Beste planner van 2022 (TOP10)

De 10 beste planner beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Magnetische Weekplanner Whiteboard Koelkast - Weekmenu Planner - Famillieplanner - Organiseer en voorkom zo stress in je leven
 • MULTIFUNCTIONEEL & FLEXIBEL - Er zijn zo veel toepassingen voor je volledig aanpasbaar, magnetisch whiteboard voor je koelkast, dat je kan ophangen aan elk metalen oppervlak. Met een weekplanner, familieplanner, bedrijfsmanager, wekelijkse maaltijdplanner, werkrooster, beloningstabel, klusjeskaart… zal je de meest georganiseerde moeder, vader, leraar, student, verzorger … zijn. LET OP: dit is een dun flexibel bord met een magnetische rug die zich vasthecht aan elk metalen oppervlak.
 • MET KLEURCODE - Je A3+ (43cm x 33cm) whiteboardplanner wordt geleverd met een sleutel en 4 gekleurde uitwisbare markers die je helpen snel te bepalen wie verantwoordelijk is voor de taak, het type taak (bijv. maaltijd, bedrijf, baby, schema) of het niveau van de prioriteit. LET OP: de pennen en gummen bevatten magneten die aan een metalen oppervlak plakken, ze hangen niet aan de planner vast.
 • EENVOUDIG TE KUISEN- De whiteboard weekplanner heeft 4 lagen inclusief onze eigen nanomaterialen toplaag die moeiteloos schoonmaakt met behulp van de bijgeleverde wisser. Geen vlekken of wazen tot 6 maanden na het schrijven.
 • KRIJG EEN GOED GEVOEL! Jouw nieuwe magnetische whiteboard voor je koelkast heeft vakjes om je voltooide taken aan te vinken, waardoor je een gevoel van voldoening krijgt en een golf van dopamine (de "feel good" neurotransmitter).
 • VERMINDER NU DE STRESS IN JE LEVEN! Stress komt niet voort uit het te veel te doen hebben, maar uit het proberen bij te houden. Uw nieuwe whiteboard met weekplanner verlicht die stress met zijn maximale schrijfruimte: er is genoeg ruimte voor wel 15 items per dag!
Bestseller Nr. 2
Tijdmanagement spiraalblok, gids, takenlijst, dagplanner, notitieblok, bruin, kraft omslag, dagplanning, notitieboek, 100 pagina's/50 vellen, 19 x 13 cm (4 stuks)
 • Inhoud van de levering: het pakket bevat 5 spiraalblok-dagplanners in A5-formaat.A5-spiraalblok-dagplanner. De omslag bestaat uit kraftpapier en de pagina‘s zijn gemaakt van hoogwaardig ivoorwit Dowling-papier. Elk notitieboek bevat 50 vellen/100 pagina's. De 4 notitieboeken bevatten dus in totaal 200 vellen/400 pagina's.
 • Ontwerp met vier onderdelen: Elke planner bestaat uit vier delen: de sectie "Tijdschema", de sectie "Belangrijke lijst", de sectie "Takenlijst" en de sectie "Notitie". Dit tijdmanagement-spiraalblok kan handig zijn om je tijd in te plannen op het werk en in het leven.
 • Perfect ontwerp: gebruik dit tijdmanagement-spiraalblok op elk moment. Hij is niet beperkt tot bepaalde dagen van de week en niet gebonden aan een bepaalde datum. De dagplanner van het timemanagement-spiraalblok biedt ook voldoende ruimte voor het toevoegen van stickers. Met behulp van opsommingstekens en symbolen behoudt je het overzicht.
 • Praktische spiraalblokken: dit notitieboek heeft een sterke spiraalvormige paginabinding, dus het is een planner die lang meegaat en in een hoek van 180 graden kan liggen zodat het schrijven gemakkelijk en efficiënt is. Zo kun je schrijven op een notitieboek dat volledig vlak en gelijkmatig is.
 • Uitstekende tijdplanner: het timemanagement-spiraalblok en de planner kun je gebruiken als een dagelijkse of maandelijkse planner. Op elke pagina van de dag- of maandplanner kun je bepaalde dingen in details uitsplitsen. Blijf op de hoogte en gefocust met deze planner. Zet je afspraken in een lijst, voltooi dagelijkse taken en meer.
Bestseller Nr. 3
AmazonBasics Daily Planner and Journal Harde omslag, 12 x 21 cm.
 • Blijf in het tijdschema en georganiseerd met dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse kalenders.
 • Inclusief delen voor taken, doelen en beoordelingen voor extra productiviteit
 • Met stevig papier, waarop zonder verloop met een potlood, vulpen of permanente marker kan worden geschreven.
