ons in voor het bevorderen van duurzame ontwikkeling en het beperken van schade aan natuurlijke hulpbronnen.
UitverkoopBestseller Nr. 5

HOMEFAM - Acryl - Maandplanner en weekplanner afwisbaar (transparant), Whiteboard, Magnetische kalender voor de koelkast, Afsprakenplanner, TO DO - Planner (40,6 x 30,5 cm), 5-delig set

 • 🛍️ VOLLEDIGE SET: De set bevat een maandkalender en een weekkalender, elk bedrukt met Engelse weekdagen (MONDAY - SUNDAY), evenals zes gekleurde pennen om te labelen, een magnetische pennenhouder en een doekje om mee af te vegen. Met dit uitgebreide pakket bent u perfect uitgerust om uw afspraken, herinneringen en notities vast te leggen.
 • 🧲 MAGNETISCH: Onze kalenders zijn uitgerust met neodymium magneten (Supermagneten N54), welke bekend staan om hun bijzonder sterke magnetische werking. Dit zorgt voor een veilige hechting aan magnetische oppervlakken. Houd er echter rekening mee dat sommige roestvrijstalen koelkasten, afhankelijk van hun constructie, mogelijk geen goede magnetische aantrekkingskracht bieden en daarom niet geschikt zijn.
 • 💧 UITWISBAAR MET VOCHT: Het speciale acryloppervlak van onze kalenders kan beschreven worden en is nat uitwisbaar, wat het eenvoudig maakt om fouten te corrigeren of informatie bij te werken. Met het meegeleverde doekje kunt u de kalenders snel en moeiteloos schoonmaken, zodat ze altijd verzorgd en overzichtelijk blijven.
 • 🌍 MILIEUVRIENDELIJK: De herbruikbare acrylkalenders helpen papierafval te verminderen en het milieu te beschermen. Dit duurzame product helpt u uw ecologische voetafdruk te verkleinen terwijl u tegelijkertijd uw dagelijks leven organiseert.
 • 🏡 VEELZIJDIG GEBRUIK: Onze magnetische acrylkalenders zijn geschikt voor verschillende levensstijlen en behoeften, zoals gezinnen, stellen, studenten of professionals. Ze zijn handig voor gebruik in de keuken, thuiskantoor, op school of op het werk en vergemakkelijken uw dagelijkse planning.
Bestseller Nr. 6

Magnetische Weekplanner Whiteboard Koelkast - Weekmenu Planner - Famillieplanner - Organiseer en voorkom zo stress in je leven

 • MULTIFUNCTIONEEL & FLEXIBEL - Er zijn zo veel toepassingen voor je volledig aanpasbaar, magnetisch whiteboard voor je koelkast, dat je kan ophangen aan elk metalen oppervlak. Met een weekplanner, familieplanner, bedrijfsmanager, wekelijkse maaltijdplanner, werkrooster, beloningstabel, klusjeskaart… zal je de meest georganiseerde moeder, vader, leraar, student, verzorger … zijn. LET OP: dit is een dun flexibel bord met een magnetische rug die zich vasthecht aan elk metalen oppervlak.
 • MET KLEURCODE - Je A3+ (43cm x 33cm) whiteboardplanner wordt geleverd met een sleutel en 4 gekleurde uitwisbare markers die je helpen snel te bepalen wie verantwoordelijk is voor de taak, het type taak (bijv. maaltijd, bedrijf, baby, schema) of het niveau van de prioriteit. LET OP: de pennen en gummen bevatten magneten die aan een metalen oppervlak plakken, ze hangen niet aan de planner vast.
 • EENVOUDIG TE KUISEN- De whiteboard weekplanner heeft 4 lagen inclusief onze eigen nanomaterialen toplaag die moeiteloos schoonmaakt met behulp van de bijgeleverde wisser. Geen vlekken of wazen tot 6 maanden na het schrijven.
 • KRIJG EEN GOED GEVOEL! Jouw nieuwe magnetische whiteboard voor je koelkast heeft vakjes om je voltooide taken aan te vinken, waardoor je een gevoel van voldoening krijgt en een golf van dopamine (de "feel good" neurotransmitter).
 • VERMINDER NU DE STRESS IN JE LEVEN! Stress komt niet voort uit het te veel te doen hebben, maar uit het proberen bij te houden. Uw nieuwe whiteboard met weekplanner verlicht die stress met zijn maximale schrijfruimte: er is genoeg ruimte voor wel 15 items per dag!
Bestseller Nr. 7

