Beste massagekussen van 2023 (TOP15)

De 15 beste massagekussen beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Shiatsu-massagekussen, rugmassageapparaat met 8 knopen en 3 snelheden, diepteweefselbinding, stil massageapparaat voor hals, rug, benen, nek, met 1,8 m stroomkabel, 1,2 m, autokabel, cadeau voor mannen en vrouwen
 • 【Diepe spierkneden】Het TAKRINK-massagekussen bevat 8 massageknopen en 3 aangepaste snelheden die een krachtige cirkelvormige kneden leveren, die echte menselijke handen simulleert om een diepe weefselkneedmassage mogelijk te maken. Bovendien kun je de snelheid kiezen die je voor je massage kiest.
 • 【Warm licht】Het kussenmassageapparaat beschikt in het controlegebied over een rode lichtknop. De verwarmingslamp kan de pijn bij langdurige druk verlichten, de doorbloeding bevorderen, warm houden, pijn en spierspanning verder verlichten en de massage aangenamer maken.
 • 【Twee-weg massagefunctie】Shiatsu-nekmassagekussen verandert automatisch de richting na een minuut gebruik en masseert in of tegen de klok in. Verlicht een betere massage en verlicht pijn.
 • 【Aangepast design】Het ergonomische en compacte ontwerp van het kussenmassageapparaat past perfect achter je nek- en lichaamscontouren van de onder- en bovenste rug, buik, kuiten en dijen. Het nekmassagekussen kan je wonden gericht behandelen. Laat je thuis of op kantoor een full-body feel-good massage gunnen en voel je diep ontspannen
 • 【Auto-off en opladen met kabel】De 15 minuten auto-off-functie is gebaseerd op een optimale massagetijd en voorkomt tegelijkertijd dat overbelasting extra pijn veroorzaakt. Het Shiatsu-rugmassagekussen is eenvoudig te bedienen en moet op een muur of stopcontact worden aangesloten zodat het werkt. De kabel is ca. 1,8 m lang, autokabel 1,2 m lang
Bestseller Nr. 2
Wellax Relaxing Massage Cushion met Warmtefunctie & 360° Rotatie - Shiatsu Massager met 3 Snelheden voor Schouders & Rug - incl. Verlengband - Nek Massager, Zwart
 • ✅ 𝐎𝐍𝐓𝐒𝐏𝐀𝐍𝐍𝐄𝐍𝐃𝐄 𝐙𝐄𝐋𝐅𝐌𝐀𝐒𝐒𝐀𝐆𝐄 - Het Shiatsu-massagekussen ondersteunt effectieve zelfmassage met gesimuleerde 360° druk- en kneedbewegingen. Perfecte regeneratie en ontspanning met het massageapparaat voor nek, schouder, rug, armen & benen!
 • ✅ 𝐑𝐄𝐆𝐄𝐋𝐁𝐀𝐑𝐄 𝐒𝐍𝐄𝐋𝐇𝐄𝐈𝐃 - De 3 regelbare snelheden bieden een kalmerende massage met individuele intensiteit. Uw massageapparaat kneedt in twee massagerichtingen. Na 15 minuten stopt het massagekussen de massage uit zichzelf!
 • ✅ 𝐊𝐀𝐋𝐌𝐄𝐑𝐄𝐍𝐃𝐄 𝐕𝐄𝐑𝐖𝐀𝐑𝐌𝐈𝐍𝐆𝐒𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐄 - Ons nekmassagekussen met warmte tot 42°C kan aan de rugleuning van een stoel worden bevestigd. Een riemverlengstuk wordt meegeleverd voor grotere meubelstukken. Op deze manier kan het rustgevende massageapparaat vrij worden geplaatst als rugmassageapparaat met warmtefunctie!
 • ✅ 𝐎𝐍𝐓𝐒𝐏𝐀𝐍𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑𝐖𝐄𝐆 - Het schoudermassage-apparaat van PU-leder kan worden bediend via een conventioneel stopcontact of met een 12V sigarettenaansteker in de auto. Het schoudermassageapparaat wordt geleverd met een draagtas en kan worden gebruikt op kantoor, thuis of onderweg!
 • ✅ 𝐖𝐄𝐋𝐋𝐀𝐗 𝐊𝐖𝐀𝐋𝐈𝐓𝐄𝐈𝐓 - Wij willen uw beslissing zo gemakkelijk mogelijk maken: als u niet tevreden bent met de aankoop van ons massagekussen, kunt u het op elk moment terugsturen. Dit geldt zelfs tot 3 jaar na aankoop!
Bestseller Nr. 3
medisana MC 850 Shiatsu-massagekussen, met warmtefunctie, 4 roterende massagekoppen, roodlichtfunctie, met afstandsbediening, voor nek, schouders, rug en benen
