Beste monddouche van 2022 (TOP15)

De 15 beste monddouche beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Oral-B OxyJet Reinigingssysteem Monddouche Tandenborstel
 • Lucht en water onder druk vormen microfijne bubbeltjes die tandplakbacteriën te lijf gaan
 • De spiraalvormige waterstromen met microbubbels masseren zacht het tandvlees. Je kunt de waterdruk naar gelang je behoeftes aanpassen van 1 (lage druk) tot 5 (hoge druk)
 • De jetknop zorgt ervoor dat je met een aanraking van je vingertop gemakkelijk kunt switchen tussen roterende en rechte waterstralen
 • Het speciaal ontworpen luchtfilter reinigt de lucht die het water verrijkt terwijl het door het opzetstuk stroomt
 • Dit pakket bevat: 1 OxyJet reinigingssysteem, 4 OxyJet opzetspuitstukken
UitverkoopBestseller Nr. 2
Panasonic EW1311 Draadloze Monddouche, Mintgroen
 • Perfecte aanvulling voor de dagelijkse mondhygiëne: verwijdert etensresten uit de tussenruimtes tussen de tanden en bevrijdt de tandvleeszakken
 • Waterluchtmengsel voor een bijzonder zachte reiniging
 • Individueel instelbaar: 3-traps waterstraalintensiteit
 • Bijzonder ruimtebesparend: geïntegreerd waterreservoir
 • Inhoud: 1 x Panasonic monddouche EW1311, 1 x laadstation, 4 x sproeiers, 2 x schroeven voor bevestiging aan de muur
UitverkoopBestseller Nr. 3
Water Flosser, 300ML watertank Monddouche Elektrisch met 5 modi, 5 sproeiers, professionele IPX7 waterdichte USB-oplader, monddouche-tandreiniger voor thuisreizen (wit) (zwart)
 • 【Je eigen doe-het-zelfmodus】 ByDiffer draadloze flosser-tandenreiniger is uitgerust met een aangepaste doe-het-zelfmodus, zodat je je gemakkelijk kunt aanpassen aan je meest comfortabele waterdruk (30-120PSI). Geschikt voor gevoelige tanden, ook nuttig voor bloedend tandvlees, slechte adem, gunstig voor beugel- en brugverzorging.
 • 【Nieuwste pulstechniek】 Gebruik 2021 nieuwste waterflosser-pulstechniek, 30-120psi drukbereik, 1800 keer/min pulsfrequentie, 360°roterende lange spuitmond, laag, gemiddeld, hoog, puls, doe-het-zelf, 5 diepe reinigingsmodi met weinig ruis Ontwerp, hoge intensiteit pulserende waterkolom reinigt 99,99% van tandenvlekken die traditioneel poetsen en flossen niet kunnen bereiken. Het is perfect voor iedereen met een beugel, implantaat, kronen of parodontale pocket.
 • 【5 jettips & 360°rotatie om tanden diep te reinigen】Deze waterflosser is uitgerust met 5 sproeiers en kan met je gezin worden gebruikt. Het heeft ook een 360°roterend mondstukontwerp, speciaal ontworpen voor parodontitis, beugels, tandimplantaten. Onze draagbare monddouche voorkomt verschillende mondgezondheidsproblemen zoals slechte adem, tandbederf, bloedend tandvlees en gele tanden.
 • 【Afneembare slimme watertank & IPX7 waterdicht】 Grote watertank van 300 ml biedt voldoende water voor het reinigen van tanden zonder onderbreking van het toevoegen van water. Je kunt ook water toevoegen door het slimme gatontwerp, je hoeft het waterreservoir niet te verwijderen. Tegelijkertijd kan de uitneembare watertank het interne vuil grondig reinigen. IPX7 Waterdicht ontwerp voorkomt waterlekkage en kan worden gebruikt in de badkamer met douche.
 • 【Op batterijen werkende flossers met grote capaciteit】De waterplukker kan 20 dagen continu worden gebruikt na slechts 4 uur na een volledige lading. De USB-stekker is geschikt voor verschillende oplaadapparaten, zoals mobiele voedingen, computers, laptops, waterdraadloze flossers erg handig voor thuis of op reis.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Waterpik WP-662E professionele tandheelkundige spoelmet 7 koppen, instrument voor het verwijderen van tandplak, zwart
 • Eenvoudige en effectievere reiniging tussen de tanden
 • Onze meest geavanceerde vaste elektrische monddouche
 • Eenvoudige bediening dankzij aan-/uitschakelaar direct op het handvat van de monddouche
