Beste multivitaminen van 2023 (TOP15)

We horen vaak over het belang van een multivitamine- en mineralensupplement. Maar wat zijn de beste vitamines om te nemen?

De beste multivitaminen moeten uit minimaal 10 verschillende voedingsstoffen bestaan en bevatten antioxidanten, prebiotica, probiotica, vitamine D3, ijzer, zink, magnesium en calcium.

Het is belangrijk om je vitamines ’s ochtends in te nemen, zodat ze door je lichaam kunnen worden opgenomen. Drinken voor het slapengaan kan leiden tot een slechte opname.

De 15 beste multivitaminen beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Multivitamine en Mineralen tabletten - 27 essentiële vitamines en mineralen - 400 multivitamine tabletten voor 1+ jaar voorraad - Voor mannen en vrouwen - 100% natuurlijk - Vegan - van WeightWorld

 • Multivitamine voor mannen en vrouwen - Onze hoog gedoseerde multivitamine tabletten zijn het ideale supplement om dagelijks alle essentiële vitamines en mineralen binnen te krijgen goed voor tal van processen in het lichaam en het verbeteren van je algehele gezondheid. Met 27 verschillende vitamine en mineralen in één tablet is dit bovendien een uitstekend alternatief voor meerdere vitamine pillen of capsules per dag.
 • 27 essentiële vitamines en mineralen voor meer dan 1 jaar voorraad - Met deze krachtige formule heb je voor meer dan 1 jaar voorraad en ben je verzekerd van alle belangrijke vitamines en mineralen zoals vitamine A, B-vitamines, biotine, vitamine C, vitamine D3, vitamine E, vitamine K, foliumzuur, vitamine B12, ijzer, magnesium, calcium, selenium, chroom, koper, jodium, boor, choline en zink.
 • Voor het immuunsysteem, botten, haar, energie en meer - Met deze multivitamine tabletten ondersteun je optimaal je gezondheid. Vitamine C heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en helpt bij oxidatieve stress en vermoeidheid. Vitamine D versterkt de weerstand, ondersteunt de huid en haren en bevordert tegelijkertijd de opname van calcium in de botten. Magnesium is goed voor de spieren en activeert je natuurlijke energie in het lichaam. Claims geautoriseerd door EFSA.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we de meest natuurlijke, grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken, zoals ook deze multivitaminen en mineralen voor vrouwen en mannen. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder ongewenste toevoegingen zoals kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten in Nederland zoals ook deze multivitaminen tabletten. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 2

Multivitamine hoge dosering - 450 tabletten met alle a-z vitamines - Calcium, Biotine, Selenium, Zink, Foliumzuur, Vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D3, E - getest en geproduceerd in Duitsland

 • ✅ MULITIVITAMINE TABLETTEN HOGE DOSIS - SLECHTS ÉÉN TABLET PER DAG - onze hooggedoseerde gezondheidsproduct tabletten hebben alle vitaminen en mineralen, die belangrijk zijn voor het lichaam, gecombineerd tot een essentieel stoffencomplex in een tablet. Prijswinnaar 02/2020 in de categorie multivitamine op vergleich1.de
 • ✅ 450 TABLETTEN A-Z VITAMINEN EN MINERALEN - 50 tabletten zijn voldoende voor 15 maanden multivitamine-voorziening. Slechts één klein gemakkelijk in te slikken tablet per dag! Het gezondheids-supplement bevat vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D, E, calcium, zink en selenium.
 • ✅ IMMUNSYSTEEM, VERMOEIDHEID, BOTTEN, HUID EN GEZICHTSVERMOGEN ENZ. - vitamine C en vitamine D ondersteunen de normale werking van het immunsysteem. Vitamine C, B12 en niacine verminderen vermoeidheid en uitputting. Vitamine D helpt bij het behouden van normale beenderen, tanden en een normale spierfunctie. Biotine ondersteunt het behoud van normale huid en normaal haar. Riboflavine (vitamine B2) en vitamine A ondersteunen een normaal gezichtsvermogen.
 • ✅ LABORATORIUM GETEST, 100% VEGANISTISCH EN VRIJ VAN ONGEWENSTE TOEVOEGINGEN - Onze veganistische mineraal multivitaminetabletten worden zonder kunstmatige toevoegingen, gelatine of andere dierlijke bestanddelen geproduceerd en verwerkt. Natuurlijk ook zonder lactose, gluten en genmanipulatie. Getest in een onafhankelijk laboratorium in Duitsland.
 • ✅ MERKKWALITEIT GEPRODUCEERD IN DUITSLAND - Vervaardigd onder de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste kwaliteitscontroles in Duitsland. Elk GloryFeel product wordt regelmatig door geaccrediteerde laboratoria in Duitsland getest.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Optimum Nutrition Opti-Men Multi-Vitamine Supplementen voor Mannen met Vitamine D, Vitamine C, Vitamine B6 en Aminozuren, Niet-gearomatiseerd, 30 porties, 90 capsules

