Beste muizenverjager van 2023 (TOP10)

De 10 beste muizenverjager beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

AMZ BRAND Ultrasone Muizenverjager 4 Pack - Rattenafweermiddel - 4 Werkingsmodi - Stille Modus - Niet-Giftig - Effectief Tegen Muizen en Ratten - Zonder Straling

 • ✅ EFFECTIEF RATTEN- EN MUIZENAFWEERMIDDEL - De krachtige ultrasone golven stimuleren de zenuw- en gehoorsystemen van knaagdieren, waardoor ze uit uw huis worden verjaagd. U kunt een toename van de plaagactiviteit opmerken in de eerste twee weken. Echter, uw huis zal na 4-5 weken vrij zijn van ongedierte.
 • ⚠️🔊 KRACHTIGE ULTRASONE LUIDSPREKERS - Dit binnenshuis afweermiddel heeft een vermogen van 8W per apparaat (in totaal 32W). LET OP: SOMMIGE MENSEN EN DIEREN KUNNEN ZICH GESTOORD VOELEN DOOR HET GELUID VAN HET PRODUCT IN DE STANDEN 2-3-4. DIT KOMT DOORDAT ZIJ EEN GEVOELIGER GEHOORSYSTEEM HEBBEN. HET IS NORMAAL DAT SOMMIGE MENSEN HET GELUID HELEMAAL NIET HOREN (DAT BETEKENT NIET DAT HET PRODUCT NIET WERKT). ALS U ZICH GESTOORD VOELT DOOR HET GELUID IN STAND 2, 3 EN 4, SCHAKEL DAN OVER NAAR STAND 1, DE STILSTE STAND.
 • ✅ HOE TE GEBRUIKEN - Het product heeft 4 unieke gebruiksmodes. Om van modus te wisselen, drukt u eenmaal op de AAN/UIT-knop. De schakelknop zal in verschillende kleuren knipperen voor elke modus. Modus 1 - blauw, Modus 2 - groen, Modus 3 - geel, Modus 4 - rood.
 • ✅ BREDE DEKKING: De Ultrasone Muis&Rat is alleen geschikt voor binnenshuis en dekt tot 140 vierkante meter (in totaal 560 vierkante meter). Ultrasone golven kunnen geen vaste objecten passeren, dus het product mag niet worden bedekt of verborgen. Voor maximale effectiviteit, zorg ervoor dat er geen obstakels voor het product staan.
 • ✅ 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE - Als u niet 100% tevreden bent met het product, krijgt u direct een volledige terugbetaling, op elk moment!
Bestseller Nr. 2

Gardigo Muizenverjager, set van 2 met ultrasone geluiden en stekker, muizenverjager voor thuis

 • ✅ Muizen verdrijven zonder chemicaliën: muizen en ratten kunnen door ultrasoon geluid vrij van gif en andere chemicaliën zonder problemen worden gedistribueerd. Deze muizenafweer werkt alleen bij knaagdieren en ongedierte. Voor mensen en huisdieren is hij onschadelijk
 • ✅ Eenvoudige installatie en elegant design: je muizenafweer kun je flexibel in de gewenste ruimtes in het stopcontact steken en inschakelen. Dankzij het elegante design blijft het apparaat onopvallend
 • Technische gegevens per apparaat: afmetingen: 6,5 x 6,5 x 68 cm (b x h x d), werkingsbereik tot 25 m², frequentie ca. 35 kHz, stroomverbruik: 0,2 W, spanning: 220 - 240/50 V; 50/60 Hz
 • ✅ Andere voordelen: je Gardigo muizenafweer set van 2 wordt geleverd inclusief Duitstalige handleiding. Met Duitse service en ondersteuning bent u aan de veilige kant
 • ✅ Belangrijke opmerking: wij raden je aan om een apparaat voor elke ruimte te installeren, omdat de ultrasone golven de muren niet doordringen
Bestseller Nr. 3

