Beste omega 3 visolie van 2023 (TOP20)

Omega 3 visolie is een supplement dat helpt bij het behoud van een gezond hart en brein. Het is aangetoond dat het het risico op een hartaanval en beroerte tot 50% vermindert.

Omega 3 visoliën zijn te vinden in de plaatselijke supermarkt of online. Ze zijn verkrijgbaar in vloeibare, capsule- en softgelvorm. De beste manier om erachter te komen welke het beste voor u is, is door beoordelingen te lezen van mensen die er succes mee hebben gehad.

Omega 3 visoliesupplementen zijn niet altijd even makkelijk te vinden; ze zijn in sommige landen vaak moeilijk te vinden vanwege regelgeving of omdat ze nog niet erg populair zijn.

De 20 beste omega 3 visolie beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Omega 3 Visolie 2000mg met 660mg EPA & 440mg DHA per Portie - 240 Capsules met Hoge Dosis Pure Visolie - DHA en EPA voor normaal functioneren van het hart - Gemaakt in het V.K. door Nutravita

 • ✔ WAAROM OMEGA 3 VISOLIE? - Onze Omega 3 Visolie is natuurlijk afkomstig uit de rijke wateren van de Peruaanse kust. De oliën worden vervolgens gedestilleerd voor een hogere zuiverheid om de hoogste gehaltes aan omega 3-vetzuren zonder verontreinigingen - EPA & DHA - te leveren door metalen, PCBs en andere giftige stoffen te verwijderen. Met 2 capsules per dagelijkse portie levert ons supplement maximaal 660mg EPA en 440mg DHA. Je krijgt ook 240 softgels per fles voor een voorraad van 4 maanden.
 • ✔ WAAROM OMEGA 3? - Elke aanbevolen dagelijkse dosis van ons hoogwaardige Omega 3 vissupplement levert zeer krachtige essentiële vetzuren - Eicosapentaeenzuur (EPA) en Docosahexaeenzuur (DHA) die beide bijdragen aan het behoud van verschillende lichaamsfuncties, vooral in de normale functie van het hart. DHA daarentegen ondersteunt het behoud van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. Alle claims zijn onderbouwd door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid).
 • ✔ HANDIGE MANIER OM OMEGA 3 IN TE NEMEN - Deze essentiële vetzuren spelen een cruciale rol bij het behoud van gezonde ogen, hart- en hersenfuncties, maar kunnen niet door het lichaam worden aangemaakt of voldoende via onze voeding alleen worden verkregen. Wij bieden een gemakkelijke manier om de juiste hoeveelheden van deze essentiële vetzuren binnen te krijgen in gemakkelijk in te slikken softgel capsules. De zachte capsule is gemaakt van gelatine (rund).
 • ✔︎ 3E PARTIJ LAB GETEST - Elk ingrediënt wordt op kwaliteit getest voordat het productieproces begint en elke batch van ons supplement ondergaat nog meer rigoureuze kwaliteitstesten. Onze producten zijn door een derde partij getest op zware metalen en ongewenste verbindingen door een van de beste testfaciliteiten van Europa. Het laboratorium is door Ukas geaccrediteerd volgens de ISO/IEC 17025:2017-normen. De resultaten worden verder geanalyseerd en gecertificeerd door een ander toplaboratorium.
 • ✔︎ WAT IS HET VERHAAL ACHTER NUTRAVITA? - Nutravita is een erkend en vertrouwd merk voor vitaminen en supplementen dat al meer dan 6 jaar duizenden klanten over de hele wereld voorziet. Onze producten van hoge kwaliteit worden geproduceerd, getest en gecertificeerd in het Verenigd Koninkrijk en voldoen aan de hoogste productienormen ter wereld (GMP, BRC). We hebben een toegewijd team van farmacologen, scheikundigen en onderzoekswetenschappers die de beste en meest heilzame ingrediënten zoeken.
Bestseller Nr. 2

Omega 3 Visolie 2000mg - 240 softgels - 660 mg EPA en 440 mg DHA voor normaal functioneren van het hart - Niet-GMO, glutenvrij en lactosevrij - Pure Omega 3, 6 en 9 capsules - van WeightWorld

 • Natuurlijk Omega 3 visolie supplement - Op zoek naar een natuurlijk visolie supplement? Deze visolie softgels van WeightWorld zijn rijk aan omega 3, 6 en 9 vetzuren en DHA en EPA.
 • Met 660 mg mg EPA & 440 mg DHA - Omega 3 softgels van WeightWorld zijn rijk aan een hoge dosis EPA en DHA. DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en is goed voor het gezichtsvermogen. DHA en EPA is goed voor de instandhouding van een normale bloeddruk. Claims goedgekeurd volgens EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid)
 • 2000 mg dagelijkse dosering en 4 maanden voorraad - Elke dagelijkse portie van 2 softgels bevat een dosering van 2000 mg visolie, wat 1100 mg omega 3 verstrekt. Met 240 eenvoudig te slikken softgels per verpakking bevat dit supplement een voorraad van 4 maanden.
 • Hoogwaardige kwaliteit - We zijn er trots op dat we de meest natuurlijke, grondig in het laboratorium geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder toevoegingen zoals conserveermiddelen en kleurstoffen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen zoals deze natuurlijke omega3 visolie capsules. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Omega 3 Visolie, 2000mg met 700 mg EPA & 500 mg DHA per Portie | 200 softgels met Hoge Dosis Pure Visolie | DHA en EPA voor normaal functioneren van het hart | Zenement