 • Dit voedingssupplement voor mannen bevat essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en kruidenextracten voor een broodnodige voedingsboost
 • Elke tablet van deze vitaminesupplementen bevat 36 actieve ingrediënten, waaronder vitamine C en magnesium die bijdragen tot een energiegevende stofwisseling*
 • Bevat zink, koper, selenium en vitamine D die allemaal de normale werking van het immuunsysteem ondersteunen* voor mannen met een snelle levensstijl
 • Deze multivitaminetabletten voor mannen bevatten 1.000 mg van vier aminozuren - L-leucine, L-isoleucine, L-valine en L-glutamine
 • Eenvoudige consumptie; neem dagelijks drie tabletten bij het eten
Bestseller Nr. 4

Veganistisch Multivitaminen & Mineralen met Hoge Sterkte | Vitamine B12, D3 & K2 | 180 Multivitaminen Supplement Tabletten | 6 Maanden Levering | Ontworpen voor Vegetariërs | Organisch Biologisch

 • HOGE STERKTE, TOP KWALITEIT FORMULA: Bevat 50mcg vitamine B12, 20mcg D3, 75mcg K2 plus een hoge dosis van 20 andere vitaminen en mineralen. Meer dan in veel andere multivitaminen.
 • SPECIAAL ONTWORPEN VOOR VEGANISTEN EN VEGETARIËRS, GESCHIKT VOOR IEDEREEN: Vegan Vitality Multivitaminen & Mineralen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de voedings behoeften van veganisten en vegetariërs, terwijl ze ook geschikt zijn voor niet-vegetariërs en veganisten. Veel andere multivitaminen worden geadverteerd als "veganistisch", maar ze zijn simpelweg niet ontworpen voor het veganistisch of vegetarisch dieet, en bieden niet het niveau dat ons product biedt.
 • EEN HALF JAAR LEVERING IN 1 FLES: Ons product biedt een uitzonderlijke waarde, met 180 tabletten per verpakking, die u 6 maanden lang op de been houdt!
 • VRIJ VAN: Suiker, gluten, tarwe, noten, soja, eieren, GGO-stoffen en alle dierlijke producten. Ons product is ook vrij van Cyanocobalamine, we gebruiken methylcobalam alleen voor onze B12 bron, de meest bio-beschikbare vorm van B12. Daarnaast zijn alle Vegan Vitality producten onafhankelijk getest in het laboratorium om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.
 • ALLES WAT U NODIG HEEFT IN ÉÉN FLES: Waarom zou je 3-4 verschillende supplementen kopen, als je van je vitamine behoefte in één flesje kunt krijgen! 1 tablet elke dag is genoeg om aan uw behoefte aan B12, D3, K2, zink, ijzer en andere vitale vitaminen en mineralen te voldoen.
Bestseller Nr. 5

Multivitaminen en Mineralen Gummies, voor Kinderen, Vrouwen en Mannen, 120 Gummies | Natuurlijke Aardbeiensmaak | Met 13 Vitaminen en Mineralen | Gelatinevrij, Vegetarisch, Glutenvrij | Zenement

