Beste ombouwset elektrische fiets van 2022 (TOP10)

De 10 beste ombouwset elektrische fiets beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
C-FUNN Ombouwset voor elektrische fiets, 24 V, 250 W, scootercontrollerset voor normale fiets (20-28 inch)
 • Nominale spanning: 24 V.
 • Nominaal vermogen: 250 W.
 • Vliegwieltanden: 16.
 • Als je installatie-instructies nodig hebt, stuur ons dan een e-mail
 • Tijdens het transport kunnen lichte krassen op het oppervlak van de onderdelen worden veroorzaakt
Bestseller Nr. 2
MINUS ONE Ombouwset voor elektrische fiets, 28-inch-voorwiel (ca. 71 cm) ombouwkit voor e-Bike (36V 500 W met lcd)
 • Naam: 28 inch 36V 500W e-bike-ombouwset voor voorwiel.
 • Inhoud levering: 36V 500 W motor, wiel, spaken en aluminium velg, 36V 500 W controller, hoesje voor controller, PAS, gas, remgreep, lcd.
 • Informatie over de accu: de grootte van de versterker bepaalt de grootte van de accuvermogen. Het oplaadvermogen van de accu bepaalt de gebruiksduur. De accu in ons pakket moet overeenkomen met de interface van onze controller.
 • Prestaties: deze ombouwset voor elektrische fietsen bevat alles wat je voor een fiets nodig hebt (behalve de accu) en biedt ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid.
 • - - -
Bestseller Nr. 3
Viribus 26 inch E-bike ombouwkit E-bike achterwiel ombouwkit kit 36 V 500 W elektrische fiets ombouwset 26 inch ebike conversie kit electric bicycle ombouwkit Pedelec ombouwset (36 V/500 W achterwiel)
 • Borstelloze naafmotor: de achterwielombouwset is voorzien van een borstelloze 36 V-500 W naafmotor (300 rpm, geschatte maximumsnelheid: 25 km/u; werkt geluidsarm en heeft een lange levensduur.
 • Dual mode-controller: de motor werkt probleemloos dankzij de verbeterde dual mode-controller met nagalm-effect en niet-nagalm-effect.
 • Eenvoudige montage: de ebike-ombouwset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen, inclusief 1 achterwiel, 1 motor, 2 remtrekkers, 1 elektrische besturing enz. Met de duidelijke handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) kun je snel de ombouwset monteren.
 • Praktisch: het achterwiel heeft voorgeboorde schijfgaten voor de inbouw van schijfremmen (schijfrem is niet inbegrepen).
 • Voor wielen van 26 inch: de ombouwset is geschikt voor 26 inch wielen, versterkte fietsvelgen, speciaal voor e-bikes. Zo kun je je fiets eenvoudig in een gemotoriseerde fiets veranderen.
Bestseller Nr. 4
Viribus 36V 500W 26” Elektrische fiets kit achterwiel, E-bike ombouwset, Electric bicycle wheel kit, E bike conversie kit, Fiets ombouwen kit 26 inch, E bike achterwiel, Pedelec ombouwkit met borstelloze motor snelheidsregelaar
 • REVOLUTIONEEL - Verandert uw trapfiets in een gemotoriseerde fiets, met zekering om de motor te allen tijde te beschermen.
 • PREMIUM MOTOR - Aangedreven door 36V 500W borstelloze naafmotor, werkt stil en heeft een lange levensduur.
 • 2 MODEL CONTROLLER - Garandeert dat u op uw gemotoriseerde fiets kunt rijden, zelfs wanneer de signaalbron (galm) is uitgeschakeld.
 • COMPLETE KIT - Bestaande uit: 1 achterwiel, 1 motor, 2 remmen, 1 elektrische regelaar, 1 draaigashendel enz.
 • TOEPASSING - Met onze ombouwset kunt u een elektrische motor aan uw fiets toevoegen met behulp van ons eigen achterwiel dat speciaal is ontworpen voor gebruik met de motor. Geschikt voor de meeste 26" banden.
Bestseller Nr. 5
28 inch E-bike ombouwset met lcd-display, 36 V, 500 W, e-bike, achterwiel/voorwiel, ombouwset, elektrische fiets, ombouwset e-bike conversie kit
 • Borstelloze naafmotor: de achterwielombouwset wordt aangedreven door een borstelloze 36 V-50000 W-naafmotor, hij werkt geluidsarm en heeft een lange levensduur.
 • Eenvoudige montage: deze elektrische fietsset bevat alles wat je nodig hebt (behalve batterij) om je fiets in hoge prestaties te hebben, die ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid biedt.
