Beste obd2 scanner van 2022 (TOP10)

De 10 beste obd2 scanner beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
MOTOPOWER MP69033 OBD2-scanner universele auto-motor-foutcode-lezer, CAN-diagnose-scanner tool voor alle OBD II-protocol-voertuigen sinds 1996
 • ✅ 【Multi-Functies】 - Praktische Multi-Functies OBD2-codelezer beschikt over een ingebouwde OBD2 DTC-lookup-bibliotheek, die u helpen de oorzaak van het motorlicht te bepalen, code te lezen, code te wissen, het vriesframe te bekijken, I/M-klaar, voertuiginformatie, gegevensstroom, realtime curve, informatie over de snelheid van het voertuig, de belastingswaarde te berekenen, de temperatuur van het motorkoelmiddel, het motortoerental te krijgen.
 • ✅ 【Brede mogelijkheid】 - Ondersteunt 9 protocollen die compatibel zijn met de meeste 1996 US-Based, 2000 EU-gebaseerde en Aziatische auto's, en nieuwere OBD II & CAN binnenlandse of import voertuigen. Ondersteunt 6 talen - Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Frans, Italiaans.
 • ✅ 【LCD-scherm】- Ontworpen met een duidelijk LCD-scherm (128 x 64 pixels) - witte achtergrondverlichting en contrastaanpassing. Geen batterij of oplader nodig, OBD-lezer krijgt de stroom rechtstreeks van uw voertuig via de OBDII Data Link Connector.
 • ✅【Compact ontwerp】- Auto diagnostische scanner is uitgerust met een 2,5 voet lange kabel en gemaakt van een zeer dikke flexibele isolator. Er zijn 6 knoppen op OBD2 Scanner: scroll omhoog/omlaag, enter/exit en knoppen die snel VIN voertuignummer en de DTC foutcode.
 • ✅ 【Garantie】- Twee jaar garantie en 100% tevredenheidsservice - Probleemloos retourneren of terugbetalen voor elk product kwaliteit probleem. 100% tevredenheidsservice en technische hulp worden geboden door contact op te nemen met ons professionele klantenserviceteam.
Bestseller Nr. 2
Ediag YA101 OBD2-scanner, EOBD/OBD2-autocodelezer met volledige OBD2-functies, codelezer voor motorcheck, diagnostisch auto-gereedschap/autocodescanner voor O2-sensor/EVAP-systeem/smog-test
 • Volledige OBDII-functies, accutest en O2-sensor/EVAP-systeem/smog-test. De Ediag YA101 autodiagnostische tool ondersteunt de volledige 10 modi OBDII-test om autofoutcodes op te halen, codes te wissen, frame-gegevens te bekijken, voertuiginformatie te bekijken, stelt eenvoudig de oorzaak van het controlelampje vast, componenttest, On-Board Monitoring, on-sensortest, I/M-gereedheid en de kan ook de voltagetest en Model 6 ondersteunen. Autocodescanner voor O2-sensor/EVAP-systeem/smogtest
 • Eenvoudig te gebruiken en "plug and play": de Edag YA101-autofoutcodelezer is uitgerust met een 1,8-inch (ca. 4,6 cm) kleurenscherm, een hoge schermresolutie en vier knoppen op het toetsenbord waardoor het menu supergemakkelijk te scrollen is. Geen batterij, ‘plug and play‘ en wordt geleverd met een eenvoudige interface, eenvoudig te gebruiken
 • Updates en screenshot: de nieuwste functie van de OBD2-codelezer is ondersteuning voor gratis updates gedurende de gehele levensduur, plaats gewoon de usb en plaats de bestanden op de flash-schijf, zo gemakkelijk is het om te updaten. Ondersteuning voor screenshots, gereserveerd voor elke keer 5 afbeeldingen.