Law of Attraction leven en doelen planner - een 90 dagen durende reis om je droomleven te creëren - persoonlijk dagboek voor dankbaarheidsbetuiging, weekplanner voor succes, visiebord en organisator + plannerstickers

 • Dit is een luxe levensplanner en dankbaarheidsdagboek dat je laat zien hoe je de best mogelijke versie van jezelf kunt worden op mentaal, fysiek en interpersoonlijk niveau. Het is de enige planner in zijn soort en het ontwerp is gebaseerd op toonaangevende wetenschappelijke studies waarvan is bewezen dat ze de productiviteit en het geluk verhogen. Het heeft een uitklapbaar visiebord om gefocust te blijven, krachtige vragen voor 's ochtends en 's avonds, mindmaps, reflectiepagina's, gewoonte-trackers, een achtervak en nog veel meer dan welke andere planner dan ook.
 • Verhoog je productiviteit en geluk met 300%: Help jezelf veel productiever te worden, door te leren hoe je je alleen op jouw topprioriteiten kunt concentreren en de rest kunt delegeren. Zodat je meer kunt bereiken en meer tijd en geluk voor jezelf kunt creëren. De perfecte planner voor dagelijkse productiviteit en het beheren van je tijd. Deze dagplanner bevat takenlijsten, een feelgoodlijst en een dankbaarheidsdagboek. De wekelijkse/maandelijkse feelgoodlijst helpt je om jezelf niet te vergeten en jezelf op de eerste plaats te zetten.
 • Bereik je doelen en verbeter het beheer van je tijd: Leer hoe je grote doelen kunt stellen en ze kunt bereiken door het beheren van je tijd te verbeteren. Volg dezelfde methoden die miljonairs en miljardairs over de hele wereld gebruiken om doelen te stellen en ze te bereiken. Je zult versteld staan van het resultaat als je de 8 stappen in deze planner volgt. Vind je levensdoel en leef je passie: Ontdek wat je echt wilt in je leven. Het volgen van je passie en streven naar je doel zal je meer vreugde opleveren dan je je ooit hebt kunnen voorstellen.
 • - De planner heeft 264 pagina's vol prachtige dingen, 92 pagina's voor dagelijkse planning, 6 maandoverzichten en 15 gestippelde dagboekpagina's. 100% Milieu- en veganvriendelijk: Wij gebruiken Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerd papier. FSC-papier beschermt tegen het kappen van zeldzame oerbossen, dat verlies van natuurlijke begroeiing voorkomt.
 • Luxe en van topkwaliteit: Mooie roségoudkleurige duurzame, A5 harde hoes gemaakt van diervriendelijk PU-leer met artwork en bevestigingen. Ideaal voor zowel dames als heren, perfect voor ondernemers, professionals, studenten en iedereen die een brandend verlangen heeft om zijn of haar dromen waar te maken. Gratis mini-videocursus: Je leert een ochtendroutine van 10 minuten die door de meest succesvolle mensen wordt gebruikt om je productiviteit, focus, geluk en passie te vertienvoudigen. Je leert doelen te stellen en uitstelgedrag op te lossen.
Bestseller Nr. 8

AMO HERMOSO A5 Ongedateerde Planner, Weekplanner met Doelstellingen en To-do-lijst, Spiraalplanner Notitieboek, 14,5 x 21 cm, 180 pagina's, A5 Undated Weekly Planner

