Beste microfoon van 2023 (TOP15)

De 15 beste microfoon beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

FIFINE USB gaming microfoon, RGB condensatormicrofoons PC PS4 PS5, USB C microfoon met mute-knop, statief, popfilter, shockmount voor streaming podcast - A6V

 • 【Gradient RGB & Quick Mute】De chromatische RGB-wijziging dompelt je automatisch onder in speciale gaming-effecten. Met de Quick-Touch mute-knop bovenaan kun je de microfoon in een seconde stil schakelen. Ter herinnering aan de actuele status is RGB uitgeschakeld wanneer de microfoon op mute staat (RGB is niet instelbaar wanneer de microfoon aanstaat). Je hoeft je geen zorgen te maken over audio-ongelukken tijdens het streamen.
 • 【Levendig spreekplezier】De sample-snelheid van 192 kHz maakt je stem natuurlijk en levendig om een betere klankwereld te creëren. De niervormige condensatormicrofoon neemt het frontgeluid nauwkeurig op en vermindert de geluiden van de zijkant en achterkant, zodat het geluid aanzienlijk wordt versterkt. Perfect cadeau voor gamers en Youtubers.
 • 【Praktische bediening】De gain-regelaar aan de onderkant is gemakkelijk te bereiken. Zonder accessoires als obstakel kun je gemakkelijk het beste opname-effect instellen. De kartelschroef op de schokdemperhouder helpt je om de hellingshoek van de microfoon in te stellen voor een betere opnamehoek.
 • 【Eenvoudige installatie】Externe computermicrofoon, compatibel met Windows en Mac OS, en plug-and-play op desktop/laptop. Plaats je microfoon eenvoudig op het statief met de rubberen antislipvoetjes zodat hij niet krast op je bureau.
 • 【Nuttige accessoires】Inclusief een premium USB-kabel (200 cm). Mesh-popfilter blokkeert effectief pops bij het opnemen. Het helpt ook je microfoonoppervlak schoon te houden. De schokdemperhouder kan mechanische geluiden verminderen. Maak je stem zachter en mooier.
Bestseller Nr. 2

FIFINE USB-microfoon, pc-gaming met arm, microfoon USB C voor MAC PS4/PS5 met microfoon-arm, mute-knop, popfilter, shockmount voor streaming, podcast, studio - A6T

 • 【Plug-and-Play USB-microfoonkit】 Geen extra plug-ins of ingewikkelde installatiestappen vereist, compatibel met Windows, Mac en PS4 PS5. Het microfoonuiteinde is een Type-C-interface, die omkeerbaar is, zodat u geen problemen zult hebben om de rechterkant aan te sluiten in donkere gaming-sferen. De USB-kabel van 2,5 m is lang genoeg om van de achterkant van de host naar het bureaublad te reiken voor audio-opnames.
 • 【Cool verlichtingsontwerp】 Tweekleurige automatische RGB-gradiënt vormt de kers op de taart voor je microfoon. Met zachte en op elkaar afgestemde lichteffecten wordt je gamevideo of livestreaming een echte blikvanger. Als je gewoon een gamer bent, kan de rijke RGB-matching met je computeraccessoires voldoen aan de behoeften van meer gaming-sfeer.
 • 【Gemakkelijker gebruik】 Om te dempen, hoef je alleen maar op de mute-knop aan de bovenkant te drukken in plaats van de microfoon vast te houden en ergens anders op een toets te drukken, de snelle mute heeft geen invloed op de werking van het toetsenbord en maakt ook geen tikkend geluid. De grote volumeknop aan de onderkant maakt fijnafstemming eenvoudig en je kunt het volume op elk moment aanpassen zonder je ogen van het gamescherm te halen.
 • 【Originele geluidsweergave】 Dankzij de hoge bemonsteringsfrequentie van 192 kHz kan de A6T de originele stem beter reproduceren, waardoor het klinkt alsof jij en je medespelers in dezelfde kamer spelen. De cardioïde condensatormicrofoon is gevoelig voor opname en heeft een hoge herkenningswaarde voor de frontstem. Het is zeer geschikt voor tactische spellen en verbetert effectief de communicatie met andere spelers.
 • 【Effectieve accessoires】De brede verlengarm is ideaal voor gamers die verschillende items op het bureau hebben. De schokdemperbevestiging is bevestigd aan de microfoon en kan niet loskomen, waardoor het machinegeluid en de trillingen tijdens het spelen van games verder worden verminderd. Externe verwijderbare popfilters kunnen popgeluid verminderen, maar het computerspelscherm niet blokkeren.
Bestseller Nr. 3