 • Voor wielen van 28 inch: de ombouwset is geschikt voor 28 inch wielen, versterkte fietsvelgen, speciaal voor e-bikes. Hiermee kun je je fiets eenvoudig in een gemotoriseerde fiets veranderen.
 • Klantenservice: als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen je binnen 24 uur antwoorden. Als er een kwaliteitsprobleem is, ondersteunen al onze producten de retourzending en omruiling
 • Let op: de e-bike wielset is niet waterdicht, dus niet op regenachtige dagen rijden.
Bestseller Nr. 6
YOSE POWER Elektrische fiets Hub Motor Front Wheel 36 V 250 W 28 inch fiets e-bike conversie kit 28 inch zilver met LCD-display
 • 【AKM 250 W borstelloze motor】De YOSEPOWER ombouwset is borstelloze transmissiemotor, weinig lawaai, met een winnende reputatie op het gebied van prestaties en duurzaamheid. Je kunt probleemloos elk moeilijk terrein oversteken en je doel bereiken terwijl je van de reis geniet. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik, de weg naar het werk en langere dagtochten. Je eerste keuze voor reizen op stadswegen
 • 【 3 werkmodi 】➤ Pure elektromodus: als de servoondersteuning 1 is, draai je de gashendel om een versnelling te bereiken. Hoe meer de draaien, hoe sneller de snelheid. ➤ Pedaalassistentiemodus: als de snelheidsmeter 1-5 versnellingen weergeeft, is hoe hoger de versnelling, hoe minder inspanning nodig is. ➤ Als je de power-modus niet inschakelt, is hij net als een normale fiets. Zo wordt elke rit met de e-trekkingfiets een plezier!
 • Snelheid en veiligheid: maximale snelheid ca. 25 km/u. Vaste snelheid zorgt voor stabiliteit en veiligheid bij snelle ritten. De remhendel zorgt ervoor dat je bij het remmen de stroomvoorziening losmaakt. Biedt een veilige en aangename rijervaring. Het LCD-display biedt basisinformatie voor de bestuurder. Heeft 5 servo-ondersteuningsniveaus.
 • 【Installatie-instructies】Compatibel met 36 V batterijen in YOSEPOWER Stores. Geschikt voor stadsfietsen, toerfietsen, pendelwielen en mountainbikes. De set past niet voor "Hollowtech II" en hydraulische rem. Complete accessoires, installatievideo's, Duits-Engelstalige handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Het kan binnen een uur perfect worden geïnstalleerd.
 • 【Certificaat en garantie】CE-, RoHS-certificering. Alle kits zijn vóór het verlaten van de fabriek volledig getest en zijn gekwalificeerd voor de levering. Motor: 18 maanden garantie. Accessoires: 12 maanden garantie. Vanaf de aankoopdatum 30 dagen geen reden om terug te geven. Naast de garantie bieden wij ook technische instructies aan en de accessoires worden tegen een vergoeding vervangen.
Bestseller Nr. 7
Yose Power 28 inch (71 cm) e-bike ombouwset 36 V 350 W, ombouwset elektrische fiets 28 inch (700 C) voor cassette (zonder tandwiel) met geïntegreerde controller Hailong 36 V 13 Ah batterij voor MIFA
 • AKM 350 W borstelloze motor: de Yose Power ombouwset is met een borstelloze transmissiemotor aangedreven, geluidsarm, met een winnende reputatie op het gebied van prestaties en duurzaamheid. Je kunt probleemloos elk moeilijk terrein doorkruisen en je doel bereiken terwijl je van de reis geniet. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik, pendelen van en naar het werk en langere dagtochten.
 • 3 werkmodi: pure elektrische modus – als de servo-ondersteuning 1 is, draai je de versnellingshendel om een hogere versnelling te bereiken. Hoe meer je trapt, hoe hoger de snelheid. Pedaalassistentiemodus – als de snelheidsmeter 1-5 versnellingen weergeeft, is hoe naarmate versnelling verhoogt, minder inspanning vereist. Als je de Power-modus niet inschakelt, is je fiets net als een normale fiets. Zo wordt elke rit met de elektrische trekkingfiets een genot.
 • Snelheid en veiligheid: maximale snelheid ca. 30-32 km/u. De vaste snelheid zorgt voor stabiliteit en veiligheid bij snelle rit. De remhendel zorgt ervoor dat je bij het remmen de stroomvoorziening onderbreekt. Dit biedt een veilige en aangename rijervaring. Het lcd-display biedt essentiële informatie voor de bestuurder. Heeft 5 servo-ondersteuningsniveaus.
