Beste omega 3 visolie van 2022 (TOP20)

Omega 3 visolie is een supplement dat helpt bij het behoud van een gezond hart en brein. Het is aangetoond dat het het risico op een hartaanval en beroerte tot 50% vermindert.

Omega 3 visoliën zijn te vinden in de plaatselijke supermarkt of online. Ze zijn verkrijgbaar in vloeibare, capsule- en softgelvorm. De beste manier om erachter te komen welke het beste voor u is, is door beoordelingen te lezen van mensen die er succes mee hebben gehad.

Omega 3 visoliesupplementen zijn niet altijd even makkelijk te vinden; ze zijn in sommige landen vaak moeilijk te vinden vanwege regelgeving of omdat ze nog niet erg populair zijn.

De 20 beste omega 3 visolie beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Omega 3 Visolie 2000mg met 660mg EPA & 440mg DHA per Portie - 240 Capsules met Hoge Dosis Pure Visolie - DHA en EPA voor normaal functioneren van het hart - Gemaakt in het V.K. door Nutravita
 • WAAROM NUTRAVITA'S OMEGA 3 VISOLIE? - Onze Omega 3 heeft als natuurlijke oorsprong de wateren langs de Peruviaanse kust. Onze visolie wordt vervolgens gedestilleerd om zo de hoogste & zuiverste Omega 3-vetzuren te kunnen leveren - DHA (660 mg) & EPA (440 mg) - vrij van metalen, PCB's en andere schadelijke gifstoffen.
 • WAAROM OMEGA 3? - Onze Omega 3 visoliecapsules bevatten essentiële vetzuren die bijdragen aan het onderhoud van verschillende lichaamsfuncties. Omega 3 bevat twee van de belangrijkste essentiële vetzuren in de vorm van DHA (660 mg per portie) en EPA (440 mg per portie).
 • WAAROM EPA & DHA? - Docosahexaeenzuur (of DHA) draagt bij tot het normaal functioneren van het de hersenen en het gezichtsvermogen. Terwijl EPA (Eicosapentaeenzuur) en DHA beide bijdragen tot het normaal functioneren van het hart. Deze claims zijn onderbouwd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA).
 • WELKE INGREDIËNTEN WORDEN GEBRUIKT IN NUTRAVITA? - We hebben een team van farmacologen, chemici en onderzoekswetenschappers die samenwerken om de beste en meest werkzame ingrediënten te vinden, waardoor we geavanceerde, zeer krachtige vitamines en supplementen kunnen leveren zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en die bovendien vrij zijn van GMO grondstoffen en allergenen zoals gluten, tarwe, lactose en noten.
 • WAT IS HET VERHAAL ACHTER NUTRAVITA? - Nutravita werd opgericht in 2014 en is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk - sindsdien zijn we, dankzij onze klanten over de hele wereld, uitgegroeid tot een erkend en betrouwbaar vitaminen en supplementen merk. Alles wat we verkopen is geproduceerd en gecertificeerd in het Verenigd Koninkrijk en beschermd door de hoogste productienormen ter wereld (GMP, BRC).
Bestseller Nr. 2
Omega 3-400 capsules (13 maanden) - 1000mg visolie per capsule - kwalitatieve & essentiële omega 3 vetzuren EPA + DHA - uit duurzame visserij, laboratorium getest en geproduceerd in Duitsland
 • ✅ 400 OMEGA 3 CAPSULES MET HOGE DOSERING - ZONDER TOEVOEGINGEN - 1000 mg zuivere vis olie per capsule met 350 mg essentiële omega 3 vetzuren waarvan 180 mg EPA en 120 mg DHA. Zonder magnesiumstearaat (magnesiumzouten van vetzuren) en andere ongewenste toevoegingen - Prijswinnaar 02/2020 in de categorie omega 3 op vergleich1.de
 • ✅ 100% EXCLUSIEVE OMEGA 3 UIT ANSJOVIS GEVANGEN AAN DE KUST VAN CHILI - 400 hooggedoseerde softgelcapsules met elk 1000 mg visolie, dat 100% van anchovies komt, zijn voor de kust van Chili gevangen. Dit gezondheidssupplement bevat geen vis of visresten uit aquaculturen die gebruik maken van genetische manipulatie. Wij laten onze producten ook testen op verontreinigingen zoals zware metalen, salmonella en schimmels. Vrij van lossingsmiddelen, magnesiumstearaat, smaakstoffen en kleurstoffen.
