Beste oogcreme tegen rimpels van 2023 (TOP20)

De 20 beste oogcreme tegen rimpels beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Brickell Men's Ultimate Anti-aging routine - nachtcrème & oogcrème tegen rimpels en kringen rond de ogen - anti-rimpel crème tegen wallen en gezwollen ogen - natuurlijk & organisch - geparfumeerd

 • Wat het effect heeft: deze huidverzorgingsset voor mannen bevat de twee beste verzorgingsproducten voor mannen. De anti-rimpelcrème zorgt voor een frisse en jongere look. Daarentegen is de oogcrème perfect tegen vermoeide ogen.
 • Geschikt voor: mannen van alle leeftijden en elk huidtype die waarde hechten aan een jong en fris uiterlijk. De ideale gezichtscrèmeset voor mannen voor de verzorgde man van vandaag.
 • Werking: deze twee volledig natuurlijke rimpelcrèmeproducten vormen de ideale combinatie om rimpels te verminderen en te voorkomen. Tegelijkertijd geven deze een gehydrateerd en energiek uiterlijk zonder kringen rond de ogen.
 • Belangrijke ingrediënten: uitsluitend natuurlijke en gecertificeerde organische ingrediënten. Tot de ingrediënten van de anti-rimpelcrèmeset van Brickell behoren onder andere aloë, DMAE, MSM, hyaluronzuur, eiwitpeptiden en cafeïne.
 • Wie wij zijn: Brickell maakt huidverzorgingsproducten en andere verzorgingsproducten voor mannen van natuurlijke en gecertificeerde organische ingrediënten. Onze producten worden in meer dan 20 landen verkocht en zijn gepubliceerd in GQ, Men's Health, Men's Journal en andere populaire tijdschriften voor mannen.
Bestseller Nr. 2

Anti-rimpel power verstevigende oogverzorging, oogserum met hyaluronzuur, voor vermoeide en matte huid, kringen en zwellingen, oogcrème tegen rimpels, voor mannen en vrouwen, 20 g

 • Roller-oogcrème: gelamineerde kringen rond de ogen, verminderde wallen en gladde rimpels, stralend uiterlijk, direct gekoelde en ontspannen huid rond de ogen.
 • Oogcontour: de vochtinbrengende crème verzorgt de oogcontour: vermindert rimpels, zwellingen en tekenen van vermoeidheid, voor een gezonde blik, met zijn formule verrijkt met hyaluronzuur voorziet deze anti-rimpelverzorging het gevoelige gebied van de ogen en verbetert tegelijkertijd de elasticiteit.
 • 【Huidtypes】Onze oogroller tegen wallen is geschikt voor droge, normale en vettige huid.
 • Gebruik: dagelijks aanbrengen 's ochtends en 's avonds op de ogen met de 360 graden applicator, zacht inmasseren in cirkelvormige bewegingen van binnen naar buiten.
 • Let op: als je huid zeer droog is, moet je voor het gebruik een water- of lotionbehandeling uitvoeren. Wij hopen dat onze klanten hier de meest bevredigende service kunnen krijgen. Als u vragen of vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen om de meest professionele ondersteuning te krijgen.
Bestseller Nr. 3

Brickell Herstel Eye Cream voor heren, natuurlijke en organische anti-aging oogcrème, oogcrème tegen rimpels en kringen rond de ogen, vermindert wallen en zwellingen, 15 ml, ongeparfumeerd

 • Wat doet het: Deze oogcrème voor mannen vermindert rimpels, wallen en donkere kringen rond de ogen.
 • Voor wie: Mannen van alle leeftijden en ieder huidtype. Voor een jonge en frisse uitstraling.
 • Werking: De oogcrème voor mannen absorbeert snel, zonder een vette laag of glans achter te laten. Krachtige hydratatie herstelt rimpels. De cafeïne vermindert donkere kringen en de vermoeide huid.
 • Belangrijkste ingrediënten: Natuurlijke en Gecertificeerde Organische ingrediënten zoals aloë vera, peptiden, MSM, hyaluronzuur, vitamine C en groene thee. 97.5% natuurlijk, 70% organisch.
 • Wie zijn wij: Brickell maakt verzorgingsproducten voor mannen met natuurlijke en gecertificeerde, biologische ingrediënten. Onze producten worden verkocht in meer dan 20 landen en zijn te zien in GQ, Men's Health, Men's Journal en andere populaire mannenbladen.
Bestseller Nr. 4

Allony Celyn Instant Firm Eye Tightener 30 ml + oogcrème tegen rimpels 30 g, Instant Firmx Eye kringen en zwellingen, strakke en gladde fijne lijntjes

