Beste negatief scanner van 2023 (TOP10)

De 10 beste negatief scanner beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Rollei PDF-S 240 SE - Multi-scanner voor foto's, dia's en negatieven, scanproces in seconden, incl. beeldbewerkingssoftware - zwart

 • Fotoformaten: 9 x 13 cm, 10 x 15 cm en 13 x 18 cm - afbeeldingen scannen zonder computer
 • 2,4 inch (6,1 cm) TFT LCD-kleurenmonitor en mini USB 2.0-poort
 • Eenvoudige bediening en scannen in seconden en 2-in-1 geheugenkaartsleuf (SD/SDHC/MMC)
 • Foto van scankwaliteit: tot 2.592x1.850 (13x18cm foto, 1800 dpi) - Scankwaliteit slide/negatief: 2.760x1.840 (1800 dpi)
 • Inclusief pakket: Rollei PDF-S 240 SE multi-scanner voor negatieven, 1 houder voor dia's, 4-in-1 fotohouder (13 x 18 cm, 10 x 15 cm en 9 x 13 cm), USB-kabel, USB-voeding, beeldbewerkingssoftware (BlazePhoto 2.0)
Bestseller Nr. 2

Rybozen Scanner voor negatieven en dia's, 35 mm, zet je negatieven (N & B en kleur) en dia's in digitale foto's, draagbaar, inklapbare scanner met ledlicht om je film te verlichten

 • Opvouwbaar en ruimte-back-upontwerp: deze filmscanner is opvouwbaar en neemt niet veel ruimte in beslag, je kunt hem opvouwen tot het formaat van een kleine doos. Het is dus erg handig om op te bergen en te reizen.
 • 【Herbeleef deze oude herinneringen compatibel met 35 mm dia's en filmnegatieven. Geen ingewikkelde bediening en dure kosten meer.
 • 【Eenvoudig en supereenvoudig te gebruiken】 Plaats een dia of negatief in de lade, activeer de ingebouwde LED-achtergrondverlichting, plaats de lens van je smartphone op het gat en klik om vast te leggen. Opmerking: De kwaliteit van de foto's is beperkt tot de resolutie van de camera van uw telefoon.
 • JPEG-film met je telefoon: met de mobiele filmscanner van Rybozen kun je oude 35 mm films en dia's met je smartphone converteren. Deze scanner is een geweldig cadeau voor ouders en een interessant speelgoed voor kinderen.
 • 【Gratis app om te scannen bewerken en te delen】 Gebruik een gratis Rybozen app om vast te leggen, oogsten, roteren en filteren; kleur en contrast aanpassen; delen op sociale media
Bestseller Nr. 3

Dia- en negatievenscanner, dia's en negatieven met groot 5-inch LCD-scherm, converteert 35 mm, 110 mm films/foto's/visitekaartjes naar 22 MP digitale JPEG, 8 GB SD-kaart inbegrepen

 • 22 MP HD digitale filmscanner, ondersteunt conversie van 35 mm, 110 film/foto's (3R, 4R, 5R)/naamplaatjeskaart naar digitale JPEG, gemakkelijk om scantaakbeelden op te slaan in het apparaat met 128 MB intern geheugen en SD-kaart (8 GB SD-kaart inbegrepen)
 • Met groot 5-inch LCD-scherm, groot en helder scherm om foto's beter te delen met vrienden en familie. Ook kan de helderheid worden aangepast en RGB-kleurbalans worden ingesteld. 22 MP digitale filmscanner Biedt een extreem scherpe hoge resolutie, inclusief OCR-software om je visitekaartjes te organiseren
 • Geen computer nodig, converteert 35mm, 110 Film naar digitaal met één druk op de knop, elk negatief of dia wordt in minder dan een seconde gescand en gedownload naar een bestand om af te drukken, naar CD te kopiëren of te archiveren
 • Ondersteunt SD-kaarten tot 32 GB (8 GB SD-kaart meegeleverd). Ideaal voor het bewaren van foto's van bruiloften, vakanties en dierbare familiemomenten. Het beste cadeau voor familie en vrienden.
 • Inhoud van de verpakking: scanner, USB datakabel, voeding, OCR CD, 8 GB SD-kaart, reinigingsdoekje, reinigingsborstel, 135 negatief filmhouder, 135 positief filmhouder, 110 filmhouder, fotohouder (5"*7" (5R) , 4"*6"(4R), 3^1/2"*5"(3R), visitekaarthouder, handleiding.
Bestseller Nr. 4

