Beste ontvochtiger van 2022 (TOP20)

De 20 beste ontvochtiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Pro Breeze 1000 ml Luchtontvochtiger, Automatische Uitschakeling, Ledlampje, Mini-Luchtontvochtiger voor Schimmel en Vocht Verwijderen in de Keuken, Slaapkamer, Badkamer, Garage, Ontvochtiger Kelder
 • Verwijdert op efficiënte wijze vocht: Deze luchtontvochter van 1000 ml van Pro Breeze heeft de nieuwste thermo-elektrische Peltier-technologie die tot 450 ml vocht per dag verwijdert en een fluisterstille werking mogelijk maakt, de elektrische ontvochter is ideaal voor gebruik in slaapkamers, kantoren en voor kelder ontvochtigen
 • Groot waterreservoir van 1000 ml: Deze lucht ontvochtiger voor thuis is compact, licht en draagbaar en heeft een extra groot waterreservoir met een capaciteit van 1000 ml, waardoor de luchtontvochtiger slaapkamer perfect is om vocht uit de lucht te absorberen in je keuken, badkamer, slaapkamer, serre, garage of kantoor.
 • 4-uurs uitschakeltimer: De luchtontvochtiger badkamer heeft een tot 4 uur programmeerbare timer, waarna hij automatisch uitschakelt om energie te besparen. In combinatie met de fluisterstille werking maakt dit de kleine luchtontvochtiger perfect voor gebruik 's nachts.
 • Intelligente automatische uitschakeling: Deze vochtabsorberende badkamer ontvochtiger schakelt automatisch uit als hij vol is en het grote waterreservoir van 1000 ml gloeit rood op, als teken dat je het waterreservoir moet verwijderen en legen.
 • 6 levendige ledkleuren: Kies uit 6 levendige kleuren om het waterreservoir te verlichten en wat sfeerverlichting aan je kamer of slaapkamer toe te voegen. Wij vinden het een perfect nachtlampje, maar als je wilt, kun je het waterreservoirlicht van de vochtkiller ook ’s nachts gemakkelijk uitzetten.
Bestseller Nr. 2
Elektrische luchtontvochtiger, 2000 ml / 24 uur, draagbare ruimteontvochtiger, 30 m², automatisch tegen vocht, schimmel, voor kast, badkamer, slaapkamer, caravan
 • Efficiënte luchtontvochtiger: deze luchtontvochtiger beschikt over een dubbele halfgeleider, werkt efficiënt en continu, helpt de lucht snel te ontvochtigen en kan 700 ml vocht per dag pompen (in een vochtige omgeving van 30 °C en 80% RH). De optimale bedrijfstemperatuur voor ontvochtiger is 15 °C - 40 °C luchtvochtigheid > 40%. Opmerking: De ontvochtiging is niet effectief wanneer de temperatuur lager is dan 10 °C (50 °F) of de luchtvochtigheid onder 40% ligt.
 • Luchtontvochtiger met afvoerslang: de luchtontvochtiger beschikt over een afneembaar waterreservoir met een grote inhoud van 2000 ml. Bovendien schakelt het apparaat bij volle tank automatisch uit en de mini-luchtontvochtiger zit zelfs een slang bij waarmee je het condenswater direct in een afvoer kunt geleiden.
 • 【Auto Shut Off】: zodra het waterreservoir vol is, schakelt de luchtontvochtiger vanzelf uit. Het blauwe indicatielampje brandt wanneer de luchtontvochtiger werkt, het licht gaat rood uit wanneer de tank moet worden geleegd. Hij vermindert de luchtvochtigheid, verbetert je welzijn en voorkomt schimmel, meubelschade.
 • Energiebesparend en veilig: de elektrische ontvochtiger is met een uitgangsvermogen van slechts 48 W/uur effectief en energiebesparend, het apparaat kan dienovereenkomstig onderhoudsarm bij continu gebruik worden gebruikt. Dat hij na 24 bedrijfsuren slechts 1,15 kW stroom verbruikt. Het is milieuvriendelijker en gaat langer mee dan conventionele grote compressoren of conventionele droogmiddelen.
 • Gehumaniseerd design: de luchtbevochtiger is uitgerust met een ergonomische transportgreep, de handige afmetingen en de beweeglijkheid, je kunt hem dankzij de draaggreep goed vervoeren. Kan in de slaapkamer, badkamer, camper, kledingkast enz. Neem afscheid van overtollig water, verwijder schimmel en andere allergenen, voorkomt vocht en schimmel en verbetert de luchtkwaliteit.
Bestseller Nr. 3
ANSIO Luchtontvochtiger Condensverwijderaar Vochtvanger, Ontvochtigers voor vocht, schimmel, vocht in huis, keuken, garderobe, slaapkamer, caravan, kantoor, garage, badkamer, kelder 500 ml, pak van 10
 • ansio Luchtontvochtiger, badkuipen en eenvoudig op te hangen, kledingkast, luchtontvochtiger voor het verwijderen van vocht en luchtvochtigheid van de lucht in je kledingkast en thuis
 • Gemakkelijk te gebruiken. Ideaal voor kledingkasten, woonwagens, boten, garages, overal, overtollig vocht wordt probleem veroorzaakt
 • De unieke hydrofiele kristallen zijn speciaal ontwikkeld om te tekenen en houdt het vocht uit de lucht. Dit helpt tegen condensatie, vochtige ruimtes, allergenen in de lucht, schimmel, meeldauw en neutraliseert geurtjes
 • Afhankelijk van de luchtvochtigheid, houdt het product tussen 4-6 weken
 • De eerste druppels werken binnen (kast-luchtontvochtiger om op te hangen: 4-5 dagen, binnenruimte-ontvochtiger: 1-2 weken) afhankelijk van de luchtvochtigheid. - absorbeert tot 3 keer zijn eigen gewicht aan water
Bestseller Nr. 4
Comfee MDDF-16DEN7-WF Luchtontvochtiger
 • Met de wifi functie kun je altijd en overal ontvochtigen