AILEDA Ultrasoon afweermiddel tegen muizen, parasieten, ongedierte en muggen

 • Intelligente frequentieomzetting: de ultrasone ongediertebestrijder maakt gebruik van ultrasone technologie voor automatische frequentieomzetting om ultrasone golven van 25-65 kHz uit te zenden. Zo wordt het gehoor- en zenuwstelsel van muggen, kakkerlakken, muizen, mijten en ander ongedierte gestimuleerd en wordt ongedierte effectief uit je huis verdreven.
 • Milieuvriendelijk en veilig: het product is niet giftig en milieuvriendelijk, ons afweermiddel is 100% veilig en effectief, de ultrasone frequentie van dit apparaat is onhoorbaar voor mensen en huisdieren. Veilig voor kinderen, familie en dieren. Als je echter thuis een hamster als huisdier hebt, gebruik dan dit ultrasone afweermiddel niet.
 • Breed bereik: de muggenverdrijver kan gebruikt worden in open ruimten van maximaal 80-120 m². Omdat ultrasoon geluid niet door muren kan gaan, wordt aanbevolen om één apparaat per kamer te gebruiken om betere resultaten te bereiken. Ook ideaal voor slaapkamers, winkelcentra, kantoren, garages, zolders, kelders, opslagruimtes.
 • Plug-and-play: steek onze spinnenverdrijver gewoon in het stopcontact. Het apparaat werkt als je een zachte glans merkt. Installeer deze rattenverdrijver op een hoogte van ongeveer 25 tot 75 cm boven de vloer en zorg ervoor dat er binnen een straal van 1 meter geen andere obstakels zijn. Het apparaat werkt niet voor andere ruimtes als je het in een kamer installeert.
Bestseller Nr. 4

Ultrasone ongediertebestrijder 3-pack - Krachtig muisafweermiddel - 3 werkmodi - Ongediertebestrijdingsapparaat met breed frequentiebereik - Ideaal voor muizen, ratten, muggen, kakkerlakken, motten, mieren

 • ✅ De Perfecte Oplossing: Of u in uw huis nu problemen met insecten of ander ongedierte ervaart, de AMZ BRAND Ultrasonic Muis- en Insectverjager is precies wat u nodig hebt.
 • ✅ Unieke Technologie: Deze ongediertebestrijders zijn gemaakt van milieuvriendelijk, vuurbestendig en niet-giftig ABS-plastic. 3 unieke intelligente werkstanden. Het is normaal om in de eerste twee weken meer activiteit onder het ongedierte te zien, maar na 4-5 is het probleem echter opgelost.
 • ⚠️🔊 Krachtigel Ultrasound Speakers: Deze muisverjager heeft 8 W aan vermogen per apparaat. OPMERKING: SOMMIGE MENSEN EN DIEREN KUNNEN LAST HEBBEN VAN HET GELUID DAT HET PRODUCT IN STANDEN 2 EN 3 VOORTBRENGT, DAT KOMT OMDAT ZE EEN GEVOELIGER HOORSYSTEEM HEBBEN DAN ANDEREN. OOK IS HET NORMAAL DAT SOMMIGE MENSEN HET GELUID HELEMAAL NIET HOREN (WAT NIET BETEKENT DAT HET PRODUCT NIET WERKT). ALS U LAST HEBT VAN HET GELUID EN STAND 2 EN 3, ZET HET APPARAAT DAN OP STAND 1, DE STILSTE STAND.
 • ✅ Brede Dekking en Veilig in gebruik: In tegenstelling tot andere producten op de markt is deze ultrasonische ongediertebestrijder geschikt voor binnenruimtes tot 140 vierkante meter (280 vierkante meter in totaal). De AMZ BRAND Ongediertebestrijder is mens- en diervriendelijk, en werkt tegen allerhande kleine vijanden, zoals muizen, ratten, muskieten, vliegen, kevers, kakkerlakken, motten, mieren, bedwantsen en meer.
 • ✅ 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE - Als u niet 100% tevreden bent met het product, krijgt u onmiddellijk uw geld volledig terug.
Bestseller Nr. 5

4 stuks Ultrasoon muizenafweermiddel, tegen muizen, ratten, muggen, insecten, spinnen, parasieten, kakkerlakken, mieren, ultrasoon geluid

 • Technologie met dubbele chip: Dit ultrasoon afweermiddel tegen muizen maakt gebruik van ultrasone en elektromagnetische dubbele chips die tegelijkertijd werken om het gehoor en het zenuwstelsel van parasieten te desoriënteren om ze snel en krachtig af te weren. Het kan de meeste soorten vliegend en kruipend ongedierte zoals muizen, muggen, spinnen, bedwantsen, kakkerlakken, vlooien, mieren, fruitvliegjes enz. verdrijven.
 • Breed dekkingsgebied en eenvoudig te gebruiken: de ultrasone ongediertebestrijder is effectief voor een oppervlakte van maximaal 100 m². Gewoon de ongediertebestrijder aansluiten op de stroomvoorziening. Breed dekkingsgebied: gebruik dit ongediertebestrijdingsmiddel in je huis, magazijn, kantoor, tuin, hotel, restaurant, bar enz. En weg met de parasieten.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Steek gewoon de ultrasone muggen- en ongediertebeschermer in het stopcontact op een afstand van 30-150 cm van de grond en zorg ervoor dat deze niet bedekt wordt door barrières zoals gordijnen of kasten. De meeste klanten kunnen de resultaten binnen 3-4 weken zien! Dan kunnen we vaarwel zeggen tegen parasieten en muizen.
 • 100% veilig en efficiënt: Het product is niet waarneembaar door het menselijk oor en dat van onze huisdieren. Het maakt geen gebruik van chemicaliën, is geurloos en niet giftig. Ons apparaat verdrijft insecten en knaagdieren door er een ongunstige omgeving voor te creëren. Bij een sterkere aantasting kunnen de resultaten meerdere weken duren.
 • - - Gemiddeld kan het 4 tot 5 weken duren om resultaten te zien (afhankelijk van de consistentie van de besmetting).
Bestseller Nr. 6

