Beste metaaldetector van 2023 (TOP15)

De 15 beste metaaldetector beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

DR.ÖTEK Metaaldetector Voor Volwassenen, Professionele Lichtgewicht Gouddetector Kit Met Nauwkeurige Functie, Innovatieve Geheugenmodus, 25cm IP68 Waterdichte Spoel, 5-Modi

 • TOP METAALDETECTOR VOOR VOLWASSENEN. Deze metaaldetector voor volwassenen biedt 5 verbeterde modi waaronder Pinpoint Mode, All metal, Discrimination, Memory en Jewelry. De innovatieve geheugenmodus die een specifiek metaal onthoudt en detecteert.
 • GROOT LCD-SCHERM heeft een groot, helder scherm van 7,6 cm x 5,5 cm dat gemakkelijk af te lezen is. Met achtergrondverlichting kunt u in het donker werken voor veel meer flexibiliteit.
 • 25 CM BREED ZOEKSPOEL is zo krachtig dat het een kwart munt tot 25 cm onder de grond kan lokaliseren. De spoel is IP68 waterdicht en werkt goed in ondiep water.
 • VERSTELBARE GEVOELIGHEIDSNIVEAUS. Met gevoeligheid op 5 niveaus kunt u de gevoeligheid aanpassen om bepaalde interferentiefactoren tegen te gaan en het doel sneller te vinden.
 • PERFECT CADEAU MET ACCESSOIRES. De metaaldetector met een verstelbare steel van 108 cm tot 135 cm en accessoires inclusief een premium headset, een heavy-duty graafmachine en een multifunctionele draagtas, is een uitstekende keuze voor buiten en een perfect cadeau voor vakanties of verjaardagen.
Bestseller Nr. 2

OMMO Metaaldetector voor Volwassenen, Groot LCD-scherm, Batterij-Indicator, Verstelbare Handgreep 70-125 cm, 4 Modi, Waterdichte Zoekspoel, Lichtgewicht Gouden Metaaldetector voor Kinderen

 • 💍【4 detectiemodi】❶ All METAL-modus: standaard is de All Metal-modus na het inschakelen. Staal, zink, aluminium, goud, koper, zilver en andere metalen konden worden gedetecteerd. ❷ DISC-modus: Druk één keer op de MODE-knop om te schakelen. Prullenbakartikelen weigeren. ❸ PP-modus: het is PINPOINT, lokaliseer het doel precies door de PP-knop ingedrukt te houden. ❹ Gevoeligheden instelbaar.
 • 🪫【Indicatie batterij bijna leeg】De indicatorbalk voor het batterijniveau bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm, zodat u de batterijstatus op elk moment kunt volgen. Als de batterij bijna leeg is voordat u de metaaldetector tevoorschijn haalt, kunt u nieuwe batterijen vervangen.
 • 🔊【Instelbare helderheid, VOL & Sens】OMMO metaaldetector is de eerste die instelbare helderheid, volume en gevoeligheidsfuncties toevoegt. Dankzij de instelbare helderheid kunt u het scherm duidelijk zien bij sterk of weinig licht. Het geluid en de sensatie kunnen naar wens worden aangepast.
 • ⭕ 【IP68 waterdichte zoekspoel】 De metaaldetector beschikt over een IP68 waterdichte zoekspoel, die een hoge gevoeligheid heeft bij het vinden van metalen voorwerpen in ondiep water. Je kunt op schattenjacht gaan in tuinen, parken, stranden en bossen.
 • 🧰【12 MAANDEN GRATIS RETOURGARANTIE】Ommo metaaldetectoren hebben een garantie van 12 maanden. Het is een geweldig verjaardags-, kerst-, Halloween-, Thanksgiving- en zomerkampcadeau voor je gezin, geschikt voor opa en oma.
Bestseller Nr. 3

Nokta Simplex Lite metaaldetector, waterdichte metaaldetector, professioneel met 24,1 cm DD-zoekspoel

