Beste ontharingsapparaat van 2023 (TOP15)

Het kiezen van het beste ontharingsapparaat is belangrijk omdat het kan bepalen hoe succesvol uw ontharingsproces zal zijn.

De 15 beste ontharingsapparaat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

IPL-ontharingsapparaat met vriesfunctie, 999.000, lichte impulsen, pijnloze IPL-laser ontharingsapparaat voor lichaam en gezicht

 • Koud, pijnloos ontharen: ZKMAGIC IPL-ontharing maakt gebruik van een professionele IPL-technologie die direct op de haarwortels inwerkt (met ijscompressiefunctie, verlaagt de huidoppervlaktetemperatuur tot 5-10 °C om brandwonden te voorkomen) en huidschade effectief voorkomt. Zijn functie is om de haarzakjes te verwarmen, lichtenergie op de wortels te concentreren, melanine te absorberen en de haargroei te remmen.
 • Handmatige en automatische modus: kan aan je eisen voor verschillende ontharingsgebieden voldoen. De handmatige modus wordt voornamelijk gebruikt voor kleine gebieden zoals bikinilijn, okselholte, lippen. De auto-modus kan worden gebruikt voor grote gebieden zoals armen, benen en rug.
 • 999,999 lichtpulse: ons IPL-ontharingsinstrument kan meerdere personen tegelijkertijd ondersteunen en kan tot 45 tot 50 jaar lang worden gebruikt. Dit is een effectief en eenvoudig ontharingssysteem en een product dat je levenslang koopt.
 • 5 standen: dit ontharingsapparaat heeft 5 verschillende energie-intensiteiten. Je kunt de juiste energie-intensiteit kiezen op basis van je huidtype en de energie-intensiteit waarmee je je goed voelt.
 • 【Super after-sales garantie】 Beste after-sales service, wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor elk defect product, ook als het retourvenster gesloten is. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 2

Philips Lumea IPL-ontharingsapparaat 9000-serie - ontharingsapparaat met SenseIQ-technologie, 4 hulpstukken voor lichaam, gezicht, bikinilijn en oksels, snoerloos gebruik (model BRI957/00)

 • Bewezen effectief: Philips Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 12 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 92% haarvermindering in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: in het begin om de 2 weken en vervolgens slechts eenmaal per maand. Dat is de helft van het aantal behandelingen dan bij andere merken. Het duurt 8,5 minuut om beide onderbenen te behandelen
 • Gepersonaliseerd met SenseIQ: de SmartSkin-sensor detecteert uw huidtint en geeft aan welke lichtinstelling u kunt gebruiken, terwijl onze gratis app u stap voor stap door de sessies leidt
 • 3 slimme gebogen hulpstukken: de hulpstukken voor uw lichaam, gezicht en precieze zones passen perfect bij de rondingen van uw lichaam en activeren de meest effectieve programma's voor elk gebied 
 • Philips Lumea IPL is ontwikkeld in samenwerking met deskundige wetenschappers en dermatologen en getest bij meer dan 3000 vrouwen
UitverkoopBestseller Nr. 3

Philips Lumea IPL Advanced, 2 opzetstukken - ontharingsapparaat plus Satin Compact-pentrimmer (BRI921/00)

 • Bewezen effectiviteit: Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 3 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 85% minder haar in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: Behandel de eerste zes weken slechts elke twee weken (t.o.v. wekelijks bij andere merken), en werk vervolgens maandelijks bij om de resultaten te behouden.
 • Maak uw behandeling op maat: Kies uit vijf lichtintensiteitsinstellingen voor de meest comfortabele ervaring, terwijl de gratis Lumea-coachingapp u stap voor stap door uw sessies leidt.
 • 2 hulpstukken: Hoofden voor lichaam en gezicht werken met snelheid en precisie. Het hulpstuk voor het gezicht heeft een geïntegreerd lichtfilter voor extra veiligheid. Wordt geleverd met opbergetui en Satin Compact-pentrimmer.
 • Afgeleid van professionele salons: Philips Lumea IPL is ontwikkeld in samenwerking met deskundige wetenschappers en dermatologen, en getest bij meer dan 3000 vrouwen.
Bestseller Nr. 4