 • Tien drukniveaus, van zachte reiniging tot grondige verwijdering van tandplak, waterreservoir van 650 ml, EU-stekker (100-240 V AC, 50/60 Hz)
 • Bij de levering inbegrepen: 7 opzetstukken voor de monddouche
Bestseller Nr. 5
Waterpik Cordless Advanced Monddouche, 23.4 x 13.4 x 8 cm, Wit
 • Eenvoudige en effectievere reiniging tussen de tanden
 • De draadloze monddouche met geavanceerd design en oplaadbare accu is perfect voor reizen en kleinere badkamers
 • Snel magneetlaadsysteem voor het opladen binnen 4 uur, praktische LED-laadindicator, 3 waterdrukniveaus voor individuele reiniging
 • Waterdicht, kan onder de douche worden gebruikt
 • Bij de levering inbegrepen: WP-560 EU, 4 opzetstukken voor de monddouche, reisetui, reisstop, opbergetui voor opzetstukken, magnetische oplader met EU-stekker (100-240 V AC, 50/60 Hz)
Bestseller Nr. 6
Apiker Elektrische monddouche, oral irrigator met 10 drukinstellingen, 600 ml waterreservoir, 8 verschillende functiesproeiers, ideale effectievere reiniging van de interdentale ruimtes voor het hele gezin en op reis
 • ♥ 【Instelbare waterdruk】 : deze monddouche heeft 10-traps drukregeling om de meest comfortabele drukinstelling voor elk familielid te vinden. De waterdruk bedraagt 20 tot 150 psi, die optioneel 10 druk heeft om tandsteen en bacteriegroei te voorkomen. De aan/uit-knop op het handvat maakt het mogelijk om het uitstoten van water naar wens te stoppen. Het reinigen van de tanden met een monddouche is drie keer effectiever dan het gebruik van een tandenborstel
 • ♥ 【5 keer superieure tandreinigingskracht】: het kan alle monddelen effectief reinigen en de groei van bacteriën verminderen, met name tussen tanden en tandvlees, die met een conventionele tandenborstel niet kunnen worden bereikt. De reinigingskracht is 5 keer hoger dan bij conventionele tandenborstels. Door langdurig gebruik kan men cariës, bloedend tandvlees, tandplak en tandovergevoeligheid effectief voorkomen.
 • ♥ 【8 multifunctionele mondstukken】: de monddouche heeft 8 verschillende sproeiers (3 normale sproeiers in verschillende kleuren voor gebruik met familieleden, 1 x Orthodontisch mondstuk voor beugels, 1 x parodontititis, 1 x tandplaquesmondstuk voor tandplaques, 1 x tongreinigingsmondstuk en 1 neusspraymondstuk. Geschikt voor personen met samengekomen tanden of dragers van beugels/tandvervanging/cariës.
 • ♥ 【Grote capaciteit van 600 ml en anti-lek】: de inhoud van 600 ml kan voldoen aan de behoeften van het hele gezin (3-4 personen) voor je ononderbroken mondverzorging. En het waterreservoir heeft een dubbele afdichtring om waterlekken te voorkomen.
 • ♥ 【Veilig in gebruik】: onze monddouche bevat geen bisfenol A, bestaat uit het ETL-veiligheidscertificaat en is officieel door de Amerikaanse FDA gecertificeerd. De waterdichtheidsklasse IPX heeft 7 standen, totale spanning 100-240 VAC, 50/60 Hz. Wij hebben een Duitse handleiding PDF. Je kunt het met vertrouwen gebruiken. Onze monddouche verzorgt een mondgezondheid en is een ideaal cadeau voor familie en vrienden.
Bestseller Nr. 7
Draadloze elektrische monddouche voor tandreiniging - met 3 modi, 15 drukinstellingen, 4 reservesproeiers, tussenruimtereiniging, waterflosser IPX7, waterdicht voor onderweg, thuis
 • 【Perfecte aanvulling voor de dagelijkse mondhygiëne】De monddouche kan etensresten uit de tussenruimtes van de tanden losmaken en de tandvleeszakken bevrijden. Voor een zachte reiniging de verzorging van bruggen, kronen, cariës en vaste tandklemmen.
 • 【De monddouche voor je persoonlijke behoeften】 15 instellingen (3 modi x 5 instellingen) normaal, punt en pulsmodi. Normaal: voor zachte reiniging van de tanden. Point: Reinigt de tanden grondig en ontspant het tandvlees. Hartslag : Sterke waterpulsen verwijderen kleine deeltjes tussen de tanden.
