Beste mollenverjager van 2023 (TOP15)

De 15 beste mollenverjager beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Gardigo Basic Mollenverjager 2 Stuks
 • ✅ Mollenwerpen eenvoudig op afstand houden: met de mollenverjager verdrijf je mollen en woelmuizen zonder gif uit je tuin
 • ✅ Eenvoudige installatie en gebruik: door ultrasone geluiden worden geluidsgolven met wisselende frequentie tussen 400 – 1000 Hz in de grond afgegeven, die de mol of woelmuis storen en verdrijven
 • ✅ Veranderende frequenties tegen gewenningseffect: de Gardigo mollenverdrijver zendt alle 40 seconden ultrasone golven met wisselende frequenties tussen 400 – 1.000 Hz en minimaliseert het gewenningseffect van de mollen
 • Technische gegevens: bereik tot 700 m², frequentiebereik 400 – 1.000 Hz, intervalschakeling 2 seconden aan/40 seconden uit, batterij 3 x D alkalinebatterij (niet meegeleverd), materiaal: ABS kunststof, afmetingen 7 x 5 x 29,5 cm
 • ✅ Belangrijke opmerking: nooit in de mollenhaken steken, nooit op de hoeken van het perceel plaatsen, anders wordt het dier in het midden ingeketend. Houd rekening met ondergrondse barrières en buizen, funderingen, bloembedranden enz
Bestseller Nr. 2
Isotronic Vibrasonic Mollenverjager, met trillingsmotor op batterijen, afweersysteem voor mollen, slangen, woelmuizen (4)
 • Houdt mollen, woelmuizen, mieren en slangen door middel van kwartstrillingen en extra vibraties weg van je perceel, heeft geen effect op mensen of nuttige tuindieren. Geen gif, lokmiddel, spray of poeder.
 • Wisselfrequentie, voorkomt gewenning en is dus effectiever. Stabiele uitvoering met geanodiseerde aluminium staaf. Met schakelaar.
 • Inclusief uv-stabiele siliconen dop – daardoor dringt er water in de binnenkant van het apparaat ook bij extreme weersomstandigheden, bijvoorbeeld sneeuw, vorst, permanent voorkomen.
 • Snelwisselcilinder op batterijen – Verwissel de batterijen zonder het apparaat uit de aarde te verwijderen, 4 x batterij van 1,5 V monocel in formaat "D"; batterijduur: 6 maanden.
 • Extra sterke vibratiemotor – voor maximaal 1.250 m², verdrijft dag en nacht ongewenste dieren.
Bestseller Nr. 3
Mollenverjager op Zonne-energie Ultrasone 4 Stuks,IP65 Waterdicht,Kongming Muis Repeller Met Krachtige Batterij,Weersta Slangen en Mollen,Enz,Bestrijd Ongedierte Effectief in de Tuinen en Boomgaarden
 • 【Efficiënt werken】 Mollenverjager met 4 zonne-molafweermiddelen, met een oppervlakte van meer dan 500 vierkante meter, een trillingsfrequentie van 400 Hz. Productgrootte: 6 * 6 * 26 cm, uitgerust met ongeveer 600 mAh-batterijen. Molenafschrikmiddel supersterke batterij heeft 5 uur nodig om volledig op te laden in de volle zon, daarna volledig opgeladen kan hij ongeveer 2 dagen ononderbroken werken.
 • 【Natuurvriendelijke muisafstotend】 De woelmuis-afstotende zonne-energie gebruikt ultrasone golven om mollen te verdrijven. Het vereist geen chemicaliën. Laagfrequente geluidsgolven zijn onschadelijk voor het menselijk lichaam. Het is uitgerust met zonnebatterijen om elektrische energie op te slaan. Het is zeer milieuvriendelijk en geschikt om alle soorten ongedierte af te weren, muizen te verjagen dmv ultrageluid.
 • 【Onschadelijk voor mensen en huisdieren】 Het afschrikmiddel voor mollen zendt elke 30 seconden pulsen uit gedurende 2 seconden die trillingen en geluidsgolven creëren, verdrijven mollen die dieren zoals muizen, mollen, woelmuizen en gophers afschrikken zonder chemicaliën te gebruiken die de De mollenafweermiddel is niet schadelijk voor mens of huisdier.