 • Waterdichte metaaldetectoren voor volwassenen: De Nokta Simplex New Generation serie biedt een nieuwe esthetiek, verbeterde technische prestaties en is volledig waterdicht tot 5 m. Zoekmodi: veld, park, strand, volledig metaal. Metaaldetectoren kunnen worden gebruikt als onderwater-metaaldetector.
 • Licht (1,2 kg): Goed uitgebalanceerd: geniet van de detectie gedurende langere uren zonder vermoeidheid. Metaaldetectoren zijn eenvoudig te bedienen.
 • Leuke verlichting voor onderwater en zwakke zichtbaarheid: Simplex heeft het allemaal: lcd-achtergrondverlichting, toetsenbordachtergrondverlichting en led-zaklamp. Met deze eigenschappen kun je de Simplex metaaldetector bij weinig licht en zelfs onder water gebruiken.
 • Intrekbare schacht: De schacht kan worden ingetrokken tot 63 cm. Ideaal voor eenvoudig transport, opslag en duiken. Metaaldetector van goede kwaliteit.
 • Online firmware-updates: Blijf up-to-date met firmware-updates (via USB op de pc) en haal het beste uit je detector.
Bestseller Nr. 4

SUNPOW Professionele Metaaldetectoren voor Volwassenen, Verstelbare, Uiterst Nauwkeurige Detector met LCD-Monitor, Pinpoint & DISC & Notch & All Metal & Volume 5 Modus, Sterke Anti-Interferentie

 • 【10" Diepere Detectiediepte】Onze professionele metaaldetectorkit is uitgerust met een DSP-chip, die een hogere gevoeligheid heeft. In de volledig metalen modus kan hij een diepte van 10 inch detecteren, wat 2 inch dieper is dan andere metaaldetectoren.
 • 【Hoge Nauwkeurigheid】Deze metaaldetector maakt gebruik van de nieuwste geïntegreerde schakelingen om de efficiëntie van het chipalgoritme te verbeteren en zal er niet voor zorgen dat het doelwit verloren gaat omdat uw detectiesnelheid te snel is. Het heeft een zeer sterke anti-interferentie, zodat het nauwkeuriger en efficiënter kan zijn in het detectieproces.
 • 【5 Bedrijfsmodi】De metaaldetector heeft 4 verschillende metaaldetectiemodi. ① Volledig metalen modus: er kunnen 7 soorten doelen worden gedetecteerd. ②DISC-modus: 5 doelen kunnen één voor één worden geëlimineerd: flessendop, folie, 5¢, treklipje, 1¢. ③Notch-modus: maak vrij onderscheid tussen de 4 categorieën folie, 5¢, treklipje en 1¢, en negeer afval en ongewenste items. ④Pinpoint-modus: het kan het doel nauwkeuriger lokaliseren. ⑤ Volumemodus.
 • 【Waterdicht en Verstelbaar】De 10 inch zoekspoel garandeert uw detectie-efficiëntie. Dankzij de waterdichte IP68-technologie kunt u onderwater detecteren. (Opmerking: de bedieningskast is niet waterdicht). De in hoogte verstelbare klepsteel van 36,2" tot 47,2" is geschikt voor kinderen en volwassenen.
 • 【Wat Je Krijgt】 1x metaaldetector, 1x schep, 1x draagtas, 1x gebruikershandleiding, 1 hoofdtelefoon, 2x 9V-batterijen. Als u problemen ondervindt, neem dan tijdig contact met ons op!
Bestseller Nr. 5

Bounty Hunter 3410001 Tracker IV metaaldetector zoekapparaat met metaalfilterfunctie, discriminatiefunctie, alle metalen en 2-toon-modus voor muntgrote objecten in diepten tot 17 cm

 • De eenvoudig te bedienen en lichte metaaldetector herkent alle soorten metaal. De detector beheerst 3 zoekmodi en is uitgerust met een waterdichte zoekspoel van 20 cm (8 inch) die muntgrote objecten op een diepte van maximaal 17,8 cm.
 • Met de tuimelschakelaar kun je snel wisselen tussen de zoekmodi, discriminatie, ALL-METAAL en 2-toonmodus. Bovendien kan een bodemcompensatie voor nauwkeurigere detectie worden uitgevoerd.
 • Andere kenmerken zijn een ingebouwde luidspreker, een in lengte verstelbare schacht, de ¼-inch hoofdtelefoonaansluiting en de gevoerde armleuning en de gevoerde handgreep.
 • Afmetingen: 71,8 x 25,4 x 15,9 cm/gewicht: 1,68 kg; voor gebruik zijn 2 x 9 V-blokbatterijen nodig (niet meegeleverd)
 • Inhoud: metaaldetector; handleiding
Bestseller Nr. 6

