Beste momentsleutel fiets van 2022 (TOP20)

De 20 beste momentsleutel fiets beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Momentsleutel, 2-24 N.m momentsleutel 1/4 inch, momentsleutel fiets & motorfiets, ± 3% foutnauwkeurigheid, met 1/4 naar 3/8 adapter, 24-delige set
 • Hoge nauwkeurigheid ± 3%: elke momentsleutel is volledig gekalibreerd om ervoor te zorgen dat de nauwkeurigheid voldoet aan de eisen van ISO 6789 en ASME B107.14M. Met een nauwkeurigheid van ± 3% kun je het draaimoment voor betere reparaties nauwkeuriger regelen.
 • ✅ [24-delige set] – bevat: momentsleutel, 10 inch verlengstang, H5-65 lang, 1/4 universeel scharnier, 1/4 omwentelingen 3/8 adapter, H2-2,5-3-4-5-6 - 8-10, PH1-2-3, T10-15-20-25-30, huls. 8-9-1. 0 mm.
 • ✅ [Heldere schaal] – hoogwaardige professionele fiets-momentsleutel, de heldere schaal is zeer comfortabel om te lezen, als de vooraf ingestelde draaimomentwaarde is bereikt, geeft de moersleutel een klikgeluid dat je duidelijk kunt horen en voelen.
 • ✅ Breed toepassingsgebied: als je fiets of motorfiets enkele kleine fouten vertoont, kun je dit gereedschap gebruiken om je te helpen bij de reparatie. Selecteer het juiste draaimoment om het gewenste effect te bereiken.
 • Kwaliteit: wij streven ernaar kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan te bieden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen je binnen 24 uur antwoorden.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Mighty 880275 gereedschap momentsleutel
 • Draaimomentsleutel hoogwaardige uitvoering
 • Extreem fijne en nauwkeurige instelling van 2-24 Nm mogelijk
 • Omschakelbare ratel (1/4")
 • Inbus met 3 / 4 / 5 / 6 / 8 en 10 mm
 • Alle onderdelen zijn in een praktische doos opgeborgen
Bestseller Nr. 3
1/4 "Momentsleutel set, VANPO Torsiesleutel 5-25 Nm, Nauwkeurigheid ± 3%, 17 Stuks Fiets Auto Motor Onderhoudsset met Verlengstuk, 1/4" Ratelsleutel, Inbus- en Torx-bits, Allen-aansluitingen
 • 【Nauwkeurigheid ± 3%】 Elke momentsleutel is volledig getest op nauwkeurigheid volgens de vereisten van de internationale norm ISO 6789-1: 2017, DIN EN 6789-1: 2017-07 en ASME B107.14M en testmethoden voor conformiteitstests , met een nauwkeurigheid van ± 3%, is het betrouwbaar en nauwkeurig voor uw dagelijks gebruik.
 • 【Koppelwaardebereik 5-25 Nm】 Professionele hoogwaardige momentsleutel met vergrendelingsfunctie maakt gebruik van gemakkelijk te begrijpen schalen en kan het koppel gemakkelijk aanpassen tussen 5-25 Nm. De momentsleutel kan schakelen tussen twee richtingen voor bedienen, draai de palrichtingschakelaar, de momentsleutel kan de kracht tegen de klok in vergroten.
 • 【Met een vooraf ingestelde koppelwaarde en geluidsapparaat】 Wanneer het aanhaalmoment van het bevestigingsmiddel de vooraf ingestelde waarde bereikt, kan het automatisch een "klik" -geluid maken, dat u waarschuwt om te stoppen met het uitoefenen van kracht. En tegelijkertijd gaat het gepaard met een duidelijke handtrilling om de voltooiing van het werk te versnellen. Wanneer de kracht wordt losgelaten, worden de onderdelen die aan de sleutel zijn bevestigd automatisch vrijgegeven.
 • 【17-delige handige momentsleutelset】 Wij bieden een handige valbestendige draagtas en 1/4 "3-25Nm momentsleutel, 1/4" ratelsleutel, Torx-bits: T25 T27 T30, zeskantbits : H3 H4 H5 H6 H8 H10, Doppen: 8 mm 9 mm 10 mm 11 mm 12 mm, Verlengstuk van 100 mm. Inclusief Bits en stopcontacten zijn alle benodigde items voor het meeste wat je nodig hebt op een fiets of motor. Alle items kunnen ook op een ratel worden gebruikt.
 • 【Hoge kwaliteit en professioneel】 De momentsleutel is gemaakt van slijtvast en roestbestendig chroom vanadiumstaal, antislip en comfortabel roestvrijstalen handvat. De industriële kwaliteit kenmerkt zich door een stabiele en betrouwbare precisie en is duurzamer. Het wordt veel toegepast bij professionele reparatie en onderhoud van fietsen en motorfietsen.
Bestseller Nr. 4
CXWXC Momentsleutel fiets 1/4 inch, 1 tot 25 Nm koppel ± 4% nauwkeurigheid, reparatie tool koppel sleutel inclusief binnenzeskant Hex Torx steeksleutel kit voor fiets MTB