 • Meer comfort dankzij zijn intelligente luchtontvochtiger
 • Turbofunctie voor snellere ontvochtiging: voorkomt vervelende schimmel en houdt de weefselvezel zacht
 • Continu en automatisch bedrijf
 • Zeer stille werking zodat u zonder problemen kunt slapen
Bestseller Nr. 5
CONOPU OZC20S02 Luchtontvochtiger voor thuis, elektrisch, 2300 ml, voor slaapkamer, badkamer, automatisch ontdooien, automatisch uitschakelen, 3 modi, vochtregulering, wit
 • Automatisch ontdooien van de grote luchtontvochtiger >> alle luchtontvochtiger met peltier-effect kunnen bij het werken in omgevingen met lage temperaturen het vorstprobleem tegenkomen, maar deze grote luchtontvochtiger is uitgerust met de automatische ontdooifunctie om dit soort probleem te voorkomen, die de vorst automatisch verwijdert en de ontvochtiging opnieuw start module. Deze grote luchtontvochtiger kan dus de hele dag werken.
 • Grote luchtontvochtiger, 3 werkmodi: deze luchtontvochtiger voor thuis ondersteunt 3 verschillende modi naar wens. De sterke modus werkt met volle prestaties om de beste ontvochtigingsprestaties te bereiken. De Sleep-modus verlaagt de prestaties en het geluid, zodat je hem 's nachts in de slaapkamer kunt gebruiken. De auto-modus ontvochtigt verder tot de luchtvochtigheid onder ca. 50% RH valt. (Houd rekening met een kleine meetfoutwaarde.)
 • Grote luchtontvochtiger met dubbel vermogen: in tegenstelling tot conventionele luchtontvochtiger met slechts 1 ontvochtigingsmodule is deze grote luchtontvochtiger voor thuis uitgerust met dubbele halfgeleidermodules om de dubbele hoeveelheid ontvochtiging te bereiken, maximaal 800 ml (27 oz) per dag (getest op ideale 86 °C). F en 80% relatieve luchtvochtigheid, toegestane fout).
 • Automatische uitschakeling van de grote luchtontvochtiger >> als het grote waterreservoir bijna vol is, stopt deze luchtontvochtiger automatisch met werken en knippert er een rood licht dat overlopen van het water voorkomt en je eraan herinnert om het waterreservoir te legen. Een andere mogelijkheid voor automatische uitschakeling is de instelling van de timer (8/12/24/48 uur beschikbaar), deze luchtontvochtiger schakelt uit wanneer de tijd is verstreken. Je kunt dus zonder problemen uitgaan of het 's nachts gebruiken.
 • Grote luchtontvochtiger met kleurrijk licht: als je een kleurrijk licht nodig hebt om je prachtige nacht te decoreren, is deze grote luchtontvochtiger voor thuis precies wat je nodig hebt met kleurrijk licht dat een gewijzigde kleurmodus, een vaste kleurmodus en aan/uit ondersteunt. Grote luchtontvochtiger voor badkamer, slaapkamer, kledingkast, kast, keuken, garage, camper en meer. Opmerking: de beste bedrijfstemperatuur bedraagt 15 tot 40 graden Celsius. De temperatuur onder 47 °F / 8 ℃ is niet geschikt.
Bestseller Nr. 6
Pro Breeze Luchtontvochtiger, Elektrische ontvochtiger, 1500ml Watertank, Compact, Draagbaar & Stil - Tegen Vocht en Schimmel in Huis, Keuken, Slaapkamer, Badkamer
 • Verwijdert vocht: Perfect voor het verwijderen van vocht en schimmel in je huis, keuken, badkamer, slaapkamer, caravan, garage of kelder.
 • Klein en compact: Lichtgewicht, compact en draagbaar. Verwijdert tot 500 ml vocht per dag met een watertankinhoud van 1500 ml.
 • Muisstil en efficiënt: De thermo-elektrische Peltier-technologie (geen compressor nodig) maakt een zeer stille werking mogelijk, waardoor deze ideaal is voor gebruik in slaapkamers en kantoren.
 • Automatische uitschakeling: Ontworpen met een automatische uitschakelfunctie, die in werking treedt wanneer het waterreservoir vol is en die je laat weten wanneer het moet worden leeggemaakt. Leeg het waterreservoir met de eenvoudig te gebruiken afvoer en plaats deze daarna terug in de luchtontvochtiger.
 • Verlichting van allergieën: Helpt de luchtkwaliteit te verbeteren door het verwijderen van schimmelsporen en huisstofmijten, die veel problemen veroorzaken bij allergiepatiënten en mensen met ademhalingsproblemen.
Bestseller Nr. 7
Pingi AutoStyle PG 1711902 Ontvochtiger
 • Farbe: Grey - white
 • Abmessung der Artikelverpackung: 14.4 L x 4.0 H x 18.2 W (centimeters)
 • Artikel Packungsmenge :1
UitverkoopBestseller Nr. 8
Pro Breeze Luchtontvochtiger 12L/dag, Ontvochtiging van ruimtes tot 120m³ (~20 m²) - met 3 Modi, 1,8L Tank, Doorlopende Afvoer, Slaapstand, 40 dB, 24-uurs Timer - Tegen Vocht en Condensvorming
 • Extraheert tot 12 liter water per dag: Dese compressor-luchtontvochtiger verwijdert tot twaalf liter per dag met een capaciteit van 1,8 liter waterreservoir. Ideaal tegen vocht, condensatie en schimmel in grote ruimtes zoals kelders, garages, woonkamers en badkamers, die te lijden hebben onder vochtige omstandigheden.
 • Automatische Vochtigheidssensor: Met de ingebouwde vochtigheidssensor kun je de gewenste kamervochtigheid instellen tussen 30% en 80%. Zodra dit niveau is bereikt, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.
 • Digitaal LED-Scherm met touch screen: Het digitale LED-scherm geeft het actuele vochtigheidsniveau in de kamer weer en maakt het mogelijk om tussen drie standen te schakelen, namelijk ‘automatisch’, ‘doorlopend' en 'slaapmodus'. De luchtontvochtiger kan automatisch ontdooien indien nodig.