 • 88-Week Planner: Ongedateerde weekplanners zijn geen vaste data, meer flexibiliteit bij het stellen van uw doelen, start uw weekplan, wekelijkse doelen & to-do lijst wanneer u maar wilt en er wordt geen papier verspild.
 • A Week at a glance: Ondersteun uw doel van betere productiviteit en verhoogde efficiëntie.
 • Eenvoudig ontwerp & perfect formaat: Zwarte, dikke kaft met dubbele spiraal, 14,5 x21cm groot, perfect om mee te nemen of in je handtas te stoppen.
 • Weekly Habits Tracker: Houd elke week uw hobby's, oefeningen en fitness workouts bij. Deze planner zal u helpen gezonder en prettiger te leven!
 • Topkwaliteit: 100 g/m² dik, zuurvrij papier voor gemakkelijk schrijven dat niet uitloopt.
Bestseller Nr. 9

POPRUN Agenda 2024 Weekplanner 22 x 16,5 cm, Planner 2024,Verticale Schrijfruimte, Vegan Lederen Omslag, Verwijderbare Pennenlus,100GSM Papier - Pacifisch groen

 • 【📆2 PAGINA's PER WEEK】:Lay flat week-to-view op 2 pagina's, deze weekplanner (jan 2024 - dec 2024) presenteert ruime dagelijkse planning met uurroosters voor je afspraken, waardoor je drukke dagelijkse routines georganiseerd zijn.
 • 【🎯QUICK SEARCH FUNCTION】: Met de flexibele "TODAY" liniaal en maandelijkse tabbladen kun je snel bladeren en de huidige dag vinden. Bovendien zijn er afscheurhoeken en bladwijzerlinten toegevoegd om elke gewenste pagina te markeren.
 • 【👍EXTRA PAGINA'S】:Deze 2024 dagelijkse planner bevat ook een "2024-2025 Jaaroverzicht" pagina + internationale feestdagen + contact pagina's + onkosten pagina's + verjaardag pagina's + gestippelde notitie pagina's om je ideeën, gedachten of andere interessante dingen in detail te noteren.
 • 【🌟DIKKE PAPIER】:Het gebruik van premium 100GSM zuurvrij ivoorkleurig papier maakt het zijdezacht om op te schrijven en inktbestendig, waardoor je de ultieme schrijfervaring krijgt.
 • 【♻GROEN】: Het papier dat we gebruiken komt uit duurzame en koolstofneutrale bossen en voldoet aan de milieunormen. Wij nemen actief verantwoordelijkheid voor milieubescherming en zetten ons in voor het bevorderen van duurzame ontwikkeling en het beperken van schade aan natuurlijke hulpbronnen.
UitverkoopBestseller Nr. 10

Rileys & Co Takenlijst spiraalvormig notitieboek, ongedateerde dagelijkse planner, 20 x 15 cm, taakchecklist, planner tijdbeheer, notitieboekje, het perfecte dagboek en ongedateerde

 • Plan je dagen, van A tot Z: Het is niet nodig om een aparte maaltijdplanner-notitieboekje, fitnessdagboek en werkplanner bij te houden. Ons notitieblok combineert alles op één plek, zodat je je hele dag op één pagina hebt uitgestippeld.
 • Ontdek de ultieme oplossing voor zelfzorg: Eet goed, drink voldoende water, train harder en werk beter! Onze ongedateerde planner heeft aparte secties voor je dagelijkse taken, topprioriteiten, maaltijdplan, waterinname, fitnessdoelen en dagelijkse prestaties.
 • Krijg je leven op de rails: Bereik je doelen, verbeter je focus en verhoog je kansen op succes door je dag-tot-dag te organiseren. Onze dagelijkse takenlijstplanner is bedoeld voor mensen die productief moeten blijven in hun persoonlijke en professionele leven.
 • Geniet van 140 dagen zelfverbetering: Dit dagboek bestaat uit 70 vellen niet-uitlopend dik papier van hoge kwaliteit, die aan beide zijden bedrukt zijn. Dus krijg je 140 productieve dagen met één notebook.
 • Blijf georganiseerd onderweg: Maak je reizen vruchtbaarder door je dagen van tevoren te plannen! Dit compacte, spiraalvormige notitieboekje van 20 x 15 cm met to do-lijstjes is gemakkelijk mee te nemen tussen je huis en kantoor, en ook op reis.
Bestseller Nr. 11