 • Voor een zorgeloze en persoonlijke organisatie.
 • Met een zwarte vaste omslag met elastieksluiting en bladwijzerband.
Bestseller Nr. 4
Kokonote AEKOSVP2203,Premium Agenda 2022 2023 Terracota Shapes - Weekagenda 17 Maanden - Weekplanner 22 23- Weekkalender - Afspraakplanner
 • ⚱ Deze 2023 weekplanner is ideaal als professionele of zakelijke planner. Begin de week met energie. Elke week is verdeeld over 2 pagina's met veel ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën.
 • ⚱ Planner 2022-2023 Academisch jaar - Deze 17-maanden academische agenda loopt van augustus 2022 tot december 2023 en heeft een week om te bekijken lay-out. Het beschikt over Japanse kunstillustraties aan het begin van elke maand en een maandoverzicht met ruimte voor notities en prioriteiten. Agenda 2023 gemaakt van hoogwaardig materiaal met versterkte wire-o binding.
 • ⚱ Dankzij het praktische formaat van 16,5 x 20 cm kunt u hem altijd bij u dragen en alles veilig opbergen met de elastische band en het praktische vakje aan de achterkant. Dankzij de draadspiraalbinding kunt u de pagina's soepel omslaan. Het heeft harde kaften van hoge kwaliteit met een krasbestendige behandeling en een praktische elastische band voor eenvoudige sluiting.
 • ⚱ Vergeet niets meer door de maandplanner 2022-2023 bevat 2 pagina's vol stickers om deze leuke organiser planner aan te passen. Wordt geleverd met een gestanste bladwijzer, reisplanner vellen, projetc planner, verjaardag vellen, 3 vellen met schema's, maandelijkse doelen, herinneringen en 7 vellen voor notities.
 • ⚱ Het bevat 262 gelinieerde pagina's van 120gsm om uitlopen van inkt te voorkomen. De Kokonote Schoolagenda 2022-2023 is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier om milieuvriendelijk te zijn en wordt hij geleverd in een maïszak, een biologisch afbreekbaar materiaal om het gebruik van minder plastiek aan te moedigen.
Bestseller Nr. 5
Premium Agenda 2022 2023 Japanese Art Weekagenda 17 Maanden Weekplanner 22 23 Weekkalender Afspraakplanner
 • 🌊 Word helemaal zen met deze Japanse wijsheden en hun prachtige illustraties in deze schoolplanner voor 2022-2023. Elke week is verdeeld in 2 pagina's met veel ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën.
 • 🌊 Planner 2022-2023 Academisch jaar - Deze 17-maanden academische agenda loopt van augustus 2022 tot december 2023 en heeft een week om te bekijken lay-out. Het beschikt over Japanse kunstillustraties aan het begin van elke maand en een maandoverzicht met ruimte voor notities en prioriteiten. Agenda 2023 gemaakt van hoogwaardig materiaal met versterkte wire-o binding.
 • 🌊 Dankzij het praktische formaat van 16,5 x 20 cm kunt u hem altijd bij u dragen en alles veilig opbergen met de elastische band en het praktische vakje aan de achterkant. Dankzij de draadspiraalbinding kunt u de pagina's soepel omslaan. Het heeft harde kaften van hoge kwaliteit met een krasbestendige behandeling en een praktische elastische band voor eenvoudige sluiting.
 • 🌊 Vergeet niets meer door de maandplanner 2022-2023 bevat 2 pagina's vol stickers om deze leuke organiser planner aan te passen. Wordt geleverd met een gestanste bladwijzer, een bucketlist, reisplanner vellen, een kaart van Japan met toeristische bezienswaardigheden, nuttige woorden en Japanse uitdrukkingen, 30 dagen uitdaging, persoonlijke uitdagingen vellen en persoonlijke ontwikkeling, een vel met schema's, feestdagen info een einde van het jaar overzicht en contact vellen. Bereik al je doelen en verhoog je productiviteit met deze schoolagenda 2022 en 2023!
 • 🌊 Het bevat 262 gelinieerde pagina's van 120gsm om uitlopen van inkt te voorkomen. De Kokonote Schoolagenda 2022-2023 is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier om milieuvriendelijk te zijn en wordt hij geleverd in een maïszak, een biologisch afbreekbaar materiaal om het gebruik van minder plastiek aan te moedigen.
