Beste planners van 2022 (TOP20)

De 20 beste planners beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
A5 Agenda 2022 2023 Misty Gray - Dagagenda 12 Maanden 2022 2023 - 1 Dag Per Pagina - Dagboek
 • ✒️ Waan je in de wolken en schrijf je dromen neer en esta bonita agenda escolar 2022-2023. Elke dag een nieuwe pagina met veel ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën.
 • ✒️ Terug naar school of terug naar het werk met uw 2022-2023 planner Of hij nu voor de klas staat of achter de kerkbanken, hij is ideaal om tijdens de zomervakantie mee aan de slag te gaan. Deze planner bestrijkt augustus 2022 tot juli 2023. Schrijf al je afspraken en deadlines op, maar ook je doelen en dromen, en maak to-do-lijstjes voor school, studie, werk en privéleven.
 • ✒️ Dankzij het praktische formaat van 14,8 x 21 cm kunt u hem altijd bij u dragen en alles veilig opbergen met de elastische band en het praktische vakje aan de achterkant. De wire-o binding en hardcover van hoge kwaliteit met krasbestendige behandeling. Het is ook FSC-gecertificeerd en wordt verzonden in biologisch afbreekbare zakken om ervoor te zorgen dat het in goede staat aankomt.
 • ✒️ Vergeet niets met de maandplanner, tijdschema, activiteitenplanner, vakantie en kalender 2022-2023. De leuke extra's zijn de personalisatie van de schoolagenda met de 2 stickervellen, de geperforeerde bladwijzer, de 4 vellen voor klasroosters, de 2 vellen voor reisplanning, de vakantie-informatie en de 6 bladzijden met notitiepunten op de achterkant. Bereik al uw doelen en verhoog uw productiviteit met deze Schoolagenda 2022 en 2023!
 • ✒️ Kwaliteit en design zijn onze kenmerken. Specialisten in briefpapier, merchandising en signalisatie met de meest actuele licenties op de markt, aarzel niet en bemachtig onze Erik Group 2022 2023 schoolkalender.
Bestseller Nr. 2
Magnetische Weekplanner Whiteboard Koelkast - Weekmenu Planner - Famillieplanner - Organiseer en voorkom zo stress in je leven
 • MULTIFUNCTIONEEL & FLEXIBEL - Er zijn zo veel toepassingen voor je volledig aanpasbaar, magnetisch whiteboard voor je koelkast, dat je kan ophangen aan elk metalen oppervlak. Met een weekplanner, familieplanner, bedrijfsmanager, wekelijkse maaltijdplanner, werkrooster, beloningstabel, klusjeskaart… zal je de meest georganiseerde moeder, vader, leraar, student, verzorger … zijn. LET OP: dit is een dun flexibel bord met een magnetische rug die zich vasthecht aan elk metalen oppervlak.
 • MET KLEURCODE - Je A3+ (43cm x 33cm) whiteboardplanner wordt geleverd met een sleutel en 4 gekleurde uitwisbare markers die je helpen snel te bepalen wie verantwoordelijk is voor de taak, het type taak (bijv. maaltijd, bedrijf, baby, schema) of het niveau van de prioriteit. LET OP: de pennen en gummen bevatten magneten die aan een metalen oppervlak plakken, ze hangen niet aan de planner vast.
 • EENVOUDIG TE KUISEN- De whiteboard weekplanner heeft 4 lagen inclusief onze eigen nanomaterialen toplaag die moeiteloos schoonmaakt met behulp van de bijgeleverde wisser. Geen vlekken of wazen tot 6 maanden na het schrijven.
 • KRIJG EEN GOED GEVOEL! Jouw nieuwe magnetische whiteboard voor je koelkast heeft vakjes om je voltooide taken aan te vinken, waardoor je een gevoel van voldoening krijgt en een golf van dopamine (de "feel good" neurotransmitter).
 • VERMINDER NU DE STRESS IN JE LEVEN! Stress komt niet voort uit het te veel te doen hebben, maar uit het proberen bij te houden. Uw nieuwe whiteboard met weekplanner verlicht die stress met zijn maximale schrijfruimte: er is genoeg ruimte voor wel 15 items per dag!