 • Ontspanning: Massages kunnen tegenwoordig ook binnen uw eigen vier muren worden genoten. Het massagekussen zorgt voor een weldadige massage in het gebied van nek, schouders, rug en benen
 • Warmtefunctie: De unieke combinatie van intensieve Shiatsu-massage en stralingswarmte zorgt voor een effectieve en ontspannende toepassing.
 • Gemakkelijk te bedienen: Ons massagekussen kan gemakkelijk worden bediend met de bijgeleverde afstandsbediening
 • Gemakkelijk te verzorgen: Het Shiatsu-massagekussen heeft niet alleen een verzachtende werking, maar overtuigt ook door zijn tijdloze, moderne design en onderhoudsvriendelijke materiaal.
 • Roterend: Het massagekussen is uitgerust met 4 roterende massagekoppen. Het massage-effect is dus bijzonder intensief, kalmerend en werkt precies in op de gespannen lichaamsregio's.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Shiatsu Massagekussen, RENPHO Massage Nek- en Rugmassager met Warmte, Diep Knedende Massager 3 Snelheden voor Spierpijnverlichting Schouder, Nek, Rug, voor Thuiskantoor Auto
 • Shiatsu 3D-Massage-Ervaring: Met 4 krachtige diep knedende massageknopen en een versterkte verwarmingsfunctie helpt deze verwarmde shiatsu-kussen massager moeiteloos overbelaste strakke spieren te ontspannen en los te maken, wat je echt comfort en verlichting brengt. Uitgerust met een aansluiting voor de auto, kan je ook in de auto genieten van de perfecte massage-ervaring.
 • Selecteerbare Richting en Verwarming: Maak je geen zorgen over een plotselinge verandering van richting als je gewoon een perfecte plek vindt. Dit shiatsu rug massager kussen houdt een krachtige cirkelvormige kneding in één richting totdat je het wilt veranderen. Een optionele verwarmingsfunctie helpt de lichaamscirculatie te bevorderen en de pijn in het lichaam effectief te verlichten.
 • 3 snelheden instelbaar: Deze slanke en ergonomische shiatsu-massager biedt drie snelheden voor het ultieme comfort van verschillende mensen, wat zeer goed is voor de ouderen. Het kalmeert en ontspant de nek, boven- en onderrug, kuiten en dijen altijd en overal. Ook een perfect geschenk voor je vrienden en familie die een massager nodig hebben.
 • Verwarmd Kussen Massager met Subtiel Ontwerp: Een opgewaardeerd elastisch klittenband aan de rugleuning maakt het mogelijk om te verstellen en vast te zetten op elke maat van de stoel. 15 min. automatische uitschakeling timer en een stekker voor de stroomaansluiting is voorzien voor de veiligheid. Een multifunctionele hoes voor de rug massager is inbegrepen om een zachtere massage te krijgen.
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Ons nek massagekussen met warmte is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen voor langdurig gebruik. Aarzel niet om contact met ons op te nemen in verband met het nek-rug massager kussen om welke reden dan ook, we zullen ons best doen om je probleem op te lossen.
UitverkoopBestseller Nr. 5
medisana MC 825 Shiatsu-massagekussen voor rug en nek, massagezitkussen met acupressuur, nekmassage, warmtefunctie, 3 intensiteiten, roodlichtfunctie, met afstandsbediening, opbergtas
 • Shiatsu-massage: De MC 825 overtuigt met 3 verschillende soorten massage voor de onder-, midden- en bovenrug; ook een nekmassage en acupressuurmassage zijn geïntegreerd.
 • Kalmerende nekmassage: De bekleding van de massagestoel heeft een aparte nekmassage die afzonderlijk in hoogte kan worden versteld. Dit betekent dat de massagestoel kan worden aangepast aan de grootte van verschillende gebruikers