 • Het grootste deel van de auto en meertalig: de YA101 OBD2-scanner biedt volledige OBDII/EOBD-diagnostische functies en voldoet aan protocollen zoals ISO9141-2, ISO14230-4, SAEJ1850 en ISO15765-4. Europese auto‘s: Standaard OBD2-protocollen van 2003 tot nu; Amerikaanse auto‘s: Standaard OBD2-protocollen van 2000 tot nu, Japans/Koreaanse auto‘s: Standaard OBD2-protocollen van 2006 tot nu, Het scanapparaat ondersteunt ook 9 talen die Engels, Frans, Russisch, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Japans, Chinees omvatten (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
 • Gegevenslog: de codelezer ondersteunt gegevensregistratie, als je problemen hebt bij het diagnosticeren van je auto, kun je de gegevenslogfunctie inschakelen om de apparaatgegevens via het voertuig op te nemen. En ons product ondersteunt updates gedurende de levensduur.
UitverkoopBestseller Nr. 3
Veepeak OBDCheck BLE+ Bluetooth 4.0 OBD2-scanner voor iOS en Android, auto-diagnostische codelezer, scangereedschap voor universele OBDII/EOBD-voertuigen
 • Digitale sensor: lees de foutcodes voor de motordiagnose, zet de motorlamp terug en geef de sensorwaarden in real-time met je telefoon of tablet aan.
 • Meer doen: met uitgebreide OBD-apps van derden die in de App Store en Google Play beschikbaar zijn, kun je geavanceerde functies zoals geavanceerde diagnose en PID's voor geselecteerde voertuigen ontvangen, de batterij in hybride en elektrische voertuigen onderzoeken, geselecteerde voertuigen aanpassen en onderhouden enz.
 • Werkt met iOS en Android: bluetooth in dual-modus maakt het werken met iOS-apparaten via Bluetooth LE en Android via klassieke bluetooth mogelijk. Je hebt toegang tot je mobiele gegevens en tegelijkertijd verbinding maken met bluetooth in de auto.
 • Compatibiliteit van het voertuig: werkt met OBD II/EOBD-compatibele auto's en lichte bedrijfsvoertuigen (voertuigen die sinds 2001 voor benzine en 2004 voor diesel zijn geproduceerd, worden ondersteund, geen merkbeperking).
 • Eenvoudig insteken en uittrekken en de beenruimte wordt niet beïnvloed. Opmerking: een app van derden is nodig om alle functies te vervullen (sommige vereisen mogelijk een aparte aankoop). Wordt geleverd met mini-draagtas. Perfect gereedschap voor autobezitters om je auto thuis of onderweg te controleren.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Obd2-codelezer, Alldo Obd-Ii Engine System Diagnostic Tools, Obd Scanner, Car Diagnostic Scanner, Plug and Play, 5 Language Support
 • Multifunctionele Obd2-diagnosetool: plug en play, obd2-codelezer wordt veel gebruikt bij het diagnosticeren van autofouten, de foutcode wissen, real-time datastreaming, live freeze frame-gegevens bekijken. Ondersteunt 5 talen (Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans).
 • Plug en Play: de obd2-scanner in de OBD II-poort van uw auto, zet het contact aan en kan voertuiginformatie detecteren. U kunt uitzoeken wat de fout heeft veroorzaakt en deze verhelpen.
 • Krachtige Obd-ii-diagnosetools voor motorsystemen: gemaakt van ABS-materiaal, sterk en duurzaam. Speciaal ontworpen voor het lezen van foutcodes, duidelijke foutcode, motortoerental, belastingswaarde, koelvloeistoftemperatuur, brandstofstatus, brandstofverbruiksdetectie, gegevenspictogram, stilstaand beeld, zuurstofdetectie, voertuigsnelheid, zuurstofdetectiespanning, gasklepstand.
 • Universele compatibiliteit: het OBD2-diagnosetool is compatibel (ondersteunt EU-auto's na 2000 en dieselauto's na 2004), compatibel met personenauto's of lichte vrachtwagens! ! Dit product ondersteunt geen ABS-protocol, SRS-protocol en TPMS-privéprotocol. Ondersteunt 5 talen: Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans.
 • Pakket bevat: 1 * OBD-diagnose-instrument, 1 * gebruikershandleiding. Alldo-garantie: als u tijdens het gebruik vragen heeft, neem dan tijdig contact met ons op, wij zullen u een hoogwaardige winkelervaring bieden.