Ongedateerde wekelijkse planner - Wekelijkse doelen notitieboek, A5 to-do lijst planner, gewoonte tracker met spiraalbinding, tracker en doelplanner, 14,5 x 20,3 cm

 • 52 weken ongedateerde planner: Schrijf en geef prioriteit aan je wekelijkse doelen & to do lijst en wijs vervolgens taken toe aan elke dag voor maximale efficiëntie. Geen schuld als je een week mist.
 • Eenvoudig ontwerp en perfecte grootte: Licht koraal roze dikke hoes met roségouden spiraal, romantisch en zacht. 14,5 x 20,3 cm formaat, perfect om mee te nemen.
 • Gezonde levensgewoonten cultiveren: Ongedateerde wekelijkse planner, wekelijkse doelen, to-do lijst, gewoonte tracker samen voor dagelijkse zaken. houd gezonde gewoonten voor elke week bij en gebruik het selectievakje als visuele herinnering.
 • Topkwaliteit: Dik en glad wit papier voor eenvoudig schrijven. We gebruiken zwaargewicht, zuurvrij papier dat niet doorbloedt.
 • Perfect voor: Wekelijkse planner voor dagelijkse zaken, cultiveer gezonde levensgewoonten en houd alles onder controle. Geef het een blik en je zou de algehele vooruitgang van de klusjes zien. De beste metgezel voor het plannen van tijd.
Bestseller Nr. 12

Undated Monthly Budget Planner and Monthly Bill Organizer - A 12 Month Journey to Financial Freedom, Monthly Budget Book Planner, Law of Attraction Planner

 • Dit is een ongedateerde budget- en vermogensplanner, die je laat zien hoe je je geest opnieuw kunt programmeren om financieel succes te beheersen. Het helpt je om een manier te vinden om je schulden te betalen, je uitgaven te volgen, besparingen te verhogen en noodfondsen op te bouwen
 • Creëer versterkende financiële gewoonten en elimineer destructieve financiële gewoonten. Help je om veel productiever te worden door je te leren hoe je nieuwe ondersteunende gewoonten opbouwt. Deze weekplanner bevat 12 maandelijkse financiële kalenders, budget, doelstellingen, balansbladen, uitgaventracker, financiële reflectie- en beoordelingspagina's en financiële gewoonten
 • Geldplanner: bereik je doelen met de wet van aantrekkingskracht, leer hoe je grote doelen stelt, gelukkig bent en je tijd goed beheert en volg dezelfde methoden voor miljonairs over de hele wereld gebruiken om doelen te stellen en ze te bereiken
 • Leer hoe je grote doelen stelt, gelukkig bent en je tijd goed beheert en volg dezelfde methoden voor miljonairs over de hele wereld om doelen te stellen en ze te bereiken
 • Expense Tracker Notebook – luxe en topkwaliteit, ideaal voor vrouwen en mannen, perfect voor ondernemers, professionals, studenten en iedereen die de brandende wens heeft om dromen in werkelijkheid te veranderen
Bestseller Nr. 13

Law of Attraction Planner 2024 - Gedateerde Deluxe Weekly, Maandplanner, een reis van 12 maanden om productiviteit en geluk te verhogen - Life Organizer, Dankbaarheidsdagboek en Stickers A5-formaat