Bestseller Nr. 3
Productiviteitsplanner Alex Ikonn
 • Productafmetingen: de productiviteitsplanner is gebaseerd op de historische productieprincipes, ondersteunt alle onderzoeksonderdelen en verhoogt de productiviteit.
 • Leer focussen en stel niet langer dingen uit: raak niet langer afgeleid dankzij de productiviteitsplanner, die gebaseerd is op het eenvoudige Pomodoro-werksysteem.
 • Word dagelijks productiever: beoordeel je productiviteit aan het einde van iedere dag en werk dag na dag effectiever.
 • Wekelijkse planning/wekelijks overzicht: volg je wekelijkse doelen op en beoordeel de gebeurtenissen van iedere week. De pagina‘s zijn niet gedateerd, zo verspil je geen plaats zoals bij de meeste planners.
 • Verwen jezelf en je portemonnee met dit product: deze productiviteitsplanner is gegarandeerd goed voor je werk en je portemonnee. - -
Bestseller Nr. 4
Law of Attraction Life & Goal Planner - Undated Deluxe Day Planner - Personal Gratis Journal, Week Success Planner, Vision Board & Organizer + Planner Stickers
 • 🏆 Dit is een luxe dagplanner en gratis dagboek. Laat je zien hoe je de best mogelijke versie van jezelf kunt krijgen op een mentaal, fysiek en interpersoonlijk niveau. Het is de enige diary van zijn kind, en het ontwerp is gebaseerd op toonaangevende wetenschappelijke studies die bewezen zijn om de productiviteit en geluk te vergroten! Het heeft een uitklapbaar visiebord om gericht te blijven, ochtend- en avondstroomvragen, mindmappen, reflecterende pagina's, hit trackers, achterzak en nog veel meer dan een andere planner
 • 🏆 Verbeter je productiviteit en geluk door 300% - Help je veel meer productief door te leren hoe je alleen op je topprioriteiten kunt concentreren en de rest van de rest te leveren. Zo kun je meer bereiken en meer vrije tijd, geluk voor jezelf. De perfecte dagelijkse productiviteit en tijdmanagement planner. Deze dagplanner bevat to-do-lijsten, Feel-Good List & Gratitude Journal - De weekly/maandelijkse feel-goede lijst zal je niet helpen om jezelf te vergeten en jezelf eerste te zetten.
 • 🏆 Begrijp je goals en verbeter time management – leer hoe je Big Goals kunt instellen en je tijd verbeteren – volg dezelfde methoden miljoenen en goedkopere aires rond de wereld volg je goals en realiseren. Je zult versteld staan van de resultaten als je de 8 stappen in deze planner volgt. Vind je leven purpose en lief je passie - Ontdek wat je echt wilt in je leven, volg je passie en doel zal je meer plezier geven dan je ooit verbeelding.
 • 🏆 Gegarandeerd – dit planningssysteem is ontworpen voor duizenden anderen, en het zal voor jou werken als je niet een 30 dagen geld terug garantie hebt. Als u binnen 30 dagen geen resultaten ziet, retourneer uw product voor een terugbetaling. De planner heeft 235 pagina's van geweldig, 90 dagelijkse planningspagina's, 6 maanden overzicht. 100% milieuvriendelijk en veganistisch: We gebruiken Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerd papier. FSC-papier beschermt tegen schade door zeldzame oudgroei, voorkomt verlies van natuurlijke bosbouw.
 • 🏆 Luxe + topkwaliteit: mooi roségoud, duurzame A5 hardcover gemaakt van diervriendelijk PU-leer met kunstwerk en versieringen. Ideaal voor zowel vrouwen als mannen, perfect voor hobbyisten, professionals, studenten en iedereen die een dosis heeft verbranden om dromen in werkelijkheid te worden! GRATIS VIDEO MINI-COURSE: U leert 10 minuten 's ochtends routine gebruikt door de meest succesvolle mensen tot 10 vouwen uw productiviteit, focus, geluk en passie! Je wilt gevorderde doelen en fixatieprocedure!
