Beste muizenverjager van 2023 (TOP10)

De 10 beste muizenverjager beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

KB Home Defense Diervriendelijke Muizen- en Rattenverjager Ultrasoon - Elektromagnetisch en Lichtflitsen - Bereik 220 m2

 • De KB Muizen- en Rattenverjager 3-in-1 heeft een bereik van 220m2
 • Verjaagt muizen en ratten uit jouw huis, garage of schuur
 • Creëert een ongewenste leefomgeving, waardoor muizen en ratten ook wegblijven
 • Combineert drie verschillende technologieën om effectief muizen en ratten te verjagen
 • Ultrasoon: een unieke geluidstechnologie met zeer hoge geluidsfrequentie (trillingen) die onhoorbaar is voor de mens, maar die wel zeer vervelend wordt ervaren door muizen en ratten
Bestseller Nr. 2

Anti-muggenverjager voor muizen, ultrasone muizenverjager, ultrasone muggenverjager, insectenafweer

 • 【100% veilige oplossing en ongediertecontrole】: niet giftig, geen straling, geen schadelijke chemicaliën, geurloos, niet merkbaar en 100% veilig voor mens en huisdier. De ultrasone ongediertebestrijder verjaagt ongedierte zonder ze te doden, neem afscheid van muizenvallen, muizenvallen, rattengifjes, spuitlijmvallen, kakkerlakmotels, vlooienspray voor thuis, kledingkastmotten en insectenspray.
 • 【100% VEILIG EN EFFECTIEF】: Het product is onmerkbaar voor het menselijk oor en het horen van onze huisdieren. Het maakt geen gebruik van chemicaliën, is geurloos en niet giftig. Ons apparaat verdrijft insecten en knaagdieren en creëert een ongunstige omgeving. Bij een sterkere aantasting kunnen de resultaten meerdere weken duren.
 • 【Automatische omzetting van frequentie en groot dekkingsgebied】: dit dubbele microchipsysteem met ultrasone insectenbescherming is geschikt voor een oppervlakte van 80 tot 120 vierkante meter. Omdat ultrasoon geluid niet door muren of vaste voorwerpen kan dringen, wordt aanbevolen om er een in een ruimte te plaatsen. Voor gebieden waar ongedierteproblemen ernstig zijn, zijn extra eenheden nodig.
 • 【Eenvoudig te gebruiken】: sluit gewoon de ultrasone muggenbescherming aan op het stopcontact op een afstand van 30-150 cm van de grond en zorg ervoor dat er geen barrières zoals gordijnen of kasten aanwezig zijn voor het afweermiddel. De meeste klanten kunnen de resultaten binnen 3-4 weken zien! Dan kunnen we afscheid nemen van parasieten en muizen.
 • Levenslange kwaliteitsborging: de muggenwerende plug-in wordt geleverd met levenslange kwaliteitsgarantie. Elk probleem zullen wij binnen 24 uur voor je oplossen. Houd er rekening mee dat ons muggenbeschermingsmiddel 3 tot 4 weken duurt om de duidelijke resultaten te bereiken.
Bestseller Nr. 3

4 stuks Ultrasone muizenafweermiddel, tegen muizen, ratten, muggen, insecten, spinnen, parasieten, kakkerlakken, mieren, ultrasoon geluid

 • ⚡【2022 LULTIME DUBBELE CHIPTECHNOLOGIE】: deze Nitoer ultrasone ultrasone en elektromagnetische dubbele chips die tegelijkertijd werken om het gehoor en het zenuwstelsel van parasieten te desoriënteren om ze snel en sterk te verdrijven. Het kan de meeste soorten vliegend en kruipend ongedierte zoals muizen, muggen, spinnen, bedwantsen, kakkerlakken, vlooien, mieren, fruitvliegjes enz. verdrijven.
 • Brede dekking en eenvoudige bediening: de ultrasone ongediertebestrijding is effectief voor een oppervlakte van maximaal 100 m². Gewoon de repeller aansluiten en de stroomvoorziening inschakelen. Breed toepassingsgebied: gebruik dit ongediertebestrijdingsmiddel in je huis, magazijn, kantoor, tuin, hotel, restaurant, bar enz. En vergeet de parasieten.
 • 【Eenvoudig te gebruiken】: sluit gewoon de ultrasone muggenbescherming aan op het stopcontact op 30-150 cm afstand van de grond en zorg ervoor dat er geen barrières zoals gordijnen of kasten aanwezig zijn voor het afweermiddel. De meeste klanten kunnen de resultaten binnen 3-4 weken zien! Dan kunnen we afscheid nemen van parasieten en muizen.
 • 100% veilig en efficiënt: het product is onmerkbaar voor het menselijk oor en het gehoor van onze huisdieren. Het maakt geen gebruik van chemicaliën, is geurloos en niet giftig. Ons apparaat verdrijft insecten en knaagdieren en creëert een ongunstige omgeving. Bij een sterkere aantasting kunnen de resultaten meerdere weken duren.
 • ✅【Tevredenheid】 De ultrasone repeller wordt geleverd met een levenslange garantie. Als u binnen 4 weken geen verbetering ziet, wordt u 100% terugbetaald. Gemiddeld kan het 4 tot 5 weken duren om resultaten te zien (afhankelijk van de consistentie van de besmetting).
Bestseller Nr. 4