 • 【Waterdicht ontwerp】 De mollenverjager heeft een IP65 waterdicht ontwerp, maak je geen zorgen over kortsluiting veroorzaakt door langdurige buitenplaatsing, maar dompel niet onder in water Onderhoudstips: als je meerdere dagen regent, is het raadzaam om schakel de schakelaar tijdelijk uit en vervolgens weer aan om op te laden wanneer dit duidelijk is, dit kan de levensduur verlengen.
 • 【Hoge kwaliteit after-sales service】 Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van het product, neem dan tijdig contact met ons op, wij zullen u binnen 24 uur antwoorden en u een bevredigend antwoord geven, als u niet 100% tevreden bent met onze producten, neem dan contact met ons op. geef ons waardevolle suggesties.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Windhager Woelmuis- & mollenverdrijver ALUMINIUM, afweer van woelmuizen, mollenverjager, mollenafweer, slagenafweer, hagedissenafweer, werkingsbereik ca. 800 m², 02130
 • Verdaaft muffen en woelmuizen effectief: het apparaat stuurt laagfrequente geluidsgolven uit, die de dieren in een werkingsgebied tot 800 m² in de vlucht slaan
 • Bijna luidruchtige technologie: de geluidsgolven bevinden zich in een voor het menselijk oor nauwelijks waarneembaar frequentiebereik
 • Dier- en milieuvriendelijk: deze natuurlijke manier van dierenverjaging komt geheel zonder het gebruik van chemicaliën en gif
 • Eenvoudig in gebruik: de verjager wordt op de gewenste plaats eenvoudig in de grond gestoken
 • Draadloos – de werking met batterijen maakt flexibel gebruik mogelijk, zonder vervelende kabel
Bestseller Nr. 6
4 Stuks Mollenverjager op Zonne-energie Ultrasone met Aan/uit,Op Zonne-energie Werkende Vibratiemotor,Mol Woelmuis Afstotend,Woelmuisvrij Slangenafstotend Met Vogelafstotende Reflecterende Tape (with 2.5cm×80m Vogelafstotende Riem)
 • 【Tuinbescherming】Op zonne-energie aangedreven mollenafweermiddel beschermt uw tuin,tuin tegen alle gravende knaagdieren zoals mollen,woelmuizen,gophers,marmotten,slangen,meer.Dit insectenverdrijvend middel op zonne-energie zendt geluidsgolven uit gedurende 2-3 seconden,de grond pulsen,trilt elke 30 seconden om ze weg te jagen Samen met vogelafstotende slingers reflecteert het het verblindende zonlicht en stimuleert het de ogen van de vogels om ze weg te jagen zonder ze te beschadigen.
 • 【Waterdichte en duurzame zonnecellen】In tegenstelling tot andere producten is deze unieke ultrasone muisafstoter op zonne-energie 100% waterdicht en gemaakt van zonnecellen. Het kan minstens een week werken na slechts een paar uur opladen. De installatie moet echter meer dan 5 cm van de grond verwijderd zijn en niet in water worden ondergedompeld. Totale lengte van de anti-vogeltape: 80 m; Breedte: ca. 2,5 cm Ruitpatroon om licht vanuit meerdere hoeken te reflecteren.
 • 【Veilig voor kinderen en huisdieren】 Geen chemicaliën/toxines en vallen meer. Het enige dat u hoeft te doen, is het apparaat in de grond steken, het aanzetten en 2-4 weken laten werken om effectief te werken. Het is zelfs een humane en milieuvriendelijke manier om gravende dieren af ​​te weren en uw gazon, tuin, groenten, bloemen en meer te beschermen.