Bestseller Nr. 6
Law of Attraction dagelijkse planner, luxe dagkalender en dankbaarheidsdagboek om productiviteit, geluk en tijdmanagement te verhogen, niet gedateerd, A5 Hardcover + bonusstickers
 • Dit is een luxe levensplanner en dankbaarheidsdagboek die je laat zien hoe je de best mogelijke versie van jezelf kunt worden op mentaal, fysiek en interpersoonlijk niveau. Het is de enige planner in zijn soort en het ontwerp is gebaseerd op toonaangevende wetenschappelijke studies waarvan is bewezen dat ze de productiviteit en het geluk verhogen! Het heeft een opvouwbaar vision board om gefocust te blijven, ochtend- en avondvragen, mindmaps, reflectiepagina's, gewoontetrackers, achterzak en nog veel meer dan welke andere planner dan ook!
 • Verhoog jouw productiviteit en geluk met 300% - Help jezelf veel productiever te worden door te leren hoe jij je alleen op jouw topprioriteiten kunt concentreren en de rest kunt delegeren. Zodat je meer kunt bereiken en meer tijd, geluk voor jezelf kunt creëren. De perfecte dagelijkse planner voor productiviteit en tijdbeheer. Deze weekplanner bevat takenlijsten, feel-goodlijsten en een dankbaarheidsdagboek - De wekelijkse/maandelijkse feel-goodlijst helpt je jezelf niet te vergeten en jezelf op de eerste plaats te zetten.
 • Bereik jouw doelen en verbeter jouw tijdmanagement - Leer hoe je grote doelen kunt stellen en bereik ze door jouw tijdbeheer te verbeteren - Volg dezelfde methoden die miljonairs en miljardairs over de hele wereld volgen om doelen te stellen en deze te bereiken. Je zult versteld staan van het resultaat als je de 8 stappen in deze planner volgt! Vind je levensdoel en leef je passie - Ontdek wat je echt wilt in je leven, het volgen van je passie en doel zal je meer vreugde geven dan je ooit had gedacht.
 • - - De planner heeft 288 pagina's vol geweldigheid, 92 dagelijkse planningspagina's, 6 maandoverzichten. 100% Milieuvriendelijk en vegan: Wij gebruiken Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerd papier. FSC-papier beschermt tegen de oogst van zeldzame oude bossen, voorkomt verlies van natuurlijke bosbedekking.
 • Luxe en topkwaliteit: Mooie rosé gouden duurzame, A5 harde hoes gemaakt van diervriendelijk pu leer met artwork & affirmaties. Ideaal voor zowel vrouwen als mannen, perfect voor ondernemers, professionals, studenten en iedereen die een brandend verlangen heeft om dromen waar te maken! Gratis mini-videocursus: Je leert een ochtendroutine van 10 minuten die door de meest succesvolle mensen wordt gebruikt om je productiviteit, focus, geluk en passie te vertienvoudigen! Je leert doelen stellen en uitstelgedrag oplossen!
Bestseller Nr. 7
Notitieblok met 90 vellen, dagelijkse planner (inclusief wat dagelijks belangrijk is, to-dolijst, ruimte voor notities, maaltijdplan, dagelijks schema, herinnering water drinken en evaluatie)
 • Stijlvolle dagelijkse planner voor allerlei doeleinden, combinatie van wat dagelijks belangrijk is, to-dolijst, ruimte voor notities, maaltijdplan, dagelijks schema, bijhouden van gedronken water en evaluatie aan het einde van de dag. Het eenvoudige ontwerp met speciale ruimtes maakt het een perfecte dagelijkse planner.
 • Groot notitieblok van 15,2 x 22,9 cm met meerdere pagina’s. Normaal gesproken heeft een notitieblok van dit formaat circa 60 pagina’s. We hebben het uitgebreid naar 90 pagina's, zodat het je kan helpen om binnen 3 maanden alles goed te hebben georganiseerd.
 • Zeer eenvoudig in gebruik, groot formaat voor al je behoeften. De notitiepagina’s zijn aan de bovenkant gelijmd, net zoals post-its. Je kunt dus een pagina eraf halen en meenemen. Bescheiden ontwerp, elk handige gedeelte bevindt zich in een kolom.
 • Gedetailleerd ontwerp met alles geïntegreerd, voor een perfect tijdschema op één pagina. To-dolijst met selectievakjes, zodat je eenvoudig kunt bijhouden wat is gedaan. Voorgedrukt tijdschema vanaf 06:00 uur. Tot 21:00 uur en meer lijnen voor werktijd.
 • Gemaakt van premium notitiepapier, duurzaam en aangenaam aanvoelend. Een eenvoudig item, waarop je heel handig van alles kunt noteren. Perfect voor het beheren van je tijd.
Bestseller Nr. 8
Productiviteitsplanner Alex Ikonn
 • Productafmetingen: de productiviteitsplanner is gebaseerd op de historische productieprincipes, ondersteunt alle onderzoeksonderdelen en verhoogt de productiviteit.