 • Groot waterreservoir van 1,8L en continu afvoerslang inbegrepen: Het waterreservoir van 1,8 liter wordt automatisch afgesloten wanneer het vol is. Inbegrepen zijn een duurzame slang voor doorlopende afvoer en vier wielen voor gemakkelijke verplaatsing tussen kamers.
 • 24-Uurs Ingebounde Timer en stille werking: Een ingebouwde tijdschakelaar maakt het mogelijk om vooraf in te stellen dat de luchtontvochtiger aan of uit moet staan gedurende de dag of nacht. Deze ontvochtiger met hoge prestaties werkt ideaal tussen 20-30°C en 60-80% vochtigheid en is stil: 40 dB. Een handvat en 4 wielen om de luchtontvochtiger gemakkelijk te verplaatsen.
Bestseller Nr. 9
Gocheer Luchtontvochtiger, elektrisch, 4000 ml, automatische ontvochtiger voor 50 m², draagbaar, stil, vocht- en schimmelwerend, kelder, badkamer, kast, slaapkamer, camper (wit)
 • Krachtige prestaties: deze huishoudelijke ontvochtiger maakt gebruik van een halfgeleidercondensatietechnologie die dagelijks tot 1000 ml overtollig water in de lucht effectief kan absorberen (temperatuur: 86 °C, luchtvochtigheid: 80% RH). Bovendien is een waterreservoir van 4000 ml ontworpen voor een continue ontvochtiging gedurende meerdere dagen. Het waterreservoir hoeft niet vaak te worden geleegd.
 • 【Sterke toepassing】Deze luchtontvochtiger heeft een ontvochtigingsoppervlak van 5,300 vierkante meter en 510 vierkante meter, die zeer geschikt is voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zoals je badkamer, een kleine kelder, een kast, een keuken en een woonkamer. Neem afscheid van overtollig water, verwijder allergenen zoals schimmelmijten, voorkom vocht en schimmel en verbeter de luchtkwaliteit.
 • Dubbel effect-systeem: deze luchtontvochtiger is uitgerust met dubbele koelende halfgeleiders en bereikt een zeer efficiënte 360 graden ontvochtiging. De ontvochtigingswerking van de Gocheer-luchtontvochtiger is meer dan verdubbeld. Werk stil en vermijd geluiden, zodat je het 24 uur per dag kunt gebruiken zonder luide of storende geluiden.
 • Meerdere functies: ondersteunt twee werkmodi, kies naar wens Super-modus, efficiënte en snelle ontvochtiging, normale modus, geluidsontwikkeling onder 40 dB, geschikt voor lezen of slapen. De timerfunctie maakt het mogelijk om de machine binnen de opgegeven tijd te werken, wat je meer comfort, energiebesparing en milieubescherming biedt. Meerkleurige verlichting, effen of meerkleurig kan jouw voorkeur zijn.
 • Veilig en betrouwbaar: automatische uitschakeling als het waterreservoir met water is gevuld of de machine verlaat, schakelt de draagbare ontvochtiger automatisch uit om overlopen van het waterreservoir te voorkomen en de uitrusting tegen schade te beschermen. nan
Bestseller Nr. 10
XAXAZON Ontvochtiger 2300ML luchtontvochtiger voor thuis, dubbele halfgeleiders en LED-verlichting -, vochtig, schimmelregeling, wit, DH-CS02
 • 【Dual Semiconductors-Peltier-technologie】Vergeleken met andere kleine luchtontvochtigers, XAXAZON Luchtontvochtiger is geüpgraded naar koeltechnologie met dubbele halfgeleiders, wat een dubbel ontvochtigingseffect heeft. Verwijder veilig en efficiënt vocht in ruimtes tot 480 m². Met een transparant waterreservoir van 2300 ml, 27 oz (800 ml) per dag, leegt u het water niet vaak meer.
 • 【Timer & Auto-off-functie】Intelligente ontvochtiging, automatische uitschakeling. Maakt u zich zorgen dat de luchtontvochtiger te veel ontvochtigt? Onze luchtontvochtiger heeft een automatische modus die automatisch kan worden uitgeschakeld wanneer de luchtvochtigheid lager is dan 50%, zodat deze niet overmatig ontvochtigt. U kunt de timer ook instellen op 8/12/24/36/48 uur en deze stopt zodra de tijd om is. Als de watertank bijna vol is, werkt deze niet meer, wat de veiligheid verhoogt.
 • 【Automatisch ontdooien】Bij gebruik in de winter treedt onvermijdelijk vorst op. Door technologische innovatie stopt het apparaat met ontvochtigen wanneer het oppervlak van de halfgeleider bevriest, schakelt automatisch over naar de ontdooimodus, blijft de ventilator draaien en zal de gegenereerde warmte de vorst snel doen smelten en vervolgens opnieuw opstarten om te ontvochtigen. Effectief verkorten van de tijd van werkonderbreking, Betere bescherming van de machine.
 • 【Ultrastille slaapmodus】Voel je je nat en plakkerig als je's nachts in slaap valt? Op dit moment kunt u onze luchtontvochtiger in de slaapmodus zetten, hem de hele nacht droog houden en de slaapkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Bovendien is het geluid in deze modus slechts 39-42 dB, wat erg stil is en uw slaap nooit verstoort.
 • 【Meer gehumaniseerd ontwerp】Onze luchtontvochtiger heeft een display met hoge resolutie dat de omgevingsvochtigheid kan weergeven, zodat u de vochtveranderingen voor en na gebruik van het product duidelijk kunt zien. Ons product heeft een draagbare handgreep voor eenvoudige verplaatsing. De opbergruimte achter het apparaat wordt gebruikt om het netsnoer op te bergen, zodat het goed kan worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is.