 • Acupressuurmassage: Naast de intensieve Shiatsu-massage biedt de MC 825 Shiatsu-massagestoelhoes ook een zachte acupressuurmassage in het taillegebied
 • Functioneel: Praktisch zijn ook de automatische uitschakeling na 15 minuten, de afneembare, wasbare hoes en het nekkussen van onderhoudsvriendelijk materiaal. Bovendien is de massagestoelhoes voorzien van een praktische lus om hem op te hangen. Met de herbruikbare opbergtas kunt u de stoelhoes gemakkelijk opbergen
 • Opmerking: Gebruik de stoelhoes niet tijdens het rijden of liggen. Het massage-effect kan variëren en door elke persoon meer of minder sterk worden ervaren. Verwijder de transportvergrendeling voor gebruik
Bestseller Nr. 6
Nekteck Nekteck Shiatsu nek- en rugmassage, met rustgevende warmte en 3D massagekussen van diep elektrisch weefsel, kan spierpijn in schouders en lichaam verlichten
 • 8 massagerollen met diepe druk: dit rugmassageapparaat is uitgerust met 8 zachte en elastische massagekoppen die spierpijn verlichten en activeren. Het biedt een diepe massage van het weefsel voor nek, schouders, bovenrug, taille, voeten, sokken, kuiten, benen, voeten en armen om je hele deel van het lichaam te ondersteunen. Los stress op.
 • Eenvoudig te bedienen en veilig: geïntegreerde progressieve infrarood koeling, keramische manometer verbetert de bloedstroom en berekent de automatische oververhittingsbeveiliging in 15 minuten. Kan handmatig worden gesloten)
 • Instelbare intensiteit en 2 massagerichtingen: het nekmassagekussen heeft een intensiteit van 3 uur om je een massage-ervaring voor persoonlijke diepe weefsels te bieden. Geïntegreerde bidirectionele bewegingsbesturing om de fysieke massage-ervaring van de beweging te simuleren. Deze 3D-shiatsu-massage keert automatisch elke minuten om voor een betere verdeling van de massage-effecten.
 • Duurzaam en comfortabel materiaal: hoogwaardig PU-leer en ademend mesh voor eenvoudige toegang en eenvoudige reiniging van nek- en schoudermassages. omgekeerde ritssluiting)
 • Een geweldige keuze aan cadeaus voor je geliefden: ideaal voor thuis, op kantoor, in de auto en op reis, maar ook voor op reis, Nekteck Deep Tissue massagemachine beschikt over een netadapter en een auto-adapter (alle UL genoemd)
UitverkoopBestseller Nr. 7
Grundig Massageapparaat - massagekussen - nek - rug - 4 massagekoppen - infraroodverwarming - 2 stekkers - zwart
 • Compacte afmetingen: dankzij zijn beperkte afmetingen kun je dit massagekussen gemakkelijk meenemen. Geniet thuis van een massage op de bank, in je bureaustoel op het werk of zelfs in de auto.
 • Verschillende lichaamsdelen: dit kussen masseert verschillende lichaamsdelen lokaal, zoals je nek, onderrug, buik, kuiten of arm.
 • Infrarood: de verwarmingsfunctie op infrarood zorgt voor extra ontspanning, verbeterde bloedcirculatie en nog meer spierherstel.
 • 2 stekkers: dit massagekussen heeft 2 stekkers: een stekker voor huishoudelijk gebruik en een autoadapter (12 volt).
 • 4 massagebaken: de 4 massagekoppen nemen de handbewegingen van een echte masseur met kneden en persen na. De koppen kunnen voor een optimale werking in 2 richtingen draaien.
Bestseller Nr. 8
Comfier Shiatsu massagekussen, rugmassageapparaat met warmte, draagbaar massageapparaat, ideaal cadeau voor vrouwen/mannen, stoelmassageapparaat voor kantoor, ontspanning
 • Shiatsu massageapparaat – dit rugmassageapparaat met warmte beschikt over een shiatsu-rotatierol met 12 massageknopen om tegelijkertijd een grote dieptemassage voor het kneden van weefsel mogelijk te maken. Het ergonomische vormontwerp past zich aan de lichaamscontouren aan en biedt je rug maximaal comfort en grip.