 • ⭐ MET 13 VITAMINEN EN MINERALEN: Ons multivitamine supplement bevat zink, selenium, chroom, vitamine D3, vitamine A, vitamine C, vitamine E, B-vitamines zoals vitamine B3, B5, B6, biotine, foliumzuur, vitamine B12. Bekend om hun vermogen om de normale functie van het immuunsysteem te ondersteunen, energie te leveren, vermoeidheid en moeheid te helpen verminderen en het goede onderhoud van botten, tanden, haar en huid te bevorderen.
 • 👧🏽 SPECIALE FORMULE VOOR KINDEREN: Met onze Multivitamine Gummies krijgen vrouwen, mannen en kinderen de noodzakelijke dosis vitaminen en mineralen voor het lichaam binnen. Wij bieden 120 gummies met een heerlijke natuurlijke aardbeiensmaak, die het dieet van het hele gezin op een handige en smakelijke manier zullen aanvullen.
 • 🌿 100% VEGETARISCH EN ZONDER OVERBODIGE INGREDIËNTEN: GMO-vrij, zonder conserveringsmiddelen en met natuurlijke aardbeikleur- en smaak. Geschikt voor vegetariërs, glutenvrij en lactosevrij.
 • 🔐 PREMIUM KWALITEIT: Made in Europa aan strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles onderhevig en de zuiverste ingrediënten. We volgen het strikte protocol van Good Manufacturing Practice (GMP in het Engels).
 • 📩 SATISFACTIE GARANTIE: Ons doel is om 100% tevreden klanten te hebben. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen als u een probleem, vraag of suggestie heeft. Ons team van artsen, voedingsdeskundigen en apothekers zal u zo snel mogelijk de beste oplossing bieden.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Multivitamine Gummies - Natuurlijke vitamine gummies met 13 vitamines en mineralen - Bevat vitamine A, C, D, B12 en meer - Met aardbeiensmaak - 120 natuurlijke vitamine complex gummies - van WeightWorld

 • Alternatief voor capsules en tabletten - Onze natuurlijke multivitamine gummies hebben een heerlijke aardbeiensmaak en zijn daarmee een ideaal alternatief voor moeilijk te slikken capsules en bittere tabletten. Met slechts twee heerlijke gummies per dag ben je voorzien van alle benodigde vitamines en mineralen.
 • Boordevol verschillende vitamines - Deze gummies bevatten onder andere vitamine A, vitamine C, vitamine D3, vitamine E, vitamine B6, foliumzuur en vitamine B12. Vitamine C ​​bij tot een vermindering van oxidatieve stress en helpt vermoeidheid te verminderen voor een energieboost. Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Claims geautoriseerd door EFSA.
 • 120 gummies voor 2 maanden - Met 120 gummies per verpakking bevat dit supplement 2 maanden voorraad. Geniet elke dag van 2 heerlijke gummies boordevol vitamines en mineralen. Elke gummy is vegetarisch en vrij van GMO.
 • Geschikt voor iedereen - Ons supplement is vakkundig samengesteld en geschikt voor mannen, vrouwen en 65+.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen, zoals dit kauwtablet alternatief. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 7

Multivitaminecomplex met 24 vitamines & mineralen + Ashwagandha & Rhodiola Rosea - Multivitaminetabletten voor dames en heren - met vitamine C & vitamine D - Multivitaminen en mineralen - 120 capsules

