Beste omvormer van 2023 (TOP10)

De 10 beste omvormer beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Odoga 300W Stroomtransformator voor auto, 12v naar 230v Spanningsomvormer met 2 USB poorten, sigarettenaanstekerplug auto omvormer, rood

 • Laad je mobiele telefoon, laptop, camera en vele andere apparaten op met de draagbare 300 W autostroominverter van Odoga. Niet gebruiken voor waterkokers, koffiezetapparaten, krultangen, verwarmingstoestellen of haardrogers.
 • 300 W gelijkstroom naar wisselstroomomvormer met 220 V wisselstroomstopcontacten en 2,4 A dubbele aansluiting, die snel gelijktijdig opladen van maximaal vier apparaten mogelijk maken.
 • Duurzaam, maar toch licht van gewicht en compact: onze omvormer met een aluminium behuizing is de ideale oplossing voor het opstarten van je apparaten onderweg en dat met een apparaat dat niet groter is dan een mobiele telefoon.
 • Veiligheid gaat voorop: bescherming tegen kortsluiting, overbelasting, te hoge of lage spanning, te hoge temperaturen met ingebouwde en externe zekeringen, automatisch uitschakelen en een intelligente en geluidsarme koelventilator. Dit maakt je product veilig en betrouwbaar.
 • Snel, gebruiksvriendelijk en een soepele klantenservice met een volledige garantie van één jaar – wij zijn er voor je als er iets niet in orde is.
Bestseller Nr. 2

Green Cell® 2000W/4000W Zuivere sinusgolf Omvormer 12V naar 230V Spanningsomvormer Stroomomvormer Power Inverter Converter voor auto, directe aansluiting op de autobatterij

 • Met deze omvormer/omvormer bedient u uw 230V apparaten via een 12V accu en een continu vermogen van 2000W met een kortstondig piekvermogen tot 4000W. De nominale kabel voor het aansluiten van de sigarettenaansteker is max. 150W.
 • Hebben altijd een verbinding - omvormer is een apparaat waarmee u elektrische apparaten overal kunt gebruiken, zelfs als u niet bij de stroombron bent.
 • Universaliteit - De Green Cell Inverter heeft niet alleen aansluitingen voor elektrische apparaten, maar ook een USB-poort voor het opladen van kleinere apparaten zoals smartphones en tablets.
 • Absolute veiligheid - geen zorgen over overspanningen. De omvormer heeft een hele reeks veiligheidsvoorzieningen en veiligheidscertificaten om een soepele werking te garanderen
 • Zuivere sinusgolf - werkt perfect met apparaten die een continue stroomvoorziening nodig hebben met dezelfde stroom als in het stopcontact. Deze omvatten boren, bouwapparatuur, zonnepanelen, kachels en cv-pompen.
Bestseller Nr. 3

LVYUAN Omvormer, 12 V naar 230 V, 3000 W, spanningsomvormer, zuivere sinus power omvormer, converter met led + lcd voor auto, caravan, boot, camping

 • Omvormer 12 V naar 230 V zuivere sinus: sluit een 12 V accu aan om 12 V DC om te zetten in AC 230 V ± 5% stroom voor huishoudelijke apparaten, met een continu uitgangsvermogen van 1500 watt (piekvermogen van 3000 watt).
 • LCD-led-display: lcd-weergave van uitgangsspanning, frequentie, temperatuur, stroom. LED-indicator: ingangsspanning. Kan je informeren over de gebruiksstatus van de omvormer, het is handig om de omvormer te bedienen.
 • Intelligente koelventilator: de ventilator begint alleen te werken, als de temperatuur 45 °C overschrijdt, kan hij werkwarmte sneller afvoeren. Opmerking: als het bij uw toepassingen om inductieve lasten gaat, kies dan de omvormers waarvan het continue vermogen 3-7 keer hoger is dan het vermogen van uw apparaten.
 • Meervoudige bescherming: de 12V-omvormer beschikt over uitgebreide veiligheidsfuncties en veiligheidscertificering, die een soepele werking kunnen garanderen, zoals overspanning, overbelasting, overstroom, onderspanning, oververhitting en kortsluitbeveiliging.
 • Toepassingen: geschikt voor de meeste elektrische apparaten, zoals ventilatoren, waterkokers, tv's, laptops, zeer geschikt voor noodsituaties zoals reizen, kamperen, tent, camper reizen, enz. Kan worden gebruikt in zonne-installaties. De omvormer wordt ook gebruikt bij natuurgebeurtenissen zoals overstromingen, aardbevingen, orkanen of stormen.
Bestseller Nr. 4

