Beste persoonlijk alarm van 2023 (TOP15)

Het beste persoonlijke alarm moet er een zijn waar u zich prettig bij voelt. U moet er een kiezen op basis van uw persoonlijke behoeften.

Sommige mensen hebben misschien een hard geluid nodig, terwijl anderen misschien een zacht geluid nodig hebben. Sommigen hebben misschien een apparaat nodig dat gemakkelijk mee te nemen is, terwijl anderen er misschien een willen die gemakkelijk aan de muur of het nachtkastje kan worden bevestigd.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het beste persoonlijke alarm voor uzelf, en dit hangt af van uw voorkeuren en behoeften en van uw budget.

De 15 beste persoonlijk alarm beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

SUNMAY persoonlijk alarm, 5 pakketten 140DB persoonlijk beveiligingsalarm met LED-licht, zelfverdediging noodalarm voor vrouwen, kinderen, ouderen, nachtdiensten

 • Super luid 140 dB: het zakalarm met superluide 140 db, beschermt je bij gevaar of heeft hulp nodig, de sterke sirene heeft een sterke penetratie, die de aandacht ook op lange afstand kan trekken. De alarmtoon is zeer luid, leg hem niet tegen de oren.
 • Modieus en draagbaar design: het kleine en modieuze design met sleutelhanger, zodat het nauwelijks op aanvallers of indringers werd geattendeerd. Het kan aan damestassen, rugzakken, schooltassen, koffers, sleutels, hondenriemen enz. worden bevestigd. Je kunt zelfs het alarm activeren als je in het vliegtuig bent of op vakantie bent.
 • ❤ Eenvoudig te gebruiken: trek de ontspannerpen eruit als er gevaar optreedt, het alarm gaat zeer luid aan. Het helpt je om in noodgevallen hulp te vragen en aanvallers te tegenhouden. Steek de schroef erin, het alarm stopt onmiddellijk.
 • ❤ Noodgevallen led-zaklamp: geïntegreerde led-zaklamp voor een snelle verlichting als je in het donker gaat of sleutelgaten vindt.
 • ❤ Beste cadeaukeuze: set met 5 alarmen in verschillende kleuren, elk afzonderlijk verpakt. Het zakalarm is het meest doordachte cadeau voor ouderen, kinderen, vriendin en geliefde. Wij bieden je 100% geld-terug-garantie en vriendelijke klantenservice.
Bestseller Nr. 2

Persoonlijk alarm voor vrouwen, herbruikbaar politie goedgekeurd 140DB luid alarm met LED-licht, kleine persoonlijke beveiliging alarm zaklamp sleutelhanger voor vrouwen, meisjes, kinderen en ouderen (pak van 3)

 • Echt 140 db luid geluid: het noodalarm kan een luid geluid maken om de aandacht van mensen te trekken, zelfs op afstanden tot 600 voet; de 140 decibel kan aanvallers effectief in gevaar schrikken en mensen zoeken om hulp. Het zal je goede helper zijn als je problemen hebt of hulp nodig hebt.
 • Licht je weg naar veiligheid: de nacht brengt het risico op ongewenste situaties. Een groot deel van je dagen wordt doorgebracht in het donker, dus het dragen van een licht is altijd een helder idee. Ingebouwde in onze sleutelhanger beveiligingsalarm is een mini Led zaklamp om u veilig te houden op een late nacht hondenwandeling of wanneer u uw voordeur laat in de nacht ontgrendelt.
 • Eenvoudig te activeren: trek de pin eruit om het persoonlijke alarm te activeren en zet het opnieuw in om het te stoppen. U kunt de lichtknoppen samen drukken terwijl u in gevaar bent
 • Klein en draagbaar: het veiligheidsalarm is klein en draagbaar. Het kan worden bevestigd op portemonnee, tas, schooltas, rugzak, sleutels, riemlussen, koffers en zelfs uw hondenriem. Het kan ook aan boord van een vliegtuig worden gebracht, echt handig.
 • Geschikt voor alle leeftijden: sleutelhanger alarm is uitgerust met LR44 batterijen voor langere levensduur! Draagbaar persoonlijk alarm maakt gebruik van superieure milieu- en duurzame ABS-kunststof met een modieus ontwerp geschikt voor studenten, joggers, ouderen, kinderen, vrouwen, nachtwerkers, nachtuilen. Het is een perfecte metgezel voor reizen, wandelen, kamperen en uitlaten van de hond.
UitverkoopBestseller Nr. 3

