Beste papierversnipperaar voor thuis van 2023 (TOP10)

De 10 beste papierversnipperaar voor thuis beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Fellowes papierversnipperaar voor thuis Powershred 8Mc shredder voor persoonlijk gebruik, kan 8 vel versnipperen en is voorzien van een Safety Lock

 • Deze micro-cut papierversnipperaar voor incidenteel tot matig thuisgebruik kan tot 8 vel A4-papier versnipperen in 2000 snippers (3x10mm, veiligheidsniveau DIN P-4) , dat is 10 keer meer dan een standaard cross-cut shredder.
 • De 8Mc papierversnipperaar is ontworpen voor het dagelijks en veilig thuisgebruik en kan tot 8 vellen papier (70gsm) per keer versnipperen in 3x10mm micro-cut deeltjes. De papierversnipperaar kan 5 minuten lang non-stop versnipperen voordat het afkoelingsperiode van 30 minuten nodig heeft.
 • De gepatenteerde veiligheidsgrendel voorkomt dat de Fellowes 8Mc papierversnipperaar per ongeluk geactiveerd kan worden - ideale beveiliging voor de thuisomgeving.
 • Door de ruime 14 liter opvangbak is deze papierversnipperaar ideaal voor regelmatig gebruik. Met de kleinere micro-cut stukjes hoeft de opvangbak niet vaak geleegd te worden zoals bij de cross-cut papierversnipperaars.
 • Ontworpen om lang mee te gaan, de 8Mc micro-cut voor thuisgebruik komt met 2 jaar garantie op de machine en 3 jaar garantie op de messen.
Bestseller Nr. 3

Bonsaii C261-C Papierversnipperaar voor 8 vellen, gekruiste papierversnipperaar voor creditcards/paperclips voor kleine kantoren en thuis, papier vernietigen met draagbare handgreep en 16 liter papierbak

 • Papierversnipperaar voor kleine kantoren en thuis: de bonsaii-papierversnipperaar verkleint elke keer 8 vellen. Deze kleine versnipperaar kan 5 minuten lang ononderbroken werken. Deze papierversnipperaar is geschikt voor kleine kantoren en thuis. Het lage geluidsniveau van 70 dB zorgt voor een rustige en gelijkmatige versnipperervaring.
 • Multifunctionele papierversnipperaar met kruissnijder: versnippert niet alleen je documenten in onleesbare stukken, maar ook nietjes, paperclips en creditcards om je gegevens te beschermen. Duurzame en hoogwaardige messen zorgen voor een vlotte en effectieve versnippering. Deze papierversnipperaar is geschikt voor dagelijks gebruik.
 • Gebruiksvriendelijk design: in vergelijking met soortgelijke papierversnipperaars op de markt heeft deze papierversnipperaar voor thuisgebruik een grotere capaciteit en vereist hij geen vaak legen van de container. Het reservoir van 16 liter kan meer dan 250 vellen A4-papier bevatten. Het transparante kijkvenster maakt het eenvoudig om te zien hoe vol het reservoir is en herinnert je eraan om de handgreep op te tillen om hem te legen.
 • Eenvoudige bediening: automatische start en handmatig achteruit om papierstoringen te verhelpen; oververhitting en overbelastingsbeveiliging zorgen voor een duurzame werking en verlengen de levensduur van de shredder. Het veilige systeem zorgt ervoor dat de mesjes van het papier niet meer naleven na het optillen van de machinekop en beschermt je zo tegen letsel.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Fellowes papierversnipperaar Powershred 10M, 10 vel micro-cut shredder voor thuis/thuiskantoor met Safety Lock

