Beste oordopjes tegen snurken van 2023 (TOP10)

De 10 beste oordopjes tegen snurken beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

ACWOO Geluidsdempende Oordopjes, 1 Paar Herbruikbare Slaapoordopjes, Zachte Siliconen Oordopjes Slaap Ruisonderdrukking Oordopjes Gehoorbeschermer voor Slapen, Werk, Studeren, Reizen (Zwart)

 • DUURZAAM SILICONENMATERIAAL: Gemaakt van hoogwaardig siliconen, de oordopjes zijn niet giftig en onschadelijk voor de huid, het gladde buitenoppervlak irriteert de gehoorgang niet, kan meerdere keren worden gebruikt, bootst de vorm van de gehoorgang na, past comfortabel oren van elke maat en vorm, draag U voelt bijna niets in uw oren als u deze stijlvolle oordopjes opzet!
 • SLAAP STIL: Geen ongemak of pijn, gewoon ongestoorde sereniteit, perfect voor langdurig gebruik. ACWOO-oordopjes blokkeren geluid effectief met 30-40 decibel, het dragen ervan kan geluidsoverlast elimineren en afscheid nemen van slapeloze nachten.
 • CHIQUE ONTWERP: De oordoppen zijn ontworpen met oorhaken, die zeer geschikt zijn voor de menselijke gehoorgang, comfortabel en zacht, antislip en niet gemakkelijk af te vallen, zodat u naar believen op uw zij kunt sporten of slapen zonder u zorgen te maken over de oordopjes vallen af. De oordopjesset wordt geleverd met een opbergdoos voor oordopjes die een paar oordopjes kan bevatten voor gemakkelijke draagbaarheid en voorkomt dat oordopjes verloren gaan of vuil worden.
 • HERBRUIKBAAR EN WASBAAR: Het is niet nodig om steeds een nieuw paar te kopen, kan gemakkelijk worden gedragen met een wasbeurt of veeg schoon, je kunt onze stille oordopjes veilig wassen en ze steeds opnieuw gebruiken. Eenmalige aankoop, veel waar voor uw geld.
 • BREED TOEPASSINGSGEBIED: De oordopjes kunnen bij verschillende gelegenheden worden gebruikt, zoals slapen, concerten, leren, schieten, motorfietsen, raceauto's, bibliotheken, buitenkamperen, enz., om je gehoor in elke omgeving te beschermen en je oren te beschermen tegen lawaai.
Bestseller Nr. 2

Alpine SleepDeep oordopjes om te slapen – nieuwe ovale vorm 3D – geïntegreerde geluidsremgel – comfort en demping bij maximaal – oordopjes met zachte filters – maat M/L

 • Revolutionaire 3D-ovale vorm: Wist je dat het oorkanaal niet rond is? SleepDeep ovale oordopjes om te slapen voldoen aan de natuurlijke vorm van je oorkanaal om een optimaal comfort en borstvoeding voor de hele avond te garanderen. Ze zitten niet op en blijven tijdens het slapen op hun plaats.
 • Unieke geluidsreducerende gel voor rust in de nacht. Ontworpen met 2 jaar onderzoek, levert SleepDeep gehoorbescherming slapen hoogste (snurk) geluidsreductie door toevoeging van geluidsremmende gel aan de binnenkant van de oordopjes. De gel van de oordopjes slapen is aanpasbaar, flexibel, hypoallergeen en vrij van siliconen.
 • Ultra zacht materiaal voor zijslapers: SleepDeep oordopjes voor het slapen garanderen optimaal comfort, omdat het AlpineThermoShape-materiaal van de oordopjes voor het slapen bijzonder zacht is en zich aan de vorm van je oren aanpast, zodra het door de lichaamstemperatuur wordt verwarmd. Geen slechte oordopjes van silicone, oordopjes om te slapen van schuim of kneedwas
 • Getest en gecertificeerd: grondig getest en bewezen dat de hoge geluidsreductie van 27 dB SNR volgens de Amerikaanse voorschriften met gehoorbescherming slapen wordt bereikt. De ovale 3D-vorm van de oordopjes sluit perfect af, terwijl de gel voor ruisonderdrukking ongewenste geluidsgolven als een schild afschermt.
 • Innovatief houten design: Alpine is met 25 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige oordopjes. Alle oordopjes slapen worden in Nederland met een uitstekend design gemaakt, dat wasbaar, duurzaam en herbruikbaar is. Een groot aantal oorplugs zorgt voor zorgeloze momenten zonder oorschade!
Bestseller Nr. 3