Bestseller Nr. 11
WENKO Auto-ontvochtiger kussen met verzadigingsaanduiding, herbruikbaar, helpt bij beslagen autoruiten en beschermt tegen onaangename geurtjes, met 1000 g ontvochtiger granulaat, 23 x 5 x 15 cm
 • Universele ontvochtiger van Wenko: De extra grote ontvochtiger werkt effectief tegen vocht, schimmel, schimmelvlekken en muffe geuren in auto, caravan, boot, garage, woonkamer, kledingkast en kelder
 • Met praktische indicator voor een zichtbaar effect: Verkleurt het blauwe veld op de luchtbevochtiger roze, is hij verzadigd met water, na het drogen verschijnt het veld weer blauw. De luchtontvochtiger beschermt als auto-ontvochtiger tegen condenswatervorming en dus tegen beslagen en ijzige ruiten en tegen muffe geur en roest.
 • Werking: Het materiaal in de ontvochtiger zak zuigt vocht uit de lucht op en bindt het binnen zonder te druppelen, tot 25% van zijn eigen gewicht kan elk van de luchtontvochtiger opnemen.
 • Milieuvriendelijk en herbruikbaar: Voor het drogen van het ontvochtiger kussen gewoon in de magnetron of op de verwarming plaatsen. Nadat het opgenomen vocht verdampt is, verkleurt de indicator weer blauw en is de Wenko autoontvochtiger opnieuw klaar voor gebruik.
 • Omvang levering: 1 x universele ontvochtiger van Wenko, kussen met 1000 g ontvochtiger granulaat (Active Mineraal), afmetingen (B x H x D): 23 x 5 x 15 cm, zwart met druppelmotief in lichtblauw
Bestseller Nr. 12
Apalus 1KG Silica Gel Auto-ontvochtigerzak, Droge Lucht, DMF-vrij, Herbruikbare Vochtvanger, Automobiele-ontvochtiger, Geen Beslagen Ruiten, Voorkomt Condensatie en Schimmel, Inclusief 1 x Antislipmat
 • GEEN BESLAGEN RUITEN MEER: De Apalus Auto-ontvochtigerzak vermindert het beslaan van autoruiten, wat vaak een probleem is op koude ochtenden, wanneer we snel naar het werk moeten! Beschermt het interieur van uw auto tegen vochtschade en schimmel. Dankzij de hoge vochtopname, met zijn gewicht van 1kg, neemt de Apalus Auto-ontvochtiger tot wel 400ml water op! Plaats de Apalus-zak gewoon op uw dashboard en laat hem het werk doen!
 • KEER OP KEER HERBRUIKBAAR: Onze vochtvanger voor in uw voertuig is herbruikbaar, je kunt hem keer op keer gebruiken! Leg na een paar maanden van gebruik, onze auto-ontvochtiger 10 minuten in de magnetron op 700 Watt en het vocht droogt volledig uit. Ook mogelijk om hem 2-3 uur in de oven te leggen op 60 °C of leg hem gewoon op een kachel of in de zon. Een zeer kostenbesparende oplossing en beter voor het milieu!
 • GEMAKKELIJK & VEILIG IN GEBRUIK: Apalus Auto-ontvochtiger gevuld met hoogwaardige silicagel, die DMF-VRIJ is en geslaagd voor ROHS-certificaten, verkomt condensatie. Verder druppelt het niet, het trekt het vocht aan en houdt het vast. Gevuld met 1kg silica gel, is het zeer compact en tegelijkertijd zeer effectief. In tegenstelling tot andere ontvochtigers, is er geen gevaar voor kantelen van vloeistoffen of oplossingen die autostoelen of elektronica beschadigen. Zowel functioneel als praktisch.
 • WINTEROPSLAG GEMAKKELIJK GEMAAKT: Apalus Luchtontvochtiger voor in de auto is ook perfect om caravans en campers te beschermen tegen vocht tijdens de winterstalling. Voorkomt schimmel-, roest- en meeldauwvlekken. Zo kunt u het volgende kampeerseizoen fris beginnen!
 • NIET ALLEEN VOERTUIGEN: Niet alleen auto's, boten en motorfietsen, maar ook tuinmeubelen, gereedschappen en elektrische apparatuur moeten worden beschermd tegen vocht. Als de garage vochtig is, is het het beste om de spullen in te pakken en Apalus vochtvangers te gebruiken!
Bestseller Nr. 13
Pro Breeze Elektrische Luchtontvochtiger, Compact en Draagbaar, 1500ml Watertank voor Vocht, Schimmel, Vocht in Huis, Ontvochtiger voor Keuken, Slaapkamer, Caravan, Kantoor
 • Verwijdert 500 ml per dag: Beschikt over de nieuwste generatie Peltier-technologie, en kan per dag 500 ml vocht verwijderen, met een waterreservoir van 1500 ml. Ideaal voor lucht ontvochtigen in huis voor ruimtes tot 62 kubieke meter (62 m³).
 • Krachtiger en efficiënter: Deze zeer energiezuinige luchtontvochtiger verbruikt tot 45% minder energie per uur dan vergelijkbare modellen en heeft een breder temperatuurbereik van 10-50°C. Perfect voor hoge luchtvochtigheid in huis, keuken, badkamer, caravan of garage.
 • Zeer stille werking: De stille luchtontvochtiger is ontworpen met innovatieve thermo-elektrische koeltechnologie (Peltier) die zonder compressor werkt en een fluisterstille werking heeft tijdens het lucht ontvochtigen in slaapkamers, badkamers en kantoren.
 • Slimme automatische uitschakeling: Wanneer het waterreservoir zijn maximale capaciteit bereikt, wordt de lucht ontvochtiger automatisch uitgeschakeld en gaat het led-lampje branden om aan te geven dat het waterreservoir moet worden geleegd.
 • Gemakkelijk te legen en schoon te maken: De bovenkant van het waterreservoir is volledig afneembaar, waardoor het reservoir snel en gemakkelijk kan worden geleegd en gereinigd. De mini luchtontvochtiger beschikt over een kijkvenster om het waterniveau te zien.