GJCrafts Metaaldetector voor kinderen, hoge nauwkeurigheid metaaldetector voor volwassenen, 78-108 cm verstelbare steel, 7,8 inch waterdichte spoel, DSP chip/5 modi/gevoeligheid 10 niveaus/2

 • 【Verstelbare schattenjachtmodus】 - ① DISC-modus, die ongewenste metalen kan uitsluiten. U kunt de top 5 metalen in volgorde uitsluiten. ②Alle metaalmodus, alle metaalmodus (Zoek alle verschillende soorten metalen, met automatische grondbalans en hoge gevoeligheid. Dit is de beste werkingsmodus).
 • 【Waterdichte zoekspoel en aanwijzer display】 - De 7,8 inch (19,8 cm) detectiespoel kan nauwkeurig een diepte van 16 cm onder de grond bereiken en de spoeldetectie is gevoelig. De weergavemethode van de aanwijzer is nauwkeuriger en de waarde varieert van 0 tot 10, wat de signaalsterkte van het gedetecteerde doelmetaal vertegenwoordigt.
 • 【Sterke beveiliging】 Door de hoofdtelefoon aan te sluiten, kun je er zelfs in lawaaierige omgevingen van genieten. De pinpointer Metal Detector heeft ook een geheugenfunctie voor lage batterij
 • 【Beste cadeau】 Je kunt de lengte van de detector aanpassen om hem comfortabel in gebruik te maken (max: 42 inch, min: 78 cm). Draagbaar en handig, of je nu een professionele metaaldetectorliefhebber bent of een beginner of zelfs een kind, je kunt het gemakkelijk gebruiken. Het is een geweldig cadeau voor vrienden, familie of geliefden.
 • 【Opmerking】: Metaaldetectoren kunnen soms worden beperkt door bepaalde factoren. U kunt in de winkel om instructies vragen en de instructies zorgvuldig lezen, waardoor u snel kunt leren hoe u de metaaldetector moet gebruiken en veel problemen kunt voorkomen. (Deze metaaldetector wordt geleverd met 2 9V alkaline batterijen.)
Bestseller Nr. 7

Metaaldetector Pinpointer, draagbaar, 360 graden zoekfunctie, schatzoeker, met 9 V-batterij en houder, waterdichte metaaldetector voor schatzoeken, metaaldetectie-accessoires voor volwassenen

 • Zeer gevoelige metaaldetector: met de metaaldetector kun je grote gebieden snel scannen en vervolgens het doelgebied met nauwkeurige positioneringspieken verkleinen en nauwkeurig lokaliseren. Met het staafsonde-ontwerp kun je een metaaldetector voor detectie in het gat steken.
 • Eenvoudige bediening: enkele knop: als het metalen object wordt gedetecteerd, licht de led op. Tegelijkertijd klinkt als alarm een bi-bi-geluid en een trilling. Als de detector zich dichter bij het metalen doel bevindt, wordt de intensiteit van het alarm verhoogd. Deze unieke functie helpt de gebruiker om de exacte locatie van het doel te bepalen.
 • Lichtgewicht tot draagbaar: 1/3 van het gewicht van conventionele metaaldetectoren. Uitgerust met elastische kunststof riem, riemschede en handtas, gemakkelijk te dragen of vast te houden om vallen of verlies te voorkomen.
 • Gedeeltelijk waterdicht: de naaldwijzer van de stofdichte metaaldetector is gedeeltelijk waterdicht. Je kunt dit onderdeel in het water dompelen om te controleren of er metaal in het water zit. Maar het kan niet in water worden gebruikt, de schakelaar en hoorns zijn niet waterdicht.
 • Breed toepassingsgebied: deze metaaldetector kan verschillende taken uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het vinden van munten, goud, zilver, relikwieën en sieraden, om schatten of ontbrekende metalen voorwerpen binnen en buiten, in muren, zand, gras of aarde te vinden in een extreem temperatuurbereik van -37 °C tot 70 °C
Bestseller Nr. 8

SUNPOW Metaaldetector Professionele Set, IP68 Waterdichte Spoel, Identificeert 9 Soorten Metalen, Hoge Precisie, 10 inch Detectiediepte, 5 Modi, Sterke Anti-interferentie, Geschikt Voor Volwassenen

