Beste mollenverjager van 2023 (TOP15)

De 15 beste mollenverjager beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Mollenverjager op zonne-energie, 4 stuks, ultrasonische mollenverjager, mollenverjager, waterdichte mollenbestrijding, woelmuisverjager voor de tuin

 • Ultrasone schokdemper: de ultrasone mollenverjager op zonne-energie trilt en produceert ca. geluidsgolven. De mollenverjager is effectief tegen knaagdieren zoals kakkerlakken, ratten, muizen, slangen en ander ongedierte, stimuleert het centrale zenuwstelsel van de muizen door trillingen en uitvoer van geluidsgolven van 400 tot 1000 Hz. Het is zeer efficiënt bij het verwijderen van mol en muis, kan mollen, slangen, knaagdieren en andere verwoestbare knaagdieren verdrijven.
 • 🔥【Zonne-energie】Zonne-mollenafweer, ingebouwd high-tech zonnepaneel, kan direct met zonne-energie worden opgeladen, heeft geen extra batterijen nodig, bespaart veel energie, praktisch en milieuvriendelijk. Dit duurt slechts 8 uur voordat het in de zon is opgeladen.
 • 🔥【Milieuvriendelijk】 Het gravende knaagdier is bijna blind, maar reageert extreem gevoelig op geluiden en trillingen. Onze mollenverjager zendt geluidpulsen en ultrasone golven uit, gebruikt geen schadelijke of giftige chemicaliën en is veilig voor kinderen, huisdieren en mensen. Vervuilt je tuin en landbouwplanten of oogsten niet.
 • Waterdicht en duurzaam: waterdichte mollenbestrijding op zonne-energie, gemaakt van hoogwaardige ABS- en aluminiummaterialen, corrosiebestendig, veilig en vrij van chemicaliën. De woelmuisverjager is IP44 waterdicht en kan dag en nacht ook bij regen werken. Zuinige knaagdierbescherming kan lang worden gebruikt zonder de bodembelasting te verhogen.
 • Breed toepassingsgebied: het zonnemollenafweermiddel is krachtig en effectief, het apparaat werkt in een cirkelvormig patroon, met een bereik van ca. 15 meter en dekt tot 650 vierkante meter. Wij raden je aan om 2 of 4 apparaten elke 100 meter in de tuin of op het terras te installeren om de beste resultaten te bereiken.
Bestseller Nr. 2

Ongediertebestrijding voor het gazon, tuin, hagedissenafweer, mollenverjager, woelmuizenafweer, slagenafweer, 4 stuks

 • 【MILIEUVRIENDELIJKE MATERIALEN】: Gemaakt van hoogwaardig ABS en gemaakt, IP66 waterdicht en corrosiebestendig en belast de vloer niet, zelfs na langdurig werk. Het molenbeschermingsmiddel kan dieper en steviger in de grond worden verwerkt. De groene buitenhoes kan goed in planten worden verborgen en kan ook als tuinornament worden gebruikt. De dierenverjager is een zacht alternatief voor chemicaliën en gif
 • 【Zonnemodule】: een high-tech zonnepaneel wordt in de zonne-mole repeller ingebouwd. Geen extra batterijen meer nodig, het wordt automatisch door het zonnepaneel opgeladen. Het absorbeert energie gedurende de dag en werkt de hele nacht door om de terugkeer van mollen en knaagdieren te voorkomen. Geen stroomverbruik, geen kosten, zeer milieuvriendelijk.
 • Waterdicht design: de mollenafweer heeft een waterdicht design. Maak je geen zorgen over kortsluiting die wordt veroorzaakt door langdurige plaatsing buitenshuis, maar dompel ze niet onder in water. Onderhoudstips: als je meerdere dagen lang regent, wordt aanbevolen om de schakelaar tijdelijk uit te schakelen en schakel hem dan weer in om hem op te laden als hij helder is. Dit kan de levensduur verlengen.
 • 【SNELLEN】: De uitgezonden trillingen vinden elke 20 seconden plaats met wisselende frequenties tussen 400 en 1.000 Hz. Door de wisselende frequenties wordt een gewenningseffect geminimaliseerd. Om een optimaal resultaat te bereiken, raden wij aan om voor vloeroppervlakken die door moedervlekken worden bezocht, 2 apparaten om de 100 voet te installeren.
 • 【Belangrijke opmerkingen】: nooit in de mollenhaak steken, nooit op de hoeken van het perceel plaatsen, anders wordt het dier in het midden geketeld. Houd rekening met ondergrondse barrières en buizen, funderingen, perkranden enz
Bestseller Nr. 3

