Beste obd2 app android van 2023 (TOP10)

De 10 beste obd2 app android beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Beizkna OBD2 Bluetooth 4.0 diagnoseapparaat scanner voor iPhone iOS Android PC iPad, auto OBD2 codelezer adapter voor check engine licht met Torque App

 • Bluetooth 4.0 - De nieuwste versie, betere verbinding dan wifi en normale Bluetooth. Snelle verbinding met alle iOS- en Android-systemen via Bluetooth (compatibel met iOS en Android). Eigen onafhankelijke rechten op intellectuele eigendom, CE-gecertificeerd.
 • Motorlicht snel controleren en wissen – laat zien waarom het motorlicht brandt, begrijp de zwaartegraad en de gevolgen van het probleem en laat het licht in realtime uit de app verwijderen. Stel motorfoutcodes terug, lees algemene en fabrikantspecifieke foutcodes en de database bevat meer dan 3000 codedefinities.
 • Van toepassing op alle nieuwe modellen en kleine vrachtwagens die voldoen aan de OBD-II-standaard van 1996 en later - monitor oxygensensor, throttle setting, koele temperatuur, brandstofinstelling, air-fuel ratio, DPF-temperatuur, olietemperatuur, brandstofdruk, vehicle speed, enz. Bereid je voor op een rooktest, waarmee je problemen met de auto snel en nauwkeurig kunt oplossen.
 • Geschikt voor een groot aantal gratis en betaalbare toepassingen – werkt op alle iOS-, Android- en Windows-apparaten via Bluetooth, inclusief iPhone, iPad, iPod, tablets en Android-telefoons. Voor iOS. Ondersteunt de App Car Scanner, OBD Auto Doctor, OBD Fusion, DashCommand, inCarDoc enz. Voor Android. Naast de hierboven genoemde toepassingen wordt ook Torque ondersteund.
 • 2 jaar kwaliteitsborging - vanaf het moment van aankoop, als je problemen met het apparaat hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij bieden je de meest vriendelijke klantenservice en helpen je om je probleem snel op te lossen.
Bestseller Nr. 2

thinkcar Thinkdiag Obd2 diagnoseapparaat, auto-foutcode-uitleesapparaat voor volledige systemen, OBD2 Bluetooth-adapter met 16 terugsteldiensten, actieve test, ECU-codering, iOS en Android-app.

 • Volledige systeemdiagnose en automatische VIN: Thinkdiag OBD2 diagnoseapparaat converteert je Android-/iOS-telefoon en ondersteunt de automatische chassisnummerfunctie. ➤ Volledige systeemdiagnose: krijg toegang tot alle elektrische voertuigsystemen, inclusief motor, transmissie, ABS, SRS, BMS, EPB, TPMS, IMMO, DPF-systeem, batterijsysteem en meer, Thinkdiag Obd2 diagnoseapparaat kan de fouten lezen en verwijderen op 115 voertuigmerken.
 • 【16 resetfuncties】Thinkdiag diagnoseapparaat voor de auto Bluetooth wordt geleverd met 16 resetdiensten voor de meeste voertuigen, geldig voor 1 jaar: AFS / ontluchting / BMS / BOX / REMSE / DPF / EGR / ETS / IMMO/injecteren / olie / SAS / SUS / TPMS-reset ➤ Je auto op een probleem. tegenkomt, kunt u de resetservice voor de betreffende onderdelen starten, enkele parameters resetten en het normale gebruik van de auto herstellen. Indien niet, neem dan contact met ons op: kblofficial@163.
 • 【Actieve test + ECU-codering】Thinkdiag Obd2 bluetooth diagnoseapparaat heeft bidirectionele controle, ook kan het de actieve test uitvoeren voor alle toegankelijke auto-actuatoren, zoals AC, deurramen of ruitenwissers, om de werktoestand te controleren en de oorzaak van de afwijking te bepalen. ECU-codering: wordt gebruikt om adaptieve gegevens voor de voertuigbesturingsmodule reparatie of de Vervanging van voertuigen. componenten te wijzigen.
 • 【Live gegevensstroomgrafiek + voertuigstatusrapport afdrukken】Thinkdiag OBD2 diagnoseapparaat bluetooth adapter live data-grafiek voor intutieve diagnose en bewaking van je voertuigprestaties, helpt klanten bij een betere alyse van abnormale parameters, kunnen de diagnose een voertuigconditierapport opstellen (ondersteuning delen en printen). ➤ Live datastroom graphics: een visuele vergelijking van meerdere real-time gegevens om de prestaties van het voertuig te bewaken.
 • Thinkdig OBD2 diagnoseapparaat bluetooth-adapter dekt tot 115 grote automerken af. Wordt geleverd met handleiding in het Duits. ontvang je een jaar gratis op alle automodellen en software. Na een jaar moet je 99 per jaar betalen om alle software bij te werken. Als je niet alle modelsoftware en functies nodig hebt, kun je ook een enkel artikel kopen, prijs per voertuigbouwsoftware: 39,95/jaar, resetsoftware per prijs: 49,95/jaar.
Bestseller Nr. 3