Nieuwste 3 in 1 IPL-apparaten ontharingslaser met 9 energieniveaus en 3 functies-HR/SC/RA, permanent pijnvrij ontharingsapparaat voor mannen, vrouwen, gezicht, oksels, benen, lichaam

 • 【Latest Technology Upgrade】Het Glattol ontharingsapparaat maakt gebruik van dezelfde IPL-technologie als schoonheidssalonapparaten, met golflengten van meer dan 550nm die diep in de haarzakjes doordringen en de cyclus van nieuwe haarvorming doorbreken, waardoor het haar aanzienlijk vermindert en de huid gladder wordt. Geniet thuis van een comfortabele en pijnloze laserontharing.
 • 【Lichter en sneller ontharen】Het grote vlakke venster van 4,5 c㎡ vergroot het contactoppervlak met de huid en verhoogt de snelheid van ontharen met 30% vergeleken met andere ontharingslasers. Er zijn ook 9 instelbare energieniveaus beschikbaar voor de gevoelige huid. Hoe hoger het energieniveau, hoe beter het ontharingsresultaat. Het wordt aanbevolen om te beginnen met niveau 1 voor de eerste toepassing.
 • 【Unieke 3-in-1 functie】ontharingslaser, huidverzorging en acneverwijdering. Bereik het effect van huidverzorging en verwijder tegelijkertijd haar. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de flash-knop om te schakelen tussen HR-, SC- en RA-functies voor eenvoudige bediening. Het is alsof je een apparaat hebt voor haarverwijdering en schoonheidsverzorging.
 • 【Voor het hele lichaam】IPL ontharingsapparaten heeft 999.900 flitsen, genoeg voor een leven lang gebruik. De handmatige modus wordt gebruikt voor het ontharen van kleine gebieden zoals oksels, vingers, bikinilijn, lippen en andere kleine gevoelige gebieden. De automatische modus wordt gebruikt voor relatief grote ontharingsgebieden zoals armen, benen, rug en buik.
 • 【Uitstekende klantenservice】Je ontvangt 1 x IPL ontharingsapparaat, 1 x AC adapter, 1 x scheerapparaat, 1 x beschermbril, 1 x handleiding en 1 x kleurenkaart. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. (★Let op: lees voor gebruik aandachtig de handleiding om het gebruik en de contra-indicaties te begrijpen).
Bestseller Nr. 5

IPL Ontharingsapparaat Kismi, Lichtpulsen Ontharing voor Mannen en Vrouwen, met 990.000 Flitsen, 5 Energiestanden, 2 Standen, Geschikt voor Lippen, Lichaam, Oksels, Bikinilijn Ontharen, Gladde Huid, Witte

 • [Veilig en permanent] Kismi IPL-apparatuur ontharing maakt gebruik van professionele IPL-technologie (Intense Pulse Light), die verschilt van de continue herhaling van traditionele ontharing. Het kan direct inwerken op de wortel van de haarzakjes, melanine absorberen, het haar breken groeicyclus, en bereik het effect van permanente ontharing.
 • [Light Pulse Lifetime Epilator] Onze IPL-epilator heeft 999.900 flitsen. Het is een effectief permanent licht ontharingssysteem dat voldoende is om permanent haar te verwijderen voor u en uw dierbaren, en u hoeft geen vervangende cartridges voor uw Laser ontharing sapparaat te kopen.
 • [VERSTELBAAR EN SLIMMER] Dit permanente ontharingsapparaat voor mannen en vrouwen heeft instelbare intensiteitsniveaus en flitsstanden. 5 intensiteitsniveaus voor verschillende huidgebieden en gevoeligheden. 2 flitsmodi, handmatig en automatisch, om aan uw behoeften voor verschillende ontharingsonderdelen te voldoen.
 • [Economisch en tijdbesparend] De ontharingsbehandeling voor het hele lichaam kan snel in ongeveer 20 minuten worden voltooid. Vergeleken met dure ontharingsmethoden in de salon, zijn onze ontharingsapparaten veilig, eenvoudig, zachtaardig en effectief voor thuis. Het kan u helpen veel tijd en financiële kosten te besparen en uw privacy beter te beschermen.
 • [Perfect cadeau] Deze permanente IPL-epilator bevat een pulsepilator, een veiligheidsbril, een scheerapparaat, een voedingsadapter en een gebruikershandleiding. Bovendien is het prachtig verpakt, waardoor het het perfecte kerstcadeau is voor familie, vrienden of geliefden. Wij bieden een uitstekende klantenservice, als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
UitverkoopBestseller Nr. 6