 • 【Probleemloos gebruik】Maak je altijd zorgen dat de schroeven te stevig of te los zijn en problemen veroorzaken? Deze zeer nauwkeurige 1/4 inch draaimomentsleutel elimineert deze situatie. De momentsleutelset bevat 6 x binnenzeskant, 6 x torx, 2 x kruis, steeksleutels HW5, 100 mm verlenging enzovoort. 【Probleemloos gebruik】Maak je altijd zorgen dat de schroeven te vast of te los zijn en problemen veroorzaken? Deze zeer nauwkeurige 1/4 inch draaimomenten
 • 【4% hoge nauwkeurigheid】Deze fietsmomentsleutel heeft een draaimomentbereik van 1 tot 25 Nm en kan tot 0,2 Nm nauwkeurig worden ingesteld. Met duidelijke schaal en nauwkeurig ratelgereedschap. Hij is ontworpen voor de juiste montage of reparatie van fietsen, mountainbike of andere accessoires.
 • 【Gemakkelijk te bedienen】Onze momentsleutel heeft een veerbelaste positioneringsring, die automatisch op het benodigde draaimoment vergrendelt om de draaimomentwaarde van de sleutel nauwkeurig te fixeren. Als de vooraf ingestelde draaimomentwaarde is bereikt, hoor je duidelijk te klikken en op dit punt kun je stoppen met draaien.
 • 【Veilig & antislip】 De antislip handgreep zorgt ervoor dat hij tijdens het gebruik niet per ongeluk verschuift. De draaimomentsleutel is gemaakt van hoogwaardig metaal en extreem duurzaam. Geschikt voor industrieel, privé en persoonlijk gebruik.
 • 【Zorgeloze garantie】De Torque Wrench 1/4 is onderworpen aan strenge tests en de nauwkeurigheid van elke momentsleutel voldoet aan de eisen van DIN-ISO-6789 en ASME B107.300-2010. Als er een kwaliteitsprobleem is met onze producten, neem dan contact met ons op en wij zullen je een gratis ruil- of terugbetalingsservice aanbieden.
Bestseller Nr. 5
S&R draaimomentsleutel voor fiets en motorfiets, set 1/4 inch, 272 mm, meetbereik 5 tot 25 Nm inclusief 7 bits: H10, H8, H6, H5, H4, H3, T25 van CrV-staal, onbreekbaar, voor fiets en MT bike
 • Verstelbare mini-momentsleutels 1/4 inch met hoge nauwkeurigheid ± 4% volgens ➤ DIN 6789 gekalibreerd en elk met certificaat getest.
 • Voor nauwkeurig werken met een laag draaimoment ➤ Instelbereik 5 - 25 Nm met hoge ± 4% nauwkeurigheidsgraad bij aanhalen met grove en fijne afstelling.
 • Omkeerbare dopsleutel voor linkse- en rechtse schroefdraad, klikmechanisme met vierkantaandrijving en kogelvergrendeling, comfortabele en veilige omschakelhendel.
 • In praktische en robuuste kunststof box ➤ De ergonomische handgreep met greepbegrenzing- minimaliseert wegglijden. Inhoud van de levering: 1 x mini-momentsleutel-set + 7 bits: H10, H8, H6, H5, H4, H3, T25
 • Voor een zorgvuldig, gecontroleerd verschroeven bij montage en mechanische werkzaamheden, motor- en fietsreparaties, modelbouw, onderhoudswerkzaamheden, machinebouw en ambachtelijke werkzaamheden.
Bestseller Nr. 6
Momentsleutel Set, 1/4" 2-20Nm 18 Stuks Drive Click Socket Wrench Set, Draagbare Verstelbare Stalen Momentsleutel Reparatie Gereedschap voor Fiets (Blauw)
 • HOGE KWALITEIT — De momentsleutel maakt gebruik van gelegeerd staal vanadiumstaal en is slijtvast, duurzaam. De ergonomische handgreep is gemakkelijker te gebruiken en om te voorkomen dat de hand wegglijdt.
 • Toepassing — Deze momentsleutel is het perfecte hulpmiddel voor fietsmontage en reparatie, geschikt voor industrie, familie, persoon. Langdurig gebruik heeft geen invloed op de nauwkeurigheid.
 • Eenvoudig te gebruiken - Nauwkeurig ratelgereedschap met eenvoudige koppelaanpassing. Wanneer de standaardwaarde is bereikt, is er een hoorbare prompt, hoe groter het koppel, hoe luider.
 • INCLUSIEF Het koppelbereik van 2 tot 20 Nm. Hex: H2, H2.5, H3, H4, H5, H6, H8. Torx: T10, T15, T20, T25, T30. Bits: PH1, PH2, PH3. Sleufbits: 4mm en 50mm verlengstang voor het bereiken van verborgen bouten. Alle onderdelen zijn opgeborgen in een praktische doos.
 • LET OP: Draai de sleutel heel langzaam en trek hem naar binnen wanneer het koppel is bereikt. Snelle en ruwe werking kan leiden tot overafdichting, als u een probleem of suggestie over het product, neem dan contact met ons op.
Bestseller Nr. 7
Wiesemann 1893 Ensure 81444 Draaimomentsleutel, fiets, 1/4 inch, 3 - 25 Nm, momentsleutel met dubbele schaal, rechtse schroefdraad, van Q-30 verchroomd staal, in praktische transportkoffer