 • 【Eenvoudig te bedienen voor beginners en kinderen】Selecteer de 'punt-modus en niveau 1 – kan beginners en kinderen helpen zich snel aan de spuitdruk aan te passen en gevoelig tandvlees te beschermen. Voor een nauwkeurige reiniging en bescherming tanden.
 • 【Gemakkelijk te dragen – de beste reisgenoot】De monddouche is compact, ruimtebesparend en licht en is perfect voor zakenreizen, onderweg en reizen. De USB-kabel kan altijd en overal worden opgeladen.
 • 【Wat is het verschil tussen ons en andere producten?】Uitgerust met krachtige batterijen (4 uur opladen en 3 weken houden), eenvoudig te bedienen, praktisch en duurzaam. Uitgerust met 4 verfsproeiers, geschikt voor het hele gezin. Wij bieden 24 maanden garantie.
UitverkoopBestseller Nr. 8
Elektrische monddouche, professionele monddouche met 10 instelbare waterdrukwaarden, 600 ml inhoud en 8 multifunctionele spuitmondpunten
 • 8 multifunctionele sproeipunten voor familiegebruik: Turrewell Home monddouche worden geleverd met 8 punten, waaronder 3 klassieke sproeipunten, 1 tongreiniger, 1 tandplakpunt, 1 kieferorthopedische punt, 1 parodontale punt en een tandenborstelpunt. Deze multifunctionele sproeikoppen helpen je bij het reinigen als de tandenborstel niet gemakkelijk in aanraking komt. straalsproeiers kunnen hygiënisch en comfortabel in de verzegelde en gescheiden groevenafdekking boven op de waterkoel.
 • Grote watertank van 600 ml en anti-lek design: deze tandarts-waterfles heeft een inhoud van 600 ml voor 90 seconden waterstroom. Het anti-lekontwerp zorgt ervoor dat er geen vloeistof lekt wanneer je het gebruikt. Het waterreservoir en de bovenste afdekking van de sproeikop zijn afneembaar, kunnen gemakkelijk met water worden gevuld en gereinigd alle onderdelen van de waterfles. De vacuümzuiger aan de onderkant van de tandzijde kan op het gladde oppervlak blijven zitten en niet wegglijden.
 • Aanpassen en krachtige druk: met 10 waterdrukinstellingen (bereik 30 tot 125 psi). Test de verschillende waterdruk om een comfortabele instelling voor je tanden en tandvlees te vinden. 1250-1700 tpm voor hoogfrequente waterpuls garanderen de beste mondhygiëne, die traditionele borstels en reinigen met tandzijde niet kan bereiken.
 • 360 ° draaibare sproeikop: de 360 ° draaibare sproeikop kan alle gebieden van de mond bereiken en verwijdert 99% van alle plaques, om kariën en tandvleesbloeden te voorkomen.
 • 24-uurs vriendelijke after-sales service: de watervlotter bestaat uit veilig ABS-materiaal en is conform IPX4, FDA, CE, FCC enz. goedgekeurd. Zo kun je het veilig gebruiken. Met 12 maanden garantie wordt je tevredenheid weer geweldig ondersteund. Ons team streeft ernaar om snel en efficiënt op alle vragen en behoeften te reageren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er problemen zijn.
UitverkoopBestseller Nr. 9
SONICARE HX3806/33 snoerloze Flosser 3000 monddouche - Waterflosser voor tanden, tandvlees en mondverzorging, in zwart
 • Quad Stream-technologie: de Philips Sonicare Power Flosser 3000 heeft een uniek X-vormig Quad Stream-opzetstuk dat de stroom in 4 waterstralen scheidt, voor een snellere, diepere reiniging van uw tanden en tandvlees
 • Pulse Wave-technologie: zachte waterpulsen leiden u van tand tot tand in de Deep Clean-modus, waardoor u eenvoudig uw tanden en tandvlees kunt schoonmaken voor een betere mondgezondheid na elk gebruik
 • Reiniging die bij uw glimlach past: twee verschillende reinigingsmodi Clean-modus voor continue waterstroom en Deep Clean, pulserend water voor een grondigere dagelijkse reiniging met een instelbaar intensiteitsniveau
 • Volledige reiniging in 60 seconden: kom op moeilijk bereikbare plekken met een spuitkop dat 360 graden kan draaien, en grondige 360°-reiniging in slechts 60 seconden van begin tot eind met Philips Sonicare