Bestseller Nr. 14
VATEEN Luchtontvochtiger, 1200 ml, draagbaar, 3 timers & 7 LED-kleuren, stil, automatische ontvochtiger voor thuis, badkamer, slaapkamer, kantoor, keuken
 • 💧 【1200 ml effectieve ontvochtiging: de elektrische ontvochtiger is uitgerust met een groot waterreservoir van 1200 ml en een thermo-elektrische koeltechnologie, die 350 ml ontvochtiging per dag kan bereiken (80% RH 25 °C). Verwijdert overtollig vocht in de lucht, helpt je om de groei van schimmel te verminderen en de lucht te reinigen, biedt een gezond leven.
 • 💧 【 3 tijdmeting en 7 nachtlichtkleuren 】 3 tijdopties: 6 H/8 H/10 uur. Hiermee kun je de tijd instellen waarop het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld. 3 verlichtingsmodi: cyclusmodus, vergrendelingsweergave, controlelampje die aan je verschillende behoeften kan voldoen. Kan alleen als nachtlampje worden gebruikt (geschikt voor moeders die borstvoeding geven om hun baby 's nachts te voeden).
 • Stand-bymodus & zonder licht werkt: als de luchtontvochtiger 's nachts in de standby-modus werkt, werkt het lawaai < 28 dB en de luchtontvochtiger kan het licht uitschakelen om te werken. Als er geen geluids- en lichtstoornissen optreedt, zal je slaap, werk en studie niet beïnvloeden
 • 💧【Energiebesparende intelligentie】De draagbare luchtontvochtiger beschikt over een intelligent en innovatief design en verbruikt slechts 0,5 kW energie voor 24 uur gebruik. Het gevoelige watersensorsysteem schakelt automatisch uit en de rode led-indicator brandt op. Veilig en milieuvriendelijk, energiebesparend.
 • 💧【Multifunctioneel gebruik en 24-uurs service】De mini-luchtontvochtiger is zo ontworpen dat hij klein en licht is, perfect voor huizen, woningen, keukens, badkamers, slaapkamers, kelders, garages enz. Neem afscheid van schimmel en vocht en geeft frisse lucht vrij. Vateen biedt 24 uur online service. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Bestseller Nr. 15
Pro Breeze 30 L/Dag Ontvochtiger met Wifi Slimme App, Digitale Vochtigheidsweergave, Constante Afvoer, 24-uurs Timer en Automatische Ontdooifunctie - Ideaal voor Vocht in Huis en Condens Verwijderen
 • 30 liter per dag: Deze slimme luchtontvochtiger van Pro Breeze kan tot 30 liter vocht verwijderen per dag met een laag energieverbruik bij temperaturen tussen 5°C en 32°C. Ideaal voor schimmel en vocht in huis, kelders, garages en badkamers met vocht en bedompte omstandigheden met een hoge luchtvochtigheid.
 • Slimme app en digitaal bedieningspaneel: Bekijk het huidige luchtvochtigheidsniveau van je kamers, stel een streefniveau in of kies uit 3 gebruiksstanden, waaronder auto, turbo en constant lucht ontvochtigen in huis met behulp van het gebruiksvriendelijke digitale bedieningspaneel of de gratis smartphone-app.
 • Slimme lucht ontvochtigen: Met de gratis smartphone-app kan je energie besparen en de prestaties optimaliseren door een aangepast schema te maken dat de energiezuinige luchtontvochtiger automatisch in-/uitschakelt of de gebruiksstand verandert volgens jouw gewenste schema. Combineer ook met de constante modus voor een moeiteloze werking.
 • Groot waterreservoir: De lucht ontvochtiger heeft een groot waterreservoir van 3 liter dat automatisch wordt uitgeschakeld wanneer het vol is, met een afvoerslang voor langdurig doorlopend gebruik en 4 wieltjes voor gemakkelijke verplaatsing tussen kamers
 • Automatische vochtigheidssensor: Met de ingebouwde vochtigheidssensor kan je de gewenste luchtvochtigheid in de kamer instellen tussen 35% en 85%. Zodra dit niveau is bereikt, wordt het apparaat uitgeschakeld om energie te besparen.
Bestseller Nr. 16
SUNTEC DryFix 20 Lumio luchtontvochtiger | Voor ruimtes tot 65 m² of 150 m³ | Kamerontvochtiger met ontvochtiging van 20 l/dag | 3-in-1 ontvochtiger – luchtreiniger – wasdroger | Mobiel en elektrisch
 • 💧 EFFICIËNTE ONTVOCHTIGING : de DryFix 20 Lumio bestrijdt doeltreffend vocht binnenshuis en zorgt voor een gezond woonklimaat. Met een vermogen van max. 365 W en 2 ventilatiestanden met een luchtstroomvolume van max. 180 m³/h is hij geschikt voor kamers tot 63 m². In de badkamer, keuken en slaapkamer geeft hij schimmel en vocht geen schijn van kans. Textiel, muren en meubels worden gespaard.
 • 💧 3-in-1-apparaat: luchtontvochtiger, luchtreiniger en wasdroger in één – de aangenaam stille DryFix 20 Lumio biedt de ideale basis voor een behaaglijk klimaat. Als vochtkiller helpt hij tegen een te hoge luchtvochtigheid op kantoor of thuis en bestrijdt hij doeltreffend schadelijke stoffen. Ook als wasdroger doet hij prima zijn werk. Daarnaast is luchtreiniging ook niet onbelangrijk tegenwoordig.
 • 💧 ECOLOGISCH : de Dehumidifier-compressor gebruikt R290, een zuiver natuurlijk koelmiddel. Dit is tegelijkertijd energie-efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk.
 • 💧 TECHNISCHE GEGEVENS : 3-in-1-apparaat (ontvochtigen - luchtreiniging - drogen van wasgoed) | Vermogen max. 365 watt | Productafmetingen (bxhxd) 38 x 58 x 19,5 cm | Gewicht 14,3 kg | Kabellengte 1,4 m | Kleur wit | Ontvochtigingscapaciteit max. 20 liter per dag | Luchtstroomvolume 180 m³/h | Luchtuitlaatlamellen variabel instelbaar (45-90°) of automatisch oscillerend | Timerfunctie (0-24 h) | Vorstbeveiligingsfunctie | Herstartfunctie na stroomonderbreking
