Beste nagellijm van 2023 (TOP15)

De 15 beste nagellijm beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Nagel Lijm Extra Sterk Met Penseel (8ml) NYK1 Nail Bond Super Sterke Nepnagels Lijm Nagel Tips Lijm Voor Acryl Tips, Kunstmatige Nagels En Nepnagels Met Lijm Penseel - Anti-schimmel Nail Glue
 • ★ Super sterke nagellijm met fijne precisie-applicator
 • ★ Sneldrogende antimycotische nagelverzorgingslijm
 • ★ Sterke, betrouwbare en duurzame nagellijm in professionele salon-kwaliteit
 • ★ Nagel-designerlijm – afmetingen: 8ml / 8g
 • ★ Beschermende grip voor een perfecte verbinding van nagel tot punt
Bestseller Nr. 2
MAGIC ARMOR 10 delige nagellijm voor tips, nagellijm extra sterke nagellijm voor kunstmatige nagels Anti-schimmel nagellijm voor professionele nagelverlenging en reparatie van gescheurde nail glue
 • 💅 [Lichtgewicht ontwerp]: 10 stuks nagellijm voor tips zijn supersterk en het ontwerp van de kleine fles is handiger om te dragen. Het innovatieve innovatieve ontwerp van de flesopening stelt je in staat om altijd en overal nail art te maken en te repareren. MAGIC ARMOR nagellijm lijm voor nagels heeft de functie van sneldrogend en perfecte hechting. Je krijgt in totaal 10 nagellakken om aan de behoeften van je gezin of salon te voldoen.
 • 💅【Langdurige superlijm】: 10 stuks nagellijm heeft een sterke hechting en is zeer geschikt voor het repareren van gebroken en gebarsten natuurlijke nagels en het verlengen en lijmen van kunstnagels. Het past ook nepnagelapplicaties, strass-steentjes, parels, edelstenen en andere kleine nageldecoraties, nagelstijlen en nageldecoraties toe.Supersterke nagellijm kan meer dan 2 weken op valse nagels blijven plakken zonder eraf te vallen.
 • 💅 [Betrouwbaar materiaal]: onze supernagellijm gebruikt hoogwaardige lijm, heeft een goede hechting, is niet giftig en veilig in gebruik.
 • 💅 [Eenvoudig te gebruiken]: Nail Glue Extra Strong kan nepnagels, strass-versieringen, bladgoud en andere decoratieve nageldecoraties effectief hechten. Breng een dunne laag nagellak aan op de nagel of laat een druppel op het gebarsten gebied vallen, fixeer het gebied met een pincet gedurende 10 seconden, dep het oppervlak vervolgens op en strijk het glad.
 • 💅 [Warme mededeling]: tip lijm gelnagels Wacht ongeveer 10 seconden totdat de punt van de soldeerbout droog is en volg dan de onderstaande decoratiestappen. Wees voorzichtig bij het gebruik en houd nagellijm uit de buurt van kinderen en huisdieren. Als je per ongeluk nagellak op je huid morst, scheur het dan niet open, veeg het gewoon weg met aceton nagellakremover.
UitverkoopBestseller Nr. 3
MAGIC ARMOR 15 delige nagellijm voor tips, nagellijm extra sterke nagellijm voor kunstmatige nagels Anti-schimmel nagellijm voor professionele nagelverlenging en reparatie van gescheurde nail glue
 • 💅15 stuks nagellijm voor tips - 2 g, elke nageltip heeft mogelijk 0,05-0,1 g lijm nodig, een tube van 2 g lijm kan een of twee keer worden gebruikt voor manicure, nagellijm voor tips is supersterk en het ontwerp van de kleine fles is comfortabeler dragen. Je krijgt in totaal 15 stuks nagellijm voor natuurlijke nagels.