 • ⭐ WAAROM OMEGA 3?: Onze Omega 3 visoliecapsules bevatten essentiële vetzuren die bijdragen aan het onderhoud van verschillende lichaamsfuncties. Omega 3 bevat twee van de belangrijkste essentiële vetzuren in de vorm van DHA (700 mg per portie) en EPA (500 mg per portie).
 • 🔬100% EXCLUSIEVE OMEGA 3 UIT ANSJOVIS GEVANGEN AAN DE KUST VAN PERU: 200 hooggedoseerde softgelcapsules met elk 1000 mg visolie, dat 100% van anchovies komt, zijn voor de kust van Peru gevangen. Dit gezondheidssupplement bevat geen vis of visresten uit aquaculturen die gebruik maken van genetische manipulatie. Wij laten onze producten ook testen op verontreinigingen zoals zware metalen, salmonella en schimmels. Vrij van lossingsmiddelen, magnesiumstearaat, smaakstoffen en kleurstoffen.
 • 🫀 HERSENEN, GEZICHTSVERMOGEN EN HARTFUNCTIE: Docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij tot het behouden van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. In combinatie met eicosapentaeenzuur (EPA) zijn beide grondstoffen goed voor een normale hartfunctie (Bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA/EPA treedt het positieve effect in).
 • 🌿 100% natuurlijke en wilde oorsprong: onze visolie wordt momenteel verkregen van wilde vissen uit de kust van Peru, met name kleine vissen (ansjovis). Het is gecertificeerd door Friend of the Sea, een internationale certificering van visserijproducten die de duurzaamheid van zijn oorsprong evalueert. We gebruiken alleen wilde visolie van de hoogste kwaliteit, zonder verontreinigende stoffen, conserveermiddelen of kleurstoffen.
 • 🔐 PREMIUM KWALITEIT: Made in Europa aan strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles onderhevig en de zuiverste ingrediënten. We volgen het strikte protocol van Good Manufacturing Practice (GMP in het Engels).
Bestseller Nr. 4

Omega 3-400 capsules (13 maanden) - 1000mg visolie per capsule - kwalitatieve & essentiële omega 3 vetzuren EPA + DHA - uit duurzame visserij, laboratorium getest en geproduceerd in Duitsland

 • ✅ 400 OMEGA 3 CAPSULES MET HOGE DOSERING - ZONDER TOEVOEGINGEN - 1000 mg zuivere vis olie per capsule met 350 mg essentiële omega 3 vetzuren waarvan 180 mg EPA en 120 mg DHA. Zonder magnesiumstearaat (magnesiumzouten van vetzuren) en andere ongewenste toevoegingen - Prijswinnaar 02/2020 in de categorie omega 3 op vergleich1.de
 • ✅ 100% EXCLUSIEVE OMEGA 3 UIT ANSJOVIS GEVANGEN AAN DE KUST VAN CHILI - 400 hooggedoseerde softgelcapsules met elk 1000 mg visolie, dat 100% van anchovies komt, zijn voor de kust van Chili gevangen. Dit gezondheidssupplement bevat geen vis of visresten uit aquaculturen die gebruik maken van genetische manipulatie. Wij laten onze producten ook testen op verontreinigingen zoals zware metalen, salmonella en schimmels. Vrij van lossingsmiddelen, magnesiumstearaat, smaakstoffen en kleurstoffen.
 • ✅ HERSENEN, GEZICHTSVERMOGEN EN HARTFUNCTIE** - Docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij tot het behouden van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. In combinatie met eicosapentaeenzuur (EPA) zijn beide grondstoffen goed voor een normale hartfunctie (Bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA/EPA treedt het positieve effect in). De tabletten zijn door gecertificeerde onafhankelijke laboratoria op vetzuurgehalte, zuiverheid, kwaliteit en schadelijke stoffen in Duitsland getest.
 • ✅ ESSENTIELE OMEGA 3 VETZUREN - omega 3 vetzuren behoren tot de onverzadigde verbindingen. Het zijn belangerijke stoffen voor de menselijke voeding, die essentieel voor het leven zijn, maar niet zelf door het lichaam worden geproduceerd.
 • ✅ MERKKWALITEIT GEPRODUCEERD IN DUITSLAND - Vervaardigd onder de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste kwaliteitscontroles in Duitsland, wordt elk GloryFeel product voortdurend door geaccrediteerde laboratoria getest. Indien gewenst, sturen wij u graag de testrapporten toe.
Bestseller Nr. 5

Omega 3 Visolie [ 2000mg ] - Hoge Kracht - Moleculair Gedistilleerd voor Zuiverheid en Versheid - Bron van Vetzuren - 1000mg EPA - 500 mg DHA - 120 softgels - 60 dagen voorraad