RepellShield Vegan Muizenverjagende Spray - Muizenverjagende Spray met Pepermuntolie voor Vredige Muizenverjager, Natuurlijke Anti Muizen Spray, Ratten Spray, Muizenverjagende Tuin, 100ml

 • Doeltreffend muizenverjagend middel - Onze ratten- en muizenverjagende spray verjaagt effectief muizen, ratten en andere knaagdieren uit je huis of tuin, zonder ze te doden. De pepermuntolie voor ratten is een natuurlijk alternatief voor een muizenval of onmenselijke muizenplakkers, zodat je er zeker van kunt zijn dat je je steentje bijdraagt aan het ecosysteem.
 • Ons alternatief voor rattengif voor huis en tuin bevat een unieke formule die gebruikers helpt om op een natuurlijke manier en onmiddellijk van knaagdieren af te komen, terwijl het de gebruiker ook bescherming biedt tegen toekomstige plagen, terwijl het tegelijkertijd de esthetiek van je tuin of huis niet ruïneert, in tegenstelling tot een ultrasone ongediertebestrijder.
 • VOLLEDIG NATUURLIJK EN NIET GIFTIG - Ons alternatief voor een muizendoder of muizengif heeft een volledig zuivere, natuurlijke en organische formule die ratten en knaagdieren op natuurlijke wijze verjaagt en zo het ecosysteem beschermt en geen nadelige effecten heeft voor jou of je huisdieren. Dus waar wacht je nog op? Koop dit rattenbestrijdingsmiddel met pepermuntolie nu!
 • Praktisch en makkelijk te gebruiken - De praktische en handige verpakking van onze pepermuntolie muizen afstotende spray maakt het handig in gebruik. Verstuif onze knaagdier afstotende spray gewoon in de lucht of op de oppervlakken van objecten die je wilt beschermen tegen ratten en muizen. Zorg er wel voor dat je voorzichtig spuit en niet op gevoelige voorwerpen.
 • MADE IN GERMANY: Al onze producten worden vervaardigd, getest en verpakt in het hart van Duitsland. We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit en verbeteren onze formules voortdurend om producten van de beste kwaliteit te creëren, zonder daarbij dieren te schaden.
Bestseller Nr. 7

Windhager Electro Comfort 05021 Muizenverjager, muizenafweer, ultrasone verjager, ongediertebestrijder, werkingsbereik tot 30 m²

 • Effectieve verdrijving van muizen
 • Ook als preventie te gebruiken
 • Ultrasoon geluid onhoorbaar voor mensen extreem schril klinkende toon bij muizen (frequentiebereik 20-46 kHz)
 • Geschikt voor binnenruimtes tot 30 m²
 • tuimelschakelaar en nachtlampje
Bestseller Nr. 8

Sea Pioneer Muizenverjager, plug-in elektronica, ultrasone ongedierteverjager, voor binnen en buiten, tegen knaagdieren voor rattenbestrijding, met ultrasoon geluid, 9 flitslichten voor de

