Beste oorspray van 2022 (TOP15)

De beste oorspray moet gemakkelijk aan te brengen, niet giftig en van hoge kwaliteit zijn. Het moet ook een aangename geur en een aangename smaak hebben.

Een van de belangrijkste dingen bij het kiezen van de beste oorspray is er een te vinden die niet alleen effectief is, maar ook veilig voor je oren.

De 15 beste oorspray beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Otosan® - Oorspray - 50 ml
 • Oorspray met bio-plantaardige extracten ondersteunt de verwijdering van oorsmeer
 • Op basis van een isotone zoutoplossing, is de oorspray verrijkt met tea tree olie
 • Kan worden gebruikt voor dagelijkse oorhygiëne
 • Zacht en natuurlijk
Bestseller Nr. 2
Medi Grade Oorsmeer Verwijderaar Spuitkit met 3 x Dopjes met een Zachte, Viervoudig Reinigende Straal - Verbetert het Gehoor en de Gezondheid van het Oor - Thuis Oren Schoonmaken
 • VEILIG, COMFORTABEL EN GEMAKKELIJK - Deze orenreiniger verwijdert hardnekkig oorsmeer uit verstopte oren met een zachte stroom water. Het uitspuiten van oren voorkomt schade aan trommelvliezen of oorkanalen, voor een comfortabele en veilige oorsmeerverwijdering in je eigen huis. Deze oorspuit is functioneel, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Je zal zeker onder de indruk zijn van deze Medi Grade-oorspuit, elke keer dat je hem gebruikt.
 • GEREGISTREERDE SPUITMONDJES MET 360° VIERVOUDIGE STRAAL – Beschermd onder EU-wetgeving (RCD 005657897-0001), bevat deze oordruppelaar set 3 spuitmondjes, met een viervoudige straal. Deze spuitmondjes zijn gemaakt van zachte siliconen en zijn kleurgecoördineerd, dus delen met anderen is niet nodig! Deze speciaal ontworpen dopjes zorgen voor een 360° toestroom van water om zelfs het meest hardnekkige oorsmeer los te maken en tegelijkertijd mild te zijn voor je gehoorkanalen.
 • ZEER EFFECTIEVE OORBESCHERMING - Ontdek de oorreinigende kracht van een van de meest natuurlijke dingen die op aarde te vinden is: water! Dit is de meest effectieve methode om de oren te reinigen; het verbeteren van je gehoorkwaliteit was nog nooit zo eenvoudig. Volg de bijgeleverde Medi Grade-instructies voor het verwijderen van veel oorsmeer, en ga gelijk aan de slag. Deze compacte kit voor het oren schoonmaken is een briljante methode om oorpijn te verminderen.
 • MEDI GRADE KWALITEIT - Onze VK merkreputatie is gestoeld op de hoogste kwaliteit medische materialen die er zijn. Deze oorspuit zal een leven lang meegaan. Onze materialen zijn klinisch geselecteerd met behulp van onze uitgebreide productie-ervaring in medische benodigdheden, zodat je de verlichting in je oren bereikt waar je op hoopte. Van gehoorverlies tot oorpijn, het verwijderen van oorsmeer is de eerste stap van preventie. Zorg goed voor je oren, je hebt er maar twee!
 • MEDI GRADE TEVREDENHEID GEGARANDEERD – We garanderen dat je oorsmeer zachter zal worden, of je krijgt je geld terug. Zorg met de Medi Grade spuit voor het verwijderen van oorsmeer voor een goede hygiëne van uw gehoor en verbeter zo de helderheid van uw gehoor.
Bestseller Nr. 3
ProtectOhr - Oorspray Clean, voor het reinigen van de oren, voorkomt de vorming van oordopjes, lost overtollig oorsmeer op, voor een milde, zachte reiniging, verzorging van de oren, 20 ml
 • 👂🏻 MEDISCHE PRODUCT: De reinigingsspray met effectief vocht- en oplossingscomplex lost overtollig oorsmeer op en voorkomt zo de vorming van oorsmeerdoppen.
 • 👂🏻 REINIGT UND PFLEGT: Das Spray reinigt und pflegt und sorgt so für eine perfekte Hygiene im äußeren Gehörgang. Es kann täglich je nach Bedarf 2- bis 3-mal angewendet werden und ist für Erwachsene sowie Kinder ab 3 Jahren geeignet. Kinder unter 12 Jahren bitte in der Anwendung unterstützen.