 • Instelbare intensiteit: de massagestoelpad beschikt over 2 Shiatsu-intensiteitsniveaus. Kies lage en hoge intensiteit om je beste massagebehoeften te behouden. Bevestig de afneembare klep om een veel zachtere shiatsu-massage voor de rug te krijgen.
 • Verwarmingstherapie: het massagekussen met optionele warmtefunctie biedt rustgevende warmte om spanning en spierpijn verder te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren. Dit zitmassageapparaat is geprogrammeerd met een timer van 15 minuten om het voor veilig gebruik automatisch uit te schakelen.
 • Veelzijdig gebruik: met dit draagbare rugmassageapparaat kun je elk deel van het lichaam masseren dat moet worden ontlast. Gebruik dit kussen als massagekussen om nek, schouders, bovenrug, onderrug, dijen en benen te masseren.
 • Draagbaar massageapparaat: dit stoelmassageapparaat beschikt over een draaggreep, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Het wordt geleverd met een thuisadapter die veilig tussen 100 en 240 V stopcontacten kan worden gebruikt. Het ideale cadeau voor mama, papa, vrouwen of mannen om thuis van een diepe massage te genieten, op kantoor of in de auto.
Bestseller Nr. 9
Shiatsu-massagekussen, rugmassageapparaat met verwarmingsfunctie, massageapparaat voor nek, rug en voeten, geschikt voor kantoor en auto (zwart)
 • Diepe spieren kneden en twee richtingen draaien: het massagekussen bevat 8 massageknoten, biedt je een krachtige cirkelvormige kneedmassage, die echte menselijke handen simuleert om een diepe massage te bieden. Bovendien verandert onze massageger ook de richting van de rotatie.
 • Onafhankelijke verwarmingsfunctie: het elektrische massageapparaat is uitgerust met een warmtestandfunctie die is aangepast aan de temperatuur van het menselijk lichaam, die je spierpijn verlichten, de doorbloeding bevorderen en een beter massagecomfort bevorderen.
 • Ergonomisch design: het ergonomische en compacte massageapparaat past zich perfect achter je hals en de contouren van het lichaam van de onderste en bovenste rugpartijen, buik, kuiten en dijen. Het nekkussen kan je pijnlijke plekken gericht trainen. Geniet thuis of op kantoor van een comfortabele massage en voel je diep ontspannen
 • Gemakkelijk te dragen en zonder lawaai: ons massagekussen is een geruisloos massageapparaat. Als je het massagekussen op een rustige plaats wilt gebruiken, hoef je je geen zorgen te maken dat andere mensen storen.
 • Automatische uitschakeling met oververhittingsbeveiliging: de automatische uitschakelfunctie van 15 minuten is ontworpen op basis van een optimale massagetijd en voorkomt tegelijkertijd overbelasting die extra pijn veroorzaakt. Als je tijdens het gebruik problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via je bestelling
Bestseller Nr. 10
Comfier shiatsu-massagestoelkussen met kneed-, rol-, vibratie- en luchtcompressiemassage, massagekussen met warmtefunctie, voor de nek, schouders, rug, heupen en dijen
 • Gecombineerde methoden: geniet van een ontspannende shiatsu-, rol-, diepe-, vibratie- en luchtcompressiemassage in de nek, schouders, rug, heupen en dijen met een aparte verwarmingsfunctie en een automatische uitschakeling na 15 minuten. COMFIER massagekussen helpt bij spanningen, zoals verkramping of blokkades in de spieren.