 • 【Gematched tegen vliegende vogels】Niet alleen om knaagdieren te voorkomen, maar ook om onze tuinen, boerderijen tegen vogels te beschermen, met vogelafstotende tapes gemaakt van niet-giftige en milieuvriendelijke polyesterfilm. In de zon, fonkelende reflectie aan beide zijden, hoge reflectiviteit , goede vogelafstotende werking. Bestand tegen wind, zon en regen, vervaagt niet gemakkelijk. Het heeft een hoge taaiheid, taaiheid en duurzaamheid en is niet gemakkelijk te breken.
 • 【Kwaliteitsgarantie】In tegenstelling tot andere merken verkopen wij geen goedkope producten, maar we veranderen de industriestandaard van ongediertebestrijding en we ondersteunen onze producten 100%. We zijn er zelfs vrij zeker van dat u van ons insectenwerend middel zult houden en het verschil zult voelen. Wij staan ​​graag garant voor uw welzijn. Aarzel dus niet langer, klik op "Toevoegen aan winkelwagen" en bescherm uw mooie tuin en tuin.
Bestseller Nr. 7
Mollenverjager op zonne-energie, woelmuisafweer, mollenverjager, slagenafweer, hagedissenafweer, mollenverjager, slagenafweer, voor gazontuin (4 stuks)
 • ✅【Onschadelijk voor mens en dier】 De mollenverjager op zonne-energie straalt sterke trillingsgolven en akoestische signalen uit. Het maakt dieren ongemakkelijk en kan worden afgewezen zonder ze te beschadigen. Omdat het om een ultrasone sensor gaat, kun je een klein geluid horen. Het is onschadelijk voor mens en dier, maar het wordt aanbevolen om het buiten te plaatsen.
 • Opladen op zonne-energie: stroomvoorziening via zonnecel, geen extra batterij nodig. Als je op een zonnige plaats installeert, kun je de geïntegreerde accu altijd opladen, je hoeft je geen zorgen te maken dat je zonder batterij hoeft te blijven. Omdat de precisieprestaties van het zonnepaneel zijn verbeterd. Een volledige lading kan nog 5-7 dagen worden gebruikt om het normale werk op regenachtige of bewolkte dagen te garanderen.
 • ✅【Breed effectief werkspectrum】Om optimale prestaties te bereiken, raden wij aan om mollenbestrijdingsmiddelen elke 70 ft op het gazon te plaatsen. De 3-4 seconden geluidpulsen die voor elke 30 seconden worden uitgestraald, dringt door in de grond en dwingt ook ongedierte om het gebied af te weren, waardoor het geluid reist.
 • Waterdicht en duurzaam: de muizenverjager is gemaakt van hoogwaardige ABS- en pvc-materialen, het is niet gemakkelijk te corroderen als hij gedurende een langere periode buiten wordt geplaatst. Deze mollenverjager heeft goede waterdichte prestaties en is niet bang voor regen. Daarom hoef je je geen zorgen te maken dat je hem op regenachtige dagen gebruikt.
 • Eenvoudig te installeren: de installatie wordt door eenvoudig in de grond te plaatsen. Omdat het compact en comfortabel is om te dragen. Je kunt eenvoudig afweermiddelen op verschillende plaatsen installeren. Beschermt verschillende dingen zoals hoteltuinen, villairtuinen, boerderijen, rijst- en landbouwvelden tegen mollen.
Bestseller Nr. 8
Gardigo Mollenverjager, ultrasoon geluid met zonne-energie en geïntegreerde accu, set van 4, mollenverjager, woelmuisverdrijver
 • ✅ Mollenwerpen eenvoudig op afstand houden: met de mollenverjager verdrijf je mollen en woelmuizen uit je tuin
 • ✅ Eenvoudige installatie en gebruik: door ultrasone geluiden worden geluidsgolven met een frequentie van ca. 400 Hz in de grond sturen, die de mol storen en verjagen
 • ✅ Zonnepaneel en accu: de Gardigo mollenverjager werkt op zonne-energie en beschikt over een batterij om ook bij weinig licht functionerend te blijven. Geen aankoop van batterijen nodig