EarPeace Sleep Oordopjes Slapen - Ultra Comfortabele Oordoppen voor Slapen en Reizen - 30dB Noise Canceling - Medium Maat

 • Gepatenteerd comfort: Gepatenteerde Contour Oordopjes hebben een verbeterd comfort en ontwerp - gemaakt van ultrazachte hypoallergene siliconen voor een natuurlijke pasvorm. Herbruikbare oordopjes om te slapen.
 • Ruisonderdrukking: 30 dB ruisonderdrukkende zachte siliconenfilters.
 • Dagelijks gebruik: Biedt rust en stilte voor slapen, studeren, focus, meditatie en reizen. Helpt geluidsgevoeligheid te verminderen. Geweldige oordopjes om snurken tegen te gaan.
 • Wat is inbegrepen: 6 herbruikbare gepatenteerde Contour oordopjes en 30 dB filters. Keuze uit Small of Medium oordopjes. Middelgrote oordopjes passen bij 80% van de mannen, vrouwen en tieners. Kleine oordopjes worden aanbevolen als u in het verleden problemen had om oordopjes of oordopjes in uw oor te houden.
 • Vertrouwd door: EarPeace is de keuze van NPR Music, Google, Motorcycle.com, Red Bull, Vans, Metallica en meer.
Bestseller Nr. 4

SUPCEAT Oordopjes voor Slapen, Superzachte Siliconen Geluidsonderdrukkende Oordopjes, Herbruikbare en Wasbare, Hypoallergeen Materiaal, Oordopjes Slaap Ideaal voor Slapen en Tegen Snurken(Zwart)

 • 👂【HERBRUIKBAAR & WASBAAR 100%】SUPCEAT ruisonderdrukkende oordopjes zijn gemaakt van herbruikbare en gemakkelijk schoon te maken superzachte siliconen, in tegenstelling tot wax of siliconen stopverf oordopjes, ze zijn flexibel, baby-aanraken materiaal, niet plakkerig en krijgen geen haar en overal stof na het wakker worden de volgende dag. Ook herbruikbare oordopjes zullen u op de lange termijn veel geld besparen omdat u geen wegwerpoordopjes meer hoeft te gebruiken.
 • 👂【Optimaal comfort & ergonomisch ontwerp】Onze verbeterde lichtgewicht en zachte siliconen oordopjes voor ruisonderdrukking zijn ergonomisch ontworpen rond de vorm van het menselijk oor. Ze kunnen de oren bedekken zonder diep in de gehoorgang te gaan, waardoor het risico van gehoorverlies wordt vermeden. Comfortabel en stabiel, pijnloos om lange tijd te dragen, zodat ze er niet afvallen, zelfs als u zijslaper bent of danst tijdens een concert/motor rijdt enz.
 • 👂【HYPOALLERGENISCH VOORKOMT GEHOORVERLIES】 Met een ontwerp zonder oor, duwt u de SUPCEAT ruisonderdrukkende oordopjes voorzichtig in de oren en kunt u ze in de oren bedekken zonder de oordopjes diep in de gehoorgang te steken. Dit ontwerp zorgt niet alleen voor ruisonderdrukking, maar beschadigt ook uw binnenoren niet, waardoor het risico op gehoorverlies en middenoorontstekingen veroorzaakt door langdurig dragen wordt vermeden.
 • 👂【Multi-Purpose】 SUPCEAT comfortabele herbruikbare oordopjes voor slaapruisonderdrukking bieden bescherming tegen harde geluiden en achtergrondgeluid in vele situaties. Deze veelzijdige, ruiswerende oordopjes zijn geweldig voor het slapen en kunnen u helpen om u te concentreren tijdens het studeren, werken of lezen. En ze zijn ook een must have tijdens het reizen of woon-werkverkeer.
 • 👂【In de Doos & Service 】In de eco-vriendelijke verpakking van SUPCEAT zitten 2 maten zachte siliconen slaapoordopjes (S/L) en een draagbare draagtas. U kunt de juiste maat voor uw gehoorgang kiezen op basis van uw behoeften. (Opmerking: De slaapoordopjes kunnen wat lawaai blokkeren tot een aanvaardbaar volume, maar niet helemaal stil. ). Als er problemen zijn met onze ruisonderdrukkende oordopjes voor het slapen, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 5

Alpine SleepDeep Mini Slaapoordopjes - 27dB Demping voor Kleine Oren, Zijslaper, Herbruikbaar, S