 • 1. Oogcrème tegen kringen rond de oog: het kan snel wallen verwijderen, de gevoelige huid rond de ogen strakker maken, kraaienpootjes gladmaken, donkere kringen, zwellingen en fijne lijntjes verminderen en je ooghuid laten stralen met jeugdige glans.
 • 2. Verstevigende en verhogende oogcrème: bevat ingrediënten zoals collageen en hyaluronzuur, die de voedingsstoffen aanvullen die de huid nodig hebben, de huid strakker kunnen maken en kraaienpootjes, lachrimpels en andere slappe huidverschijnselen kunnen verminderen. Deze ingrediënten hebben een sterke penetratiekracht en kunnen snel door de huid worden opgenomen en hun werking ontplooien.
 • 3. Gebruik: neem gewoon een redelijke hoeveelheid oogcrème, dep deze op de buitenste ooghoek, midden van de ogen en de binnenste ooghoek en breng deze vervolgens vanuit de buitenste ooghoek naar de binnenste ooghoek in de richting tegen rimpels. Vervolgens met de ringvinger zachtjes in de richting van de vouw inmasseren tot het product volledig is ingetrokken.
 • 4. Oogcrème: geschikt voor alle huidtypes, of het nu gaat om vette, droge of gemengde huid, het is gemakkelijk te behandelen. De textuur is verfrissend, trekt gemakkelijk in en laat geen vettig gevoel achter op de huid. Tegelijkertijd is het ook zeer verdragen voor de gevoelige huid en veroorzaakt het geen klachten of allergische reacties.
 • 5. Crème tegen kringen rond de oog: het heeft ook een sterk hydraterend effect. Het kan het onderliggende vocht van de huid effectief aanvullen, voor voldoende voedingsstoffen en vocht zorgen en de ooghuid vochtig en zacht houden. Langdurig gebruik van dit product kan de droogheid en uitdroging van de ooghuid verbeteren en de huid gezonder en elastischer maken.
Bestseller Nr. 5

Nail Mucin Power Essence Oogcrème met bal, oogcrème tegen rimpels en kringen rond de ogen, Snail Mucin vochtinbrengende crème, oogverzorging, donkere kringen verwijderen, 17 ml

 • [Natuurlijke ingrediënten]: deze crème voor het repareren van donkere kringen bevat 96% slakkenslijm en aloë vera-extract, dat super verfrissend is, snel intrekt en geen olieachtige resten achterlaat, waardoor de huid zijdezacht en glad wordt.
 • [Crème voor het verwijderen van kringen rond de ogen]: vult het vocht van de ogen op, helpt hardnekkige kraaienvoeten te vervagen, maakt de huidtint van donkere kringen lichter en egaliseert deze en verlicht oogveroudering, helpt fijne lijntjes en texturen glad te maken en donkere kringen te verminderen.
 • [Toepassing]: Nadat u uw gezicht 's ochtends en' s avonds grondig hebt gereinigd, breng je de wringverwijderaar crème dun aan op je ogen. Masseer met de wijsvinger van onder naar boven. Tot slot inmasseren tot de oogcrème volledig in de huid is opgenomen.
 • [Bestrijdt donkere kringen]: geschikt voor dagelijks gebruik als oogcrème om donkere kringen te bestrijden. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed en voorzien van belangrijke voedingsstoffen.
 • [Alle huidtypes]: onze crème doet wonderen bij mannen en vrouwen. Behandelt gevoelige gebieden rond de ogen, gezwollen ogen, vermoeidheid, kringen rond de ogen, verouderde oogleden of droge, ruwe gebieden rond de ogen.
Bestseller Nr. 6

Remescar Oogcontour Dagcreme 20 ml - Anti Rimpel crème voor vrouwen met Vitamine C en Caffeine, Oogcreme tegen donkere kringen en wallen, verzacht & verheldert oogcontouren met Microbiome Technologie

 • ★ BESCHERMT GEVOELIGE HUID - De huid rond de ogen is tien keer dunner dan de huid van het gezicht. Daarom is onze oogcontourzone vatbaarder voor uitdroging en vochtverlies. Deze dehydratatie resulteert in meer rimpels en fijne lijntjes rond de ogen. Onze Oogcontour Dagcrème is een effectieve oogcrème die speciaal bedoeld is voor de gevoelige zone rond de ogen. Het hydrateert de huid intensief en voorkomt en vermindert rimpels en fijne lijntjes.
 • ★ FORMULE MET VITAMINE C EN CAFFEINE - Cafeïne staat bekend om zijn kalmerende werking op de huid, terwijl het een van de meest krachtige antioxidanten is. De drainerende werking van cafeïne maakt het uiterst effectief in het verminderen van wallen onder de ogen. Vitamine C bestrijdt zichtbare tekenen van veroudering en pigmentatie. Daarom zal deze oogcrème donkere kringen onder de ogen verminderen en de bloedcirculatie in de oogcontourzone stimuleren om een stralende huid te krijgen.
 • ★ DAGROUTINE - Onze Oogomtrekcrème is de perfecte bescherming voor de ogen om op te nemen in uw ochtendroutine. Vanwege de kwetsbaarheid van de oogcontour, is het belangrijk om een crème te gebruiken die speciaal voor deze zone is bedoeld. Deze crème is speciaal samengesteld om de gevoelige zone rond de ogen te herstellen en te voeden, de huid te herstellen en toekomstige fijne lijntjes en rimpels te voorkomen.
 • ★ HUIDPREPARATIE - Om de beste resultaten te behalen met onze Remescar producten is een goede voorbereiding van uw huid erg belangrijk. Wij hebben een volledige huidroutine ontwikkeld die uw huid voorbereidt en behandelt om de best resultaten te bereiken. We hebben 2 routines ontwikkeld; een Dag Routine die zich richt op het voorbereiden van de huid op bescherming tegen dagelijkse agressies. En de Nachtroutine, die gericht is op de regeneratie en het herstel van de huid terwijl u slaapt.
 • ★ MICROBIOME TECHNOLOGIE - Het microbioom van de huid is het ecosysteem van bacteriën die op de huid leven. Het microbioom heeft een directe invloed op het algehele uiterlijk van de huid; een onevenwichtig huidmicrobioom zal leiden tot huidproblemen. Onze Microbiome Technologie richt zich op, stimuleert en voedt de microflora om ervoor te zorgen dat de biodiversiteit en homeostase van de huidmicrobiota in balans is.
UitverkoopBestseller Nr. 7