 • PREMIUM BLEND - Ontworpen voor een actieve levensstijl. Onze formule (in de vorm van EPA & DHA) helpt bij de natuurlijke ondersteuning van gezonde hersenen, ogen en hart. Onze Omega-3 visolie is samengesteld uit 1000mg EPA en 500mg DHA in aanvulling op Vitamine E voor de ondersteuning van oxidatieve stress, in elke dosering (2 capsules).
 • BIOLOGISCHE KWALITEIT - Zorgvuldig vervaardigde ingrediënten garanderen maximale zuiverheid van onze Omega-3 visolie. Onze oliën worden gedistilleerd met behulp van een gepatenteerde zuiveringsmethode om oxidatie te voorkomen en om PCB's, toxines en kwik uit onze supplementen te verwijderen. Alle producten zijn glutenvrij, zuivelvrij, GGO-vrij en getest op zware metalen.
 • HET VERHAAL VAN AAVALABS: Onze missie is het verspreiden van onze waarden van zuiverheid & versheid. Daarom combineren we de wijsheid van de natuur met de kracht van de moderne technologie, met de hoogwaardigste en meest bio-beschikbare ingrediënten.
 • STRENGE TESTEN DOOR DERDEN: Bij AAVALABS nemen we de kwaliteitscontrole serieus en daarom garanderen we de hoogste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen in alle ontwikkelings- en productiefasen. We voeren verschillende grondige testfasen uit voor elk product, waardoor we de optimale samenstelling, fysisch-chemische en organoleptische eigenschappen behouden in onze GMP-gecertificeerde faciliteit.
 • AAVALABS GARANTIE: Ons primaire doel bij AAVALABS is om u te helpen het leven ten volste te benutten en u optimaal te laten presteren, zowel lichamelijk als geestelijk. Dus als u niet tevreden bent met een aankoop van ons, laat het ons dan weten! Elke pot wordt geleverd met een 365-dagen, Lege Pot, Geld Terug Garantie!
Bestseller Nr. 6

Omega 3 Visolie Softgels - 400 softgels voor 1+ jaar voorraad - 1000mg met 180 mg EPA en 120 mg DHA - Niet-GMO, glutenvrij en lactosevrij - Hoge kwaliteit fish oil capsules van WeightWorld

 • Krachtig Omega 3 visolie supplement - Visolie softgels van WeightWorld zijn rijk aan omega 3 vetzuren, DHA en EPA. Elke capsule bevat 180 mg EPA en 120 mg DHA in de ideale verhouding voor het lichaam.
 • Instandhouding bloeddruk, hersenfunctie en meer - Deze omega 3 softgels zijn rijk aan EPA en DHA. DHA en EPA zijn goed voor de instandhouding van een normale bloeddruk. DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en is goed voor het gezichtsvermogen. Claims goedgekeurd volgens EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid)
 • Meer dan 1 jaar voorraad omega 3 capsules- Met 400 softgels per verpakking bevat dit visolie supplement een voorraad voor 400 dagen. Dat is veruit de beste prijs-hoeveelheid verhouding zonder concessies te doen aan de hoge kwaliteit van WeightWorld.
 • Hoogwaardige kwaliteit - We zijn er trots op dat we de meest natuurlijke, grondig in het laboratorium geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder toevoegingen zoals conserveermiddelen en kleurstoffen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen zoals deze natuurlijke omega 3 visolie softgels. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Pure & Essential Hoge Absorptie Omega-3 Wilde Visolie 1360 mg, EPA DHA 1000 mg & Astaxanthine 1 mg, citroensmaak, 180 softgels

 • HOGE ABSORPTIE - door gebruik te maken van de meest geavanceerde vorm van omega-3 - opnieuw veresterde triglyceriden (rTG), is de opname geoptimaliseerd, waardoor de niveaus van EPA en DHA in cellen 3,5x hoger zijn dan bij standaard visolie
 • GECONCENTREERDE KLEINE SOFTGELS – leveren tweemaal de concentratie van een standaard visolie, EPA en DHA maken 70% van de visolie op, waardoor een hoge dosis van 1000 mg van deze actieve ingrediënten in kleine softgels wordt bereikt
 • ULTRAZUIVERE WILDE VISOLIE - op verantwoorde wijze gewonnen uit wilde ansjovis, sardines en makreel uit de diepzee, gezuiverd om milieutoxines te verwijderen en onafhankelijk getest
 • ASTAXANTHINE - afgeleid van microalgen (ook voorkomend in krill), de formule bevat 1mg Astaxanthine, en carotenoïden luteïne en zeaxanthine, wat een hoge ORAC-waarde biedt voor goede gezondheid en superieure bescherming tegen oxidatie van de olie
 • GEEN VISSMAAK - natuurlijke citroensmaak zorgt voor geen vis-geur of visboeren, GMP vervaardigd in het VK, GMO vrij, 3 maanden voorraad per pot
Bestseller Nr. 8

Omega 3 Visolie 1000 mg - 365 Geltabletten, 1 jaar levering - Pure visolie met evenwichtige EPA & DHA - Verontreinigingsvrije Omega 3 – Gemaakt in het VK door Nu U Nutrition