 • Shiatsu-massage: het rugmassageapparaat heeft een aparte en in hoogte verstelbare nekmassage. 4 roterende shiatsu-rugmassagekoppen en 2 nekmassagevingers zorgen voor een diep effectieve massage. 3 selecteerbare massagezones: volledig, boven- of onderrug, waardoor spanningen doelgericht kunnen worden opgelost.
 • Luchtcompressiemassage: het stoelkussen biedt een luchtcompressiemassage met 3 selecteerbare intensiteitsniveaus in het taille- en zitgedeelte, dat je helpt je lichaam te ontspannen en stress te verlichten. De aparte verwarmingsfunctie versterkt bovendien de intensiteit en het behandelingseffect.
 • Rol- en drukpuntmassage: De combinatie van een rustgevende rolmassage en een nauwkeurige drukpuntmassage maakt een effectief gebruik mogelijk. Individualisering biedt zowel de aanpassing aan de lichaamslengte als de breedte-instelling van de massageballen in de rolmassage. De drukpuntfunctie maakt een nauwkeurige shiatsu-massage mogelijk. Je kunt je rugpijn heel gemakkelijk en doelgericht tegengaan.
 • Ontspanningsmassage: dit massagestoelkussen past zich aan je stoel, fauteuil of andere zitmeubels aan. Als je niet 100% tevreden bent met je bestelling, heb je de mogelijkheid je producten binnen 30 dagen aan ons te retourneren. We bieden ook 2 jaar garantie vanaf de aankoopdatum voor materiaal- en fabricagefouten van het product.
Bestseller Nr. 11
Snailax Geheugenschuim massagestoelkussen, trillingen met warmtefunctie, massagekussen met 5 massageprogramma's, 4 trillingsintensiteiten ter ontspanning voor thuis, kantoor, geschenken
 • Opmerking: dit is geen shiatsu-massagestoelkussen met rollerballen, maar alleen een vibratiemassageapparaat. Koop niet als je op zoek bent naar een shiatsu-massagekussen. Gedachtsschuim: het massagestoelkussen is uitgerust met zacht en comfortabel polyurethaan-geheugenschuim als bekleding. Het geheugenschuim met hoge dichtheid biedt je uitstekend comfort en een uitstekende drukontlasting.
 • VIBRATIEMASSAGE – de massagestoel beschikt over 6 stimulerende massagemotoren die het weefsel en de spieren laten trillen om spierpijn, spanning en stress te verlichten en vermoeidheid na het werk of een lange reis te elimineren.
 • Aanpasbare massage: met de massagemat kun je het massagegebied voor de bovenrug, de onderrug, de heupen of de dijen selecteren. Door de combinatie van al deze gebieden in een simultane all-inclusive modus met 5 programma's en 4 variabele trillingsintensiteiten krijg je een aanpasbare massage naar jouw wensen.
 • Warmtetherapie: het zitkussen met optionele warmtefunctie beschikt over 3 verwarmende pads voor de hele rug en heupen en voor de dijen, die zachte warmte uitstralen om spanning en spierpijn te verlichten en de doorbloeding te bevorderen. Het biedt je een mooi verwarmd zitkussen, dat bij koud weer een stoelverwarming biedt. (met automatische uitschakeling en beveiliging tegen oververhitting)
 • Ultra zachte pluche stof: de massagemat bestaat uit 100% ultrabehaaglijk en biedt een aangenaam lichaamsgevoel, dat over een antislip rubberen bodem en verstelbare dubbele riemen beschikt om hem aan de bureaustoel te bevestigen en op zijn plaats te houden. (GARANTIE) Terugbetaling zonder opgave van redenen is 30 dagen mogelijk. De garantie op alle kwaliteitsproblemen bedraagt 2 jaar.
UitverkoopBestseller Nr. 12
medisana MM 825 elektrische massagemat, volledig lichaam, 5 programma's, 4 massagezones, opwarmfunctie, massagekussen met fleece-hoes, massagebank met 2 intensiteiten voor rug, nek en hoofd
 • Vibratiemassage: de aangename vibratiemassage strekt zich uit over het volledige lichaam, van kop tot teen. 2 standen en 5 massageprogramma‘s ronden uw massagebeleving af