 • Revolutionaire 3D ovale vorm - Wist je dat het oorkanaal niet rond is? SleepDeep ovale oordopjes om te slapen komen overeen met de natuurlijke vorm van je oorkanaal, om optimaal comfort en stilte voor de hele avond te garanderen! Ze zitten niet op en blijven tijdens het slapen op hun plaats
 • Unieke geluidsdempende kern voor rust in de nacht: ontwikkeld met 2 jaar onderzoek, levert SleepDeep gehoorbescherming slaap hoogste (snurk) geluidsreductie door toevoeging van een zachte, geluidsabsorberende kern aan de binnenkant van de oordopjes. SleepDeep oordopjes zijn aanpasbaar, flexibel, hypoallergeen en vrij van siliconen
 • Ultrazacht materiaal voor zijslapers: SleepDeep oordopjes om te slapen zijn dankzij het AlpineThermoShape-materiaal van de oordopjes om te slapen bijzonder zacht en passen zich aan de vorm van je oren aan zodra ze door de lichaamstemperatuur worden verwarmd. Maak een einde aan slechte siliconen-, schuim- of kneedwas-oordopjes
 • Getest en gecertificeerd: grondig getest en bewezen dat de hoge geluidsreductie van 27 dB SNR wordt bereikt volgens de Amerikaanse voorschriften met gehoorbescherming slapen. De ovale 3D-vorm van de oordopjes sluit perfect af, terwijl de zachte, geluidsabsorberende kern ongewenste geluidsgolven als een schild afschermt
 • Innovatief dun design: Alpine is sinds 1994 een expert op het gebied van hoogwaardige gehoorbescherming. Alle oordopjes worden in Nederland gemaakt en hebben een uitstekend design, dat wasbaar, duurzaam en herbruikbaar is. Een groot aantal oordopjes zorgt voor zorgeloze momenten zonder oorschade
Bestseller Nr. 6

SweetDreams Oordopjes om te slapen, extra zacht, tegen snurken, gehoorbescherming, herbruikbare gehoorbescherming voor 's nachts, set inclusief reinigingsspray en case

 • ✅ Perfect om te slapen: SweetDreams zijn speciaal ontwikkeld om te slapen. Vorm, materiaal en isolatie zijn er perfect op afgestemd. Met SweetDreams geniet je van rust tegen snurkende bedgenoten, lawaai op de weg, wegverkeer of luide buren.
 • ✅ Ideale pasvorm: de extra zachte lamellen en het elastische materiaal van de oordopjes passen zich bij het liggen zacht aan de gehoorgang. De SweetDreams gehoorbescherming zorgt ook bij een luide omgeving voor ontspannen nachten, want ook bij lang dragen ontstaat er geen druk op de oren.
 • ✅ Meervoudig herbruikbaar: de oordopjes zijn meerdere keren bruikbaar. Houd het oppervlak eenvoudig schoon met behulp van de meegeleverde reinigingsspray. Zo beschermen de herbruikbare oordopjes van SweetDreams het milieu en je portemonnee.
 • ✅ Hoogwaardige kwaliteit – Made in Germany. SweetDreams zijn siliconenvrij en latexvrij. Dankzij het holle kanaal kan de warmte uit het oor beter ontsnappen, voor een aangenaam gevoel, ook bij langdurig dragen.
 • ✅ Inclusief reinigingsspray en case: bij de levering inbegrepen zijn naast de oordopjes een CleanUp-spray voor regelmatig reinigen en een opberghoes, waarin de stoppers stofvrij kunnen worden bewaard.
Bestseller Nr. 7

SCHALLWERK ® Sleep+ oordopjes voor het slapen – gehoorbescherming slaap dempt lawaai & snurken – oordopjes slaap ideaal voor rustig slapen en tegen snurken

 • ✅ Extreem veilig: geluidsbelasting is niet alleen in het dagelijks leven storend, maar ook pas 's nachts. De Geluidswerk Sleep+ ear Plug Sleep ondersteunt je nachtrust ondanks luide omgevingsgeluiden.
 • ✅ Hoogwaardige kwaliteit: de Sleep+ earplugs voor slapen bereiken dankzij innovatieve membraanfilters een bescherming van maximaal 30 dB. Vergelijkbare producten dempen meestal slechts tot 21 dB.
 • Perfecte pasvorm: ons speciaal voor de Sleep+ ear plugs ontwikkelde, 2-lamellen, design past zich volledig aan je oor aan. Ook bij lang dragen ontstaat er geen druk op het oor en valt de gehoorbescherming niet uit het oor.
 • ✅ Zeer goede kwaliteit: de geluidswerk-app laat je zien hoe lang je in een lawaaierige omgeving bij gebruik van de geluidswerkers gehoorbescherming kunt blijven zonder dat je gehoor schade toebrengt.
 • ✅ Geen sporen – je kunt al onze producten 30 dagen testen. Als je ze niet bevalt, kun je ze eenvoudig terugsturen en krijg je je geld direct en bindend terug.
Bestseller Nr. 8