 • Hoe het werkt: de ultrasone knaagdierverjager bestaat uit een omvormer en twee luidsprekers, geeft een sterke drukgolf en wisselende ultrasone tonen van 25 kHz tot 60 kHz af, 9 led-flitslichten storen knaagdieren. Ooglicht in een donkere omgeving, wat extreem irriterend is voor knaagdieren en ongedierte, wat ertoe leidt dat ze op zoek zijn naar een vredig gebied en gedwongen worden om je huis te verlaten.
 • 4-in-1 ultrasone ongedierteafweer en eenvoudig te bedienen: je kunt deze 4 modi handmatig aanpassen om het gewenste effect te bereiken. Je hoeft geen verschillende producten voor verschillende soorten ongedierte te kopen. Test = testtoon (simuleer het geluid van knaagdieren, controleer of het apparaat kan werken). Ultra = ultrasoon geluid (verdrijft effectief muizen en knaagdieren). TRANS = drukgolf (eekhoorns effectief afstoten). Duo = drukgolf + ultrasoon geluid (verdrijft alle ongedierte, knaagdieren en insecten).
 • Verandert geluiden: het plug-in muizenafweermiddel varieert de geluiden om te voorkomen dat knaagdieren aan hoogfrequente geluiden wennen en voorkomt ratten- en muizenaanvallen. 360° ultrasone activering voor het verdrijven van knaagdieren en ongedierte. Vormen en opties passen in bijna elke hoek of spleten in je huis met een stopcontact. Rondom bescherming tegen knaagdieren in huis. Omdat de door het afweermiddel uitgezonden ultrasone golven geen muren doordringen, heb je dus voor elke ruimte een voor bedden nodig
 • Ongediertebestrijder voor een groot aantal toepassingen: elke ultrasone ongediertebestrijder heeft een effectieve dekking in gebieden tot 1600 vierkante meter. Breed toepassingsgebied: stoot ratten, muizen, eekhoorns, kakkerlakken, spinnen en meer knaagdieren en ongedierte effectief af. Dus maak je geen zorgen, je kamer is te groot om hem af te dekken. Voor betere resultaten wordt aanbevolen om er voor elke ruimte een te gebruiken. Het wordt veel gebruikt in huishoudens,
 • Kinder- en huisdiervriendelijk: mensen, katten en honden worden niet beïnvloed door de ultrasone geluiden en voelen impulsen; geeft geen onaangename geur af, geen noodzaak om dode ongedierte te verwijderen, geen slechte geuren en lijken, geen batterij nodig en veel geld besparen.
UitverkoopBestseller Nr. 9

KB Home Defense Diervriendelijke Muizen- en Rattenverjager Ultrasoon - Elektromagnetisch en Lichtflitsen - Bereik 220 m2

 • De KB Muizen- en Rattenverjager 3-in-1 heeft een bereik van 220m2
 • Verjaagt muizen en ratten uit jouw huis, garage of schuur
 • Creëert een ongewenste leefomgeving, waardoor muizen en ratten ook wegblijven
 • Combineert drie verschillende technologieën om effectief muizen en ratten te verjagen
 • Ultrasoon: een unieke geluidstechnologie met zeer hoge geluidsfrequentie (trillingen) die onhoorbaar is voor de mens, maar die wel zeer vervelend wordt ervaren door muizen en ratten
Bestseller Nr. 10

Muggenbescherming, ultrasone ongediertebestrijder, 4 stuks, elektrische insectenwerende middelen, ongediertebestrijding, ongediertebestrijding voor kakkerlakken, vliegen, muggen, spinnen, huisdieren,

 • Geen gedoe en geen risicokap: onze ultrasone ongediertebestrijder verdrijft direct schadelijk ongedierte, zonder dat er rommel of geur ontstaat. Elektrische insectenwerende muizenval is niet nodig, geen slechte geur en geen lichamen, geen batterij nodig en je bespaart veel geld. Safer Home indoor fly trap Afhankelijk van de ernst van de ongedierte zijn de resultaten meestal binnen 2-3 weken zichtbaar.
 • Grote ongediertebestrijding: elke ultrasone ongediertebestrijder kan een bereik van maximaal 1.200 vierkante meter bedekken. Safer Home indoor fly trap Om de beste resultaten te bereiken, wordt een eenheid voor elke ruimte aanbevolen, zodat elke hoek van je huis volledig kan worden afgedekt en beschermd. De ultrasone ongediertebestrijder kan vaak in huizen, restaurants, garages, hotels, kantoren, magazijnen, ziekenhuizen enz. worden gebruikt.
 • Kinder- en huisdiervriendelijk: onze elektrische insectenwerende muizenval is een betere keuze voor ongedierteafweer voor kinderen en huisdieren. In tegenstelling tot conventionele ultrasone ongediertebestrijders zijn onze ultrasone golven voor mensen en huisdieren niet hoorbaar. Omdat onze insectenwerende middelen muggenbescherming binnenruimtes geen geur of chemicaliën bevatten, zijn ze uiterst vriendelijk en onschadelijk voor kinderen, zwangere vrouwen en huisdieren.
 • Milieuvriendelijk: de ultrasone ongediertebestrijder is onhoorbaar voor mensen en huisdieren en zorgt voor een veilige omgeving. De ultrasone ongediertebestrijder verdrijft ongedierte eenvoudig zonder ze te doden. Zeg vaarwel tegen muizenvallen, lijmvallen, kakkerlakkenvallen en insectensprays. Het is niet nodig om dode ongedierte te verwijderen, geen ongediertebestrijder meer om hulp te roepen.
 • Rijke ongediertebestrijder zendt hoogfrequente geluidsgolven uit die te hoog zijn om mensen te kunnen horen. Deze golven moeten gangbare huishoudelijke ongedierte zoals kakkerlakken, spinnen, muggen, mieren en knaagdieren afleiden, ergeren en afschrikken. Ons intelligente insectenwerend middel voor binnen maakt het ongedierte onmogelijk om zich te verstoppen.
Bestseller Nr. 11