 • De set bevat: 1x Philips Sonicare snoerloze Power Flosser 3000, in zwart, 1x F1 standaardspuitkop, 1x F3 Quad Stream-spuitkop, 1x reistas, 1x USB-C-kabel en 1x USB-wandadapter
Bestseller Nr. 10
Waterpik WP-562 Cordless Advanced Monddouche, Zwart, 23.6 x 13.2 x 8.2 cm
 • Eenvoudige en effectievere reiniging tussen de tanden
 • De draadloze monddouche met geavanceerd design en oplaadbare accu is perfect voor reizen en kleinere badkamers
 • Snel magneetlaadsysteem voor het opladen binnen 4 uur, praktische LED-laadindicator, 3 waterdrukniveaus voor individuele reiniging
 • Waterdicht, kan onder de douche worden gebruikt
 • Bij de levering inbegrepen: 4 opzetstukken voor de monddouche, reisetui, oordopjes, opbergetui voor opzetstukken, magnetische oplader met EU-stekker (100-240 V AC, 50/60 Hz)
Bestseller Nr. 11
Panasonic Ultra Sonic EW1511 Monddouche, Wit
 • Witte tanden met de Ultra Sonic Stream – met ultrasone tandreiniging de tanden en tussenruimtes reinigen
 • 5-traps waterstraalintensiteit – de waterstraal van de monddouche kan naar wens worden ingesteld
 • Reiniging met water-luchtmengsel - voor zachte reiniging van tandvleestassen, ook voor de verzorging van bruggen, kroon en vaste tandspieren
 • Grote watertank – het waterreservoir van deze monddouche bevat 200 ml en is voldoende voor 60 seconden gebruik
 • Snel opladen: 1 uur; quick Charge voor 10 minuten gebruik (bij niveau 5)
Bestseller Nr. 12
Hangsun HOC700 Elektrische monddouche, draadloos, waterflosser voor tanden, draagbaar, orale irrigator, met 3 modi, IPX7 waterdicht en USB-oplaadbaar, voor op reis en thuis
 • Professionele waterflosser – met een waterpuls van 1600 keer/min en een 360 graden draaibaar lang mondstuk kan de krachtige waterflosser elke hoek net zo grondig reinigen als gewone borstels niet kunnen bereiken.
 • 3 reinigingsmodi & 4 mondstukopzetstukken: de elektrische monddouche heeft 3 reinigingsmodi voor verschillende mondverzorgingsbehoeften: normaal (schone tanden), zacht (gevoelige tanden) en puls (massage tandvlees en maken tanden sterker). Het kan de vorming van parodontitis voorkomen.
 • Afneembaar waterreservoir: de 300 ml grote watercapaciteit garandeert genoeg water voor een ononderbroken mondverzorging. Met de waterdichte IPX7-functie kun je het mondreinigingsmiddel in de badkamer vrij gebruiken.
 • USB-oplaaddesign: USB-oplaadbaar, veilig en eenvoudig, kan via een willekeurig USB-apparaat zoals een wandoplader, een telefoonlader of een powerbank worden opgeladen.
 • Extra stil design: de monddouche heeft een ergonomisch design met een geluidsniveau van minder dan 55 decibel.
UitverkoopBestseller Nr. 13
BESTOPE Monddouche, draadloos, tandreiniger met 5 modi en 6 sproeiers, monddouche, elektrische waterflosser IPX7 waterdicht, USB-opladen, 300 ml, voor thuis en op reis
 • ☞【5 verschillende modi】De pompfrequentie van de draadloze monddouche is 1000-1500, het waterdrukbereik 30-110 psi. 5 verschillende modi: super hoog, hoog, medium, laag, zacht, je kunt de gewenste modus selecteren. Voor gevoelig tandvlees of beginners van monddouche, de zachte instellingen zijn perfect voor jou. Je kunt met hogere drukinstellingen grondig tussenruimtes van etensresten of vloerbedekking bevrijden.
 • ☞【6 x 360° draaibare monddouche 】 Een professionele monddouche die speciaal voor de gezondheid van de tanden is ontwikkeld, bevat 6 sproeiers: 2 x klassiek, 1 x orthodontisch, 1 x neusreinigingstip, 1 x tandplak punt, 1 x tongschraper. Dit kan de gezondheid van het tandvlees effectief verbeteren en elke hoek nauwkeurig en grondig reinigen, die de conventionele borstel niet kan bereiken.
 • ☞ 【Dubbel waterdicht design】IPX7 waterdicht ontwerp wordt zowel voor de binnen- als voor de buitenkant van de monddouche elektrische overgenomen, om dubbele bescherming te bieden. Je kunt het zelfs onder de douche gebruiken. De 300 ml grote watertank die voldoende is voor 60 seconden reinigingstijd. De draadloze monddouche met geavanceerd design en oplaadbare batterij is perfect geschikt voor reizen en kleinere badkamers.