Bestseller Nr. 5
Autel AutoLink AL319, OBD2-diagnoseapparaat, codes lezen en verwijderen, real-time gegevens en voertuiginformatie weergeven, obd2 diagnoseapparaat voor alle voertuigen
 • Foutcodes lezen★ Opgeslagen codes zijn foutcodes die in het geheugen van de voertuigcomputer zijn opgeslagen. Deze codes zorgen ervoor dat de besturingseenheid de systeemstatus weergeeft door het verlichten van het storingsindicatielampje (MIL). Uitstaande codes wijzen op problemen die de regeleenheid tijdens de huidige of laatste rijcyclus heeft herkend, die nog niet als ernstig worden geclassificeerd. De DTC moet in niet-vluchtige opslag worden opgeslagen en mag niet
 • DTC's weergeven en definiëren★ Het besturingseenheidsnummer, de volgorde van de DTC's, het totale aantal herkende codes en het type codes (algemene of fabrikantspecifieke, opgeslagen of uitstaande codes) worden in de rechterbovenhoek van het scherm weergegeven. Als er meer dan één foutcode wordt gevonden, gebruik je de SCROLL-knop om alle codes te controleren.
 • Foutcodes verwijderen★ Door het wissen kan AL319 mogelijk niet alleen de codes van de boordcomputer van het voertuig verwijderen, maar ook de "opslaan"-gegevens en fabrikantspecifieke gegevens. Daarom verwijder je de codes niet voordat het systeem door technicus is gecontroleerd. Opmerking: het verwijderen betekent niet dat de foutcodes in de regeleenheid volledig zijn verwijderd. Zolang er een voertuigfout is, worden de foutcodes nog steeds weergegeven. en start de motor niet.
 • Live gegevens en stilstaande beeldgegevens weergeven★ Je kunt real-time gegevens van de voertuigcomputermodules en de bedrijfsparameters van het voertuig zien zodra een DTC (Diagnostic Trouble Code) wordt gedetecteerd. Bijvoorbeeld: parameters motortoerental (tpm), motorkoelvloeistoftemperatuur (ECT) of voertuigsnelheidssensor (VSS), enz. Deze informatie helpt je om je auto te repareren.
 • I/M-gereedheids- en voertuiginformatie weergeven★ Het wordt gebruikt om de werking van het emissiesysteem bij OBD2-conforme voertuigen te controleren. Het kan een voertuig vóór inspectie controleren op naleving van een overheidsprogramma. De functie maakt het ophalen van voertuigidentificatienummers (VIN), kalibratie-ID-nummers (CINs), Kalibratiecontrole. fungsnummers (CVNs) en vermogensbewaking in gebruik bij 2000 en nieuwere voertuigen, of ondersteuning voor modus 9.
Bestseller Nr. 6
ANCEL EU410PRO OBD2 Diagnoseapparaat, Universele Autofoutcode-scanner, O2-sensor, EVAP-systemen, Scanner met Volledige OBD2-functies
 • [Volledige OBD2-functies motorscanner] codes lezen, codes verwijderen, E / A-bereidheid, datastroom, stilstaande afbeelding weergeven, O2-sensortest, on-board monitortest, EVAP-systeemtest, voertuiginformatie. Het kan snel foutcodes lezen en verwijderen die problemen met voertuigemissies kunnen veroorzaken.
 • EU410PRO is een bijgewerkte versie van AD410 (wereldwijde versie). Het is beter compatibel met Europese voertuigen dan AD410 en andere gewone OBD2-lezers. Het ondersteunt de meeste Europese modellen die volgens 2002 overeenkomen met het OBD2-protocol (OBDII-protocollen KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM en CAN (Controller Area Network)).
 • Plug-and-play: voorzie de accu van het voertuig direct van stroom, zonder dat er een batterij of een oplader nodig is. Met behulp van het "eenvoudig te lezen" menu, de herinnering aan het machinescherm, de volledige handleiding en het professionele technische team kunnen beginners deze machine ook snel bedienen.
 • Feedback-functie met één klik: je hoeft je geen zorgen te maken over de complexiteit van technische problemen en het ongemak dat door meervoudige communicatie bij een voertuigverbindingsfout wordt veroorzaakt. Met de unieke feedbackfunctie kun je direct feedbackbestanden maken en ons technische team kan het feedbackbestand direct analyseren zonder je om enorme details te vragen.