KODAK Slide N SCAN Film E Slide Scanner met 5 inch LCD-scherm, zwart

 • Sla oude fotoherinneringen op: de 14/22 MP digitale filmscanner maakt het mogelijk om oude kleur- en zwart-witte negatieven weer te geven, te bewerken en te converteren [135, 110, 126 mm] in digitale bestanden op te slaan en direct op de kaart op te slaan. SD (niet inbegrepen). O)
 • 5 inch lcd-display met galeriemodus: uitgerust met een groot kristalhelder scherm met grote kijkhoek voor het bekijken en onmiddellijke bewerking van foto's. Ideaal voor het delen met vrienden en familie of voor gebruik als elegante digitale fotolijst thuis of op kantoor
 • Eenvoudig op te laden filminzetstukken: de technologie van het snelle inzetstuk maakt continu opladen mogelijk, waardoor het scannen snel en eenvoudig is. Inclusief 50 mm schuifhouder, adapter voor 135, 110 en 126 folies, reinigingsborstel, USB- en HDMI-kabel
 • Bewerken met slechts één aanraking: de geavanceerde Capture-software verbetert, de grootte wijzigen en converteren foto's eenvoudig via de knop 'Scannen' - geen complexe schermen of instellingen! | Eenvoudige opties maken het mogelijk om het type folie te kiezen, de kleur/helderheid in te stellen en datum en tijd toe te wijzen
 • Super chic. Over compatibel: het apparaat beheert alle oude dia's en negatieven, ondersteunt SD- of SDHC-kaarten [tot 32 GB] (niet meegeleverd) en verbindt zich met elke USB type C compatibele computer | Prachtig design past naadloos in je woondecoratie
Bestseller Nr. 5

Mobiele filmscanner 35 mm, positieve en negatieve diascanner, dia's en negatieven thuis met je eigen smartphone digitaliseren, dia's zelf digitaliseren

 • Opvouwbaar ontwerp: deze filmscanner is opvouwbaar, je kunt hem tot het formaat van een kleine doos opvouwen en in je rugzak stoppen zonder veel ruimte in te nemen. Zo kun je hem gemakkelijk meenemen op reis.
 • Bewaar uw waardevolle herinneringen digitaal: met deze gebruiksvriendelijke filmscanner kunt u oude films en dia's in slechts enkele minuten bekijken, scannen, converteren en digitaliseren naar uw smartphone, compatibel met 35 mm dia's en filmnegatieven. Geen ingewikkelde bediening of dure kosten.
 • Eenvoudig en supereenvoudig te bedienen: deze negatieve scanner biedt u de goedkoopste en gemakkelijkste manier om uw oude films rechtstreeks naar uw smartphone te scannen. Plaats gewoon de dia of negatief in de pico-projector, schakel de led-lichtschakelaar in, houd de lens van je smartphone via het gat, start de app en volg de instructies op het scherm. Opmerking: de kwaliteit van de foto wordt beperkt door de resolutie van de camera van de mobiele telefoon.
 • Gratis app om te scannen en te delen: Gebruik de gratis app van Rybozen om foto's vast te leggen, te verzamelen, te draaien en te filteren, kleur en contrast in te stellen en te delen op sociale media. Geen betaalde abonnementen of dure bewerkingsdiensten meer; digitaliseer je eigen dia's thuis.
 • Belangrijke opmerking: met de mobiele filmscanner kun je oude kleine beeldfilms en dia's met je smartphone converteren. Het kan gebeuren dat je foto's wazig worden. Dit komt meestal door compatibiliteitsproblemen met mobiele toepassingen. Maak je geen zorgen. In dit geval raden wij aan om een andere app uit te proberen of het bovenste deel van het apparaat te verwijderen en de telefoon dicht bij de film te houden.
Bestseller Nr. 6