 • ☞【Duurzame batterij en bescherming tegen oververhitting】Orale irrigator met krachtige 2150 mAh lithiumbatterij is in staat om 14 dagen volledig op te laden. Het opladen van de USB-interface geldt voor een powerbank, mobiele telefoon oplader, pc enz. Als het apparaat niet binnen 2 minuten in gebruik wordt genomen of de temperatuur hoger is dan 75 °C, wordt het automatisch gesloten.
 • ☞【Wat je krijgt】Bestope monddouche tandreiniger, 6 sproeiers, USB-oplaadkabel, waterdichte reistas en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Het is probleemloos mogelijk dat de Bestope monddouche met alle benodigde accessoires goed kan worden vervoerd. En de opslag is comfortabel voor thuis, op kantoor of onderweg. De groeven aan de buitenkant zijn antislip en antislip. Voor verdere vragen over de Bestope monddouche staat de Bestope klantenservice altijd graag tot je beschikking.
Bestseller Nr. 14
TUREWELL Elektrische monddouche, tandenreiniger met 10 drukniveaus en 8 sproeiers, IPX7 waterdicht, 600ml orale irrigator voor thuis
 • ❤️【Effectief schoon】Vergeleken met gewone tandenborstels, tandenstokers, flosdraad die verborgen delen niet kan bereiken, TUREWELL Waterflosser uitgerust met 1250-1700 keer/min power motor, 30-125 psi druk, kan diep verborgen delen bereiken om 99,99% voedselresten te reinigen , en masseer het tandvlees, verzorg je mond en maak een ideaal cadeau voor familie en vrienden.
 • ❤️【8 mondstukken voor het hele gezin】TUREWELL monddouche wordt geleverd met 3 verschillende kleuren gewone hogedruktips, 5 andere speciale waterstraaltips. U kunt delen met uw hele gezin. Met deze 360-graden mondstukken heb je gemakkelijk toegang tot alle delen van de mond om tandsteen, voedselresten tussen tanden en tandvlees grondig op te ruimen.
 • ❤️【10 instelbare waterdrukinstelling】Onze tandflosser uitgerust met 30-125 psi druk, inclusief 10 niveaus van waterdruk voor verschillende omstandigheden van tanden en tandvlees. Low Pressure 1-3 (30-50psi) is geschikt voor kinderen, beginners en mensen met gevoelige tanden. Gemiddelde druk 4-6 (50-80psi) voor de meeste mensen. Hogedruk 7-10 (80-125psi) is geweldig voor volwassenen en ervaren gebruikers.
 • ❤️【Reservoir met hoog volume en opbergruimte voor mondstukken】Houdt 22 ounces (600ML) watercapaciteit en biedt 90 seconden waterstromen: bijvullen is niet nodig. De mondstukopberger met een scheidingsgroef aan de bovenkant van de tandflosser kan de mondstukken hygiënisch opbergen om verlies te voorkomen.
 • ❤️【3 minuten timer】 Nadat je het 3 minuten hebt gebruikt, stopt de waterflosser automatisch om je gematigde reinigingstijd en de levensduur van de watertandflosser te garanderen. Het reservoir maakt gebruik van dubbele afdichtringen om op betrouwbare wijze waterlekkage te voorkomen. De basiszuignap kan gladde oppervlakken zoals tegels, marmer vasthouden.
UitverkoopBestseller Nr. 15
Panasonic EW-DJ40-W503 mobiele Monddouche (elektrisch, reismonddouche, tandreiniger, geïntegreerde watertank, monddouche accu, 2 intensiteitsniveaus), Wit/Zilver
 • Praktische reismonddouche – de elektrische monddouche is met een afmeting van 14,2 cm bijzonder ruimtebesparend en ideaal voor onderweg
 • Verder heeft witte tanden met Panasonic – maak je tandreiniging professioneel met Panasonic monddouches
 • Het waterreservoir altijd in de hand – het in het handvat geïntegreerde waterreservoir kan eenvoudig onder de kraan worden gevuld of gereinigd
 • Orale irrigator met mondwater – met deze monddouche oraal de tanden en tussenruimtes direct met mondwater reinigen
 • Zachte en voelbare grondige reiniging – tussen de tanden dankzij de 2-traps waterstraalintensiteit van etensresten ontdoen