 • FULL SPECTRUM FORMULA: Als het erom gaat fit en gezond te blijven, spelen multivitaminen en mineralen een belangrijke rol. Eén capsule van onze hooggedoseerde multivitamineformule voorziet u van 24 essentiële vitaminen en 26 voedingsstoffen. Om onze formule nog completer te maken, hebben we natuurlijke Ashwagandha & Rhodiola Rosea toegevoegd. Ontwikkeld door onze experts om vitaliteit & evenwicht te bevorderen.
 • KRACHTIGE INGREDIËNTEN: Uw welzijn is uw prioriteit! Onze multivitaminetabletten bevatten koper, ijzer, selenium, vit. A, B12, B6, C, D & zink en helpen uw immuunsysteem. Biotine, magnesium, vit. B12, B6, C etc. ondersteunen de mentale functie. Jodium, ijzer, zink dragen bij tot een cognitieve functie. Biotine, koper, ijzer, magnesium, vit. B & C helpen bij vermoeidheidsvermindering. Luisteren naar je lichaam en het verwennen met vitaminen en mineralen is pure zelfliefde.
 • NATUURLIJKE ONDERSTEUNING: Wij van AAVALABS geloven: hoe natuurlijker, hoe beter! Is er iets beters dan spieren en haar natuurlijk bevorderen? Ondersteun de normale spierfunctie met magnesium, kalium & vit. D. Biotine, selenium & zink helpen voor normaal haar, nagels & huid. Stressvermindering is ook de sleutel tot welzijn. Onze formule bevat ashwagandha, ook bekend als slaapbes, en rhodiola. Beide zijn al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de traditionele Ayurvedische geneeskunde.
 • PREMIUM KWALITEIT: Bij AAVALABS nemen we kwaliteitscontrole zeer serieus. Getest door derden, garanderen wij de hoogste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen in een Europese GMP gecertificeerde faciliteit in alle productiefasen van de multi vit. supplementen. De formule is allergeen-, gluten- en lactosevrij en bevat geen magnesiumstearaat, zinkoxide en titaniumdioxide. Met één fles heeft 120 capsules, voor 4 maanden. Wij raden u aan 1 capsule per dag te nemen. Uw lichaam zal u dankbaar zijn!
 • Nordic by nature - AAVALABS is een familiebedrijf uit Finland dat pure en gezonde multivitaminetabletten produceert onder strikte kwaliteitsrichtlijnen. Wij houden van onze multivitamine capsules en zijn ervan overtuigd dat u er ook van zult houden! Daarom krijgt u een 365 dagen geld-terug garantie op elke fles - zelfs als deze al leeg is. Als u niet tevreden bent met ons product, laat het ons dan weten. Er worden geen vragen gesteld!
Bestseller Nr. 8

BioTechUSA One-A-Day multivitamin, Dietary supplement tablets with vitamins and minerals, 100 tablets

 • Contains 12 types of vitamins and 10 types of minerals.
 • The product contains niacin (vitamin B3), riboflavin (vitamin B2), vitamin B6, vitamin B12, thiamine (vitamin B1), biotin (vitamin B7), pantothenic acid, vitamin C, iron, calcium and magnesium which contribute to normal energy-yielding metabolism.
 • The product’s vitamin C, vitamin D, calcium, zinc, magnesium, phosphor and manganese content play an essential role in the maintenance of our bones’ health.
 • The product’s calcium and magnesium content also contribute to normal muscle operations, while vitamin D contributes to the maintenance of healthy muscle functions, too.
 • Lactose-free, Gluten-free
Bestseller Nr. 9

Multivitamine Capsules, 23 Waardevolle Volledige Vitaminen A-Z en Mineralen en Sporenelementen, 120 Vegetarische Capsules voor 4 Maanden, Aanvulling zonder Onnodige Toevoegingen

 • INCLUSIEF: 120 vegetariërs vriendelijke tabletten, voor 4 maanden. Bevat de meest waardevolle A-Z vitaminen, belangrijkste sporen elementen, mineralen, antioxidanten en planten extracten. Het helpt bij het ondersteunen van vele lichaams functies, met inbegrip van de: immuun systeem, hersenen, vruchtbaarheid, hart, spieren, bot, zenuw stelsel, energie metabolisme, huid, haren en nagels.
 • HOGE DOSIS VITAMINEN: A, B1, B2, B3, B5, B6, B7 biotine, B9 foliumzuur, B12 methyl-cobalamine, C, D3, E alle gecombineerd met de belangrijkste sporen en mineralen van: magnesium, calcium, ijzer, mangaan, koper, zink. Chrom, Jodium, molybdeen. Ook, met de beste planten extracten van Goudsbloem en Calendula.
 • HOOG ABSORPTIENIVEAU: zonder het controversiële additief magnesium stearaat (Magnesium zouten van vetzuren). Dit zorgt voor een OPTIMALE AANVAARDING. Veel andere fabrikanten gebruiken magnesium stearaat in hun productie.
 • DUITSE HOOGWAARDIGE KWALITEIT: Gemaakt in Duitsland. Onze productie is gebaseerd op het HACCP-concept. We werken nauw samen met wetenschappers en experts tijdens de ontwikkeling en vervaardeging van onze producten.
 • GEGARANDEERDE TEVREDENHEID: Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Contacteer ons als u vragen heeft over onze producten. Koop vandaag zonder risico tegen de beste prijs-prestatie verhouding op de markt. Wij bieden een 30 dagen gratis retour beleid.
Bestseller Nr. 10