 • 👂🏻 SIMPLE HANDLING: Verwijder de transparante beschermkap en draai het fijne mondstuk horizontaal. Houd vervolgens de punt van het mondstuk voor het oor en druk het opzetstuk 1-2 keer in. Masseer het oorstukje een paar seconden in en houd het hoofd dan schuin om de aftapvloeistof op te vangen met een doek.
 • 👂🏻 OPSLAG: Dit product moet worden bewaard op een droge plaats, uit de buurt van zonlicht, bij kamertemperatuur (15°C- 25°C). Buiten het bereik van kleine kinderen houden.
 • 👂🏻 LEVERING: 1 verpakking van oorreinigingsspray, 20ml, niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
Bestseller Nr. 4
Docuspray hygiène de l'oreille 100ml
 • Formule op basis van werkzame stoffen om de oorsmeer glad te maken en de afvoer te vergemakkelijken.
 • Voor alle gezinsleden.
 • De fles wordt geleverd met twee afzonderlijk wasbare en herbruikbare opzetstukken.
 • Quies Docuspray Inuricular Spray is een zachte oplossing op basis van sporenelementen van marijnkleurige oorsprong, zonder drijfgas, voor een hygiëne van het oor
Bestseller Nr. 5
Oorwasverwijderingsset, medische kwaliteit, oorswasreiniger, verwijderaar, spuitset, onderhoudsverwijderingsset + 5 tips oor wax reinigingsgereedschap inclusief oorspray fles oor pick kits
 • Veilig en effectief: oorsmeer wasmachine systeem, Dit is dezelfde stijl oor irrigatie systeem dat op grote schaal wordt gebruikt in vele artsen kantoren, Koop een keer en gebruik het voor vele jaren te komen!
 • All Inclusive Kit : ons oorbelsysteem wordt geleverd met oorring spuitfles, oorbekken, rubberen lamp, 5 extra tips, inbegrepen alles wat je nodig hebt om oorwas schoon te maken, kunt u extra 5 tips gebruiken voor elk lid van uw gezin
 • Voorkom infectie: de tip kan worden vervangen, vermijd infectie veroorzaakt door verschillende mensen.
 • Eenvoudig te gebruiken: de oorsmeer verwijdering heeft een uniek ontwerp, hoeft alleen water en waterstofperoxide om wax opbouw te verwijderen. Je kunt het zelf thuis gebruiken.
 • De oorsmeerverwijderingsset is een veilige en effectieve oorsmeerverwijderingsset die voor volwassenen en kinderen kan worden gebruikt. Onze kit bestaat uit hoogwaardige onderdelen en siliconen slangen van medische kwaliteit die veilig is voor iedereen.
Bestseller Nr. 6
Ear Pro Natuurlijke oorspray voor kinderen en volwassenen, eenvoudig te gebruiken oorspray ter voorkoming van insluiting, oorklachten en ter bescherming van het gehoor (1 stuks, 200 toepassingen)
 • ✔️ Effectieve bescherming: Ear Pro oorspray bedekt de buitenste gehoorgangen met een waterdichte beschermlaag om oorproblemen zoals oorinfecties door ingesloten water te voorkomen. De oorspray heeft paraffineolie, die helpt om contact met alle verontreinigingen in het water te voorkomen. Zo kun je in tegenstelling tot doffe geluiden van oordopjes natuurlijk horen en kun je de diepte compenseren.
 • ✔️ Geen alcohol: alleen geselecteerde werkzame stoffen: dankzij hoogwaardige oliën met natuurlijke eigenschappen irriteert deze oorspray de gevoelige huid in het oor niet en beschadigt hij niet. Het is alcoholvrij en heeft geen agressieve stoffen, daarom is deze oorspray veilig voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden.
 • ✔️ Hygiënische oordopjesvervanging en comfortabel in gebruik: in tegenstelling tot oordopjes is deze zwem-oorspray eenvoudig aan te brengen, verstopt je oren niet en laat geen overtollige resten of afzettingen achter. Het is het perfecte alternatief voor oordopjes, omdat het je een eenvoudige drukcompensatie mogelijk maakt en onaangename insluitingen van water en verstoppingen effectief verwijdert, zonder dat je oren worden beperkt en je gehoor wordt beïnvloed.
 • ✔️ Eenvoudig in gebruik: goed schudden voor gebruik. Spuit het oor Pro 1-2 keer in elk oor voor wateractiviteiten en vermijd contact met neus, ogen en mond. Breng na 2 uur water opnieuw aan. Een fles van deze oorspray kan ten minste 100 keer toepassingen voor elk oor ondersteunen.