 • Persoonlijke planner - Verhoog de productiviteit en geluk, dit is een luxe levensdoelplanner die je laat zien hoe je de best mogelijke versie van jezelf kunt worden op mentaal, fysiek en interpersoonlijk niveau met behulp van de vibratiegids van de wet van aantrekking
 • Levensplanner - A5-formaat 248 pagina's levenstransformatie; 52 wekelijkse, 12 maandelijkse planningsoverzichten en reflectie, 53 dagboekpagina's, gewoontetrackers, mindmaps, opvouwbaar vision board, ochtend- en avondroutines
 • Doelinstellingsplanner - Leer hoe je grote doelen kunt stellen, gelukkig kunt zijn en je tijd goed kunt beheren en dezelfde methoden kunt volgen die miljonairs over de hele wereld gebruiken om doelen te stellen en ze te bereiken. Deze planner is perfect verjaardagscadeau voor mannen en vrouwen, verjaardagscadeau voor stel en als laatste cadeaus voor vrienden
 • 🏆 TIJDBEHEERPLANNER - Verminder overweldiging, stress en herstel uitstelgedrag, volg een uniek 8-stappensysteem dat je zal helpen harmonie, helderheid en vrede in je leven terug te brengen terwijl je je doelen bereikt; deze planner is gedateerd van januari - december 2024
 • 💎 Plannerplanner - Luxe en topkwaliteit, ideaal voor zowel vrouwen als mannen, perfect voor ondernemers, professionals, studenten en iedereen die een brandend verlangen heeft om dromen om te zetten in realiteit; geen vragen gesteld geld-terug-garantie
Bestseller Nr. 14

Wekelijkse planner bureaublad notitieblok te doen lijst met magnetische bevestigingen voor koelkast kastje (90 vellen ca. 23 cm x 15 cm)

 • Slim ontwerp: Wekelijkse planningslijst, memo voor volgende week combineren met dagelijkse zaken. Tot 90 pagina's voor planning van een lange periode. Voorzien van magneet voor eenvoudige montage. Een kunststukje dat voldoet aan al je wensen voor een prachtige weekindeling.
 • Gemakkelijk in gebruik: Je lijst is verdeeld in een dagelijks te doen lijst-gedeelte met een Memo-gedeelte, zodat je de ideeën die bij je opkomen, gemakkelijk kunt noteren.
 • Klaar om te bevestigen: Met een sterke magneet uit één stuk kun je je planner goed vastzetten op de koelkast, je kastje of een ander metalen oppervlak. Het betekent dat je hem ook gemakkelijk kunt verplaatsen.
 • Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van verdikt notitiepapier en bedrukt met hoogwaardige inkt. Dat zorgt ervoor dat je notities schoon blijven en duidelijk zijn.
 • Perfect voor: Door een planner te maken voor dagelijkse zaken, kweek je een gezonde gewoonte in je leven en blijf je alles in goede banen leiden. Je hoeft er maar eventjes naar te kijken en dan weet je precies hoe ver je bent met de taken. Een perfecte hulp voor het beheren van je tijd.
Bestseller Nr. 15

AMO HERMOSO Weekplanner, A5-planner, ongedateerd, afsprakenplanner, PU-leer, hardcover, notitieboek, weekplanner, agenda, 166 pagina's (blauw)

 • Een week op een glans: weekplanner met 1 week op 2 pagina's, ondersteunt je doel voor betere productiviteit en verhoogde efficiëntie.
 • 72-weekplanner: ongedateerde planners zijn geen vaste afspraken, meer flexibiliteit in je doelstelling, start je agenda en to-do-lijst wanneer je maar wilt en er wordt geen papier verspild.
 • 31 geruite pagina's voor je notities, vergadernotities, diagrammen, mind kaarten enz.
 • Eenvoudig ontwerp en perfecte afmetingen: 14,5 x 21 cm groot, perfect om te dragen of in je handtas te stoppen. Hoogwaardige kunstleren bekleding met aangename touch. Ideaal voor leraren, studenten, zakenreizigers en iedereen die het overzicht van hun leven wil behouden en duidelijke doelen wil stellen.
 • Premium kwaliteit: 100 g/m² dik, zuurvrij papier voor gemakkelijk schrijven, waardoor de inkt niet lekt.
Bestseller Nr. 16

Academic Diary 2024 A5 Dag tot Pagina, Schema Organizer met Kalender Stickers, Agenda Dagboek Planner met Pen Houder en Pen, Premium Dikker Papier 14 X 21,5 cm (Paars)