Novomins Vitaminegummies voor kinderen - Multivitaminegummies voor kinderen - Gummy Bear bulkverpakking van 1 maand - Veganistisch - Glutenvrij - 13 essentiële vitamines voor kinderen van

 • HEERLIJKE VITAMINES IN DE VORM VAN EEN GUMMY BEER: Veganistische snoepjes VOOR KINDEREN zijn gemaakt om de zintuigen van je kinderen te prikkelen! Onze taaie vitaminesnoepjes smaken naar aardbeien en voldoen aan de voorkeuren van je kinderen. Onze fruitgommen bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen en zijn niet genetisch gemodificeerd. We gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten voor de vitamines van onze kinderen. Ondersteun de actieve levensstijl van je kinderen met onze glutenvrije fruitgom.
 • VEGANISTISCHE GUMMIES MET 13 ESSENTIËLE VITAMINES EN MINERALEN: We doen er alles aan om u gezonde producten van hoge kwaliteit te bieden en in tegenstelling tot andere gezonde zoetigheden zijn onze vitaminesupplementen voor kinderen verrijkt met een heerlijke mix van vitamine A, C, D, E, B6, B12, foliumzuur, biotine, choline, inositol, zink en jodium. Vitaminen C en D dragen bij tot een gezonde werking van het immuunsysteem. Vitamine A helpt het algemene zicht te behouden.
 • WAAROM ZOUDEN DE VITAMINES VAN ONZE KINDEREN MOETEN WORDEN INGENOMEN? De formule voor onze halal gummibeertjes is verrijkt met een heerlijke mix van multivitaminen en mineralen om het dagelijks leven van je kinderen te ondersteunen. Onze gummiberen zijn wetenschappelijk ontwikkeld door ons eigen onderzoeks- en ontwikkelingsteam om u de meest uitgebreide vitaminesupplementen voor kinderen te bieden. Als je op zoek bent naar vitamines voor kinderen, dan ben je hier aan het juiste adres!
 • WETENSCHAPPELIJK SAMENGESTELDE MULTIVITAMINE FRUITGUMMIES VOOR KINDEREN: In tegenstelling tot andere vitaminegummibeertjes en multivitaminepreparaten voor kinderen smaken onze gummibeertjes heerlijk naar aardbeien. We hebben de gummibeertjes speciaal ontwikkeld voor kinderen die het moeilijk vinden om grote tabletten door te slikken. Ondersteun de actieve levensstijl van je kinderen met onze glutenvrije multivitamine fruitgummies voor kinderen.
 • WAAROM VITAMINEN VOOR KINDEREN VAN NOVOMINS: Novomins is er trots op u hoogwaardige voedingssupplementen aan te bieden die onschadelijk en ethisch zijn. Onze Kinder-snoepjes worden geproduceerd volgens de strengste productienormen (GMP) met ingrediënten van de zuiverste kwaliteit en zijn gemakkelijk verteerbaar. We bieden ook een volledige geld-terug-garantie als je niet tevreden bent met onze veganistische zoetigheden. Neem gewoon contact met ons op via Amazon.
Bestseller Nr. 11

Multivitamine Gummy Beertjes - Essentiële vitaminen en mineralen van A-Z - Met Premium K2VITAL®, Vitamine C, D, B12, Biotine & Zink - Voor volwassenen en kinderen - Laboratorium getest in Duitsland