Bestseller Nr. 5
A5-zakagenda 18 maanden 2022/2023, juli 22 - december 23 wekelijkse kalender softcover afspraken, notitieboek als planner organizer met leeslint pennenhouder vele extra's (zwart)
 • Overzicht: deze zakkalender loopt van juli 2022 tot december 2023 en dekt in totaal 18 maanden. Een week per dubbele pagina om het totale overzicht te behouden.
 • Goed afgewerkt: met een flexibele softcover en dik papier van 100 g/m² is de agenda mooi en duurzaam en biedt voldoende ruimte voor gedetailleerde planningen.
 • Praktisch: de weekkalender beschikt over een pennenlus, een leeslint, een elastieksluiting, afgeronde hoeken, een register, een metalen label en een enveloptas om te vullen.
 • Tijdschema - deze 18 maanden dagkalender heeft in totaal 100 pagina's. Het wordt geleverd met weekplanner, maandkalender, notities en vele extra's. Het helpt je om je tijd in detail te plannen.
 • Gebruik: deze A5 zakkalender meet 20,7 x 14,5 x 2,1 cm en kan worden gedragen. Ideaal voor gebruik in scholen, kantoren en thuis.
Bestseller Nr. 6
Academische Planner Jaarlijkse Maandelijkse Wekelijkse Dagelijkse Grote Kalenderorganisator door Bright Day Spiral Bound Gedateerde Agenda Flexibele Cover Notebook, juni 2022 - juli 2023, 8.25 x 6.25, Zwarte Bloemen
 • Blijf georganiseerd: juni 2022 - juli 2023 - Back to School, 14 maanden academische planner bevat jaarlijke, maandelijkse en wekelijkse pagina's met voldoende schrijfruimte voor alle verlovingen en afspraken.
 • Praktische kenmerken: Het dagboek van 8,25 x 6,25 inch bevat een contactpagina, notities sectie, 2022 en 2023 jaarlijkse referentiekalenders, een volledige lijst van 2022 en 2023 feestdagen, een klasschema, gewoonte tracker, notities sectie, Verenigde Staten kaart, unit conversietabel en een vak in de achterkant. Met de platte wire-o binding en zoveel ontwerpen om uit te kiezen, zult u genieten van uw Bright Day Planner.
 • Productiviteit: uw dagelijkse wordt efficiënter bij het gebruik van dit goed geplande notitieblok voor te doen. Vergeet ook niet om op te schrijven waar je dankbaar voor bent, een beetje dagelijkse inspiratie gaat een lange weg. Volg uw maaltijden in uw dagplanner om u te helpen uw maaltijden te plannen en doelen te bereiken.
 • ONTWERPEN: Deze academische planner is de perfecte maat voor rugzakken en portemonnees. Krijg gemakkelijke toegang tot uw dagelijkse taken bij de hand.
 • Perfect cadeau: Ideaal voor iemand die moeilijk te kopen is, en is een geweldig last-minute cadeau idee voor vrienden, verjaardag, jubileum, studenten, leraren, kinderen of een leuke doordachte verrassing.
Bestseller Nr. 7
POPRUN Agenda 2022 2023 Weekkalender 21,5 x 16,5 Cm - 16 Maanden School Planner 2022-2023 Wekelijks van 22 sep tot 23 dec met - Weekkalender Met Vegan Lederen Omslag - FSC®-gecertificeerd papier - Bruin
 • 16 MAANDEN PLANNER: POPORUN PLANNER kan worden gebruikt tot 16 maanden (van september 2022 tot december 2023). De grote verticale schrijfruimte is geschikt om je dagelijkse afspraken op te schrijven of je dagelijkse leven te organiseren.
 • WEKELIJKSE & MAANDELIJKSE & JAARLIJKSE PLANNING: inclusief het jaarplan voor 2023 en 2024, begint de 30-minuten intervalweergave-weekplanner (7:00 tot 20:00 uur) na elk maandplan.
 • AANGEPASTE ONTWERP: Praktische functies zoals een gevouwen papieren zak, gestippelde notitiepagina's, wachtwoord- en contactpagina's, vakanties en een rubberen band zijn ook opgenomen in deze dagelijkse planner.