 • Installatie-instructies: compatibel met 36 V-batterijen in Yose Power Stores. Geschikt voor stadsfietsen, toerfietsen, pendelfietsen en mountainbikes. De set past niet voor "Hollowtech II" en hydraulische remmen. Complete accessoires, installatievideo, Duits-Engels tweetalige handleiding. De set kan binnen een uur perfect worden geïnstalleerd.
 • Certificaat en garantie: CE- en RoHS-certificering. Alle kits zijn volledig getest voordat ze fabriek verlaten en zijn gekwalificeerd voor de levering.
Bestseller Nr. 8
YOSE POWER 26 inch E-bike ombouwset, elektrische fiets, conversieset, 36 V, 350 W, achtermotor, alleen voor 26 inch steekkrans, cassette, geïntegreerde controller met 36 V 13 Ah batterij
 • AKM 350 W borstelloze motor: de YosePower ombouwset is aangedreven met een borstelloze transmissiemotor, weinig lawaai, met een winnende reputatie op het gebied van prestaties en duurzaamheid. Je kunt probleemloos elk moeilijk terrein kruisen en je doel bereiken terwijl je van de reis geniet. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik, onderweg naar het werk en langere dagtochten.
 • 3 werkmodi: Pure elektrische modus: als de servoondersteuning 1 is, draai je de gashendel om een versnelling te bereiken. Hoe meer de draaien, hoe sneller de snelheid. ➤ Pedaalassistentie-modus: als de snelheidsmeter 1-5 versnellingen weergeeft, is hoe hoger de versnelling, hoe minder inspanning vereist. ➤Als je de powermodus niet inschakelt, is hij net als een normale fiets. Zo wordt elke rit met de e-trekfiets een genot
 • Snelheid en veiligheid: maximale snelheid ca. 30-32 km/u. De vaste snelheid zorgt voor stabiliteit en veiligheid bij snelle rit. De remhendel zorgt ervoor dat je bij het remmen de stroomvoorziening scheidt. Biedt een veilige en aangename rijervaring. Het lcd-display biedt essentiële informatie voor de bestuurder. Heeft 5 servo-ondersteuningsniveaus.
 • Installatie-instructies: compatibel met 36 V-batterijen in YosePower Stores. Geschikt voor stadsfietsen, toerfietsen, pendelfietsen en mountainbikes. De set is niet geschikt voor "Hollowtech II" en hydraulische rem. Complete accessoires, installatievideo, Duits-Engelse tweetalige handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Hij kan binnen een uur perfect worden geïnstalleerd.
 • Certificaat en garantie: CE, RoHS-certificering. Alle sets zijn voor het verlaten van de fabriek volledig getest en zijn gekwalificeerd voor de levering. Motor: 18 maanden garantie. Accessoires: 12 maanden garantie. Vanaf de aankoopdatum 30 dagen geen reden om terug te geven. Naast de garantie bieden wij verder technische instructies aan, en de accessoires worden tegen een vergoeding vervangen.
Bestseller Nr. 9
E-bike ombouwset voor voorwiel met LCD-display E-bike ombouwset Elektrische fiets 20, 24, 26, 27.5, 28, 29, 700c inch Ombouwset elektrische fiets Ombouwset elektrische fiets, 36V/350W-29inch
 • 【Ombouwset】: verander uw fiets eenvoudig in een elektrische fiets. De ombouwset kan op elk moment worden gemonteerd en de aluminium dubbelwandige velg en de naafmotor zijn al aangesloten. Het enige dat hoeft te doen, is de originele banden over te zetten naar de ombouwset voor elektrische fietsen.
 • 【LCD-display】: upgrade uw ombouwset voor elektrische fietsen naar een LCD-display. Het geeft alle basisinformatie weer, zoals batterijpercentage, snelheid, totale enkele reisafstand, wattage, PAS-niveau en foutcode voor eenvoudigere probleemoplossing.
 • 【Voorzorgsmaatregelen voor installatie】: Geen batterij. Het vermogen en de spanning van de batterij die je koopt, moet voldoen aan onze instellingen. Zorg er tijdens de installatie voor dat de kabels niet door elkaar worden gehaald. Anders kan het product beschadigd raken. Het duurt slechts 1-2 uur voordat één persoon de wijziging voltooit.
 • 【Krachtig en efficiënt】: de maximale snelheid van ongeveer 35 km/u en de krachtige en krachtige motor kunnen het rijcomfort aanzienlijk verbeteren. De ombouwset is geschikt voor 20/24/26/27.5/28/29/700C wielen, geschikt voor de meeste fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, toerfietsen en forenzenfietsen.|【Pakketinhoud】:De ombouwset voor elektrische fietsen bevat alle componenten die nodig zijn voor de installatie; naafmotor, controller, display, gashendel, remhendel, trapondersteuning
 • 【Pakketinhoud】: de ombouwset voor elektrische fietsen bevat alle componenten die nodig zijn voor de installatie; naafmotor, controller, display, gashendel, remhendel, trapondersteuningssysteem, koppelarm en kabelbinder, enz. Wij bieden gratis een controllertas aan! We plaatsen de installatie-instructies in het pakket.