Hansaplast Geluidsstop oordopjes (6 stuks), zachte gehoorbescherming, ideaal om te slapen en te ontspannen, oordopjes verminderen geluiden met 33 dB

 • Optimale bescherming tegen lawaai – door de oordopjes worden geluiden met 33 dB verminderd. De oren worden veilig beschermd tegen luid en storend lawaai.
 • Rustige ontspanning: omdat ze geluiden betrouwbaar verminderen, zijn deze oordopjes perfect geschikt om te slapen en te ontspannen en zorgen ze voor rustige nachten.
 • Aangenaam om te dragen: met het zachte materiaal zijn de Hansaplast oordopjes zacht en kunnen ook 's nachts comfortabel worden gedragen.
 • Eenvoudig in gebruik: rol de gehoorbescherming stop met lichte druk tussen de vingers, plaats dan in de gehoorgang en ze rekken automatisch uit.
 • Inhoud van de levering: Hansaplast geluidstop oordopjes, gehoorbeschermingsset bestaande uit 6 doppen, zacht draagcomfort en betrouwbare geluidsbescherming
Bestseller Nr. 9

AiQInu Oordopjes om te slapen, gehoorbescherming, oordopjes, 60 paar, 38 dB SNR, superzacht schuim, geluidsbescherming, oordopjes, ideaal voor snurken, leren, reizen, concerten, groen

 • Uitstekende geluidsisolatie oorplugs: AiQInu oordopjes voor het slapen luid geluid blokkeren met een Noise Reduction Rating (NRR) van 38 dB om het gehoor te beschermen, afleiding tijdens het slapen uit te sluiten en de concentratie tijdens het leren te bevorderen. Ideaal voor leren, slapen, vliegen, concerten, sportevenementen, vuurwerk, stofzuigen, maaien, boren en elke andere luide omgeving.
 • Veilig zacht materiaal: de oordopjes zijn gemaakt van superzacht veiligheids-PU-schuim (latex- en PVC-vrij), dat niet zo gemakkelijk uithardt, licht, dicht en conisch gevormd voor ongeëvenaard draagcomfort en hygiëne. De sleepbuds gebruiken een speciaal traagschuim met hoge dichtheid, goede geluidsisolatie, langzame terugslagtijd, zacht en comfortabel, ze garanderen de hele dag door comfort en bescherming in een groot aantal luidruchtige omgevingen.
 • Hoogste comfort: door het unieke uitlopende ontwerp passen de oorpluggen zich perfect aan uw gehoorgang aan zonder druk op de oren uit te oefenen, vooral voor zijslapers, kunnen worden gebruikt bij het slapen met een snurken echtgenoot, beschermen ze uw gehoor en krijgen een goede slaapkwaliteit. De oordopjes zijn voorzien van micro-gaten met hoge dichtheid, zodat het oor niet verstopt of heet wordt, en het biedt voldoende comfort, ook als je het een paar uur draagt.
 • Inhoud van de verpakking: de oordopjes om te slapen bevatten 120 oordopjes (60 paar) bovendien een hoogwaardige aluminium houder, zodat hij gemakkelijk kan worden vervoerd en bewaard. De grootte van de oordopjes is: 13 × 25 mm, past op de meeste gehoorgangen. Voldoet volledig aan je behoeften. Ze zijn herbruikbaar en bieden langdurige bescherming. (Het wordt aanbevolen om de oordopjes 4-6 dagen te vervangen door nieuwe oordopjes om de gehoorgang schoon te houden).
 • Tevredenheidsgarantie: de draadafdichting beschermt de oordopjes slapen tegen vocht, stof en vuil, zodat u zorgeloos kunt gebruiken. AiQInu richt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, al onze producten zijn gegarandeerd 100% tevredenheid! Onze producten zijn allemaal gecertificeerd. Je oordopjes voor slaap worden gedekt door onze 30 dagen geld-terug-garantie en 1 jaar gratis vervangingsgarantie
UitverkoopBestseller Nr. 10