 • VLOTTE SCHRIJFERVARING: door gebruik te maken van hoogwaardig 80 g/m² zuurvrij ivoorpapier, is het zijdezacht om op te schrijven en inktbestendig, voor de beste schrijfervaring
 • DUURZAAM & KLIMAATNEUTRAAL (FSC C172241): ons product is gemaakt met materiaal uit goed beheerde, FSC-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen
UitverkoopBestseller Nr. 8
Joejis Wekelijkse Planner Pad Tear Off Sheets 60 Pagina's A4 Organizer 100 GSM Offset Papier Gestanst Gat voor Opknoping Plan Uw Wekelijkse Tijdschema
 • Blijf georganiseerd - Onze stijlvolle weekplanner pad biedt de perfecte oplossing om op de hoogte te blijven van uw wekelijkse kalender schema! Of je het nu op je bureau houdt of als wekelijkse wandplanner hangt, het maakt het leven zeker dat beetje gemakkelijker.
 • Geweldig voor school - Onze wekelijkse planners zijn uitstekend geschikt voor het in kaart brengen van een revisietijdschema of dagelijks huiswerkschema. Als u op zoek bent naar een whiteboard alternatief, is deze schoolplanner een geweldige keuze aan wekelijkse bureauplanner/revisie planner.
 • MEAL PLANNER PAD - Een maaltijd planner notebook is het geweldige hulpmiddel om uw wekelijkse menu te plannen, geld te besparen op boodschappen en voedselverspilling te voorkomen. Gebruik deze dagplanner pad als wekelijkse menuplanner voor u en uw gezin!
 • WEKELIJKSE FAMILIE PLANNER - Combineer uw kinderen tijdschema planner en familie tijdschema planner in één! Houd al uw familieactiviteiten bij met onze handige familiewandplanner, perfect voor drukke gezinnen.
 • 100% tevredenheid - Wij staan achter al onze producten en nemen klanttevredenheid zeer serieus. Als u niet tevreden bent met uw wekelijkse bureauplanner pad, neem dan direct contact met ons op en wij zullen al uw vragen of opmerkingen beantwoorden.
Bestseller Nr. 9
AIEX 24 Stuks Maandelijkse Tabbladen Kalenderstickers, Maandelijkse Tabbladen Zelfklevende Index-Tabbladen voor Planners, Dagboek, Notebook, Agenda's (Roze)
 • 【Inclusief pakket】 U krijgt 2 vellen indextabs, in totaal 24 stuks maandstickers, 2 stuks voor elke maand, voldoende hoeveelheid voor uw dagelijkse vraag.
 • 【Klein formaat】 Elke maandelijkse planner-sticker meet 2,5x2,5 cm groot, het juiste formaat om op tijdschriften, planners, notebooks, enz.
 • 【Duurzaam materiaal】 Onze maandelijkse tabs-stickers zijn gemaakt van hoogwaardig kaartpapier met hot stamping-techniek, bedekt met lagen dunne films, gemakkelijk te beschrijven, kunnen lang meegaan.
 • 【Gemakkelijk te gebruiken】 Elk kalendertabblad is voorgesneden en zelfklevend, verwijder eenvoudig het papier en plak de omslagbare maandkleefstroken aan beide zijden van de pagina of op de meest gladde plaatsen die u leuk vindt, om uw belangrijke gebeurtenissen.
 • 【Brede toepassing】 Deze maandelijkse tabbladen van de planner zijn geschikt voor indexering en markering in notitieboekjes, handleidingen, rapporten, presentaties, bestanden, boeken, dagboek, notitieboekjes, bestanden enzovoort, en worden toegepast op kantoor, studie en andere plaatsen.
Bestseller Nr. 10
POPRUN Agenda 2022 2023 Weekkalender 26,5 x 21,5 cm - 16 Maanden School Planner 2022-2023 Wekelijks van 22 sep tot 23 dec met - Weekkalender Met Vegan Lederen Omslag - FSC®-gecertificeerd papier - Roze
 • 16 MAANDEN PLANNER: POPORUN PLANNER kan worden gebruikt tot 16 maanden (van september 2022 tot december 2023). De grote verticale schrijfruimte is geschikt om je dagelijkse afspraken op te schrijven of je dagelijkse leven te organiseren.