 • ✅ HERSENEN, GEZICHTSVERMOGEN EN HARTFUNCTIE** - Docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij tot het behouden van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. In combinatie met eicosapentaeenzuur (EPA) zijn beide grondstoffen goed voor een normale hartfunctie (Bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA/EPA treedt het positieve effect in). De tabletten zijn door gecertificeerde onafhankelijke laboratoria op vetzuurgehalte, zuiverheid, kwaliteit en schadelijke stoffen in Duitsland getest.
 • ✅ ESSENTIELE OMEGA 3 VETZUREN - omega 3 vetzuren behoren tot de onverzadigde verbindingen. Het zijn belangerijke stoffen voor de menselijke voeding, die essentieel voor het leven zijn, maar niet zelf door het lichaam worden geproduceerd.
 • ✅ MERKKWALITEIT GEPRODUCEERD IN DUITSLAND - Vervaardigd onder de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste kwaliteitscontroles in Duitsland, wordt elk GloryFeel product voortdurend door geaccrediteerde laboratoria getest. Indien gewenst, sturen wij u graag de testrapporten toe.
Bestseller Nr. 3
Omega 3 Visolie Softgels - 240 softgels - 2000 mg per dag met 660 mg EPA en 440 mg DHA - Niet-GMO, glutenvrij en lactosevrij - Pure Omega 3, 6 en 9 capsules
 • Natuurlijk Omega 3 visolie supplement - Op zoek naar een natuurlijk visolie supplement? Deze visolie softgels van WeightWorld zijn rijk aan omega 3, 6 en 9 vetzuren en DHA en EPA. Onze visolie softgels worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk onder de hoogste kwaliteitsnormen.
 • Met 660 mg EPA & 440 mg DHA - Omega 3 softgels van WeightWorld zijn rijk aan een hoge dosis EPA en DHA. DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en is goed voor het gezichtsvermogen. DHA en EPA is goed voor de instandhouding van een normale bloeddruk. Claims goedgekeurd volgens EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid)
 • 2000 mg dagelijkse dosering en 4 maanden voorraad - Elke dagelijkse portie van 2 softgels bevat een dosering van 2000 mg. Met 240 eenvoudig te slikken softgels per verpakking bevat dit supplement een voorraad van maar liefst 4 maanden.
 • Hoogwaardige kwaliteit - We zijn er trots op dat we de meest natuurlijke, grondig in het laboratorium geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder toevoegingen zoals conserveermiddelen en kleurstoffen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als Brits familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in gezondheids- en welzijnssupplementen, zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten in Nederland, zoals ook deze natuurlijke omega3 visolie capsules. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 4
Pure & Essential Hoge Absorptie Omega-3 Wilde Visolie 1360 mg, EPA DHA 1000 mg & Astaxanthine 1 mg, citroensmaak, 180 softgels
 • HOGE ABSORPTIE - door gebruik te maken van de meest geavanceerde vorm van omega-3 - opnieuw veresterde triglyceriden (rTG), is de opname geoptimaliseerd, waardoor de niveaus van EPA en DHA in cellen 3,5x hoger zijn dan bij standaard visolie
 • GECONCENTREERDE KLEINE SOFTGELS – leveren tweemaal de concentratie van een standaard visolie, EPA en DHA maken 70% van de visolie op, waardoor een hoge dosis van 1000 mg van deze actieve ingrediënten in kleine softgels wordt bereikt
 • ULTRAZUIVERE WILDE VISOLIE - op verantwoorde wijze gewonnen uit wilde ansjovis, sardines en makreel uit de diepzee, gezuiverd om milieutoxines te verwijderen en onafhankelijk getest
 • ASTAXANTHINE - afgeleid van microalgen (ook voorkomend in krill), de formule bevat 1mg Astaxanthine, en carotenoïden luteïne en zeaxanthine, wat een hoge ORAC-waarde biedt voor goede gezondheid en superieure bescherming tegen oxidatie van de olie
 • GEEN VISSMAAK - natuurlijke citroensmaak zorgt voor geen vis-geur of visboeren, GMP vervaardigd in het VK, GMO vrij, 3 maanden voorraad per pot