AILEDA Ultrasone muizen, elektrische ultrasone afweer, anti-muggen, binnen, anti-toppen, insecten, muggen, kakkerlakken, ratten, vormen, spinnen, 4 stuks

 • 【ÚLTIMA TECNOLOG¡A DE DOBLE CHIP 2023】: Este ultrasonido para ratones utiliza chips ultrasónicos y electromagnéticos dubbele que funcionan simultáneamenten voor desorientar el sistema auditivo y nervioso de los parásitos parásitos parasitos arlos rápii omdat y contundtemente. Puede repeler voor alle soorten plagas, voladora's en rastrera's, como ratones, muscuito's, konijnen, cucarachas, pulgas, hormigas, fruta, enz.
 • 【100% seguro y eficaz】: het product is onmisbaar voor menselijke consumptie en oído de nuestras mascotas. Geen gebruikte producten, ze zijn extreem en geen tóxico. Nuestro dispositivo ahuyenta insecten y roedores, creando un entorno desfavorable para ellos. Para infestaciones más grandes, los resultados pueden tardar varias semanas.
 • 【AMPLIA DE COBERTURA Y FACILIDAD DE USO】 El control ultrasónico de plagas is gemakkelijk voor een hoek van 100 m cuadrados. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Gebruik de restjes van plagas en su hogar, almacén, oficina, tuin, hotel, restaurant, bar, enz. Y olvídate de los parásitos.
 • 【Gebruik】: eenvoudige ultrasone ultrasone mosquitosen met een diameter van 30-150 cm en een hoogte van 30-150 cm en zonder haya barreras como cortinas of casilleros que cubran el repelenten. De mayoria van de los clientes pueden verloopt 3-4 seconden. Ontonces podremos despedirnos de los parásitos y los ratones.
 • 【Garantía de devolución de dinero】: de ultrasonido's zijn voorzien van een garantie voor vida. Je hebt geen ninguna mejora en 4 semanas, de reembolsará el 100%. En promedio, puede tomar de 4 a 5 semanas ver resultados (dependiendo de la consistencia de la infestación).
Bestseller Nr. 5

Ultrasone apparaat voor muizen en ratten, insectenafweer tegen muizen, elektrisch, anti-ultrasoon, knaagdieren, wit, 2 stuks

 • Elektronische ultrasone technologie voor muizen en ratten, bijgewerkt in insecticiden en ultrasone rattenval in 2022. Het gebruik van ultrasone en elektromagnetische dubbele chips om tegelijkertijd te werken, waardoor de uitlijning van het gehoor- en zenuwstelsel van het ongedierte verloren gaat om het snel en efficiënt af te weren. Het professionele raticide verdrijft vliegend en kruipend ongedierte zoals muggen, kakkerlakken, ratten, mieren, fruitvliegjes enz
 • 100% veilig voor mens en huisdieren. De muggenbescherming tegen knaagdieren is een insectenverdelger en een muizen- en insectenbescherming, die ongedierte volledig elimineert. De elektrische rattenval straalt ultrasone golven uit, die ongedierte oncomfortabel maken en uit het huis ontsnappen. In vergelijking met conventionele pesticiden is de ultrasone rattenval niet giftig, geurloos en heeft een hogere veiligheid in vergelijking met huishoudelijke insecticiden
 • Breed spectrum aan efficiënte afdekking: een ultrasone muizenval is effectief in nauwe ruimtes tot 150 m². De ultrasone rat wordt vaak gebruikt in huizen, magazijnen, kantoren, tuinen, hotels enz. Het wordt aanbevolen om deze ultrasone rattenbeschermer binnenshuis verticaal op een afstand van 20 tot 80 cm van de grond te plaatsen. De uitrusting van elke ruimte met een ultrasone muis kan de beste resultaten leveren. Effectiviteit van de muis- en rattenverjager gegarandeerd
 • Eenvoudig te bedienen, plug and play: je kunt je ultrasone muis voor ongediertebestrijding eenvoudig zonder gereedschap in een stopcontact steken. Zorg ervoor dat er geen obstakels zoals gordijnen of kasten met muggenbescherming aanwezig zijn. Zeg vaarwel tegen knaagdieren met de sterke ratten- en muisverdrijver. Ultrasoon geluid tegen knaagdieren, niet schadelijk voor mensen en huisdieren
 • Werkingsprincipe van de ultrasone muisverjager: gebruik van de nieuwste elektronische technologieën, correctie van zaagtandgolven en ultrasone golven, die bij ratten, muggen, kakkerlakken en andere gehoor- en zenuwsystemen kunnen werken en spelen. Het ultraslanke rattengeluid discreet en efficiënt. Professioneel raticide met Ultra Sound tegen knaagdieren binnenin
Bestseller Nr. 6