30g oogserum, hyaluron oogverzorging, anti-aging oogcrème voor donkere kringen crème, oogcrème tegen rimpels donkere kringen zwelling, huidverzorging ooggel tegen vermoeide ogen

 • Vermindert donkere kringen: de luxe ooggel bevat effectieve ingrediënten die gericht tegen probleemgebieden rond de ogen werken. Het verjongt en kalmeert gezwollen ogen en maakt de huid soepel dankzij zijn sterke antioxidanten. Natuurlijke werkzame stoffen bevorderen de vitaliteit van de huid.
 • Effectiviteit: de werkzame stoffen van deze anti-aging oogcrème maken de huid onmiddellijk glad en verminderen rimpels in de ogen aanzienlijk. Met continu gebruik worden kraaienpootjes, donkere kringen en gezwollen gebieden rond de ogen zichtbaar verminderd. De huid rond de ogen ziet er jonger en gezonder uit.
 • Correcte dosering: de hoeveelheid rijstkorrel voor kleine huiddelen en 2 korrels voor grotere huidoppervlakken. Een te kleine hoeveelheid werkt niet effectief, een te grote hoeveelheid wordt niet volledig geabsorbeerd en kan huidirritatie veroorzaken.
 • [VEELZIJDIGE TOEPASSING] - Niet alleen voor de ogen: breng de verstevigende oogcrème aan op wangen, voorhoofd, rond de mond en rond de lippen om de tekenen van veroudering merkbaar te corrigeren. De huid wordt glad, soepel en stralend. Ideaal als make-upbasis en primer.
Bestseller Nr. 8

Cafeïne Oogserum voor het verwijderen van donkere kringen, oogcrème tegen rimpels en kringen onder de ogen, met hyaluronzuur, anti-aging oogverzorgingsserum voor mannen en vrouwen, 30 ml

 • Oogkringen opvrolijken: ons oogserum is rijk aan cafeïne en maakt donkere kringen die ontstaan door slaapgebrek of lang verblijf effectief. Het is bewezen dat regelmatig gebruik van cafeïnehoudende oogserum oogkringen verwijdert melanineafzettingen en de huid onder de ogen kan verjongen.
 • Vochtinbrengend oogserum: het oogserum van Tiepetly bevat hyaluronzuur, niacinamide en Centella-Asiatica-extract dat gezwollen ogen effectief verwijdert, fijne lijntjes en rimpels gladmaakt, langdurige hydratatie geeft en helpt om het uiterlijk van vermoeide ogen te verbeteren, zodat je er jonger uitziet.
 • Veilige ingrediënten: ons oogserum tegen wallen bestaat uit klinisch geteste, veilige ingrediënten, is vrij van agressieve ingrediënten en veilig en gezond voor alle huidtypes. Van droog tot vettig, ons oogserum is geschikt voor jou, het beste oogverzorgingsproduct voor mannen en vrouwen.
 • Verfrissend en hydraterend: ons oogserum heeft een hydraterende, maar verfrissende textuur. Ons oogserum is licht, niet vettig en trekt gemakkelijk in. Tegelijkertijd voorziet het de huid van voedingsstoffen om de gevoelige huid rond de ogen van energie te voorzien. Het is de beste keuze om je ogen op drukke ochtenduren te wekken en je de hele dag door stralend te houden.
 • Klantenservice: ons oogserum oogverzorging is geschikt voor de meeste huidtypes, maar elke huid is anders. Test het oogserum voor het eerste gebruik 15 minuten lang achter de oren. Als je niet tevreden bent met ons oogserum, neem dan contact met ons op via Amazon en je ontvangt een gratis vervanging of een volledige terugbetaling.
Bestseller Nr. 9

Jasmijnzalf voor Donkere Kringen en Wallen onder de ogen 100ML, Oogcrème, Donkere Kringen onder de ogen Verwijderen, Oogcrème tegen Rimpels en Donkere Kringen, Oogcrème tegen Wallen onder de ogen