 • Dreative Diary: Ons dagboek 2024 stelt u in staat om uw doelen te bereiken. Het is perfect als zakelijk notitieboekje, reisnotitieboekje, tienertijdschriften, lerarenplanner, terug naar school cadeau. Laat uw creatie meer vrijheid op de geregeerde om in te schrijven.
 • Perfecte maat - Met 14 x 21,5 cm kun je hem meenemen naar school, kantoor, reisplaats of andere. je kunt je taken, gedachten of ideeën opschrijven. je zult je leven efficiënter beheren. Ook het dagboek 2024 is een ideaal cadeau voor je beste vrienden of familieleden.
 • Geweldige planner voor jou: eenvoudig te gebruiken, goed georganiseerd en stevig, er is een Every Day Planner, zodat je al je taken kunt invoeren zonder ruimte te veel te hebben! Dat is een goede keuze voor jou.
 • Academisch Jaardagboek: Onze producten helpen om de vele verantwoordelijkheden en ambities van het leven in evenwicht te brengen en ze in perfecte harmonie samen te brengen. Verbeter efficiëntie. Perfect voor studenten, docenten en academici, thuis, bedrijf, kantoor, enz...
 • Premium hoes: de hoes van zuivel 2024 is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, eenvoudig en elegant design. Voelt comfortabel aan bij aanraking, harde kaft maakt het zeer sutrdy.Buckle ontwerp, met hoge kwaliteit papier. en met een pen als geschenk.
Bestseller Nr. 17

Fringe Studio Niet-gedateerde dagelijkse planner, 160 pagina's, 6 x 7,25 inch, dubbele ring spiraalbinding, standaard zwart (877003)

 • Niet-gedateerde dagelijkse eeuwigdurende planner
 • Vegan lederen hoes met metallic goudfolie stempelontwerp
 • 160 pagina's
 • Beschikt over blootgestelde dubbele ring spiraalbinding en prompted interieur pagina's
 • 6 x 18,4 cm
UitverkoopBestseller Nr. 18

Academisch dagboek 2023-2024 - Middenjaar dagboek juli 2023- dec 2024, A5 week om dagboek te bekijken, 18 maanden wekelijkse planner met 100GSM dik papier, penlus, binnenzak, lederen grijs

 • 2023-2024 agenda. 18 maanden, agendaplanner van juli 2023 tot december 2024. Het heeft 18 maanden met maandelijkse en wekelijkse pagina‘s om gemakkelijker te kunnen plannen. Verminder chaos en maak elke dag vooruitgang. Blijf geconcentreerd en verhoog productiviteit. Het 2023-2024 wekelijkse overzicht is de perfecte keuze om je leven te organiseren.
 • Academische agenda 2023-2024 wekelijks overzicht. Handige maandelijkse tabbladen, elastische sluiting, binnenzak, kunstlederen harde kaft, vakantiepagina, bladwijzer, dik papier 100 g./m²; dikker en zachter dan normaal. Bereik je doelen met de 2023-2024 agenda‘s.
 • Multifunctioneel pagina-ontwerp: maandelijks en wekelijks plannen, notities, gewoonte- en routinetracker, contacten, belangrijke data, persoonlijke informatie, 2023-2024 kalender, jaaroverzicht. Maandelijkse planner met vakantieperiode. Perfect voor school, gezin, kantoor of gewoonweg voor drukke agenda‘s.
 • Hoogwaardige kaft: De kaft van de A5 2023-2024 agenda is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, eenvoudig en elegant ontwerp. Voelt comfortabel aan, de harde kaft maakt het zeer veilig. De elastische band van het dagboek houdt het goed gesloten, je hoeft je geen zorgen te maken dat het losschiet van de kaft.
 • Agendaplanner 2023-2024: Je kan de 23/24 agenda gebruiken als academische planner voor 2023-2024, afsprakenplanner, school/werk/familie, weekoverzicht voor je planning van de universiteit, studentenagenda of persoonlijke organisator. Je kunt ook jaardoelen of maandelijkse en dagelijkse plannen vastleggen, je lichaamsgewicht beheren, je projectvoortgang volgen, memo‘s en samenvattingen noteren, je dagelijkse schema neerpennen en je plannen op voorhand vastleggen.
Bestseller Nr. 19