ORIA Persoonlijk alarm, zakalarm, oplaadbaar, 130 dB zelfverdedigingssirene, veiligheidssleutelhanger, led-flitslichtsignaal, schrillalarm, noodalarm voor vrouwen, senioren en kinderen

 • 【Extra luid en helder door zakalarmen】- Trek de pen van de persoonlijke alarmsleutelhanger omhoog, zodat je door een luid 130 dB geluid en knipperend stroboscooplicht wordt waargenomen en vreemden afschrikt of anderen om hulp vraagt.
 • Led-knipperlicht: deze heldere led-zaklamp met geïntegreerd persoonlijk alarm en twee modi. Druk eenmaal op de knop om over te schakelen naar de led-lichtmodus, die in het donker als zaklamp kan worden gebruikt. Druk nogmaals om naar de knipperlichtmodus te schakelen en opnieuw om het uit te schakelen. De persoonlijke alarmknippermodus kan worden gebruikt om hulp te zoeken in de wildernis.
 • Oplaadbaar zelfverdedigingsalarm: dit persoonlijke alarm is oplaadbaar met een USB type C-kabel, er hoeven geen reservebatterijen te worden gekocht, het is milieuvriendelijker, inmiddels is een oplaadcontrolelampje geïntegreerd. Tips: het wordt aanbevolen om het apparaat voor het eerste gebruik volledig op te laden.
 • Slank design en gemakkelijk te dragen: de persoonlijke alarmsleutelhanger is stijlvol, elegant en dankzij de karabijnhaak (meegeleverd) gemakkelijk op te bergen, zodat je hem aan je heuptas of draagtas kunt bevestigen.
 • 【Doordacht cadeau】- Geef je familie en geliefden veiligheid en geborgenheid met onze persoonlijke alarmsleutelhanger voor Moederdag en verschillende feesten. ❤Neem contact met ons op als je problemen hebt met het artikel en onze service. Wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen.
Bestseller Nr. 4

Abree Persoonlijk zakalarm voor vrouwen, alarm met zaklamp, sleutelhanger, paniekalarm, zelfverdediging, sirene voor vrouwen, meisjes en ouderen, 140 dB, 2 stuks

 • ❤ Klein en handig: 2 stuks zakalarm (zwart, paars) met heldere witte led-mini-zaklamp, noodverlichting, het is je grote hulp als je alleen in het donker bent. Geen ingewikkelde montage, zelfs de batterij is al geplaatst. Batterijen zijn gemakkelijk te vervangen.
 • ❤Luid en schreeuw: 140 dB piercing sirene is genoeg om de aandacht te trekken en de aanvaller onzeker te maken. De bel kan 30-40 minuten duren en geleidelijk luid zal je oren niet verwonden.
 • Makkelijk in het gebruik: De bediening is eenvoudig en effectief, je trekt aan de kleine stekker en er klinkt een oorverdovende piep. Eenvoudig te hanteren en in elke jas goed op te bergen vanwege zijn kleine formaat.
 • ❤ Praktisch zakalarm: je kunt het zakalarm door de metalen ring ook heel eenvoudig aan een sleutelhanger doen en je hebt hem dus altijd bij je. Of het nu gaat om hardlopen of in een donkere straat, in de parkeergarage enz. Uitzonderlijk nuttig voor vrouwen, meisjes, studenten, nachtjoggers en nachtarbeiders die alleen onderweg zijn. Potentiële aanvallers afschrikken en de aandacht trekken
 • ❤ Wij streven ernaar om je een hoogwaardig product en de beste koopervaring te bieden, als je niet helemaal tevreden bent, neem dan contact met ons op.
Bestseller Nr. 5

Upgrade persoonlijk alarm voor vrouwen, OQIMAX oplaadbaar persoonlijk veiligheidsalarm sleutelhanger met LED-stroboscooplicht, 130dB luid persoonlijk alarm, SOS-noodalarm voor studenten, kinderen