 • 💅Expert Adhesive - Acrylnagellijm is sneldrogend, snelklevend, perfect hechtend, kan 14-30 dagen meegaan. Zorg er bij het aanbrengen van de nagellijm voor dat er minimaal een uur geen luchtbellen of water op je nagels zit.
 • 💅Gezonde ingrediënten - MAGIC ARMOR valse nagellijm is gemaakt van ethylcyanoacrylaat, natuurlijke hars, met MSDS- en SGS-gecertificeerd, lichtvervuiling, geen schade aan natuurlijke nagels, zorgt voor een comfortabele nagelervaring.
 • 💅Veel gebruik - Nail art-lijm is perfect voor het plakken van valse nagels, afgebroken nagels en kleine nail art-decoraties zoals strass-steentjes, parels en edelstenen of professioneel salongebruik.
 • 💅Eenvoudig te verwijderen - Week in aceton polish remover tot kunstmatige nagellijm oplost, vernietig of schil nagels niet direct, wat je natuurlijke nagels kan beschadigen
Bestseller Nr. 4
8g x 1 EXTRASTERKE NAGELLIJM met BORSTEL en GRATIS VOORBEREIDINGSBESTAND Doorzichtige, Onmiddellijk Drogende Kleefstof, Professionele Salonkwaliteit - By Vixi
 • Supersterke lijm voor kunstnagels met fijne precisieborstelapplicator.
 • Heldere sneldrogende lijm in de grootte: 8ml / 8g of 15ml / 15g
 • Snelle, betrouwbare en duurzame professionele salon-nagellijm.
 • Ideaal voor: thuisgebruik, visagisten en nagelstudio's.
 • Plakt nageltips en nagelkunst in enkele seconden vast – laat je nagels voor je spreken
Bestseller Nr. 5
MAGIC ARMOR Nagellijm 10×3g nagellijm voor tips Nagellijm voor kunstnagels Nagellijm extra sterk voor het repareren van gescheurde en langwerpige natuurlijke nagels Nagellijm voor professionele salons
 • ❀Waardeverpakking: U ontvangt tien flessen valse nagellijm, elke fles met 0.10 ounces❀3 gram. Normaal gesproken heeft elke nageltip 0.05 tot 0.1 gram lijm nodig. Een buis van 0,10 ounces 3-gram lijm kan 30-tot-1 gram lijm 45-tip gebruiken, zodat u 15-tot-27 keer 10-gram lijm voor manicure kunt gebruiken.
 • ❀Gezonde materialen en veelzijdige toepassingen: De nagellijm die op de nagels wordt gedrukt, is gemaakt van hoogwaardige materialen die onschadelijk en veilig zijn voor uw natuurlijke nagels. Het is duurzaam en kan in korte tijd worden gedroogd. Onze nagellakken zijn zeer geschikt voor het lijmen van valse nagels, gebroken nagels en kleine nageldecoraties zoals strass, parels en edelstenen. Nagellak kan de salon mee naar huis nemen.
 • ❀Gemakkelijke toepassing: Om kunstmatige nagels langer mee te laten gaan, zorg ervoor dat er geen bubbels of water op de nagels zijn binnen ten minste een uur na het aanbrengen van de nagellak. Na het aanbrengen van de kunstnagel, drukt u erop en wacht langer dan tien seconden tot de lijm droog is. Ga dan verder met de volgende stap van decoratie.
 • ❀Magische nagellijm: Nagellijm is niet alleen geschikt voor DIY nail art, maar ook voor professionele nagelstudio's. Onze nagellijm heeft alle voordelen van dit type product: snel drogen, snel hechten, perfecte hechting, sterke kleverigheid, gemakkelijk te gebruiken en duurzaam. Met onze professionele lijm kunt u genieten van de mooie tijd van nail art.
 • ❀Vriendelijke herinnering: Elke fles nagellijm is een derde van de gevulde fles, zodat de nagellijm niet wordt geperst en vernietigd tijdens transport. Dit is door ons zorgvuldig getest zodat elke klant hoogwaardige nagellijm intact kan houden. (Het werkelijke gewicht van elke fles nagellijm die u ontving is 3g, laat uw uitzicht u niet storen.). Hopelijk kunt u begrijpen!!!