XSOUL thuis IPL ontharing voor vrouwen en mannen permanente ontharing apparaat 999,999 flitsen pijnloze haarverwijderaar op oksels rug benen armen gezicht bikinilijn, Corded Hair Removal

 • 【Permanente IPL ontharing】 Het XSOUL IPL ontharingsapparaat gebruikt geavanceerde IPL-technologie om de cyclus van haargroei te doorbreken voor permanente haarreductie voor een vlekkeloos gladde en haarloze huid. Ontworpen om de professionaliteit van de schoonheidssalon naar u te brengen! LET OP: De XSOUL IPL ontharing is een plug-in apparaat - niet draadloos.
 • 【999,999 Flitsen voor jarenlang gebruik】 Meer dan 999.999 Flitsen capaciteit biedt jaren van gebruik, bespaart u duizenden dollars op haarverwijdering apparaat afspraken.
 • 【5 vermogensniveaus & ergonomisch ontwerp】Het IPL permanente ontharingsapparaat van XSOUL voor vrouwen/mannen biedt 5 vermogensniveaus - druk gewoon op de aan/uit-knop om het vermogensniveau in te stellen dat het beste bij uw huid past (begin bij vermogensniveau 1 en werk zo nodig naar boven toe).
 • 【 Volledig lichaamsgebruik & automatische/handmatige standen 】 De IPL haarverwijderaar heeft een automatische modus (continue flits) voor de bikinilijn, bovenlip, kin, gezicht en oksels, en een handmatige modus (enkele flits) voor de rug, borst, buik, armen en benen. NIET geschikt voor wenkbrauwen.
 • 【Premium klantenondersteuning】 Wij gaan boven en verder - uw XSOUL IPL permanente haarverwijderaar wordt geleverd met 36 maanden garantie en 100 dagen geld terug beleid. Wat u krijgt: Inclusief 1x XSOUL IPL ontharingsapparaat, 2x scheermesjes, 1x beschermende bril, 1x handleiding en 1x haar- en huidkleurkaart. Volg de instructies in de meegeleverde handleiding om lichaamshaar sneller te verwijderen.
Bestseller Nr. 7

VIYSPNV IPL Ontharingsapparaat 5 Modi met 999, 999 Lichtpulsen Handmatige en Automatische Modi Permanent en Pijnloos Ontharingsapparaat voor Mannen en Vrouwen met Laserontharing op Het Lichaam en Gezicht