 • WEKELIJKSE & MAANDELIJKSE & JAARLIJKSE PLANNING: inclusief het jaarplan voor 2023 en 2024, begint de 30-minuten intervalweergave-weekplanner (7:00 tot 20:00 uur) na elk maandplan.
 • AANGEPASTE ONTWERP: Praktische functies zoals een gevouwen papieren zak, gestippelde notitiepagina's, wachtwoord- en contactpagina's, vakanties en een rubberen band zijn ook opgenomen in deze dagelijkse planner.
 • VLOTTE SCHRIJFERVARING: door gebruik te maken van hoogwaardig 80 g/m² zuurvrij ivoorpapier, is het zijdezacht om op te schrijven en inktbestendig, voor de beste schrijfervaring
 • DUURZAAM & KLIMAATNEUTRAAL (FSC C172241): ons product is gemaakt met materiaal uit goed beheerde, FSC-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen
Bestseller Nr. 11
Wekelijkse Planner Desktop List Note Pad To Do Lijst met Magneetbevestigingen voor Koelkast (90 Vellen 9 "x 6")
 • Smart Design: Integreren wekelijkse plannerlijst, volgende week memo samen voor dagelijkse zaken. Tot 90 pagina's kunnen zich lange periode planning veroorloven. Voorzien van magneet voor eenvoudige montage. Een kunstwerk dat aan al uw behoeften voldoet voor een prachtig weekarrangement.
 • Eenvoudig te gebruiken: Uw lijst is verdeeld in het dagelijkse To Do List gebied met een Memo gebied, zodat u gemakkelijk kunt noteren op de ideeën die door uw geest gaan.
 • Montage Ready: Backing met een hele stuk sterke magneet, houd uw planner stabiel op koelkast, persoonlijke locker of andere metalen oppervlakken. Dit biedt ook eenvoudig verwijderen van uw behoeften.
 • Premium kwaliteit: gemaakt van verdikt notitiepapier en bedrukt met premium inkt, zorgen voor veiligheidsgebruik en houd uw notitie schoon en duidelijk.
 • Perfect voor: het maken van een planner voor dagelijkse zaken, cultiveer een gezonde levensgewoonte en houd alles op het spoor. Geef het een blik en je zou de algehele vooruitgang van de klusjes kennen. Een perfecte helper voor een meester van de tijd.
Bestseller Nr. 12
The High Performance Planner
 • Planner
 • Language: english
 • Book - the high performance planner
 • Burchard, Brendon (Author)
 • 216 Pages - 11/13/2018 (Publication Date) - Hay House Inc. (Publisher)
Bestseller Nr. 13
Sim Planner Weekly: Monthly & Weekly Planner For Sims 4 Gameplay
 • Yellow Llama Co. (Author)
 • 140 Pages - 02/27/2022 (Publication Date) - Independently published (Publisher)
UitverkoopBestseller Nr. 14
XL Agenda 2022 2023 Misty Gray - Weekagenda 17 Maanden 2022 2023 - Weekplanner 22 23- Weekkalender - Afspraakplanner
 • 📒 Waan je in de wolken en schrijf je dromen in een stijlvol dagboek. Elke week is verdeeld in 2 pagina's met veel ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën.
 • 📒 Planner 2022-2023 Academisch jaar - Deze 17-maanden academische agenda loopt van augustus 2022 tot december 2023 en heeft een week om te bekijken lay-out. Het beschikt over Japanse kunstillustraties aan het begin van elke maand en een maandoverzicht met ruimte voor notities en prioriteiten. Agenda 2023 gemaakt van hoogwaardig materiaal met versterkte wire-o binding.
 • 📒 Dankzij het praktische formaat van 21 x 25 cm kunt u de agenda altijd in uw rugzak of tas meenemen en veilig opbergen dankzij de elastische band en het praktische vakje aan de achterkant. De wire-o spiraalbinding zorgt ervoor dat u de pagina's soepel kunt omslaan en de harde kaften van hoge kwaliteit zijn krasbestendig.