 • Technische gegevens per apparaat: werkingsbereik: ca. 700 m²/apparaat I frequentie: elke 45 seconden 400 Hz I Accu: 1,2 V, 80 mA Ni-MH knoopcelbatterij I Zonnepaneel: 2 V / 30 mA I Afmetingen: hoogte 27,5 cm, kop 7,7 x 7,7 cm I Materiaal: ABS, aluminium, met aan/uit-schakelaar
 • ✅ Belangrijke opmerking: nooit in de mollenhaken steken, nooit op de hoeken van het perceel plaatsen, anders wordt het dier in het midden ingeketend. Houd rekening met ondergrondse barrières en buizen, funderingen, bloembedranden enz
Bestseller Nr. 9
Retoo Mollenverjager op zonne-energie, 2 stuks
 • Reikwijdte tot 1000 m² – het bereik van de werking van dit schrikmiddel bedraagt zelfs tot 1000 m2 en daardoor kun je het op een groot perceel of in de tuin monteren. Het bereik van de werking van dit schrikmiddel is afhankelijk van de aard van de grond. Droge zandbodem dempt de geluidsgolven en het beschermingsgebied kan zelfs ongeveer de helft kleiner zijn. Het beste effect wordt bereikt bij een vochtige of kleiachtige bodem. De effecten zijn zichtbaar na ten minste 5 dagen.
 • Het verbruikt geen stroom. – Deze schrikmiddelen worden van zonne-energie voorzien dankzij het zonnepaneel dat bovenaan wordt gemonteerd. De schrikmiddelen werken zelfs op bewolkte dagen, omdat zelfs dan het deel van de zonnestralen door de wolken dringt. Dit bespaart je geld, omdat je het niet uitgeeft aan de persoon voor ongediertebestrijding of voor de stroom aan de schrikmiddelen.
 • Continu en onderhoudsvrij afschrikken – het geluid wordt in de tussenruimtes van veertig seconden uitgezonden. Het apparaat is onderhoudsvrij en draadloos en dus na de montage kun je alleen op de effecten wachten. Het apparaat is bestand tegen wisselende weersomstandigheden en water en dankzij dit feit kan het rustig buiten worden gemonteerd. Het schrikmiddel werkt zonder de noodzaak van extra batterijen en het zonnepaneel laadt de accu's op.
 • Ultrasoon veilig: repeller en gereflecteerd in de grond, geeft na het graven in de grond een geluid af met een variabele frequentie van 400 tot 1000 Hz, die voor de elektronica zeer nauwelijks hoorbaar is en zeer effectief alle sporen van het gebruik buiten houdt. Knaagdieren en insecten wennen niet aan het apparaat. De werking van het afweermiddel is op geen enkele manier dierlijk of mens.
 • Universele bescherming en eenvoudige montage: de schrikmiddelen werken op dieren zoals mollen, woelmuizen, veldmuizen, ratten of eekhoorntjes en daardoor kun je je in je eigen huis en ook in de tuin veilig zonder bang te zijn voor de aanvallen van ongewenste ongedierte. De installatie van dit apparaat is zeer snel en eenvoudig, elke persoon kan ermee omgaan. Het apparaat is direct na de montage klaar om te werken.
Bestseller Nr. 10
ISOTRONIC Dierenverjager op zonne-energie tegen bodemdieren zoals mollen, woelmuizen, mieren en nog veel meer. Set van 6 effectieve mollenverjager met geluidsfrequenties en trillingen
 • Bescherming tegen vloer: Onze afschrikking beschermt effectief tegen dieren zoals mollen, woelmuizen, spitse muizen, veldmuizen, mieren en slangen. Het apparaat produceert geluidsfrequenties en trillingen die ongewenste dierlijke bezoekers permanent verjagen
 • Hoog rendement: Mollen en andere aardbewoners zijn vaak een grote ergernis voor veel tuineigenaren. Onze mollenverjager stoort de toets- en hoorzin van de dieren, zodat ze vrijwillig een nieuw huis zoeken. Daarbij worden andere nuttige insecten niet beïnvloed