Bestseller Nr. 10
SEASON 28 inch (700C) E-bike ombouwset, 36 V, 250 W, borstelloze aandrijving voorwiel, naafmotor voor voorwiel, met LCD-display, pedaalsensor
 • Complete accessoires: deze ombouwset voor elektrische fiets bevat alle voor de installatie benodigde componenten: naafmotor/wiel, controller, LCD-scherm, duimhendel, remhendel, PAS-sensor en benodigde gereedschap, met Duitstalige installatie-instructies. De accu/band/vrijloop/cassette zijn niet inbegrepen.
 • 3 fietsmodi: puur elektrisch fietsen, hulpfietsen en gewoon fietsen. Je kunt de pure e-bike-modus kiezen en genieten van comfortabele ritten zonder trappen. Je kunt voor de elektrische fiets kiezen om van lange ritten te genieten en ook nog te trainen. De combinatie van twee modi is een betere keuze. Schakel tussen 3 pedaalondersteuningsmodi voor een persoonlijke fietservaring.
 • Snelheid en veiligheid: maximumsnelheid: ca. 25 km/u. De vaste snelheid zorgt voor stabiliteit en veiligheid bij een snelle rit. De remhendel zorgt ervoor dat je bij het remmen de stroomvoorziening onderbreekt. Het LCD-scherm geeft je belangrijke informatie zoals batterijvermogen, actuele snelheid. De borstelloze naafmotor zorgt voor een zachte en natuurlijke fietservaring.
 • Certificaat en goede garantie: CE-, ROHS-, UKCA-certificering. Alle kits worden vóór het verlaten van de fabriek volledig getest en zijn gekwalificeerd voor levering. Je kunt deze e-bike-ombouwset vertrouwd kopen. Wij streven naar jouw tevredenheid.
 • Zorg ervoor dat je de juiste en geschikte set kiest op basis van grootte en stijl. Verander je fiets heel eenvoudig in een elektrische fiets. E-bike-sets zijn klaar voor installatie met reeds gemonteerde dubbelwandige aluminium velg en naafmotor. Alles wat je hoeft te doen is de ombouwset en de originele band op de fiets over te zetten.

Als u overweegt om een elektrische fiets aan te schaffen, is het aan te raden om een ombouwset te kopen. Dit is een set die u kunt gebruiken om uw bestaande fiets om te bouwen tot een elektrische fiets. Er zijn verschillende voordelen van het kopen van een ombouwset. In de eerste plaats zal het u helpen besparen op de aanschafprijs van een nieuwe elektrische fiets. In de tweede plaats kunt u de ombouwset zelf installeren, wat betekent dat u geen extra kosten hoeft te maken voor het laten installeren door een professional.

 1. Een ombouwset elektrische fiets is meestal lichter dan een normale fiets. Dit komt omdat er minder onderdelen zijn die het gewicht verhogen.
 2. Een ombouwset elektrische fiets is meestal goedkoper dan een normale fiets. Dit komt omdat er minder onderdelen zijn die het prijskaartje verhogen.
 3. Een ombouwset elektrische fiets is meestal eenvoudiger in elkaar te zetten dan een normale fiets. Dit komt omdat er minder onderdelen zijn die het proces vertragen.
 4. Een ombouwset elektrische fiets is meestal compacter dan een normale fiets. Dit komt omdat er minder onderdelen zijn die de ruimte in beslag nemen.
 5. Een ombouwset elektrische fiets is meestal stiller dan een normale fiets. Dit komt omdat er minder onderdelen zijn die het geluid verhogen.

De beste ombouwset elektrische fiets is een set die je helpt om je fiets elektrisch aangedreven te maken. De set bevat een motor, een batterij, een controller en een display. Het is een eenvoudige en betaalbare manier om je fiets elektrisch aangedreven te maken.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste ombouwset elektrische fiets te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze ombouwset elektrische fiets-koopgids samengesteld.

Het beste ombouwset elektrische fiets vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste ombouwset elektrische fiets voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede ombouwset elektrische fiets-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor ombouwset elektrische fiets te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van ombouwset elektrische fiets erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald ombouwset elektrische fiets zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over ombouwset elektrische fiets zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de ombouwset elektrische fiets kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste ombouwset elektrische fiets kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.