Retoo Ultrasone ongediertebestrijder, 3 stuks, elektronische insectenwerende middelen, muggenbescherming binnenshuis, rattenafweer, plug-in pestverjager voor muggen, muizen, spinnen, kakkerlakken,

 • Veilig: elektronische insectenwerende middelen werken volgens het ultrasone principe, dat ongedierte en knaagdieren effectief bestrijdt en tegelijkertijd mensen en huisdieren niet beïnvloedt. De werking is gebaseerd op de afwezigheid van straling, chemicaliën, geur en lawaai. Bij het gebruik van ultrasoon geluid doden ongedierte niet, maar verdrijven ze effectief, wat ze milieuvriendelijk maakt.
 • Ruime keuze: ultrasone ongediertebestrijders beschikken over een grote keuze aan binnenruimtes en worden daarom vaak op verschillende plaatsen gebruikt, zoals in huizen, magazijnen, kantoren, tuinen en hotels. Om ongewenste indringers te voorkomen en optimale resultaten te bereiken, is het raadzaam om in elke ruimte een apparaat te installeren, omdat ultrasone golven geen vaste stoffen binnendringen.
 • Ultrasone technologie: de innovatieve muggenbescherming maakt gebruik van ultrasoon geluid met een bepaalde frequentie en elektromagnetische chips om de hersenen en het gehoor van ongedierte effectief te beïnvloeden. Dankzij dit apparaat kun je het huis tegen verschillende ongedierte beschermen. De ultrasone golven verstoren de normale werking van het zenuwstelsel tegen ongedierte en dwingen hen om het beschermde gebied te vermijden.
 • Eenvoudig te bedienen: rattenafweerapparaten zijn uiterst eenvoudig te bedienen. Sluit de ultrasone ongediertebestrijder eenvoudig aan op een standaard stopcontact en hij begint te werken. Om optimale resultaten te bereiken, wordt aanbevolen om de repeller bij vliegend ongedierte 30-50 cm boven de grond en bij kruipend ongedierte 10-30 cm boven de grond te plaatsen.
 • Effectief – ongediertebestrijders voor muizen zijn uiterst effectieve gereedschappen die voor de veiligheid en netheid van je woning, bedrijf of tuin kunnen zorgen. De set bevat maximaal 3 stuks ongediertebestrijders, wat de mogelijkheid biedt om ze op verschillende plaatsen te plaatsen om het door ongediertebescherming bedekte oppervlak te vergroten. Daardoor kun je ongewenste indringers in een groter gebied effectief afweren en het risico op schade minimaliseren.
Bestseller Nr. 12

TAKRINK Live Muizenval Set van 2 Diervriendelijk Zeer Gevoelig Gemakkelijk te Gebruiken Huisdier- en Kindveilige Herbruikbare Muizenval voor Keukenmagazijn

 • 🐭 【Zeer gevoelig】 Het ontwerp van de val is erg slim. Zodra de rat het eten ruikt, gaat hij de deur van de muizenval binnen, stapt op de valplaat en de deur sluit onmiddellijk.
 • 🐭 【Milieuvriendelijk】 Onze muizenval gebruikt natuurkundige principes om muizen te vangen. Ze hoeven niet verdoofd te worden met medicijnen. Normale uitvoer. En maak je geen zorgen over de veiligheid van huisdieren en kinderen.
 • 🐭 【Slim ontwerp】 Er zijn verschillende ventilatiegaten aan de bovenkant van de muizenval. Hoe vang je een muis, check je niet op tijd en stikt het muisje niet in de val. Laat de muis los en plaats hem in de natuur.
 • 🐭 【Eenvoudig te gebruiken】 Plaats het aas gewoon in de levende muizenval. Plaats de gootsteen in een hoek en controleer deze regelmatig. De muizenval kan ook worden schoongemaakt.
 • 🐭【Toepasselijke plaats】Plaats de muizenval dicht bij de muur, aangezien muizen de neiging hebben om indien mogelijk naar verborgen plaatsen te gaan. Het kan in de keuken, garage, terras, enz. worden geplaatst.
Bestseller Nr. 13