 • ✔️【Luid 130dB persoonlijk veiligheidsalarm】- Persoonlijk alarm sleutelhanger om je veilig te houden. Als je in de problemen zit of in gevaar bent, trek je gewoon aan de pin om het alarm te activeren. Het zendt tot 130 dB aan super schel geluid en helder stroboscooplicht uit om slechteriken af te schrikken en op tijd hulp te zoeken.
 • ✔️【USB oplaadbare batterij】- In tegenstelling tot andere producten waarbij de batterij vervangen moet worden, maakt OQIMAX persoonlijk alarm gebruik van een oplaadbare batterij, dus maak je geen zorgen dat het apparaat zonder stroom komt te zitten, je laadt het gewoon op met de meegeleverde USB-kabel. Het opladen duurt een half uur, de stand-bytijd kan oplopen tot een jaar, het indicatielampje brandt rood tijdens het opladen en het indicatielampje wordt groen wanneer het apparaat volledig is opgeladen. Duurzaam, praktisch en duurzaam!
 • ✔️【SOS LED Alarm Light】- Ons persoonlijk veiligheidsalarm heeft een heldere LED zaklamp ingebouwd, het heeft twee modi, een is constante heldere modus om je weg te verlichten in donkere gangen of 's nachts, en de andere is burst flash modus om de ogen van de criminelen te prikken en je positie sneller te lokaliseren.
 • ✔️【Fashionable Design and Easy to Use】- OQIMAX persoonlijk alarm is eenvoudig en modieus qua uiterlijk en kan direct worden bevestigd aan tassen, riemen, jassen, sleutelhangers, etc. met de meegeleverde karabijnhaak. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken!
 • ✔️【Bescherming voor iedereen】- De veilige persoonlijke alarmsleutelhanger is gemaakt van stevig ABS-materiaal voor extra duurzaamheid. Het kan helpen om meer mensen in verschillende omgevingen te beschermen, snel de benodigde hulp te krijgen en perfecte zelfbescherming in noodgevallen te bieden voor alle leeftijden, zoals vrouwen, kinderen, senioren, meisjes, studenten en nachtwerkers.
Bestseller Nr. 6

Qoosea Scream Persoonlijk alarm voor noodgevallen, set van 3 stuks, veilig voor kinderen, vrouwen, senioren, studenten, zelfverdediging, beveiligd (paars)

 • Veiligheid komt eerst: 125-140 dB persoonlijk alarm met sleutelketting, mensen kunnen de aandacht trekken, zelfs van ver weg. Het geluid wordt steeds luider
 • ❤️[Mini-led-zaklamp] – het noodalarm kan ook als mini-led-zaklamp voor noodverlichting worden gebruikt
 • Eenvoudig te activeren: trek de pen eruit om het persoonlijke alarm te activeren en plaats hem opnieuw om hem te stoppen. Je kunt de lichttoetsen samen indrukken terwijl je in gevaar bent
 • ❤️[Veel gebruikt] – dit persoonlijke veiligheidsalarm is een noodzaak voor het reizen, wandelen, kamperen en lopen van de hond. Ontworpen voor mensen van alle leeftijden, zoals studenten, kinderveiligheid, politie- en gerechtelijke uitvoeringen, wandelaars, joggers, ouderen, nachtverwarmers, individuele arbeiders
 • Opmerking: als het alarmgeluid stiller wordt of nadat je het 8 maanden lang hebt gebruikt, verwijder dan de schroeven van de achterklep en plaats nieuwe batterijen
Bestseller Nr. 7

Hion Veilig persoonlijk alarm voor vrouwen, oplaadbare 130dB politie goedgekeurd ing touw alarm met LED-zaklamp zelfverdediging sleutelhanger, paniekaanval veiligheidsalarm voor meisje kind oudere student (zwart)