 • 📒 Vergeet niets meer door de maandplanner 2022-2023 bevat 2 pagina's vol met stickers om deze leuke organiser planner aan te passen. Wordt geleverd met een gestanste bladwijzer, een bucketlist, bladen voor notities, reisplanner bladen, 1 blad met planningen, maandelijkse doelen, info over feestdagen en een maandelijkse budget planner
 • 📒 Het bevat 260 gelinieerde pagina's van 120gsm om uitlopen van inkt te voorkomen. De Kokonote Schoolagenda 2022-2023 is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier om milieuvriendelijk te zijn en wordt hij geleverd in een maïszak, een biologisch afbreekbaar materiaal om het gebruik van minder plastiek aan te moedigen.
UitverkoopBestseller Nr. 15
Premium Agenda 2022 2023 Japanese Art Weekagenda 17 Maanden Weekplanner 22 23 Weekkalender Afspraakplanner
 • 🌊 Word helemaal zen met deze Japanse wijsheden en hun prachtige illustraties in deze schoolplanner voor 2022-2023. Elke week is verdeeld in 2 pagina's met veel ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën.
 • 🌊 Planner 2022-2023 Academisch jaar - Deze 17-maanden academische agenda loopt van augustus 2022 tot december 2023 en heeft een week om te bekijken lay-out. Het beschikt over Japanse kunstillustraties aan het begin van elke maand en een maandoverzicht met ruimte voor notities en prioriteiten. Agenda 2023 gemaakt van hoogwaardig materiaal met versterkte wire-o binding.
 • 🌊 Dankzij het praktische formaat van 16,5 x 20 cm kunt u hem altijd bij u dragen en alles veilig opbergen met de elastische band en het praktische vakje aan de achterkant. Dankzij de draadspiraalbinding kunt u de pagina's soepel omslaan. Het heeft harde kaften van hoge kwaliteit met een krasbestendige behandeling en een praktische elastische band voor eenvoudige sluiting.
 • 🌊 Vergeet niets meer door de maandplanner 2022-2023 bevat 2 pagina's vol stickers om deze leuke organiser planner aan te passen. Wordt geleverd met een gestanste bladwijzer, een bucketlist, reisplanner vellen, een kaart van Japan met toeristische bezienswaardigheden, nuttige woorden en Japanse uitdrukkingen, 30 dagen uitdaging, persoonlijke uitdagingen vellen en persoonlijke ontwikkeling, een vel met schema's, feestdagen info een einde van het jaar overzicht en contact vellen. Bereik al je doelen en verhoog je productiviteit met deze schoolagenda 2022 en 2023!
 • 🌊 Het bevat 262 gelinieerde pagina's van 120gsm om uitlopen van inkt te voorkomen. De Kokonote Schoolagenda 2022-2023 is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier om milieuvriendelijk te zijn en wordt hij geleverd in een maïszak, een biologisch afbreekbaar materiaal om het gebruik van minder plastiek aan te moedigen.
Bestseller Nr. 16
Tijdmanagement Handboek, takenlijst, dagplanner, spiraalblok, notitieblok, bruin, kraftcover, dagplanning, notitieboek, 100 pagina's, 50 vellen, 19 x 13 cm (4 stuks)
 • Pakket bevat: Het pakket bevat een 4-pack A5-spiraalblok-dagplanner, het dekmateriaal bestaat uit bruin kraft-omslagblad en het papier bestaat uit hoogwaardig ivoorwit dowlingpapier. Elk notitieboek bevat 50 vellen/100 pagina's, in totaal 200 vellen/400 pagina's voor 4 notitieboeken.
 • Ontwerp met 4 delen: elk planningsboekje bestaat uit vier delen: de velden zijn onder de sectie "tijdschema", het deel "Belangrijke lijst", het deel "takenlijst" en het gedeelte "notitie". Deze tijdmanagement-handleiding kan nuttig zijn op het werk en in het leven om je tijd te plannen.