 • Comfortabel: de massagemat MM 825 is omhuld door een extra pluizig-zachte fleece overtrek waarop u comfortabel ligt
 • Afstandsbediening: de afstandsbediening via welke u alle instellingen comfortabel in lighouding kunt uitvoeren, kunt u in een praktische zijtas aan de massagemat opbergen
 • Efficiënt: de MM 825 massagemat biedt u een combinatie van massage en warmte, die een zeer efficiënte toepassing mogelijk maakt
 • Opmerking: Gebruik de stoelhoes niet tijdens het rijden of liggen. Het massage-effect kan variëren en door elke persoon meer of minder worden gevoeld. Verwijder de transportvergrendeling voor gebruik
Bestseller Nr. 13
medisana MCN Pro Shiatsu massagekussen, massagezitkussen met vibratie, automatische uitschakeling, instelbare nekmassage, 3 intensiteiten, opwarmfunctie voor rug en nek
 • Shiatsu-massage: De MCN Pro is een edel massagekussen met de hoogste kwaliteit High-Definition Shiatsu-massage met een doelgericht en intensief massage-effect
 • Trillingsfunctie: De massagestoelhoes is uitgerust met een aparte vibratiemassage in het zitvlak, die de massage afrondt tot een buitengewone wellnessbeleving
 • In hoogte verstelbaar: met een eenvoudige draaibeweging kan de nekmassage worden aangepast aan de individuele hoogte
 • Functioneel: Bovendien kan de vibratiemassage in het zitvlak in 3 intensiteitsniveaus worden ingesteld. De schakelbare rode licht- en warmtefunctie zorgt ook voor uw allround welzijn
 • Tip: Gebruik de stoelsteun niet tijdens het rijden of liggen. De massage-ervaring kan variëren afhankelijk van de persoon. Verwijder de transportvergrendelingen voor gebruik
Bestseller Nr. 14
medisana MC 840 Shiatsu-massagekussen, met warmtefunctie, 4 roterende massagekoppen, roodlichtfunctie, met afstandsbediening, voor nek, schouders, rug en benen
 • Ontspanning: vandaag kunt u binnen de eigen vier muren van massages genieten. Het massagekussen zorgt voor een deugddoende massage van de nek, de schouders, rug en benen
 • Warmtefunctie: de unieke combinatie van intensieve Shiatsu-massage en warmtestraling maakt een efficiënte en ontspannende toepassing mogelijk
 • Eenvoudige bediening: ons massagekussen kan met de bijhorende afstandsbediening zonder problemen worden bediend
 • Eenvoudig onderhoud: naast de deugddoende werking bekoort het Shiatsu-massagekussen ook door zijn tijdloos, modern design en het onderhoudsvriendelijk materiaal
 • Roterend: het massagekussen is met 4 roterende massagekoppen uitgerust. De massagewerking is zo bijzonder intensief, deugddoend en werkt precies daar op de gespannen lichaamszones
UitverkoopBestseller Nr. 15
Beurer MG 135 Shiatsu-massagekussen met warmtefunctie, 4 massagekoppen, automatische uitschakeling, wasbare sloop, voor schouders, nek, rug en benen
 • Ontspannende lichaamsmassage: het massagekussen van Beurer verwent u met een veelzijdige ontspanningsmassage voor schouders, nek, rug en benen
 • Shiatsu-massageapparaat: 4 paarsgewijs rechts- en linksom draaiende massagekoppen bootsen een Shiatsu-massage na voor een echte massage-ervaring
 • Individuele kussensloop: over de al aangebrachte, op 30 C wasbare kussensloop kunt u alle in de winkel verkrijgbare kussenslopen van 40 x 40 cm doen
 • Weldadige warmte: het massagekussen heeft een inschakelbare licht- en warmtefunctie die voor extra ontspanning zorgt en verlichting brengt bij stress
 • Veilig: u mag het massagekussen maximaal 15 min; op een plaats gebruiken; de automatische uitschakeling beschermt tegen overmatige stimulatie