 • Voorzien van superieure veiligheid, de 10M micro-cut papierversnipperaar vernietigt elk A4 vel in meer dan 2000 snippers - ideaal voor zeer vertrouwelijke documenten. De shredder versnippert 10 vel tegelijkertijd in microsnippers van 2x12mm (veiligheidsniveau DIN P-5) dat is tot 10 keer meer dan cross-cut papierversnipperaars en het apparaat is krachtig genoeg om creditcards en nietjes te versnipperen.
 • De 10M papierversnipperaar kan 10 vellen A4-papier per keer versnipperen in 2x12 mm micro-cut stukjes en versnippert non-stop gedurende 10 minuten voordat het een afkoelperiode nodig heeft van 20 minuten - perfect voor elk huis or thuiskantoor.
 • De gepatenteerde veiligheidsgrendel voorkomt dat de Fellowes 10M papierversnipperaar per ongeluk geactiveerd kan worden - ideale beveiliging voor de thuisomgeving.
 • Door de ruime 19 liter opvangbak dat minimaal 387 vellen kan opvangen is deze papierversnipperaar ideaal voor regelmatig gebruik. Met de kleinere micro-cut stukjes hoeft de opvangbak niet vaak geleegd te worden zoals bij de cross-cut papierversnipperaars.
 • Door de krachtige micro-cut messen kan de 10M papierversnipperaas niet alleen papier versnipperen tot onleesbare stukken - het kan ook nietjes en creditcards versnipperen.
Bestseller Nr. 5

Fellowes Papierversnipperaar 12 vel voor kantoor - Cross Cut Shredder met Auto Reverse & SafeSense Technologie - Powershred LX85 Papierversnipperaar voor thuis met 19L opvangbak - DIN niveau P4

 • VEILIG VERNIETIGEN - De Fellowes LX85 cross-cut papiervernietiger kan 12 vellen per keer versnipperen tot kleine 4 x 40 mm cross-cut deeltjes (High Security DIN P-4), zodat u er zeker van kunt zijn dat uw vertrouwelijke documenten veilig zijn versnipperd.
 • VOORKOM VASTLOPEN - Om frustratie tijdens het versnipperen te voorkomen, is de LX85 uitgerust met een automatische oplossing voor papierstoringen die de messen stopt en omkeert als papier dreigt vast te lopen.
 • EXTRA VEILIG - Deze Fellowes papiervernietiger is voorzien van gepatenteerde Safesense Technologie. De LX85 stopt met versnipperen wanneer handen de papierinvoer aanraken, waardoor het ideaal is voor het veilig versnipperen van uw documenten in de thuiskantooromgeving.
 • LANGE LOOPTIJD - Deze papierversnipperaar versnippert continu tot 20 minuten voordat hij 30 minuten moet afkoelen, zodat hij voldoet aan de vraag naar grote hoeveelheden papier in het thuiskantoor.
 • DUURZAAM GEBOUWD - Fellowes papiervernietigers zijn gebouwd om lang mee te gaan; de krachtige cross-cut messen versnipperen niet alleen uw documenten in onleesbare stukjes, maar kunnen ook nietjes, paperclips en creditcards versnipperen.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Fellowes papiervernietiger Powershred 6M papierversnipperaar, 6 vel minisnippers voor thuis/thuiskantoor met Safety Lock

 • Voor het veilig versnipperen van documenten, gebruikt u de Fellowes 6M minisnippers papierversnipperaar, de shredder kan tot 6 vel A4-papier per keer (70 gr/m2) versnipperen in snippers van 4x12mm (veiligheidsniveau DIN P-4). De shredder kan niet alleen papier versnipperen maar ook nietjes, paperclips en creditcards.
 • De 6M papierversnipperaar is ontworpen voor dagelijks veilig gebruik in het huis of thuiskantoren. De 6M kan 6 vellen A4-papier (70gsm) versnipperen per keer 4x12mm mini-cut deeltjes en versnippert continu gedurende 5 minuten voordat er afkoelingsperiode van 30 minuten nodig is.
 • De gepatenteerde veiligheidsgrendel voorkomt dat de Fellowes 6M papierversnipperaar voor thuisgebruik per ongeluk geactiveerd kan worden - ideale beveiliging voor de thuisomgeving.
 • Doordat de 13 liter opvangbak minimaal 150 vellen papier kan opvangen is deze papierversnipperaar ideaal voor regelmatig gebruik. Met de kleinere micro-cut stukjes hoeft de opvangbak niet vaak geleegd te worden zoals bij de cross-cut papierversnipperaars.
 • Om de levensduur van de papierversnipperaar te maximaliseren en de prestatie hoog te houden, is het aangeraden om te investeren in Fellowes papierversnipperaarolie, die bijgevuld dient te worden elke keer dat de opvangbak geleegd moet wordt.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Fellowes Powershred LX41 8 vel cross-cut papierversnipperaar met veiligheidsslot voor thuis en kantoor - 17 liter opvangbak - beveiligingsniveau P4