Veepeak OBDCheck BLE+ Bluetooth 4.0 OBD2-scanner voor iOS en Android, auto-diagnostische codelezer, scangereedschap voor universele OBDII/EOBD-voertuigen

 • NUTTIG VOOR AUTO-EIGENAARS: De OBDCheck BLE+ is een klein en praktisch OBD2-diagnosetool dat met verschillende apps van derden kan werken om verschillende functies te bereiken. Welke functies u kunt krijgen, hangt vooral af van de gekozen app en uw voertuig. Lees vóór aankoop of gebruik de “Gebruiksaanwijzing” op de detailpagina “Productgids en documenten”.
 • CONTROLEER MOTORLICHTDIAGNOSTIEK (basisfuncties) – Bij gebruik met generieke OBD II-apps zoals Car Scanner ELM OBDII (zie afbeelding 2 voor meer compatibele apps), kunt u diagnostische foutcodes van de motor lezen en wissen (CEL, MIL, SES), bekijk stilstaand beeldgegevens, I/M-gereedheid en real-time sensormetingen (algemene OBD PID's zoals O2-metingen, motorkoelvloeistof-/olietemperatuur, brandstofraildruk, luchtmassadebiet, brandstoftrim), waarmee u een eenvoudige motor kunt repareren problemen.
 • DOEN MEER (geavanceerde functies voor geselecteerde voertuigen, zie productafbeelding 3 voor details) – Bij gebruik met professionelere apps (vereist meestal een aparte aankoop), kunt u geavanceerde functies krijgen zoals geavanceerde diagnostiek* (ABS, airbag, lichaamsbediening, etc.) en fabrikantspecifieke PID's (zoals transmissietemperatuur, DPF), onderzoek de HV-batterij in hybride en elektrische voertuigen, pas geselecteerde voertuigen aan, enz. *Om te controleren of uw voertuig wordt ondersteund voor geavanceerde diagnostiek, raadpleegt u de vierde afbeelding op de productpagina.
 • APPARAATCOMPATIBILITEIT - Compatibel met iOS via Bluetooth LE (maak GEEN verbinding met het apparaat in iOS Bluetooth-instellingen; maak rechtstreeks verbinding in de OBD-apps) en Android-apparaten via klassieke Bluetooth (hoofdunits zijn mogelijk niet compatibel). Voor een gedetailleerde handleiding voor iOS- en Android-verbindingen en probleemoplossing, raadpleegt u de vijfde productafbeelding of de gebruiksaanwijzing.
 • COMPATIBILITEIT MET VOERTUIGEN - Compatibel met benzine- of dieselvoertuigen van modeljaar 2001+ of 2004+ in de EU voor generieke OBD II-functies (controleer motorlichtdiagnostiek). Voor hybride plug-in en elektrische voertuigen, controleer de Car Scanner ELM OBDII-app en kijk of er geschikte EV-verbindingsprofielen zijn, of andere apps die speciaal voor EV's zijn ontworpen.
Bestseller Nr. 4

Vgate iCar Pro OBD2 bluetooth 4.0 (BLE) diagnoseapparaat voor auto, foutcode-lezer, ELM 327, V 2.3 voor Android/iOS-systeem, compatibel met App Torque, OBD Car Doctor

 • OBDII motorsysteem diagnostisch instrument: de firmware-versie van ICar Pro is bijgewerkt naar ELM327 V2.3. V2.3 bevat verdere instructies voor het lezen van meer gegevens en voertuigen. Het werkt vooral voor het motorsysteem. Leest realtime-informatie. Verwijderen van foutcodes uit de MIL.
 • Brede afdekking van voertuigen: de Vgate iCar Pro ELM327 is een hoogwaardige OBD2-scanner voor motorvoertuigen. Ondersteunt alle OBD2-protocollen: KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM en CAN. Werken aan OBD2 12V-voertuigen (vanaf 1996 in de VS) en EOBD-voertuigen (benzinevoertuigen (12 V) vanaf 2001 en dieselvoertuigen (12 V) vanaf 2003/2004).
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp: ICAR Pro Bluetooth 4.0 is een upgrade van 3.0. Het ondersteunt Android, iOS en Windows-systeem. Zijn speciale functie, plug het in je auto, en het wordt automatisch geactiveerd, als je het lange tijd niet gebruikt, gaat het automatisch in de slaapstand. Extreem laag stroomverbruik, let op: verbind bluetooth rechtstreeks in de diagnose-app.
 • Compatibel met vele OBD2-apps: verschillende apps van derden zijn verkrijgbaar in de App Store. Ook verkrijgbaar in Google Play. De keuze van de apps is afhankelijk van je behoeften. Aanbevolen iOS OBD2-apps (Bimmercode/Geekobd/Accurate); Android OBD2-apps (Torque/(Geekobd/Dashconmand)).
 • - - -
Bestseller Nr. 5