 • Inhoud: praktische momentsleutel met 1/4 inch aandrijving, dubbele schaal, stevige transportkoffer, certificaat en handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
 • Nauwkeurig: hoge nauwkeurigheid met 3% tolerantie; werkbereik 3 - 25 Nm of 0,3 - 2,5 kg/m. - De ratel van deze momentsleutel heeft 45 tanden en een rechtse schroefdraad. De instelling gebeurt via de draaibare handgreep; dankzij de vergrendelingsfunctie verschuift de dubbele schaal niet terwijl je werkt.
 • Gebruik: Deze momentsleutel kan worden gebruikt om te schroeven wanneer je werkt aan fietsen.
 • Aandrijving: 6,3 mm (1/4 inch) vierkante aandrijving volgens DIN 3120 met kogelbeveiliging.
 • Ensure-reeks: hoogwaardige kwaliteit. Elk stuk gereedschap uit de Ensure-reeks biedt uitstekende prestaties en onderscheidt zich door individuele kenmerken. Deze hoogwaardige reeks beperkt zich bovendien niet tot één categorie, maar in ons hele assortiment vind je tools met "dat ene extraatje".
Bestseller Nr. 8
VANPO Dinamometrische sleutel, 1/4 inch, momentsleutel 5-25 Nm, hoge nauwkeurigheid ± 3% met omkeerbare kop, 10 cm verlengstang, 3/8 inch, adapter voor racefiets en mountainbike, motorfiets
 • 【Hoge nauwkeurigheid ± 3%】Elke momentsleutel is volledig gekalibreerd volgens de eisen van ISO 6789-1:2017, DIN EN 6789-1:2017-07 en ASME B107.14M en testmethoden voor conformiteitstesten, binnen ± 3% nauwkeurigheid, individueel kalibratiecertificaat inbegrepen. De industriële kwaliteit wordt gekenmerkt door een stabiele en betrouwbare nauwkeurigheid en een langere levensduur. Betrouwbaar en nauwkeurig voor de reparatie en onderhoud van fietsen in het dagelijks gebruik.
 • 【Draaimomentbereik 5-25 Nm】 Hoogwaardige professionele momentsleutel met duidelijke en gemakkelijk te begrijpen schaal, de schaal is lasertechnologie, de bereik is helder en gemakkelijk te lezen, je kunt het koppel tussen 5-25 Nm gemakkelijk instellen. De troffel van de momentsleutel kan altijd de gebruiksrichting instellen, zodat de sleutel zowel met de klok mee als tegen de klok in kan worden bediend.
 • Eenvoudig te bedienen met snelontgrendelingskop: druk op de vergrendelingsknop en houd hem ingedrukt tot de koppelinstelling is voltooid. Laat je hand loslaten en de vergrendelingsknop zal automatisch terugspringen om de waarde te blokkeren. De kop van de momentsleutel is uitgerust met een snelontgrendelingsknop, die het stopcontact eenvoudig kan installeren en verwijderen, en de stekker stevig vasthouden om te voorkomen dat hij valt. Comfortabel in gebruik.
 • 【Met een vooraf ingestelde draaimoment en een geluidsapparaat】Als het koppel van de beha de vooraf ingestelde waarde bereikt, kan hij automatisch een "klik"-geluid opgeven om je eraan te herinneren dat je niet meer kracht hoeft te besteden. Tegelijkertijd wordt hij met een duidelijke trilling van de hand begeleid om de afsluiting van het werk te bevorderen. Als de kracht vrijkomt, worden de met de momentsleutel verbonden onderdelen automatisch gereset.
 • 【Met 72T momentsleutelset】 Wij bieden je een praktische, valbestendige transporttas, inclusief 10 cm verlengstang en 3/8-inch adapter. De momentsleutel heeft een omkeerbare ratelkop, 72 tanden, beide richtingen kunnen worden aangetrokken en losgemaakt. Van slijtvast en roestbestendig chroom-vanadium-staal, antislip en comfortabele roestvrijstalen handgreep.
Bestseller Nr. 9
PRO BIKE TOOL Momentsleutel Fiets, Koppelsleutel 4 5 6 Nm Zwart
 • Professionele handdraaimomentset - Inclusief acht verwisselbare inbuss- en torx-gereedschapsbits: H2, H2.5, H3, H4, H5, H6, T25 en T30. Hiermee kunt u snel uw moeren en bouten vastdraaien om veilig rijden, racen en trainen te garanderen!
 • Nauwkeurige koppelmeting tot 4, 5, 6 Newton Meter - Drie koppelniveaus voor de meeste aanbevolen strakheidsinstellingen van de weg- en MTB-fabrikant in één gereedschap. Onderdeel van ons perfecte fietsaccessoires assortiment.
 • Nieuw eenvoudig instelsysteem - Trek gewoon de koppelregelhendels omhoog en stel op de gewenste koppelinstelling in voor snelle thuisreparatie. Houd al uw gereedschapsbits netjes weggestopt in het handvat van uw verstelbare koppelgereedschap.