 • 【5 niveaus energie & onbeperkt gebruik】De ontharing heeft 5 niveaus van energieaanpassing en biedt op maat gemaakte oplossingen voor verschillende huidtypes. Haarzakjes diep en dik haar, geschikt voor alle huid. Een groot aantal lichtgolven maakt ontharing effectiever. 999.999 keer gebruikt, kan 20-30 jaar worden gebruikt. Je kunt het ook met familie en vrienden delen
 • 【IPL sterk pulserend licht】Het verbeterde LPL-sterke pulslicht versterkt en verdiept de lichtgolf, verlicht precies het diepe deel van de haarzakjes en remt de haargroei van de wortel. Tegelijkertijd kan IPL ook de huid zacht maken en de huidelasticiteit verbeteren. Het licht kan in de melanine-clusters binnendringen, is pijnloos en beschadigt de huid niet, zodat de ontharing aangenaam is
 • 【Comfortabel en effectief ontharingseffect】Consistent gedurende 8 weken worden gebruikt, effectief haren te verwijderen, bereikt 85% van de ontharingswerking. De laserontharing neemt halfgeleiderkoelfilm aan, zodat je thuis van het effect van de schoonheidssalon kunt genieten. Het gehele proces van ontharing is pijnloos, eenvoudig te gebruiken en beschadigt de huid niet
 • 2 modi voor handmatig en auto: het ipl ontharingsapparaat is standaard op de handmatige modus ingesteld. Druk op de lichtknop en deze gaat eenmaal knipperen. Houd de lichtknop 3-5 seconden ingedrukt om de led op het auto-modus-symbool te zien en je kunt meerdere keren op een rij knipperen. De handmatige modus is geschikt voor gezicht, oksels enz. De automatische modus is geschikt voor dijen, armen, rug, enz
 • Veilig alles-in-één design: het contactlichtontwerp van de Viyspnv ontharing gezicht dames kan alleen succesvol werken als de lamphouder dicht bij de huid op 90 graden zit. Het geïntegreerde ontwerp van de romp, met een lichtuitstralend oppervlak van 3 m², is bevorderlijk voor ontharing in een klein gebied en kan ook flexibel worden gebruikt. Het ontharingsapparaat schakelt automatisch uit als het vijf minuten niet wordt gebruikt
Bestseller Nr. 8

Braun IPL Silk Expert Pro 5 Ontharingsapparaat Voor Vrouwen & Mannen, Nieuwste Generatie IPL Laserontharing, Alternatief Voor Laserontharing, Cadeau Voor Vrouwen, PL5140, Wit/Goud

 • Tot 6 maanden lang een zachte huid na behandeling vanuit huis: zichtbare haarvermindering in slechts 4 weken (74% haarvermindering na 12 wekelijkse behandelingen, gecombineerde waarde voor bikinilijn, benen, oksels. Individuele resultaten kunnen variëren)
 • Dankzij de snelste IPL van Braun hoef je niet meer naar een schoonheidssalon: behandel je hele lichaam in slechts 15 minuten
 • Optimale balans tussen werkzaamheid en veiligheid: de IPL past elke flits automatisch en voortdurend aan je huidtint aan met de Skin Pro 2.0-technologie (SensoAdapt)
 • Zacht voor de huid: dankzij de 3 intensiteitsstanden comfortabel en vrijwel pijnloos, zelfs op gevoelige plekken. Met UV-filter
 • IPL voor behandeling van het hele lichaam: benen, armen, borst, rug, gezicht, oksels en de bikinilijn, met voor elk gebied een speciale kop
UitverkoopBestseller Nr. 9

Philips Lumea IPL-ontharingsapparaat 8000-serie - ontharingsapparaat met SenseIQ-technologie, 4 opzetstukken en Satin Compact-pentrimmer, voor gebruik met snoer (model BRI949/00)

 • Bewezen effectief: Philips Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 12 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 92% haarvermindering in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: in het begin om de 2 weken en vervolgens slechts eenmaal per maand. Dat is de helft van het aantal behandelingen dan bij andere merken. Het duurt 8,5 minuut om beide onderbenen te behandelen
 • Snelle behandeling: in het begin om de 2 weken en vervolgens slechts eenmaal per maand. Dat is de helft van het aantal behandelingen bij andere merken. Het duurt 8,5 minuut om beide onderbenen te behandelen
 • Gepersonaliseerd met SenseIQ: de SmartSkin-sensor detecteert uw huidtint en geeft aan welke lichtinstelling u kunt gebruiken, terwijl onze gratis app u stap voor stap door de sessies leidt
 • 4 slimme gebogen hulpstukken: de hulpstukken voor uw lichaam, gezicht, bikinilijn en oksels passen perfect bij de rondingen van uw lichaam en activeren de meest effectieve programma's voor elk gebied
UitverkoopBestseller Nr. 10

Philips Lumea IPL-ontharingapparaat 7000-serie - ontharingsapparaat met Satine Compact pen-trimmer, 2 opzetstukken voor lichaam en gezicht, voor gebruik met snoer (model BRI921/00)