Mal Paper Daily Goal Setter Planner - Grijs, 6 maanden 274 pagina ongedateerd pad | Soft Cover Productiviteitsdagboek met bevestigingen, notitiepagina's Wekelijkse en maandelijkse weergave | Mindfulness & Welzijn Manifestatie

 • Mrtrees VERSE START TO THE DAY: Een dagelijkse doelplanner is een persoonlijke assistent in je zak. Het is een dagboek opgezet om u te helpen slagen. Het gebruik van zelfreflectie is zeer intuïtief en gemakkelijk in uw dagelijkse routine te passen. Naarmate je geleidelijk aan je hoofddoel bouwt, heb je meer stimulans om door te gaan.
 • 💡 PRODUCTIVITEIT VERBETEREN: Onze organisatoren kunnen u helpen om consistent te zijn en lijsten te maken met maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse doelen die zich manifesteren in de richting van het voltooien van uw hoofddoel. Een geweldig hulpmiddel in uw geestelijke gezondheid welzijn vooruitgang als je manifestatie en mindfulness kunt gebruiken om te bereiken, te bereiken en te slagen.
 • 1 ONGEDATEERDE PAGINA's: Ons wellness-pad bevat 274 pagina's met secties over: dankbaarheid & bevestiging, doelstelling, dagelijks, wekelijks & maandelijkse weergave gevolgd door gelinieerde notitiepagina's, gestippelde notitiepagina's en ongedateerde pagina's. Perfect als mindfulness-cadeau voor vrienden of familie mannen en vrouwen, om hen te helpen dingen gedaan te krijgen.
 • ⭐ HOGE KWALITEIT EN STIJLVOLLE ONTWERP: Onze A5-softback-planners 2020/2021 zijn gemaakt van diervriendelijk PU-leer De planners bevatten 274 pagina's gemaakt van hoogwaardig 120gsm dik ivoorpapier. Het heeft 2 lintverdelers en een uitbreidbaar binnenvak om losse documenten op te bergen.
 • ▲ OVER MAL PAPER: Onze missie is eenvoudig. Focus op het maken van producten die u duidelijkheid geven over wat u wilt bereiken, met een duidelijk pad om daar te komen. Allemaal terwijl je een positieve mindset promoot om je dagelijkse activiteiten over te zetten.
Bestseller Nr. 20

POPRUN Agenda 2024 A6 Zakagenda,Planner 2024 Weekkalender 15,5 x 10,5 cm Met Dik Papier 100 g/m², Hardcover, Binnenzak, Afsprakenkalender Met Veel Extra's - Lichtroze

 • 【📆 POCKET CALENDAR 2024】Onze 4'' x 6,25'' Pocket Planner beslaat 12 maanden (jan 2024 - dec 2024). Met 2 verticale pagina's per week en tijdvensters per uur van 7 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds.
 • 【💡 PERFECT SIZE 】Onze Purse Calendar heeft een compact, duurzaam en lichtgewicht ontwerp dat gemakkelijk in tassen, portemonnees of zakken past. De stevige en zachte hardcover van PU leer biedt superieure bescherming voor je plannen en notities.
 • 【📝BONUS FEATURES 】Afscheurbare hoeken, 2 bladwijzerlinten om belangrijke pagina's te markeren en een elastische sluiting zorgt ervoor dat je planner goed gesloten blijft. Bovendien biedt de uitvouwbare zak de perfecte ruimte om notities, foto's en documenten in op te bergen.
 • 【👍EXTRA PAGINA'S】 Ervaar een overvloed aan schrijfruimte in de wekelijkse lay-out van onze Pocket Planner, met jaarkalenderpagina's + 2024-2025 Jaaroverzicht + Week-to-View + Internationale feestdagen + Expense Tracker + Contact Pagina's + Gestippelde Notitie Pagina's, en een Verwijderbare Pennenlus om je te voorzien van voldoende schrijfruimte.
 • 【♻GROEN】: Het papier dat we gebruiken komt uit duurzame en koolstofneutrale bossen en voldoet aan de milieunormen. Wij nemen actief verantwoordelijkheid voor milieubescherming en zetten ons in voor het bevorderen van duurzame ontwikkeling en het beperken van schade aan natuurlijke hulpbronnen.