 • VEILIG VERSNIPPEREN: De LX41 papiervernietiger kan negen vellen per keer versnipperen tot minisnippers van 4 x 12 mm (DIN P-4), zodat u er zeker van kunt zijn dat uw vertrouwelijke documenten veilig zijn versnipperd.
 • EXTRA VEILIG: In de vergrendelstand voorkomt het gepatenteerde veiligheidsslot dat uw Fellowes LX41 papiervernietiger per ongeluk geactiveerd wordt, ideale beveiliging voor thuis.
 • NON-STOP VERSNIPPEREN: De LX41 papiervernietiger zal tot vijf minuten non-stop versnipperen voordat een afkoelperiode van 30 minuten nodig is, en voldoet zo aan de vraag voor incidenteel gebruik in het thuiskantoor.
 • DUURZAAM: Fellowes shredders zijn gebouwd om lang mee te gaan, de krachtige messen van de papierversnipperaar zullen niet alleen uw documenten in onleesbare stukken versnipperen, maar het kan ook nietjes, paperclips en creditcards versnipperen!
 • EENVOUDIG LEGEN: Voor het verwijderen van papierafval, beschikt de LX41 papiervernietiger over een handige en ruime 17 liter opvangbak met een afneembare deksel.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Fellowes 4406001 Papiervernietiger Powershred LX50, 9 vellen 4 x 37 mm Cross-Cut P4, voor thuis en thuis, met kinderbeveiliging (veiligheidsslot) en 17 liter prullenbak, zwart

 • Ervaar de nieuwe generatie Home Office papierversnipperaar met aantrekkelijk design, hoge gegevensbeschermingsniveau P4 en betrouwbare prestaties
 • Zeer hoge gegevensbeveiliging voor je privégegevens en gebruik in thuiskantoor: de LX50 papierversnipperaar vermalt tot 9 vellen tegelijkertijd in kleine 4 x 37 mm kruisgesneden deeltjes (veiligheidsniveau P-4)
 • Naast papier vernietigt deze thuiskantoorshredder ook nietjes, paperclips en creditcards betrouwbaar
 • De ruime prullenmand van 17 liter met afneembare behuizing is zonder afvalzakken te gebruiken en heeft een inhoud van ca. 220 vellen versnipperd A4-papier
 • Deze Fellowes Powershred papierversnipperaar wordt aanbevolen voor persoonlijk gebruik thuis of thuiskantoor
Bestseller Nr. 9

Rexel Optimum Autofeed+ Automatische Micro Papierversnipperaar, Doorvoercapaciteit Van 150 Vellen, Veiligheidsniveau P-5, Voor Voor Thuis/Thuiskantoor, Uitschuifbare Opvangbak Van 44 Liter, 2020150M