 • ✔️ Voor waterliefhebbers: Ear Pro oorspray is gecreëerd, zodat mensen zich meer kunnen concentreren op het creëren van herinneringen en zich minder zorgen kunnen maken over oorproblemen die je afbakenen van je favoriete wateractiviteiten. Deze oorspray is een comfortabel en proactief middel voor waterliefhebbers die overal van watersporten genieten, zoals zwemmen, duiken en surfen.
Bestseller Nr. 7
A.Vogel Oorspray Jeuk (20ml)
 • A.Vogel Oorspray Jeuk bij jeuk in de gehoorgang
 • Verzacht en kalmeert de droge huid in je oor
 • Helpt ook ter voorkoming van een zwemmersoor
 • Advies: 1 à 2 keer per dag,1 spray per oor. Geschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes
 • Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
Bestseller Nr. 8
REMOS oorlus of oorschelp roestvrij staal om oorsmeer te verwijderen
 • ✔ Veilig: de randen van het lepeltje zijn afgerond, zodat er geen risico is op letsel van de gehoorgang. De binnenste rand van de lus is kantig, zodat het oorsmeer zich nog beter in de lusopening hecht.
 • ✔ Snelle en schone reiniging van het oor: het oorsmeer komt vast te zitten in de metalen lus van de oorreiniger - de gehoorgang kan dus snel, eenvoudig en grondig worden gereinigd.
 • ✔ Vervanging van wattenstaafjes: wattenstaafjes duwen het oorsmeer steeds verder in het oor, na verloop van tijd ontstaat er een smeerpropje, de lus duwt het oorsmeer niet verder in het oor
 • ✔ Hygiënisch: desinfecteer de oorreiniger voor en na gebruik met een desinfectiemiddel of alcohol uit de apotheek om ervoor te zorgen dat er geen vuil binnen in het oor komt.
 • ✔ Toepassing: Druk de lus van het lepeltje voorzichtig in de gehoorgang, draai het handvat een beetje, trek het voorzichtig uit het oor, maak de lus schoon, herhaal tot er geen oorsmeer aan de lus blijft zitten.
Bestseller Nr. 9
Oorreiniger, oorsmeerverwijderaar 8 in1 Medische oorreiniger van roestvrij staal met opbergdoos Oorreiniger, geschikt voor kinderen, adolescenten en volwassenen
 • 👂 【Geschikt voor alle soorten gehoorgangen】 Onze waxverwijderingsset kan op verschillende gehoorgangen worden toegepast. Het ontwerp van de turbineventilator van de achterste ventilatortand is zeer effectief in het verzamelen van zowel olieachtig als droog oorsmeer. Voorkom meer kwaad dan goed door was en puin verder door het kanaal te duwen. Beheers de aangetaste was door uw was bij de bron te breken en te verwijderen.
 • 👂 【Ergonomisch geslepen roestvrijstalen stijl】 5 verschillende maten oorcurette-reinigers om zachte en harde oorsmeer te reinigen om krassen op uw gevoelige oren te voorkomen. Beschadig uw gehoorgang niet terwijl u deze effectief schoonmaakt. Hoge beveiliging voor volwassenen of kinderen. Een klein borsteltje om de oordopjes na gebruik schoon te maken.
 • 👂 Geavanceerde slijptechniek】 In tegenstelling tot wattenstaafjes, kan onze oorreiniger oorsmeertool de oorsmeer verder in het oor drukken. De schepvormige wasverwijderingstools zijn een effectieve manier om wasophoping te verwijderen. Alle oppervlakken van de oorsmeerverwijderaars zijn zorgvuldig gepolijst en glad genoeg om krassen op uw gevoelige oren te voorkomen en een pijnloze reiniging van de oren mogelijk te maken.
 • 👂 Eenvoudig te bedienen, schoon te gebruiken】 Bij correct gebruik voor persoonlijk en huishoudelijk gebruik zijn onze oorverwijderingstools volkomen veilig. Langdurig voor een goede oorhygiëne. De handgrepen zijn ontworpen voor een veilig, antislip ontwerp. Desinfecteren met water, zeep of een desinfecterende oplossing en eenvoudig hergebruiken.
 • 👂 【Draagbare plastic doos】 Deze waxverwijderingsset wordt geleverd met een plastic opbergdoos. Houd je oordopjesset schoon en vrij van schade met de slanke hoes, ideaal voor op reis of om thuis te bewaren.