Bestseller Nr. 5
Omega 3 Visolie [ 2000mg ] - Hoge Kracht - Moleculair Gedistilleerd voor Zuiverheid en Versheid - Bron van Vetzuren - 1000mg EPA - 500 mg DHA - 120 softgels - 60 dagen voorraad
 • PREMIUM BLEND - Ontworpen voor een actieve levensstijl. Onze formule (in de vorm van EPA & DHA) helpt bij de natuurlijke ondersteuning van gezonde hersenen, ogen en hart. Onze Omega-3 visolie is samengesteld uit 1000mg EPA en 500mg DHA in aanvulling op Vitamine E voor de ondersteuning van oxidatieve stress, in elke dosering (2 capsules).
 • BIOLOGISCHE KWALITEIT - Zorgvuldig vervaardigde ingrediënten garanderen maximale zuiverheid van onze Omega-3 visolie. Onze oliën worden gedistilleerd met behulp van een gepatenteerde zuiveringsmethode om oxidatie te voorkomen en om PCB's, toxines en kwik uit onze supplementen te verwijderen. Alle producten zijn glutenvrij, zuivelvrij, GGO-vrij en getest op zware metalen.
 • HET VERHAAL VAN AAVALABS: Onze missie is het verspreiden van onze waarden van zuiverheid & versheid. Daarom combineren we de wijsheid van de natuur met de kracht van de moderne technologie, met de hoogwaardigste en meest bio-beschikbare ingrediënten.
 • STRENGE TESTEN DOOR DERDEN: Bij AAVALABS nemen we de kwaliteitscontrole serieus en daarom garanderen we de hoogste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen in alle ontwikkelings- en productiefasen. We voeren verschillende grondige testfasen uit voor elk product, waardoor we de optimale samenstelling, fysisch-chemische en organoleptische eigenschappen behouden in onze GMP-gecertificeerde faciliteit.
 • AAVALABS GARANTIE: Ons primaire doel bij AAVALABS is om u te helpen het leven ten volste te benutten en u optimaal te laten presteren, zowel lichamelijk als geestelijk. Dus als u niet tevreden bent met een aankoop van ons, laat het ons dan weten! Elke pot wordt geleverd met een 365-dagen, Lege Pot, Geld Terug Garantie!
Bestseller Nr. 6
Visolie Omega 3 Triple Strength | 3000 mg, 990 EPA 660 DHA per portie | 180 premium softgel capsules van Iron Ore Health
 • Waarom onze omega-3-visolie? Onze zeer sterke omega-3-capsules worden duurzaam gewonnen uit de rijke oceanen van de Peruaanse kust en bevatten een perfecte mix van essentiële vetzuren die rijk zijn aan eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA).
 • Verrijkt met meerdere voordelen: elke aanbevolen dagelijkse dosering van onze omega-3-visoliecapsules levert 990 mg EPA en 660 mg DHA, die beide bijdragen aan het behoud van het normale gezichtsvermogen, de hersen- en hartfunctie en ter ondersteuning van een normale bloeddruk.
 • Gemakkelijk door te slikken – elk van onze Omega 3 1000 mg capsules is zo geformuleerd en ontworpen dat ze gemakkelijk in te slikken en snel absorberend zijn, zonder visachtige nasmaak. Neem 3 softgelcapsules per dag voor optimale resultaten.
 • Glutenvrij, melkvrij en genetische manipulatievrij: gemaakt met alleen de beste ingrediënten, onze visolie is omega 3 gluten-, melk- en lactosevrij zonder vulstoffen of bindmiddelen. Alleen natuurlijke ingrediënten die hoogwaardige voedingssupplementen creëren.
 • Premium kwaliteit: onze hoogwaardige visoliën worden door een toegewijd team van onderzoekers, scheikundigen en farmacologen geproduceerd en gecertificeerd in Groot-Brittannië, waarbij aan de hoogste productienormen van GMP en BRC zijn voldaan.
Bestseller Nr. 7
Omega 3 Visolie Capsules met Vitamine E . Hoge Dose Pure Visolie Forte 2000 mg , EPA 700 mg , DHA 500 mg . Natuurlijke Fish Oil 120 Softgel Capsules Zwaar Metaalvrij EC N2 Natural Nutrition
 • 🐟 OMEGA 3 HOOG DOSERENDE PARELS (GELEI CAPSULES) VRIJ VAN ZWARE METALEN: Het natuurlijke Omega 3 supplement wordt geproduceerd met visolie (2000 mg EPA 700 mg en DHA 500 mg). Rijk aan Omega 3 en vitamine E. Bevat geen zware metalen.