KB Home Defense HDULT60 Elektrische verjager voor ratten en muizen, 60 m², permanente werking zonder wennen, 60 m² = 1 stuk

 • Ultrasoon afweermiddel
 • Betrouwbaar
 • Duurzaam
 • Hoogwaardig product
 • Aangedreven door stopcontact
Bestseller Nr. 14

Warmfay Ultrasone muizenafweer, ongediertebestrijder met stekker, effectief tegen muizen en ratten, 3 modi, 150 m², mobiele ultrasone en elektromagnetische rattenverjager, zwart

 • Ultrasone + elektromagnetische muizenafweer: het Warmfay muizenafweersysteem combineert ultrasoon geluid en elektromagnetische golven om een breed spectrum van knaagdieren te verdrijven en voor zolder, schuren, garage, kelder.
 • Frequentiebereik: de ultrasone muizenafweer heeft 3 snelheden die ultrasone golven in verschillende frequentiebereiken uitzenden. 1: Drukgolven: 25-60 KHz, elektromagnetische golven: 100 Hz (licht effect op het menselijk oor). 2: Drukassen: 25-60 kHz. 3: Elektromagnetische golven: 1k-20KHz. Het werkingsbereik van de verjager bedraagt 150 m². Het werkingsbereik van de muizenverjager is 150 m² en de inschakelpositie kan naar wens worden gekozen.
 • Muizen verdrijven gebruik: 1. Sluit het apparaat aan op het meegeleverde netsnoer en de adapter. De blauwe indicator op het lcd-scherm licht op. 2. Druk op de aan/uit-knop om het apparaat in te schakelen.
 • Warmfay Ultrasone muizenafweer Caveat: 1. Laat het apparaat de hele tijd ingeschakeld totdat de knaagdieractiviteiten verdwijnen. 2. Plaats het apparaat op een droog, vlak oppervlak dat 0,65 - 1,65 meter boven de grond ligt. 3. Verwijder alle omringende voorwerpen die het apparaat bevatten.
 • Pakket: 1 x Warmfay knaagdierafweer + afneembare stekkeroplader, 1 x Duits/Engelse handleiding (PDF-bestand kan ook van het systeem worden gedownload).
Bestseller Nr. 15

Isotronic Ultrasone Muizenverjager 25M2 12-24 kHz

 • Flexibel ontwerp
 • Kwaliteit/duurzaamheid
 • Lange levensduur
 • Robuust
Bestseller Nr. 16

ISOTRONIC muizenverjager/rattenverjager met ultrageluid, testwinner elektronische ongedierteverjager voor huis, kelder, tuin, verjaag muizen en ratten

 • Efficiënte rattenbescherming - Muizen en ratten worden gestoord door de ultrasone golven van de zender en verlaten hun omgeving. Deze frequenties zijn onhoorbaar voor mensen.
 • EASY TO USE - Plaats batterijen (6 x AAA, meegeleverd), zet aan en plaats op de gewenste locatie. Effectief gebied ca. 40 m² per apparaat.
 • GEEN GEWENSTE EFFECT - De afwisselende frequentie vermindert het gewenningseffect, de afweer- en afstotende functie wordt niet onderbroken.
 • MILIEUVRIENDELIJK - Muis- en rattenbestrijdingsmiddel zonder lokaas of gif, als alternatief of in combinatie met een muizenval, lokaasdoos of levende val.
 • BEREIKBAAR - Ultrasone golven kunnen tot 40 vierkante meter worden verzonden, dringen niet door muren - 1x stekker per kamer aanbevolen, knaagdierafweermiddel ideaal voor in huis (kelder, zolder, garage) of buiten (terras, tuin, schuur)
Bestseller Nr. 17

AILEDA Anti-muggenverjager voor muizen, ultrasone muizenverjager, ultrasone muggenverjager, insectenafweer