 • Pro-kwaliteit - We zijn zo overtuigd van onze verstelbare T-koppelsleutel dat als u problemen met het product, we zijn erg blij om ofwel een terugbetaling of een vervanging op uw aankoop! We zijn er ook om u te ondersteunen als u vragen of vragen heeft, neem dan contact op en we helpen u graag.
Bestseller Nr. 10
Wera 05075604001 Click-Torque A 5 momentsleutel met omschakelratel, 1 W, 1 V, 1/4 inch vierkant, 2,5-25 Nm
 • Met vierkantige aandrijving, omschakelratel, 45 tanden
 • Eenvoudige instelling en zekering van de gewenste draaimomentwaarde met hoor- en voelbaar vastklikken bij het bereiken van de schaalwaarden
 • Veilig gedoseerde kracht: bij het bereiken van de ingestelde waarde lost de momentsleutel hoorbaar en voelbaar uit
 • Meetbereik: 2,5-25 Nm; Precisie +/- 4% volgens DIN EN ISO 6789-1: 2017-07
 • Ergonomische 2-componenten handgreep voor rechts
Bestseller Nr. 11
Momentsleutelset 1/4 inch 2,5-20 Nm, voor fiets, fijnmechaniek, met veel accessoires zoals verlengstang, bits, moerinzetstukken, adapter
 • Precisie: ± 3%, volledig gekalibreerd volgens ISO 6789-1:2017, DIN EN 6789-1:2017-07, ASME B107.14M en testmethoden voor conformiteitstests
 • Momentbereik: 2-20 Nm, zeer precies in stappen van 0,25 mm instelbaar
 • Hoogwaardig en duurzaam: eenvoudig in de bediening, inclusief 31-delige accessoire-set
 • Veilig en betrouwbaar: geleverd in een koffer met praktische snelvergrendeling
 • Universele pasvorm: met de klok mee en tegen de klok in aandraaien mogelijk, geschikt voor rechtse schroefdraad en linkse schroefdraad
UitverkoopBestseller Nr. 12
Normex Momentsleutel-set voor de fiets, 2-14 Nm
 • Gebruik:
 • Voor schroefverbindingen van zadel, stuur en kettingkast op fietsen.
 • Voor veiligheidsschroefverbindingen op dakbagagedragers.
 • Voor schroefverbindingen van carbon en titanium onderdelen.
 • Voor schroefverbindingen van verchroomde onderdelen.
Bestseller Nr. 13
DIFCUL Momentsleutel voor Fiets en Motorfiets 1/4 inch Socket Set 2-24 Nm Koppel, Reparatiegereedschap, Koppel Adapter Dopsleutelaansluiting (Rood)
 • Specificaties: het draaimomentbereik is van 2 tot 24 Nm. Inbusvormige hoofdaansluiting, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm bits met zeshoekige kop en T20, T25, T30 stervormige bits. Verlenging binnen-zeskant: 5 mm Alle onderdelen zijn in een praktische doos opgeborgen.
 • Gebruik: deze momentsleutel is het perfecte gereedschap voor fietsmontage en -reparatie. Geschikt voor industrie, familie, hobby. Langdurig gebruik beïnvloedt de nauwkeurigheid niet.
 • Nauwkeurig te gebruiken ratel-gereedschap met eenvoudige instelling van het draaimoment (Nm) Als de standaardwaarde bereikt is geeft het een hoorbaar geluid - hoe groter het draaimoment, hoe luider.
 • Goede kwaliteit: de momentsleutel is gemaakt van vanadium-legeringsstaal. Slijtvast en duurzaam met een kunststof handgreep om wegglijden uit de hand te voorkomen. De ergonomische zachte handgreep met grote diameter is comfortabeler te bedienen.
 • Opmerking: draai de schroefsleutel zeer langzaam tot het koppel is bereikt. Een snelle en ruwe werking kan leiden tot te hard aanspannen.
Bestseller Nr. 14
Vanpo Momentsleutel voor fiets en motorfiets, 5-25 NM momentsleutel 1/4 inch, 17-delige set met 3/8 inch adapter, verlenging, stopcontact, hex en torx-bits, ± 3% foutnauwkeurigheid, reparatietool voor fiets
 • 【Hoge nauwkeurigheid】Elke momentsleutel is volledig getest op nauwkeurigheid volgens ISO 6789-2:2017 en DIN EN ISO 6789-1:2017-07 eisen voor de ontwerpconformiteitstest. Alle draaimomentsleutels zijn in de fabriek voorgekalibreerd, je kunt ze direct na ontvangst gebruiken. Om de nauwkeurigheid te behouden, wikkel je de greep op de onderste schaal voordat je de draaimomentsleutel bewaart. Tolerantie in: nauwkeurigheid ± 3%.
 • 【 Eenvoudig te bedienen en 'klik' voelen 】 De draaimomentsleutel 1/4 is zeer eenvoudig te bedienen. Trek de vergrendelingsknop naar beneden en houd hem tot de koppelinstelling is voltooid. Laat je hand los en de vergrendelknop springt automatisch terug om de waarde te vergrendelen. Als de vooraf ingestelde draaimomentwaarde is bereikt, voel je of luister een "klikken" van de moersleutel om je te waarschuwen geen extra kracht toe te voegen.