Warmfay Ultrasone muizenafweer, ongediertebestrijder met stekker, effectief tegen muizen en ratten, 3 modi, 150 m², mobiele ultrasone en elektromagnetische rattenverjager, zwart

 • Ultrasone + elektromagnetische muizenafweer: het Warmfay muizenafweersysteem combineert ultrasoon geluid en elektromagnetische golven om een breed spectrum van knaagdieren te verdrijven en voor zolder, schuren, garage, kelder.
 • Frequentiebereik: de ultrasone muizenafweer heeft 3 snelheden die ultrasone golven in verschillende frequentiebereiken uitzenden. 1: Drukgolven: 25-60 KHz, elektromagnetische golven: 100 Hz (licht effect op het menselijk oor). 2: Drukassen: 25-60 kHz. 3: Elektromagnetische golven: 1k-20KHz. Het werkingsbereik van de verjager bedraagt 150 m². Het werkingsbereik van de muizenverjager is 150 m² en de inschakelpositie kan naar wens worden gekozen.
 • Muizen verdrijven gebruik: 1. Sluit het apparaat aan op het meegeleverde netsnoer en de adapter. De blauwe indicator op het lcd-scherm licht op. 2. Druk op de aan/uit-knop om het apparaat in te schakelen.
 • Warmfay Ultrasone muizenafweer Caveat: 1. Laat het apparaat de hele tijd ingeschakeld totdat de knaagdieractiviteiten verdwijnen. 2. Plaats het apparaat op een droog, vlak oppervlak dat 0,65 - 1,65 meter boven de grond ligt. 3. Verwijder alle omringende voorwerpen die het apparaat bevatten.
 • Pakket: 1 x Warmfay knaagdierafweer + afneembare stekkeroplader, 1 x Duits/Engelse handleiding (PDF-bestand kan ook van het systeem worden gedownload).
Bestseller Nr. 7

KB Home Defense Diervriendelijke Muizen- en Rattenverjager - Elektromagnetische ongedierteverjager - Bereik 130 m2

 • Zodra je de KB Muizen- & Rattenverjager in het stopcontact steekt, geeft het apparaat wisselende elektromagnetische pulsen door via het elektriciteitsnet in jouw huis
 • Deze pulsen en vibraties met een bereik van 130m2, dringen diep door in muren en plafonds, waardoor muizen en ratten verjaagd worden. Het schrikt de muizen en ratten af en creëert een ongewenste leefomgeving voor dit ongedierte
 • De KB Muizen- & Rattenverjager dient in het stopcontact te blijven voor het optimale resultaat. De eerste resultaten zijn doorgaans zichtbaar binnen 10 a 12 dagen. Na 21 dagen zijn de resultaten optimaal
 • Grote huisdieren, zoals honden en katten, ondervinden geen hinder van het apparaat. Wij raden het apparaat echter niet aan voor een huishouden met knaagdieren als huisdieren, bijvoorbeeld hamsters, cavia’s en konijnen
 • De KB Muizen- & Rattenverjager is een diervriendelijke manier van ongedierte bestrijding
Bestseller Nr. 8

Muggenbescherming, ultrasone ongediertebestrijder, 4 stuks, elektrische insectenwerende middelen, ongediertebestrijding, ongediertebestrijding voor kakkerlakken, vliegen, muggen, spinnen, huisdieren,

 • Geen gedoe en geen risicokap: onze ultrasone ongediertebestrijder verdrijft direct schadelijk ongedierte, zonder dat er rommel of geur ontstaat. Elektrische insectenwerende muizenval is niet nodig, geen slechte geur en geen lichamen, geen batterij nodig en je bespaart veel geld. Safer Home indoor fly trap Afhankelijk van de ernst van de ongedierte zijn de resultaten meestal binnen 2-3 weken zichtbaar.
 • Grote ongediertebestrijding: elke ultrasone ongediertebestrijder kan een bereik van maximaal 1.200 vierkante meter bedekken. Safer Home indoor fly trap Om de beste resultaten te bereiken, wordt een eenheid voor elke ruimte aanbevolen, zodat elke hoek van je huis volledig kan worden afgedekt en beschermd. De ultrasone ongediertebestrijder kan vaak in huizen, restaurants, garages, hotels, kantoren, magazijnen, ziekenhuizen enz. worden gebruikt.
 • Kinder- en huisdiervriendelijk: onze elektrische insectenwerende muizenval is een betere keuze voor ongedierteafweer voor kinderen en huisdieren. In tegenstelling tot conventionele ultrasone ongediertebestrijders zijn onze ultrasone golven voor mensen en huisdieren niet hoorbaar. Omdat onze insectenwerende middelen muggenbescherming binnenruimtes geen geur of chemicaliën bevatten, zijn ze uiterst vriendelijk en onschadelijk voor kinderen, zwangere vrouwen en huisdieren.
 • Milieuvriendelijk: de ultrasone ongediertebestrijder is onhoorbaar voor mensen en huisdieren en zorgt voor een veilige omgeving. De ultrasone ongediertebestrijder verdrijft ongedierte eenvoudig zonder ze te doden. Zeg vaarwel tegen muizenvallen, lijmvallen, kakkerlakkenvallen en insectensprays. Het is niet nodig om dode ongedierte te verwijderen, geen ongediertebestrijder meer om hulp te roepen.
 • Rijke ongediertebestrijder zendt hoogfrequente geluidsgolven uit die te hoog zijn om mensen te kunnen horen. Deze golven moeten gangbare huishoudelijke ongedierte zoals kakkerlakken, spinnen, muggen, mieren en knaagdieren afleiden, ergeren en afschrikken. Ons intelligente insectenwerend middel voor binnen maakt het ongedierte onmogelijk om zich te verstoppen.
Bestseller Nr. 9