 • Upgrade en services: ondersteunt levenslange gratis software-updates en het afdrukken van diagnostische rapporten (alleen Windows 7/8/10). 24 maanden garantie, Engels, Duits, Frans, Spaans, Fins, Nederlands, Russisch en Portugees beschikbaar.
Bestseller Nr. 7
Veepeak Mini WiFi OBD2 Scanner Automotive OBD II EOBD Diagnostische Scan Tool Check Engine Light Code Reader Adapter voor iOS iPhone iPad en Android
 • Ontdek waarom het controlelampje brandt en los eenvoudige autoproblemen op! Lees en wis diagnostische foutcodes en reset Check Engine Light met uw telefoon of tablet en een OBD2-app.
 • Krijg toegang tot een hele nieuwe wereld aan informatie over uw voertuig (bijvoorbeeld motorkoelvloeistof- en olietemperatuur, O2-metingen, massale luchtstroom, snelheid, brandstofafname, enz.), Bereid de smogcontrole voor, controleer het brandstofverbruik, maak uw eigen dashboard en meer ontdekken.
 • Werkt met auto's en lichte vrachtwagens gemaakt sinds 2001 (benzine) en 2004 (diesel) in de EU. Ondersteunt de vijf OBD-II-protocollen: CAN, KWP2000, ISO9141-2, J1850 VPW en J1850 PWM.
 • Een app van een derde partij is vereist (voor sommige is mogelijk een afzonderlijke aankoop vereist). Ondersteunt OBD Fusion, autoscanner ELM OBD2, DashCommand, Carista enz. Voor iOS en Torque Pro voor Android.
 • Ondersteunt iOS- en Android-apparaten. Het maakt gebruik van wifi en heeft GEEN Bluetooth. Zeer handige en goedkope tool voor autobezitters om hun auto thuis of onderweg te controleren. Een jaar vervangingsgarantie.
Bestseller Nr. 8
MOTOPOWER MP69037 Auto OBD2 Scanner Code Reader Motor Fout Code Reader Scanner KAN Diagnostic Scan Tool voor Alle OBD II Protocol Cars
 • ✅【Multifunctioneel】 - Praktische multi-Functies OBD2-codelezer beschikt over ingebouwde OBD2 DTC-lookupbibliotheek, die je helpt om de oorzaak van het motorlicht te bepalen, code te wissen, vriesframe te wissen, I/M klaar, voertuiginformatie, gegevensstroom, real-time curve, voertuigsnelheidsinformatie te krijgen, belastingswaarde te berekenen, motorkoelvloeistoftemperatuur, motorsnelheid te krijgen.
 • ✅【LCD- en led-display】 Ontworpen met een helder LCD-scherm (128 x 64 pixels) - witte achtergrondverlichting en contrastaanpassing. Geen batterij of oplader nodig, OBD-lezer krijgt de stroom rechtstreeks uit uw voertuig via de OBDII Data Link Connector. LED-indicatoren geven de werkmodi weer.
 • ✅Verbindingsgids: steek de scanner in de OBDII-poort van je auto, schakel het contact in en druk vervolgens op de OK knop om de verbinding te maken. Om de live gegevens te bekijken, start u de motor. Als de verbinding mislukt, neem dan direct contact op met de motopower voor hulp.
Bestseller Nr. 9
ANCEL FX2000 verbeterde diagnostische scanner met vier systemen, Premier Auto ABS SRS Airbag Transmissie Scan Tool, Auto Check Engine OBD2-codelezer met 16GB TF-kaart [2022 nieuwste versie]
 • DIAGNOSTIEK OP FABRIKANTNIVEAU - Als de waarschuwingslampjes van de motor, het ABS, de airbag en de transmissie op het dashboard knipperen, kunnen zelfs beginners het gebruiken om de gegevens te lezen en erachter te komen wat de foutcodes betekenen, hoe ernstig de fout is en welke opties er zijn. je moet het repareren voordat je naar de reparatiewerkplaats gaat. Na de reparatie kunt u zelfs de foutcode wissen en het waarschuwingslampje uitschakelen. Geen opleiding vereist.