 • Veelzijdig te gebruiken: op velden, bakken, in de tuin of op andere plaatsen in de open lucht - vloerdieren kunnen op vele gebieden storend zijn. Onze dierenafweerapparaten kunnen daarom bijna overal worden gebruikt. Het werkingsbereik bedraagt ca. 700 m²
 • Natuurlijke zonkracht: Omdat onze dierenverjagers op zonne-energie zijn, hoef je niets verder te doen dan de apparaten te plaatsen op plaatsen waar storende bezoekers moeten worden aangevraagd. De fijn afgestemde elektronica garandeert ook bij weinig licht een constante functie
 • Diervriendelijk: onze mollenverschrikker is een geweldig en zacht alternatief voor traditionele dierenafweerproducten. De dieren worden uitsluitend vanwege de geluidsfrequenties en trillingen verdreven, ze worden niet gewond of vergiftigd
Bestseller Nr. 11
Zonbeschermingsmiddel voor mollen, 4 stuks, ultrasoon afweermiddel voor muizen, mollenverjager, zonne-energie, muggennet, IP65, waterdicht, op zonne-energie, voor anti-gopher slangen, mollen
 • Ultrasone mollenafweer: de mollenverjager op zonne-energie trilt en produceert een geluidsgolf van 400 tot 1000 Hz door een zoemer, waardoor het centrale zenuwstelsel van de muis wordt gestimuleerd. Een menselijke en veilige manier om mollen, knaagdieren, ks, woelmuizen en andere graafmachines knaagdieren af te komen en ze onschadelijk te verdrijven, geen chemicaliën of gif. Geluidsgolven zullen je familie en huisdieren niet beïnvloeden.
 • Zonne-mollenafweer: geïntegreerd high-tech zonnepaneel, kan direct met zonne-energie worden opgeladen, geen extra batterijen nodig, wat veel energie bespaart, wat praktisch en milieuvriendelijk is. Dit duurt slechts 4 uur voordat het in zonlicht volledig is opgeladen. Als het volledig is opgeladen, biedt het mol afweermiddel ook op bewolkte dagen continue bescherming.
 • Geschikt voor meerdere plaatsen: elke mollenverjager heeft een effectief bereik van maximaal 7.000 vierkante meter. Gebruik ons 4-delige mollenafweerpakket, zodat je kleine tot grote eigenschappen zoals gazon, binnenplaats, tuin, boerderij kunt bedekken. Voor de beste resultaten wordt aanbevolen om 2 apparaten per 30 meter te installeren in gebieden waar knaagdieren vaak voorkomen.
 • Waterdicht en duurzaam: gemaakt van robuust ABS-kunststof en corrosiebestendig aluminium, veilig en vrij van chemicaliën, goede IP65 waterdichte prestaties en geen angst voor regen. Geen straling, chemicaliën of geuren, veilig voor mens en onze huisdieren. De groene buitenhoes kan goed worden verborgen in planten en kan ook als tuindecoratie worden gebruikt.
 • 【Garantie: 90 dagen gratis terugbetaling】 - In het algemeen duurt het ongeveer 2-4 weken voordat mollen en knaagdieren uit je tuin worden gejaagd. Dan is je tuin vrij van knaagdieren. Nu kun je van alle vervelende ongedierte en knaagdieren die je tuin ruïneren en de groenten in je tuin eten
Bestseller Nr. 12
ISOTRONIC Vibrasonic mollenverjager met aan/uit-schakelaar, met vibratiemotor, werkt op batterijen, woelmuisvrij, woelmuisvrij, woelmuisverjager, woeldiervrij, mollenafweer
 • Houdt mollen, woelmuizen, mieren en slangen door middel van kwartstrillingen en extra trillingen van je perceel weg, geen storingen voor mensen of nuttige tuindieren, zonder gif, aas, spray, poeder
 • Meerfrequentieapparaat, zonder gewenningseffect = maximaal effect. Stabiele uitvoering met geanodiseerde aluminium staaf en NIEUW: Met schakelaar