 • 【100% veilige oplossing en ongediertecontrole】: niet giftig, geen straling, geen schadelijke chemicaliën, geurloos, niet merkbaar en 100% veilig voor mens en huisdier. De ultrasone ongediertebestrijder verjaagt ongedierte zonder ze te doden, neem afscheid van muizenvallen, muizenvallen, rattengifjes, spuitlijmvallen, kakkerlakmotels, vlooienspray voor thuis, kledingkastmotten en insectenspray.
 • 【100% VEILIG EN EFFECTIEF】: Het product is onmerkbaar voor het menselijk oor en het horen van onze huisdieren. Het maakt geen gebruik van chemicaliën, is geurloos en niet giftig. Ons apparaat verdrijft insecten en knaagdieren en creëert een ongunstige omgeving. Bij een sterkere aantasting kunnen de resultaten meerdere weken duren.
 • 【Automatische omzetting van frequentie en groot dekkingsgebied】: dit dubbele microchipsysteem met ultrasone insectenbescherming is geschikt voor een oppervlakte van 80 tot 120 vierkante meter. Omdat ultrasoon geluid niet door muren of vaste voorwerpen kan dringen, wordt aanbevolen om er een in een ruimte te plaatsen. Voor gebieden waar ongedierteproblemen ernstig zijn, zijn extra eenheden nodig.
 • 【Eenvoudig te gebruiken】: sluit gewoon de ultrasone muggenbescherming aan op het stopcontact op een afstand van 30-150 cm van de grond en zorg ervoor dat er geen barrières zoals gordijnen of kasten aanwezig zijn voor het afweermiddel. De meeste klanten kunnen de resultaten binnen 3-4 weken zien! Dan kunnen we afscheid nemen van parasieten en muizen.
 • Levenslange kwaliteitsborging: de muggenwerende plug-in wordt geleverd met levenslange kwaliteitsgarantie. Elk probleem zullen wij binnen 24 uur voor je oplossen. Houd er rekening mee dat ons muggenbeschermingsmiddel 3 tot 4 weken duurt om de duidelijke resultaten te bereiken.
Bestseller Nr. 18

Kemo M234 marters - ratten - muizenverjager. Agressieve ultrasone tonen voor binnen en buiten. Geproduceerd enorm luid, sinusvormig ultrasoon. Waterdicht IP65

 • Binnen en buiten met agressief ultrasoon
 • Creëert enorm luid, sinusvormig ultrasoon
 • Marters enz. voelen sterk belast en laten het geluid zo zacht mogelijk uit
 • Ultrasoon is niet hoorbaar voor mensen
 • Het basisapparaat is waterdicht conform IP65
Bestseller Nr. 19

ISOTRONIC set van 2 muizenverjagers ultrasone rattenverjager muizenverjager dierenverjager knaagdierbestrijding huis kelder zolder muizenverjager zonder chemicaliën muizenval 230V

 • EFFECTIEVE RADIATOR - De verjagende plug zendt geluiden uit die knaagdieren zoals ratten en muizen storen, maar voor ons mensen niet hoorbaar zijn.
 • EASY TO USE - Steek de stekker van het knaagdierafweermiddel in het stopcontact (230 volt). Het apparaat zendt nu met tussenpozen een akoestisch signaal uit met een frequentie van 20 - 70 kHz (ongeveer 5 seconden aan en ongeveer 25 seconden uit).
 • GEEN GEWENSTE EFFECT - De afwisselende frequentie vermindert het gewenningseffect, de afweer- en afstotende functie wordt niet onderbroken.
 • MILIEUVRIENDELIJK - Muis- en rattenverjager zonder lokaas of gif, alternatief of combinatie voor muizenvallen, lokdozen of levende vallen. De dierenverjager is onschadelijk voor mensen en huisdieren
 • BEREIK - Ultrasone golven kunnen tot 50 vierkante meter per apparaat worden verzonden. Omdat ze niet door muren dringen, raden we één stekker per kamer aan. De knaagdierverjager is ideaal voor thuis (zolder, garage) en overdekte buitenruimtes (terras, achtertuin, schuur)
Bestseller Nr. 20

ISOTRONIC muizenverjagers met ultrasoon geluid tegen muizen en ratten, op batterijen werkende muizenverjager voor kelders, zolders, garages enz., diervriendelijk en veilig, 40 m²

 • Mobiele muizen- en rattenverjager, knaagdierbescherming, met ultrahoge tonen
 • Geen muizen of ratten meer op zolder in garages schuren enz. Muizen verdrijven zonder chemicaliën
 • Door de wisselfrequentie van 12 - 24 kHz wordt het gewenningseffect verminderd
 • Werkingsbereik: ca. 3 x 40 m² werkt op batterijen, met aan/uit-schakelaar
 • Dierenverjager, ultrasone knaagdierbestrijding, knaagdierverschrikker, absoluut betrouwbare en snelle bescherming tegen muizen en ratten

De beste muizenverjager moet muizen kunnen afstoten zonder de natuurlijke omgeving te verstoren. De ideale muizenverjager moet stil zijn, een laag profiel hebben en geen giftige chemicaliën afgeven.

Veel mensen zijn op zoek naar de beste muizenverjager voor thuis of op kantoor. Ze willen een product dat hun gezin of werkomgeving niet verstoort.

Wat zijn muizenverjagers?