Bestseller Nr. 6
AIMEILI Nail Glue Nail Gel Nagel Lijm Extra Sterk Nail Bond Voor Acryl Tips, Kunstmatige Nagels 15ml
 • 15ML GROTE CAPACITEIT NAIL GLUE GEL, Sterke, langdurige Salon Nail Glue Gel.
 • Beschermende greep om de nagel stevig aan de punt te hechten. Het kan nagels beschermen tegen barsten en afbladderen.
 • Het moet worden gedroogd onder een UV- of LED-lamp (uithardingstijden variëren per verlichtingssysteem).
 • Warme tips: wees voorzichtig bij het gebruik en houd het ver weg van kinderen. Het deksel moet worden vastgedraaid om te voorkomen dat de lijm stolt.
 • DOE ALTIJD EEN HUIDTEST MET EEN DROP EN WACHT MINUTEN OM EVENTUELE ALLERGIEN TE CONTROLEREN. Onmiddellijk verwijderen als roodheid of andere tekenen van een bijwerking optreden.
Bestseller Nr. 7
Tomicca Nagellijm voor kunstnagels, 2 x 15 ml, 4-in-1 gel, extra sterk, gel voor kunstnagels, uitharden onder uv-nagellamp
 • Valsenagellijm, grote inhoud: De 4-in-1 nagellijm om de nagels vast te plakken zit in een flacon van 15 ml. Met deze nagellijmset hoef je je geen zorgen te maken dat de lijm snel op is. Je kunt er zeer lang van genieten. Grote inhoud, zodat je van het maken van nagels met gel-uv-lijm kunt genieten.
 • 4-in-1 nagellijm: deze veelzijdige nagellijmgel kan niet alleen worden gebruikt voor het opplakken van nageltips en nagelaccessoires, maar ook als basislaag en glijoplossing. Gebruik hem als lijm voor valse nagels en als basislaag, zorg ervoor dat je hem katalyseert met de uv-/ledlamp.
 • Hoogwaardige kwaliteit en zeer duurzaam. Onze kunstnagels zijn gemaakt van hoogwaardige en milieuvriendelijke bestanddelen. Als je onze nagellijm gebruikt, blijven je nagels 3 tot 4 weken zitten. Je hoeft je nagels dus niet vaak te vervangen.
 • Veilig materiaal: gemaakt van hars, een gelachtige vloeistof zonder luchtbellen en de gel vergeelt niet nadat hij onder een uv-lamp is gedroogd; ze zijn zo ontworpen dat ze zich perfect aan je natuurlijke nagels aanpassen niet getest op dieren; niet giftig; veganistisch; met MSDS-certificering
 • Tips voor het verwijderen: Deze lijm voor kunstnagels is stevig, maar kan gemakkelijk worden verwijderd door hem enkele minuten lang in aceton te weken. Na het inweken kun je hem er met een nagelvijl voorzichtig afhalen (opmerking: pas op voor je natuurlijke nagel), tot de kunstnagels volledig zijn verwijderd.
Bestseller Nr. 8
MAGIC ARMOR 3pcs nagellijm extra sterke nagellijm met borstel Nagellijm voor tips geschikt voor het repareren van gescheurde natuurlijke nagels Nagellijm voor kunstmatige nagels
 • Ingebouwde penseel-- MAGIC ARMOR professionele nagellijm hecht snel, het borstelt gelijkmatig en gemakkelijk aan te brengen op nagels.
 • Perfecte nagellijm-- Borstel op nagellijm is perfect voor acrylnagels en gebroken nagels, zorg ervoor dat er minstens een uur geen luchtbellen en geen water op/onder je nagels zit wanneer je acrylnageltips lijm aanbrengt.
 • Gezonde ingrediënten-- Professionele nagellijm lak maakt gebruik van natuurlijke, gezonde en milieuvriendelijke ingrediënten. De lichte geur kan snel verdampen zonder schade aan uw huid en nagels te veroorzaken.