ISOTRONIC muizenverjager/rattenverjager met ultrageluid, testwinner elektronische ongedierteverjager voor huis, kelder, tuin, verjaag muizen en ratten

 • Efficiënte rattenbescherming - Muizen en ratten worden gestoord door de ultrasone golven van de zender en verlaten hun omgeving. Deze frequenties zijn onhoorbaar voor mensen.
 • EASY TO USE - Plaats batterijen (6 x AAA, meegeleverd), zet aan en plaats op de gewenste locatie. Effectief gebied ca. 40 m² per apparaat.
 • GEEN GEWENSTE EFFECT - De afwisselende frequentie vermindert het gewenningseffect, de afweer- en afstotende functie wordt niet onderbroken.
 • MILIEUVRIENDELIJK - Muis- en rattenbestrijdingsmiddel zonder lokaas of gif, als alternatief of in combinatie met een muizenval, lokaasdoos of levende val.
 • BEREIKBAAR - Ultrasone golven kunnen tot 40 vierkante meter worden verzonden, dringen niet door muren - 1x stekker per kamer aanbevolen, knaagdierafweermiddel ideaal voor in huis (kelder, zolder, garage) of buiten (terras, tuin, schuur)
Bestseller Nr. 10

Sea Pioneer Muizenverjager, plug-in elektronica, ultrasone ongedierteverjager, voor binnen en buiten, tegen knaagdieren voor rattenbestrijding, met ultrasoon geluid, 9 flitslichten voor de

 • Hoe het werkt: de ultrasone knaagdierverjager bestaat uit een omvormer en twee luidsprekers, geeft een sterke drukgolf en wisselende ultrasone tonen van 25 kHz tot 60 kHz af, 9 led-flitslichten storen knaagdieren. Ooglicht in een donkere omgeving, wat extreem irriterend is voor knaagdieren en ongedierte, wat ertoe leidt dat ze op zoek zijn naar een vredig gebied en gedwongen worden om je huis te verlaten.
 • 4-in-1 ultrasone ongedierteafweer en eenvoudig te bedienen: je kunt deze 4 modi handmatig aanpassen om het gewenste effect te bereiken. Je hoeft geen verschillende producten voor verschillende soorten ongedierte te kopen. Test = testtoon (simuleer het geluid van knaagdieren, controleer of het apparaat kan werken). Ultra = ultrasoon geluid (verdrijft effectief muizen en knaagdieren). TRANS = drukgolf (eekhoorns effectief afstoten). Duo = drukgolf + ultrasoon geluid (verdrijft alle ongedierte, knaagdieren en insecten).
 • Verandert geluiden: het plug-in muizenafweermiddel varieert de geluiden om te voorkomen dat knaagdieren aan hoogfrequente geluiden wennen en voorkomt ratten- en muizenaanvallen. 360° ultrasone activering voor het verdrijven van knaagdieren en ongedierte. Vormen en opties passen in bijna elke hoek of spleten in je huis met een stopcontact. Rondom bescherming tegen knaagdieren in huis. Omdat de door het afweermiddel uitgezonden ultrasone golven geen muren doordringen, heb je dus voor elke ruimte een voor bedden nodig
 • Ongediertebestrijder voor een groot aantal toepassingen: elke ultrasone ongediertebestrijder heeft een effectieve dekking in gebieden tot 1600 vierkante meter. Breed toepassingsgebied: stoot ratten, muizen, eekhoorns, kakkerlakken, spinnen en meer knaagdieren en ongedierte effectief af. Dus maak je geen zorgen, je kamer is te groot om hem af te dekken. Voor betere resultaten wordt aanbevolen om er voor elke ruimte een te gebruiken. Het wordt veel gebruikt in huishoudens,
 • Kinder- en huisdiervriendelijk: mensen, katten en honden worden niet beïnvloed door de ultrasone geluiden en voelen impulsen; geeft geen onaangename geur af, geen noodzaak om dode ongedierte te verwijderen, geen slechte geuren en lijken, geen batterij nodig en veel geld besparen.
Bestseller Nr. 11

Windhager Electro Comfort 05021 Muizenverjager, muizenafweer, ultrasone verjager, ongediertebestrijder, werkingsbereik tot 30 m²

 • Effectieve verdrijving van muizen
 • Ook als preventie te gebruiken
 • Ultrasoon geluid onhoorbaar voor mensen extreem schril klinkende toon bij muizen (frequentiebereik 20-46 kHz)
 • Geschikt voor binnenruimtes tot 30 m²
 • tuimelschakelaar en nachtlampje
Bestseller Nr. 12