 • Perfect design: gebruik deze tijdmanagement-handleiding op elk moment, is niet beperkt tot de dag van de week en niet gebonden aan een bepaalde datum. Ook de dagplanner van de tijdmanagement-handleiding biedt voldoende ruimte voor het toevoegen van stickers. Opsommingsteken en symbolen, waarmee je het overzicht houdt.
 • Praktische spiraalblokken: dit notitieboek beschikt over een sterke spiraalvormige zijbinding, is dus een planner die lang meegaat en in een hoek van 180 graden kan liggen om het schrijven eenvoudig en efficiënt te maken. Zo kun je op een notitieboek schrijven dat volledig plat en gelijkmatig is.
 • Uitstekende tijdschema: met de handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) en de agenda kun je hem als dag- of maandplanner gebruiken. Op elke pagina van de dag- of maandplanner kun je de dingen in details verdelen. Blijf op de hoogte en concentreer je op deze tijdschema, lijst afspraken op, doe dagelijkse taken en nog veel meer.
Bestseller Nr. 17
2023 Choose Happy Planner: August 2022-December 2023
 • Sourcebooks (Author)
 • 224 Pages - 06/01/2022 (Publication Date) - Sourcebooks, Inc (Publisher)
Bestseller Nr. 18
BBC Bitesize GCSE Revision Skills and Planner: for home learning, 2022 and 2023 assessments and exams
 • Putwain, David (Author)
 • 80 Pages - 01/23/2019 (Publication Date) - BBC Active (Publisher)
Bestseller Nr. 19
Erik® A4 Weekplanner Star wars The Mandalorian - Bureauplanner met 54 afscheurbare vellen
 • May the force be with you! Elke week een nieuwe afscheurbare pagina met genoeg ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën. Deze planner is voorzien van een officiële Star Wars licentie. Een leuk Mandalorian geschenk voor de echte fans van baby Yoda!
 • Ideaal als familieplanner om activiteiten van heel het gezin in te noteren zoals boodschappenlijstjes en tandarts afspraken. Gebruik hem thuis, op je werk of als schoolplanner. Betrouwbaar en super handig!
 • Deze deskplanner met 54 gemakkelijk afscheurbare A4 vellen van de beste kwaliteit heeft aan de bovenkant een sterke lijmbinding en een stevige basis onderaan. Genoeg om elke week van het jaar te plannen. Vul zelf je datum in.
 • Vergeet niets meer dankzij deze papieren bureauonderlegger met weekoverzicht. Bereik al je doelen en verhoog je productiviteit met deze papieren bureaublok. Ook leuk als cadeau voor de bezige bijtjes!
 • Kwaliteit en design is ons kenmerk! Gespecialiseerd in kantoorartikelen, merchandising en posters met de meest actuele licenties op de markt, aarzel niet en haal onze Erik Group planner in huis!
UitverkoopBestseller Nr. 20
Moleskine Weekplanner 2022, gelimiteerde speciale editie Harry Potter, 12 maanden weekplanner en notitieboek, vaste omslag, formaat Pocket 9 x 14 cm, kleur scharlakenrood, 144 pagina's
 • Start het nieuwe jaar met de weekagenda van 12 maanden, die van januari tot december 2022 reikt, met een hele pagina voor elke week voor een compleet overzicht
 • Deze weekplanner maakt een compleet weekoverzicht aan de linkerkant mogelijk, waarbij aan de rechterkant ruimte voor notities blijft
 • Deze planner heeft een op kleur afgestemde elastische band, een bijpassend bladwijzerlint, afgeronde hoeken en een "in case of loss" opmerking op de omslag. ivoorwit zuurvrij papier, 70 g/m131
 • Elke agenda wordt geleverd met 295 kleurrijke stickers voor de personalisatie van uw weekkalender: 1 vel met letterstickers en 2 vellen met afbeeldingen stickers
 • De set bevat een weekplanner van 12 maanden met vaste omslag, verkrijgbaar in het formaat Pocket 9 x 14 cm, 144 pagina's, scharlakenrood