 • Borstel op de capaciteit van de nagellijm-- 0.23 Oz/7 Ml, Nagellijm is mooi, klein en licht, wat geschikt is voor u om zakken of handtassen op te slaan en te dragen.
 • Wijd gebruiken in het oosten om toe te passen-- Nail art lijmen is perfect voor het plakken van valse nagels, gebroken nagels en kleine nail art decoraties zoals strass, kralen of edelsteen, stellen u in staat om prachtige nagelontwerpen te maken in seconden, geweldig voor DIY nagels thuis of professionele salon gebruik.
Bestseller Nr. 9
Mylee Borstel en Nagellijm duo - Nail Art Lijm - Sneldrogend - Veganistisch en Dierproefvrij
 • Supersterke lijm: 2 EXTRA-VULLENDE Supersterke Nageltip Lijmen met Fine Precision Applicator
 • Sneldrogend: Je kunt snel op pad met deze sneldrogende Nail Art lijm
 • Professioneel en thuisgebruik: Deze geweldige, sterke, betrouwbare en duurzame lijm wordt niet alleen gebruikt in professionele salons, maar kan ook thuis worden gebruikt
 • Perfecte nagelhechting: Beschermende Fixatie voor een Perfect Sterke Hechting van het begin van de Nagel tot het Randje. Zeg maar gedag tegen je nagelproblemen
 • Veganistisch en dierproefvrij: En wederom zonder falen is dit product 100% veganistisch en dierproefvrij. Geef je nagels de liefde die ze verdienen met dit geweldige Mylee product
Bestseller Nr. 10
Kiss Nagellijm met kwast, 5 g transparant
 • Voor gebruik met kunstnagels, kunstnageltips, nagelfolies en natuurlijke nagels
 • Kan gelijkmatig worden aangebracht en voorkomt zo luchtbellen en losraken van de kunstnagels
 • Voor superlange houdbaarheid
 • kunstnagels
UitverkoopBestseller Nr. 11
MAGIC ARMOR Nagellijm met borstel 4*15ml Nagellijm voor tips Nagellijm voor kunstmatige nagels extra sterk voor het repareren van gescheurde en verlengende natuurlijke nagels Professionele nagellijm
 • 💖 Nagellijm set voor 4 flessen 0.5 OZ.15 ml De nagellijm op Lior is snel en duurzaam. 1 fles nagellijm kan worden gebruikt voor 90 tot 100 nageltips. Nageltips die bijna 36 tot 40 keer zijn voor beide handen.
 • 💖 De professionele nagellijm Magic Armor adh droogt snel, kan gelijkmatig worden aangebracht en is gemakkelijk aan te brengen op de nagels. U kunt de juiste hoeveelheid nemen zonder te verspillen, gemakkelijk te gebruiken, schoon en hygi.
 • 💖 Perfect Adh Side Lijm voor nagels. De nagellijm is perfect voor acrylnagels en breekvaste nagels. Zorg ervoor dat er minstens een uur geen luchtbellen en geen water onder je nagels zitten wanneer je acryllijm aanbrengt voor nageltips.
 • 💖 Gezonde Ingrediënten: Acryl Nagellijm is gemaakt van Thyylcyanaacrylaat, met MSDS en SGS certificering, geen schade aan uw nagels. Je hoeft je geen zorgen te maken over kwaliteit.
 • 💖 Wijd gebruikte acryl nagellijm, ideaal voor kunstmatige nagels, kleine strass steentjes met platte bodem en verbrijzelde nagels. Net als strass, parels en stenen, kunt u prachtige naesigns maken in seconden, ideaal voor nail art thuis of in de professionele salon.
Bestseller Nr. 12
By Vixi 1 x 3g EXTRA STERKE NAGELLIJM met en GRATIS VOORBEREIDINGSBESTAND Doorzichtige, Onmiddellijk Drogende Kleefstof, Professionele Salonkwaliteit
 • 💖 Supersterke lijm voor kunstnagels.
 • 💖 Heldere sneldrogende lijm in grootte: 3 ml / 3 g.
 • 💖 Snelle, betrouwbare en duurzame professionele nagellijm in salon.