 • ✔ MAXIMALE POTENTIE - De Omega 3 geltabletten van Nu U Nutrition zitten boordevol essentiële vetzuren. Onze hoogwaardige formule levert 1.000 mg Omega 3 visolie met 180 mg EPA en 120 mg DHA per aanbevolen portie. Onze visolie is gemaakt van ansjovis uit de wateren van Peru die oliën produceren met een hogere zuiverheid dan grotere vissoorten, zoals kabeljauw.
 • ✔ GEMAKKELIJKE BRON VAN OMEGA 3 - De meesten van ons zullen niet genoeg essentiële vetzuren binnenkrijgen via onze voeding. Onze geurloze visolie geltabletten bieden de hoogste kwaliteit Omega 3, rijk aan EPA en DHA die bijdraagt aan de normale functie van het hart, normaal gezichtsvermogen en normale hersenfunctie. Omdat de geltabletten gemaakt zijn van natuurlijke, hoogwaardige visolie, veroorzaken ze geen maagklachten of reflux, zoals vaak het geval is bij visolie van lagere kwaliteit.
 • ✔ TOT 12 MAANDEN VOLLEDIGE VOORRAAD - Geniet van een ongelofelijke waar voor uw geld met ons 365 visolie pakket, dat u tot 12 maanden lang voorzien houden van hoogwaardige Omega 3 visolie geltabletten. U hoeft niet te onthouden om elke maand opnieuw te bestellen met deze 52 weken voorraad. De meeste van onze concurrenten bieden minder porties en/of minder ingrediënten per verpakking, dus waarom meer betalen voor minder?
 • ✔ UITZONDERLIJKE KWALITEIT – Bij ons zuiveringsproces wordt de visolie meerdere keren gedistilleerd, om zware metalen en andere verontreiniging te verwijderen. De olie wordt door filters, actieve koolstof en andere zuiverings- en raffinageprocessen geleid om zijn uiteindelijke zuiverheid te bereiken. De uitzonderlijke zuiverheid wordt regelmatig getest in geaccrediteerde externe laboratoria. Onze geltabletten zijn vrij van veel voorkomende allergenen, waaronder zuivel, gluten en tarwe.
 • ✔ WIJ ZORGEN - Bij Nu U Nutrition zijn we toegewijd om u niet alleen te voorzien van premium voedingssupplementen die zijn afgeleid van de zuiverste ingrediënten, maar we zijn ook toegewijd om U de hoogst mogelijke klantenservice te bieden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze producten van ethische oorsprong zijn en we doneren een deel van elke verkoop aan goede doelen.
Bestseller Nr. 9

Omega 3 visolie 2000 mg capsules | Wild Caught Marine | 1000mg per capsule 660mg EPA 440mg DHA | Extra sterk voedingssupplement | Halal. 90 softgels (45 dagen levering)

 • ✔ VRIJ VAN DE SLECHTE DINGEN: Veel bedrijven verbouwen hun vis, waardoor besmetting en hoge niveaus van PCB's en antibiotica ontstaan. Alpha 01 gebruikt alleen in het wild gevangen vis die vrij is van antibiotica, pesticiden en chemicaliën. v
 • ✔ Haal je omega's binnen: Hoewel omega-3-vetzuren een essentieel onderdeel zijn van een gezond dieet, consumeren veel mensen niet genoeg vette vis om de aanbevolen hoeveelheid te krijgen.
 • ✔ HOGE CONCENTRATIE: In slechts één portie ontvangt u 2.000 mg omega-3, 360 mg EPA en 240 mg DHA. EPA en DHA zijn de twee soorten langketenomega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren die in visolie worden aangetroffen.
 • ✔ ONZE WAARDEN: Dit product is 100% niet-GMO, glutenvrij, zuivelvrij en vrij van conserveringsmiddelen!
 • ✔ 90 DAGEN GARANTIE: Onze producten geven je gegarandeerd 100% tevredenheid in alle opzichten gedurende 90 dagen vanaf de datum van je aankoop. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met een van onze producten, stuur het dan binnen 90 dagen aan ons terug en u ontvangt een vervanging of een volledige terugbetaling.
Bestseller Nr. 12

Omega 3 Premium - 2000mg hooggedoseerde visolie - Met 660mg EPA en 440mg DHA - In triglyceridevorm - Essentiële omega-3 vetzuren - Ondersteuning voor hersenen, hart en gezichtsvermogen*

 • 🐟 2000 MG VISOLIE OMEGA-3 HOGE DOSE - 2000 mg pure visolie per dag met essentiële omega-3 vetzuren in natuurlijke triglyceridevorm. Hierdoor hebben onze capsules een hoge biologische beschikbaarheid. Waarvan 600mg EPA en 440mg DHA per portie. Hooggedoseerde visolie uit duurzame visserij. Wij adviseren 2 capsules per dag in te nemen met een glas water bij de maaltijd. Praktische voorraad voor 4 maanden.
 • 🧠 BRAIN, HEART & STRENGTH* SUPPORT - Dankzij de hoogwaardige essentiële vetzuren EPA en DHA kun je een helder hoofd houden. DHA ondersteunt je hersenfunctie en draagt bij aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen. DHA en EPA dragen bij tot een normale hartfunctie. Ondersteun je cardiovasculaire systeem in het dagelijks leven met onze Premium Omega 3 capsules in hoge dosering.
 • 🐠 PREMIUM OMEGA 3 UIT ANCHOVIES VOOR DE KUST VAN CHILI - Onze Omega 3 uit zeer zuivere visolie van ansjovis die duurzaam en vers gevangen is voor de kust van Chili. Geen gebruik van vis of visafval van aquaculturen met gebruik van genetische manipulatie. Onze Omega 3 capsules worden geproduceerd zonder onnodige toevoegingen zoals antiklontermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en natuurlijk ZONDER GGO's. Gegarandeerd lactose- en glutenvrij.
 • 🔬 IN DUITSLAND GEMAAKT & ONAFHANKELIJK GETEST - Elk Gloryfeel-product wordt in Duitsland vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en strengste kwaliteitscontroles en wordt voortdurend getest door geaccrediteerde onafhankelijke Duitse testlaboratoria die zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO/IEC 17025. ▶️ analysecertificaat: Zie productafbeeldingen. Wij laten onze Omega 3 capsules testen op verontreinigingen zoals zware metalen, salmonella en schimmels.
Bestseller Nr. 13