 • ✅ ALLE VITAMINEN VAN A TOT ZINK - KAUWBARE FRUIT GUMMIES - Heerlijke fruit gummies voor het hele gezin met 11 essentiële vitaminen en mineralen van A tot Z. Bevat vitamine A, B2, B6, B12, C, D3, E, K2 (MK-7, K2VITAL), biotine, zink, jodium en inositol. Een eenvoudig en heerlijk alternatief voor degenen die moeite hebben met het doorslikken van tabletten of capsules. Fruitige smaak met natuurlijk sinaasappelaroma voor de heerlijke vitamine kick, zelfs voor onderweg!
 • ✅ MET NATUURLIJKE SINAASAPPELSMAAK - VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN VANAF 4 JAAR - Onze multivitamine gummies bieden alle belangrijke voedingsstoffen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. 1 doos bevat 60 fruit gummies, die de dagelijkse behoefte van alle essentiële vitaminen en mineralen dekken. De aanbevolen inname van één fruitgom per dag voor kinderen vanaf 4 jaar en twee fruitgummies per dag voor volwassenen mag niet worden overschreden.
 • ✅ IMMUUNSYSTEEM, VERMOEIDHEID, HUID, HAAR* - Vitamine C & zink dragen bij aan een normale functie van het immuunsysteem. Vitamine B2, B12 & B6 dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine E helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Vitamine D draagt bij aan het behoud van normale botten en een normale spierfunctie. Jodium & biotine dragen bij aan een normaal energiemetabolisme. Vitamine A draagt bij aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen.*
 • ✅ 100% VEGETARISCH & ZONDER GENETISCHE MANIPULATIE - Onze hoogwaardige multivitamine fruit gummies worden geproduceerd zonder kunstmatige additieven zoals antiklontermiddelen, smaakstoffen, vulstoffen en natuurlijk zonder GENETISCHE MANIPULATIE. Gegarandeerd lactosevrij, glutenvrij en zonder bewaarmiddelen. * Effecten van vitamine C, A, B2, B12, B6, E, jodium, zink en biotine voor de mens worden gegarandeerd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA).
 • ✅ VERVAARDIGD IN DUITSLAND & ONAFHANKELIJK IN EEN LABORATORIUM GETEST - Onder de hoogste kwaliteitsnormen in strikt geteste en gecertificeerde fabrieken, bekroond met ISO en indien nodig onder de levensmiddelenwetgeving met HACCP-certificaat, vervaardigd in Duitsland! Elk GloryFeel-product wordt continu getest door geaccrediteerde onafhankelijke Duitse testlaboratoria die zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO / IEC 17025.
UitverkoopBestseller Nr. 12

Multivitamine Gummies voor kinderen - Met 17 essentiële vitamines, mineralen en omega's - 120 vegetarische gummies voor 2 maanden - Natuurlijke framboos en sinaasappelsmaak - Van maxmedix

 • Multivitamine gummies voor kinderen - Deze multivitamine gummies zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Met 17 verschillende vitamines waaronder vitamine C, vitamine D (D3), vitamine B12, vitamine B8 en verschillende mineralen. Daarnaast bevat dit supplement ook omega 3,6 en 9 vetzuren. Dit maakt het een ideale dagelijkse toevoeging voor je kind op een verantwoorde manier.
 • 17 essentiële vitamines, mineralen en omega's - Dit supplement is een complete multivitamine formule met maar liefst 17 hoog gedoseerde vitamines en mineralen van premium kwaliteit. Vitamine C heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, en vitamine B12 ondersteunt het energieniveau. Dit supplement bevat ook biotine (vitamine B8). Biotine draagt bij aan normale haargroei en is belangrijk voor de huid. Gezondheidsclaims geautoriseerd door EFSA, de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid.
 • 120 gummies voor 2 maanden voorraad - Met slechts 2 multivitamine gummies per dag bevat dit kinder supplement een voorraad voor meer dan 2 maanden. De gummies met meerdere vitaminen hebben een natuurlijke framboos en sinaasappelsmaak en zijn heerlijk kauwbaar. Bovendien bevat één gummy slechts 2 gram suiker, waardoor ze een ideaal en gezond alternatief zijn voor andere zoetigheden.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we natuurlijke en grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om eerlijke supplementen te maken, zoals ook deze vegetarische gummies voor kinderen. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder onnodige toevoegingen.
 • Kwaliteit van maxmedix - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen, zoals ook dit multivitamine supplement voor kids. We werken uitsluitend met gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 13