De beste monddouche is er een die gemakkelijk te gebruiken is en comfortabel in de hand ligt. Het moet ook een lange batterijduur hebben en verschillende soorten waterdruk aankunnen.

Het is belangrijk om de juiste monddouche te kiezen, omdat deze u kan helpen om gezonde tanden en tandvlees te behouden, het risico op gaatjes te verminderen en de algehele gezondheid van uw mond te verbeteren.

In dit artikel bespreken we de beste monddouche voor jou. We zullen bekijken waar u op moet letten bij het kiezen van een monddouche en hoe u de juiste keuze kunt maken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een monddouche?

 • Het kan tandbederf en tandvleesaandoeningen helpen voorkomen.
 • Het helpt bij een slechte adem door bacteriën uit je mond te verwijderen.
 • Het kan u helpen uw stemkwaliteit te verbeteren en u te helpen duidelijker te spreken.

Wat zijn monddouches?

Monddouches zijn een soort irrigatie-apparaat dat wordt gebruikt om de mond en het tandvlees te reinigen. Ze worden vaak gebruikt door tandartsen en kaakchirurgen om vuil, bacteriën, voedseldeeltjes en tandplak uit de mond te verwijderen.

Monddouches worden al meer dan 100 jaar gebruikt. Ze zijn echter pas sinds kort beschikbaar als consumentenproduct.

Monddouches zijn er in verschillende soorten en maten, afhankelijk van de behoeften van de persoon. Sommige hebben zachte haren, terwijl andere kleine perforaties hebben waardoor water er gemakkelijk doorheen kan stromen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een monddouche?

Monddouches hebben veel voordelen. Ze kunnen mensen helpen met tandvleesaandoeningen, sinusitis en andere mondgezondheidsproblemen. Ze worden ook gebruikt om tandcariës en de vorming van tandplak te voorkomen.

Enkele van de voordelen zijn:

 • De waterflosser helpt voedseldeeltjes, tandplak en bacteriën van de tanden en het tandvlees te verwijderen
 • Het helpt je tanden schoon te houden
 • Het voorkomt gaatjes
 • Het kan u helpen uw adem te verbeteren
 • Het kan hartaandoeningen helpen voorkomen

Wat zijn de typische kosten van een monddouche?

Een monddouche is een apparaat dat wordt gebruikt om de mond en tanden te reinigen. Het is een alternatief voor tandenborstels en floss. Monddouches worden gebruikt door mensen met tandvleesaandoeningen, orthodontische patiënten en mensen die een tandheelkundige ingreep of implantaten hebben ondergaan.

De kosten van een monddouche zijn afhankelijk van het type apparaat dat u zoekt. Sommige modellen kunnen duur zijn, maar er zijn er ook die voor de meeste gebruikers betaalbaar kunnen zijn.

Hoe kies ik de beste monddouche voor mij?

Er zijn veel monddouches op de markt, maar het kan moeilijk zijn om de beste voor u te kiezen.

Er zijn een paar factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een monddouche:

 • De grootte van je mond
 • Uw voorkeuren voor het type waterdruk en stroom
 • De grootte van uw budget

Hoe lang gaat een monddouche mee?

Dit is een veel voorkomende vraag die mensen stellen als het gaat om monddouches. Het antwoord is dat de meeste van hen ongeveer twee weken meegaan.

Monddouches zijn apparaten die kunnen worden gebruikt om de mond te reinigen en voedseldeeltjes, tandplak en tandsteen van de tanden te verwijderen. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met tandzijde, die ze helpen bij het verwijderen van tandplak tussen de tanden.

Een monddouche kan ongeveer twee weken meegaan voordat hij moet worden vervangen.