NORSAN Premium Omega 3 Visolie Totaal Citroen hoge dosis - 2000 mg Omega-3 per portie - Meer dan 4000 artsen bevelen NORSAN aan - 800 IE Vitamine D3, geen oprispingen

 • ✔️ HOGE DOSERING PREMIUM VISOLIE AANBEVOLEN DOOR 4000 MEDISCHE EXPERTS - de visolie gewonnen uit Noorse diepzeevis heeft een zeer hoog omega-3 gehalte van 2.000 mg per dagdosis en alleen dit geeft u de mogelijkheid om op ideale wijze de noodzakelijke dagelijkse behoefte aan omega-3 te dekken van 1.500 mg. De NORSAN-experts zien het hoge EPA-gehalte van 1.120 mg van onze visolie als de beste kans om een omega-3-tekort dat in de loop der jaren is ontstaan, op een professionele manier aan te pakken
 • ✔️ EENVOUDIG IN TE NEMEN EN HEERLIJKE CITROENSMAAK - De natuurlijke citroenolie in het vruchtvlees van de citroen zorgt voor een frisse & aangename smaak en verbetert de smaak & kwaliteit van uw dagelijkse consumptie van Omega-3, of u het nu rechtstreeks inneemt of het gewoon door uw favoriete voedsel mengt en het zo tot uw premium maaltijd van de dag verfijnt
 • ✔️ GECERTIFICEERDE ZUIVERHEID - De unieke 3-voudige zuivering met neutralisatie, milde zuivering & daaropvolgende micro-destillatie onder vacuüm garandeert een ongeëvenaarde zuiverheid en zuiverheid van onze visolie. Daardoor is onze NORSAN Omega-3 Total Lemon vrij van verontreinigende stoffen, zware metalen en PCB's. Het analysecertificaat vindt u bij de afbeeldingen van de producten
 • ✔️ ONTWIKKELD IN OVERLEG MET EXPERTS - De ETH Universiteit in Zürich selecteerde NORSAN speciaal voor een zelf gefinancierd onderzoek naar Omega-3. Bovendien worden NORSAN visoliën door veel artsen, apothekers en andere deskundigen gezien als de meest geprefereerde Omega-3 oliën vanwege hun werking en zuiverheid. NORSAN werkt ook nauw samen met beroepsverenigingen zoals de Academie voor menselijke geneeskunde
 • ✔️ GOED VOOR JE LIJF & VOOR DE PLANET - 100% DUURZAME WILD VIS in 'Friend of the Sea' gecertificeerde visgebieden in de zuurstofrijke Atlantische Oceaan voor de kust van Noorwegen. De natuurlijke visolie met een bijzonder hoog EPA- & DHA-gehalte is meerdere malen door onafhankelijke laboratoria getest en gecertificeerd, onder meer door GOED (Global Organization for EPA and DHA Omega-3s), Friend of the Sea en IFOS (International Fish Oil Standards Program)
Bestseller Nr. 14

Omega 3 Visolie 500 visoliecapsules sterk gedoseerd en super kwaliteit - 1000 mg omega-3 vetzuren per capsule – Omega 3 capsules getest in Duitsland

 • 🟢 HOGE DOSIS: Met slechts één visoliecapsule krijgt u de bijbehorende dagelijkse dosis omega 3. De viscapsules bevatten 180 mg EPA en 120 mg DHA met 120 mg essentiële omega-3 en zijn van de hoogste kwaliteit.
 • 🟢 ZONDER TOEVOEGINGSMIDDELEN: meer kwaliteit door alle onnodige toevoegingen te vermijden. Ons product is vrij van magnesiumstearaat, microkristallijne cellulose en andere toevoegingen. U krijgt een 100% puur product.
 • 🟢 GEMAKKELIJK IN TE SLIKKEN: Dankzij de gladde capsuleschaal zijn de viscapsules gemakkelijk door te slikken. Nooit meer problemen hebben met het innemen van uw essentiële omega-3-vetzuren. U krijgt 500 speciale visoliecapsules in slechts één verpakking.
 • 🟢 GEMAAKT IN DUITSLAND: Onze omega-3-vetzuren worden in Duitsland gemaakt. Op deze manier kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en een puur omega-3-product garanderen. U krijgt een perfect product, met de beste ingrediënten.
 • 🟢 SUPERIEURE KWALITEIT: Al onze producten zijn gecertificeerd en goedgekeurd in Duitsland. De hooggedoseerde hyaluronzuurcapsules vormen hierop geen uitzondering. We zullen alle vragen snel beantwoorden!
Bestseller Nr. 15

Omega 3 visolie: één per dag (volledig jaar 360 dagen aanvoer) - 1000 mg visolie per softgel met 180 mg EPA, 120 mg DHA en 3 mg vitamine E - Premium hart en hersenen Health Boost door Feel Amazing