Planner is een essentieel hulpmiddel voor elk bedrijf. Het helpt je om je werk te organiseren, een tijdlijn voor de toekomst te geven en je te concentreren op wat belangrijk is.

Er zijn veel soorten planners op de markt, dus het kiezen van de beste planner kan moeilijk zijn.

Om u te helpen de beste planner voor uzelf te vinden, hebben we een lijst samengesteld met enkele van de meest populaire planners die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn:

 • Drukke Planner
 • Sticky Planner
 • Big Day Planners
 • Persoonlijke Planner
 • Weekplanners

Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een planner?

Om een planner te kiezen, zijn er een aantal factoren waar u rekening mee moet houden.

De eerste factor is de grootte van de planner. De grootte van de planner kan worden onderverdeeld in drie maten: small, medium en large. Het is belangrijk dat u een maat kiest die bij uw behoeften past.

De tweede factor is de lay-out van de planner. De lay-out kan worden onderverdeeld in twee lay-outs: horizontaal en verticaal. De horizontale lay-out heeft pagina’s die in een rij van links naar rechts zijn opgemaakt, terwijl de verticale lay-out pagina’s heeft die van boven naar beneden in kolommen zijn opgemaakt. U moet een lay-out kiezen die het beste bij uw behoeften en voorkeuren past.

De derde factor is of het al dan niet met een afsprakenboek wordt geleverd, aangezien dit van invloed is op hoe vaak u het moet bijvullen met inkt. De vierde factor is of het wordt geleverd met een pennenhouder om je pennen op orde te houden. De laatste factor is hoeveel kleuren de inkt binnenkomt en of de kleuren duidelijk en gemakkelijk te lezen zijn.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een planner?

Een planner is een tool die gebruikt wordt om verschillende taken en afspraken bij te houden. Het kan worden gebruikt om doelen te stellen, de voortgang bij te houden en de tijd te organiseren.

De voordelen van het gebruik van een planner zijn:

 • Doelen stellen
 • Voortgang bijhouden
 • Tijd organiseren
 • Taken beheren

Hoeveel tijd moet ik besteden aan mijn planner?

Een planner is een zeer belangrijk hulpmiddel in de zakenwereld. Het kan je helpen je gedachten te ordenen en het kan je ook helpen om op het goede spoor te blijven met je doelen.

Het is belangrijk om te onthouden dat timemanagement een integraal onderdeel is van succesvol zijn. Als je niet de tijd neemt om dingen te plannen, dan verspil je je tijd.

Een planner kan een geweldige manier zijn om alle dingen te organiseren die in een dag of week gedaan moeten worden. U hoeft er alleen maar een te vinden die voor u werkt en deze consequent te gebruiken.

Wanneer moet ik mijn planner updaten?

De beste tijd om uw planner bij te werken, is wanneer er een groot evenement op komst is. Als u bijvoorbeeld aan een nieuwe baan begint, kunt u het beste uw planner bijwerken met de informatie en deadlines van het nieuwe bedrijf.

Als u zich voorbereidt op uw jaarlijkse beoordeling, is dit ook een goed moment om uw planner bij te werken met de doelen die u wilt bereiken.

Heb ik een fysieke of digitale planner nodig?

Een fysieke planner is een goede manier om je dagelijkse taken en afspraken bij te houden. Het is tastbaarder en persoonlijker, het is makkelijk mee te nemen en het geeft meer voldoening. Het nadeel van een fysieke planner is echter dat het moeilijk kan zijn om onderweg al je aantekeningen bij te houden.

Een digitale planner biedt een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot uw planning, waar u ook bent. U kunt al uw aantekeningen op één plek bewaren en vanaf elk apparaat met internetverbinding toegang hebben. Het enige nadeel van digitale planners is dat ze niet zo aanpasbaar kunnen zijn als fysieke planners.