 • 【5-25 NM momentsleutel】Draaimomentsleutelbereik 5 tot 25 nm, met 0,2 nm vergrendelbare microinstelling. Antislip, gestructureerde handgreep en een slank design, dat het gebruik ook in moeilijke ruimtes vergemakkelijkt. De contrastrijke, gemakkelijk afleesbare Nm-schaal vergemakkelijkt de instelling van het juiste koppel. Lees onze aanwijzingen voor het juiste gebruik van deze precisiemomentsleutel.
 • Breed toepassingsgebied: de VANPO momentsleutel is ontworpen voor fietsen. Ze kunnen veel worden gebruikt voor fietsreparaties, apparaatinstallaties, elektrisch werk en ideaal voor gebruik op voorbouwen, zadelklemmen, hefboomklemmen, cranksets, rotoren en meer. Onze momentsleutels voldoen aan je eisen.
 • 【17 stuks fietsgereedschapsset en opbergruimte】Alle meest gebruikte bits zijn bij de levering inbegrepen. De set met 17 koppels bevat 6 Hex: HW3, HW4, HW5, HW6, HW8, HW10; Torx: T3, T25, T27; 5 insteekinzetstukken: 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm; 100 mm verlengstang voor het bereiken van verborgen schroeven; heeft ook een 3/8 inch Aandadapter. De opbergkoffer helpt bij de bescherming van de draaimomentsleutel.
Bestseller Nr. 15
3min19sec Momentsleutel set 5-delig voor fiets 1/4 inch - van 4 tot 6 Nm instelbaar - incl. Torx & binnenzeskant | Torque Wrench Bike | fiets momentsleutel klein
 • ✅ Hoogwaardige afwerking - Geteste momentsleutel met 1/4 inch aandrijving en T-greep voor de juiste montage van fiets, motorfiets of andere onderdelen.
 • ✅ Nauwkeurig instellen - Kleine, handige draaimomentsleutel; gereedschap kan probleemloos op 4, 5 en 6 Newtonmeter worden ingesteld. Perfecte bandbreedte voor de meeste dagelijkse werkzaamheden bij het schroeven op de fiets of in het huishouden.
 • ✅ Veilig werken - Geen schatten meer bij de montage van hoogwaardige componenten. Deze instelbare momentsleutelset biedt je een voordelig en hoogwaardig alternatief om je mountainbike, racefiets of stadsfiets te beschermen tegen volgende fouten door te vast aangetrokken schroeven.
 • ✅ Eenvoudig in gebruik - Het doeldraaimoment instellen (bijv. 5 Nm) – de momentsleutel tot het eerste knikken aantrekken en al is het juiste koppel bereikt.
 • ✅ 100% tevredenheid - Als je problemen met of vragen hebt over de draaimomentsleutel, staat onze Duitse klantenservice graag klaar voor gebruik. Inhoud levering: 1 x momentsleutelset 4-6 Newtonmeter, inbussleutel 3 mm/4 mm/5 mm, 1 x Torx Bit T25
Bestseller Nr. 16
S&R Momentsleutel 28-210 Nm SET: 1/2 inch momentsleutel 475 mm met 1/2 inch verlenging 125 mm en 3 dopsleutels 17 mm, 19 mm, 21 mm; breukvaste bandsleutel steek-inzetstukken doppen
 • Verstelbare momentsleutel met hoge nauwkeurigheid ± 4% conform DIN 6789 gekalibreerd en elk met certificaat getest, TÜV SÜD gecertificeerd met GS-zegel
 • BESTE PRIJS-PRESTATIES - momentsleutelset: Verstelbare sleutel 475 mm met ratel, verlenging 125 mm, dopdoppen 17, 19, 21 mm van chroom-vanadium; Omschakelbare ratel, omschakelratel met vierkantige aandrijving en kogelvergrendeling, comfortabele en veilige schakelhendel
 • Draaimoment: ➤ Instelbereik 28 – 210 Nm ± 4% activeringsnauwkeurigheid met grove en fijne afstelling
 • In praktische en robuuste kunststof doos; ➤ Ergo-handgreep met greepbegrenzing minimaliseert wegglijden
 • Voor gecontroleerde schroefverbinding bij de montage en mechanische werkzaamheden, auto- en fietsreparaties, wielverwisselen en onderhoudswerkzaamheden bij auto's, SUV's, bestelwagens, machinebouw en de auto-industrie
Bestseller Nr. 17
Wera 05130110001 Click-Torque A 6 Set 1 momentsleutelset
 • Eenvoudige instelling en zekering van de gewenste draaimomentwaarde met hoor- en voelbaar vastklikken bij het bereiken van de schaalwaarden (klik 1)
 • Veilig gedoseerde kracht: bij het bereiken van de ingestelde waarde lost de momentsleutel hoorbaar en voelbaar uit (klik 2)
 • Meetbereik: 2,5-25 Nm; precisie +/- 4% volgens DIN EN ISO 6789-1:2017-07
 • Set inclusief notenadapter en verlenging
