Beste mobiele airco zonder slang van 2023 (TOP10)

De 10 beste mobiele airco zonder slang beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

JUNG Alpina Mobiele airconditioning zonder afvoerslang, stil, 60 dBA, 2-in-1 - luchtkoeler, luchtbevochtiger, mobiele ventilator met waterkoeling, mobiele airconditioner

 • ✅ Mobiel airconditioner: koelapparaat voor elke ruimte, zonder afvoerslang, met waterkoeling. Waterreservoir met een inhoud van 4 liter (met afvoerventiel), incl. 2 grote koelaccu's. ✅ Kindveilig: fijnmazig luchtuitlaat, maakt het doorsteken van vingers en geschikt voor de kinderkamer
 • Vermogen: 80 W vermogen, geluidsarme 60 dBA, 75° horizontale oscillatie, 3 snelheden, 2-in-1 functies: koelen en ventileren, luchtverplaatsing 270 m3/uur, waterverbruik 300 ml/uur, 4 rollen, waterniveau-indicator
 • ✅ Milieuvriendelijk: voordelige bedrijfskosten en zonder koelmiddel maken dit apparaat tot een milieuvriendelijk en klimaatvriendelijk apparaat. Stroomverbruik op niveau 3 per uur 0,07 KWh, komt overeen met € 0,018 (uitgaande van € 0,30/KWh stroomprijs)
 • 3-in-1 functies: luchtkoeler, luchtreiniger, luchtbevochtiger. ✅ Design: de airconditioner bekoort met een moderne look, hij past zich aan elke kamer en inrichting aan, of het nu gaat om slaapkamer, woonkamer, keuken, serre, garage, kantoor
 • Afmetingen van de ruimte: maximaal 15 m². Afmetingen: 56 x 32 x 21 cm (h x d x b), lengte netsnoer: ca. 170 cm. Gewicht: 4 kg
Bestseller Nr. 2

SEEGER Mobiele Airco - 7000 BTU - Inclusief Installatiekit - Voor Slaapkamer en Woonkamer - Airconditioning - SAC7000 - Wit

 • VERKOEL RUIMTES TOT 20M² - Deze mobiele airco van SEEGER heeft een koelvermogen van 7000 BTU. Dit staat voor British Thermal Unit. Het aantal BTU geeft aan hoe groot de ruimte maximaal kan zijn om deze optimaal te verkoelen. Met een koelcapaciteit van 7000 BTU kun je ruimte verkoelen tot 20m².
 • VERKOELEN, VENTILEREN EN ONTVOCHTIGEN - Naast dat de airco jouw gehele ruimte kan verkoelen, heeft de airco ook een ventilator stand met twee snelheden voor de iets minder warme dagen. Daarnaast kan de mobiele airco ook gebruikt worden als een luchtontvochtiger het gehele jaar door. De luchtontvochtiger haalt tot wel 19,2 liter per dag uit de ruimte.
 • EENVOUDIG INSTELLEN ZOALS JIJ WILT - Beheers het klimaat vanuit je luie stoel of op afstand met de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de timer schakel je de airco aan en uit wanneer je wilt zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Met de knoppen op de airconditioner stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. Met de andere knoppen kies je de snelheid of modus en schakel je gemakkelijk de timer in.
 • EEN VERKOELDE NACHTRUST MET DE slaapmodus - De slaapmodus zorgt ervoor dat je een verkoelende nachtrust hebt, deze functie zorgt er namelijk voor dat elk uur de temperatuur met 1°C toeneemt zodat je geen kou zult vatten tijdens het slapen. Het geluidsniveau wordt dankzij de slaapmodus sterk gereduceerd wat het overigens ook weer makkelijker maakt om in slaap te vallen.
 • INCLUSIEF INSTALLATIEKIT - Met de meegeleverde afvoerslang creëer je eenvoudig verkoelde lucht in je appartement, slaapkamer of op kantoor bijvoorbeeld. Dankzij de installatiekit kun je de slang gemakkelijk op het raam bevestigen zonder dat alle warme lucht van buiten weer naar binnen komt.
Bestseller Nr. 3

KESSER® Mobiele Airco 4in1 koelen, ontvochtigen, luchten tot 30 m² | Mobiele Airconditioner Ventilator & Luchtontvochtiger 9000 BTU/h (2.600W) 2,7KW met afstandsbediening, nachtmodule en timer, Wit

 • 𝟒𝐈𝐍𝟏 𝐌𝐔𝐋𝐓𝐈𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍𝐄𝐄𝐋: Deze mobiele airconditioner heeft vier hoofdfuncties, waaronder luchtkoeling, ventilatie, ontvochtiger en een slaapstand. Een perfecte aanvulling voor elk huis - kantoor vooral in de zomer! Gebruik de rustige slaapstand voor onrustige en warme nachten, de stand schakelt beetje bij beetje uit om verkoudheid te voorkomen.
 • 𝐎𝐏𝐓𝐈𝐌𝐀𝐋𝐄 𝐏𝐑𝐄𝐒𝐓𝐀𝐓𝐈𝐄𝐒: De mobiele airconditioner is bijzonder krachtig en werkt met 9000 BTU/u / 2,6kW wat niet alleen zeer efficiënt is, maar ook energiebesparend. Het zeer lage geluidsniveau maakt hem ideaal voor kantoren en woonkamers. Koelt 25 - 30 m² in zeer korte tijd uitstekend van hoge temperaturen naar aangename en koele temperaturen.
 • 𝐅𝐔𝐋𝐋 𝐓𝐎𝐔𝐂𝐇 𝐃𝐈𝐒𝐏𝐋𝐀𝐘 𝐄𝐍 𝐀𝐅𝐒𝐓𝐀𝐍𝐃𝐒𝐁𝐄𝐃𝐈𝐄𝐍𝐈𝐍𝐆: Met een gebruiksvriendelijk digitaal LED-display en afstandsbediening kunt u met één druk op de knop de kamertemperatuur via de ventilatorsterkte aanpassen. Dankzij de timer heb je volledige controle over de luchtkoeler en kun je hem naar believen in- en uitschakelen. Bovendien toont het display direct de ingestelde temperatuur.
 • 𝐈𝐍𝐃𝐈𝐕𝐈𝐃𝐔𝐄𝐋𝐄 𝐀𝐀𝐍𝐏𝐀𝐒𝐒𝐈𝐍𝐆: 4 standen garanderen een aan de situatie aangepaste ruimteventilatie, die nog wordt versterkt door 3 verschillende windsterktes. Daarnaast is er een handmatige oscillatie en de handige temperatuurinstelling tussen 18 °C en 32 °C. U kunt de airconditioner bij vrijwel elk raam plaatsen en hij is bovendien zeer flexibel, mobiel en snel verstelbaar dankzij de wielen.
 • 𝐌𝐈𝐋𝐈𝐄𝐔𝐕𝐑𝐈𝐄𝐍𝐃𝐄𝐋𝐈𝐉𝐊: Het koelmiddel R290 kan permanent worden gebruikt en hoeft niet te worden vervangen. Bovendien is het in tegenstelling tot andere koelmiddelen ook vriendelijk voor natuur en milieu. Het gebruik van de KESSER airconditioner van energie-efficiëntieklasse A veroorzaakt geen milieuvervuiling, zodat de airconditioner zonder zorgen kan worden gebruikt in particuliere en commerciële ruimten.
Bestseller Nr. 4

Pro Breeze 4-in-1 draagbare airconditioner 9000 BTU - compatibel met Smart Home WiFi - 24-uurs timer & raam ventilatieset meegeleverd. Krachtige airconditioner met energie-efficiëntieklasse A

 • Krachtige Koeling: Koelvermogen van 9000 BTU zorgt voor krachtig en effectief koelen tot 16 °C in middelgrote tot grote huizen, woonkamers, slaapkamers en kantoren.
 • 4-in-1 functies met digitale display : Deze draagbare airconditioner heeft 4 multifunctionele werkingsmodi, waaronder luchtkoeling, ontvochtiging, alleen ventilator en slaapmodus, die allemaal kunnen worden bediend via de airconditioner smart app, digitale display of afstandsbediening.
 • Energiezuinig: Deze airco is van energieklasse A, waardoor koel blijven in de zinderende zomerhitte niet in de papieren gaat zitten. De airco werkt ook met het koelmiddel R290, dat tot 690 maal milieuvriendelijker is dan traditionele aircogassen.
 • Smart home-technologie met WI-FI: Verbind uw smartphone met de AC-unit en bedien de airconditioners temperatuur, 24-uurs timer en diverse airco functies via de app of spraakcommando. Compatibel met Amazon Alexa en Google Home voor iPhone en Android.
 • Vensterkits Meegeleverd: We hebben twee eenvoudig te installeren vensterkits meegeleverd met onze airco. Met behulp van de bijgesloten stapsgewijze instructies kunt u de airco aansluiten op ofwel een schuifvenster ofwel een scharnierend venster. Het ruimtebesparend ontwerp zorgt er ook voor dat de vensterkit zo min mogelijk in het oog valt.
Bestseller Nr. 5

OMISOON Draagbare Airconditioner, 4-in-1 Mobiele Airconditioner, 120° Oscillatie, 700ml Mini Airconditioning, 3 Snelheden, 2 Nevelmodi, 7 Kleurrijke Lampen, Geschikt voor Thuis, Kantoor

 • Geavanceerde Koeltechnologie❄ in tegenstelling tot andere luchtkoelers gebruikt onze draagbare airconditioning de ultrasone verdampingstechnologie om de watermoleculen in het waterreservoir in ultrafijne deeltjes te verstuiven en blaast dan frisse en vochtige lucht door de ventilator. Er zijn ook twee modi om uit te kiezen, die het vocht verhogen en droge huid, verstopte neus en hoesten door droge zomerlucht afvoeren
 • Multi-hoekkoeling:❄ het zwaaiende lemmet van de ventilator van de draagbare mini-airconditioning kan 60 graden naar boven en beneden worden ingesteld om de luchtstroom beter te regelen. Hij kan ook 60°/120° worden gedraaid om het bereik van de frisse lucht naar links en rechts te verhogen, zodat je overal van de koelte kunt genieten en hoofdpijn en verkoudheid wordt veroorzaakt door lang blazen in één richting. (Opmerking: mobiele airconditioners zijn niet geschikt om de hele ruimte te koelen.)
 • 3 Aanpasbare Ventilatorsnelheden❄ Het één-touch-paneel past op drie snelheden van de ventilator (laag/middel/hoog) om op verschillende behoeften te voldoen. De maximale snelheid van de luchtkoeler bereikt 4000 RMP en de maximale luchtsnelheid bereikt 3,5 m/s. Het kan ook met etherische oliën worden gebruikt om elke ademhaling geparfumeerd te maken en je een comfortabelere en ontspannende omgeving te bieden.
 • Nachtlampje en Waterreservoir met Grote Capaciteit❄ de luchtkoeler is uitgerust met 7 kleurrijke lampen, met een geleidelijke kleurverandering om een romantische sfeer te creëren. Het 700 ml grote waterreservoir kan 6 uur verdamper-koelfunctie bereiken, wat het veelvuldig vullen met water bevordert. Je kunt ook ijsblokjes in het waterreservoir doen om je meer frisse lucht te bieden en je van de hitte te verwijderen.
 • Veilig en Milieuvriendelijk❄ de Omison mini-airconditioning heeft geen compressor en gebruikt geen chemische koelmiddelen om veiligheid en hygiëne te garanderen. Hij beschikt over een geïntegreerd beveiligingssysteem dat het na 6 uur automatisch uitschakelt. Bovendien bedraagt het stroomverbruik van de airconditioning slechts 8 W/uur, ondersteunt verschillende USB-voedingsmodi en verbruikt het minder energie dan andere airconditioners, en is ontworpen voor individueel gebruik.
Bestseller Nr. 6

WDH Aktobis -9000K Airconditioner, zonder afvoerslang, koelen, verwarmen en ontvochtigen met 9.000 BTU

 • Koel-, verwarmings- en ontvochtigingsfunctie - koelvermogen van 9.000 BTU/h (600 - 2.500 W)
 • 4 ventilatorsnelheden + elektrische draaibare uitblaaslamellen + timer voor de werking eindtijd/starttijd instelbaar + kinderbeveiliging
 • Voor ruimtes tot ca. 36 m² (90 m³) geschikt – de koelfunctie kan tot 8 uur duren
 • Smart Home compatibel met TUYA app, Google Home, Amazon Alexa en Smartlife
 • Na het bereiken van de gewenste temperatuur schakelt het apparaat automatisch uit en automatisch weer aan als een temperatuurverschil van 2 graden is ontstaan.
Bestseller Nr. 7

AEG ChillFlexPro AXP26U338CW 64 dB Zwart, Zilver, Wit

 • Zwart, Zilver, Wit Mobiele airconditioner uit één stuk
 • 64 dB Koeling, Luchtontvochtigen, Ventilerend
 • Energie-efficiëntieklasse (koeling): A
Bestseller Nr. 8

COSTWAY Airconditioner, mobiele airconditioning, zonder afvoerslang, luchtkoeler met afstandsbediening, ventilator 55,5 W, 15 uur timer, 63 graden oscillatie, 3 modi, 3 snelheden, 10 l waterreservoir, 2 ijspacks, led-display, stil

 • 【4-in-1 design & 2 ijsverpakkingen】 Met zijn 4 functies (koeling, ventilator, luchtbevochtiger, luchtreiniger) voldoet het apparaat aan verschillende behoeften. De uitneembare en wasbare koelpad in honingraatvorm en het stoffilter koelen en reinigen de lucht. Bovendien kunnen ijspakken in het waterreservoir worden gelegd.
 • Energiezuinig en groot waterreservoir: in vergelijking met de meeste luchtkoelers verbruikt ons apparaat zeer weinig energie. Het waterreservoir van 10 liter hoeft niet voortdurend te worden bijgevuld. Bovendien wordt het waterniveau weergegeven en een alarm herinnert aan het bijvullen.
 • Instelbare luchtstroom en eenvoudige bediening: je hebt de keuze tussen drie modi (normaal, natuurlijk, slaap) en drie snelheden (hoog, medium, laag). De instellingen kunnen via het intelligente led-bedieningspaneel of de afstandsbediening worden uitgevoerd, inclusief timer, vermogen en oscillatie.
 • Groot bereik en 360 graden draaibare wielen: de buitenvleugels draaien automatisch 120° naar boven en beneden, terwijl de binnenvleugels handmatig 63° naar links en rechts kunnen worden gedraaid. De vier beweegbare wielen en de geïntegreerde handgrepen vergemakkelijken het transport.
 • 【Voor een diepe en gezonde slaap】De timer kan tot 15 uur worden ingesteld om de radiator/luchtkoeler automatisch te laten werken. Met een geluidsniveau van minder dan 58 dB is het apparaat stil en zorgt het voor een rustige nacht.
Bestseller Nr. 9

SEEGER Mobiele Smart Airco met WiFi - 9000 BTU - Inclusief Installatiekit - Voor Woonkamer en Slaapkamer - Airconditioning - SAC9000S - Wit