20223 BEZIIEE oordopjes om in te slapen, geluidsreductieniveau = 36 dB, ideaal om te slapen, ook voor reizen, werk, studie en concerten, 5 paar

 • Uitstekende geluidsdemping: de blootliggende celoppervlaktestructuur weerstaat bewegingen en draagt bij aan het behoud van een effectieve afdichting, waardoor een comfortabele, behaaglijke geluidswerende wand ontstaat. Geluidsreductieclassificatie: 36 dB. CSA-klasse AL.
 • Extreem comfortabel: gemaakt van Comfy Cush Comfort Foam met extreem lage druk en aangename ontlasting. Het is net zo aangenaam voor je ogen als voor je oren
 • Ultrageluidsblokkering: met een geluidsreductie van 36 decibel zijn deze veelzijdige, geluidsblokkerende oordopjes uitstekend geschikt voor slapen, leren, werken, reizen, concerten, ontspannen, motorrijden, luide evenementen enz
 • #1 merk voor snurken, slapen en bescherming van het gehoor: BEZIIEE is het nummer 1 merk van artsen voor schuimrubberen oordopjes ter bescherming van het gehoor en voor een goede nachtrust wanneer je slaapt met een snurkende echtgenoot
 • Ideaal voor kleinere en grotere oren: het kleine formaat van de oordopjes biedt optimale pasvorm en gehoorbescherming voor kleinere oren, maar het lagedrukschuim rekt uit en past zich aan vrijwel elke oor- en gehoorgang aan.

Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste oordopjes voor snurken.

Als je op zoek bent naar een goedkope optie, dan zijn oordoppen van schuim de beste keuze. Ze elimineren de noodzaak om dure oordopjes te kopen en kunnen voor langdurig gebruik worden gebruikt. In sommige gevallen bieden ze echter niet voldoende bescherming.

Als je de beste bescherming tegen lawaai wilt, dan zijn oordoppen van siliconen of wax de beste keuze. Ze bieden de meeste bescherming en kunnen meerdere keren worden hergebruikt voordat ze moeten worden vervangen.

De beste oordopjes tegen snurken zijn oordopjes die comfortabel zijn om te dragen en geen irritatie veroorzaken. Ze moeten ook het geluid van snurken kunnen blokkeren zonder te strak of ongemakkelijk te zijn.

Wat zijn de drie meest voorkomende soorten oordopjes?

Er zijn drie soorten oordopjes:

 • Oordoppen van schuim
 • Oordopje met snoer
 • Oordopje met etui

Hoe kies ik de beste oordopjes voor snurken?

De beste oordopjes voor snurken zijn oordopjes die zo zijn ontworpen dat ze goed in je oren passen en al het geluid buitensluiten. Ze moeten ook gemaakt zijn van een materiaal dat zacht en comfortabel is, zodat ze geen ongemak of pijn veroorzaken.

Als je door snurken slecht kunt slapen, kun je overwegen om de juiste oordopjes voor jezelf te kiezen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van oordopjes?

Oordopjes zijn een effectieve manier om lawaai op de werkplek te verminderen. Ze kunnen ook helpen bij kantoorgerelateerde gezondheidsproblemen zoals tinnitus, gehoorverlies en duizeligheid.

De voordelen van het gebruik van oordopjes zijn onder meer:

 • Verbeterde concentratie
 • Minder stress en vermoeidheid
 • Verminderd risico op gehoorverlies
 • Verminderd risico op tinnitus

Wat zijn enkele bijwerkingen van het gebruik van oordopjes?

Oordopjes zijn een geweldig hulpmiddel om geluidsoverlast te verminderen en uw gehoor te beschermen. Er zijn echter enkele bijwerkingen waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u ze gebruikt.

Volgens de American Academy of Otolaryngology-Head and Neck Surgery Foundation zijn de meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik van oordopjes:

 • Pijn in oren
 • Moeite met slapen
 • Gehoorverlies na verloop van tijd

Wat is een goed alternatief voor het gebruik van oordopjes?

Oordopjes zijn een veelgebruikte manier voor mensen om hun oren te beschermen tegen harde geluiden. Maar veel mensen ervaren er ongemak en pijn van. Er zijn alternatieven hiervoor die dezelfde bescherming kunnen bieden zonder de pijn en het ongemak.

Een goed alternatief is een ruisonderdrukkende koptelefoon, die alle geluiden uitschakelt, behalve wat de drager wil horen. Deze zijn geweldig voor mensen die zich op hun werk moeten concentreren of naar muziek moeten luisteren zonder afleiding.