 • 💧 SCHIMMEL VOORKOMEN : schimmel op de muur of schimmel op het plafond – badkamers en kelderruimtes zijn hier bijzonder gevoelig voor. Als de ongewenste schimmels er eenmaal zijn, luidt het laatste redmiddel meestal: renovatie. Het is evenwel veel eenvoudiger om schimmelsporen doeltreffend en snel te voorkomen met een luchtontvochtiger. Ook het ontstaan van condenswater kan worden tegengegaan: beslagen ramen behoren tot het verleden!
Bestseller Nr. 17
Pro Breeze 12 L/Dag Luchtontvochtiger met automatische vochtigheidssensor en display, 24-Uurs Timer, Wasdroger, Continue Drainage en Slaapstand voor Vocht, Schimmel en Condensatie
 • Verwijdert 12 L per dag: deze krachtige Pro Breeze luchtontvochter verwijdert efficiënt tot 12 liter water per dag met een laag energieverbruik. Ideaal voor lucht ontvochtigen, schimmel, condens en huis ontvochtigen, garages en badkamers die te lijden hebben van vocht en vochtigheid.
 • Automatische vochtigheidssensor: de luchtontvochtiger meet automatisch de luchtvochtigheid in huis en toont die op het digitale LED display, zodat je de gewenste luchtvochtigheid in de kamer kunt instellen tussen 30-80%. Zodra dit niveau bereikt is, schakelt de ontvochtiger badkamer uit om energie te besparen.
 • Stille werking: met <38 dB werkt deze compressor luchtontvochtiger kelder stiller dan andere grote ontvochtigers. Je kunt ongestoord werken, lezen of slapen terwijl je Pro Breeze elektrische ontvochtiger zich inspant om de gewenste luchtvochtigheid in je kamer te bereiken.
 • Digitaal ledscherm en 24-uurs timer: programmeer de lucht ontvochtiger om op elk moment van de dag of nacht aan of uit te gaan met de 24-uurs timerfunctie. Op het gemakkelijk af te lezen scherm kun je de 3 werkingsstanden regelen, waaronder auto, continu en slaapstand.
 • Groot 2 liter waterreservoir: heeft een groot waterreservoir van 2 liter en een slang voor continue afvoer, waarbij de luchtontvochtiger slaapkamer tot 12 liter per dag kan opvangen zonder dat je het reservoir hoeft te legen. De vochtkiller is gemakkelijk verplaatsbaar met 4 wieltjes inbegrepen.
Bestseller Nr. 18
De'Longhi Luftentfeuchter Tasciugo AriaDry Multi DEXD214F - elektrischer Entfeuchter und Luftreiniger für Räume bis 65m³, Wäschefunktion, Allergiker zertifiziert, 14 Liter/Tag, weiß
 • SCHÜTZE DEIN ZUHASUE UND DEINE FAMILIE ideale Entfeuchtung in allen Stufen deines Raumes in jeder Saison
 • ANTI-ALLERGIE-FUNKTION Hilft bei der Neutralisierung von schädlichen Bakterien und Allergenen, während überschüssige Feuchtigkeit entfernt wird
 • LUFTENTFEUCHTUNG Entfernt bis zu 14 Liter an überschüssiger Feuchtigkeit in 24 Stunden und hilft dabei, die Luft sauber zu halten
 • TRAGBARES DESIGN Der Entfeuchter besitzt integrierte Griffe und Räder für den maximalen Komfort beim Transport zwischen verschiedenen Schlafzimmern und Räumen bei dir zu Hause
 • ECO-FREUNDLICH Reinigt deine Luft und maximiert den häuslichen Komfort mit dem eco-freundlichen 14-Liter-Luftentfeuchter
Bestseller Nr. 19
Pro Breeze Mini Luchtontvochtiger, Compacte en Draagbare 500 ml, Helpt tegen Vocht en Schimmel in Huis, Keuken, Slaapkamer, Caravan, Kantoor, Garage, Badkamer en Kelder.
 • Verwijdert vocht: Perfect voor het verwijderen van vocht en schimmel in je huis, keuken, badkamer, slaapkamer, caravan, garage of kelder.
 • Klein en compact: Lichtgewicht, compact en draagbaar. Verwijdert tot 250 ml vocht per dag met een Watertankinhoud van 500 ml.
 • Muisstil en efficiënt: De thermo-elektrische Peltier-technologie (geen compressor nodig) maakt een zeer stille werking mogelijk, waardoor deze ideaal is voor gebruik in slaapkamers en kantoren.
 • Automatische uitschakeling: Ontworpen met een automatische uitschakelfunctie, die in werking treedt wanneer het waterreservoir vol is en die je laat weten wanneer het moet worden leeggemaakt. Leeg het waterreservoir met de eenvoudig te gebruiken afvoer en plaats deze daarna terug in de luchtontvochtiger.
 • Verlichting van allergieën: Helpt de luchtkwaliteit te verbeteren door het verwijderen van schimmelsporen en huisstofmijten, die veel problemen veroorzaken bij allergiepatiënten en mensen met ademhalingsproblemen.
Bestseller Nr. 20
Luchtontvochtiger, 2 x 900 ml, vochtabsorberend, met 4 zakjes granulaat, navulbaar
 • 2 x 900 ml luchtontvochtiger met 4 zakjes granulaat, vochtabsorberend voor de kamer met 400 g per zak, voorkomt condenswater, vocht en muffe geurtjes in de lucht, textiel, muren, daken, auto‘s.
 • Beschermt muren, meubels, auto's enzovoort tegen vocht en onaangename geurtjes.
 • Afmetingen per ontvochtiger (h x l x b): circa 12 x 13 x 13 cm.
 • Milieuvriendelijk beschermt hij met het onmiddellijk ingezet ontvochtigingsproces muren, meubels, textiel of daken.
 • Ook in de keuken of in de badkamer absorbeert de ontvochtiger kookluchtjes en vocht. Voorkomt condenswater, vocht en muffe geurtjes.