ISOTRONIC set van 3 muizenverjagers ultrasone rattenverjager muizenverjager dierenverjager knaagdierenverjager huis kelder zolder muizenverjager zonder chemicaliën muizenval 230V

 • EFFECTIEVE RADIATOR - De verjagende plug zendt geluiden uit die knaagdieren zoals ratten en muizen storen, maar voor ons mensen niet hoorbaar zijn.
 • EASY TO USE - Steek de stekker van het knaagdierafweermiddel in het stopcontact (230 volt). Het apparaat zendt nu met tussenpozen een akoestisch signaal uit met een frequentie van 20 - 70 kHz (ongeveer 5 seconden aan en ongeveer 25 seconden uit).
 • GEEN GEWENSTE EFFECT - De afwisselende frequentie vermindert het gewenningseffect, de afweer- en afstotende functie wordt niet onderbroken.
 • MILIEUVRIENDELIJK - Muis- en rattenverjager zonder lokaas of gif, alternatief of combinatie voor muizenvallen, lokdozen of levende vallen. De dierenverjager is onschadelijk voor mensen en huisdieren
 • BEREIK - Ultrasone golven kunnen tot 50 vierkante meter per apparaat worden verzonden. Omdat ze niet door muren dringen, raden we één stekker per kamer aan. De knaagdierverjager is ideaal voor thuis (zolder, garage) en overdekte buitenruimtes (terras, achtertuin, schuur)
Bestseller Nr. 13

AILEDA Ultrasoon afweermiddel tegen muizen, parasieten, ongedierte en muggen

 • Intelligente frequentieomzetting: de ultrasone ongediertebestrijder maakt gebruik van ultrasone technologie voor automatische frequentieomzetting om ultrasone golven van 25-65 kHz uit te zenden. Zo wordt het gehoor- en zenuwstelsel van muggen, kakkerlakken, muizen, mijten en ander ongedierte gestimuleerd en wordt ongedierte effectief uit je huis verdreven.
 • Milieuvriendelijk en veilig: het product is niet giftig en milieuvriendelijk, ons afweermiddel is 100% veilig en effectief, de ultrasone frequentie van dit apparaat is onhoorbaar voor mensen en huisdieren. Veilig voor kinderen, familie en dieren. Als je echter thuis een hamster als huisdier hebt, gebruik dan dit ultrasone afweermiddel niet.
 • Breed bereik: de muggenverdrijver kan gebruikt worden in open ruimten van maximaal 80-120 m². Omdat ultrasoon geluid niet door muren kan gaan, wordt aanbevolen om één apparaat per kamer te gebruiken om betere resultaten te bereiken. Ook ideaal voor slaapkamers, winkelcentra, kantoren, garages, zolders, kelders, opslagruimtes.
 • Plug-and-play: steek onze spinnenverdrijver gewoon in het stopcontact. Het apparaat werkt als je een zachte glans merkt. Installeer deze rattenverdrijver op een hoogte van ongeveer 25 tot 75 cm boven de vloer en zorg ervoor dat er binnen een straal van 1 meter geen andere obstakels zijn. Het apparaat werkt niet voor andere ruimtes als je het in een kamer installeert.
Bestseller Nr. 14

ISOTRONIC muizenverjagers met ultrasoon geluid tegen muizen en ratten, op batterijen werkende muizenverjager voor kelders, zolders, garages enz., diervriendelijk en veilig, 40 m²

 • Mobiele muizen- en rattenverjager, knaagdierbescherming, met ultrahoge tonen
 • Geen muizen of ratten meer op zolder in garages schuren enz. Muizen verdrijven zonder chemicaliën
 • Door de wisselfrequentie van 12 - 24 kHz wordt het gewenningseffect verminderd
 • Werkingsbereik: ca. 3 x 40 m² werkt op batterijen, met aan/uit-schakelaar
 • Dierenverjager, ultrasone knaagdierbestrijding, knaagdierverschrikker, absoluut betrouwbare en snelle bescherming tegen muizen en ratten
Bestseller Nr. 15

ISOTRONIC set van 2 muizenverjagers ultrasone rattenverjager muizenverjager dierenverjager knaagdierbestrijding huis kelder zolder muizenverjager zonder chemicaliën muizenval 230V

 • EFFECTIEVE RADIATOR - De verjagende plug zendt geluiden uit die knaagdieren zoals ratten en muizen storen, maar voor ons mensen niet hoorbaar zijn.
 • EASY TO USE - Steek de stekker van het knaagdierafweermiddel in het stopcontact (230 volt). Het apparaat zendt nu met tussenpozen een akoestisch signaal uit met een frequentie van 20 - 70 kHz (ongeveer 5 seconden aan en ongeveer 25 seconden uit).
 • GEEN GEWENSTE EFFECT - De afwisselende frequentie vermindert het gewenningseffect, de afweer- en afstotende functie wordt niet onderbroken.
 • MILIEUVRIENDELIJK - Muis- en rattenverjager zonder lokaas of gif, alternatief of combinatie voor muizenvallen, lokdozen of levende vallen. De dierenverjager is onschadelijk voor mensen en huisdieren
 • BEREIK - Ultrasone golven kunnen tot 50 vierkante meter per apparaat worden verzonden. Omdat ze niet door muren dringen, raden we één stekker per kamer aan. De knaagdierverjager is ideaal voor thuis (zolder, garage) en overdekte buitenruimtes (terras, achtertuin, schuur)
Bestseller Nr. 16