 • 💖NORMALE HART-, HERSENEN- EN ZICHTFUNCTIES: het supplement van Omega 3 van N2 Natural Nutrition stimuleert een goede en normale werking van het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen, mede door het hoge gehalte aan eicosapentaanzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA).
 • 💊 GELEI CAPSULES (PARELS) VRIJ VAN MAGNESIUM STEARAAT, GLUTEN EN LACTOSE: Ons Omega 3 supplement zit in plantaardige chlorofyl capsules en niet in tabletvorm, om maximale concentratie en zuiverheid te bieden, het gebruik van agglomeraten te minimaliseren, de absorptie van de actieve ingrediënten te maximaliseren en het vermindert darmirritatie.
 • 🌿Omega 3: 100% natuurlijke supplement. Vervaardigd in CE-laboratoria, voldoen ze aan de strikte productienormen en processen volgens de ISO 9001 norm, Amerikaanse FDA, GMP (Good Manufacturing Practices). Onze ingrediënten zijn transgeen vrij.
 • 📩 GARANTIE TEVREDENHEID: Voor het N2 Natural Nutrition is de tevredenheid van onze klanten de reden van ons bestaan. Als u vragen of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team met goede voedingsdeskundigen en supplementen-experts zullen je graag adviseren over de beste oplossing voor jou.
Bestseller Nr. 8
Zenement | omega-3 wilde visolie, 2000 mg (2 zachte capsules), maximale concentratie in EPA (700 mg) en DHA (500 mg) | + vitamine E, 200 zachte capsules | 100% natuurlijke ingrediënten, GMO-vrij
 • 👌🏽 Maximaal vermogen: wilde visolie omega 3 1000 mg, hoog in EPA (350 mg) en DHA (250 mg), met extra vitamine E. We bieden 200 capsules per fles, meer dan 3 maanden levering.
Bestseller Nr. 9
Omega 3 Visolie + Vitamine D3, K2 MK7 All-Trans Micro Capsules - Premium Essentials O3-D3-K2 Hoge Concentratie - Supplement met nodige EPA- & DHA-Vetzuren | Vis Olie Omega3 Visoliedruppels | 240 Stuks
 • 💚 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗨𝗠 𝗘𝗦𝗦𝗘𝗡𝗧𝗜𝗔𝗟𝗦 𝗢𝟯-𝗗𝟯-𝗞𝟮: De meesten van ons hebben niet de tijd om genoeg Omega 3, vitamine D3 en K2 te consumeren in ons dagelijks leven - toch is de combinatie van O3-D3-K2 essentieel voor belangrijke stofwisselingsprocessen, het immuunsysteem, de spierfunctie, het hart en de bloedsomloop. Wij helpen u om heel gemakkelijk in uw dagelijkse behoeften te voorzien.
 • 💚 𝗛𝗢𝗚𝗘 𝗖𝗢𝗡𝗖𝗘𝗡𝗧𝗥𝗔𝗧𝗜𝗘 & 𝗛𝗢𝗢𝗚𝗦𝗧𝗘 𝗕𝗜𝗢𝗕𝗘𝗦𝗖𝗛𝗜𝗞𝗕𝗔𝗔𝗥𝗛𝗘𝗜𝗗: Essentiële omega-3-vetzuren in triglyceridevorm uit DUURZAME VISSERIJ in Noorwegen (Friend of the Sea-gecertificeerd), zonvitamine D3, evenals micro ingekapselde vitamine K2-MK7 all-trans zorgen voor de beste biobeschikbaarheid en de langste halveringstijd. Ideaal voor dagelijkse inname.
 • 💚 𝗭𝗢𝗡𝗗𝗘𝗥 𝗧𝗢𝗘𝗚𝗘𝗩𝗢𝗘𝗚𝗗𝗘 𝗦𝗧𝗢𝗙𝗙𝗘𝗡: - daar zijn we trots op. Onze producten zijn vrij van ongewenste en onnodige toevoegingen, zoals magnesiumstearaat, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, vulstoffen en conserveringsmiddelen, lactose, gluten en natuurlijk ook genetisch gemanipuleerde ingrediënten (GGO-vrij). Het omhulsel van de capsule is gemaakt van rundergelatine.
 • 💚 𝗟𝗔𝗕 𝗚𝗘𝗧𝗘𝗦𝗧 & 𝗚𝗘𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗘𝗘𝗥𝗗 𝗜𝗡 𝗗𝗨𝗜𝗧𝗦𝗟𝗔𝗡𝗗: Wij produceren uitsluitend in streng geteste en ISO- en GMP-gecertificeerde fabrieken en laten ook alles testen op pesticiden, microbiologie en zware metalen door onafhankelijke, geaccrediteerde testlaboratoria. Alleen zo kunnen we onze compromisloze hoge kwaliteitsbelofte garanderen.
 • 💚 𝟮𝟰/𝟳 𝗦𝗨𝗣𝗣𝗢𝗥𝗧: WE STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR – Overtuig uzelf en bestel vandaag nog. Als u niet tevreden bent, neem dan contact op met onze 24/7 support en we zullen zeker een tevredenstellende oplossing voor u vinden.
Bestseller Nr. 10
NATURELO Omega-3 Visolie - Met EPA & DHA - 1100 mg Triglyceriden per Capsule - Beste Supplement voor Hart, Oog, Hersenen - Geen Oprispingen - Citroen Smaak - Één per Dag - 60 Softgels | Voorraad voor 2 Maanden
