Beste metaaldetector van 2022 (TOP15)

De 15 beste metaaldetector beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Homealexa Metaaldetectoren, Metaaldetectoren voor volwassenen en kinderen, Draagbare Metaaldetector LED Pin Pointer - 360° Scan Detector met zoemer Vibratie, Kids Metaaldetector Pinpointer
 • ★【Draagbare metaaldetector voor volwassenen kinderen】Professionele metaaldetector schatjachtgereedschap met holster je kunt het gebruiken om de gekochte schat gemakkelijk te detecteren tot 10 meter diepste. Bovendien wordt de draagbare detector geleverd met plastic rekbare opgerolde riem, riemholster en draagtas om vallen of missen te voorkomen.
 • ★【IP65 waterdichte & metaaldetector pinpointer】Prachtig eenvoudig te bedienen en alles wat je nodig hebt is om op de knop te drukken en je schatjachtspellen te starten, en het is absoluut een goede activiteit voor jou en familie, vooral als je geniet van een happy hour op het strand. Opmerking: het kan worden gebruikt in regen of spatwater. Het ondersteunt geen volledige onderdompeling in water.
 • ★【360° Detectietechnologie & metaaldetectorstang 】 Hoge gevoeligheid stelt u in staat om horizontaal tot 360° volledig te detecteren en een grote open aera te scean en vervolgens de punt te vernauwen nauwkeurig te lokaliseren voordat u gaat graven, om korte tijd te snijden en sterkte te besparen.
 • ★【Audio Vibrator & LED Kids Metaaldetector 】 Auto vibratie, audio en LED indicatoren zorgen ervoor dat u geen waarschuwing mist, en LED-zaklamp blijft verlicht terwijl de metaaldetector is ingeschakeld, zodat u het metalen object snel en nauwkeurig kunt richten.
 • ★【Veel gebruikte en metaaldetectoren voor volwassenen】Deze detector kan verschillende soorten klussen doen zoals het vinden van munt, goud, zilver, relikwieën, sieraden om je te helpen gemakkelijk schatten of ontbrekende metalen voorwerpen te vinden, zowel binnen als buiten, in muur, zand, gras of bodem, zelfs in een extreme temperatuurbereik van -35 ºF (-37 °C) tot 158 ºF (70 °C).
Bestseller Nr. 2
Draagbare metaaldetector IP66 waterdichte metalen pointer professionele metaaldetector pinpointer met ingebouwde led-indicator/alarmlicht/360° scan/holster voor gouden munten, relikten, sieraden
 • ✔ Kwaliteit uitstekend: de metaaldetector wijzer maakt gebruik van hoogwaardige waterdichte materialen, beschermingsklasse IP66, geen angst voor regen of ruw water, stabiele prestaties en een lange levensduur.
 • ✔ Groot detectiebereik: de metaaldetector wijzer ondersteunt 360°-detectie, snel scannen van grote gebieden, hoge detectiegevoeligheid en nauwkeurige doelpositionering.
 • ✔ Geluidstrillingen en ledverlichting: de wijzer van de metaaldetector heeft de functie om de geluidsbron te lokaliseren. Zodra een metalen voorwerp wordt gevonden, geeft het instrument geluiden en trillingen af. Ingebouwde LED-licht kan metaal beter detecteren.
 • ✔ Eenvoudig te bedienen: druk op de detectorknop om snel te beginnen met herkenning, gebruik de telescopische aanhanger en de beschermkap, u kunt de metaaldetector altijd en overal gebruiken en hij is comfortabel om te dragen.
 • ✔ Gebruik: Zeer gevoelige detectoren zijn geschikt voor het vinden van verschillende metalen zoals munten, goud, zilver, sieraden enz., om verloren waardevolle spullen snel te vinden en schatten te vinden.
UitverkoopBestseller Nr. 3
National Geographic metaaldetector voor kinderen met een zoekdiepte van maximaal 5 centimeter met ledverlichting
 • Met deze metaaldetector voor kinderen kunnen de kleintjes hun eigen schatzoeken doen. Metalen voorwerpen in een diepte tot 5 cm worden door een akoestisch signaal weergegeven.
 • De schacht met de ergonomisch gevormde handgreep kan van 65 – 83 cm worden ingesteld. De in de handgreep geïntegreerde ledverlichting branden naast het akoestische signaal bij een vond.
 • De afneembare ledlamp zorgt ook in de schemering voor voldoende helderheid. De detectorplaat kan worden gebruikt voor vallende of stijgende omgevingen.