FIFINE XLR Dynamische microfoon PC, USB-microfoon voor streaming podcast studio gaming, voor PS4/5 Mac mixer geluidskaarten

 • Zuiver en natuurlijk geluid: de dynamische microfoon biedt een SPL van 130 dB en voorkomt vervorming van het geluid bij het opnemen van stemmen, video's of muziek. De pc-microfoon maakt gebruik van een gerichte nierkarakteristiek om achtergrondgeluiden zoals harde schijven of computerventilatoren te voorkomen. De meegeleverde schuimrubberen windbescherming vermindert de invloed van explosieven tijdens de spraakopname. Een externe schokhouder vermindert onnodige laagfrequente trillingen door het bureau en mechanische geluiden. (Let op: de dynamische microfoon moet op korte afstand van de geluidsbron worden gebruikt, optimaal is 5-10 cm.)
 • Upgrade naar XLR-uitgang: de podcast-microfoon beschikt over een XLR-aansluiting, die het ruimtelijke geluid van de meeslepende podcast-audio verbetert en je stem gemakkelijker laat zwaaien. Het elimineert ook ruis en biedt een signaal-ruisverhouding van meer dan 75 dB om de dynamiek en details van de audio te verbeteren. De studiomicrofoon kan met professionele apparatuur zoals een geluidskaart of een mengpaneel worden gebruikt om een natuurlijkere en hoogwaardige audio-opname van stemmen mogelijk te maken.
 • Snelle USB-uitgang: de XLR-microfoon ondersteunt ook een USB-verbinding. Sluit hem gewoon aan op je computer (desktop of laptop) met een USB-kabel van 2,5 meter en hij kan direct worden gebruikt zonder extra instellingen uit te voeren. De USB-verbinding voldoet probleemloos aan je dagelijkse opnamebehoeften en is ook handig voor onderweg.
 • [Comfortabele functietoets] Door simpelweg de mute-knop aan de zijkant van de USB-microfoon aan te raken, kun je hem snel dempen. Aan de onderkant van de pc-microfoon bevinden zich twee gain-regelaars, waarmee je direct het ingangs- en uitgangsvolume van de microfoon kunt instellen, zonder extra instellingen op de computer te hoeven maken. De microfoon beschikt bovendien over een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, waarmee je het bewakingsvolume direct op de streaming-microfoon kunt instellen, om ervoor te zorgen dat je output aan de verwachtingen voldoet of een ruisonderdrukking heeft. (Alleen geschikt voor USB-verbinding)
 • Opmerking: 1. Het pakket bevat een dynamische microfoon met schokdemper, een 2,5 meter lange USB-C-naar-USB-A-kabel, een 5/8 inch naar 3/8 inch adapter en een gebruikershandleiding (XLR-kabel, zwenkarm en microfoonstandaard zijn niet inbegrepen). 2. Als je een XLR-verbinding gebruikt, wordt aanbevolen om een XLR-naar-XLR-kabel te gebruiken voor een stabielere audio-overdracht. 3. Alle functietoetsen zijn alleen beschikbaar voor de USB-verbinding.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Shure SM7B vocale dynamische microfoon voor uitzending, podcast & opname, XLR Studio Mic voor muziek en spraak, brede frequentie, warm en glad geluid, robuuste constructie, afneembare voorruit - zwart

