Beste mini koelkast van 2022 (TOP15)

De minikoelkast is een klein apparaat dat meestal wordt gebruikt om eten of drinken koud te houden. Het kan in een keuken, kantoor, slaapzaal of elke andere ruimte in huis worden geplaatst.

Een minikoelkast moet in de daarvoor bestemde ruimte passen en de gewenste hoeveelheid voedsel kunnen bevatten. De grootte van de koelkast hangt af van persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte.

Sommige mensen hebben liever helemaal geen minikoelkast en vertrouwen in plaats daarvan op hun grote koelkast voor het bewaren van voedsel. Anderen kiezen voor een minikoelkast omdat ze in een appartement wonen en beperkte opbergmogelijkheden hebben.

De 15 beste mini koelkast beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
SEVERIN KS 9827 Mini-koelkast 42 L, extreem stil draagbaar, klasse F, kleine koelkast 44 cm breed met 6 l vriesvak en flessenhouder, wit
 • Zeer ruim: het hoofdvak van de 44 cm brede mini-koelkast heeft een netcapaciteit van 42 l, terwijl het geïntegreerde vriesvak tot 6 liter kan bevatten
 • Laag verbruik: met zijn 43 dB (klasse C) is deze koelbaar extreem stil en verbruikt 107 kWh/jaar in energieklasse F
 • Praktisch en veelzijdig: deze mini-koelkast is verdeeld in het vriesvak en verdeeld over twee niveaus, de flessenhouder biedt ruimte voor grote flessen van 2 liter
 • Modern en accessoires: De compacte koelkast is uitgerust met een omkeerbare deur, LED-verlichting, een draaiknop voor temperatuurregeling en een flessenhouder
 • Productdetails: Severin mini-koelkast met 42 l inhoud met 6 l vriesvak met flessenhouder en ledverlichting, energieklasse F, wit, artikelnummer KS 9827
Bestseller Nr. 2
KESSER® 2-in-1 mini-koelbox, 15 liter, koel- en verwarmingsfunctie, draagbare AC DC 220-240V/12V stopcontact en sigarettenaansteker, warmhoudbox, mini-thermobox voor auto, kantoor, camping, tuin, zwart
 • Duurzaam en veilig: Voor de drankkoelkast van Kesser wordt een thermo-elektrisch koelsysteem gebruikt, waarbij volledig wordt afgezien van compressoren en cryoogen. Dit resulteert in vele voordelen, zoals een lange levensduur zonder veel energieverbruik om hoge elektriciteitskosten te voorkomen. Een geïntegreerde vergrendelingsgreep zorgt voor een luchtdichte sluiting om de binnentemperatuur voortdurend te behouden.
 • HOGE KWALITEIT EN WARMTE MAKENHEID: Dankzij de krachtige koelfunctie kunnen probleemloos temperaturen tussen 4-8°C worden bereikt - ideaal voor koude verfrissingen! In tegenstelling tot mobiele koelkasten kun je met ons model een opwarmfunctie gebruiken. Dit maakt het mogelijk om gerechten onderweg op te warmen. Het verwarmingsbereik ligt tussen 55 - 65 °C - perfect voor een warme maaltijd. Zo heb je een multifunctioneel apparaat om in de zomer koel te houden en in de winter warm te houden.
 • In een enkel huishouden, op kantoor, in de hotelkamer, bij het kamperen met het gezin of bij een autorit in de zomer: onze mini-bar is de perfecte metgezel. Daar waar inbouwkoelkasten of staande koelkasten alleen slecht worden gebruikt, slaat onze koelkasten van Kesser een goed figuur. Het maakt niet uit of het gaat om de koeling van gerechten en dranken of cosmetica, onze koelbox blijft cool en laat je niet in de steek
 • Hoogwaardige koelbox wordt geleverd met een extra autolader en is perfect voor gebruik in de auto, zodat u voortdurend van koele dranken kunt genieten voor het rijden. Bij onze mini-koelkast gaat het om een model van 15 liter, hier kan naar wens een tweede niveau worden geplaatst dankzij de uitneembare bodem. Daardoor kunnen verzorgingsproducten heel gemakkelijk van dranken en gerechten worden gescheiden.