 • ✅【Jasmijn Oogcrème voor Donkere Kringen】 Is geschikt voor dagelijks gebruik als oogcrème om donkere kringen te bestrijden, terwijl de huid wordt verzorgd en belangrijke voedingsstoffen worden geleverd. Helpt ooghuidproblemen te verminderen, pigmentvlekken te vervagen en de vermoeide huid te verjongen.
 • ✅ 【Rijk aan gistextract】 Bevat collageen, aloë vera en gistextract, dat de huid rond de ogen kan beschermen. Het heeft een lichte en doorschijnende textuur, die de veroudering van de ooghuid effectief kan verbeteren en de huid kan verjongen, waardoor u om elke dag met energie tegemoet te treden.
 • ✅【Verzacht fijne lijntjes en verlicht donkere kringen】 Verzacht effectief fijne lijntjes rond de ogen en bevordert de productie van collageen aan de onderkant van de huid. Vermindert de verschijning van lijntjes rond de ogen en maakt de huid voller. Verstevigt de huid, verbetert de elasticiteit van de oogspieren en helpt de ogen het ooggebied te "verlichten".
 • ✅【Snel geabsorbeerd】 Gladde textuur, mild en niet-irriterend, kan in één beweging worden opgenomen, en de flavanol vertraagt ​​irritatie en hydrateert de huid. Helpt huidproblemen te verminderen, zoals gevoelige ogen, donkere kringen, wallen, fijne lijntjes, rimpels rond de ogen, kraaienpootjes, ouder wordende oogleden, hangende oogleden of droogheid rond de ogen, pigmentvlekken en vlekken.
 • ✅【Hoe te gebruiken】 Nadat u de basishuidverzorging heeft gedaan, neemt u 's ochtends en 's avonds een passende hoeveelheid van dit product, wrijft u het met uw wijsvinger en ringvinger om de oogcrème op te warmen en brengt u het vervolgens op de ogen aan, gebruik uw vingertoppen Breng de oogcrème aan rond de ogen en tik om te absorberen, van buiten naar binnen. Masseer in cirkelvormige bewegingen tot het is opgenomen zonder aan de huid te trekken.
Bestseller Nr. 10

Jasmijnzalf, donkere kringen, jasmijn crème tegen wallen onder de ogen, oogcrème tegen rimpels en kringen rond de ogen, oogcrème met collageen en aloë vera (1 stuks)

 • 🎁Rijke en gezonde ingrediënten: Jasmijn zalf kringen zijn rijk aan collageen en aloë vera. Rijk aan verschillende plantenextracten voorziet het de huid van de vochtigheid en voedingsstoffen die hij nodig heeft. Deze additieven hydrateren de huid tijdens de dagelijkse verzorging.
 • 🎁Jasmijn zalf oogcrème tegen donkere kringen: de jasmijn crème is geschikt voor dagelijks gebruik als oogcrème tegen donkere kringen. Tegelijkertijd wordt de huid verzorgd en voorzien van belangrijke voedingsstoffen.
 • Gebruik: breng de jasmijn zalf donkere kringen 's ochtends en 's avonds na de grondige gezichtsreiniging dun aan op de ogen en masseer het heel licht in.
 • 🎁Snel intrekken: deze crème voor het herstellen van donkere kringen met natuurlijke plantaardige ingrediënten maakt het super verfrissend en absorbeert snel zonder vettige resten en laat het achter.
 • 🎁Klantenservice: wij hechten grote waarde aan de winkelervaring van elke koper. Als je niet tevreden bent met enig aspect van het product of kwaliteitsproblemen hebt, neem dan contact met ons op. Wij helpen je om het probleem binnen 24 uur op te lossen.
Bestseller Nr. 11

Sebamed Anti-aging oogcrème Q10, verbeterde nieuwe formule, oogverzorging met hyaluronzuur en fyto-peptiden tegen rimpels, anti-rimpel crème voor vrouwen en mannen

 • 81% bevestigen: kussen vouwen open, studie: Zurko, Madrid 2021
 • Tegen rimpels: Q10 draagt bij aan het gladmaken en beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Een werkcomplex op basis van hyaluronzuur en vochtophoudende fyto-peptiden vult de vochtdepots van de huid duurzaam op
 • Verlicht huidirritatie: de verzorging met Bisabolol verlicht irritatie van de zeer gevoelige huid rond de ogen, zoete amandelolie, avocado-olie en sheaboter dragen op natuurlijke wijze bij aan de bescherming en gladmaken van de huid
 • PH-waarde 5, 5: de pH-waarde 5, 5 is afgestemd op de natuurlijke huidbeschermingsmantel en ondersteunt zo de afweer van schadelijke milieu-invloeden, die anders de veroudering van de huid versnellen
 • Getest op huid- en oogartsen: de zeer goede verdraagzaamheid voor de gevoelige huid en de slijmvliezen van de ogen is bevestigd in klinische en oogartsen. Sebamed producten zijn in meer dan 120 onderzoeken dermatologisch klinisch getest. Zonder microplastic
Bestseller Nr. 12

Jasmijnzalf voor kringen rond de ogen, wallen 100 ml, oogcrème voor het verwijderen van donkere kringen, oogcrème tegen rimpels en kringen rond de ogen, oogcrème tegen wallen en oogcrème met collageen