4 x ultrasone muggenafweer, ultrasoon afweermiddel, tegen muggen, muizen, mieren, insecten, ratten, kakkerlakken en vliegen

 • Eenvoudig te bedienen: het elektronische insectenwerend middel is een plug-and-play-apparaat, zolang het werkt, brandt de ademlichtindicator. Om een beter resultaat te bereiken, verbind je de muizenafweermiddelen op een afstand van 25 tot 76 cm van de grond, maar je kunt de installatieduur bepalen aan de hand van het soort ongedierte.
 • Gevoelige afdekking en energiebesparing: het insectenwerende middel is effectief voor een oppervlakte van maximaal 1300 vierkante meter. De beste efficiëntie wordt bereikt in huizen en woningen, kantoren, garages, zolders, kelders, magazijnen, kassen en tuinen. Omdat het ultrasone effect echter door muren en vaste voorwerpen wordt verzwakt, raden wij aan ten minste 1 apparaat voor elke ruimte te gebruiken. In vergelijking met dure ongediertebestrijdingsdiensten.
 • Veilig en menselijk: de afweermiddel is veilig en vereist geen onderhoud. Het product heeft een fysieke vorm om muizen en ongedierte uit je huis af te weren in plaats van ze te doden. Niet giftig en zonder straling, absoluut veilig voor je familie en huisdieren. Laat de gevaarlijke muizenval, het rattengif en de muggenspray uit het huis ontsnappen.
 • Eenvoudig te installeren: gewoon de ultrasone repeller verticaal in het stopcontact steken. Het wordt aanbevolen om de ultrasone verjager 80-100 cm boven de grond te installeren voor ongedierte zoals muggen of 20-30 cm boven de grond voor knaagdieren zoals muizen.
 • Smart Chip-technologie: deze ultrasone muggenbescherming maakt gebruik van twee ultrasone en elektromagnetische chips die tegelijkertijd werken om het gehoor en het zenuwstelsel van parasieten te desoriënteren om ze snel en krachtig af te weren. Kan de meeste soorten vliegende en kruipende parasieten zoals muizen, muggen, kakkerlakken, insecten, ratten, spinnen, knaagdieren en vliegen afweren. mieren, bedwantsbedden, vlooien, fruitvliegen, enz.
Bestseller Nr. 17

Kemo M234 marters - ratten - muizenverjager. Agressieve ultrasone tonen voor binnen en buiten. Geproduceerd enorm luid, sinusvormig ultrasoon. Waterdicht IP65

 • Binnen en buiten met agressief ultrasoon
 • Creëert enorm luid, sinusvormig ultrasoon
 • Marters enz. voelen sterk belast en laten het geluid zo zacht mogelijk uit
 • Ultrasoon is niet hoorbaar voor mensen
 • Het basisapparaat is waterdicht conform IP65
Bestseller Nr. 18

Jarper Repellente Muisverjager, ultrasone + elektromagnetische muizenafweer, indoor elektronische plug-in rattenafweer, tegen muizen, anti-ongedierteapparaat met groot bereik, ideaal tegen muizen

 • Hoe het werkt: door de uitrusting met de dubbele chip werkt het ultrasone ongediertebestrijdingsapparaat continu in op het hersensysteem van het ongedierte; de ingebouwde 12 led-flitslichten verstoren bovendien hun activiteit in een donkere omgeving; Rodent Deterrent maakt je ruimte effectief onaangenaam voor knaagdieren en vleermuizen door ultrasoon geluid, pulsgolven en knipperlichten uit te zenden; je krijgt een schadelijk. lingsvrije ruimte binnen een maand.
 • Schakel tussen meerdere modi: schakel handmatig tussen de afschrikmodi om het gewenste doel van ongediertebestrijding te bereiken; de muizenafweer-plug-in is ontwikkeld met verschillende knaagdierafweermodi om te voorkomen dat knaagdieren en vekers aan dezelfde modus wennen; selecteer de modus ULTRA, de modus TRANS of de modus Duo om eekhoorns, muizen, ratten, vleermuis uizen en vekers op eenvoudige wijze op afstand te houden.
 • Krachtig en effectief: plaats het muizenbeschermingsmiddel op zolder, garage, kelder, berging, kruipkelder, camper of elke andere ruimte met 100-240 V. Bespaar geld voor knaagdierbestrijding en voorkom dat je eigendom door muizen wordt beschadigd door eekhoorns, muizen, ratten, vleermuizen. muizen en andere viewers uit je huis houden.
 • Grotere dekking: de ultrasone bescherming tegen knaagdieren verdrijft effectief muizen, ratten, eekhoorns, vleermuizen en ander ongedierte met een krachtige, oppervlakkige afschrikking; de elektronische muizenverjager voor ratten werkt in een binnenruimte van maximaal 1067 m². ft; Omdat de ultrasone en impulsgolven niet door muren en vaste voorwerpen kunnen dringen; Het insteken van een ultrasoon muizenafweermiddel in een gesloten ruimte is wat wij aanbevelen.
 • Langdurig afweerproces: soms kunnen ze actiever zijn tijdens het gebruik van het gebruik, wat laat zien dat knaagdieren geïrriteerd worden; na een langere periode tot maanden beginnen knaagdieren, vleermuizen en veeers te verdwijnen waar ze wonen; Zorg ervoor dat ultrasone ongediertebestrijding continu met geduld wordt gebruikt om het betere resultaat te krijgen.
Bestseller Nr. 19