 • Bewezen effectief: Philips Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 12 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 92% haarvermindering in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: in het begin om de 2 weken en vervolgens slechts eenmaal per maand. Dat is de helft van het aantal behandelingen dan bij andere merken. Het duurt 15 minuten om beide onderbenen te behandelen
 • Stem de behandeling af: kies uit vijf lichtintensiteitsinstellingen voor de prettigste ervaring, en laat de gratis Lumea-coachingapp u stap voor stap door de sessies leiden
 • 2 hulpstukken: de hulpstukken voor uw lichaam en gezicht werken snel en nauwkeurig, waarbij het hulpstuk voor het gezicht wordt geleverd met een geïntegreerd lichtfilter voor extra veiligheid
 • Philips Lumea IPL is ontwikkeld in samenwerking met deskundige wetenschappers en dermatologen en getest bij meer dan 3000 vrouwen
Bestseller Nr. 11

Philips Lumea IPL Prestige, 4 hulpstukken - ontharingsapparaat plus Satin Compact-pentrimmer (BRI949/00)

 • Onze meest effectieve IPL***: Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 6 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 92% minder haar in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: Behandel de eerste zes weken slechts elke twee weken (t.o.v. wekelijks bij andere merken), en werk vervolgens maandelijks bij om de resultaten te behouden.
 • Gepersonaliseerde IPL-oplossing: SenseIQ-technologie detecteert uw huidtint en geeft een comfortabele lichtsterkte aan, terwijl de gratis Lumea-coaching-app u stap voor stap door uw sessies leidt
 • 4 slimme gebogen hulpstukken: Lichaam, gezicht, bikinilijn en oksels. Ontworpen om zich aan elke ronding van uw lichaam aan te passen en automatisch de meest effectieve behandelingsmodus te kiezen. Wordt geleverd met opbergetui en Satin Compact-pentrimmer.
 • Afgeleid van professionele salons: Philips Lumea IPL is ontwikkeld in samenwerking met deskundige wetenschappers en dermatologen, en getest bij meer dan 3000 vrouwen.
UitverkoopBestseller Nr. 12

Philips Lumea IPL ontharingsapparaat 9000-serie - ontharingsapparaat met SenseIQ-technologie, 3 opzetstukken voor lichaam, gezicht en precisie, snoerloos gebruik (model BRI955/00)

 • Bewezen effectief: Philips Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 12 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 92% haarvermindering in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: in het begin om de 2 weken en vervolgens slechts eenmaal per maand. Dat is de helft van het aantal behandelingen dan bij andere merken. Het duurt 8,5 minuut om beide onderbenen te behandelen
 • Gepersonaliseerd met SenseIQ: de SmartSkin-sensor detecteert uw huidtint en geeft aan welke lichtinstelling u kunt gebruiken, terwijl onze gratis app u stap voor stap door de sessies leidt
 • 3 slimme gebogen hulpstukken: de hulpstukken voor uw lichaam, gezicht en precieze zones passen perfect bij de rondingen van uw lichaam en activeren de meest effectieve programma's voor elk gebied 
 • Philips Lumea IPL is ontwikkeld in samenwerking met deskundige wetenschappers en dermatologen en getest bij meer dan 3000 vrouwen
Bestseller Nr. 13

IPL Machine Ontharingslaser, 999.999 Pulsen Licht Pijnloos Ontharingsapparaat met 5 Niveaus Energie 2 Flitsmodus Laser Ontharingsmachine voor Vrouwen Mannen Moederdagcadeau