 • Volledige jaar 180mg EPA & 120mg DHA Levering: Ons product biedt 360 dagen levering van 1000 mg visolie, waaronder 180 mg EPA en 120 mg DHA. Dit is ontworpen om de gezondheid van uw hart en hersenen het hele jaar door te ondersteunen.
 • Visolie verrijkt met Omega 3: Elke dosis van ons product levert 1000 mg visolie, rijk aan omega 3-vetzuren, waaronder 180 mg EPA en 120 mg DHA. Deze essentiële voedingsstoffen zijn cruciaal voor het behoud van een optimale gezondheid.
 • Hart & Brain Health Support: Ons omega 3 visoliesupplement, verpakt met 180 mg EPA en 120 mg DHA, is zorgvuldig gemaakt om de gezondheid van uw hart en hersenen te ondersteunen, waardoor u elke dag Feel Amazing wordt.
 • Feel Amazing met Daily Omega 3: Ervaar de voordelen van onze 1000mg visolie, met 180mg EPA en 120mg DHA, met nadruk op de gezondheid van hart en hersenen. Een dagelijkse dosis omega 3 kan je maken feel amazing.
 • Omega 3 visolie voor dagelijks welzijn: Onze 360 dagen levering van 1000 mg visolie, inclusief 180 mg EPA en 120 mg DHA, bevordert de gezondheid van hart en hersenen. Feel Amazing met consistente inname van onze Omega 3 visolie.
Bestseller Nr. 16

Omega 3 Capsules Premium - 1000mg visolie met hoog omega 3-gehalte (75%) - 500mg EPA & 250mg DHA per softgel - Triglyceridevorm - Duurzame visserij - In laboratorium geteste productie in Duitsland

 • ✅ OMEGA 3 VISOLIE SOFTGEL CAPSULES - EXTRA HOGE DOSES ESSENTIËLE OMEGA-3 VETZUREN - 1000mg zuivere visolie in een voorraad van 4 maanden (1 capsule per dag) bijzonder sterk geconcentreerd: 75% omega-3 vetzuren, 50% EPA en 25% DHA. Omega-3-vetzuren zijn onverzadigde verbindingen. Ze zijn essentieel voor de menselijke voeding, zijn daarom van vitaal belang en kunnen niet door het lichaam zelf worden geproduceerd.
 • 🐠 100% PREMIUM OMEGA 3 VAN ANSJOVIS VOOR DE KUST VAN CHILI - 120 hooggedoseerde softgelcapsules met elk 1000 mg zeer zuivere visolie uit 100% ansjovis die voor de kust van Chili is gevangen. Geen gebruik van vis of zelfs maar visresten uit aquacultures met behulp van gentechnologie. We laten ze ook testen op verontreinigingen zoals zware metalen, salmonella en schimmels (zie laboratoriumrapport bij de productfoto's). Vrij van oplosmiddelen, magnesiumstearaat, aroma's en kleurstoffen.
 • 🧠 HERSENEN, GEZICHTSVERMOGEN EN HARTFUNCTIE ❤️* - 50% EPA EN 25% DHA - Docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij aan het behoud van de normale hersenfunctie en aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen. In combinatie met eicosapentaeenzuur (EPA) - EPA en DHA dragen bij aan de normale hartfunctie (met een dagelijkse inname van 250mg DHA/EPA wordt het positieve effect bereikt)* Getest door gecertificeerde onafhankelijke Duitse laboratoria op vetzuurgehalte, zuiverheid en kwaliteit.
 • 🔬 ONAFHANKELIJK LABORATORIUM GETEST in strikt geteste en gecertificeerde faciliteiten, met GMP, ISO en, zoals vereist door de levensmiddelenwetgeving, met een HACCP-certificaat. Getest op omega gehalte, zware metalen, schimmel, E.Coli, salmonella en meer. Tests uitgevoerd door een onafhankelijk Duits laboratorium dat gecertificeerd is volgens DIN EN ISO/IEC 17025. (Analysecertificaat: zie productfoto's)
 • ✅ MERKKWALITEIT GEMAAKT IN DUITSLAND - Vervaardigd onder de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste kwaliteitscontroles in Duitsland, wordt elk GloryFeel product voortdurend getest door geaccrediteerde testlaboratoria. ▶️ Wij sturen u graag de testrapporten toe.
UitverkoopBestseller Nr. 17

OMEGA 3 2000 mg | EPA 1000 mg | DHA 500 mg | 120 capsules | Wilde vis | Zonder zware metalen (cadmium, lood en kwik) | Maximale absorptie | Voedingssupplement van Omega 3 vetzuren

 • PREMIUM FORMULA: Pure OMEGA 3 op basis van 2000 mg visolie per portie, met 1000 mg EPA en 500 mg DHA, samen met puur natuurlijke antioxidant vitamine E Omega 3 uit 120 parels of capsules.
 • HOGE CONCENTRATIE: Zuivere Omega 3 met EPA 1000 Mg en DHA 500 Mg per dagdosering. Met 120 parels of capsules. Hoge concentratie EPA en DHA voor ons dagelijks welzijn.
 • VRIJ VAN ZWARE METALEN: Wilde Visolie (Omega 3 visolie). Gewonnen met de innovatieve Moleculaire Destillatie techniek. Gezuiverde Omega 3 voor het verwijderen van sporen van verontreinigingen zoals zware metalen, PCB's, dioxines, en anderen. Omega 3 Kinoko Life bevat ook een olie desodorisatie proces dat zorgt voor de eliminatie van eventuele resterende geur of smaak die kan worden achtergelaten, wat uiteindelijk resulteert in een zuivere Omega 3 Natural rx olie.
 • KINOKO LIFE KWALITEIT - Al onze producten zijn onderworpen aan strenge controles, evenals constante tests door analytische laboratoria. Waarmee ze voldoen aan de EU regelgeving. Product zonder Gluten, Lactose en NON-GMO (niet genetisch gemodificeerd).
 • AANBIEDINGEN EN PROMOTIES: Wij bieden u de beste kortingen voor hoeveelheden, verkoop of aanbiedingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. In ieder geval, als u al klant bent bij Kinoko Life en u wilt dit product proberen, schrijf ons en wij sturen u een kortingsbon.
Bestseller Nr. 18