EDECOA Omvormer Zuivere Sinus 1000W 12 V 230 V Auto Omvormer 12V naar 230V Spanningsomvormer 2000W Piekvermogen Inverter Pure Sine Wave met Afstandsbediening EU Stopcontacten

 • ☀HOGE OUTPUT: EDECOA Zuivere Sinus Omvormer 12V naar 230V levert 1000W continu vermogen / 2000W max piekvermogen. Omvormer voor zonnepanelen, noodstroom, caravan, vaartuig, vrachtwagen en meer.
 • ☀HIGH TECH: Afstandsbediening voor in- / uitschakelen. Robuuste aluminium beschermhoes voor een wilde omgeving. EU Stopcontacten voor laptop, kleine koelkast, boors, compressoren, pomp, koffiezetapparaat en meer.
 • ☀UITSTEKEND WARMTEAFVOER: Slimme temperatuursensorchip kan ventilatoren activeren om de spanningsomvormer koel te houden en energie te besparen. Dit milieuvriendelijke ontwerp maakt EDECOA Power Omvormer krachtig, zuinig en betrouwbaar.
 • ☀MULTI-BESCHERMING: Kenmerken Automatische Spanningsregeling (AS), Intelligent Stroombeheer (IS) en Intelligent Ventilatorregeling (IV), houden oververhitting, overspanning, over- en onderbelasting, kortsluiting en omgekeerde polariteit.
 • ☀GARANTIE: Met extra koperen accukabels en zekering voor optimale geleiding en veiliger. Elk stuk wordt getest voor verzending. (12 maanden garantie)
Bestseller Nr. 5

LVYUAN Spanningsomvormer 12V 230V 1000W / 2000W omvormer met 2 USB Ports, LCD

 • Omvormer 12V naar 230V: Uitgerust met 1 x AC-stekkers en 2 x 5V/3.1A USB-poorten, zorgen voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening voor mobiele telefoons, computers, ventilatoren, lampen, DVD, GPS, camera's, elektrisch gereedschap, het is een must have tool voor op reis en op de camping.
 • LCD data monitoring display: de omvormer detecteert automatisch de input en output power, frequentie, voltage, batterijniveau, etc., je kunt het gebruik in real time controleren, veiliger.
 • Meerdere beveiligingsfuncties: Omvormer heeft een ingebouwd intelligent beveiligingssysteem met ingebouwde anti-omgekeerde aansluitbeveiliging, kortsluitbeveiliging, beveiliging op hoge temperatuur, hoogspanningsbeveiliging, overbelastingsbeveiliging, laagspanningsbeveiliging, overstroombeveiliging en schokbeveiliging.
 • 2 invoermethodes: je kunt de stroomtransformator aansluiten op de 12V-batterij, deze levert tot 1000W continu vermogen en 2000W (<10ms) piekvermogen. Tijdens het rijden kun je de converter aansluiten op de sigarettenaanstekerplug, apparaten met een vermogen tot 150W kunnen worden aangesloten.
 • Piepend apparaatherinnering: Wanneer de spanningsomzetter werkt en de voedingsbatterij onvoldoende is of de spanning onvoldoende is, zal de spanningsomzetter een piepend waarschuwingsgeluid laten horen om de elektrische apparaten te beschermen en te voorkomen. De ventilator blijft draaien om de omvormer koel te houden.
UitverkoopBestseller Nr. 6

LVYUAN Converter 12V 220V 230V 800W/2000W omvormer

 • Converter 12V 220V 230V 800W/2000W omvormer
 • Gemodificeerde sinusomvormer - 800W continu vermogen, 2000W piekvermogen, omvormer zet 12V gelijkstroom om in 230V wisselstroom. Sluit DC accukabels direct aan op de accu van je voertuig of 12V back-up accu om onderweg stroom te hebben.
 • Laad je telefoon, laptop, camera en vele andere apparaten op met de 800W auto-omvormer. 800W DC naar AC omvormer met 240V / 230V / 220V AC aansluiting en dubbele USB-poorten voor het gelijktijdig snel opladen van maximaal 3 apparaten.
 • LVYUAN 800W omvormer is ideaal voor scenario's zoals vrachtwagens, zonnepanelen, huizen, boten, hutten, zonnepanelen, bestelwagens en bussen, voor het opladen van smartphones, laptops, tablets, GPS-apparaten, acculaders, kampeeruitrusting en mobiele kantoorapparatuur.
 • Beveiligingsfuncties - kortsluiting, overladen, onder-/overspanning, beveiliging tegen te hoge temperatuur, ingebouwde zekeringen en een intelligente en stille ventilator.
Bestseller Nr. 7