 • 【Onbeperkt gebruik en 5 intensiteitsniveaus】 Het IPL-ontharingsapparaat heeft 5 intensiteitsniveaus en biedt op maat gemaakte oplossingen op basis van de haarzakjesdiepte en haardikte, geschikt voor alle huidtypes. Een verscheidenheid aan lichtgolven maakt ontharen nog effectiever. 999.999 keer gebruikt, genoeg om een ​​leven lang mee te gaan
 • 【2 Mode】IPL-apparaat is standaard ingesteld op handmatige modus. Druk op de "lichtknop" en deze zal één keer knipperen. Houd de "Lichtknop" 3-5 seconden ingedrukt, de LED geeft het pictogram "Auto" weer en u kunt het continu laten knipperen. De handmatige modus is geschikt voor kleine gebieden zoals gezichten, oksels, enz. De automatische modus is geschikt voor grote gebieden zoals dijen, armen, rug, enz.
 • 【IPL-technologie】IPL (Intense Pulsed Light) versterkt en verdiept de lichtgolf, verlicht het diepe deel van de haarzakjes en remt de haargroei vanaf de wortel om de haarregeneratiecyclus te doorbreken. Tegelijkertijd kan IPL de huid verzachten en de elasticiteit van de huid verbeteren. Het licht kan de melanineclusters binnendringen, is pijnloos en niet schadelijk voor de huid
 • 【Effectief en comfortabel】 Tot 85% effectieve ontharing met 8 weken continu gebruik. De epilator is klein en licht en heeft een ergonomische handgreep die in je hand past. Het bespaart tijd en moeite en u kunt thuis genieten van verzorging op schoonheidssalonniveau
 • 【Veilig alles-in-één ontwerp】Het contactlichtontwerp van het permanente ontharingsapparaat kan alleen succesvol werken als de lampfitting zich in een hoek van 90° dicht bij de huid bevindt. Het geïntegreerde ontwerp van de romp kan flexibel worden gebruikt. Het lichtgevende gebied (3c㎡) bevordert de ontharing. Het ontharingsapparaat wordt automatisch uitgeschakeld als het vijf minuten niet wordt bediend
UitverkoopBestseller Nr. 14

Veet Ontharingsapparaat - Ontharings Wax - Easy Wax

 • Brengt de wax nauwkeurig en gelijkmatig aan
 • Houdt de wax op de juiste temperatuur
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • LANGDURIG resultaat - tot wel 28 dagen
 • DERMATOLOGISCH GETEST

Het kiezen van het beste ontharingsapparaat is misschien niet eenvoudig. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden: waar is het ontharingsapparaat van gemaakt, hoeveel pijn doet het, hoe vaak moet u het gebruiken, hoe lang duurt het voordat het haar teruggroeit.

Er zijn tegenwoordig een aantal verschillende soorten ontharingsapparaten op de markt. Sommige apparaten zijn ontworpen voor een specifiek deel van uw lichaam en sommige kunnen over uw hele lichaam worden gebruikt. Voor sommige apparaten moet u uw huid scheren voordat u ze gebruikt en voor andere hoeft u ze helemaal niet te scheren.

Sommige mensen willen hun huid liever niet scheren voordat ze een ontharingsapparaat gebruiken, omdat ze het gevoel hebben dat het te veel werk is of omdat ze er geen tijd voor hebben.

Wat zijn de verschillende soorten ontharingsapparaten?

Ontharing is een term die een aantal methoden omvat. Enkele van de meest populaire zijn scheren, harsen en laserbehandelingen.

Scheren is de eenvoudigste vorm van ontharen. Het wordt gedaan door een scheermes te gebruiken om het haar op de oppervlaktelaag van de huid af te knippen. Dit kan handmatig of met een elektrisch scheerapparaat.

Harsen houdt in dat u hete was op de huid aanbrengt en deze vervolgens verwijdert met een stoffen strook in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Hierdoor worden zowel korte als lange haren vanaf de wortel verwijderd, waardoor het langer meegaat dan bij scheren of andere vormen van ontharingsbehandelingen.

Laserbehandeling is een andere populaire vorm van ontharen waarbij lichtenergie wordt gebruikt om de follikels te beschadigen, zodat ze in dat gebied geen haren meer kunnen produceren.

Hoe kies ik het beste ontharingsapparaat?

Het kiezen van het juiste ontharingsapparaat is een moeilijke taak. Er zijn zoveel opties op de markt en het is niet eenvoudig om te bepalen welke het beste voor u is.