 • OBD-LEVEL DIAGNOSTIEK: Hiermee kunt u eenvoudig motorproblemen diagnosticeren en het waarschuwingslampje uitschakelen. Het kan niet alleen nauwkeurig codes en mogelijke oorzaken bepalen, maar ook alle OBD-testmodi uitvoeren, zoals DTC Lookup, O2-sensortest, I/M Readiness Test, On-Board Monitor Test, live datastream-weergave, enz. eigenaren veel tijd en geld aan onderhoud.
 • LIVE DATA STREAM MET GRAFIEK - U kunt snel gegevens van een liveweergave van voertuigsensoren weergeven in test- en grafiekformaten. Dit omvat ECU-rapportage en automatische VIN-lezing, evenals gegevensstromen voor motor, transmissie, ABS, SRS (airbag) en het genereren van een verscheidenheid aan diagnostische rapporten voor het voertuig. Met behulp van de grafische weergave en gegevens kunt u veel sneller de oorzaak van verschillende foutcodes bepalen.
 • EENVOUDIG TE GEBRUIKEN - ANCEL FX2000 is een eenvoudige en betaalbare oplossing voor zowel technici als liefhebbers om problemen met de motor, transmissie, ABS en airbags op te lossen. Dankzij het grote TFT-kleurendisplay en de menugestuurde bediening zijn de voertuigbediening en -informatie ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, zodat u snel uw weg kunt vinden wanneer u het voertuig wilt repareren.
 • BREDE VOERTUIGDEKKING & LEVENSLANG GRATIS UPDATEN: Ondersteunt 8 verschillende talen, 60+ automerken uit de VS, Azië en Europa en 10.000+ verschillende voertuigtypes en wordt voortdurend bijgewerkt, waardoor het veelzijdig en gebruiksvriendelijk is, waar u ook bent. Bovendien biedt FX2000 een geld-terug-garantie van 30 dagen in overeenstemming met het Amazon-beleid en gratis software-updates voor het leven. Er wordt 3 jaar garantie gegeven.
Bestseller Nr. 10
erisin OBD2 Bluetooth Scanner Auto Kenmerkende Scanner Auto Controle Tool voor Android Telefoon
 • 1. Deze mini auto Bluetooth diagnostische scanner werkt op Android Koppel/Mobiel/PC met de nieuwste softwareversie V1.5.If u geen autoradiosysteem in uw auto, geen zorgen, kunt u nog steeds uw Android mobiele telefoon gebruiken om het aan te sluiten.
 • 2. Deze Bluetooth OBDII-lezer ondersteunt alle OBD-II-protocollen en kan foutcodes (DTC's) ophalen en ook Check Engine lichten wissen. Het kan de prestaties van de auto daadwerkelijk controleren en u toestaan om vitale informatie over uw auto LIVE te zien met uw Android-apparaat! De app-download is een gratis app genaamd "Torque" (alleen Android).
 • 3. De meeste Android-autoradio's hebben de Torque App vooraf geïnstalleerd, dan kunt u direct gebruiken nadat bluetooth is aangesloten. Als er geen app is, kunt u Torque Pro App downloaden van de App Store of contact met ons opnemen om een downloadlink te krijgen om op uw Android-autoradio te draaien.
 • 4. Om te zien of uw auto voldoet aan OBD II, volg deze eenvoudige instructie: Controleer het informatielabel voor voertuigemissies dat zich onder de motorkap of door de radiator van de meeste voertuigen bevindt. Als het voertuig volgzaam is, zal het label "OBD II Certified" aanduiden en een 16-pins OBDII-standaard socket diagnostische poort hebben die zich in de cabine van de auto bevindt.
 • 5. Inhoud van het pakket: 1 x Bluetooth Diagnostic Scanner (verzendgewicht ca. tot 50 g). Geen CD bevatten, als u Torque Pro App/software nodig hebt, neem dan contact met ons op.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste obd2 scanner te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze obd2 scanner-koopgids samengesteld.

Het beste obd2 scanner vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste obd2 scanner voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede obd2 scanner-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor obd2 scanner te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van obd2 scanner erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald obd2 scanner zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over obd2 scanner zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de obd2 scanner kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste obd2 scanner kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.