Gardigo Basic Mollenverjager 2 Stuks

 • ✅ Mollenwerpen eenvoudig op afstand houden: met de mollenverjager verdrijf je mollen en woelmuizen zonder gif uit je tuin
 • ✅ Eenvoudige installatie en gebruik: door ultrasone geluiden worden geluidsgolven met wisselende frequentie tussen 400 – 1000 Hz in de grond afgegeven, die de mol of woelmuis storen en verdrijven
 • ✅ Veranderende frequenties tegen gewenningseffect: de Gardigo mollenverdrijver zendt alle 40 seconden ultrasone golven met wisselende frequenties tussen 400 – 1.000 Hz en minimaliseert het gewenningseffect van de mollen
 • Technische gegevens: bereik tot 700 m², frequentiebereik 400 – 1.000 Hz, intervalschakeling 2 seconden aan/40 seconden uit, batterij 3 x D alkalinebatterij (niet meegeleverd), materiaal: ABS kunststof, afmetingen 7 x 5 x 29,5 cm
 • ✅ Belangrijke opmerking: nooit in de mollenhaken steken, nooit op de hoeken van het perceel plaatsen, anders wordt het dier in het midden ingeketend. Houd rekening met ondergrondse barrières en buizen, funderingen, bloembedranden enz
Bestseller Nr. 4

Retoo Mollenverjager op zonne-energie, 2 stuks

 • Reikwijdte tot 1000 m² – het bereik van de werking van dit schrikmiddel bedraagt zelfs tot 1000 m2 en daardoor kun je het op een groot perceel of in de tuin monteren. Het bereik van de werking van dit schrikmiddel is afhankelijk van de aard van de grond. Droge zandbodem dempt de geluidsgolven en het beschermingsgebied kan zelfs ongeveer de helft kleiner zijn. Het beste effect wordt bereikt bij een vochtige of kleiachtige bodem. De effecten zijn zichtbaar na ten minste 5 dagen.
 • Het verbruikt geen stroom. – Deze schrikmiddelen worden van zonne-energie voorzien dankzij het zonnepaneel dat bovenaan wordt gemonteerd. De schrikmiddelen werken zelfs op bewolkte dagen, omdat zelfs dan het deel van de zonnestralen door de wolken dringt. Dit bespaart je geld, omdat je het niet uitgeeft aan de persoon voor ongediertebestrijding of voor de stroom aan de schrikmiddelen.
 • Continu en onderhoudsvrij afschrikken – het geluid wordt in de tussenruimtes van veertig seconden uitgezonden. Het apparaat is onderhoudsvrij en draadloos en dus na de montage kun je alleen op de effecten wachten. Het apparaat is bestand tegen wisselende weersomstandigheden en water en dankzij dit feit kan het rustig buiten worden gemonteerd. Het schrikmiddel werkt zonder de noodzaak van extra batterijen en het zonnepaneel laadt de accu's op.
 • Ultrasoon veilig: repeller en gereflecteerd in de grond, geeft na het graven in de grond een geluid af met een variabele frequentie van 400 tot 1000 Hz, die voor de elektronica zeer nauwelijks hoorbaar is en zeer effectief alle sporen van het gebruik buiten houdt. Knaagdieren en insecten wennen niet aan het apparaat. De werking van het afweermiddel is op geen enkele manier dierlijk of mens.
 • Universele bescherming en eenvoudige montage: de schrikmiddelen werken op dieren zoals mollen, woelmuizen, veldmuizen, ratten of eekhoorntjes en daardoor kun je je in je eigen huis en ook in de tuin veilig zonder bang te zijn voor de aanvallen van ongewenste ongedierte. De installatie van dit apparaat is zeer snel en eenvoudig, elke persoon kan ermee omgaan. Het apparaat is direct na de montage klaar om te werken.
Bestseller Nr. 5

EdenGardens® Mollenverjager van Mole Repeller, beste middel tegen woelmuizen en mollen, testwinnaar op zonne-energie, beste mollenverjager, zonder carbide tegen mollen, 2 stuks

 • Onbedde gasten: verover je tuin terug. Met de mollenverjager en muizenverjager van EdenGardens wordt effectief tegen mollen, woelmuis, slangen en zelfs mieren aangepakt.
 • Anti-gewenning: het apparaat verandert elke 24 uur van frequentie en voorkomt zo het gewenningseffect bij de dieren.
 • Bodemschroef: dankzij gegoten in één stuk en de ingebouwde schroefdraad kan de 'Mole Repeller' zonder voorboren of gaten zoals bij conventionele apparaten heel eenvoudig in de grond worden geschroefd, zorgt zo voor stabiliteit en garandeert een schone bodemsluiting voor de overdracht van de geluidsgolven.
 • Professioneel toepassingsgebied: de Mole Repeller werd oorspronkelijk door EdenGardens ontwikkeld voor gebruik in de sport- en golfbaanbouw. Vanwege de hoge vraag en expertise in de privétuin kunnen wij dit product nu eindelijk aan de particuliere klant aanbieden.
 • Eenvoudige bediening: dankzij de schroefdraad en de daardoor eenvoudige schroefverbinding in de bodem, het zonnepaneel en een aan- en uitschakelknop is de bediening zonder problemen uit te voeren.
Bestseller Nr. 6

Isotronic Vibrasonic Mollenverjager, met trillingsmotor op batterijen, afweersysteem voor mollen, slangen, woelmuizen (4)

 • Houdt mollen, woelmuizen, mieren en slangen door middel van kwartstrillingen en extra vibraties weg van je perceel, heeft geen effect op mensen of nuttige tuindieren. Geen gif, lokmiddel, spray of poeder.
 • Wisselfrequentie, voorkomt gewenning en is dus effectiever. Stabiele uitvoering met geanodiseerde aluminium staaf. Met schakelaar.
 • Inclusief uv-stabiele siliconen dop – daardoor dringt er water in de binnenkant van het apparaat ook bij extreme weersomstandigheden, bijvoorbeeld sneeuw, vorst, permanent voorkomen.
 • Snelwisselcilinder op batterijen – Verwissel de batterijen zonder het apparaat uit de aarde te verwijderen, 4 x batterij van 1,5 V monocel in formaat "D"; batterijduur: 6 maanden.
 • Extra sterke vibratiemotor – voor maximaal 1.250 m², verdrijft dag en nacht ongewenste dieren.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Windhager 02140 Classic woelmuizenverjager, mollenverjager, slagenafweer, hagedissenafweer, werkingsbereik ca. 600 m²

 • Verdrijft muizen en woelmuizen effectief: het apparaat zendt laagfrequente geluidsgolven uit, die de dieren in een werkingsbereik tot 600 m² op de vlucht slaan
 • Bijna stille technologie: de geluidsgolven bevinden zich in een voor het menselijk oor nauwelijks waarneembaar frequentiebereik
 • DIER- EN MILIEUVRIENDELIJK - Deze natuurlijke manier van verdrijven van dieren komt zonder het gebruik van chemicaliën en gif uit
 • Eenvoudig in gebruik: de verjager wordt op de gewenste plaats eenvoudig in de grond gestoken
 • Draadloos: de werking met batterijen maakt flexibel gebruik mogelijk, zonder vervelende kabels
Bestseller Nr. 8

Ledeak Ultrasone dierenverjager, op zonne-energie, 2 stuks, mollenverjager, mollenverjager, woelmuisverjager, ongediertebestrijding, waterdicht, mollenbestrijding

 • ☼【Goede afweerfunctie】Het zonne-muggenbeschermingsmiddel gebruikt ultrasone golven om ongedierte, knaagdieren, woelmuizen, hamsters en slangen te verdrijven. Het bedekt een groot oppervlak dat binnen 650 vierkante meter effectief is. Dit gebeurt door geluidsgolven die het gehoor van het ongedierte beïnvloeden, maar het niet beschadigen en het uit hun omgeving verdringen.
 • ☼【Energie-aangedreven energie】Om ons milieu schoon te houden, gebruiken we milieuvriendelijke zonne-energie voor de bestrijding van ongedierte. Gebruik gewoon de meegeleverde paal om hem aan de grond te bevestigen en laat het zonlicht de batterijen opladen via een ingebouwd zonnepaneel dat voor een continue dag- en nachtbescherming op zonne-energie wordt gebruikt.
 • ☼ 【Waterdichte functie】 De solaruitrepeller beschikt over een waterdicht en corrosiebestendig design. Hij kan ook bij slecht weer als een regenachtige dag rustig worden gebruikt en is perfect geschikt voor ongediertebestrijding op gazonoppervlakken, tuinen of omheven plaatsen buitenshuis. Het kan lang worden gebruikt zonder de vloer te belasten.
 • ☼ 【Milieuvriendelijk en veilig】Veiligheid en milieubescherming, waarin veiligheid en menselijkheid thuis zijn, die mollen, woelmuizen en gophers met behulp van de afstotende kracht van ultrasone golven effectief kunnen elimineren. Zonne-ultrasone ongediertebestrijder is niet giftig voor mensen, dieren of huisdieren en kan veilig worden gebruikt.
 • ☼【Hoge kwaliteit】 Het slangenbeschermingsmiddel bestaat uit hoogwaardig ABS-materiaal, zodat het bij het vasthouden een gelijkmatig gevoel geeft en maximale duurzaamheid en duurzaamheid garandeert. De ultrasone ongediertebestrijder gebruikt geen schadelijke of giftige chemicaliën om knaagdieren zonder letsel af te weren.
Bestseller Nr. 9

ESTVIIG Techextra ultrasone mollenverjager op zonne-energie, 4 stuks, voor in de tuin, verdrijft woestijnen, mollen, aardhoorns, IP65 waterdichte mollenbestrijding, mollenverjager, mollenschrik

 • ✅【Ultrasone mollenafweer】: onze mollenverjager op zonne-energie schrikt mol door ultrasoon geluid, per 20 seconden eenmaal geluid met 30 Hz geluid dat in de grond doordringt en ongedierte dwingen het door geluid bedekte gebied te evacueren. Ultrasoon geluid stimuleert het, simuleert gevaar en verdrijft ze uit het bestraalde gebied.
 • ✅ Mollenafweer op zonne-energie: onze mollenverjager werkt op zonne-energie, geen stroom, milieuvriendelijk en energiebesparend. Overdag absorbeert het zonlicht om oplaadbare batterijen op te laden, eenmaal volledig opladen kan de batterij 5-7 dagen gebruiken.
 • ✅【IP65 waterdicht】: onze mollenafweer op zonne-energie is IP65 waterdicht, zodat je hem buiten kunt plaatsen, of in de zon of regen fungeert het ook in orde.
 • ✅【Breed toepassingsgebied】: onze mollenafweer op zonne-energie met 4 stuks mollenafweer, elke mollenafweer werkt met een straal van ongeveer 10 meter en dekt een oppervlakte van maximaal 400 vierkante meter. Ruimte om je gazons, tuinen en binnenplaatsen te beschermen tegen slangen, mollen, gophers, knaagdieren, ratten en woelmuizen.
 • ✅【Goede klantenservice】: Wij bieden 24 uur per dag beschikbaar, als u hulp nodig heeft met de zonnemollenafweer, neem dan contact met ons op!
Bestseller Nr. 10

ISOTRONIC Vibrasonic Mollenverjager met ON/Off schakelaar, nieuw met vibratiemotor, werkt op batterijen, woelmuisvrij, woelmuizenverjager, woelmuizenverjager, woelmuizenverjager, mollenverjager,

 • Houdt mollen, woelmuizen, mieren en slangen door middel van kwartstrillingen en extra trillingen uit de buurt van je perceel, geen storingen voor mensen of nuttige tuindieren, zonder gif, aas, spray of poeder
 • Meerfrequentieapparaat, zonder gewenningseffect = maximaal effect. Stabiele uitvoering met geanodiseerde aluminium staaf en NIEUW: met schakelaar
 • Inclusief uv-stabiele siliconen kap – daardoor wordt het binnendringen van water in het apparaat ook bij extreme weersomstandigheden, zoals sneeuw, vorst, permanent voorkomen.
 • Batterij snelwisselcilinder - batterij vervangen zonder het apparaat uit de aarde te verwijderen, voor 4 x batterij 1,5 V monocel grootte "D", levensduur batterij: 6 maanden
 • Nieuw: extra sterke vibratiemotor – voor tot 1.250 m², dag en nacht plaaggeesten verdrijven.

De beste mollenverjager is een belangrijk hulpmiddel om in je arsenaal te hebben. Of u nu een huiseigenaar of een professionele tuinarchitect bent, het is belangrijk om dit gereedschap bij de hand te hebben.