 • Inclusief UV-stabiele siliconen kap – daardoor wordt het binnendringen van water in het apparaat ook bij extreme weersomstandigheden zoals sneeuw, vorst, permanent voorkomen.
 • Batterij-snelwisselcilinder - batterij vervangen zonder het apparaat uit de aarde te verwijderen, voor 4 x batterij 1,5 V monocel grootte "D", batterijduur: 6 maanden
 • NIEUW: Extra sterke vibratiemotor - voor tot 1.250 m², dag en nacht plaaggeesten verdrijven.
Bestseller Nr. 13
Queta Mollenafweer, waterdicht, ultrasone bestrijder, ongediertebestrijding, mollenverjager, woelmuizenverschrikker, muizen en slangen (2 stuks)
 • Schoon, veilig, niet giftig, onschadelijk voor het milieu, huisdieren en mensen. De geluidspulsen en trillingen worden elke 20 seconden in alle richtingen met 400 Hz uitgestraald, waardoor dit ongedierte niet fysiek wordt beschadigd en gewoon onaangenaam aanvoelt. Het is milieuvriendelijk en elimineert het gebruik van molevallen, mollenkillers of mollengif.
 • Bredere afdekking, een mollenverwijderaar zal ongeveer 45 meter in de straal bedekken. De storing is constant en duurt en de effecten zijn cumulatief. Je kunt verhoogde dieractiviteit observeren als je gedragspatronen verstoord zijn. Het kan 2 weken of zelfs langer duren voordat het ongedierte het gebied verlaat.
 • Het is waterdicht en kan onder zonlicht worden opgeladen, zodat het 's nachts kan blijven werken
 • De zonne-unit is ingebed in een waterdichte kunststof behuizing, terwijl de doorn uit corrosie- en uv-bestendig aluminium bestaat. Het woelmuis-afweermiddel is perfect geschikt voor ongediertebestrijding buiten op het open terras, in het gazon en in de tuin.
 • Een gifvrije manier om graven ongedierte weg te rijden. Geen vervelende chemicaliën of vervelende pesticiden, geen vallen, geen dode dieren. Je hoeft alleen maar een gat te graven en vervolgens op de grond te leggen.
Bestseller Nr. 14
Windhager Woelmuis- en mollenverjager PREMIUM, woelmuisafweer, mollenverjager, mollenverjager, slagafweer, hagedissenafweer, werkingsbereik ca. 900m², 02135
 • Powermotor: het apparaat onderscheidt zich door sterke prestaties en een hoog bereik
 • Moderne elektronica: de combinatie van resonantitrillingen en ultrasoon geluid zorgt voor effectieve verdrijving zonder gewenningseffect
 • Dier- en milieuvriendelijk: deze natuurlijke manier van dierenverdrijving komt volledig zonder gebruik van chemicaliën en gift
 • Eenvoudig in gebruik: de distributeur wordt op de gewenste plaats eenvoudig in de grond gestoken
 • Draadloos – de werking met batterijen maakt flexibel gebruik mogelijk, zonder vervelende kabels mogelijk
UitverkoopBestseller Nr. 15
Windhager Wühlmuis- & mollenverjager CLASSIC, woelmuisafweer, mollenverjager, mollenverjager, slagenafweer, hagedissenafweer, werkingsbereik ca. 600 m², 02140, groen
 • Effectief vertaald muiltjes en wolmuizen – het apparaat stuurt laagfrequente geluidsgolven uit, die de dieren in een werkingsbereik tot 600 m² in de vlucht slaan
 • Bijna luidloze technologie: de geluidsgolven bevinden zich in een voor het menselijk oor nauwelijks waarneembaar frequentiebereik
 • Dier- en milieuvriendelijk: deze natuurlijke manier van dierenverdrijven komt zonder het gebruik van chemicaliën en giftig
 • Eenvoudig in gebruik: de distributeur wordt op de gewenste plaats eenvoudig in de grond gestoken
 • Draadloos: de werking met batterijen maakt flexibel gebruik mogelijk, zonder vervelende kabel