 • Papierversnipperaar voor het veilig vernietigen van vertrouwelijke documenten met automatische invoerfunctie voor maximaal 150 vellen en maximaal 6 vellen bij handmatige invoer, eenvoudig te legen opvangbak van 44 liter
 • Geschikt voor papier tot A4-formaat, vernietigt creditcards, nietjes en paperclips en beschikt over anti-vastlooptechnologie om papierstoringen te voorkomen
 • De 150M heeft een doorlooptijd van 30 minuten met koelventilator, aanraakbediening & infrarood sensor wanneer de opvangbak vol is. Moet regelmatig geolied worden met Rexel olievellen. 2 jaar garantie en 2 jaar garantie op de messen
 • Papier vernietigen ondersteunt naleving van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), automatische papierversnipperaars zijn efficiënter, wat 98% tijd bespaart in vergelijking met handmatig vernietigen
 • Inhoud: 1 x Rexel Optimum Autofeed Micro Papierversnipperaar, capaciteit opvangbak: 44 liter, afmetingen (B x H x D) 365 x 618 x 430mm, 2020150M
Bestseller Nr. 10

Fellowes Papierversnipperaar, 8 vellen, papierversnipperaar voor thuis en thuiskantoor, Powershred M-8C, versnipperaar met 15 liter prullenbak, verwerkt creditcards, nietjes, paperclips

 • De M-8C is de perfecte versnipperaar voor gegevensbescherming thuis, want hij snijdt tot 8 vellen tegelijkertijd in 4 x 37 mm deeltjes, wat overeenkomt met het hoge veiligheidsniveau P-4
 • Deze persoonlijke Cross-Cut papiervernietiger kan tot 5 minuten aan één stuk worden gebruikt, voordat hij automatisch in een afkoelmodus van 30 minuten wordt gezet
 • De gepatenteerde veiligheidsslot van de M-8C werkt als een kinderbeveiliging en voorkomt een ongewenste activering van de shredder
 • Voor de verwijdering van je versnipperingsafval beschikt de M-8C over een ruime prullenbak van 15 liter met praktisch afneembaar opzetstuk
 • De papierversnipperaar verwerkt ook creditcards, paperclips en nietjes probleemloos en zorgt ervoor dat vertrouwelijke documenten niet meer leesbaar zijn

Papiervernietigers zijn een van de meest essentiële hulpmiddelen op kantoor. Ze worden gebruikt om documenten en gegevens in stukken te versnipperen die niet meer kunnen worden gelezen. Het kiezen van de beste papiervernietiger is echter niet zo eenvoudig als het lijkt.

Papiervernietigers zijn er in verschillende maten en modellen die variëren in hun kenmerken en functies. Sommige werken op batterijen, terwijl andere elektriciteit nodig hebben om te werken. Sommige hebben een grotere capaciteit, terwijl andere grotere messen hebben om door dikkere materialen zoals plastic of metaal te snijden. Sommige kunnen ook door paperclips, nietjes en creditcards snijden, terwijl andere dat niet kunnen.

De grootte van de versnipperaar is ook van belang, omdat deze bepaalt hoeveel materiaal u in één keer kunt verwerken voordat u de bak moet legen of naar een andere machine moet verhuizen.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een papiervernietiger?

Papiervernietigers worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze worden gebruikt in veel verschillende industrieën, zoals de gezondheidszorg, het onderwijs en de wet. Ze komen ook met een verscheidenheid aan verschillende functies om aan de behoeften van hun gebruikers te voldoen.

Bij het kiezen van een papiervernietiger moet u rekening houden met de grootte van uw kantoor of werkruimte. U moet ook nadenken over hoe vaak u documenten versnippert en welk type documenten u het vaakst moet versnipperen.

Er zijn drie soorten papiervernietigers: handmatige, elektrische en cross-cut papiervernietigers. Handmatige papiervernietigers hebben bladen die door het papier snijden, terwijl elektrische bladen motoren gebruiken om er doorheen te snijden. Cross-cut papiervernietigers gebruiken een mes dat over de breedte van het papier snijdt in plaats van over de lengte zoals een elektrische dat doet.

Hoe maak ik de papiervernietiger schoon?

De papiervernietiger is een van de meest voorkomende apparaten in een werkruimte. Het is een essentieel hulpmiddel dat helpt om vertrouwelijke informatie veilig te houden. Het kan echter moeilijk zijn om de papiervernietiger regelmatig schoon te maken.