 • Leer focussen en stel niet langer dingen uit: raak niet langer afgeleid dankzij de productiviteitsplanner, die gebaseerd is op het eenvoudige Pomodoro-werksysteem.
 • Word dagelijks productiever: beoordeel je productiviteit aan het einde van iedere dag en werk dag na dag effectiever.
 • Wekelijkse planning/wekelijks overzicht: volg je wekelijkse doelen op en beoordeel de gebeurtenissen van iedere week. De pagina‘s zijn niet gedateerd, zo verspil je geen plaats zoals bij de meeste planners.
 • Verwen jezelf en je portemonnee met dit product: deze productiviteitsplanner is gegarandeerd goed voor je werk en je portemonnee. - -
Bestseller Nr. 9
Kokonote AEKOSVP2209,Premium Agenda 2022 2023 Seasonal Flowers - Weekagenda 17 Maanden - Weekplanner 22 23- Weekkalender - Afspraakplanner
 • 🍃 Voor echte bloemenliefhebbers is dit de schoolagenda 2022-2023 die u nodig hebt. Pluk elke maand een verse bloem. Elke week is verdeeld in 2 pagina's met veel ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën.
 • 🍃 Planner 2022-2023 Academisch jaar - Deze 17-maanden academische agenda loopt van augustus 2022 tot december 2023 en heeft een week om te bekijken lay-out. Het beschikt over Japanse kunstillustraties aan het begin van elke maand en een maandoverzicht met ruimte voor notities en prioriteiten. Agenda 2023 gemaakt van hoogwaardig materiaal met versterkte wire-o binding.
 • 🍃 Dankzij het praktische formaat van 16,5 x 20 cm kunt u hem altijd bij u dragen en alles veilig opbergen met de elastische band en het praktische vakje aan de achterkant. Dankzij de draadspiraalbinding kunt u de pagina's soepel omslaan. Het heeft harde kaften van hoge kwaliteit met een krasbestendige behandeling en een praktische elastische band voor eenvoudige sluiting.
 • 🍃 Vergeet niets meer door de maandplanner 2022-2023 bevat 2 met stickers gevulde pagina's om deze prachtige organiser planner te personaliseren. Geleverd met een gestanste bladwijzer, een verlanglijstje, reisplannerbladen, 30 dagen uitdaging, persoonlijke uitdaging en persoonlijke ontwikkelingsbladen, een tijdschemablad, maandelijkse doelen en vakantie-informatie, een eindejaarsoverzicht, contactbladen en 1 blad voor notities.
 • 🍃 Het bevat 262 gelinieerde pagina's van 120gsm om uitlopen van inkt te voorkomen. De Kokonote Schoolagenda 2022-2023 is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier om milieuvriendelijk te zijn en wordt hij geleverd in een maïszak, een biologisch afbreekbaar materiaal om het gebruik van minder plastiek aan te moedigen.
Bestseller Nr. 10
Weekly Planner Notebook, Undated A5 Weekelijkse Planner met To-do-lijst voor Doelen en Motivatie en Productiviteit, hardcover 200 pagina's
 • Verbeteren van de productiviteit: ongedateerd, bevat 4 jaarplanner voor 4 pagina's, 12 + 1 maanden kalenderplanning op 26 pagina's (elke maand is 2 pagina's). Wekelijks aantal pagina's: 65 weken op 130 pagina's (elke week is 2 pagina's). Elke maandplanner volgt 4+1 weekplannen. Comfortabeler om je persoonlijke doelen met het wekelijkse schema te stellen en doelstellingen efficiënter te bereiken.
 • Multifunctioneel gebruik: geschikt is voor degenen die zich concentreren op het behoud van de lichaamsvorm, een maalplanner voor degenen die om hun gezondheid geven, een studentenplanner om je kennis stap voor stap te verrijken. Dit is een dagnotitieblok dat aan de behoeften van alle gezinsleden kan voldoen.
 • Premium kwaliteit: de dagplanner is gemaakt van milieuvriendelijk papier. De afwerking houdt de pagina's bij elkaar, zonder uit elkaar te vallen. Biedt een comfortabele en soepele schrijfervaring.
 • Waterdicht en stofdicht: de waterdichte harde afdekking kan je inhoud beschermen tegen beschadiging.
 • Eenvoudig design en draagbaar: [Eenvoudig design & draagbaar] - A5-formaat past eenvoudig in je aktetas en kan overal mee naartoe worden genomen. Houd er rekening mee dat alleen Mayflower Hub de eigenaar is en de andere verkopers zijn gekopieerd.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste planner te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze planner-koopgids samengesteld.

Het beste planner vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste planner voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede planner-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor planner te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van planner erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald planner zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over planner zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de planner kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste planner kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.