 • Jasmijnzalf oogkringen: Jasmijnzalf is geschikt voor dagelijks gebruik als oogcrème ter bestrijding van kringen rond de ogen, verzorgt tegelijkertijd de huid en levert belangrijke voedingsstoffen. Oogcrème helpt ooghuidproblemen te verminderen, pigmentvlekken te vervagen en vermoeide huid te verjongen.
 • ✅ Maakt fijne lijntjes glad en maakt kringen rond de ogen glad: Jasmijnzalf oogkringen maakt effectief fijne lijntjes rond de ogen glad en bevordert de productie van collageen aan de onderkant van de huid. Jasmijnzalf voor oogkringen vermindert het uiterlijk van lijnen rond de ogen en vult de huid op. Jasmijnzalf verstevigt de huid, verbetert de elasticiteit van de oogspieren en helpt de ogen om het gebied rond de ogen te laten stralen.
 • ✅ 【Rijk aan gistextract】 Oogcrème bevat collageen, aloë vera en gistextract, die de huid rond de ogen kunnen beschermen. Oogcrème tegen wallen Het heeft een lichte en doorschijnende textuur die de veroudering van de ooghuid effectief kan verbeteren en de huid verjongt, waardoor je elke dag energie kunt beheersen.
 • Snel intrekkend: oogcrème tegen rimpels, gladde textuur, mild en niet irriterend, kan met één veeg worden opgenomen, en de flavanol vertraagt irritatie en hydrateert de huid. Oogkringen crème helpt huidproblemen zoals gevoelige ogen, kringen rond de ogen, zwellingen, fijne lijntjes, rimpels rond de ogen, kraaienpootjes, verouderende oogleden, hangende oogleden of droogheid rond de ogen, pigmentatie en vlekken te verminderen.
 • Gebruik: Jasmijnzalf oogkringen neem na de basisverzorging 's ochtends en 's avonds een passende hoeveelheid van dit product in, wrijf het met je wijsvinger en ringvinger om de oogcrème te verwarmen, breng het vervolgens met je vingertoppen op de ogen aan. Breng de oogcrème rond de ogen aan en druk het van buiten naar binnen aan zodat deze intrekt. Masseer het met cirkelvormige bewegingen in tot hij is ingetrokken zonder aan de huid te trekken.
Bestseller Nr. 13

Miioto Oogcrème tegen donkere kringen, oogcrème tegen rimpels en kringen rond de ogen, retinol oogcrème met massageapparaat, oogcrème tegen wallen en donkere kringen, crème voor mannen en vrouwen, 40

 • 💝 [Applicator met metalen punt] In vergelijking met andere oogcrèmes is onze oogcrème voor donkere kringen uitgerust met een applicator met metalen punt, die de absorptie van de ooghuid sneller kan versnellen en een duidelijker anti-zwellingseffect kan bereiken.
 • Verlicht vermoeidheid van de ogen: het verwijderen van kringen is rijk aan natuurlijke plantenextracten en werkzame stoffen, die vermoeidheid van de ogen effectief kunnen verlichten en de ooghuid kalmeren. Vermindert zwellingen en kringen onder de ogen.
 • 💝 [Fijne lijntjes en rimpels verminderen] De massagekop in de oogcrème met massageapparaat past zich aan de ooghuid aan en kan door zachte massage en trillingen het verouderingsproces van de ooghuid vertragen en het optreden van fijne lijntjes en rimpels verminderen.
 • 💝 [Oogbescherming beschermen] De hydraterende ingrediënten in de oogcrème tegen wallen kunnen een beschermende film vormen om vochtverlies te voorkomen en de ooghuid vochtig en zacht te houden.
 • Breed toepassingsgebied: of je nu normale, vette, droge of andere huidtypes hebt, het kan worden gebruikt om te voorkomen dat de oogleden losraken. De oogkringen crème is geschikt voor mensen van alle huidtypes en leeftijden.
Bestseller Nr. 14

RAU Cosmetics Stem Cell Eye Cream Oogcrème tegen rimpels en kringen rond de ogen, 15 ml, hyaluronzuur, stamcellen, squalan, albizia Julibrissin en fosfolipiden, anti-aging ooglifter booster

 • Je huid rond de ogen neigt tot zichtbare oogrimpels en kraaienpootjes? Werk dat tegen. De anti-rimpel oogcrème voor huid vanaf 40 jaar kan verstevigen en hydrateren, voor mooie ogen.
 • Werkt huidveroudering met hyaluronzuur en drie verschillende stamcelextracten tegen. Een innovatief complex van werkzame stoffen bestaande uit Albizia Julibrissin en fosfolipiden kan ook uitsteekoogleden bestrijden.
 • Breng de oogcrème aan na de gezichtsreiniging en masseer deze zachtjes in. Gebruik voor maximale effecten eerst onze Eye Lifting Roll-On of Eye Lifting Ampullen met anti-aging oogserum.
 • Vertrouw op stralend mooie, jeugdige huid – met RAU kwaliteitsverzorging voor de huid met productie in Duitsland. Sinds 2009 ondersteunen wij mensen zoals jij op weg naar hun droomhuid
 • Huid-type: rijpe huid | huidbehoeften: regeneratie, vocht | huid: anti-rimpel, anti-aging, versteviging, lifting, type: anti-rimpel crème oogcrème voor mannen en vrouwen
Bestseller Nr. 15

Hada Labo Tokyo Red oogcrème tegen rimpels en kringen rond de ogen retinol oogcrème oogcrème voor dag en nacht oogcrème tegen wallen 15 ml (1er Pack) wit