Bestseller Nr. 10
Otosan® - Oordruppels - 10 ml
 • Oordruppels voor de verlichting van pijn in de gehoorgang of het oor
 • Bevordert de reiniging van de gehoorgang door oorsmeer zacht te maken en het verwijderen ervan te vergemakkelijken
 • Beschermt en versterkt het afweersysteem van het lichaam zonder de huid uit te drogen
 • Samenstelling van etherische oliën, propolis en zwarte bes
Bestseller Nr. 11
Medi Grade Oorspoeling 500ml - 16-in-1 Pompsysteem voor het Verwijderen van Oorsmeer - Veilige Oorspuit - Milieuvriendelijke Oorsmeerreiniger - Verbetert het Gehoor op Natuurlijke Wijze
 • EFFECTIEVE OORSMEER VERWIJDERAAR – Oorsmeerreinigingssets met waterdruk zijn klinisch bewezen de veiligste methode voor het verwijderen van oorsmeer. Het veilig verwijderen van oorsmeer wordt mogelijk gemaakt door de toevoer van water. De waterdruk masseert de verstopte gehoorgangen terwijl de hardnekkige oorsmeerprop voorzichtig wordt verwijderd. Waterdrukreiniging wordt wereldwijd door medische gebruikt voor natuurlijk oorsmeer verwijderen, en nu kan je het thuis proberen!
 • HOOR MEER, VERSPIL GEEN TIJD - De meeste reinigingskits hebben een kleine watercapaciteit, waardoor je meer tijd besteedt aan het bijvullen van de fles dan je je realiseert als je het koopt. Met de Medi Grade Oorspoeling heb je een enorm waterreservoir van 500 ml. Je zal tijd besparen, en je hebt minder tripjes naar de gootsteen! Focus op het reinigen van je oren om je gehoor te verbeteren dankzij de oorsmeerverwijdering in het middenoor, die mogelijk is dankzij deze herbruikbare reiniger.
 • GROTE CAPACITEIT & MEERDERE SPUITOPZETSTUKKEN – Een groot waterreservoir van 500 ml betekent dat het NIET nodig is om de oren uitspuiter bij te vullen gedurende het oorreinigen. PLUS, het flexibele opzetstuk en de speciale tuitjes zijn ontworpen om NIET direct op je trommelvlies te richten, maar juist rond de wanden van de gehoorgang en zo overtollig oorsmeer weg te spoelen.
 • MEEGELEVERD OOR REINIGER OPVANGBAKJE & HANDDOEKJE – In plaats van over de wastafel te moeten leunen of op de vloer te knoeien, verzekert het bijgeleverde opvangbakje een troepvrij gebruik. Het oor uitspuiten en daarna het CADEAU microvezel handdoekje gebruiken om je oren te drogen en kleverige resten schoon te vegen.
 • RISICOVRIJE GARANTIE VAN MEDI GRADE - We garanderen dat onze oorreinigingsfles uw oren van oorsmeer of uw geld terug zal reinigen. Zorg met de Medi Grade flesenset voor oorreinigers voor het verwijderen van oorsmeer.voor een goede hygiëne van uw gehoor en verbeter zo de helderheid van uw gehoor.
Bestseller Nr. 12
REMOS Oorlus of Oorschelp Roestvrij Staal om Oorsmeer te Verwijderen - 7 cm (satijn)
 • Veilig: de randen van de lepel zijn afgerond daarom geen risico op letsel van de gehoorgang. De binnenste rand van de lus is gerandd, zodat de oorsmeer in de lusopening nog beter hecht
 • Snelle en schone oorreiniging: de oorsmal blijft in de metalen lus van de oorreiniger hangen de gehoorgang kan daardoor in een mum van tijd snel en eenvoudig en grondig worden gereinigd.
 • Wattenstaafjes vervangen: wattenstaafjes schuiven de oorsmeer steeds verder in het oor, het vormt zich na verloop van tijd een oordruppel, de oorlussen schuiven de oorsmeer niet verder in het oor
 • Hygiënisch: desinfecteer de oorreiniger voor en na gebruik met een desinfectiemiddel of alcohol uit de apotheek om ervoor te zorgen dat er geen vuil in het oor komt.
 • Gebruik: Schuif de lus voorzichtig in de gehoorgang, draai het handvat iets draaien, voorzichtig uit het oor trekken, de lus reinigen, herhalen totdat er geen smeer aan de lus hecht
Bestseller Nr. 13