Ons kussenselectieproces is vrij eenvoudig. We hebben een paar categorieën om uit te kiezen –

De eerste stap is het bepalen van je slaaphouding. Als u op uw rug slaapt, wilt u een steviger kussen dat de natuurlijke ronding van uw nek en wervelkolom ondersteunt. Als u op uw zij of buik slaapt, wilt u een zachter kussen dat de natuurlijke rondingen van uw hoofd, nek en wervelkolom ondersteunt en ondersteunt.

Hoe u het beste massagekussen kiest: Om het juiste type kussen voor u te vinden, moet u eerst bepalen in welke positie u gewoonlijk slaapt en of het stevig of zacht is.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een massagekussen?

Het beste massagekussen is het kussen waar jij je het prettigst bij voelt. Je moet je hoofd erop kunnen laten rusten en genieten van een massage van goede kwaliteit.

Bij het kiezen van een massagekussen is het belangrijk om rekening te houden met het comfortniveau van het product. Het moet zich kunnen aanpassen aan uw lichaamsvorm en -grootte, zodat u het meeste uit uw massagesessie kunt halen.

Het is ook belangrijk om te kijken hoe goed het zal werken met uw huidige stoel of bed. Als u op zoek bent naar iets dat uw rug ondersteunt, is een kussen op schuimbasis misschien niet ideaal voor u.

Wat zijn enkele van de verschillende soorten massagekussens?

Er zijn een aantal soorten massagekussens, waaronder:

 • Standaard: Dit is het meest voorkomende type kussen. Het is niet bedoeld om te worden gebruikt voor diep weefselwerk of voor gebruik in combinatie met andere soorten kussens.
 • Nek: Dit type kussen is ontworpen om achter in de nek te worden geplaatst en ondersteuning te bieden aan hoofd, nek en schouders.
 • Bal: dit type kussen is ontworpen om ondersteuning en comfort te bieden aan mensen met verwondingen of chronische pijn in hun gewrichten, spieren of botten.
 • Kneden: deze zijn ontworpen om de spanning van strakke spieren en gewrichten te verminderen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een massagekussen?

Een massagekussen is een type product dat wordt gebruikt door mensen die massages willen geven en ontvangen. Ze worden ook op andere manieren gebruikt, zoals om te ontspannen of om te slapen. Er zijn veel verschillende soorten massagekussens op de markt verkrijgbaar, ook die kunnen worden opgewarmd of afgekoeld.

Bij het kopen van een massagekussen komt veel kijken.

Enkele van deze overwegingen zijn:

 • Het materiaal waarvan het kussen is gemaakt: sommige materialen kunnen comfortabeler zijn dan andere, terwijl andere langer mee kunnen gaan dan andere. Sommige materialen kunnen bij sommige mensen ook allergische reacties veroorzaken.
 • De grootte en vorm van het kussen: dit hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, maar u moet er ook voor zorgen dat het comfortabel om uw lichaam past, zodat u comfortabel kan slapen.

Hoe weet ik of ik een stevig of zacht kussen nodig heb?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij de beslissing of u een stevig of zacht kussen nodig heeft.

De stevigheid van het kussen wordt bepaald door het gewicht en de dichtheid. Een zacht kussen zal lichter en compacter zijn dan een stevig kussen. De stevigheid hangt ook af van hoeveel ondersteuning het biedt, evenals de grootte van de persoon die erop slaapt.

Een zachter kussen geeft meer steun, terwijl een steviger meer comfort kan bieden.

Wat is het verschil tussen stevige en zachte kussens?

Stevige kussens zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals veren en dons, terwijl zachte kussens zijn gemaakt van synthetische materialen zoals polyester en traagschuim.

Zachte kussens zijn zachter en comfortabeler dan stevige kussens. Ze hebben ook betere eigenschappen om warmte vast te houden. Ze hebben echter meer kans om vocht vast te houden dat in de toekomst schimmelgroei kan veroorzaken.

Waarom zou ik een bepaald type kussen kiezen?

Er zijn veel soorten kussens op de markt, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor iedereen. Dit artikel bespreekt de verschillende soorten kussens en hun voor- en nadelen, zodat u een betere beslissing kunt nemen.

Als het om slapen gaat, is je kussen een van de belangrijkste factoren om te overwegen. Het is belangrijk dat je een kussen kiest dat past bij jouw slaaphouding en slaapstijl.

De beste manier om erachter te komen welk type kussen voor u geschikt is, is door vallen en opstaan.