 • Robuuste, oppervlaktevriendelijke compacte stoffen doos
Bestseller Nr. 18
1/4 "Momentsleutel Set, 15-Delige Instelbaar Momentsleutel voor Fiets, Motorfietsen, Auto's vrachtwagens
 • 【Noodzakelijk gereedschap】 De momentsleutels zijn essentiële gereedschappen, montageschroeven en fietsonderdelen, ideaal voor fietsonderdelen of moeren.
 • 【Hoogwaardige materialen】 Dynamometersleutel, solide stalen buis die veel prestaties weerstaat. Draaimomentbereik: 2-14 Nm, meerdere overdrachtsinterfaces voor schroeven van verschillende maten.
 • 【Gebruiksvriendelijk design】 3-zijdig tandwieldesign, 76 tanden met hoogwaardige bitset, alle gangbare accessoires zijn verpakt voor je gemak, handgrepen van tweemimateriaal van de ratel voor een betere en comfortabele grip.
 • 【Eenvoudig te bedienen】 Draai gewoon de veerhalsband op de gewenste instelling en laat hem los om hem in positie te houden, als het vooraf ingestelde koppel wordt bereikt, zal een klik stoppen met het gebruik van kracht te stoppen.
 • 【Veilige verpakking】 Beschermende doos om de verstelbare momentsleutel vast te houden en de punten van het gereedschap veilig op te bergen, inclusief het gedeelte "Opslag" in de tas om de schroeven op te slaan als je de sleutel gebruikt.
Bestseller Nr. 19
Wieprima Momentsleutel set 28-210 Nm 1/2" incl. 4 dopsleutels 17mm, 19mm, 21mm 24mm en verlenging 125mm, ± 4% nauwkeurigheid bandensleutel auto draaimomentsleutel (1/4 inch)
 • Hoogwaardig en antislip: 28-210 Nm momentsleutel in hoogwaardige uitvoering. De momentsleutel met alle accessoires is gemaakt van hoogwaardig, gehard chroom-vanadium-staal, roest- en corrosievrij. Daardoor heeft het product een uitstekende levensduur. Het speciale ontwerp van de ergonomisch gevormde handgreep voorkomt dat de hand tijdens het gebruik van het gereedschap wegglijdt.
 • 【Hoge nauwkeurigheid ± 4%】 Het kalibratieveld bedraagt ± 4% met een duidelijk gedefinieerde schaal en nauwkeurig ratelgereedschap.
 • 【Eenvoudige bediening】Door het draaien van de antislip handgreep en aansluitende fixatie met de borgschroef kunnen de gewenste koppelwaarden snel en veilig worden ingesteld. Met een schakelhendel kun je de ratelfunctie heel eenvoudig van links naar rechts draaien. Bij het bereiken van het voorgeselecteerde koppel wordt een duidelijk hoor- en voelbaar kliksignaal merkbaar.
 • 【Multifunctioneel】Deze set is ideaal voor schroefverbindingen bij montagewerkzaamheden en voor andere mechanische werkzaamheden, bijvoorbeeld Reparaties voor auto's, SUV's, bestelwagens, machines en in de auto-industrie.
 • 【6-delige momentsleutel 】1x momentsleutel ½ plus 4 x dopdoppen: 17 mm/19 mm/21 mm/24 mm plus 1x 125 mm verlenging.
UitverkoopBestseller Nr. 20
Momentsleutel 1/4 inch 5-25 Nm voor Fiets Autos Vrachtwagens Motorfietsen Aurlloct 11 delige set Zwart
 • De momentsleutel bestaat uit gehard gelegeerd staal. De peddel van de omschakelratel kan de gebruiksrichting altijd aanpassen, zodat de moersleutel zowel met de klok mee als tegen de klok in kan worden gebruikt. De meerzijdige bijttanden glijden niet.
 • Afwerking: De zwarte gegalvaniseerde film dringt door het metaal en versmelt met het metaal om een zwarte metalen matte textuur te vormen.
 • De weegschaal maakt gebruik van lasertechnologie, de Dual Range schaal is helder en gemakkelijk af te lezen en gemakkelijk te dragen. Stel de gewenste draaimomentwaarde veilig en snel in door de glijbeschermingsgreep te draaien, dat aangenaam vast te houden is, antislip, roestvrij en corrosiebestendig is.
 • Met een nauwkeurigheid van ± 4%, elke momentsleutel is volledig getest op nauwkeurigheid volgens de vereisten van de internationale norm ISO 6789-1: 2017, DIN EN 6789-1: 2017-07 en ASME B107.14M en testmethoden voor conformiteitstests. Wanneer het aanhaalmoment van de spanner de vooraf ingestelde waarde bereikt, kan het automatisch een "klikgeluid" laten horen om je eraan te herinneren de krachtuitoefening te stoppen.
 • 11 delige set met professionele momentsleutel: Momentsleutel 1/4 inch, Torx-bits: T10, T20, T30; zeskantbits : H3, H4, H5, H6, H8, H10; uitbreidingsbereik 10 cm, een handleiding, een praktische en schokbestendige transportbox.