Multivitamine en mineralen - Met 29 Vitaminen + 9 Mineralen - Vitaminen A B C D E K + Q10 en N-Acetyl-L-Cysteïne - Veganistisch - 60 Capsules Nutralie

 • - VEGANISTISCH MULTIVITAMINEN & MINERALEN FORMULE: Een combinatie van 29 essentiële ingrediënten, waarvan 13 vitaminen zoals vitamine B12 en 9 mineralen zoals ijzer en magnesium, die zijn geselecteerd om de voordelen te maximaliseren. Daarnaast is het gecombineerd met co-enzym Q10, biotine en L-cysteïne om dit product nog completer te maken.
 • VOORDELEN: ENERGIE EN IMMUUNSYSTEEM: Een samenstelling met vitaminen van A tot Z en mineralen zoals zink, ijzer, koper of magnesium draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, terwijl ijzer en magnesium bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Daarnaast draagt zink bij tot de instandhouding van normaal huid, haar en nagels.
 • - VEGETARISCHE CAPSULES: Het is een supplement dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, aangeboden in 60 capsules met een vegetarische deklaag.
 • NUTRALIE KWALITEIT: Onze Multivitamines zijn geproduceerd in een gecontroleerd proces en gecertificeerd volgens de strengste kwaliteitsprotocollen, van de oorsprong tot het eindproduct.
Bestseller Nr. 14

Multivitamine bruistabletten 5x20 = 100 stuks Sinaasappelsmaak - Vitamine C, E, B1, B2, B6, B12, biotine, foliumzuur, niacine, pantotheenzuur - T&D Pharma German Multivitamin – Made in Germany

 • In Duitsland geproduceerd - Made in Germany
 • Bevat: niacine, pantotheenzuur, biotine, foliumzuur en vitamines B1, B2, B6, B12, C, E
 • Verkwikkende sinaasappelsmaak
 • 5 x 20 = 100 bruistabletten
 • Andere vitamines/mineralen nodig? Liever een andere smaak? Probeer ook eens de andere onvergelijkbare bruistabletten van T&D Pharma! – Nu ook in een proefverpakking!
Bestseller Nr. 15

Bandini® Complete Multivitamine - 365 tabletten (1 jaar levering) - Multivitaminecomplexsupplement met 13 vitaminen en 11 mineralen - Multivitaminecomplex voor mannen en vrouwen - Gemaakt in Italië

 • 💊 Volledige multivitamine: Bandini's multivitaminecomplex bevat 13 essentiële vitaminen en 11 mineralen. Het is ontworpen om de dagelijkse voedingsbehoeften van zowel mannen als vrouwen te ondersteunen
 • 🌍 Gemaakt in Italië: Onze multivitaminen zijn zorgvuldig samengesteld en vervaardigd in Italië met de hoogste kwaliteitsnormen. Wij geloven in het leveren van producten die even betrouwbaar als effectief zijn
 • 📅 Jaarlijkse voorraad: Met 365 tabletten in elke pot, biedt Bandini een volledige jaarlijkse voorraad van multivitaminen. Dit zorgt voor gemak en uitstekende waarde voor uw geld
 • 💪 Ondersteunt het welzijn: Ons multivitaminecomplex helpt bij het bevorderen van de algehele gezondheid en het welzijn. Het ondersteunt het immuunsysteem, bevordert de energie en helpt bij het onderhouden van de gezondheid van huid, haar en nagels
 • 🌱 Geschikt voor alle leeftijden: Bandini's multivitaminecomplex is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn dagelijkse inname van essentiële voedingsstoffen wil aanvullen

Multivitaminen zijn een goede manier om ervoor te zorgen dat u alle voedingsstoffen binnenkrijgt die u nodig heeft. Ze zijn te vinden in vele vormen en zijn effectief voor verschillende mensen.

Multivitaminen zijn er in verschillende soorten en elk type heeft een specifieke gebruikssituatie. Sommige multivitaminen kunnen met voedsel worden ingenomen, terwijl andere op een lege maag kunnen worden ingenomen. Sommige multivitaminen zijn meer gericht op energie en uithoudingsvermogen, terwijl andere meer gericht zijn op gezondheid en welzijn.