 • Geen oprispingen - Ons premium visolie supplement is gemaakt met ingrediënten van de beste kwaliteit en voldoet aan de hoogste zuiverheid normen, om zo een zeer krachtig product zonder visachtige smaak of nasmaak te creëren. Wij garanderen dat onze capsules geen geur hebben en geen visboeren zullen veroorzaken. We hebben zelfs een beetje natuurlijke citroensmaak toegevoegd voor een extra vleugje frisheid.
 • Ingrediënten van topkwaliteit - Ons supplement maakt gebruik van de triglyceridevorm van omega-3 voor een betere absorptie en effectiviteit. We hebben ook een toonaangevende 1100 mg Omega-3 in elke softgel gestopt, wat betekent dat u slechts één capsule per dag nodig hebt.
 • Hoge kwaliteit – Ons visoliesupplement wordt geproduceerd en gezuiverd in de Verenigde Staten en is gemaakt van duurzame, in het wild gevangen Alaska koolvis. Hierdoor is het gegarandeerd van de hoogste kwaliteit op de markt. We gebruiken geavanceerde moleculaire distillatie voor een uitzonderlijke zuiverheid, dus u kunt gerust zijn, wetende dat uw lichaam de kwaliteitsvoeding krijgt die u verdient.
 • Natuurlijke gezondheidsvoordelen - Omega-3 visolie ondersteunt een gezonde werking van hart, hersenen, ogen en gewrichten.* Als u niet 2-3 keer per week vis eet, kan het zijn dat u een tekort heeft aan essentiële omega-3 vetzuren, en een hoge kwaliteit visolie supplement kan helpen om dit gebrek op te vullen.
 • Voorraad van 2 maanden - Aangezien u slechts één softgel per dag hoeft in te nemen, kunt u 60 dagen toekomen met één flesje.
Bestseller Nr. 11
Omega 3 Visolie 500 visoliecapsules sterk gedoseerd en super kwaliteit - 1000 mg omega-3 vetzuren per capsule – Omega 3 capsules getest in Duitsland
 • 🟢 HOGE DOSIS: Met slechts één visoliecapsule krijgt u de bijbehorende dagelijkse dosis omega 3. De viscapsules bevatten 180 mg EPA en 120 mg DHA met 120 mg essentiële omega-3 en zijn van de hoogste kwaliteit.
 • 🟢 ZONDER TOEVOEGINGSMIDDELEN: meer kwaliteit door alle onnodige toevoegingen te vermijden. Ons product is vrij van magnesiumstearaat, microkristallijne cellulose en andere toevoegingen. U krijgt een 100% puur product.
 • 🟢 GEMAKKELIJK IN TE SLIKKEN: Dankzij de gladde capsuleschaal zijn de viscapsules gemakkelijk door te slikken. Nooit meer problemen hebben met het innemen van uw essentiële omega-3-vetzuren. U krijgt 500 speciale visoliecapsules in slechts één verpakking.
 • 🟢 GEMAAKT IN DUITSLAND: Onze omega-3-vetzuren worden in Duitsland gemaakt. Op deze manier kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en een puur omega-3-product garanderen. U krijgt een perfect product, met de beste ingrediënten.
 • 🟢 SUPERIEURE KWALITEIT: Al onze producten zijn gecertificeerd en goedgekeurd in Duitsland. De hooggedoseerde hyaluronzuurcapsules vormen hierop geen uitzondering. We zullen alle vragen snel beantwoorden!
Bestseller Nr. 12
KoRo - Omega 3 Visolie 500 ml - Voedingssupplement van hoge kwaliteit in praktische glazen fles
 • 🌱 NATUURLIJK: Onze zeeolie bestaat uit 100% zeevis en is vrij van additieven en smaakstoffen.
 • 🌈 VEELZIJDIG: Onze zeevisolie is rijk aan de waardevolle meervoudig onverzadigde vetzuren die ons organisme niet zelf kan aanmaken.
 • ✨ WAARDEVOL: Omega-3 kan niet door ons lichaam zelf worden aangemaakt en moet dus via de voeding worden ingenomen. Deze vetzuren regelen belangrijke stofwisselingsprocessen in het lichaam.
 • 🚀 VOOR JOU: De olie is geschikt VOOR JOU dagelijkse routine als voedingssupplement. 1 theelepel van onze hoogWAARDEVOLe zeevisolie per dag en je kunt je omega-3 huishouding bijvullen.
 • 🏅BEGINSELEN: Wij bij KoRo hebben er onze missie van gemaakt om je de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen te bieden in praktische grootverpakkingen. Daarom bieden we je favorieten in voordeelverpakkingen aan!
Bestseller Nr. 13