RepellShield Vegan Muizenverjagende Spray - Muizenverjagende Spray met Pepermuntolie voor Vredige Muizenverjager, Natuurlijke Anti Muizen Spray, Ratten Spray, Muizenverjagende Tuin, 100ml

 • Doeltreffend muizenverjagend middel - Onze ratten- en muizenverjagende spray verjaagt effectief muizen, ratten en andere knaagdieren uit je huis of tuin, zonder ze te doden. De pepermuntolie voor ratten is een natuurlijk alternatief voor een muizenval of onmenselijke muizenplakkers, zodat je er zeker van kunt zijn dat je je steentje bijdraagt aan het ecosysteem.
 • Ons alternatief voor rattengif voor huis en tuin bevat een unieke formule die gebruikers helpt om op een natuurlijke manier en onmiddellijk van knaagdieren af te komen, terwijl het de gebruiker ook bescherming biedt tegen toekomstige plagen, terwijl het tegelijkertijd de esthetiek van je tuin of huis niet ruïneert, in tegenstelling tot een ultrasone ongediertebestrijder.
 • VOLLEDIG NATUURLIJK EN NIET GIFTIG - Ons alternatief voor een muizendoder of muizengif heeft een volledig zuivere, natuurlijke en organische formule die ratten en knaagdieren op natuurlijke wijze verjaagt en zo het ecosysteem beschermt en geen nadelige effecten heeft voor jou of je huisdieren. Dus waar wacht je nog op? Koop dit rattenbestrijdingsmiddel met pepermuntolie nu!
 • Praktisch en makkelijk te gebruiken - De praktische en handige verpakking van onze pepermuntolie muizen afstotende spray maakt het handig in gebruik. Verstuif onze knaagdier afstotende spray gewoon in de lucht of op de oppervlakken van objecten die je wilt beschermen tegen ratten en muizen. Zorg er wel voor dat je voorzichtig spuit en niet op gevoelige voorwerpen.
 • MADE IN GERMANY: Al onze producten worden vervaardigd, getest en verpakt in het hart van Duitsland. We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit en verbeteren onze formules voortdurend om producten van de beste kwaliteit te creëren, zonder daarbij dieren te schaden.
Bestseller Nr. 20

BAOKUA elektrische rattenval,7000V elektrische muismoordenaar doodt onmiddellijk voor binnen-buitenmuizen, woelmuizen, mollen (zwart)

 • 🐭 EFFECTIEVE FUNCTIE - Wanneer de muis het aas bereikt, raakt hij twee ijzeren platen aan, voltooit het circuit en doodt het, wat de problemen veroorzaakt door muis en muis gemakkelijk oplost.
 • 🐭 EENVOUDIG TE GEBRUIKEN: de elektrische rattenval (23,5 x 12,5 x 8,5 cm) voor muizen, woelmuizen, dus eekhoorns, hamsters en meer. Deze muizenval heeft 2 verschillende voedingen waaruit u kunt kiezen: 1. Voedingsadapter, 2,4 AA-batterijen (niet inbegrepen), hij werkt normaal wanneer het LED-lampje brandt, hij knippert rood om de muis te vangen.
 • 🐭 GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN: geschikt voor een breed scala aan toepassingen: het kan gemakkelijk worden gereinigd met wegwerphandschoenen, zonder sporen of onaangename geuren. Verwijder altijd de stekker tijdens het schoonmaken om elektrische schokken te voorkomen. Geschikt voor terrassen, huizen, lofts, kelders, keukens, restaurants, enz.
 • 🐭 VEILIG EN HERBRUIKBAAR: niet-giftig, niet-klevend, contactloos, ingebouwde veiligheidsschakelaar om te voorkomen dat kinderen en huisdieren elektrische schokken krijgen. De val kan opnieuw worden gebruikt, u hoeft alleen het knaagdier schoon te maken en opnieuw in te stellen.
 • 🐭 TEVREDENHEIDSGARANTIE: koop de muizenval veilig! Als je vragen hebt over de muizenval, neem dan tijdig contact met ons op, we zullen je binnen 24 uur antwoorden, als je niet tevreden bent met onze muizenval, kunnen we je onvoorwaardelijk terugbetalen.