Er is geen one-size-fits-all oplossing als het gaat om vitamines, dus het is belangrijk om uw behoeften te overwegen voordat u de beste voor u kiest.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een multivitamine?

Een multivitamine is een supplement dat meestal meerdere vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen bevat. Het is bedoeld om dagelijks te worden ingenomen als onderdeel van een gezond dieet.

Multivitaminen kunnen ziekten zoals hartaandoeningen, kanker en beroertes helpen voorkomen. Ze kunnen ook het risico op chronische ziekten zoals diabetes en artritis verminderen. Multivitaminen zijn ook nuttig voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Wat zijn de beste soorten multivitaminen?

Multivitaminen zijn een geweldige manier om uw gezondheid onder controle te houden. Ze bieden een breed scala aan voedingsstoffen die u kunnen helpen bij het bestrijden van ziekten en het behouden van uw gezondheid.

Er zijn veel verschillende soorten multivitaminen, maar sommige werken beter dan andere. Hier is een lijst met de beste soorten multivitaminen die u zou moeten overwegen:

 1. Multivitamine voor vrouwen: Vrouwen hebben meer voedingsstoffen nodig dan mannen omdat ze meer lichaamsfuncties hebben die vitamines en mineralen nodig hebben. Dit type is gemaakt om specifiek tegemoet te komen aan de behoeften van vrouwen met hoge doses B12, ijzer, foliumzuur en calcium.
 2. Multivitamine voor kinderen: Kinderen hebben meer voedingsstoffen nodig dan volwassenen omdat hun lichaam zich nog aan het ontwikkelen is. Dit type is gemaakt met hoge doses vitamine D, en ijzer, evenals zink en koper voor de hersenfunctie.
 3. Multivitamine voor mannen: Mannen hebben meer voedingsstoffen nodig omdat hun lichaam sneller energie verbrandt en ze calcium en vitamine D kunnen gebruiken om botweefsel te laten groeien. Dit type is gemaakt met doses calcium, magnesium, zink, selenium en vitamine D om de gezondheid van de botten te ondersteunen.

Welke vitamines zijn belangrijk om te nemen?

Vitaminen zijn belangrijk voor diegenen die een gezonde levensstijl willen hebben. Ze helpen bij het voorkomen van ziekten en zorgen ervoor dat ons lichaam goed functioneert.

Vitaminen zijn essentieel voor het goed functioneren van ons lichaam. Ze helpen ziekten te voorkomen en zorgen ervoor dat ons lichaam goed functioneert. Vitaminen dragen ook bij aan de groei en ontwikkeling van kinderen en aan de cardiovasculaire gezondheid.

Er zijn veel vitamines die we nodig hebben voor onze dagelijkse behoeften, maar sommige vitamines zijn belangrijker dan andere. Vitamine D helpt bijvoorbeeld bij de gezondheid van de botten en vitamine A helpt onder andere bij de oogontwikkeling en de werking van het immuunsysteem.

Wat zijn de beste merken multivitaminen om uit te kiezen?

Multivitaminen zijn een noodzaak voor mensen die een gezonde levensstijl proberen te behouden. Er zijn veel merken multivitaminen, maar sommige merken hebben meer kwaliteit dan andere.

De beste merken multivitaminen om uit te kiezen zijn:

 • Door de natuur gemaakt
 • Nature’s Bounty
 • One A Day Women’s Vitamins
 • GNC

Nature Made is het meest populaire merk onder consumenten omdat ze hoogwaardige vitamines bieden zonder vulstoffen of additieven. Ze bieden ook een breed scala aan vitamines en supplementen.

Wat is een goede multivitamine voor vrouwen?

Een multivitamine is een supplement dat veel voedingsstoffen bevat. Het kan door vrouwen van alle leeftijden worden ingenomen, omdat het belangrijk is dat het lichaam goed functioneert.

De meest voorkomende vitamine voor vrouwen is foliumzuur, dat geboorteafwijkingen helpt voorkomen. Andere vitamines zijn ijzer, calcium, zink en vitamine D en C.