Als u uw papiervernietiger wilt reinigen, moet u de bak leegmaken en overtollig afval uit de machine verwijderen voordat u deze een paar minuten op laag vermogen laat draaien.

Welke papiervernietiger is het beste voor mijn huis of kantoor?

De beste papiervernietiger voor thuis of op kantoor hangt af van uw behoeften. Als u een papiervernietiger wilt kopen, moet u rekening houden met het soort documenten dat u moet versnipperen en met de beschikbare ruimte in uw huis of kantoor.

De meeste papiervernietigers hebben een veiligheidsslot, waardoor kinderen niet bij de messen kunnen. Sommige modellen hebben een veiligheidsslot en een automatische invoer, zodat u meer dan één stuk tegelijk kunt versnipperen.

Als u geen nieuwe machine wilt kopen, let dan op de volgende tips:

-Als u meer dan één document tegelijk versnippert, vermindert u de tijd die nodig is om al uw documenten te verwijderen.

-Overweeg een model met een automatische invoer te kopen, omdat dit het versnipperen gemakkelijker maakt en u ook gemakkelijk papier, nietjes en creditcards kunt invoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze te dicht bij het mes komen.

Wat zijn de voordelen van online een papiervernietiger kopen?

Vanwege het gemak en de prijs is het beter om een papiervernietiger online te kopen dan in een winkel.

Een papierversnipperaar is een essentieel hulpmiddel voor elk kantoor of thuis. Het helpt u oude documenten kwijt te raken die geen waarde hebben en schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid.

Door online een papiervernietiger te kopen, kunt u tijd en geld besparen, vooral als u een beperkt budget heeft. U hoeft geen tijd te verspillen aan naar de winkel gaan, erheen rijden, een parkeerplaats zoeken, in de rij wachten, enz.

Hoe kan ik mijn papiervernietiger in goede staat houden?

Papiervernietigers zijn een van de belangrijkste hulpmiddelen voor kantoormedewerkers. Ze helpen ons om vertrouwelijke documenten, gevoelige gegevens en andere informatie te beschermen tegen nieuwsgierige blikken.

Het belangrijkste is dat u de machine regelmatig schoonmaakt. Je moet er ook voor zorgen dat je het niet overbelast en het niet voor lange tijd onbeheerd achterlaat.

Hoe vergelijk ik de kosten van verschillende papiervernietigers?

De kosten van papiervernietigers zijn een belangrijke factor om te overwegen bij het zoeken naar de beste papiervernietiger. Dit artikel vergelijkt de kosten van vijf verschillende papiervernietigers om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Papiervernietigers kunnen duur zijn en geldverspilling als u niet de juiste aanschaft. De kosten van een papiervernietiger zijn afhankelijk van de grootte, het vermogen en de functies. Je moet ook nadenken over hoe vaak je het gaat gebruiken en voor wat voor soort documenten je het gaat gebruiken.

Het versnipperen van grote hoeveelheden documenten kost meer tijd met een papiervernietiger met grote capaciteit dan met een kleiner model. Als u uw papiervernietiger slechts af en toe gaat gebruiken, zou een kleiner model op de lange termijn geld besparen.

Moet ik een goedkope papiervernietiger kopen of een duurdere?

Als het om papiervernietigers gaat, zijn er twee soorten mensen: zij die de goedkopere modellen kopen en zij die de duurdere kopen.

De goedkopere modellen hebben doorgaans een kortere levensduur en kunnen mogelijk niet alle soorten materialen aan. De duurdere modellen zijn meestal gemaakt van sterkere materialen en kunnen veel meer aan dan de goedkopere.

Als u op zoek bent naar een goedkope papiervernietiger, kunt u overwegen er een te kopen die is gemaakt van gerecyclede materialen of een milieuvriendelijk ontwerp heeft. Als u op zoek bent naar iets dat lang meegaat, kunt u beter iets kopen dat is gemaakt van sterkere materialen zoals staal of aluminium.