Balkonkrachtcentrale 800 watt - omvormer 800 W IP65 waterdicht - PV omvormer 800 W met wifi-app voor balkonkrachtcentrale - microomvormer voor 2 zonnepanelen, omvormer balkonkrachtcentrale

 • Balkonkrachtcentrale 800 watt – de omvormer is een compleet fotovoltaïsch optimalisatiesysteem. De micro-omvormer leidt de zonne-energie voor direct gebruik in het huishouden/powerstation. Om je energiekosten te verlagen
 • Omvormer balkonkrachtcentrale: omvormer van 800 W neemt het ontwerp van meerdere warmteafvoertanden over die het contactoppervlak van de chips aan beide zijden uitbreiden, de warmteafvoer versnellen en de normale werktemperatuur van de omvormer garanderen
 • Omvormer op afstand bedienen en bewaken: via de app kun je in real-time zien hoeveel stroom je genereert en hoeveel je door het systeem bespaart. Dit Smart On Grid-systeem verbetert de veiligheid; maximaliseert de oogst op zonne-energie; verhoogt de systeembetrouwbaarheid
 • Fotovoltaïsche plug and play: PV omvormer 800 W is met plug-and-play klaar voor gebruik, daarom heb je geen professionele training of een elektricien nodig om hem in te stellen. De balkoncentrale van 800 W maakt gebruik van de Reverse-Efficient Power Transmission-technologie. Extra stroom wordt in het net gevoed. Om aan hogere prestatievereisten te voldoen, kan deze omvormer op zonne-energie worden gestapeld
 • Volledige veiligheidsbescherming: onze omvormer heeft een 10 jaar garantie en de micro-omvormer van 800 W heeft een beschermingsklasse van IP65. Omvormer 800 W kan elk onderdeel in de parallelle schakeling onafhankelijk bedienen om veiligheidsrisico's te minimaliseren. Constante stroom en uitgangsvermogen voorkomen overbelasting of overstroom
Bestseller Nr. 8

EDECOA 3000W Auto Omvormer 12V naar 230V 6000W Piek Camper Spanningsomvormer 12V 220V Gewijzigde Sinus Nieuwe Afstandsbediening met LCD Scherm en 2 USB

 • HOGE OUTPUT: Deze EDECOA 12V DC naar 230V AC Omvormer levert 3000W continu vermogen / 6000W max piekvermogen voor RV, Caravan, Vrachtwagen, Boten, Zonnestelsels en meer 12v off-grid systemen.
 • LCD PRO: Afstandsbediening met 35*50mm LCD voor real-time bewaking van de werkstatus van batterij, spanning, stroom, temperatuur en laadvermogen. 2 USB (5V/2,1A) voor smartphones, tablets, laptops en meer.
 • COMPATIBILITEIT: 2 EU Stopcontacten (220V~240V) voor computer, haardroger, tosti apparaat, oven, fan, boors en meer. De gemodificeerde sinusgolf is zeer betrouwbaar voor ohmse belastingen. Kan continu werken met 90% belastingsdruk.
 • ENERGIEBESPAREND: Slimme temperatuursensorchip kan ventilatoren activeren om de spanningsomvormer koel te houden en energie te besparen. (Onbelaste stroom <0,9A)
 • MULTI-BESCHERMING: Laagspanning, hoogspanning, overbelasting, overstroom, kortsluiting en te hoge temperatuur. Gegalvaniseerde Isolatie voor input en output. Robuuste aluminium beschermhoes voor een wilde omgeving.
Bestseller Nr. 9

DATOUBOSS Omvormer 2000w 12v naar 230v Zuivere Sinusgolf, Spanningsomvormer 12v met AC-aansluiting en 3A USB-poort Soor Thuis, Camper, Off-Grid Zonne-energie-omvormer (SAK-12V2000W) (12V)