35 mm negatieven en dia-scanner, dia-viewer voor het transformeren van oude dia's in digitale afbeeldingen, draagbare en opvouwbare filmscanner met LED-licht

 • Herbeleef oude herinneringen: compatibel met 35 mm dia's en filmnegatieven. Je kunt deze oude herinneringen herbeleven met één smartphone, geen ingewikkelde bediening en dure kosten meer.
 • Opvouwbaar design: deze filmscanner is opvouwbaar en bespaart ruimte. Je kunt het in de grootte van een kleine doos vouwen. Het is zeer praktisch op te bergen en gemakkelijk mee te nemen op reis.
 • Eenvoudig te bedienen: steek een dia of negatief in de lade, activeer de geïntegreerde led-achtergrondverlichting, plaats de lens van je smartphone op het gat en klik om vast te leggen. Opmerking: de kwaliteit van de foto's is beperkt tot de resolutie van de camera van je telefoon.
 • 【De digitale afbeeldingsdia】Met deze TCNEWCL filmscanner kun je oude 35 mm filmdia's met je smartphone omzetten. Deze scanner is een geweldig cadeau voor ouders en een interessant speelgoed voor kinderen.
 • 【Gratis app voor digitaliseren, bewerken en delen】Gebruik een gratis app om vast te leggen, te oogsten, te draaien en te filteren; kleur en contrast aanpassen; delen op sociale media. Als u het downloadportaal niet kunt vinden, neem dan contact met ons op:)
Bestseller Nr. 7

Film en Diascanner met 4.3 "Lcd-scherm 22MP Hoge Resolutie Slide Negatieve Scanner Converteren Kleur & B&W, 35mm, 126, 110, Super 8 Film Negatieven & Slides naar JPEG, Ondersteuning HDMI/USB-uitgang

 • 【VERNIEUWE OUDE HERINNERINGEN】 De DigitNow-filmscanner is ontworpen met scantechnologie voor onmiddellijke opname en digitaliseert directe voorvertoning en resolutie, helderheid, kleur en bewerking van je foto's. Slide viewer converteert 35mm, 110 Film, 126KPK en Super 8 positieve negatieven & 135/126/110 dia's in hoge resolutie 22MP digitale JPEG-bestanden.
 • Groot 4,3 inch LCD-scherm: Het ingebouwde grote 4,3 inch LCD-scherm met hoge resolutie helpt je de negatieve scanner te bedienen, direct voorbeelden te bekijken en afbeeldingen gemakkelijk te bewerken. Eenvoudige installatie voor de frustratievrije bediening om moeiteloos uw foto's in minder dan 3 seconden te scannen met de meegeleverde snelladende filmlades.
 • Snelle voerbakken en handige accessoires: eenvoudig te laden filmladen zorgen voor continu laden negatieven of dia's, waardoor scannen efficiënt wordt. De film en dia scanner pakket bevat een Positieve film houder, 110 Positieve film houder, 110 negatieve film houder, Super8 clip, 135 film houder, USB kabel, Schoonmaak borstel en handleiding.
 • Meerdere weergaveopties: er is geen computersoftware nodig. Sluit gewoon de USB-poort aan, ziet u kleurrijke JPEG op het pc-scherm. Het 35mm filmscannerpakket bevat een USB-kabel voor eenvoudig aansluiten op elke Windows-pc of Mac, of om afbeeldingen te downloaden of op tv te bekijken (tv-kabel niet inbegrepen).
 • 【SD-kaartslot met 128G-capaciteit】Alle afbeeldingen worden opgeslagen in hun interne geheugen of rechtstreeks op een uitbreidbare SD-geheugenkaart (128 GB Max, maar SD-kaart is niet inbegrepen). U kunt een leven lang oude foto's scannen en opslaan op digitaal.
Bestseller Nr. 8

PictoScanner – Scan je 24x36 mm negatieven en dia’s en bewaar ze met je smartphone camera. De opvouwbare en praktische scanner is gemaakt van sterk karton en is uitgerust met LED-licht