 • EYE CURE - behandelt de 3 belangrijkste huidproblemen van de ogen - zwellingen, kringen rond de ogen en rimpels - met een effectieve crème die het gevoelige gebied rond de ogen aantoonbaar zichtbaar verjongt.
 • De beste ingrediënten: de cosmetica zijn verrijkt met de werking van hyaluronzuur, retinol en collageen. Het gebruik van deze elementen garandeert de hoogste kwaliteit van de maatregelen.
 • Super hyaluronzuur – 4 soorten hyaluronzuur worden in dit product gebruikt. Het werkt op verschillende dieptes van de huid. Dit zorgt voor een hoge mate van vocht en vermindert rimpels.
 • Doel: deze lichte, niet-vette vochtinbrengende crème hydrateert alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Hij trekt snel in zonder een kleverige film achter te laten en zorgt voor een gladdere, verzorgde en jonger uitziende huid.
 • Vitamines: de vitaminen C en E in het product zijn verantwoordelijk voor. Vitamine C verlicht de teint en geeft hem uitstraling. Vitamine E versterkt de beschermende barrière van de huid. Vermindert tegelijkertijd verkleuring van de huid en roodheid.
UitverkoopBestseller Nr. 16

Vitamine C Oogverzorging Anti-Aging Oogcrème Tegen Rimpels en Donkere Kringen Effectieve Anti-Age Hydrateert Vermindert Wallen Verwijdert Donkere Kringen

 • ❤Delicate en zijdeachtige textuur, vult het scheenbeen rond de ogen aan met water en voedingsstoffen. Verbetert de droge huid rond de ogen, verzacht rimpels en vervaagt donkere kringen.
 • ❤De vitamine C-oogcrème is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen met huidproblemen zoals donkere kringen, wallen, dofheid, droogheid en fijne lijntjes. De vitamine C die het bevat, kan donkere kringen en wallen onder de ogen verzachten, waardoor je huid net zo stralend blijft als voorheen. Donkere kringen verlichten, kraaienpootjes verbeteren, huidskleur verhelderen en hydrateren in één.
 • ❤ Emulsietextuur hydrateert diep en herstelt het gebied rond de ogen. Geen fijne lijntjes meer, verjongende oogcrème. Geen angst meer voor rimpels, een om problemen rond de ogen op te lossen. Vermindert rimpels en herstelt de huid.
 • ❤Tedere huid, verhoog de elasticiteit, verbeter het vochtgehalte. Strakkert en strakker, opwaartse contour onthult jonge huid.
 • ❤Versterkt de huid rond de ogen en verjongt de oogcrème. Krijg een nachtelijke oogreparatie. Lichte verzorging, gemakkelijk opneembaar, stoot vetkorrels af en ontzilt wallen onder de ogen.
Bestseller Nr. 17

Retinol Oogcrème, natuurlijke en organische oogcrème met kokosolie en retinol, tegen rimpels en kringen onder de ogen, vermindert wallen en zwellingen van de ogen

 • Verjongende oogcrème: onze oogcrème is speciaal ontworpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en uw huid er jeugdig en stralend uit te laten zien. Verpakt met sterke antioxidanten en vitaminen helpt het om de gevoelige huid rond je ogen te hydrateren en te voeden, zodat je een stralender en frisser uiterlijk krijgt. Zeg vaarwel tegen vermoeide, gezwollen ogen en verwelkom een strakke, gladde huid.
 • Voedende formule: onze unieke ingrediëntenmix bevat collageen en hyaluronzuur om de collageenproductie te stimuleren en de huidelasticiteit te verbeteren. Deze snel intrekkende oogcrème hydrateert intensief en vult de huid op, waardoor het ontstaan van donkere kringen en zwellingen wordt geminimaliseerd. Verander je vermoeide ogen in stralende, verjongde ramen in je ziel.
 • Verhelderend en verstevigend: onze oogcrème verrijkt met natuurlijke plantenextracten maakt donkere kringen helderder, egaliseert de huidtint en verbetert tegelijkertijd stevigheid en elasticiteit. Zeg vaarwel tegen doffe, vermoeide ogen en verwelkom een jeugdige en levendigere look. Verbeter je huidverzorgingsroutine met onze luxe oogcrème en zie zichtbare resultaten in slechts enkele weken.
 • Kalmerend en hydraterend: onze zachte maar effectieve oogcrème kalmeert en hydrateert de gevoelige huid rond je ogen en vermindert irritatie en roodheid. Geformuleerd met natuurlijke extracten en plantaardige stoffen, kalmeert en revitaliseert het vermoeide ogen en laat een fris en verjongd gevoel achter. Verwen jezelf met onze voedende oogcrème voor een stralendere en jeugdige teint.
 • Anti-aging krachtpatser: onze geavanceerde oogcrème bestrijdt tekenen van huidveroudering door fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes te bestrijden. Verrijkt met retinol en peptiden stimuleert het de collageenproductie en verbetert de huidstructuur, waardoor je een gladder en jeugdiger uiterlijk krijgt. Verwelkom stralendere, stevigere ogen met onze krachtige anti-aging oogcrème.
Bestseller Nr. 18

numis med Hyaluron oogcrème met direct effect, 15 ml, veganistisch met 5% ureum, voor vrouwen en mannen, oogcrème tegen rimpels bij droge huid, oogverzorging voor dames, ogen anti-aging, eyecream