 • 1.Giveing You An Extra Sense of Safety: Wat de aanvaller het meest vreest, is worden blootgesteld aan het publiek. Deze zelfverdediging sleutelhanger is ontworpen om u te helpen om hulp te vragen en een aanvaller bang te maken door 130db alarmgeluid en flitser wanneer u in de problemen bent. Dit geluid is luid en lang genoeg om de aandacht te trekken en elke aanvaller of dief of roofdier af te schrikken. Het geluid hoorbaar tot 150 m afstand, duurt 90 minuten, dus vergeet niet om het te sluiten!
 • 2. Klein & Verborgen & Oplaadbaar & Milieuvriendelijk Paniekalarm: Deze mini veilige persoonlijke alarm politie goedgekeurde sleutelhanger met mooie uitstraling is vermomd als decoratie en het is klein genoeg om niet opgemerkt te worden. Dit persoonlijke aanvalsalarm kan handig zijn om mee te nemen op je rugzak, handtas, sleutels of in je zak en klaar voor gebruik! Het persoonlijke alarm voor vrouwen alleen voor 1 uur opladen door gebruik kabel, die kan staan voor 6 maanden of laatste 90 minuten continu oor-piercing alarm.
 • 3. Met LED-licht en duurzaam en waterdicht: deze goede waterdichte en regenbestendige prestaties (waterdicht niveau: IP44) persoonlijk alarm gemaakt van premium ABS-materiaal, dit touwalarm luidste politie goedgekeurde sleutelhanger heeft een sterke slagvastheid. Deze touwalarm sleutelhanger heeft een ingebouwd LED-licht dat 150 minuten continue verlichting kan bieden, zodat het kan werken als een noodlicht om de loopbrug in het donker te verlichten.
 • 4. Eenvoudig te gebruiken: trek gewoon aan de pin aan de bovenkant of druk twee keer snel op de SOS-knop om het alarm en flitslicht te activeren dat het doordringende geluid laat ontsnappen om een aanvaller te desoriënteren of aanvallers weg te jagen of de aandacht van anderen te trekken tijdens een noodgeval. Anti-ing, anti-diefstal, anti-diefstal. De beste twee in één sleutelhanger zaklamp en paniekalarm voor ouderen, studenten, kinderen, vrouwen, mannen, nacht werknemers en hondenwalker koning.
 • 5. Klant eerst: De delicate verpakking bevat persoonlijke beveiliging alarm x 1, handleiding x 1, usb kabel x 1. We besteden veel aandacht aan klanttevredenheid, dus we bieden 100% geld terug voor ontevreden en 2 jaar garantie. Het is een idee cadeau voor vrouwen, meisjes, ouderen en studenten
UitverkoopBestseller Nr. 8

SINGCALL Tuya Wifi Smart Draadloos Oproepsysteem voor Verzorgers Persoonlijk Alarm Pager Systeem voor Thuispatiënt Senioren Gehandicapten 1 Waterdichte SOS Noodknop 1 Plug-in Ontvanger

 • Ontvanger: 1. Meerdere Muziekmodi. De Ontvanger Heeft 32 Beschikbare Tonen. Verschillende Tonen Kunnen op Verschillende Pagers Worden Ingesteld. 2. De Plug-in Ontvanger Heeft 4 Instelbare Volumeniveaus.
 • 3.Geheugenfunctie: Wanneer de draadloze zorgontvanger wordt ingeschakeld, blijft de toon dezelfde als de laatst ingestelde toon. 4. Veelvoudige Toepassingsscenario's: De pager kan worden toegepast in villa, club, recreatiecentrum, hotel, thuis, kantoorgebouw, vergaderzaal enz.
 • 5.LED licht functie: Wanneer u op de pager van de verzorger drukt, piept de ontvanger een keer en zal LED licht knipperen in elke kleur.
 • Oproepknop voor verzorgers:1. Deze slimme zorgverlener pager is waterdicht. 2.This het WiFi-de apparaat van het noodsituatiealarm kan met de ontvanger en met telefoon worden verbonden om verre duw te realiseren, zorg voor jong en oud thuis op om het even welk ogenblik, overal. Bij gevaar kunnen ouderen op de SOS-zender drukken, waarna het signaal naar de telefoon en de ontvanger wordt gezonden.
 • 3.Stabiele registratie, lange-afstandstransmissie, geen rommelige code. 4. De super grote aantrekkelijke knop maakt het bellen handiger voor patiënten/bejaarden/bewoners/gehandicapten/zieken die thuis hulp zoeken. Je kunt andermans aandacht trekken zonder te schreeuwen. 5. De SOS-oproepknop is gemakkelijk mee te nemen en kan in de zak worden gestopt, om de hals worden gehangen, aan de muur worden geplakt, enz.
Bestseller Nr. 9

OQIMAX Zakalarm, persoonlijk alarm met stroboscoop, led-flitslichtsignaal, 130 dB sirene, USB-oplaadbaar alarm, sleutelhanger, trilalarm voor vrouwen/kinderen/senioren - roze