Muizenverjagers zijn apparaten die ultrasone geluidsgolven gebruiken om muizen weg te houden van een bepaald gebied. Ze worden meestal gebruikt in restaurants en huizen om muizen weg te houden.

Muizenverjagers werken door hoogfrequente geluidsgolven uit te zenden die niet hoorbaar zijn voor mensen, maar ernstige schade aan het gehoor van een muis kunnen veroorzaken. De frequentie van deze geluidsgolven ligt meestal tussen de 20 en 50 kHz.

Het apparaat werkt meestal op batterijen en laat gedurende ongeveer 24 uur continu geluid horen nadat het is aangesloten. Als de batterijen moeten worden opgeladen, laat het apparaat ongeveer 4 uur lang een continue laagfrequente toon horen voordat het automatisch wordt uitgeschakeld.

Wat zijn de verschillende soorten muizenverjagers?

Muizenverjagers zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn meestal gemaakt van plastic, metaal of glas. Sommige werken op batterijen, terwijl andere op een stopcontact moeten worden aangesloten.

Er zijn drie soorten muisafweermiddelen: fysiek, chemisch en elektronisch. Fysieke muizenverjagers gebruiken een geluid of geur die muizen wegjaagt van hun territorium. Chemische muizenverjagers gebruiken een giftige stof die schadelijk is voor muizen en andere dieren zoals mensen. Elektronische muizenverjagers gebruiken ultrasone geluiden die alleen door muizen kunnen worden gehoord, maar niet door mensen of andere dieren.

Het belangrijkste doel van deze soorten is om te voorkomen dat de muizen het huis binnenkomen. Deze apparaten bestaan al jaren, maar ze zijn de laatste tijd populairder geworden vanwege hun effectiviteit bij het voorkomen dat knaagdieren huizen en bedrijven overnemen. De omtrek van het gebouw wordt beschermd door deze apparaten, die elke muis doden die het huis probeert binnen te komen. De omtrek van het gebouw wordt beschermd door deze apparaten, die elke muis doden die het huis probeert binnen te komen.

Hoe gebruik je een muizenverjager?

Mouse Repeller, een apparaat dat wordt gebruikt om muizen te ontmoedigen om een kamer of gebied binnen te gaan.

De muizenverjager is een effectieve manier om muizen uit je huis te houden. Het is een apparaat dat ultrasone golven uitzendt die onhoorbaar zijn voor mensen, maar wel door muizen kunnen worden gehoord en die ze uit de buurt kunnen houden.

Hier zijn enkele manieren om de muisafstoter te gebruiken:

 • Plaats het bij de ingang van uw huis, zodat er geen muizen binnenkomen.
 • Plaats het in de buurt van elke plaats waar u muizenactiviteit hebt gezien, zoals voedsel, water of broedgebieden.
 • Plaats het in de buurt van uw vuilnisbakken, zodat knaagdieren niet in de prullenbak kunnen komen en voedsel kunnen besmetten met hun uitwerpselen.

Hoe effectief zijn muizenverjagers?

Muizenverjagers zijn een groeiende trend in de markt van huiseigenaren. Ze worden gebruikt om muizen uit hun huizen te weren en weg te houden van hun voedsel en andere bezittingen.

De effectiviteit van muizenverjagers is afhankelijk van het type muis dat u heeft, uw thuisomgeving en het type muis dat u gebruikt.

Er zijn ook verschillende soorten muizenverjagers te koop, variërend van een eenvoudig apparaat dat een geur afgeeft tot een volwaardige val die in een kamer of buiten kan worden opgesteld.

Wat zijn de meest effectieve muizenverjagers?

De meest effectieve muizenverjagers zijn de meest humane, veilige en humane. Ze moeten muizen kunnen afweren zonder ze schade te berokkenen.

Enkele van de beste muizenverjagers zijn:

Muizenverjagers zijn een beproefde manier om muizen weg te houden. Er zijn veel verschillende soorten muizenverjagers, evenals een verscheidenheid aan objecten die voor dit doel kunnen worden gebruikt. Enkele hiervan zijn: citronellakaarsen, sonische apparaten, spuitflessen en zelfs koffiedik:

 • Mottenballen
 • Pepermunt olie
 • Kaneel olie
 • Diatomeeënaarde

Wat is de beste manier om een muizenplaag te verwijderen?

Een muizenplaag kan een vervelende en tijdrovende klus zijn. Het is belangrijk om de volgende factoren in overweging te nemen voordat u beslist wat de beste manier is om van een muizenplaag af te komen:

 1. Locatie van de besmetting (woonkamer, keuken, enz.)
 2. Hoeveel muizen zijn er in de plaag?
 3. De grootte van de besmetting: