Beste mini cirkelzaag van 2023 (TOP10)

De 10 beste mini cirkelzaag beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Cirkelzaag, HYCHIKA 500W Mini cirkelzaag, 4500 RPM, Zaagdiepte: 0-25 mm, Zuivere kopermotor, 3 messen voor het zagen van hout, zacht metaal, tegels en plastic

 • 【KRACHTIGE MOTOR EN EN 3 MESSEN】Koperen motor van 500 W voor maximale prestaties bij 4500 tpm.3 bladen (Diameter: 85 mm):1x30T voor houtsneden,1x36T voor sneden van zacht metaal,1x diamantzaagblad voor het zagen van tegels.
 • 【NAUWKEURIGE EN INSTELBARE SNIJDIEPTE】:Met de lasergeleider houdt de mini-cirkelzaag de snede in een rechte lijn(Het is noodzakelijk om het deksel van de laserstraal te verwijderen en de 2 batterijen te plaatsen voor de werking van de lasergeleider).Bovendien kunt u met de parallelle geleiding eenvoudig een nauwkeurige en snelle snede maken.De zaagdiepte kan naar wens worden ingesteld tussen 0 en 25 mm.
 • 【Aluminium beschermkap】Het aluminium bovenschild is ontworpen om vonken te voorkomen en uw vingers te beschermen tijdens gebruik.Een dubbele beveiligingsschakelaar verhindert het onbedoeld openen van de machine.
 • 【ERGONOMISCH EN VEILIG ONTWERP】Als u het apparaat met beide handen vasthoudt, voorkomt u incidenten en beschermt u uw veiligheid.Pas als beide schakelaars worden ingedrukt, begint de machine te werken.De rijpositie scheidt de zwaartekracht voor en achter en belooft een stabiele werking.Een ergonomische en geoptimaliseerde handgreep zorgt voor gebruiksgemak en minder vermoeidheid bij gebruik met één hand.
 • 【INHOUD VAN HET PAKKET】1 * HYCHIKA Mini-cirkelzaag 500W,1 * 30T zaagbladen,1 * 36T zaagbladen en 1x graan diamantzaagblad,1 * inbussleutel, 1 * parallelle gids,1 * Zuigslang.Heeft u vragen over onze producten, neem dan gerust contact met ons op.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Bosch PKS 16 Mini-Cirkelzaag, 400 Watt, Groen

 • De mini-cirkelzaag PKS 16 Multi – voor nauwkeurige zaagsneden in tegels, hout en multimateriaal
 • Voor een groot aantal toepassingen dankzij de drie meegeleverde zaagbladen bijvvoor laminaat, kunststof of koperprofielen
 • Nauwkeurige duikzaagsneden eenvoudig en veilig door het neerlaatbaar zaagblad
 • Stofvrij werken dankzij de aansteekbare stofzuigeradapter
 • Inhoud: PKS 16, 1 x zaagblad precision, 1 x zaagblad speciaal, 1 x diamantzaagblad keramiek, koffer (3165140651219)
Bestseller Nr. 3

Mini-cirkelzaag, ENVENTOR 580W mini-handcirkelzaag, puur koperen motor, 4000 RPM, lasergeleider, 3 Ø85 mm bladen, snede: 27 mm, voor tegels, hout, zacht metaal

 • 【Cirkelzaag met krachtige motor van 580 W】 De krachtige motor van puur koper van 580 W levert een hoge zaagsnelheid van 4000 tpm.Om met gemak tegels, hout, kunststof, gipsplaat en PVC te zagen.
 • 【3 zaagbladen】 24T TCT (85 mm) voor het zagen van hout / 1 * 44T HSS (85 mm) voor het zagen van kunststof en zacht metaal / 1 * 6T diamantzaagblad (85 mm) voor het zagen van tegels.
 • 【Instelbare snijdiepte en nauwkeurige lasergeleiding】 U kunt de snijdiepte van 0-27 mm snel en gemakkelijk aanpassen. Hiermee kan het aan uw veelzijdige behoeften voldoen. Met de lasergeleider houdt de ENVENTOR Mini-cirkelzaag het zagen in een rechte lijn. Ook kunt u met de parallelgeleidingsbevestiging gemakkelijk nauwkeurig en snel zagen, waardoor uw werkefficiëntie en snijprestaties aanzienlijk worden verbeterd.
 • 【Dubbele stroomonderbrekers en ergonomisch ontwerp】Dubbele stroomonderbrekers voorkomen dat de machine per ongeluk wordt geopend, zorgen voor veiligere snijbewerkingen en verbeteren de snijveiligheid aanzienlijk.De zachte rubberen grip vermindert effectief handvermoeidheid. Ook met een stofpoort en de zaagselbuis kunt u hem aansluiten op uw stofzuiger om te zorgen voor een schone werkomgeving.
 • 【Wat je krijgt】 1 x mini-cirkelzaag; 1 * 24T zaagblad; 1 * 44T zaagblad; 1*6T diamantblad; 1 x inbussleutel; 1 * Schaalliniaal; 1 * zuigadapter; 2 * cellen voor lasergeleiding; 1 * Gebruikershandleiding.
Bestseller Nr. 4

Mini-cirkelzaag, ENVENTOR Mini-handcirkelzaag 705W, 3500 RPM, lasergeleider, 6 bladen Ø115 mm, snede: 42.8 mm/90º, 28 mm/45º, voor het zagen van tegels, hout, zacht metaal

 • 📌 【Krachtige en draagbare motor】 De koperen motor kan een snelheid van 3500 RPM bieden, maakt krachtig en snel zagen mogelijk, de cirkelzaag heeft een lange levensduur en hoge duurzaamheid, hij is compact en weegt slechts 3.5 kg, perfect voor eenvoudiger gebruik dan de grote gereedschappen, handig mee te nemen naar verschillende werkplekken.
 • 📌 【Verstelbare hoek en diepte】 U kunt de hoek van uw schuine snede vrij bepalen van 0° tot 45°, dankzij het schuine ontwerp kan de snede onder verschillende hoeken worden aangepast voor nauwkeuriger werken. Het kan een diepte bereiken van 42.8 mm bij 90° en 28 mm bij 45°, wat aan de meeste snijbehoeften voldoet.
 • 📌 【6 cirkelzaagbladen (115 mm x 10 mm) en lasergeleider】 ENVENTOR mini-handcirkelzaag uitgerust met 6 bladen, 2 x 24T TCT-zaagbladen voor het zagen van hout, 2 x 60T HSS-zaagbladen voor het zagen van kunststof en zacht metaal, 2 x 9T diamantzaagbladen voor het zagen van tegels, Dit maakt het toepassingsgebied van de mini-cirkelzaag breder. De geleide laser zorgt voor een professionele snijlijn, de schaalliniaalrail verbetert de precisie van de snede nog verder.
 • 📌 【Veilig en ergonomisch ontwerp】 De veiligheidsknop voorkomt onbedoeld openen van de machine en zorgt voor veiliger snijwerk. De metalen behuizing, bodemplaat en afscherming verbeteren de levensduur en veiligheid van de cirkelzaag. De stofslang kan worden aangesloten op een stofaansluiting om het werkgebied schoon te houden, het 2M cirkelzaagsnoer is handig voor mobiel werken en verbetert het werkbereik.
 • 📌 【Pakketinhoud】 1 x mini-lasercirkelzaag, 2 x 24T TCT-zaagbladen (voor het zagen van hout), 2 x 60T HSS-zaagbladen (voor het zagen van zacht metaal), 2 x 9T diamantzaagbladen (voor het zagen van gesneden tegels), 1 x liniaal, 1 x slang, 1 x inbussleutel, 1 x gebruikershandleiding.
Bestseller Nr. 5

Handcirkelzaag, HYCHIKA 750 W cirkelzaag 3500U met 6 zaagbladen (115 & 125 mm), geleiderail, maximale zaagdiepte 48 mm (90 graden)/32 mm (45 graden)

 • Cirkelzaag met krachtige motor en 6 zaagbladen: De krachtige 750 W motor van puur koper levert een hoge zaagsnelheid van 3.500 tpm. Met behulp van de krachtige motor kunnen ambachtslieden snel en professioneel hout bewerken. 6 zaagbladen: 2x24T TCT (125 mm) voor houtzagen / 2x60T HSS (115 mm) voor kunststof en zacht metalen sneden / 2-delig diamantlemmet (115 mm) voor tegelsneden, waardoor de toepassingen van de compacte cirkelzaag worden uitgebreid.
 • Nauwkeurige snijlijn door CutControl: Met de Hychika Power mini-cirkelzaag kun je de zaagdiepte 0-48 mm en verstekhoek 0-45 graden snel en comfortabel instellen. Zo voldoet het aan je veelzijdige eisen. Daardoor vraagt HYCHIKA handcirkelzaag nauwkeurige snijlijn en nauwkeurig snijden.
 • Dubbele veiligheidsschakelaar & stofzuigeradapter: De dubbele veiligheidsschakelaar voorkomt het per ongeluk openen van de machine en zorgt voor veiligere snijprocessen en verbetert de snijveiligheid aanzienlijk. Direct op de zaag aangebrachte stofzuigeradapter voor een schone werkplek.
 • Ergonomisch design: De Hychika mini-cirkelzaag heeft een ergonomische, slanke grip en een zachte rubberen handgreep, die de vermoeidheid van de handen effectief vermindert. Met behulp van de beugelgreep en de voorste handgreep kan de handcirkelzaag bijzonder nauwkeurig en veilig worden geleid.
 • Inhoud van de verpakking: 1 x compacte cirkelzaag; 2 x 30T zaagblad; 2 x 36T zaagblad; 2 x diamantmes; 1 x inbussleutel; 1 x schaalliniaal; 2 x zuigadapter; 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 6

Cirkelzaag, 580 W, 3700 tpm, mini-handcirkelzaag met lasersnijgeleiding, 115 mm buitendiameter lemmet, 1 zaagbladen, stofverwijderingsslang, snijden van hout en pvc-kunststof

 • Krachtige koperen motor met 3700 omw/min: aangedreven door een 4,8 A-motor van puur koper levert een 580 W mini-cirkelzaag een hoge zaagsnelheid van 3700 omw/min voor het moeiteloos zagen van hout- en pvc-buizen. Met zaagblad: 1 x 24T, dat met deze compacte cirkelzaag aan al je veelzijdige eisen kan voldoen.
 • 【0-45° afschuining & 23-48 cm variabele diepte】 Met de mini-cirkelzaag kun je de snijhoek van 0 tot 45 graden instellen. De zaagdiepte kan ook worden ingesteld op een maximale zaagdiepte van maximaal 48 cm bij 90 graden en 23 cm bij 45 graden. De hoek- en diepteinstelling voldoet aan je eisen voor verschillende houtbewerkingen.
 • Nauwkeurig laserapparaat en stofafzuigslang: de lasergeleiding en het geleidingshek zorgen voor een nauwkeurige rechte lijn bij het zagen van hout en pvc-buizen en verbeteren zo je werkefficiëntie en snijprestaties aanzienlijk. Het linkszijdige lemmetontwerp helpt je om de snijlijn duidelijk te zien. Een stofafzuigslang zorgt voor een schone werkomgeving.
 • Ergonomisch en veilig design: het lichte en compacte ontwerp maakt het draagbaar. Het rubberen handvat is geschikt voor bediening met één hand en minder vermoeidheid. Druk tegelijkertijd op de ontspanner en de veiligheidsschakelaar om de machine te openen, waardoor onbedoelde activering van de ontspanner wordt voorkomen.
 • Inhoud levering: 1 x 580 W mini-cirkelzaag, 1 x 24T-lemmet, 1 x geleidingshek, 1 x stofafzuigslang, 1 x inbussleutel en 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 7

WORKPRO Mini-cirkelzaag, 750 W, 4700 RPM, handcirkelzaag, zaagdiepte 45 mm (90 graden), 28 mm (45 graden), met 120 mm TCT-lemmet en 115 mm diamantblad, met geleiderail, voor hout, metaal, tegels

 • Mini-cirkelzaag: met een vermogen van 750 W, een hoog toerental van 4700 tpm en 2 handige zaagbladen biedt de Workpro cirkelzaag goede prestaties bij het zagen van hout, tegels, kunststof, pvc en zachte metalen. Bovendien kan het zaagblad snel worden vervangen door de inbussleutel te gebruiken en op de rode knop te drukken om de spankop te bevestigen.
 • Drievoudige veiligheidsbescherming: de vaste metalen beschermhoes voorkomt dat vonken tijdens het gebruik naar boven vliegen. De roterende metalen afdekking voorkomt snijwonden bij niet-gebruik (tijdens het gebruik met richting en diepte instellen); en het ontwerp met dubbele knop voorkomt het per ongeluk starten van de machine. Alle bieden je meer veiligheid en stabiliteit
 • 【Instelbaar】 Er zijn twee snijmethoden: haak/afgeschuind snijden (0 tot 45 graden). Door de hoek en de diepteschaal aan te passen, kan de snede onder verschillende hoeken worden aangepast om de nauwkeurigheid van het werk te verbeteren. De maximale zaagdiepte bedraagt 45 mm (90 graden), 28 mm (45 graden).
 • Ergonomisch: de zachte rubberen handgreep biedt je een aangename gebruikerservaring. De zijkant van de machine is uitgerust met een stofafzuigaansluiting voor het aansluiten van een stofzuiger om een schone werkomgeving te garanderen. Het maakt ook nauwkeurige parallelle sneden mogelijk met de meegeleverde geleiderail
 • Inhoud levering: 1 x mini-cirkelzaag, 1 x TCT 120 mm lemmet, 1 x 115 mm diamantmes, 1 x inbussleutel, 1 x geleidingsliniaal, 2 x koolborstels, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Bestseller Nr. 8

Einhell Mini-cirkelzaag 89 mm TC-CS 89 (600 W, eenvoudige en gereedschapsloze instelling van de zaagdiepte tot 27 mm, asvergrendelingssysteem, TCT-zaagblad, parallelle aanslag)

 • De Einhell Mini handcirkelzaag TC-CS 89 is een compact, licht en handig gereedschap met een vermogen van 600 W om hout in de doe-het-zelf werkplaats of in de garage te bewerken.
 • Door de gereedschapsloze instelling van de snijdiepte en de snelle vervanging van het lemmet door het bouwvergrendelingssysteem is dit gereedschap flexibel, eenvoudig en aangenaam te bedienen.
 • De krachtige aluminium zool zorgt voor optimale stabiliteit bij alle toepassingen. De geïntegreerde stofzuigeradapter zorgt voor netheid van het werkgebied.
 • Het hoogwaardige wolfraamcarbide lemmet met een diameter van 89 mm maakt scherpe sneden met een maximale zaagdiepte van 27 mm mogelijk. Parallelaanslag kan voor exacte sneden worden uitgelijnd.
Bestseller Nr. 9

Ferm CSM1043 Precisie Cirkelzaag/Mini Cirkelzaag - 500W - Variabele snelheid - inclusief 3 Zaagbladen en Opbergkoffer

 • Stofzuigaansluiting voor schoon en hygiënisch werken
 • Ergonomisch design met soft grip voor optimaal comfort
 • Complete machine met 3 zaagbladen en opbergkoffer
 • Merk: ferm
Bestseller Nr. 10

MSW MSW-SAW700 Mini-handcirkelzaag, 705 W, 3500 rpm, Ø 115 mm, 0-45 graden, mini-cirkelzaag, handcirkelzaag met 170 mm lange geleiderail

 • Krachtig: de 705 W sterke motor zorgt voor een snelle 3500 omw/min
 • Compact: de constructie maakt snel werken met veel bewegingsvrijheid mogelijk
 • Instelbaar – selecteerbare hellingshoek van 0 - 45 graden en verstelbare geleiderail
 • Veilig – dankzij beschermingsklasse II met extra isolatie
 • Ergonomisch – kleine cirkelzaag ligt goed en veilig in de hand

Om de beste mini-cirkelzaag te kiezen, moet je eerst weten wat voor soort werk je gaat doen. Als u een aannemer bent die werkt aan grootschalige projecten met veel bezuinigingen, dan kan uw keuze anders zijn dan wanneer u een huiseigenaar bent die alleen kleine inkepingen in gipsplaat hoeft te maken.

Het belangrijkste is om een zaag te vinden die aan uw behoeften kan voldoen en de functies heeft die geschikt zijn voor uw specifieke project.

In dit gedeelte worden de factoren besproken waarmee u rekening moet houden voordat u een mini-cirkelzaag koopt.

 1. Grootte van het zaagblad
 2. Type mes (enkel, dubbel of driedubbel)
 3. Snijsnelheid:
 4. Zaagcapaciteit 5. Gewicht van de zaag
 5. Het type snijmateriaal dat u moet zagen (hout, metaal, plastic)

Wat is een mini-cirkelzaag?

Een mini-cirkelzaag is een soort cirkelzaag die een kleiner blad heeft dan andere soorten cirkelzagen. Het wordt meestal gebruikt voor het zagen van hout en plastic materialen.

Een mini-cirkelzaag wordt vaak gebruikt als alternatief voor het gebruik van een decoupeerzaag of lintzaag als het gaat om het zagen van dunne stukken hout of plastic. Ze kunnen ook in het veld worden gebruikt om door metaal, bakstenen en andere taaie materialen te snijden.

Wat zijn de verschillende soorten mini-cirkelzagen?

Er zijn verschillende soorten mini-cirkelzagen die voor verschillende projecten van pas komen. In dit artikel worden de verschillende soorten mini-cirkelzagen en hun toepassingen besproken.

Soorten mini cirkelzagen:

 • Snoerloze mini-cirkelzaag: dit type wordt meestal aangedreven door een elektromotor met een batterijpakket. Ze worden gebruikt om hout, metaal, plastic en vele andere materialen te zagen.
 • Mini-cirkelzaag met snoer: deze gereedschappen hebben een snoer dat in een stopcontact wordt gestoken en wordt aangedreven door een elektromotor met een batterijpakket. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het zagen van grote stukken hout of metaal.
 • Door een boor aangedreven mini-cirkelzaag: een boormotor drijft dit gereedschap aan, waardoor het zonder veel moeite door harde materialen zoals beton en steen kan snijden. Het kan ook worden gebruikt als een handboormachine.

Hoe kan ik een mini cirkelzaag gebruiken?

Een mini cirkelzaag is een gereedschap waarmee je op verschillende manieren hout kunt zagen. Het wordt gebruikt in de bouw en wordt ook veel gebruikt door houtbewerkers.

Mini-cirkelzagen zijn relatief goedkoop en hebben niet zoveel kracht nodig als andere gereedschappen. Dit maakt ze ideaal voor kleinere projecten zoals meubels of kleine stukjes hout.

Waar kan ik een mini cirkelzaag kopen?

Mini-cirkelzagen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van kleine handcirkelzagen tot grotere. Ze worden geleverd met een verscheidenheid aan functies, zoals een elektromotor, een mesbeschermer en een zachte start. Ze zijn ook lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken. Je kunt er een kopen op Amazon of in een winkel bij jou in de buurt.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een mini-cirkelzaag?

Een mini-cirkelzaag is een gereedschap waarmee u door hout en andere materialen kunt zagen. Het wordt meestal aangedreven door een elektromotor en heeft een klein mes met een diameter van ongeveer 5 inch.

Het eerste waar u op moet letten bij het kopen van een mini-cirkelzaag is de bladmaat. De bladdiameter moet tussen de 3 en 6 inch zijn. Een groter mes maakt het gemakkelijker om door dikkere materialen zoals multiplex te snijden, terwijl de kleinere mesjes meer geschikt zijn voor het snijden van dun materiaal zoals papier, karton of licht hout.

Het tweede ding om te overwegen is de krachtbron van de mini-cirkelzaag. Sommige modellen hebben een eigen batterij, terwijl andere een externe voedingsbron nodig hebben, zoals een stopcontact of batterijpakket.