 • Hyaluron oogcrème met lange en korte ketens hyaluronzuur – hyaluron met lange keten zorgt voor een direct effect en hydrateert de huid oppervlakkig – hyaluron met korte keten dringt tot in diepe huidlagen door
 • Effectieve verzorging – regenereert extreem droge gebieden rond de ogen, bindt vocht tot 24 uur en vermindert droogheidsrimpels – jeuk en spanningsgevoelens worden direct verlicht en de huid wordt beschermd tegen verder uitdrogen
 • Dermatologische tests hebben een zeer goede huidverdraagzaamheid – bovendien is de anti-rimpel oogcrème bekroond met het dermatest 5-sterrenzegel en is vrij van allergie-verdachte geurstoffen, siliconen en parabenen
 • Numis Care Complex met hydrolactol en huidkalmerende componenten, speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te verzorgen en tegen uitdroging te beschermen
 • De levering bevat 1 x 15 ml numis med oogcrème met 5% ureum, gemaakt in Duitsland, medische huidverzorging, zorgt duurzaam voor een glad en soepel huidgevoel
Bestseller Nr. 19

ISNTREE TW-REAL Eye Cream Koreaanse oogcrème tegen donkere kringen en wallen onder de ogen, 300 ml - behandelingsverzorging - vermindert fijne lijntjes, zwellingen, droogheid

 • Klinisch bewezen resultaten in 4 weken: verjongt de huid rond de ogen en vermindert het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Al na enkele weken zul je een zichtbare vermindering van zwellingen en kringen onder de ogen zien. De formule laat donkere kringen onder de ogen verdwijnen, vermoeiende en vage teint behoort tot het verleden
 • Valse en donkere vlekken en bescherming: de Isntree oogcrème regenereert de collageenproductie om uw huid te beschermen tegen UV-straling. De natuurlijke oogcrème bevordert de regeneratie van nieuwe huidcellen onder de ogen en vermindert wallen onder de ogen, donkere kringen en zwellingen. Geeft een jeugdige uitstraling en een betere teint.
 • Volledig natuurlijke en gefermenteerde ingrediënten: de organische, alcoholvrije formule bestaat voor 95% uit biologische, vochtrijke ingrediënten zoals sheaboter en mangozaadboter. De natuurlijke ingrediënten stimuleren de celregeneratie onder de ogen en voorkomen donkere kringen en doffe vlekken. Natuurlijk verkregen vitamine-extracten hebben sterke eigenschappen. De oogcrème geeft een jeugdige uitstraling, hydrateert intensief en verwijdert oogvlekken.
 • Geschikt voor bredere huidtypes: de oogcrème is vrij van geurstoffen, hypoallergeen en comedogeen. De Isntree-oogcrème is geschikt voor vrouwen en mannen met een ouder wordende en droge en normale huid. Deze crème is ideaal om droge gebieden rond de ogen te hydrateren, vooral in het droge winterseizoen. De vochtinbrengende oogcrème laat een gladde en zachte textuur achter op de huidlaag.
 • Klinisch bewezen resultaten, maar zonder groet: 2 jaar lange houdbaarheid.
UitverkoopBestseller Nr. 20

Victoria Beauty Ogen Roll-on verkoelend met vitamine C, oogroller tegen rimpels en kringen rond de ogen, direct effect, oogserum met retinol, anti-aging oogcrème, optimale oogverzorging, 15 ml

 • Anti-aging oogserum Roll On: onze oogroller met vitamine C, retinol en sinaasappelolie biedt een uitgebreide anti-aging en whitening verzorging voor de ogen, die wordt beïnvloed door tekenen van huidveroudering en kringen rond de ogen
 • Vitamine C oogroller: vitamine C staat bekend om zijn antioxiderende en verhelderende werking, die de huid tegen invloeden van buitenaf beschermt, een gelijkmatiger huidbeeld bevordert en een zichtbare gloed geeft
 • Oogserum met retinol: onze zeer effectieve oogroller met retinol verbetert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, maakt de huid aanzienlijk strakker en verfijnt de structuur
 • 94% natuurlijke oorsprong: onze oogroller met direct effect heeft een natuurlijke formule met 94% natuurlijke ingrediënten en is geformuleerd zonder schadelijke ingrediënten
 • Veganistische formule: het zeer effectieve oogcontourserum Roll on is veganistisch en bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en biedt de optimale oogverzorging voor een frisse huid rond de ogen

Het kiezen van de beste oogcrème voor rimpels is een moeilijke taak. Er zijn zoveel producten beschikbaar dat het erg verwarrend kan zijn om te weten welke het beste is voor uw huid.

Dit artikel helpt je bij het kiezen van de beste oogcrème voor rimpels door je een paar tips en trucs te geven voor het kiezen van de juiste.

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het kiezen van een oogcrème, maar uiteindelijk komt het neer op wat het beste bij uw huidtype past en wat het beste bij uw levensstijl past.

Oogcrèmes zijn er tegenwoordig in alle soorten, maten en kleuren, dus het kan moeilijk zijn om te weten welke voor u geschikt is. Dit artikel geeft je enkele handige tips om de juiste oogcrème voor jou te vinden!

Er zijn verschillende oogcrèmes die rimpels kunnen verminderen, maar ze zijn niet allemaal even effectief.

Het kiezen van de beste oogcrème voor rimpels is een ingewikkeld proces. Het eerste dat u moet doen, is uitzoeken wat voor soort rimpels u heeft. Als je kraaienpootjes hebt, dan is Retin-A misschien wel de beste optie. Als je fijne lijntjes hebt, zal een vochtinbrengende crème zoals Cetaphil of Neutrogena goed voor je werken.

Enkele van de beste oogcrèmes voor rimpels zijn:

 • Netvlies
 • Neutrogenen
 • Cetaphil

Wat zijn de tekenen van rimpels?