Het is belangrijk op te merken dat het huidtype van elke persoon anders is, dus het is moeilijk te zeggen dat één ontharingsapparaat voor alle huidtypes kan werken. Bovendien heeft elke persoon andere behoeften, dus het is moeilijk te zeggen dat één product voor iedereen kan werken.

De beste manier om erachter te komen wat het beste voor u werkt, is door te beginnen met een kleine proef van één product en vervolgens de gebruiksfrequentie geleidelijk te verhogen totdat u vindt wat het beste werkt voor uw huidtype en wat aan uw behoeften voldoet.

Wat zijn de beste ontharingsapparaten voor de gevoelige huid?

Ontharing is altijd een gevoelig onderwerp geweest. Maar nu is de zoektocht naar het perfecte ontharingsapparaat nog nooit zo belangrijk geweest. Met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om een apparaat te vinden dat zowel zachtaardig als effectief is.

Hier zijn enkele van de beste ontharingsapparaten voor de gevoelige huid:

 • De Silk’n SensEpil is een geweldige optie omdat het volledig pijnloos is en zachte lichtpulsen gebruikt om de haarzakjes te vernietigen.
 • De Braun Silk-epil 7 is een andere geweldige optie omdat het haar van zowel de boven- als de onderkant van je huid verwijdert en is ontworpen om zachter te zijn voor de gevoelige huid.
 • De Emjoi AP-18 Emagine maakt gebruik van een micropulsactie die het haar vanaf de wortel verwijdert.

Wat zijn de beste ontharingsapparaten voor ingegroeide haartjes?

Ingegroeide haartjes zijn een veelvoorkomend probleem dat veel mensen ervaren. Ze gebeuren wanneer het haarzakje vast komt te zitten in de huid en er weer in groeit, waardoor ontstekingen en roodheid ontstaan. Ingegroeide haren kunnen worden veroorzaakt door scheren of harsen, of door het dragen van strakke kleding die tegen de huid wrijft.

Er zijn veel producten op de markt om ingegroeide haartjes te verwijderen, maar ze zijn niet allemaal hetzelfde. Enkele populaire ontharingsapparaten voor ingegroeide haartjes zijn:

 • Tweezerman Ingrow Goop: Dit product is gemaakt van hoogwaardige siliconen en is ontworpen om ingegroeide haartjes over het hele lichaam te verwijderen.
 • Nair In Shower Ontharingscrème: Deze crème is ontworpen om haar te verwijderen tijdens het douchen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een ontharingsapparaat?

Ontharingsapparaten zijn niet nieuw. De eerste werd uitgevonden in 1876.

Ontharingsapparaten hebben veel voordelen, en de belangrijkste is dat ze niet veel tijd nodig hebben om te gebruiken. U hoeft geen uren in de salon te zitten om uw haar te laten verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is een cartridge op te zetten en u kunt aan de slag.

Het andere voordeel van het gebruik van een ontharingsapparaat is dat het veel veiliger is dan andere methoden zoals harsen of scheren. Harsen kan irritatie en ingegroeide haartjes veroorzaken, terwijl scheren kan leiden tot snijwonden en sneetjes op de huid. Ontharingsapparaten zijn veel zachter voor de huid, wat betekent dat ze minder snel bijwerkingen of langdurige schade veroorzaken.

Welk ontharingsapparaat is het beste voor de bikinilijn?

De sleutel tot een goede bikinilijn is regelmatig onderhoud. Dit betekent scheren, harsen en ontharingscrèmes. Deze methoden hebben allemaal hun voor- en nadelen.

Scheren: Scheren kan thuis of onder de douche met een scheermesje, maar is niet altijd de meest praktische optie. Het kan even duren en je moet altijd oppassen dat je jezelf niet snijdt.

Harsen: Harsen is geweldig voor grote gebieden omdat het haar in één keer verwijdert. Maar het kan ook pijnlijk zijn en laat je soms een tijdje rood achter nadat het proces is voltooid.

Ontharingscrèmes: Ontharingscrèmes zijn een goede optie als u zich geen zorgen wilt maken over de pijn van harsen of scheren kort daarna.