Naveh Pharma CleanEars Oorsmeer Verwijdering Spray Oorwasverzachter Baby Oorreiniger Irrigatie en Wax Oplossing - Alle natuurlijke Gepatenteerd - Niet-irriterend voor volwassenen en kinderen (30 ml (Pack van 1))
 • Eenvoudig te gebruiken gepatenteerde oorwas sproeier - CleanEars is eenvoudig te gebruiken, het is niet nodig om het hoofd 10 minuten te kantelen. De sproeier heeft een optimale dispersie, heeft het hoogste veiligheidsprofiel en een verfrissend aroma. CleanEars is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is conserveringsmiddelvrij. Krijg vandaag nog de all-in-one oorirrigatie en oorsmeer oplossing!
 • Effectieve en veilige oorwasverwijderaar - CleanEars oorsmeer remover is een effectieve, veilige en zachte manier om overtollig geharde oorsmeer te verspreiden. De spray reinigt het oorsmeer en helpt het gehoor te beschermen zonder agressieve chemische oplosmiddelen te gebruiken. Ontstop zelfs de meest gevulde oren gemakkelijk met onze all in one oor irrigatie wax remover.
 • Klinisch bewezen om oorwasverwijderaar te verwijderen - CleanEars oorsmeerverwijderaar werd klinisch getest en bleek superieur te zijn aan populaire producten die over de toonbank worden verkocht in alle parameters - werkzaamheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Het werkzame bestanddeel is klinisch bewezen effectief te zijn voor het verwijderen van oorsmeer. een veilig alternatief voor katoen bud gebruik.
 • NON-IRRITANT OORWAX REMOVER- All-natuurlijke oorspray bestaande uit een uniek gepatenteerd complex gewonnen uit natuurlijke olijfolie en bevat essentiële olie van Spearmint, bekend om zijn antiseptische eigenschappen en frisse geur. CleanEars bevat geen agressieve oplosmiddelen en geen chemicaliën die de reeds ontstoken huid in het oor kunnen verergeren.
 • Bespaar tijd en geld voor het hele gezin - CleanEars is geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen en bespaart u het doktersbezoek om uw oren schoon te maken. Bij gebruik 2 tot 3 keer per week als onderdeel van uw persoonlijke verzorgingsroutine, helpt CleanEars wasopbouw te voorkomen en houdt de oren verfrissend schoon en helder.
Bestseller Nr. 14
Oorspuit Ballonpompje voor Oorsmeer Verwijderen, 200 ml Oren Uitspuiter kit met Bonus Opvangbakje van Medi Grade, Ooruitspuiten Kit, Makkelijk Knijpbare Bal Oorspuit Rubber, Grote Capaciteit
 • ✅ VEILIG & MAKKELIJK VERSTOPT OOR ZELF OPLOSSEN – Laat het oorsmeer verzachten gedurende een paar dagen voor de behandeling, door gebruik van olijfolie of andere oordruppels voor oorsmeerverwijdering. Gebruik vervolgens de kit voor oren uitspuiten, om een straal warm water in je oor te laten stromen zodat de opbouw van oorsmeer op een veilige manier weggespoeld wordt!
 • ✅ GROTE CAPACITEIT 200 ML – De meeste andere bolvormige oorspuiten voor oorreiniging kunnen slechts tussen de 30 ml en 75 ml aan water bevatten. We hebben deze oorspuit speciaal ontworpen om 200 ml te kunnen bevatten. De grote capaciteit betekent: je oor uitspuiten zonder elke 30 seconden te moeten bijvullen.
 • ✅ BONUS OPVANGBAKJE INBEGREPEN – In plaats van over de gootsteen te moeten leunen of water te knoeien op de vloer, zorgt het opvangbakje voor gebruik zonder knoeien. Na het oorreinigen gewoon je hoofd opzij kantelen en het water en oorsmeer vanuit het oor in het opvangbakje laten stromen.
 • ✅ MAKKELIJK KNIJPBAAR ONTWERP – Als een warm mes door boter. behalve dan dat water een stuk zachter is, en je daarvan precies genoeg in je gehoorgang spuit. De ergonomische oorreiniger ligt comfortabel in de hand, en het tuitje zorgt voor een nauwkeurige toevoer van vloeistof.
 • ✅ MEDI GRADE TEVREDENHEID GEGARANDEERD – We garanderen dat je oorsmeer zachter zal worden, of je krijgt je geld terug. Zorg met Medi Grade voor een goede hygiëne van uw gehoor en verbeter zo de helderheid van uw gehoor.