 • 💖 Ideaal voor: thuisgebruik, visagisten en nagelstudio's.
 • 💖 Plakt nagelpunten en nagelkunst in enkele seconden vast – laat je nagels spreken
Bestseller Nr. 13
nuoshen 30 vellen 720 stuks transparante nagellijmstickers, 0,5 mm dubbelzijdige nagelkleefpads Jelly Gel Tape zelfklevende tabs nagellijm voor manicure decoratie
 • Hoeveelheid: 30 vellen transparante nagellijm stickers (24 stuks per vel), in totaal 720 stuks, geschikt voor elke vingernagel.
 • Materiaal: transparante nagellijm bestaat uit hoogwaardig milieuvriendelijk ABS, 0,5 mm dik en viscoser.
 • Waterdicht: nagelstickers hebben een goede waterdichte functie. Na 3-4 uur lijmen kan het aan water worden blootgesteld en valt er niet gemakkelijk af.
 • Eenvoudig te bedienen: deze nagelstickers zijn zelfklevend en eenvoudig te plakken en te verwijderen. Ze zijn geschikt voor tijdelijke nagels of natuurlijke nagels en zijn een comfortabele manier om nagels te versieren.
 • Gebruik: deze dubbelzijdige zelfklevende nagelstickers kunnen thuis, op kantoor en onderweg worden gebruikt. Het zijn een perfect cadeau voor vrouwen die van nail art houden
Bestseller Nr. 14
10 stuks nagellijm, nagelverlengingslijm, tiplijm, extra sterk, sneldrogend nail art lijm tips voor professionele nagelverlenging kunstnagels
 • Hoeveelheid: U ontvangt in totaal 10 stuks nagellijmen, een voldoende hoeveelheid om aan uw behoeften thuis te voldoen of in de salon. Perfect voor thuisgebruik of professioneel gebruik.
 • Materiaal: lijm, veilige formule, geen irritatie, geen schade aan je huid of nagels. kan niet alleen je nagellijm zijn, maar kan ook worden gebruikt voor noodgevallen in het leven om problemen op te lossen.
 • Klein en draagbaar: Eenvoudig en handiger in gebruik, op te bergen en te vervoeren. Ook de open punt is klein.
 • Goed kleefvermogen: sterke hechting, valt niet gemakkelijk af, maakt je nagels charmanter, waardoor het opplakken van kunstnageltip, kleine strass, goudfolie en dergelijke decoratieve nagelversieringen voor u vergemakkelijkt.
 • Opmerking: Wacht ca. 5 seconden tot de lijm droog is en voer de volgende decoratiestappen uit. Wees voorzichtig bij het gebruik en houd het uit de buurt van kinderen en huisdieren.
Bestseller Nr. 15
AIRRE extra sterke nagellijm met penseelpunt (8 ml) transparant, superlijm voor het aanbrengen van kunstnagels, acryllijm, nauwkeurig gebruik, incl. nagelpijlen ter voorbereiding
 • ★ PROFESJONELL NEGLEKLEM: Supersterk neglelim med en presisjons-påføringsapplikator uten rot.
 • ★ HurtigtøRKENDE: Det beste klare neglelimet - Størrelse 8ml / 8g.
 • ★ SIKKER HOLD: Langvarig profesjonelt neglelim for ping-fri manikyr/pedikyr (finger-negler og tå-negler).
 • ★ BRUK: Profesjonell negleteknikerlim for salonger, MUA-er, hjemmebruk (inkludert nybegynnere).
 • ★ MULTIFUNKSJON: Neglelim for trykk-på-heldekkende negler, kunstige neglespisser, extensions (akryl og plast-ABS), gel-nail stick-ons og neglekunst (rhinestones, edelstener etc), fikser og reparerer ødelagte naturlige negler. KYSSE negleproblemene dine farvel og ta neglespillet til THE EDGE. IMPONER vennene dine til NYK og tilbake med din ELEGANTE TOUCH på de nye negledesignene dine ved å bruke AIRRE neglelim. For en titt som varer!