 • SMART FUNCTIE - De smart-functie van de airco zorgt ervoor dat je in een fris huis thuiskomt na een warme zomerdag, doordat de airco op afstand aan- en uit gezet kan worden. De airco kun je namelijk verbinden met Wi-Fi, waarna je de airco met de mobiele app Smart Life kunt bedienen. Hiermee functioneert je mobiel ook meteen als extra afstandsbediening voor de airco. De Smart Life app is gratis, en te downloaden voor iPhone en Android.
 • VERKOEL RUIMTES TOT 30M² - Deze mobiele airco van SEEGER heeft een koelvermogen van 9000 BTU. Dit staat voor British Thermal Unit. Het aantal BTU geeft aan hoe groot de ruimte maximaal kan zijn om deze optimaal te verkoelen. Met een koelcapaciteit van 9000 BTU kun je een ruimte verkoelen tot 30m².
 • VERKOELEN, VENTILEREN EN ONTVOCHTIGEN - Naast dat de airco jouw gehele ruimte kan verkoelen, heeft de airco ook een ventilator stand met twee snelheden voor de iets minder warme dagen. Daarnaast kan de mobiele airco ook gebruikt worden als een luchtontvochtiger het gehele jaar door. De luchtontvochtiger haalt tot wel 24 liter per dag uit de ruimte.
 • EENVOUDIG INSTELLEN ZOALS JIJ WILT - Beheers het klimaat vanuit je luie stoel of op afstand met de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de timer schakel je de airco aan en uit wanneer je wilt zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Met de knoppen op de airconditioner stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. Met de andere knoppen kies je de snelheid of modus en schakel je gemakkelijk de timer in.
 • EEN VERKOELDE NACHTRUST MET DE SLAAPMODUS - De slaapmodus zorgt ervoor dat je een verkoelende nachtrust hebt, deze functie zorgt er namelijk voor dat elk uur de temperatuur met 1°C toeneemt zodat je geen kou zult vatten tijdens het slapen. Het geluidsniveau wordt dankzij de slaapmodus sterk gereduceerd wat het overigens ook weer makkelijker maakt om in slaap te vallen.
Bestseller Nr. 10

COSTWAY Airconditioning zonder afvoerslang, 3-in-1 luchtkoeler, ventilator en luchtbevochtiger, mobiele airconditioner met 3 modi, 12-uurs timer, 2,8 l dubbele watertank, 2 koelaccu's en

 • 2-traps effectieve filtering en koeling: uitgerust met een uitneembaar en wasbaar stoffilter met hoge dichtheid en honingraatkoelpapier zet de verdampingsluchtkoeler de hete lucht snel om in koele en schone lucht. Bovendien kun je ijsblokjes vullen of bevroren ijsboxen erin zetten om van koelere wind te genieten.
 • 3-in-1 design en individuele luchtstroom: deze kamerkoeler beschikt over meerdere functies: luchtkoeler (water en ijs toevoegen), luchtbevochtiger (water toevoegen), normale ventilator (zonder water/ijs). Bovendien zijn er 3 bedrijfsmodi (normaal, natuurlijk, slaap) en 3 ventilatorsnelheden (hoog, medium, laag) om aan je verschillende eisen te voldoen.
 • 2 bedieningsopties en dubbel waterreservoir: de draagbare luchtkoeler is uitgerust met een led-touchpaneel en een afstandsbediening, zodat je alle instellingen heel eenvoudig kunt aanpassen. Bovendien is het ontwerp met twee watertanks boven en beneden praktisch voor het bijvullen van water. En de waterniveau-indicator herinnert je eraan om tijdig water bij te vullen.
 • Stille werking en voordelige keuze: de geluidsarme slaapmodus en de 0-12-uurs timer maken een rustige en comfortabele slaap de hele nacht mogelijk. Daarom is deze 60 W verdampingsluchtkoeler met compact en energiebesparend design een perfecte koeloplossing voor kleine ruimtes.
 • Groot bereik en moeiteloze beweging: de instelbare windrichting (automatisch draaien 60° horizontaal, handmatig draaien 90 graden verticaal) zorgt overal voor koelte. Bovendien vergemakkelijken de geïntegreerde draagbare handgreep en de 4 universele wielen het vervoer van ruimte naar ruimte.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste mobiele airco zonder slang te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze mobiele airco zonder slang-koopgids samengesteld.

Het beste mobiele airco zonder slang vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste mobiele airco zonder slang voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede mobiele airco zonder slang-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor mobiele airco zonder slang te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van mobiele airco zonder slang erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald mobiele airco zonder slang zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over mobiele airco zonder slang zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de mobiele airco zonder slang kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste mobiele airco zonder slang kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.