Igennus Omega 3 met vitamine D3, 80% sterk geconcentreerde DHA+EPA Omega 3 capsules, pure visolie uit wilde vangst, zonder vissmaak, 60 softgelcapsules, 1 per dag

 • Hoge dosis, 1 capsule per dag: dankzij de 2,5 x concentratie levert een relatief kleine capsule een hoge dosis Omega 3 EPA en DHA vetzuren, samen met 1000 IE vitamine D3, ideaal om aan de dagelijkse behoeften te voldoen. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
 • Premium rTG Omega 3: veresterde triglyceriden (rTG) worden gekenmerkt door hoge concentratie en biologische beschikbaarheid, en leveren dus 3 x meer EPA en DHA aan de cellen dan standaard triglyceride visolie en 5 x meer dan fosfolipide krillolie
 • Pure vis uit duurzame wild: Gezuiverd door moleculaire distillatie om alle resten van zware metalen te verwijderen. Natuurlijk citroenaroma voorkomt onaangename vissmaak. Capsules van visgelatine; geschikt voor halal & kosher
 • VELE GEZONDHEIDSVOORDELEN: De geleverde dagelijkse dosis ondersteunt de ontwikkeling en functie van de hersenen, hartfunctie en gezichtsvermogen, en is ideaal tijdens de zwangerschap. Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, gezonde botten, tanden en spierfunctie
 • Consistente productkwaliteit: als familiebedrijf hechten wij bijzondere waarde aan hoogwaardige grondstoffen en consistent hoge kwaliteit. Vervaardigd volgens GMP-normen en onafhankelijk getest om zuiverheid, ingrediënten en veiligheid te garanderen
Bestseller Nr. 19

Omega 3 Capsules, 1000 mg Hoge Dosis Zuivere Visolie met 400 mg (40%) EPA & 300 mg (30%) DHA per Softgel Capsule. 90 Capsules voor 3 Maanden, Supplement zonder Additieven, Made in Germany

 • HOGE DOSIS VISOLIE: 90 Omega 3 zachte tabletten die elk leveren 1000 mg visolie en de perfecte hoge-dosis ratio van 40% EPA en 30% DHA. Zowel EPA als DHA dragen bij aan een normale hart functie. DHA helpt ook om normale hersen functie en visie te behouden.
 • DUURZAME VISSERIJ: Onze ruwe visolie wordt verkregen uit de Peruaanse ansjovis (Engraulis ringens). Alle ruwe visolie is 100% duurzaam gewonnen en gecertificeerd door de onafhankelijke organisatie Friend of the Sea (FOS).
 • HOOGSTE KWALIITEIT: onze visolie is uniek omdat het door een speciaal, extra reinigings proces gaat. Deze extra reinigings stap is ontworpen om organische verontreinigingen, zoals dioxine, PCB's en pesticiden, tot een absoluut minimum te beperken (ver beneden de toegestane grenswaarden die in de EU zijn vastgesteld).
 • HOOG ABSORPTIE NIVEAU zonder het controversiële additief magnesium stearaat (Magnesium zouten van vetzuren). Dit zorgt voor een OPTIMALE AANVAARDING. Veel andere fabrikanten gebruiken magnesium stearaat in hun productie.
 • GEGARANDEERDE TEVREDENHEID: Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Contacteer ons als u vragen heeft over onze producten. Koop vandaag zonder risico tegen de beste prijs-prestatie verhouding op de markt. Wij bieden een 30 dagen gratis retour beleid.
Bestseller Nr. 20

Omega 3 Capsules - 2000 mg visolie, 1000 mg EPA en 500 mg DHA per dagelijkse dosis (in Triglyceridevorm) - Essentiële vetzuren uit ansjovis - Laboratorium getest en geproduceerd in Duitsland