 • Zelfverdediging persoonlijk alarm: het OQIMAX zakalarm garandeert je veiligheid. Als je bedreigd bent, zal de 130 dB extreem luide en zeer doordringende sireneton effectief aanvallers of dieren afschrikken en de aandacht van voorbijgangers trekken.
 • Eenvoudige bediening: het persoonlijke alarm kan worden geactiveerd door eenvoudig de grendel eruit te trekken of tweemaal op de SOS-knop te drukken. Door de vergrendeling terug te schuiven of lang op de knop te drukken, wordt het alarm weer uitgeschakeld.
 • SOS-ledlamp met alarm: ons persoonlijke veiligheidsalarm heeft een ingebouwde led-zaklamp. Als het alarm wordt geactiveerd, knippert het ledlicht, dat de ogen van criminelen kan steken en mensen kan helpen om je positie sneller te lokaliseren. Ook de continue lichtmodus kan je weg in donkere gangen of 's nachts verlichten.
 • Gemakkelijk te dragen en duurzaam: het zakalarm is uitgerust met een sleutelhanger voor eenvoudig dragen. Het kan worden bevestigd aan portefeuilles, rugzakken, schooltassen, riemlussen, koffers, sleutels, enz. Gemaakt van duurzaam ABS-materiaal. Super duurzaam. Biedt perfecte zelfbescherming voor vrouwen, kinderen, ouderen, meisjes, studenten en nachtploegenwerkers.
 • USB-oplaadbaar: als de batterij van de wekker bijna leeg is, knippert de ledlamp rood om je eraan te herinneren om hem op te laden. Hij is oplaadbaar met een type C-USB-kabel (meegeleverd). Het lampje brandt rood wanneer de batterij is opgeladen en schakelt uit wanneer hij volledig is opgeladen.
Bestseller Nr. 10

BXROIU 2 stks Persoonlijk Alarm Pocket Alarm 140dB Sirene Zelfverdediging Beveiliging Sleutelhanger (Ovaal)

 • [Sirene luid sterk] Trek bij een bedreiging van de persoonlijke veiligheid aan de metalen pin aan de sleutelhanger om het alarm te activeren en criminele activiteiten te beteugelen. (Let op: de signaalbron is 140 dB)
 • [Geweldloze afschrikking] Het zakalarm is niet alleen geschikt voor ouderen en vrouwen, maar kan ook kinderen beschermen. Het eenvoudige gebruiksgemak en de handige sleutelhanger zijn effectief voor geweldloze zelfverdediging en daarmee een echt alternatief voor pepperspray, dat een risico op zelfbeschadiging kan inhouden
 • [LED-zaklamp] Het zakalarm is dankzij de geïntegreerde mini-LED-zaklamp ook in het donker een nuttige metgezel. De krachtige LED-lampjes zijn zeer helder en helpen bij het vinden van het deurslot of de tas. Het kan ook erg handig zijn voor het verlichten van donkere paden.
 • [ABS-materiaal en duurzaamheid] Het duurzame materiaal beschermt bij het vallen. Zelfs als de aanvaller het alarm op de grond gooit, blijft het functioneel en beschermt het je nog steeds met de luide piep om te voorkomen dat de aanvallers je pijn doen.
 • Het zakalarm heeft een breed scala aan toepassingen en is een geweldige beveiligingsoptie voor alle leeftijden. Het is zeer geschikt voor vrouwen, kinderen, ouderen, wandelaars, joggers, trekkers en alleenwerkers."
Bestseller Nr. 11

SINGCALL Tuya Wifi Smart SOS Noodknop Alarm Voor Gehandicapte Verzorger Pager Draadloos Verpleegkundig Alarmsysteem voor Ouderen Patiënt Alarm Zender Knop, Gebruik met Tuya WiFi

 • Waterbestendig.
 • Deze draadloze verzorger-pager kan worden aangesloten op de telefoon om push op afstand te realiseren, zorg voor jong en oud thuis, altijd en overal. Bij gevaar kunnen ouderen op de SOS-zender drukken en wordt het signaal naar de telefoon gestuurd.
 • Stabiele registratie, verzending over lange afstand, geen rommelige code;
 • De verzorger-pager heeft een supergrote aantrekkelijke knop die het bellen gemakkelijker maakt voor patiënten/ouderen/bewoners/gehandicapten/zieken die thuis hulp zoeken. Trek de aandacht van anderen zonder te schreeuwen.
 • De SOS-semafoon voor verzorgers is gemakkelijk te dragen en kan in de zak worden gestoken, om de nek worden gehangen, aan de muur worden geplakt, enz.
Bestseller Nr. 12