Er zijn veel manieren om de beste oorspray te kiezen, maar hier zijn enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een oorspray.

Het eerste dat u moet overwegen, is of het een spray voor eenmalig gebruik of een herbruikbare spray is. Dit is afhankelijk van uw behoeften. Als je een spray voor eenmalig gebruik wilt, maakt het niet echt uit wat voor soort product het is, zolang het zijn werk maar goed doet. Als u een herbruikbare wilt, moet u op zoek gaan naar producten die zijn getest en waarvan is aangetoond dat ze effectief en veilig zijn.

Wat zijn de verschillende soorten oorsprays?

Er zijn veel verschillende soorten oorsprays en ze hebben allemaal een ander doel. Als we de verschillende soorten en hun gebruik begrijpen, kunnen we betere beslissingen nemen over welk type we moeten gebruiken.

Er zijn twee hoofdtypen oorsprays:

 1. Spray op waterbasis die wordt gebruikt voor tijdelijke verlichting van pijn, jeuk en irritatie
 2. Spray op oliebasis die wordt gebruikt om bacteriën te doden en infecties in de oren te voorkomen.

Wat zijn de verschillende soorten oorsprays op de markt?

Er zijn veel soorten oorsprays op de markt en het is belangrijk voor ons om te weten wat ze zijn, zodat we de beste kunnen kiezen.

Er zijn drie soorten oorsprays waar u op moet letten:

 1. Conventioneel
 2. Inhalatie
 3. Neusspray

Elk type heeft zijn eigen voordelen en toepassingen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van oorsprays?

Oorsprays zijn een veilige en effectieve manier om oorinfecties bij kinderen te voorkomen. Ze helpen ook de symptomen van een oorontsteking te minimaliseren.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van oorsprays voor uw kind. Ze kunnen de kans op het krijgen van een infectie verkleinen en de symptomen helpen minimaliseren als ze er een krijgen.

De voordelen van het gebruik van oorsprays voor uw kind zijn onder meer:

 • Vermindering van het risico op het krijgen van een infectie
 • Minimaliseren van de symptomen
 • Toekomstige infecties voorkomen

Hoe vaak moet een persoon oorsprays gebruiken?

Oorsprays worden gebruikt om de binnenkant van de gehoorgang te reinigen. Ze worden gebruikt om infecties, tranende oren en oorpijn te voorkomen en te behandelen.

De aanbevolen tijd voor het gebruik van oorsprays is niet meer dan tweemaal per dag gedurende 3 dagen achter elkaar. Als u pijn of ongemak ervaart bij het gebruik ervan, kunt u het beste onmiddellijk naar uw arts gaan.

Oorsprays mogen niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 2 jaar.

Wat is de beste manier om een oorspray na gebruik schoon te maken?

Er zijn veel manieren om een oorspray schoon te maken. Een van de meest populaire manieren is om een papieren handdoek te gebruiken en daarna wat water. Er is echter een manier die het schoonmaken van uw oorspray gemakkelijker en sneller kan maken.

U kunt na gebruik een babydoekje of een handdesinfecterend middel gebruiken om uw oorspray schoon te maken.