Planner is een essentieel hulpmiddel voor elk bedrijf. Het helpt je om je werk te organiseren, een tijdlijn voor de toekomst te geven en je te concentreren op wat belangrijk is.

Er zijn veel soorten planners op de markt, dus het kiezen van de beste planner kan moeilijk zijn.

Om u te helpen de beste planner voor uzelf te vinden, hebben we een lijst samengesteld met enkele van de meest populaire planners die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn:

 • Drukke Planner
 • Sticky Planner
 • Big Day Planners
 • Persoonlijke Planner
 • Weekplanners

Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een planner?

Om een planner te kiezen, zijn er een aantal factoren waar u rekening mee moet houden.

De eerste factor is de grootte van de planner. De grootte van de planner kan worden onderverdeeld in drie maten: small, medium en large. Het is belangrijk dat u een maat kiest die bij uw behoeften past.

De tweede factor is de lay-out van de planner. De lay-out kan worden onderverdeeld in twee lay-outs: horizontaal en verticaal. De horizontale lay-out heeft pagina’s die in een rij van links naar rechts zijn opgemaakt, terwijl de verticale lay-out pagina’s heeft die van boven naar beneden in kolommen zijn opgemaakt. U moet een lay-out kiezen die het beste bij uw behoeften en voorkeuren past.

De derde factor is of het al dan niet met een afsprakenboek wordt geleverd, aangezien dit van invloed is op hoe vaak u het moet bijvullen met inkt. De vierde factor is of het wordt geleverd met een pennenhouder om je pennen op orde te houden. De laatste factor is hoeveel kleuren de inkt binnenkomt en of de kleuren duidelijk en gemakkelijk te lezen zijn.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een planner?

Een planner is een tool die gebruikt wordt om verschillende taken en afspraken bij te houden. Het kan worden gebruikt om doelen te stellen, de voortgang bij te houden en de tijd te organiseren.

De voordelen van het gebruik van een planner zijn:

 • Doelen stellen
 • Voortgang bijhouden
 • Tijd organiseren
 • Taken beheren

Hoeveel tijd moet ik besteden aan mijn planner?

Een planner is een zeer belangrijk hulpmiddel in de zakenwereld. Het kan je helpen je gedachten te ordenen en het kan je ook helpen om op het goede spoor te blijven met je doelen.

Het is belangrijk om te onthouden dat timemanagement een integraal onderdeel is van succesvol zijn. Als je niet de tijd neemt om dingen te plannen, dan verspil je je tijd.

Een planner kan een geweldige manier zijn om alle dingen te organiseren die in een dag of week gedaan moeten worden. U hoeft er alleen maar een te vinden die voor u werkt en deze consequent te gebruiken.

Wanneer moet ik mijn planner updaten?

De beste tijd om uw planner bij te werken, is wanneer er een groot evenement op komst is. Als u bijvoorbeeld aan een nieuwe baan begint, kunt u het beste uw planner bijwerken met de informatie en deadlines van het nieuwe bedrijf.

Als u zich voorbereidt op uw jaarlijkse beoordeling, is dit ook een goed moment om uw planner bij te werken met de doelen die u wilt bereiken.

Heb ik een fysieke of digitale planner nodig?

Een fysieke planner is een goede manier om je dagelijkse taken en afspraken bij te houden. Het is tastbaarder en persoonlijker, het is makkelijk mee te nemen en het geeft meer voldoening. Het nadeel van een fysieke planner is echter dat het moeilijk kan zijn om onderweg al je aantekeningen bij te houden.

Een digitale planner biedt een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot uw planning, waar u ook bent. U kunt al uw aantekeningen op één plek bewaren en vanaf elk apparaat met internetverbinding toegang hebben. Het enige nadeel van digitale planners is dat ze niet zo aanpasbaar kunnen zijn als fysieke planners.