Omega 3 Visolie Triglyceride Vorm - 420 Capsules - 1000mg visolie per capsule en de omega 3 vetzuren EPA en DHA - Duurzame Visvangst - Hoge Zuiverheid
 • UITSTEKEND PRIJSVERMOGEN: 420 capsules met 1000 mg visolie per capsule. Een dagelijkse portie van 4 capsules bevat 1200 mg omega-3 vetzuren, waaronder 720 mg eicosapentaeenzuur (EPA), 480 mg docosahexaeenzuur (DHA) & 12 mg natuurlijke vitamine E. Onze visoliecapsules zijn in de natuurlijke triglyceridevorm en hebben een tot 70% hogere biologische beschikbaarheid dan commerciële visoliesupplementen.
 • DUURZAAM RUW MATERIAAL: Onze hoogwaardige premium visolie is afkomstig van verse vis uit Spaanse wateren en is 100% duurzaam. De olie in onze visoliecapsules wordt gewonnen uit sardines en ansjovis.
 • MET VITAMINE E: Bovendien bevatten onze Omega Capsules natuurlijke vitamine E, die wordt gebruikt om de Omega 3 vetzuren te beschermen.
 • PREMIUM GRONDMATERIALEN: Voor een uitstekende kwaliteit vertrouwen wij uitsluitend op eersteklas grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Voor ons is het niet alleen belangrijk om de beste grondstoffen te gebruiken voor een maximale biologische beschikbaarheid, maar ook om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke additieven worden gebruikt.
 • PRODUCTIE & UW TEVREDENHEID: Het Vit4ever-assortiment omvat talrijke voedingssupplementen tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en uitsluitend in gecertificeerde EU-fabrieken. Onze productievestigingen omvatten Duitsland en Nederland. Als u niet tevreden bent met ons product, of als u hulp en advies nodig hebt, neem dan contact met ons op.
UitverkoopBestseller Nr. 14
Super Omega 3-6-9 (1200mg) 180 sgels
 • Hoogwaardig voedingssupplement van Now Foods
 • Van borreet en lijnzaad
 • Van visolie
 • Goed voor cardiovasculaire
Bestseller Nr. 16
Bestseller Nr. 17
Omega-3 capsules Hoog gedoseerd - 2000mg pure visolie per dagelijkse dosis (in triglyceride vorm) met 1000mg EPA & 500mg DHA - Essentiële vetzuren uit ansjovis - Laboratorium getest in Duitsland
 • ✅ PREMIUM OMEGA-3 VISOLIE EXTRA HOGE DOSIS - 2000 mg pure visolie in natuurlijke triglyceriden (TG) vorm, waarvan 1500 mg essentiële omega-3 vetzuren per dagelijkse portie. Bijzonder hoge biologische beschikbaarheid als gevolg van pure triglyceridevorm. Voor optimale opname en verwerking van voedingsstoffen - LET OP: Preparaten in kunstmatige ethylester (EE) vorm worden vaak aangeboden. Omega-3 vetzuren zijn van vitaal belang en kunnen niet door het lichaam zelf worden geproduceerd.
 • ✅ 1.000 MG EPA + 500 MG DHA - HERSENEN, GEZICHTSVERMOGEN EN HARTFUNCTIE*. 120 sterk geconcentreerde Omega-3 softgelcapsules gemaakt van 1.500 mg visolie tegen de beste prijs-prestatieverhouding. Waarvan 1000 mg EPA (eicosapentaeenzuur) en 500 mg DHA (docosahexaeenzuur) per dagelijkse dosis. EPA en DHA dragen bij aan een normale hartfunctie. Bovendien draagt DHA bij aan het behoud van een normale hersenfunctie en het behoud van een normaal gezichtsvermogen.*
 • ✅ HOGE KWALITEIT OMEGA-3 UIT ANSJOVIS VOOR DE KUST VAN CHILI - visoliecapsules gemaakt van ansjovis gevangen 100% voor de kust van Chili. Geen gebruik van vis of zelfs visresten uit de aquacultuur met behulp van genetische manipulatie. Daarnaast laten we ladingen zoals zware metalen, salmonella en schimmels testen (zie laboratoriumrapport op de productfoto's). Vrij van antiklontermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen.
 • ✅ LABORATORIUMGETESTE MERKKWALITEIT VERVAARDIGD IN DUITSLAND - Onder de hoogste kwaliteitsnormen in strikt geteste en gecertificeerde fabrieken, toegekend met ISO en indien nodig volgens de levensmiddelenwetgeving met HACCP-certificaat, vervaardigd in Duitsland. Elk GloryFeel-product wordt onderworpen aan continue tests door geaccrediteerde onafhankelijke Duitse testlaboratoria die zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO / IEC 17025.