 • 【Zuivere Sinusgolf】Zuivere sinusomvormers bereiken een perfecte DC naar AC conversie en bieden perfecte ondersteuning en compatibiliteit voor belastingsapparatuur. Beter dan gemodificeerde sinusomvormers, groter aandrijvingsvermogen, omzettingsefficiëntie >90%, vermindert omzettingsverlies. Geschikt voor meer huistoestellen, zoals koplamp, TV, laptop, RV, vrachtwagen, off-grid omvormer voor zonne-energie.
 • 【Veilig in Gebruik】De behuizing van de zuivere sinusomvormer is gemaakt van aluminiumlegering om beter bestand te zijn tegen externe schokken en druk en om duurzamer te zijn. De matte textuur, eenvoud en lichtheid geven je een betere ervaring wanneer je het product gebruikt. Hoorbaar alarm, intelligente ventilatorregeling, begint te werken wanneer de belasting groter is dan 40% van de nominale belasting en de ventilator wordt geregeld op basis van de interne temperatuur.
 • 【LCD-Scherm】De aansluiting van de afstandsbediening maakt het gemakkelijker om de omvormer te gebruiken. Via de LED-display kun je op elk moment zien hoe de omvormer wordt gebruikt. Schoon en ruim ontwerp, gemakkelijk te begrijpen. Of je hem nu gebruikt op de camping, op reis of gewoon om je apparaten thuis van stroom te voorzien, hij zorgt ervoor dat je de informatie hebt die je nodig hebt om alles soepel te laten verlopen.
 • 【Beschermingsfunctie】Ingebouwde minizekering die beschermt tegen onderspanning, overspanning, overbelasting, kortsluiting, oververhitting en overtemperatuur.
 • 【Multifunctionele Omvormer】De zuivere omschakelaar van de sinusgolf 2000 watts voor huis, bureau, voertuig, jacht, 12v batterijomschakelaar, de zonneomschakelaar van de batterijomschakelaar. MFUZOP de omschakelaar is ideaal voor gebruik tijdens vakantie, het werk reizen en het kamperen.
Bestseller Nr. 10

Spanningsomvormer 12V 230V 2000W omvormer met 3 stopcontacten en 4 USB LED spanningsweergave

 • Met 4 USB-poorten, 2 EU-stopcontacten en 1 universeel stopcontact kun je laptop, telefoon, tablet, tv, ventilator, DVD, GPS, lamp of andere elektronische apparaten van stroom voorzien.
 • Breed scala aan toepassingen: voeding AC 230 V 1000 W continue stroomvoorziening voor huishoudelijke apparaten, elektrisch gereedschap, kantoorapparatuur, communicatieapparatuur, nooduitrusting enz.
 • Superieur uithoudingsvermogen: duurzame constructie en hoogwaardig materiaal zijn bestand tegen zware omgevingsomstandigheden en het hele seizoen, ideaal voor gebruik op straat, op campings, op afgelegen bouwplaatsen of overal waar wisselstroom nodig is.
 • De led geeft batterijspanning en uitgangsspanning aan. De ventilatoren werken altijd om de omvormer koel te houden. Let op dit voor klanten met hoge eisen aan lawaai. Je kunt uitschakelen als je alleen USB-poorten gebruikt.
 • Accuklemmen en adapters voor de sigarettenaansteker worden samen met de omvormer geleverd. Gebruik accuklemmen om een directe verbinding met de accu van het voertuig te maken, als de nominale ingangswaarden van aangesloten AC-apparaten 150 W overschrijden en de omvormer niet meer wordt gebruikt wanneer het voertuig is uitgeschakeld. Yinleader biedt klantenservice en productuitwisseling binnen 12 maanden. In geval van problemen met het gebruik van het product en de klantenservice garantie

Omvormers zijn apparaten die gelijkstroom naar wisselstroom omzetten. Ze zijn erg handig in een verscheidenheid aan toepassingen.

Bij het kopen van een omvormer zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. Het eerste dat u moet doen, is het type toepassing begrijpen waar u het nodig heeft en de grootte/vermogenscapaciteit van uw omvormer.

De beste manier om een omvormer te kiezen, is door rekening te houden met uw behoeften en dienovereenkomstig te budgetteren, rekening houdend met het aantal stopcontacten dat u zult gebruiken, hoe vaak u ze zult gebruiken en op welk type stroombron ze zullen worden aangesloten.

Er zijn ook veel factoren die een rol spelen bij het kiezen van de beste omvormer voor uw behoeften.

Waaronder:

 • Hoe lang ben je van plan het te gebruiken?
 • Wat voor soort apparaten wil je ermee gebruiken?
 • Hoeveel ruimte neemt het in beslag?
 • Welke functies heeft het?

Wat zijn de verschillende soorten omvormers?

Omvormers zijn apparaten die gelijkstroom (DC) omzetten in wisselstroom (AC). Er zijn verschillende soorten omvormers.