 • [Intuïtief HD LCD-scherm] U kunt eenvoudig 9 soorten metalen symbolen, nauwkeurige detectiewaarde, modi, volume, gevoeligheid, diepte enz. lezen met een intuïtief LCD-scherm. Dankzij het blacklight model werk je flexibel in het donker. Dankzij 3 identificatiemethoden (digitaal, beeld, geluid) kunt u eenvoudig het type metaal identificeren
 • [9 Soorten Metaalmonsters en 5 Modi] SUNPOW Metaaldetectoren voor volwassenen worden geleverd met 9 soorten metaalmonsters en 5 verschillende metaaldetectiemodi, zodat u effectief naar de gewenste metalen kunt zoeken. Alle METALEN-MODUS, DISC-MODUS, NOTCH-MODUS, VOLUME-MODUS, PINPOINT.
 • [Geavanceerde DSP-chip] Deze goudmetaaldetector is geüpgraded met een DSP-chip, die zorgt voor een hogere gevoeligheid, hogere nauwkeurigheid, sterker anti-interferentievermogen (grondbalanceringsfunctie), hogere gevoeligheid, groter zoekbereik en detectiediepte tot 10 inch zorgt voor .
 • [Verstelbaar en IP68-spoel] Het in hoogte verstelbare klepsysteem van 36,2 inch tot 47,2 inch is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Bovendien garandeert de waterdichte zoekspoel van 25 cm uw detectie-efficiëntie, zelfs als u zich in ondiepe wateren bevindt, zodat u en uw kind de detector kunnen inpakken en naar schattenjachtplekken kunnen reizen, zoals de zee, het strand, de rivier, enz. Houd er rekening mee dat de schakelkast is niet waterdicht.
 • [Perfect Cadeau Voor Iedereen] Je ontvangt niet alleen een metaaldetector, maar ook een premium graafmachineschep, hoofdtelefoon, draagtas, 2 gratis batterijen en een hoogwaardige verpakking. Bespaar uw extra tijd voor de aankoop. Niet alleen een uitstekende keuze voor reizen, vakantie, kampeertrips, maar ook een geweldig verjaardagscadeau, Vaderdagcadeau, kerstcadeau.
Bestseller Nr. 9

FunlyGo Metaaldetector, waterdicht, hoge gevoeligheid, pinpointer-zoekmunt, LCD-display, licht, verstelbaar, met klapschep en tas, voor professionals en beginners, metaaldetectorset

 • ✅ Vijf bedrijfsfuncties – 1️⃣ Alle metalen – herkent alle soorten metaal. 2️⃣ DISC/NORCH - gebruikt voor doeldiscriminatie. Maakt de kers het type metaal mogelijk dat je wilt accepteren en weigeren. 3️⃣ Drietonige audioschijf: klinkt onmiskenbare tonen voor verschillende soorten metaal. 4️⃣ Pinpoint: je kunt P/P gebruiken om het doel te lokaliseren als je metalen object verwijdert. 5️⃣ Geheugen: maakt het mogelijk om de instellingen na het inschakelen van de machine te behouden als je hem de volgende keer gebruikt.
 • ✅ Lcd-display op de achterkant: het lcd-display geeft duidelijk de detectiemodus, de gevoeligheid, de batterijstatus, het volume en de doeldiepte aan. De achtergrondverlichting maakt het mogelijk om het scherm ook in het donker probleemloos te zien. Als de detector een object vindt, verschijnt er een pijl onder het doelsymbool. Verdringt ook de diepte van het doel. De detector heeft twee 9 V alkaline-batterijen nodig (niet meegeleverd). Als de batterijindicator knippert, vervang dan de batterij.
 • ✅ Waterdichte zoekspoel en hoge nauwkeurigheid: onze metaaldetector is uitgerust met een diameter van 25,4 cm en een IP68 waterdichte zoekmetalen spoel en een traploze gevoeligheidsinstelling van 20,3 cm, zodat je hem buiten, tuinen, stranden, bossen, vlakke wateren en schatzoeken precies kunt vinden. (Opmerking: de besturingsbox is niet waterdicht)
 • ✅ Driekleurige audioschijf en ergonomisch design – drie tonen voor verschillende soorten metaalsoorten vergemakkelijken de identificatie van het te herkennen metaal. Het zachte ontwerp en de armleuning bieden je een comfortabele en minder belaste gebruikservaring. De hoogte van de detectorstaaf is verstelbaar, zodat zowel volwassenen als kinderen hem kunnen gebruiken.
 • ✅ Licht en eenvoudig te dragen: onze metaaldetector kan eenvoudig zonder gereedschap worden geïnstalleerd en gedemonteerd. Het draagbare ontwerp maakt het mogelijk om hem op vakantie en op reis mee te nemen. Het is een leuk cadeau voor verjaardagen, Kerstmis, Vaderdag of Moederdag en andere feestdagen. En ook een cadeau van een heuptas waarmee je een fles water draagt en de munten die je hebt herkend erin legt. Let op: Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt tijdens het gebruik.
Bestseller Nr. 10

MYLEK MYMD1062 metaaldetector, waterdicht, compleet met tas, koptelefoon, schop en houder/kompas, gereedschapsset voor kinderen en volwassenen, geel en zwart

 • Deze lichtgewicht metaaldetector heeft tal van indrukwekkende functies, waardoor het de perfecte optie is voor elke liefhebber van metaaldetectie.
 • Supersterk onderscheidingsvermogen, kijkmeter, aanwijzer en 6,5 „waterdichte zoekspoel, waardoor hij ideaal is voor gebruik op verschillende metaaldetectieterreinen
 • Inclusief gratis koptelefoon, schop en 3-in-1 schop, plectrum en kompas: kies de XP plus en ga meteen aan de slag met je gratis koptelefoon en 3-in-1-gereedschap dat dienst doet als schop, plectrum en kompas
 • De sterke en robuuste behuizing zorgt voor een langere levensduur, indicator voor bijna lege batterijen, verstelbare armsteun en verstelbare stuurpen en 6,5” waterdichte zoekspoel
 • Wordt geleverd met een garantie van 1 jaar, is CE-gecertificeerd en voldoet aan RoHS volgens de hoogste Britse normen door een Europees erkend testinstituut voor uw gemoedsrust. Vereist 1 x 9V DC-batterij (niet meegeleverd)
Bestseller Nr. 11

Buki France Metaaldetector, KT7020D

 • Gebruik je metaaldetector om echte schatten te vinden
 • Kenmerken: digitale display, geluidssignaal, afneembare detectiekop, instelbaar volume
 • De zoekgevoeligheid is in te stellen
 • Inbegrepen: in kleur geïllustreerde handleiding
 • Er is 1 9V-batterij (LR61) nodig om de detector te laten werken (niet inbegrepen) Vanaf 8 jaar
Bestseller Nr. 12

Nokta Simplex Ultra Waterdichte Metaaldetector met Carbon Fiber Shaft en 11" Zoekspoel (Metaaldetector)

 • WATERDICHTE metaaldetectoren voor volwassenen: de Nokta Simplex Ultra beschikt over nieuwe esthetiek, verbeterde technische prestaties en is volledig waterdicht tot 5 m.
 • VOLLEDIG KOOLSTOFVEZEL: Simplex Ultra is een solide product met zijn koolstofvezel schacht. De Simplex Shaft is naast zijn esthetische uitstraling zeer duurzaam. De schacht kan worden ingetrokken tot 63 cm. Geweldig voor eenvoudig transport, opslag en duiken!
 • ONLINE FIRMWARE UPDATES: Blijf up-to-date met firmware-updates (via USB op pc) en haal het meeste uit uw detector.
 • Lichtgewicht (2,6 Ibs/1,2 kg): goed uitgebalanceerd - Geniet van urenlang detecteren zonder vermoeidheid.
 • Handbediende Metaaldetector met Levendige KLEUR LCD-scherm: Het LCD-scherm met hoge resolutie biedt alle essentiële informatie die u voor uw ogen nodig hebt. Onze gebruiksvriendelijke interface zorgt voor moeiteloze toegang tot instellingen en aanpassingen, waardoor het vaststellen van doelen probleemloos wordt.
Bestseller Nr. 13

Sunowl Metaaldetector voor kinderen, zeer nauwkeurige metaaldetector voor kinderen, met lcd-display en waterdichte zoekspoel, lichte metaaldetector voor kinderen en beginners voor het zoeken naar

 • Hoge precisie: de metaaldetector voor kinderen kan objecten op een diepte van 5-10 cm onder de grond herkennen. Het beschikt over een zeer nauwkeurige gevoeligheid. Je kunt hiermee zoeken naar goud, zilveren sieraden, munten en andere metalen zoals aluminium ringen, kleine aluminiumproducten, goud enz.
 • 【Lcd- en geluidsweergave】 Als het metaal wordt gedetecteerd, geeft de metaaldetector een geluid van zichzelf en geeft "METAAL GEVONDEN" aan, wat je eraan kan herinneren. Voor verschillende behoeften kun je het geheugenvolume eenvoudig aanpassen en de gevoeligheid met behulp van de knop herkennen. Hoe dichter het metaal is, hoe sterker het signaal.
 • Waterdichte zoekspoel: met de waterdichte IP68-zoekspoel is de metaaldetector voor kinderen ideaal voor het verkennen van ondiep water of stranden en voor het herkennen van verschillende extreme bodemomstandigheden zoals bossen, stranden, parken, straten, bergen enz. Opmerking: de besturingsbox mag niet in het water worden ondergedompeld.
 • Licht en duurzaam: de metaaldetectoren hebben een ergonomisch design, dat comfortabel te hanteren is. Hij weegt slechts 0,6 kg en is zeer licht en draagbaar, zodat je je niet moe voelt. Zeer eenvoudig te gebruiken. Het display kan het resterende batterijvermogen weergeven om je eraan te herinneren de batterij te vervangen.
 • Leuk cadeau: de waterdichte metaaldetector voor kinderen bestaat uit hoogwaardig ABS-materiaal. Het is slijtvast en duurzaam. Het is het perfecte cadeau voor kinderen. Zo kunnen je kinderen het plezier van het schatzoeken beleven en dicht bij de natuur komen.
Bestseller Nr. 14

Sweetone Metaaldetectoren, Draagbare Metaaldetector Pinpointer Waterdichte Handheld Gouden Metaaldetector metalen pinPointer IP65 waterdicht 360 ° Scan, Kids Metaaldetector Pinpointer

 • IP65 waterdichte & metaaldetector pinpointer: Prachtig eenvoudig te bedienen en alles wat je nodig hebt is om op de knop te drukken en je schatjachtspellen te starten, en het is absoluut een goede activiteit voor jou en familie, vooral als je geniet van een happy hour op het strand. Opmerking: het kan worden gebruikt in regen of spatwater. Het ondersteunt geen volledige onderdompeling in water.
 • Hoge gevoeligheid: Pinpointer metaaldetector kan het object snel en nauwkeurig richten! Het kan binnen, buiten, op zand, gazon of in de grond detecteren, munt, zilver, sieraden en goud met snelheid en nauwkeurigheid lokaliseren.
 • 360° PinPointer: 360° zijscandetectiegebied. Hiermee kunt u de metaaldetector horizontaal vasthouden om snel groot gebied te scannen en versmalt uw detectieveld voor het nauwkeurig vaststellen van grotere doelen.
 • Veelzijdige metaaldetector: Schraapmes voor het zoeken tussen strakke grond. Automatische afstemming. Het alarm wordt verhoogd op basis van de nabijheid van doelgroepen. Led-licht voor indicator en weinig licht.
 • Detecteer alle metalen: Hoge gevoeligheid Pin Pointer metaaldetector kan binnen, buiten, op zand, gazon of in de grond detecteren, munt, zilver, sieraden en goud lokaliseren met snelheid en nauwkeurigheid Aanbevolen voor munt- en sieradenjacht, relikwie jacht, goud prospecting en nut toepassingen.
Bestseller Nr. 15

Nokta 1st Swing Metaaldetector - Waterdicht, Lichtgewicht en Betaalbaar

 • Perfect cadeau: Op zoek naar het perfecte cadeau? Verras je dierbaren met de Nokta 1st Swing Metaaldetector! Of het nu voor Vaderdag is, om buitenactiviteiten aan te moedigen of om te genieten van een schattenjacht, deze metaaldetector is het ideale geschenk

Metaaldetectoren zijn een effectieve manier om metalen voorwerpen te vinden die ondergronds zijn begraven. Ze werken door een magnetisch veld uit te zenden en vervolgens de veranderingen in het magnetische veld te detecteren die worden veroorzaakt door metalen voorwerpen.

Er zijn veel verschillende soorten metaaldetectoren, elk met hun eigen voor- en nadelen. U moet een metaaldetector kiezen op basis van waarvoor u hem wilt gebruiken, hoeveel geld u te besteden heeft en uw ervaring met het gebruik van metaaldetectoren.

De eerste stap bij het zoeken naar een goede metaaldetector is beslissen waar je hem voor wilt gebruiken. Verschillende soorten detectoren zijn beter geschikt voor verschillende taken, zoals het vinden van munten of sieraden versus het vinden van goudklompjes of relikwieën van een archeologische vindplaats.

metaaldetector

Wat zijn de voor- en nadelen van metaaldetectoren?

Metaaldetectoren zijn een noodzaak geworden in de moderne wereld, omdat ze ervoor zorgen dat mensen beschermd zijn tegen bedreigingen. Er zijn echter enkele nadelen aan het gebruik van metaaldetectoren.

Enkele voordelen van metaaldetectoren zijn dat ze in verschillende omgevingen kunnen worden gebruikt en dat ze veel verschillende soorten items kunnen detecteren. Enkele nadelen zijn onder meer valse alarmen en het ongemak dat wordt veroorzaakt door het moeten afdoen van riemen of sieraden voordat u een gebouw betreedt.

Wat zijn de verschillende soorten metaaldetectoren?

Metaaldetectoren zijn apparaten die metalen voorwerpen op afstand kunnen detecteren. Ze worden gebruikt door het leger, wetshandhavers en burgers.

Er zijn twee hoofdtypen metaaldetectoren: handheld en walk-through. Handdetectoren zijn bedoeld voor het detecteren van metalen voorwerpen op de grond of in de buurt van de detector. Doorloop is voor het scannen van grote gebieden en het detecteren van metalen voorwerpen op zijn pad.

Wat zijn de verschillende technologieën die in metaaldetectoren worden gebruikt?

Metaaldetectoren worden gebruikt in een breed scala van industrieën, waaronder mijnbouw, de bouw en het leger. Ze worden ook gebruikt om vreemde voorwerpen zoals wapens of explosieven op luchthavens en andere veiligheidscontroles te detecteren.

De twee belangrijkste soorten metaaldetectoren zijn actief en passief. Actieve metaaldetectoren zenden pulsen van elektromagnetische energie uit om metalen voorwerpen binnen een bepaald bereik te detecteren. Passieve metaaldetectoren gebruiken elektromagnetische inductie om metalen voorwerpen in de buurt te detecteren zonder energiepulsen uit te zenden.

Hoe kom ik erachter welk type metaaldetector voor mij het beste is?

Zoals de naam al doet vermoeden, worden metaaldetectoren gebruikt om metalen te detecteren. Er zijn in de loop der jaren veel verschillende soorten metaaldetectoren ontwikkeld.

Waaronder:

 • Draagbare metaaldetectoren
 • Op het voertuig gemonteerde metaaldetectoren
 • Metaaldetectoren op vaste locatie
 • Gronddoordringende radar (GPR)
 • Strandjutten metaaldetector
 • Draagbare mijndetector

Metaaldetectoren kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ze worden vaak gebruikt op openbare plaatsen zoals luchthavens, treinstations en scholen om te voorkomen dat mensen wapens en explosieven bij zich hebben. Ze kunnen ook door archeologen worden gebruikt om begraven artefacten te vinden of door schatzoekers om gouden munten of andere waardevolle voorwerpen onder de grond te vinden.

Hoeveel moet ik verwachten te betalen voor een metaaldetector?

Metaaldetectoren zijn relatief goedkoop. De duurste metaaldetector is niet per se de beste. Het is belangrijk om het doel van uw aankoop te overwegen en waarvoor u het gaat gebruiken voordat u een beslissing neemt.

De prijzen van metaaldetectoren variëren op basis van de functies die ze bieden en waar u ze koopt. Sommige van de duurdere metaaldetectoren zijn uitgerust met functies die kunnen helpen bij het detecteren van meer dan alleen metalen, zoals munten of sieraden.