Luchtontvochtigers worden gebruikt om vocht uit de lucht te verwijderen. Ze worden gebruikt in woningen, commerciële ruimtes en industriële ruimtes. Een luchtontvochtiger houdt de luchtvochtigheid laag en is een essentieel huishoudelijk apparaat dat helpt bij het voorkomen van schimmelgroei en andere gerelateerde gezondheidsproblemen. Luchtontvochtigers werken met behulp van een compressor of een pomp om water in de lucht te verdampen. Er zijn verschillende soorten luchtontvochtigers voor verschillende doeleinden, zoals commercieel, industrieel en residentieel gebruik.

Er zijn drie verschillende soorten luchtontvochtigers:

 • Luchtcompressor: dit is het meest voorkomende type luchtontvochtiger dat in huizen wordt gebruikt, omdat het zeer efficiënt is in het verwijderen van vocht uit de lucht zonder enig geluid of trillingen. Het kan in slechts één uur tot 90% van het vocht uit de lucht verwijderen , maar het heeft een hard geluid dat storend kan zijn voor de bewoners van het huis.
 • Verdamping: dit type luchtontvochtiger is beter in het verwijderen van vocht uit de lucht dan een luchtcompressor en werkt op luchtverplaatsing. De emmer verzamelt water in een bak die vervolgens in de atmosfeer wordt vrijgegeven wanneer het verdampt.