Vgate iCar Pro Bluetooth 4.0 (BLE) OBD2 Fault Code Reader OBDII Code Scanner Auto Check Motorlicht voor iOS/Android

 • ● WERK MET VEEL OBD2-APPS - Vgate iCar Pro Bluetooth Low Energy-apparaat werkt met de meest populaire OBD-apps zoals Torque, Car Scanner, OBD Fusion, OBD Jscan, BimmerCode, enz. die van uw i-Phone of Android-telefoon/tablet een geavanceerde autoscantool kunnen maken.
 • ● AUTO COMPATIBILITEIT - 12V benzinevoertuigen gemaakt in de VS compatibel met standaard OBD2-protocollen na 1996, 12V Lichte dieselvoertuigen met een belasting van 6.5T of minder die de OBD2-protocollen na 1996 ondersteunen. Niet gebruiken op een 24V power diesel auto's.
 • ● EENVOUDIGE BEDIENING - Compatibel met iOS (geen Bluetooth-koppeling nodig; verbinding maken in de app) en Android-apparaten. Geen complexe instellingen of lastige verbindingen plus veel lager stroomverbruik in vergelijking met WiFi OBD2-codelezer, en het blokkeert geen internettoegang voor andere apps.
 • ● Laag energieverbruik - Vgate iCar Pro Bluetooth4.0-adapter ondersteunt automatisch slapen en automatisch wekken en verbruikt zo laag als 3MA tijdens het slapen, wat helpt om de batterij van de auto te besparen. Opmerking: automatische wake voor elektrische en hybride voertuigen wordt niet ondersteund. Vereist herplaatsing om wakker te worden.
 • ● KLEIN COMPACT ONTWERP - Eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen in de OBDII-poort van uw auto. De meeste auto's die in de afgelopen 2 decennia zijn gemaakt, zijn uitgerust met een OBD2 diagnostische poort, vind gewoon de poort en sluit de Vgate iCar Pro Bluetooth aan.
Bestseller Nr. 6

ATOTO AC-4450 Bluetooth OBDII /OBD2 auto diagnostische scanner / A6- en S8-serie Android Car Stereo Scan Tool - Compatibel met de Torque-app

 • ATOTO AC-4450 Bluetooth OBDII/OBD2 Auto Diagnostische Scanner Tool voor ATOTO A6 en S8 Serie Android Autoradio's
 • Compatibel met de Torque-app. BELANGRIJK: AC-4450 is niet compatibel met ATOTO P8-serie autoradio's
Bestseller Nr. 7

MMOBIEL OBD2 Scanner Bluetooth - Auto Scanner Geschikt voor iOS, iPhone, iPad en Android – OBD II Auto Diagnostische Codelezer - Draadloze OBD Bluetooth Car Scanner - Mini V2.1

 • Mini Bluetooth OBD2 Scanner - Met deze compacte OBD2 Bluetooth scanner V2.1 heb je toegang tot de interne informatie van je voertuig via een Bluetooth apparaat zoals je telefoon, tablet of laptop. Zo kun je informatie opvragen over de motor, emissies en andere relevante gegevens. Je kunt erachter komen waarom je motorlampje brandt en eenvoudige problemen zelf oplossen.
 • Lezen en wissen van foutmeldingen - De OBD2-autocodelezer kan meer dan 3000 verschillende foutmeldingen interpreteren en wissen. Zo kan de scanner foutcodes interpreteren, autofoutcodes wissen, sensorgegevens weergeven zoals motortoerental, koelvloeistoftemperatuur, autosnelheid, inlaatspruitstukdruk, luchttemperatuur inlaatdruk, luchtstroom, gasklepstand, zuurstofsensorspanning, brandstofdruk en meer.
 • Compatibiliteit auto - Let altijd op compatibiliteit. Amerikaanse auto's van na 1996 zijn veelal compatibel, terwijl Europese auto's mogelijk alleen compatibel zijn als ze na 2003 zijn gemaakt. Er moet een 16-pins datalinkconnector onder het dashboard zitten en op het label moet staan dat het voertuig compatibel is met OBD II. Pas op: Niet voor elektrische voertuigen, hybrides en sommige dieselvoertuigen!
 • Geschikt voor Android en iOS - De scanner werkt met OBD-apps van derden, zoals Faslink x, DashCommand, Torque, Infocar, Auto doctor, Four Stroke of OBD Fusion. De effectiviteit van de carscanner kan worden beïnvloed door de specifieke software van derden die je kiest. Als de scanner niet werkt, kun je het probleem mogelijk oplossen door over te schakelen op andere software.
 • Hoe de Autoscanner te gebruiken - 1. Sluit het apparaat aan op de OBD2-poort van je auto. - 2. Start de auto. - 3. Schakel Bluetooth in op je telefoon of tablet. - 4. Start de app. - 5. Zoek naar "OBDII" en verbind het met je apparaat via de app (pin 1234 of 0000). - 6. Wacht tot de ECU van je auto met succes is verbonden. - 7. Haal de scanner altijd uit je auto als je klaar bent.
Bestseller Nr. 8