 • Brengt je herinneringen tot leven - met een kleine, praktische scanner kun je negatieven en dia’s digitaliseren met je smartphone. Scan en deel je foto's met vrienden en familie.
 • Te gebruiken voor alle types 35mm opnamen - 35 mm zwart/wit negatieven, 35 mm kleurnegatieven en 35 mm diapositieven.
 • Het is leuk en gemakkelijk – Vouw de PictoScanner uit, schakel de LED-lamp in en plaats het beeldmateriaal in de filmhouder. Plaats de smartphone op de scanner. Afbeeldingen scannen en bewerken met de gratis app en dan de souvenirs delen met familie en vrienden.
 • Gratis app - download de gratis app voor Android en IOS. In het bewerkingsprogramma kun je bijsnijden, roteren en contrast en kleuren wijzigen en vervolgens de scans opslaan in het fotoalbum van je smartphone.
 • The following phones have problems focusing on the required 8.5 cm: iPhone 12 Pro, iPhone 12 Promax iPhone 13 Pro, iPhone 13 Promax We are working on a solution, but these phones are not currently recommended for use with PictoScanner
Bestseller Nr. 9

Digitale Filmscanner met 2,0 Inch LCD-scherm, Negatievenfilm en Diadigitizer Converteer 135 126 110 Films Dia's Naar Negatieven Kleur Zwart Wit 22MP JPG JPEG's

 • Toepassingsgebied: Negatieve scanner brengt afbeeldingen met hoge resolutie over naar uw pc, laptop, smartphone en tablet.
 • Besturingssysteemondersteuning: digitale filmscanner verbindt hem met uw tv voor een groter scherm. Ondersteuning voor Windows2000/me/xp/2003, voor Vista, voor Windows7.
 • Met 2,0 inch LCD-scherm: Gedigitaliseerde fotokwaliteit tot 12 MP door software-interpolatie met 2,0 inch TFT IPS HD LCD-scherm.
 • Helderheid aanpassen: diascanner converteert oude films en dia's naar kleuren- of zwart-witfoto's op de geheugenkaart zonder computer en ondersteunt het aanpassen van de helderheid of kleur van afbeeldingen.
 • Snelle conversie: converteer 135, 110, 126Kpk en voor super 8-films, dia's en negatieven naar digitaal JPEG-formaat in 2 seconden.
Bestseller Nr. 10

KODAK Mini digitale film- en diascanner – converteert filmnegatieven en dia's van 35 mm, 126, 110, super-8 en 8 mm in JPEG-beelden met 22 megapixels – 3,5 inch LCD-scherm incl. RODFD20

 • Verbazingwekkende miniatuurfilmscanner: met dit all-in-one apparaat kun je oude negatieven en dia's van 135, 126, 110, super-8 en monochrome negatieven scannen, weergeven, bewerken, converteren en opslaan. Verander je oude afbeeldingen in scherpe, heldere, gedetailleerde kleur- of zwart-wit JPEG-bestanden
 • Meerdere adapters voor snel opladen: maximale compatibiliteit en eenvoudige conversie met een groot aantal adapters voor snel, continu opladen; verbeter de kwaliteit tot 14/22 MP met instelbare helderheid, kleur en omkering/spiegel
 • Geactualiseerde gebruikersinterface met 2,4-inch lcd-scherm – speciale scan- en starttoetsen voor eenvoudig scannen met één druk op de knop en snellere menunavigatie; weergave en bewerking van actuele folie- of galerijafbeeldingen op het kleurendisplay [intern geheugen kan tot 128 MB] worden opgeslagen
 • Herinneringen voor het nieuwe jaar – gebruik een willekeurige SD-kaart tot 32 GB (niet meegeleverd); perfect om oude foto's te verbeteren en af te drukken en oude filmformaten op sociale media te delen
 • INTERNATIONALE 3-in-1 adapter en meer: uitgebreid accessoirepakket met universele stroombron voor de VS, EU en Groot-Brittannië, reinigingsstaaf, USB-kabel en kabelvoeding voor tv-kabel; foto's op grote televisie, enz. bekijken

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste negatief scanner te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze negatief scanner-koopgids samengesteld.

Het beste negatief scanner vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste negatief scanner voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede negatief scanner-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor negatief scanner te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van negatief scanner erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald negatief scanner zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over negatief scanner zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de negatief scanner kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste negatief scanner kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.