Omvormertypes:

 1. Het eerste type is de eenfasige of enkelfasige omvormer. Dit type wordt meestal gebruikt in residentiële en commerciële toepassingen. Het wordt ook gebruikt als stroombron in grote industriële omgevingen.
 2. Het tweede type is de driefasige of driefasige omvormer. Dit type omvormer heeft drie afzonderlijke elektrische circuits met hun eigen transformatoren en motoren om een elektromotor te creëren die met hoge snelheden kan draaien en een hoog vermogen kan produceren terwijl hij minder energie verbruikt dan andere soorten motoren.
 3. Het derde type is de vierfasige of vierfasige omvormer. Dit soort van de omvormer kan worden gebruikt als driefasig of vierfasig, afhankelijk van de toepassing en wordt meestal gebruikt in toepassingen in het elektriciteitsnet. Eenfasige omvormers kunnen een draaiveld met één uitgang of een permanente magneet zijn, maar de meeste zijn eentraps, met een enkel wikkel- en commutatiesysteem. Sommige hebben een ingebouwde uitgangscondensator voor AC-werking.

Welke omvormer past het beste bij mijn behoeften?

Omvormers zijn apparaten die gelijkstroom naar wisselstroom omzetten. Ze worden veel gebruikt in huizen en kantoren. Er is echter behoefte aan omvormers die kunnen worden omgezet in een gelijkstroombron om batterijen op te laden.

Accu’s zijn een van de belangrijkste onderdelen van een elektrisch voertuig (EV) of hybride auto. Omvormers met deze mogelijkheid maken het voor mensen gemakkelijker om hun EV’s of hybrides om te bouwen tot brandstofvrije voertuigen. Dit artikel helpt u de beste omvormer voor uw behoeften te vinden.

Wat is het verschil tussen een driefasige en eenfasige omvormer?

Driefasige en enkelfasige omvormers zijn beide typen vermogenstransformatoren. Ze hebben echter verschillende toepassingen en use-cases.

De driefasige omvormer wordt gebruikt in netgekoppelde stroomsystemen, terwijl de enkelfasige omvormer wordt gebruikt in een stand-alone stroomsysteem.

Een driefasige omvormer bestaat uit drie spoelen die in serie met elkaar zijn verbonden, terwijl een enkelfasige omvormer bestaat uit één spoel die is aangesloten op de ingangsklemmen en uitgangsklemmen.

Een driefasige omvormer gebruikt een roterend magnetisch veld om wisselstroom te produceren, terwijl een enkelfasige omvormer een elektromotor gebruikt om gelijkstroom te produceren.

Wat zijn de voor- en nadelen van enkelfasige omvormers?

Omvormers zijn apparaten die gelijkstroom (DC) van een bron omzetten in wisselstroom (AC) voor gebruik in huizen en bedrijven.

Enkelfasige omvormers zijn het meest voorkomende type omvormer. Ze kunnen slechts één fase van de wisselstroom omzetten in gelijkstroom. Dit betekent dat ze niet kunnen worden gebruikt om driefasige wisselstroom te produceren.

De voordelen van enkelfasige omvormers zijn dat ze efficiënter en goedkoper zijn dan driefasige omvormers. Ze hebben ook minder bewegende delen, waardoor ze langer meegaan en minder onderhoud vergen. De nadelen zijn onder meer hun onvermogen om driefasige wisselstroom te produceren en het feit dat ze niet kunnen worden gebruikt om hoog- of laagspanningselektriciteit te produceren.

Hoeveel moet ik betalen voor een omvormer?

De prijs van een omvormer is afhankelijk van het vermogen, het vermogen en het rendement.

De kosten van de omvormer worden bepaald door de kwaliteit van de geproduceerde elektriciteit. Hoe efficiënter het is, hoe minder u ervoor betaalt.

Welke omvormer is voordeliger?

Omvormers zijn voor veel mensen een populaire keuze. Ze worden gebruikt om apparaten en elektronica in onze huizen van stroom te voorzien. Er zijn twee soorten omvormers:

AC-omvormers zetten huishoudelijke wisselstroom om in gelijkstroom, terwijl DC-omvormers huishoudelijke gelijkstroom omzetten in wisselstroom.

AC-omvormers kunnen zuiniger zijn omdat ze elektriciteit besparen door de AC-stroom om te zetten in DC, maar ze zijn ook vaak omvangrijk en zwaar.

DC-omvormers kunnen efficiënter en lichter zijn, maar ze kosten in eerste instantie ook meer omdat ze een hoger wattage nodig hebben.