 • EEN MICROFOON VOOR ALLES - Studio-opnames, thuisopnames, podcasts en streaming. De SM7B wordt vertrouwd door 's werelds beste zangers, podcasters en streamers.
 • STUDIO VOCALE OPNAME - De SM7B's dynamische cartridge met een vloeiende, vlakke, brede frequentierespons produceert een uitzonderlijk schone en natuurlijke weergave van zowel muziek als spraak.
 • PODCAST & UITZENDING - Gevonden in de beste podcast studio's over de hele wereld, de SM7B luchtgeveerde schokisolatie & popfilter elimineren zowel mechanische ruis als ademhaling. Dus woorden komen door en de rest blijft uit de mix.
 • STREAMING INHOUD - Professionele Live Streaming begint met een microfoon die zowel muziek als spraak uitzonderlijk zuiver en natuurlijk weergeeft. De SM7B is al decennia lang een pionier op dat gebied.
 • PROFESSIONELE XLR VERBINDING - De XLR verbinding samen met een Audio Interface geeft je meer controle over het geluid - dus een betere algemene geluidskwaliteit.
Bestseller Nr. 5

Aokeo AK-60 192kHZ/24bit USB Condensator PC Microfoon voor Podcast, Game, YouTube Video, Streaming, Muziek opnemen

 • ♪【Eenvoudig in te stellen】♪: deze microfoon hoeft geen stuurprogramma te installeren, compatibel met pc, computer en laptop, Windows, Linux. Dit maakt het gemakkelijk te gebruiken voor chatten, gamen, opnemen, podcasting en zingen. Niet voor xbox!
 • Flexibel en stevig: Dit pakket bevat een condensatormicrofoon, ophangschaararm, metalen schokbevestiging, dubbellaags popfilter en voorruit. Het is eenvoudig te installeren en kan in alle richtingen draaien wanneer het wordt gebruikt om de microfoon in de gewenste positie te verplaatsen.
 • ♪【Ruisonderdrukkend accessoire】♪: de verstelbare schaararmstandaard is gemaakt van alle stalen constructie, stevig en duurzaam. Opvouwbaar type, handig om mee te nemen. Kan op de tafel van de omroepers worden gemonteerd. De dubbele armen voegen kracht toe. Bovendien, met behulp van Pop Filter in pakket, zou het een betere en duidelijkere stem opnemen voor woorden met uitspraak van b, p, f.
 • ♪【Uitstekende geluidskwaliteit】♪: de condensatormicrofoon gebruikt het volledig nieuwe audiocircuit. Leg rijk, vol geluid vast van bronnen die zich direct voor de microfoon bevinden. Het cardioïde pick-up patroon minimaliseert achtergrondgeluid en isoleert de hoofdgeluidsbron, waardoor het geluid helderder en realistischer wordt.
 • ♪【PROFESSIONAL SOUND CHIPSET】♪: Deze condensatormicrofoon is ontworpen met professionele geluidchipset, waardoor de condensatormicrofoon een hoge resolutie samplingsnelheid heeft. MONSTERINGSRAAT: 192 kHz/24 bit, Gladde, vlakke frequentierespons van 30Hz-16kHz - Uitgebreide frequentierespons is uitstekend voor zingen, spraak en voice-over, Perfect uitgevoerd bij het reproduceren van geluiden, hoogwaardige microfoon die zorgt voor uw voortreffelijke geluid reproduceert op internet.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Tonor Usb-microfoon, nierkarakteristiek, condensator, computer, pc-microfoon met standaard, popfilter, microfoonspin voor streaming, podcasting, voice-over, Twitch, compatibel met laptop desktop, TC30

 • Plug & play: met een usb 2.0 gegevensaansluiting zijn geen extra driversoftware of externe apparaten nodig. Ideaal voor games, podcasts, conferenties, streaming, Skype-chats, voice-over enz.
 • Nier-opnamepatroon: De microfoon beschikt over een nier-opnamepatroon en een uitstekende functie voor het onderdrukken van de as die het mogelijk maakt om natuurlijk geluid op te nemen en ongewenste achtergrondgeluiden te onderdrukken.
 • Eenvoudig te plaatsen: plug en play. Opmerking: de microfoon en de microfoonspin kunnen losgeschroefd worden en met een 5/8 inch schroefdraad aan een scharnierarm worden bevestigd. Als de scharnierarm een 3/8 inch schroefdraad heeft, is een adapter vereist.
 • Buitengewone anti-vibratie: de verbeterde verborgen microfoonspin kan de door muis, toetsenbord, koeler of aanraking van de microfoon veroorzaakte geluiden effectief verminderen.
 • Inhoud van de levering: 1 x condensatormicrofoon, 1 x microfoonspin, 1 x microfoonstatief, 1 x popfilter, 1 x usb-kabel van type C naar usb A 2.0 en 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Opmerking: compatibel met Macs, PC's, PS4, maar niet compatibel met iPhone en Xbox.
Bestseller Nr. 7

JBL PBM100 - Dynamische vocale microfoon met 6,3 tot 3,5 mm plug-in adapterkabel en cardioïde polaire patroon, in zwart

 • Ervaar JBL-kwaliteit prestaties met de PBM100 bekabelde vocale microfoon, ontworpen met legendarische JBL-audio om uw karaoke-feesten te verhogen en mee te zingen
 • De JBL PBM100 microfoon heeft een premium industrieel ontwerp met een strakke, robuuste ingebouwde tot last behuizing, die stijl en prestaties van podiumkwaliteit brengt aan uw volgende feest
 • Sluit gewoon de 6,3 tot 2,5 mm adapter aan op de dynamische microfoon en zing direct mee naar je favoriete muziek; koppel met de JBL PartyBox of andere luidspreker en geniet van professioneel geluid
 • Het cardioïde polaire patroon legt de zang effectief vast en minimaliseert omgevingsgeluid, terwijl de draadgaas dop windstralen en achtergrondgeluid onderdrukt, zodat u een heldere, stellaire prestaties kunt leveren
 • Geleverd items: 1 x JBL PBM100 bekabelde dynamische vocale microfoon met 6,3 tot 3,5 mm adapterkabel, snelstartgids, veiligheidsblad en garantiekaart, in zwart
UitverkoopBestseller Nr. 8

ZealSound USB Microphone, Gaming Microfoon voor PC Phone PS4 PS5, Studiokwaliteit Condensatormicrofoon met Mute/Gain/Echo Knop, voor Opnemen, Streaming, ASMR, Podcast, Compatibel met Mac Windows, K66

 • 【Brede Compatibiliteit】(INCLUSIEF: USB-A kabel - 70,86", USB-C adapter, adapter voor iPhone 6+). De K66 USB microphone verbindt moeiteloos met pc, desktop, laptop en Macs. Met zijn bijgevoegde adapter integreert de K66 USB-condensatormicrofoon naadloos met iPhone 6+, iPad 4+, nieuwe iPad Pro/Air 4, OTG-geschikte USB-C Android-apparaten, de nieuwste Macbook, Gaming PS4 & 5, en diverse andere apparaten. Deze Streaming Microfoon is compatibel met Windows, iOS, macOS, Linux, Chrome OS en Android.
 • 【Professionele Studio Microfoon】De k66 Podcast Microphone heeft een DSP-ruisonderdrukkende chip, een Mute-knop, een Echo/Mic/Monitor volumeknop; De Echo-functie verbetert de geluidskwaliteit voor vocalen, en creëert ook een ruimtelijk gevoel; De snelle dempknop stelt je in staat om de microfoon direct te dempen, waardoor onbedoelde geluiden tijdens presentaties, ZOOM-conferenties, gaming of opnames worden voorkomen; De LED-statusindicator. Dit zorgt voor een gestroomlijnd en efficiënt systeem.
 • 【Uitzonderlijke Geluidskwaliteit】De stereo microfoon levert kristalheldere, goed gebalanceerde geluidsweergave over een breed frequentiebereik en kan hoge SPL's aan, wat gedetailleerd en trouw geluid biedt voor gebruik in de studio of onderweg. Zijn cardioïde opnamepatroon en DSP-ruisonderdrukkende chip helpen ruis en feedback te verminderen, en zorgen voor nauwkeurige geluidsopname. Deze USB-microfoon is goed voor presentaties, zoomen, Skype, opnemen, Gaming en streamen op Twitch, Tiktok enz.
 • 【Eenvoudig te installeren & No-Latency Monitor】Plug and Play, geen extra stuurprogramma vereist. De 3,5 mm stereo-uitgang zorgt voor directe en latentievrije monitoring! Hiermee kunt u de microfooninvoer in realtime volgen. Goed voor thuistudio, opnemen, streamen, gamen, podcasten, online zingen, zoomvergaderingen, Skype-chatten, online conferentie/klas, YouTubers, vloggers, gamers en voice-overartiesten, Smule, Garageband, Discord, Yahoo Recording, YouTube Recording, en TikTok Live Stream, enz.
 • 【Microfoon met 360-graden Draaibare Top-Adressering】Streaming microphone voor iPhone 6+. Deze podcast microfoon maakt gebruik van een topadresoriëntatie. Voor een optimale geluidskwaliteit moet u de bovenkant van de microfoon op de geluidsbron richten tijdens opname, podcasting, zang, zoomvergadering, ASMR of spraak. Zijn 360-graden rotatiemogelijkheid maakt eenvoudige positionele aanpassingen mogelijk. De geïntegreerde desktopvoet, die volledig uit metaal is vervaardigd, garandeert stabiliteit.
UitverkoopBestseller Nr. 9

HyperX HX-MICQC-BK QuadCast - Volledig stand-alone microfoon voor streamers, contentmakers en gamers Black

 • QuadCast bevat een ingebouwde trillingsdempende schokdemper, een intern popfilter en een adapter voor de meeste standaards
 • Controleer snel de microfoonstatus met de LED-indicator en tik om te dempen om geluidsongevallen te voorkomen
 • Stel microfooningangsniveaus in met de handig geplaatste versterkingsregeling en bewaak het geluid via de hoofdtelefoonaansluiting
 • Ideale standalone condensatormicrofoon voor streamers die kwaliteitsgeluid willen
 • Het is Discord- en TeamSpeak-gecertificeerd en compatibel met pc, PS4, PS5 en Mac
UitverkoopBestseller Nr. 10

TONOR USB-microfoon voor cardioïde condensator voor pc, microfoon, met statief en popfilter, voor spraak- en muziekopname, podcasting, streaming, gaming voor computer Windows Laptop

 • Cardioïde opnamepatroon: Deze microfoon heeft een cardioïde opnamepatroon dat heldere stemmen voor de microfoon vastlegt en ongewenste achtergrondruis onderdrukt. Het is de perfecte keuze voor podcasten, opnemen, gamen, livestreamen, leren op afstand en online conferenties.
 • Plug-and-play: Met een USB 2.0-gegevenspoort is de TC-777 plug-and-play, zonder dat extra stuurprogramma's of een montageproces vereist zijn. De hoek van zowel de microfoon als het popfilter kan naar behoefte worden aangepast om het beste audio-effect te bereiken.
 • Sterke compatibiliteit: De TC-777 is compatibel met meerdere apparaten en programma's, je kunt hem gebruiken op Windows, MAC, PS4 en 5. Hijwordt ook snel herkend door Zoom, Skype en Discord, zodat je onmiddellijk kunt beginnen met creëren of communiceren. (Niet compatibel met Xbox)
 • Doordacht ontwerp: Ontworpen met podcasters en vocalisten in het achterhoofd. De TC-777 is uitgerust met een antislipstandaard die stabiliteit geeft terwijl hij een klein deel van het bureaublad in beslag neemt. De schokbevestiging en popfilter kunnen voorkomen dat opnames worden verstoord door kleine ongelukjes.
 • Wat zit er in: 1x microfoon met netsnoer (1,5 m), 1x opvouwbaar microfoonstatief, 1x mini-schokbevestiging, 1x schuimrubberen windscherm, 1x popfilter en 1x handleiding.
UitverkoopBestseller Nr. 11

Blue Yeticaster Professionele Broadcast Bundel met Yeti USB Microfoon, Radius III Shockmount, Compass Microfoonarm en Blue VO!CE Effecten voor Opname, Streaming, Gaming, Podcasting - Zwart

 • Yeti USB-Condensatormicrofoon - Neem op en stream met ongeëvenaarde geluidskwaliteit rechtstreeks naar je computer of laptop op PC of Mac met onze nummer 1 USB-microfoon
 • Compass Broadcast Microfoonarm - Bevestig de Yeti USB-microfoon aan de Compass-boomarm met een premium intern veerontwerp en ingebouwd kabelbeheer voor gamestreaming, podcasting, voice-over en meer
 • Radius III Aangepaste Schokdemping - Maak je studio-setup compleet met dit vintage ophangingssysteem, ontworpen om de Yeti-microfoon te isoleren tegen geluid, schokken en omringende trillingen
 • Blue Broadcastgeluid - De Yeticaster-bundel bevat ons legendarische broadcastgeluid, waarmee je het professionele verschil maakt voor muziek- en audio-opnames, streaming en het opbouwen van je publiek
 • Blue VO!CE Software - Verbeter je streamings en opnames met helder stemgeluid en vermaak je publiek met verbeterde stemeffecten, geavanceerde modulatie en HD-audiosamples
UitverkoopBestseller Nr. 12

HyperX SoloCast USB-condensatormicrofoon voor gaming, pc, PS4 en Mac, One Touch Mute Sensor, Cardioid Polar Pattern, Gaming, Streaming, Podcasts, Twitch, YouTube, Discord

 • Tik-to-mute-sensor met LED-statusindicator Tik gewoon op de bovenkant van de microfoon om te dempen, en met de kenmerkende LED-indicator kunt u onmiddellijk zien of u al dan niet uitzendt
 • Flexibele, verstelbare standaard De gemakkelijk te positioneren standaard kan worden gedraaid om verschillende opstellingen te ondersteunen. Je kunt zelfs onder een monitor passen als je opstelling weinig ruimte heeft
 • Inrijgen van giekarm en microfoonstandaard Veelzijdige microfoon past op 3/8-inch en 5/8-inch schroefdraadopstellingen, waardoor deze compatibel is met de meeste microfoonstandaards of giekarmen.
 • Compatibiliteit met meerdere apparaten en programma's Krijg geweldig geluid, of je nu verbinding maakt met een pc, PS4, PS5 of Mac. SoloCast is gecertificeerd door Discord en TeamSpeak en werkt op grote streamingplatforms zoals Streamlabs OBS, OBS Studio en XSplit
UitverkoopBestseller Nr. 13

Trust Gaming GXT 252+ Emita Plus Professionele USB Studio Microfoon, (met Condensator en Uitschuifbare Arm Voor PC, Streaming, Podcasten, Zang), Zwart

 • ZEER RIJK GELUID: deze gaming-microfoon voor de pc levert haarscherpe opnamen van professionele kwaliteit. Het cardioïde opnamepatroon registreert jouw stem en muziek in rijke, heldere kwaliteit en blokkeert tegelijkertijd achtergrondgeluiden. Compatibel met pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.
 • NEEM ALLES OP: of je nu podcasts maakt, vlogt, voice-overs of muziek opneemt of streamt op YouTube, Twitch, Facebook, deze microfoon voor pc en gaming is ideaal voor al je opnamen.
 • KLINK ALS EEN PROF: maak nóg professionelere opnamen en streams met de Trust Emita Plus. Deze microfoon is uitgerust met een groot popfilter met een dubbel scherm. Minimaliseer plofklanken (zoals p's en b's), zodat je opnamen professioneel klinken zonder dat je extreem veel hoeft te bewerken.
 • SCHOKBESTENDIG ONTWERP: bevestig de condensator-microfoon met behulp van de verstelbare klem aan je bureau voor de handigste opnamepositie. Voor nog meer stabiliteit onderweg kun je de meegeleverde tripod gebruiken. De hoogwaardige shock mount voorkomt dat trillingen langs de microfoonstandaard omhoog klimmen.
 • PLUG-AND-PLAY: de streaming-microfoon Emita Plus van Trust is voorzien van een digitale USB-aansluiting. Sluit de 2 meter lange USB-kabel aan op je pc of laptop en je kunt direct streamen of opnemen.
UitverkoopBestseller Nr. 14

Beyerdynamic professionele FOX USB-microfoon voor thuisstudio's en onderweg, groot membraan condensator capsule met nierkarakteristiek

 • 24 bit 96 kHz studiokwaliteit zoals in professionele studio's.
 • Nauwkeurige signaalombouw door een grote condensator capsule met nierkarakteristiek
 • Hoofdtelefoonuitgang zonder latentie tijdens de monitoring.
 • Mute-knop voor het dempen van de microfoon
 • Gain-switch voor het opnemen van luide instrumenten of zang.
Bestseller Nr. 15

USB-Microfoon Condensatormicrofoon met RGB-Verlichting Mute-knop Nierkarakteristiek Plug-and-Play voor PC PS4 of Mac Microfoon voor Streaming Gaming Podcasting of Muziekproductie

 • 【RGB-verloopverlichting en Quick-Mute-functie】Gepersonaliseerde RGB-verlichtingskleur en dynamische effecten die passen bij je live-broadcast-esthetiek. Voorkom ongelukken bij livestreaming met behulp van een praktische click-to-mute-sensor en led-indicatoren. Als het indicatielampje groen brandt, is de microfoon actief, als het controlelampje rood is/het RGB-licht uit is, is de microfoon gedempt.
 • 【Nierkarakteristiek】deze microfoon beschikt over een nierkarakteristiekmodus, die een helder, zacht en helder geluid voor de microfoon absorbeert en de opname vanaf de zijkanten vermindert, zodat hij zich op je stem kan concentreren, zodat je luisteraars een helderder geluid kunnen ontvangen. Deze functie is ook een slimme keuze voor streaming, gaming of podcasting.
 • 【Professionele opnamekwaliteit】de USB-microfoon biedt je een hoge bemonsteringssnelheid van maximaal 192 kHz/24 bits, die elke noot perfect reproduceert, het stemsignaal nauwkeurig registreert, geen schotten, geen vertraging en je opname duidelijker maakt. Het ingebouwde dunne membraan van 14 mm biedt een vlakke frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz, dat probleemloos met hogere geluidsdrukniveaus kan omgaan en de audio-uitgang stabieler maakt.
 • 【Nuttige accessoires】het filter kan de luchtstroom effectief blokkeren en het sissen en knallen elimineren. De stabiele basis zorgt ervoor dat de microfoon bij gebruik stevig op de tafel staat, schokken of trillingen voorkomt en een soepele en stabiele opname garandeert. Je kunt de microfoon op een voor jou geschikte hoek instellen door de knop te vergrendelen. Aan de onderkant van de microfoon bevindt zich een 5/8 inch schroef voor compatibiliteit met de meeste microfoonstandaarden of galgen.
 • 【Plug and Play en brede compatibiliteit】de meegeleverde 2 m lange USB-kabel is lang genoeg en kan vrij met de basis bewegen. Gebruik het gewoon om je Windows- en MacOS-besturingssystemen te verbinden en je kunt direct zonder extra drivers beginnen met opnemen en streamen. Dit is perfect voor karaoke, games, live streaming, chat, opname, enz. software. Zoals TEAMSPEAK, DISCORD, SKYPE, OBS (Open Broadcast Software), XSplit enz.

Het kiezen van de beste microfoon voor uw behoeften kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn zoveel opties, van de budgetvriendelijke microfoons tot de high-end studiomicrofoons.

Er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw microfoon. De eerste is waar je het voor gaat gebruiken. Als je van plan bent om zang op te nemen, dan zou een condensatormicrofoon het beste zijn, maar als je alleen voice-overs of podcasts doet, zou een omnidirectionele microfoon beter werken. Een andere factor is hoeveel geld je aan je microfoon wilt uitgeven en wat voor soort geluidskwaliteit je wilt. Je moet ook overwegen waar je de microfoon moet plaatsen ten opzichte van je mond en of er een versterker nodig is of niet.