Rimpels zijn een onvermijdelijk onderdeel van veroudering, maar sommige mensen hebben meer kans op rimpels dan anderen. Deze tekenen van rimpels kunnen u helpen te weten waar u op moet letten en welke stappen u moet nemen om ze te voorkomen.

Het eerste teken dat rimpels aan de horizon verschijnen, is een verandering in de huidskleur. De kleur, textuur en het algehele uiterlijk van uw huid kunnen in de loop van de tijd veranderen als gevolg van blootstelling aan de zon of andere factoren.

Het tweede teken is een verandering in uw teint. U merkt misschien dat uw teint er minder egaal en vlekkeriger uitziet dan voorheen. Dit kan te wijten zijn aan blootstelling aan de zon of onderliggende gezondheidsproblemen zoals rosacea of acne.

Deze twee tekenen zijn vaak de enige waarschuwingssignalen van rimpels voordat ze zichtbaar worden op het oppervlak van je huid.

Hoe kunnen oogcrèmes helpen bij rimpels?

Rimpels zijn het resultaat van het natuurlijke verouderingsproces en zijn te zien op het gezicht, de nek, de handen en de armen. Er zijn veel oorzaken van rimpels, zoals blootstelling aan de zon, roken, vervuiling, stress en gebrek aan slaap.

De oogcrème is een musthave beautyproduct voor mensen die er jonger uit willen zien. Het kan uw ogen er helderder en jeugdiger uit laten zien door donkere kringen onder de ogen te verminderen.

Sommige oogcrèmes bevatten ook ingrediënten die helpen bij rimpels. Bijvoorbeeld: Retinol kan helpen bij fijne lijntjes rond de ogen en het voorkomen van toekomstige rimpels. De beste rimpelcrèmes bevatten ingrediënten die gericht zijn op specifieke gebieden om rimpels in je gezicht te verminderen. Deze omvatten antioxidanten, peptiden en andere ingrediënten waarvan is bewezen dat ze effectief zijn bij het verminderen van de fijne lijntjes en rimpels die veel voorkomen in de menselijke huid.

Wat zijn de verschillende soorten oogcrèmes die beschikbaar zijn?

Er zijn veel soorten oogcrèmes beschikbaar. De meeste komen in een tube. Sommige oogcrèmes zijn bedoeld om elke dag te worden gebruikt, terwijl andere slechts één of twee keer per week worden gebruikt.

Oogcrème wordt plaatselijk op de ogen aangebracht en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt:

 • hydratatie van de huid rond de ogen,
 • bescherming van de tere huid rond de ogen tegen uitdroging,
 • donkere kringen verminderen,
 • wallen en wallen onder de ogen verminderen,
 • verbetering van de natuurlijke schoonheid door de huidtint te egaliseren en de uitstraling te verbeteren.

Moet ik scrubben voordat ik een oogcrème gebruik?

Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Het is belangrijk om de effecten van het gebruik van oogcrème te begrijpen voordat u uw huid gaat scrubben.

Het antwoord is ja! Afschilfering kan uitdroging, irritatie en puistjes veroorzaken, wat kan leiden tot een afname van de effectiviteit van de oogcrème. Dit betekent dat u niet de best mogelijke behandeling krijgt.

Als je een oogcrème gaat gebruiken is het belangrijk dat je eerst scrubt zodat je huid de voedingsstoffen in het product beter kan opnemen.

Wat is volgens beoordelingen en beoordelingen de beste oogcrème voor rimpels?

Er zijn enkele algemene richtlijnen die u moet volgen als het gaat om het kiezen van een oogcrème.

 • Een goede oogcrème moet een vochtinbrengende crème en behandeling in één zijn, niet te dik of vettig.
 • Het moet anti-verouderingseigenschappen hebben die rimpels en fijne lijntjes helpen verminderen.
 • Het zou ook moeten helpen bij donkere kringen en wallen onder de ogen.

Hoe vaak moet ik een oogcrème gebruiken?

Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders. Het hangt af van je huidtype, hoeveel tijd je hebt en wat je persoonlijke voorkeuren zijn.

Oogcrèmes worden meestal gebruikt voor hydratatie en bescherming tegen de barre omstandigheden van de omgeving. Ze kunnen ook helpen om rimpels en donkere kringen rond de ogen te verminderen.

De beste manier om te weten of u een oogcrème nodig heeft, is door uzelf regelmatig af te vragen of iets droog of oncomfortabel aanvoelt in uw ogen. Dan is het goed om elke dag of om de dag een oogcrème aan te brengen.

Hoe lang duurt het voordat een oogcrème inwerkt op rimpels?

De effectiviteit van een oogcrème kan op verschillende manieren worden gemeten. Eén manier is door het aantal rimpels zichtbaar te verminderen. Een andere manier is hoe lang het duurt voordat de rimpel verschijnt.

Dit artikel bespreekt twee verschillende methoden om te meten hoe lang het duurt voordat een oogcrème inwerkt op rimpels en welke factoren in dat tijdsbestek spelen.

De eerste methode is door de tijd te meten tussen het moment waarop een persoon een oogcrème gaat gebruiken en het moment waarop hij de effecten begint te zien. De tweede methode is door te meten hoe lang het duurt voordat een rimpel ontstaat als gevolg van het gebruik van een oogcrème.