De tijd dat je naar de bouwmarkt moest om een momentsleutel speciaal voor je fiets te kopen, is voorbij. Er zijn inmiddels vele merken en soorten momentsleutels op de markt die zowel voor fietsen als auto’s gebruikt kunnen worden.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste koopt, omdat ze variëren in prijs, functionaliteit, grootte, gewicht en meer.

Hier zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een momentsleutel:

 • Maat: De maat van je fiets bepaalt welke maat steeksleutel je nodig hebt. Heb je een groot frame of een fiets met extra grote versnellingen, dan heb je waarschijnlijk een grotere sleutel nodig dan wanneer je fiets kleinere versnellingen heeft.
 • Gewicht: als u een fiets van gemiddelde grootte heeft met versnellingen van gemiddelde grootte, dan is het waarschijnlijk dat u vindt u een sleutel met een combinatie van gewicht en maat die perfect is voor uw fiets.
 • Type: Momentsleutels zijn er in twee soorten: klik en ratel. Over het algemeen zijn momentsleutels met klik gemakkelijker te gebruiken dan ratelsleutels, omdat ze zijn ontworpen om exponentieel op dezelfde plek te draaien. Dit geeft ze een betere nauwkeurigheid wanneer het tijd is om vast te draaien of een bout losdraaien.