De beste mollenverjager is een belangrijk hulpmiddel om in je arsenaal te hebben. Of u nu een huiseigenaar of een professionele tuinarchitect bent, het is belangrijk om dit gereedschap bij de hand te hebben.

Mollenafweermiddel is een van de meest gebruikte hulpmiddelen voor ongediertebestrijding. Er zijn veel verschillende soorten mollenwerende middelen en ze variëren in effectiviteit en soort ingrediënten.

Er zijn veel verschillende soorten mollenverjagers op de markt. Sommige zijn effectief in het doden van mollen en andere stoten ze gewoon af. U moet de beste kiezen die past bij uw behoeften en budget.

Als je bijvoorbeeld een tuin hebt met veel molschade, moet je een apparaat gebruiken dat de mollen kan doden. Als u slechts één of twee moedervlekken heeft, zal een afweerapparaat voor u werken.

Het kiezen van de beste mollenverjager is niet zo eenvoudig als je zou denken. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aankoop doet.

Er zijn zoveel verschillende soorten mollenverjagers op de markt. Het is belangrijk om er een te kiezen die past bij uw behoeften en budget.

Een goed startpunt om erachter te komen welk type mollenverjager het beste bij u past, is door uzelf de volgende vragen te stellen:

 1. Hoe groot is het probleem met moedervlekken?
 2. Hoeveel tijd moet ik aan dit probleem besteden?
 3. Wat zijn mijn andere ongediertebestrijdingsopties?
 4. Wat voor geld ben ik bereid aan dit probleem te besteden?

Wat is een mollenverjager?

Een mollenverjager is een product dat wordt gebruikt om mollen uit de tuin te weren.

Mollen zijn knaagdieren die gaten in de grond graven en schade aan uw tuin kunnen veroorzaken door uw planten op te eten. Als je een mollenprobleem hebt, kun je een mollenverjager gebruiken om er voorgoed van af te komen.

Een mollenverjager is meestal gemaakt van plastic en heeft spikes die zijn ontworpen om mollen te irriteren wanneer ze in de buurt komen. Wanneer de mollen hun hand uitstrekken om de spikes aan te raken, zullen ze geschokt zijn en weggaan van het gebied.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een mollenverjager?

Een mollenverjager is een elektronisch apparaat dat een combinatie van ultrasone en magnetische golven gebruikt om mollen uit de grond te verdrijven.

De voordelen van het gebruik van een mollenverjager zijn onder meer:

 • Vermindert het risico dat mollen gewassen, planten en bomen beschadigen
 • Voorkomt plantenziekten
 • Helpt bodemerosie te voorkomen
 • Vermindert de behoefte aan pesticiden

Hoe kan ik een mollenverjager gebruiken?

Mollenwerende middelen worden vaak gebruikt om mollen uit de grond te verwijderen. Ze kunnen worden gebruikt om mollen van uw gazon, tuin of andere plaatsen waar ze in contact zijn geweest met de grond af te weren.

Wat is de meest effectieve mollenverjager?

Mollen zijn kleine, bruine dieren die onder de grond leven. Ze graven zich een weg door de grond en creëren tunnels om in te leven. Mollenafweer is een vorm van ongediertebestrijding die chemicaliën of fysieke barrières gebruikt om mollen weg te houden van uw tuin of eigendom.

Het afstoten van mollen is geen gemakkelijke taak en het kost veel moeite en tijd. Er zijn echter enkele effectieve manieren om van moedervlekken af te komen zonder chemicaliën of fysieke barrières te gebruiken.

Enkele effectieve methoden zijn:

 • De tunnel uitgraven met een schop
 • Draadgaas gebruiken
 • De grond bedekken met grind

Hoeveel kosten mollenverjagers?

Mollenverjagers kosten tussen de 60 euro en 200 euro.

De kosten van mollenverjagers zijn afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de kenmerken van het apparaat.

Hoe lang duurt het voordat een mollenverjager werkt?

Mollen zijn kleine dieren die in uw gazon en tuin graven en schade aan planten en bodem veroorzaken. Ze kunnen ook problemen veroorzaken met de fundering van uw huis.

Mollenverjagers werken door een sterke geur af te geven die mollen niet lekker vinden. De geur is zo sterk dat het ze wegjaagt van het gebied waar ze worden gespoten. Mollenverjagers bestaan al sinds de jaren 1800, maar ze zijn de laatste jaren populairder geworden vanwege hun effectiviteit en lage kosten.

De meeste mollenverjagers hebben een paar weken nodig om te beginnen werken, maar bij sommige kan het tot zes maanden duren voordat je resultaat merkt.