Nagellijm wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat je nagels goed verzorgd en sterk zijn. Het helpt ook bij het voorkomen van nagelbeschadiging. Er zijn verschillende soorten nagellijmen verkrijgbaar, zoals gel, vloeistof en poeder.

De beste nagellijm is er een die duurzaam en flexibel is. Het moet zich ook kunnen hechten aan de natuurlijke vorm van je nagels zonder schade of ongemak te veroorzaken.

Nagellijm kan worden aangebracht door de instructies op de verpakking te volgen of door de hulp van een professionele nagelstyliste te vragen.

Er zijn veel merken nagellijm om uit te kiezen. Maar hoe weet je welke de beste is?

Het is belangrijk om bij het kopen van een nagellijm rekening te houden met de volgende factoren:

 • Het merk
 • Het type lijm
 • De applicateur
 • De sterkte van de lijm
 • Prijs

Wat zijn de verschillende soorten nagellijm?

Nagellijm is een soort lijm die wordt gebruikt om nagels op hun plaats te houden. Er zijn verschillende soorten nagellijm, afhankelijk van het type nagel en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt.

Soorten nagellijm zijn onder meer:

 • Acryl Nail Glue: Dit type nagellijm wordt voornamelijk gebruikt voor acrylnagels. Het wordt aangebracht met een kwast en droogt snel.
 • Latex Glue: Dit type nagellijm kan worden aangebracht met een borstel of met een spuitbus. Het droogt snel en kan gemakkelijk worden verwijderd zonder resten op de nagels achter te laten.
 • Niet-acryllijm: dit type lijm wordt meestal gebruikt voor natuurlijke nagels, maar kan ook op kunstnagels worden aangebracht.

Wat zijn de verschillende toepassingen van nagellijm?

Nagellijm is een soort lijm die meestal wordt gebruikt om kunstnagels aan de natuurlijke nagel te hechten. Het kan ook als cosmetisch product worden gebruikt.

Nagellijm wordt vaak aangebracht met een applicator, wat zorgt voor meer precisie bij het aanbrengen van het product. Sommige mensen gebruiken het ook als alternatief voor nagellak, omdat het snel droogt en niet schilfert of afbladdert.

Nagellijm vind je in verschillende soorten en merken, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Sommige zijn op waterbasis, terwijl andere op oliebasis zijn, wat betekent dat ze beter werken met bepaalde soorten nagels.

Hoe weet ik welk type lijm het beste is voor mijn nagels?

Nagellijm is een soort lijm die kan worden gebruikt om de nagel aan het nagelbed te hechten. Het bestaat uit twee delen: een oplossing en een polymeer.

Het type lijm dat u gebruikt, hangt af van wat u met uw nagels probeert te bereiken. Sommige mensen gebruiken liever lijm op waterbasis, terwijl anderen de voorkeur geven aan een lijm die snel droogt.

Wat zijn enkele tips bij het aanbrengen van nagellijm?

Nagellijm is een populaire manier om je nagels een gepolijste look te geven. Maar het kan lastig zijn om het product toe te passen, vooral als je er niet bekend mee bent.

De belangrijkste tip bij het aanbrengen van nagellijm is dat je ervoor moet zorgen dat het oppervlak van je nagels helemaal droog is voordat je het product aanbrengt. Je moet er ook voor zorgen dat je nagels schoon zijn en vrij van olie- of vuilophoping voordat je ze aanbrengt.

Bij het aanbrengen van nagellijm is het het beste om één laag aan te brengen en deze 10-15 minuten te laten drogen voordat je meer lagen aanbrengt.

Zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van nagellijm?

De meest voorkomende risico’s bij het gebruik van nagellijm zijn allergische reacties en huidirritaties.

Nagellijm is een mengsel dat meestal wordt gebruikt om de nagels te versterken. Het kan ook worden gebruikt als tijdelijke lijm voor andere materialen zoals decoratieve materialen en papier.

Er zijn veel risico’s verbonden aan het gebruik van nagellijm, maar de meest voorkomende zijn allergische reacties of huidirritaties.