 • Praktisch ontwerp: Door het compacte ontwerp en de geluidsarme werking is de vriezer een ideale metgezel voor alle situaties. Dankzij de compacte constructie en het moderne design past de koelkast zich aan alle ruimtes aan. De meegeleverde autolader zorgt voor een continu gebruik en kan perfect op vakantie of op zakenreizen in de auto worden gebruikt
Bestseller Nr. 3
MaxxHome Minikoelkast - Mini koelkast - Mini Bar Thermo-elektrisch en Autonoom Tafelmodel koelkast met stille werking - Thermo-elektrisch, 240 V, Zwart, 42L [Energieklasse A]
 • ❄️ COMPLEET OM NIET TE BEDERVEN - De MaxxHome 42L koelkast overtuigt met zijn talrijke vakjes en grote opbergruimte.
 • ❄️ PERFECTE ORGANISATIE - Sap, bier, melk, kaas, worstjes of groenten: met de MaxxHome 42L koelkast is opbergen heel eenvoudig omdat alles perfect georganiseerd is.
 • ❄️ OPTIMALE KEUZE - Verse lekkernijen uit de elegante MaxxHome drankkoelkast in retro jaren '50 stijl zijn bijzonder lekker! Compact, praktisch en elegant: de retro koelkast van MaxxHome.
 • ❄️ RETRO CHARM - Aan de buitenkant stralen de kleuren en afgeronde vormen een tijdloze retro charme uit, waardoor de koelkast een decoratief accessoire in elke kamer wordt.
 • ❄️ ECOLOGISCH - Dankzij zijn energie-efficiëntieklasse werkt hij bijzonder milieuvriendelijk, met de grote regelknop aan de achterkant waarmee u de temperatuur naar wens kunt instellen tussen 0 en 10°C.
Bestseller Nr. 4
Flamingueo Vintage Draagbare Koelkast - Kleine Koelkast 4L, Mini Cosmetische Koelkast 12V/220V voor Kamer Decoratie, Kantoor, Koeling en Verwarming Functies, Kleine Retro Draagbare Mini-Koelkast
 • DESIGN: Deze vintage roze mini koelbox is ideaal om overal te plaatsen dankzij zijn retro en compacte design. Hij is draagbaar en gemakkelijk te dragen dankzij het handvat aan de bovenkant. Het heeft ook een magnetische deur en een uitneembare plank.
 • CAPACITEIT en AFMETINGEN: De kleine koelkast heeft een inhoud van maximaal 4L, zodat u er kleine cosmetische producten, voedsel en drankjes in kunt bewaren (in totaal 6 blikken van 33cl elk). Het meet 25x19x27.5cm.
 • FUNCTIES: Deze retro cosmetische mini koelkast heeft de functies koelen en verwarmen. De binnentemperatuur kan schommelen tussen 20ºC onder kamertemperatuur bij koude (met een minimum van 0ºC) en 50ºC bij warmte.
 • AANSLUITING: De kleine aanmaakkoeler kan worden aangesloten op het 220V lichtnet of op een 12V auto-stopcontact. De koeler heeft een Europese stekker om hem op het lichtnet aan te sluiten, batterijen zijn niet nodig.
 • STIL: De mini-kamerkoelkast is echt stil en maakt niet meer dan 28dB geluid.
Bestseller Nr. 5
MaxxHome Mini Koelkast - 4 Liter - Make-Up en Beauty Skincare - 100/240V / 12V Auto Stekker Zwart
 • ❄️ HUIDVERZORGING EN MAKE-UP - Bewaar uw dagcrème en make-up in de MaxxHome minikoelkast. Op die manier drogen ze langzamer uit en gaan ze langer mee. De koelkast heeft een inhoud van 4L en u kunt het rek en de bak verwijderen om meer ruimte te maken. Genoeg ruimte om bijvoorbeeld je mascara, gezichtsmaskers en nagellak koel te houden.
 • ❄️ VOEDSEL EN DRANKJES - Natuurlijk kunt u ook voedsel, drankjes en snacks in de koelkast bewaren. De koelkast meet slechts 19 x 25 x 27 cm en neemt niet veel plaats in. Plaats de koelkast thuis of op kantoor en bewaar er uw lunch of 6 x 330cl blikjes in. Of neem hem mee op kampeertrips en zonnige dagen in het park.