De beste muizenverjager moet muizen kunnen afstoten zonder de natuurlijke omgeving te verstoren. De ideale muizenverjager moet stil zijn, een laag profiel hebben en geen giftige chemicaliën afgeven.

Veel mensen zijn op zoek naar de beste muizenverjager voor thuis of op kantoor. Ze willen een product dat hun gezin of werkomgeving niet verstoort.

Wat zijn muizenverjagers?

Muizenverjagers zijn apparaten die ultrasone geluidsgolven gebruiken om muizen weg te houden van een bepaald gebied. Ze worden meestal gebruikt in restaurants en huizen om muizen weg te houden.

Muizenverjagers werken door hoogfrequente geluidsgolven uit te zenden die niet hoorbaar zijn voor mensen, maar ernstige schade aan het gehoor van een muis kunnen veroorzaken. De frequentie van deze geluidsgolven ligt meestal tussen de 20 en 50 kHz.

Het apparaat werkt meestal op batterijen en laat gedurende ongeveer 24 uur continu geluid horen nadat het is aangesloten. Als de batterijen moeten worden opgeladen, laat het apparaat ongeveer 4 uur lang een continue laagfrequente toon horen voordat het automatisch wordt uitgeschakeld.

Wat zijn de verschillende soorten muizenverjagers?

Muizenverjagers zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn meestal gemaakt van plastic, metaal of glas. Sommige werken op batterijen, terwijl andere op een stopcontact moeten worden aangesloten.

Er zijn drie soorten muisafweermiddelen: fysiek, chemisch en elektronisch. Fysieke muizenverjagers gebruiken een geluid of geur die muizen wegjaagt van hun territorium. Chemische muizenverjagers gebruiken een giftige stof die schadelijk is voor muizen en andere dieren zoals mensen. Elektronische muizenverjagers gebruiken ultrasone geluiden die alleen door muizen kunnen worden gehoord, maar niet door mensen of andere dieren.

Het belangrijkste doel van deze soorten is om te voorkomen dat de muizen het huis binnenkomen. Deze apparaten bestaan al jaren, maar ze zijn de laatste tijd populairder geworden vanwege hun effectiviteit bij het voorkomen dat knaagdieren huizen en bedrijven overnemen. De omtrek van het gebouw wordt beschermd door deze apparaten, die elke muis doden die het huis probeert binnen te komen. De omtrek van het gebouw wordt beschermd door deze apparaten, die elke muis doden die het huis probeert binnen te komen.

Hoe gebruik je een muizenverjager?

Mouse Repeller, een apparaat dat wordt gebruikt om muizen te ontmoedigen om een kamer of gebied binnen te gaan.

De muizenverjager is een effectieve manier om muizen uit je huis te houden. Het is een apparaat dat ultrasone golven uitzendt die onhoorbaar zijn voor mensen, maar wel door muizen kunnen worden gehoord en die ze uit de buurt kunnen houden.

Hier zijn enkele manieren om de muisafstoter te gebruiken:

 • Plaats het bij de ingang van uw huis, zodat er geen muizen binnenkomen.
 • Plaats het in de buurt van elke plaats waar u muizenactiviteit hebt gezien, zoals voedsel, water of broedgebieden.
 • Plaats het in de buurt van uw vuilnisbakken, zodat knaagdieren niet in de prullenbak kunnen komen en voedsel kunnen besmetten met hun uitwerpselen.

Hoe effectief zijn muizenverjagers?

Muizenverjagers zijn een groeiende trend in de markt van huiseigenaren. Ze worden gebruikt om muizen uit hun huizen te weren en weg te houden van hun voedsel en andere bezittingen.

De effectiviteit van muizenverjagers is afhankelijk van het type muis dat u heeft, uw thuisomgeving en het type muis dat u gebruikt.

Er zijn ook verschillende soorten muizenverjagers te koop, variërend van een eenvoudig apparaat dat een geur afgeeft tot een volwaardige val die in een kamer of buiten kan worden opgesteld.

Wat zijn de meest effectieve muizenverjagers?

De meest effectieve muizenverjagers zijn de meest humane, veilige en humane. Ze moeten muizen kunnen afweren zonder ze schade te berokkenen.

Enkele van de beste muizenverjagers zijn:

Muizenverjagers zijn een beproefde manier om muizen weg te houden. Er zijn veel verschillende soorten muizenverjagers, evenals een verscheidenheid aan objecten die voor dit doel kunnen worden gebruikt. Enkele hiervan zijn: citronellakaarsen, sonische apparaten, spuitflessen en zelfs koffiedik:

 • Mottenballen
 • Pepermunt olie
 • Kaneel olie
 • Diatomeeënaarde

Wat is de beste manier om een muizenplaag te verwijderen?

Een muizenplaag kan een vervelende en tijdrovende klus zijn. Het is belangrijk om de volgende factoren in overweging te nemen voordat u beslist wat de beste manier is om van een muizenplaag af te komen:

 1. Locatie van de besmetting (woonkamer, keuken, enz.)
 2. Hoeveel muizen zijn er in de plaag?
 3. De grootte van de besmetting: