Beste monddouche van 2023 (TOP15)

De 15 beste monddouche beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Water Flosser, 300ML watertank Monddouche Elektrisch met 5 modi, 5 sproeiers, professionele IPX7 waterdichte USB-oplader, monddouche-tandreiniger voor thuisreizen (wit) (zwart)

 • 【Je eigen doe-het-zelfmodus】 ByDiffer draadloze flosser-tandenreiniger is uitgerust met een aangepaste doe-het-zelfmodus, zodat je je gemakkelijk kunt aanpassen aan je meest comfortabele waterdruk (30-120PSI). Geschikt voor gevoelige tanden, ook nuttig voor bloedend tandvlees, slechte adem, gunstig voor beugel- en brugverzorging.
 • 【Nieuwste pulstechniek】 Gebruik 2021 nieuwste waterflosser-pulstechniek, 30-120psi drukbereik, 1800 keer/min pulsfrequentie, 360°roterende lange spuitmond, laag, gemiddeld, hoog, puls, doe-het-zelf, 5 diepe reinigingsmodi met weinig ruis Ontwerp, hoge intensiteit pulserende waterkolom reinigt 99,99% van tandenvlekken die traditioneel poetsen en flossen niet kunnen bereiken. Het is perfect voor iedereen met een beugel, implantaat, kronen of parodontale pocket.
 • 【5 jettips & 360°rotatie om tanden diep te reinigen】Deze waterflosser is uitgerust met 5 sproeiers en kan met je gezin worden gebruikt. Het heeft ook een 360°roterend mondstukontwerp, speciaal ontworpen voor parodontitis, beugels, tandimplantaten. Onze draagbare monddouche voorkomt verschillende mondgezondheidsproblemen zoals slechte adem, tandbederf, bloedend tandvlees en gele tanden.
 • 【Afneembare slimme watertank & IPX7 waterdicht】 Grote watertank van 300 ml biedt voldoende water voor het reinigen van tanden zonder onderbreking van het toevoegen van water. Je kunt ook water toevoegen door het slimme gatontwerp, je hoeft het waterreservoir niet te verwijderen. Tegelijkertijd kan de uitneembare watertank het interne vuil grondig reinigen. IPX7 Waterdicht ontwerp voorkomt waterlekkage en kan worden gebruikt in de badkamer met douche.
 • 【Op batterijen werkende flossers met grote capaciteit】De waterplukker kan 20 dagen continu worden gebruikt na slechts 4 uur na een volledige lading. De USB-stekker is geschikt voor verschillende oplaadapparaten, zoals mobiele voedingen, computers, laptops, waterdraadloze flossers erg handig voor thuis of op reis.
Bestseller Nr. 2

TUREWELL Elektrische monddouche, tandenreiniger met 10 drukniveaus en 8 sproeiers, IPX7 waterdicht, 600ml orale irrigator voor thuis

 • ❤️【Effectief schoon】Vergeleken met gewone tandenborstels, tandenstokers, flosdraad die verborgen delen niet kan bereiken, TUREWELL Waterflosser uitgerust met 1250-1700 keer/min power motor, 30-125 psi druk, kan diep verborgen delen bereiken om 99,99% voedselresten te reinigen , en masseer het tandvlees, verzorg je mond en maak een ideaal cadeau voor familie en vrienden.
 • ❤️【8 mondstukken voor het hele gezin】TUREWELL monddouche wordt geleverd met 3 verschillende kleuren gewone hogedruktips, 5 andere speciale waterstraaltips. U kunt delen met uw hele gezin. Met deze 360-graden mondstukken heb je gemakkelijk toegang tot alle delen van de mond om tandsteen, voedselresten tussen tanden en tandvlees grondig op te ruimen.
 • ❤️【10 instelbare waterdrukinstelling】Onze tandflosser uitgerust met 30-125 psi druk, inclusief 10 niveaus van waterdruk voor verschillende omstandigheden van tanden en tandvlees. Low Pressure 1-3 (30-50psi) is geschikt voor kinderen, beginners en mensen met gevoelige tanden. Gemiddelde druk 4-6 (50-80psi) voor de meeste mensen. Hogedruk 7-10 (80-125psi) is geweldig voor volwassenen en ervaren gebruikers.
 • ❤️【Reservoir met hoog volume en opbergruimte voor mondstukken】Houdt 22 ounces (600ML) watercapaciteit en biedt 90 seconden waterstromen: bijvullen is niet nodig. De mondstukopberger met een scheidingsgroef aan de bovenkant van de tandflosser kan de mondstukken hygiënisch opbergen om verlies te voorkomen.
 • ❤️【3 minuten timer】 Nadat je het 3 minuten hebt gebruikt, stopt de waterflosser automatisch om je gematigde reinigingstijd en de levensduur van de watertandflosser te garanderen. Het reservoir maakt gebruik van dubbele afdichtringen om op betrouwbare wijze waterlekkage te voorkomen. De basiszuignap kan gladde oppervlakken zoals tegels, marmer vasthouden.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Philips Sonicare snoerloze Flosser 3000-monddouche - Waterflosser voor tanden, tandvlees en mondverzorging, in zwart (model HX3806/33)

 • Quad Stream-technologie: de Philips Sonicare Power Flosser 3000 heeft een uniek X-vormig Quad Stream-opzetstuk dat de stroom in 4 waterstralen scheidt, voor een snellere, diepere reiniging van uw tanden en tandvlees
 • Pulse Wave-technologie: zachte waterpulsen leiden u van tand tot tand in de Deep Clean-modus, waardoor u eenvoudig uw tanden en tandvlees kunt schoonmaken voor een betere mondgezondheid na elk gebruik
 • Reiniging die bij uw glimlach past: twee verschillende reinigingsmodi Clean-modus voor continue waterstroom en Deep Clean, pulserend water voor een grondigere dagelijkse reiniging met een instelbaar intensiteitsniveau
 • Volledige reiniging in 60 seconden: kom op moeilijk bereikbare plekken met een spuitkop dat 360 graden kan draaien, en grondige 360°-reiniging in slechts 60 seconden van begin tot eind met Philips Sonicare
 • De set bevat: 1x Philips Sonicare snoerloze Power Flosser 3000, in zwart, 1x F1 standaardspuitkop, 1x F3 Quad Stream-spuitkop, 1x reistas, 1x USB-C-kabel en 1x USB-wandadapter
UitverkoopBestseller Nr. 4

Oral-B OxyJet Reinigingssysteem Monddouche Tandenborstel

 • Lucht en water onder druk vormen microfijne bubbeltjes die tandplakbacteriën te lijf gaan
 • De spiraalvormige waterstromen met microbubbels masseren zacht het tandvlees. Je kunt de waterdruk naar gelang je behoeftes aanpassen van 1 (lage druk) tot 5 (hoge druk)
 • De jetknop zorgt ervoor dat je met een aanraking van je vingertop gemakkelijk kunt switchen tussen roterende en rechte waterstralen
 • Het speciaal ontworpen luchtfilter reinigt de lucht die het water verrijkt terwijl het door het opzetstuk stroomt
 • Dit pakket bevat: 1 OxyJet reinigingssysteem, 4 OxyJet opzetspuitstukken
Bestseller Nr. 5

Panasonic Ultra Sonic EW1511 Monddouche, Wit

 • Witte tanden met de Ultra Sonic Stream – met ultrasone tandreiniging de tanden en tussenruimtes reinigen
 • 5-traps waterstraalintensiteit – de waterstraal van de monddouche kan naar wens worden ingesteld
 • Reiniging met water-luchtmengsel - voor zachte reiniging van tandvleestassen, ook voor de verzorging van bruggen, kroon en vaste tandspieren
 • Grote watertank – het waterreservoir van deze monddouche bevat 200 ml en is voldoende voor 60 seconden gebruik
 • Snel opladen: 1 uur; quick Charge voor 10 minuten gebruik (bij niveau 5)
Bestseller Nr. 6

MiTdir waterflosser voor de tanden, monddouche, 5 straalpunten, 4 modi, IPX7-waterdicht, 300 ml, afneembare grote watertank, draagbare draadloze oplaadbare tandreiniger, voor thuis en op reis (YZ-DE-Y801-B)

 • 【Professionele mondverzorging】: spoel grondig voedselresten tussen de tanden en onder de tandvleesrand weg met een krachtige 1400-1800 per minuut pulserende 40-125 PSI waterdruk. Kan volledig de diepe en verborgen gebieden of beugels en andere tandheelkundige apparaten bereiken waar je met conventioneel poetsen moeilijk bij kan.
 • 【Veilige garanties】: de IPX7-waterdichtheid garandeert een veilig gebruik onder de douche of in de badkamer. Schakelt automatisch uit na 2 minuten inactiviteit. Stopt automatisch met laden wanneer de kabel hoger is dan 60 graden. De nieuwe generatie chips, pompen en zuigers zorgen veilig en precies voor een sterke en comfortabele stroomafgifte met een langere levensduur van het product.
 • 【4 optionele modi】: de MiTdir tandspoeler heeft 4 reinigingsstanden, namelijk sterk/middel/laag/zacht. Geschikt voor kinderen, volwassenen, beugels of gevoelig tandvlees en tanden. Kies gewoon de modus die het meest comfortabel voor jou is. De laatst gebruikte modus wordt automatisch opgeslagen voor het volgende gebruik.
 • 【Doordacht design】: de MiTdir tandenflosser is ontworpen voor eenuitneembare reservoir van 300 ml kan voldoende water bevatten zodat je continu kunt flossen en je hem ook gemakkelijk kunt bijvullen en reinigen. Eén keer opladen is genoeg om hem wekenlang normaal te gebruiken. Je kan hem gemakkelijk opladen met de meegeleverde USB-kabel. Dankzij de ergonomische kromming en het antislipontwerp ligt het apparaat prettig in de hand.
 • 【Wat inbegrepen is】: bevat 1 draagbare draadloze monddouche. 5 verwisselbare 360 graden draaiende mondstukken (3 mondstukken, 1 orthodontische kop, 1 tongschraapkop). 1 USB-oplaadkabel en 1 handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Het is een ideaal geschenk voor gezinnen en vrienden die een betere mondhygiëne verdienen.
Bestseller Nr. 7

Apiker Elektrische monddouche, orale irrigator met 10 drukinstellingen, 600 ml, waterreservoir, 8 verschillende functionele sproeiers, ideale effectieve reiniging van de tussenruimtes tussen de tanden voor het hele gezin en op reis

 • ♥ 【Instelbare waterdruk】: deze monddouche heeft 10-traps drukregeling om de meest comfortabele drukinstelling voor elk gezinslid te vinden. De waterdruk bedraagt 20 tot 150 psi, die optioneel 10 druk heeft om tandsteen en bacteriegroei te voorkomen. De aan/uit-knop op het handvat maakt het mogelijk om het uitstoten van water naar wens te stoppen. Het reinigen van de tanden met een monddouche is drie keer effectiever dan het gebruik van een tandenborstel
 • ♥ 【5 keer superieure tandenreinigingskracht】: het kan alle mondgebieden effectief reinigen en de groei van bacteriën verminderen, vooral tussen tanden en tandvlees, wat niet kan worden bereikt met een conventionele tandenborstel. De reinigingskracht is 5 keer hoger dan bij conventionele tandenborstels. Door langdurig gebruik kan men cariës, bloedend tandvlees, tandplak, tandsteen en tandovergevoeligheid effectief voorkomen.
 • ♥ 【8 multifunctionele sproeiers】: de monddouche heeft 8 verschillende sproeiers (3 normale sproeiers in verschillende kleuren voor gebruik met familieleden, 1 x Orthodontic mondstuk voor beugels, 1 x parodontale sproeier voor parodontitis, 1 x tandplaquesmondstuk voor tandplaques, 1 x tongreinigingsmondstuk en 1 neusspraymondstuk. )Geschikt voor personen met samengebeten tanden of dragers van beugels, kunstgebitten, cariës.
 • ♥ 【Grote capaciteit 600 ml en anti-lek】: de 600 ml capaciteit van de monddouche kan voldoen aan de behoeften van het hele gezin (3-4 personen) voor je ononderbroken mondverzorging. En het waterreservoir heeft een dubbele afdichtring om waterlekken te voorkomen.
 • ♥ 【Veilig gebruik】: de waterdichtheidsklasse IPX heeft 7 niveaus, totale spanning 100-240 VAC, 50/60 Hz. Wij hebben een Duitse handleiding in het Duits PDF. Je kunt het met vertrouwen gebruiken. Onze monddouche verzorgt mondgezondheid en is een ideaal cadeau voor familie en vrienden.
Bestseller Nr. 8

Sejoy Draadloze monddouche, elektrisch, monddouche, testwinnaar 2022, zwarte monddouche, orale irrigator met laadstation, interdentale reiniger, 3 modi en 4 sproeiers, IPX7 waterdicht, voor thuis en op reis

 • Zeer effectieve tandreiniging: deze monddouche gebruikt een waterstraal onder druk om etensresten tussen de tanden en langs de rand van het tandvlees te verwijderen. In plaats van een constante stroom af te geven, werkt deze interdentale reiniger elektrisch met een aantal korte schokken, masseert het tandvlees effectief en helpt ook om slechte adem te verminderen, wat voor de verzorging van beugels en bruggen een voordeel is, verwijdert tot 99,9% tandplaque.
 • 【3 reinigingsmodi om uit te kiezen】: zacht (>40 psi) - voor de zachte reiniging van gevoelig tandvlees. Normaal (90 psi) – voor een effectieve reiniging. Pulse - massage, 30-90 psi snelheidsverandering om je tanden grondig te reinigen en het tandvlees te masseren. Selecteer de soft-modus als je voor het eerst tandzijde gebruikt.
 • Afneembaar waterreservoir en krachtige batterijduur: het waterreservoir biedt voldoende en ononderbroken waterstroom, bespaart jezelf de moeite om altijd water toe te voegen. Met een krachtige en milieuvriendelijke batterij duurt een volledige lading 4 uur en wordt ongeveer 30 dagen lang gebruikt.
 • 【Met basis en IPX7 waterdicht】: deze monddouche wordt vanaf de basis opgeladen, wat comfortabeler is. Met dubbele afdichtingsringen voorkomt de monddouche betrouwbaar het lekken van water, kan worden gebruikt voor het douchen in de badkamer en is wasbaar. Goede mondholte-partner voor op reis of zakenreis.
 • 【4 stuks 360° draaibare waterstraal punt】: met 4 sproeiers voor vervanging of voor gebruik met het gezin. (OPMERKING: Om de hygiëne te behouden, wordt aanbevolen om het mondstuk elke 3 maanden te vervangen). Het 360° draaibare mondstukontwerp maakt een eenvoudige reiniging van de moeilijk bereikbare binnenkanten mogelijk en voorkomt afzettingen en tandplak.
Bestseller Nr. 9

Panasonic EW1311 Draadloze Monddouche, Mintgroen

 • Perfecte aanvulling voor de dagelijkse mondhygiëne: verwijdert etensresten uit de tussenruimtes tussen de tanden en bevrijdt de tandvleeszakken
 • Waterluchtmengsel voor een bijzonder zachte reiniging
 • Individueel instelbaar: 3-traps waterstraalintensiteit
 • Bijzonder ruimtebesparend: geïntegreerd waterreservoir
 • Inhoud: 1 x Panasonic monddouche EW1311, 1 x laadstation, 4 x sproeiers, 2 x schroeven voor bevestiging aan de muur
Bestseller Nr. 10

TUREWELL Elektrische monddouche, professionele monddouche met 10 instelbare waterdrukwaarden, 600 ml inhoud en 8 multifunctionele sproeierpunten (wit)

 • 8 multifunctionele sproeikoppen voor gezinsgebruik: Turewell Home monddouches worden geleverd met 8 punten, waaronder 3 klassieke sproeipunten, 1 tongreiniger, 1 tandenbeslagpunt, 1 orthopedische kaakpunt, 1 parodontale punt en een tandenborstelpunt. Deze multifunctionele mondstukpunten helpen je bij het reinigen als de tandenborstel niet gemakkelijk aan te raken. De straalsproeiers kunnen hygiënisch en comfortabel in de verzegelde en gescheiden groefafdekking boven op de waterkoel
 • Grote watertank van 600 ml en anti-lekdesign: deze tandartsenwaterfles heeft een inhoud van 600 ml voor 90 seconden waterstroom. Het anti-lekontwerp zorgt ervoor dat er geen vloeistof lekt wanneer je het gebruikt. Het waterreservoir en de bovenste afdekking van de sproeikop zijn afneembaar, kunnen gemakkelijk met water worden gevuld en alle onderdelen van de waterfles worden gereinigd. De vacuümzuiger aan de onderkant van de tandzijde kan op het gladde oppervlak vasthouden en glijden niet weg
 • Aanpassen en krachtige druk: Met 10 waterdrukinstellingen (bereik van 30 tot 125 psi). Test de verschillende waterdruk om een comfortabele instelling voor je tanden en tandvlees te vinden. 1250-1700 tpm voor hoogfrequente waterpuls garanderen de beste mondhygiëne, die conventionele borstels en reiniging met tandzijde niet kan bereiken.
 • 360 graden draaibare straalpunt: de 360 graden draaibare straalsproeier kan alle gebieden bereiken. Kan diep in verborgen delen grijpen om 99,99% van de etensresten te verwijderen, het tandvlees te masseren, de mond te onderhouden en een ideaal cadeau voor familie en vrienden te maken.
 • 24 uur vriendelijke after-sales service: Water Flosser bestaat uit veilig ABS-materiaal en is goedgekeurd volgens IPX4, FDA, CE, FCC enz. Zo kun je het veilig gebruiken. Met 12 maanden garantie wordt je tevredenheid weer geweldig ondersteund. Ons team streeft ernaar snel en efficiënt te reageren op alle vragen en behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er problemen zijn.
Bestseller Nr. 11

Professionele draagbare monddouche, 3 modi en 5 reservesproeiers met 360 graden rotatie, USB-oplaadbaar, IPX8 waterdicht, geschikt voor reizen en thuis

 • Draagbare monddouche, geschikt voor op reis en thuis
 • Gepatenteerde Wave Pump tandsproeier met adapter
 • Unieke innovatie van de golfpomp: de golfpomp is onze unieke innovatie, "krachtig", "klein", "stil", de ENPULY tanddouche is van binnen naar buiten waterdicht, onmisbaar voor reizigers. De draadloze mini-tanddouche heeft een unieke lekvrije binnenkant met een drainagering, dubbel verzegeld en een auteursrechtelijk beschermde pomp
 • 5 punten en 360 graden rotatie voor grondige tandreiniging: deze monddouche is uitgerust met 5 punten en je kunt hem voor het hele gezin gebruiken. Het heeft ook een 360° draaiende punt, die speciaal is ontwikkeld voor tandziekten, parodontitis en beugels. Onze monddouche voorkomt verschillende mondgezondheidsproblemen zoals slechte adem, cariës en bloedend tandvlees.
 • 3 modi en IPX8 waterdicht design: zacht, puls en sterk, 3 dieptereinigingsmodi met geheugenfunctie en ontworpen om weinig lawaai tijdens het gebruik te maken. Wij raden je aan om de gevoelige modus te kiezen wanneer je hem voor het eerst gebruikt. De draadloze mini-watervin is speciaal uitgerust met dubbele IPX8-waterdichtheid voor binnen en buiten, perfect voor gebruik onder de douche
Bestseller Nr. 12

Liebssen Monddouche monddouche één-knops bediening 6 waterintensiteiten 5 mondstukken IPX7 300 ml (zwart)

 • 【Diepe reiniging】monddouche met een unieke en bijgewerkte pulsatietechniek is in staat om hogedrukwaterimpulsen 1400-1800 keer per minuut te leveren, met een sterke waterdruk van 30-120 psi voor het verwijderen van 99,99% van de diep verborgen voedselresten, diep gereinigde tanden, bleken en verbeterd tandvlees, Gezondheid.
 • 【Eenvoudige bediening】 sterk – met een druk van 1800 keer/minuut om de kleinste deeltjes tussen de tanden te verwijderen. Zacht – met een druk van 1400 keer/minuut voor het reinigen van gevoelige tanden. Massage: met 1400 ~ 1800 keer/minuut om de tanden grondig te reinigen en het tandvlees te stimuleren en te masseren.
 • 【Gemakkelijk mee te nemen】De monddouche is perfect voor op reis. USB-opladen, met een krachtige en milieuvriendelijke lithiumbatterij, 4 uur oplaadtijd, ongeveer 30 dagen continu gebruik. Gemaakt van licht ABS-materiaal, met 5 360° draaibare reservesproeiers voor het hele gezin.
 • 【Upgrade-apparaat】Met grote watertank van 300 ml, IPX7 waterdicht, krachtige batterijduur en verbeterde waterpomp, geluidsniveau ≤ 75 dB, je kunt het 's ochtends en 's avonds gebruiken, zonder anderen te storen.
 • 【Professionele klantenservice】de producten van Liebssen worden volgens strenge kwaliteitsnormen vervaardigd. Wij bieden 12 maanden klantenservice. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
Bestseller Nr. 13

CARER SPARK Monddouche met zelfreinigende modus, draagbare monddouche voor tandreiniging met 4 modi en 5 stuks, IPX7 waterdicht, USB-oplaadbaar, voor reizen en thuisgebruik

 • Zelfreinigende technologie: in tegenstelling tot conventionele monddouches gebruiken onze monddouches het unieke principe van de watercyclus, 90 seconden reinigt het interieur volledig. Het voorkomt kalkaanslag in de slang en beschermt de mondgezondheid
 • Vijfrichtingsjet-design: de monddouche heeft 4 sproeikoppen voor oraal gebruik en 1 sproeikop voor de zelfreinigende modus, een daarvan is iets heel bijzonders (5-richting-jetpunt). Het kan de vloeistof in 5 stromen verdelen, de krachtige centrale waterstraal reinigt etensresten en de zachte perifere waterstraal reinigt de tandvleeszoom en beschadigd tandvlees
 • 4 reinigingsmodi: de draagbare monddouche beschikt over 4 reinigingsmodi - puls (massagetandvlees), zacht (gevoelige tanden), krachtig (schone tanden), doe-het-zelf (ingestelde waterdruk). Er is ook een speciaal voor beginners ontworpen persmodus. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je haast hebt als je hem niet gebruikt
 • Afneembaar dekseldesign: draai het deksel gewoon 45 graden naar links om het te verwijderen. Het unieke ontwerp vergemakkelijkt het toevoegen van water en het reinigen van het interieur van de monddouche. Het wordt ook geleverd met een touw dat in de hand kan worden gedragen of aan de muur kan worden gehangen
 • Draagbare monddouche: ingebouwde 2000 mAh-batterij. Het volledig opladen duurt ongeveer 4 uur en vervolgens 20 dagen continu gebruik (eenmaal 's ochtends en eenmaal 's avonds). USB-opladen, netstekker, powerbank of autolader zijn ook geschikt. Het is zeer geschikt voor reizen en beschermt je mondgezondheid. Opmerking: als de werktijd 90 seconden overschrijdt, wordt deze automatisch uitgeschakeld
Bestseller Nr. 14