 • ✅ * Effecten van eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur (EPA/DHA) voor de mens die door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) als gegarandeerd worden beschouwd.
Bestseller Nr. 18
Sifar Nutra EFA One | IFOS gecertificeerd 5 sterren | Omega 3 Visolie 1020 mg | 580 mg EPA +390 mg DHA | hartfunctie | geheugen voedingssupplement | triglyceridevorm | 30 capsules
 • EFA ONE OMEGA-3 - De Omega-3 EPA en DHA in EFA ONE dragen bij tot de instandhouding van een normale hartfunctie en bloeddruk, en tot de instandhouding van normale triglyceridenspiegels in het bloed. DHA ondersteunt het gezichtsvermogen en draagt bij aan een normale hersenfunctie.
 • HOGE CONCENTRATIE EN DOSERING - EFA One heeft een exclusieve formule van Omega-3 (EPA en DHA) in de vorm van triglyceriden, verkregen door het persen van kleine vissen zoals ansjovis en sardines. Het bevat in totaal 1020 mg Omega-3, waarvan 580 mg EPA en 390 mg DHA. De triglyceride-vorm zorgt voor een snellere absorptie, waardoor EFA One een grotere biologische beschikbaarheid krijgt.
 • HOOGZUIVERE VISOLIE - De visolie die aanwezig is in EFA One wordt gezuiverd met KD-Pür-technologie om een superieure kwaliteit en selectie van Omega-3-concentraten te verkrijgen. Bovendien voldoet EFA One aan de kwaliteitsspecificaties die de GOED-monografie vereist.
 • IFOS 5 STERREN CERTIFICAAT - EFA One heeft op elke batch de IFOS 5 sterren certificering behaald. IFOS (International Fish Oil Standards) is het bekendste certificaat van Nutrasource en biedt de mogelijkheid om EFA One-producten te testen volgens de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en zuiverheid ter wereld.
 • WAAROM SIFAR NUTRA - Sifar Farma, het innovatieve farmaceutische bedrijf uit de jaren 60, keert terug naar Italië onder de naam Sifar Nutra. Sifar Nutra biedt u de meest effectieve supplementen en geeft u alle uitleg over elk product met een volledige onderzoeksgarantie. Alle producten die we op de markt brengen onder het merk Sifar Nutra worden geproduceerd in Italië en zijn te vinden in het register van aangemelde voedingssupplementen van het ministerie van Volksgezondheid.
Bestseller Nr. 19
omega3zone Premium Omega-3 visolie vloeibaar - Hooggedoseerd: 4755 mg per portie in triglyceridevorm - In laboratorium getest, uitvoerig gezuiverd, Duitse productie - 500 ml met citroensmaak
 • PREVENTIEF: Hoge doses omega 3-olie helpen aantoonbaar bij het handhaven van een normale bloeddruk, een normaal lipidengehalte in het bloed en een normale hart- en hersenfunctie
 • ZEER HOOG GEDRAGTE: 4755 mg omega 3 triglyceriden (waarvan: 2520 mg EPA en 1680 mg DHA) per dagelijkse portie / De triglyceridenvorm van hoge kwaliteit wordt bijzonder goed door het lichaam geabsorbeerd
 • FRISSIGE SMAAK: Overtuigend frisse citroensmaak van geselecteerde aroma's - zonder visachtige nasmaak, onaangename oprispingen of slechte adem
 • GEBRUIK: Bewaar omega3 olie als sap in de koelkast / Consumeer dagelijks 15ml als voedingssupplement puur van de maatschep of geroerd in een yoghurt / De fles bevat 33 porties
 • PRODUCED IN GERMANY: Gezuiverd van schadelijke stoffen, PCB's en zware metalen / Getest door onafhankelijke laboratoria op omega3/EPA/DHA-gehalte, zware metalen, salmonella, schimmels en nog veel meer
Bestseller Nr. 20
Möller's Omega-3 levertran citroen (250 ml) - 3-pack
 • 3 flessen pure levertraan met een natuurlijke citroensmaak.
 • 100% van de wilde Arctische kabeljuit, duurzaam gevangen.
 • Biedt een unieke combinatie van natuurlijke omega-3 (1.000 mg DHA + EPA) en vitaminen A, D en E.
 • Omega-3-vetzuren vormen hun natuurlijke triglyceride, voor een betere absorptie.
 • Ook belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen (hersenen, ogen, botten en tanden).