 • Afmetingen: 50 x 15 x 5 cm/gewicht: 460 g; werkt op 1 x 9V-blokbatterij (niet meegeleverd).
 • Inhoud: metaaldetector; ledlamp; handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 4
Seaan Metaaldetector, professionele metaaldetector, goudzoeker, met lcd-scherm, waterdicht, voor kinderen en volwassenen
 • 【Meerdere detectiemodi】 Deze metaaldetector voor volwassenen is zeer geschikt voor professionals en liefhebbers. Volledig metaalmodus: Identificeer verschillende soorten metalen, waaronder munten, cultuurmonumenten, sieraden, goud, koper, zilver enz.; Eliminatiemodus: Scherm enkele metalen die u niet wilt herkennen, zodat u het gewenste metaal sneller kunt vinden, Nauwkeurige positioneringsmodus - Bepaal de specifieke positie van het Qusi-metaal.
 • 【Nauwkeurige scanschijf】De waterdichte 8-inch scanschijf heeft een diepere detectiediepte. De detectieafstand van een munt van 25 cent kan bijvoorbeeld een diepte van > = 7,2 inch (18 cm) bereiken. Hoe groter het herkende metalen object, hoe groter de detectiediepte. Niet alleen voor strand-, tuin-, bos-, weide- of bergavonturen, maar ook voor je hobby voor onderwaterverkenning van schatten zoals rivieren of stranden.
 • LCD-scherm: het lcd-scherm heeft een heldere schermfunctie en het scherm is in een donkere omgeving duidelijk te zien. Het scherm is uitgerust met een weergave van diepte en metaal. Terwijl de machine scant wordt het scherm in realtime herinnerd, waardoor het gemakkelijker is om metalen te herkennen.
 • 【Instelbaar】 De gevoeligheid kan worden aangepast aan de detectie van verschillende metalen voorwerpen, en de lengte van de stang van de machine kan aan verschillende eisen worden aangepast. Het bereik ligt tussen 105 - 132 cm.
 • 【Verschillende modusherinneringen】Als metaal wordt gedetecteerd, geven het scherm en de interne luidspreker en er zijn verschillende herinneringen voor verschillende metalen en detectiediepten. Tegelijkertijd beschikt de machine zelf over een hoofdtelefoonaansluiting, die voor het verkennen van een hoofdtelefoon kan worden gebruikt.
Bestseller Nr. 5
DeeAWai GP Pointer Probe - IP66 Waterdichte Draagbare Metaaldetector LED Pin Pointer met Holster - Hoge Gevoelige 360 ° Scan Handheld Gold Detector met Zoemer Trillingen Automatische Tuning voor Kinderen Volwassenen
 • 360°PinPointer - Pinpoint tip detectie. 360° side-scan detectiegebied. Hiermee kunt u de metaaldetector horizontaal houden om snel groot gebied te scannen en uw detectieveld te verkleinen voor een nauwkeurige lokalisatie van grotere doelen. Temperatuurdetectiebereik: -37 graden Fahrenheit (70 ℃). Detecteer afstand: 5cm.
 • Veelzijdige metaaldetector - Schraapmes voor het zoeken tussen strakke grond. Automatische afstemming. Het alarm wordt verhoogd op basis van de nabijheid van de doelen. LED-licht voor indicator en weinig licht gebruik.
 • Eenvoudig te gebruiken - One-touch bediening. Verschillen van andere enkele waarschuwingstype, onze detector biedt audio- en vibratiewaarschuwingen, waardoor het detecteren handiger en efficiënter wordt. Handgehouden en lichtgewicht, met karabijnhaak en koordriem, gemakkelijk mee te nemen. Perfect voor schattenjacht en veilige controle op de luchthaven.
 • Detecteer alle metalen - High Sensitivity Pin Pointer metaaldetector kan detecteren binnen, buiten, op zand, gazon of in de bodem, lokaliseren munt, zilver, sieraden en goud met snelheid en nauwkeurigheid Aanbevolen voor munten en sieraden jacht, relikwie jacht, goud prospectie en nut toepassingen.
 • Waterdichte Pointer - Met Bar ontwerp/led licht en met IP66 waterdichte eigenschappen, kan het worden gebruikt voor schatjacht in krappe niche gebieden/'s nachts/regenachtige dag. Aangedreven door 1 9V 6F22 batterij (niet inbegrepen).
Bestseller Nr. 6
Garette 1139070 Ace 250
 • Elektronische puntslokatie: voor de nauwkeurige lokalisatie van locatiedoelen en voor een snelle graving; vijf zoekmodi: keuze uit vooraf ingestelde of eigen criminatiepatroon
 • Discreatie accepteren/weigeren: Voor de wijziging van criminatiepatronen
 • Continue muntdiepteweergave: voor het bepalen van de plaatsingsdiepte van het object
 • Batterij-aangedreven metaaldetector - batterijen meegeleverd
 • Drukschakelaarbesturingen: klaar voor gebruik met slechts één druk op de knop
Bestseller Nr. 7
SEAAN Kinderen Lichtgewicht Handheld Metaaldetector, 10-100cm Gold Digger - Treasure Hunter Verstelbare Gevoeligheid en Volume Ondergrondse Metaaldetector met LCD en Waterdichte Zoekspoel
 • 【Cadeau voor kinderen】 Licht van gewicht, lcd-display, eenvoudige bediening. Deze metaaldetector is op maat gemaakt voor onervaren metaalzoeker en geschikt voor kinderen.
 • 【Instelbare gevoeligheid en volume】Hoge gevoeligheid met verstelbare lichtgewicht beugel. Eenvoudig om het gevoeligheidsniveau van de detector en het volumeniveau van de luidspreker te regelen
 • 【Eenvoudig te bedienen】 Audio-waarschuwing en LCD-display geven de detectie van metaal aan. instructie: https://drive.google.com/open? id=1D8EPmnMFiDzkpn6rP78_7lvfc5Zvvlwt
 • 【Waterdichte zoekspoel】 Waterdichte zoekspoel – je kunt de metaaldetector in het ondiepe water gebruiken met waterdichte zoekspoel.
 • 【Toepassing】Zoek gouden en zilveren sieraden, munten en ander metaal (ijzeren nagel, ijzeren bekleding, aluminium ring, klein aluminium product, munten, goud, brons, zilver) in de grond. Het product hoeft slechts één 9V-batterij te gebruiken om te werken. Wanneer het lange tijd stopt met werken, verwijder dan de batterij.
Bestseller Nr. 8
HOOMYA Metaaldetector voor volwassenen, pinpoint-functie met diepteweergave, 25 cm waterdichte spoel, kan op 50 cm diepte onderwaterdetectie worden, multi-mode & geluidsherkenning
 • [Instelbare schattenzoekmodus] - ① DISC-modus, waarmee je de niet-benodigde metalen kunt uitsluiten. Je kunt de eerste 5 metalen uit de serie uitsluiten. ② Notch-modus, je kunt de eerste 4 metalen uitsluiten (behalve ijzer, omdat de grote ijzeren stukken goud kunnen bevatten). Of je nu een professionele metaaldetectorliefhebber of een beginner bent, je kunt hem probleemloos gebruiken.
 • Hoge nauwkeurigheid en gevoeligheid: deze metaalvinder verdeelt het doelmetalen type in 9 standen en 10 instelbare gevoeligheidsniveaus. Wanneer metaal wordt gedetecteerd, herkent de detector het onmiddellijk en geeft automatisch de diepte van de objecten aan. (Als er een metalen voorwerp of een sterke magnetische bodem te dicht bij de zoekspoel zit, wordt "-" weergegeven. Dit is een overbelastingswaarschuwing. Met deze functie kun je de juiste detectieafstand gebruiken.)
 • 3 soorten geluiden en puntaanduiding: deze gouddetector geeft 3 verschillende geluiden afhankelijk van het metaal. Als je de PP-knop ingedrukt houdt, geeft het display de afstand tot het doelmetaal aan. Hoe dichter de detector op het doelmetaal ligt, des te scherper is het geluid. Daardoor bespaar je tijd om waardevolle metalen te onderscheiden, het doel te lokaliseren en de detectieefficiëntie te verbeteren.
 • Waterdichte zoekspoel en lcd-display: de waterdichte zoekspoel van 25 cm helpt je bij het zoeken naar schatten in vlak water (20 tot 30 minuten onder 50 cm water lekvrij. Je kunt hiermee goud aan de rivier of aan de zee herkennen. De automatische achtergrondverlichting. Het lcd-display kan de informatie onafhankelijk van dag en nacht duidelijk weergeven. 105-120 cm verstelbare voorbouw, geschikt voor verschillende hoogtes (opmerking: De schakelkast is niet waterdicht).
 • [Complete accessoires]: Biedt onze exclusieve, op maat gemaakte waterdichte hoes en hoofdtelefoon, schep en rugzak. Als je klaar bent om te gaan, ga je naar een coole en zeer betekenisvolle ontdekkingsreis. schatten zijn overal en het plezier van het onderzoek is onbeschrijfbaar. Dit is ook een goed cadeau voor ouders of vrienden.
Bestseller Nr. 9
DR.ÖTEK Lichte metaaldetector voor volwassenen en kinderen, multifunctionele professionele detector met pinpointer modus, waterdichte spoel voor grotere diepte, met diggerschep en draagtas
 • Metaaldetector voor volwassenen en kinderen: het beste van het DR.ÖTEK assortiment. De MT-XR is een spannende aanvulling voor professionals en liefhebbers. Biedt 5 modi, waaronder pinpoint-modus, elk metaal, onderscheiding, opslag en sieraden. Een innovatieve geheugenmodus onthoudt een soort metaal en herkent alleen dit bepaalde type. Vind precies wat je wilt, in minder tijd.
 • Groot lcd-display: helder scherm van 7,6 x 5,1 cm (3 x 2,2 inch), dat gemakkelijk af te lezen is (eventueel niet beschikbaar in het Nederlands). Met achtergrondverlichting kun je in het donker werken voor veel meer flexibiliteit. 3 weergavemodi voor eenvoudige identificatie van het type metaal dat je ontdekt. Geeft digitaal beeld en geluid met meerdere instellingen voor aanpassing aan.
 • Perfect cadeau met accessoires. Je kunt meer dan één metaaldetector krijgen, inclusief een prachtige hoofdtelefoon, een premium digger schop en een multifunctionele draagtas. Bespaar extra tijd voor de aankoop. Niet alleen een uitstekende keuze voor reizen, vakantie, campinguitstapjes en uitstapjes, maar ook een geweldig verjaardagscadeau, vakantiecadeau, jubileumcadeau of cadeau voor Vaderdag en Moederdag.
 • Diepe en gevoeligheid instelbaar. Pas de diepteweergave voor objecten met plus of min aan: 5,1 cm, 10,2 cm, 15,2 cm, 20,3 cm. Met de 5-traps gevoeligheidscontrole kun je objecten en omstandigheden eenvoudig afstemmen. Dit geeft je een hoge controle over de nauwkeurigheid. Breng veel minder tijd door met het graven en zoek meer spannende edelmetalen en antieke artefacten.
 • De zoekspoel van 24,1 cm is zo sterk dat je een kwart munt tot 25,4 cm onder de aarde kan vinden. Hij kan grotere objecten op nog grotere diepten vinden. De spoel is waterdicht en werkt goed in ondiep water. De MT-XR heeft hoogwaardige technologie.
Bestseller Nr. 10
Metaaldetector voor volwassenen en kinderen, zeer nauwkeurige instelbare waterdichte metaaldetector, met pinpoint & disc & all-metal-mode, ideaal voor het opsporen van goud, munten, schattenzoeken
 • Metaaldetector voor beginners en kinderen: de metaaldetector is een onmisbaar hulpmiddel voor het zoeken van schatten. Je kunt met je kinderen op zoek zijn naar schatzoeken in het bos en aan de zee, genieten van buitenactiviteiten en frisse lucht ademen. Naast televisie en andere moderne afleidingen. Kan ook worden gebruikt op stranden, tuinen, beekjes, zeepwater.
 • 【Eenvoudig te monteren en te bedienen】Professionele metaaldetector, snelle montage in 5 minuten, met lcd-display, kan alle soorten informatie duidelijk weergeven en 's nachts worden gebruikt. Eenvoudig de hoogte instellen, waardoor je efficiënter en tijdbesparend kunt herkennen.
 • Nauwkeurige positionering van de drie modi: de metaaldetector heeft drie modi om uit te kiezen. Hij kan precies zien wat je wilt. ① All Metal Fashion – de metaaldetector waarschuwt je wanneer hij metaal ziet. ② Disc-modus: je kunt deze goudmetaaldetector gebruiken om andere soorten metaal voor een bepaald te onderscheiden. ③ Pinpoint – afhankelijk van de omgeving om de verschillende positioneringssterkte te kiezen, helpt bij de detectie van metalen door piepen.
 • Waterdicht en in hoogte en gevoeligheid instelbaar: de lengte van de metaaldetector is verstelbaar (63,5 cm tot 104,3 cm), hij is geschikt voor kinderen en volwassenen. De IP66 spoel is waterdicht. De detectieschijf is uitstekend afgewerkt en waterdicht, dus geschikt voor vlakke watergebieden. TIP: De identificatieschijf is waterdicht, maar de bedieningselementen zijn niet waterdicht.
 • 【Service/gebruiksfunctie】Metaaldetectoren hebben een jaar garantie, wij hebben 7 x 24 uur after-sales service, je kunt er zeker van zijn dat je kunt kopen. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. De producthandleiding bevat een gedetailleerde gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Je kunt ook contact met ons opnemen, wij sturen je een gedetailleerde video-tutorial.

Metaaldetectoren zijn een effectieve manier om metalen voorwerpen te vinden die ondergronds zijn begraven. Ze werken door een magnetisch veld uit te zenden en vervolgens de veranderingen in het magnetische veld te detecteren die worden veroorzaakt door metalen voorwerpen.

Er zijn veel verschillende soorten metaaldetectoren, elk met hun eigen voor- en nadelen. U moet een metaaldetector kiezen op basis van waarvoor u hem wilt gebruiken, hoeveel geld u te besteden heeft en uw ervaring met het gebruik van metaaldetectoren.

De eerste stap bij het zoeken naar een goede metaaldetector is beslissen waar je hem voor wilt gebruiken. Verschillende soorten detectoren zijn beter geschikt voor verschillende taken, zoals het vinden van munten of sieraden versus het vinden van goudklompjes of relikwieën van een archeologische vindplaats.

metaaldetector

Wat zijn de voor- en nadelen van metaaldetectoren?

Metaaldetectoren zijn een noodzaak geworden in de moderne wereld, omdat ze ervoor zorgen dat mensen beschermd zijn tegen bedreigingen. Er zijn echter enkele nadelen aan het gebruik van metaaldetectoren.

Enkele voordelen van metaaldetectoren zijn dat ze in verschillende omgevingen kunnen worden gebruikt en dat ze veel verschillende soorten items kunnen detecteren. Enkele nadelen zijn onder meer valse alarmen en het ongemak dat wordt veroorzaakt door het moeten afdoen van riemen of sieraden voordat u een gebouw betreedt.

Wat zijn de verschillende soorten metaaldetectoren?

Metaaldetectoren zijn apparaten die metalen voorwerpen op afstand kunnen detecteren. Ze worden gebruikt door het leger, wetshandhavers en burgers.

Er zijn twee hoofdtypen metaaldetectoren: handheld en walk-through. Handdetectoren zijn bedoeld voor het detecteren van metalen voorwerpen op de grond of in de buurt van de detector. Doorloop is voor het scannen van grote gebieden en het detecteren van metalen voorwerpen op zijn pad.

Wat zijn de verschillende technologieën die in metaaldetectoren worden gebruikt?

Metaaldetectoren worden gebruikt in een breed scala van industrieën, waaronder mijnbouw, de bouw en het leger. Ze worden ook gebruikt om vreemde voorwerpen zoals wapens of explosieven op luchthavens en andere veiligheidscontroles te detecteren.

De twee belangrijkste soorten metaaldetectoren zijn actief en passief. Actieve metaaldetectoren zenden pulsen van elektromagnetische energie uit om metalen voorwerpen binnen een bepaald bereik te detecteren. Passieve metaaldetectoren gebruiken elektromagnetische inductie om metalen voorwerpen in de buurt te detecteren zonder energiepulsen uit te zenden.

Hoe kom ik erachter welk type metaaldetector voor mij het beste is?

Zoals de naam al doet vermoeden, worden metaaldetectoren gebruikt om metalen te detecteren. Er zijn in de loop der jaren veel verschillende soorten metaaldetectoren ontwikkeld.

Waaronder:

 • Draagbare metaaldetectoren
 • Op het voertuig gemonteerde metaaldetectoren
 • Metaaldetectoren op vaste locatie
 • Gronddoordringende radar (GPR)
 • Strandjutten metaaldetector
 • Draagbare mijndetector

Metaaldetectoren kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ze worden vaak gebruikt op openbare plaatsen zoals luchthavens, treinstations en scholen om te voorkomen dat mensen wapens en explosieven bij zich hebben. Ze kunnen ook door archeologen worden gebruikt om begraven artefacten te vinden of door schatzoekers om gouden munten of andere waardevolle voorwerpen onder de grond te vinden.

Hoeveel moet ik verwachten te betalen voor een metaaldetector?

Metaaldetectoren zijn relatief goedkoop. De duurste metaaldetector is niet per se de beste. Het is belangrijk om het doel van uw aankoop te overwegen en waarvoor u het gaat gebruiken voordat u een beslissing neemt.

De prijzen van metaaldetectoren variëren op basis van de functies die ze bieden en waar u ze koopt. Sommige van de duurdere metaaldetectoren zijn uitgerust met functies die kunnen helpen bij het detecteren van meer dan alleen metalen, zoals munten of sieraden.