DIFCUL Persoonlijk alarm, Persoonlijk alarm voor noodgevallen, paniekalarm sleutelhanger, 130 dB beveiligingsalarm met LED-licht Voor Vrouwen/Ouderen/Kinderen/Meisjes, zwart

 • 【Loude waarschuwing】 Ons innovatieve sleutelhangeralarm produceert een geluid van 130 dB, dat tot 15% luider is dan andere alarmen. Dit geluid is gelijk aan het volume van vuurwerk en is op 100 meter afstand te horen. 130dB doordringende sirene is genoeg om de aandacht te trekken en de aanvaller van streek te maken.
 • 【LED-zaklamp】 Ons paniekalarm wordt geleverd met een krachtig ingebouwd LED-licht om je te helpen zien in het donker. Het is ideaal voor het verlichten van donkere steegjes, schaduwrijke trappen en sleutelgaten wanneer u de voordeur opent.
 • 【Lichtgewicht en draagbaar】 Met dubbel gespontwerp kan het worden bevestigd aan rugzak, schooltas, riemlussen, koffer of sleutelhanger, enz. De trekring zal niet vallen.
 • 【Eenvoudig te activeren】 Ons zelfverdedigingsalarm is moeiteloos te gebruiken, zelfs in stressvolle situaties. Trek gewoon aan de triggerpin en de sirene gaat direct af. Om het alarm te stoppen, steekt u de pin terug in het alarm. De pen is bevestigd aan een trekkoord, waardoor hij gemakkelijk te vinden en te trekken is in geval van nood.
 • 【Goed voor alle leeftijden】Perfecte zelfbescherming in noodgevallen voor studenten, vrouwen, nachtjoggers en nachtwerkers. Ook voor op reis, wandelen, kamperen en wandelen.Ook een cadeau voor vriendinnen.
Bestseller Nr. 13

Vantamo Persoonlijk alarm voor vrouwen - extra luide dubbele luidsprekers, eerst met lage batterijmelding met stroboscooplicht, oplaadbaar - veiligheidsalarm sleutelhanger

 • VERTROUWEN OVER UW VEILIGHEID: Tijdens een avondje uit of hardlopen in het park kan ons zelfverdedigingsalarm je helpen je veiliger te voelen en aanvallers af te schrikken; een van de onmisbare persoonlijke veiligheidsvoorzieningen voor vrouwen
 • LUID & HELDER: De zelfverdedigingssirene is tot 130dB luid; in combinatie met een krachtig knipperlicht kan het een potentiële aanvaller verwarren en de aandacht van voorbijgangers trekken
 • WORD NIET GECAUGHT OFF GUARD: We nemen zelfverdediging voor vrouwen serieus; de batterij-indicator op ons persoonlijke sleutelhangeralarm zorgt ervoor dat u altijd voorbereid bent, één lading gaat tot een jaar mee
 • Voel je veilig in stijl: onze persoonlijke alarmen voor vrouwen zijn perfect voor vrouwen die zich tegelijkertijd veilig en stijlvol willen voelen; kies uit verschillende trendy, veilige alarmkleuren die bij je stijl passen
 • Een onbetaalbaar cadeau: zelfverdedigingsartikelen voor vrouwen zijn een onbetaalbaar cadeau-idee dat gemoedsrust kan brengen aan je dierbaren; onze veiligheidsalarmen zijn een geweldige aanvulling op elke zelfverdedigingskit voor vrouwen
Bestseller Nr. 14

OQIMAX Zakalarm, 130 dB, sirene, letteralarm met ledverlichting, persoonlijke alarmsleutelhanger, zelfverdediging, alarm, USB-oplaadbaar, letteralarm voor vrouwen, kinderen, senioren

 • 【130 dB persoonlijk alarm】Het noodalarm kan een luid geluid genereren om de aandacht te vestigen en je tegen noodgevallen te beschermen, zelfs op een afstand van maximaal 1000 meter.
 • 【Ontwerp met ledlicht】Ons persoonlijke veiligheidsalarm heeft een ingebouwd led-flitslicht, dat je kan helpen om een potentiële aanvaller te verwarren en de aandacht van voorbijgangers te trekken. Het kan ook je weg in donkere gangen of 's nachts verlichten.
 • 【Eenvoudig te bedienen】dit zelfverdedigingsalarm voor iedereen vereist geen opleiding of vaardigheden te bedienen. Door het eenvoudig uittrekken van de grendel wordt het alarm en het SOS-licht geactiveerd om hulp te krijgen.
 • 【Oplaadbaar via USB】Als de batterij van de wekker bijna leeg is, knippert de ledlamp rood om je eraan te herinneren om hem op te laden. Hij is oplaadbaar met een type C-USB-kabel (meegeleverd). Het licht brandt rood wanneer de batterij is opgeladen en schakelt uit wanneer hij volledig is opgeladen.
 • 【Gemakkelijk te dragen en duurzaam】het zakalarm is uitgerust met een sleutelhanger voor eenvoudig dragen. Het kan aan portemonnees, rugzakken, schooltassen, riemlussen, koffers, sleutels, enz. worden bevestigd. Gemaakt van duurzaam ABS-materiaal. Super duurzaam. Biedt perfecte zelfbescherming voor vrouwen, kinderen, ouderen, meisjes, studenten en nachtploegenarbeiders.
Bestseller Nr. 15

Persoonlijk alarm | Pack van 3 | Super-Loud! @ 150dB | Politie goedgekeurd | Super-Long Batterijduur

 • Alarmen spelen een grote rol in noodsituaties | Nu kunt u altijd uw eigen persoonlijke alarm bij u hebben! | Deze stellen u in staat om hulp te roepen wanneer dat nodig is | Perfect voor vrouwen, kinderen, studenten, patiënten, gehandicapten en ouderen
 • "Wachtwoordvoerder" Heerlijk gezegd. : 150dB superhard geluid, dat kan oplopen tot 225m (750ft) en de aandacht van mensen trekt | Blijft 60 minuten rinkelen nadat de pin is uitgetrokken | LED-lampjes om u in het donker te laten zien | 360mAh batterijen (3x groter dan de hele markt) die gemakkelijk meer dan een jaar meegaan
 • 💪: Gemaakt van chemicaliënvrije en niet-giftige materialen, dus geen zorgen! | Elke eenheid wordt streng vooraf getest uit de fabriek om ervoor te zorgen dat uw veiligheid nooit faalt
 • ⭐ Dus: trek gewoon de pin eruit om het alarm in te schakelen en weer in te schakelen om het alarm uit te schakelen | Zo ontworpen dat deze gemakkelijk kunnen worden vermomd als decoratie, maar klein genoeg zijn om discreet te zijn | De sleutelhangerring en het koord maken het gemakkelijk om deze op je tas, handtas, sleutels of zelfs in je tas te dragen. zak
 • ✅ 【 】 Voldoet aan RoHS | REACH-conform | ISO 9001:2015 gecertificeerd

In dit artikel bespreken we het belang van het kiezen van het beste persoonlijke alarm.

Eerst en vooral moet u weten welk type persoonlijk alarm u moet aanschaffen.

Er zijn drie soorten alarmen op de markt verkrijgbaar:

 • Smart Alarm – Deze alarmen zijn verbonden met uw smartphone via Bluetooth of Wi-Fi. Ze kunnen worden ingesteld met een verscheidenheid aan functies, zoals locatietracking, geofencing en meer.
 • Traditioneel alarm – Deze alarmen hebben geen verbinding met een apparaat en zijn in plaats daarvan afhankelijk van geluidssensoren. Dit type is het beste voor mensen die een betaalbare optie willen die niet op een apparaat is aangesloten.
 • Persoonlijke tracker – Dit type tracker heeft GPS-mogelijkheden en is het beste voor mensen die een tracker willen die ook als inbraakalarm kan fungeren en persoonsbeveiligingssysteem.
 • Smartwatch – Dit is een tracker die uw genomen stappen, verbrande calorieën, slaap en zelfs uw hartslag kan volgen. Als u onderweg actiever wilt zijn, kan dit type tracker nuttig voor u zijn.
 • Fitness Tracker – Dit type tracker houdt uw genomen stappen bij en houdt ook bij wat voor soort.