 • ❄️ RETRO DESIGN - Aan de buitenkant stralen de kleuren en afgeronde vormen een tijdloze retro charme uit, waardoor de koelkast een decoratief accessoire in elke kamer wordt.
 • ❄️ OPLADEN ZOWEL THUIS ALS IN DE AUTO - Behalve thuis, op kantoor of op de camping, kunt u de koelkast ook in de auto gebruiken. De minikoelkast kan op 2 manieren worden opgeladen. Laad de koelkast binnenshuis op met de 6-voet AC-kabel. Gebruik de 2 meter DC autostekker om de koelkast op te laden in 12V voertuigen.
 • ❄️ KOELING EN VERWARMING - De MaxxHome minikoelkast heeft 2 standen en kan zowel koelen als verwarmen. Zet de knop op de achterkant van de koelkast op "koud" en uw producten worden gekoeld tot 3℃. Zet de knop op "heet" en u kunt voedsel warm houden tot 45 ℃. Let op: de koelkast kan niet worden gebruikt om voedsel op te warmen.
Bestseller Nr. 6
Flamingueo Vintage Draagbare Koelkast - Kleine Koelkast 4L, Mini Cosmetische Koelkast 12V/220V voor Kamer Decoratie, Kantoor, Koeling en Verwarming Functies, Kleine Retro Draagbare Mini-Koelkast
 • DESIGN: Deze vintage blauwe mini koeler is ideaal om overal te plaatsen dankzij zijn retro design en compact. Hij is draagbaar en gemakkelijk te dragen dankzij het handvat aan de bovenkant. Het heeft ook een magnetische deur en een uitneembare plank.
 • CAPACITEIT en AFMETINGEN: De kleine koelkast heeft een inhoud van maximaal 4L, zodat u er kleine cosmetische producten, voedsel en drankjes in kunt bewaren (in totaal 6 blikken van 33cl elk). Het meet 25x19x27.5cm.
 • FUNCTIES: Deze retro cosmetische mini koelkast heeft de functies koelen en verwarmen. De binnentemperatuur kan schommelen tussen 20ºC onder kamertemperatuur bij koude (met een minimum van 0ºC) en 50ºC bij warmte.
 • AANSLUITING: De kleine draagbare minikoelkast kan zowel op het 220V lichtnet als op het 12V auto stopcontact worden aangesloten. De koeler heeft een Europese stekker om hem op het lichtnet aan te sluiten, batterijen zijn niet nodig.
 • STIL: De minikoelkast voor de kamer is echt stil en maakt niet meer dan 28dB geluid.
Bestseller Nr. 7
MaxxHome Mini koelkast 38L - 230V, enkeldeurs tafelmodel koelkast, retro design, geschikt voor thuis, kantoor en andere huishoudelijke toepassingen - (Kleur Zwart)
 • ❄️ COMPLEET OM NIET TE BEDERVEN - De MaxxHome 38 L koelkast overtuigt met zijn talrijke vakjes en grote opbergruimte.
 • ❄️ PERFECTE ORGANISATIE - Sap, bier, melk, kaas, worstjes of groenten: met de MaxxHome 38L koelkast is opbergen heel eenvoudig omdat alles perfect georganiseerd is.
 • ❄️ OPTIMALE KEUZE - Verse lekkernijen uit de elegante MaxxHome drankkoelkast in retro jaren '50 stijl zijn bijzonder lekker! Compact, praktisch en elegant: de retro koelkast van MaxxHome.
 • ❄️ RETRO DESIGN - Aan de buitenkant stralen de kleuren en afgeronde vormen een tijdloze retro charme uit, waardoor de koelkast een decoratief accessoire in elke kamer wordt.
 • ❄️ ECOLOGISCH - Dankzij zijn energie-efficiëntieklasse werkt hij bijzonder milieuvriendelijk, met de grote regelknop aan de achterkant waarmee u de temperatuur naar wens kunt instellen tussen 0 en 10°C.
Bestseller Nr. 8
°CUBES Flessenkoelkast Coca-Cola / F / 51 cm hoogte / 98 kWh/jaar / 48 l koelgedeelte
 • HUSKY Coca Cola Coolcube
 • HUSKY HUS-CC 165 Coca Cola Coolcube 50L 0,23kWh 24h 18kg koelmiddel R600a men regelbaar 39db project Amazon (P) A
Bestseller Nr. 9
Klarstein Geheime Plek Minibar Minikoelkast Mini Snacks- En Drankenkoelkast (17 L, 26 Db Geruisloos, Uitneembaar Plateau, Traploze Temperatuurregeling) Zwart
 • MULTITALENT: Voor iedereen die dol is op koele drankjes en snacks heeft Klarstein met de geheime plek mini-koelkast precies de juiste hulp paraat.
 • COMPACT: In compacte afmeting met 17 liter koelruimte op twee niveaus zorgt hij voor directe verfrissing in het studentenhuis, de logeerkamer of het tuinhuisje.
 • STIL: En met slechts 26 dB geluidsniveau is hij daarbij zo stil dat hij ook in slaap- of hotelkamers niet stoort.
Bestseller Nr. 10
Alpicool C20 20L Koelkast Auto Elektrische mini-koelkast 12/24V Draagbaar voor auto, vrachtwagen of boot, -20℃- 20℃
 • ❆ Vriezen Zonder ijs & Sneller Koelen: -20℃ tot 20℃ krachtige koelprestaties. De Alpicool C20 auto koelkast kan een koelkast en vriezer het kan worden gekoeld tot 0 ℃ in 30 minuten.
 • ❆ Auto accu bescherming: Alpicool auto koelkasten hebben een temperatuur geheugenfunctie en 3 verschillende niveaus voor de bescherming van de accu: Laag, Med en Hoog om de accu van uw voertuig te beschermen zonder dat deze leegloopt.
 • ❆ Avondmaal Energiebesparing: Twee verschillende modi kunnen naar behoefte worden aangepast, MAX & ECO MODE. Het koelsysteem stopt met werken wanneer de vriezer van de auto de ingestelde temperatuur bereikt en begint opnieuw te werken wanneer de temperatuur in de box een paar graden Celsius/Fahrenheit is gestegen.
 • ❆ Robuust ontwerp: De koelkast van de auto heeft een schokbestendig en duurzaam ontwerp voor het overhandigen van rotsachtige wegen. Hellende werking tot 45° engel in korte tijd.
 • ❆ Koel en fris houden: Betrouwbare afdichtingsconstructie, dikke en hoge densiteit schuimisolatie. Blijvend koelvermogen tijdens de reis. Frisse en frisse eigenschappen! Neem bij vragen over de bediening eerst contact met ons op, dan zorgen wij voor professionele technische begeleiding.
Bestseller Nr. 11
Ardes AR5I04 Mini-koelkast, Zwart, 4 L
 • Inhoud: 4 liter
 • Tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur
 • Ook om de auto mee te nemen
Bestseller Nr. 13
MOBICOOL MT35W - Draagbare elektrische Koelbox, 34 Liter, 12/24 Volt DC en 100-240 V AC, Mini koelkast voor auto, vrachtwagen, boot en stopcontact
 • Koeling tot 18 °C onder de omgevingstemperatuur, verwarmen tot +65 °C.
 • Snelle toegang tot flessen via aparte opening in het deksel.
 • Robuust, stahoogte voor een fles van 2 liter.
 • Geïntegreerde ABS (activeerbare batterijbescherming).
 • Doordachte constructie voor outdoor gebruik en duurzaamheid. Kabelvak in het deksel.
Bestseller Nr. 14
MOBICOOL MQ40A AC/DC Draagbare elektrische aluminium koelbox, 39 liter, 12 V en 230 V, Mini koelkast voor auto, vrachtwagen en stopcontact, aluminium behuizing
 • Koelt tot 20 graden onder de buitentemperatuur.
 • Mini-koelkast voor auto, kantoor, huis en tuin, stabiele, onbreekbare aluminium behuizing.
 • Elektrische koelbox voor 12 V DC in de auto en 230 V AC-stopcontact.
 • 2 uitneembare scheidingsroosters.
 • Gedeeld deksel, minimaal koudeverlies.
Bestseller Nr. 15
MOBICOOL Q40 AC/DC Draagbare thermo-elektrische aluminium koelbox, 39 liter, 12 V en 230 V, Mini koelkast voor auto, vrachtwagen en stopcontact, aluminium behuizing
 • Inhoud: 39 liter
 • Koelen tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur
 • Stabiele, onbreekbare aluminium behuizing
 • Verdeeld deksel om het verlies van kou te minimaliseren, kabelvak in het deksel
 • Twee uitneembare scheidingsroosters, stahoogte voor flessen van 2 liter

Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een minikoelkast?

Wanneer u op zoek bent naar een minikoelkast, moet u rekening houden met de grootte van de koelkast, de grootte van uw keuken, hoeveel ruimte er beschikbaar is voor uw koelkast en hoeveel geld u wilt uitgeven.

Als je een kleine koelkast nodig hebt die in elke kamer of appartement past en niet te veel ruimte in beslag neemt, kun je er het beste een kopen die ongeveer 30 cm diep is. Als je een grote keuken met veel ruimte hebt, wil je er misschien een van 17 inch diep, zodat hij achter in je koelkast past.

Wat is het verschil tussen een onder de toonbank en een rechtopstaande minikoelkast?

Er zijn een paar verschillen tussen een onder de toonbank en een rechtopstaande minikoelkast. Een minikoelkast onder het aanrecht is kleiner omdat hij bovenop je keukenkasten staat. Het is ook minder duur dan een rechtopstaande omdat ze niet zoveel opslagruimte hebben.

Een rechtopstaande minikoelkast kan op de vloer of bovenop uw keukenkasten worden geplaatst, maar ze zijn groter dan een koelkast onder het aanrecht en ook duurder. Ze hebben ook meer opslagruimte dan een koelkast onder het aanrecht, wat betekent dat je er meer voedsel in kunt bewaren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een minikoelkast?

Een minikoelkast is een geweldige investering voor wie geld wil besparen op eten. Het is een goede manier om eten en drinken op te slaan zonder dat je een grote koelkast hoeft te kopen. Je kunt het ook gebruiken als drankcentrum, wat perfect is voor entertainment.

Voordelen van het gebruik van een minikoelkast:

 1. Bespaar geld op voedsel – Minikoelkasten zijn goedkoper dan grote koelkasten en verbruiken minder elektriciteit. Dit betekent dat u niet meer hoeft te betalen op uw maandelijkse elektriciteitsrekening.
 2. Opbergen – Een minikoelkast bespaart ruimte in de keuken omdat je hem overal kunt plaatsen. Als je niet genoeg ruimte hebt, kun je de koelkast op of onder het aanrecht zetten.
 3. Drankcentrum – Een minikoelkast werkt goed als drankencentrum.

Hoe groot moet je minikoelkast zijn?

Om uw minikoelkast zo efficiënt mogelijk te laten werken, moet u rekening houden met de grootte van het apparaat en de hoeveelheid voedsel die u erin wilt bewaren.

Het eerste dat u moet doen, is de beschikbare ruimte in uw keuken meten voordat u een aankoop overweegt. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor zowel de koelkast als andere apparaten of meubels. Je moet ook overwegen of je hem als extra koelkast gaat gebruiken of alleen voor drankjes, snacks en restjes.

Het volgende dat u moet overwegen, is hoeveel ruimte u bespaart door een minikoelkast te kopen in plaats van een grote. Als je keuken aan de kleine kant is, is dit zeker het overwegen waard. Als u op zoek bent naar iets met veel opslagruimte, dan is een grotere zal waarschijnlijk een betere investering zijn.

Hoeveel ruimte heb je nodig voor het gewenste gebruik van de minikoelkast?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat dit afhankelijk is van het gewenste gebruik van de mini koelkast.

Als het je doel is om drankjes en snacks te bewaren, zou een minikoelkast met een inhoud van minimaal 20 liter voldoende moeten zijn. Wil je meer spullen kwijt, ga dan voor een grotere met een inhoud van minimaal 50 liter.

Wat is de beste minikoelkast op de markt?

Het kiezen van de beste minikoelkast is geen sinecure. Er zijn zoveel factoren waarmee u rekening moet houden, waaronder prijs, grootte en functies.

Er zijn twee soorten minikoelkasten: koelkasten die thuis kunnen worden geïnstalleerd en koelkasten die zijn ontworpen om te reizen. Als u een koelkast voor uw huis nodig heeft, moet u er een kiezen die zowel energiezuinig als duurzaam is. Aan de andere kant, als je een koelkast nodig hebt voor op reis, dan maakt het niet zoveel uit wat voor soort koelkast het is, zolang hij maar licht en compact genoeg is om in je auto of camper te passen.

Hoeveel kost de beste minikoelkast?

Een minikoelkast is een klein apparaat dat kan worden gebruikt voor het bewaren van voedsel en dranken. Het wordt meestal gebruikt in slaapzalen, kantoren of slaapkamers. De beste minikoelkast is degene die het beste past bij uw behoeften en budget. Om een goed beeld te krijgen van wat je aan een minikoelkast moet uitgeven, kun je online de prijzen van verschillende modellen vergelijken.

De prijzen van deze apparaten variëren van 100 euro tot 1000+ euro. De duurste zijn meestal veel groter dan de andere modellen en hebben meer functies zoals ijsmachines en waterdispensers.