Veepeak Mini WiFi OBD II Scanner Adapter Automotive EOBD Diagnostic Scan Tool Check Engine Light Code Reader voor iOS en Android

 • Ontdek waarom het controlelampje brandt en los eenvoudige autoproblemen op! Lees en wis diagnostische foutcodes en reset Check Engine Light met uw telefoon of tablet en een OBD2-app.
 • Krijg toegang tot een hele nieuwe wereld aan informatie over uw voertuig (bijvoorbeeld motorkoelvloeistof- en olietemperatuur, O2-metingen, massale luchtstroom, snelheid, brandstofafname, enz.), Bereid de smogcontrole voor, controleer het brandstofverbruik, maak uw eigen dashboard en meer ontdekken.
 • Werkt met auto's en lichte vrachtwagens gemaakt sinds 2001 (benzine) en 2004 (diesel) in de EU. Ondersteunt de vijf OBD-II-protocollen: CAN, KWP2000, ISO9141-2, J1850 VPW en J1850 PWM.
 • Een app van een derde partij is vereist (voor sommige is mogelijk een afzonderlijke aankoop vereist). Ondersteunt OBD Fusion, autoscanner ELM OBD2, DashCommand, Carista enz. Voor iOS en Torque Pro voor Android.
 • Ondersteunt iOS- en Android-apparaten. Het maakt gebruik van wifi en heeft GEEN Bluetooth. Zeer handige en goedkope tool voor autobezitters om hun auto thuis of onderweg te controleren. Een jaar vervangingsgarantie.
UitverkoopBestseller Nr. 9

Veepeak OBDCheck BLE Bluetooth 4.0 OBD II EOBD Scanner Adapter Diagnostische codelezer voor iOS en Android

 • Ondersteunt rijke apps van derden (zoals OBD Fusion, Torque, Car Scanner ELM OBD en Inforcar) die van uw telefoon/tablet een geavanceerde autoscantool maken.
 • Lees diagnostische foutcodes, reset het controlelampje, bereid een emissietest voor, bekijk realtime sensormetingen, maak een aangepast dashboard en schat het brandstofverbruik.
 • Werkt met OBD II/EOBD-conforme auto's en lichte vrachtwagens (2001+ benzine en 2004+ diesel in het VK en de EU).
 • Compatibel met iPhone-, iPad- en Android-apparaten (head-units niet aanbevolen). Geen ingewikkelde instellingen plus een veel lager stroomverbruik in vergelijking met wifi, en het blokkeert de internettoegang voor andere apps niet.
 • Eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen ontwerp. Ondersteunt geavanceerde apps zoals BimmerCode (2008+ modellen met uitzondering van de G-serie), BimmerLink, Dr. Prius, OBD JScan, Carista OBD, ABRP, enz.
Bestseller Nr. 10

Vgate vLinker MC+ OBD2 diagnoseapparaat, OBD-adapter, controleer de motorlamp voor Android, iOS en Windows (Bluetooth 4.0)

 • 🎈 Aanbevolen door FORscan voor Android en iOS.
 • 🎈 Verander uw Android/iOS apparaat of Windows-PC in een professionele diagnostische scantool. Ondersteunt actieve pc / telefoon, daling van de batterijspanning, OBD-bus actief, toets, etc. Tot 5 manieren om uit de slaapstand te ontwaken.
 • 🎈 Bescherming tegen overspanning, overstroom, oververhitting en ontladingsbeveiliging van de batterij, firmware-updates. TP-overdrachtsprofiel, garanderen van de veiligheid van draadloze communicatie.
 • 🎈 Werkt met Carista, Torque, DashCommand, JScan, BimmerCode en tientallen andere apps.
 • 🎈 Bijgewerkte versie van Vgate iCar Pro, speciaal voor het coderen van apps die veel gegevensoverdracht vereisen.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste obd2 app android te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze obd2 app android-koopgids samengesteld.

Het beste obd2 app android vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste obd2 app android voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede obd2 app android-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor obd2 app android te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van obd2 app android erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald obd2 app android zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over obd2 app android zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de obd2 app android kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste obd2 app android kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.