Luchtontvochtigers zijn er in een groot aantal prijsklassen en maten, dus het is belangrijk om vooraf te weten wat je wilt. Hier zijn enkele factoren die u zullen helpen beslissen welke luchtontvochtiger het beste voor u is:

 • Hoeveel kamers heb je nodig om te ontvochtigen?
 • Wilt u een kleine, middelgrote of grote luchtontvochtiger?
 • Welke maat watertank heeft de luchtontvochtiger?
 • Heeft het een automatische uitschakelfunctie?

Wat is de beste luchtontvochtiger voor thuisgebruik?

Luchtontvochtigers zijn een geweldige manier om overtollig vocht uit de lucht in uw huis te verwijderen. Ze kunnen worden gebruikt om kleding, meubels en vele andere items te drogen.

De beste luchtontvochtiger voor thuisgebruik is degene met een hoge classificatie en kan aan al uw behoeften voldoen.

Wat zijn de beste eigenschappen van een luchtontvochtiger?

Luchtontvochtigers worden meestal gebruikt in badkamers en keukens. Ze helpen om vocht uit de lucht te verwijderen, wat vaak een probleem is in deze ruimtes. Ze verwijderen ook overtollig vocht uit de lucht, waardoor schimmel en meeldauw op oppervlakken kunnen groeien.

De beste eigenschappen van een luchtontvochtiger zijn:

 • Stille werking
 • Energiezuinige werking
 • Automatisch ontdooien
 • Digitale bediening
 • Mogelijkheid om verbinding te maken met uw wifi-thuisnetwerk

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een luchtontvochtiger?

Luchtontvochtigers zijn op verschillende manieren nuttig. Ze kunnen worden gebruikt om vocht uit de lucht te verwijderen, wat schimmelgroei en de verspreiding van bacteriën kan helpen voorkomen. Ze helpen ook om de effecten van allergieën te verminderen.

Luchtontvochtigers kunnen ook nuttig zijn bij het voorkomen van condensatie op ramen en muren, wat een veelvoorkomend probleem is in vochtige klimaten. Luchtontvochtigers zijn ook nuttig voor het opruimen van waterschade veroorzaakt door lekkage of overstromingen.

Naast deze voordelen is aangetoond dat luchtontvochtigers de energiekosten verlagen door het gebruik van airconditioning en de luchtvochtigheid in huizen te verlagen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een luchtontvochtiger?

Bedenk waar je het voor nodig hebt.

Als u een luchtontvochtiger wilt kopen, houd dan rekening met deze factoren:

 • De grootte van de kamer en de grootte van de unit.
 • De luchtvochtigheid in uw huis of kantoor.
 • Het type luchtontvochtiger, zoals een hele kamer, draagbaar of raammodel.
 • Het geluidsniveau en hoe vaak het geleegd moet worden.

Wat is het beste merk voor een luchtontvochtiger?

Het beste merk voor een luchtontvochtiger is er een die effectief vocht uit de lucht kan verwijderen. De meest populaire merken zijn Honeywell, Frigidaire en Panasonic.

Een luchtontvochtiger is een apparaat dat overtollige waterdamp uit de lucht haalt. Het wordt meestal gebruikt om schimmel- en meeldauwgroei in huizen, kantoren en voertuigen te voorkomen.