Wat zijn de verschillende soorten persoonlijke alarmen?

Personenalarmering zijn apparaten die een hard geluid en/of knipperlicht afgeven om de gebruiker te waarschuwen voor een noodsituatie. Er zijn veel verschillende soorten persoonlijke alarmen, elk ontworpen voor specifieke situaties.

Er zijn drie hoofdtypen persoonlijke alarmen:

 • Persoonlijk noodalarm
 • Persoonlijk veiligheidsalarm
 • Reisalarmen

Waar moeten we op letten bij het kiezen van een personenalarm?

In de huidige samenleving is het niet ongebruikelijk dat mensen zich zorgen maken over hun veiligheid.

Er zijn veel soorten persoonlijke alarmen op de markt die variëren in prijs, kwaliteit en functies. Het is belangrijk om te begrijpen wat u van uw persoonlijk alarm nodig heeft voordat u er een aanschaft. De beste manier om dit te doen is door rekening te houden met het volgende:

 • Welk type persoonlijk alarm heeft u nodig?
 • Waar ga je het apparaat voor gebruiken?
 • Hoeveel kost het?
 • Hoe lang blijft dat zo?

Hoe belangrijk zijn de functies in een personenalarmering?

Het persoonsalarm is een apparaat dat een hoorbaar signaal afgeeft en de gebruiker waarschuwt voor mogelijk gevaar. Het kan handmatig worden geactiveerd door op de knop te drukken of automatisch door sterke geluiden te voelen. Het alarm heeft ook een optie voor trilmodus en knippermodus.

Er zijn veel soorten persoonlijke alarmen, waaronder die waarbij een smartphone-app wordt gebruikt om informatie over de omgeving te geven, zoals een brandalarm of rookmelder. Sommige persoonlijke alarmen bevatten GPS-trackingfuncties om de gebruiker te helpen lokaliseren in het geval hij verdwaald of gedesoriënteerd raakt.

Veel mensen dragen dagelijks een persoonlijk alarm bij zich en gebruiken ze wanneer ze gevaar lopen te worden aangevallen of gewond. Ze kunnen ook worden gebruikt in andere situaties waar het nodig is om anderen op de hoogte te stellen van gevaar, zoals bij natuurrampen zoals aardbevingen of overstromingen

Met welke factoren moeten we rekening houden bij het vergelijken van personenalarmering?

Het sociaal alarm is een digitaal apparaat dat de gebruiker waarschuwt voor mogelijke bedreigingen. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt en heeft veel voordelen.

Als het gaat om het kiezen van het beste sociale alarm, zijn er veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

Enkele van deze factoren zijn:

 • Hoe lang duurt het voordat het apparaat waarschuwt?
 • Hoeveel batterijduur heeft het?
 • Met wat voor soort sensoren wordt het geleverd?
 • Wat is de nauwkeurigheidsgraad?
 • Ziet het ontwerp er goed uit?

Wat zijn enkele van de belangrijkste kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een persoonlijk alarm?

Als het gaat om persoonlijke alarmen, zijn er een paar functies waarmee u rekening moet houden voordat u er een aanschaft.

Een belangrijk kenmerk om te overwegen is het alarmgeluid. Sommige persoonlijke alarmen hebben vooraf opgenomen geluiden die vervelend kunnen zijn of niet bij uw stijl passen. Anderen hebben een optie om uw eigen aangepaste alarmgeluid te selecteren.

Een ander kenmerk om te overwegen is het bereik van het apparaat en de levensduur van de batterij. U wilt er zeker van zijn dat het apparaat voldoende stroom heeft voor het gebied waar u het gaat gebruiken, en ook dat de batterijduur lang genoeg meegaat, zodat u het niet te vaak hoeft op te laden.

Wat is het verschil tussen een noodmelding en een SOS-noodmelding?

Een noodmelding is een type waarschuwing dat wordt verzonden naar mensen in een specifiek gebied dat mogelijk door een noodgeval wordt getroffen.

Een SOS-noodmelding is een soort waarschuwing die wordt verzonden naar mensen die in gevaar zijn geweest of zich in de directe omgeving van gevaar bevinden.