Wat zijn de verschillende soorten microfoons?

Er zijn drie verschillende soorten microfoons: dynamisch, condensator en lint.

Dynamische microfoons zijn het meest voorkomende type microfoon en kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt. Condensatormicrofoons worden vaak gebruikt in opnamestudio’s omdat ze een hoogwaardig geluid produceren. Lintmicrofoons zijn zeldzaam omdat ze veel onderhoud en zorg vergen.

Wat is het verschil tussen unidirectionele en omnidirectionele microfoons?

Een unidirectionele microfoon wordt gebruikt om geluid uit één richting op te vangen, terwijl een omnidirectionele microfoon geluid in alle richtingen oppikt.

Een omnidirectionele microfoon wordt gebruikt wanneer de sprekende persoon door iedereen in de kamer wil worden gehoord. Een unidirectionele microfoon wordt gebruikt wanneer mensen privacy willen tijdens een gesprek of vergadering.

Wat is het verschil tussen condensator- en dynamische microfoons?

Condensatormicrofoons zijn gevoeliger dan dynamische microfoons. Ze worden vaak gebruikt in studio’s en voor live optredens. Condensatormicrofoons hebben een stroombron nodig, zoals fantoomvoeding, om ze te laten werken.

Dynamische microfoons zijn geweldig voor live optredens omdat ze robuust zijn en bestand zijn tegen fysieke mishandeling van een show zonder te breken. Ze hebben ook een beter frequentiebereik dan condensatormicrofoons.

Hoe kies ik een microfoon voor mijn stem?

Het kiezen van een microfoon voor je stem is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden, zoals het type microfoon dat u nodig heeft en waarvoor u hem gebruikt. Het volgende artikel helpt je de opties te verfijnen en een geweldige microfoon te vinden die aan je behoeften voldoet.

Als je op zoek bent naar een microfoon voor gebruik in een professionele opnamestudio, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Heeft de opnamestudio bijvoorbeeld een akoestische behandelkamer, dan kun je misschien kiezen voor een omnidirectionele microfoon. Dit soort microfoons pikken geluid op vanuit alle hoeken en kunnen in elk type ruimte of omgeving worden gebruikt, omdat ze een gelijkmatige dekking over alle frequenties bieden. Als de opnamestudio geen akoestische behandelkamer heeft of er net mee begint , kan een cardioïde microfoon de beste optie zijn. Dit soort microfoons is bedoeld voor het opnemen van geluid in één richting, waarvan bekend is dat het opnames van hogere kwaliteit en helderder geluid oplevert. Als u thuis uw eigen stem wilt opnemen, kunt u overwegen een instrumentmicrofoon aan te schaffen die is ontworpen voor akoestische instrumenten zoals een gitaar of viool.

Hoe kies ik een microfoon voor instrumentale muziek?

Instrumentale muziek is een genre dat al eeuwen bestaat. Het is geworteld in de Europese klassieke traditie, maar het is geëvolueerd om veel verschillende stijlen te omvatten. Er zijn veel verschillende instrumenten die kunnen worden gebruikt in instrumentale muziek, en elk van hen heeft zijn eigen type microfoon nodig.

Er zijn drie factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een microfoon voor instrumentale muziek: het instrument, de stijl en het beoogde gebruik van het geluid.

Hoe kies ik een microfoon voor zang?

Het kiezen van de juiste microfoon voor zang kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten en merken om uit te kiezen, dat het moeilijk kan zijn om erachter te komen welke het beste is.

Microfoons hebben verschillende prijsklassen, geluidskwaliteit en functies. Ze worden ook geleverd met verschillende accessoires zoals popfilters en standaards.

Het kiezen van de juiste microfoon voor zang vereist wat onderzoek van uw kant. Je moet weten wat je wilt in een microfoon voordat je gaat shoppen.