Mornwell Draadloze monddouche voor tanden, draagbare orale irrigator, elektrische tandenreiniger, 330 ml, 3 modi, 4 jetpunten, dieptereiniging, helpt bij USB

 • ★【Effectieve mondverzorging】De draagbare monddouche heeft niet alleen een 360 graden piekrotatie en gebruikt 1400 keer per minuut waterimpuls om elke hoek van de mond effectief te reinigen, verwijdert vlekken en resten tussen tandopeningen of tandheelkundige sulcus. Maar ook de draagbare monddouche is verpakt 4 stuks multifunctionele punten, die perfect zijn voor implantaten en mensen met kronen, bruggen en fineer. Het is het festivalcadeau voor Kerstmis en Nieuwjaar.
 • ★【3 reinigingsmodi】De elektrische monddouche heeft 3 reinigingsmodi voor verschillende mondverzorgingsbehoeften: normaal (schone tanden), zacht (gevoelige tanden) en pulse (massage tandvlees en maakt tanden sterker). Het kan de vorming van parodontitis voorkomen.
 • ★【330 ml grote watertank】 De Mornwell draadloze monddouche is IPX7-waterdicht en beschikt over een zeer groot waterreservoir van 330 ml met een waterstroom van ongeveer 60 seconden, zodat je je hele mondreinigingsroutine kunt doorlopen, zonder water bij te vullen.
 • ★【Lange batterijlevensduur】De draadloze monddouche voor beugels ondersteunt 2 weken gebruik wanneer de ingebouwde 1400 mAh lithiumbatterij volledig is opgeladen. De 2 minuten auto-timer garandeert de mondgezondheid en veiliger gebruik, waardoor je tandvlees tegen lange blootstelling door ononderbroken waterstraal wordt voorkomen. Automatische uitschakeling in 120 seconden om mogelijk ongevallen te voorkomen.
 • ★【12 maanden garantie】Door de FDA FLGB FCC CE goedgekeurd, is deze waterflosser veilig en van goede kwaliteit. De monddouche wordt gedekt door een beperkte garantie van 12 maanden en wij garanderen terugbetaling/vervanging. Volledig zorgeloos van je aankoop.
Bestseller Nr. 15

Getogluke Draagbare draadloze monddouche voor tandreiniging, oplaadbare duurzame batterij, IPX7 waterdicht, wit/wit

 • Grote, doorzichtige uitneembare container: het waterreservoir bevat maximaal 300 ml water, wat meer dan genoeg is om het gebruik van floss te stoppen. Je kunt het gemakkelijk doorzoeken om te zien of je moet bijvullen. En het afneembare waterreservoir beschikt over een grote opening die het reinigen en vullen vergemakkelijkt.
 • Diepe reiniging: de monddouche van Getogluke is uitgerust met een gepatenteerde pomp en een ultradun 0,6 mm mondstuk om een piekwaterdruk van 110 psi en een hoogfrequente waterstraal van 1800 waterpulsen per minuut te leveren. Het kan effectief en snel tot 99,9% tandplak en etensresten verwijderen en de gezondheid van de tanden verbeteren.
 • Perfect voor op reis: of je nu op vakantie of op zakenreis gaat, je wilt dat je tanden schoon en glanzend zijn. Getogluke heeft deze draagbare monddouche zo ontworpen dat hij probleemloos in een rugzak of koffer past en is uitgerust met een oplaadbare 1400 mAh-batterij, die tot 20 toepassingen doorstaat tot de volgende keer opladen.
 • Op de details komt het aan: de monddouche beschikt over in totaal 4 sproeiers voor gezinsgebruik. Er is zelfs een extra navulaansluiting, zodat je de tank kunt vullen zonder de tank te verwijderen.
 • Duurzaam en bescherming: de monddouche van Getogluke is waterdicht conform IPX7 (met uitzondering van de oplaadpoort) en werkt naar verwachting jarenlang zonder problemen. Voor elke aankoop geldt een probleemloze terugbetaling van 30 dagen en levenslange ondersteuning van Getogluke.