Omega 3 visolie is een van de meest populaire supplementen onder mensen die hun gezondheid willen verbeteren.

Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van de beste omega 3 visolie is het percentage omega 3 vetzuren erin. Dit verwijst naar hoeveel EPA en DHA, twee soorten omega 3-vetzuren, in een supplement zitten.

EPA en DHA zijn belangrijk voor de gezondheid van de hersenen en hun niveaus kunnen worden gemeten door een bloedtest. Over het algemeen betekenen hogere percentages een betere kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van omega 3 visolie?

Omega 3 visolie is een type vetzuur dat voorkomt in sommige soorten vis, noten en groenten. Het kan als supplement worden gebruikt om het risico op hartaandoeningen, beroertes en diabetes te verminderen.

Omega 3 staat ook bekend als het “goede vet” omdat het helpt bij het handhaven van een gezonde bloeddruk en bloedsuikerspiegel. Omega 3-vetzuren kunnen ook helpen ontstekingen in het lichaam te verminderen, wat nuttig kan zijn voor mensen met artritis of andere ontstekingsaandoeningen.

Er zijn veel voordelen van omega 3-visolie waarvan we moeten profiteren, zoals het verbeteren van de stemming, het verminderen van ontstekingen en het verlagen van het cholesterolgehalte.

Wat zijn de soorten omega 3 visolie?

Er zijn een paar verschillende soorten omega-3 visolie.

Waaronder:

 • EPA (eicosapentaeenzuur)
 • DHA (docosahexaeenzuur)
 • ALA (alfa-linoleenzuur)
 • Andere soorten omega 3-vetzuren

Wat is de aanbevolen dagelijkse dosering van omega 3 visolie?

Omega 3 visolie is een populair supplement dat al tientallen jaren wordt gebruikt. Het is bekend dat het veel gezondheidsvoordelen biedt, zoals het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de stemming en cognitieve functie en het verminderen van het risico op hartaandoeningen.

De aanbevolen dagelijkse dosis omega 3 visolie is 1 gram per dag.

Wat zijn enkele aanbevelingen voor het kiezen van de beste omega 3 visolie?

Omega 3 visolie is een supplement dat wordt aanbevolen aan mensen die gezond eten en regelmatig sporten.

Dit artikel bespreekt de beste omega 3 visoliën die je kunt kopen, hoe je de beste kunt kiezen en hoe je deze kunt gebruiken.

Hoe gebruik ik een omega 3 visolie?

Omega 3 visolie is een essentieel onderdeel van een gezond voedingspatroon. Het is aangetoond dat het aanzienlijke gezondheidsvoordelen heeft.

Het is aangetoond dat omega 3-visolie aanzienlijke gezondheidsvoordelen heeft, zoals het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de stemming en de geestelijke gezondheid, en het verminderen van het risico op hartaandoeningen en kanker.

Er zijn verschillende manieren waarop je omega 3 visolie kunt gebruiken. Je kunt het in pilvorm nemen of rauw eten van bepaalde vissoorten zoals zalm of tonijn. Je kunt er ook mee koken en gebruiken als bakolie voor je favoriete gerechten.

Is het veilig om een omega 3 visolie te gebruiken met medicatie?

Omega 3 visoliesupplementen worden steeds populairder. Ze worden meestal ingenomen door mensen die hun gezondheid willen verbeteren. Er is echter veel informatie over de voordelen van omega-3 visoliesupplementen waarvan mensen op de hoogte moeten zijn voordat ze ze innemen.

Er is veel tegenstrijdig bewijs over de vraag of het veilig is voor mensen met bepaalde medische aandoeningen om omega-3 visoliesupplementen als behandelingsoptie te nemen. Sommige onderzoeken tonen aan dat ze het risico op bloedingen bij sommige mensen kunnen verhogen, terwijl ander onderzoek aantoont dat ze het risico op bloedingen bij sommige andere mensen kunnen verminderen.

De beste manier om de risico’s van het nemen van omega-3-visolie te vermijden, is door uw arts te raadplegen voordat u dit doet.