Het kiezen van de beste momentsleutelfiets is een moeilijke taak en vereist zorgvuldige afweging.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste momentsleutel voor uw fiets. Deze factoren zijn onder meer:

 • Het type fiets waarop u het wilt gebruiken.
 • Het type fiets dat u momenteel heeft.
 • Hoeveel geld u eraan wilt uitgeven.
 • Hoe vaak gaat u de tool gebruiken?

Wat is het verschil tussen een ratel en een steeksleutel?

Een ratel is een gereedschap dat wordt gebruikt om bouten aan te draaien of los te draaien. Een moersleutel is een gereedschap dat wordt gebruikt om moeren te draaien of te verwijderen.

Een ratel en sleutel zijn beide gereedschappen met vergelijkbare functies – ze dienen beide om bouten en moeren vast of los te draaien. Het verschil tussen deze twee tools ligt in hun doel en hoe ze worden gebruikt.

Welk type aanhaalmomenten worden het meest gebruikt op fietsen?

De meest voorkomende koppels die op fietsen worden gebruikt, zijn het aandraaien met drie vingers en met vier vingers.

De drievingerspanners worden gebruikt om de rechter crankarm, linker crankarm en beide cranks vast te zetten. De viervinger wordt gebruikt om de rechter crankarm, linker crankarm, rechter pedaalas (het pedaal is ontworpen met een schroefdraadgat) en beide pedalen vast te zetten.

Wat zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van verschillende soorten momentsleutels?

Dit artikel bespreekt enkele van de meest voorkomende toepassingen van momentsleutels en hoe ze te gebruiken.

 1. Momentsleutels worden gebruikt om een bout, moer of schroef vast of los te draaien door de aandrijfkop tegen een vast object te draaien.
 2. Ze kunnen ook worden gebruikt als een indicator van het koppel tijdens de montage, waar ze worden gebruikt om te meten hoeveel koppel wordt uitgeoefend op een moer of bout tijdens het bevestigen.
 3. Momentsleutels worden ook gebruikt in engineering als ze nodig zijn om de hoeveelheid kracht te meten die op een bepaald object of onderdeel wordt uitgeoefend tijdens het testen of monteren.

Hoe kies ik de beste momentsleutel voor mijn fiets?

Veel mensen weten niet hoe ze een momentsleutel op de juiste manier moeten gebruiken. Ze kunnen de verkeerde maat sleutel gebruiken of ze kunnen de sleutel niet voldoende vastdraaien. Het gebruik van een momentsleutel is belangrijk omdat het schade aan uw fiets helpt voorkomen en tevens de veiligheid tijdens het rijden vergroot.

U kunt kiezen uit drie verschillende soorten momentsleutels: digitaal, wijzerplaat en klik-type. Digitale momentsleutels zijn nauwkeurig, gebruiksvriendelijk en kunnen nauwkeurig de hoeveelheid kracht meten die door een operator wordt uitgeoefend. Draaimomentsleutels komen vaker voor omdat ze minder duur zijn dan digitale momentsleutels en ze hebben een gekalibreerde schaal die de hoeveelheid kracht aangeeft die door een operator wordt uitgeoefend. Sleutels met kliktype worden meestal gebruikt voor auto’s, maar ze kunnen ook op fietsen worden gebruikt met de juiste zorg . Draaimomentsleutels zijn gemakkelijk te gebruiken, maar ze zijn niet zo nauwkeurig en komen minder vaak voor dan kliksleutels. Momentsleutels kunnen voor zowel professionele als persoonlijke doeleinden worden gebruikt.

Professionele gebruikers gebruiken digitale momentsleutels om de hoeveelheid kracht te meten die door een operator wordt uitgeoefend, omdat digitale momentsleutels een gekalibreerde schaal hebben die de hoeveelheid kracht aangeeft toegepast door een gebruiker.

Momentsleutels zijn gemakkelijk te gebruiken, maar ze zijn niet zo nauwkeurig en komen minder vaak voor dan kliksleutels. Momentsleutels kunnen voor zowel professionele als persoonlijke doeleinden worden gebruikt. Professionele gebruikers gebruiken digitale momentsleutels om de hoeveelheid kracht te meten die door een operator wordt uitgeoefend, omdat digitale momentsleutels een gekalibreerde schaal hebben die de hoeveelheid van kracht uitgeoefend door een gebruiker.

Momentsleutels zijn gemakkelijk te gebruiken, maar ze zijn niet zo nauwkeurig en komen minder vaak voor dan kliksleutels.

Momentsleutels kunnen voor zowel professionele als persoonlijke doeleinden worden gebruikt.

Professionele gebruikers gebruiken digitale momentsleutels om de hoeveelheid kracht te meten die door een operator wordt uitgeoefend, omdat digitale momentsleutels een gekalibreerde schaal hebben die de hoeveelheid kracht uitgeoefend.

Digitale momentsleutels hebben bijvoorbeeld een schaal die begint bij 0,0 lbf-in en gaat tot 10,8 lbf-in, wat de maximale hoeveelheid kracht is die op het handvat van de sleutel kan worden uitgeoefend.