De beste monddouche is er een die gemakkelijk te gebruiken is en comfortabel in de hand ligt. Het moet ook een lange batterijduur hebben en verschillende soorten waterdruk aankunnen.

Het is belangrijk om de juiste monddouche te kiezen, omdat deze u kan helpen om gezonde tanden en tandvlees te behouden, het risico op gaatjes te verminderen en de algehele gezondheid van uw mond te verbeteren.

In dit artikel bespreken we de beste monddouche voor jou. We zullen bekijken waar u op moet letten bij het kiezen van een monddouche en hoe u de juiste keuze kunt maken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een monddouche?

 • Het kan tandbederf en tandvleesaandoeningen helpen voorkomen.
 • Het helpt bij een slechte adem door bacteriën uit je mond te verwijderen.
 • Het kan u helpen uw stemkwaliteit te verbeteren en u te helpen duidelijker te spreken.

Wat zijn monddouches?

Monddouches zijn een soort irrigatie-apparaat dat wordt gebruikt om de mond en het tandvlees te reinigen. Ze worden vaak gebruikt door tandartsen en kaakchirurgen om vuil, bacteriën, voedseldeeltjes en tandplak uit de mond te verwijderen.

Monddouches worden al meer dan 100 jaar gebruikt. Ze zijn echter pas sinds kort beschikbaar als consumentenproduct.

Monddouches zijn er in verschillende soorten en maten, afhankelijk van de behoeften van de persoon. Sommige hebben zachte haren, terwijl andere kleine perforaties hebben waardoor water er gemakkelijk doorheen kan stromen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een monddouche?

Monddouches hebben veel voordelen. Ze kunnen mensen helpen met tandvleesaandoeningen, sinusitis en andere mondgezondheidsproblemen. Ze worden ook gebruikt om tandcariës en de vorming van tandplak te voorkomen.

Enkele van de voordelen zijn:

 • De waterflosser helpt voedseldeeltjes, tandplak en bacteriën van de tanden en het tandvlees te verwijderen
 • Het helpt je tanden schoon te houden
 • Het voorkomt gaatjes
 • Het kan u helpen uw adem te verbeteren
 • Het kan hartaandoeningen helpen voorkomen

Wat zijn de typische kosten van een monddouche?

Een monddouche is een apparaat dat wordt gebruikt om de mond en tanden te reinigen. Het is een alternatief voor tandenborstels en floss. Monddouches worden gebruikt door mensen met tandvleesaandoeningen, orthodontische patiënten en mensen die een tandheelkundige ingreep of implantaten hebben ondergaan.

De kosten van een monddouche zijn afhankelijk van het type apparaat dat u zoekt. Sommige modellen kunnen duur zijn, maar er zijn er ook die voor de meeste gebruikers betaalbaar kunnen zijn.

Hoe kies ik de beste monddouche voor mij?

Er zijn veel monddouches op de markt, maar het kan moeilijk zijn om de beste voor u te kiezen.

Er zijn een paar factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een monddouche:

 • De grootte van je mond
 • Uw voorkeuren voor het type waterdruk en stroom
 • De grootte van uw budget

Hoe lang gaat een monddouche mee?

Dit is een veel voorkomende vraag die mensen stellen als het gaat om monddouches. Het antwoord is dat de meeste van hen ongeveer twee weken meegaan.

Monddouches zijn apparaten die kunnen worden gebruikt om de mond te reinigen en voedseldeeltjes, tandplak en tandsteen van de tanden te verwijderen. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met tandzijde, die ze helpen bij het verwijderen van tandplak tussen de tanden.

Een monddouche kan ongeveer twee weken meegaan voordat hij moet worden vervangen.