 • 😍 EXTRA HOGE DOSIS OMEGA-3 VISOLIE - 2000 mg pure visolie in zijn natuurlijke Triglyceride (TG) vorm, inclusief 1500 mg essentiële Omega-3 vetzuren per dagelijkse dosis. Bijzonder hoge biologische beschikbaarheid dankzij de pure Triglyceride-vorm. Voor optimale opname en verwerking van voedingsstoffen - LET OP: Supplementen worden vaak aangeboden in de kunstmatige Ethyl Ester (EE) vorm. Omega-3 vetzuren zijn essentieel en kunnen niet door het lichaam zelf worden geproduceerd.
 • 🧡 1.000 MG EPA + 500 MG DHA - ONDERSTEUNING VOOR HERSENEN EN HART* - 120 Omega-3 softgelcapsules met 1.500 mg Omega-3 vetzuren voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hiervan zijn 1000 mg EPA (Eicosapentaeenzuur) en 500 mg DHA (Docosahexaeenzuur) per dagelijkse dosis. EPA en DHA dragen bij aan een normale hartfunctie. Bovendien draagt DHA bij aan het behoud van een normale hersenfunctie en normaal zicht.*
 • 🐠 OMEGA 3 UIT ANSJOVIS VOOR DE KUST VAN CHILI - Visoliecapsules gemaakt van duurzaam gevangen ansjovis, vers voor de kust van Chili. Geen gebruik van vis of visresten uit aquacultuur met genetische manipulatie. We laten ze ook testen op verontreinigingen zoals zware metalen, salmonella en schimmels (zie laboratoriumrapport bij de productafbeeldingen). Vrij van scheidingsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen.
 • ✅ LABORATORIUMGETEST MERKKWALITEIT GEMAAKT IN DUITSLAND - Geproduceerd in Duitsland onder de hoogste kwaliteitsnormen in strikt gecontroleerde en gecertificeerde faciliteiten, bekroond met ISO en, zoals wettelijk vereist, met HACCP-certificaat in Duitsland. Elk Gloryfeel-product ondergaat voortdurende tests door geaccrediteerde, onafhankelijke laboratoria volgens DIN EN ISO/IEC 17025 gecertificeerde Duitse laboratoria. ▶️ Analysecertificaat: Zie productafbeeldingen.

Omega 3 visolie is een van de meest populaire supplementen onder mensen die hun gezondheid willen verbeteren.

Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van de beste omega 3 visolie is het percentage omega 3 vetzuren erin. Dit verwijst naar hoeveel EPA en DHA, twee soorten omega 3-vetzuren, in een supplement zitten.

EPA en DHA zijn belangrijk voor de gezondheid van de hersenen en hun niveaus kunnen worden gemeten door een bloedtest. Over het algemeen betekenen hogere percentages een betere kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van omega 3 visolie?

Omega 3 visolie is een type vetzuur dat voorkomt in sommige soorten vis, noten en groenten. Het kan als supplement worden gebruikt om het risico op hartaandoeningen, beroertes en diabetes te verminderen.

Omega 3 staat ook bekend als het “goede vet” omdat het helpt bij het handhaven van een gezonde bloeddruk en bloedsuikerspiegel. Omega 3-vetzuren kunnen ook helpen ontstekingen in het lichaam te verminderen, wat nuttig kan zijn voor mensen met artritis of andere ontstekingsaandoeningen.

Er zijn veel voordelen van omega 3-visolie waarvan we moeten profiteren, zoals het verbeteren van de stemming, het verminderen van ontstekingen en het verlagen van het cholesterolgehalte.

Wat zijn de soorten omega 3 visolie?

Er zijn een paar verschillende soorten omega-3 visolie.

Waaronder:

 • EPA (eicosapentaeenzuur)
 • DHA (docosahexaeenzuur)
 • ALA (alfa-linoleenzuur)
 • Andere soorten omega 3-vetzuren

Wat is de aanbevolen dagelijkse dosering van omega 3 visolie?

Omega 3 visolie is een populair supplement dat al tientallen jaren wordt gebruikt. Het is bekend dat het veel gezondheidsvoordelen biedt, zoals het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de stemming en cognitieve functie en het verminderen van het risico op hartaandoeningen.

De aanbevolen dagelijkse dosis omega 3 visolie is 1 gram per dag.

Wat zijn enkele aanbevelingen voor het kiezen van de beste omega 3 visolie?

Omega 3 visolie is een supplement dat wordt aanbevolen aan mensen die gezond eten en regelmatig sporten.

Dit artikel bespreekt de beste omega 3 visoliën die je kunt kopen, hoe je de beste kunt kiezen en hoe je deze kunt gebruiken.

Hoe gebruik ik een omega 3 visolie?

Omega 3 visolie is een essentieel onderdeel van een gezond voedingspatroon. Het is aangetoond dat het aanzienlijke gezondheidsvoordelen heeft.

Het is aangetoond dat omega 3-visolie aanzienlijke gezondheidsvoordelen heeft, zoals het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de stemming en de geestelijke gezondheid, en het verminderen van het risico op hartaandoeningen en kanker.

Er zijn verschillende manieren waarop je omega 3 visolie kunt gebruiken. Je kunt het in pilvorm nemen of rauw eten van bepaalde vissoorten zoals zalm of tonijn. Je kunt er ook mee koken en gebruiken als bakolie voor je favoriete gerechten.

Is het veilig om een omega 3 visolie te gebruiken met medicatie?

Omega 3 visoliesupplementen worden steeds populairder. Ze worden meestal ingenomen door mensen die hun gezondheid willen verbeteren. Er is echter veel informatie over de voordelen van omega-3 visoliesupplementen waarvan mensen op de hoogte moeten zijn voordat ze ze innemen.

Er is veel tegenstrijdig bewijs over de vraag of het veilig is voor mensen met bepaalde medische aandoeningen om omega-3 visoliesupplementen als behandelingsoptie te nemen. Sommige onderzoeken tonen aan dat ze het risico op bloedingen bij sommige mensen kunnen verhogen, terwijl ander onderzoek aantoont dat ze het risico op bloedingen bij sommige andere mensen kunnen verminderen.

De beste manier om de risico’s van het nemen van omega-3-visolie te vermijden, is door uw arts te raadplegen voordat u dit doet.