Mollenafweermiddel is een van de meest gebruikte hulpmiddelen voor ongediertebestrijding. Er zijn veel verschillende soorten mollenwerende middelen en ze variëren in effectiviteit en soort ingrediënten.

Er zijn veel verschillende soorten mollenverjagers op de markt. Sommige zijn effectief in het doden van mollen en andere stoten ze gewoon af. U moet de beste kiezen die past bij uw behoeften en budget.

Als je bijvoorbeeld een tuin hebt met veel molschade, moet je een apparaat gebruiken dat de mollen kan doden. Als u slechts één of twee moedervlekken heeft, zal een afweerapparaat voor u werken.

Het kiezen van de beste mollenverjager is niet zo eenvoudig als je zou denken. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aankoop doet.

Er zijn zoveel verschillende soorten mollenverjagers op de markt. Het is belangrijk om er een te kiezen die past bij uw behoeften en budget.

Een goed startpunt om erachter te komen welk type mollenverjager het beste bij u past, is door uzelf de volgende vragen te stellen:

 1. Hoe groot is het probleem met moedervlekken?
 2. Hoeveel tijd moet ik aan dit probleem besteden?
 3. Wat zijn mijn andere ongediertebestrijdingsopties?
 4. Wat voor geld ben ik bereid aan dit probleem te besteden?

Wat is een mollenverjager?

Een mollenverjager is een product dat wordt gebruikt om mollen uit de tuin te weren.

Mollen zijn knaagdieren die gaten in de grond graven en schade aan uw tuin kunnen veroorzaken door uw planten op te eten. Als je een mollenprobleem hebt, kun je een mollenverjager gebruiken om er voorgoed van af te komen.

Een mollenverjager is meestal gemaakt van plastic en heeft spikes die zijn ontworpen om mollen te irriteren wanneer ze in de buurt komen. Wanneer de mollen hun hand uitstrekken om de spikes aan te raken, zullen ze geschokt zijn en weggaan van het gebied.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een mollenverjager?

Een mollenverjager is een elektronisch apparaat dat een combinatie van ultrasone en magnetische golven gebruikt om mollen uit de grond te verdrijven.

De voordelen van het gebruik van een mollenverjager zijn onder meer:

 • Vermindert het risico dat mollen gewassen, planten en bomen beschadigen
 • Voorkomt plantenziekten
 • Helpt bodemerosie te voorkomen
 • Vermindert de behoefte aan pesticiden

Hoe kan ik een mollenverjager gebruiken?

Mollenwerende middelen worden vaak gebruikt om mollen uit de grond te verwijderen. Ze kunnen worden gebruikt om mollen van uw gazon, tuin of andere plaatsen waar ze in contact zijn geweest met de grond af te weren.

Wat is de meest effectieve mollenverjager?

Mollen zijn kleine, bruine dieren die onder de grond leven. Ze graven zich een weg door de grond en creëren tunnels om in te leven. Mollenafweer is een vorm van ongediertebestrijding die chemicaliën of fysieke barrières gebruikt om mollen weg te houden van uw tuin of eigendom.

Het afstoten van mollen is geen gemakkelijke taak en het kost veel moeite en tijd. Er zijn echter enkele effectieve manieren om van moedervlekken af te komen zonder chemicaliën of fysieke barrières te gebruiken.

Enkele effectieve methoden zijn:

 • De tunnel uitgraven met een schop
 • Draadgaas gebruiken
 • De grond bedekken met grind

Hoeveel kosten mollenverjagers?

Mollenverjagers kosten tussen de 60 euro en 200 euro.

De kosten van mollenverjagers zijn afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de kenmerken van het apparaat.

Hoe lang duurt het voordat een mollenverjager werkt?

Mollen zijn kleine dieren die in uw gazon en tuin graven en schade aan planten en bodem veroorzaken. Ze kunnen ook problemen veroorzaken met de fundering van uw huis.

Mollenverjagers werken door een sterke geur af te geven die mollen niet lekker vinden. De geur is zo sterk dat het ze wegjaagt van het gebied waar ze worden gespoten. Mollenverjagers bestaan al sinds de jaren 1800, maar ze zijn de laatste jaren populairder geworden vanwege hun effectiviteit en lage kosten.

De meeste mollenverjagers hebben een paar weken nodig om te beginnen werken, maar bij sommige kan het tot zes maanden duren voordat je resultaat merkt.